PDA

View Full Version : Ξανατόριο.

Σελίδες : [1] 2

Φιλαλήθης
02/10/2006, 19:31
Το να σας κόβετε η χολή, το αντέχετε... αλλά την αηδία, όχι...

ενδιαφέρον.

σκατόφλωροι :rotflmao: :rotflmao:

FestoNero
02/10/2006, 20:01
Meh?
Χριστο δε καταλαβα παλι...

Φιλαλήθης
02/10/2006, 20:05
Μου σβήσανε το ποστ με το σανατόριο ρε συ... τουλάχιστο έτσι νομίζω, δεν το βλέπω πουθενά...

Παλιότερα είχα βρίσει κόσμο για κάτι shockwave flash που βάζανε και τα οποία σε τρομάζανε άσχημα, αλλά οι mods κρίναν ότι δεν τρέχει τίποτα... Το ανέκδοτο με το σανατόριο όμως φαίνεται τους πείραξε περισσότερο από εκείνα τα flashάκια.

makis206
02/10/2006, 20:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
Μου σβήσανε το ποστ με το σανατόριο ρε συ... τουλάχιστο έτσι νομίζω, δεν το βλέπω πουθενά...

Και μόλις σβήσουν κι αυτό τι ακολουθεί ;

Το ξαναμανατόριο ;:lol: :lol:

Ας το κάνουμε ανέκδοτο τουλάχιστον

:lol: :beer: :lol:

bartlal
03/10/2006, 09:30

Παλιότερα είχα βρίσει κόσμο για κάτι shockwave flash που βάζανε και τα οποία σε τρομάζανε άσχημα, αλλά οι mods κρίναν ότι δεν τρέχει τίποτα... Το ανέκδοτο με το σανατόριο όμως φαίνεται τους πείραξε περισσότερο από εκείνα τα flashάκια.

Ζωρζ, δεν πιστευω να περιμενεις απαντηση γιατι εφυγε το "ανεκδοτακι" (βλεπεις, τηρω εισαγωγικα στο κειμενο που παρεθεσες!!!)

ρητορικα θεωρω οτι ρωτας!

:winka:

Vasilis_Strom
03/10/2006, 11:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
Ζωρζ, δεν πιστευω να περιμενεις απαντηση γιατι εφυγε το "ανεκδοτακι" (βλεπεις, τηρω εισαγωγικα στο κειμενο που παρεθεσες!!!)

ρητορικα θεωρω οτι ρωτας!

:winka:

Εμένα δηλαδή πειράζει που μου άρεσε; :confused:

Φιλαλήθης
03/10/2006, 11:31
Ερωτήσεις:look: ; Που'ναι οι ερωτήσεις; οέο;

Σχετικά με τα εισαγωγικά, όσο "ανέκδοτα" ήταν οι καφρίλες που σε κοψοχολιάζανε (και που μείνανε και αν είναι κανείς ευαίσθητος σε τέτοια, θα πάθει ζημιά), άλλο τόσο "ανέκδοτο" ήταν και το δικό μου.

Εμένα δηλαδή πειράζει που μου άρεσε; όχι φιλαράκι... φυσικά και δεν πειράζει... :beer: Αλλά βλέπεις εδώ στο φόρουμ... :wacko:

bartlal
03/10/2006, 11:48
Ερωτήσεις:look: ; Που'ναι οι ερωτήσεις; οέο;

Σχετικά με τα εισαγωγικά, όσο "ανέκδοτα" ήταν οι καφρίλες που σε κοψοχολιάζανε (και που μείνανε και αν είναι κανείς ευαίσθητος σε τέτοια, θα πάθει ζημιά), άλλο τόσο "ανέκδοτο" ήταν και το δικό μου.

όχι φιλαράκι... φυσικά και δεν πειράζει... :beer: Αλλά βλέπεις εδώ στο φόρουμ... :wacko:
ξερεις πολυ καλα, οτι προσπαθω για το καλυτερο. μην νομιζεις οτι δεν φευγουν και αυτα. αλλα πιστεψε με, αν δεν βγω στη συνταξη, ΔΕΝ γινεται 98000+ ποστς να τα ελεγξω 1 προς 1! :winka:

το εχω ξαναπει: πατηστε και εκεινο το τιμημενο το hyperlink Αναφέρετε αυτό το μήνυμα σε κάποιο διαχειριστή οταν κατι δεν σας καθεται καλα! μας βοηθατε, μην τα περιμενετε ολα ετοιμα! :winka:

...οσο για την τελευταια γραμμη στο ποστ σου, θα προτιμησω να μην αναφερθω (και ΞΕΡΕΙΣ οτι δεν θα το κανω!)

:wave2:

latris mixanis
03/10/2006, 11:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vasilis_Strom

:a013:

Φιλαλήθης
03/10/2006, 11:58
το εχω ξαναπει: πατηστε και εκεινο το τιμημενο το hyperlink Αναφέρετε αυτό το μήνυμα σε κάποιο διαχειριστή οταν κατι δεν σας καθεται καλα! μας βοηθατε, μην τα περιμενετε ολα ετοιμα!

Δεν κατάλαβες τι είχε συμβεί μου φαίνεται. Ένας έβαλε την καφρίλα. Το ποστ έμεινε (πάει καιρός, μπορεί από τότε που μπήκε να το σβήσανε). Πολλοί εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους, αλλά η ομάδα των mods δεν έκρινε ως ακατάλληλο εκείνο το πράμα που σε τρομάζει. Το οποίο ήταν πραγματικά απαίσιο. Το ανέκδοτο που έβαλα, σε καμία περίπτωση δεν προκαλεί τέτοια αντίδραση.

Τέλος πάντων, κάντε ό,τι σας καπνίσει, λες κ βελτιώνετε καθόλου το φόρουμ με αυτό που κάνετε... @@... φασαρία να γίνεται.

sniper
03/10/2006, 12:00
το τι γινόταν παλιά λίγο μας ενδιαφέρει....

αν θεωρείς ανέκδοτο αυτή την μαλακία που έβαλες έχεις πρόβλημα αισθητικής....

bartlal
03/10/2006, 12:03

δεν ειπαμε οτι πρεπει να κοψεις τετοια ανεκδοτα, μπας και σταματησει να σε στενευει το φωτοστέφανο?

:lol: :lol: :lol:

Φιλαλήθης
03/10/2006, 12:03
Τα ποστ εκεί είναι, δεν τα σβήνει κανείς, 5 χρόνια ποστ εκεί είναι...

αν θεωρείς forum αυτή τη μαλακία που τρέχετε έχεις και συ πρόβλημα οργάνωσης...

Άντε στείλτε και αυτό το thread στο διάολο να τελειώνουμε.

bartlal
03/10/2006, 12:05
Δεν κατάλαβες τι είχε συμβεί μου φαίνεται. Ένας έβαλε την καφρίλα. Το ποστ έμεινε (πάει καιρός, μπορεί από τότε που μπήκε να το σβήσανε). Πολλοί εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους, αλλά η ομάδα των mods δεν έκρινε ως ακατάλληλο εκείνο το πράμα που σε τρομάζει. Το οποίο ήταν πραγματικά απαίσιο. Το ανέκδοτο που έβαλα, σε καμία περίπτωση δεν προκαλεί τέτοια αντίδραση.

Τέλος πάντων, κάντε ό,τι σας καπνίσει, λες κ βελτιώνετε καθόλου το φόρουμ με αυτό που κάνετε... @@... φασαρία να γίνεται.

οκ, υπαρχει και μια τσοντοφωτο καπου στον οκτωβριο του 2004 (σιγουρα θα υπαρχει, δεν γινεται αλλιως!)

να φαω καμμια 10ρια μηνες για να τα καθαρισω ολα εδω μεσα?

μας ενδιαφερει να τρεχει real time σωστα. για τα κακως κειμενα του παρελθοντος, να σου πω που δουλευει ο.... superfour!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

bartlal
03/10/2006, 12:07
Τα ποστ εκεί είναι, δεν τα σβήνει κανείς, 5 χρόνια ποστ εκεί είναι...

αν θεωρείς forum αυτή τη μαλακία που τρέχετε έχεις και συ πρόβλημα οργάνωσης...

Άντε στείλτε και αυτό το thread στο διάολο να τελειώνουμε.

ωραια.

θα δωσεις Link, θα το αναφερεις σε διαχειριστη ή θα το συζηταμε ατερμονα μεχρι να προβατιασουμε το τιμημενο το 5ετες ποστ? :alien:

Vasilis_Strom
03/10/2006, 12:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
το τι γινόταν παλιά λίγο μας ενδιαφέρει....

αν θεωρείς ανέκδοτο αυτή την μαλακία που έβαλες έχεις πρόβλημα αισθητικής....

