View Full Version : Ntoy Kai ΞΥΛΟ
ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ!!!!
ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥς ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ....
οπως στρωσατε...:rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
Supersport FM:
Επεισόδια και μαχαιρώματα στη Ρώμη!
Διαβάστηκε 2362 φορέςΤελ. ενημ/ση: 31.10.2006 15:52
Σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς της Ρόμα και του Ολυμπιακού σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στην ιταλική πρωτεύουσα. Μερίδα φιλάθλων των «τζιαλορόσι» βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας έξω από το ξενοδοχείο «Rouge et Noir», στο οποίο είχαν καταλύσει 150 φίλαθλοι της ελληνικής ομάδας. Οι Ιταλοί «τιφόζι» προκάλεσαν υλικές ζημιές σε σταθμευμένο πούλμαν, το οποίο και αποπειράθηκαν να κάψουν, ωστόσο με την έγκαιρη επέμβαση των υπαλλήλων του ξενοδοχείου η φωτιά σβήστηκε. Περίπου 100 οπαδοί του Ολυμπιακού αντέδρασαν και συγκρούστηκαν με αυτούς της Ρόμα στους γύρω δρόμους, προτού επέμβει η αστυνομία και αποκαταστήσει την τάξη. Η συνέχεια δόθηκε λίγο αργότερα (στις 02:00) σε ένα άλλο ξενοδοχείο, το «Marc’Aurelio», όπου 10-15 οπαδοί της Ρόμα, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλα, επιτέθηκαν σε φιλάθλους του Ολυμπιακού και μάλιστα τραυμάτισαν έναν 32χρονο άνδρα με πέντε μαχαιριές στο πόδι. Επίσης υπήρξε συμπλοκή δύο Ελλήνων φιλάθλων με πέντε (ανήλικους σύμφωνα με μαρτυρίες) Ιταλούς, που τους επιτέθηκαν και φέρονται να είχαν στην κατοχή τους μαχαίρι.
bonepeeler
31/10/2006, 15:02
Η βλακεία δεν έχει όρια.
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Η βλακεία δεν έχει όρια γαμώ τις κωλοομάδες σας.
+1
bonepeeler
31/10/2006, 15:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
+1
Πήγα να το σώσω για να μην τσακωθώ με όλο τον κόσμο και ήρθες να μου την κάνεις εσύ.:cry:
Μιάς και ήρθες θα τα υποστούμε μαζί.:cool:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Πήγα να το σώσω για να μην τσακωθώ με όλο τον κόσμο και ήρθες να μου την κάνεις εσύ.:cry:
Μιάς και ήρθες θα τα υποστούμε μαζί.:cool:
να υποστουμε τι? αδικο εχεις?
οποιος εγκρινει μαχαιρωματα ειτε εντος ειτε εκτος ελλαδος απο οποιοδιποτε ειναι αξιος της μοιρας του
οχι Ροβερτο τα μαχαιρωματα δεν εχουν καμια σχεση με αυτο το ομορφο αθλημα και καλα τα λες ! :(
Gandalf dr685sm
31/10/2006, 15:33
H μαλακία δεν φέρει χρώματα και εθνικότητες... είναι χαρακτηριστικό μερικών υπανθρώπων που υπάρχουν παντού.
Δεν συμβαίνουν μόνο στην δική μας αυλή!
Gandalf
ας καταργήσουν το ποδόσφαιρο κανα 2 χρόνια δεν θα μας λείψει καθόλου
oiko1979
31/10/2006, 20:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ!!!!
ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥς ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ....
οπως στρωσατε...:rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΑΣ...
ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ...
ΤΩΡΑ ΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ...
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ...
fantacid
01/11/2006, 00:19
ωραια πραματα!!!!
οχι μονο κατι κοκκινα τσογλανια θα μαχαιρωνουν!
φανταζομαι τι φλωροι θα ηταν οσοι πηγαν ρωμη κ πηγαν κ σε ξενοδοχειο για διανυκτερευση!!!
κριμα γιατι την πληρωσαν οι μλκες παλι,τα τσογλανια πρεπει να την γλυτωσαν παλι!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ωραια πραματα!!!!
οχι μονο κατι κοκκινα τσογλανια θα μαχαιρωνουν!
φανταζομαι τι φλωροι θα ηταν οσοι πηγαν ρωμη κ πηγαν κ σε ξενοδοχειο για διανυκτερευση!!!
κριμα γιατι την πληρωσαν οι μλκες παλι,τα τσογλανια πρεπει να την γλυτωσαν παλι!!!
μπραβο σου για την ωριμη σκεψη που καταθετεις με ποστ!
ποτε μαχαιρωσαν ολυμπιακοι;ξερεις κατι και δεν μας το λες;
εσυ ρε μαγκα αν πηγαινες εκδρομη με την ομαδα σου θα κοιμοσουν σε παγκακι για να μην σε πουνε φλωρο;και αμα θες γραψε και τι ομαδα εισαι για να σε ενημερωσουμε για τα δικα σας καμωματα...
fantacid
01/11/2006, 10:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos_1
μπραβο σου για την ωριμη σκεψη που καταθετεις με ποστ!
ποτε μαχαιρωσαν ολυμπιακοι;ξερεις κατι και δεν μας το λες;
εσυ ρε μαγκα αν πηγαινες εκδρομη με την ομαδα σου θα κοιμοσουν σε παγκακι για να μην σε πουνε φλωρο;και αμα θες γραψε και τι ομαδα εισαι για να σε ενημερωσουμε για τα δικα σας καμωματα...
ok αλλη φορα θα βαζω το σχετικο spoiler για να μην επιρρεαζονται οι νεοι κ νεες απο τα ανηθικα ποστ μου!!!!
ειμαι παοκ, φιλαρακο!
κ δε θα σου μιλησω υποθετικα αλλα θα σου πω πως την εβγαζα σε οποια εκδρομη ηθελε διανυκτερευση.Συνηθως την επεφτα στο συνδεσμο μας (ξερεις σε καθε πολη υπαρχει ενας!)
μονο στο αμστερδαμ δε βρηκα,αλλα εκει εμεινα σε χοστελ μαζιμε αλλα 13 ατομα!
οχι ρε μαλλον μπερδευτικα!!!
οι γαυροιι δεν εχουν μαχερωσει ΠΟΤΕ!!!!! (κ ο τοτος ειναι αδερφη!)
τι λες ρε φιλε τωρα πλακα μας κανεις?
εσυ να φανταστω εισαι γαυρος,εξου κ το responce!
κ φανταζεσαι οτι περιμενω να με ενημερωσει ενας γαυρος για τα καμωματα της ομαδας μου???
μηπως σε λενε κ τοτο??????:lol:
α παρε κ το spoiller να μη ξεχνιωμαστε:
67544
ok αλλη φορα θα βαζω το σχετικο spoiler για να μην επιρρεαζονται οι νεοι κ νεες απο τα ανηθικα ποστ μου!!!!
ειμαι παοκ, φιλαρακο!
κ δε θα σου μιλησω υποθετικα αλλα θα σου πω πως την εβγαζα σε οποια εκδρομη ηθελε διανυκτερευση.Συνηθως την επεφτα στο συνδεσμο μας (ξερεις σε καθε πολη υπαρχει ενας!)
μονο στο αμστερδαμ δε βρηκα,αλλα εκει εμεινα σε χοστελ μαζιμε αλλα 13 ατομα!
οχι ρε μαλλον μπερδευτικα!!!
οι γαυροιι δεν εχουν μαχερωσει ΠΟΤΕ!!!!! (κ ο τοτος ειναι αδερφη!)
τι λες ρε φιλε τωρα πλακα μας κανεις?
εσυ να φανταστω εισαι γαυρος,εξου κ το responce!
κ φανταζεσαι οτι περιμενω να με ενημερωσει ενας γαυρος για τα καμωματα της ομαδας μου???
μηπως σε λενε κ τοτο??????:lol:
α παρε κ το spoiller να μη ξεχνιωμαστε:
δηλαδη θες να μας πεις τωρα οτι εσεις ειστε παναγιες ετσι;να σου θυμισω παρι σε ζερμεν;καφριλικια εντος και εκτος τουμπας;καφριλικια εντος εκτος Αλεξανδρειου;Λαρισα;καδρονια,πετρες,πορτοκαλια με ξυραφια επανω;σπασιματα αυτοκινητων με αθηναϊκες πινακιδες;....ααα ξεχασα!μου ειπες να μην σε ενημερωσω για τα καμωματα της ομαδος σου...τα ξερεις και εσυ ο ιδιος!
ΥΓ.δεν με λενε Τοτο!με λενε μπατατουδη!:lol: :lol: :lol: :lol:
fantacid
01/11/2006, 21:51
δηλαδη θες να μας πεις τωρα οτι εσεις ειστε παναγιες ετσι;να σου θυμισω παρι σε ζερμεν;καφριλικια εντος και εκτος τουμπας;καφριλικια εντος εκτος Αλεξανδρειου;Λαρισα;καδρονια,πετρες,πορτοκαλια με ξυραφια επανω;σπασιματα αυτοκινητων με αθηναϊκες πινακιδες;....ααα ξεχασα!μου ειπες να μην σε ενημερωσω για τα καμωματα της ομαδος σου...τα ξερεις και εσυ ο ιδιος!
ΥΓ.δεν με λενε Τοτο!με λενε μπατατουδη!:lol: :lol: :lol: :lol:
δεν ειπα ποτε οτι ειμαστε παναγιτσες!
αντιθετος ο λαος ειναι απο τους πιο hardcore στην ελλαδα!
κ παρι κ μαλιν κ γαυρους κ οτι θες ματς που δεν τελιωσαν ποτε στη τουμπα
μπαχαλα μεσα μπαχαλα εξω μπαχαλα στη θεσσαλονικη,στη λαρισα,στη πατρα,στην αθηνα,στη κρητη οπου θες!
εχεις ακουσει ποτε για ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ ΑΠΟ παοκτση???
υ.γ.αυτο με τα περτικαλια,το εχω ακουσει με πατατες αλλα μετα απο τοσα χρονια στα γηπεδα δεν το εχω δει προσωπικα.
δεν ειπα ποτε οτι ειμαστε παναγιτσες!
αντιθετος ο λαος ειναι απο τους πιο hardcore στην ελλαδα!
κ παρι κ μαλιν κ γαυρους κ οτι θες ματς που δεν τελιωσαν ποτε στη τουμπα
μπαχαλα μεσα μπαχαλα εξω μπαχαλα στη θεσσαλονικη,στη λαρισα,στη πατρα,στην αθηνα,στη κρητη οπου θες!
εχεις ακουσει ποτε για ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ ΑΠΟ παοκτση???
υ.γ.αυτο με τα περτικαλια,το εχω ακουσει με πατατες αλλα μετα απο τοσα χρονια στα γηπεδα δεν το εχω δει προσωπικα.
συγνωμη ρε φιλε αλλα που ακουσες εσυ για μαχαιρωμα απο γαυρο;εκτος αν εχει γινει και δεν το ξερω.αυτο που σου ανεφερα με τα πορτοκαλια ηταν στο Αλεξανδρειο στο μπασκετ πριν καποια χρονια.
fantacid
02/11/2006, 14:55
συγνωμη ρε φιλε αλλα που ακουσες εσυ για μαχαιρωμα απο γαυρο;εκτος αν εχει γινει και δεν το ξερω.αυτο που σου ανεφερα με τα πορτοκαλια ηταν στο Αλεξανδρειο στο μπασκετ πριν καποια χρονια.
το κακο ειναι οτι δεν θυμαμε να σου πω ημερομηνιες,αλλα τα περιστατικα τα θυμαμαι!
τουλαχιστον οσα αφορουν πουστικες επιθεσεις σε παοκια (κ μη μου πεις οτι δεν ειναι πουστικη επιθεση η επιθεση με μαχαιρι) κ οι περισσοτερες στην αθηνα
Sferopetadhn
02/11/2006, 16:36
Η αρχή με μολότοφ στην Ελλάδα έγινε από γαύρους...
Τελικός κυπέλλου μπάσκετ στο ΣΕΦ Πανιώνιος-ΠΑΟΚ...
Επιστροφή ΙΧ αυτοκινήτου, μολότοφ από γαύρους = δύο νεκροί, δύο καμμένοι...
Από τότε η μολότοφ έχει γίνει μόδα... Εκτός κι αν η μολότοφ δεν είναι τόσο μεγάλη μαλακία όσο το μαχαίρι.
Όσο για ξυράφια, εγώ προσωπικά έχω δει εξηντάρη με ουλή στο μέτωπο από πατάτε με ξυράφι στο Καραϊσκάκη πίσω στα 60s. Τώρα αν μου είπε ψέματα...
Καφριλίκια έχουν κάνει όλοι σε όλους. Ακόμη και το κέρμα που μπορεί να βγάλει μάτι είναι καφρίλα. Πολύ περισσότερο κάτι που μπορεί να σκοτώσει.
Κι εγώ ΠΑΟΚ είμαι και τα ξέρω καλά και τα δικά μας, δεν χρειάζεται να τα ξαναλέμε. Τώρα όσον αφορά τα της Ρώμης... μαλακία μεν αλλά ήταν πολύ φρέσκο το ντου στο πούλμαν της Ρώμα. Το οποίο ντου ήταν και τελείως μαλακία κατ' εμέ...
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Καλά κάνω εγώ και είμαι με τον Βύζαντα (Μεγάρων, εννοείται...)
lampros_fazer
02/11/2006, 16:41
Τώρα τι νόημα έχει να συζητάτε και να ψάχνετε ημερομηνίες ποιος έχει σφάξει που δεν μπορώ να καταλάβω..:confused: :rolleyes:
Όπως είπε και ο φίλος από πάνω ΟΛΟΙ έχουν κάνει ανάλογα περιστατικά..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
ρε φιλε μας δουλευεις?????
μας λες αγωνα και δεν αναφερεις ουτε χρονολογια,ουτε τπτ....ειναι σα να σου πω εγω οτι η πρωτη χουλιγκανικη ομαδα εγινε στον αγωνα διαγορα-δοξα δραμα στο γηπεδο του πανκουτσουλεβριακου και ειχαμε νεκρους!
ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!
μην αφηνουμε και λαθος εντυπωσεις.... :smokin: :evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Καλά κάνω εγώ και είμαι με τον Βύζαντα (Μεγάρων, εννοείται...)
Να σε παιξω εγω ενα.. Μεγαρα --- Αλεποχωρι --- Μεγαρα να γουσταρεις μετακομιση μετα !!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer:
:wave2:
το κακο ειναι οτι δεν θυμαμε να σου πω ημερομηνιες,αλλα τα περιστατικα τα θυμαμαι!
τουλαχιστον οσα αφορουν πουστικες επιθεσεις σε παοκια (κ μη μου πεις οτι δεν ειναι πουστικη επιθεση η επιθεση με μαχαιρι) κ οι περισσοτερες στην αθηνα
φιλε μου εννοειται οτι ειμαι κατα των συγκεκριμενων επιθεσεων.
Από τότε η μολότοφ έχει γίνει μόδα... Εκτός κι αν η μολότοφ δεν είναι τόσο μεγάλη μαλακία όσο το μαχαίρι.
Όσο για ξυράφια, εγώ προσωπικά έχω δει εξηντάρη με ουλή στο μέτωπο από πατάτε με ξυράφι στο Καραϊσκάκη πίσω στα 60s. Τώρα αν μου είπε ψέματα...
Καφριλίκια έχουν κάνει όλοι σε όλους. Ακόμη και το κέρμα που μπορεί να βγάλει μάτι είναι καφρίλα. Πολύ περισσότερο κάτι που μπορεί να σκοτώσει.
Κι εγώ ΠΑΟΚ είμαι και τα ξέρω καλά και τα δικά μας, δεν χρειάζεται να τα ξαναλέμε. Τώρα όσον αφορά τα της Ρώμης... μαλακία μεν αλλά ήταν πολύ φρέσκο το ντου στο πούλμαν της Ρώμα. Το οποίο ντου ήταν και τελείως μαλακία κατ' εμέ...
εγω απλα να σου πω οτι τα γραφομενα σου δεν ταιριαζουν σε εναν ανθρωπο καποιας ηλικιας για τον εξης λογο:εγω αν χουλιγκανιζα στην ηλικια των 46 ετων τι παραδειγματα θα επαιρναν οι νεοι φιλαθλοι;καλο ειναι λοιπον να προσεχουμε τι και πως γραφουμε.:nono: :nono: :nono:
Sferopetadhn
03/11/2006, 13:41
εγω απλα να σου πω οτι τα γραφομενα σου δεν ταιριαζουν σε εναν ανθρωπο καποιας ηλικιας για τον εξης λογο:εγω αν χουλιγκανιζα στην ηλικια των 46 ετων τι παραδειγματα θα επαιρναν οι νεοι φιλαθλοι;καλο ειναι λοιπον να προσεχουμε τι και πως γραφουμε.:nono: :nono: :nono:
Προς TROOPER: Το αν ο αγώνας έγινε το 90 'η το 91 έχει τόση σημασία; Κάπου εκεί ήταν τέλος πάντων. Δηλαδή αν ήταν περσινός θα άλλαζε τίποτα;
Προς dodos_1. Μάλλον δεν το διάβασες προσεκτικά... Πρώτον δεν είμαι 46, αλλά 30. Ούτε και στα 17 μου χουλιγκάνιζα όμως. Απλά είπα ότι είδα τον άνθρωπο (έχει καφενείο κοντά στο Χαριλάου) ο οποίος είναι σίγουρα εξηνταφεύγα και μου έλεγε ότι τα περί ωραίων κερκίδων παλιά είναι μαλακίες και μου έδειξε την ουλή στο μέτωπο λέγοντας "Καραϊσκάκη Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ το 60 κάτι, πατάτα με ξυράφι..." Τώρα αν με δούλευε τί να πω ρε παιδιά; Πάντως η ουλή ήταν αληθινή...
Δεν έγραψα ότι έγραψα για να πω ότι φταίνε οι γαύροι/βάζελοι κλπ που πρώτοι ξεκίνησαν, γιατί αυτά γίνονται από τόσο παλιά που κανείς δεν ζει για να θυμάται. Απλά απάντησα σε κάτι τόσο απορημένους Ολυμπιακούς που κάνανε λες και μόλις ήρθαν από το διάστημα (όχι δεν θα πω τον Άρη :lol: ) και ακούσαν για μαχαιρώματα από γαύρους για πρώτη φορά...
Συμπέρασμα; Όλα αυτά είναι μαλακίες και μακριά από εμάς. Καλή η καζούρα αλλά μέχρι εκεί (άντε και κανένα μπινελικάκι που και που) :beer:
Προς TROOPER: Το αν ο αγώνας έγινε το 90 'η το 91 έχει τόση σημασία; Κάπου εκεί ήταν τέλος πάντων. Δηλαδή αν ήταν περσινός θα άλλαζε τίποτα;
Προς dodos_1. Μάλλον δεν το διάβασες προσεκτικά... Πρώτον δεν είμαι 46, αλλά 30. Ούτε και στα 17 μου χουλιγκάνιζα όμως. Απλά είπα ότι είδα τον άνθρωπο (έχει καφενείο κοντά στο Χαριλάου) ο οποίος είναι σίγουρα εξηνταφεύγα και μου έλεγε ότι τα περί ωραίων κερκίδων παλιά είναι μαλακίες και μου έδειξε την ουλή στο μέτωπο λέγοντας "Καραϊσκάκη Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ το 60 κάτι, πατάτα με ξυράφι..." Τώρα αν με δούλευε τί να πω ρε παιδιά; Πάντως η ουλή ήταν αληθινή...
Δεν έγραψα ότι έγραψα για να πω ότι φταίνε οι γαύροι/βάζελοι κλπ που πρώτοι ξεκίνησαν, γιατί αυτά γίνονται από τόσο παλιά που κανείς δεν ζει για να θυμάται. Απλά απάντησα σε κάτι τόσο απορημένους Ολυμπιακούς που κάνανε λες και μόλις ήρθαν από το διάστημα (όχι δεν θα πω τον Άρη :lol: ) και ακούσαν για μαχαιρώματα από γαύρους για πρώτη φορά...
Συμπέρασμα; Όλα αυτά είναι μαλακίες και μακριά από εμάς. Καλή η καζούρα αλλά μέχρι εκεί (άντε και κανένα μπινελικάκι που και που) :beer:
μαζι σου!:beer: :beer: :beer:
πολλα φιλια στον μπατατουδη!:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
fantacid
03/11/2006, 18:20
μαζι σου!:beer: :beer: :beer:
πολλα φιλια στον μπατατουδη!:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
μη το λες/γραφεις αυτο το ονομα ρεεεεεε
θες να πεσει το μοτο.γρ????
καλυτερα λεγε για τον μητσοτακη,ειναι πιο ασφαλες!
:beer: :beer:
εχει σημασια φιλε!!!!!!!!!
αν μου λες οτι η πρωτη επιθεση χουλιγκανων εγινε το 90-91 με μολοτοφ απο οπαδους του οσφπ εισαι ακυρος!!!!!!!!!!!!!!!!
ξεχνας επιθεσεις της νοπο με καδρονια που επανω ειχανε καρφια,επιθεσεις οπαδων αεκ,παοκ,ολυμπιακου τη δεκαετια του 80 και γενικα εισαι out!!!!!!!!ουτε καν off-side!!!!!!!!!!
αντε γεια και τις εντυπωσεις να τις περνας εκει που δεν ασχολουνται!!!!!!!!!!!!:wave2:
Sferopetadhn
04/11/2006, 23:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
εχει σημασια φιλε!!!!!!!!!
αν μου λες οτι η πρωτη επιθεση χουλιγκανων εγινε το 90-91 με μολοτοφ απο οπαδους του οσφπ εισαι ακυρος!!!!!!!!!!!!!!!!
ξεχνας επιθεσεις της νοπο με καδρονια που επανω ειχανε καρφια,επιθεσεις οπαδων αεκ,παοκ,ολυμπιακου τη δεκαετια του 80 και γενικα εισαι out!!!!!!!!ουτε καν off-side!!!!!!!!!!
αντε γεια και τις εντυπωσεις να τις περνας εκει που δεν ασχολουνται!!!!!!!!!!!!:wave2:
Τελικά είσαι μεγάλος γαύρος ρε...
Με κάτι τέτοιες απαντήσεις ρε σας έχουν παρει όλοι στο ψιλό και σας δουλεύουν περί λοβοτομημένων.
