View Full Version : Πωλούνται κράνη
...VFR...
16/09/2006, 08:16
Nakano 2006 GP, Μεγέθους small Καθώς και Schwantz replica.
Και τα δύο είναι Corsair και η τιμή τους είναι στα 6οο Ευρώ ελάχιστα συζητήσημη μιας και μου κόστισαν κάτι λιγότερο απο τόσο....
Φωτό ενταύθα,
Πλεροφορίες με πμ.
Ευχαριστώ τους πάντες
-οο-
61969
...VFR...
16/09/2006, 08:17
...
61971
...VFR...
16/09/2006, 08:19
...
Schwantz
61972
...VFR...
16/09/2006, 08:19
τελευταία.... :D
61973
schumacher_
16/09/2006, 09:01
Από τη ζελατίνα του Nakano GP 2006 φαίνεται ότι το μοντέλο που πουλάς είναι το Rx7 RR4 και όχι το Corsair όπως λες...
:nono: :nono:
Το "κατι λιγότερο από 600?" που σου κόστισαν μήπως είναι γύρω στα 450?
www.j-helmet.com
Καλημέρα! :beer: :beer:
DimChios
16/09/2006, 09:20
...
DimChios
16/09/2006, 09:34
....
paramedic
16/09/2006, 15:02
Συγνώμη αλλά αφού του κόστισαν λιγότερο απο 600 που λέει πως γίνεται να τα πουλάει 600???
Μήπως εγώ δεν το καταλαβαίνω? Μήπως ψάχνεις για μ@λ... ρε φίλε??? Και πουλάς και άλλο κράνος απο αυτό που λες!!!
Mods κάντε κατι για το παλικάρι παρακαλώ πχ διαγραφή!!
Επειδη εχω φερει 5 Arai απο εξωτερικο....
Τo συγκεκριμενο ειναι Corsair, αλλα αν δεν ξερεις μην μιλας....
Το SNC ειναι μονο του Corsair προνομειο.
Ακομα απο το Japan μαγαζι που λες θελει και τελωνειο, και επειδη ξυπνησανε και εδω στην Ελλαδα, το send as a gift μια πιανει μια δεν πιανει, οπωτε αν θα φας εκτελωνισμο θα ειναι 150 ευρω.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=9854&highlight=arai+corsair
Ακομα βαλε και 50 ευρω μεταφορικα courier....
Μαλον προτρεχεις.
Είπα να μη μιλήσω, αλλά δεν κρατιέμαι...
Το συγκεκριμένο κράνος μπορείς να το βρεις
εδώ (http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Arai-RX7-RX-7-Corsair-Helmet-Nakano-GP-L-ZX10-ZX-NEW_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ6749QQihZ017QQitemZ270029576272QQrdZ1) με 450? συνολικά στο σπίτι σου.
Για τελωνεία επειδή έχω πάρει κ εγώ αρκετές φορές πράγματα από εξω, μόνο μια φορά πλήρωσα για ένα Corsair 20 ?, όλες τις άλλες τίποτα. Άρα το πολύ 470.
Sorry αλλά είναι λίγο προκλητικό έτσι όπως τα γράφεις.
Κ για να μην πεις ότι σου χαλάμε την αγγελία, να υπενθυμίσω ότι σκοπός του forum είναι να ενημερώνουμε τους συμφορουμίτες.
Φιλικά :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από lkol
Είπα να μη μιλήσω, αλλά δεν κρατιέμαι...
Το συγκεκριμένο κράνος μπορείς να το βρεις
εδώ (http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Arai-RX7-RX-7-Corsair-Helmet-Nakano-GP-L-ZX10-ZX-NEW_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ6749QQihZ017QQitemZ270029576272QQrdZ1) με 450? συνολικά στο σπίτι σου.
Για τελωνεία επειδή έχω πάρει κ εγώ αρκετές φορές πράγματα από εξω, μόνο μια φορά πλήρωσα για ένα Corsair 20 ?, όλες τις άλλες τίποτα. Άρα το πολύ 470.
Sorry αλλά είναι λίγο προκλητικό έτσι όπως τα γράφεις.
Κ για να μην πεις ότι σου χαλάμε την αγγελία, να υπενθυμίσω ότι σκοπός του forum είναι να ενημερώνουμε τους συμφορουμίτες.
Φιλικά :wave2:
Παρε μου εσυ ενα με 470 και θα σου δωσο 550
Το προκλητικο ειναι γιατι τον βγαλατε ψευτη οτι παει να δωσει αλλο κρανος απο αυτο που γραφει.
Αλλα με 470 δεν νομιζο να παρεις τις καινουργιες ρεπλικες...
schumacher_
16/09/2006, 16:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από ancogsxr
Υπερβολές! :eyepop:
Ο Mozart δηλαδή πώς το πήρε τόσο? Και μάλιστα 2 κράνη, μέσα σε 1 μήνα σχεδόν?
Το προκλητικο ειναι γιατι τον βγαλατε ψευτη οτι παει να δωσει αλλο κρανος απο αυτο που γραφει.
Το λινκ δεν δουλευει.
Αλλα με 470 δεν νομιζο να παρεις τις καινουργιες ρεπλικες...
Αφού έβαλα κ το link ρε φίλε για να δεις ότι έτσι είναι.
Κ αν δεν πιστεύεις εμένα, ρώτα κ τα υπόλοιπα παιδιά του forum που έχουν ψωνίσει από έξω να σου πουν εμπειρίες.
Αν πάντως το θέλεις το κρανάκι, το κανονίζουμε. Θα σου κάνω κ καλυτερη τιμή :a22:
PS: η ρέπλικα του Swantz είναι κ παλιό μοντέλο κ παίζει λίγο φτηνότερα.
:beer:
Επειδή όμως είδα ότι το link δε δουλεύει,
αυτό είναι το item number στο ebay
270029576272
US $469.95 + 48$ μεταφορικά = 420 ?
Παλια αγοραζαμε απο τον Bajaron μεχρι που εκανε τις τιμες ακριβοτερες, και οταν του ελεγες για κατι καλητερο ελεγε οτι στην Ευρωπη ξερει οτι εχουν 980 (2004 χρονολογια) και οτι τα δινει σε καλη τιμη.
Το δικο μου παντως το αγορασα 380 τελικη τιμη στο σπιτι και ειναι το Corsair Matsudo
http://i7.ebayimg.com/02/i/06/8c/d8/37_2.JPG
Τωρα αν μπορεις και τα φερνεις λιγοτερο απο 500 θα σου δωσο 550 για καθε κρανος και θα παρω 3.
lampros_fazer
16/09/2006, 19:40
Για μας που δεν ξέρουμε,είναι άλλο το RX7 Corsair και άλλο το RX7RR4..;;
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Oχι Corsair ονομαζεται στην Αμερικη και στην Ευρωπη.
Στην Ιαπωνια RX7RR4.
Η διαφορα του Corsair με το παλιοτερο RX7 ειναι οτι εχει μεταλικο πλεγμα σε ολο το κελυφος του. Το SNC.
Παντως 860 στην Ελλαδα ειναι πολλα.
Απο θεμα ασφαλειας, τον Απριλιο που μας περασε επεσα στα Μεγαρα στην Κ6, και το κεφαλι μου βρηκε 3 φορες κατω, απλα δεν επαθα τιποτα.
Το κρανος μια μικρη γραντζουνια, και ενα φτερο εσπασε το οποιο αλαξα με 45ευρω.
schumacher_
16/09/2006, 20:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Διαφορές υπάρχουν:
1) τα Αμερικάνικα και Γιαπωνέζικα (Rx7 Corsair και Rx7 RR4 αντίστοιχα) υπακούν σε κάποιες προδιαγραφές ασφαλείας που είναι διαφορετικές από τις Ευρωπαϊκές, σύμφωνα με τις οποίες είναι φτιαγμένα τα ευρωπαϊκά Rx7 Corsair
2) βγαίνουν σε διαφορετικά σχέδια :D
@ancogsxr: σωστό το ότι ανέφερες το περιστατικό σου, αλλά μην ξεχνάμε ότι μία πτώση σε πίστα ενδεχομένως να είναι πολύ πιο ομαλή από μία πτώση στο δρόμο, υπό την έννοια ότι στο δρόμο μπορεί να συρθείς και μετά να χτυπήσεις και με το κεφάλι σε κάποιο σταθερό σημείο π.χ πεζοδρόμιο...
Στην τελική, επειδή την έχουμε μαμίσει λίγο την αγγελία, όποιος νομίζει ότι τον συμφέρουν τα κράνη του φίλου που τα πουλάει, ας τα αγοράσει...
supergeorge
16/09/2006, 21:06
Απο θεμα ασφαλειας, τον Απριλιο που μας περασε επεσα στα Μεγαρα στην Κ6, και το κεφαλι μου βρηκε 3 φορες κατω, απλα δεν επαθα τιποτα.
Το κρανος μια μικρη γραντζουνια, και ενα φτερο εσπασε το οποιο αλαξα με 45ευρω. [/B]
Υποθέτω ότι το γνωρίζεις αλλά σου υπενθυμίζω ότι το κράνος είναι κατασκευασμένο για να σε προστατέψει ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ. Ακόμα και TO ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ Corsair(το έχω εδώ και ένα μήνα και έχω ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕΙ) αν πέσουμε και χτυπήσει το κράνος(3 φορές από ότι λες βρήκε στην συγκεκριμένη πτώση) ΤΟ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ.
Super;)
supergeorge
16/09/2006, 21:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από schumacher_
Στην τελική, επειδή την έχουμε μαμίσει λίγο την αγγελία, όποιος νομίζει ότι τον συμφέρουν τα κράνη του φίλου που τα πουλάει, ας τα αγοράσει...
:a013: :a013: :a013:
Αρχικά δημιουργήθηκε από supergeorge
Υποθέτω ότι το γνωρίζεις αλλά σου υπενθυμίζω ότι το κράνος είναι κατασκευασμένο για να σε προστατέψει ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ. Ακόμα και TO ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ Corsair(το έχω εδώ και ένα μήνα και έχω ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕΙ) αν πέσουμε και χτυπήσει το κράνος(3 φορές από ότι λες βρήκε στην συγκεκριμένη πτώση) ΤΟ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ.
Super;)
Λες αν ξαναπεσω στα Μεγαρα να μην ειμαι ΟΚ?
Το Αμερικανικο και το Ιαπωνικο εχουν SNELL προδιαγραφες ειναι πιο ανωτερες απο 2205 της Ευρωπης.
Ειναι πιο σκληρο το κελυφος, και τα κρανη ειναι λιγο πιο βαρια.
Τωρα με την πτωση που εφαγα στην ιδια την Arai μου ειπαν οτι ειναι ΟΚ.
Δηλαδη και η πωλητρια ειχε του Nakano το Corsair και ειχε πτωση με το σαγωνι σε πεζοδρομειο.Το κρανος απλα ειχε ενα μικρο γδαρσιμο.
Εχουμε πει όμως ότι η ζημιά μιας πτώσης στο κράνος δεν είναι πάντα εμφανής ούτε μπορεί να την κρίνουμε εμείς...
το εσωτερικό υλικό στο ελένξαν?
schumacher_
17/09/2006, 11:13
Το Αμερικανικο και το Ιαπωνικο εχουν SNELL προδιαγραφες ειναι πιο ανωτερες απο 2205 της Ευρωπης.
Ειναι πιο σκληρο το κελυφος, και τα κρανη ειναι λιγο πιο βαρια.
Ανάλυση για τις προδιαγραφές και για το ποιες είναι καλύτερες ή όχι εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=24824&highlight=%EA%F1%E1%ED%EF%F2)
supergeorge
17/09/2006, 14:51
Λες αν ξαναπεσω στα Μεγαρα να μην ειμαι ΟΚ?
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. Πήρες και την γνώμη της πωλήτριας στην εδώ αντιπροσωπεία. Εγώ τι να σου πω? Ότι ήξερα το είπα :wave2:
Μάλιστα....
Είχε δεν είχε επήλθε ο πανικός που περίμενα....
Πρώτον...
σΕ έκανα διαφήμηση? Γιατί φορτώνεις??
Δεύτερον...
Σε είπε κανείς ότι η Arai έχει τα δικά της τέστ τα οποία είναι ανώτερα απο JIS, SNELL και ECE 22-03 ?? Αν όχι, διάβασε κάποια άρθρα σχετικά με τα κράνη και τα τέστ που κάνει η Arai και κατόπιν συζητάμε.
Τρίτον...
Εσένα σε ήρθαν σπίτι όσο σε ήρθαν και εμένα όσο μου ήρθαν. Πρέπει να απολογηθώ, δώσω λόγο για την τιμή που τα πήρα και την τιμή που τα πουλάω? Αν δεν σου κάνουν μακγιά σου αλλα μην τα ψωνίσεις.
Το επιθετικό υφάκι (Mozart) δεν το γούσταρα όμως. Όπως εγώ όταν βάζεις Αγγελία το μηχανάκι σου, δεν πετάγομαι σαν βούρτσα να πώ ''φιλαράκι... το πήρες απο Ελλάδα και θες να βγάλεις και φράγκα?? Στο mobile.de τα έχει μισή τιμή και καλύτερη κατάσταση'' .
Τέταρτον...
Την καλησπέρα μου και όποιος θέλει ας το πάρει απο τον τυπά που έγραψες. Με την ευχή μου.... :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
Συγνώμη αλλά αφού του κόστισαν λιγότερο απο 600 που λέει πως γίνεται να τα πουλάει 600???
Μήπως εγώ δεν το καταλαβαίνω? Μήπως ψάχνεις για μ@λ... ρε φίλε??? Και πουλάς και άλλο κράνος απο αυτό που λες!!!
Mods κάντε κατι για το παλικάρι παρακαλώ πχ διαγραφή!!
Του κόστισαν κάτι λιγότερο απο 600 σημαίνει φίλε paramedic ότι λεει η πρόταση.
''Και πουλάς και άλλο κράνος απο αυτό που λες!!!''
Μεγάλε, επειδη τις χοντράδες δεν τις γουστάρω, θα παρακαλούσα τους Mod να κάμουν κάτι για εσένα αλλα δεν παίζει τέτοιο σενάριο καθότι δεν είμαι άτομο που βγάζω συμπέρασμα απο δύο πόστ χωρίς μάλιστα να έχει απαντήση ο ίδιος ο άνθρωπος που έβαλε την αγγελία.
Αν νομίζεις ότι είναι αλλα κράνη δεν έχεις παρά να στείλεις e-mail στην Arai και θα σου απαντήσουν. Αν πάρεις την απάντηση που νομίζει ο μουσικός και οι λοιποί ευχαρίστως να φάω δημόσιο ban...
Κατα τα άλλα ότι να ναι σ' αυτήν την Αγγελία... :(
Το ζήτημα είναι απλό.
Σκοπός του φόρουμ είναι η ενημέρωση των μελών κ επισκεπτών του κ όχι το εμπόριο.
Αν έλεγες, τα πήρα 700 και τα δίνω 600, δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Αλλά από τη στιγμή που το κάνεις για να βγάλεις λεφτά, είναι και υποχρέωση των υπολοίπων να κάνουν κ να πουν ότι έκαναν κ είπαν πιο πάνω.
Αυτά,
Το ζήτημα είναι απλό.
Σκοπός του φόρουμ είναι η ενημέρωση των μελών κ επισκεπτών του κ όχι το εμπόριο.
Αν έλεγες, τα πήρα 700 και τα δίνω 600, δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Αλλά από τη στιγμή που το κάνεις για να βγάλεις λεφτά, είναι και υποχρέωση των υπολοίπων να κάνουν κ να πουν ότι έκαναν κ είπαν πιο πάνω.
Αυτά,
Μέσα. να πείς ευγενικά ''μαγκες, υπάρχει site που τα πουλάει τόσο'' (αν το παραγγείλω απο και και δεν μου έρθει μου δίνεις πίσω τα λεφτά που έχασα?? :rolleyes: )
Ευγενικά να ρωτήσεις, όχι όμως να κράξεις, αυτό δεν είναι υποχρέωση, είναι μ@λακία. Σόρρυ έτσι ?
Εν τέλει φίλε ikol είναι το παρακάτω.
Ότι εγώ δεν μπήκα με κανέναν τσαμπουκά λέγωντας ότι γαμώ και δέρνω κόσμο και είμαι ο Μήτσος ο αισχροκέρδιος. Τέτοιες τουλάχιστον απαντήσεις έλαβΟν.
Συνεχίζω στο προκείμενο έχωντας ήδη γαμήσει την Αγγελία και ας μείνω με τα κράνη παραμάσχαλα για να γουστάρουμε.
Άν έλεγα τα πήρα 7οο και τα πουλάω 6οο όπως εσυ μου είπες να έλεγα, πάλι θα με έβριζες γιατί θα έλεγες ότι τα πήρα απο τον τύπο που λες και σας παραμυθιάζω ψιλό γαζί και είμαι χειρότερος ακόμα απο πρίν.
Εν ολίγης παρατηρώ το εξής φαινόμενο.
''Πουλάς?'' Θα βγεί ο μάγκας να σΕ πεί ότι κάνεις το ένα ή το άλλο.
Κανείς (μόνο ένας....) βέβαια δεν πρόκειται να βγεί και να πεί όπως ο ancogsxr ότι για τα 890 που έχει στην Ελλάδα το καινούργιο Νακάνο (αν το έφερε ο π@πάρας) τα 6οο είναι μια χαρά. Τα γ@μάω αυτό και πάω παρακάτω. Και ότι το Schwantz είναι πλέον αρκετά δυσεύρετο οπότε τρώς πακέτο για να το βρείς. Έλα και δες εσύ τι χρόνο έφαγα για να βρω ρεπλικα και κανε search να δούμε πόσα αποτελεσματα θα βρείς για το συγκεκριμένο κράνος.
Στην τελική σκέψου το παρακάτω.... Αν ΕΓΩ σου πω Φέρε μου δέκα κράνη απο τον τύπο που μου λες εσύ που τον ξέρεις και τα σχετικά, και σου πω βάλε την πιστωτική ΣΟΥ και όχι την δική μου. Και τα ασφαλίσεις τα κράνη για την ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ και όχι για ''50 Ευρώ μάρκα μ'έκαψες'' ούτως ώστε αν χαθούν να πάρεις τα λεφτά σου πίσω και φάς τελεωνείο επειδή έτσι γούσταρε ο Έλληνας που το είδε στο κουτί του. Θα μου έκανες την ''χάρη'' να μου το φέρεις όπως είπε ο ancogsxr?? :rolleyes: και να τρώς εσύ το καζίκι κάθε φορά που εγώ θέλω κράνος? Γιατί αν το κάνεις με τους παραπάνω όρους και καμιά μέρα χάσεις δέκα κράνη (super?) τότε που θα με κυνηγάς και δεν θα σου δίνω φράγκο γιατί δεν θα βλέπω το κράνος που σου είπα να μου φέρεις, να δω αν θα τρέχεις ... ή θα είσαι αγχωμένος για την στραβή που διενεργήθει και που έχασες τα όσα λεφτά έβαλες??? Μην ξεχνάς ότι δεν λες σε κάποιον φίλο σου απο την Αγγλία ''Μήτσο πάρε μου αυτό και σου δίνω τα λεφτά'', λες σε κάποιον άγνωστο στην Ιαπωνία να σου στείλει κάποια κράνη. Αν δεν τα ασφαλίσεις και χαθούν, είσαι μόνος σου παρέα με το χαρτάκι που γράφει '''δώρο 50 Ευρώ...'' και τρέχεις να κλείσεις τρύπες που άνοιξες. Διαφωνείς? :rolleyes:
Δηλαδή o Bajaron ρε πΟΥστη μου.... αναρωτιέμαι ώρες ώρες.... τα έπαιρνε 6οο και τα πούλαγε 5οο εδώ στην Ευρώπη? Δεν πήρα ποτέ κράνος απ αυτόν, όμως αυτός διαφημήστικε (εσυ το λές ενημέρωση, πάω πάσο) . Δεν είδα κανέναν να βγεί να του πεί ''μεγάλε βγάζεις'' ... ''ας τον κάνει κάποιος Ban'', ''πουλάει άλλα απο αυτά που λεει'' και άλλα τέτοια ευτράπελα. H shoei έχει άλλο όνομα στην Αμερική και άλλο στην Ευρώπη και τρίτο στην Ιαπωνία. Οι ψάχνωντες να με διαψεύσουν ότι το RX7-RR4 δεν έχει το ίδιο υλικό με το Corsair, και δεν περνάει τις προδιαγραφές της Arai.
Καχυποψία? Κι εγώ μέσα. όχι όμως γαμήσι. :wave2:
Η μαλακία είναι ότι πρώτο πόστ έγινε Αγγελία επειδή είχα χάσει τον κωδικό που έμπαινα μετά απο τις όσες αλλαγές του φόρουμ και τις άλλες τόσες των μέηλ μου....
Είμαι μακριά και τρώω τον χρόνο μου να εξηγήσω κάτι που στην πραγματικότητα δεν θα έπρεπε κατά την γνώμη μου....
Δεν είπε κανένας μην αγοράσετε από αυτόν τον τύπο γιατί το κάνει για εμπόριο.
Αυτό που προσπαθούν να πουν οι περισσότεροι είναι ότι, αν κάποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να τα βρει κ πιο φτηνά.
Ο κίνδυνος κ το ρίσκο του να παραγγείλεις από έξω έχουν αναλυθεί σε παλαιότερα post.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι άλλο να ειπωθεί. Από εκεί κ πέρα αν κάποιος θέλει να πάρει το κράνος από εσένα, αντε κ καλή πώληση.
Πάντα φιλικά,
Δεν είπε κανένας μην αγοράσετε από αυτόν τον τύπο γιατί το κάνει για εμπόριο.
Ο κίνδυνος κ το ρίσκο του να παραγγείλεις από έξω έχουν αναλυθεί σε παλαιότερα post.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι άλλο να ειπωθεί. Από εκεί κ πέρα αν κάποιος θέλει να πάρει το κράνος από εσένα, αντε κ καλή πώληση.
Πάντα φιλικά,
Συμφωνώ φίλε ikol αλλα προσωπικά με πειράζουν ατάκες του τύπου ''ο άλλος που έδωσε τσάμπα καρίνα, ο άλλος πάει να βγάλει για να παρει το Senna Replica''
Για το ρίσκο μπορέι να έχιε αναλυθεί σε άλλο πόστ, αλλα ο φίλτατος Μοτζαρτ και οι παραπάνω δεν μπήκαν κΑν στην σκέψη αυτού :)
Anyways, o ''τύπος'' είναι ο Δημήτρης και είναι καλά... :D
-οο-
supergeorge
18/09/2006, 08:40
Ρε παιδιά κάτι δεν λέτε καλά. Τι είπε ο άνθρωπος. Πουλάω 2 κράνη σε αυτή την τιμή. Όποιος ενδιαφέρεται πάει τα βλέπει και αν του κάνουν τα παίρνει. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ. Η κριτική του στυλ "φίλε είναι ακριβό, πολλά το δίνεις, πόσα βγάζεις" είναι εντελώς ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ. Το να ποστάρεις και να πεις π.χ. παιδιά αυτά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ARAI σας κοροϊδεύει(ΑΝ ίσχυε κάτι τέτοιο) ΔΕΚΤΟ. Αλλά ο άνθρωπος πουλάει ARAI τα δίνει ΚΑΤΩ από την τιμή της ΕΠΙΣΗΜΗΣ αντιπροσωπείας καμμιά 250αριά ευρώ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ??? ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. Τα βρίσκεις ακριβά? Δεν σου κάνουν? ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ?
Πληροφοριακά αγόρασα από ΕΛΛΗΝΙΚΟ internet μαγαζί τον προηγούμενο μήνα Corsair Nakano Red 690 ευρώ με τα μεταφορικά.
ΚΑΝΕΝΑΣ σε Ευρώπη Αμερική και Ασία ΔΕΝ μπορούσε να μου το βρει σε ΑΥΤΑ τα χρώματα ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΟΥ. Τι να πω σε αυτόν που μου το βρήκε ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ?
Το πήρα το ΠΛΕΡΩΣΑ end of story.
ΑΚΑΙΠΟΥΣΤΑΙ:lol: Για να μην γράφονται ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ : κάθε δέμα που προέρχεται από χώρα εκτός ΕΟΚ και έχει αξία πάνω από 150 δολλάρια πληρώνει εισαγωγικούς δασμούς σύμφωνα με το νόμο. Πριν 6 μήνες το Arai της κοπελιάς μου για(εικονική) αξία 300 δολλάρια πλήρωσε 74 ευρώ. Φυσικά υπάρχει περίπτωση να ξεφύγει το δέμα από τον τελωνιακό υπάλληλο και να την γλυτώσεις αλλά το ρίσκο είναι δικό σου ;-)
Αρχικά δημιουργήθηκε από MOZART
δηλαδη για να καταλαβω γιατι απο την μαγκια μου καταντησα βλακας.
ζητας τα κρανη τοσο για να καλυψεις την ψυχικη οδυνη που τραβηξες μεχρι να περασεις το τελωνειο?
καλη φαση.:o
Δεν σου απευθύνω τον λόγο αφου δεν το θες, απλά δεν γουστάρω ΚΑΙ πάλι το ύφος το ειρωνικό μουσικέ μου.
Δεν είπα για ψυχική οδύνη. Είπα για κάποια έξοδα που έγιναν και ουδείς σκέφτηκε.... ήτοι πλΕρωσε εσΥ ασφάλειες και τελωνεία κανονικά και όχι ''αν μου το δούν το είδαν'' και ''αν το χάσει το έχασε'' και πες μου μετά πόσο σου έρχονται.... ο Τύπος μπορεί να είναι ότι θέλει που λέτε και 1οο% αξιόπιστος. Το θέμα είναι.... ΑΝ χαθεί βάζει τα λεφτά άλλος ή αυτός που τα έδωσε?? :rolleyes:
-oo-
Μικρή Λουλού
18/09/2006, 09:33
εγω νομιζω πως το 95% της εντασης και παρεξηγησης οφειλεται στο οτι η αγγελια μπηκε με ενα νεο προφιλ χρηστη,με αποτελεσμα ολοι να λεμε οτι ηρθε ο μαγκας με 2 ποστ ,και μαλιστα στις αγγελιες, για να μας πιστοποιησει το παλιο και παντα δοκιμο εως τις μερες μας "μαθανε πως γαμιομαστε,πλακωσανε κι οι γυφτοι"..!!:lol: :lol: :lol:
οποτε και η αντιδραση ηταν φυσιολογικη.
ας χαλαρωσουμε λοιπον τωρα και ας κοιταξουμε και καμμια αλλη αγγελια ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλα το εχουμε ξεχειλωσει το θεμα!!
ΑΜΑ Θελετε τα αγοραζετε ...εαν εισαστε τοσο εξυπνοπουλια πατε και τα παιρνετε απο το νετ ...τι καθοσαστε και κραζετε τον ανθρωπο.
Και η πλακα ειναι οτι συζητατε χωρις να θελετε να παρετε ...απλα καφενειο!!
supergeorge
18/09/2006, 11:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
ΑΜΑ Θελετε τα αγοραζετε ...εαν εισαστε τοσο εξυπνοπουλια πατε και τα παιρνετε απο το νετ ...τι καθοσαστε και κραζετε τον ανθρωπο.
:a23: :a23: :a23:
latris mixanis
18/09/2006, 11:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Σωστός ο Μονδεράτωρας. Μήπως λέω να ξυσριστούν και τα άσχετα ώστε να μείνει ατόφια η αγγελία??
:wave2:
Καποτε γραφαμε σε ενα κοντραδικο φορουμ για τα αυτοκινητα που θα συναντηθουμε, πεταλα, βουτες κλπ.... Περασανε τα χρονια, βαλανε και Η/Υ στα τμηματα και ο ΑΞΥΠ επειδη βαριεται, πολυ φυσιολογικα κανει surfing και ετσι σιγα σιγα τα ξερανε ολα, και φυσικα εμεις ψαχνομασταν. Μεχρι που μια μερα μας κανανε μπλοκο στο πιο ασχετο σημειο, αφου πριν ειχαμε γραψει στο φορουμ να συναντηθουμε εκει... Τα στρουμφ γινανε ρομπα γιατι πηγεναμε για φαει στην βοσκοπουλα στην βαρυ και νομιζαν οτι θα παμε τουρινγ για κοντρες...
Ε μετα το καταλαβαμε τι επαιζε.
Οποιος καταλαβε καταλαβε....
Και μην ακουσω μλκιες του τυπου " εισαι παρτακιας" γιατι απο εκει εχω παρει πολλα κρανοι και μαλιστα το εχω πει σε πολλους και εχω μιλησει και στο τηλεφωνο, αλλα το εκανα με πμ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από R-1nas
Και μην ακουσω μλκιες του τυπου " εισαι παρτακιας" γιατι απο εκει εχω παρει πολλα κρανη και μαλιστα το εχω πει σε πολλους και εχω μιλησει και στο τηλεφωνο, αλλα το εκανα με πμ.
:a013: :a013: :wave2:
δυστυχως ομως φιλε τα πραγματα αλλαξανε και τους τα λες στα φανερα πως ειναι τα πραγματα και σου λενε οταν πας να ανοιξεις τα ματια τους οτι εισαι ειρωνας και οτι το παιζεις εξυπνος.μαλλον ηταν βλακεια μου που εγω με την σειρα μου πηγα να κανω τοσους μαγκες.Σ'ευχαριστω παντως γιατι μονο παρτακιας δεν εισαι:a23: :a23:
sakisdani750
18/09/2006, 16:44
τελικα παιδες αυτο το κρανος το βρισκουμε με 450 ευρω στο νετ??
Ε τοτε καλα εκανε ο οποισδηποτε και μας ενημερωσε αλλα εκανε λαθος που εκραξε τον φιλο που ηθελε να βγαλει φραγκα ,
,
μαγκια του και χαρα του αν μπορει να τα βγαλει!:confused: :confused:
supergeorge
18/09/2006, 17:38
:a013: :a013: :wave2:
δυστυχως ομως φιλε τα πραγματα αλλαξανε και τους τα λες στα φανερα πως ειναι τα πραγματα και σου λενε οταν πας να ανοιξεις τα ματια τους οτι εισαι ειρωνας και οτι το παιζεις εξυπνος.μαλλον ηταν βλακεια μου που εγω με την σειρα μου πηγα να κανω τοσους μαγκες.Σ'ευχαριστω παντως γιατι μονο παρτακιας δεν εισαι:a23: :a23:
Αν βρεις ΝΑΚΑΝΟ 2006 με 450 κατοστάρικα πες μου να πάρω καμμια 10αρια (ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΩ;) )
Αν βρεις ΝΑΚΑΝΟ 2006 με 450 κατοστάρικα πες μου να πάρω καμμια 10αρια (ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΩ;) )
Τι να βρει ρε παιδιά ο άνθρωπος, το site το έδωσε, όποιος θέλει μπαίνει και παίρνει............
φιλε μου μαλλον δεν πρεπει να μιλαω καλα ελληνικα γιατι εδω και ενα μηνα αν ψαξεις γραφω το πως πηρα το κρανος.
ο r-1nas εχει δικαιο το εχουμε ξεφτιλισει το θεμα.αυτος μου ανοιξε τα ματια αλλα εσεις οπως το πατε πρεπει να ανοιξουν πρωτα τα ματια των τελωνιακων και μετα τα δικα σας.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
:winka:
χιλιάδες αναγνώσεις....
Με λένε Κατίνα και είμαι καλά ρε πούστη μου....
Αρχηγέ απο πάνω.... μΕ 464....
Πόσο έχει η ασφάλεια για το κράνος?? Ή είναι ασφαλισμένο για 464 Ευρώ? :rolleyes:
Πόσο πλερώνω τελωνείο αν την δώσει στον τελωνειακό? :rolleyes:
Για τα παραπάνω μπορεί να σου ''έκατσε'' και να σου ήρθε 464. Απο κει και πέρα, ΡΩΤΑ πόσο είναι η ασφάλεια στο Site που λές, ρώτα τι θα γίνει αν φας τελωνείο και μετά απάντα σωστά και όμορφα. Δηλαδή:
Μάγκες... στην καλύτερη το ασφαλίζετε για 50 Ευρώ, σας έρχεται χωρίς τελωνείο και τόταλ 464 Ευρώ....
Στην χειρότερη 464 και ασφάλεια και τελωνείο και πέφτουν τα μαλάκια σου απο τον τύπο.
Και σου κάνω και την καλή και σου λέω το άλλο... Μπές σε Japan site και δες ότι ο τύπος βγάζει τα μαλλιά του σε σχέση με γιαπωνέζικα μαγαζια....
Δεν είδα κανέναν να τον βρίζει.... :beer: :wave2:
Καλό βράδυ μάγκες και καλή καρδιά.... :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από VFR_
χιλιάδες αναγνώσεις....
Με λένε Κατίνα και είμαι καλά ρε πούστη μου....
Αρχηγέ απο πάνω.... μΕ 464....
Πόσο έχει η ασφάλεια για το κράνος?? Ή είναι ασφαλισμένο για 464 Ευρώ? :rolleyes:
Πόσο πλερώνω τελωνείο αν την δώσει στον τελωνειακό? :rolleyes:
Για τα παραπάνω μπορεί να σου ''έκατσε'' και να σου ήρθε 464. Απο κει και πέρα, ΡΩΤΑ πόσο είναι η ασφάλεια στο Site που λές, ρώτα τι θα γίνει αν φας τελωνείο και μετά απάντα σωστά και όμορφα. Δηλαδή:
Μάγκες... στην καλύτερη το ασφαλίζετε για 50 Ευρώ, σας έρχεται χωρίς τελωνείο και τόταλ 464 Ευρώ....
Στην χειρότερη 464 και ασφάλεια και τελωνείο και πέφτουν τα μαλάκια σου απο τον τύπο.
Και σου κάνω και την καλή και σου λέω το άλλο... Μπές σε Japan site και δες ότι ο τύπος βγάζει τα μαλλιά του σε σχέση με γιαπωνέζικα μαγαζια....
Δεν είδα κανέναν να τον βρίζει.... :beer: :wave2:
Καλό βράδυ μάγκες και καλή καρδιά.... :wave2:
εγω εφερα δυο κρανη το ενα xxx και το αλλο xxx.
αυτα ειχα να πω.
τωρα αυτα που λες κρατα για να ψαρωσεις κανενα αλλον
φιλακια
τωρα για το Kατινα ελπιζω να μην αναφερεσε σε μενα
τα σφαγιασα μονος μου το θεμα τελιωσε.
συγνωμη για την παρεμβολη στην αγγελια σου.
καλοπουλητα.:a12:
εγω εφερα δυο κρανη το ενα xxx και το αλλο xxx.
αυτα ειχα να πω.
τωρα αυτα που λες κρατα για να ψαρωσεις κανενα αλλον
φιλακια
τωρα για το Kατινα ελπιζω να μην αναφερεσε σε μενα
τα σφαγιασα μονος μου το θεμα τελιωσε.
συγνωμη για την παρεμβολη στην αγγελια σου.
καλοπουλητα.:a12:
ρε συ πονηρόπουλε που πηρες και 2 κρανη και ζΗτω και ΟΥαΟ και μας άνοιξες τα μάτια και μας έδειξες οτι μας κλεβει ο βιφιρις αμα παω εγω και παρω απο το σάιτ που λες και φαω κανα σφόλι και δε πάρω κράνος και και και και
ΝΑ ΡΘΩ ΑΠΟ ΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ?????:confused: :confused: :confused:
αν ναι ασε τα στοιχεία σου εδώ να παρω 30 κράνη απο κει που τα πήρες και εσυ να τελειώνω.
η παρε εσυ τα κρανη και φέρτα εδω να με τα πουλήσεις με 450.γιατι εισαι και ρομπέν των κρανων λεμε..
μαλλον εσύ δεν εχεις ιδέα για τι πακέτα εχει φάει κοσμος και κοσμάκης απο αγορές στο νετ.αλλα σας έκατσε εσας καλα και ολοι οι αλλοι ειμαστε ψαράδες και δε ξέρουμε και θύματα του βιφιρι...κτλ κτλ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ρε συ πονηρόπουλε που πηρες και 2 κρανη και ζΗτω και ΟΥαΟ και μας άνοιξες τα μάτια και μας έδειξες οτι μας κλεβει ο βιφιρις αμα παω εγω και παρω απο το σάιτ που λες και φαω κανα σφόλι και δε πάρω κράνος και και και και
ΝΑ ΡΘΩ ΑΠΟ ΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ?????:confused: :confused: :confused:
αν ναι ασε τα στοιχεία σου εδώ να παρω 30 κράνη απο κει που τα πήρες και εσυ να τελειώνω.
η παρε εσυ τα κρανη και φέρτα εδω να με τα πουλήσεις με 450.γιατι εισαι και ρομπέν των κρανων λεμε..
