Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 48

Θέμα: Ntoy Kai ΞΥΛΟ

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

Ntoy Kai ΞΥΛΟ

ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ!!!!

ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥς ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ....

οπως στρωσατε...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

...

Supersport FM:
    Επεισόδια και μαχαιρώματα στη Ρώμη!
    Διαβάστηκε 2362 φορέςΤελ. ενημ/ση: 31.10.2006 15:52
    Σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς της Ρόμα και του Ολυμπιακού σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στην ιταλική πρωτεύουσα. Μερίδα φιλάθλων των «τζιαλορόσι» βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας έξω από το ξενοδοχείο «Rouge et Noir», στο οποίο είχαν καταλύσει 150 φίλαθλοι της ελληνικής ομάδας. Οι Ιταλοί «τιφόζι» προκάλεσαν υλικές ζημιές σε σταθμευμένο πούλμαν, το οποίο και αποπειράθηκαν να κάψουν, ωστόσο με την έγκαιρη επέμβαση των υπαλλήλων του ξενοδοχείου η φωτιά σβήστηκε. Περίπου 100 οπαδοί του Ολυμπιακού αντέδρασαν και συγκρούστηκαν με αυτούς της Ρόμα στους γύρω δρόμους, προτού επέμβει η αστυνομία και αποκαταστήσει την τάξη. Η συνέχεια δόθηκε λίγο αργότερα (στις 02:00) σε ένα άλλο ξενοδοχείο, το «Marc’Aurelio», όπου 10-15 οπαδοί της Ρόμα, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλα, επιτέθηκαν σε φιλάθλους του Ολυμπιακού και μάλιστα τραυμάτισαν έναν 32χρονο άνδρα με πέντε μαχαιριές στο πόδι. Επίσης υπήρξε συμπλοκή δύο Ελλήνων φιλάθλων με πέντε (ανήλικους σύμφωνα με μαρτυρίες) Ιταλούς, που τους επιτέθηκαν και φέρονται να είχαν στην κατοχή τους μαχαίρι.

Ωχώχ...τα πλευρά μου Το avatar του/της bonepeeler
    Η βλακεία δεν έχει όρια.
    Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.

Jurobei Chikanatsu

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
    Η βλακεία δεν έχει όρια γαμώ τις κωλοομάδες σας.

+1
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Ωχώχ...τα πλευρά μου Το avatar του/της bonepeeler
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    +1
    Πήγα να το σώσω για να μην τσακωθώ με όλο τον κόσμο και ήρθες να μου την κάνεις εσύ.

Μιάς και ήρθες θα τα υποστούμε μαζί.
    Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.

Jurobei Chikanatsu

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
    Πήγα να το σώσω για να μην τσακωθώ με όλο τον κόσμο και ήρθες να μου την κάνεις εσύ.

Μιάς και ήρθες θα τα υποστούμε μαζί.
    να υποστουμε τι? αδικο εχεις?

οποιος εγκρινει μαχαιρωματα ειτε εντος ειτε εκτος ελλαδος απο οποιοδιποτε ειναι αξιος της μοιρας του
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    οχι Ροβερτο τα μαχαιρωματα δεν εχουν καμια σχεση με αυτο το ομορφο αθλημα και καλα τα λες !

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    H μαλακία δεν φέρει χρώματα και εθνικότητες... είναι χαρακτηριστικό μερικών υπανθρώπων που υπάρχουν παντού.

Δεν συμβαίνουν μόνο στην δική μας αυλή!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

shameless self promotion Το avatar του/της island
    ας καταργήσουν το ποδόσφαιρο κανα 2 χρόνια δεν θα μας λείψει καθόλου
    >>>> Κάθε μοτοσυκλέτα χάνει το 50% της αξιοπιστίας της μετά απο επίσκεψη σε Ελληνικό συνεργείο. <<<<

Re: Ntoy Kai ΞΥΛΟ

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ!!!!

ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥς ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ....

οπως στρωσατε...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΑΣ...

ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ...

ΤΩΡΑ ΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ...
    Humans beings that leave from this the world are not lost, when we continue to honouring and loving them.
    We contribute therefore also at some way in their unending survival, in their floruit, with our effort becomes always perceptible, live around us their presence.

ωραια πραματα!!!!

οχι μονο κατι κοκκινα τσογλανια θα μαχαιρωνουν!

φανταζομαι τι φλωροι θα ηταν οσοι πηγαν ρωμη κ πηγαν κ σε ξενοδοχειο για διανυκτερευση!!!

κριμα γιατι την πληρωσαν οι μλκες παλι,τα τσογλανια πρεπει να την γλυτωσαν παλι!!!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

ρακόμελος Το avatar του/της dodos_1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    ωραια πραματα!!!!

οχι μονο κατι κοκκινα τσογλανια θα μαχαιρωνουν!

φανταζομαι τι φλωροι θα ηταν οσοι πηγαν ρωμη κ πηγαν κ σε ξενοδοχειο για διανυκτερευση!!!

κριμα γιατι την πληρωσαν οι μλκες παλι,τα τσογλανια πρεπει να την γλυτωσαν παλι!!!

μπραβο σου για την ωριμη σκεψη που καταθετεις με ποστ!
    ποτε μαχαιρωσαν ολυμπιακοι;ξερεις κατι και δεν μας το λες;
    εσυ ρε μαγκα αν πηγαινες εκδρομη με την ομαδα σου θα κοιμοσουν σε παγκακι για να μην σε πουνε φλωρο;και αμα θες γραψε και τι ομαδα εισαι για να σε ενημερωσουμε για τα δικα σας καμωματα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos_1
    μπραβο σου για την ωριμη σκεψη που καταθετεις με ποστ!
    ποτε μαχαιρωσαν ολυμπιακοι;ξερεις κατι και δεν μας το λες;
    εσυ ρε μαγκα αν πηγαινες εκδρομη με την ομαδα σου θα κοιμοσουν σε παγκακι για να μην σε πουνε φλωρο;και αμα θες γραψε και τι ομαδα εισαι για να σε ενημερωσουμε για τα δικα σας καμωματα...
    ok αλλη φορα θα βαζω το σχετικο spoiler για να μην επιρρεαζονται οι νεοι κ νεες απο τα ανηθικα ποστ μου!!!!

ειμαι παοκ, φιλαρακο!

κ δε θα σου μιλησω υποθετικα αλλα θα σου πω πως την εβγαζα σε οποια εκδρομη ηθελε διανυκτερευση.Συνηθως την επεφτα στο συνδεσμο μας (ξερεις σε καθε πολη υπαρχει ενας!)
    μονο στο αμστερδαμ δε βρηκα,αλλα εκει εμεινα σε χοστελ μαζιμε αλλα 13 ατομα!

οχι ρε μαλλον μπερδευτικα!!!
    οι γαυροιι δεν εχουν μαχερωσει ΠΟΤΕ!!!!! (κ ο τοτος ειναι αδερφη!)

τι λες ρε φιλε τωρα πλακα μας κανεις?

εσυ να φανταστω εισαι γαυρος,εξου κ το responce!
    κ φανταζεσαι οτι περιμενω να με ενημερωσει ενας γαυρος για τα καμωματα της ομαδας μου???
    μηπως σε λενε κ τοτο??????

α παρε κ το spoiller να μη ξεχνιωμαστε:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	images.jpg 
Προβολές:	398 
Μέγεθος:	4,5 KB 
ID:	67544

ρακόμελος Το avatar του/της dodos_1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    ok αλλη φορα θα βαζω το σχετικο spoiler για να μην επιρρεαζονται οι νεοι κ νεες απο τα ανηθικα ποστ μου!!!!

ειμαι παοκ, φιλαρακο!

κ δε θα σου μιλησω υποθετικα αλλα θα σου πω πως την εβγαζα σε οποια εκδρομη ηθελε διανυκτερευση.Συνηθως την επεφτα στο συνδεσμο μας (ξερεις σε καθε πολη υπαρχει ενας!)
    μονο στο αμστερδαμ δε βρηκα,αλλα εκει εμεινα σε χοστελ μαζιμε αλλα 13 ατομα!

οχι ρε μαλλον μπερδευτικα!!!
    οι γαυροιι δεν εχουν μαχερωσει ΠΟΤΕ!!!!! (κ ο τοτος ειναι αδερφη!)

τι λες ρε φιλε τωρα πλακα μας κανεις?

εσυ να φανταστω εισαι γαυρος,εξου κ το responce!
    κ φανταζεσαι οτι περιμενω να με ενημερωσει ενας γαυρος για τα καμωματα της ομαδας μου???
    μηπως σε λενε κ τοτο??????

α παρε κ το spoiller να μη ξεχνιωμαστε:

δηλαδη θες να μας πεις τωρα οτι εσεις ειστε παναγιες ετσι;να σου θυμισω παρι σε ζερμεν;καφριλικια εντος και εκτος τουμπας;καφριλικια εντος εκτος Αλεξανδρειου;Λαρισα;καδρονια,πετρες,πορτοκαλια με ξυραφια επανω;σπασιματα αυτοκινητων με αθηναϊκες πινακιδες;....ααα ξεχασα!μου ειπες να μην σε ενημερωσω για τα καμωματα της ομαδος σου...τα ξερεις και εσυ ο ιδιος!

ΥΓ.δεν με λενε Τοτο!με λενε μπατατουδη!

Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos_1
    δηλαδη θες να μας πεις τωρα οτι εσεις ειστε παναγιες ετσι;να σου θυμισω παρι σε ζερμεν;καφριλικια εντος και εκτος τουμπας;καφριλικια εντος εκτος Αλεξανδρειου;Λαρισα;καδρονια,πετρες,πορτοκαλια με ξυραφια επανω;σπασιματα αυτοκινητων με αθηναϊκες πινακιδες;....ααα ξεχασα!μου ειπες να μην σε ενημερωσω για τα καμωματα της ομαδος σου...τα ξερεις και εσυ ο ιδιος!

ΥΓ.δεν με λενε Τοτο!με λενε μπατατουδη!
    δεν ειπα ποτε οτι ειμαστε παναγιτσες!
    αντιθετος ο λαος ειναι απο τους πιο hardcore στην ελλαδα!
    κ παρι κ μαλιν κ γαυρους κ οτι θες ματς που δεν τελιωσαν ποτε στη τουμπα
    μπαχαλα μεσα μπαχαλα εξω μπαχαλα στη θεσσαλονικη,στη λαρισα,στη πατρα,στην αθηνα,στη κρητη οπου θες!

εχεις ακουσει ποτε για ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ ΑΠΟ παοκτση???

υ.γ.αυτο με τα περτικαλια,το εχω ακουσει με πατατες αλλα μετα απο τοσα χρονια στα γηπεδα δεν το εχω δει προσωπικα.

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2003, 15:58
  2. Epesa kai poios tha me sikwsei...Odiki Voitheia??
    από Traveller στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2003, 13:50
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2003, 07:48
  4. mia mikri istorias agapis kai erota teleiose......
    από crying_freeman στο forum Off topic
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 08:21
  5. kalimera se olous kai deite....
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 20:04

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας