Το να σας κόβετε η χολή, το αντέχετε... αλλά την αηδία, όχι...
ενδιαφέρον.
σκατόφλωροι :rotflmao: :rotflmao:
Το να σας κόβετε η χολή, το αντέχετε... αλλά την αηδία, όχι...
ενδιαφέρον.
σκατόφλωροι :rotflmao: :rotflmao:
Meh?
Χριστο δε καταλαβα παλι...
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
Μου σβήσανε το ποστ με το σανατόριο ρε συ... τουλάχιστο έτσι νομίζω, δεν το βλέπω πουθενά...
Παλιότερα είχα βρίσει κόσμο για κάτι shockwave flash που βάζανε και τα οποία σε τρομάζανε άσχημα, αλλά οι mods κρίναν ότι δεν τρέχει τίποτα... Το ανέκδοτο με το σανατόριο όμως φαίνεται τους πείραξε περισσότερο από εκείνα τα flashάκια.
Και μόλις σβήσουν κι αυτό τι ακολουθεί ;Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
Μου σβήσανε το ποστ με το σανατόριο ρε συ... τουλάχιστο έτσι νομίζω, δεν το βλέπω πουθενά...
Το ξαναμανατόριο ;![]()
![]()
Ας το κάνουμε ανέκδοτο τουλάχιστον
![]()
![]()
![]()
Ζωρζ, δεν πιστευω να περιμενεις απαντηση γιατι εφυγε το "ανεκδοτακι" (βλεπεις, τηρω εισαγωγικα στο κειμενο που παρεθεσες!!!)Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
Παλιότερα είχα βρίσει κόσμο για κάτι shockwave flash που βάζανε και τα οποία σε τρομάζανε άσχημα, αλλά οι mods κρίναν ότι δεν τρέχει τίποτα... Το ανέκδοτο με το σανατόριο όμως φαίνεται τους πείραξε περισσότερο από εκείνα τα flashάκια.
ρητορικα θεωρω οτι ρωτας!
![]()
Εμένα δηλαδή πειράζει που μου άρεσε;Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
Ζωρζ, δεν πιστευω να περιμενεις απαντηση γιατι εφυγε το "ανεκδοτακι" (βλεπεις, τηρω εισαγωγικα στο κειμενο που παρεθεσες!!!)
ρητορικα θεωρω οτι ρωτας!
![]()
![]()
Ερωτήσεις; Που'ναι οι ερωτήσεις; οέο;
Σχετικά με τα εισαγωγικά, όσο "ανέκδοτα" ήταν οι καφρίλες που σε κοψοχολιάζανε (και που μείνανε και αν είναι κανείς ευαίσθητος σε τέτοια, θα πάθει ζημιά), άλλο τόσο "ανέκδοτο" ήταν και το δικό μου.
όχι φιλαράκι... φυσικά και δεν πειράζει...Εμένα δηλαδή πειράζει που μου άρεσε;Αλλά βλέπεις εδώ στο φόρουμ... :wacko:
ξερεις πολυ καλα, οτι προσπαθω για το καλυτερο. μην νομιζεις οτι δεν φευγουν και αυτα. αλλα πιστεψε με, αν δεν βγω στη συνταξη, ΔΕΝ γινεται 98000+ ποστς να τα ελεγξω 1 προς 1!Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
Ερωτήσεις; Που'ναι οι ερωτήσεις; οέο;
Σχετικά με τα εισαγωγικά, όσο "ανέκδοτα" ήταν οι καφρίλες που σε κοψοχολιάζανε (και που μείνανε και αν είναι κανείς ευαίσθητος σε τέτοια, θα πάθει ζημιά), άλλο τόσο "ανέκδοτο" ήταν και το δικό μου.
όχι φιλαράκι... φυσικά και δεν πειράζει...Αλλά βλέπεις εδώ στο φόρουμ... :wacko:
![]()
το εχω ξαναπει: πατηστε και εκεινο το τιμημενο το hyperlink Αναφέρετε αυτό το μήνυμα σε κάποιο διαχειριστή οταν κατι δεν σας καθεται καλα! μας βοηθατε, μην τα περιμενετε ολα ετοιμα!![]()
...οσο για την τελευταια γραμμη στο ποστ σου, θα προτιμησω να μην αναφερθω (και ΞΕΡΕΙΣ οτι δεν θα το κανω!)
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vasilis_Strom
Εμένα δηλαδή πειράζει που μου άρεσε;![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Δεν κατάλαβες τι είχε συμβεί μου φαίνεται. Ένας έβαλε την καφρίλα. Το ποστ έμεινε (πάει καιρός, μπορεί από τότε που μπήκε να το σβήσανε). Πολλοί εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους, αλλά η ομάδα των mods δεν έκρινε ως ακατάλληλο εκείνο το πράμα που σε τρομάζει. Το οποίο ήταν πραγματικά απαίσιο. Το ανέκδοτο που έβαλα, σε καμία περίπτωση δεν προκαλεί τέτοια αντίδραση.Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
το εχω ξαναπει: πατηστε και εκεινο το τιμημενο το hyperlink Αναφέρετε αυτό το μήνυμα σε κάποιο διαχειριστή οταν κατι δεν σας καθεται καλα! μας βοηθατε, μην τα περιμενετε ολα ετοιμα!
Τέλος πάντων, κάντε ό,τι σας καπνίσει, λες κ βελτιώνετε καθόλου το φόρουμ με αυτό που κάνετε... @@... φασαρία να γίνεται.
το τι γινόταν παλιά λίγο μας ενδιαφέρει....
αν θεωρείς ανέκδοτο αυτή την μαλακία που έβαλες έχεις πρόβλημα αισθητικής....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
δεν ειπαμε οτι πρεπει να κοψεις τετοια ανεκδοτα, μπας και σταματησει να σε στενευει το φωτοστέφανο?Αρχικά δημιουργήθηκε από Vasilis_Strom
Εμένα δηλαδή πειράζει που μου άρεσε;![]()
![]()
![]()
![]()
Τα ποστ εκεί είναι, δεν τα σβήνει κανείς, 5 χρόνια ποστ εκεί είναι...
αν θεωρείς forum αυτή τη μαλακία που τρέχετε έχεις και συ πρόβλημα οργάνωσης...
Άντε στείλτε και αυτό το thread στο διάολο να τελειώνουμε.
οκ, υπαρχει και μια τσοντοφωτο καπου στον οκτωβριο του 2004 (σιγουρα θα υπαρχει, δεν γινεται αλλιως!)Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
Δεν κατάλαβες τι είχε συμβεί μου φαίνεται. Ένας έβαλε την καφρίλα. Το ποστ έμεινε (πάει καιρός, μπορεί από τότε που μπήκε να το σβήσανε). Πολλοί εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους, αλλά η ομάδα των mods δεν έκρινε ως ακατάλληλο εκείνο το πράμα που σε τρομάζει. Το οποίο ήταν πραγματικά απαίσιο. Το ανέκδοτο που έβαλα, σε καμία περίπτωση δεν προκαλεί τέτοια αντίδραση.
Τέλος πάντων, κάντε ό,τι σας καπνίσει, λες κ βελτιώνετε καθόλου το φόρουμ με αυτό που κάνετε... @@... φασαρία να γίνεται.
να φαω καμμια 10ρια μηνες για να τα καθαρισω ολα εδω μεσα?
μας ενδιαφερει να τρεχει real time σωστα. για τα κακως κειμενα του παρελθοντος, να σου πω που δουλευει ο.... superfour!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ωραια.Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
Τα ποστ εκεί είναι, δεν τα σβήνει κανείς, 5 χρόνια ποστ εκεί είναι...
αν θεωρείς forum αυτή τη μαλακία που τρέχετε έχεις και συ πρόβλημα οργάνωσης...
Άντε στείλτε και αυτό το thread στο διάολο να τελειώνουμε.
θα δωσεις Link, θα το αναφερεις σε διαχειριστη ή θα το συζηταμε ατερμονα μεχρι να προβατιασουμε το τιμημενο το 5ετες ποστ?![]()