Συγνώμη κιόλας και χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης αλλά αυτό εδώ με τα κομμάτια ανθρώπινης σάρκας στην άσφαλτο είναι λιγότερο αηδία;
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=29059

bartlal
03/10/2006, 12:26
Συγνώμη κιόλας και χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης αλλά αυτό εδώ με τα κομμάτια ανθρώπινης σάρκας στην άσφαλτο είναι λιγότερο αηδία;

που τα ειδες τα κομματια ρε βασιλη??? :a24: :a21: :a24:

ο ιδιος ο χρηστης επεξεργαστηκε την φωτο του (οπως γραφει) και τα εβγαλε. κοινως, εστω και με την 2η προσπαθεια, διορθωσε απο μονος του τα κακως κειμενα. το κανουμε ολοι αυτο? :winka:

sniper
03/10/2006, 12:26

Τώρα αυτό είναι ποστ σύγκρισης; :confused:

Vasilis_Strom
03/10/2006, 12:49
που τα ειδες τα κομματια ρε βασιλη??? :a24: :a21: :a24:

ο ιδιος ο χρηστης επεξεργαστηκε την φωτο του (οπως γραφει) και τα εβγαλε. κοινως, εστω και με την 2η προσπαθεια, διορθωσε απο μονος του τα κακως κειμενα. το κανουμε ολοι αυτο? :winka:

Ok, έκανα ανανέωση και όντως έχει κροπαριστει η φωτο :winka:

Τώρα αυτό είναι ποστ σύγκρισης; :confused:

Δεν ξέρω αν πρόλαβες το ανέκδοτο αλλά πόσταραν κάτι emoticon με εμετούς, αηδία κτλ. Δηλαδή μου γίνανε όλοι ευαίσθητοι και με ευαίσθητα στομαχάκια; Για εμένα είναι περισσότερο αποκρουστικό - αηδιαστικό και θέλει πολύ πιο γερό στομάχι το θέαμα μιας άμορφης μάζας από λαμαρίνες όπου έχασαν την ζωή τους τόσα άτομα παρά το ανέκδοτο που κόπηκε (χέστηκα και που κόπηκε αλλά λεμε)

Απλά ρε παιδιά μου κάνει εντυπώσει γιατί ένα ανέκδοτο το οποίο δεν είχε κάτι το προσβλητικό, δεν ήταν χυδαίο, δεν ήταν ρατσιστικό απλά ήταν από τα περίεργα, σε (άλλους αρέσουν σε άλλους δεν αρέσουν) το κόψατε;

Δεν με νοιάζει και δεν με αφορά απλά κουβέντα να κανουμε :wave2: :wave2:

FestoNero
03/10/2006, 12:51
Θα μου το στειλει καποιος ΠιΜι
για να καταλαβω για τι πραγμα μιλατε ωστε να σπαμμαρω εμπεριστατωμενα;;;;;
:lol: :rotflmao: :rotflmao:

sniper
03/10/2006, 12:54
Μια φωτογραφία (όχι δεν είχα δει την 1η - οι φρικαλεότητες κόβονται) ενός ατυχήματος αφυπνίζει κάποιους που ξεχνάνε την σκληρή πραγματικότητα....

Ένα "ανέκδοτο" που σε αηδιάζει δεν προσφέρει τίποτα....

:smokin:

Vasilis_Strom
03/10/2006, 12:57
Μια φωτογραφία (όχι δεν είχα δει την 1η - οι φρικαλεότητες κόβονται) ενός ατυχήματος αφυπνίζει κάποιους που ξεχνάνε την σκληρή πραγματικότητα....

Ένα "ανέκδοτο" που σε αηδιάζει δεν προσφέρει τίποτα....

Πρόσθεσα και κάτι ακόμα στο από πάνω ποστ.

Ok γούστα και απόψεις, κανένα πρόβλημα
:wave2: :wave2:

crs-k
03/10/2006, 12:59
...........................
Δεν με νοιάζει και δεν με αφορά απλά κουβέντα να κανουμε :wave2: :wave2:

Πολυ "κουβεντα" ομως γινεται τωρα τελευταια ρε Βασιλη και μαλιστα με το παραμικρο ... :(

Ειδικα οταν η κουβεντα πιανεται απο ενα ΓΕΛΟΙΟ ("Ανεκδοτα" γαρ) θεμα και (ξανα και ξανα και ξανα) παει σε θεματα "αρχων" και "διαχειρισης", μονο κουραστικη μπορει να ειναι και "δουλεια" μας βγαζει ... :sick:

Δεν μπορουμε να χαλαρωσουμε λιγο με αυτα τα θεματα? :wacko:

Δεν παμε να διεκδικησουμε καποιο "αλαθητο", αλλα να βοηθησουμε τον χωρο ...

Βοηθηστε κι εσεις λιγακι ... :cool:

Το συγκεκριμενο ηταν ΑΚΡΩΣ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ για το 90% τουλαχιστον των Χρηστων! :yuck:

Σε ποσους π.χ. θα αρεσε εδω μεσα, να βγω εγω και να βριζω Χριστους, Παναγιες και Θεους, απλα και μονο επειδη εγω ειμαι Αθεος και ΔΕΝ με πειραζει? :winka:

Παμε και λιγο με την "πλειοψηφια" ... :D

Φιλικα παντα!

Χρηστος

:smokin: :beer: :wave2:

sniper
03/10/2006, 13:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
....
Παμε και λιγο με την "πληοψηφια" ... :D

.....

Και με την Ορθογραφία αν δεν σας πειράζει.... :D

villy
03/10/2006, 13:07
Φιλικά πάντα, μου φάνηκε αηδιαστικό, έβαλα τα κατάλληλα emoticons αλλά δεν ήθελα να κοπεί, δεν είδα κάποιο σοβαρό λόγο!

Δεν έθιγε κανένα. Άλλοι ενοχλούνται από τα αηδιαστικά, άλλοι από τα τρομαχτικά, άλλοι-ες από αυτά που κοροϊδεύουν τις ξανθιες...

Αυτά.

:wave2: :wave2: :wave2:

ΥΓ. Πιο πολύ με ενοχλούν οι βρισιές μεταξύ των μελών, των mods κλπ παρά αυτό.

latris mixanis
03/10/2006, 13:08
Πολυ "κουβεντα" ομως γινεται τωρα τελευταια ρε Βασιλη και μαλιστα με το παραμικρο ... :(

Ειδικα οταν η κουβεντα πιανεται απο ενα ΓΕΛΟΙΟ ("Ανεκδοτα" γαρ) θεμα και (ξανα και ξανα και ξανα) παει σε θεματα "αρχων" και "διαχειρισης", μονο κουραστικη μπορει να ειναι και "δουλεια" μας βγαζει ... :sick:

Δεν μπορουμε να χαλαρωσουμε λιγο με αυτα τα θεματα? :wacko:

Δεν παμε να διεκδικησουμε καποιο "αλαθητο", αλλα να βοηθησουμε τον χωρο ...

Βοηθηστε κι εσεις λιγακι ... :cool:

Το συγκεκριμενο ηταν ΑΚΡΩΣ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ για το 90% τουλαχιστον των Χρηστων! :yuck:

Σε ποσους π.χ. θα αρεσε εδω μεσα, να βγω εγω και να βριζω Χριστους, Παναγιες και Θεους, απλα και μονο επειδη εγω ειμαι Αθεος και ΔΕΝ με πειραζει? :winka:

Παμε και λιγο με την "πλειοψηφια" ... :D

Φιλικα παντα!

Χρηστος

Χρήστο δεν έχεις άδικο ότι υπάρχει μια γενική γκρίνια αλλά από τον Βασίλη τουλάχιστον δε νομίζω ότι τέθηκε θέμα διαχείρισης(εκτός και διάβασα άλλα).
Δεν υπήρχε λόγος να σβηστεί αφόσον δεν ήταν πορνό ή κάτι άλλο... κατά την ταπεινώμη γνώμη πάντα! έχουν μπει κι άλλες φορές αηδιαστηκά ανέκδοτα αλλά δεν έχουν κοπεί από κανέναν.

Τεσπά καλή καρδια

latris mixanis
03/10/2006, 13:09
Και με την Ορθογραφία αν δεν σας πειράζει.... :D

Εσύ σταμάτα να σπαμάρεις

:lol: :rotflmao:

voufi
03/10/2006, 13:10
Να πω κι εγώ την άποψη μου, αρχικά το ανέκδοτο δε μου άρεσε, αλλά το ίδιο ισχύει και για άλλα ανέκδοτα τα οποία δεν έχουν κοπεί. Αυτό βέβαια δε πάει να πεί πως πιστεύω πως επειδή κάτι δεν άρεσε σε μένα ή στον οποιοδήποτε πρέπει να κοπεί.
Κάποιος ανέφερε πως δεν άρεσε στο 90% των χρηστών. Εγινε κανένα Gallop και δε το πήρα χαμπάρι?
Μπορεί σε κάποιον αυτό το ανέκδοτο να αρέσει, με ποιά λογική λοιπόν κάποιος mod αποφασίζει πως εμένα δε μου αρέσει άρα το σβήνω????
Και τι έγινε ξαφνικά με την βασική αρχή της ελευθερίας του λόγου πως ο καθένας μπορεί να λέει οτι θέλει αρκεί να μην προσβάλει ή θίγει τον συνάνθρωπο του?
Εκτός βέβαια αν η ελευθερία ορίζεται από τα κέφια του εκάστοτε Mod, οπότε ας γίνει το forum member access only, να μείνουν 5-10 άτομα που γουστάρουν ότι και ο mod και όλα καλά.

sniper
03/10/2006, 13:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από voufi
....
Και τι έγινε ξαφνικά με την βασική αρχή της ελευθερίας του λόγου πως ο καθένας μπορεί να λέει οτι θέλει αρκεί να μην προσβάλει ή θίγει τον συνάνθρωπο του?.....

Ε ρε φίλε εμένα με έθιξε όταν διαβάζω για κάποιον που καταπίνει μιξες...

Δεν ξέρω αλλά απο τότε που ήμουν μωρό αυτό με αηδιάζει.... Άλλους τους αρέσει να τους κάνουν διάφορα.... να τα γράφουμε εδώ μέσα σαν ανέκδοτο;

Vasilis_Strom
03/10/2006, 13:17
..................................
...........................
......................
Φιλικα παντα!

Χρηστος

Χρήστο σε πληροφορώ είμαι ο τελευταίος εδώ μέσα που θα με ενοχλούσε αν κόβατε κάποιο ποστ, και ουδέποτε συμμετείχα σε καμία σχετική συζήτηση περί κανόνων mods και οτιδήποτε, απλά το συγκεκριμένο μου ήρθε κάπως επειδή έπαιξε και η άλλη φωτο από το τρακάρισμα.

Τέλος πάντων δεν το έκανα για να προκαλέσω το οτιδήποτε :sick: :sick:

Anyway για κανένα ζυγούρι πότε θα παμε; :lol: :lol: :beer: :beer: :lol: :lol:

:wave2: :wave2:

Vasilis_Strom
03/10/2006, 13:20

Δεν ξέρω αλλά απο τότε που ήμουν μωρό αυτό με αηδιάζει....

Εγώ το έκανα όταν βαριόμουν να φυσήξω την μύτη μου :yuck: :yuck: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

latris mixanis
03/10/2006, 13:24
Εγώ το έκανα όταν βαριόμουν να φυσήξω την μύτη μου :yuck: :yuck: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Και μετά ρωτάς γιατί το έκοψαν?? :sick:

Σιχαμένο :p

:rotflmao: :lol:

Nostra
03/10/2006, 13:26

Σίελο ήταν σε πτυελοδοχείο.... :D για την ιστορία δηλαδίς...

Πάντως εγώ θα το έσφαζα χωρίς δεύτερη κουβέντα... ήταν πρωί πρωί και ήταν τελείως αηδιαστικό....

Αν κάποιος έχει γούστα τις ουρολαγνεία και κοπρολαγνεία και άλλα γουστόζικα πράγματα ας ασχολείται εδώ με τα μοτοσυκλετιστικά και ας πάει σε άλλο forum για τα υπόλοιπα...

π.χ.

jokes.gr

fetich.com

κλπ.

ΥΓ: έχετε πάρει χαμπάρι ότι τον τελευταίο καιρό ασχολούμαστε όλοι μας με μ@λακισμένες γκρίνιες? Αν έχετε προτάσεις/παράπονα για να αλλάξουν/διορθωθούν πράγματα υπάρχει ειδική κατηγορία (http://www.moto.gr/forums/forumdisplay.php?s=&forumid=10)

Vasilis_Strom
03/10/2006, 13:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra

Πάντως εγώ θα το έσφαζα χωρίς δεύτερη κουβέντα... ήταν πρωί πρωί και ήταν τελείως αηδιαστικό....

Αν κάποιος έχει γούστα τις ουρολαγνεία και κοπρολαγνεία και άλλα γουστόζικα πράγματα ας ασχολείται εδώ με τα μοτοσυκλετιστικά και ας πάει σε άλλο forum για τα υπόλοιπα...

Σε βρίσκω λίγο υπερβολικό αλλά θα το αναλύσουμε σε κανένα Δέλεαρ καλύτερα :wave2: :wave2:

Vasilis_Strom
03/10/2006, 13:32

ΥΓ: έχετε πάρει χαμπάρι ότι τον τελευταίο καιρό ασχολούμαστε όλοι μας με μ@λακισμένες γκρίνιες? Αν έχετε προτάσεις/παράπονα για να αλλάξουν/διορθωθούν πράγματα υπάρχει ειδική κατηγορία (http://www.moto.gr/forums/forumdisplay.php?s=&forumid=10)

Α! Και δεν γκρίνιαξα ούτε παραπονέθηκα για τίποτα :D :D :wave2: :wave2:

Vasilis_Strom
03/10/2006, 13:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Και μετά ρωτάς γιατί το έκοψαν?? :sick:

Σιχαμένο :p

:rotflmao: :lol:

Ναι πες μου εσύ τώρα ότι υπάρχει παιδάκι που δεν έχει καταπιεί τις μύξες του. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

dirtbird
03/10/2006, 13:35
Σίελο ήταν σε πτυελοδοχείο.... :D για την ιστορία δηλαδίς...

π.χ.

jokes.gr

fetich.com

κλπ.

Εναλλακτικά, μπορείτε να ιδρύσετε το 'Pedrosa Greek fun club', έτσι για να έχει λίγο σχέση με μοτό.:confused: :confused:

Cpt. Haddock
03/10/2006, 13:36
:a41:

:mad:

kachius
03/10/2006, 13:37
[B]εδώ με τα μοτοσυκλετιστικά

σε άλλο forum για τα υπόλοιπα...

π.χ.

jokes.gr

fetich.com

κλπ.

ΥΓ: έχετε πάρει χαμπάρι ότι τον τελευταίο καιρό ασχολούμαστε όλοι μας με μ@λακισμένες γκρίνιες?

Ακριβώς!

Τα ανέκδοτα είναι ανέκδοτα!

Δεν είναι ο σκοπός του forum...

Τί έγινε και αν κόπηκε κάποιο ανέκδοτο;

Ούτε τεχνική απορία, ούτε ερώτηση για κάποιο μοντέλο...
τίποτα γύρω από μοτο!

Τα βάζουμε, γουστάρουμε, γελάμε...

Όποια κόβοντε...κόβοντε! Σκασίλα μας!

Γιατί να γίνεται τόσος λόγος;,

ΥΓ.: Οι mod κάνουν λάθη!
(έχω δύο πολύ συγκεκριμένα στο μυαλό μου, που
ήταν και τα μόνα που με ενόχλησαν)

Καλά κάνουν!
Άνθρωποι είναι και έχουν και δουλειές!

Και για όλη την προσπάθειά τους τους αξίζει ένα :a18:

δε θέλω να γίνω mod :D
δε θέλω να μπω στο rct (άσχετο!) :D
επιστρέφω στην αφάνειά μου...

Vasilis_Strom
03/10/2006, 13:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:a41:

:mad:

Αν ευθύνομαι εγώ για αυτό ειλικρινά συγνώμη δεν ήταν τέτοια η πρόθεση μου σε καμία περίπτωση :sick: :sick: :sick:

bartlal
03/10/2006, 13:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από voufi
Να πω κι εγώ την άποψη μου, αρχικά το ανέκδοτο δε μου άρεσε, αλλά το ίδιο ισχύει και για άλλα ανέκδοτα τα οποία δεν έχουν κοπεί.

ελπιζω να μην λες να κοπουν ΟΛΑ τα ανεκδοτα γιατι ολο και καποιος θα υπαρχει που δεν θα του αρεσει κανενα! πες μΕ οτι μΕ κανεις πλακα!!!:hypnotize

Αυτό βέβαια δε πάει να πεί πως πιστεύω πως επειδή κάτι δεν άρεσε σε μένα ή στον οποιοδήποτε πρέπει να κοπεί.
Κάποιος ανέφερε πως δεν άρεσε στο 90% των χρηστών. Εγινε κανένα Gallop και δε το πήρα χαμπάρι?

σορυ, τελικα αποτελεσματα ειναι: 87,34% :lol: :lol:

σοβαρα: το συγκεκριμενο, ΔΕΝ το θεωρω κοινης παραδοχης ανεκδοτο...

Μπορεί σε κάποιον αυτό το ανέκδοτο να αρέσει, με ποιά λογική λοιπόν κάποιος mod αποφασίζει πως εμένα δε μου αρέσει άρα το σβήνω????

η διαφορα του mod απο τον χρηστη: να παιρνει την ευθυνη και να κοβει οταν θεωρει οτι δεν ειναι συμβατο με τους κανονες του φορουμ ή/και να προλαβει αρνητικες αντιδρασεις ετερων μελων

Και τι έγινε ξαφνικά με την βασική αρχή της ελευθερίας του λόγου πως ο καθένας μπορεί να λέει οτι θέλει αρκεί να μην προσβάλει ή θίγει τον συνάνθρωπο του?

παμε παλι: το (καθε) φορουμ καλως ή κακως εχει κανονες. στην τελικη, καποιοι πληρωνουν για αυτο και προκειμενου να ειναι στο αερα, εχουν θεσει καποιους κανονες, και καποιες αρχες. για ονομα του θεου, δεν σημαινει οτι ολοι οι mod που εχουν περασει ειναι 100% συμβατοι με τα θελω των ιδοκτητων, αλλα σιγουρα οι Mod που διαλεγονται, ειναι κοντα στα θελω/πρεπει των ιδιοκτητων

Εκτός βέβαια αν η ελευθερία ορίζεται από τα κέφια του εκάστοτε Mod, οπότε ας γίνει το forum member access only, να μείνουν 5-10 άτομα που γουστάρουν ότι και ο mod και όλα καλά.

πως φαινεται οτι (ξανα μανα ματα again) χασαμε την ουσια... :sad:

latris mixanis
03/10/2006, 13:40
Ναι πες μου εσύ τώρα ότι υπάρχει παιδάκι που δεν έχει καταπιεί τις μύξες του. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν ξέρω, δεν απαντώ :blush:

latris mixanis
03/10/2006, 13:41
Αν ευθύνομαι εγώ για αυτό ειλικρινά συγνώμη δεν ήταν τέτοια η πρόθεση μου σε καμία περίπτωση :sick: :sick: :sick:

Εσύ δεν έλεγες ότι ήθελες να ξεκινήσεις έναν χαμό στο μοτό γιατί έχει υπερβολική ηρεμία??

makis206
03/10/2006, 13:43

Γι'αυτό σ'αγαπάω εγώ εσένα !:lol:

:a23: :a23: :a19: :a23: :a23:

Σε καλό μας πια μ'αυτή τη γκρίνια και το παράπονο, τι πεθερές θα καταντήσουμε στο τέλος ;

Μόνο στην Κρήτη έχει καλό καιρό σήμερα ;

Εβγάτε όξω να δείτε μια ωραία μέρα κι αφήστε τις γκρίνιες, όλοι έχουμε μια άποψη και κάθε που ποστάρεται μια καινούργια λέω:

Δίκιο έχει αυτός

Μωρέ δίκιο έχει κι αυτός

Κι αυτός δίκιο έχει !!

Κι οι τρεις αυτοί διαφωνούν κάθετα !

Έλεος πια !!

Ξέσπασα :smilea:

:lol: :lol:

Nostra
03/10/2006, 13:44
Σε βρίσκω λίγο υπερβολικό αλλά θα το αναλύσουμε σε κανένα Δέλεαρ καλύτερα :wave2: :wave2:

Φυσικά και προφανώς δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά.

Απλά λέω κι εγώ τη μαμακία μου...

Και πρόσεξε... δεν αναφέρθηκα στις σκέψεις-προβληματισμούς, ούτε στα ποδοσφαιρικοthreads, ούτε γενικά στα ανέκδοτα, ούτε σε, τέλοσπάντων, αποδεκτές και μη κατηγορίες συζητήσεων.

Μοτοσυκλετισμός είναι η καθημερινότητά μας η οποία (ως δραστήριοι και δημιουργικοι και χασομέρηδες) άνθρωποι περιλαμβάνει πολλά και διαφορετικά πράγματα. Κι εγώ γράφω σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες με το ίδιο ενδιαφέρον.

Αλλά ορισμένα πράγματα που αντικειμενικά φαίνεται να προσβάλουν την αισθητική των περισσοτέρων (π.χ. να έλεγες το συγκεκριμένο ανέκδοτο στην οικογένειά σου ή στη σχολή σου ή στο καφενείο που πας). Η αντίδραση θα ήταν (φαντάζομαι) η απέχθεια και ουχί ο γέλωτας....

Δεν είμαι ούτε μηδενιστής ούτε καταστροφολόγος αλλά υπολογίζω ότι τακτικά ενεργά (γράφοντα) μέλη είναι γύρω στα 1000 και μέλη που συχνά διαβάζουν 3.000-4.000 .

Είναι χρονικά αδύνατο να κάνουμε poll για την παραμονή ενός thread (ποσώ δε μάλλον όταν αυτό είναι ανέκδοτο).

Και προσοχή... η γραφή (όχι η λογοτεχνική) είναι στείρα επικοινωνία παρά τα emoticon. Δε θέλω να παρεξηγηθώ. Τα γράφω όλα αυτά με πολύ καλή διάθεση και απλά εκφράζω την άποψή μου.

Φιλικά :wave2:

Cpt. Haddock
03/10/2006, 13:49

όχι ρε Μπιλ γενικά το είπα :wave2:

Βασικά (να πούμε :wacko: )

έχω ΒΑΡΕΘΕΙ αυτή την καραμέλα περι "ελευθερίας λόγου" κλπ κλπ

ρε πούστη μου, απο οσους γράφουν αυτά τα ωραία και πομπώδη περι δημοκρατίας κλπ, ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΙΩΣΕΙ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ;

- πόσοι πήγαιναν σχολείο εποχές που οι εξωσχολικές δραστηριότητες ήταν αντικείμενο παρακολούθησης από τους δασκάλους;

- πόσοι αγόρασαν κρυφα εφημερίδα (αν κυκλοφορούσε κιόλας)

- πόσοι πρόλαβαν την ΥΕΝΕΔ και τις αντικειμενικές της ειδήσεις

- πόσοι θυμούνται τηλεοπτικά διαγγέλματα κυβέρνησης με φόντο ΓΑΛΟΝΑΔΕΣ;

- πόσοι έχουν δει αντι για ΜΑΤ, άρμα μάχης και αύρες (τις θυμάστε;) σε διαδηλώσεις ;

- πόσοι θυμούνται εποχές που δεν τολμούσαν να πουν τι ψηφίζουν;

- εποχές που αν έγραφε κάποιος αντίστοιχο του "Ελεος κε Ψωμιάδη" ή αυτό για τον Πολύδωρα και το κράνος του, την άλλη μέρα θα ερχόταν η κλήση "περάστε από το αστυνομικό τμήμα δι' υπόθεσίν σας"

Παραγίναμε όλοι αγωνιστές του καναπέ εκ του ασφαλούς μου φαίνεται

:yuck: :sad: :sick:

Λεωνίδας
03/10/2006, 13:53
Sorry ρε Κάπταιν που δε γεννηθήκαμε τη δεκαετία του 40 όπως εσύ
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cpt. Haddock
03/10/2006, 13:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Sorry ρε Κάπταιν που δε γεννηθήκαμε τη δεκαετία του 40 όπως εσύ
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κι έλεγα ποιος πούστης θα τσιμπήσει πρώτος να το γράψει!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

επι της ουσίας: Κάποια τα πρόλαβα, με κάποια μεγάλωσα ακούγοντας διηγήσεις για τα δύσκολα εκείνα χρόνια...

που έτρωγες αποβολή απ' το σχολείο επειδή "εθεάθη εχθες το βράδυ εις κινηματογράφον μετα νεαράς δεσποινίδος να προβαίνουν εις περιπτύξεις"

γαμώ τις εποχές :sick:

και μιλάμε τώρα για ελευθερία... :smokin:

Zid
03/10/2006, 13:58
XEXEX μόνο τις μύξες???? αυτά είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου πες την αλήθεια ..... χαχαχαχα:p :p

crs-k
03/10/2006, 14:01
......................
- πόσοι πήγαιναν σχολείο εποχές που οι εξωσχολικές δραστηριότητες ήταν αντικείμενο παρακολούθησης από τους δασκάλους;

.......................

Παραγίναμε όλοι αγωνιστές του καναπέ εκ του ασφαλούς μου φαίνεται

:yuck: :sad: :sick:

Να προσθεσω δυο-τρια ερωτηματα στον προβληματισμο ...

Ποσοι και ποσες φορε ξενυχτησαν στα διαφορα τμηματα για "εξακριβωση στοιχειων" (κι ας ειχαν 10 ταυτοτητες μαζι τους) επειδη ΕΤΣΙ εγουσταρε το "οργανον"?

Ποσοι εχουν ξοδεψει μερονυχτα απ' την ζωη τους σε (κρυφες κατα κανονα) δραστηριοτητες, γι' αυτην την ρημαδα την "Ελευθερια" που ευαγγελιζονται τωρα?

Ποσοι εχουν γυρισει μελανιασμενοι και κουτσαινοντας σπιτι τους (κι ηταν και τυχεροι αν γυριζαν) απο το ξυλο, γιατι τολμησαν και βγηκαν να φωναξουν το "δικιο" τους?

:sad:

kalesin
03/10/2006, 14:05
Κι έλεγα ποιος πούστης θα τσιμπήσει πρώτος να το γράψει!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

επι της ουσίας: Κάποια τα πρόλαβα, με κάποια μεγάλωσα ακούγοντας διηγήσεις για τα δύσκολα εκείνα χρόνια...

που έτρωγες αποβολή απ' το σχολείο επειδή "εθεάθη εχθες το βράδυ εις κινηματογράφον μετα νεαράς δεσποινίδος να προβαίνουν εις περιπτύξεις"

γαμώ τις εποχές :sick:

και μιλάμε τώρα για ελευθερία... :smokin:

εγω ετοιμαζομουνα να απαντησω, αλλα ειπα να κανω την παπια... :D

το θεμα δεν ειναι να μετρησουμε τις ελευθεριες μας για να δουμε αν την εχουμε μεγαλυτερη...

δεν συμφωνησα ουτε με το ανεκδοτο [το ξερω πολλα χρονια κ παντα το χρησιμοποιουσα για να κοψω καποια χαζοκουβεντα] αλλα ουτε κ με το κοψιμο του.

Απο το να μη συμφωνω ομως με το κοψιμο ενος ανεκδοτου, μεχρι να το χρησιμοποιησω σαν σημαια, εναντια στην καταπιεση της εκφρασης, ειναι μεγαλη η διαφορα

Στο κατω κατω ενα "κακο" ανεκδοτο, καταδικαζεται μονο του στην ανυπαρξια.
Τουλαχιστον χαιρομαι γιατι δεν εχουμε προβληματα, ειμαστε ολοι απολυτα ικανοποιημενοι απο ολα οσα συμβαινουν γυρω μας κ το μοναδικο μας προβλημα ειναι το κοψιμο η οχι ενος ανφιβολου αισθητικης ανεκδοτο

ΥΓ θα ηθελα να εβλεπα τοσες επισκεψεις κ απαντησεις στο θεμα του χαμογελου (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=29135) .....

voufi
03/10/2006, 14:07
Κάτσε ρε συ καπετάνιο....
Δηλαδή τι θες να πείς με όλα αυτά? Κάποιος δηλαδή που έτυχε και δεν έζησε τη χούντα δε πρέπει να υποστηρίζει τις απόψεις του?Δεν έχει λόγο επειδή δεν αγωνίστηκε? Και δηλαδή όλοι οι 40+ σήμερα ήταν αγωνιστές κατά τις χούντας? Και πως κράτησε 7 χρόνια?
Επειδή όμως εγώ τα έζησα αυτά που λες και επειδή αναγνωρίζω πως κάποιοι θυσιάστηκαν για να μπορεί ο κάθε πιτσιρικάς σήμερα να λέει ότι λαλακία του κατέβει στο κεφάλι, και επειδή το ότι έτυχε και πρόλαβα αυτές τις εποχές δε μου δίνει κανένα αξίωμα "αγωνιστή", θα επιμένω πως ο καθένας μπορεί να λέει και να γράφει ότι γουστάρει αρκεί να μη με θίγει.
Το αν ένα ανέκδοτο θίγει την αισθητική μου αντίληψη μπορώ να μη το ξαναδιαβάσω, το αν όμως κάποιος μπορεί να αποφασίζει και να διατάζει για το τι ανέκδοτο θα διαβάζω και τι όχι , επειδή απλά δε του γούσταρε αυτό με ενοχλεί ......

Καμία προσπάθεια για διαμάχη απλά εκφράζω τη γνώμη μου. Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος που αγωνίστηκαν (οσοι αγωνίστηκαν από τους 40 + σήμερα)
:beer:

Zid
03/10/2006, 14:09
Να προσθεσω δυο-τρια ερωτηματα στον προβληματισμο ...

Ποσοι και ποσες φορε ξενυχτησαν στα διαφορα τμηματα για "εξακριβωση στοιχειων" (κι ας ειχαν 10 ταυτοτητες μαζι τους) επειδη ΕΤΣΙ εγουσταρε το "οργανον"?

Ποσοι εχουν ξοδεψει μερονυχτα απ' την ζωη τους σε (κρυφες κατα κανονα) δραστηριοτητες, γι' αυτην την ρημαδα την "Ελευθερια" που ευαγγελιζονται τωρα?

Ποσοι εχουν γυρισει μελανιασμενοι και κουτσαινοντας σπιτι τους (κι ηταν και τυχεροι αν γυριζαν) απο το ξυλο, γιατι τολμησαν και βγηκαν να φωναξουν το "δικιο" τους?

:sad: Εγώ Χρήστο παρόλο που δεν είμαι και ιδιαίτερα μεγάλος έχω βρεθεί σε τμήμα αρκετές φορές παρόλο που είχα ταυτότητα ... γιατί ορισμένα πράγματα δεν αλλάζουν ... η αστυνομία
δεν έχει αλλάξει όσο και να βγαίνουν και να λένε τα δικά τους οι διάφοροι μαιντανοί στις τηλεοράσεις ... και το τελευταίο καιρό βλέπω την αστυνομία να ξαναπαίρνει τα πάνω της σιγά σιγά....

σίγουρα δεν είναι όπως στα 70s αλλά η αστυνομία δεν έχει αλλάξει τακτικές και μεθόδους.....:wave2:

sniper
03/10/2006, 14:13
Νατο το φόρουμ.....

ένα "ανέκδοτο" 'έγινε διαμάχη για την δημοκρατία...

Να στρίβουμε και να φρενάρουμε μάθαμε; moto.gr εδώ....

latris mixanis
03/10/2006, 14:15

:sad:

Δεν είχαν βγει με την ΑΕΚ?? :confused: :confused:

Πέραν της πλάκας κάποιοι έχουν κάνει αγώνες για διάφορα δικαιώματα, αλλά εδώ δεν ήρθαμε να δούμε ποιός έχει κάνει τι και πόσο έχει τρέξει:rolleyes:
'Νταξει κόπηκε ένα ανέκδοτο που κάποιοι το βρήκαν καλό και κάποιοι όχι μπιγκ ντιλ!!!:smilea:
Το θέμα πρέπει να σταματήσει εδώ, νομίζω οτί ο καθένας εξέφρασε την αποψή του:winka:
Από κει και πέρα πάμε στους προβληματισμούς και ανοίξουμε συζήτηση για το τι εστί Δημικρατία, τις μορφές της, πως την βλέπουμε, πως την εκλαμβάνουμε κλπ

Φιλικα το Λατρισάκι

Cpt. Haddock
03/10/2006, 14:15
Να στρίβουμε και να φρενάρουμε μάθαμε;

αυτά τα ξέρουμε ρε Νίκο... είμαστε οδηγάρες εδώ στο ελλαδιστάν

:sick:

latris mixanis
03/10/2006, 14:16
Να το το φόρουμ.....

ένα "ανέκδοτο" 'έγινε διαμάχη για την δημοκρατία...

Να στρίβουμε και να φρενάρουμε μάθαμε; moto.gr εδώ....

Να φρενάρω ναι, να στρίβω τσιγάρο ναι την μηχανή μου όμως όχι :bigcry:

Vasilis_Strom
03/10/2006, 14:17
Τώρα εγώ γιατί νιώθω άσχημα; Άλλο πράγμα είπα αλλού καταλήξαμε :sick: :sick:

Άντε παμε για μια ανακύκλωση :D

Ο παπάς τα είχε με την γυναίκα του καντηλανάφτη και αυτός για εκδίκηση έκλεβε το λάδι της εκκλησίας. Μια μέρα ο παπάς πάνω στον άμβωνα βλέπει τον καντηλανάφτη να κλέβει το λάδι και του φωνάζει:
- "Βρε `συ γιατί κλέβεις το λάδι;"
Τίποτα ο καντηλανάφτης καμία απάντηση οπότε ο παπάς του ξαναφωνάζει αλλά αυτός ατάραχος συνεχίζει τη δουλειά του. Τα πέρνει ο παπάς κατεβαίνει κάτω και του λέει:
- "Καλά ρε δε με ακούς;"
- "Όχι παπά μου τίποτε δεν ακούγεται εδώ κάτω, να κάτσε εσύ εδώ κάτω να ανέβω εγώ εκεί πάνω να δεις."
Ανεβαίνει ο καντηλανάφτης στον άμβωνα και φωνάζει στο παπά:
- "Παπά γιατί πηδ.. την γυναίκα μου;"
Κατεβαίνει κάτω και του λέει ο παπάς:
- "Δίκιο είχες τίποτα δεν ακούγεται εδώ κάτω."

Έχω απαίσιο χιούμορ ε;

voufi
03/10/2006, 14:18
Να το το φόρουμ.....

Και που το κακό δηλαδή? Μερικές φορές οι πιο σοβαρές και ουσιαστικές συζητήσεις γίνονται για τις πιο ασήμαντες αφορμές....

latris mixanis
03/10/2006, 14:20

Ο παπάς τα είχε με την γυναίκα του καντηλανάφτη και αυτός για εκδίκηση έκλεβε το λάδι της εκκλησίας. Μια μέρα ο παπάς πάνω στον άμβωνα βλέπει τον καντηλανάφτη να κλέβει το λάδι και του φωνάζει:
Τίποτα ο καντηλανάφτης καμία απάντηση οπότε ο παπάς του ξαναφωνάζει αλλά αυτός ατάραχος συνεχίζει τη δουλειά του. Τα πέρνει ο παπάς κατεβαίνει κάτω και του λέει:
- "Καλά ρε δε με ακούς;"
- "Όχι παπά μου τίποτε δεν ακούγεται εδώ κάτω, να κάτσε εσύ εδώ κάτω να ανέβω εγώ εκεί πάνω να δεις."

Έχω απαίσιο χιούμορ ε;

Ο παπάς τελικά ήταν πάνω?? :sick: :bigcry:

cityfly
03/10/2006, 14:32
Ο παπάς τελικά ήταν πάνω?? :sick: :bigcry:

από πάνω

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

latris mixanis
03/10/2006, 14:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly

από πάνω

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τώρα μάλιστα, μπορώ να γελάσω
(γαμω το ξανθό μου)
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

FestoNero
03/10/2006, 15:37
Ποση μυξα ηπιες μωρη χαμουρα;;;;
:lol: :lol: :rotflmao: :lol: :yuck:

bartlal
03/10/2006, 15:38

- "Καλά ρε δε με ακούς;"

Έχω απαίσιο χιούμορ ε;

:sad: :bigcry: :bawl:

61 απαντησεις και ενα recycle δεν ειχε...

:sad: :bigcry: :bawl:

Φιλαλήθης
03/10/2006, 16:18

Άκυρο μέχρι αηδίας, αυτό που λες, το ανέκδοτο δεν προσέβαλε κανέναν με βρίσιμο ούτε τίποτα.

zephyr1
03/10/2006, 16:41
Ει........ εσεις οι απο πανω:rolleyes: οι αγωνιστες.

Αγωνιστηκατε για να εχουμε αυτην την ελευθερια στο λογο και οχι για να την κατακρινετε.

Ε ρε παντου αυτοι οι ΜεγαλοΙ οταν μεγαλωσουν για της μεγαλες εποχες που ζησανε λενε.:yuck:

Κανεις κατι...........ρε επρεπε να σε μπαγλαρωσουν.
Δεν κανεις τπτ ..........ωραιος εισαι ρε απο τον καναπε.

Και καναπε δεν εχω.

:a41: φρομ δε μπικινινγκ.

Ειναι σαν τους ψηφους,αν δεν εμπαινε κανεις εδω μεσα θα χανοτανε το ποστ στα απατα,τωρα ομως κανατε την σωστη επιλογη και να που εφθασε το ποστ.

Στην υγεια σας νεοι/ες και παλιοι/ες:beer:

crs-k
03/10/2006, 16:52
Άκυρο μέχρι αηδίας, αυτό που λες, το ανέκδοτο δεν προσέβαλε κανέναν με βρίσιμο ούτε τίποτα.

Σου υπενθιμιζω οτι ΔΕΝ επιθυμω να συνδιαλλαγω μαζι σου ξανα, οπως εχω πει παλιοτερα!

Ευχαριστω για την "κατανοηση".

Φιλαλήθης
03/10/2006, 16:57
Δε χρειάζεται να γίνει διάλογος για κάτι που απλά κάνεις λάθος και δεν το παραδέχεσαι. Ακόμα, αν δε θες να κάνεις διάολογο μαζί μου, να μη γράφεις σε thread που εγώ ξεκίνησα... Τί περίμενες να γίνει δηλαδή; Να λες ό,τι θες και γω να μην απαντήσω;

Και στο Τ προτεραιότητα έχει αυτός που είναι από δεξιά.

Να σου θυμίσω τι είχες γράψει;

Και είσαι και μεγάλος άνθρωπος.

sniper
03/10/2006, 17:00
Φιλαλήθη (ή Tsiros ή tsiros_temp)

Εχεις μια καταπληκτική ιδιότητα.... καταφέρνεις και εκνευρίζεις τους πάντες...

ρε φιλαράκι, κοιταξέ το αυτό... δεν μπορεί όλοι να πηγαίνουν ανάποδα στον μονόδρομο....

Φιλαλήθης
03/10/2006, 17:06
Να πας να κοιτάξεις εσύ τι έγραψε ο crsk και τί λέει ο κοκ και τότε θα καταλάβεις ποιός είναι πιθανότερο να πάει ανάποδα στο μονόδρομο. (αυτό, σχετικά με το 'Τ'). Ύστερα, δεν καταλαβαίνω τι μου λες για το εδώ thread. Δηλαδή αυτός θα λέει ό,τι να'ναι και εγώ να μην απαντήσω στη χαζομάρα που είπε; Ε όχι!

Όλο το φόρουμ είναι ανάποδα. Ακόμα να το πάρεις χαμπάρι;

sniper
03/10/2006, 17:09
Να πας να κοιτάξεις εσύ τι έγραψε ο crsk και τί λέει ο κοκ και τότε θα καταλάβεις ποιός είναι πιθανότερο να πάει ανάποδα στο μονόδρομο.

Όλο το φόρουμ είναι ανάποδα. Ακόμα να το πάρεις χαμπάρι;

Αυτά είναι...

κι αφου είναι ανάποδο τι κάθεσε και γράφεις; Χάρη μας κάνεις δηλαδή;

Χρειαζόμαστε τα φώτα σου;

Δεν σε καταλαβαίνω..... Εγώ αν πήγαινα κάπου και γελάγαν μαζί μου ή με βρίζαν ή με πέταγαν έξω από το παράθυρο δεν θα ξαναπήγαινα....

Τέσπα... πάρτο αλλιώς γιατί θα βρείς...

(o μονόδρομος ήταν μεταφορά)

bartlal
03/10/2006, 17:17
ωρα ηταν να παει στις διαμαχες!

crs-k
03/10/2006, 17:59
Δε χρειάζεται να γίνει διάλογος για κάτι που απλά κάνεις λάθος και δεν το παραδέχεσαι. Ακόμα, αν δε θες να κάνεις διάολογο μαζί μου, να μη γράφεις σε thread που εγώ ξεκίνησα... Τί περίμενες να γίνει δηλαδή; Να λες ό,τι θες και γω να μην απαντήσω;

Και στο Τ προτεραιότητα έχει αυτός που είναι από δεξιά.

Να σου θυμίσω τι είχες γράψει;

Και είσαι και μεγάλος άνθρωπος.

Ακου να δεις παληκαρι μου, για αααλλη μια τελευταια φορα ...

Επειδη εσυ, σε αντιθεση με 'μενα, εισαι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ανθρωπος.

Εγω λοιπον δεσμευομαι οτι θα κανω ολοκληρο sticky με το γιατι ΔΕΝ εχεις δικιο στο θεμα του "Τ", μολις εσυ "εξαφανιστεις" απο το Φορουμ !!!

Και σου ειχα ξαναπει οτι ημουν ετοιμος να βαλω τις ερμηνευτικες εγκυκλιους, τοοοτε, αλλα προλαβες κι αρχισες τις εκ του "ασφαλους" (πισω απ' την οθονη) και γνωστες πια σε ολους εδω μεσα π@π@ριες σου, και σταματησα επειδη "χαλαστηκα".

Επιπλεον και στην ηλικια που ειμαι, πιστευω οτι εχω το μυαλο, να ΜΗΝ εχω αναγκη να "αποδειξω" τιποτα σε κανεναν, ποσο μαλλον σε ανεγκεφαλους κολλημενους.

Το thread που ανοιξες, ΔΕΝ σου ανηκει και ειδικα οταν αναφερεσαι στο Moderation team, αισθανθηκα την υποχρεωση να απαντησω!

Και παλι ημουν προσεκτικος ωστε να απαντησω στον Βασιλη και να ΜΗΝ ασχοληθω μαζι σου!

Τωρα λοιπον εσυ με το μυαλο 5χρονου που δειχνεις οτι διαθετεις, συνεχιζε ελευθερα, οσο θα σε ανεχεται ακομα η "κοινη γνωμη" του φορουμ και οι moderators, να παιζεις την κασετα "ο crs-k ειναι χαζος", μιας και νομιζεις οτι με την αναφορα σε μενα, ειτε παιρνεις το "μπόι" που ΔΕΝ εχεις, ειτε οτι με προσβαλεις.

