Σύνδεση

View Full Version : Επίδομα επικινδυνότητας..

Σελίδες : 1 [2]

Resistman
16/11/2006, 04:53
Vandiemen αφου με ρωτας σου λεω οτι ειμαι κατα των σουπερμαν, των τιμωρων, των ομαδων κρουσης ακριβως γιατι αποκτουν εξουσια που δεν μπορουν να την μαζεψουν ποτε..Μ αρεσουν και θωρω πιο σωστες τις συλλογικες εμπρακτες απαντησεις των αδικημενων.

Γιατι να υπαρχουν υπο "ιδανικες" για μενα συνθηκες τετοιοι προστατες; ΑΝΤΙ εκ περιτροπης να αναλαμβανουν οι ιδιοι οι συμμετεχοντες σε μια κοινωνια, τον ρολο αυτο, ΑΝ και ξαναλεω ΑΝ, νομιζουν οτι υπαρχει λογος για την υπαρξη τετοιου σωματος..

Μιλω για μια κοινωνια την οποια δεν εχω περιγραψει βεβαια οσο θα επρεπε...

Δεν μ αρεσει η "λογικη της αυτοβελτιωσης"...Ειναι μεγαλη αυταπατη...Τι σημαινει για εναν μισθοφορο, αστυνομο, μπραβο η "προσωπικη" βελτιωση;;;Τι σημαινει;; Θα δερνει με τριανταφυλλα; Θα ειναι στην οικογενεια του ενταξει και στους γυρω και στους αλλους οποιον παρει ο χαρος γιατι θα "κανει τη δουλεια του";;;

Για καποιον που δουλευει στο δημοσιο, σημαινει οτι θα πηγαινει στην ωρα του και θα δουλευει σωστα;;Και πες οτι το κανει....Ο ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ-ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ;;;

Τι νοημα εχει να εισαι καλος υπαλληλος οταν γυρω σου ολα καταρρεουν; Προσεξε, δεν λεω να μην εισαι καλος στη δουλεια σου ( αναλογως βεβαια του τι κανεις..) αλλα δεν ειναι αυτο το πρωτευον..Δηλαδη αν πλημμυρισεις απο ενα μπαζωμενο ρεμα ή σου παρει το σπιτι η εκκλησια. εσυ θα πεις ρε παιδια μα ειμαι καλος στη δουλεια μου;; Τι σημασια εχει να εισαι εσυ σωστος ( με πολυ στενη εννοια ισως ), οταν γυρω σου ολοι πεινανε ή τους εκμεταλλευονται....Θα σε παρει και εσενα η μπαλα αργα ή γρηγορα και θ απορεις γιατι εσυ ο κατα τ αλλα σωστος να παθεις αυτο...Δεν ειναι ατομικο το ζητημα φιλε....Ειναι συλλογικο κοινωνικο..

Πρεπει να καταλαβουμε κατι πολυ σημαντικο κατα τη γνωμη μου: υπαρχει μια εικονικη πραγματικοτητα και καποιες κοινωνικες δομες που πολλαπλασιαζουν και συντηρουν την ανισοτητα, την αδικια και την εκμεταλλευση...

Οι δομες αυτες ειναι πλεγμα κοινωνικων σχεσεων, εξουσιας κρατικης, εκκλησιαστικης και ιδιωτικης ( που εκδηλωνεται με πολλους τροπους), συμφεροντων, πλεγμα σαπιων και νοσηρων αντιληψεων.

Καποιοι, εχουν επιλεξει να συντηρουν, να προστατευουν αυτη την κατασταση να διαχεουν αυτες τις δομες με πολλους τροπους σε ολους μας, κανοντας μας ν αποδεχομαστε αυτη την κατασταση, με μικρα διαλλειματα συναισθηματικων ψευτοεκρηξεων περι του γαμωσυστηματος και μετα ολοι πισω στα καβουκια μας...

Δυστυχως δεν εχω χρονο να σου αναλυσω και αλλο...Καταλαβες γαιτι κατα την αποψη μου ειναι τραγικο να παιρνουν επιδομα αυτοι οι ανθρωποι και οι αλλοι να εισπραττουν ξυλο, φυλακες και αλλα τετοια δημοκρατικα;;;

dez
16/11/2006, 09:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Μπράβο, γεια σου.. αξιώματα! Περιμένω απάντηση λοιπόν στο παραπάνω που είπα βάζοντας όπου "θεώρημα", "αξίωμα"..μα καλα, δεν ξερεις οτι αξιωματα δεν εχουν αναγκη αποδειξης? :rolleyes: :lol:
oκ κοιτα, πολλες (απο τις λιγες) φορες που γραφω εδω, το μετανοιωνω, οχι γιατι δε μπορω να στηριξω τα λεγομενα μου, αλλα γιατι δεν εχω το χρονο.

Με ξέρεις και έπρεπε να με έχεις στο μυαλό σου; Το "μυγιάστηκες" κάν' το λίγο πιο λιανά!
οταν αναφερομουν σε καποιους, χαρακτηριζοντας τους... δεν ειχα εσενα στο μυαλο μου, ελπιζω να καταλαβες τωρα.

Alki_Viades
16/11/2006, 10:26
Παντως οι μπατσοι κανουν πραγματα που αλλοι συνδικαλιστες "δεν εχουν σκεφτει" να κανουν! :evil:

Αστυνομικοί κατέλαβαν τα γραφεία της ΝΔ στη Ρηγίλλης

Ομάδα αστυνομικών, με επικεφαλής τον πρόεδρο της πανελλήνιας ένωσης αξιωματικών Δ.Κυριαζίδη, εισήλθαν το πρωί της Πέμπτης στα γραφεία της ΝΔ στη Ρηγίλλης και πραγματοποιούν κατάληψη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την μη ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Οι αστυνομικοί δηλώνουν ότι επιθυμούν να συναντηθούν με τον γραμματέα του κόμματος Λ.Ζαγορίτη, για να του παραδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας και να του εξηγήσουν τα αιτήματά τους.

Ωστόσο, ο Λ.Ζαγορίτης δεν βρίσκεται αυτήν την ώρα στα γραφεία της ΝΔ, καθώς οι αστυνομικοί δεν είχαν κλείσει κάποιο ραντεβού μαζί του.

Παρά ταύτα, οι ένστολοι αστυνομικοί εισήλθαν στα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος και παραμένουν εντός του κτιρίου.

Καταγγέλλουν εμπαιγμό, διότι -όπως λένε- παρά τα όσα δημοσιοποιήθηκαν περί ικανοποίησης των αιτημάτων τους μετά τη συνάντηση του υπουργού Οικονομίας Γ.Αλογοσκούφη με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Β.Πολύδωρα, κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, η Ένωση έχει ζητήσει συναντήσεις με όλα τα κόμματα για να προωθήσουν τα αιτήματά τους.

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=755253&lngDtrID=244

Σωστοι; ;)

MikeG
16/11/2006, 10:34
Τόσων ειδών εργαζόμενοι προσπαθούν να συναντηθούν με κάποια πολιτικά πρόσωπα και συνεχώς είναι εκεί η αστυναμικοί και τους εμποδίζουν με διάφορους τρόπους.Τώρα χωρίς κανένα πρόβλημα κάνουν τη κατάληψη τους.....

:smokin:

Alki_Viades
16/11/2006, 10:52
Δεν ειναι οι αστυνομικοι που τους εμποδιζουν, οι ιδιοι "κρατιουνται" , τελος παντων...

Resistman
16/11/2006, 13:55
ε βεβαια...σωστα θελουν επιδομα...

Ειδες ποσο δυσκολο να τα βαζεις με γυναικες...Ασε που αν τις πας μεσα στη στενη, σ αρχιζουν θελω γυαλιστικο, πιστολακι, σκληρυντικο, μασκαρα....

Οποτε τους δινεις μια στον αυχενα με αναποδο γκλοπ, την αφηνεις στον τοπο και μετα ζητας επιδομα που απαλλαξες τον κοσμο απο μια σουρλουλου...

:look:
:hypnotize

69731

VanDiemen
16/11/2006, 17:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
Είπες:
..............................
nostra: πολυ ρηχη θεωρηση απο την οποια δεν προκυπτει το (σωστο) συμπερασμα σου

Είπα:

...............
Γιατί η θεώρηση του Nostra είναι ρηχή; Εκτός αν τα λόγια σου είναι θεωρήματα (εννοώντας αξιώματα) και δε χρειάζεται να αποδεικνύεις ή να δικαιολογείς τίποτα.

Είπες:
....................
Μαλλον εννοεις "αξιωματα" κι οχι "θεωρηματα"
....................

Είπα:
....................
Μπράβο, γεια σου.. αξιώματα! Περιμένω απάντηση λοιπόν στο παραπάνω που είπα βάζοντας όπου "θεώρημα", "αξίωμα"..
....................

Είπες:
μα καλα, δεν ξερεις οτι αξιωματα δεν εχουν αναγκη αποδειξης? :rolleyes: :lol:
oκ κοιτα, πολλες (απο τις λιγες) φορες που γραφω εδω, το μετανοιωνω, οχι γιατι δε μπορω να στηριξω τα λεγομενα μου, αλλα γιατι δεν εχω το χρονο.

.....................

Τι έχεις να πεις;

α. Είχες ξεχάσει για τι μιλούσαμε;
β. Είναι τελικά αξιώματα τα λόγια σου και δεν έχουν ανάγκη αποδείξεως;
γ. Ζονκ;

(επειδή μου την είπες για τα θεωρήματα και τα αξιώματα)

oiko1979
16/11/2006, 20:54
ΘΕΩΡΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ...

ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΥΡΙΟΙ??ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑ??ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ...

ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ...ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΝΕΤΑ ΑΝΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΟΥΛΕΣ ΣΑΣ...

ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕΕΕΕ....

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕΕΕΕ....

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΠΛΕΟΝ ΡΕΕΕ....

ΚΑΙ ΓΩ ΠΑΙΡΝΩ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ...ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗ ΡΙΓΙΛΛΗΣ???

ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΙΝΩ ΑΠΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΕ ΠΑΡΑΘΥΡΟ????

ΘΕΛΕΤΕ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΟ???ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΜΠΑΤΣΟΣ...

ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΩΞΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ...Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΧΤΕΝΙΖΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ

ΣΤΗ ΓΑΔΑ ΓΙΑΤΙ???Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΟΣΗΜΑ ΓΙΑΤΙ???

ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΑ 40 ΤΟΥ ΓΙΑΥΤΟ....ΔΕΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ????

ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

stradas
17/11/2006, 09:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979
ΘΕΩΡΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ...

ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΥΡΙΟΙ??ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑ??ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ...

ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ...ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΝΕΤΑ ΑΝΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΟΥΛΕΣ ΣΑΣ...

ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕΕΕΕ....

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕΕΕΕ....

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΠΛΕΟΝ ΡΕΕΕ....

ΚΑΙ ΓΩ ΠΑΙΡΝΩ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ...ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗ ΡΙΓΙΛΛΗΣ???

ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΙΝΩ ΑΠΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΕ ΠΑΡΑΘΥΡΟ????

ΘΕΛΕΤΕ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΟ???ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΜΠΑΤΣΟΣ...

ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΩΞΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ...Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΧΤΕΝΙΖΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ

ΣΤΗ ΓΑΔΑ ΓΙΑΤΙ???Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΟΣΗΜΑ ΓΙΑΤΙ???

ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΑ 40 ΤΟΥ ΓΙΑΥΤΟ....ΔΕΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ????

ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

+1000

dez
17/11/2006, 10:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Τι έχεις να πεις;

α. Είχες ξεχάσει για τι μιλούσαμε;
β. Είναι τελικά αξιώματα τα λόγια σου και δεν έχουν ανάγκη αποδείξεως;
ναι, για το (β) προσπαθησα να σε πεισω αλλα δεν τα καταφερα δυστυχως.

ουφ! απλα εννοουσα οτι το κειμενο, στο οποιο εκανα το λαθος ν αναφερθω, ειναι υπεραπλουστευμενο:
αφ'ενως γιατι το επαγγελμα κατα ενα αρκετα μεγαλο ποσοστο καθοριζει τον ανθρωπο, αφ'εταιρου γιατι προσπαθει να εξηγησει με ενα μοναδικο επιχειρημα ολη την δομη μιας συγχρονης κοινωνιας.

κι η δικη μου εξηγηση απλουστευμενη ειναι, αλλα δεν εχω το χρονο να επεκταθω

idi
17/11/2006, 10:20
Εχετε πλακα ρε τελικα . 17 χρονων εισαστε μεσα στο κεφαλι σας :rotflmao: :rotflmao:

οι καμερες προσπαθούνε 3 ωρες να πιασουν σκηνή που οι μπατσοι βαρανε διαδηλωτες και δε βγαινει τιποτα χαχαχαχ εγω παντα βλεπω το αντιστροφο "διαδηλωτες" να βαρανε μπάτσους και αυτοι να καθονται να τις τρώνε :rotflmao: :rotflmao:

α ρε μπατσοι του εξωτερικού που σας χρειάζονται!! Επρεπε ανα δειτε τους Γαλλους οταν ειχα παει στο Παρισι για τον αγωνα PSG-ΑΕΚ....

resistman σημερα θα κανεις «κατάληψη του Πολυτεχνιου»? :rotflmao: :rotflmao:

εμπρος αγορι μου κανε το χρεος σου... :rotflmao: :rotflmao:

alximistis
17/11/2006, 11:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Εχετε πλακα ρε τελικα . 17 χρονων εισαστε μεσα στο κεφαλι σας :rotflmao: :rotflmao:

οι καμερες προσπαθούνε 3 ωρες να πιασουν σκηνή που οι μπατσοι βαρανε διαδηλωτες και δε βγαινει τιποτα χαχαχαχ εγω παντα βλεπω το αντιστροφο "διαδηλωτες" να βαρανε μπάτσους και αυτοι να καθονται να τις τρώνε :rotflmao: :rotflmao:

α ρε μπατσοι του εξωτερικού που σας χρειάζονται!! Επρεπε ανα δειτε τους Γαλλους οταν ειχα παει στο Παρισι για τον αγωνα PSG-ΑΕΚ....

resistman σημερα θα κανεις «κατάληψη του Πολυτεχνιου»? :rotflmao: :rotflmao:

εμπρος αγορι μου κανε το χρεος σου... :rotflmao: :rotflmao:

Ναι ρε Idi σωστά.
Μπάτσοι του εξωτερικού που μας χρειάζονται!!!
Αλλά μήπως εσύ έχεις δει τους μπάτσους του εξωτερικού σε όλες τις στιγμές; Τους έχεις δει πως συμπεριφέρονται γενικά; Στις χώρες της Ευρώπης;
Γιατί μου λες σε έναν αγώνα ποδοσφαιρικό στη Γαλλία.
Για κάνε μια βόλτα και δες πως συμπεριφέρονται στην Αγγλία που έζησα 4 χρόνια. Για δες στην Ολλανδία, στο Βέλγιο στη Γερμανία.
Και όχι μόνο σε ποδοσφαιρικούς αγώνες. Στην καθημερινότητα.
Κάνε μια βόλτα δες του ςκαι μετά τα ξαναλέμε...

idi
17/11/2006, 11:14
εχεις δει σε καμια διαδήλωση στο εξωτερικό που λες να βαρανε με καδρόνια τους μπατσους που εχουν κανει μια γραμμή πχ 100 μετρα πριν τη βουλη ... και οι μπατσοι να τις τρωνε και να μη κανουν τιποτα? μονο στην ελλαδα! ολα τα αλλα ειναι "αλλα λογια να αγαπιομαστε" οι "κακοι μπατσοι", "φασισμος" κτλ μαλακιες που γουσταρει ο ελληνας :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

alximistis
17/11/2006, 11:29
εχεις δει σε καμια διαδηλωση στο εξωτερικο που λες να βαρανε με καδρονια τους μπατσους που εχουν κανει μια γραμμη πχ 100 μετρι πριν τη βουλη ... και οι μπατσοι να τις τρωνε και να μη κανουν τιποτα? μονο στην ελλαδα! ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε οι κακοι μπατσοι, φασισμος κτλ μαλακιες που γουσταρει ο ελληνας :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αυτά τα λες εσύ! Δικά σου λόγια!
Θα σου θυμίσω λοιπόν το νεκρό Γάλλο αστυνομικό από τους Γερμανούς χούλιγκαν στο μουντιάλ της Γαλλίας. Από λοστό στο κεφάλι. Εμείς να χτυπήσω ξύλο νεκρό από λοστό ή καδρόνι δεν έχουμε. Ούτε από τη μί απλευρά ούτε από την άλλη.
Θα σου θυμίσω επίσης τα επεισόδια στη Γένοβα όπυ έπεσε το ξύλο της αρκούδας με τραυματίες και από δω και από κει.
Εκεί υπήρξε νεκρός αλλά σίγουρα σε πολύ χειρότερες συνθήκες από αυτά που γίνονται εδώ.
Θα σου θυμίσω ακόμη τα επεισόδια στη Σουδία στο Γκέτεμποργκ (λίγο πριν τη Γένοβα) το άγριο ξύλο στην πόλη Ντεν Μπος στην ολλανδία τις πραγματικά μάχες ανάμεσα στους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες στη Γαλλία... δακρυγόνα πέτρες κλομπ καδρόνια... όλα πήραν μέρος!
Μάλλον δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα! Και σου είπα δεν μπορείς να βγάλεις συμπερασμα από ένα γεγονός και μόνο. Δες και λίγο παραπέρα...
Τέλος μάλλον δεν κατάλαβες την ερώτηση μου.
Σε ρώτησα για την συμπεριφορά των αστυνομικών έξω γενικά. Στην καθημερινότητα. Την ξέρεις;
Εγώ σε προσκαλώ! Πάμε ένα ταξίδι σε μια ευρωπαϊκή χώρα. Μαζί.
Κι έλα να περπατήσουμε έξω το βράδυ. Αργά. Βόλτα βραδυνοπρωινή. Και μετά έλα να δούμε πόσες φορές μας σταματήσαν για έλεγχο (αν μας...) και πως μας μιλούσαν.
Τότε τα ξανασυζητάμε...

Resistman
17/11/2006, 11:47
alximisti διαφωνω, εχουμε νεκρους αλλα μονο απο τη μια πλευρα...

idi
17/11/2006, 11:47
λες αρλουμπες που δεν εχουν σχεση με αυτα που λεω

τι θες να μου πεις δε καταλαβα λες να μη ξερω οτι γινονται φασαριες και εξω? hallooooooo

ΒΤW μιας και το ειπες... στην Ιταλια ειδες ποσο ξυλο ριξανε οι μπατσοι? αυτο ΝΑΙ ειναι αστυνομικη βια. αυτο λεω!

alximistis
17/11/2006, 11:56
λες αρλουμπες που δεν εχουν σχεση με αυτα που λεω

τι θες να μου πεις δε καταλαβα λες να μη ξερω οτι γινονται φασαριες και εξω? hallooooooo

ΒΤW μιας και το ειπες... στην Ιταλια ειδες ποσο ξυλο ριξανε οι μπατσοι? αυτο ΝΑΙ ειναι αστυνομικη βια. αυτο λεω!

καλά οκ...
δεν βγάζουμε νόημα οπότε σταματάμε. Όποτε δεν καταλαβαίνεις τι σου λέει ο άλλος ή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις γιατί βλάκας δεν είσαι λες το απλό λες αρλούμπες.
ΟΚ είναι πολύ εύκολο δεν χρειάζεται να γίνει και συζήτηση οπότε όλα έληξαν.
Σωστά έχεις δίκιο γεια...

boos
17/11/2006, 13:29
με Πολύδορα στο Δημοσίας τάξης είναι σαν να φυλάει ο λύκος τα πρόβατα..ερε βρεγμένη σανίδα !!!!
boss

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

tanouki2
20/11/2006, 08:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Βράδυ, περασμένα μεσάνυχτα, βρέχει καρέκλες.

Οδηγώ κανονικά και το φανάρι στα 10 μέτρα μπροστά μου γυρνάει πορτοκαλί. Θα μπορούσα να ανοίξω αλλά λέω "ας φρενάρω". Κηλιδα λαδιού, σαβούρδα, εγώ ακινητοποιημένος κάτω από την μηχανή στην Πανεπιστημίου ενώ στα 50 μέτρα βλέπω τα αυτοκίνητα να έρχονται κατά πάνω μου χωρίς να με έχουν δει..

Γιά καλή μου τύχη μπροστά στο REX είναι αραγμένο λεωφορείο της αστυνομίας και ευτυχώς κάποιος κοιτούσε..

Πετάγεται σβέλτα από το λεωφορείο ένας αστυνομικός και παρεμβάλεται μεταξύ εμού και των εισερχομένων οχημάτων ε ι λ ι κ ρ ι ν α με κίνδυνο της ζωής του.

Αυτός ο άνθρωπος με προστάτεψε....... τι μισθό θα έπρεπε να παίρνει;

Μέρα ηλιολουστη ,τα πουλάκια κελαηδουν η πολη είναι ησυχη. Ο δασκαλος πηγαίνει στο καθαρο και υπερσύγχρονο σχολείο και με ηρεμια μαθαίνει στο παιδί σου το αλφάβητο και μαθηματικά χωρις υποψία κινδύνου για την ζωή του.

τι μισθο πρέπει να πάρει?

