PDA

View Full Version : Bοήθεια από τον Pedrosa ζητάει ο Hayden!!!

vassilis88
12/10/2006, 23:42
απο motograndprix.gr:

Η Repsol Honda ξεκαθάρισε στον Nicky Hayden πως δεν θα μπει στη διαδικασία των team-orders προκειμένου να τον βοηθήσει να στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής.

Δυο αγώνες πριν το τέλος του πρωταθλήματος, το Kentucky Kid βρίσκεται κοντά στην κατάκτηση του πρώτου παγκοσμίου πρωταθλήματος της καριέρας του,
μόνο που θα πρέπει να βασιστεί στις δικές του δυνάμεις και να μην περιμένει βοήθεια από τον Dani Pedrosa.
Τουλάχιστον δεν θα υπάρχει τέτοια εντολή από το HRC. Από κει και πέρα, αν ο ισπανός χάσει στην Πορτογαλία (15/10) και τις ελάχιστες πιθανότητες που έχει για τίτλο, απ` αυτόν εξαρτάται αν θα βοηθήσει ή όχι τον 25χρονο αμερικανό team-mate του.

Ο managing director της Honda Racing, Satoru Horiike είπε χαρακτηριστικά: "Πάντα έλεγα ότι η Honda ποτέ, μα ποτέ δεν δίνει εντολές. Αν δώσουμε εντολές τότε αυτό δεν είναι καλό για κανέναν. Ούτε για τον κόσμο, ούτε για τους αναβάτες, ούτε για τους ανθρώπους της ομάδας. Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουμε εντολές".

Πάντως, ο Hayden περιμένει βοήθεια από τον Pedrosa και δεν διστάζει να το πει:
"Είναι πολύ λεπτό θέμα. Θέλω να πιστεύω ότι ο Dani θα κάνει ό,τι μπορεί για να με βοηθήσει γιατί ξέρω πολύ καλά ότι αν ήμουν στη θέση του, το ίδιο θα έκανα.
Ετσι κι` αλλιώς ο Dani έχει πιθανότητες για το πρωτάθλημα, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στην Πορτογαλία.
Με έναν τέτοιο team-mate, έναν άνθρωπο που σέβομαι, θα έκανα τα πάντα για να τον βοηθήσω.
Δεν ξέρω όμως πως αισθάνεται ο ίδιος.
Αν ο Dani μπορέσει να νικήσει τον Rossi για μένα, τότε αυτή θα ήταν μια τεράστια βοήθεια!"

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
13/10/2006, 09:45
μπορει να μην τον παω μια.... αλλα ΔΕ νομιζω οτι ο ταπας θα χαρηστει στον KFC...

αν μη τι αλλο ειναι φιλοδοξος και θελει να γινει πρωταθλητης!

μαθηματικα εχει ελπιδες!

div400
13/10/2006, 10:44
δεν ειμαι εντως της νοοτροπιας των gp αλλα στην θεση του θα ντρεπομουν να κανω τετοια δηλωση (δημοσια ή μη)......:yuck: :a04: :a06:

ρε παπαρα αμερικανακι

ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΝΑ ΑΓΩΝΑ ΑΦΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ......

ruyjin
13/10/2006, 10:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400

ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΝΑ ΑΓΩΝΑ ΑΦΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ......

+10000000

κυριακη ψηφιζουμε και βουρ για motogp :smokin:

kawasaki ZX-12
13/10/2006, 19:08
xaxxaxxaxxax

θαυμαστε ενα μαλακα που θελει να βγει και παγκοσμιος πρωταθλητης!!!!!!

ετσι ειναι οι μαχητες!!!!!!χαχαχχαχαχχαχαχαχχα
ο ανθρωπος το παλευει ........

μονο τα κλαματα δεν εβαλε!!!!!

jbear
14/10/2006, 01:13
:eyepop:
Ελεος... :mad: :yuck: :a04:
Αυτη ειναι η νοοτροπια νικητη που εχει ενας (επιδοξος) πρωταθλητης???
Αντε γεια ρε!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δεν τον πηγαινα ποτε, ειπε και τη μαλακια τωρα.... τι να πεις....

SPORAKIAS
15/10/2006, 15:50
ωραια βοηθεια :lol: :rotflmao: :lol:

καλο εεε..... :p

lantz
15/10/2006, 16:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS

:wacko:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

GTZ750
15/10/2006, 16:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από kawasaki ZX-12
xaxxaxxaxxax

θαυμαστε ενα μαλακα που θελει να βγει και παγκοσμιος πρωταθλητης!!!!!!

ετσι ειναι οι μαχητες!!!!!!χαχαχχαχαχχαχαχαχχα
ο ανθρωπος το παλευει ........

μονο τα κλαματα δεν εβαλε!!!!!

εγω νομιζω οτι τα εβαλε τα κλαματα!!:smokin: :smokin:

TATAR
15/10/2006, 18:06
ουτε βαλτος ναταν ο ΝΤΑΝΙ!!! τον "ξυρισε' κανονικα:beer: :beer:

petani
15/10/2006, 19:03
Αυτη ειναι "βοηθεια"...............κατι μεταξυ κεμπαπ και γυρου.....

:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Julius
15/10/2006, 19:03
ok, ton voithise arketa

:cry: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:wave2:

vassilis88
15/10/2006, 19:08
λετε ο χευντεν να του πει κ ευχαριστω?:lol: φανταστειτε κλιμα τωρα στο HRC,θα τα χουνε βαψει μαυρα!παλι τους τον εφαρμοσε ο ντοκτορας!

caesarsk
15/10/2006, 20:18
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΕΛΑΩ....

ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Ο HAYDEN ΘΑ ΕΠΕΡΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ??????

χαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...............

Ο εξωγήινος και ο ξινός μαζί έξω...

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ Ο ELIAS ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ!!!!!

(ανθρωπος που κέρδισε σε 2 αγώνες σε ένα πρώταθλημα και ήθελε και πρώταθλημα....ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ...

H.A.Balafoutre
15/10/2006, 21:02
Κακά τα ψέμματα, πρωταθλητής με τέτοιες δηλώσεις και τόσο κουλούς αγώνες δεν γίνεσαι.

Στατιστικά η εγκατάλειψη, από οτιδήποτε, ήταν να έρθει. Ήταν ο μόνος χωρίς εγκατάλειψη.

div400
16/10/2006, 09:43
κατι μου λεει οτι εφαγε πολυ ξυλο ο ντανι στα πιτσ......

χωρις να κανει κανεναν μορφασμο βεβαια.....:D

και για μην το ξεχασω...

καλα να παθει το αμερικανακι....μα στους 2 τελευταιους αγωνες περιμεις να το τρεξεις ρε βλαχαρα!!!!! οταν η διαφορα ηταν στους 50+ ποντους γιατι καθοσουν πισω απο ολους, ενω ο pedrosa τον πηγαινε στα ισια τον ροσσι????

παντως, εκανε μ@λ@κι@ ο πιτσιρικας.....

H.A.Balafoutre
16/10/2006, 13:22
Ντάξει κι ο KFC τι πίστευε δηλαδής.....ότι είναι ο αλεξίσφαιρος στα καπρίτσια της τύχης......:confused:

Δεν φρόντισε να έχει μια καβάτζα για τέτοιες περιπτώσεις και τώρα του φταίει ο Ντάνης ή ο όποιος "ντάνης".

Πάλι είναι πολύ τυχερός. Πάρα πολύ τυχερός. Και να περάσει κι από τα πίτσ της ομάδας του Fausto Gressini να πει κι ένα ευχαριστώ στον Toni. 5 βαθμοί είναι αυτοί. Σαν να έτρεξε και να πήρε την 11η θέση. ;)

alximistis
16/10/2006, 14:28
Αν και με ενοχλεί ΤΡΟΜΕΡΑ η αντίληψη που έχουμε εδωμέσα και εγώ για να μην εξαιρώ την αφεντομουτσουνάρα μου, αντίληψη καθαρά ποδοσφαιρική!!!
Πως λέμε ΑΕΚ ΠΑΟ ΟΣΦΠ κάπως έτσι αναφερόμαστε και στους οδηγούς στο motogp.
Νομίζω τουλάχιστον... περιμένουμε πότε θα γίνει μία στραβή σε κάποιον για να αρχίσουμε ο έτσι ο πείξε ο δείξε και πάει λέγοντας.
Εγώ υποστήριζα το αμερικανάκι μέχρι και δύο-τρεις αγώνες πριν για κάποιους λόγους δύο θα αναφέρω:
1). Γιατί έπαιζε με τη λογική και έπαιρνε αυτό που ήθελε! Μου άρεσε που είχε στρατηγική το γούσταρα. Περίμενα όμως ότι θα δείξει και ικανότητες όταν φτάσει η στιγμή.
2). Γιατί πίστευα ότι είχε πολύ καλή ψυχολογία που θα τον βοηθούσε να ξεπεράσει τις δύσκολες στιγμές.
Όπως αντιλαμβάνεστε για τους ίδιους λόγους παραπάνω μου την έχει σπάσει τώρα απίστευτα!!!!!!
Κοινώς... καλή η λογική και η στρατηγική αλλά κάπου ρε φίλε υπάρχουν και οι ικανότητες και το ρίσκο! Πότε θα το πάρεις; Όταν... πεθάνεις που λέει ο λόγος;
Έπρεπε να είχε ρισκάρει πολύ νωρίτερα να το παλέψει το ρημάδι. Είπαμε στρατηγική αλλά αυτό κατέληξε να είναι σκέτα μαθηματικά και υπολογισμοί. Οπότε... στα τσακίδια!!!
Επίσης τι καλή ψυχολογία και κουραφέξαλα; Υποστήριζα μετά τη Λαγκούνα ότι ο Βάλε θα φορτωνόταν με το άγχος και όχι ο KFC.
Ναι πως αμέ...
το αντίθετο έγινε.
Για να μην λέω πολλά που ήδη είπα καλά παθαίνει ότι παθαίνει!!!
Κι όπως λέει πάρα πολύ σωστά ο div 50 βαθμούς ήσουνα μπροστά ρε παπαροβλάχε!!! 50 βαθμούς!!! Όλο οι άλλοι θα έπεφταν; Εσύ δεν θα είχες καμιά στραβή;

Πάντως για να τελειώσω κιόλας για χάρη του αθλήματος αλλά και δική του για τον εαυτό του θέλω να πιστεύω ότι θα τα δώσει όλα στο τέλος. Θέλω να τον δω να τα δίνει ΄΄ολα ακόμη και να έχει μείνει πέμπτος και να έχει χαθεί το πρωτάθλημα.
Έτσι για να μου πει ότι οκ ρε alximisti δεν με υποστήριξες εντελώς άδικα... κάτι είχα κι εγώ να σου δείξω...
ο βλαμμένος!!!

cityfly
16/10/2006, 14:46
εγώ πάντως γουστάρω τρελά να έρθει στη βαλένθια πρώτος ο μελάντρι δεύτερος ο ρόσι και δέκατος ο χέιντεν, εκεί να δεις γλέντια

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

alximistis
16/10/2006, 16:37
Κι αυτό πάιζει... και γουστάρω Μάρκο με τα χίλια...

Alx 84
17/10/2006, 08:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Νομίζω ότι του χρωστάει χάρη. έκανε ότι μπορούσε ο dani!:rotflmao:

mike_thedoctor
17/10/2006, 11:12
Δε καταλαβαίνω τη λογική σας ρε παιδιά..

Μπορεί να μου πει κάποιος για ποιο λόγο ο Pedrosa δε πρέπει να βοηθήσει τον Hayden?

Γιατί να μη το κάνει???1 λόγο πείτε μου...

Ο Edwards που δε κηνυγάει τίποτα και ενώ κατάφερε να ξεκινήσει από τη δεύτερη θέση στην εκκίνηση, βοήθησε τον Rossi από τα φρένα της πρώτης στροφής κιόλας (για όσους βλέπουν..)...Ο Rossi φυσικά και δε χρειάζεται κανενός Edwards τη βοήθεια αλλά όταν γύρισε την κεφάλα του δυο φορές πίσω στον αγώνα και είδε Edwards το εκτίμησε δεόντως και το δήλωσε δημόσια στη συνέντευξη....Δε κατάλαβα που είναι το κακό???

Σας πείραξε που ο Hayden το είπε πριν ενώ ο Rossi το επαίναισε μετά??

Ο Pedrosa έκανε ένα μεγάλο οδηγικό λάθος και αυτό δε μπορεί να αλλάξει. Αυτή τη στιγμή οφείλει να προσπαθήσει όσο μπορεί για να κάνει το 1-2 με τον Hayden στη Valencia.

Δε ξέρω αν θα το καταφέρουν...Δύσκολο πολύ..Αλλά πρέπει να το προσπαθήσει ο μικρός...

Δε ξέρω αν ο Hayden αξίζει τον τίτλο και αν στο τέλος θα τα καταφέρει αλλά σίγουρα αυτό δε το άξιζε..Και η δήλωσή του τα είπε όλα...

"Nobody told him to pull back and open the doors..but man.....not like that..."

idi
17/10/2006, 11:16
μαγκες ξεχνατε ολοι ενα πραμα.....

ο Pedrosa ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ!

κοιταξτε τη βαθμολογια πριν τον αγωνα...

με πτωση του hayden+rossi (πολυ πιθανο ακομα και στον επομενο αγωνα) ο κοντος επαιζε για πρωταθλημα! γιατι να μη προσπαθησει να περασει το hayden δε καταλαβα????????

και ο edwards εκανε τον αγωνα του και δε παρεμποδισε κανενα!

kachius
17/10/2006, 11:17
Το τραγικό δεν είναι που ζήτησε βοήθεια...

...το τραγικό είναι που ενώ βρισκόταν 51 βαθμούς μπροστά
κατέληξε να χρειάζεται βοήθεια γιατί (τελικά) δεν είναι ικάνος
αναβάτης για πρωταθλητής!

Πολύ καλός, αλλά όχι πρωταθλητής!

(να φανταστείς ότι μέχρι το +51 τον συμπαθούσα τον π@#$τη
αλλά μετά από εκείνες τις δηλώσεις, αλλά κυρίως μετά τους
επόμενους αγώνες, όπου φάνηκε τι ακριβώς εννοούσε, :yuck: )

kachius
17/10/2006, 11:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

Ούτε εμείς το ξεχνάμε, ούτε ο κεντακης...

η βοήθεια που του ζήτησε ήταν να βει πρώτος,
μπροστά από τον γιατρό :eyepop:

(τόσο κουλός είναι γμτ :confused: )

kachius
17/10/2006, 11:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

Ούτε εμείς το ξεχνάμε, ούτε ο κεντακης...

η βοήθεια που του ζήτησε ήταν να βει πρώτος,
μπροστά από τον γιατρό :eyepop:

(τόσο κουλός είναι γμτ :confused: )

γιατί δε με αφήνει να το σβήσω;

arxaios
17/10/2006, 12:09
HAYDEN & PEDROSA
ο ηλίθιος & ο πανηλίθιος !!!!!!!!!!!!!
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

Nostra
17/10/2006, 12:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Έτσι για να μου πει ότι οκ ρε alximisti δεν με υποστήριξες εντελώς άδικα... κάτι είχα κι εγώ να σου δείξω...

ο βλαμμένος!!!

του έχεις δώσει το τηλέφωνό σου να σε πάρει ή θα τα πείτε στο μονακό τα Χριστούγεννα? :confused: :confused:
*Χ/ του βρε Στέλιο τι πιστεύει ο κόσμος.... λεφτάκια θα πάρει? δε θα πάρει? αυτό τον νοιάζει... υστεροφημία αργότερα....

:) :)

το "βλαμμένος" είναι υπογραφή ή η συνέχεια της πρότασης?

:lol: :lol: :a029: :lol: :lol:

alximistis
17/10/2006, 14:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
του έχεις δώσει το τηλέφωνό σου να σε πάρει ή θα τα πείτε στο μονακό τα Χριστούγεννα? :confused: :confused:
*Χ/ του βρε Στέλιο τι πιστεύει ο κόσμος.... λεφτάκια θα πάρει? δε θα πάρει? αυτό τον νοιάζει... υστεροφημία αργότερα....

:) :)

το "βλαμμένος" είναι υπογραφή ή η συνέχεια της πρότασης?

:lol: :lol: :a029: :lol: :lol:

Το "βλαμμένος" είναι... όπως το πάρει ο καθένας... αν εσύ θεωρείς ότι είναι η υπογραφή πάρτο έτσι!
Μην μου κλαίγεσαι όμως μετά την Κυριακή πονάει η πλάτη μου ωχ τα νεφρά μου και τα τοιαύτα

Όσο για τα λεφτάκια του που λες δε νομίζω ότι είναι έτσι ακριβώς. Δε νομίζω δηλαδή ότι τους νοιάζει μόνο αυτό και ο κόσμος ας τους βρίζει ή ας αδιαφορεί για τους ίδιους και το στυλ τους. Γιατί στην τελική θα έχει και κόστος επάνω τους!
Όταν δεν σε υποστηρίζουν επηρρεάζει νομίζω και την οδήγηση τους...

super_toto
17/10/2006, 18:15
Νομίζω ότι ο Pedrosa έκανε αυτό που έπρεπε. Πολύ σωστός και κακώς ζήτησε συγγνώμη στο τέλος. Δηλαδή αν έκανε την κότα και κλότσαγε την ευκαιρία που είχε για το πρωτάθλημα τι θα λέγαμε μετα? Το παλικάρι έχει τεσσερα πρωταθλήματα είναι γεννημένος πρωταθλητής. Ποιός περίμενε να κάνει πλάτες στον hayden?

Από την άλλη συμφωνώ με όλους όσους κατακρίνουν τον hayden. Έλεος πια έπερπε να ανοιγει το γκάζι εδώ και πολλους αγώνες αλλά δεν το έκανε. Εδώ ο γιατρός , στην τελευταία στροφή στο estoril μόνο τα αυτιά του δεν ακούμπησε και ας ρίσκαρε τα πάντα με μια πτώση. Όμως ο Ελίας τον επιασε κορόιδο και μπράβο του

vassilis88
17/10/2006, 19:00
τρια πρωταθληματα δεν εχει ο ν(τ)ανος?ενα στα 125 κ δυο στα 250.εχει κ αλλο στα 125?