Αλοιμονο μου αν μπορουσε καποιος με το δικο σου πολιτισμικο επιπεδο να με προσβαλει !!!

Ειναι σαν να μπορει να με φαει η μυγα!

Να με ενοχλησει μονο μπορει κι αυτο για λιγο!

Καθολου φιλικα

Χρηστος

edit: Υ.Γ.

Over and Out !!!

Παιζεις μπαλα μονος σου απο δω και περα.

Φιλαλήθης
03/10/2006, 21:01
Για πες, λοιπόν, γιατί στο Τ δεν έχεις προτεραιότητα, όταν πλησιάζεις απο το | ;

Αυτό αν πεις, στήνω κώλο.

Ο κώδικας λέει ότι η προτεραιότητα απο δεξιά ισχύει πάντα εκτος απο τις εξής 5 περιπτώσεις:

1) αν ο απο δεξιά σταμάτησε
2) απο αριστερά έρχεται τρένο
3) ξεπαρκάρεις
4) εισέρχεσαι σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας
5) εξέρχεσαι από πάροδο ιδιοκτησία.

Οι ερμηνευτικές εγκύκλιοι ασχολούνται με περιπτώσεις που τα πράματα δεν είναι ξεκάθαρα.

Στις περιπτώσεις που εσύ σκέφτεσαι προφανώς συνέβη κάτι [i]διαφορετικό[i] αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τα πράματα, στις καταστάσεις που περιγράφω πάνω, δεν είναι έτσι.

Όπως και να'χει, το απόλυτο συμπέρασμα "επουδενή δεν έχεις προτεραιότητα" ήταν απλά ένα λάθος. Ειδικά το ειρωνικό "άντρα μου" δε θα έπρεπε να το πει σαραντάρης σε εικοσάχρονο. Αυτό είναι το δικό σου "πολιτισμικό επίπεδο"; Εγώ, πάντως, τότε που εξιστορούσα τι μου συνέβη στο δρόμο, γλύτωσα από βέβαιο θάνατο 2 ανθρώπους.

Ό,τι πεις για "πολιτισμικό επίπεδο" (?!), όσο και να κράζεις... το προσπερνώ. Το ερώτημα παραμένει.

Που στηρίζεσαι και λες ότι επ'ουδενί έχεις προτεραιότητα; Αν δεν απαντήσεις σε αυτό, οποιαδήποτε κριτική εναντίων μου είναι κενή.

crs-k
03/10/2006, 21:10
................................
Εγω λοιπον δεσμευομαι οτι θα κανω ολοκληρο sticky με το γιατι ΔΕΝ εχεις δικιο στο θεμα του "Τ", μολις εσυ "εξαφανιστεις" απο το Φορουμ !!!
.............................

evvou
03/10/2006, 21:46
:rolleyes: προτεινω να φτιαξετε ενα sticky με διαφορες παραθεσεις απο συζητησεις τον τελευταιων βδομαδων (για να μην κουραζεστε ολοι οσοι πλακωνεστε σε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ) οπου θα εχει:

1-για ποιο λογο δεν γουσταρετε τον τσιρο και πρεπει να φυγει απο το φορουμ (για ονομα)

2- το οτι οι μοντς "μας καταπιεζουν" (δεν ειναι δικη μου αποψη αλλα αυτη η γκρινια παιζει πολυ...ολες μαζι αδιαθετησατε?) και "την εχουν δει δικτατορες και γαμαω" (μου πηραν το μπιφτεκι μου ενα πραμα...)

3- τα πραγματα που αναγκαζονται αυτοι οι 5-6-7-8 (δεν ξερω ποσοι ειναι να πω την αληθεια) μοντς να γραφουνε ΞΑΝΑ και ΞΑΝΑ και ΞΑΝΑ για να πουν απλα οι ανθρωποι οτι κανουν οτι καλυτερο μπορουν για αυτο το φορουμ που το εχουμε στειλει ολοι μαζι στο διαολο και αντε μαζευτο ετσι οπως εγινε...

αν ειναι δυνατον να φτανουμε σε σημειο να βλεπουμε ΜΟΝΟ γκρινια και προβατα...δηλαδη δεν βαρεθηκατε να πατατε αυτο το κουμπακι για να δειτε τα νεα μυνηματα και να διαβαζετε ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ?? "μπιρι μπιρι ο ταδε μοντ μου εκανε αυτο..." "εμεις προσπαθουμε για το φορουμ" "αντε γαμησου...αλλα φιλικα παντα ε?"

καντε το ενα sticky και οποιος γουσταρει τις επαναληψεις να μπαινει να το βλεπει 20 φορες τη μερα και εμεις οι υπολοιποι να διαβαζουμε και τιποτα αλλο...

a-mixani over and out λεμε :mad:

υ.γ: και for the fucking record δε συμφωνω με καμια "πλευρα" ολοι εχουν απο ενα δικιο ασχετα ΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΧΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΦΕΡΕΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ...απλα κουραστικα, βαρεθηκα, μπουχτισα, εκνευριστικα, σπαστικα...κλπ κλπ κλπ κλπ

latris mixanis
03/10/2006, 21:52
Να κάνουμε άλλη μια επανάληψη?

Δουλειά δεν είχε ο διάβολος γαμούσε τα παιδιά του!

Άντε γεια!

Υ.Γ Να φτιάξουμε ένα θρεντ με μόνιμη διαμάχη:rolleyes:

FestoNero
03/10/2006, 22:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
:rolleyes: προτεινω να φτιαξετε ενα sticky κλπ κλπ κλπ κλπ
Γαματο!!!
Και θα'μαστε καπως ετσι:
-Τσιμπα ενα 1!
(Ακροατηριο)-ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Απαντηση:
Χα! Για να δεις ποσο εξυπνος ειμαι, σ'απανταω με ενα 4β, για να μαθαινεις...
(Ακροατηριο)-ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
Ανταπαντηση:
Ναι αλλα αμα σου τριψω το 6δiv στη μαπα να δω τι θα πεις...
(Ακροατηριο)-Τρεπεται σε φυγη απο φοβο για τα αντιποινα..
Αντανταπαντηση:
PIKACHU ΔΙΑΛΕΓΩ ΕΣΕΝΑ!!!!
:lol: :rotflmao: :lol:

Και αμα νομιζετε οτι αυτο ειναι παρανοικο χιουμορ, που να δειτε ακομα!!!

Φιλαλήθης
03/10/2006, 22:47

Μπα; γιατί; για να μη μπορώ να απαντήσω σε αυτό που θα πεις;

Εγώ έγραψα ποιο είναι σωστό, σύμφωνα με τον κοκ. Δεν περίμενα να 'εξαφανιστείς'. Άρθρο 26, παράγραφοι 4&5.

Σειρά σου.

latris mixanis
03/10/2006, 23:12
Συγνώμη και για το σπαμ αλλά παίζουμε κάποιο παιχνίδι γνώσεων πχ ποιός ξέρει τι λέει το άθρο50/205 παράγραφος 20γ??? Μετά πετάμε και ένα να να σε τάπωσα??

Αν είναι έτσι σας έχω:D

Ξαδέρφη φέρε τα δικηγορίστηκα βιβλία και γράφε

crs-k
03/10/2006, 23:15
Συγνώμη και για το σπαμ αλλά παίζουμε κάποιο παιχνίδι γνώσεων πχ ποιός ξέρει τι λέει το άθρο50/205 παράγραφος 20γ??? Μετά πετάμε και ένα να να σε τάπωσα??

Αν είναι έτσι σας έχω:D

Ξαδέρφη φέρε τα δικηγορίστηκα βιβλία και γράφε

Σοφος ο λαος ε?

Εκανε κι η μυγα κωλο κι εχεσε τον κοσμο ολο! :dizzy:

Λεωνίδας
03/10/2006, 23:16
Κάτι τέτοιους θα ήθελα να ήμουν επιλοχίας και να τους είχα φαντάρους
ΥΓ άντε γαμήσου τσίρε φιλικά, μας τα 'πρηξες
bandwidthoχαραμοφάη
:a43: :a43:

latris mixanis
03/10/2006, 23:17
Σοφος ο λαος ε?

Εκανε κι η μυγα κωλο κι εχεσε τον κοσμο ολο! :dizzy:

Δεν είμαστε παντογνώστες??:confused:

Γαμώτο δεν μου το είχαν πει αυτό για τη μύγα :sick:

Φιλαλήθης
03/10/2006, 23:18
Ο crsk ισχυρίστηκε σε άλλο thread κάτι που, σύμφωνα με τον κοκ, είναι απλά λάθος. Με ειρωνεύτηκε κι'όλας κ από τότε που του ζητάω να μου εξηγήσει τον ισχυρισμό του, μου λέει οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό.

Έχει μια πολύ καλή ευκαιρία να με αποδείξει λάθος. Αρκεί να πει που λέει στον κοκ, ή έστω που στηρίχτηκε στον κοκ για να βγάλει το συμπέρασμά του.

Δεν κάνω παιχνίδι γνώσεων. Δε με ενδιαφερει η κόντρα ποιός ξέρει σε ποιά παράγραφο λέει τι. Με ενδιαφέρει όμως τι λέει και μόνο εκεί μπορούμε να στηριχτούμε για να κρίνουμε τι είναι σωστό και τι λάθος σε τέτοιες απλές περιπτώσεις. Αν σας πείραξε που έδωσα και το σημείο στο οποίο γράφει ο κοκ αυτό που ξέρω, τί να πω;

Τώρα διάβασα τα σχόλιά σας... στις μπηχτές και στο βρισίδι πρώτοι...

Λεωνίδας
03/10/2006, 23:25
Τώρα διάβασα τα σχόλιά σας... στις μπηχτές και στο βρισίδι πρώτοι... Ρε φιλαράκι, χωρίς πλάκα τώρα, επίτηδες σπας νεύρα ή είσαι έτσι;
Αν το κάνεις για να σπας πλάκα ΟΚ, αλλά αν είσαι έτσι και εκτός forum να το προσέξεις.
Φιλικά τώρα :D

fantacid
04/10/2006, 00:18
3- τα πραγματα που αναγκαζονται αυτοι οι 5-6-7-8 (δεν ξερω ποσοι ειναι να πω την αληθεια)

εχω μια λιστα με τους e-μπατσους εδω (http://www.moto.gr/forums/showgroups.php?s=)

για να μη ξεκινησει νεα διαμαχη,πρεπει να διευκρινησω οτι η σωστη λεξη ειναι συντονιστες,
απλα χαριν αστειοτητος,
χρησιμοποιησα μια επικυνδινη λεξη προς παρεξηγηση

:beer: :beer:

Μικρή Λουλού
04/10/2006, 00:31
εμ,βεβαια..
σαμπως τους γνωριζουμε?
ταξιδευουμε μαζι?
τρωμε-πινουμε μαζι???
ονειρευομαστε μαζι??
τσακωνομαστε,τα βρισκουμε,μαζι??

τι ειναι???
6-7-8 ατομα αγνωστα σε ολους που κανουν οτι τους καυλωσει..

δεν ισχυριζομαι οτι δεν κανουν λαθη.
ουτε οτι μερικα, μπορει να ειναι και κραυγαλεα.
ισχυριζομαι ομως οτι δεν ειναι τιποτα φιγουρες δικτυακες !!
ειναι καποιοι απο εμας.!
μπορουμε να τους δουμε και να τους μιλησουμε κι αυτο επειδη θα ερθουν εκει που ειμαστε και εμεις!!
κι αυτο,επειδη το θελουν χωρις καμμια "προσταγη"..

για μενα,οσο κανουν "λαθη" και οσο ακουνε αυτο που τους λες,θα ειναι αυτοι που ταξιδεψαμε,μιλησαμε,φαγαμε,ηπιαμε,σκεφτηκαμε,αναρωτη ηκαμε,ονειρευτηκαμε...
και αυτους τους "ατελεις",εγω τους γουσταρω γι αυτον ακριβως τον λογο.
και ολα τ'αλλα που λεγονται,δεν μ'ακουμπαν.
ισως επειδη εμαθα να ζω με την ατελη εικονα μου και να συναναστρεφομαι με ομοιους μου...

dirtbird
04/10/2006, 05:58
............Αν σας πείραξε που έδωσα και το σημείο στο οποίο γράφει ο κοκ αυτό που ξέρω, τί να πω;
.............

Εγώ λέω να δούμε τι λέει και ο εκλέρ:uplate: :uplate: :uplate: :hypnotize :bigcry:

DUKASII
04/10/2006, 08:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από ντερτι-moto
εμ,βεβαια..
σαμπως τους γνωριζουμε?
ταξιδευουμε μαζι?
τρωμε-πινουμε μαζι???
ονειρευομαστε μαζι??
τσακωνομαστε,τα βρισκουμε,μαζι??

τι ειναι???
6-7-8 ατομα αγνωστα σε ολους που κανουν οτι τους καυλωσει..

δεν ισχυριζομαι οτι δεν κανουν λαθη.
ουτε οτι μερικα, μπορει να ειναι και κραυγαλεα.
ισχυριζομαι ομως οτι δεν ειναι τιποτα φιγουρες δικτυακες !!
ειναι καποιοι απο εμας.!
μπορουμε να τους δουμε και να τους μιλησουμε κι αυτο επειδη θα ερθουν εκει που ειμαστε και εμεις!!
κι αυτο,επειδη το θελουν χωρις καμμια "προσταγη"..

για μενα,οσο κανουν "λαθη" και οσο ακουνε αυτο που τους λες,θα ειναι αυτοι που ταξιδεψαμε,μιλησαμε,φαγαμε,ηπιαμε,σκεφτηκαμε,αναρωτη ηκαμε,ονειρευτηκαμε...
και αυτους τους "ατελεις",εγω τους γουσταρω γι αυτον ακριβως τον λογο.
και ολα τ'αλλα που λεγονται,δεν μ'ακουμπαν.
ισως επειδη εμαθα να ζω με την ατελη εικονα μου και να συναναστρεφομαι με ομοιους μου... α ρε λαλακα Θανάση..ερεθίστηκα και για σήμερα..

ποιητής..

και είχα την απορια..πως ρε πουστη ριχνεις τοσες γυναικες...:beer:

θα με τη πλύνεις τη μηχανάρα μου σημερα κατα τις 5?:wave2:

εχει να πλυθεί απο τζΗ Κρητη ορε κοπελι..

επισης να πω οτι αυτο με τους μοντ εχει αρχισει να κατανταει μαστιγα της κοινωνίας μας..:rotflmao: :lol: :rotflmao:

οταν μεγαλωσω θα με καλεσουνε σε δίκη για τα "εγκληματα" πολεμου που έκανα ως μοντ στα κτμ λετε?

bartlal
04/10/2006, 10:25
...και "την εχουν δει δικτατορες και γαμαω" (μου πηραν το μπιφτεκι μου ενα πραμα......

ε, η αληθεια ειναι οτι εχει γινει και αυτο!

(μαιστραλι ruleZ)

:D :smilea: :D

OldMan
04/10/2006, 11:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από ντερτι-moto
ισως επειδη εμαθα να ζω με την ατελη εικονα μου και να συναναστρεφομαι με ομοιους μου...

Ντεν είναι και πολύ καλό πράμα, γιάβρουμ ...:sad:

(ποιος πληρώνει τις μπύρες ..???) :alien:

gcrook
04/10/2006, 11:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Κάτι τέτοιους θα ήθελα να ήμουν επιλοχίας και να τους είχα φαντάρους

Πες τα ρε αμφιλοχια πες τα!:rotflmao:

sniper
04/10/2006, 11:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Πες τα ρε αμφιλοχια πες τα!:rotflmao:

Πάλι έξω είσαι εσυ ρε; Την κλείσατε την αεροπορία; :lol: :wave2:

gcrook
04/10/2006, 11:47
Πάλι έξω είσαι εσυ ρε; Την κλείσατε την αεροπορία; :lol: :wave2:

Χυμειο ολες οι μοναδες λεμε (προς το παρον τουλαχιστον) .

Και που να δεις οι νεοσυλλεκτοι εκει καπου στην Λαρισα.
Ακομα δεν μπηκαν 1 μεσα 4 εξω.....:eek:

x-rider
04/10/2006, 11:50

Και που να δεις οι νεοσυλλεκτοι εκει καπου στην Λαρισα.
Ακομα δεν μπηκαν 1 μεσα 4 εξω.....:eek:

SURVIVOR σας βαζουν να βλεπετε ορε εκει?

θα την φαμε την Τουρκια ορε?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer:

Φιλαλήθης
04/10/2006, 11:57

Να τους πεις να πίνουν λιγότερους χυμούς, τότε... να πίνουν περισσότερες :beer: :rotflmao:

gcrook
04/10/2006, 12:04
Να τους πεις να πίνουν λιγότερους χυμούς, τότε... να πίνουν περισσότερες :beer: :rotflmao:

Εγω καλα το γραφω.
Εσυ δεν εισαι φανταρος για να με νιωσεις:rotflmao:

(οχι οτι εγω ειμαι):blush:

latris mixanis
04/10/2006, 13:45

Εγω καλα το γραφω.
Εσυ δεν εισαι φανταρος για να με νιωσεις:rotflmao:

(οχι οτι εγω ειμαι):blush:
Εσύ είσαι γλυκό αγόρι :lol: :rotflmao: