Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 89

Θέμα: Μήπως είχε δίκιο ο Μάο?

Μήπως είχε δίκιο ο Μάο?

Τα χαράματα της Πέμπτης που λέτε έγινε ένα τροχαίο στην Εγνατία. Τώρα θα μου πείτε και τι έγινε, δρόμος ταχείας κυκλοφορίας είναι τροχαία γίνονται συνέχεια.
    Αυτό όμως δεν ήταν ένα συνηθισμένο τροχαίο, και θα σας εξηγήσω το γιατί παρακάτω...
    Το συμβάν αφορούσε δυο αυτοκίνητα που συγκρούστηκαν μετωπικά.
    Τώρα θα μου πείτε αυτό είναι αδύνατον αφού η Εγνατία όπως όλες οι Οδοί ταχείας κυκλοφορίας έχουν διαχωριστικό ανάμεσα στα ρεύματα τους…
    Έλα όμως που δεν είναι έτσι…
    Η Εγνατία λίγο πριν την Αλεξανδρούπολη έχει ένα κομμάτι που τα δύο ρεύματα ενώνονται σε ένα(τεσσάρων λωρίδων βέβαια αλλά χωρίς διαχωριστικά) Και από εκείνο το κομμάτι που λέτε βρήκε ευκαιρία ένας ναρκομανής και πέρασε με το αυτοκίνητό του στο απέναντι ρεύμα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά μερικά χιλιόμετρα παρακάτω, με 190χιλιόμερτα, με το αυτοκίνητο του Δημήτρη οι οποίοι επέστρεφαν στην Ξάνθη.
    Από την σύγκρουση ο οδηγός του οχήματος που πέρασε στην απέναντι πλευρά να πεθάνει ακαριαία ενώ δύο από τα παιδία χρειάστηκαν δέκα ώρες χειρουργείο ενώ σώθηκαν χάρις τον τρίτο της παρέας ο οποίος διατηρώντας τις αισθήσεις του κατάφερε να καλέσει σε βοήθεια καθώς και στις προσπάθειες του αστυνομικού ο οποίος έπαθε ρήξη χιαστού στις προσπάθειες του να απεγκλωβίσει τα παιδιά να σημειωθεί ότι η δράση του ήταν άμεση καθώς και ότι και τα δύο αυτοκίνητα είχαν διαρροή βενζίνης με αποτέλεσμα να τυλιχτούν στις φλόγες και να εκραγούν μερικά λεπτά αργότερα…
    Επίσεις να συμειωθεί οτι το ένα παιδί λόγο τις σύγκρουσης είχε πρόβλημα σε δύο σπόνδυλους με αποτέλεσμα να μην αισθάνεται τα πόδια του και τους γιατρούς να λένε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην ξανα περπατίσει.
    Κλείνοντας αναφέρω ότι και τα τρια παιδιά εινα 19 χρονών με ότι μπορει να συμαινει αυτό για την μετέπιτα ζωή τους.
    Η ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι σύμφωνα με στις αρχές ο συγκεκριμένος ναρκομανής είχε επιχειρήσει και παλιότερα να αυτοκτονήσει με παρόμοιο τρόπο…
    Και ερωτώ μήπως είχε δίκιο τελικά ο Μάο που μάζεψε όλους του Ναρκομανείς τα βαποράκια και τους εμπόρους μαζί με τους φονιάδες στην κόκκινη πλατεία και δεν άφησε κανένα όρθιο???
    Να θυμάσαι: Η ζωή δεν είναι πόσες ανάσες παίρνεις.
    Είναι οι στιγμές που σου παίρνουν την ανάσα...

Παλαιό μέλος
    Είναι ένας τρόπος αντιμετώπισης. Λύση δεν είναι, με την έννοια ότι δεν αποκλείεις μελλοντικά να γίνουν άλλοι ναρκομανείς/τελειωμένοι (μπορεί να χρησιμοποιείς ναρκοτικά, αυτό δε σε κάνει αυτοστιγμεί επικίνδυνο, αλλά αυτό είναι ένα λεπτό ζήτημα)

... αλλά όταν το πράμα αρχίσει και γίνεται επικίνδυνο για τους υγιείς... ... πότε-πότε...

Σε τετοιες περιπτωσεις οτι και να πεις λιγο ειναι.Και η χειροδικια επιτρεπεται επισης.Οταν κινδινευει ο ανθρωπος σου,η μονη αληθεια που ισχυει ειναι αυτη.Ευχομαι στα παιδια να ξεπερασουν το κακο που τους βρηκε.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeorgeFZR
    Ponaei kefali,kovei kefali....

fovero.... :a31: :a31:
    Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

------------------------------------------------------

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Καταλαβαίνω τη θλίψη την πίκρα αλλά και το θυμό σου.
    Όμως δεν είναι λύση αυτό που ανέφερες ότι έκανε ο Μάο.
    Άσε που δεν το έκανε έτσι ακριβώς αλλά τέλος πάντων...
    το θέμα είναι ότι μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν. Και αυτό που έκανε ο ναρκομανής θα σου υπενθυμίσω ότι το έκανε ένα μαλακισμένο στην καρδιά της Αθήνας σκοτώνοντας τελικά 3 ανθρώπους!!!
    Και δεν ήταν ναρκομανής...

Παλαιό μέλος
    georgefzr, στην περίπτωση αυτή, το γνωμικό που πέταξες δεν κολλάει ούτε με κυανοακρυλική. Αν ένα μέλος του σώματος έχει πάθει γάγγραινα, το κόβεις γιατί αλλιώς θα πεθάνεις. Το "κόψιμο" που έγινε δεν ήταν επειδή πόναγε το κεφάλι αλλά επειδή είχε σαπίσει το χέρι.

Στην περίπτωση αυτή, κατάλαβέ το, θα το έκοβες ο ίδιος το χέρι σου.

Μπαλαλάικα Το avatar του/της miraze
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Filosofos
    Τα χαράματα της Πέμπτης που λέτε έγινε ένα τροχαίο στην Εγνατία. ......................................Κλείνοντας αναφέρω ότι και τα τρια παιδιά εινα 19 χρονών με ότι μπορει να συμαινει αυτό για την μετέπιτα ζωή τους.
    Η ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι σύμφωνα με στις αρχές ο συγκεκριμένος ναρκομανής είχε επιχειρήσει και παλιότερα να αυτοκτονήσει με παρόμοιο τρόπο…
    Και ερωτώ μήπως είχε δίκιο τελικά ο Μάο που μάζεψε όλους του Ναρκομανείς τα βαποράκια και τους εμπόρους μαζί με τους φονιάδες στην κόκκινη πλατεία και δεν άφησε κανένα όρθιο???
    Φίλε Filosofos τί να πώ και εγώ που ακόμα κλαίω τους κουμπαρους μου γιατί ένας σεσημασμένος για ναρκωτικά τους χτύπησε από πίσω???

Να σου πώ όμως ότι πιο πολύ τα έχω με τους 150.000 αστυνομικούς που όλοι εμείς πληρώνουμε για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους και στην τελική................... μόνο διαδηλώσεις αστυνομεύουν.

Το παιδί που τους χτύπησε έχει ήδη πάρει για εμένα την χειρώτερη τοιμωρία. Κάθε βράδυ θα ξυπνά με την εικόνα τριών ατόμων να καίγονται. Δεν θέλω και δεν περιμένω τίποτα από αυτόν. Περιμένω όμως από την πολιτεία να είναι σωστή απέναντί μου.

Δεν θέλω η αστυνομία να μου συλλαμβάνει τα μικρο βαποράκια και να αφήνει τους μεγαλοεμπόρους στις βίλλες τους.

Ο χρήστης στις συγκεκριμένες περιπτώσεις είναι αυτός που πάτησε τη σκανδάλη, ποιός όμως του έδωσε το όπλο????????
    Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros

Re: Μήπως είχε δίκιο ο Μάο?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Filosofos
    .. μήπως είχε δίκιο τελικά ο Μάο που μάζεψε όλους του Ναρκομανείς τα βαποράκια και τους εμπόρους μαζί με τους φονιάδες στην κόκκινη πλατεία και δεν άφησε κανένα όρθιο???
    Φίλε Φιλοσοφε,καταρχήν έχεις δικιο να νιώθεις ότι νιώθεις γιατί προφανώς θα ήταν δικοί σου ανθρωποι,και ποτέ δεν είναι εύκολο όταν χάνουμε δικούς μας.
    Όμως φίλε,δεν είναι σωστό και δίκαιο να γκετοποιήσουμε και να "εξολοθρεύσουμε" μια ομάδα (συν)ανθρώπων απλά και μόνο επειδή έχουν μια σοβαρότατη ασθένεια/πάθηση.τα ναρκωτικά!
    Πίστεψε με,αυτός που προκάλεσε το δυστύχημα έχει ανοίξει το νταραβέρι του με τον Θανατο και τη δυστυχία πολύ πριν πιάσει οποιοδήποτε τιμόνι!τα παιδιά αυτά είναι άρρωστα και θέλουν τη βοήθεια μας,όχι την απαξίωση μας!εξάλλου ο καθένας μας,υπο προυποθεσεις θα μπορούσε να είναι στη θέση τους.
    τώρα θα μου πεις,και τι φταίω εγώ/εσύ/ο δίπλα,αν κάποιος τοξικομανής πάει και γίνει χάλια και βγεί και με/σε/τους σκοτώσει.
    Δεν φταίς προφανώς,αλλά αυτό όπως βλέπουμε και απο το πρόσφατο παραδειγμα του ατυχηματος στη Συγγρού ή στο Διδιμότειχο, μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή.η κακιά η ώρα που λέμε.
    Εδώ μπαίνει στο κόλπο αυτή η πουτάνα η Πολιτεία.αυτοί που είναι κατα βάση υπεύθυνοι για την εισαγωγή ναρκωτικών στη χώρα,για την ελλειπή καταστολή των μεγαλέμπορων κ.ο.κ.
    για αυτό ως απάντηση σου,όχι φίλε.ΔΕΝ είχε δίκιο ο Μάο!δεν είναι λύση αυτή.
    και πάλι συλληπητήρια για το χαμό των ανθρώπων

Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
    georgefzr, στην περίπτωση αυτή, το γνωμικό που πέταξες δεν κολλάει ούτε με κυανοακρυλική. Αν ένα μέλος του σώματος έχει πάθει γάγγραινα, το κόβεις γιατί αλλιώς θα πεθάνεις. Το "κόψιμο" που έγινε δεν ήταν επειδή πόναγε το κεφάλι αλλά επειδή είχε σαπίσει το χέρι.

Στην περίπτωση αυτή, κατάλαβέ το, θα το έκοβες ο ίδιος το χέρι σου.

eisai 8eos!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

Παλαιό μέλος
    Δεν κατάλαβες τι λέω, έτσι δεν είναι;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
    Δεν κατάλαβες τι λέω, έτσι δεν είναι;
    Έτσι είναι,για ακόμη μια φορα έχεις απόλυτο δίκιο...δεν κατάλαβα απολύτως τίποτα!

Εσύ από την άλλη κατάλαβες την ουσία του topic? Μακάρι να μην σου τύχει ποτε να έχεις κάποιον δικό σου άνθρωπο να υποφέρει από αυτές τις ουσίες

Μέχρι τότε συνέχισε να παίζεις με τις λέξεις και να αμπελοφιλοσοφείς

:ZZZ:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    μαλιστα ...οι ουσιες..η πολιτεια ..οι αστυνομικοι ...το συστημα ..το διαζωμα...

απο που να ξεκινησεις να κοβεις κ τι να σωσεις...

ευχομαι το καλυτερο για τα παιδια..οχι το καλυτερο..να το ξεπερασουν με ολη τη σημασια της λεξης, σωματικα κ ψυχολογικα..
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Φιλε Φιλοσοφε ...

Ειλικρινα λυπαμαι για τον τραυματισμο των παιδιων ...

Αλλα προσεχε μιας κι εισαι μικρος ακομα μην πεσεις σ' αυτην την παγιδα του ακρατου φασιμου!

Προφανως ΔΕΝ ξερεις ποσο ΑΡΡΩΣΤΟΣ και ποσους πονους εχει ενας ναρκoμανης, αλλα σαφως πρεπει να ξερεις οτι ειναι ακομα μια ανθρωπινη υπαρξη.

ΔΕΝ ειναι καποιο "χερι" ή "ποδι", αλλα μια ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ !!!

Και να σου θυμησω μονο οτι αυτες τις αντιληψεις τις ειχε κι ο Χιτλερ ...

Δυστυχως πολλοι ΔΕΝ εχουν το μυαλο για να διδασκονται, απο την ιστορια, με αποτελεσμα ΠΟΛΛΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ να κυκλοφορουν αναμεσα μας ...

Σου ξαναλεω προσεχε τις παγιδες!

Ο κατηφορος ειναι ευκολος ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Παλαιό μέλος
    Τα ναρκωτικά είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο. Είναι πολύ δύσκολο να αναλύσει κανείς το θέμα και δεν ταιριάζει στην παρούσα συζήτηση. Επειδή όμως είπα κάτι που παρατηρώ ότι δεν έγινε κατανοητό, θα προσπαθήσω να εξηγήσω κάπως λεπτομερέστερα τη θέση μου.

Ένας "ναρκομανής" (όχι "χρήστης" ναρκοτικών, μα κάποιος που η ζωή του έχει καταστραφεί από την ανάγκη του για αυτά) έχει, δυστυχώς, λίγες δυνατές καταλήξεις. Ή καταφέρνει και λύνει το πρόβλημα, σχεδόν πάντα με τη βοήθεια άλλων, ή όχι. Τα περισσότερα από αυτά που γράφω ίσως να ταιριάζουν καλύτερα για τα "βαποράκια" και τους "εμπόρους".

Όσο πιό άσχημη είναι η κατάσταση του αρρώστου, τόσο πιό δύσκολο και φυσικά σπανιότερο, είναι να διορθωθεί. Η τρέλα δεν είναι μακριά για κάποιον που η ζωή του έχει πάει στο διάολο και ο ασθενής πιά δυσλειτουργεί. Πάει να σκοτώσει άλλους.

Αν κάποιος έχει καταντήσει να έχει αυτοκτονικές/δολοφονικές τάσεις είναι απίθανο μόνος του να αναζητήσει λύση στο πρόβλημά του. Έχει επιλέξει (λαθεμένα, ίσως, αλλά είναι επιλογή του. ...είναι; ). Περίπτωση τέτοια ο άνθρωπος στο γεγονός που περιέγραψε ο filosofos.

Ένας άνθρωπος με σοβαρό πρόβλημα που τον αποτρέπει από το να είναι ενεργό μέλος της κοινωνίας, έχει περιθώρια επανένταξης αντιστρόφος ανάλογα της σοβαρότητας της κατάστασής του. Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν ευθύνονται άλλοι για την κατάντια του, μα μόνο ο ίδιος. Σε ελάχιστες μόνο περιπτώσεις ευθύνονται άλλοι.

Αν κάποιος όμως έχει φτάσει στο σημείο να είναι άμεσα επικίνδυνος για τους άλλους ("άλλοι", στη συγκεκριμένη περίπτωση, σημαίνει: "όλοι οι άλλοι άνθρωποι, είτε υγιείς είτε άρρωστοι". ο διαχωρισμός γίνεται μεταξύ του ενός και όλων των άλλων, όχι μεταξύ του ενός και όσων δεν είναι ναρκομανείς.) και δεν βλέπουμε να υπάρχει λύση, πρέπει να απομακρυνθεί. Σύμφωνοι, είναι άρρωστος και θέλει βοήθεια, αλλά οι υπόλοιποι άνθρωποι δεν γίνεται να κινδυνεύουν από αυτόν.

Αυτό που έκανε ο Μάο, όπως είπα, δεν είναι λύση. Αλλά αν σε κάποιο μέρος έχει γεμίσει η γειτονιά με ναρκομανείς και η κατάσταση προκαλεί δικαιολογημένη ανυσηχία στους κατοίκους, μαζέφτε τους και στείλτε τους αλλού. Εκτός αν νομίζετε ότι υπάρχουν περιθώρια να συνετήσεις ανθρώπους που συνειδητά καταστρέφουν τους εαυτούς τους και τους άλλους αντί να αναζητήσουν λύση.

Το οτι ο τυπος επιλεγει να πεσει πανω σε ενα αυτοκινητο με ζωντανους ανθρωπους οπως θα επεφτε πανω σε ενα τοιχο,με φρικαρει.
    Ειναι ενας ανθρωπος που δεν σεβεται την ζωη του αλλου που δε βλεπει οτι υπαρχει ζωη περα απο αυτον τον ιδιο. Αν το κανει απο αδιαφορια ειναι ενα γουρουνι.
    Αν παλι εχει μαλωσει με την ανθρωποτητα και θελει να ξεκανει μερικους ειναι μια τραγικη περιπτωση.
    Οπως και να χει δρα ισοπεδωτικα και το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