απο motograndprix.gr:
Η Repsol Honda ξεκαθάρισε στον Nicky Hayden πως δεν θα μπει στη διαδικασία των team-orders προκειμένου να τον βοηθήσει να στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής.
Δυο αγώνες πριν το τέλος του πρωταθλήματος, το Kentucky Kid βρίσκεται κοντά στην κατάκτηση του πρώτου παγκοσμίου πρωταθλήματος της καριέρας του,
μόνο που θα πρέπει να βασιστεί στις δικές του δυνάμεις και να μην περιμένει βοήθεια από τον Dani Pedrosa.
Τουλάχιστον δεν θα υπάρχει τέτοια εντολή από το HRC. Από κει και πέρα, αν ο ισπανός χάσει στην Πορτογαλία (15/10) και τις ελάχιστες πιθανότητες που έχει για τίτλο, απ` αυτόν εξαρτάται αν θα βοηθήσει ή όχι τον 25χρονο αμερικανό team-mate του.
Ο managing director της Honda Racing, Satoru Horiike είπε χαρακτηριστικά: "Πάντα έλεγα ότι η Honda ποτέ, μα ποτέ δεν δίνει εντολές. Αν δώσουμε εντολές τότε αυτό δεν είναι καλό για κανέναν. Ούτε για τον κόσμο, ούτε για τους αναβάτες, ούτε για τους ανθρώπους της ομάδας. Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουμε εντολές".
Πάντως, ο Hayden περιμένει βοήθεια από τον Pedrosa και δεν διστάζει να το πει:
"Είναι πολύ λεπτό θέμα. Θέλω να πιστεύω ότι ο Dani θα κάνει ό,τι μπορεί για να με βοηθήσει γιατί ξέρω πολύ καλά ότι αν ήμουν στη θέση του, το ίδιο θα έκανα.
Ετσι κι` αλλιώς ο Dani έχει πιθανότητες για το πρωτάθλημα, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στην Πορτογαλία.
Με έναν τέτοιο team-mate, έναν άνθρωπο που σέβομαι, θα έκανα τα πάντα για να τον βοηθήσω.
Δεν ξέρω όμως πως αισθάνεται ο ίδιος.
Αν ο Dani μπορέσει να νικήσει τον Rossi για μένα, τότε αυτή θα ήταν μια τεράστια βοήθεια!"
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: