View Full Version : Fotografe..olh Thn Texnh Sou Na Valeis
Τέλος της ημέρας,επιστροφή στο σπίτι....
Παρέα μας έκανε κάθε βράδυ το jenkemaister έτσι για να ζεσταθούμε ............
60210
Ειναι υπεροχο να πραγματοποιεις τα ονειρα σου! :rolleyes:
Παντα τετοια παιδια!
:smokin: :beer: :wave2:
17/08......διαδρομή
Innsbruck
fernsteinsee
fussen
Εσωτερικό ενός μικρού ναού πηγαίνοντας για fernsteinsee
60543
λίμνη fernsteinsee ,ίσως η ποιό όμορφη που είδαμε στο ταξίδι μας
60544
Το κάστρο του Fussen ,λες και το έβγαλαν από παραμύθι,η φωτό το αδικεί πολύ.Δυστυχώς φτάσαμε την ώρα που έκλεινε και δεν το είδαμε από μέσα,άσε που κινδυνέψαμε να μας δέσουν γιατί ανεβήκαμε μέχρι πάνω με τις μηχανές ,σ ένα δρόμο που επιτρέπονται μόνο οι άμαξες....:a31:
60547
Επιστροφή από τον ίδιο δρόμο,ο οποίος έχει τρεις στροφές παρατεταμένες ,απίστευτες ,ξύνεις τα πάντα,για αυτό το λόγο υπήρχαν πάρα πολλές μηχανές σε εκείνο το κομάτι....
καφεδάκι και στρούντελ στην παραπάνω λίμνη.......
Ο SOL στην τσίτα να γυρίσει πίσω στα στροφιλίκια πάλι.........
60548
alex-varadero
06/09/2006, 11:52
Zηλεύωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!
ε θα παω κι εγώ!!!!!!!!!!!!!
μαλλον......
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotokan
grobclockner 3
ωραια θεση για φωτο
:beer::a013:
60585
no comments!!!!!!!!!!
:a19: :a23: :a19: :a23:
18/8 Αναχώρηση από το μικρό σπίτι στο λιβάδι με κατεύθυνση προς salzburg,passau,σύνορα Τσεχίας και τελικός προορισμός το σπίτι που είχαμε κλείσει 50 χλμ από την Πράγα.
Το salsburg φανταστική πόλη με πάρα πολλά αξιοθέατα,παίζει πολύ ο Μozart εκεί,μας έκανε εντύπωση το ότι δεν είχε προβλεπόμενες θέσεις parking για μοτό,τουλάχιστον τα κομάτια που πήγαμε εμείς όπως και το ιστορικό κέντρο,με αποτέλεσμα να τις αφήσουμε χύμα σ ένα πεζοδρόμιο.
18/8 1
Αναχώρηση
60926
18/8 7
Στάση για τσιγάρο και να ξεπιαστεί λίγο ο κ...ς μας σε μιά φάρμα έξω από το Brannau,εδώ ο SOL αφού φτιάξαμε φραπεδάκι πήγε να αρμέξει πάλι την αγελάδα αλλά του βγήκε τελικά.......ταύρος..
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
60935
18/8 8
Αναμνηστική φωτό με την συμπαθητική κυρά της φάρμας η οποία μας καλοδέχτηκε και μας πρόσφερε νερό και γλυκά
60937
Μπαίνοντας Τσεχία καταλαβαίνεις αμέσως την διαφορά.....
Στενοί δρόμοι,χάλια άσφαλτος,ατέλειωτες λακούβες,ελλειπής εως ανύπαρκτη η σήμανση,τα χωριά που περάσαμε θύμιζαν Ελλάδα του 60-70,τίγκα στα μπουρδελομάγαζα,στα βενζινάδικα που σταματήσαμε παίζαν τρελές φάτσες,τέλος πάντων η απόλυτη ξενέρα.....χαθήκαμε πάρα πολλές φορές με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο σπίτι 3 την νύχτα......
Εδώ σ ένα βενζινάδικο στην μέση του πουθενά αφού μάθαμε ότι έχουμε βγει εκτός πορείας καμιά 30 χλμ,χαμένοι μέσα σ ένα δάσος με την θερμοκρασία να παίζει 8-9 βαθμούς
60938
:beer: :beer: :beer: :beer: :wave2: :wave2: :wave2:
SOL-VFR-VTEC
10/09/2006, 22:48
Μπαίνοντας Τσεχία καταλαβαίνεις αμέσως την διαφορά.....
Στενοί δρόμοι,χάλια άσφαλτος,ατέλειωτες λακούβες,ελλειπής εως ανύπαρκτη η σήμανση,τα χωριά που περάσαμε θύμιζαν Ελλάδα του 60-70,τίγκα στα μπουρδελομάγαζα,στα βενζινάδικα που σταματήσαμε παίζαν τρελές φάτσες,τέλος πάντων η απόλυτη ξενέρα.....χαθήκαμε πάρα πολλές φορές με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο σπίτι 3 την νύχτα......
Εδώ σ ένα βενζινάδικο στην μέση του πουθενά αφού μάθαμε ότι έχουμε βγει εκτός πορείας καμιά 30 χλμ,χαμένοι μέσα σ ένα δάσος με την θερμοκρασία να παίζει 8-9 βαθμούς KAI FYSIKA DEN HTAN ORA GIA FOTO...ALLA EGO EKANA TO KATHIKON MOU....KAI OPOS VLEPETE....TO EFAGA TO KO..DAXTYLO:a021: :a42: :a42: :a42: :a42:
61285
SOL-VFR-VTEC
10/09/2006, 23:06
Eδώ ο SOL ή αλλιώς greek hot summer loverboy μας δείχνει το αποτέλεσμα των ικανοτήτων του στο greek kamaki με νοήματα με την barwoman....:beer: :beer: :beer: EPIDH DEN KSEROUME AGLIKA???EXOUME XARISMATA ALLA.....KAI POLA..
KAI ESY STHN FOTO EISAI AP EKSO APO THN KERKIDA.....GIA TO MOTO GP??:lol: :lol: :lol: ......TO FILADIO APO APO TO STRIPTIZADIKO ARAGE TH TO THES???.......PADREMENOS ATHROPOS??:a05: :a05:
61295
Αρχικά δημιουργήθηκε από SOL-VFR-VTEC
KAI FYSIKA DEN HTAN ORA GIA FOTO...ALLA EGO EKANA TO KATHIKON MOU....KAI OPOS VLEPETE....TO EFAGA TO KO..DAXTYLO:a021: :a42: :a42: :a42: :a42:
Χμ...Δεν θα σχολιάσω το γιατί έφαγες το ...δάχτυλο απλά θα βάλω την φωτογραφία σου στην συγκεκριμένη φάση......κλάσαμε πόμολα με το που σε είδαμε να ξεπροβάλεις μέσα από τους θάμνους....:eyepop: :eyepop: :eyepop: :alien:
61423
και συνεχίζω εγώ ακάθεκτος....Αφού ξυπνήσαμε και κάναμε μια μικρή βόλτα στο Krivoklat αποφασίσαμε να πάμε να δούμε την Πράγα.Εδώ θέλω να σας επισημάνω ότι αν έχετε σκοπό να επισκεφτείτε την Πράγα,καλύτερα να κάνετε συνάλλαγμα από Ελλάδα γιατί εκεί τα ανταλακτήρια σε κλέβουν με το νόμο.Αντί για 30 περίπου κορώνες ανά ευρώ σου δίνουν 21-22 δλδ σου τρώνε το 1/3,αν δεν έχετε προνοήσει για συνάλλαγμα καλύτερα κάντε χρήση της πιστωτικής σας,η μετατροπή θα γίνει από την τραπεζά σας.Σε πολλά καταστήματα και βενζινάδικα δέχονται και ευρώ με περίπου 26-27 κορώνες ανά ευρώ.Προσοχή επίσης στους πλανόδιους που ανταλλάσουν χρήματα,παίζουν πολλά πλαστά...
Σάββατο 19/8
ο κήπος του σπιτιού μας
61429
Kostas NL
11/09/2006, 18:52
Εύγε, πανέμορφα.
Πολύ ωραίο ταξίδι, καταπληκτικές φωτό.
:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kostas NL
Εύγε, πανέμορφα.
Πολύ ωραίο ταξίδι, καταπληκτικές φωτό.
thanks Kostas.....
salute ...:beer: :beer: :beer:
Πράγα,γέφυρα του Καρόλου...Καταπληκτική :a46: :a46: :a46:
61448
SPORAKIAS
11/09/2006, 21:16
οτι εβλεπα στο μαμαλακη προχθες τα δειχνεις εσυ σημερα ;)
ωραια η ''ανακυκλωση'' ομως
φοβερη η πραγα :D
Ρε παλικάρια κάντε ένα καλό στο τέλος και σημειώστε διευθύνσεις-τοποθεσίες στα σπίτια που μείνατε, κόστη και εντυπώσεις να υπάρχουν και για τους υπόλοιπους...:D ;) :wave2:
Fotografe με αφηνεις να ποσταρω και εγω εδω,το ιδιο ταξιδακι με τον Ζολοτα?:winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Ρε παλικάρια κάντε ένα καλό στο τέλος και σημειώστε διευθύνσεις-τοποθεσίες στα σπίτια που μείνατε, κόστη και εντυπώσεις να υπάρχουν και για τους υπόλοιπους...:D ;) :wave2:
Καλησπέρα κατ αρχήν σ' όλους σας.Φίλε Τροπέα έχω γράψει κάποιες πληροφορίες γύρω απ την διαμονή μας στην τρίτη σελίδα αυτού του thread πριν ξεκινήσω να ποστάρω τις φωτό.Τώρα κάτι ειδικότερο είναι ότι ψάξαμε μόνοι μας μέσω της ιστοσελίδας www.interhome.com ,που ξέραμε ότι συνεργάζεται με κάποιο ταξ. γραφείο (δεν γράφω όνομα για ευνόητους λόγους,όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει πμ),βρήκαμε αυτά που μας κάλυπταν και μας τα έκλεισε ο πράκτορας.Πληρώσαμε στο ταξιδιωτικό τα χρήματα και μας δόθηκε το voucher και ο χάρτης της περιοχής.Στα σπίτια δίναμε μια εγγύηση 200 ευρώ που μας την επέστρεφαν με την αναχώρηση μας από εκεί.Το σημαντικό είναι να βρεις σπίτι με την ένδειξη short brake ,που σημαίνει ότι κατόπιν επικοινωνίας μπορεις να το νοικιάσεις για λιγότερο από μια βδομάδα γιατί συνήθως τα σπίτια μέσω interhome κλείνονται για 7 ημέρες.Όσον αφορά τις εντυπώσεις,οι φωτό τα λένε όλα....
Ελπίζω να βοήθησα,άλλωστε είμαστε διαθέσιμοι και εγώ και ο SOL να βοηθήσουμε όπως μπορούμε όποτε ζητηθεί....:wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Fotografe με αφηνεις να ποσταρω και εγω εδω,το ιδιο ταξιδακι με τον Ζολοτα?
Ελεύθερα zephyre ,κάνε δουλειά σου...:smokin: :smokin: :smokin:
κρίμα ρε zephyre που τελικά δεν βρεθήκαμε επάνω στα gp και με σας και με τους άλλους (pyrotehnoyrgo κλ).
Αισιοδοξώ ότι θα τα πούμε εδώ σε κάποια φάση σε κάποιο καφέ
Να στε καλα παιδια θα τα πουμε στανταρ,Σημερα μιλησα με ζολοτα και θα συναντηθουμε Θεσσαλονικη στο τελος του μηνος.
Φορτωμενως και ετοιμος,το καλυτερο δωρο την ημερα της γιορτης μου, για πατρα.:beer:
Φυγαμε.
61571
Ψιλοβροχα στην Ιταλια.:rolleyes:
61573
Viva zolotas.:beer:
61576
Baby racing bicycle.
61579
Ξανα viva λυσαρη μπυροβιε με καφε
61586
Κοιταχτε κατι δεντρα που εχουν στα ξενοδοχεια στην Πραγα.:eyepop:
61587
Το ξενοδοχειο μας στην Πραγα.
61588
Μπιντε εκθεση πλατεια πραγας.
61593
Απλα παραμυθι.:beer:
61595
O zolotas σε παλιοτερη εποχη.:lol:
61604
Οι κοπελαρες μας.:smokin:
61607
The last κρεπαλιασμα με γνωστους συμφορουμιτες.:lol: :beer:
61616
Αφου εκλεισε η ντισκο,και τα ειχαμε πιει ολα,ανακαλυψαμε ενα μπαρακι και αυτους τους γερμανους και συνεχισαμε μεχρι το τελος.:hypnotize
61618
Αυτη η photo ειναι αφιερωμενη στον Λαμπρο-fazer.
Πιστευω ν' αρεσει.
Μοδερατορες αν ειναι to much πετσοκοψτε την ,τ'αφηνω πανω σας.
61620
Λοιπον εμεις ειμαστε οι πιο αρβαλες απ'ολους τους ταξιδευτες.
Δεν κλεισαμε τιποτα,ουτε ξενοδοχεια ουτε εισιτηρια ,οπου μας πηγαινε ο ανεμος πηγαιναμε.
Ειχε πολυ πλακα.Στην πραγα φτασαμε 12.00 το βραδυ και ψαχναμε hotel μεχρι της 3.30 τα ξεμερωματα.
Η ολη φαση στοιχισε γυρω στα 1200 ευρα(αν και δαγκωσα λιγο τον ζολοτα)και ευχομαι στον καθενα να το κανει.
Υποψιν τον Ζολοτα ουτε τον ειχαδει ποτε,και αφου τον γνωρισα το μονο που εχω να πω ειναι γαμω τα παιδια.
Οι αναμνησης και η εμπειρια μεινανε βαθια χαραγμενες μεσα μου.
Αντε του χρονου Ισπανια.
Να στε ολοι καλα.:wave2:
α παπαπαπα ............φωτογραφε ζεφυρε αυτες οι φωτο ειναι για το ciao .........:o
το δεντρο στο ξενοδοχειο ηταν αληθινο ???? :smokin:
απαπαπα ....πολυ καλη εκδρομη ,ειμαι σε σταδιο αποτοξινωσης απο μπυρες
lampros_fazer
13/09/2006, 00:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Αυτη η photo ειναι αφιερωμενη στον Λαμπρο-fazer.
Πιστευω ν' αρεσει.
Μοδερατορες αν ειναι to much πετσοκοψτε την ,τ'αφηνω πανω σας.
:eek:
:a23: :a23: :a18:
:a46: U R the KinG.. :a46:
Θέλω λεπτομέρειες.. :D:D
Χαλάλι τα 1200 γι'αυτήν και το δεντράκι στο ξενοδοχείο.. :rotflmao: :rotflmao:
Μοντεράτορες κάντε οτι θέλετε..
:rotflmao: :rotflmao:
61626
lampros_fazer
13/09/2006, 01:00
Μπράβο σε όλους σας για το ταξίδι..
Αν πω οτι δεν ζηλεύω (με την καλή έννοια ε.. :lol: ) θα'ναι ψέμματα..
Η Αυστρία είναι φοβερή..Έχω περάσει πολλές φορές αλλά πιτσιρικάς (εντάξει, ξαναπήγα πέρσι..) και με αυτοκίνητο..
Σας εύχομαι να μπορείτε να το κάνετε συχνά.. Και να το κάνω και εγώ κάποια φορά.. :rolleyes:
:wave2:
η μαλακια ειναι οταν γυριζεις απο κατι τετοια και λες ναχα ακομη λιγες μερες .......δλδ ειχε τοσα μερη να γυρισουμε ,διαδρομες αλλα παλι 6 μερες δεν φτανουν .....θελει 2 βδομαδες .
για τον zephyr 1 δηλωνω οτι ειναι κανγκουρας σαν οδηγος :lol:
ολο σουζες, σφηνες και κολοδαχτυλα στους οδηγους .......
και το R 1 δεν παει βημα ,ουτε στριβει και πολυ αργο στα ψηλα....
παρτε και ενα τιπ για ταξιδια........γαντια αδιαβροχα λαστιχενια που πλενουν πιατα οι νοικοκυρες (αυτο εδω μεσα το διαβασα και τα πηρα) ....ροζ η κιτρινα ...συν το οτι λειτουργουν σαν υαλοκαθαριστηρας
Ας συνεχίσω και εγώ μετά από αυτό το ευχάριστο διάλειμα του zephyr 1 και του zolota
Κυριακή 20/8
Moto gp Brno
61793
θέμα το re psolaki.......!!!!!!:smokin:
61795
εργαλείο.........:D :D :D
61796
Το έλα να δεις έγινε με το τελείωμα του αγώνα............
61797
Και έτσι πήραμε και εμείς το δρόμο της επιστροφής,με τον φωτογράφο να βάζει όλη του την τέχνη ακόμα και εν κινήση...
Συνεπιβάτης στο Ζ :yuck:
61798
Και στο πρώτο βενζινάδικο πετύχαμε όλο το σετάκι repsol....
61799