EKEINOS
20/11/2006, 12:49
Οι δασκαλοι που εχουν πρωτες ταξεις και νηπιαγωγοι οταν φθασουν τα 50 εχουν μεγαλο
ποσοστο ψυχικων νοσων αν δοκιμασης να κατσεις με 25 πιτσιρικια και
να ανεχτεις τους γονεις τους,θα καταλαβεις. Εγω αντεχω 3,5 λεπτα.
Στην Σουηδια που ετυχε ν'ακουσω, η ταξη του νηπιαγωγειου εχει 7 παιδια,
του δημοτικου 12 και παει λεγοντας.Δεν εχω γνωμη ποσα πρεπει να παρουνε
το σιγουρο ειναι οτι πρεπει να παψει ο υπαληλος του υπουργειου οικονομικων
να παιρνει 3000 ο δασκαλος 1300 και ο ιδιωτικος 600.
Αυτο νομιζω που ενοχλει τους περισοτερους ειναι η ελειψη δικαιοσυνης
και το συνταγμα καλυπτει την αρχη της ισοτιμιας.
Θελει να δουμε που βρισκομαστε,και ολοι να προσπαθησουμε να καλυτερεψουμε,
επιτελους καποιοι υπευθυνοι να τιμωρουνται,
Η αυτογνωσια ειναι το πρωτο βημα για την σοφια.

AFROPANTELOS
20/11/2006, 15:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
alximisti διαφωνω, εχουμε νεκρους αλλα μονο απο τη μια πλευρα...

Αν θυμαμαι καλα ο Ματης που εφαγε ο κουφωντινας στην τραπεζα αστυνομικος ηταν.

Για να τα λεμε ολα.:beer: :beer:

zzr2005
20/11/2006, 17:34
όσοι σε όλα τα προηγούμενα post υποστηρίζουν ότι οι μπάτσοι δεν γουστάρουν να δέρνουν πολίτες και είναι απλά εργαζόμενοι είδαν μήπως το βίντεο με τον ξυλοδαρμό περαστικού φοιτητή στη Θεσσαλονίκη από 5 ασφαλίτες???

TROOPER
20/11/2006, 17:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
όσοι σε όλα τα προηγούμενα post υποστηρίζουν ότι οι μπάτσοι δεν γουστάρουν να δέρνουν πολίτες και είναι απλά εργαζόμενοι είδαν μήπως το βίντεο με τον ξυλοδαρμό περαστικού φοιτητή στη Θεσσαλονίκη από 5 ασφαλίτες???

ε να τωρα...βλεπεις που εισαι κακοπροερετος...?

αφου ειπαμε οτι το συγκεκριμενο ατομο δε το δειρανε!!!!!

κουτουλησε σε ενα σκουτερ και μετα του την επεσε μια ζαρτινιερα!!!!!!!!!!!!

και δε ξερεις και μιλας!!!!!:lol: :rotflmao:

zzr2005
20/11/2006, 17:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ε να τωρα...βλεπεις που εισαι κακοπροερετος...?

αφου ειπαμε οτι το συγκεκριμενο ατομο δε το δειρανε!!!!!

κουτουλησε σε ενα σκουτερ και μετα του την επεσε μια ζαρτινιερα!!!!!!!!!!!!

και δε ξερεις και μιλας!!!!!:lol: :rotflmao:

και δεν είχε και ασφάλεια να πληρώσει τις ζημιές για το σκούτερ ...
:eyepop:
και εγώ έχω διάθεση ειρωνία αλλά το παλικάρι έχει σπασμένη μύτη, πολλά ράμματα κ πολλές θλάσεις σε όλο του το σώμα...
το σκούτερ ήταν αδυσώπητο σύμφωνα με πληροφορίες...αλλά κ η γλάστρα ηταν κάτι μεταξύ Τάισον κ Μοχάμεντ άλι κ τον έκανε ασήκωτο...

κ εγώ ο μαλάκας ξέρεις πως συμπεριφέρομαι στις γλάστρες???πάλι καλά που δεν μου την έχουν στήσει ακόμα να με κάνουν ασήκωτο...:lol:

Υ.Γ. μήπως να πάρουν επίδομα επικινδυνότητας κ οι οδηγοί σκούτερ κ οι κηπουροί???

Resistman
21/11/2006, 02:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFROPANTELOS
Αν θυμαμαι καλα ο Ματης που εφαγε ο κουφωντινας στην τραπεζα αστυνομικος ηταν.

Για να τα λεμε ολα.:beer: :beer:

Αν αντιλαμαβανεσαι την 17Ν ως μερος του αγωνιζομενου λαου, σιγουρα εχεις δικιο. Σε αυτη βεβαια την περιπτωση θα μου επιτρεψεις να πω οτι καθε χρονο θρυνουμε απο εργατικα ατυχηματα, ατυχηματα στο δρομο, "αυτοκτονιες" στις φυλακες και αλλα τετοια κοντα στις 4000 ανθρωπους....Σου φαινονται λιγοι;

ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΟΥΣ; ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ;

Η ενταση μου δεν απευθυνεται σε σενα φιλε. Καταλαβαινεις φανταζομαι..

Αν δεν αντιλαμβανεσαι την 17Ν ως μερος του αγωνιζομενου λαου, τοτε δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος καταπιεσμενος (η λεξη ειναι καπως γενικη ) που να σκοτωσε αστυνομικο.

:wave2:

VanDiemen
21/11/2006, 11:54
Αν αντιλαμαβανεσαι την 17Ν ως μερος του αγωνιζομενου λαου, σιγουρα εχεις δικιο. Σε αυτη βεβαια την περιπτωση θα μου επιτρεψεις να πω οτι καθε χρονο θρυνουμε απο εργατικα ατυχηματα, ατυχηματα στο δρομο, "αυτοκτονιες" στις φυλακες και αλλα τετοια κοντα στις 4000 ανθρωπους....Σου φαινονται λιγοι;

ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΟΥΣ; ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ;

Αν δεν αντιλαμβανεσαι την 17Ν ως μερος του αγωνιζομενου λαου, τοτε δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος καταπιεσμενος (η λεξη ειναι καπως γενικη ) που να σκοτωσε αστυνομικο.

Και η 17 Νοέμβρη διατείνονταν ότι ήταν αγωνιστές! Για να καταλάβω.. αυτοί που στις διαδηλώσεις επιτίθενται με λύσσα, με λοστούς, καδρόνια και πέτρες εναντίον των MAT τους θεωρείς αγωνιστές; Αν σκοτώσουν κάποιον με αυτή τη μανία θα δικαιωθεί ο αγώνας τους;

AFROPANTELOS
21/11/2006, 12:55

Η εξεγερση του πολυτεχνειου ως αποκορυφομα της αντιστασης κατα της χουντας μας εδωσε μεσα σε ολα τα αλλα και το δικαιωμα αυτη τη στιγμη π χ να γραφουμε ελευθερα αυτο που νιωθουμε.

Παραληλα αποκτησαμε το δικαιωμα να εκλεγουμε αυτους που θελουμε να μας κυβερνισουν για τεσσερα χρονια και ξανα αλαγη η επιβεβαιωση της πολιτικης τους.

Τωρα αν ολοι μας κατα την στιγμη που καλουμαστε να ψηφισουμε παμε στην καλπη με καθαρα προσωπικες επιδιωξεις δηλαδη κατι σαν επιταγη που περιμενουμε να καλυφθει μετα αλλα δεν μας βγαινει το φταιξιμο πανω απο ολα ειναι δικο μας.