μαλλον εσύ δεν εχεις ιδέα για τι πακέτα εχει φάει κοσμος και κοσμάκης απο αγορές στο νετ.αλλα σας έκατσε εσας καλα και ολοι οι αλλοι ειμαστε ψαράδες και δε ξέρουμε και θύματα του βιφιρι...κτλ κτλ.
επειδη μας τα εκοψες χοντρα πρωι πρωι.
η δουλεια μου δεν ειναι να εμπορευομαι κρανη.
αν ηταν θα ειχα τα @ριδια να ανοιξω μαγαζι και να κοβω αποδειξεις.
αν θες να ξερεις απο την στιγμη που πληρωσεις το μηχανακι σου οποιαδηποτε ζημια την πληρωνεις εσυ στην μεταφορα και ας μην σου εχει ερθει καν.Αν βαλω εγω αγγελια για το 636 14000€ δεν θα μου πεις ξυπνα?
τι θα σου πω το ασφαλισα και ξερεις ποσοι την εχουν φαει με νταλικες που ανατραπηκαν
Πάτε καλά ρε??? Ποιό είναι το πρόβλημα σας???
Όποιος θέλει αγοράζει απο Japan, όποιος δεν θέλει ας πάρει από εδώ με 750?...........!
Και για πες μας που τρομοκρατείς τον κόσμο ΠΟΣΟΙ είναι αυτοί που είχαν πρόβλημα με αγορά από το net και ΠΟΣΟΙ αυτοί που ΔΕΝ είχαν κανένα πρόβλημα??? Και μη μου παρουσιάσεις 2-3 ποστ με πρόβλημα γιατί 2-3 σε κάτι εκατοντάδες που αγόρασαν και ΔΕΝ είχαν πρόβλημα δεν νομίζω να είναι σοβαρό ποσοστό! Ξέρεις συνήθως αυτός που έχει πρόβλημα κάθεται και το γράφει, αυτός που δεν έχει δεν ασχολείται με το θέμα.........
Εγώ είμαι σε διαδικασία να αλλάξω εντελώς τα περιφερειακά από το μηχανάκι μου και με κόστος το 1/3 από αυτό που μου ζητάνε εδώ! Ας είναι καλά το net και το ebay!!! Αλλά εγώ είμαι και χαζός ε?
Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
[B]Πάτε καλά ρε??? Ποιό είναι το πρόβλημα σας???
το προβλημα τους ειναι οτι μερικοι ξυπνησανε μαζι μ'αυτους και ετσι θα βρουν λιγοτερα κοροιδα στο διαβα τους.
εγω προτεινω να σβηστουν ολα και να μεινει η αγγελια.
καλο ειναι καποιοι να κοιμουνται:ZZZ:
Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Πάτε καλά ρε??? Ποιό είναι το πρόβλημα σας???
Όποιος θέλει αγοράζει απο Japan, όποιος δεν θέλει ας πάρει από εδώ με 750?...........!
Και για πες μας που τρομοκρατείς τον κόσμο ΠΟΣΟΙ είναι αυτοί που είχαν πρόβλημα με αγορά από το net και ΠΟΣΟΙ αυτοί που ΔΕΝ είχαν κανένα πρόβλημα??? Και μη μου παρουσιάσεις 2-3 ποστ με πρόβλημα γιατί 2-3 σε κάτι εκατοντάδες που αγόρασαν και ΔΕΝ είχαν πρόβλημα δεν νομίζω να είναι σοβαρό ποσοστό! Ξέρεις συνήθως αυτός που έχει πρόβλημα κάθεται και το γράφει, αυτός που δεν έχει δεν ασχολείται με το θέμα.........
Εγώ είμαι σε διαδικασία να αλλάξω εντελώς τα περιφερειακά από το μηχανάκι μου και με κόστος το 1/3 από αυτό που μου ζητάνε εδώ! Ας είναι καλά το net και το ebay!!! Αλλά εγώ είμαι και χαζός ε? είμαι τρομοκρατης εγω..:uplate:
και αν καποιος την έχει παθει απο αγορα στο νετ και διαβάζει εδω εσένα να του λες οτι σιγα μεγαλε δεν ειναι προβλημα και σιγα το ποστοστο θα εχει φάει τα μουστάκια του..αλλα εσυ ξερεις καλύτερα.
επισης δεν νομίζω ο βιφιρις να τα πουλα οσο μπορεις να τα παρεις απο δω ε????ε???λέω πάλι????εΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???
και αμα αντι για τα πλαστικα σου σου στείλουν τα πλαστικά απο το srad ξερω και γινεις και εσυ μικρο ποσοστο...και βλεπεις μετα να σου λενε οτι δε παιζει και προβλημα απο τις αγορες νετ...
θα σαι και γαμω σου λεω...ΜΑ ΚΑΙ ΓΑΜΩ.
ΘΑ ΛΕς ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕς ΛΕΩ ...ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟς ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΩΡΕ.ενα μικρο ποστοστο ειμαι σιγα..
υ.γ.: αν μπορεις μιλα μου στον ενικο δε ξέρω ποιούς εννοείς οταν λες πατε καλα και α και ου.και σε ποιούς να σας πω?
το προβλημα τους ειναι οτι μερικοι ξυπνησανε μαζι μ'αυτους και ετσι θα βρουν λιγοτερα κοροιδα στο διαβα τους.
εγω προτεινω να σβηστουν ολα και να μεινει η αγγελια.
καλο ειναι καποιοι να κοιμουνται:ZZZ:
Μάλλον κάτι τέτοιο παίζει.......!
Αλλά καιρός να ξυπνήσουν κάποιοι και αντί να πουλάνε με 100 και 150% κέρδος να πουλάνε με 10 και 20! Είναι ο καιρός του internet παιδάκια, τέλος τα ohlins με 700?, οι φόρμες με 1500?, τα γαντάκια με 300? κτλ κτλ κτλ!!!
Α και αν δεν το ξέρετε υπάρχουν και Ευρωπαϊκά μαγαζιά που πουλάνε φτηνά, και εκεί δεν έχει τελωνείο που να χτυπάνε τον κ.......ο τους κάτω!!!
επειδη μας τα εκοψες χοντρα πρωι πρωι.
η δουλεια μου δεν ειναι να εμπορευομαι κρανη.
αν ηταν θα ειχα τα @ριδια να ανοιξω μαγαζι και να κοβω αποδειξεις.
αν θες να ξερεις απο την στιγμη που πληρωσεις το μηχανακι σου οποιαδηποτε ζημια την πληρωνεις εσυ στην μεταφορα και ας μην σου εχει ερθει καν.Αν βαλω εγω αγγελια για το 636 14000€ δεν θα μου πεις ξυπνα?
τι θα σου πω το ασφαλισα και ξερεις ποσοι την εχουν φαει με νταλικες που ανατραπηκαν
:wave2: Δε βγάζουμε ακρη.
το κρανος το πουλά σε μικροτερη τιμή απο αυτη που μπορεις να το παρεις απο τα μαγαζα εδω και τελος.
αν μπορεις να το παρεις με ΟΠΟΙΟ ρίσκο πιο φτηνα απο εξω μεσω νετ κτλ εισαι ωραίος αλλα δεν ειναι κλεφτης αυτος που στο πουλα σε μικροτερη τιμη.
το μηχανακι σου αν το πουλαγες καινουριο αντι για 10000 που εχει εδω 9 και σου λεγα εγω οτι μεγαλε απο το νετ το βρισκω στη κινα με 3 και μας πιανεις κοτσους και΄ψαχνεις για ψαραδες κτλ.
θα είχε η κουβεντα νοήμα.
είμαι τρομοκρατης εγω..:uplate:
και αν καποιος την έχει παθει απο αγορα στο νετ και διαβάζει εδω εσένα να του λες οτι σιγα μεγαλε δεν ειναι προβλημα και σιγα το ποστοστο θα εχει φάει τα μουστάκια του..αλλα εσυ ξερεις καλύτερα.
επισης δεν νομίζω ο βιφιρις να τα πουλα οσο μπορεις να τα παρεις απο δω ε????ε???λέω πάλι????εΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???
και αμα αντι για τα πλαστικα σου σου στείλουν τα πλαστικά απο το srad ξερω και γινεις και εσυ μικρο ποσοστο...και βλεπεις μετα να σου λενε οτι δε παιζει και προβλημα απο τις αγορες νετ...
θα σαι και γαμω σου λεω...ΜΑ ΚΑΙ ΓΑΜΩ.
ΘΑ ΛΕς ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕς ΛΕΩ ...ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟς ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΩΡΕ.ενα μικρο ποστοστο ειμαι σιγα..
υ.γ.: αν μπορεις μιλα μου στον ενικο δε ξέρω ποιούς εννοείς οταν λες πατε καλα και α και ου.και σε ποιούς να σας πω?
Άστο να πάει στο καλό, ξέρω εγώ καλύτερα για την πάρτη μου και τους φίλους μου, εσύ κάνε ότι θες.
Moderators δεν υπαρχουν εδω μεσα? Pls σβηστε τα ασχετα ποστ!
Δε βγάζουμε ακρη.
το κρανος το πουλά σε μικροτερη τιμή απο αυτη που μπορεις να το παρεις απο τα μαγαζα εδω και τελος.
αν μπορεις να το παρεις με ΟΠΟΙΟ ρίσκο πιο φτηνα απο εξω μεσω νετ κτλ εισαι ωραίος αλλα δεν ειναι κλεφτης αυτος που στο πουλα σε μικροτερη τιμη.
το μηχανακι σου αν το πουλαγες καινουριο αντι για 10000 που εχει εδω 9 και σου λεγα εγω οτι μεγαλε απο το νετ το βρισκω στη κινα με 3 και μας πιανεις κοτσους και΄ψαχνεις για ψαραδες κτλ.
θα είχε η κουβεντα νοήμα.
αν πουλουσα το καινουριο 636 παραεισαγωγης 10500 τι θα ελεγες φιλε μου?
ρε φιλε δεν ειναι αυτο που πωληται εδω.Αν ηταν ειμαι μεσα να το πουλησει και 700 ευρω.
οσο για τα αλλα που λες αν σου φερω το κρανος στην τιμη που σου λεω θα μου δωσεις την διαφορα στο χερι.
τι να χαθει και παπαριες.ξερεις ανα δυο ωρες που βρισκεται.
αλλα ειπα τελος. υπερασπισε το φιλαρακι σου.
Αναφορικα θα σου πω οτι αν ψαξεις εδω μεσα ενας εχει πληρωσει γ@μισιατικα.Προστατη των μελλοντικων αποτυχημενων αγορων απο το νετ.
:alien:
Μπορεί να ξεχαστήκαμε αλλά εδώ είναι αγγελίες..... αν θέλετε να τσακωθείτε υπάρχουν και οι διαμάχες....
Μπάινει κάποιος και πουλάει κάτι. Το πόσο το πουλάει είναι δικό του θέμα. Το αν θα το αγοράσει κάποιος άλλος είναι του άλλου θέμα.
Μου θυμίζετε κάτι γριές που πάνε στη λαϊκή και αρχίζουν την γκρίνια "και το είδα 3 λεπτά φθηνότερα στο πιο πάνω πάγκο"....
Αφου μπορείτε να τα βρείτε πιο φτηνά αντε να τα πάρετε απο εκεί που τα βρήκατε... Δεν σας υποχρέωσε κανένας να τα πάρετε από τον VFR...
Στην αγορά τα RX7 έχουν 865 κι ο άνθρωπος τα δίνει 600 και τελικά είναι και γαμώ για κάποιον που στο φινάλε δεν γουστάρει τις δικτυακές αγορές....
Η αγγελία καθαρίζεται και τα υπόλοιπα στις διαμάχες.
:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μπορεί να ξεχαστήκαμε αλλά εδώ είναι αγγελίες..... αν θέλετε να τσακωθείτε υπάρχουν και οι διαμάχες....
Μπάινει κάποιος και πουλάει κάτι. Το πόσο το πουλάει είναι δικό του θέμα. Το αν θα το αγοράσει κάποιος άλλος είναι του άλλου θέμα.
Μου θυμίζετε κάτι γριές που πάνε στη λαϊκή και αρχίζουν την γκρίνια "και το είδα 3 λεπτά φθηνότερα στο πιο πάνω πάγκο"....
Αφου μπορείτε να τα βρείτε πιο φτηνά αντε να τα πάρετε απο εκεί που τα βρήκατε... Δεν σας υποχρέωσε κανένας να τα πάρετε από τον VFR...
Στην αγορά τα RX7 έχουν 865 κι ο άνθρωπος τα δίνει 600 και τελικά είναι και γαμώ για κάποιον που στο φινάλε δεν γουστάρει τις δικτυακές αγορές....
Η αγγελία καθαρίζεται και τα υπόλοιπα στις διαμάχες.
:smokin:
εγω λεω να σβηστει εντελως γιατι δεν ωφελει κανενα.οσοι καταλαβαν καταλαβαν.
supergeorge
19/09/2006, 09:11
.Αν βαλω εγω αγγελια για το 636 14000€ δεν θα μου πεις ξυπνα?
Με μια ΜΙΚΡΗ διαφορά : το 636 έχει 11 χιλιάρικα στην αντιπροσωπεία. To Corsair replica 850. Οπότε ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ :winka:
εγω λεω να σβηστει εντελως γιατι δεν ωφελει κανενα.οσοι καταλαβαν καταλαβαν.
Οχι δεν θα σβηστεί.... Αφου θέλετε να γράφετε και να γίνεται πουτάνα κάθε ποστ το thread παραμένει εδώ για να τα διαβάζουν οσοι θέλουν....
supergeorge
19/09/2006, 09:12
supergeorge
19/09/2006, 09:25
Δε βγάζουμε ακρη.
για πες μας εσυ ρε φιλε που επιβραβευεις τι πακετα εχει φαει ο κοσμος?
να σας φερω δυο κρανακια και τους δυο , μια yoshimura, σωληνακια υψηλης, ζελατινες για τα αραι, οθονη κινητου, πλαστικα κινητου, φλασακια, πισω φαναρι?
θελω ομως να βγαλω 35% γιατι το βρισκετε λογικο.μετα σας κερναω και μια μπυρα.
αλλα οπως ξαναειπα καλακανετε αυριο μπορει να χρειαστει και εγω να κοροιδεψω κανενα.νανουριστε τους φιλοι μου.
μην δω ομως κανενα απο σας να γραφει μην ψωνιζετε απο την αντιπροσωπεια τοσο γιατι και αυτοι αυτο κανουν μας πιανουν στον υπνο οπως και εσεις θελετε να το κανετε εδω
:ZZZ:
ειναι κλεφτης γιατι εμπορευεται ενα ειδος το οποιο εξ' αρχης ειναι λαθραιο και εν τελη το πουλαει λαθραια.Αυτα ετσι για την ιστορια
απο την μερια μου ομως ειμαι ενας καταναλωτης ο οποιος απλως αγορασα.η διαφορα ειναι στο οτι ο εμπορος βγαζει κερδος
τη ιστορία να πω οτι το παλικάρι με τα κράνη δεν εχω ιδεα ποιος σας είπε οτι είναι φιλος μου.
αν γινει όμως θα του πω να με δωσει ποσοστα απο τη πωληση του κράνους.
ο MOZARD ντρεποταν να πουλησει το κρανος του πριν λιγες μερες στη τιμη που το αγορασε (450 ε) και το εδωσε σε συνφουριτη 380...
ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ
για το αν θελει κανεις να παρει κρανος 600 Ε.. ε... δεν ειναι δικο μου θεμα.... εδω υπαρχουν ακομα ατομα που αγοραζουν HONDA ...χαχαχαχα πεταμενα λεφτα.... θα επρεπε σε καθε ποστ να λεω "ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ HONDA????" ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
τη ιστορία να πω οτι το παλικάρι με τα κράνη δεν εχω ιδεα ποιος σας είπε οτι είναι φιλος μου.
αν γινει όμως θα του πω να με δωσει ποσοστα απο τη πωληση του κράνους.
σιγουρα το αξιζεις.μην παρεις κατω απο 50€ ειναι κλεψια για σενα
ειναι κλεφτης γιατι εμπορευεται ενα ειδος το οποιο εξ' αρχης ειναι λαθραιο και εν τελη το πουλαει λαθραια.Αυτα ετσι για την ιστορια
απο την μερια μου ομως ειμαι ενας καταναλωτης ο οποιος απλως αγορασα.η διαφορα ειναι στο οτι ο εμπορος βγαζει κερδος
OK.... έτσι λοιπόν και δουμε ξανά ποστ του στυλ "Και τι έξυπνος που είμαι και πήρα κράνος απο την Ζουαζηλάνδη χωρίς να πληρώσω φόρους" θα θεωρήσω ότι εφόσον η συναλλαγή είναι βάση της Ελληνικής Νομοθεσίας ΠΑΡΑΝΟΜΗ (λαθραία εισαγωγή), είναι ΟΚ να δώσουμε τα στοιχεία του User στην Εφορία/Τελωνείο για τα περαιτέρω.... Σωστά;
Ρε έχουμε ξεφύγει λέμε......
σιγουρα το αξιζεις.μην παρεις κατω απο 50€ ειναι κλεψια για σενα
να σε ρωτήσω κάτι τωρα?
εγω δουλευω σε ασφαλιστική και πολλα ανταλλακτικα μου μενουν στα χερια ΤΣΑΜΠΑ!!!
ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΩ ΟΣΟ ΘΕΩΡΩ ΕΓΩ (ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΝΕΙ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΤΑΙΡΙΑ) Η ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΩ ΑΓΓΕΛΙΑ ΟΤΙ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ?
για πες μου γιατι εχω αρκετα πραμματα για πούλημα να ξερω να τα βαλω τσαμπα γιατι αλλιως ειμα λησταρχος.
και φυσικα τα ιδια πραμματα μπορεις να τα παρεις απο το πεκινο και το e-bay ...πανω κατω στη τιμη που τα δινω και εγω.
DimChios
19/09/2006, 10:07
να σε ρωτήσω κάτι τωρα?
εγω δουλευω σε ασφαλιστική και πολλα ανταλλακτικα μου μενουν στα χερια ΤΣΑΜΠΑ!!!
:rolleyes:
Καλώς δεν έδωσα το κράνος μου λοιπόν που μου ζήτησαν όταν είχα το τρακάρισμα...
Άσε που θα το πούλαγαν, άσε που θα έπερνε κάποιος ενα ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ!
:yuck:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
:yuck:
και στην κορφή κανέλα.... αυτό κατάλαβες;
:yuck: ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΝΟς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΟ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΒΑΡΟ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ.
DimChios
19/09/2006, 10:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
και στην κορφή κανέλα.... αυτό κατάλαβες;
Ναι, έχεις δίκιο αλλά εμένα αυτό ήταν πρόβλημα τότε (που το έλυσα όπως ήθελα) και τώρα έφαγα φλάς!
Κολάει όμως σε μια συζήτηση με συμφορουμήτη ότι ΔΕΝ ξέρεις ποιός διαβάζει, ΤΙ είναι και στην τελική ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ στις αγγελίες μεταχειρισμένων ειδικά ΚΡΑΝΩΝ!
Άν είναι τόσο άσχετο αυτό εδώ, σβήστε το!
Sorry για το spam...ειλικρινά!
DimChios
19/09/2006, 10:16
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΝΟς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΟ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΒΑΡΟ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ.
Ίσως να μήν το έδωσα να το καταλάβετε...
Το κράνος βρήκε κάτω στην πτώση και ζήτησα αντικατάσταση!
Παρ ότι δεν είχε σημάδια, μου το αντικατέστησαν και ζήτησαν να τους το πάω...
δεν το πήγα όμως....
Υπάρχει στην αποθήκη ώς το κράνος της πρώτης μου πτώσης και ας μην ασφαλώς χρησιμοποιείται!
Τέσπα, ας μην ξεφύγουμε από το θέμα... :wave2:
EDIT! Αντικατάσταση εννοώ πως μου το πλήρωσαν με βάση την απόδειξη από το μαγαζί που το πήρα!
Και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως το φόραγα, δεν το έχω για προστατευτικό αγκώνα!
Ίσως να μήν το έδωσα να το καταλάβετε...
Το κράνος βρήκε κάτω στην πτώση και ζήτησα αντικατάσταση!
Παρ ότι δεν είχε σημάδια, μου το αντικατέστησαν και ζήτησαν να τους το πάω...
δεν το πήγα όμως....
Υπάρχει στην αποθήκη ώς το κράνος της πρώτης μου πτώσης και ας μην ασφαλώς χρησιμοποιείται!
Τέσπα, ας μην ξεφύγουμε από το θέμα... :wave2: ωραια τα λες..
αν το πουλήσεις εσυ λοιπον μιας και δεν εχει και σημαδια?
καινουριο είναι.
μου ειναι λιγο δύσκολο να πιστεψω την ιστοριουλα οτι στο αλλάξαν χωρίς σημαδια πτωσης συγκρουσης κτλ..και οτι δε στο ζήτησαν να το κρατήσουν αλλα εσύ ξερεις καλύτερα.
γιατι μπορούσες ετσι να τους ζητήσεις να σου αντικαταστήσουν και ενα home cinema που είχες δεμενο πανω στη σέλα αλλα δεν ειχε γρατζουνιες..και θα το κραταγες κιολας και θα βγαζες και 2o home cinema για το σπιτι.
Να βοηθήσω λίγο....
μπορούμε να είμαστε ρεαλιστές; Σε φόρουμς υπάρχουν 3 κατηγορίες αγοροπώλησίας.
Μεταχειρισμένου..
Group buy..
και διαφήμισης εμπόρου..
Η τρίτη συνήθως αποφεύγεται εκτός και αν είναι σπόνσορας του φόρουμ...
Ο ΓΝΩΜΟΝΑΣ είναι το καλό του συνόλου και των μελών δεν πιστεύτετε;
Στην συγκεκριμένη περίπτωση μπλέκετε τον έμπορα με τον απλό μηχανόβιο που πουλάει κάτι που εμπίπτει στην κατηγορία του μεταχειρισμένου σε οποιαδήποτε τιμή ΑΣΧΕΤΑ αν είναι καινούργιο.
Κανείς δεν μπορεί να πει τίποτε για την τιμή που πουλάει ή αγοράζει, παρα μόνο να προειδοποιήσει αν υπάρχει κάτι...
απο κει και πέρα ο νοών νοείτω..... και ο καθένας ας φροντίσει για την τσέπη του.
DimChios
19/09/2006, 10:29
ωραια τα λες..
αν το πουλήσεις εσυ λοιπον μιας και δεν εχει και σημαδια?
καινουριο είναι.
μου ειναι λιγο δύσκολο να πιστεψω την ιστοριουλα οτι στο αλλάξαν χωρίς σημαδια πτωσης συγκρουσης κτλ..και οτι δε στο ζήτησαν να το κρατήσουν αλλα εσύ ξερεις καλύτερα.
Να το πουλήσω εγώ, ΔΕΝ παίζει! όποιος θέλει να το πιστέψει, το πιστεύει! Έτσι είμαι σαν άνθρωπος, έτσι σκέφτομαι και πράττω!
Άν κάποιος ενδιαφέρεται να πιστεί, έχω τα τιμολόγια ΚΑΙ το κράνος στα χέρια μου...
Το πως έγινε και ενώ μου το ζήτησαν δεν τους το πήγα αλλά παρ όλα αυτά πήρα τα λεφτά του κράνους, άν σε ενδιαφέρει....με πμ!
Όσο για το ΓΙΑΤΙ μου το αντικατέστησαν είναι απλό!Χαρτί από την εταιρία ( του κράνους) που λέει ότι είναι κατασκευασμένο για μία και μόνη πτώση η οποιαμπορεί να δημιουργήσει ζημιά στο κράνος χωρίς να είναι ορατή με το μάτι...
ακριβώς να πώ την αλήθεια δεν θυμάμαι τί έγραφε, το κατάστημα μου προμήθευσε το εν λόγω έγραφο, αλλά άν ψάξω θα το βρώ και αυτό!
Περίεργο να μη σου έχει φέρει ποτέ κανείς τέτοιο έγραφο...
:)
VAL-MPARIERINO
19/09/2006, 10:31
Ειμαι ο νέος κάτοχος αυτού του περιβόητου κράνους για το οποίο έγινε της πουτάνας εδω απ ότι βλέπω και θέλω να αρωτήξω κάτι,
εγω που δεν έχω ιδέα από αγορές στο internet και που ούτε πρόκειτε να ασχοληθώ ποτέ με αυτές, είμαι μαλάκας που αγόρασα ένα καινούριο κράνος με 250€ φθηνότερα απο την ελληνική αγορά και αφού πρώτα το είδα το δοκίμασα και το γούσταρα;;;
Δηλαδή να τον εγαμήσω αυτον το μπούστη τον VFR ή όχι;;;
Αρχικά δημιουργήθηκε από VAL-MPARIERINO
Ειμαι ο νέος κάτοχος αυτού του περιβόητου κράνους για το οποίο έγινε της πουτάνας εδω απ ότι βλέπω και θέλω να αρωτήξω κάτι,
εγω που δεν έχω ιδέα από αγορές στο internet και που ούτε πρόκειτε να ασχοληθώ ποτέ με αυτές, είμαι μαλάκας που αγόρασα ένα καινούριο κράνος με 250€ φθηνότερα απο την ελληνική αγορά και αφού πρώτα το είδα το δοκίμασα και το γούσταρα;;;
Μεγειά... και καλοφόρετο και αχρείαστο φιλαράκι...
Μόνο αυτό νομίζω πρέπει να ακούσεις. :beer:
Να το πουλήσω εγώ, ΔΕΝ παίζει! όποιος θέλει να το πιστέψει, το πιστεύει! Έτσι είμαι σαν άνθρωπος, έτσι σκέφτομαι και πράττω!
Άν κάποιος ενδιαφέρεται να πιστεί, έχω τα τιμολόγια ΚΑΙ το κράνος στα χέρια μου...
Το πως έγινε και ενώ μου το ζήτησαν δεν τους το πήγα αλλά παρ όλα αυτά πήρα τα λεφτά του κράνους, άν σε ενδιαφέρει....με πμ!
Όσο για το ΓΙΑΤΙ μου το αντικατέστησαν είναι απλό!Χαρτί από την εταιρία ( του κράνους) που λέει ότι είναι κατασκευασμένο για μία και μόνη πτώση η οποιαμπορεί να δημιουργήσει ζημιά στο κράνος χωρίς να είναι ορατή με το μάτι...
ακριβώς να πώ την αλήθεια δεν θυμάμαι τί έγραφε, το κατάστημα μου προμήθευσε το εν λόγω έγραφο, αλλά άν ψάξω θα το βρώ και αυτό!
Περίεργο να μη σου έχει φέρει ποτέ κανείς τέτοιο έγραφο...
:) εγραφο μου χουν φερει..το κράνος δε κρατησαν.
VAL-MPARIERINO
19/09/2006, 10:38
Να σαι καλα ρε gojakla, σε ευχαριστώ!!!
Δηλαδή να τον εγαμήσω αυτον το μπούστη τον VFR ή όχι;;; το πουλάς το κρανος 450???
ο καθενας κανει την δουλεια και βγαζει λεφτα οπως νομιζει.
αλλωστε η αξιοπρεπεια ειναι καθαρα υποκεμεινικο για τον καθενα απο εμας.
καλο ειναι να σταματησει το θεμα εδω γιατι δεν βγαζει πουθενα.
οσο για τον φιλο που αγορασε αγρατσουνιστο να 'ναι.
:a05:
DimChios
19/09/2006, 10:43
εγραφο μου χουν φερει..το κράνος δε κρατησαν.
Άρα καλώς μου το αντικατέστησαν βάση του εγράφου και όχι της οπτικής κατάστασης του κράνους, σωστα?
Όσο για το αν πρέπει να το κρατήσει η εταιρία ή όχι, πραγματικά δεν είμαι σίγουρος άν έτσι πρέπει να γίνεται! Λογικά, ναί, αφού το πληρώνει της ανήκει, ανθρωπινά όμως όχι μιας και πάει στα χέρια των υπαλλήλων οι οποίοι το μεταπουλάνε! Δεν είναι προσωπικό αυτή τη στιγμή μαζί σου φιλε, αλλά....
Βέβαια και σε αυτή την περίπτωση ο καθείς κάνει ό,τι καταλαβαίνει! Και αυτός που πουλάει ένα κράνος που δεν είναι σε καλή κατάσταση και αυτός που εις γνώσην του αγοράζει ένα μεταχειρισμένο!
Φιλικά ΠΑΝΤΑ και ας είμαστε στις διαμάχες!
Άρα καλώς μου το αντικατέστησαν βάση του εγράφου και όχι της οπτικής κατάστασης του κράνους, σωστα?
Όσο για το αν πρέπει να το κρατήσει η εταιρία ή όχι, πραγματικά δεν είμαι σίγουρος άν έτσι πρέπει να γίνεται! Λογικά, ναί, αφού το πληρώνει της ανήκει, ανθρωπινά όμως όχι μιας και πάει στα χέρια των υπαλλήλων οι οποίοι το μεταπουλάνε! Δεν είναι προσωπικό αυτή τη στιγμή μαζί σου φιλε, αλλά....
Βέβαια και σε αυτή την περίπτωση ο καθείς κάνει ό,τι καταλαβαίνει! Και αυτός που πουλάει ένα κράνος που δεν είναι σε καλή κατάσταση και αυτός που εις γνώσην του αγοράζει ένα μεταχειρισμένο!
Φιλικά ΠΑΝΤΑ και ας είμαστε στις διαμάχες!
:wave2: λΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΈΙΣ.
σου ειπα για ανταλακτικα.-πουλάω ενα ντεποζιτο εγω που πηρα..και μου λες για κρανη και οτι τα μεταπουλάω.
η εταιρια ολα τα πραμματα τα πεταει και τα καταστρεφει με διαδικασια καταστροφης.
αν εμενα μου αρεσει κατι το αγοραζω σε μια χαμηλη τιμη.
το τσαμπα δεν το εννοουσα κυριολεκτικα.
μη μιλατε για ιστοριες που δεν ξερετε καθολου ειναι σα να σας λεω εγω για τη νασα και το διαστημα.
DimChios
19/09/2006, 11:07
λΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΈΙΣ.
σου ειπα για ανταλακτικα.-πουλάω ενα ντεποζιτο εγω που πηρα..και μου λες για κρανη και οτι τα μεταπουλάω.
η εταιρια ολα τα πραμματα τα πεταει και τα καταστρεφει με διαδικασια καταστροφης.
αν εμενα μου αρεσει κατι το αγοραζω σε μια χαμηλη τιμη.
το τσαμπα δεν το εννοουσα κυριολεκτικα.
μη μιλατε για ιστοριες που δεν ξερετε καθολου ειναι σα να σας λεω εγω για τη νασα και το διαστημα.
:nono: :nono: :nono: ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΠΑ!
Συμβαίνει όμως, κάποιες φορές! Ημουν σε ασφαλιστική κάποιο διάστημα!
ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΕΤΑΠΟΥΛΑΣ ΕΣΥ ΚΡΑΝΗ!
Το "τσαμπα" δεν το εννοουσες κυριολεκτικά κι εγώ ίσως το παρερμήνευσα λίγο! Σε αυτό ζητώ συγνώμη!
Για τα υπόλοιπα σου ξαναλέω, δεν είναι προσωπικό! Όπως και με τον συγκεκριμένο ασφαλιστή που μου είχε και του είχα μιλήσει ΞΕΚΑΘΑΡΑ, αλλά κι εκείνος "υπάλληλος" είναι! Άλλοι υπάρχουν από "πάνω" του και κάνουν διάφορα!
ΔΕΝ νομίζω κιόλας να πλήρωσε εκείνος τη "νυφη" που ενώ μου έδωσε την επιταγή ατόφια, δεν είχε να επιδήξει κράνος!
Αυτά φίλε!
Επίσης ξεφύγαμε από το θέμα και εκτός του ότι είμαστε στις διαμάχες, μόνο σε διαμάχη δεν βρησκόμαστε εμείς οι δύο!
Άν θέλεις κάτι, ευχαρίστως με πμ!
Δημήτρης.
:wave2: :wave2:
:nono: :nono: :nono: ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ
Άν θέλεις κάτι, ευχαρίστως με πμ!
Δημήτρης.
εχεις πμ φιλαρακο για να μην λες μετα διαφορα... :mad: :mad: :mad:
:lol: :lol: :lol:
VAL-MPARIERINO
19/09/2006, 13:12
Σε ευχαρισώ Μουσικέ για την ευχή σου!!!
Ομως Αξιοπρέπεια δεν είναι μόνο να δώσεις κάτι που έχεις πάρει στην τιμή που το έχεις αγοράσει, αξιοπρέπεια μπορεί να είναι και μία ειλικρινής μεταπώληση με την γνώση μεταξύ πωλητή και αγοραστή ότι υπάρχει κέρδος και για τους 2!!!
Ξέρω ότι ο VFR μου πούλησε κάτι και ξέρω και το κέρδος του, δεν μου το έκρυψε, αλλά ξέρω κι εγώ επειδη επαναλαμβάνω ότι δεν ασχολούμε με internet αγορές κέρδισα 250€!!! Και ξέρεις κάτι ρε μουσικέ μου, καλυτερα να δωσω σε εναν συμφορουμίτη 600 αντι 450 παρά να δώσω στον κάθε έμπορο 860€ αντι για 600€!!!
Θα σκάσω και σε μαγαζί φορόντας το κράνος και θα ρωτήσω την τιμή του και οταν με πει 800κάτι δεν θα του πω ότι το βρηκα με 450€ αλλά ότι το πήρα από γνωστό με 600€ μπας και την ψιλιαστουνε και ρίξουν λίγο τις τιμές, γιατι οι περισσοτεροι για να αποκτήσουν ένα κράνος θα πανε σε ενα μαγαζι εδώ για να βαλουν και 5 δόσεις στην καρτα τους, διότι οι καιροί είναι δυσκολοι και το μετρητό δεν υπαρχει!!! Αλλα και το μαγαζι έχει άλλες υποχρεώσεις οπότε δεν θέλω να μου το δώσει 455 πχ αλλά με ένα ΛΟΓΙΚΟ κέρδος, γι αυτό δουλεύει και υπάρχει για να κερδίζει το ξέρουμε όλοι αυτό!!!
Ακομα και σε μενα στην εταιρεία που δουλευω να έρθεις να πάρεις μια μνήμη για τον υπολογιστή σου θα την παρεις λίιιιιγο ακριβότερα απ όσο την αγόρασα (επειδη η εφορία δεν με αφηνει να σε το δωκω όσο το αγοράζω όχι λόγο κέρδους), απλά αξιοπρέπεια θα είναι να ξέρεις πόσο την αγόρασα και πόσο στην πουλάω, γιατί κάπου στο e bay μπορεί να την βρεις φθηνότερα απ ότι την αγοράζω εγω φιλε μου και μετα θα πεις ρε τον απατεωνα τον Βαλαντη κτλ!!!
Τι θέλω να πω με όλα αυτα;;;
Ας μην θίγουμε αξιοπρέπειες έτσι εύκολα, γιατί κατεμέ (απο το ΚΤΜ βγαλμένο) είναι βαρύ να σου θίγουνε την αξιοπρέπεια ειδικά αν δεν σε γνωρίζουν, δεν νομιζεις;;;
Φιλικά και σε ευχαριστώ και πάλι!!!!
DimChios
19/09/2006, 14:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
εχεις πμ φιλαρακο για να μην λες μετα διαφορα... :mad: :mad: :mad:
:lol: :lol: :lol:
I can't see anything!
:confused:
Σε ευχαρισώ Μουσικέ για την ευχή σου!!!
Ομως Αξιοπρέπεια δεν είναι μόνο να δώσεις κάτι που έχεις πάρει στην τιμή που το έχεις αγοράσει, αξιοπρέπεια μπορεί να είναι και μία ειλικρινής μεταπώληση με την γνώση μεταξύ πωλητή και αγοραστή ότι υπάρχει κέρδος και για τους 2!!!
Ξέρω ότι ο VFR μου πούλησε κάτι και ξέρω και το κέρδος του, δεν μου το έκρυψε, αλλά ξέρω κι εγώ επειδη επαναλαμβάνω ότι δεν ασχολούμε με internet αγορές κέρδισα 250€!!! Και ξέρεις κάτι ρε μουσικέ μου, καλυτερα να δωσω σε εναν συμφορουμίτη 600 αντι 450 παρά να δώσω στον κάθε έμπορο 860€ αντι για 600€!!!
Θα σκάσω και σε μαγαζί φορόντας το κράνος και θα ρωτήσω την τιμή του και οταν με πει 800κάτι δεν θα του πω ότι το βρηκα με 450€ αλλά ότι το πήρα από γνωστό με 600€ μπας και την ψιλιαστουνε και ρίξουν λίγο τις τιμές, γιατι οι περισσοτεροι για να αποκτήσουν ένα κράνος θα πανε σε ενα μαγαζι εδώ για να βαλουν και 5 δόσεις στην καρτα τους, διότι οι καιροί είναι δυσκολοι και το μετρητό δεν υπαρχει!!! Αλλα και το μαγαζι έχει άλλες υποχρεώσεις οπότε δεν θέλω να μου το δώσει 455 πχ αλλά με ένα ΛΟΓΙΚΟ κέρδος, γι αυτό δουλεύει και υπάρχει για να κερδίζει το ξέρουμε όλοι αυτό!!!
Ακομα και σε μενα στην εταιρεία που δουλευω να έρθεις να πάρεις μια μνήμη για τον υπολογιστή σου θα την παρεις λίιιιιγο ακριβότερα απ όσο την αγόρασα (επειδη η εφορία δεν με αφηνει να σε το δωκω όσο το αγοράζω όχι λόγο κέρδους), απλά αξιοπρέπεια θα είναι να ξέρεις πόσο την αγόρασα και πόσο στην πουλάω, γιατί κάπου στο e bay μπορεί να την βρεις φθηνότερα απ ότι την αγοράζω εγω φιλε μου και μετα θα πεις ρε τον απατεωνα τον Βαλαντη κτλ!!!
Τι θέλω να πω με όλα αυτα;;;
Ας μην θίγουμε αξιοπρέπειες έτσι εύκολα, γιατί κατεμέ (απο το ΚΤΜ βγαλμένο) είναι βαρύ να σου θίγουνε την αξιοπρέπεια ειδικά αν δεν σε γνωρίζουν, δεν νομιζεις;;;
Φιλικά και σε ευχαριστώ και πάλι!!!!
δεν μιλησα για κανενος την αξιοπρεπεια εδω μεσα και δεν ειπα οτι ο vfr δεν ειναι αξιοπρεπης μιας και δεν τον γνωριζω καθολου.
για την αγορα σου δεν μπορω να σε κρινω καθως και το οτι δεν ασχολησε με αγορες μεσω internet δεν πρεπει να σε χαροποιει,αλλωστε μπορει να κερδισες απο καποιον που αγορασε απο τον επισημο αντιπρωσοπο 250€ αλλα σε σχεση με μενα εχασες 150€ που θα μπορουσες να επενδυσεις οπουδηποτε αλλου μιας και οπως λες οι εποχες ειναι δυσκολες.
τελος δεν νομιζω καπου στην αγγελια να αναφερθηκε απο που αγοραστικε και ποσο αρα η αγγελια απο μονη της ειναι παραπλανητικη μια και φαινεται σαν την μεγαλη ευκαιρια.αυτη την παραπλανηση προσπαθησαμε να τονισουμε αλλα το θεμα οπως παντα εχει δυο εκδοχες.καπου εκει αρχιζει η υποκειμενικοτητα.
ευχομαι μαζι με το κρανος του ΝΑΚΑΝΟ να αποκτησεις και ενα kawasaki
δεν μιλησα για κανενος την αξιοπρεπεια εδω μεσα και δεν ειπα οτι ο vfr δεν ειναι αξιοπρεπης μιας και δεν τον γνωριζω καθολου.
για την αγορα σου δεν μπορω να σε κρινω καθως και το οτι δεν ασχολησε με αγορες μεσω internet δεν πρεπει να σε χαροποιει,αλλωστε μπορει να κερδισες απο καποιον που αγορασε απο τον επισημο αντιπρωσοπο 250€ αλλα σε σχεση με μενα εχασες 150€ που θα μπορουσες να επενδυσεις οπουδηποτε αλλου μιας και οπως λες οι εποχες ειναι δυσκολες.
τελος δεν νομιζω καπου στην αγγελια να αναφερθηκε απο που αγοραστικε και ποσο αρα η αγγελια απο μονη της ειναι παραπλανητικη μια και φαινεται σαν την μεγαλη ευκαιρια.αυτη την παραπλανηση προσπαθησαμε να τονισουμε αλλα το θεμα οπως παντα εχει δυο εκδοχες.καπου εκει αρχιζει η υποκειμενικοτητα.
ευχομαι μαζι με το κρανος του ΝΑΚΑΝΟ να αποκτησεις και ενα kawasaki
:wave2: :wave2: καλημερα μοτσαρτ και οκ ολα καλα με αυτα που λες.
εγω την εχω πατησει με αγορες απο το νετ παντως και δε θελω να το κουβεντιάσω.
εσυ μου λες τελικα για να ξέρω και εγω απο δω και περα τι να κάνω οτι απο κει που το πήρες ειναι 100% σιγουρο οτι θα πάρω κράνος η παιζει καμια περιπτωση να κολλήσει σε τελωνειο..να χαθει..στο δρόμο ..να μου φέρουν αλλο κρανος..να μου φερουν αλλο νουμερο κράνους?
απλες απαντήσεις δώσε μου να ξέρω και βάλε και ένα ποστ στις αγορες με το σαιτ το σιγουρο που εχεις παρει για να υπάρχει.
γιατι καλά τα 450 αλλα αν ειναι με 150 παραπάνω να δοκιμάσω το κράνος και να το δω live πριν το παρω αυτο θα προτιμήσω σαν "καμμένος" απο αγορες στο νετ.
καλημερα μοτσαρτ και οκ ολα καλα με αυτα που λες.
εγω την εχω πατησει με αγορες απο το νετ παντως και δε θελω να το κουβεντιάσω.
εσυ μου λες τελικα για να ξέρω και εγω απο δω και περα τι να κάνω οτι απο κει που το πήρες ειναι 100% σιγουρο οτι θα πάρω κράνος η παιζει καμια περιπτωση να κολλήσει σε τελωνειο..να χαθει..στο δρόμο ..να μου φέρουν αλλο κρανος..να μου φερουν αλλο νουμερο κράνους?
απλες απαντήσεις δώσε μου να ξέρω και βάλε και ένα ποστ στις αγορες με το σαιτ το σιγουρο που εχεις παρει για να υπάρχει.
γιατι καλά τα 450 αλλα αν ειναι με 150 παραπάνω να δοκιμάσω το κράνος και να το δω live πριν το παρω αυτο θα προτιμήσω σαν "καμμένος" απο αγορες στο νετ.
κοιτα τα πμ σου:wave2:
Το λΕπόν... εγώ κοίταξα στο e-baywatch και βρήκα τη μνήμη για τον υπολογιστή μου πολύ φΤηνότερα απ΄όσο μΕ την έδωκες....:a017: :a016: :a015:
ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΒΑΛΑΝΤΗ :a37: :a57:
:a41: :a41: :a41:
καλημέρα σε όλους.....
ΜοτΖαρτ,
Το να λες ότι δεν θίγεις την αξιοπιστία κάποιου με τον να τον λες κλέφτη είναι τελείως..... αναξιόπιστο . Συν του ότι είναι μαλακία να γίνονται έντιτ κάποια πόστ μετά που έχει γίνει διαμάχη... αν κάποιος πιάσει την πρώτη σελίδα δεν θα καταλάβει σε ποιόν μιλάω και γιατί τα έχω πάρει κρανίο..... Πάει δαύτο....
Αν λοιπόν φίλε μότζαρτ με λες κλέφτη, χωρίς να έχεις στοιχεία, σε ένα ανώνυμο φόρουμ πίσω απο το πληκτρολόγιό σου, επειδή βρήκες κάπου φτηνότερα τα κράνη που πήρα εγώ, (συνήθως είμαι ήρεμος άνθρωπος, αυτό θα στο πούν όσοι με ξέρουν, αλλα η συγκεκριένη φάση με εξοργίζει.... άκου κλέφτη ρε πούστη μου.... σου συμβαίνει κάτι ρε φίλε? Μπορώ να πιω και γω απο δαύτο?? )τότε να σε πληροφορήσω ότι στην Ιαπωνία (στην ίδια την χώρα και σε γιαπωνέζικα site πληστηριασμών τύπου e-bay) τα μονόχρωμα κράνη έχουν γύρω στα 2οο Ευρά. ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΛΕΦΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝΟΝΑΝΕ ΜΕ ΤΑ 464 το ΝΑΚΑΝΟ??? :confused: ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ 264 ΕΥΡΑ??? (πλάκα κάνω για την μίζα αλλα ο κακεντρεχής καχύποπτος σκατοπαπ@ρας μπορεί να το υποθέσει και να το πεί και να το αναφέρει γιατί σκοπός είναι η ενημέρωση κτλ κτλ.... .... είναι ο λόγος σου εναντίων του μ@λάκα που το υπεθεσε. Λεγε δηλαδή ότι θες αλλα εγω θα λέω ότι πέρνεις μίζα :D ....)
Αν το να υποβιβάζεις τον συνομιλητή σου και εσύ και όλοι οι άλλοι και τους τριγύρω σου με προτάσεις του τύπου ''πήγαμε να τους ξεσηκώσουμε αλλα τίποτα, άστους να κοιμούνται'' και μου το παίζεις αναρχία και ζήτω τα δημόσια χρέη και σώζω κόσμο για να γουστάρουμε, τότε φίλε τύπωσε το site που λές και στείλτο με φαξ στον Ιταλό, στην Καλλιρόης και όπου πουλάνε arai στην Ελλάδα και βάζε κάτω απο την πόρτα τους ΚΑΘΕ μέρα μια σελίδα με τιμές στην Ιαπωνία. Αυτό είναι Ρομπέν των Κρανών και όχι αυτά που γίναν σε αυτό το πόστ.
Απαντήσεις που ήθελα να δώσω τις έδωσε ο Δούκας για μένα και χωρίς να τον ξέρω κιόλα. Το παράδειγμα με το μηχανάκι ήταν ΟΛΑ τα λεφτά (και τα 450 λέει :D ). Ξέρεις τις προάλλες αδερφός έφερε Αφρικα 650 χαρτί με 1800 Ευρώ απο Γερμανία.... Κάποιος Έλληνας στην Χρυσή Ευκαιρία το πούλαγε 3.οοο σε αθλία κατάσταση.... ΔΕΝ τον έκραξα/με. Τόσο το πουλάει. Τέλος. Είναι δικό του. Το βαΝει φωτιά, το καίει τον χειμώνα και ζεστένεται.
Απο κει και περα ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?? με 100 ευρώ τον μήνα μαθήματα στα Γιαπωνέζικα, εισητήριο για αντολή και παραμάσχαλα δέκα κράνη με χίλια Ευρώ?
Λαθραία? WTF ρε φίλε? Ποιός είσαι ρε στρατηγέ? ο Γκλέτσος απο το Ηθών? :D
Αν κοιτάξεις την Αγγελία την οποία άφησα όπως είναι και δεν έκανα ποτέ έντιτ όπως καποιανοί (και Σκοπιανοί λέει ) εκανες τα πόστς σου (:D ) , είπα ότι βγάζω. Δεν στο κράτησα καλογρέζικο ( απο το καλόγρια ). Αλλα δεν είσαι εσυ ο βλάξ... είμαι ΕΓΩ γιατί εγω βγήκα κύριος και είπα ότι βγάζω... έπρεπε να βγώ σκουληκιάρικα και να πώ ''κράνω απο Ιαπωνία μέσω Αυστραλίας, υπογεγραμμένα απο τον Νακάνο (να τραβήξω και δυο πινελιές.... του κερατά....ζωγράφιζα μικρός.... ξέρω....) και να σου πώ ότι τα πήρα 1οοο και τα πουλάω 6οο'' ... να πάρω και Ελληνική ζελατίνα και να ψάχνω θύματα.... νομίζεις ότι κατα λάθος έμεινε η Japan ζελατίνα επάνω?? Αν έβαζα Ελληνική, δεν θα είχε γίνει το σημερινό μπάχαλο και θα ήμουνα και κύριος.
Το πρόβλημα σου, και εν γένει όλων τον κακεντρεχών ανα τον κόσμο είναι ότι κάποιος (ο όποιος) βγαζει λεφτά. αυτο δεν το μπορείτε στην Ελλάδα ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Αυριο να ανοίξω συνεργίο ΔΕΝ θα πατήσει άνθρωπος γιατί όλοι θα κράζουν ότι μπορούν να το κάνουν φτηνότερα ΜΟΝΟΙ τους. Αν ανοίξω ψιλικά τα βρίσκουν στην Πάτρα φτηνότερα. Αν ανοίξβ βιβλιοπωλείο με τρώει το Amazon.... Σας παρασέρνει το μένος σας ότι θα μπορούσατε να το κάνετε κι εσείς αλλα δεν ρισκάρατε προφανώς όποως κάποιοι άλλοι (ρώτα τον supergeorge για ρίσκο να σου πεί με πμ) και αντί να δείτε την καλή μεριά, αρχίζετε να υπβιβάζετε την συζήτηση με προτάσεις ''άστους να κοιμούνται'', ''να τον κάνουμε Ban'' , '' ψαξε αλλού για μαλάκες'', ''ψάρεψε άλλα θύματα'' .... Anyhow.... so be it. Ευχαριστώ τους Mod πάντως για την διάσπαση του θέματος γιατί το γ@μήσαμε....
Πάω στο προ-κείμενο....
Όταν λοιπόν σου λέω ότι βγάζω με θεωρείς κλέφτη? Τότε κλέφτες είμαστε όλοι μας με την ίδια λογική. Οι λέξεις που χρησιμοποιείς είναι χοντράδεςκαι θίγουν την αξιοπρέπειά μου. Αν νομίζεις διαφορετικά, ν' αρχίσω να σε λέω ''ποσοστατζή'' του site που έβαλες και να στα χώνω όπου σε βλέπω.... :D
Λαθραίος ΔΕΝ είσαι κι εσύ? Διαφημίζεις κάποιο site ότι τα πουλάει φτηνά.... Αν όμως το χάσω, εσυ θα έρθεις και θα μου χτυπήσεις την πλάτη φιλικά και θα μου πείς ''Bad Luck Μητσάκο.... το άλλο 99% δεν έχει χάσει κανένα κράνος.... μην στενοχωριέσαι ... εγώ πήρα ένα xxx και ένα xxx και μου ήρθαν κουτί σε 1 μέρα μέσα'' (σε αυτό ΔΕΝ απάντησες ποτέ ωστόσο.... απάντηση του τύπου ΔΕΝ τα χάνεις 100% δεν παίζει φίλε μου στο ΡωμέΙκο.... )
Κάποτε φίλε μου έτσι έκανα κι εγώ, κι έδωσα το site σέναν φίλο απο γειτονικό site, τον φίλτατο StarSailor και παρείγγειλε επειδή βασίστικε σε μένα (έτσι είναι οι άνθρωποι, πέρνουν τον ''καλό'' λόγο ντε φάκτο). αγόρασε κράνος και του ήρθε του Αγίου Φούστα ανήμερα μετά απο της Αννας τα μέηλ. Αν λοιπόν κάποιος συν-αναβάτης απο δω πάρει κράνος και το χάσει, ΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ??? ''Είσαι το 1 τοις εκατό?'' Ή θα νοιώσεις μαλάκας που κάποιος βασιζόμενος στα λεγόμενά σου ταλαιπωρήθηκε?? Ρώτησες εμένα πως έμεινα μαλάκας όταν είδα το πόστ με την ταλαιπωρία του ανθρώπου???
Επειδή κάποιος ρώτησε για το ποιοί έχουν χάσει πραγματα. Μετράω 3 (μέσα σε αυτήν την συζήτηση - ο DUKASII το είπε, ο άλλος είμαι εγώ, ο τρίτος δεν λέω γιατί μπορεί να μην γουστάρει αλλα μεγάλε χάσε πρώτα 1000 Ευρώ και μετά έλα πές μου για στατιστικά και ποσοστά και σιγουριές και 100% - ΜΑ ΠΩΣ 100% ρε πούστη μου.... ΕΣΥ το έχεις το site???? ) και ξέρω άλλους τόσους απο άλλες συζητήσεις στον νετ. Μπες στο e-bay και δες και κανα feedback για τα κράνη.... δεν βλάπτει. Τα περισσότερα κόμεντ είναι απο ΕΥρώπη και είναι για το μέγεθος και ότι δεν ταιριάζει καλά στο κεφάλι τους σε όσα έρχονται απο Αμερική. Τρία στα δέκα άτομα που γράφουν εδώ σε αυτό το πόστ δεν είναι το 1% ... νομίζω??
Σκέψου ότι κάποιος που θα το πάρει απο μένα (δεν παίζει το σενάριο απο δώ αλλα λέμε τώρα.... :D ), αν με κράξει είμαι ΑΜΜΕΣΑ εμπλεκόμενος. Τι εννοώ? Το φοράς, δεν σου αρέσει, δεν σου ταιριάζει, τελικά τα χρώματα είναι αλλιώς το αφήνεις στο γραφείο μου και την κάνεις, μπορείς να με βρείς προσωπικά όπου και όποτε θες μιας και δεν μπαίνω με άλλο nick σε άλλα φόρουμ.... . Το κοιτάς το περιεργάζεσαι. Αυτο μοντέλα που ΔΕΝ υπάρχουν εδώ (μπορώ να σκεφτώ 7 μοντέλα που δεν τα βρίσκεις εδώ τώρα εκ των οποίων τα πέντε δεν τα έχει το site που έβαλες και δεν θα έρθουν ποτέ στην Ελλάδα....) απο μια αγορά που τα κράνη ίσως να μην σου κάθονται τέλεια είναι προσών. Νομίζω? τα παραπάνω τα κάνεις με 290 Ευρώ λιγότερα ή όσα περισσότερα νομίζεις εσύ. Βάσει τιμολογίου Japan το πουλάω 300 Ευρώ παραπάνω.... Αυτό φιλαρακΙΜ δεν σημαίνει ότι μου κόστισε και τόσο..... να ξέρουμε τι λέμε....
Εκτός τούτου αν εγώ κάμΩ μαλακία και δεν σου δώσω κράνος και σου φάω λεφτά, ή σου δίνω καμιά γρατζουνισμένη ζελατίνα πχ, ή κουτουλημένο (αλλα και κουτΣουλημένο ) κράνος απο τα γκάπα γκούπα στο ταξίδι του, χωρίς μπογιά σε κάποια σημεία απο τις κουτουλιές, εσυ θα με κράξεις (ήδη το κάνεις... φαντάσου τότε :D ) σε όλο το παγκόσμιο ίντερνετ... Αν χάσω ΕΓΩ ενα κράνος απο Ιαπωνία::
1- θα τους κλ@σω
2- θα με λέτε ποσοστό πάλι... τρέχα γύρευε δηλαδή.
Επειδή μιλήσατε για ποσοστό, όσο περισσότερο παρραγγέλνεις τόσο ανεβαίνει η πιθανότητα να χάσεις κάτι. Αντιλέγεις? Αν ναί τα μαθηματικά δεν ήταν ποτέ το δυνατό οσυ μάθημα οπότε sorry no bonus. Αλλα όπως όταν καποιος είναι στον δρόμο 24 ώρες την μέρα έχει περισσότερες πιθανότητες να πάθει κάτι απο κάποιον που βγαίνει μία φορά την μέρα για 2 λεπτά έτσι και παραπάνω.
Το θέμα είναι ΤΙ θα χάσεις την όποια στιγμή. Εδώ μιλάμε για ΟΣΑ Ευρώ. Αν χάσεις τρείς επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, στα τέτοια σου προφανώς. Αλλα... άλλο τρείς μπαταρίες, άλλο μία υδρόψυξη για έναν υπολογιστή, άλλο ενα κράνος, άλλο μια μητρική, άλλο τέσσρεις σκληροί, άλλο ένα μηχανάκι και άλλο ένα αυτοκίνητο και άλλο τρία τροχόσπιτα .... (λέμε τώρα ... )
Το Schwantz που μΕ είπατε δεν υπάρχει στο site του φίλου σου, όσο και να έψαξα τις σελίδες, όπως δεν υπάρχουν και άλλες τέσσερεις ρέπλικες που έχω βρεί (τις ονομάζω αν θές), και το Νακάνο δεν έχει 450 που μΕ λέτε (μου κλέβετε 14 Ευρώ..... κλέφτες.... :D :D :D ) οπότε αν με συγχέεις με κάποιον ο οποίος αγοράζει απο τον Dim Sum Platter και τα πουλάει εδώ κάνεις λάθος.
Και στην τελική τελική, δεν απάντησες σε καμία σοβαρή ερώτηση.
- Δεν ξέρεις παιδιά να έχουν χάσει πράγματα? ΑΝ λέω ΑΝ το χάσει κάποιος, θα του δώσεις ΕΣΥ τα λεφτά? (απάντηση παρακαλώ)
- Απάντα στις ερωτήσεις του DUKASII και μην στέλνεις μόνο με πμ τις όποιες απαντήσεις γιατί σε εν λόγω μέηλ στο site που με έστειλες μου είπε ότι αν γίνει στραβή (ο κύριος Howard που έχει το site), θα κάνεις 4-5 μήνες και ίσως να δείς τα λεφτά που έβαλες. Γιατί απαντήσεις του τύπου ''πήραμε πέντε κράνη και ήρθαν οΚ'' δεν σημαίνει οτι και το έκτο θα έρθει....
Αυτό το καταλαβαίνει κάποιος φίλε μου που έχει στήσει υπολογιστές απο κομμάτια στο ίντερνετ που κοστίζουν όσο 15 κράνη απο το site που έβαλες (ο ένας και κάθε μητρική κόστιζε περι όσο ένα κράνος απο αυτά που πουλάει ο Japan) και πήγαν πίσω δουλειές επειδή κομμάτια χάθηκαν απο ξένα site που παρραγέλθηκαν (όλα Ευρωπαϊκά και στα ονομάζω αμα θες και κράζω και το support τους δημόσια). Δεν θέλω να μιλήσω για τις παραπάνω χασούρες αλλά μην ξεχνάς ότι εδω μέσα, υπάρχουν άτομα που έχουν χάσει πραγματα και το είδες σ' ενα πόστ που συμμετείχαν γύρω στα δέκα nicknames.
Aν διάβασες μέχρι εδώ θα πέσει τέστ και θα πάρεις και δύο ζελατίνες δώρο :D :lol: :wave2:
Επειδη ειστε ολοι απελπιστικα κουραστικοι, και επειδη βαριεμαι να ψαχνω ποιος το εγραψε....
Ποιος ειπε οτι αγοραζει το κρανος του νακανο οποιος το βρει με 600ευρω?
Αντε γιατι θελω να βγαλω 150ευρω για λαστιχα!
Ακουω ποιος?:ninja:
Αρχικά δημιουργήθηκε από R-1nas
Επειδη ειστε ολοι απελπιστικα κουραστικοι, και επειδη βαριεμαι να ψαχνω ποιος το εγραψε....
Ποιος ειπε οτι αγοραζει το κρανος του νακανο οποιος το βρει με 600ευρω?
Αντε γιατι θελω να βγαλω 150ευρω για λαστιχα!
Ακουω ποιος?:ninja: να παρεις λαστιχα απο το ιντερνετ μεγαλε να γλιτωσεις τους κλέφτες που τα πουλανε εδω.
εχω μια ακρη άμα θες στη λεω με π.μ.
Όλη η κουβέντα νομίζω είναι λίγο άκυρη...
Κρίσεις, επικρίσεις για κάτι στο οποίο μόνο «άποψη» υπάρχει... και ως γνωστόν...
"Η άποψη είναι σαν την κ@λ/δα... όλοι έχουμε από μία!"
Εγώ δεν βρίσκω πάντως τίποτα το μεμπτο στον φίλτατο VFR (ούτε που τον ξέρω!) για να του προσάψω.
Δηλαδή αν εγώ πήρα κάτι σε φιλική τιμή και θελήσω κάποια στιγμή να το δώσω με τιμές ανταγωνισμού και βγάλω και κάτι, αυτομάτως είμαι και κλέφτης???
Ώπα ρε σεις... αράχτε... δεν είναι έτσι...
Μια win-win situation είναι όπου και οι δύο πλευρές κερδίζουν. Αυτό βέβαια στην περίπτωση που ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ», ΕΤΣΙ?!?!?!
Όσο για τον Μουσικάντη (Mozart) τον γνωρίζω, και το μόνο που έχω να πώ είναι ότι απλά προσπαθεί για κάτι καλό... χάνει όμως πιστεύω στον τρόπο που το υπερασπίζεται! Γιατί και εγώ ρε Mozartάκο, όπως και άλλοι, ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΜΕΣΩ INTERNET!!!!!
ΑΝ, λέω ΑΝ, γίνει η στραβή σε ποιόν τα χώνω?!?!?!
Καλύτερα ακριβότερα και από το μέρος μου, ώστε να μπορώ να απαιτήσω το δίκιο μου face to face, παρά φθηνότερα και τρέχα γύρευε!!!!!
Αυτά είχα μόνο να προσθέσω στα όσα διαδραματίζονται και να πώ και πάλι ένα... ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ στο παλουκάρι που εν τέλει το αγόρασε και βγήκε και κερδισμένος!
:wave2: :beer: