View Full Version : Πωλούνται κράνη
Αρχικά δημιουργήθηκε από R-1nas
περιμενω πμ αααμα αργησω..φαε.
πμ δεν στελνω.
ακρη δεν εχω.
οπως και στο πμ του μουσικάντη απαντησεις δε πήρα αλλα δε τις χρειαζόμουν(ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ) επισης σε αλλο ποστ του σε αλλο θρεντ το λεει ξεκαθαρα μονος του οτι ειναι 50/50 να περασει τελωνειο..το δικο μου περασε για σενα δε ξερω και διαφορα αλλα.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΤΣΑΡΤ ΣΕ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
"
εγω το πηρα απο εκει και μου βγηκε γυρω στα 470
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=26381
τωρα για το τελωνειο το παιζεις 50/50 γιατι ειναι και μεγαλο δεμα.
το δικο μου παντως δεν το σταματησαν.
Πρεπει να εχεις και paypal
__________________"
οποτε τα περι 100% τα αφήνουμε παμε παρακάτω και ειμαστε ολοι φιλοι με τα κρανη μας τις ακρες μας και οποιος τα πηρε φτηνότερα θα κερναει με τα ρεστα μπυρες.
:wave2: :beer: :lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τι να πω ετσι μου ερχεται να δωσω αλλα τοσα στον vfr για ολα αυτα που τραβηξε αγοραζοντας απο νετ που επελεξε ομως σαν τον καλυτερο τροπο να εμπορευται και να βγαζει κερδος απο εκει.
μηπως πρεπει να πληρωνεις διαφημηση και στο forum γιατι το ιδιο κανει και o warm up αλλα μαλλον τα ακουμπαει στο forum και καθε μηνα στην εφορια.
οσο για σενα φιλε μου που σου εστειλα πμ το εγραψα για ενα και μονο λογο γιατι διαβαζουν παρα πολοι που δεν συμφερει να διαβαζουν.δεν νομιζω να σου απεκριψα κατι απο την διαδικασια αλλα σαν φιλοτιμος που ειμαι επεσα στην παγιδα σου ε?για πες μου τι απαντηση δεν πηρες
τωρα για το ποσοστα που λετε νομιζω ειναι αβασιμο να τα μετραμε γιατι το δειγμα δεν ειναι αντιπροσωπευτικο.εγω μεχρι στιγμης αριθμω 8 παραγγελιες χωρις κανενα προβλημα σε ολα τα ειδη.το 50/50 το εγραψα οταν πηρα το πρωτο απο τα ειδη.σε μενα το ποσοστο ειναι 100%
τωρα αν γινει η στραβη μπορει να γινει σε οποιδηποτε θεμα της ζωης αρα μην πας στο γραφειο του vfr να το παρεις γιατι 50/50 παιζει να σε μαζεψει καποιος με το αυτοκινητο ενω με την coyrier σου το φερνουν σπιτι.αλλα λογια να αγαπιομαστε δηλαδη.
δεν μπορω να το συνεχισω αυτο γιατι μονο να μαλωνουμε καταφερνουμε και δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος.
Αρχικά δημιουργήθηκε από MOZART
τι να πω ετσι μου ερχεται να δωσω αλλα τοσα στον vfr για ολα αυτα που τραβηξε αγοραζοντας απο νετ που επελεξε ομως σαν τον καλυτερο τροπο να εμπορευται και να βγαζει κερδος απο εκει.
μηπως πρεπει να πληρωνεις διαφημηση και στο forum γιατι το ιδιο κανει και o warm up αλλα μαλλον τα ακουμπαει στο forum και καθε μηνα στην εφορια.
Mεγάλε αν δεν είσαι άνθρωπος που τα συνεχίσει να μην λες χοντράδες....
Αντιλαβού? Γιατί και το Sete που πούλησες εσυ όσο ποιός με λέει ότι δεν το πήρες -100 απο κάνα Ιάπωνα πονηρίδη που το αγόρασε απο κανέναν που δουλεύει στον Arai τον ίδιονα....?? Μήπως να μου δώσεις και πενήντα για να την κάνω γαργάρα? :confused:
Ότι να ναι σ' αυτόν τον τόπο .... Ότι σχέση έχουν οι μύξες με τ' αεροπλάνα έχουν οι απαντήσεις που δίνεις στα πόστ που κάνουμε....
Εμπόριο??? Μεγάλε με δύο κράνη είμαι και γαμώ τους ΕΝ-ΜΠΟΡΑΣ ... να βαλω ΕΠΕ και Σία και Υιός δίπλα για να γελάμε σε κάθε παραγγελία που κάνεις.... Εσυ έχεις φέρει 8 ρε φίλε.... με κοροϊδεύεις??
Πρίν απο λίγο ήσουν Ρομπέν και πόσταρες site all over the place.... Τώρα ποιοί δεν πρέπει να τα δούν?? :confused:
Δεν καταλαβαίνω το κόλλημα.... Μην αρχίσει και κάνα μαγαζί και πουλάει εδώ τέτοια??? :confused: :confused: Όποιος πουλήσει Ιαπωνικό κράνος στην Ευρώπη φίλε σαν μαγαζί, τον έκλεισε η Arai χθές....
Και αν όλοι πια έχετε 100% επιτυχία στο ιντερνετ, να ποστάρετε αριθμούς λογαριασμών και διευθύνσεις να τα πέρνουμε απο σας όταν χάνουμε πράγματα απο κει που λέτε να τα πέρνουμε....
Τα λέμε όποτε.... :wave2: :wave2: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
[B]αααμα αργησω..φαε.
Δεν ηξερα οτι τα παιδακια εχουν μηχανακι και μπαινουν εδω μεσα :wave2:
Και ξαναλεω, οποιος θελει nakano-gp 2006 ας το πει 600ευρω παραλαβη απο το σπιτι μου με το κασερι. Αντε γεια
Πωπω πρήξιμο............... Ρε όποιος θέλει παίρνει από Japan, όποιος θέλει από Ιταλό, όποιος θέλει από αγγελία στο moto.gr !!!
Καλά μονίμως πρέπει να προσπαθείτε να αποδεικνύετε ποιος την έχει μεγαλύτερη???????????
Ωραία...τώρα να κάνουμε ένα ντου στα μαγαζιά
και να τους βάλουμε πάγο για το πόσο πουλάνε
και το πόσο βγάζουνε....
Αφού είμαστε τόσο μάγκες...μπράβο μας !!!!
Άλλοι έχουμε το όνομα και άλλοι έχουν την χάρη
εδω μέσα....
Υ.Γ τον Μήτσο μια φορά τον έχω δει
αλλά αμφιβάλλω εαν μιλήσαμε ποτέ...
For the record !!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Πωπω πρήξιμο............... Ρε όποιος θέλει παίρνει από Japan, όποιος θέλει από Ιταλό, όποιος θέλει από αγγελία στο moto.gr !!!
Καλά μονίμως πρέπει να προσπαθείτε να αποδεικνύετε ποιος την έχει μεγαλύτερη???????????
+1000 για το οτι οποιος θελει κρανος θα το παρει οπως διαλεξει αρκει να ξέρει ολες τις παραμέτρους.
επισης να λεμε καποιον κλέφτη και απατεωνα καποιον που πουλαει κατι καινουριο σε μικροτερη τιμη απο αυτη που μπορει καποιος να το αγορασει απο καταστημα ειναι και ο λογος που ανακατευτηκα στο ποστ.
γιατι τελικα μερικοι θελαν να ξυπνησουν τον ψαρωμενο κοσμο αλλα τις οδηγιες τις στελνουμε τελικα με πμ για να μη μας δουν και πολλοι η κατι τετοιο που δε καταλαβα ποτε.
μοτσαρτ σε καμια παγιδα δεν επεσες απλα ζητησα τις οδηγιες σου για να δω αυτο που ήξερα...οτι δυσκολα θα χαθει το κρανος στο δρομο οπως γραφεις στο π.μ κτλ κτλ.
αυτο το δυσκολα παντως δε μου σιγουρευει την αγορα απο το νετ..και δε πα να φερεις εσυ 10 μια χαρα..εγω εχω χασει τα λεφτα μου 10 φορες π.χ.
δε πα να πει αντε και φεραμε ενα δυο κρανη απεξω οτι ειναι νομος οτι ετσι θα είναι.
εσυ ρ1 εμαθες σημερα και κατι καινουριο για το μοτο..
Αρχικά δημιουργήθηκε από VFR_
Mεγάλε αν δεν είσαι άνθρωπος που τα συνεχίσει να μην λες χοντράδες....
Αντιλαβού? Γιατί και το Sete που πούλησες εσυ όσο ποιός με λέει ότι δεν το πήρες -100 απο κάνα Ιάπωνα πονηρίδη που το αγόρασε απο κανέναν που δουλεύει στον Arai τον ίδιονα....?? ]
εγω μπορω να αποδειξω ποσο το πηρα εσυ μπορεις να μας πεις ποσο ειναι το λιγο κατω απο 600
ρε φιλε εδω μεχρι και το nickname σου αλλαξες να βαλεις αγγελιες που θες να ξερω εγω ποσα πουλησες.
ειτε ενα ειτε εκατο εμπορια λεγεται τωρα αν βαλεις και Σια κτλ χεστηκα ασε που αν βαλεις θα μας τα πουλας μετα 1000 το καθενα.
εγω εφερα 8 ειδη και οχι μονο κρανη και τα φερα για παρτυ μου και οχι για να βγαλω κερδος μιας και ειμαι φωτογραφος και δεν καταδεχομαι με τιποτα αλλο να βγαζω λεφτα.οσο για το ρομπεν που μου κοτσαρεις μακαρι να ημουν εστω και λιγο αλλα εσυ δεν μπηκες ποτε στην διαδικασια να γινεις.
οσο για το πμ που εστειλα ηταν επειδη καταλαβα τι βλακεια εκανα να τα λεω δημοσια γι'αυτο και εσβησα και τα ποστ.δεν νομιζω κανεις σ'αυτην την ζωη να μπορει να εγγυηθει για τιποτα και δεν ειμαι αυτος που θα το κανει ειδικα για εσας.
ο καθενας κανει τις επιλογες του, απλα καλο ειναι να γνωριζει καποιες παραμετρους πριν τις κανει και αυτο προσπαθησα να κανω αλλα βγηκα ο γραφικος και ο ρομαντικος .
+1000 για το οτι οποιος θελει κρανος θα το παρει οπως διαλεξει αρκει να ξέρει ολες τις παραμέτρους.
ποια ειναι η παραμετρος που καταλαβαινεις εδω
φιλε μου
"Nakano 2006 GP, Μεγέθους small Καθώς και Schwantz replica.
Και τα δύο είναι corsair "
το ολο θεμα ξεκινησε απο αυτο.
η μεγαλη ευκαιρια και το καλο παιδι που του στοιχησαν μολις λιγο κατω απο 600.και που με τρια μνμ δινει κρανη σχεδον τσαμπα.
και που φυσικα πληροφορει τον κοσμο μονο με πμ.αραγε ποσοι μπορουσανε να καταλαβουν οτι ειναι rx7.
εγω ειλικρινα δεν ξανασυμμετεχω γιατι με κουρασε το ολο θεμα.
μου θυμιζει ενα ποστ που μαλωνα με καποιους επειδη θελανε να πανε στην dainese να παραπονεθουν για κατι παπουτσια που τους τρυπησανε.με βγαλανε μεχρι και οτι εχω μαγαζι με dainese και εγω απλα προσπαθουσα να τους εξηγησω οτι δεν δινατε να γινει αυτο.
ειμαι μαλλον πολυ αγαθος για εδω και δεν επρεπε να με νοιαζει .
:sad:
Γιατί δίνεις συνέχεια ρε συ Κωστή? :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gojakla
Γιατί δίνεις συνέχεια ρε συ Κωστή? :confused:
ηταν το τελευταιο δεν μπορω να στεναχωριεμαι αλλο οτι εβλαψα καποιον και να μου επιριπτουν και ευθυνες
εγω τελιωσα απο αυτο:a11:
o καθενας οτι θυμαται χαιρετε..
παντως καλως κανουν τα παιδια και ενημερωνουν..
Τα υπολοιπα στη κριση του καθενος[B]
ρε φιλε εδω μεχρι και το nickname σου αλλαξες να βαλεις αγγελιες που θες να ξερω εγω ποσα πουλησες.
ειτε ενα ειτε εκατο εμπορια λεγεται
Aρχηγέ, συνεχίζεις να με εκλπήσεις με την ''βλακεία'' σου. Πρέπει να φτάσουμε στο επίπεδό σου για να μιλήσουμε και να καταλάβουμε ο ΕΝΑΣ τον ΑΛΛΟΝ ??? :confused:
Ρώτα τον Hornet τί έγινε με τα νίκ. Είναι δυνατόν να έχω ενα νίκ απο το 2οο3 και να μπώ με ένα με μηδενικά πόστ να πουλήσω που κατα σύμπτωση..... είναι το ίδιο με το παλιό??? :confused: :confused: Ποιός ηλίθιος θεός με φώτισε???
Τα τρία μυνήματα σε πείραξαν ΡΕ ΠΑΛΙΟΥΡΑ??? ΕΕΕΕεεεΕΕΕ?Ε???? ΕΚΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΣ??? Αν ναι ρώτα απο πότε είμαι εδώ παλιότερα μέλη. Αϊντα μπράβο. Την είδαμε όλοι παλιοί και θα γ@μήσουμε κόσμο?? Όπως σου φέρομαι φίλε να μου φερθείς. Και ας έχεις 8οο πόστ κι ας ήρθα τώρα. Αν όχι μαγκιά σου αλλα η παλαιότητα δεν παίζει ρόλο ούτε η ηλικία, ούτε το επάγγελμα.
Το τι είμαι, ποιός είμαι το γνωρίζουν οι φίλοι μου στρατηγέ Πλαπούτα και δεν είμαι υποχρεωμένος να το πώς σε κανέναν... Άσε που αν ήμουν ρομπέν δεν θα το έκανα θέμα σε κανένα φόρουμ.... δεν ξέρεις ποιοί βλέπουνε ...
Πάμε στα βασικά....
ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΞ????? ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ CORSAIR βασιζώμενος στο (1) ίδιο υλικό, (2) παγκόσμιες προδιαγραφές της Arai. ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ RX7-RR4 ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ME ΦΟΝΤ SIZE εκατόν ογδόντα??? ??? ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΜ ΕΓΩ ΡΕ???
Και εσυ πούλησες το ''καινούργιο/μεταχειρισμένο'' κράνος απο Ιαπωνία.... Δεν μίλησε κανείς για εμπορία και ας μην ξέρω αν έβγαλες ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ. Και δεν είδα το νταβαντούρι ας έγραψες ότι είναι απο Ιαπωνία και έχει το χαρτάκι του στα Γιαπωνέζικα/ Κανείς δεν είπε ''παιδιά.... το Japan αυτό το Japan εκείνο'' .... Βέβαια τότε το πούλαγες....μάστα....
Ο λόγος μεγάλε δεν ήταν ότι δεν το λένε Corsair, ήταν επειδή τα πουλάω τόσο ενω εσυ τα βρίσκεις τόσο κι εγώ μπορώ να στα βρώ άλλο τόσο κάτω απο κει που τα βρήκες. Αν θα μου έρθουν είναι άλλο καπέλο αν και παραπάνω μίλαγες για 100% και τώρα μου λες ότι δεν μπορείς να με δώσεις εγγύηση και άλλα τέτοια. ΕΚΕΙ ΣΚΑΛΩΣΑ και στο να με λενε ΚΛΕΦΤΗ. Αντιλαβού?
Μην με το παίζεις λοιπόν ωσία περιστερά και τα λοιπά γιατί κι εσύ απο ΚΑΠΟΥ βγάζεις (όχι στα κράνη αλλου) αλλα ΠΟΤΕ δεν θα σκάσω να πώ μάγκες ο ΜότΖαρτ πουλάει τα φίλμ τόσο ενω εγώ απο Ιταλία τα βρήκα 200% κάτω.... Η δεν μπορώ να βρω πουθενα φτηνότερα πραγματα και υπηρεσίες που προσφέρεις εσυ??? Αυτό σε κάνει κλέφτη αυτόματα???
Έλεος ρε πούστη μου.... 5ο.οοο αναγνώσεις και still η μαλακία σύννεφο....
:eyepop: :hypnotize
αυτο θα πει μαγκια
:wave2:
να σαι καλα φιλε.με εβαλες στην θεση μου βριζοντας με
παω να βαλω τα κλαματα τωρα:( :( :( :( :(
:να σαι καλα φιλε.με εβαλες στην θεση μου
Παρακαλώ. Όποτε χρειαστείς να σε ξαναβάλω μου λες έτσι??
Αν και δεν το άρχισα με μπινελίκια, έχω κι εγώ την υπομονή μου... να με λές κλέφτη... ψεύτη... έμπορα... ανήθικο... αναξιόπιστο....
μΕ αρέσεις ρε φίλε.... είσαι αυτό που λένε ''ευγενικός με τους άλλους'' :lol: :wave2:
Παρακαλώ. Όποτε χρειαστείς να σε ξαναβάλω μου λες έτσι??
Αν και δεν το άρχισα με μπινελίκια, έχω κι εγώ την υπομονή μου... να με λές κλέφτη... ψεύτη... έμπορα... ανήθικο... αναξιόπιστο....
μΕ αρέσεις ρε φίλε.... είσαι αυτό που λένε ''ευγενικός με τους άλλους'' :lol: :wave2:
θα καθομουν να πω και εγω οσα εχεις πει για μενα αλλα επειδη εχασες την υπομονη σου μαλλον ηταν εν' βρασμω ψυχης.οχετος το στομα σου φιλαρακι και μεγαλη φαντασια στα επιθετα σου,πρεπει να ησουν καλος στην εκθεση.με διασκεδασες παντως:wave2:
και για την ιστορια η φωτογραφηση εμπιπτει στον νομο περι παροχης υπηρεσιων εχει μεγαλυτερη φορολογηση και μη ελεγχομενη τιμη.
lampros_fazer
20/09/2006, 19:42
Ρε δεν βαρεθήκατε ακόμα..;; :look:
dirtbird
20/09/2006, 19:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Ρε δεν βαρεθήκατε ακόμα..;; :look:
Εμείς ΝΑΙ :confused:
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν... :sick:
Δεν είναι οχετός ο στόμας κάποιου που λέει τον άλλον κλέφτη (και το σβήνει και μετά..) επειδή πουλάει κάτι ΟΣΟ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ, και είναι ο στόμας αυτουνούνανε που τα παίρνει κρανίο γιατί τον αποκαλέσανε κλέφτη!!! :eyepop:
:yuck: :yuck:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DEMINIO
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν... :sick:
Δεν είναι οχετός ο στόμας κάποιου που λέει τον άλλον κλέφτη (και το σβήνει και μετά..) επειδή πουλάει κάτι ΟΣΟ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ, και είναι ο στόμας αυτουνούνανε που τα παίρνει κρανίο γιατί τον αποκαλέσανε κλέφτη!!! :eyepop:
:yuck: :yuck:
επειδη πρεπει να φυγω θα διαβασω τους δικηγορους αυριο.
νομιζω οτι οι αγγελιες εμπορων απογορευονται στο forum
εκτος αν κανονιστει σχετικη διαφημιση:wave2:
Ρε φιλαράκι, δεν καταλαβαίνεις που δεν καταλαβαίνεις... τουλάχιστον μην προκαλείς κιόλας...
Δηλαδή εσύ πώς την είδες, δικηγόρος αυτών που δεν αγοράζουν από το internet;;
Γιατί αν την είδες έτσι, θα έπρεπε να σε διαβάζαμε αύριο...
απο ολα οσα εγιναν εδώ ειναι οτι ο φιλος και μουσικάντης πηγε και εσβυσε τα ποστ του τα αρχικα και τωρα ειναι σα να μιλάγαμε σε καμια θεοτητα ρε πούστη μου που επικοινωνουσε μαζί μας με τηλεπαθια αχ αχ αχ αχ
rotflmao: :lol: :rotflmao:
ειμαστε ολοι κλεφτες και αναξιοπιστοι και χωρις αξιοπρεπεια....
και φιλαράκια ολοι με αυτον τον κερατα τον βιεφαρ με τα κράνη του.
ποιος εισαι εσυ ρε βιεφαρ που πουλάς κρανη εδω μεσα μπροστα στα μουτρα του καθε παλιου με μολις 2 μνμ???ρε το πουλο και ελα με το κηδεμόνα σου να γραψεις ποστ .
απο ολα οσα εγιναν εδώ ειναι οτι ο φιλος και μουσικάντης πηγε και εσβυσε τα ποστ του τα αρχικα και τωρα ειναι σα να μιλάγαμε σε καμια θεοτητα ρε πούστη μου που επικοινωνουσε μαζί μας με τηλεπαθια αχ αχ αχ αχ
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
αχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχ :lol:
OK κανεις δε τα βαζει με τη μαφια των παλιων...:sick:
ρε mozart τι ζορι τραβας ;
Η αγγελια εχει μπει στη σωστη της θεση
Εκανες ενα ολοκληρο πανικο αφηνωντας αιχμες ληστειας για ενα ανθρωπο που δεν τον ξερεις...του σπασες τα νευρα και μαζι με αυτουνου και σε καμια 100στη ανθρωπους ακομα
Πουλαει καποια πραγματα σε αυτη την τιμη αν δεν σου κανει η τιμη μην αγορασεις...εαν δεν προτιθεσαι γενικοτερα να αγορασεις κανε καμια βολτα να παρεις αερα...!!!
Δηλαδη εχουμε ξεφυγει τελειως λεμε...οποιος θελει να παρει απο νετ ας παρει μαζι με τα ρισκα του..και επειδη δεν συνεβη σε εσενα κατι δεν σημαινει οτι δεν θα συμβει και στους αλλους...δηλαδη ας κανουμε μια υποθεση!!!
Βρισκω αυτο το κρανος 600 στην ελλαδα κανει 850 αλλα μπορω να το βρω 470 και να τα βαλουμε κατω!
Παω στο μητσο..
μητσο να το δω μου κανει σαν νουμερο α ωραια παρε ασε που θα τον παζαρεψω τον μπουστη!!! πες οτι το παιρνω 580
Παω στο μαγαζι ποσο κανει 850 πες οτι εχω ακρη και το παιρνω κανα 50αρι λιγοτερο το πηρτα 800
Μπαινω στο νετ βαζω καρτα (κινδυνος 1)
Δεν μπορω να μπω στο νετ ειμαι ασχετος...εδω τι κανουμε???
Περιμενω να ερθει θα πιασει το κολπο με τα τελωνεια?? εχω ακουσει οτι δεν πιανει
Ειμαι ανθρωπος ανυπομονος και το θελω τωρα και δεν μπορω να περιμενω τις 10 εργασιμες (20?-30?- 40?)
Θα φτασει οκ η θα μου το φερουν κοπανημενο γιατι επεσε επανω ενα container κατα λαθος ...εχει γινει αυτο που λεω...εδω καποτε στειλαμε ενα εκτυπωτη στο ροδο και το αεροπλανο προσγειωθηκε στη...θαλασσα..τον εκτυπωτη τον πηραμε τελικα απο την ασφαλεια..αληθεια εχει ασφαλιση το προιον οταν το φερνεις?και αν ναι πληρωνεις
Απαριθμησα καποια απο τα αρνητικα του νετ και τωρα ας κανουμε μαθηματικα
μητσος 600 πες 580 (μα γιατι ...ρε πες 580..οχι ρεεε (αποσπασμα απο ελληνικη ταινια)
Μαγαζι 850 πες 800
Ιντερνετ 470 αρα
800 -580 =220
580-470=110
Δηλαδη με τον μητσο γλυτωνω απο το μαγαζι 220 ευρωπουλα ενω με το νετ (και ολα τα πιθανα σεναρια αποτυχιας ) κερδιζω 110
Πες μου ρε μοτζαρτ τωρα τι θα κανε ο εξυπνος και αυτος που αποφευγει τις λουμπες?
Ωσον αφορα τα λαστιχακια φιλε R1 μαλλον για παντοφλες σε βλεπω να βαζεις γιατι τα 150 δεν βγαινουνε με τιποτα απο ατα μαθηματικα!!
Αυτα κυριοι...λιγο θετικη σκεψη και πρακτικο μυαλο και θα δειτε οτι τελικα συμφερει
Τον μητσο τον ξερω οπως επισης ξερω και αλλους 300 ανθρωπους απο το χωρο της μοτοσυκλεττας και μιλαω σαν σταθης και οχι σαν moto.gr και δεν χρηματιζομαι απο το μητσο..μια φορα ενα βραδυ φαγαμε ενα πατσα μαζι αλλα δεν μου τον πληρωσε!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
OK κανεις δε τα βαζει με τη μαφια των παλιων...:sick: αποψη????
ιντι μου πες τα με δικα σου λόγια αμα θες για να καταλαβουμε εμεις οι μαφιοζοι οι παλαιουρες που δε τα βάζει κανεις μαζί μας λεμε.
μαλλον δε διαβασες ποιος αναφερθηκε σε παλαιότητες φιλιες και τα ρεστα.
αιντε μη παρω παρτουζα κανα Ζ πρωι πρωι.:wave2:
καλα παρε φορα και κλασε μου τα φρυδια :lol: :lol: :lol: :lol:
οτι ηταν να πω το ειπα.... :wave2:
καλα παρε φορα και κλασε μου τα φρυδια :lol: :lol: :lol: :lol:
οτι ηταν να πω το ειπα.... :wave2: omertaaaa...:rolleyes:
ΠΑΛΙ ΤΣΑΚΩΝΕΣΑΙ?
ΠΑΠΑΠΑ!!ΣΚΕΤΟ ΠΙΤΜΠΟΥΛ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ!:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
ρε mozart τι ζορι τραβας ;
Η αγγελια εχει μπει στη σωστη της θεση
Εκανες ενα ολοκληρο πανικο αφηνωντας αιχμες ληστειας για ενα ανθρωπο που δεν τον ξερεις...του σπασες τα νευρα και μαζι με αυτουνου και σε καμια 100στη ανθρωπους ακομα
Πουλαει καποια πραγματα σε αυτη την τιμη αν δεν σου κανει η τιμη μην αγορασεις...εαν δεν προτιθεσαι γενικοτερα να αγορασεις κανε καμια βολτα να παρεις αερα...!!!
Δηλαδη εχουμε ξεφυγει τελειως λεμε...οποιος θελει να παρει απο νετ ας παρει μαζι με τα ρισκα του..και επειδη δεν συνεβη σε εσενα κατι δεν σημαινει οτι δεν θα συμβει και στους αλλους...δηλαδη ας κανουμε μια υποθεση!!!
Βρισκω αυτο το κρανος 600 στην ελλαδα κανει 850 αλλα μπορω να το βρω 470 και να τα βαλουμε κατω!
Παω στο μητσο..
μητσο να το δω μου κανει σαν νουμερο α ωραια παρε ασε που θα τον παζαρεψω τον μπουστη!!! πες οτι το παιρνω 580
Παω στο μαγαζι ποσο κανει 850 πες οτι εχω ακρη και το παιρνω κανα 50αρι λιγοτερο το πηρτα 800
Μπαινω στο νετ βαζω καρτα (κινδυνος 1)
Δεν μπορω να μπω στο νετ ειμαι ασχετος...εδω τι κανουμε???
Περιμενω να ερθει θα πιασει το κολπο με τα τελωνεια?? εχω ακουσει οτι δεν πιανει
Ειμαι ανθρωπος ανυπομονος και το θελω τωρα και δεν μπορω να περιμενω τις 10 εργασιμες (20?-30?- 40?)
Θα φτασει οκ η θα μου το φερουν κοπανημενο γιατι επεσε επανω ενα container κατα λαθος ...εχει γινει αυτο που λεω...εδω καποτε στειλαμε ενα εκτυπωτη στο ροδο και το αεροπλανο προσγειωθηκε στη...θαλασσα..τον εκτυπωτη τον πηραμε τελικα απο την ασφαλεια..αληθεια εχει ασφαλιση το προιον οταν το φερνεις?και αν ναι πληρωνεις
Απαριθμησα καποια απο τα αρνητικα του νετ και τωρα ας κανουμε μαθηματικα
μητσος 600 πες 580 (μα γιατι ...ρε πες 580..οχι ρεεε (αποσπασμα απο ελληνικη ταινια)
Μαγαζι 850 πες 800
Ιντερνετ 470 αρα
800 -580 =220
580-470=110
Δηλαδη με τον μητσο γλυτωνω απο το μαγαζι 220 ευρωπουλα ενω με το νετ (και ολα τα πιθανα σεναρια αποτυχιας ) κερδιζω 110
Πες μου ρε μοτζαρτ τωρα τι θα κανε ο εξυπνος και αυτος που αποφευγει τις λουμπες?
Ωσον αφορα τα λαστιχακια φιλε R1 μαλλον για παντοφλες σε βλεπω να βαζεις γιατι τα 150 δεν βγαινουνε με τιποτα απο ατα μαθηματικα!!
Αυτα κυριοι...λιγο θετικη σκεψη και πρακτικο μυαλο και θα δειτε οτι τελικα συμφερει
Τον μητσο τον ξερω οπως επισης ξερω και αλλους 300 ανθρωπους απο το χωρο της μοτοσυκλεττας και μιλαω σαν σταθης και οχι σαν moto.gr και δεν χρηματιζομαι απο το μητσο..μια φορα ενα βραδυ φαγαμε ενα πατσα μαζι αλλα δεν μου τον πληρωσε!!!
αν βαλω αυριο μια αγγελια οτι ενας φιλος μου με παραεισαγωγης μηχανακια πουλαει καινουριο το 636 με 10450 θα μου την σβησετε?
αν ειναι οχι ωραια γιατι σκοπευω να βαλω ολοκηρο το μαγαζι του.
αντε γεια σε ολους σας με την μαγκια σας.
οτι θα διαβασω μνμ που θα μου λενε γιατι εσπασα τα νευρα καποιου και γιατι αφησα αιχμες δεν το περιμενα.τελικα καποιοι εδω μεσα εκτος απο δικηγορους εχουν και πατερες.
rotflmao: :lol: :rotflmao:
ειμαστε ολοι κλεφτες και αναξιοπιστοι και χωρις αξιοπρεπεια....
και φιλαράκια ολοι με αυτον τον κερατα τον βιεφαρ με τα κράνη του.
ποιος εισαι εσυ ρε βιεφαρ που πουλάς κρανη εδω μεσα μπροστα στα μουτρα του καθε παλιου με μολις 2 μνμ???ρε το πουλο και ελα με το κηδεμόνα σου να γραψεις ποστ .
ωραια ρε φιλε γελασαμε.μαλλον αλλοι ειναι οι παλιοι εδω μεσα.
δεν το παιξα ουτε μια φορα στην ζωη μου παλιος.και για τα τρια μνμ αναφερθηκα στο οτι ο ανθρωπος δεν γνωριζε οτι εδω υπαρχει μια αλληλεγγυη στο forum και το πουλαω πιο ακριβα απο οτι αγορασα ηταν ξεφτιλα.
οσα για τα τρια μνμ που εσβησα δεν ειχα χαρακτηρισμους αλλα εγραφα απο που τα πηρα και ποσο.
το κλεφτες και αναξιοπρεπης μονοι σας το βγαλατε καθως μιλησα οτι αυτα ειναι πραγματα υποκειμενικα και ο καθενας τα βλεπει οπως νομιζει.
αν λοιπον εγω νομιζω οτι ο vfr ειναι αναξιοπρεπης αυτο δεν πρεπει να τον αποσχολει γιατι ειμαι μαλακας και φωτιζομαι απο ηλιθιο θεο.ετσι λοιπον για τον υπολοιπο κοσμο ειναι αξιοπρεπης.
συνεχιστε ομως δεν πειραζει την υπομονη δεν θα την χασω και μακαρι καποτε να με γνωριζατε απο κοντα να δειτε ποσο μαλακας ειμαι
ωραια ρε φιλε γελασαμε.μαλλον αλλοι ειναι οι παλιοι εδω μεσα.
δεν το παιξα ουτε μια φορα στην ζωη μου παλιος.και για τα τρια μνμ αναφερθηκα στο οτι ο ανθρωπος δεν γνωριζε οτι εδω υπαρχει μια αλληλεγγυη στο forum και το πουλαω πιο ακριβα απο οτι αγορασα ηταν ξεφτιλα.
οσα για τα τρια μνμ που εσβησα δεν ειχα χαρακτηρισμους αλλα εγραφα απο που τα πηρα και ποσο.
το κλεφτες και αναγιοπρεξεις μονοι σας το βγαλατε καθως μιλησα οτι αυτα ειναι πραγματα υποκειμενικα και ο καθενας τα βλεπει οπως νομιζει.
αν λοιπον εγω νομιζω οτι ο vfr ειναι αναξιοπρεπης αυτο δεν πρεπει να τον αποσχολει γιατι ειμαι μαλακας και φωτιζομαι απο ηλιθειο θεο.ετσι λοιπον για τον υπολοιπο κοσμο ειναι αξιοπρεπης.
συνεχιστε ομως δεν πειραζει την υπομονη δεν θα την χασω και μακαρι καποτε να με γνωριζατε απο κοντα να δειτε ποσο μαλακας ειμαι
αρχίζω να πιστευω οτι δεν εχεις καταλαβει καν τι σου λεμε σε ολα αυτα τα ποστ.
μετα ..μαλάκα δε σε έιπα ποτε.μια χαρα τα λες στο ξαναπα και ευχαριστουμε που μας δείχνεις οτι μπορουμε με το ΟΠΟΙΟ γαμημενο ρισκο να παρουμε το κρανακι αυτο με λιγοτερα λεφτα..αλλα μη χαρακτηριζεις σου ξαναλεώ κλεφτη κτλ τον αλλονα που σου δινει τη δυνατοτητα να παρεις το κρανος ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΡΙΣΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ.
οσο για το παραδειγμα σου με το μηχανακι εξακολουθεις να εισαι λάθος και δε κανεις μια προσπαθεια να το καταλαβεις κιολας.
το γαμημενο το κρανος το δινει 290 ε λιγοτερα απο τον εισαγωγεα και οποιαδηποτε αλλον με μαγαζα που το φέρνει οπως το φέρνει...
και συ μου λες για ενα παραεισαγωγης 636 που θα το δινεις περισσοτερο και απο τον επισημο αντιπροσωπο..
οσο για το γελιο..γελα και εσυ και θα τα δεις ολα πιο χαλαρα και ασε τους αλλου να λενε.
μακαρι να σε γνωρίσω και απο κοντα δεν εχω κανενα προβλημα.
οσο για το παραδειγμα σου με το μηχανακι εξακολουθεις να εισαι λάθος και δε κανεις μια προσπαθεια να το καταλαβεις κιολας.
το γαμημενο το κρανος το δινει 290 ε λιγοτερα απο τον εισαγωγεα και οποιαδηποτε αλλον με μαγαζα που το φέρνει οπως το φέρνει...
και συ μου λες για ενα παραεισαγωγης 636 που θα το δινεις περισσοτερο και απο τον επισημο αντιπροσωπο..
κανεις λαθος ο επισημος αντιπροσωπος το δινει 10500 το 636 και εγω μπορω να σας το δωσω μεσω του φιλου μου 10450 αρα που ειναι το λαθος το δικο μου.
να βαλω αγγελια?
supergeorge
21/09/2006, 11:38
τελικα καποιοι εδω μεσα εκτος απο δικηγορους εχουν και πατερες. [/B]
Δεν γράφω πολύ συχνά στο moto.gr (διαβάζω όμως...) και πραγματικά από ΣΕΒΑΣΜΟ στο forum και τους αναγνώστες του ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ να μην γράψω αυτά που μου βγαίνουν. Είναι ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ.
ΑΝ είχες ΙΧΝΟΣ συνείδησης θα ζήταγες ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ένα ΣΥΓΝΩΜΗ έκανα ΛΑΘΟΣ και θα τελείωνε η φάση εδώ. ΟΛΟΙ κάνουν ΛΑΘΗ είναι ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ όχι μόνο δεν το ΣΤΑΜΑΤΑΣ αλλά ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ να γράφεις ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ.
Όσοι διαβάζουν έχουν μυαλό να κρίνουν.
κανεις λαθος ο επισημος αντιπροσωπος το δινει 10500 το 636 και εγω μπορω να σας το δωσω μεσω του φιλου μου 10450 αρα που ειναι το λαθος το δικο μου.
να βαλω αγγελια? ΟΚ ..ΒΑΛΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΟΤΙ Ο ΑΛΛΟΝΑΣ Ο ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΜΕ 9900..
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ .
αλλα κλεφτη τον δικο σου δε θα τον πω.επισης θα σου πω με τη λογική σου οτι παιδια στη γερμανια παιζουνε με 7000 ε αυτα και πατε να τα φερετα απο κει γιατι ο εδω ειναι κλεφτης και αναξιόπιστος και οτι αλλο ατυχη χαρακτηρισμο εδωσες σε αυτον τον βιφιαρ.
αλλα καβασακι να μου πεις εσυ πουλα..αρα κλεφτης θα ναι σιγουρα...:lol: :rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από supergeorge
Δεν γράφω πολύ συχνά στο moto.gr (διαβάζω όμως...) και πραγματικά από ΣΕΒΑΣΜΟ στο forum και τους αναγνώστες του ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ να μην γράψω αυτά που μου βγαίνουν. Είναι ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ.
ΑΝ είχες ΙΧΝΟΣ συνείδησης θα ζήταγες ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ένα ΣΥΓΝΩΜΗ έκανα ΛΑΘΟΣ και θα τελείωνε η φάση εδώ. ΟΛΟΙ κάνουν ΛΑΘΗ είναι ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ όχι μόνο δεν το ΣΤΑΜΑΤΑΣ αλλά ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ να γράφεις ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ.
Όσοι διαβάζουν έχουν μυαλό να κρίνουν.
φιλε μου απο την πρωτη στιγμη ζητησα να σβηστει ολο αυτο.
χαρακτηρισμους τυπου ανηθικος,κλεφτης,αναξιοπρεπης δεν χρησιμοποιησα αλλα μου τους κοτσαρανε μιας και στα πρωτα ποστ εγραφα δεν εγραφα τιποτα απο ολα αυτα παρα μονο πως μπορει να φερει καποιος ποιο φτηνα απο το ποσο που θεωριτικα φανηκε οτι αγοραστηκε.
αν νομιζεις οτι δεν σε σεβαστικα εσενα και τους υπολοιπου αναγνωστες καπου ειμαι διατεθιμενος απο την μερια μου να ζητησω συγνωμη.
κανενας ομως δεν ειπε τιποτα για ολα το βρισιμο που εφαγα εγω.
εγω στο φιναλε ειχα την αγνη προθεση να ενημερωσω πως ειναι τα πραγματα για το συγκεκριμενο ειδος.
οι φρασεις ρε μεγαλε φερε μου δεκα εσυ που μας το παιζεις μαγκας δεν αρχισανε απο μενα παντως
dirtbird
21/09/2006, 12:05
Μozart, έχει γίνει αντιληπτό εδώ και πολλές σελίδες ότι η αρχική σου πρόθεση ήταν να ενημερώσεις ότι το συγκεκριμμένο part δύναται να βρεθεί και φτηνότερα. Από κει και πέρα όμως το θέμα τράβηξε και μας κουράσατε (το πάτε για πρόβατα ;) )
Επίσης έχω μία ΒΑΣΙΚΗ ένσταση.
ΚΑΝΕΙΣ δεν είναι υποχρεωμένος να πουλήσει κάτι στο κόστος εν ονόματι συναδελφισμών, αδελφών αναβατών ψυχών και άλλων τέτοιων -κατά τη γνώμη μου πάντα- γραφικών.
Αντιθέτως βλέπω πολύ θετικά ότι ο VFR εν ολίγοις έγραψε, πουλάω κάτι τόσο βγάζω κάτι (για τον κόπο του, για το ρίσκο του για οτιδήποτε τέλος πάντων γουστάρει) αλλά γλυτώνεις και εσύ σημαντικά.
Και φυσικά ΑΜΑ του αρέσει κάποιου το αγοράζει, δεν υποχρεώνει κανέναν..
Φιλικά προς όλους και σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ τελειώστε το σύντομα και ΟΜΟΡΦΑ (είμαι happy end τύπος γμτ).
ΣΗΜ: δεν γνωρίζω κανέναν από τους εμπλεκόμενους προσωπικά και ούτε χρειάζομαι κράνος.
;)
συνεχιζεις ομως να μην απαντας στο σκεπτικο μου και το μονο που κανεις ειναι να μας αμαυρωνεις με χαρακτηρισμους και να μας βαζεις ταμπελες...κατι το οποιο ειναι ευκολο εαν δεν θελεις να σκεφτεις και να ασχοληθεις σοβαρα με αυτο που υποστηριζεις...επισης εαν υποννοεις οτι ειμαι πατερας του vfr τοτε οπως προανεφερα ειμαι πατερας σε αλλους 300 ανθρωπους που γνωριζω
συνελθε!!!
συνεχιζεις ομως να μην απαντας στο σκεπτικο μου και το μονο που κανεις ειναι να μας αμαυρωνεις με χαρακτηρισμους και να μας βαζεις ταμπελες...κατι το οποιο ειναι ευκολο εαν δεν θελεις να σκεφτεις και να ασχοληθεις σοβαρα με αυτο που υποστηριζεις...επισης εαν υποννοεις οτι ειμαι πατερας του vfr τοτε οπως προανεφερα ειμαι πατερας σε αλλους 300 ανθρωπους που γνωριζω
συνελθε!!!
Ρε πατέρα.... θα βγώ με την γκόμενα σήμερα και θέλω να πάρω κράνος....
Δώσε μου 600Ε να το πάρω απο έναν τύπο που το πουλάει στο μοτο... αλλιώς το θέλω μέχρι το βράδυ απο την Ιαπωνία.... 450 θα δώσεις.... αλλά το θέλω μέχρι τις 9 ΟΚ? :D
Βαρέθηκα να διαβάζω το ίδιο πράγμα συνέχεια..... (όσα σβήστηκαν.... δεν πρόλαβα - φαντάσου να διάβαζα κι εκείνα)
:smokin:
συνελθε!!!
hornet πολλα μνμ πριν γραφω οτι θελω να σταματησει το πραγμα.απο την τριτη σελιδα αν δεν κανω λαθος.
αλλα μεχρι και εσυ το πρωτο πραγμα που εγραψες ηταν
ρε mozart τι ζορυ τραβας.δεν μπορω λοιπον να μην απανταω σε ολα αυτα που μου γραφουν.απανταω ομως χωρις να θιγω κανενα αν διαβασεις απο την αρχη.
για μενα τελιωσε το θεμα το μνμ το πηρα ο καθενας πουλαει οτι θελει, απο οπου θελει και οπως το θελει.
θα στενωχορεθω πολυ ομως αν σβηστει η αγγελια που ειπα οτι θα βαλω απο τον φιλο μου γιατι σκοπευω ενα 100€ να το βαλω στην τσεπη μου εγω.
καλη σας μερα.ελπιζω να μην μου κρατησετε κακια γιατι για λιγο την είδα παλιος και ηθελα να γ@μήσω κόσμο.απλα ενας ηλιθιος θεος με φωτισε
ωραια εφοσον ολοι λοιπον εχουμε καταλαβει νομιζω πως πρεπει να τελειωσει η διαμαχη
Αυτό δηλαδής....
ειναι κλεφτης γιατι εμπορευεται ενα ειδος το οποιο εξ' αρχης ειναι λαθραιο και εν τελη το πουλαει λαθραια.Αυτα ετσι για την ιστορια
Με αυτό ...
φιλε μου απο την πρωτη στιγμη ζητησα να σβηστει ολο αυτο.
χαρακτηρισμους τυπου ανηθικος,κλεφτης,αναξιοπρεπης δεν χρησιμοποιησα αλλα μου τους κοτσαρανε
τι έγινε? Αλλουνούνανε πόστ είναι και έγινε λάθος στον κώδικα?
:a2: :a2: :a2: :a2:
και για τα τρια μνμ αναφερθηκα στο οτι ο ανθρωπος δεν γνωριζε οτι εδω υπαρχει μια αλληλεγγυη στο forum και το πουλαω πιο ακριβα απο οτι αγορασα ηταν ξεφτιλα
(είμαι και ξεφτιλισμένος τώρα.... αϊντα να δούμε τι άλλο θα βγώ. Είμαι gay πάντως οπότε μιλήστε ελευθερα για τις σχέσεις μου με το ίδιο φύλλο.... :a08: :a54: )
να βαλω αγγελια?
οοοΟΟΟΟΟχι λεει.... Εσύ κάνεις λάθος. Δωσάτονα 1ο.499 Ευρώ. Έτσι θα είσαι +49 μιας και οι μέρες είναι σφιχτοπωπες.... Ρώτα και μας, να σΕ πούμε τίποτα ... :a018:
Ρε τι έχουμε τραβήξει με δαύτη την αγγελία.... :hypnotize
άσχετο - με τα πόστ του Δούκα έχω χεστεί στα γέλια ρε πούστη μου :lol: Επιπλέον (σαν τα βατραχοπέδιλα ...) μέχει ακούσει όλη η πολυκατοικία....
Τέλος τελειώνω χάπι end για να γουστάρω ο ίδιος, οι λοιποί υπόλοιποι και ο dirtbird με μια Σερραία φωτό για να αλλάξει τελέιως το κλίμα και να κάνω και διαφήμηση για να τονόσω τον εγωϊσμό μου . Στην φωτό όπως βλέπετε φοράω Arai λεει :lol: :lol: , φόρμα IXS και οδηγάω ακατανόμαστο μηχανάκι :lol:
62679
παρολο που το σταματησα εσυ το σενεχισες παλι σε ιδιο υφος.
δεν θα σου απαντησω ομως απλα απο την μερια θα σου ποσταρω και εγω μια φωτο για να δεις οτι δεν γουσταρω να αναλωνομαι με αυτα.και η yoshi απο αμερικα μεσω νετ.
62681
Μικρή Λουλού
22/09/2006, 09:10
(ρε,εδω εχει κοσμο!!!! )
εεε...
πωλειται VTR,ριψατε σημειωμα... υπαρχει δυνατοτητα να το στειλω Αμερικη και να το παρετε απο ebay..!!! :smokin:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ντερτι-moto
(ρε,εδω εχει κοσμο!!!! )
εεε...
πωλειται VTR,ριψατε σημειωμα... υπαρχει δυνατοτητα να το στειλω Αμερικη και να το παρετε απο ebay..!!! :smokin:
:rotflmao: :rotflmao:
Είμαι gay πάντως οπότε μιλήστε ελευθερα για τις σχέσεις μου με το ίδιο φύλλο.... :a08: :a54: )
το ξερα οτι κατι καλΟ θα κερδιζα με την ενασχόλησή μου με αυτο το ποστ..:blush: :blush:
ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΙΦΙΑΡ...
adam_tsouk
22/09/2006, 09:33
(ρε,εδω εχει κοσμο!!!! )
εεε...
αααχαχαχαΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑχαχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΧΑχααχχα χααχ
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
μα τι μλκα!
αλλα βλεπεις αβαταρ και κοβεις φατσα
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
αλλα βλεπεις αβαταρ και κοβεις φατσα
οντως πολυ χαλιας αυτος στο avatαr
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
coolraven
24/09/2006, 07:08
..............
οτι θα διαβασω μνμ που θα μου λενε γιατι εσπασα τα νευρα καποιου και γιατι αφησα αιχμες δεν το περιμενα.τελικα καποιοι εδω μεσα εκτος απο δικηγορους εχουν και πατερες..............
γεια χαρα φιλε.
προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ειμαι γνωστός του δημήτρη, κάνω παρέα μαζί του, και ειμαι περήφανος γιαυτό.
αυτό που συνέβει ειναι το εξής...
σου έκατσε εσένα να πάρεις μερικά κράνη και στραβή δεν έγινε. οκ. πληρώνεις, ιδιώτης, και περιμένεις να έρθει το πακέτο. αν δεν έρθει, θα πάρεις άλλο. αν όμως δεν εισαι ιδιώτης, και εμπορεύεσαι, επείδή δεν παίρνεις ένα, μα 10, ειναι άλλο θέμα. οπότε ασφαλίζεις.
αυτό νομίζω δεν ειναι δύσκολο να το καταλάβεις.
οπότε δεν ειναι το θέμα αν έσπασες τα παπάρια του δημήτρη, ακα VFR, μα του χάλασες το πόστ. και αυτό ειναι αγένεια...
το οτι είσαι αγενής λοιπόν, το κρατάμε.
επίσης τον είπες κλέφτη, την στιγμή που αρχικά ειπε οτι κάποια λεφτά θα τα βγάλει. στο δήλωσε κι όλας.
άρα, δεν καταλαβαίνεις λοιπόν. κι αυτό ειναι βλακεία.
το οτι είσαι βλάκας λοιπόν, το κρατάμε κι αυτό.
επίσης, πήγες και έσβησες γραφόμενά σου, κατι το οποίο μπορεί να σημαίνει πάρα πολλά, μα στην πιό επιεική περίπτωση, σημαίνει οτι ντρέπεσαι για αυτά που γράφεις. ίσως να ντράπηκες επειδή έγραφες παπάρες.....
αρα γράφεις παπαριές.
σύν τοις άλλοις, για να τελειώνω δηλαδή με την ανάλυσή μου, είδες το ποστάκι, και σαν αποδεδειγμένα αγενής, βλάκας και παπαρολόγος, βλέποντας κι όλας κάποιο "νεούδι", είπες να κάνεις τον καμπόσο....
ρε όργιο, το παλικάρι που του "την είπες για να ξυπνήσεις κόσμο" ρε όργιο το ξέρεις κι απο χτές? όργιο. τράβα να κάνεις τον καμπόσο στον ιταλό ρε όργιο, επαναστάτη της μαργαρίτας... 10.000.000 τύπους σαν σένα να είχαμε στην ελλάδα πριν 200 χρόνια, θα μιλάγαμε ακόμα τουρκικα..
βλάκα.
GeorgeFZR
25/09/2006, 02:37
ti leei?8a kseperasei ta provata???
:a014: :a014: :a014: :a014:
Αρχικά δημιουργήθηκε από coolraven
γεια χαρα φιλε.
προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ειμαι γνωστός του δημήτρη, κάνω παρέα μαζί του, και ειμαι περήφανος γιαυτό.
σου έκατσε εσένα να πάρεις μερικά κράνη και στραβή δεν έγινε. οκ. πληρώνεις, ιδιώτης, και περιμένεις να έρθει το πακέτο. αν δεν έρθει, θα πάρεις άλλο. αν όμως δεν εισαι ιδιώτης, και εμπορεύεσαι, επείδή δεν παίρνεις ένα, μα 10, ειναι άλλο θέμα. οπότε ασφαλίζεις.
οπότε δεν ειναι το θέμα αν έσπασες τα παπάρια του δημήτρη, ακα VFR, μα του χάλασες το πόστ. και αυτό ειναι αγένεια...
επίσης τον είπες κλέφτη, την στιγμή που αρχικά ειπε οτι κάποια λεφτά θα τα βγάλει. στο δήλωσε κι όλας.
επίσης, πήγες και έσβησες γραφόμενά σου, κατι το οποίο μπορεί να σημαίνει πάρα πολλά, μα στην πιό επιεική περίπτωση, σημαίνει οτι ντρέπεσαι για αυτά που γράφεις. ίσως να ντράπηκες επειδή έγραφες παπάρες.....
αρα γράφεις παπαριές.
σύν τοις άλλοις, για να τελειώνω δηλαδή με την ανάλυσή μου, είδες το ποστάκι, και σαν αποδεδειγμένα αγενής, βλάκας και παπαρολόγος, βλέποντας κι όλας κάποιο "νεούδι", είπες να κάνεις τον καμπόσο....
ρε όργιο, το παλικάρι που του "την είπες για να ξυπνήσεις κόσμο" ρε όργιο το ξέρεις κι απο χτές? όργιο. τράβα να κάνεις τον καμπόσο στον ιταλό ρε όργιο, επαναστάτη της μαργαρίτας... 10.000.000 τύπους σαν σένα να είχαμε στην ελλάδα πριν 200 χρόνια, θα μιλάγαμε ακόμα τουρκικα..
βλάκα.
αργησες και φαγαμε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οσο για το δεκα κρανη.ειναι κριμα μονος σου να λες τον φιλο σου εμπορο και μαλιστα λαθραιων εγω διαφωνω.
αλλα οπως σου ειπα αργησες και εμεις εχουμε φαει
kawasaki ZX-12
25/09/2006, 08:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από coolraven
γεια χαρα φιλε.
αρα γράφεις παπαριές.
βλάκα.
και συ ρε ποιος νομιζεις οτι εισαι ???????
σου ζητησε κανενας να κανεις ψυχογραφημα????
κανε μας την χαρη ρε φιλε(που ειναι το emoticon τις μαλακιας???)
κα στην τελικη αφου ειναι ευκαιρια αγορασε εσυ τα κρανη!!!!
atom7ktm
25/09/2006, 08:25
το θέμα έχει γίνει λίγο "ΘΑ ΦΕΡΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ Μ@ΜΗΣΩ" ή είναι η ιδέα μου? ποστάρουν οι φίλοι του ενός, απαντάνε οι φίλοι του άλλου.... και όποιος έχει τους πιο πολλούς φίλους θα κερδίσει τη μάχη των εντυπώσεων....
για να δούμε λοιπόν, ποιος έχει την μεγαλύτερη, δυνατότερη και πιο @@δάτη παρέα!!!!!
:a014: :a014: :a014:
kawasaki ZX-12
25/09/2006, 08:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από atom7ktm
το θέμα έχει γίνει λίγο "ΘΑ ΦΕΡΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ Μ@ΜΗΣΩ" ή είναι η ιδέα μου? ποστάρουν οι φίλοι του ενός, απαντάνε οι φίλοι του άλλου.... και όποιος έχει τους πιο πολλούς φίλους θα κερδίσει τη μάχη των εντυπώσεων....
για να δούμε λοιπόν, ποιος έχει την μεγαλύτερη, δυνατότερη και πιο @@δάτη παρέα!!!!!
τον μοτσαρτ τον ξερω ιντερνετικα μονο!!!!!
δεν ειμαστε φιλοι απλα εχουμε ανταλλαξει κουβεντες σε διαφορα ποστ!!!!!
αυτο για τις εντυπωσεις ...............
γιατι η τοποθετηση σου ειναι εντελως ακυρη!!!!!
αντε φαε κανα ποπ κορν τωρα!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από atom7ktm
μαλλον αυτοι που ξερουν να βριζουν πρεπει να εχουν και τα μεγαλυτερα.α και καπου διαβασα οτι αν η επιθεση παρει προσωπικο χαρακτηρα ........................
οσο για τους φιλους μου αυτοι βοσκουν προβατα και εκει στα βουνα που τα βοσκουν δεν εχουν ιnternet.:wave2:
και λιγοτερο ποπ κορν γιατι θα σε πειραξει
λοιπον ειπα να ειμαι ευγενικος και εγω και να μη πω τιποτα αλλα το συνεχιζει ο Νικος (V4+2R=coolraven) και θα πω και γιατι δε πρεπει να μιλατε και πολυ γιατι βλεπουμε και εμεις τι παιζει και εδω και ΑΛΛΟΥ και ΒΛΑΚΕΣ δεν ειμαστε
ωραια εχει 2 κρανη γιατι του ξεμειναν-πηρε λαθος νουμερο-δε ξερω γιατι-δεν ειναι δικο μου θεμα
και τα πουλαει και ζηταει οσα ζηταει (και δεν ειναι και πολλα οκ!!!) και δικαιωμα του ειναι
ολα μεχρι εδω οκ
ναι αλλα εμεις βλεπουμε και αλλα forum ...
και o VFR εχει αναφερει ΞΕΚΑΘΑΡΑ στο post του στο bikenet "αμα θελετε και αλλα σχεδια πειτε μου να δουμε τι μπορω να κανω" (δικα μου λογια αλλα το αυτο νοημα)
αυτο στο δικο μου μπακαλιστικο μυαλο συμαινει "θα σου φερω και αλλα σχεδια αν θες" ...
αρα παει να βγαλει φραγκα απο αυτη τη δουλεια....
οκ πειτε με και εμενα βλακα τωρα και οτι βγαζω σεναρια απο το μυαλο μου
και στη τελικη αν δε γουσταρει το "παλιο φορουμ" το καθε "νεο", "βλακα" Mozard να βγαινει και να λεει την αποψη του (εστω και σε λαθος ποστ... θα μπορουσε να κανει καινουριο) να μας το πει να παρουμε και εμεις το μπουλο απο εδω και να μη μιλαμε, γιατι μπορει να μας πουν και εμας βλακες!!!!
VFR @ Bikenet
Απ: Πωλείται Corsair Nakano 2006 GP και Schwantz replica.
« Απάντηση #16 στις: 15/09/06, 13:01:24 »
Για κεφάλι γραβιέρα όπερ και σημαίνει κεφάλι Japan. Το Νακανο το δοκίμασα και εγώ και ο Valantis και μας μπαίνει κουτί κουτί. Δέχομαι οιαδήποτε αρνηση αφού το δοκιμάσετε πρώτα....
Στόκε, σημαίνει ότι αν κάποιος θελήσει κάποιο άλλο νούμερο ίσως να μπορέσω να το βρώ...
λοιπον ειπα να ειμαι ευγενικος και εγω και να μη πω τιποτα αλλα το συνεχιζει ο Νικος (V4+2R) και θα πω και γιατι δε πρεπει να μιλατε και πολυ γιατι βλεπουμε και εμεις τι παιζει και εδω και ΑΛΛΟΥ και δεν ειμαστε
ωραια εχει 2 κρανη γιατι του ξεμειναν-πηρε λαθος νουμερο-δε ξερω γιατι-δεν ειναι δικο μου θεμα
και τα πουλαει και ζηταει οσα ζηταει (και δεν ειναι και πολλα οκ!!!) και δικαιωμα του ειναι
ολα μεχρι εδω οκ
ναι αλλα εμεις βλεπουμε και αλλα forum ...
και o VFR εχει αναφερει ΞΕΚΑΘΑΡΑ στο post του στο bikenet "αμα θελετε και αλλα σχεδια πειτε μου να δουμε τι μπορω να κανω" (δικα μου λογια αλλα το αυτο νοημα)
αυτο στο δικο μου μπακαλιστικο μυαλο συμαινει "θα σου φερω και αλλα σχεδια αν θες" ...
αρα παει να βγαλει φραγκα απο αυτη τη δουλεια....
οκ πειτε με και εμενα βλακα τωρα και οτι βγαζω σεναρια απο το μυαλο μου
βλακαααααα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ελα ρε γιωργο καθεσαι και ασχολεισαι....:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
βλακαααααα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ελα ρε γιωργο καθεσαι και ασχολεισαι....:wave2:
ναι idi μην ασχολησε γιατι εσενα δεν μπορει να σε πει κανενας βλακα εδω μεσα γιατι θα τους παρει και θα τους σηκωσει.
τελικα παιδια τι εγινε ηταν ο mozart φωτισμενος ενος βλακα θεου που μιλουσε για εμποριο?αλλα οπως ξανα ειπα εχω φαει και τωρα χωνευω.
ρε σεις για τι μπλεκετε το φορουμ με τους χρηστες του βλακα δεν ειπε το moto.gr (εννοωντας το team παντα) βλακα τον ειπε χρηστης ...μην τα μπερδευεις ρε γιωργο
Τι παλια και καινουρια φορουμ λες?
ρε σεις για τι μπλεκετε το φορουμ με τους χρηστες του βλακα δεν ειπε το moto.gr (εννοωντας το team παντα) βλακα τον ειπε χρηστης ...μην τα μπερδευεις ρε γιωργο
το forum καπου γραφει αυτο :Αλλά εάν η διαμάχη πάρει προσωπικό χαρακτήρα και τα κοσμητικά επίθετα αρχίζουν και γίνονται βαριά τότε τα ποστ θα παίρνουν την άγουσα.δεν ειδα να εφαρμοζεται πουθενα
επισης δεν εφαρμοζει ουτε αυτο:Το www.moto.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει κάποιον από τους εγγεγραμένους εάν διαπιστωθεί ότι χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του site σκοπό άλλον από αυτό που περιγράφεται στο καταστατικό λειτουργίας του.(εμπορια).
Cpt. Haddock
25/09/2006, 10:33
Ρε Mozart να σε ρωτήσω κάτι....
(επειδή το εμπορία, μάλλον είναι παρεξηγημένο)
ΑΝ σε κάποια κλήρωση κερδίσεις μια μηχανή, την οποία για κάποιο λόγο δεν την θέλεις...
Θα βάλεις αγγελία και θα τη χαρίσεις;
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
κατα τη γνωμη μου, η επιθεση στο Mozard ειναι απαραδεκτη και υπερβολικη!
φυσικα και δεν ειναι επισημη θεση του φορουμ ρε Σταθη!
απλα αν μπορει καποιος να μιλαει σε ολο αυτο το ποστ ειναι ο Mozard, διοτι ειναι ο μονος ανιδιοτελής σε ολη την ιστορια ΔΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ
λυπάμαι που στην «αντίπερα όχθη» υπαρχουν γνωστοί και φιλοι μου!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ρε Mozart να σε ρωτήσω κάτι....
(επειδή το εμπορία, μάλλον είναι παρεξηγημένο)
ΑΝ σε κάποια κλήρωση κερδίσεις μια μηχανή, την οποία για κάποιο λόγο δεν την θέλεις...
Θα βάλεις αγγελία και θα τη χαρίσεις;
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
διαβασε το μνμ του φιλου του και του idi και θα καταλαβεις οτι δεν γινεται λογος για ενα κρανος
Cpt. Haddock
25/09/2006, 10:42
διαβασε το μνμ του φιλου του και του idi και θα καταλαβεις οτι δεν γινεται λογος για ενα κρανος
ΔΕΝ πρόκειται να κάτσω να διαβάσω όλο το ποστ...
μια ερώτηση έκανα, αν θες απαντάς
ΔΕΝ πρόκειται να κάτσω να διαβάσω όλο το ποστ...
μια ερώτηση έκανα, αν θες απαντάς
σου απαντησα νομιζω οτι γινεται λογος για πανω απο 10 κρανη και φυσικα διαλεγεις και σου το φερνουν αν δεν σου αρεσει καποιο.αρα μιλαμε για εμπορια?
ετσι λοιπον τιποτα δεν του χαρισανε και τιποτα δεν χαριζει
Cpt. Haddock
25/09/2006, 11:01
σου απαντησα νομιζω οτι γινεται λογος για πανω απο 10 κρανη και φυσικα διαλεγεις και σου το φερνουν αν δεν σου αρεσει καποιο.αρα μιλαμε για εμπορια?
ετσι λοιπον τιποτα δεν του χαρισανε και τιποτα δεν χαριζει
εννοούσα να απαντήσεις στην ερώτηση που έκανα...
τεσπα...
εννοούσα να απαντήσεις στην ερώτηση που έκανα...
τεσπα...
μπρε Λιά,
σου απάντησε έμμεσα ο άνθρωπος....
τα κράνη δεν έχουν κερδηθεί σε κλήρωση...
αγοράστηκαν επί τούτου από Ιαπωνία με σκόπο την απ'ευθείας μεταπώληση...
αν είχαν κερδηθεί σε κλήρωση θα είχε αναφερθεί στο πρώτο ποστ...
:)
ΥΓ: προσοχή δε κρίνω την όλη κουβέντα, απλά επεμβαίνω μην αρχίσει και άλλη κόντρα.....
Cpt. Haddock
25/09/2006, 11:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
μπρε Λιά,
σου απάντησε έμμεσα ο άνθρωπος....
τα κράνη δεν κερδήθηκαν σε κλήρωση...
αγοράστηκαν επί τούτου από Ιαπωνία με σκόπο την απ'ευθείας μεταπώληση...
Αυτό το κατάλαβα... άλλο ρώτησα αλλά δεν πειράζει.
Απλά νομίζω οτι όποιος πουλάει κάτι έχει το δικαίωμα να το πουλάει σε ΟΠΟΙΑ τιμή θέλει, από 0 έως billions ευρώ. Δικό του πρόβλημα αν δε βρει αγοραστή και του αγοραστή πρόβλημα αν δεν το ψάξει και πιαστεί κορόιδο.
Δε χρειαζόμαστε αυτόκλητους σωτήρες των αθώων, αγαθών και ανυποψίαστων μελών.
Προφανως και δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις παραεμπορίου, αλλά και πάλι οι τιμές διαμορφώνονται (και) από την αγορά
:wave2: :wave2:
Απλά νομίζω οτι όποιος πουλάει κάτι έχει το δικαίωμα να το πουλάει σε ΟΠΟΙΑ τιμή θέλει, από 0 έως billions ευρώ. Δικό του πρόβλημα αν δε βρει αγοραστή και του αγοραστή πρόβλημα αν δεν το ψάξει και πιαστεί κορόιδο.
Προφανως και δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις παραεμπορίου, αλλά και πάλι οι τιμές διαμορφώνονται (και) από την αγορά
:wave2: :wave2:
αρα οι αγγελιες του moto ειναι διαθεσιμες και για το παραεμποριο καθως και για το λαθρεμποριο καπετανιο?
Σαφώς και δε θα δρούμε ως αυτόκλητοι.. κλπ. αλλά ...
1. οι αγγελίες υπάρχουν (?) από τα μέλη/επισκέπτες ιδιώτες προς μέλη/επισκέπτες
2. αν μπουν όλοι οι επιτηδευματίες και αρχίσουν να καταχωρούν ό,τι πουλούν εδώ μέσα που φαινομενικά υπάρχουν πολλές χιλιάδες μέλη με σκοπό ένα ευρύτερο target group, θα χαθεί ο έλεγχος των αγγελιών... νομίζω?
3. η συγκεκριμένη περίπτωση-αγγελία εμπίπτει στην ορολογία του παρεμπορίου κατά τη γνώμη μου. φυσικά δε είμαι έμπορος για να θίγομαι άμεσα αλλά δεν μου αρέσει να υποστηρίζω έστω και έμμεσα το παρεμπόριο και τα διαφυγόντα κέρδη αυτού.
4. Θα μπορούσε ο πωλητής πολύ απλά να πει ότι "παιδιά, φέρνω με δική μου ευθύνη και έξοδα όποιο κράνος εξ'αυτών ... θέλετε και θα μου τα πληρώσετε τόσο".... θα ήταν πιο ειλικρινής τοποθέτηση αλλά πάλι θα θεωρούταν παρεμπόριο.
επειδη λοιπον εγω εκανα εγγραφη γι'αυτο τον λογο εδω μεσα:
Το www.moto.gr είναι το site της μοτοσυκλέτας. Moτοσυκλέτα για εμάς δεν είναι μόνο λάδια και καμένα λάστιχα, είναι η απόλυτη αίσθηση της ελευθερίας. κάτι που εμείς οι αναβάτες το γνωρίζουμε καλά. Σκοπός μας είναι με την δίκαια προβολή του δίτρoχου, να δοθεί στην μοτοσυκλέτα τη θέση που της αξίζει στην κοινή συνείδηση. Το site μας θεωρεί τον εαυτό του πρεσβευτή σε αυτή την προσπάθεια γι' αυτό και μέσω των σελίδων μας προάγονται θέματα όπως η ασφάλεια, το κυκλοφοριακό ήθος και το πάθος για τη ζωή και το ταξίδι στους 2 τροχούς.
θα ζητησω απλα την ΔΙΑΓΡΑΦΗ μου.
επειδη λοιπον εγω εκανα εγγραφη γι'αυτο τον λογο εδω μεσα....θα ζητησω απλα την ΔΙΑΓΡΑΦΗ μου.
εγώ προσωπικά δε θα συμφωνήσω με αυτή σου την κίνηση... φυσικά όποιος θέλει έρχεται όποιος θέλει φεύγει...
δε νομίζω όμως ότι σε "διώχνει" κανείς από τους Mods ή admins του forum
έχεις απλά έρθει σε κόντρα με άλλα μέλη...
Cpt. Haddock
25/09/2006, 11:32
αρα οι αγγελιες του moto ειναι διαθεσιμες και για το παραεμποριο καθως και για το λαθρεμποριο καπετανιο?
ΟΧΙ !
ΔΕΝ είπα αυτό... (δεν την πατάω :D )
Είναι άλλο θέμα εαν θα αφήσει το moto.gr μια - κραυγαλέα - περίπτωση εμπορίας να μπαίνει στις αγγελίες και είναι θέμα πολιτικής του μοτο στην οποία δεν επεμβαίνω (ένας ταπεινός μοντερέιτορ είμαι :lol: )
Είναι ΑΛΛΟ θέμα το λαθρεμπόριο (για το οποίο πρέπει να ξέρουμε τι λέμε - τι εννοούμε λαθρεμπόριο*)
Είναι ΑΛΛΟ θέμα σε ΤΙ τιμή θα πουλήσει κάποιος τα προϊόντα του. Το γράφω κυρίως γιατί κατα σύστημα στις αγγελίες, βγάινει κάποιος να πουλήσει κάτι και πετάγεται ένας άσχετος (που δεν ενδιαφέρεται για το προϊόν) με το στυλ "φιλαράκι τόσο που το δίνεις το έχει καινούριο ο ταδε" ή "γιατί το πουλάς αν επιτρέπεται" κλπ κλπ.
Είναι απολύτως θεμιτό να θέλω να πουλήσω κάτι (όσο ακριβά ή φτηνά γουστάρω), είναι απολύτως θεμιτό να θέλω να βγάλω και κάτι (που συνήθως δεν γίνεται αλλά λέμε).
Εκεί πήγαινε και η ερώτηση "πόσο θα πούλαγες μια μηχανή που την κέρδισες;"
*όταν αγοράζουμε κάτι από τo ebay και δεν πληρώνουμε δασμό στο τελωνείο, είναι μια μορφή λαθρεμπορίου.
kawasaki ZX-12
25/09/2006, 11:38
αρα καπτεν ειναι και απολυτα θεμιτο αν καποιος γνωριζει οτι μπορει αυτο να το παρει ποιο φθηνα να ενημερωσει!!!!!!!!!
αφου ο καθενας μπορει να πουλαει οσο γουσταρει γιατι κατειγορειται αυτος που ενημερωνει οτι υπαρχει και ποιο φθηνα????
επειδη επιμενεις καπετανιο το κρανος μου το πουλησα 380 και οποιος εχει χρειαστει εχω βαλει την καρτα για οποιον δεν ειχε και απλα πληρωσε τον λογαριασμο που μου ηρθε.το ιδιο θα κανω και με αλλα δυο μελη τον οκτωμβριο το ιδιο θα εκανε ο r1-enas οταν δεν ειχα εγω καρτα.
οσο για τους mods nostra
καπου εγραψα αυτα αλλα κανενας δεν απαντησε
το forum καπου γραφει αυτο :Αλλά εάν η διαμάχη πάρει προσωπικό χαρακτήρα και τα κοσμητικά επίθετα αρχίζουν και γίνονται βαριά τότε τα ποστ θα παίρνουν την άγουσα.δεν ειδα να εφαρμοζεται πουθενα
επισης δεν εφαρμοζει ουτε αυτο:Το www.moto.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει κάποιον από τους εγγεγραμένους εάν διαπιστωθεί ότι χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του site σκοπό άλλον από αυτό που περιγράφεται στο καταστατικό λειτουργίας του.(εμπορια).
αρα λοιπον το καλυτερο που εχω να κανω για να μην μπαινω στο τρυπακι να απανταω καθε μερα και να βριζομαι επισης ειναι να με διαγραψουν.
οπως ειπε και ο idi στην τελικη ειμαι ο μονος που δεν εχει κερδος ουτε τωρα ουτε στο μελλον
Cpt. Haddock
25/09/2006, 11:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από kawasaki ZX-12
αρα καπτεν ειναι και απολυτα θεμιτο αν καποιος γνωριζει οτι μπορει αυτο να το παρει ποιο φθηνα να ενημερωσει!!!!!!!!!
ΟΧΙ!!
Αυτό προσπαθώ να πω.... Στο διεθνές εμπορικό δίκαιο (και στην καθημερινή πρακτική) υπάρχει ο λατινικός όρος Caveat Emptor = let the buyer beware στα αγγλικά ("ας πρόσεχες" στα ελληνικά :lol: )
Cpt. Haddock
25/09/2006, 11:45
επειδη επιμενεις καπετανιο το κρανος μου το πουλησα 380 και οποιος εχει χρειαστει εχω βαλει την καρτα για οποιον δεν ειχε και απλα πληρωσε τον λογαριασμο που μου ηρθε.το ιδιο θα κανω και με αλλα δυο μελη τον οκτωμβριο το ιδιο θα εκανε ο r1-enas οταν δεν ειχα εγω καρτα.
μπερδεύτηκα
(και δεν επιμένω κιόλας :lol: )
ειμαι ο μονος που δεν εχει κερδος ουτε τωρα ουτε στο μελλον
ε, πες από την αρχή ότι θέλεις μίζα.....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
πλάκα κάνω, ε?
έχω μια μίζα από CM200 άμα θες....
:D
οσο για τους mods nostra
καπου εγραψα αυτα αλλα κανενας δεν απαντησε
αρα λοιπον το καλυτερο που εχω να κανω για να μην μπαινω στο τρυπακι να απανταω καθε μερα και να βριζομαι επισης ειναι να με διαγραψουν.
οπως ειπε και ο idi στην τελικη ειμαι ο μονος που δεν εχει κερδος ουτε τωρα ουτε στο μελλον
Εχετε κολλήσει με αυτή την μαλακία με τα κράνη.... ξεκολλάτε ή βρείτε μια γκόμενα επιτέλους....
Με τον όρο υβριστικά σχόλια θεωρουμε καντήλια που θίγουν μανάδες, πατεραδες, οικογένειες κλπ....
Λοιπόν για να μην τα ξαναλέμε....
Ο VFR ήρθε και είπε πουλάω κράνη τόσο, ΒΓΑΖΩ ΚΕΡΔΟΣ, όποιος θέλει αγοράζει....
Δεν έχει μαγαζί στο δρόμο και δεν το κάνει σαν κύρια δουλειά (απ' όσο μπορώ να ξέρω).
Δεν ξέρω (προσωπικά) κανένα απο εσάς που τσακώνεστε (χωρίς λόγο).
Μπορούμε να το λήξουμε κάπου εδώ το θέμα;
Και ξέχασα να γράψω ότι φιλε Mozart.....
ΜΕ το να κάνεις edit τα ποστ σου και να σβήνεις κείμενο κάνει την δουλειά του mod εξαιρετικά ΔΥΣΚΟΛΗ μιας και δεν μπορεί να βγάλει άκρη στο τι έχει ειπωθεί...
εκτός κι να θες να βγαλουμε και mod υπηρεσίας - να μην κοιμόμαστε ποτέ - για να παρακολουθούμε στο φτερό τους τσακωμούς σας....
Εισαι φάουλ... και μην κάνεις μετά bold τις παρατήρήσεις προς τους Mod... δεν είναι ευγενικό....
με την διαγραφη μου μονο γιατι εγω διαφωνω σε ολα αυτα που ειπες και θα το λεω.
μαγαζι στο πεζοδρομιο σας εκανε ο ανθρωπος αλλα εσεις το βλεπετε αλλιως.επισης πρωσοπικο χαρακτηρα ειχαν και των δυο μας τα ποστ μονο που σε εμενα ακουστηκαν παρα πολλα και μονο σημερα βρεθηκαν καποιοι που ειπαν πως την ειδατε ρε μαλακες?
και για να την ψαξουμε λιγο.
να διαγραφω πως γινεται?
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Και ξέχασα να γράψω ότι φιλε Mozart.....
ΜΕ το να κάνεις edit τα ποστ σου και να σβήνεις κείμενο κάνει την δουλειά του mod εξαιρετικά ΔΥΣΚΟΛΗ μιας και δεν μπορεί να βγάλει άκρη στο τι έχει ειπωθεί...
εκτός κι να θες να βγαλουμε και mod υπηρεσίας - να μην κοιμόμαστε ποτέ - για να παρακολουθούμε στο φτερό τους τσακωμούς σας....
Εισαι φάουλ... και μην κάνεις μετά bold τις παρατήρήσεις προς τους Mod... δεν είναι ευγενικό....
απο την αρχη εγραψα οτι αναφερομουν στις τιμες και πως τα βρηκα. και τα εσβυσα γιατι μετα απο post του ρ-1ενας γιατι καταλαβα οτι με το να τα γραφουμε δινουμε στοχο σε τελωνιακους.δεν θελησα να τα ξαναγραψω γιατι μερικα δεν τα θυμαμαι ακριβως και παλι θα κατηγορουμουν για παραποιηση
οσο για τις παρατηρησεις οταν δεν απαντουν ενω σε αλλα μου γραφουν τι ζορι τραβας ειναι ποιο ευγενικο?
και για το τελος φιλε μου το οτι πουληθηκε του nakano το κρανος δεν το εγραψε.μηπως λεω εγω ο μαλακας για να του στειλει καποιος πμ και να πει ναι μπορω να σου φερω ενα αλλο σε 4 μερες και αν θες ειναι και medium?(σκεψεις του μαλακισμενου μυαλο μου ειναι αυτες)
ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
το τι ζορι τραβας ειναι τελειως φιλικο...καταραμενο πληκτρολογιο
Εαν στο ελεγα μπροστα σου
ρε φιλε τι ζορι τραβας
ρε φιλε τι ζορι τραβας
πες μου τη διαφορα μεταξυ των δυο εδω μεσα
θα μου πεις καμια εαν στο ελεγα ομως με διαφορετικη χροια στο λογο θα ειχε διαφορα ομως
Μαθετε να μην παρεξηγειτε τα γραφομενα με τη μια και χωρις δευτερη σκεψη
Τελος εαν θες να διαγραφτεις στειλε πμ στον julius!
το τι ζορι τραβας ειναι τελειως φιλικο...καταραμενο πληκτρολογιο
Εαν στο ελεγα μπροστα σου
ρε φιλε τι ζορι τραβας
ρε φιλε τι ζορι τραβας
πες μου τη διαφορα μεταξυ των δυο εδω μεσα
θα μου πεις καμια εαν στο ελεγα ομως με διαφορετικη χροια στο λογο θα ειχε διαφορα ομως
Μαθετε να μην παρεξηγειτε τα γραφομενα με τη μια και χωρις δευτερη σκεψη
Τελος εαν θες να διαγραφτεις στειλε πμ στον julius!
θα στειλω πμ.
νομιζω για την χροια υπαρχουν τα emoticon:a14:
αντιλαμβάνομαι απολυτως τους νομους της αγορας και του ελεύθερου εμποριου (ειμαι μελος του)
και φυσικα ο VFR μπορει κατα βούληση να κοστολογεί ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ το κρανος που του περίσσεψε-δε του εκανε-μη τα ξαναλεμε
αλα οσο και αν προσπαθείτε να με πεισετε οτι mozard ΔΕΝ εκανε καλα που ενημέρωσε (εστω ακομψα...) για την τιμη μιας παρομοιας αγορας απο το Internet... ΔΕ με πείθετε!
Γιατι αλληθια... ποια η διαφορα της αγορας απο τον VFR και του (φτηνότερου) Internet? Η ασφαλεια της συναλλαγής? Νομιζετε αξιζει το ρισκο?...
με την αγορα απο τον vfr ... παρέχεται 5 χρονια εγγύηση κατασκευαστή (arai) ?
παρέχεται after sales εξυπηρέτηση?
Και στη τελικη 600 ευρω μεν ειναι καλη τιμη ... αλλα ειναι πληρωτεα με μετρητά
η αγορα απο το Ιντερνετ ειναι με ΠΙΣΤΩΣΗ αρα και ιδια τιμη να επιτύχεις (που σε καμια περίπτωση δε θα φτασει τα 600 ευρω αλλα λεμε... κραταω μια πισινή...) ΔΕΝ ΕΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ
κατα τη προσωπικη μου γνωμη και για τους παραπανω λογους (και αλλους) ΔΕΝ συμφερει η παραπανω αγορα
ο mozard ΚΑΛΑ σας τα λεει!!!!
απο κει και περα ο VFR αν ηταν ο klain-main θα ειχε κατακριθεί απο το συνολο του φορουμ αν ηταν ενα απλο-ανώνυμο μελος
τον "Mozard δεν το ξερει η μανα του" και ειναι απο τη Λαρισα... ετσι ακομα και μελη που δε μας τιμούν με την παρουσια τους συχνα... βρηκαν την ευκαιρια να του επιτεθούν γιατι ισως νιώθουν τη σχετικη ασφαλεια που τους παρεχει η φιλια με τα ιδρυτικα στελέχη του Moto.gr
η προσωπική αίσθηση μου των πραγματων, η αισθητικη και η αγωγή/αρχες δεν επιτρέπουν να ειμαι αμέτοχος σε μια τετοια επιθεση και γινομαι ισως και εγω στοχος μιας κατα τα αλλα σεβαστότατης μεριδας μελων του φορουμ... αλλα δε με ενδιαφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ εστω και αν δε με βοηθα στα αμεσα επαγγελματικά μου σχεδια.... (να μη σας ενδιαφέρει!)
θελετε να επεκταθω και αλλο η να ληξει καπου εδω?
θελετε να επεκταθω και αλλο η να ληξει καπου εδω?
εγώ θα πρότεινα να το συζητήσουμε και το βράδυ όσοι έρθουμε, γενικά...
Μικρή Λουλού
25/09/2006, 12:31
μην ξεχνατε οτι η ολη κουβεντα ξεκινησε οταν ο Μοτσαρτ απαντησε σε εναν ....VFR.... με 3 μηνυματα κι αυτα στις αγγελιες.
ασχετως την τροπη που πηρε το θεμα.
οπως και ,ασχετως τι τροπη θα παρει τωρα,θεωρω οτι τα κινητρα του ηταν ευγενη.
αυτο που τα κανει δυσκολα ειναι οτι μπηκαμε σε ενα θεωρητικο επιπεδο κουβαλωντας και τις αντεγκλησεις μας,καθως και οτι κανεις δεν εχει την ψυχραιμια να σταματησει αυτην την αντιπαραθεση.
αναμεσα σε αυτες τις δυο κυριαρχουσες αποψεις, υπαρχει μια αποσταση που για να γεφυρωθει απαιτειται ψυχραιμια και καλη διαθεση που εχει απο καιρο χαθει.
αυτο που τα κανει δυσκολα ειναι οτι μπηκαμε σε ενα θεωρητικο επιπεδο κουβαλωντας και τις αντεγκλησεις μας,καθως και οτι κανεις δεν εχει την ψυχραιμια να σταματησει αυτην την αντιπαραθεση.
αναμεσα σε αυτες τις δυο κυριαρχουσες αποψεις, υπαρχει μια αποσταση που για να γεφυρωθει απαιτειται ψυχραιμια και καλη διαθεση που εχει απο καιρο χαθει.
ε, βέβαια με τα 100 ευρώ που έδωσες και το κουβάλημα που έκανες εχτές, έβαλες μυαλό.....
ή η γλάστρα ήταν πολύ καλή....
σε κάθε περιπτώση, το θέμα ξέφυγε... έγινε διαμάχη, μπλεχτήκαν οι απόψεις και κάπου στη μέση υπάρχει και η αντικειμενικότητα...
το θέμα για μένα είναι....
είναι ανεκτικές οι αγγελίες του moto.gr στις πωλήσεις ειδών που αγοράστηκαν από ιδιώτες με σκοπό όχι την χρήση τους αλλά την άμεση μεταπώλησή τους με σκοπό το κέρδος?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
.......
είναι ανεκτικές οι αγγελίες του moto.gr στις πωλήσεις ειδών που αγοράστηκαν από ιδιώτες με σκοπό όχι την χρήση τους αλλά την άμεση μεταπώλησή τους με σκοπό το κέρδος?
Προσωπική μου άποψη....
Έγινε μια φορά.... εφόσον ξαναγίνει απο τον ίδιο χρήστη, είναι σύστημα και άρα γίνεται αυτομάτως εμπορος... οπότε και πλέον κόβεται....
αντιλαμβάνομαι απολυτως τους νομους της αγορας και του ελεύθερου εμποριου (ειμαι μελος του)
και φυσικα ο VFR μπορει κατα βούληση να κοστολογεί ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ το κρανος που του περίσσεψε-δε του εκανε-μη τα ξαναλεμε
αλα οσο και αν προσπαθείτε να με πεισετε οτι mozard ΔΕΝ εκανε καλα που ενημέρωσε (εστω ακομψα...) για την τιμη μιας παρομοιας αγορας απο το Internet... ΔΕ με πείθετε!
Γιατι αλληθια... ποια η διαφορα της αγορας απο τον VFR και του (φτηνότερου) Internet? Η ασφαλεια της συναλλαγής? Νομιζετε αξιζει το ρισκο?...
με την αγορα απο τον vfr ... παρέχεται 5 χρονια εγγύηση κατασκευαστή (arai) ?
παρέχεται after sales εξυπηρέτηση?
Και στη τελικη 600 ευρω μεν ειναι καλη τιμη ... αλλα ειναι πληρωτεα με μετρητά
η αγορα απο το Ιντερνετ ειναι με ΠΙΣΤΩΣΗ αρα και ιδια τιμη να επιτύχεις (που σε καμια περίπτωση δε θα φτασει τα 600 ευρω αλλα λεμε... κραταω μια πισινή...) ΔΕΝ ΕΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ
κατα τη προσωπικη μου γνωμη και για τους παραπανω λογους (και αλλους) ΔΕΝ συμφερει η παραπανω αγορα
ο mozard ΚΑΛΑ σας τα λεει!!!!
απο κει και περα ο VFR αν ηταν ο klain-main θα ειχε κατακριθεί απο το συνολο του φορουμ αν ηταν ενα απλο-ανώνυμο μελος
τον "Mozard δεν το ξερει η μανα του" και ειναι απο τη Λαρισα... ετσι ακομα και μελη που δε μας τιμούν με την παρουσια τους συχνα... βρηκαν την ευκαιρια να του επιτεθούν γιατι ισως νιώθουν τη σχετικη ασφαλεια που τους παρεχει η φιλια με τα ιδρυτικα στελέχη του Moto.gr
η προσωπική αίσθηση μου των πραγματων, η αισθητικη και η αγωγή/αρχες δεν επιτρέπουν να ειμαι αμέτοχος σε μια τετοια επιθεση και γινομαι ισως και εγω στοχος μιας κατα τα αλλα σεβαστότατης μεριδας μελων του φορουμ... αλλα δε με ενδιαφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ εστω και αν δε με βοηθα στα αμεσα επαγγελματικά μου σχεδια.... (να μη σας ενδιαφέρει!)
θελετε να επεκταθω και αλλο η να ληξει καπου εδω? εγω θέλω να επεκταθείς γιατι νομίζω οτι κατι θες να πεις οτι υποστιρίζω με αυτα που γραφω αυτον τον βιεφαρ..
ενω σε ποστ μου θα δεις οτι ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΜΟΤΣΑΡΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΛΕΦΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΟΤΣΑΡΤ ..
αν είχε αλλη μορφή το ποστ του δε θα χα κανένα απολυτως προβλημα με το παιδι και λυπαμαι που μια διαμάχη τον κάνει να θέλει να διαγραφει.
για αυτόν τον φίλο του βιεφαρ εχω να πω πως αν ζητούσαμε ψυχολόγο...
εχουμε τον αφρο ..δε θέλουμε και αλλον.
τουλαχιστον μαλακίες αυτα που εγραψε.
επίσης ιντι μου αν ανοιξεις κατι και μας θες πελάτες...να σου πω..
ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙς ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣς...
:rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao: :lol:
εκτος αν πουλάς καρδίες...:beer:
arxika eitane lathos pou emeinan apantiseis sthn aggelia giati opos orizei kai to forum oi aggelies prepei na menoune kathares... dystixos otan to peirane xamparei oi mod.. to thema eixe parei idi alli troph
pleon yparxei mod sthn kathgoria aggelies pou kanei kai ayth thn douleia
apo ekei kai pera nomizo oti o kathenas (efoson den to kanei os epagelma) exei dikaioma na poulaei ton eksoplismo toy sthn timi pou thelei, einai dikaioma toy . -
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Προσωπική μου άποψη....
Έγινε μια φορά.... εφόσον ξαναγίνει απο τον ίδιο χρήστη, είναι σύστημα και άρα γίνεται αυτομάτως εμπορος... οπότε και πλέον κόβεται....
+10000
Συμφωνώ... έτσι απλά...
και θεωρείται λήξαν και για μένα...
VAL-MPARIERINO
25/09/2006, 12:55
Τι πίνεις ρε συ;; Ερωτεύτηκες και το χασες;;; Ποιος εκραξε τον Μουσικάντη από την Λάρισα και τον έκανε πέρα η κλίκα;;; Ποια κλίκα;;; ΟΕΟ;;
Που με το που μπήκε ο VFR με 3 πόστ την είδε κάπως;;; Δήλαδή να την δούμε όπως στον στρατό;;; Οι παλαιοί;;;
Και ποιος δεν σεβάστηκε την ενημέρωση του Μουσικάντη;;; Μέχρι και εγώ που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΣΩ INTERNET έκατσα και του εξήγησα τι σημαίνει μία Αξιοπρεπείς αγορά και μία Αξιοπρεπείς πώληση και επειδή εδω είμαστε φίλοι μεταξυ φίλων υπάρχει και ειλικρίνια!!
ΕΙΠΑ ΞΕΕΕΕΕΕΡΩ ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΡΕ Ο VFR KAI ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ εμένα με σύμφερε να το πάρω το γαμημένο και το πήρα και το γουστάρω!!
Ενημέρωση φίλε Γιώργο δεν είναι να λες κάποιον κλέφτη και αναξιοπρεπή και ελα παππούλη να σου δείξω τα αμπελοχωραφα!!!
Αν ηταν μώρτης μπορούσε να πει: Κύριοι εδώ κι εκεί το πέρνετε το κράνος με 1€ αντί για 600€ και τέλος!!!
Ασταδιαλα μεσημεριάτικο:beer:
Και εχω και σενα ρε Γιώργο και μίλας λες και μας γνωρισες εχθες:beer:
Διαβασα ολο αυτό το thread και μη ξέροντας κανένα σας, απλά λιγο το παρατραβήξατε χωρις να υπάρχει λόγος νομίζω. Το πως γράφτηκε κάτι ή το ύφος δεν ειναι εύκολο να γινει σαφες μεσα απο το γραπτό λόγο, οποτε μη μπριζώνεστε άδικα :)
Εγω που ενδιαφέρομαι για τέτοια κράνη, μπορεί καποιος να μου πεί που μπορώ να τα δω/δοκιμάσω στην Αθήνα (εαν δε θέλετε να απαντήσετε εδω για να μη θεωρηθεί διαφήμιση στειλτε πμ).
Ευχαριστώ :wave2:
ΓΙΑ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ......:smokin:
ΠΣΣΣ ΝΙΑΤΑ..... ΙΣΑ ΛΕΩ ΜΗ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΜΨΕΙΣ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΟ!!!:smokin:
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΚΨΜ ΠΟΥ ΘΕΛΩ?:p :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
ΓΙΑ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ......:smokin:
ΠΣΣΣ ΝΙΑΤΑ..... ΙΣΑ ΛΕΩ ΜΗ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΜΨΕΙΣ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΟ!!!:smokin:
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΚΨΜ ΠΟΥ ΘΕΛΩ?:p :p
Giorgara teliosane re file oi tyropites kai ta krouasan... ta efages ola
Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΚΨΜ ΠΟΥ ΘΕΛΩ?:p :p 7 τυροπιτες και 8 κρουασαν σοκολάτας για πρωινό φιλε μου??τα γνωστα??
καμια 12 σόδες για μετα?
μωρη τουλούμπα...:rotflmao: :rotflmao:
Μικρή Λουλού
25/09/2006, 13:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shinji
Εγω που ενδιαφέρομαι για τέτοια κράνη, μπορεί καποιος να μου πεί που μπορώ να τα δω/δοκιμάσω στην Αθήνα (εαν δε θέλετε να απαντήσετε εδω για να μη θεωρηθεί διαφήμιση στειλτε πμ).
Ευχαριστώ :wave2: [/B]
επιτελους κι ενας που καταλαβε ...
φιλαρακο,ειναι απλο.
στειλε π.μ στον VFR...
μολις σου απαντησει,στειλε το στον Μοτσαρτ που διαγραφηκε (ο παπαρας..)
μολις δεις μεγαλη αποκλιση στις τιμες,κανε το ποστ στις αγγελιες.!!
μερικα ποστ πανε αυτοματα στις "διαμαχες",και σε κανα μηνακι,θα εχεις το κρανακι της επιλογης σου στα χερια σου με την καλυτερη τιμη και την μεγαλυτερη ασφαλεια...
ρε πουστη μου...
πως να το παρεις αποφαση να κοψεις την φουντα με οσα γινονται..???