Δηλαδή από αυτό που εγώ έγραψα εσύ κατάλαβες ότι νομίζω ότι τα πρώτα επεισόδια τα έκαναν γαύροι το 90; Μάθε να διαβάζεις, επεξεργάσου τί διαβάζεις (δεν έχουν όλα τα κείμενα την απλότητα των κειμένων του Πρωταθλητή) και μετά μίλα. Αν βαριέσαι και διαβάζεις τα μισά κακώς κάνεις γιατί γίνεσαι ρόμπα.
Ρώτα τον dodos που το 'πιασε...
h_m_akis
08/11/2006, 17:24
γιατι οι γαυροι εχουν το συνηθειο-κομπλεξ να μεταφερουν συζητησεις που αναφερονται τα δικα τους σκατα σε συζητησεις-σκατα των αλλων ομαδων???
ολοι οι οπαδοι ολων των ομαδων κανουν τετοιες μαλακιες...
το συγκεκριμενο post ομως λεει για επισοδια που προκαλεσαν οπαδοι της roma σε αντιποινα για την μαλακισμενη επιθεση των γαυρων στο πουλμαν τους :mad: :mad: :mad:
h_m_akis
08/11/2006, 17:28
ξεχνας επιθεσεις της νοπο με καδρονια που επανω ειχανε καρφια,επιθεσεις οπαδων αεκ,παοκ,ολυμπιακου τη δεκαετια του 80
δεν εχεις αδικο αλλα νοπο δεν σημενει παναθηναικος. ενα ματσο καραγκιοζοφασιστες ηταν που ψαχναν τροπο να εκτονοθουν και απλα βρηκαν το γηπεδο. εγω σαν βαζελος τους εχω πραγματικα χεσμενους και οπου εβρισκα δικα τους αυτοκολλητα τα εσκιζα μονο και μονο για τον κωλοστοχο τους.:evil:
Τελικά είσαι μεγάλος γαύρος ρε...
Με κάτι τέτοιες απαντήσεις ρε σας έχουν παρει όλοι στο ψιλό και σας δουλεύουν περί λοβοτομημένων.
Δηλαδή από αυτό που εγώ έγραψα εσύ κατάλαβες ότι νομίζω ότι τα πρώτα επεισόδια τα έκαναν γαύροι το 90; Μάθε να διαβάζεις, επεξεργάσου τί διαβάζεις (δεν έχουν όλα τα κείμενα την απλότητα των κειμένων του Πρωταθλητή) και μετά μίλα. Αν βαριέσαι και διαβάζεις τα μισά κακώς κάνεις γιατί γίνεσαι ρόμπα.
Ρώτα τον dodos που το 'πιασε...
να με συγχωρει η αφεντομουτσουναρα σου που δεν ειμαι ναβαχο να αποκρυπτογραφω κωδικοποιημενα μνματα.αλλα οταν μιλησα, αναφερθηκα στην πρωτη επιθεση με μολοτοφ που ανεφερες και οχι στα πρωτα επεισοδια που εγιναν εβερ...οσο για το αν διαβαζω πρωταθλητη...γελαω και σε ενημερωνω οτι δεν διαβαζω καμια εφημεριδα και για τη ρομπα που λες μαλλον αναφερεσαι σε καποιον αλλο...ρωτα και τους υπολοιπους εδω μεσα για τις αποψεις μου και το τι λεω και μην εισαι προπετης.
για τους μαγκες βαζελες my ass ενα εχω να πω...το νεο μας συνθημα...
ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ... ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ AΠΟ ΤΗ ΓΕΙΤΩΝΙΑ ΜΑΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
h_m_akis
09/11/2006, 18:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
για τους μαγκες βαζελες my ass ενα εχω να πω...το νεο μας συνθημα...
ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ... ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ AΠΟ ΤΗ ΓΕΙΤΩΝΙΑ ΜΑΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:a16: λογια,λογια,λογια...πραξεις δε βλεπω
Θ.Β_750z
09/11/2006, 23:04
ποιος απο σας ηταν στη Ρωμη ρε μαγκες και τα ειδε αυτα?
μπηκαν στο ξενοδοχειο 30 και τη πεσαν σε 5.αυτο λετε?
ο μπουγατσοκιμας γιατι χαρηκε?
αλλα ξερει αυτος,σταθμος λαρισης και τα λοιπα..
68910
Sferopetadhn
10/11/2006, 15:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Θ.Β_750z
ποιος απο σας ηταν στη Ρωμη ρε μαγκες και τα ειδε αυτα?
μπηκαν στο ξενοδοχειο 30 και τη πεσαν σε 5.αυτο λετε?
ο μπουγατσοκιμας γιατι χαρηκε?
αλλα ξερει αυτος,σταθμος λαρισης και τα λοιπα..
Είστε τόσο αστείοι ρε γάβροι!
Ο θου βου -όνομα και πράμα- μας έβαλε και φωτό. Γιατί δεν βάζεις και καμία φωτό από την Αλαμάνα καλέ μου; Από Τρίκαλα; Λαμία; Ή μήπως δεν προλαβαίνατε απ' το πολύ τρέξιμο;
Μπουγατσόγαυροι εξυπνάκηδες του κ@λου που για να έρθετε Θεσσαλονίκη φέρνετε και 120 διμοιρίες ΜΑΤ. 5000 μπάτσοι για 1000 ψαράκια. Πού πάτε ρεεεεεε; Έχει κρύο στη Θεσσαλονίκη και θα κρυώσετε (κατά δήλωσή σας)...
Τσίμπα ένα καλαμάκι τώρα και ρούφα...
h_m_akis
10/11/2006, 19:55
Γιατί δεν βάζεις και καμία φωτό από την Αλαμάνα καλέ μου; Από Τρίκαλα; Λαμία; Ή μήπως δεν προλαβαίνατε απ' το πολύ τρέξιμο;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a25: :a25:
o_gavros
10/11/2006, 21:15
Γιατί δεν βάζεις και καμία φωτό από την Αλαμάνα καλέ μου; Από Τρίκαλα; Λαμία; Ή μήπως δεν προλαβαίνατε απ' το πολύ τρέξιμο;
:lol: :lol: ...σταμάτα...:lol: :lol: ...η κοιλιά μου...
Παοκ θυμήσου την Αλαμάνα...
... που για να έρθετε Θεσσαλονίκη φέρνετε και 120 διμοιρίες ΜΑΤ. 5000 μπάτσοι για 1000 ψαράκια. Πού πάτε ρεεεεεε; Έχει κρύο στη Θεσσαλονίκη και θα κρυώσετε (κατά δήλωσή σας)...
έστω και έτσι (που δεν είναι και στο χέρι μας στην τελική) ανεβαίνουμε ΟΤΑΝ μας αφήνουν οι εκάστοτε υφηπουργοί...
Εσείς μήπως ξέρεις πόσοι κατεβ-ήκατε/-αίνετε στο Καραϊσκάκη και γενικα στον Πειραιά?
Απο τη μία κάνεις τέτοιες δηλώσεις
Μάλλον δεν το διάβασες προσεκτικά... Πρώτον δεν είμαι 46, αλλά 30. Ούτε και στα 17 μου χουλιγκάνιζα όμως.
κι απ'την άλλη βγαίνεις και μας λες για σκηνικά που παίχτηκαν?
Άστο ρε φίλε να πάει στο καλό.Δεν έχουν νόημα τέτοιες δηλώσεις απο το ίντερνετ
Είστε τόσο αστείοι ρε γάβροι!
Ο θου βου -όνομα και πράμα- μας έβαλε και φωτό. Γιατί δεν βάζεις και καμία φωτό από την Αλαμάνα καλέ μου; Από Τρίκαλα; Λαμία; Ή μήπως δεν προλαβαίνατε απ' το πολύ τρέξιμο;
Μπουγατσόγαυροι εξυπνάκηδες του κ@λου που για να έρθετε Θεσσαλονίκη φέρνετε και 120 διμοιρίες ΜΑΤ. 5000 μπάτσοι για 1000 ψαράκια. Πού πάτε ρεεεεεε; Έχει κρύο στη Θεσσαλονίκη και θα κρυώσετε (κατά δήλωσή σας)...
Τσίμπα ένα καλαμάκι τώρα και ρούφα...
θα μας πεις σε παρακαλω αρχιχουλιγκανε του κωλου ποιο ητανε το σωτηριο ετος που ανεβηκανε 120 πουλμανακια μεσα στη τουμπα και δε βγηκατε στους δρομους ουτε για ζητω????θυμασαι???
μας εβλεπες για διμοιριες ε...ειχες ζαλιστει μαλλον....βρε!βρε κουτο!να σε πληροφορησω....ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΜΠΑΤΣΟΙ.....ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ!!!!!!!!!!!!!!καντε τους τσαμπουκαδες σε τιποτα λαρισεους (μεχρι και αυτοι σας φωναζανε βουλγαρους) και αφηστε μας εμας...δε σας περνει
:smokin:
Sferopetadhn
11/11/2006, 03:20
Δώστε ρε κότες εισιτήρια για το τηγάνι σας.
Σας παρακαλάνε όλοι και κάνετε πως δεν ακούτε, αλλά τέτοιες κοτάρες, είστε μη σας χαλάσει το μαγαζί παλιοχέστες!
Όσον αφορά κόσμο και εκδρομές εγώ πάντως δεν έχω δει ψαροκόκκαλα να κάνουν πορείες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Αλλά τελικός, κύπελλο, Φιλαδέλφεια... Κάτι μου λέει... Μήπως δεν άνοιξε ρουθούνι τότε; Γιατί; Μήπως ήτανε πολύς ο κόσμος και το κάνατε γαργάρα;
Κάθε φορά που ανεβαίνετε Τούμπα, Χαριλάου αγκαζέ με τα ματ έρχεστε και με γλωσσόφιλα φεύγετε. Μα τέτοια κολλητηλίκια ρε παιδιά με τους ένστολους; Και μετά σας λένε χουλιγκάνους...
Gay-ρε Η Αλαμάνα εκτός από το ότι είναι διάσημη για τον Αθανάσιο Διάκο, είναι διάσημη και για τα εύφλεκτα χωράφια. Γαύρο στη σχάρα σπέσιαλ σερβίρουν, ή μήπως άλλα είπε ο Τάκης στο φροντιστήριο;
Trooper τα περί βουλγαρίας άστα καλύτερα... Παρανόησες αυτά που έγραψα αρχικά, πιστεύω το κατάλαβες μετά. Μη το μπερδεύεις το πράγμα.
Είπαμε, φάγαμε, δώσαμε και μια και δυο και ζήσαμε εμείς καλά κι αυτοί καλύτερα...
o_gavros
11/11/2006, 04:23
Άσε πια τις καραμέλες για τα εισητήρια.Πρόπερυσι σας δώσαμε γύρω στα 2000 και ήρθατε 300 νοματαίοι...Όχι άλλο κάρβουνο!
αν ψάχνεις για κοτόπουλα κοίτα το δικέφαλο έμβλημα της ομάδας σου...
χα χα χα...συνεχίζεις το ποίημα με την Αλαμάνα...
συνεχίζεις να λες τα δικά σου...
Εγώ σου έγραψα κάτι,άσε τα μεγάλα λόγια απο το ίντερνετ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
αν ψάχνεις για κοτόπουλα κοίτα το δικέφαλο έμβλημα της ομάδας σου...
μη βαζεις το εμβλημα της ομαδας μου στο στομα σου... ειναι το ιδιο που προσκυνάς στην εκκλησία
κοιτα το εμβλημα της ομαδας σου και παρατήρησε οτι ειναι ενας gay ΜΕ ΒΑΜΕΝΑ ΧΕΙΛΙΑ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
h_m_akis
11/11/2006, 11:55
κοιτα το εμβλημα της ομαδας σου και παρατήρησε οτι ειναι ενας gay ΜΕ ΒΑΜΕΝΑ ΧΕΙΛΙΑ
+1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
o_gavros
11/11/2006, 13:33
μη βαζεις το εμβλημα της ομαδας μου στο στομα σου... ειναι το ιδιο που προσκυνάς στην εκκλησία
:lol: :lol: έχεις φαντασία πάντως ρε συ,ωραίος.άκου με βαμμένα χείλια.
θυμήσου όμως πόσες φορές ο gay σου άνοιξε τα σκέλια...και σου έκανε μαθήματα Οθωμανικού...
Όσο δικαίωμα έχεις "εσύ" να βρίζεις τον έφηβο,άλλο τόσο έχω κι "εγώ" να βρίζω τη δικέφαλη κότα.
2 way game βλέπεις...
Trooper τα περί βουλγαρίας άστα καλύτερα... Παρανόησες αυτά που έγραψα αρχικά, πιστεύω το κατάλαβες μετά. Μη το μπερδεύεις το πράγμα.
Είπαμε, φάγαμε, δώσαμε και μια και δυο και ζήσαμε εμείς καλά κι αυτοί καλύτερα...
φιλε δεν παρανοησα τπτ:nono: και σου απαντησα αλλα μαλλον δε το προσεξες...γυρνα να διαβασεις τις απαντησεις μου....και δε μπερδευω καθολου το πραγμα!!!!!!!!!!
ακομα περιμενω να μου πεις το σωτηριο ετος με τα 120 πουλμαν τιγκα στους γαυρους....(εισαι μικρος η εχεις αλτσχαιμερ)
ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ...ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ....
φιλαρακι εδω μεσα ειμαστε για μια αγαπη μας προς τις μοτο μας...το υφος σου δεν συναδει με τον χωρο και θα σε συμβουλευα φιλικα παντα να χαλαρωσεις λιγο χαρακτηρισμους και τροπο.ειναι κριμα να τσακωθουμε εκ του μη εσθε...πολυ περισσοτερο χωρις να γνωριζομαστε....αν καβαλας και σου συμβει κατι (ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ) και περναω απο κει θα σταματησω να σε βοηθησω...μη γινεσαι λοιπον εριστικος εως και μαλακας...ειναι κριμα...
προσωπικα δε θα ξανασχοληθω μαζι σου εκτος και εαν αλλαξεις στον τροπο που εκφραζεσαι...
Sferopetadhn
12/11/2006, 00:12
φιλε δεν παρανοησα τπτ:nono: και σου απαντησα αλλα μαλλον δε το προσεξες...γυρνα να διαβασεις τις απαντησεις μου....και δε μπερδευω καθολου το πραγμα!!!!!!!!!!
ακομα περιμενω να μου πεις το σωτηριο ετος με τα 120 πουλμαν τιγκα στους γαυρους....(εισαι μικρος η εχεις αλτσχαιμερ)
ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ...ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ....
φιλαρακι εδω μεσα ειμαστε για μια αγαπη μας προς τις μοτο μας...το υφος σου δεν συναδει με τον χωρο και θα σε συμβουλευα φιλικα παντα να χαλαρωσεις λιγο χαρακτηρισμους και τροπο.ειναι κριμα να τσακωθουμε εκ του μη εσθε...πολυ περισσοτερο χωρις να γνωριζομαστε....αν καβαλας και σου συμβει κατι (ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ) και περναω απο κει θα σταματησω να σε βοηθησω...μη γινεσαι λοιπον εριστικος εως και μαλακας...ειναι κριμα...
προσωπικα δε θα ξανασχοληθω μαζι σου εκτος και εαν αλλαξεις στον τροπο που εκφραζεσαι...
Ώστε τώρα λοιπόν δε σου αρέεσει το ύφος μου ε; Το ότι ξεκίνησα γράφοντας κάτι το οποίο προφανέστατα δεν κατάλαβες και το μόνο που ήξερες να πεις είναι ότι είμαι άκυρος και δημιουργώ εντυπώσεις, το ξεχνάς. Αντί να πεις ένα "εντάξει ρε φίλε δεν το κατάλαβα" ζητάς και τα ρέστα για κάτι που ποτέ δεν είπα.
Αν είναι δυνατόν να πιστεύω ότι τα πρώτα επεισόδια ήταν το 90! Απλώς αναφέρθηκα στην πρώτη επιθεση, απ' όσο εγώ θυμάμαι, με μολότοφ στην Ελλάδα επαναλαμβάνοντας πολλές φορές ότι όλοι έχουν φάει κι έχουν δώσει και ακόμη περισσότερο ότι αυτά είναι μαλακίες. Και απλώς είπα και τη μαρτυρία ενός εξηντάρη για να δείξω ότι αυτά συνέβαιναν από πολύ παλιότερα απ' όσο νομίζουμε (ή μας λένε στην τηλεόραση).
Τώρα αν ο θου βου βάζει την εικόνα όπου ένα γήπεδο την έπεσε σε 100 άτομα, πρέπει να απαντήσω με άλλες ιστορίες, καθώς η μνήμη όλων μας σε τέτοια θέματα είναι ιδιαίτερα επιλεκτική.
Ναι τη θυμάμαι την εκδρομή στην Τούμπα και ήμουν και μέσα (δε θυμάμαι χρονιά) και θυμάμαι και άλλες... Το να τις αναφέρω δε σημαίνει ότι τα έκανα εγώ ή ότι συμφωνώ. Είμαι σίγουρος πως αν κάνουμε ένα τόπικ "Ποιοί δείρανε ποιούς: πότε και πού" θα ξεπεράσει τα πρόβατα και στο τέλος θα γίνει ότι με τις φοιτητικές εκλογές που όλοι έχουν κερδίσει...
Τέλος, σου ζητώ ειλικρινά συγγνώμη αν το ύφος μου σε πείραξε, αλλά στην τελική διαμάχες είναι... έχουμε δει και πολύ χειρότερα. Δε νομίζω να εκφράστηκα με τόσο άσχημο τρόπο, επί προσωπικού πάντα (εκτός αν το γαύρος τελικά είναι βρισιά :rotflmao: )... να πάω να το ξαναρχίσω τώρα.
Τες πα :beer: και καλή καρδιά...
Ώστε τώρα λοιπόν δε σου αρέεσει το ύφος μου ε; Το ότι ξεκίνησα γράφοντας κάτι το οποίο προφανέστατα δεν κατάλαβες και το μόνο που ήξερες να πεις είναι ότι είμαι άκυρος και δημιουργώ εντυπώσεις, το ξεχνάς. Αντί να πεις ένα "εντάξει ρε φίλε δεν το κατάλαβα" ζητάς και τα ρέστα για κάτι που ποτέ δεν είπα.
Αν είναι δυνατόν να πιστεύω ότι τα πρώτα επεισόδια ήταν το 90! Απλώς αναφέρθηκα στην πρώτη επιθεση, απ' όσο εγώ θυμάμαι, με μολότοφ στην Ελλάδα επαναλαμβάνοντας πολλές φορές ότι όλοι έχουν φάει κι έχουν δώσει και ακόμη περισσότερο ότι αυτά είναι μαλακίες. Και απλώς είπα και τη μαρτυρία ενός εξηντάρη για να δείξω ότι αυτά συνέβαιναν από πολύ παλιότερα απ' όσο νομίζουμε (ή μας λένε στην τηλεόραση).
Τώρα αν ο θου βου βάζει την εικόνα όπου ένα γήπεδο την έπεσε σε 100 άτομα, πρέπει να απαντήσω με άλλες ιστορίες, καθώς η μνήμη όλων μας σε τέτοια θέματα είναι ιδιαίτερα επιλεκτική.
Ναι τη θυμάμαι την εκδρομή στην Τούμπα και ήμουν και μέσα (δε θυμάμαι χρονιά) και θυμάμαι και άλλες... Το να τις αναφέρω δε σημαίνει ότι τα έκανα εγώ ή ότι συμφωνώ. Είμαι σίγουρος πως αν κάνουμε ένα τόπικ "Ποιοί δείρανε ποιούς: πότε και πού" θα ξεπεράσει τα πρόβατα και στο τέλος θα γίνει ότι με τις φοιτητικές εκλογές που όλοι έχουν κερδίσει...
Τέλος, σου ζητώ ειλικρινά συγγνώμη αν το ύφος μου σε πείραξε, αλλά στην τελική διαμάχες είναι... έχουμε δει και πολύ χειρότερα. Δε νομίζω να εκφράστηκα με τόσο άσχημο τρόπο, επί προσωπικού πάντα (εκτός αν το γαύρος τελικά είναι βρισιά :rotflmao: )... να πάω να το ξαναρχίσω τώρα.
Τες πα :beer: και καλή καρδιά...
Ρε παλικαρε φασκεις και αντιφασκεις!!!!!!!!!
απο τη μια θες να με πεισεις οτι εισαι καλος ανθρωπος και φιλαθλος που δεν εχεις σχεση με επισοδεια και απο την αλλη μου μιλας για αλαμανα,χωραφια κλπ....εκφρασεις του τυπου gay-ροι
κλπ θα γινοτανε δεκτα αν γνωριζομασταν ...εσυ στο 80ο ποστακι μιλας με τροπο που εν παση περιπτωση δεν δειχνει να σεβεσαι 5 πραγματα.οσο για το 1ο ποστακι σου ειπες οτι αυτα ειναι μαλακιες αλλα σε 1 θρεντ που μιλαει για 1 σκηνικο απο ιταλους σε οπαδους της δικιας μου ομαδας πεταγεσαι και μιλας για την 1η επιθεση με μολοτοφ!!!!!(και να ητανε και αληθεια....παει στο διαλο)
apologie accepted
αλλα να θυμασαι ακριβως αυτο που ειπες....στις διαμαχες ειμαστε...δεν ειμαστε ομως ουτε για να ερεθιζει ουτε για να προσβαλει ο 1 τον αλλο.και ναι δεν εκφραστηκες τοσο ασχημα επι προσωπικου...αλλα γενικοτερα εισαι εριστικος λιγακι...
τελοσπαντων....για μενα ληγει εδω...σε παρακαλω μην απαντησεις σε τπτ...απλα στειλε και συ μια παρτιδα μπυρονια και αμα πεσει ο δρομος σου και απο πειραια τα λεμε και απο κοντα!
:beer: :beer: :beer:
Θ.Β_750z
13/11/2006, 22:49
Ρε μαγγες,μην τρελαινεστε.χαβαλε κανουμε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και εγω ρε φιλε σαλλονικιε ετσι τα λεω για να αναψουν τα αιματα,μην ψαρωνεις
:beer: :beer: :beer:
τσιμπα και μια φωτογραφιουλα,γιατι μου τη ζητησες......:winka:
απο την αλαμανα δεν εχω,sorry.
:wave2: :wave2: :wave2:
69362