PDA

View Full Version : Μήπως είχε δίκιο ο Μάο?

Filosofos
07/10/2006, 12:54
Τα χαράματα της Πέμπτης που λέτε έγινε ένα τροχαίο στην Εγνατία. Τώρα θα μου πείτε και τι έγινε, δρόμος ταχείας κυκλοφορίας είναι τροχαία γίνονται συνέχεια.
Αυτό όμως δεν ήταν ένα συνηθισμένο τροχαίο, και θα σας εξηγήσω το γιατί παρακάτω...
Το συμβάν αφορούσε δυο αυτοκίνητα που συγκρούστηκαν μετωπικά.
Τώρα θα μου πείτε αυτό είναι αδύνατον αφού η Εγνατία όπως όλες οι Οδοί ταχείας κυκλοφορίας έχουν διαχωριστικό ανάμεσα στα ρεύματα τους…
Έλα όμως που δεν είναι έτσι…
Η Εγνατία λίγο πριν την Αλεξανδρούπολη έχει ένα κομμάτι που τα δύο ρεύματα ενώνονται σε ένα(τεσσάρων λωρίδων βέβαια αλλά χωρίς διαχωριστικά) Και από εκείνο το κομμάτι που λέτε βρήκε ευκαιρία ένας ναρκομανής και πέρασε με το αυτοκίνητό του στο απέναντι ρεύμα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά μερικά χιλιόμετρα παρακάτω, με 190χιλιόμερτα, με το αυτοκίνητο του Δημήτρη οι οποίοι επέστρεφαν στην Ξάνθη.
Από την σύγκρουση ο οδηγός του οχήματος που πέρασε στην απέναντι πλευρά να πεθάνει ακαριαία ενώ δύο από τα παιδία χρειάστηκαν δέκα ώρες χειρουργείο ενώ σώθηκαν χάρις τον τρίτο της παρέας ο οποίος διατηρώντας τις αισθήσεις του κατάφερε να καλέσει σε βοήθεια καθώς και στις προσπάθειες του αστυνομικού ο οποίος έπαθε ρήξη χιαστού στις προσπάθειες του να απεγκλωβίσει τα παιδιά να σημειωθεί ότι η δράση του ήταν άμεση καθώς και ότι και τα δύο αυτοκίνητα είχαν διαρροή βενζίνης με αποτέλεσμα να τυλιχτούν στις φλόγες και να εκραγούν μερικά λεπτά αργότερα…
Επίσεις να συμειωθεί οτι το ένα παιδί λόγο τις σύγκρουσης είχε πρόβλημα σε δύο σπόνδυλους με αποτέλεσμα να μην αισθάνεται τα πόδια του και τους γιατρούς να λένε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην ξανα περπατίσει.
Κλείνοντας αναφέρω ότι και τα τρια παιδιά εινα 19 χρονών με ότι μπορει να συμαινει αυτό για την μετέπιτα ζωή τους.
Η ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι σύμφωνα με στις αρχές ο συγκεκριμένος ναρκομανής είχε επιχειρήσει και παλιότερα να αυτοκτονήσει με παρόμοιο τρόπο…
Και ερωτώ μήπως είχε δίκιο τελικά ο Μάο που μάζεψε όλους του Ναρκομανείς τα βαποράκια και τους εμπόρους μαζί με τους φονιάδες στην κόκκινη πλατεία και δεν άφησε κανένα όρθιο???

Φιλαλήθης
07/10/2006, 13:14
Είναι ένας τρόπος αντιμετώπισης. Λύση δεν είναι, με την έννοια ότι δεν αποκλείεις μελλοντικά να γίνουν άλλοι ναρκομανείς/τελειωμένοι (μπορεί να χρησιμοποιείς ναρκοτικά, αυτό δε σε κάνει αυτοστιγμεί επικίνδυνο, αλλά αυτό είναι ένα λεπτό ζήτημα)

... αλλά όταν το πράμα αρχίσει και γίνεται επικίνδυνο για τους υγιείς... ... πότε-πότε...

stavrogin
07/10/2006, 13:33
Σε τετοιες περιπτωσεις οτι και να πεις λιγο ειναι.Και η χειροδικια επιτρεπεται επισης.Οταν κινδινευει ο ανθρωπος σου,η μονη αληθεια που ισχυει ειναι αυτη.Ευχομαι στα παιδια να ξεπερασουν το κακο που τους βρηκε.

GeorgeFZR
07/10/2006, 14:14
Ponaei kefali,kovei kefali....

fovero....:rolleyes: :a31: :a31:

alximistis
07/10/2006, 14:39
Καταλαβαίνω τη θλίψη την πίκρα αλλά και το θυμό σου.
Όμως δεν είναι λύση αυτό που ανέφερες ότι έκανε ο Μάο.
Άσε που δεν το έκανε έτσι ακριβώς αλλά τέλος πάντων...
το θέμα είναι ότι μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν. Και αυτό που έκανε ο ναρκομανής θα σου υπενθυμίσω ότι το έκανε ένα μαλακισμένο στην καρδιά της Αθήνας σκοτώνοντας τελικά 3 ανθρώπους!!!
Και δεν ήταν ναρκομανής...

Φιλαλήθης
07/10/2006, 15:00
georgefzr, στην περίπτωση αυτή, το γνωμικό που πέταξες δεν κολλάει ούτε με κυανοακρυλική. Αν ένα μέλος του σώματος έχει πάθει γάγγραινα, το κόβεις γιατί αλλιώς θα πεθάνεις. Το "κόψιμο" που έγινε δεν ήταν επειδή πόναγε το κεφάλι αλλά επειδή είχε σαπίσει το χέρι.

Στην περίπτωση αυτή, κατάλαβέ το, θα το έκοβες ο ίδιος το χέρι σου.

miraze
07/10/2006, 15:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Filosofos
Τα χαράματα της Πέμπτης που λέτε έγινε ένα τροχαίο στην Εγνατία. ......................................Κλείνοντας αναφέρω ότι και τα τρια παιδιά εινα 19 χρονών με ότι μπορει να συμαινει αυτό για την μετέπιτα ζωή τους.
Η ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι σύμφωνα με στις αρχές ο συγκεκριμένος ναρκομανής είχε επιχειρήσει και παλιότερα να αυτοκτονήσει με παρόμοιο τρόπο…
Και ερωτώ μήπως είχε δίκιο τελικά ο Μάο που μάζεψε όλους του Ναρκομανείς τα βαποράκια και τους εμπόρους μαζί με τους φονιάδες στην κόκκινη πλατεία και δεν άφησε κανένα όρθιο???

Φίλε Filosofos τί να πώ και εγώ που ακόμα κλαίω τους κουμπαρους μου (http://www.agelioforos.gr/archive/article.asp?date=9/15/2006&page=20) γιατί ένας σεσημασμένος για ναρκωτικά τους χτύπησε από πίσω???

Να σου πώ όμως ότι πιο πολύ τα έχω με τους 150.000 αστυνομικούς που όλοι εμείς πληρώνουμε για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους και στην τελική................... μόνο διαδηλώσεις αστυνομεύουν.

Το παιδί που τους χτύπησε έχει ήδη πάρει για εμένα την χειρώτερη τοιμωρία. Κάθε βράδυ θα ξυπνά με την εικόνα τριών ατόμων να καίγονται. Δεν θέλω και δεν περιμένω τίποτα από αυτόν. Περιμένω όμως από την πολιτεία να είναι σωστή απέναντί μου.

Δεν θέλω η αστυνομία να μου συλλαμβάνει τα μικρο βαποράκια και να αφήνει τους μεγαλοεμπόρους στις βίλλες τους.

Ο χρήστης στις συγκεκριμένες περιπτώσεις είναι αυτός που πάτησε τη σκανδάλη, ποιός όμως του έδωσε το όπλο????????

o_gavros
07/10/2006, 16:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Filosofos
.. μήπως είχε δίκιο τελικά ο Μάο που μάζεψε όλους του Ναρκομανείς τα βαποράκια και τους εμπόρους μαζί με τους φονιάδες στην κόκκινη πλατεία και δεν άφησε κανένα όρθιο???
Φίλε Φιλοσοφε,καταρχήν έχεις δικιο να νιώθεις ότι νιώθεις γιατί προφανώς θα ήταν δικοί σου ανθρωποι,και ποτέ δεν είναι εύκολο όταν χάνουμε δικούς μας.
Όμως φίλε,δεν είναι σωστό και δίκαιο να γκετοποιήσουμε και να "εξολοθρεύσουμε" μια ομάδα (συν)ανθρώπων απλά και μόνο επειδή έχουν μια σοβαρότατη ασθένεια/πάθηση.τα ναρκωτικά!
Πίστεψε με,αυτός που προκάλεσε το δυστύχημα έχει ανοίξει το νταραβέρι του με τον Θανατο και τη δυστυχία πολύ πριν πιάσει οποιοδήποτε τιμόνι!τα παιδιά αυτά είναι άρρωστα και θέλουν τη βοήθεια μας,όχι την απαξίωση μας!εξάλλου ο καθένας μας,υπο προυποθεσεις θα μπορούσε να είναι στη θέση τους.
τώρα θα μου πεις,και τι φταίω εγώ/εσύ/ο δίπλα,αν κάποιος τοξικομανής πάει και γίνει χάλια και βγεί και με/σε/τους σκοτώσει.
Δεν φταίς προφανώς,αλλά αυτό όπως βλέπουμε και απο το πρόσφατο παραδειγμα του ατυχηματος στη Συγγρού ή στο Διδιμότειχο, μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή.η κακιά η ώρα που λέμε.
Εδώ μπαίνει στο κόλπο αυτή η πουτάνα η Πολιτεία.αυτοί που είναι κατα βάση υπεύθυνοι για την εισαγωγή ναρκωτικών στη χώρα,για την ελλειπή καταστολή των μεγαλέμπορων κ.ο.κ.
για αυτό ως απάντηση σου,όχι φίλε.ΔΕΝ είχε δίκιο ο Μάο!δεν είναι λύση αυτή.
και πάλι συλληπητήρια για το χαμό των ανθρώπων :wave2:

GeorgeFZR
07/10/2006, 17:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
georgefzr, στην περίπτωση αυτή, το γνωμικό που πέταξες δεν κολλάει ούτε με κυανοακρυλική. Αν ένα μέλος του σώματος έχει πάθει γάγγραινα, το κόβεις γιατί αλλιώς θα πεθάνεις. Το "κόψιμο" που έγινε δεν ήταν επειδή πόναγε το κεφάλι αλλά επειδή είχε σαπίσει το χέρι.

Στην περίπτωση αυτή, κατάλαβέ το, θα το έκοβες ο ίδιος το χέρι σου.

eisai 8eos!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer:

Φιλαλήθης
07/10/2006, 19:38
Δεν κατάλαβες τι λέω, έτσι δεν είναι;

GeorgeFZR
07/10/2006, 20:47
Δεν κατάλαβες τι λέω, έτσι δεν είναι;

Έτσι είναι,για ακόμη μια φορα έχεις απόλυτο δίκιο...δεν κατάλαβα απολύτως τίποτα!

Εσύ από την άλλη κατάλαβες την ουσία του topic? Μακάρι να μην σου τύχει ποτε να έχεις κάποιον δικό σου άνθρωπο να υποφέρει από αυτές τις ουσίες

Μέχρι τότε συνέχισε να παίζεις με τις λέξεις και να αμπελοφιλοσοφείς

:ZZZ:

airamhag
07/10/2006, 20:59
μαλιστα ...οι ουσιες..η πολιτεια ..οι αστυνομικοι ...το συστημα ..το διαζωμα...

απο που να ξεκινησεις να κοβεις κ τι να σωσεις...

ευχομαι το καλυτερο για τα παιδια..οχι το καλυτερο..να το ξεπερασουν με ολη τη σημασια της λεξης, σωματικα κ ψυχολογικα..

crs-k
07/10/2006, 21:04
Φιλε Φιλοσοφε ...

Ειλικρινα λυπαμαι για τον τραυματισμο των παιδιων ...

Αλλα προσεχε μιας κι εισαι μικρος ακομα μην πεσεις σ' αυτην την παγιδα του ακρατου φασιμου!

Προφανως ΔΕΝ ξερεις ποσο ΑΡΡΩΣΤΟΣ και ποσους πονους εχει ενας ναρκoμανης, αλλα σαφως πρεπει να ξερεις οτι ειναι ακομα μια ανθρωπινη υπαρξη.

ΔΕΝ ειναι καποιο "χερι" ή "ποδι", αλλα μια ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ !!!

Και να σου θυμησω μονο οτι αυτες τις αντιληψεις τις ειχε κι ο Χιτλερ ...

Δυστυχως πολλοι ΔΕΝ εχουν το μυαλο για να διδασκονται, απο την ιστορια, με αποτελεσμα ΠΟΛΛΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ να κυκλοφορουν αναμεσα μας ... :sick:

Σου ξαναλεω προσεχε τις παγιδες!

Ο κατηφορος ειναι ευκολος ... :winka:

Φιλαλήθης
07/10/2006, 21:25
Τα ναρκωτικά είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο. Είναι πολύ δύσκολο να αναλύσει κανείς το θέμα και δεν ταιριάζει στην παρούσα συζήτηση. Επειδή όμως είπα κάτι που παρατηρώ ότι δεν έγινε κατανοητό, θα προσπαθήσω να εξηγήσω κάπως λεπτομερέστερα τη θέση μου.

Ένας "ναρκομανής" (όχι "χρήστης" ναρκοτικών, μα κάποιος που η ζωή του έχει καταστραφεί από την ανάγκη του για αυτά) έχει, δυστυχώς, λίγες δυνατές καταλήξεις. Ή καταφέρνει και λύνει το πρόβλημα, σχεδόν πάντα με τη βοήθεια άλλων, ή όχι. Τα περισσότερα από αυτά που γράφω ίσως να ταιριάζουν καλύτερα για τα "βαποράκια" και τους "εμπόρους".

Όσο πιό άσχημη είναι η κατάσταση του αρρώστου, τόσο πιό δύσκολο και φυσικά σπανιότερο, είναι να διορθωθεί. Η τρέλα δεν είναι μακριά για κάποιον που η ζωή του έχει πάει στο διάολο και ο ασθενής πιά δυσλειτουργεί. Πάει να σκοτώσει άλλους.

Αν κάποιος έχει καταντήσει να έχει αυτοκτονικές/δολοφονικές τάσεις είναι απίθανο μόνος του να αναζητήσει λύση στο πρόβλημά του. Έχει επιλέξει (λαθεμένα, ίσως, αλλά είναι επιλογή του. ...είναι; ). Περίπτωση τέτοια ο άνθρωπος στο γεγονός που περιέγραψε ο filosofos.

Ένας άνθρωπος με σοβαρό πρόβλημα που τον αποτρέπει από το να είναι ενεργό μέλος της κοινωνίας, έχει περιθώρια επανένταξης αντιστρόφος ανάλογα της σοβαρότητας της κατάστασής του. Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν ευθύνονται άλλοι για την κατάντια του, μα μόνο ο ίδιος. Σε ελάχιστες μόνο περιπτώσεις ευθύνονται άλλοι.

Αν κάποιος όμως έχει φτάσει στο σημείο να είναι άμεσα επικίνδυνος για τους άλλους ("άλλοι", στη συγκεκριμένη περίπτωση, σημαίνει: "όλοι οι άλλοι άνθρωποι, είτε υγιείς είτε άρρωστοι". ο διαχωρισμός γίνεται μεταξύ του ενός και όλων των άλλων, όχι μεταξύ του ενός και όσων δεν είναι ναρκομανείς.) και δεν βλέπουμε να υπάρχει λύση, πρέπει να απομακρυνθεί. Σύμφωνοι, είναι άρρωστος και θέλει βοήθεια, αλλά οι υπόλοιποι άνθρωποι δεν γίνεται να κινδυνεύουν από αυτόν.

Αυτό που έκανε ο Μάο, όπως είπα, δεν είναι λύση. Αλλά αν σε κάποιο μέρος έχει γεμίσει η γειτονιά με ναρκομανείς και η κατάσταση προκαλεί δικαιολογημένη ανυσηχία στους κατοίκους, μαζέφτε τους και στείλτε τους αλλού. Εκτός αν νομίζετε ότι υπάρχουν περιθώρια να συνετήσεις ανθρώπους που συνειδητά καταστρέφουν τους εαυτούς τους και τους άλλους αντί να αναζητήσουν λύση.

stavrogin
07/10/2006, 21:38
Το οτι ο τυπος επιλεγει να πεσει πανω σε ενα αυτοκινητο με ζωντανους ανθρωπους οπως θα επεφτε πανω σε ενα τοιχο,με φρικαρει.
Ειναι ενας ανθρωπος που δεν σεβεται την ζωη του αλλου που δε βλεπει οτι υπαρχει ζωη περα απο αυτον τον ιδιο. Αν το κανει απο αδιαφορια ειναι ενα γουρουνι.
Αν παλι εχει μαλωσει με την ανθρωποτητα και θελει να ξεκανει μερικους ειναι μια τραγικη περιπτωση.
Οπως και να χει δρα ισοπεδωτικα και το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.

Φιλαλήθης
07/10/2006, 22:02
Αυτά που είπα πιό πάνω, με λιγότερα λόγια:

Έχουμε να κάνουμε με μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι αποτελούν άμεσο κίνδυνο για τους ανθρώπους (και φυσικά για τους εαυτούς τους). Είναι ένα σοβαρότατο πρόβλημα που απειλεί τους πάντες (εξ'ου και ο, ίσως όχι τόσο ακριβής, παραλληλισμός μου με τη γάγγραινα). Τί θα κάνουμε; Η μέθοδος που εφάρμοσε ο Μάο σίγουρα δεν είναι λύση, όπως είπα και πριν, μα κάτι έπρεπε να γίνει. Αυτός έκανε έτσι. Χίτλερ, ξεχίτλερ, αποφάσισε κάτι.

πώς το είπε να δεις ο άλλος; 'κατά το δαίμονα αυτού';

stavrogin
07/10/2006, 22:27
Αυτά που είπα πιό πάνω, με λιγότερα λόγια:

Εχουμε να κάνουμε με μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι αποτελούν άμεσο κίνδυνο για τους ανθρώπους (και φυσικά για τους εαυτούς τους). Είναι ένα σοβαρότατο πρόβλημα που απειλεί τους πάντες (εξ'ου και ο, ίσως όχι τόσο ακριβής, παραλληλισμός μου με τη γάγγραινα). Τί θα κάνουμε; Η μέθοδος που εφάρμοσε ο Μάο σίγουρα δεν είναι λύση, όπως είπα και πριν, μα κάτι έπρεπε να γίνει. Αυτός έκανε έτσι. Χίτλερ, ξεχίτλερ, αποφάσισε κάτι.

πώς το είπε να δεις ο άλλος; 'κατά το δαίμονα αυτού';

Θα διαφωνισω με το "Εχουμε".Δηλαδη εμεις ειμαστε οι υγειεις που θα αποφασισουμε για τους αρρωστους;

Το τι εκανε ο Μαο κι ολα τα κρατη με τα προβληματα τους ειτε ειναι Ναρκωτικα,λεπρα,Τρελλα,και δεν ξερω τι αλλο. Το εκαναν ΚΑΘΑΡΑ και μονο για λογους οικονομιας.
Δεν υπαρχει σε αυτες τις πραξεις ιχνος ηθικου υποβαθρου .

Ειναι αδεξιοτητα το γεγονος οτι δεν μπορουμε να κανουμε εναν (πχ) εγκληματια χρησιμο ανθρωπο.Μας λειπει η γνωση, ο χρονος ,τα κεφαλαια αλλα και το κινητρο για να πραξουμε κατι τετοιο.Ειναι προτιμοτερο να τον εξαφανισουμε η να τον σκοτωσουμε.

Τωρα βεβαια καθε κοινωνια ηλιθιων απαιτει καθε πραξη της οσο απαισια κι αν ειναι αυτη να εχει μια γερη ηθικη βαση, ετσι ωστε να μπορουμε ολοι να κοιμομαστε σιγουροι οτι πραξαμε το σωστο και το δικαιο.

Οσο για το Μαο η πραξη του ειχε πολιτικη σημασια .Οτι ανοικε στην παλια ζωη της Κινας επρεπε να ξερηζωθει γιατι ηταν αντεπαναστατικο.

Φιλαλήθης
07/10/2006, 22:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Θα διαφωνισω με το "Εχουμε".Δηλαδη εμεις ειμαστε οι υγειεις που θα αποφασισουμε για τους αρρωστους;
Με το "έχουμε" δεν υποννοούσα καμία κατηγορία.

Αλλά και έτσι να ήταν...:
Καλά λοιπόν, ας αφήσουμε τον άρρωστο να αποφασίσει τι θα κάνει.

zireous
08/10/2006, 07:07
Θα συμφωνήσω με τον stavrogin.

Το θέμα ναρκωτικά έχει κάποιες λύσεις, καλές οι κακές αυτές είναι, και άν θέλεις, ξεμπλέκεις μόνος σου -βασικά μόνος σου ξεμπλέκεις, όσο πιο γρήγορα ξεκαθαρίσεις τα προσωπικά σου εσωτερικά προβλήματα...

Το να θεωρούμε ασθενείς συνανθρώπους κατακάθια της κοινωνίας, άξιους μόνο για γκέτο ή φυλακή είναι η εύκολη λύση, για παράδειγμα εγώ καθημερινά αντιμετωπίζω καταστάσεις και ανθρώπους ενοχλητικούς εώς και ανυπόφορους -που πολλοί είναι συνηθισμένοι άνθρωποι με τα συνηθισμένα τους κολλήματα-, αλλά δε βιάζομαι να βγάλω το μπαλτά και να τους κόβω κομμάτια (καλά, μερικές φορές μου έχει περάσει από το μυαλό, άλλα ευτυχώς έχω άλλες διεξόδους, και λίγη υπομόνή παραπάνω). :D

Δεν βιάζομαι να τους κλείσουνε στο μαντρί, πολλοί έχουν ελπίδες να γλιτώσουν από τα άκρα που καί τα ναρκωτικά αλλά και το αλκοόλ μπορεί να σε στείλουν, και υπάρχει σαφές κοινωνικό πρόβλημα στο υπόβαθρο.

Φυσικά, σε περίπτωση που κάποιος έχει τάσεις αυτοκτονίας, συνήθως κρίνεται από τις πράξεις του, και πχ καταδικάζεται για ένα δυστύχημα όταν το κάνει, δεν τον σαβουριάζουν... προληπτικά για να μήν το κάνει ενδεχομένως -υπάρχει όμως κάποια νομοθεσία σχετική.

Η μέγιστη λύση που προτείνουν μερικοί τεχνοκράτες (δες το τσιπάκι του Bush πχ), για απόλυτη αστυνόμευση, δεν είναι λύση, και όσοι νομίζουν ότι είναι, κάνουν τραγικό λάθος.

Παρόλα αυτά, βλέπω ότι το αλκοόλ είναι ακόμα η πρώτη αιτία στα τροχαία...

Δές παραδείγματα από την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία:
http://www.statistics.gr/gr_tables/S801_SDT_1_TB_AN_04_36_Y.pdf

Δες εδώ για μια γενική εικόνα:
http://www.statistics.gr/table_menu.asp?dt=0&sb=SDT_1&SSnid=%20-%20%C4%E7%EC%FC%F3%E9%E1%20%D4%DC%EE%E7&Dnid=%20-%20%CF%E4%E9%EA%DC%20%D4%F1%EF%F7%E1%DF%E1%20%C1%F4%F5%F7%DE%EC%E1%F4%E1

Δες και κάποιες λύσεις:
http://www.ses.gr/docs/theseis/SES-2005-05_Theseis_RoadSafety.pdf
http://www.ses.gr/ses_act_theseis.html
http://www.glavopoulos.gr/arthra/anatolia_isigisi_04_2004.htm

Πάλι να θυμίσω ότι σε μερικά πράγματα υπάρχουν πολλές όψεις, όπως για παράδειγμα, μια στιγμιαία απροσεξία, ή κόπωση μπορεί να οδηγήσει σε θανατηφόρο δυστύχημα και κανένα στατιστικό δεν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα -στο βάθος του μυαλού μου όμως, αυτός που δεν έχει 100% το νου του στο δρόμο είναι συνεργός, στο δυστύχημα που ο "ναρκωμανής" ή ο "αλκοολικός" ή ο "απλά κάφρος" οδηγός προσπαθεί να προκαλέσει είτε εν αγνοία του είτε όχι.

Η εγρήγορση του οδηγού πρέπει να σταματάει, όταν το κλειδί βγαίνει... :cool:

H.A.Balafoutre
08/10/2006, 11:09
Το θέμα είναι πως βγήκε στο δρόμο με το αμάξι και προκάλεσε μεγάλη δυστυχία σε νέους ανθρώπους.

Κρίμα και πάλι κρίμα. Ελπίζω να γίνουν καλά τα παιδιά διότι έχουν όλη τη ζωή μπροστά τους για να ξεχάσουν και να δημιουργήσουν.

Τραγικό περιστατικό, πιάνεται το στομάχι μόνον που το διαβάζεις.:sad:

VanDiemen
08/10/2006, 11:50
Μπορώ να διακρίνω σε όλους τη λογική με την οποία εκφράστηκαν.. Είναι κατανοητός ο πόνος που προκαλεί ο χαμός ανυποψίαστων ανθρώπων. Εγώ νομίζω ότι, αν σώνει και καλά θέλει κάποιος να βρει τον φταίχτη σ'αυτό το δυστύχημα, μάλλον πρέπει να στραφεί προς τους συγγενείς ή το περιβάλλον του ναρκομανή, που με την αμέλειά τους, τον άφησαν να πάρει το αυτοκίνητο και να βγει στο δρόμο. Όπως και να το κάνουμε και οι άνθρωποι αυτοί, σίγουρα δεν έκαναν κάτι επίτηδες ή από εγκληματική αμέλεια. Απλώς έγινε ότι έγινε, από έλλειψη προνοητικότητας.
Είναι περιπτώσεις, περίπου σαν να περπατάς στο δρόμο και να σε χτυπήσει κεραυνός. Με ποιον να τα βαλεις;
Εξάλλου ο οδηγός-ναρκομανής είναι νεκρός.. Τι να συζητάμε από δω και πέρα.
Σχετικά με το δρόμο, τον ξέρω καλά.. Είναι απαράδεκτος! Φαρδύς μεν, αλλά με μεγάλες στροφές, σαμάρια, σκασίματα και αρνητικές κλίσεις. Φτιάχτηκε αρκετά χρόνια πριν αρχίσει η εγνατία και όταν φτιάχτηκε η εγνατία, τον άφησαν επειδή είναι φαρδύς. Δε νομίζω ότι σκοπεύουν να το αφήσουν έτσι.. Μάλλον θα το φτιάξουν κι αυτό σύμφωνα με τις προδιαγραφές του υπόλοιπου αυτοκινητόδρομου.

Resistman
08/10/2006, 14:24
Δηλαδη αν ειχε προξενησει το ατυχημα κουμπωμενο Κηφισιωτακι (εννοω φραγκατος ) τι διαφορα θα ειχε; Θα επρεπε να σκοτωσουμε ολους τους πλουσιους;

Ρε Φιλαληθη αποτελουν αμεσο προβλημα, κινδυνο και απειλη για την κοινωνια αυτοι οι ανθρωποι; Εισαι με τα καλα σου; Ερχομαι σ επαφη σχεδον καθημερινα μαζι τους. Εχουν προβλημα χοντρο ρε και παρτο χαμπαρι δεν ηθελαν να "καουν", αλλο που εκει κατεληξαν.

Θελουν κουβεντα, κατανοηση και Προγραμμα για να καταφερουν ν αποτοξινωθουν. Και οταν η λιστα αναμονης στον Οκανα η στην Παρεμβαση ειναι 5000 ατομα μηπως καποιος αλλος φταει που συντηρει αυτη την κατασταση; Εχω γνωρισει παιδια που απεξαρτηθηκαν και ειναι ενας και ενας...

Α! Και ξερουμε ποιοι τα πουλανε, χρονια τωρα...

GeorgeFZR
08/10/2006, 15:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
Δηλαδη αν ειχε προξενησει το ατυχημα κουμπωμενο Κηφισιωτακι (εννοω φραγκατος ) τι διαφορα θα ειχε; Θα επρεπε να σκοτωσουμε ολους τους πλουσιους;

Ρε Φιλαληθη αποτελουν αμεσο προβλημα, κινδυνο και απειλη για την κοινωνια αυτοι οι ανθρωποι; Εισαι με τα καλα σου; Ερχομαι σ επαφη σχεδον καθημερινα μαζι τους. Εχουν προβλημα χοντρο ρε και παρτο χαμπαρι δεν ηθελαν να "καουν", αλλο που εκει κατεληξαν.

Θελουν κουβεντα, κατανοηση και Προγραμμα για να καταφερουν ν αποτοξινωθουν. Και οταν η λιστα αναμονης στον Οκανα η στην Παρεμβαση ειναι 5000 ατομα μηπως καποιος αλλος φταει που συντηρει αυτη την κατασταση; Εχω γνωρισει παιδια που απεξαρτηθηκαν και ειναι ενας και ενας...

Α! Και ξερουμε ποιοι τα πουλανε, χρονια τωρα...

+100000000000000000000000

ASTRAKITCAR
09/10/2006, 08:18
Πειτε με φασιστα,απολυτο οτι θελετε...

στο μεγαλυτερο ποσοστο αυτοι που παιρνουνε ναρκωτικα,ποτο,τσιγαρο κτλ το θελανε οι ιδιοι..
οι παπαριες περι σπιτιων,γονιων κτλ ειναι για τις ταινιες..
οποιος εχει δυσκολιες το παλευει δεν τα παραταει και πεφτει στην ευκολη λυση.
η ζωη ειναι μια μαχη.

οσοι κανουν τις παραπανω ενεργειες οπως ο εξαρτυμενος απο ναρκωτικα και την γλυτωνει η αυτοδικια ειναι για μενα η λυση.ποτε δεν θα αφαιρεσω ζωη απο ανθρωπο.δεν του την εδωσα εγω για να την παρω...

αλλα σε περιπτωσεις που υπαρχει δολος και εκ του ασφαλους μιλωντας,(ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ) δυο σφαιρες στα δυο γονατα ετσι ωστε κουτσαινοντας να θυμαται σε ολη του τη ζωη τι δεν πρεπει να ξανακανει...

πολυ πινουν προκαλουν ενα τροχαιο και ξαναπινουν...
πολυ κλεβουν και δολοφονουν,φυλακιζονανται βγαινουν και ξαναδολοφονουν...
πολυ βιαζουν φυλακιζονται-αποφυλακιζονται και ξαναβιαζουν...

καποιοι το εχουν στο DNA τους ,καποιοι πρεπει να τους το αποβαλλουν...

Φιλαλήθης
09/10/2006, 12:00
resistman/georgefzr, δεν έχετε καταλάβει τίποτα από αυτά που έγραψα.

Ρε Φιλαληθη αποτελουν αμεσο προβλημα, κινδυνο και απειλη για την κοινωνια αυτοι οι ανθρωποι; Εισαι με τα καλα σου;

Όχι δα... είναι στηρίγματα της κοινωνίας μας! Παραγωγικοί και δημιουργικοί!

Όσο για το άλλο, για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι με τα καλά μου: Αυτή τη στιγμή φοράω ένα μαύρο τζιν σορτς που έκοψα ο ίδιος από ένα παλιό άχρηστο τζιν.

Resistman
09/10/2006, 12:59
Astrakitcar την επομενη που θα ξεπερασεις το οριο ταχυτητας προτεινε στο συνοδηγο σου να σου κοψει το δεξι χερι
ετσι για ν αποβαλλεις τις κακιες συνηθειες..

Κατα τ αλλα εχεις δρομο ακομα να μορφωθεις...Καλη αναζητηση

ASTRAKITCAR
09/10/2006, 13:47
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
[B]Astrakitcar την επομενη που θα ξεπερασεις το οριο ταχυτητας προτεινε στο συνοδηγο σου να σου κοψει το δεξι χερι
ετσι για ν αποβαλλεις τις κακιες συνηθειες..

Κατα τ αλλα εχεις δρομο ακομα να μορφωθεις...Καλη αναζητηση

προφανως προβλημα κατανοησης εχεις εσυ.εννοω σε απλα ελληνικα οποιος εχει τασεις αυτοκτονιας ή απλα τα χει παιξει και θελει με δολο-νομικα μιλαω εδω αν το πιανεις- να παρει και αλλες ζωες μαζι του,αν την γλυτωσει και συμβει σε εμενα,ναι μπορει,ξαναλεω μπορει να κανω αυτο που ειπα παραπανω.

αλλη περιπτωση απο λαθος να προκαλεσω ατυχημα-δυστυχημα-φανταζομαι καταλαβαινεις την διαφορα-και αλλο να περασω με 10km παραπανω το οριο ταχυτητας και να προκαλεσω τροχαιο.κατα το νομο αν πηγαινα με 80 εκει που το οριο ειναι 60 ειμαι δολοφονος.

πιασε το νοημα φιλε.
οσο αφορα την μορφωση απο την στιγμη που δεν με ξερεις μαθε οτι στα 18 μου ειχα παννεληνιες σχολικες πρωτιες και αριστεια ....παραπερα δεν λεω κατι αλλο...
ναι αναζητηση κανω καθε μερα,και υπερβατικη και γηινη και ασφαλτινη...

Resistman
09/10/2006, 13:53
Ρε μαν σορυ για την παρεξηγα..
Και παλι διαφωνω αλλα ετσι που το εγραψες τωρα εγινε πιο κατανοητο και πιο λογικο..Peace bro

dukeandthecity
09/10/2006, 14:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
Πειτε με φασιστα,απολυτο οτι θελετε...

καλα περιμενε λίγο... :smilea:

στο μεγαλυτερο ποσοστο αυτοι που παιρνουνε ναρκωτικα,ποτο,τσιγαρο κτλ το θελανε οι ιδιοι..
οι παπαριες περι σπιτιων,γονιων κτλ ειναι για τις ταινιες..
οποιος εχει δυσκολιες το παλευει δεν τα παραταει και πεφτει στην ευκολη λυση.
η ζωη ειναι μια μαχη.

εχεις ενα μερικο δίκιο...

οσοι κανουν τις παραπανω ενεργειες οπως ο εξαρτυμενος απο ναρκωτικα και την γλυτωνει η αυτοδικια ειναι για μενα η λυση.ποτε δεν θα αφαιρεσω ζωη απο ανθρωπο.δεν του την εδωσα εγω για να την παρω...

για να δουμε τι εννοεις με την αυτοδικία

αλλα σε περιπτωσεις που υπαρχει δολος και εκ του ασφαλους μιλωντας,(ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ) δυο σφαιρες στα δυο γονατα ετσι ωστε κουτσαινοντας να θυμαται σε ολη του τη ζωη τι δεν πρεπει να ξανακανει...

μαλιστα ... τωρα καταλαβα

πολυ πινουν προκαλουν ενα τροχαιο και ξαναπινουν...
πολυ κλεβουν και δολοφονουν,φυλακιζονανται βγαινουν και ξαναδολοφονουν...
πολυ βιαζουν φυλακιζονται-αποφυλακιζονται και ξαναβιαζουν...

μηπως εχει να κανει με το σωφρονιστικο ?

αδόλφε ? και εσυ εδώ ?

stavrogin
09/10/2006, 14:13
Ρε Dukeandthecity

απαντησα κι εγω με το ιδιο στυλ σε καθε φραση ξεχωριστα ,αλλα ειδα τη δικη σου απαντηση και ειναι καλητερη

αδόλφε ? και εσυ εδώ ?:rotflmao:

crs-k
09/10/2006, 14:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
........................
αδόλφε ? και εσυ εδώ ?

Εγω προειδοποιησα διαβαζοντας μολις τα 3-4 πρωτα ποστς της κουβεντας ... :sick:

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
.................................
με αποτελεσμα ΠΟΛΛΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ να κυκλοφορουν αναμεσα μας ... :sick:
.............................

Καποιοι οσο συνεχιζουν να μιλανε, εκτιθενται ανεπανορθωτα ... :(

dukeandthecity
09/10/2006, 14:28
Το χειρότερο ειναι οτι ο ανθός της νεας γενιας ξεκινα απο το
οσο αφορα την μορφωση απο την στιγμη που δεν με ξερεις μαθε οτι στα 18 μου ειχα παννεληνιες σχολικες πρωτιες και αριστεια ....παραπερα δεν λεω κατι αλλο...
ναι αναζητηση κανω καθε μερα,και υπερβατικη και γηινη και ασφαλτινη...

και καταληγει σε ακραιες αποψεις.

Και φίλε astrokit καλα κανεις και εισαι οργισμένο νιατο και εχεις αποψεις διαφορετικές απο τους "μεγάλους" αλλα ο παρορμητισμος δεν ειναι παντα προσον.:wave2:

Boxer
09/10/2006, 14:33
Ως ατομο τον ναρκομανη η τον αλλο που σκοτωσε τους τρεις θα τον σκοτωνα με τα ιδια μου τα χερια.

Ομως....

.....η δικαιοσυνη και οι θεσμοι δεν πρεπει να λειτουργουν εν θερμω.
Η πολιτεια οφειλει να μην λειτουργει εκδικητικα.

Εγω θα τον σκοτωνα και συνειδητα θα πληρωνα τις συνεπειες.

Αρα θανατικες ποινες και ξεκαθαρισματα δεν παιζουν για μενα.

Resistman
09/10/2006, 15:11
Duke and the city μ εβγαλες απ τη δυσκολη θεση να μην αρχισω να σχολιαζω..Θενκ γιου.. :)

Οσο για τ αλλα ολοι μ ενα κουμπουρι στο χερι ειστε και οταν σας ζητανε ταυτοτητα: οτι πειτε εσεις κ. οργανο...ναι πιαστε μου λιγο και τον κωλο...οχι δεν σας παρεξηγω..μα τι λετε τωρα...μεταξυ μας..

:yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck:

hidefnick
09/10/2006, 15:24
Να πω και εγώ την π@π@ριά μου έτσι για να με κράξετε.

Δηλαδή να αφήσουμε και τους παιδέρες του γνωστού ολανδικού κόματος να διατυμπανίζουν τα πιστεύω τους, για να μην μας πουν φασίστες? Τι λέτε ρε.

Η ελευθερία ΜΟΥ τελειώνει εκεί που αρχίζει η δικιά ΣΟΥ. Και η ελευθερία του κάθε πρεζονιού, που πρέπει να ντιλάρει σε εύκολους στόχους, (παιδάκια κλπ) τελειώνει ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ.

Αν αυτές οι απόψεις με κάνουν φασίστα, τότε ναι είμαι.

PS (Το Αδόλφος είναι λίγο πασέ. Εχουμε Bush πιά)

Boxer
09/10/2006, 15:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr

Δηλαδή να αφήσουμε και τους παιδέρες του γνωστού ολανδικού κόματος να διατυμπανίζουν τα πιστεύω τους, για να μην μας πουν φασίστες? Τι λέτε ρε.

Η ελευθερία ΜΟΥ τελειώνει εκεί που αρχίζει η δικιά ΣΟΥ. Και η ελευθερία του κάθε πρεζονιού, που πρέπει να ντιλάρει σε εύκολους στόχους, (παιδάκια κλπ) τελειώνει ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ.

PS (Το Αδόλφος είναι λίγο πασέ. Εχουμε Bush πιά)

η ελευθερία του κάθε πρεζονιού, που ντιλάρει σε εύκολους στόχους, (παιδάκια κλπ) τελειώνει ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ. Υπαρχει νομος για αυτο.
Οπως υπαρχει νομος που βαζει τελος στην ελευθερια οποιου πρεζονιου σκοτωσει μαστουρωμενος αλλους σε τροχαιο. Το ιδιο ισχυει και για τους μεθυσμενους κλπ κλπ.

Τι να κανουμε τωρα δηλαδη ;
Να μαζεψουμε ολους τους χασικληδες , πρεζακηδες , ποτες στην πλατεια Συνταγματος και να τους εκτελεσουμε οδηγουν δεν οδηγουν ;Ντιλαρουν δεν ντιλαρουν ;

Ημαρτον.

ΥΓ να βαλουμε μεσα πολιτικους , δημοσιους υπαλληλους που τα παιρνουν ;

o_gavros
09/10/2006, 15:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr

Άποψη και ποστ να'χαμε να λέγαμε το παραπάνω...

Το μόνο σωστό είναι αυτό περί ελευθερίας.που αρχίζει και που τελειώνει.αλλά κάπου νομίζω κάποιοι παρερμηνεύουν αυτή την μεγάλη πράγματι κουβέντα!

ξέφυγε λίγο το θέμα απο το αρχικό ποστ.θα επιστρέψω σε αυτό λοιπόν.

Γιατί να βάλουμε ταμπέλα "Εβραίων" όπως ο Χίτλερ σε κάποιους που έχουν πρόβλημα?αυτός είναι ο πλούτος και ο πολιτισμός που κάποιοι διατυμπανίζουν ότι κληρονομήσαμε απο τους αρχαίους προγόνους μας?

Είναι πολύ ευκολο κάποιος να αφορίζει έτσι εύκολα απο την άνεση του σαλονιού του!
Εγω ξαναλέω ότι υπο συνθήκες,ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως θα μπορούσαμε να έχουμε πέσει σε αυτό το σκατένιο βούρκο της πρέζας!!!ΟΛΟΙ!

Δεν είναι θέμα μόνο αδυναμίας χαρακτήρα,αλλά και έτσι να είναι δεν καταλαβα δηλαδή?τους αδύναμους θα τους αφανίσουμε???Άρεια φυλή και τέτοιες μαλακίες είναι το μύνημα που θέλουμε να στείλουμε?
ΟΧΙ στις φασιστοιδέες που πλασάρουν κάποιοι "μεγάλοι" για προσωπικό όφελος.

τέλος,μήπως πρέπει κάποτε να στρέψουμε τις διαμαρτυρίες μας σε αυτούς που τα φέρνουν στη χώρα?

Μη μου πείτε πως δεν ξέρετε ποιοι είναι αυτοί...;)

hidefnick
09/10/2006, 16:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros

τέλος,μήπως πρέπει κάποτε να στρέψουμε τις διαμαρτυρίες μας σε αυτούς που τα φέρνουν στη χώρα?

Μη μου πείτε πως δεν ξέρετε ποιοι είναι αυτοί...;)

+1000

PS Μα κανένα σχόλιο για το υστερογραφό μου???????

ASTRAKITCAR
09/10/2006, 23:31
επιτρεψτε μου να πω αυτο που ξερουμε ολοι οτι η γνωμη ειναι σαν την κω...πιδα,ολοι εχουν απο μια....

ετσι και εγω λεω την γνωμη μου,και ευχαριστω το forum που μου δινει την δυνατοτητα αυτη.
επιπλεον για την ιστορια τον Δεκεμβρη κλεινω 29 Δεκεμβριους ζωης...
δεν ειμαι φασιστας μαλιστα διατυμπανιζω την συμπαθεια μου στον Ελευθεριο Βενιζελο και στον Ανδρεα Παπανδρεου ως ηγετες με τα πολλα αρνητικα τους που δεν ειναι της ωρας.
απο εκει που καταγομαι καλως ή κακως η αυτοδικια και η βεντετα ισχυει μεχρι τα σημερα-Ρεθυμνο Κρητης σε μια σκληρη επαρχια...-

και ερωτω εσας δημοκρατικα στοιχεια της κοινωνιας αν σας την εκανε ο αλβανος οπως την εκανε στο ζευγαρι με το TDM στην Συγγρου πριν χρονια και χανατε τα χερια σας ή τα ποδια σας,θα του τις ριχνατε στα ποδια?
λοιπον μην την πεφτετε σαν τα κορακια και κρεμεστε απο τις λεξεις του αλλου κρινωντας τον λαθος χωρις να τον γνωριζετε.
εγω δεν το κανω ποτε αυτο ετσι ανωνυμα και απροσωπα απο εδω.

προσεξτε τι εγραψα αλλα σε περιπτωσεις που υπαρχει δολος και εκ του ασφαλους μιλωντας,(ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ) δυο σφαιρες στα δυο γονατα ετσι ωστε κουτσαινοντας να θυμαται σε ολη του τη ζωη τι δεν πρεπει να ξανακανει...
που ειναι το λαθος συντεκνοι?υποθετικα μιλαω?πως ξερετε πως μπορει να αντιδρασετε σε δεδομενη στιγμη?κανετε ασκηση για να μην πανικοβληθειτε σε περιπτωση σεισμου για ενα χρονο.
αν γινει σεισμος τι λετε δεν θα πανικοβληθειτε για 30''?
εσεις ξερετε παντα πως θα αντιδρασετε ?

αδόλφε ? και εσυ εδώ ?
οπου δεν πιπτει λογος πιπτει ραβδος..αλληγορικα μιλαω...
σας προλαβα λεγοντας πειτε με φασιστα,απολυτο οπως θελετε...
αφου ηξερα οτι παντα καποιοι εχουν την μυγα μεσα τους....
τσιμπατε ευκολα ορισμενοι...

ρε τα ματια σας 14 με τα μοτορια και τα ζωα που οδηγουν αυτοκινητα..καθημερινα παιζουμε την ζωη μας επειδη ο καθε κομπλεξαρας εχει προβληματα και βαριεται να βγαλει φλας...
η μαγκια ειναι να ζεις και οχι να προσπαθεις να μην ζεις.....
καλο βραδυ!

alximistis
10/10/2006, 05:44
Δεν είσαι φασίστας λες και το δέχομαι. Αφού το λες έτσι είναι και δεν αντιλέγω.
Αλλά...
ο τρόπος που λες ορισμένα πράγματα άλλα δείχνει!!!

"αν σας την εκανε ο αλβανος οπως την εκανε στο ζευγαρι με το TDM στην Συγγρου"

το τι πιστεύουμε φαίνεται ΚΑΙ από τα παραδείγματα μας.
Γιατί επιλέγεις να πεις για τον αλβανό που την έκανε στο ζευγάρι; Γιατί δεν λες για το τσογλάνι που έπεσε πάνω στην στάση; Ή τον άλλον στο Διδυμότειχο που μπήκε στην καφετέρια;
Έλληνες ήταν!!!
Αλλά αυτό είναι το θέμα μας;
Να κατηγορήσουμε πρεζάκια αλκοολικούς αλλοδαπούς κλπ;
Για να νιώθουμε εμείς καλύτερα; Δηλαδή ότι γίνεται στους δρόμους το κάνουν αυτοί οι άνθρωποι; Τότε να τους "φάμε" όλους και να δούμε μετά τι θα γίνει... θα πρέπει να είμαστε μία... "αγγελική" κοινωνία...

Πως το είπες το άλλο;
Κάποιοι το έχουν στο dna τους;
Ναι ε;;; Και κάποιος άλλος το έλεγε αυτό... κάτσε να δεις πως τον έλεγαν... α ναι Γκαίμπελς λεγόταν! Κι ένας "γιατρός" ονόματι Μένγκελε έκανε και πειράματα για να το αποδείξει. Η καθαρότητα του αίματος κλπ...
Και ποιοι θα τους το αποβάλλουν; Οι καλοί; Οι... εκλεκτοί; Κάποιοι που θα είναι "ειδικοί" και γνώστες;

Όχι δεν είσαι φασίστας ποιος στο είπε αυτό...

ASTRAKITCAR
10/10/2006, 06:31
ξεκολειστε....

δεν μπορω να θυμαμαι ολα τα τροχαια.αυτο με τον αλβανο ηταν χαρακτηριστικο και το θυμαμαι.

υπαρχει διαφορα οταν υπαρχει δολος βλεπε αλβανος και υπαρχει διαφορα οταν υπαρχει δυστηχημα βλεπε Συγγρου.
επισης υπαρχει διαφορα η ηλιθιοτητα στο Διδυμοτειχο.

αν εσυ απο μια φραση καταλαβες τι πιστευω εγω τοτε να σου δωσω ενα αρθρο μου που δημοσιευθηκε σε εφημεριδα να μου πεις το μελλον μου.
ποση επιχειρηματολογια μπορω να κανω ρε μεγαλε σε 10 γραμμες για να καταλαβεις?
τι ηλικια εχεις by the way?ετσι για να ξερω με τι μιλαω,εγω την ειπα την δικια μου.

Για να νιώθουμε εμείς καλύτερα; Δηλαδή ότι γίνεται στους δρόμους το κάνουν αυτοί οι άνθρωποι; Τότε να τους "φάμε" όλους και να δούμε μετά τι θα γίνει... θα πρέπει να είμαστε μία... "αγγελική" κοινωνία...

Πως το είπες το άλλο;
Ναι ε;;; Και κάποιος άλλος το έλεγε αυτό... κάτσε να δεις πως τον έλεγαν... α ναι Γκαίμπελς λεγόταν! Κι ένας "γιατρός" ονόματι Μένγκελε έκανε και πειράματα για να το αποδείξει. Η καθαρότητα του αίματος κλπ...
Και ποιοι θα τους το αποβάλλουν; Οι καλοί; Οι... εκλεκτοί; Κάποιοι που θα είναι "ειδικοί" και γνώστες;

αυτα που συμπερανες εσυ εχεις αναρωτηθει οτι μονο το δικο σου επιπεδο αντιληψης μπορει να τα εχει αντιληφθει?
ή δεν μιλαω ελληνικα ή εχεις προβλημα στην αντιληψη κειμενου..

φασιστας και τραμπουκος εισαι γιατι εγω αυτο συμπερανα απο αυτα που εγραψες εσυ.τι λες εχουμε το ιδιο προβλημα?
περαστικα φιλαρακι η ταμπελολογια σε ολο το μεγαλειο της.
ορισμενοι ειστε τοσο προκλητικοι που δεν πρεπει να ασχολουμαι για αυτο και απεχω απο συζητησεις περα απο τεχνικα θεματα εδω.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΠΟΤΕ ΤΑΜΠΕΛΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ 5 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ FORUM ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝICKNAME -ASTRA KIT CAR- ΠΑΝΩ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ.ΜΕ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ,ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ.ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕς ΕΚΛΟΓΕΣ,ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ TOPIC ΠΕΣΑΝΕ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ.ΕΣΕΙς ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΝΕΤΑΣ?ΕΚΤΕΙΘΕΣΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙς Ή ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΣΚΕΙΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ?
δεν παιρνει ολους η μπαλα,υπαρχουν πολυ σωστα μυαλα εδω μεσα για αυτο και συμμετεχω.διαβαζω και ενημερωνομαι.καποιες φορες το να κρατας την κριτικη απεναντι στους αλλους ειναι καλη αρετη,εδω ομως με προκαλειτε.
ακου φασιστας....

Boxer
10/10/2006, 07:09
και ερωτω εσας δημοκρατικα στοιχεια της κοινωνιας αν σας την εκανε ο αλβανος οπως την εκανε στο ζευγαρι με το TDM στην Συγγρου πριν χρονια και χανατε τα χερια σας ή τα ποδια σας,θα του τις ριχνατε στα ποδια?

Θα προσπαθουσα με τα δοντια να του κοψω το λαρυγγι. Ειτε ηταν Ελληνας ειτε Αλβανος.

Σε καλυψα ;

Ο δικος μου πονος , η πικρα και η εκδικηση δεν μπορουν να γινουν ιδεολογια , νομος η θεσμοι.

ASTRAKITCAR
10/10/2006, 07:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer

Θα προσπαθουσα με τα δοντια να του κοψω το λαρυγγι. Ειτε ηταν Ελληνας ειτε Αλβανος.

Σε καλυψα ;

Ο δικος μου πονος , η πικρα και η εκδικηση δεν μπορουν να γινουν ιδεολογια , νομος η θεσμοι.

αυτο προσπαθω να πω και εγω.
με καλυψες με την διαφορα οτι σε μεγαλο ποσοστο δεν γουσταρω τους αλαβανους...βιωματα ειναι αυτα!

stavrogin
10/10/2006, 11:11

τι ηλικια εχεις by the way?ετσι για να ξερω με τι μιλαω,εγω την ειπα την δικια μου.

Εγω ειμαι 35,να πω ή ειμαι ακομα μικρος;Ειμαι και κρητικος...:wave2:

ASTRAKITCAR
10/10/2006, 13:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity

Και φίλε astrokit καλα κανεις και εισαι οργισμένο νιατο και εχεις αποψεις διαφορετικές απο τους "μεγάλους" αλλα ο παρορμητισμος δεν ειναι παντα προσον.:wave2: [/B]

Εσυ τεκνο ποσο εισαι?αναφερσου....

Εγω ειμαι 35,να πω ή ειμαι ακομα μικρος;Ειμαι και κρητικος
εσυ αναφερσου για καταγωγη και ποτε θα τα πουμε απο κοντα

zireous
10/10/2006, 14:30
Η ουσία διαφέρει από τους καβγάδες σας.

Τί κάνεις όταν βλέπεις ένα αυτοκίνητο να έρχεται με 190 καταπάνω σου;

Τί προετοιμασία έχεις κάνει ώστε να βάλεις τον εαυτό σου σε καλύτερη θέση όταν οδηγάς;

Τί ψευδαισθήσεις έχεις για τους οδηγούς και τους δρόμους στην Ελλάδα;

Εγώ θυμάμαι όταν έπινα τα άντερά μου παλαιότερα, ότι με τα πόδια πήγαινα εκεί που θα έπινα (κάτι χιλλιόμετρα), και με τα πόδια γύρναγα (μερικές φορές δεν τα κατάφερνα κιόλας, ή κατέληγα αλλού). Τις ίδιες εποχές οδηγούσα καί αυτοκίνητο καί μηχανή στην Αθήνα, αλλά πολύ σπάνια έπινα όταν οδηγούσα.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, είτε περίμενα να συνέλθω λιγάκι, είτε πήγαινα σα πυροβολημένη κότα (τέρμα δεξιά, 5 μαω).

Έκοψα το ποτό για ένα επιπλέον λόγο (είχα κι άλλους), επειδή 3 φορές στην επαρχία παραλίγο να στουκάρω σε έρημους δρόμους, χωρίς σοβαρό λόγο -εκτός του αλκοόλ.

Μήπως είμαι παρανοϊκός δολοφόνος και πρέπει να μπώ ισόβια;

(θυμίζω -το έχω ξαναπεί- ότι μία φορά στούκαρα, έφταιγε όχημα που παραβίασε στοπ και βγήκε από κομμένο βουνό -0 ορατότητα-, με μηδέν τραυματίες, και άλλη μία πήγε να με πατήσει κουτί ενώ ήμουνα με ποδήλατο -πολλά πολλά χρόνια πριν).

Μήπως το αλκοόλ (έστω και τα ντραγκς) και η υπερβολική ταχύτητα, μαζί με τη τεράστια αυτοπεποίθηση (ή τη μηδενική εκπαίδευση) στους δρόμους φταίνε για τα περισσότερα δυστυχήματα;

Πόσοι όμως ήσαστε έτοιμοι για 10 αλκοτέστ κάθε μέρα, και να οδηγάτε σαν να σας απειλούν με μπαζούκα άν περάσετε το όριο ταχύτητας -έστω και νοερά;

Σύνεση, προσοχή, και λοιπές γνωστές μαλακίες όταν οδηγάμε φίλτατοι.
Δεν είναι PacΜan η ρημαδα ή ζωή σου, είσαι στο τελευταίο κανονάκι -πως το λένε.

Ο Μάο ήταν ένας μαλάκας και μισός, αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να είσαι κόκκαλο μέσα στους δρόμους. Εκανες τη μαλακία και σκότωσες κάποιον; Πάρτου το δίπλωμα για πάντα, και βάλτον φυλακή κυρ μπάτσε, και τελείωσε. Ούτε χάρες ούτε μίση.

Και πού'σαι, αν είναι πολιτικός, μπάτσος ή δικαστικός... τα διπλά χρόνια, όχι ασυλίες και παπαριές.

Διάβασε τον πίνακα, και διάλεξε τη πορεία σου...

64757

alximistis
10/10/2006, 17:10
[αυτα που συμπερανες εσυ εχεις αναρωτηθει οτι μονο το δικο σου επιπεδο αντιληψης μπορει να τα εχει αντιληφθει?

ίσως και τα δύο...

φασιστας και τραμπουκος εισαι γιατι εγω αυτο συμπερανα απο αυτα που εγραψες εσυ.τι λες εχουμε το ιδιο προβλημα?

Δεν έχουμε απολύτως κανένα πρόβλημα!!! Ο καθένας κρίνεται από αυτό που λέει και από τον τρόπο που εκφράζεται. Αν αυτά που σου είπα σε κάνουν να λες ότι είμαι τραμπούκος και φασίστας τότε... είμαι!!!

ορισμενοι ειστε τοσο προκλητικοι που δεν πρεπει να ασχολουμαι για αυτο και απεχω απο συζητησεις περα απο τεχνικα θεματα εδω.

Ωραία τότε γιατί απάντησες; Μην ξαναπαντάς και βάζε μόνο στα τεχνικά.
Όσο για το περαστικά σε ευχαριστώ πολύ... ήμουνα λίγο κρυωμένος το τελευταίο διάστημα είναι γεγονός. Ευχαριστώ για την καλωσύνη σου...

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΠΟΤΕ ΤΑΜΠΕΛΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ 5 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ FORUM ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝICKNAME -ASTRA KIT CAR- ΠΑΝΩ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ.

Να τα εκατοστήσεις βρε! Άντε καλή συνέχεια να διαφωτίζεις τους πάντες με τις απόψεις σου...

ΜΕ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ,
(όχι στον στρατό στο πεζικό ήμουνα)
ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ.ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕς ΕΚΛΟΓΕΣ,ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ TOPIC ΠΕΣΑΝΕ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ.ΕΣΕΙς ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΝΕΤΑΣ?ΕΚΤΕΙΘΕΣΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙς Ή ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΣΚΕΙΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ?

Μόνο από δω! Πουθενά αλλού καθότι δεν μας παίρνει. Και έιμαστε και άνεργοι γιατί δεν ξέρουμε να μιλάμε να γράφουμε είμαστε και τραμπούκοι και φασίστες...

δεν παιρνει ολους η μπαλα,υπαρχουν πολυ σωστα μυαλα εδω μεσα για αυτο και συμμετεχω.διαβαζω και ενημερωνομαι.καποιες φορες το να κρατας την κριτικη απεναντι στους αλλους ειναι καλη αρετη,εδω ομως με προκαλειτε.
ακου φασιστας.... [/B][/QUOTE]

Καλή συνέχεια στο διάβασμά σου, την ενημέρωσή σου και φυσικά στους αγώνες σου...

ΥΓ Είμαι 33 σε ελάχιστους μήνες γίνομαι 34 επειδή ρώτησες...

VanDiemen
10/10/2006, 19:22
Λίγα γενικά θέλω να πω, σχετικά με τις ανούσιες κόντρες που βλέπω κάποιες φορές, να λαμβάνουν μέρος.

Δεν μπορώ ορισμένες φορές να καταλάβω τον εγωισμό, το άγχος και το πάθος που έχουν ορισμένοι, να μη βγουν οι απόψεις τους λάθος! Το να πείτε μια φορά "ναι ρε έχεις δίκιο" είναι τόσο υποτιμητικό; Και το να πεις σε κάποιον "είσαι ρατσιστής, είσαι κουκουές, είσαι αδερφή η είσαι μπλε" προσδίδει στη δική σου άποψη μεγαλύτερο κύρος επειδή εσύ δεν είσαι κάτι από τα παραπάνω; Δηλαδή πες ότι εγώ είμαι προδότης. Αν πω "αυτό το τραπέζι είναι μαύρο" είναι σίγουρα λάθος και άκυρη η άποψή μου, επειδή έχω την παραπάνω ιδιότητα; Μη στρέφεστε κατά του ατόμου που εκφράζει μια γνώμη. Αν διαφωνείτε, στραφείτε εναντίον αυτών που ισχυρίζεται με επιχειρήματα. Δεν ξέρω.. έτσι το βλέπω εγώ..

crs-k
10/10/2006, 19:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
.....................
Και το να πεις σε κάποιον "είσαι ρατσιστής, είσαι κουκουές, είσαι αδερφή η είσαι μπλε" προσδίδει στη δική σου άποψη μεγαλύτερο κύρος επειδή εσύ δεν είσαι κάτι από τα παραπάνω; Δηλαδή πες ότι εγώ είμαι προδότης. Αν πω "αυτό το τραπέζι είναι μαύρο" είναι σίγουρα λάθος και άκυρη η άποψή μου, επειδή έχω την παραπάνω ιδιότητα; Μη στρέφεστε κατά του ατόμου που εκφράζει μια γνώμη. Αν διαφωνείτε, στραφείτε εναντίον αυτών που ισχυρίζεται με επιχειρήματα. Δεν ξέρω.. έτσι το βλέπω εγώ..

Εχεις δικιο σε γενικες γραμμες.

Το οτι καποιος ανηκει σε καποια "ιδιαιτερη" μεριδα της κοινωνιας μας δεν συνπαγεται αυτοματα και την ανεπαρκεια του σε γνωσεις !

Η γνωση ομως απο μονη της, για μενα ειναι ενα αχρηστο πραγμα, αν δεν βρισκεται μεσα στον "ανθρωπο".

Τι θελω να πω?

Ειναι πολυ απλο!

Οταν εγω (προσωπικα και ΜΟΝΟ για μενα μιλαω) δω καποιον που ΔΕΝ σεβεται την ζωη (π.χ.) κι ιδιαιτερα την ανθρωπινη, τον χαρακτηριζω "καπως" (το πως δεν εχει και τοση σημασια, για να ΜΗΝ ξεσηκωσουμε κι αλλη διαμαχη).

Αυτον τον "καπως" λοιπον, εγω τον αγνοω, ακομα κι αν ειναι ο μεγαλυτερος πυρηνικος φυσικος!

ΔΕΝ μ' ενδιαφερει η υπαρξη του και ΔΕΝ θελω να τον βλεπω ακομα κι αν στεκεται μπροστα μου και μεσα σε μια παρεα !

ΔΕΝ ενδιαφερομαι για να "μαθω" απ' αυτον !!

ΔΕΝ εχω καμμια ορεξη να συζητησω λοιπον μαζι του ΤΙΠΟΤΑ !!!

Το ιδιο μου συμβαινει και με πολλα αλλα θεματα (εκτος του παραδειγματος) που δειχνουν το "ποιον του ανδρος" ...

Εσενα δεν σου 'χει τυχει? :wacko:

Φιλαλήθης
10/10/2006, 20:58
VanDiemen, είμαστε φασιστοειδή (τί σημαίνει αυτό; ότι είμαστε φασίστες αλλά όχι ακριβώς; ή ότι ο κύριος που μας χαρακτηρίζει ντρέπεται να πει "φασίστας"; Ξέρει ο ίδιος ποιά είναι η ακριβής έννοια της λέξης "φασισμός" ; )! Δεν έχουμε ελπίδα... :bawl:

Αν κάποιος έχει μεταδοτική αρρώστια (είτε αυτό λέγεται hiv είτε ebola είτε ναρκωτικά... γιατί και ο ναρκομανής από ναρκομανή κατά πάσα πιθανότητα έμαθε) και δεν κάνει ο ίδιος ενέργειες να μην είναι κίνδυνος για τους άλλους, οι υπόλοιποι άνθρωποι, για το καλό τους, αφού ο ίδιος δεν τους σέβεται, θα τον απομακρύνουν. άλλοτε με βάρβαρο και απάνθρωπο τρόπο (εκτέλεση/Μάο) είτε αλλιώς (απομόνωση/αναγκαστική θεραπεία/κτλ). Συχνότερα πάντως τερματίζουν η ίδιοι την, μίζερη πλέον, βιολογική ζωή τους...

Όταν πας να σώσεις κάποιον που πνίγεται πρέπει να προσέξεις μη πνιγείς μαζί του... ο τέλειος άνθρωπος να είναι, σε φάσεις τέτοιες είναι εκτός ελέγχου και κινδυνεύουν όσοι παρευρίσκονται.

vandiemen, συμφωνείς;

ΔΕΝ ενδιαφερομαι για να "μαθω" απ' αυτον !!

Δεν μαθαίνεις γενικότερα, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Τσίρος.

Θα σου το βαράω, μέχρι είτε να παραδεχθείς ότι είχες πετάξει πατάτα είτε να το εξηγήσεις. :mad:

Ακούς; Εγώ δε θα κρυφτώ πίσω από περιγραφές! μιλάω σε σένα, crs-k!

soundstorm
10/10/2006, 23:26
Παιδια εγω ενα πραμα θα πω.Μπορει να το ειπε και αλλος,δεν διαβασα ολα τα ποστ.Μια ερωτηση βασικα.Σας ςνοχλει το πρεζακι και θες να το σκωτοσεις?
Εμενα με ενοχλει ο πρεζεμπορας.Γιατι οσα πρεζακια και να σκωτοσεις στο τελος τα ναρκοτικα θα γινουν θεσμος αν ο πρεζεμπορας βασιλευει!
Σε ενοχλει ο αλβανος?
Κ εμενα,αλλα με ενοχλει πιο πολυ αυτος που ανοιξε τα συνορα.
Σε ενοχλουν αυτοι που παραβιαζουν τον ΚΟΚ?Κ εμενα,αλλα πιο πολυ ο μπατσος που ξυνει τα αρχιδια του και δεν κανει κατι για το προβλημα.

Φιλαλήθης
10/10/2006, 23:36
Δε θέλουμε να σκοτώσουμε κανένα πρεζάκι.

Κανείς δε θέλει να σκοτώσει κανένα πρεζάκι.

Ούτε αυτούς που πουλάνε ντρόγκες, ούτε αλβανούς, ούτε αυτούς που ανοίξανε τα σύνορα, ούτε αυτούς που οδηγούν επικίνδυνα, ούτε αυτούς που δεν μαζέψαν όλους τους προαναφερθέντες. Αναμορφωτήριο (ό,τι σκατά μπορεί να σημαίνει αυτό), κάτεργα, απομόνωση, δεξέρωγωτιάλλο, ναι.

Σκότωμα, όχι.

alximistis
10/10/2006, 23:39
Λίγα γενικά θέλω να πω, σχετικά με τις ανούσιες κόντρες που βλέπω κάποιες φορές, να λαμβάνουν μέρος...

Μη στρέφεστε κατά του ατόμου που εκφράζει μια γνώμη. Αν διαφωνείτε, στραφείτε εναντίον αυτών που ισχυρίζεται με επιχειρήματα. Δεν ξέρω.. έτσι το βλέπω εγώ..

Συμφωνώ απόλυτα... αρκεί αυτά που λες να συμβαδίζουν με αυτό που λες ότι είσαι...
εγώ προσωπικά είδα αναντιστοιχεία και την τόνισα. Τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε...
δεν είμαι φασίστας αλλά δεν γουστάρω τους Αλβανούς βιώματα...
κάποιοι το έχουν στο dna τους... πέιτε με φασίστα απόλυτο όπως θέλετε...
δεν τα έχω πει εγώ αυτά.
Να μην τα σχολιάσω;
Προσωπικά δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να κάνω ατελείωτη συζήτηση με κάποιον που λέει ότι είναι φασίστας. ΔΕΝ έχω τέτοιο πρόβλημα.
Έχω όμως πρόβλημα με αυτόν που άλλα λέει ότι είναι και άλλα δηλώνει και με την επιθετικότητα που βγάζουν κάποιοι από αυτούς όταν τους το δείχνεις...

soundstorm
10/10/2006, 23:51
Επισης ακομα κατι.Προσπαθησατε ποτε να σωσετε ενα πρεζακι?Να τον απομακρυνεις ειναι το ευκολο.Δηλαδη αν εσεις-εγω-ο καθενας,ενα βραδυ μεθυσει,και πει μια κουβεντα παραπανω,να τον σαπισω στο ξυλο εγω γιατι καποτε ενας μεθυσμενος εκανε κατι πολυ απρεπες στην κοπελα μου?ΟΧΙ,υπαρχει παντα η μεταμελεια(εντος λογικων οριων ΠΑΝΤΑ)και παντα του δινεις μια 2 ευκαιρια.Αν ας πουμε το προστιμο για κρανος ηταν 2000 ευρω και σε καθε γωνοα ειχε μπλοκο,θα υπηρχε οδηγος χωρις κρανος???
Παλι δεν το κανουμε γιατι ειναι ακραιο.Αν εστω και μονο ενας πηρε το μηχανακι κυριολεκτικα για 10 μετρα δεν θα ειναι εγκλημα να πληρωσει τα 2000?Αρα Δεν λειτουργει μια κοινωνια ακραια!(π.χ. 3ο ραιχ,εσσδ,τοιχος του βερολινου)ολα απετειχαν αν και εγιναν με αποτερο σκοπο το κοινο καλο.Τεσπα,δυσκολευομαι να γραφω και δεν μπορω να πω αλλα.Και κατι τελευταιο,μην κολατε ταμπελες σε ανθρωπους.Και εγω ημουν καποτε των ακρων και με ειχαν πει φασιστα,δεν ειναι ετσι.!(Τωρα με λενε κουμουνιστη)Τι να πεις.....:a15:

soundstorm
11/10/2006, 00:01
Ετσι ναι,και εγω συμφωνω απολυτα.Κατεργα(γιατι οι φυλακες γιαυτους ειναι παραδησος).Αλλα παντα δινοντας μια ευκαιρια καλυτερης ζωης,και δειχνοντας το σωστο.(Αυτο δεν περιλαμβανει ανθρωπους φυσεως αλβανου)

soundstorm
11/10/2006, 00:05
Ακομα κατι,ο σταλιν το εκανε αυτο στην κοκκινη πλατεια.Ο μαο ηταν στην κινα.

Φιλαλήθης
11/10/2006, 00:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
κάποιοι το έχουν στο dna τους... πέιτε με φασίστα απόλυτο όπως θέλετε...

Ρατσιστή θα σε έλεγα, όχι φασίστα ούτε απόλυτο, αλλά εγώ δε γουστάρω χαρακτηρισμούς, οπότε θα σου δώσω μια άλλη εξήγηση, ίσως σου αρέσει:

έχει να κάνει με το πως μεγάλωσε κάποιος, δεν έχει να κάνει με το τι γενετικό υλικό του έδωσαν οι γονείς του.

Αν μεγαλώσει άνθρωπος σε σκατομερος, χρειάζεται να περάσει πολύς (ΠΟΛΥΣ) καιρός σε άλλο μέρος μέχρι να αλλάξει μυαλά. Μερικές φορές δεν γίνεται να αλλάξει.

Αν έχει μάθει στην κλεψιά και είναι ο τρόπος του αυτός μέχρι τα 18 του, θα είναι πολύ ζόρικο να το αλλάξει.

Nostra
11/10/2006, 00:32
... αρκεί αυτά που λες να συμβαδίζουν με αυτό που λες ότι είσαι...

που 'σαι? ρατσιστή.... :lol: :lol: :lol: :lol:

καμιά φορά
... αρκεί αυτά που ΒλεΠς να συμβαδίζουν με αυτό που λες ότι είΔΕΣ...
:lol: :rotflmao: :bawl: :lol:

:wave2:

alximistis
11/10/2006, 00:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
που 'σαι? ρατσιστή.... :lol: :lol: :lol: :lol:

καμιά φορά
... αρκεί αυτά που ΒλεΠς να συμβαδίζουν με αυτό που λες ότι είΔΕΣ...
:lol: :rotflmao: :bawl: :lol:

Χα χα χα χα...
εξυπνάδες... α να χαθείς... κρύε...))))))))))))))

Φιλαλήθηηηη εεε!!!
Δεν το λέω εγώ αυτό... είναι quote από τον άλλον... αυτόν που είχαμε τον έντονο διάλογο τα λόγια του quouτάρω...

Φιλαλήθης
11/10/2006, 02:07
Δεν τρέχει τίποτα, δεν είναι προσωπικά για σένα η εξήγηση.

Που να παρακολουθήσω ποιός λέει τι εδώ μέσα, εξ'άλλου... πώς λέει και το ανέκδοτο;
"που να ξέρω, της πουτάνας γίνεται εδώ μέσα... ":lol:

alximistis
11/10/2006, 02:09
δίκιο έχεις... τα εισαγωγικά και οι παραθέσεις των παραθέσεων... όντως μπέρδεμα...

ASTRAKITCAR
11/10/2006, 07:30
παρτε αλλη μια φορα την απαντηση μηπως και συννενοηθουμε.
ξεκολειστε....

δεν μπορω να θυμαμαι ολα τα τροχαια.αυτο με τον αλβανο ηταν χαρακτηριστικο και το θυμαμαι.

υπαρχει διαφορα οταν υπαρχει δολος βλεπε αλβανος και υπαρχει διαφορα οταν υπαρχει δυστηχημα βλεπε Συγγρου.
επισης υπαρχει διαφορα η ηλιθιοτητα στο Διδυμοτειχο.

αν εσυ απο μια φραση καταλαβες τι πιστευω εγω τοτε να σου δωσω ενα αρθρο μου που δημοσιευθηκε σε εφημεριδα να μου πεις το μελλον μου.
ποση επιχειρηματολογια μπορω να κανω ρε μεγαλε σε 10 γραμμες για να καταλαβεις?

Πως το είπες το άλλο;

αυτα που συμπερανες εσυ εχεις αναρωτηθει οτι μονο το δικο σου επιπεδο αντιληψης μπορει να τα εχει αντιληφθει?
στα παπαρια μου γραφω τον καθε λογης προβληματικο τυπο που του φταινε οι παντες.αν ομως απειληθει η ζωη μου θα αντιδρασω οπως μπορω να την υπερασπισω..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΔΩ?

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΠΟΤΕ ΤΑΜΠΕΛΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ 5 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ FORUM ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝICKNAME -ASTRA KIT CAR- ΠΑΝΩ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ.εννοω οτι τοσα χρονια δεν ΛΟΓΟΚΡΙΝΩ ΚΑΝΕΝΑ....................................ΜΕ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ,ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ.ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕς ΕΚΛΟΓΕΣ,ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ TOPIC ΠΕΣΑΝΕ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ.ΕΣΕΙς ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΝΕΤΑΣ?ΕΚΤΕΙΘΕΣΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙς Ή ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΣΚΕΙΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ?

με καλυψες με την διαφορα οτι σε μεγαλο ποσοστο δεν γουσταρω τους αλαβανους...βιωματα ειναι αυτα!
Απαγορευεται να πιστευω αυτο?ενοχλω κανενα?

ποιος ειναι φασιστας και ποιος ρατσιστης φαινεται απο μερικους εδω μεσα πως αποτρεπουν καποιον να πει την γνωμη και καταλαβαινοντας αυτα που νομιζουν αυτοι ,τον κατηγορουν ως φασιστα και ρατσιτη.
ειστε τοσο κομπλεξικοι και μιζεροι ορισμενοι....

VanDiemen
11/10/2006, 13:09
VanDiemen, είμαστε φασιστοειδή (τί σημαίνει αυτό; ότι είμαστε φασίστες αλλά όχι ακριβώς; ή ότι ο κύριος που μας χαρακτηρίζει ντρέπεται να πει "φασίστας"; Ξέρει ο ίδιος ποιά είναι η ακριβής έννοια της λέξης "φασισμός" ; )! Δεν έχουμε ελπίδα... :bawl:

Αν κάποιος έχει μεταδοτική αρρώστια (είτε αυτό λέγεται hiv είτε ebola είτε ναρκωτικά... γιατί και ο ναρκομανής από ναρκομανή κατά πάσα πιθανότητα έμαθε) και δεν κάνει ο ίδιος ενέργειες να μην είναι κίνδυνος για τους άλλους, οι υπόλοιποι άνθρωποι, για το καλό τους, αφού ο ίδιος δεν τους σέβεται, θα τον απομακρύνουν. άλλοτε με βάρβαρο και απάνθρωπο τρόπο (εκτέλεση/Μάο) είτε αλλιώς (απομόνωση/αναγκαστική θεραπεία/κτλ). Συχνότερα πάντως τερματίζουν η ίδιοι την, μίζερη πλέον, βιολογική ζωή τους...

Όταν πας να σώσεις κάποιον που πνίγεται πρέπει να προσέξεις μη πνιγείς μαζί του... ο τέλειος άνθρωπος να είναι, σε φάσεις τέτοιες είναι εκτός ελέγχου και κινδυνεύουν όσοι παρευρίσκονται.

vandiemen, συμφωνείς;

.........

Συμφωνώ στο ότι σίγουρα χρειάζεται προσοχή στην επιλογή των μέτρων αντίδρασης από μέρους των υπολοίπων. Είμαι κατά των ακραίων λύσεων, όπως όλοι κατα βάθος φαντάζομαι, αλλά σίγουρα όταν υπάρχει απειλή διατάραξης της ζωής των υπολοίπων, επιβάλλονται!

tsouralex
11/10/2006, 13:16
αυτο που δεν καταλαβαινω εγω...ειναι γιατι πρεπει να τρελαινεστε ολοι και να τσακώνεστε με την καθε λεξη που ειπε ο καθενας...

:a15: :a33:

Δε χρειαζονται τετοια :a37:

Αφήστε τον καθένα να εχει την αποψή του εδω μεσα και απλα παραθέστε τη δικιά σας....

Δεν μπορουμε ολοι να ειμαστε ιδιοι
Και δε μπορουμε να τους κανουμε ολους ιδιους...

Μη στεκεστε σε χαρακτηρισμους και εκφραζετε ακροτητες που μπορει και να μη σας αντιπροσωπευουν...:beer:

tsouralex
11/10/2006, 13:24
Δυστυχως δε μπορεις να τους προλαβεις ολους πριν κανουν κατι κακο στους συνανθρωπους τους...εμας δηλαδη...

Αν μπορουσαμε να τους προλαβουμε τοτε δε θα καναμε τιποτα αλλο απο το να κοιταμε τις ζωες των αλλων και να παραμελουμε τη δικια μας...
Λυπαμαι για οτι παθανε τα παλικαρια και μακαρι να ερθει κατι καλο στις οικογενειες τους να αντισταθμισει τη συμφορα αλλα το θεωρω τοσο ασταθμιτο παραγοντα (το να τρακαρεις με ενα αλλο ατομο και να σου στοιχισει ζωες) οσο ειναι ενας σεισμος...

Οσους κανονες και να βαλεις η να προσπαθησεις να ελεγξεις τις ζωες των αλλων...τοσο περισσοτεροι τροποι θα βρισκονται να συμβαινει κατι κακο απο εκει που δε το περιμενεις..

Τους σεισμους δε τους περιορίζεις....
Ουτε και τους ανθρώπους...
Γιατι μετα δεν ειναι ανθρωποι...

tsouralex
11/10/2006, 13:28
Αντι να περιορίσεις καποιον αλλο πρεπει εσυ να γινεις πιο προσεκτικος στο βαθμο που δε σου δημιουργει προβλημα και απο κει και περα ειναι θεμα τύχης η ατυχιας το τι θα σου συμβει και σε ποιον θα πεσεις επανω..

Δωστε το καλο παραδειγμα και ας ελπιζουμε πως καποτε ολοι θα ακολουθησουν..

hidefnick
11/10/2006, 13:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsouralex

Γιατι μετα δεν ειναι ανθρωποι...

Για πρεζάκι ξεκίνησε η συζήτηση. Αρα δεν μιλάμε για λογική ανθρώπου αλλά λογική πρέζας.

Η οποία λογική παραμένει και μετά απο "Στροφές" "Παρεμβάσεις" και λοιπές δικαιολογίες της κοινωνίας μας.

VanDiemen
11/10/2006, 16:51
................

:a18: :a20:

Φιλαλήθης
11/10/2006, 17:03
Αντι να περιορίσεις καποιον αλλο πρεπει εσυ να γινεις πιο προσεκτικος στο βαθμο που δε σου δημιουργει προβλημα και απο κει και περα ειναι θεμα τύχης η ατυχιας το τι θα σου συμβει και σε ποιον θα πεσεις επανω..

Αν σέβεσαι τον εαυτό σου, όμως, όπως είπες και συ, θα θέλεις (και έχεις το δικαίωμα!) να τον προστατεύσεις από αυτούς που, ούτε τη δικιά τους ζωή λογαριάζουν (δικαίωμά τους...) ούτε τη δικιά σου (και αυτό δικαίωμά τους... δε μπορείς να τους επιβάλλεις να λογαριάζουν τη ζωή σου)

alximistis
11/10/2006, 23:25
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από tsouralex
[B]αυτο που δεν καταλαβαινω εγω...ειναι γιατι πρεπει να τρελαινεστε ολοι και να τσακώνεστε με την καθε λεξη που ειπε ο καθενας...

Αφήστε τον καθένα να εχει την αποψή του εδω μεσα και απλα παραθέστε τη δικιά σας....

Έτσι όπως τα λες είναι φιλαράκι. Αλλά να εκφράζονται απόψεις. Όσο διαφορετικές κι αν είναι. Κανενα πρόβλημα.
Κάποιοι όμως δεν το κάνουν οπότε... λίγη πλάκα και χαβαλές σε αυτά που λένε δεν κάνει κακό...

AFROPANTELOS
12/10/2006, 13:23
αυτο που δεν καταλαβαινω εγω...ειναι γιατι πρεπει να τρελαινεστε ολοι και να τσακώνεστε με την καθε λεξη που ειπε ο καθενας...

Δεν μπορουμε ολοι να ειμαστε ιδιοι
Και δε μπορουμε να τους κανουμε ολους ιδιους...

Μη στεκεστε σε χαρακτηρισμους και εκφραζετε ακροτητες που μπορει και να μη σας αντιπροσωπευουν...:beer:

Δυστυχως η ευτυχως δεν ξερω αλλα ολοι ιδιοι ημαστε.

Η διαφορετικοτηταμας βρισκετε μονο στο σημειο που ζουμε η ακουμε για το προβλημα .

Αν καποιος εχει μεσα στο σπιτι του εναν ναρκομανη τοτε περιμενει κατανοηση -υπομονη απο τους αλλους και βοηθεια για να ξεπερασει αυτο που ζει .

Αν τωρα το προβλημα ειναι στου διπλα το σπιτι τοτε πρεπει αμεσως να ληφθουν μετρα αμεσης απομακρυνσης προβαλοντας χιλιες δυο δικαιολογειες .

Βλεπε περιπτωσεις εγκαταστασης ΟΚΑΝΑ.

Π.Χ. Ο υπυργος ο γιακουματος συνεχως μιλαει για την κοινονια και τον τροπο που πρεπει να αντιμετοπιζοντε τα διαφορα προβληματα .Οταν ομως μπηκαν οι κλεφτες στο δικο του σπιτι βγηκε στην τ.β.με το πιστολι στο χερι λεγοντας οτι την επομενη φορα θα τους περιποιηθει καταληλως.

ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΟΥΝΟΥ ΕΧΩ ΠΟΛΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΨΕΙΣ.

ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΟΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΛΥΣΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΧΙ ΔΥΟ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΕΣ ΣΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ.

Για αυτο λεω λοιπον οχι ταμπελες και ας σκευτουμε οτι οταν καποιος γραφει κατι ισως να κουβαλαει και μια ιστορια που τον κανει να σκεφτετε ετσι και απο την μεριατου εχει δικιο.

ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΑ ΔΥΟ ΖΩΕΣ ΠΑΛΙ ΑΦΡΙΚΑ ΘΑ ΕΠΕΡΝΑ:beer: :beer: :beer:

ASTRAKITCAR
13/10/2006, 06:42
AFROPANTELOS

Για αυτο λεω λοιπον οχι ταμπελες και ας σκευτουμε οτι οταν καποιος γραφει κατι ισως να κουβαλαει και μια ιστορια που τον κανει να σκεφτετε ετσι και απο την μεριατου εχει δικιο.

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΨΗ ΦΙΛΕ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΣΠΑΣΤΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ......αυτο εννουσα οταν εγραφα τα παρακατω,απλα ο καθενας εχει τον τροπο του να λεει καποια πραγματα.

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΠΟΤΕ ΤΑΜΠΕΛΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ 5 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ FORUM ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝICKNAME -ASTRA KIT CAR- ΠΑΝΩ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ.εννοω οτι τοσα χρονια δεν ΛΟΓΟΚΡΙΝΩ ΚΑΝΕΝΑ....................................ΜΕ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ,ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ.ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕς ΕΚΛΟΓΕΣ,ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ TOPIC ΠΕΣΑΝΕ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ.ΕΣΕΙς ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΝΕΤΑΣ?ΕΚΤΕΙΘΕΣΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙς Ή ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΣΚΕΙΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ?

ποιος ειναι φασιστας και ποιος ρατσιστης φαινεται απο μερικους εδω μεσα πως αποτρεπουν καποιον να πει την γνωμη και καταλαβαινοντας αυτα που νομιζουν αυτοι ,τον κατηγορουν ως φασιστα και ρατσιτη.

AFROPANTELOS
13/10/2006, 09:39
AFROPANTELOS

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΨΗ ΦΙΛΕ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΣΠΑΣΤΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ......αυτο εννουσα οταν εγραφα τα παρακατω,απλα ο καθενας εχει τον τροπο του να λεει καποια πραγματα.

Κατα την ταπεινη μου αποψη ετικετες βαζει οποιος στερειτε επιχειρηματων που να πειθουν.Για παραδειγμα ας πουμε μαζευοντε οι τσιγγανοι και μιλανε για τα παιδια τους τον τροπο που ζουν κτλπ και στο τελος κλεινουν την κουβεντα τους βαρηγδουπα οτι αντιμετοπιζοντε ρατσιστικα απο του αλλους τους ρατσιστες τους κακους κτλπ .

Την ιδια στιγμη αν ενας μη τσιγγανος παει να παντρευτη μια τσιγγανα επαναστατουν και δεν αφηνουν να γινη ο γαμος . Ρωτας λοιπον γιατι δεν θελετε αυτον τον γαμο και σου απαντανε . Γιατι δεν ειναι απο την ρατσαμας.

Τωρα ποιος ειναι ρατσιστης.

ΞΑΝΑΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Η ΤΑΜΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΟΜΩς ΤΑ ΠΕΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.

Τ ο να διαφωνουμε εδω μεσα ειναι υγειες το να μαλωνουμε ειναι ομως κατεβαζει το επιπεδο ολων μας.

ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΠΑΛΙ ΑΦΡΙΚΑ ΘΑ ΕΧΩ:beer: :beer: :beer:

VanDiemen
13/10/2006, 11:03
..........

Το παραπάνω που λες ότι κατεβαίνεις στις εκλογές, το έγραψες τρεις φορές!!! Για ποιο λόγο;;; Εμείς είμαστε οι "επαναστάτες της πλάκας";;; Αν "ναι" γιατί ασχολείσαι μαζί μας, αφού λες ότι "δεν ασχολείσαι";;;;; Κι αν "όχι" γιατί μας το λες τρεις φορές;;;;

Η φράση "είστε τόσο κομπλεξικοί και μίζεροι ορισμένοι" που στηρίζεται; Πες συγκεκριμένα αποσπάσματα και απέδειξε ότι αυτός που τα λέει είναι κομπλεξικός! Αλλιώς κάτσε κάτω και βούλωστο! Μην πετάς έτσι άσχετα και αόριστα σχόλια ότι γενικά είναι κάποιοι κομπλεξικοί. Από που βγαίνει αυτό;
Το ότι είσαι υποψήφιος προσωπικά δε μου λέει τίποτα εκτός από το ότι ελπίζεις να βγεις και να φας κι εσύ λίγη από την πίτα! Γι' αυτό ξεφορτώσου από την πλάτη μας, ότι βάζεις υποψηφιότητα!!! Αν ήταν εξασφαλισμένο ότι δε θα απεκόμιζες ούτε ένα ευρώ από όλη την υπόθεση των εκλογών, να μου επιτρέψεις να έχω πολλές αμφιβολίες, ότι θα ήσουν υποψήφιος!

alximistis
13/10/2006, 13:53
VanDiemen... μην ασχολείσαι με το παλληκάρι!!! Δεν κάνει χαλάς τη ζαχαρένια σου...
από την στιγμή που δεν έχει συνειδητοποιήσει δεν θέλει να συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα άστο να πάει...

Ο άνθρωπος έχει πει ξανά και ξανά ότι γράφει σε 5 διαφορετικά φόρουμ ότι το κάνει πάνω από 7 χρόνια ότι κατεβαίνει στις εκλογές... το λέει και το ξαναλέει... αυτό μπορεί αυτό γράφει...
Είπαμε είμαστε τραμπούκοι φασίστες και ιδεολόγοι του καναπέ!!!
Τι ψάχνεις τώρα...

Φιλαλήθης
13/10/2006, 16:33
απέδειξε ότι αυτός που τα λέει είναι κομπλεξικός!

Να ξεκαθαρίσω κάτι που παρατηρώ πως έχει διαφύγει από τους περισσότερους.

Το "κομπλεξικός" είναι ένας τελείως κενός χαρακτηρισμός που δεν προσθέτει απολύτως τίποτα στην κουβέντα. Όποιος το χρησιμοποιεί σημαίνει ότι δεν ξέρει τι σημαίνει "κόμπλεξ" και επομένως λέει λόγια μόνο για να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Κόμπλεξ θεωρούμε οποιαδήποτε λειτουργία του υποσυνείδητου που καθορίζει τη συμπεριφορά μας. Όλοι οι άνθρωποι, μηδενός εξαιρουμένου, έχουν "κόμπλεξ". Το να πει κάποιος "έχεις κόμπλεξ" είναι όσο αδιάφορο όσο και το "η γη είναι στρογγυλή".

Φιλαλήθης
13/10/2006, 17:14
με άλλα λόγια:

"έχεις κόμπλεξ/είσαι κομπλεξικός" := "η συμπεριφορά σου, εν μέρει, καθορίζεται από το υποσυνείδητο."

VanDiemen
13/10/2006, 18:10
Σύμφωνοι! Είμαι ο τελευταίος που θα διαφωνήσω σε κάτι που δεν ξέρω! Επειδή όμως έχει καθιερωθεί στην καθομιλουμένη σαν κάτι αρνητικό (εγώ τη γνωρίζω σαν ξένη λέξη που σημαίνει "σύμπλεγμα" και είναι όρος της ψυχολογίας), δε νομίζω ο υποψήφιος σωτήρας μας, να το εννοούσε όπως το ερμηνεύεις εσύ και ελπίζω να δικαιολογείς την ταπηροκρανίωσή μου.

Φιλαλήθης
13/10/2006, 19:47
συμφωνούμε.

Τώρα συνεχίζω την κουβέντα ανεξάρτητα με το τι είπαμε μέχρι τώρα... Έχεις ιδέα τι εννοούν όταν λένε "έχεις κόμπλεξ"; Εγώ όχι.

adam_tsouk
13/10/2006, 20:57
συμφωνούμε.

Τώρα συνεχίζω την κουβέντα ανεξάρτητα με το τι είπαμε μέχρι τώρα... Έχεις ιδέα τι εννοούν όταν λένε "έχεις κόμπλεξ"; Εγώ όχι.

στα παπαρια μας.

εσυ εχεις κομπλεξ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Filosofos
14/10/2006, 00:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
Ακομα κατι,ο σταλιν το εκανε αυτο στην κοκκινη πλατεια.Ο μαο ηταν στην κινα.
Ωραία γράψε λάθος Κιεν Αν Μεν ήταν η πλατεία...
Τώρα όσο αναφορά το το πρεζόνι προσωπικά δε θα είχα τίποτα, στην χειρώτερη περίπτωση θα τους λυπόμουν...αλλά δεν θα κατηγορούσα κανέναν άλλο για την αδυναμία τους παρά τους ίδιους και όσο για τοξικομανείς και για περιβάλον η ειρωνεία φίλε είναι οτι τα περισότερα βαποράκια και τα σιναφί στην χώρα μας είναι γόνοι εύπορων οικογενειών γιατί αυτοί εχουν τα λεφτά στην αρχή(και έχω πολλά παιδιά στο μυαλό μου που τα πλησίαζαν γιατί είχαν την οικονομική άνεση να πληρώνουν...)
Τέλος πάντων το θέμα είναι οτι ο συγκεκριμένος ανθρωπος το είχε ξανά επιχειρήσει, δηλαδή τι έπρεπε να κάνει για να τον κλείσουν μέσα???:hypnotize
Τέλος πάντων ζητώ συγνώμη για το σχόλιο με τον Μάο αλλά τα παιδία είναι παιδικοί μου φίλοι τους δύο τους γνωρίζω από τότε που θυμάμε τον εαυτό μου και τα παιδία ήταν επαγκελματίες ποδόσφαιριστές με τον ένα να ετιμάζεται για καργιέρα στο εξοτερικό (περιττό να πώ ότι τώρα πιά είναι τελιωμένοι οσο αναφορά το άθλημα)
Τώρα τι να πώ για τα παιδιά οτι ήταν τυχεροί που δεν κάηκαν ζωντανοί???
Ας πεί κάποιος από αυτούς που μίλησαν για ελευθερία τέτοιων ατόμων και για την ευθήνη των πράξεών τους στις οικογένειες των παιδιών ή ακόμα ας έρθει κάποιος από όλους αυτούς στο παιδί που δεν νιώθει τα πόδια του να του πεί οτι φταίει το κράτος ή οι οικογένεια του ναρκομανή ή τα βαποράκια ή όποιος άλλος θέλει...
Αυτά είχα να πώ.
PS:Δεν ξέρω αν αυτά που είπα με κάνουν ρατσιστή ή και εγώ δεν ξέρω τι άλλο, αλλά θέλω πρίν με κρίνετε να σκεφτήτε έστω για ένα λεπτό ότι είστε στην θέση του 19χρονου που μόλις άνειξε τα φτερά του και βρίσκεται καθηλομένος σε μία καρέκλα...
παρακαλώ...

Φιλαλήθης
14/10/2006, 11:00
όοοοχι... είσαι 'μικρος ακομα'... και μάλιστα πρέπει να προσέχεις μην πέσεις σε 'ακρατο(?) φασισμό'

ο ναρκομανής είναι 'μια ανθρωπινη υπαρξη'... στο διάολο ότι έχει προκαλέσει αμέτρητη οδύνη, έχει καταστρέψει ζωές. Πρέπει να τον συμπονούμε. Ξεχνάμε ότι τη συμπόνοιά μας την αξίζει (και δύναται να τη δεχθεί) αυτός που έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει και κάνει, έστω μικρά, βήματα προς τη λύση. (να σκοτώσει άλλους στο αντίθετο ρεύμα δεν μετράει.)

οπότε να προσέχεις γιατί αλλιώς θα γίνεις 'φασιστοειδές', σαν εμένα!

alximistis
15/10/2006, 09:09
Τέλος πάντων ζητώ συγνώμη για το σχόλιο με τον Μάο αλλά τα παιδία είναι παιδικοί μου φίλοι τους δύο τους γνωρίζω από τότε που θυμάμε τον εαυτό μου και τα παιδία ήταν επαγκελματίες ποδόσφαιριστές με τον ένα να ετιμάζεται για καργιέρα στο εξοτερικό (περιττό να πώ ότι τώρα πιά είναι τελιωμένοι οσο αναφορά το άθλημα)
Τώρα τι να πώ για τα παιδιά οτι ήταν τυχεροί που δεν κάηκαν ζωντανοί???
Ας πεί κάποιος από αυτούς που μίλησαν για ελευθερία τέτοιων ατόμων και για την ευθήνη των πράξεών τους στις οικογένειες των παιδιών ή ακόμα ας έρθει κάποιος από όλους αυτούς στο παιδί που δεν νιώθει τα πόδια του να του πεί οτι φταίει το κράτος ή οι οικογένεια του ναρκομανή ή τα βαποράκια ή όποιος άλλος θέλει...
Αυτά είχα να πώ.
PS:Δεν ξέρω αν αυτά που είπα με κάνουν ρατσιστή ή και εγώ δεν ξέρω τι άλλο, αλλά θέλω πρίν με κρίνετε να σκεφτήτε έστω για ένα λεπτό ότι είστε στην θέση του 19χρονου που μόλις άνειξε τα φτερά του και βρίσκεται καθηλομένος σε μία καρέκλα...
παρακαλώ... [/B][/QUOTE]

Καταρχάς φίλε μου δεν υπάρχει κανένας λόγος να ζητάς συγνώμη για το σχόλιο σου... είπαμε οι απόψεις υπάρχουν για να διαφωνούμε και να συζητάμε. Γι' αυτό άλλωστε κι έχουμε αυτό το "πάρε-δώσε" σε αυτό το ποστ.
΄Κι επίσης είναι απολύτως λογικό να αισθάνεσαι έτσι. Τραγικό συμβάν κι όταν συμβαίνει σε γνωστούς σου δεν μπορεί παρά να αισθανθείς ακριβώς έτσι όπως αισθάνεσαι.
Ωστόσο νομίζω ότι αν το δούμε για λίγο πιο... απομακρυσμένα θα συμφωνήσεις ότι είναι μία περίπτωση όχι σπάνια βέβαια αλλά σίγουρα δεν συμβαίνει και κάθε μέρα.
Αντίθετα όλα όσα συμβαίνουν καθημερινά γίνονται από ανθρώπους απολύτως... καθημερινούς!!! Ανθρώπους όπως εγώ εσύ και όλοι μας εδώ...
αν δηλαδή λέγαμε (υποθετικά μιλάω) ότι οι χρήστες ναρκωτικών δεν θα οδηγούσαν τίποτα ούτε... πατίνι να είσαι σίγουρος ότι δεν θα γλύτωνες και πολλά ατυχήματα και δυστυχήματα.
Σκέψου τους μεθυσμένους τους απρόσεχτους τους νυσταγμένους κλπ...
Γι' αυτό πιστεύω ότι οι λύσεις αυτές δεν βοηθούν... αν και κάποιες φορές πρέπει να παραδεχτώ ότι στα νεύρα μου πάνω με πιάνουν και μένα οι κακές μου...

ASTRAKITCAR
16/10/2006, 08:23
VanDiemen... μην ασχολείσαι με το παλληκάρι!!! Δεν κάνει χαλάς τη ζαχαρένια σου...
από την στιγμή που δεν έχει συνειδητοποιήσει δεν θέλει να συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα άστο να πάει...

Ο άνθρωπος έχει πει ξανά και ξανά ότι γράφει σε 5 διαφορετικά φόρουμ ότι το κάνει πάνω από 7 χρόνια ότι κατεβαίνει στις εκλογές... το λέει και το ξαναλέει... αυτό μπορεί αυτό γράφει...
Είπαμε είμαστε τραμπούκοι φασίστες και ιδεολόγοι του καναπέ!!!
Τι ψάχνεις τώρα...

τι να συνηδειτοποιησω? το οτι δεν καταλαβεινεις οτι τοσα χρονια δεν ασκω κριτικη σε κανενα σε οσα forum συμμετεχω ή το γεγονος οτι συνεχιζεις να ασκεις κριτικη?

αυτο αν δεν το καταλαβαινεις ψαξε για ερμηνευτει να στο εξηγησει,

ΕΔΩ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ,ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕ ΑΚΟΜΨΟ ΤΡΟΠΟ.ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΗΡΑ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ.

ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΙΠΑΝ ΠΡΩΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΜΕΓΑΛΕ,ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙς.

stavrogin
16/10/2006, 10:08
Γιατι σε αποκαλεσαν ολα αυτα αραγε.
Πως το ειπες; μια σφαιρα σε καθε γονατο!

Αμα εισαι τοσο αυστηρος και με τον εαυτο σου ,δεχομαι το δικιο μιας σφαιρας στο καθε γονατο,μιας και το πιθανοτερο ειναι να χρειαστει να πυροβολησης καποτε τα γονατα σου.
Γιατι το εγκλημα μπορει να το κανεις περνωντας ναρκωτικα,αλλα μπορεις να το κανεις,οντας πληρως καλος πολιτης και οικογενειαρχης και να μην ειναι καν αρμοδιοτητα του ποινικου δικαιου.

Γι αυτο ελεγε ο Χριστιανος εκεινος
"Ο αναμαρτητος πρωτος τον ληθο βαλετω"
Κατι θα ξερε.:wave2:

VanDiemen
16/10/2006, 10:55
:smilea:

Φιλαλήθης
16/10/2006, 11:20
νομίζω ότι έχουμε ξεφύγει όλοι μας, από το θέμα ανά χείρας.

έχουμε ένα σοβαρότατο πρόβλημα σαν κοινωνία και αυτό είναι πως οι άνθρωποι επιλέγουν να χρησιμοποιούν ναρκωτικά για να ξεφεύγουν.

Το πρόβλημα αυτό είναι πολυ ζόρικο να λυθεί.

Συμφωνούμε ότι : άνθρωπος που είναι κίνδυνος για τη ζωή άλλων είτε επειδή παίρνει ντρόγκες είτε επειδή είναι για άλλους λόγους, δυσλειτουργικός πρέπει να αποτρέπεται από το να βάζει σε κίνδυνο τη ζωή άλλων; (αν νομίζετε ότι έχετε άλλη ονομασία για κάποιον που σκοτώνει άλλους ανθρώπους με τον τρόπο που περιέγραψε ο φίλος μας πριν, να τον παρουσιάσετε, αυτή τη στιγμή εγώ δεν νοιάζομαι και τόσο για τις ονομασίες, νοιάζομαι περισσότερο για το πως θα προσεγγίσουμε το πρόβλημα. )

μη τσαντιζόμαστε, ο ενας με το τι είπε ο άλλος, γιατί πιθανότερο είναι να μην καταλάβαμε τι είπε ο άλλος, έτσι;

SF
16/10/2006, 11:51
Όντως έχετε ξεφύγει λίγο-λίγο, και είναι κρίμα να πηγαίνει το θέμα επί προσωπικού και να καταλήξει στις διαμάχες.
:a15:

VanDiemen
16/10/2006, 11:57
Ok, ok.. το παραδέχομαι ότι το παράκανα. Σβήνω το προηγούμενο post και ζητώ συγνώμη.