Την πλειοψηφια ομως ειμαστε υποχρεωμενοι να την σεβαστουμε .

Για τις οποιες διαφωνιες και διεκδικησεις υπαρχουν τροποι οπως απεργειες διαδηλωσεις και λοιποι σεβαστοι κοινωνικοι αγωνες.

Σε καμια ομως περιπτωση δεν μπορουμε να δικαιολογισουμε κανεναν ΦΟΝΟ ειτε απο την μια ειτε απο την αλλη μερια.

Μια εν ψυχρω δολοφωνια δεν μπορει σε καμια περιπτωση να χαρακτηριστει εργατικο ατυχημα.

Οσο για την 17Ν εαν οι φονοι και οι ληστιες για κονομα βαφτιζοντε κοινονικοι αγωνες να πανε να το πουνε στην μανα του ΑΞΑΡΛΙΑΝ.

Και οπως ειπαμε παντα φιλικα :beer: :beer: :beer: :beer:

Resistman
21/11/2006, 13:14
Afropantelo μην ανησυχεις ρε..Κουβεντα κανουμε...Ολα οκ. Και αν διαφωνουμε δεν τρεχει και τιποτα:wave2:

Επι των οσων εγραψες: διαφωνω στα πρωτα αλλα ειναι αλλη συζητηση.

""Μια εν ψυχρω δολοφωνια δεν μπορει σε καμια περιπτωση να χαρακτηριστει εργατικο ατυχημα.""

Τι εννοεις; Δεν το επιασα ρε συ.

Αυτο που ειπα ειναι οτι τα εργατικα ατυχηματα σε συντριπτικο ποσοστο ειναι φονοι ή σωματικες βλαβες με δολο β΄βαθμου ή ενδεχομενο δολο.

Για να τα πουμε απλα, οι εργοδοτες δεν παιρνουν μετρα προστασιας ουτε τους δινουν στολες και προσταστευτικα, γνωριοντας πως καποια στιγμη οι εργατες θα χτυπησουν ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ. Γνωριζουν αλλα αμελουν να φυλαξουν τους ανθρωπους. Και για μενα ( αλλα και για το νομο )αυτο ειναι δολοφονια.

Για την 17Ν και τους 20κατι νεκρους της, αν θες ανοιξε νεο ποστ και μιλαμε οσο θες

:beer: :beer: :beer:

AFROPANTELOS
21/11/2006, 14:08
Afropantelo μην ανησυχεις ρε..Κουβεντα κανουμε...Ολα οκ. Και αν διαφωνουμε δεν τρεχει και τιποτα:wave2:

Επι των οσων εγραψες: διαφωνω στα πρωτα αλλα ειναι αλλη συζητηση.

""Μια εν ψυχρω δολοφωνια δεν μπορει σε καμια περιπτωση να χαρακτηριστει εργατικο ατυχημα.""

Τι εννοεις; Δεν το επιασα ρε συ.

Αυτο που ειπα ειναι οτι τα εργατικα ατυχηματα σε συντριπτικο ποσοστο ειναι φονοι ή σωματικες βλαβες με δολο β΄βαθμου ή ενδεχομενο δολο.

Για να τα πουμε απλα, οι εργοδοτες δεν παιρνουν μετρα προστασιας ουτε τους δινουν στολες και προσταστευτικα, γνωριοντας πως καποια στιγμη οι εργατες θα χτυπησουν ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ. Γνωριζουν αλλα αμελουν να φυλαξουν τους ανθρωπους. Και για μενα ( αλλα και για το νομο )αυτο ειναι δολοφονια.

Για την 17Ν και τους 20κατι νεκρους της, αν θες ανοιξε νεο ποστ και μιλαμε οσο θες

Ρε πατριωτη γιατι να ανησυχω σαφως και κανουμε κουβεντα.

Αν συμφωνουσαμε σε ολα δεν θα ηταν κουβεντα .

Προσωπικα θεωρω δολοφωνια την εκτελεση του Ματη οπως δολοφωνια θεωρω και την εκτελεση του τσιγκανου που δεν σταματησε στο σημα του αστυνομικου.

Ουτε το πρωτο ηταν εργατικο ατυχημα αλλα ουτε και το δευτερο ηταν ατυχη στιγμη.

EKEINOS
21/11/2006, 18:59
ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΤΑΡΑ ΣΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΚΥΠΡΙΟς
ΤΟΝ ΓΕΛΑΣΤΟ ΕΣΑΤΖΗ {συγνωμη ασφαλιτη ενοουσα}
Σε δυο χρονια που θα δικαστη το περιστατικο ο φοιτητης θα φαει
2 χρονια φυλακη για τα 5 αδικηματα που του χρεωσανε,ολα
αυτα μολις σβησουν οι καμερες και μεχρι το επομενο

nantin
21/11/2006, 19:02
ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΠΟΥΔΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2000 ΦΕΥΓΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ

Resistman
21/11/2006, 19:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFROPANTELOS
Ρε πατριωτη γιατι να ανησυχω σαφως και κανουμε κουβεντα.

Αν συμφωνουσαμε σε ολα δεν θα ηταν κουβεντα .

Προσωπικα θεωρω δολοφωνια την εκτελεση του Ματη οπως δολοφωνια θεωρω και την εκτελεση του τσιγκανου που δεν σταματησε στο σημα του αστυνομικου.

Ουτε το πρωτο ηταν εργατικο ατυχημα αλλα ουτε και το δευτερο ηταν ατυχη στιγμη.

A γεια σ πασα μ ( μ επιασε το επαρχιωτικο,τι να κανω :D )

:beer:

Sferopetadhn
30/11/2006, 09:43
Νέα αρχή στην κουβέντα...

Τον τύπο με την κουκούλα που πλακώσανε οι ΜΑΤατζήδες στην Αριστοτέλους έπρεπε να τον πλακώσουν ή πάλι κάναν άσκοπη χρήση βίας;

Η συνήγορός του είπε στην τηλεόραση ότι απλώς περνούσε από εκεί. Βασικά δεν βρίσκω λόγο να μην την πιστέψω. Πολύ συχνά πηγαίνω κι εγώ για καφέ με κουκούλα.

Το αστυνομικό τμήμα στην πλατεία έγινε μ@@νί (πιθανώς και μεγάλο μέρος της πλατείας το ίδιο), ένας αξιωματικός της αστυνομίας είχε ανοιγμένο κεφάλι (αυτός είναι γουρούνι και δεν μετράει η βία επάνω του) και οι δημοσιογράφοι στις ειδήσεις έλεγαν τα ίδια που έλεγαν με τον Κύπριο (τώρα τί σχέση έχει το ένα περιστατικό με το άλλο...)

Μήπως, λέω εγώ, έχουμε μπερδευτεί λιγάκι;

Γιατί δεν βγήκε κανείς εδώ να φωνάξει; Είναι δικαίωμα των "διαδηλωτών" να ανοίξουν το κεφάλι του μπάτσου, αλλά οι μπάτσοι δεν κάνει να τους βαράνε, παρότι έχουν κάνει λαμπόγυαλο το κέντρο της Θεσσαλονίκης, γιατί τότε είναι "αστυνομική βία", "παρακράτος" και "ΕΣΑτζήδες";

Κάτι δεν μου κάθεται καλά σε όλα αυτά...

Thoreevos
30/11/2006, 09:56
αν δεν ήταν καλά τα λεφτάκια, ποσοι θα πήγαιναν να το παίξουν δημόσιοι φορείς?

-Καλά ρε φίλε.... Αστυνομία!?!?!?
-Σούλη, είναι καλά τα λεφτά.. Τι να κάνεις.. Επιλογές είναι αυτές...

α ρε Γιώργο γαμώτο....

Resistman
30/11/2006, 13:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Νέα αρχή στην κουβέντα...

Τον τύπο με την κουκούλα που πλακώσανε οι ΜΑΤατζήδες στην Αριστοτέλους έπρεπε να τον πλακώσουν ή πάλι κάναν άσκοπη χρήση βίας;

Η συνήγορός του είπε στην τηλεόραση ότι απλώς περνούσε από εκεί. Βασικά δεν βρίσκω λόγο να μην την πιστέψω. Πολύ συχνά πηγαίνω κι εγώ για καφέ με κουκούλα.

Το αστυνομικό τμήμα στην πλατεία έγινε μ@@νί (πιθανώς και μεγάλο μέρος της πλατείας το ίδιο), ένας αξιωματικός της αστυνομίας είχε ανοιγμένο κεφάλι (αυτός είναι γουρούνι και δεν μετράει η βία επάνω του) και οι δημοσιογράφοι στις ειδήσεις έλεγαν τα ίδια που έλεγαν με τον Κύπριο (τώρα τί σχέση έχει το ένα περιστατικό με το άλλο...)

Μήπως, λέω εγώ, έχουμε μπερδευτεί λιγάκι;

Γιατί δεν βγήκε κανείς εδώ να φωνάξει; Είναι δικαίωμα των "διαδηλωτών" να ανοίξουν το κεφάλι του μπάτσου, αλλά οι μπάτσοι δεν κάνει να τους βαράνε, παρότι έχουν κάνει λαμπόγυαλο το κέντρο της Θεσσαλονίκης, γιατί τότε είναι "αστυνομική βία", "παρακράτος" και "ΕΣΑτζήδες";

Κάτι δεν μου κάθεται καλά σε όλα αυτά...

Νομιζω οτι πρεπει να κανουμε καποιους διαχωρισμους.

Τ οτι φοραγε κουκουλα, τον καθιστα αμεσως αντικειμενο ποδοσφαιρικης εξασκησης και ενοχο καποιου αδικηματος;

Απ το αστυνομικο τμημα εσπασε η προσωψη του εξωτερικου φυλακιου και η φωτεινη επιγραφη του τμηματος πανω απ την εισοδο, βαλε και κανα σπρει σε παρακειμενο τοιχο. Για βγαλε κοστος...

Και επειδη αντιδρουμε στην καταστροφη αντικειμενων δημοσιας περιουσιας διχνοντας το ενδιαφερον μας για αυτη και οσους την σχηματιζουν μεσω σκληρων οικονομιων , να ρωτησω κατι καλοπροαιρετα;

Τ οτι μετατραπηκαν γκαζαδικα ( πλοια που μεταφερουν πετρελαιο και παραγωγα του) σε υδροφορες για νησια του Αιγαιου, πως σου φαινεται; Τ οτι το υπουργειο το ηξερε πως σου φαινεται; Ποσο κοστολογειται εκει οχι καποιο αντικειμενο αλλα η ζωη και η υγεια παιδιων, εργαζομενων και ηλικιωμενων; Εκει γιατι δεν αντιδρουμε και να παμε να τους κανουμε το υπουργειο και τα γραφεια τους σαν τα σκατενια μουτρα τους; Εκει δεν συντρεχει περιπτωση εγκληματος και μαλιστα κακουργηματος; Εκει δεν καταστρεφεται η ζωη, η υγεια, αγαθα, ηθικα και νομικα ανωτερα απο μια τζαμαρια;

Τωρα για τον αστυνομικο,εξαρταται απ την σκοπια σου για τον κοσμο τουτο. Και επειδη μαλλον διαφωνουμε εκ βαθρων η απορια σου θα μεινει αναπαντητη..:wave2:

Sferopetadhn
01/12/2006, 13:13
Νομιζω οτι πρεπει να κανουμε καποιους διαχωρισμους.

Τ οτι φοραγε κουκουλα, τον καθιστα αμεσως αντικειμενο ποδοσφαιρικης εξασκησης και ενοχο καποιου αδικηματος;

Απ το αστυνομικο τμημα εσπασε η προσωψη του εξωτερικου φυλακιου και η φωτεινη επιγραφη του τμηματος πανω απ την εισοδο, βαλε και κανα σπρει σε παρακειμενο τοιχο. Για βγαλε κοστος...

Και επειδη αντιδρουμε στην καταστροφη αντικειμενων δημοσιας περιουσιας διχνοντας το ενδιαφερον μας για αυτη και οσους την σχηματιζουν μεσω σκληρων οικονομιων , να ρωτησω κατι καλοπροαιρετα;

Τ οτι μετατραπηκαν γκαζαδικα ( πλοια που μεταφερουν πετρελαιο και παραγωγα του) σε υδροφορες για νησια του Αιγαιου, πως σου φαινεται; Τ οτι το υπουργειο το ηξερε πως σου φαινεται; Ποσο κοστολογειται εκει οχι καποιο αντικειμενο αλλα η ζωη και η υγεια παιδιων, εργαζομενων και ηλικιωμενων; Εκει γιατι δεν αντιδρουμε και να παμε να τους κανουμε το υπουργειο και τα γραφεια τους σαν τα σκατενια μουτρα τους; Εκει δεν συντρεχει περιπτωση εγκληματος και μαλιστα κακουργηματος; Εκει δεν καταστρεφεται η ζωη, η υγεια, αγαθα, ηθικα και νομικα ανωτερα απο μια τζαμαρια;

Τωρα για τον αστυνομικο,εξαρταται απ την σκοπια σου για τον κοσμο τουτο. Και επειδη μαλλον διαφωνουμε εκ βαθρων η απορια σου θα μεινει αναπαντητη..:wave2:

Όπως λες ότι αυτός που φορούσε την κουκούλα δεν πρέπει αυτόματα να πλακώνεται στο ξύλο, έτσι κι εγώ λέω ότι αυτός που φοράει στολή δεν πρέπει να θεωρείται γουρούνι/σαδιστής/φασίστας ή ότι άλλο θες.

Πολύ απλά να το πω, δεν γουστάρω τις γενικεύσεις γιατί από κάτι τέτοια ξεκινάνε πολλά κακά (πχ μηχανόβιοι=αλήτες, δεξιοί=φασίστες, αριστεροί=μιάσματα, αλβανοί=κλέφτες κλπ κλπ κλπ). Όλη η ιστορία της ανθρωπότητας είναι γεμάτη με τέτοια παραδείγματα.

Τώρα όσον αφορά αυτά που λες περί κοινωνίας, εγώ πρώτος είπα ότι η κοινωνία αποτελείται από εμάς και ότι θα βελτιωθεί μονάχα όταν αποκτήσουμε το αίσθημα της ατομικής ευθύνης. Γιατί όλοι περιμένουμε από την κοινωνία όταν δεν κάνουμε εμείς τίποτα για αυτήν;

Δεν είναι χειρότερος από τον μπάτσο ο γιατρός που θέλει φακελάκι για να σου κάνει καλά το παιδί.
Δεν είναι χειρότερος από τον μπάτσο ο έργολάβος που βάζει άλλα υλικά στο δρόμο και ανοίγουν λακούβες θανάτου.
Δεν είναι χειρότερος από τον μπάτσο ο γεωργός που εν γνώσει του ραντίζει 2 μέρες πριν πουλήσει στη λαϊκή.
Δεν είμαστε χειρότεροι εσύ κι εγώ όταν περνάμε "προσεκτικά" το φανάρι/στοπ/διάβαση (γιατί και σε αυτές πρέπει θεωρητικά να σταματάμε) και ας μην έχουμε σκοτώσει κανέναν μέχρι τώρα, από καθαρή κωλοφαρδία.

Τέλος, θα πρέπει να ξέρεις (που πιθανότατα το ξέρεις ήδη) ότι όπως εσύ θεωρείς λογικό το να αξίζει στον αστυνομικό να του σπάσουν το κεφάλι έτσι κάποιοι άλλοι θα ήθελαν πολύ να σπάσουν το δικό σου (όχι εγώ πάντως :lol: ). Γιατί θα πρέπει εσύ να θεωρείσαι λιγότερο φασίστας από εκείνους είναι κάτι που δεν το καταλαβαίνω. Αντίθετα αντιλαμβάνομαι ότι στα πλαίσια της ελευθερίας που πρεσβεύεις θα μπορούσαν κάλλιστα να το κάνουν και να μη μπορείς να πεις και τίποτα.

Όπως καταλαβαίνεις υπερβάλλω λίγο απλά για να δείξω ότι πρακτικά κάποια πράγματα (καλώς ή κακώς) δεν είναι και τόσο εφικτά. Ποτέ η βία, ακόμη και ενάντια του τοίχου/κάμερας/βιτρίνας, δεν οδήγησε σε λύση. Τα λάθη δεν λύνονται με λάθη, ίσα ίσα που δίκαια αιτήματα χάνουν το κοινωνικό τους έρρεισμα και μετατρέπουν τους υπαίτιους από θύματα σε θύτες.

Είμαι μαζί σου στις απόψεις αλλά όχι και στον τρόπο διεκδίκησης αυτών. :beer:

Resistman
01/12/2006, 15:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Όπως λες ότι αυτός που φορούσε την κουκούλα δεν πρέπει αυτόματα να πλακώνεται στο ξύλο, έτσι κι εγώ λέω ότι αυτός που φοράει στολή δεν πρέπει να θεωρείται γουρούνι/σαδιστής/φασίστας ή ότι άλλο θες.

:Ετσι θα θελα και εγω να πιστευω αλλα οι εικονες που εχω σχηματισει μου το επιβεβαιωνουν σε βαθμο σχεδον απολυτο. Οχι εντελως, αλλα τεινω να το πιστευω απολυτα. Απ την αλλη υπαρχει και το θεμα του πως αντιλαμβανεται ο καθενας μας εξ ορισμου το ρολο της αστυνομιας αδερφε..Και απο εκει ισως πηγαζει η διαφορετικη μας οπτικη

Τώρα όσον αφορά αυτά που λες περί κοινωνίας, εγώ πρώτος είπα ότι η κοινωνία αποτελείται από εμάς και ότι θα βελτιωθεί μονάχα όταν αποκτήσουμε το αίσθημα της ατομικής ευθύνης. Γιατί όλοι περιμένουμε από την κοινωνία όταν δεν κάνουμε εμείς τίποτα για αυτήν;

Δεν είναι χειρότερος από τον μπάτσο ο γιατρός που θέλει φακελάκι για να σου κάνει καλά το παιδί.
Δεν είναι χειρότερος από τον μπάτσο ο έργολάβος που βάζει άλλα υλικά στο δρόμο και ανοίγουν λακούβες θανάτου.
Δεν είναι χειρότερος από τον μπάτσο ο γεωργός που εν γνώσει του ραντίζει 2 μέρες πριν πουλήσει στη λαϊκή.
Δεν είμαστε χειρότεροι εσύ κι εγώ όταν περνάμε "προσεκτικά" το φανάρι/στοπ/διάβαση (γιατί και σε αυτές πρέπει θεωρητικά να σταματάμε) και ας μην έχουμε σκοτώσει κανέναν μέχρι τώρα, από καθαρή κωλοφαρδία.

Αυτη η ατομικη ευθυνη ρε φιλε...Μεγαλη κουβεντα..Ετσι ειναι..Πρεπει εκτος ολων των αλλων, ο καθενας μας να δρα με διακριση και συνεση, αισθανομενος οτι δεν ειναι μονος του σ αυτο τον κοσμο. Υπαρχουν και αλλοι διπλα μας τους οποιους πρεπει να σεβομαστε και να βοηθαμε, αφου απο κοινου απαρτιζουμε αυτο που λεγεται κοινωνια..Αλλιως δεν ειναι κοινωνια, αλλα συναθροιση εγωισμων

Τέλος, θα πρέπει να ξέρεις (που πιθανότατα το ξέρεις ήδη) ότι όπως εσύ θεωρείς λογικό το να αξίζει στον αστυνομικό να του σπάσουν το κεφάλι έτσι κάποιοι άλλοι θα ήθελαν πολύ να σπάσουν το δικό σου (όχι εγώ πάντως :lol: ). Γιατί θα πρέπει εσύ να θεωρείσαι λιγότερο φασίστας από εκείνους είναι κάτι που δεν το καταλαβαίνω. Αντίθετα αντιλαμβάνομαι ότι στα πλαίσια της ελευθερίας που πρεσβεύεις θα μπορούσαν κάλλιστα να το κάνουν και να μη μπορείς να πεις και τίποτα.

Όπως καταλαβαίνεις υπερβάλλω λίγο απλά για να δείξω ότι πρακτικά κάποια πράγματα (καλώς ή κακώς) δεν είναι και τόσο εφικτά. Ποτέ η βία, ακόμη και ενάντια του τοίχου/κάμερας/βιτρίνας, δεν οδήγησε σε λύση. Τα λάθη δεν λύνονται με λάθη, ίσα ίσα που δίκαια αιτήματα χάνουν το κοινωνικό τους έρρεισμα και μετατρέπουν τους υπαίτιους από θύματα σε θύτες.

Είμαι μαζί σου στις απόψεις αλλά όχι και στον τρόπο διεκδίκησης αυτών. :beer: [/B]

Οσον αφορα τη βια εναντιον ανθρωπων, την αποδεχομαι ως ωρας μονο σε περιπτωση αμυνας και αυτη με αναλογικοτητα. Αν ο αλλος σου ριξει μπουνια, δεν απαντας με δικανο. Αν σου ριχνει καρκινογονα χημικα ομως, τι κανεις; Εσυ, πως θα αντιδρουσες σ αυτη την κατασταση; Εγω παντα προβληματιζομαι και φευγω συνηθως αφου εχω γινει σαν κουνουπι που το φλιταρανε και χωρις να χω αντιδρασει ετσι οπως θα "επρεπε" :bawl: ( +τ οτι ανεχομαι να βλεπω διπλα μου ανθρωπους με ασθμα και γυναικες να διπλωνονται απ αυτα που ριχνουν και εγω να πρεπει απαθης να κοιτω την εικονα αυτη..)

Η βια κατα αντικειμενων ειναι κατι πιο απλο και σιγουρα λιγοτερο προβληματικο, υπαρχουν ομως και γι αυτη καποιες προυποθεσεις.

Η ελευθερια ιδεων ειναι κατι που σημερα δεν υπαρχει φιλε μου. Μονο στα χαρτια. Ξερεις οτι στην πορεια του Πολυτεχνειου εγιναν κοντα στις 180 προληπτικες συλληψεις λογω αμφιεσης, απ τις οποιες κρατηθηκε μονο ενας και αυτος για ασχετη υποθεση; Το ξερεις οτι την ειχαν στησει κατι καρατεγκα μαζι με ΜΑΤ εξω απ τα γραφεια της Αναρχικης αρχειοθηκης και οποιος εβγαινε τον συνελαμβαναν; Χωρις λογο, ενταλμα ή διαπρατομμενο εγκλημα...Αυτο δεν ειναι βια;;; Δεν σου λεω για το φακελωμα και τις απειλες που πλεον εχουν γινει καθιερωμενο σπορ...Αυτα δεν ειναι βια;

Απ οτι καταλαβαινεις ζωντας σ ενα περιβαλλον εχθρικο, βιαιο( το συστημα ασκει βια εναντιον ολων και πολυ λιγοτερο οι ανθρωποι μεταξυ τους) και ετεροκαθοριζομενο, η αμυνα ειναι επιβεβλημενη και η βια ζητημα της προσωπικης στασης του καθενος μας.

Οταν "απολυουν" τοσες χιλιαδες συμβασιουχους εμπαιζοντας τους χρονια και αυτοι μπαινουν στα γραφεια της τοπικης αυτοδιοικησης και τα κανουν π@#τανα, μην περιμενεις να καταδικασω αυτη τη βια..Για μενα εκανανα πολυ λιγα και θα επρεπε αλλου να ειχαν παει να χτυπησουν..

Η βια αρκετες φορες οδηγησε σε λυση, γιατι ηρθε σαν απαντηση σε καταπιεστες. Απο εκει και περα, προφανως δεν ειναι το μονο μεσο αγωνα...Υπαρχουν πολλα τα οποια βεβαια δρουν λιγοτερο αμεσα.

( δεν ξερω γιατι, αλλα το υφος σου μ αρεσε :beer: )

:wave2:[B]

Sferopetadhn
05/12/2006, 09:59
Αν και στην ουσία δεν διαφωνώ μαζί σου, θεωρώ ότι η βία ποτέ δεν οδήγησε σε λύση ιδίως όταν είχε να κάνει με βία ενάντια σε κάτι πολύ ισχυρό όπως ένα οργανωμένο κράτος.

Γνώμη μου είναι, ίσως και λίγο ουτοπική, ότι οι διεκδικήσεις γίνονται αφού έχει γίνει δυνατή η συμμετοχή μίας κρίσιμης μάζας ανθρώπων. Μερικές δεκάδες ή εκατοντάδες δεν πρόκειται να φέρουν αποτέλεσμα. Έχεις δει ποτέ πορεία όπου να βρίσκονται διαφορετικοί κλάδοι που να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο; Το να γίνονται 700 πορείες κάθε χρόνο διαλύοντας κυριολεκτικά το κέντρο της Αθήνας (κυρίως) το μόνο που αποφέρει είναι αγανάκτηση γι' αυτούς που κλείνουν το δρόμο και όχι για τα ΜΑΤ που τους κοπανάνε (να μη σου πω ότι προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος μερικοί το ζητάνε κιόλας).

Μπορούν να γίνουν 5 πορείες αλλά τέτοιες που να ταρακουνηθεί το σύμπαν; Ούτως ή άλλως οι πολλές και μικρές χάνουν και το νόημά τους.

Δεν έχω πάει ποτέ σε πορεία Πολυτεχνείου κλπ απλώς και μόνο γιατί δεν έχω καμία όρεξη να πλακωθώ και να φάω και κανένα δακρυγόνο στη μάπα, που έχει γίνει παράδοση τα τελευταία χρόνια. Ευχαρίστως θα πήγαινα εάν ήξερα ότι ο κόσμος θα είναι πολύς και δεν θα δημιουργήσει φασαρίες (πχ μία καθιστική διαμαρτυρία από χιλιάδες κόσμου χωρίς το παραμικρό σπρωξίδι).

Εάν δε δωθεί αφορμή η αστυνομία είναι ανήμπορη, γιατί μετά θα εκτεθεί. Μην ξεχνάς ότι τα αφεντικά της αστυνομίας είναι οι πολιτικοί και αυτοί το μόνο που τρέμουν είναι το πολιτικό κόστος. Δεν πρόκειται να δώσουν ξύλο αναίτια. Αναίτια εννοώ να μην πεταχτεί τίποτε, να μη βρίσει κανένας, να μη φοράει κράνος ή κουκούλα κανένας!

Κάτι σε Γκάντι ρε παιδί μου! Γίνεται; Θα είμαι κι εγώ εκεί γιατί δε μου αρέσει καθόλου η κατεύθυνση που έχει πάρει η κοινωνία μας.

Ως τότε :beer:

Resistman
06/12/2006, 21:42
Γκαντι....;

Για να γελαλουμε και λιγο ( οχι ειρωνικα) ειχε γραφει ενα συνθηματακι σε τοιχο νομιζω που ελεγε: ο Γκαντι πεθανε γιατι δεν "απαντουσε" ( στα χτυπηματα εννοειται).

Ο πασιφισμος δεν ειναι κατι που με εκφραζει οταν καποιος με εξουσια πολυποικιλη μου επιτιθεται.

Οσον αφορα την κρισιμη μαζα και το ποσοι συμμετεχουν, αναρωτησου γιατι δεν συμμετεχει ο κοσμος, αν το μαθαινει, απο ποιους εμποδιζεται, ποιοι τον απομονωνουν...Νομιζω πως απ αυτες τις ερωτησεις μπορεις να βγαλεις μια ακρη..

Η διαπιστωση σου για τις μικρες πορεις ειναι σωστοτατη. Οπως και για το ποιοι στρεφονται τελικα εναντιον ποιων και με αυτη την εξελιξη ποιοι χαιρονται...Μηπως θα επρεπε να μην αφηνουμε μονους οσους θελουν την αλληλεγγυη μας; Λεω γω...

Και για να επανελθω στο αρχικο απ το οποιο φυγαμε (αν και δεν πηγαμε πολυ μακρυα) ειναι δυνατον, αυτος που εμποδιζει στην πραξη σε μια κοινωνικη ομαδα να δειξει την αληλεγγυη της σε μια αλλη, να παιρνει τελικα το επιδομα των 20ευρω και οι δασκαλοι-μεταλλεργατες-λιμενεργατες και αλλες κατηγοριες εργαζομενω να τυχανουν απιστευτα αυταρχικης αντιμετωπισης;

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
09/12/2006, 14:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
εννοείς αυτούς που μετά πείρανε τις συντάξεις αντιστασιακου ε??:D :D
αθάνατο ελληνικό κράτος ...:yuck:

θες να πεις οτι οσοι πηρανε συνταξεις αντιστασιακου ητανε ρουφιανοι ??