Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 107

Θέμα: Ξανατόριο.

Παλαιό μέλος

Ξανατόριο.

Το να σας κόβετε η χολή, το αντέχετε... αλλά την αηδία, όχι...

ενδιαφέρον.

σκατόφλωροι :rotflmao: :rotflmao:

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Meh?
    Χριστο δε καταλαβα παλι...
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Παλαιό μέλος
    Μου σβήσανε το ποστ με το σανατόριο ρε συ... τουλάχιστο έτσι νομίζω, δεν το βλέπω πουθενά...

Παλιότερα είχα βρίσει κόσμο για κάτι shockwave flash που βάζανε και τα οποία σε τρομάζανε άσχημα, αλλά οι mods κρίναν ότι δεν τρέχει τίποτα... Το ανέκδοτο με το σανατόριο όμως φαίνεται τους πείραξε περισσότερο από εκείνα τα flashάκια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
    Μου σβήσανε το ποστ με το σανατόριο ρε συ... τουλάχιστο έτσι νομίζω, δεν το βλέπω πουθενά...
    Και μόλις σβήσουν κι αυτό τι ακολουθεί ;

Το ξαναμανατόριο ;

Ας το κάνουμε ανέκδοτο τουλάχιστον

γιατι........ Το avatar του/της bartlal

Παλιότερα είχα βρίσει κόσμο για κάτι shockwave flash που βάζανε και τα οποία σε τρομάζανε άσχημα, αλλά οι mods κρίναν ότι δεν τρέχει τίποτα... Το ανέκδοτο με το σανατόριο όμως φαίνεται τους πείραξε περισσότερο από εκείνα τα flashάκια.
    Ζωρζ, δεν πιστευω να περιμενεις απαντηση γιατι εφυγε το "ανεκδοτακι" (βλεπεις, τηρω εισαγωγικα στο κειμενο που παρεθεσες!!!)

ρητορικα θεωρω οτι ρωτας!

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Από Άλλο Πλανήτη.... Το avatar του/της Vasilis_Strom
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    Ζωρζ, δεν πιστευω να περιμενεις απαντηση γιατι εφυγε το "ανεκδοτακι" (βλεπεις, τηρω εισαγωγικα στο κειμενο που παρεθεσες!!!)

ρητορικα θεωρω οτι ρωτας!

Εμένα δηλαδή πειράζει που μου άρεσε;

Παλαιό μέλος
    Ερωτήσεις ; Που'ναι οι ερωτήσεις; οέο;

Σχετικά με τα εισαγωγικά, όσο "ανέκδοτα" ήταν οι καφρίλες που σε κοψοχολιάζανε (και που μείνανε και αν είναι κανείς ευαίσθητος σε τέτοια, θα πάθει ζημιά), άλλο τόσο "ανέκδοτο" ήταν και το δικό μου.

όχι φιλαράκι... φυσικά και δεν πειράζει... Αλλά βλέπεις εδώ στο φόρουμ... :wacko:

Ερωτήσεις ; Που'ναι οι ερωτήσεις; οέο;

Σχετικά με τα εισαγωγικά, όσο "ανέκδοτα" ήταν οι καφρίλες που σε κοψοχολιάζανε (και που μείνανε και αν είναι κανείς ευαίσθητος σε τέτοια, θα πάθει ζημιά), άλλο τόσο "ανέκδοτο" ήταν και το δικό μου.

όχι φιλαράκι... φυσικά και δεν πειράζει... Αλλά βλέπεις εδώ στο φόρουμ... :wacko:
    ξερεις πολυ καλα, οτι προσπαθω για το καλυτερο. μην νομιζεις οτι δεν φευγουν και αυτα. αλλα πιστεψε με, αν δεν βγω στη συνταξη, ΔΕΝ γινεται 98000+ ποστς να τα ελεγξω 1 προς 1!

το εχω ξαναπει: πατηστε και εκεινο το τιμημενο το hyperlink Αναφέρετε αυτό το μήνυμα σε κάποιο διαχειριστή οταν κατι δεν σας καθεται καλα! μας βοηθατε, μην τα περιμενετε ολα ετοιμα!

...οσο για την τελευταια γραμμη στο ποστ σου, θα προτιμησω να μην αναφερθω (και ΞΕΡΕΙΣ οτι δεν θα το κανω!)

H κλίκα μου!!!

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Vasilis_Strom

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    το εχω ξαναπει: πατηστε και εκεινο το τιμημενο το hyperlink Αναφέρετε αυτό το μήνυμα σε κάποιο διαχειριστή οταν κατι δεν σας καθεται καλα! μας βοηθατε, μην τα περιμενετε ολα ετοιμα!
    Δεν κατάλαβες τι είχε συμβεί μου φαίνεται. Ένας έβαλε την καφρίλα. Το ποστ έμεινε (πάει καιρός, μπορεί από τότε που μπήκε να το σβήσανε). Πολλοί εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους, αλλά η ομάδα των mods δεν έκρινε ως ακατάλληλο εκείνο το πράμα που σε τρομάζει. Το οποίο ήταν πραγματικά απαίσιο. Το ανέκδοτο που έβαλα, σε καμία περίπτωση δεν προκαλεί τέτοια αντίδραση.

Τέλος πάντων, κάντε ό,τι σας καπνίσει, λες κ βελτιώνετε καθόλου το φόρουμ με αυτό που κάνετε... @@... φασαρία να γίνεται.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    το τι γινόταν παλιά λίγο μας ενδιαφέρει....

αν θεωρείς ανέκδοτο αυτή την μαλακία που έβαλες έχεις πρόβλημα αισθητικής....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vasilis_Strom
    δεν ειπαμε οτι πρεπει να κοψεις τετοια ανεκδοτα, μπας και σταματησει να σε στενευει το φωτοστέφανο?

H κλίκα μου!!!

Παλαιό μέλος
    Τα ποστ εκεί είναι, δεν τα σβήνει κανείς, 5 χρόνια ποστ εκεί είναι...

αν θεωρείς forum αυτή τη μαλακία που τρέχετε έχεις και συ πρόβλημα οργάνωσης...

Άντε στείλτε και αυτό το thread στο διάολο να τελειώνουμε.

Δεν κατάλαβες τι είχε συμβεί μου φαίνεται. Ένας έβαλε την καφρίλα. Το ποστ έμεινε (πάει καιρός, μπορεί από τότε που μπήκε να το σβήσανε). Πολλοί εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους, αλλά η ομάδα των mods δεν έκρινε ως ακατάλληλο εκείνο το πράμα που σε τρομάζει. Το οποίο ήταν πραγματικά απαίσιο. Το ανέκδοτο που έβαλα, σε καμία περίπτωση δεν προκαλεί τέτοια αντίδραση.

Τέλος πάντων, κάντε ό,τι σας καπνίσει, λες κ βελτιώνετε καθόλου το φόρουμ με αυτό που κάνετε... @@... φασαρία να γίνεται.
    οκ, υπαρχει και μια τσοντοφωτο καπου στον οκτωβριο του 2004 (σιγουρα θα υπαρχει, δεν γινεται αλλιως!)

να φαω καμμια 10ρια μηνες για να τα καθαρισω ολα εδω μεσα?

μας ενδιαφερει να τρεχει real time σωστα. για τα κακως κειμενα του παρελθοντος, να σου πω που δουλευει ο.... superfour!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    H κλίκα μου!!!

Τα ποστ εκεί είναι, δεν τα σβήνει κανείς, 5 χρόνια ποστ εκεί είναι...

αν θεωρείς forum αυτή τη μαλακία που τρέχετε έχεις και συ πρόβλημα οργάνωσης...

Άντε στείλτε και αυτό το thread στο διάολο να τελειώνουμε.
    ωραια.

θα δωσεις Link, θα το αναφερεις σε διαχειριστη ή θα το συζηταμε ατερμονα μεχρι να προβατιασουμε το τιμημενο το 5ετες ποστ?
    H κλίκα μου!!!

Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