Σύνδεση

View Full Version : ΨΕΥΤΟ-dainese

Σελίδες : 1 [2]

grdaemon
04/03/2009, 13:58
Παίδες βοήθεια. Έχω ένα ωραίο δερματινάκι που θα ήθελα να αρχίσω να χρησιμοποιώ τώρα που θα ανοίξει σιγά σιγά ο καιρός. Ξέρει κανένας που μπορώ να προμηθευτώ προστατευτικά για ώμους-αγκώνες για να του προσθέσω με βέλκρο και να το κάνω πιο ασφαλές?

suzukimaniac
04/03/2009, 14:12
Εγω περασα απο το φημισμενο μερος και για μηχανες πραγματα δεν ειδα-βρηκα.ΜΟΝΟ παπουτσαδικα και τιποτα αλλο....ΠΟΥ στο καλο ειναι κρυμμενα....?????ΔΩΣΤΕ ΟΔΗΓΙΕΣ!!

miketzif
04/03/2009, 16:32
Υπάρχουν ρε παιδιά πολλές μάρκες κρανών μπουφαν στολών κ.ο.κ.

Βασική προυπόθεση για να βγούν αυτά στην αγορά είναι να πληρούν τους κανόνες ασφαλείας που ορίζει η ευρωπαική ενώση ή Αμερική 'η οποισδήποτε αρμόδιος φορέας.

Απ' την στιγμή που τα προιόντα έχουν τα προβλεπόμενα, είναι αφαλή για τον λόγο που προορίζονται.

Παρόλα αυτά βλέπεις διαφορές σε τιμές πχ. αλλη τιμή το shoei, το Arai το shark, άλλη τιμή το bering το colori το alpinestars το dainese.

Παρόλα αυτά εμέις στην Ελλάδα κύριως επιλέγουμε το πιο ακριβό θεωρώντας και πιο ασφαλές. (Αλλοι το προτιμούν και λόγο μούρης.......... σεβαστό και αυτό) δεν με νοιαζει προσωπικά να φοράω καλτσες μπαλακλάβες ή σωβρακα dainese σκεπτόμενος μήπως κτυπήσω γκόμενα και όταν ξεβρακωθώ με παρεξηγήσει ................ δεν κακίζω ούτε κρίνω όσους το κάνουν...... περί ορέξεως .........

Αυτό που οι περισσότεροι από εμάς δεν καταλαβαίνουμε είναι ότι η διαφορά των τιμών μεταξύ των προιόντων εξαρταται και από ένα κάρο λόγους που εμέις αγνοοούμε π.χ χώρα κατασκευής και κόστος (φθηνά ή ακριβά εργατικά) ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ!!!, μέσω των περιοδικών ή μέσω αναβατών και θεσμών μοτοσυκλέτας GP κ.λπ.

και για να μην κουράζω μιας και νομίζω ότι το νοήμα είναι σαφές φθάνω στο συμπέρασμα ότι ένα προιόν των χ ευρώ με το αντίστοιχο των ψ ευρώ είναι εξίσου ασφαλές έφόσον πλήρει τις οριζόμενες προυποθέσεις ασφαλείας και αναλογα με τα βαλάντια ψωνίζεις
και αφοβα

Εαν μπορούσα να διασταβρώσω 100% ότι μία απομίμηση πληρεί τους κανόνες ασφαλείας θα αγόραζα αφοβα:wave2

chico82
20/09/2009, 15:01
παιδια καλησπερα!
ειμαι καινουριος στο site

Περιμενοντας την αφιξη του χειμωνα εχω αρχισει την αναζητηση για ευρεση μπουφαν, κυριως Dainese.
ψαχνοντας στο διδικτυο διαβασα για μια γνωστη - αγνωστη αποθηκη στην Ηλιουπολη την οποια και επισκεφτηκα.
η απορια που μου γεννηθηκε, μετα την επισκεψη μου ειναι αν τα μπουφαν που εισαγει ειναι original Dainese.(ολα τα μπουφαν ειχαν τα ταμπελακια τους καθως και τα βιβλιαρακια τους)
θα ηθελα να μαθω αν καποιος γνωριζει κατι περισσοτερ για την συγκεκριμενη αποθηκη και αν τελικα ειναι original τα προιοντα που πουλαει.

transalpblack
20/09/2009, 15:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από chico82
παιδια καλησπερα!
ειμαι καινουριος στο site

Περιμενοντας την αφιξη του χειμωνα εχω αρχισει την αναζητηση για ευρεση μπουφαν, κυριως Dainese.
ψαχνοντας στο διδικτυο διαβασα για μια γνωστη - αγνωστη αποθηκη στην Ηλιουπολη την οποια και επισκεφτηκα.
η απορια που μου γεννηθηκε, μετα την επισκεψη μου ειναι αν τα μπουφαν που εισαγει ειναι original Dainese.(ολα τα μπουφαν ειχαν τα ταμπελακια τους καθως και τα βιβλιαρακια τους)
θα ηθελα να μαθω αν καποιος γνωριζει κατι περισσοτερ για την συγκεκριμενη αποθηκη και αν τελικα ειναι original τα προιοντα που πουλαει.

η συγκεκριμενη αποθηκη φιλε φαιρνει γνησια και ειναι ολα τα λεφτα. την συνιστω ανεπιφυλακτα.
τωρα οσο για τα μαιμου που αναφερονται εδω μεσα, εχω κι εγω αγορασει ενα μαιμου μπουφαν αλλα οχι απο αγια βαρβαρα, αλλα απο παγκο στην ψαροσκαλα κερατσινιου με 120?. ειναι λιγο σκληρο σαν αισθηση αλλα οταν ερθει η ωρα θα δω τι συμπεριφορα εχει στο κρυο.

chico82
20/09/2009, 15:59
transalpblack σε ευχαριστω.
μενω κοντα στις δυο περιοχες που εγραψες και γνωριζω καλα τι παιζει με τα μαιμου μπουφαν, παπουτσια κτλ κτλ για αυτο και ειμαι τοσο επιφυλακτικος με με το συγκεκριμενο καταστημα.

chico82
20/09/2009, 17:12
κεφαλληνιας 44_ηλιουπολη

σε οδηγουν και οι ταμπελες για το κολυμβητηριο, στην οδο οχι στο μαγαζι
μπαινεις απο την ραμπα στα δεξια της πολυκατοικιας

McTalas
21/09/2009, 02:00
κεφαλληνιας 44_ηλιουπολη

210-9961782

dimr1
21/09/2009, 13:06
κεφαλληνιας 44_ηλιουπολη

Εχω αγοράσει από εκεί αρκετά πράγματα και παρόλο που δεν γεμίζει το μάτι σαν χώρος όλα βγήκαν μια χαρά, με τις ταμπελίτσες τους κτλ, και στο πέρασμα του χρόνου βγήκαν απόλυτα εντάξει.

transalpblack
21/09/2009, 13:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
210-9961782

M O T O R P A R T S

Verbal Kint
21/09/2009, 15:45
Αλήθεια....η Θεσσαλονίκη....έχει Santa Barbara?

Ετσι απο περιεργεια δηλαδη...

george 1981
21/09/2009, 17:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Verbal Kint
Αλήθεια....η Θεσσαλονίκη....έχει Santa Barbara?

Ετσι απο περιεργεια δηλαδη...

Η Βόρεια Ελλάδα γενικότερα τα τελευταία χρόνια πηγαίνει για είδη ρουχισμού μια βόλτα προς Βουλγαρία σε μια κωμόπολη μετά τα σύνορα που ονομάζεται Σαντάνσκι.
Εκεί υπάρχουν στα μαγαζιά πινακίδες με ελληνικές επιγραφές,οι περισσότεροι μιλούν ελληνικά και οι μαϊμούδες είναι σχετικά πιο φθηνές γιατί τα εργατικά χέρια είναι πιο φθηνά.
Εδώ και καιρό οι ντόπιοι αλλάζουν τις τιμές ελαφρά προς τα πάνω τα Σαβ/Κυρ που πηγαίνουν οι Έλληνες,οπότε καλύτερα καθημερινή με άτομο που ξέρει βουλγάρικα,αν είναι δυνατό,π.χ.έλληνα που ήταν φοιτητής στη Βουλγαρία.Γενικά αν μπορείς να μην φαίνεσαι σαν εξωγήινος τουρίστας...

Όσο για θεσσαλονίκη ο Βαρδάρης εδώ και χρόνια που έγινε mainstream είναι φαρμακείο.

Όσο για "κλεμμένα από τελωνείο,"κλεμμένο φορτίο"......είναι π@π@ριές που λένε οι περισσότεροι
που πουλάνε μαϊμούδες σε πανηγύρια,παζάρια...κ.λ.π. προκειμένου να πειστεί ο πελάτης ότι είναι γνήσιο και να πουλήσουν.Είναι και το ψώνιο του Έλληνα να πει στο γείτονα του με συνομωτικό ύφος:
-"Το βλέπεις αυτό;Πόσο λες;100 ευρώ γνήσιο με το βιβλιαράκι του"
-"Γνήσιο;;;;Από που ρε υπερμέγιστε-τσάκαλε-τεράστιε......."
-'"Ε,έχω τα κονέ μου.....Τσιμουδιά όμως...Είναι από ένα βαπόρι από την περσία που πιάστηκε στην κορινθία..."
-"Θέλω και εγώ γείτονα...Καλά μιλάμε είσαι τρελό αλάνι...Σε όλα τα κόλπα μέσα είσαι..."

Έτσι είναι ευτυχισμένος αυτός που πουλάει τη μαϊμού,ευτυχισμένος ο φελλός που το παίζει αλάνι,ευτυχισμένος και ο γείτονας που συναναστρέφεται με αλάνια...

Happy end :beer:

panos_SF
21/09/2009, 18:55
Όσο για "κλεμμένα από τελωνείο,"κλεμμένο φορτίο"......είναι π@π@ριές που λένε οι περισσότεροι
που πουλάνε μαϊμούδες σε πανηγύρια,παζάρια...κ.λ.π. προκειμένου να πειστεί ο πελάτης ότι είναι γνήσιο και να πουλήσουν.Είναι και το ψώνιο του Έλληνα να πει στο γείτονα του με συνομωτικό ύφος:
-'"Ε,έχω τα κονέ μου.....Τσιμουδιά όμως...Είναι από ένα βαπόρι από την περσία που πιάστηκε στην κορινθία..."
-"Θέλω και εγώ γείτονα...Καλά μιλάμε είσαι τρελό αλάνι...Σε όλα τα κόλπα μέσα είσαι..."

Έτσι είναι ευτυχισμένος αυτός που πουλάει τη μαϊμού,ευτυχισμένος ο φελλός που το παίζει αλάνι,ευτυχισμένος και ο γείτονας που συναναστρέφεται με αλάνια...

απλά το post της χρονιάς...έγραψες! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

LOUKILOUK
21/09/2009, 20:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από george 1981
Η Βόρεια Ελλάδα γενικότερα τα τελευταία χρόνια πηγαίνει για είδη ρουχισμού μια βόλτα προς Βουλγαρία σε μια κωμόπολη μετά τα σύνορα που ονομάζεται Σαντάνσκι.
Εκεί υπάρχουν στα μαγαζιά πινακίδες με ελληνικές επιγραφές,οι περισσότεροι μιλούν ελληνικά και οι μαϊμούδες είναι σχετικά πιο φθηνές γιατί τα εργατικά χέρια είναι πιο φθηνά.
Εδώ και καιρό οι ντόπιοι αλλάζουν τις τιμές ελαφρά προς τα πάνω τα Σαβ/Κυρ που πηγαίνουν οι Έλληνες,οπότε καλύτερα καθημερινή με άτομο που ξέρει βουλγάρικα,αν είναι δυνατό,π.χ.έλληνα που ήταν φοιτητής στη Βουλγαρία.Γενικά αν μπορείς να μην φαίνεσαι σαν εξωγήινος τουρίστας...

Όσο για θεσσαλονίκη ο Βαρδάρης εδώ και χρόνια που έγινε mainstream είναι φαρμακείο.

Happy end :beer:

Αρχηγοπουλο εισαι μεγαλε... απλα και κατανοητα...
:beer: :wave2:

2stroker
24/09/2009, 14:33
και εγω παντως μιας και δεν ειχα οικονομικη δυνατοτητα για κατι παραπανω τσιμπησα ενα μπουφανακι απο το too fast στην αλιμου.cordura ειναι και το πηρα 130 ευρω,το χω εδω και ενα χρονο και δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα,ακομα και σε μια σουπα που φαγα πριν καιρο ολα καλα.:beer:

McTalas
12/10/2009, 19:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από watain
pedes piga kefalinias sthn apo8iki kai eida ta dainese.sygekrimena epeidi 8elo na paro to jetdream to tsekara an to exei ekei.to opoio htan 'gamato' den xero an einai maimou exei mexri kai thn teleytaia leptomeria pano to jacket.to mono leei mesa made in china.tora den xero exei dei kaneis pou kataskevazontai ta kanonika?
οχι δεν ειναι μαιμου.

τα κανει ο ιδιος εισαγωγη απο ιταλια.

McTalas
12/10/2009, 19:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από watain
pou kataskevazontai ta kanonika?
το δικο μου τυνισια και το πηρα απο αντιπρωσοπια.

dond4le
13/10/2009, 00:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
και εγω παντως μιας και δεν ειχα οικονομικη δυνατοτητα για κατι παραπανω τσιμπησα ενα μπουφανακι απο το too fast στην αλιμου.cordura ειναι και το πηρα 130 ευρω,το χω εδω και ενα χρονο και δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα,ακομα και σε μια σουπα που φαγα πριν καιρο ολα καλα.:beer:

Στα 150? και Gore-teχ.......για τα λεφτα του υπερικανοποιητικο!!!!!!!!!!!!

Απο αερα δεν περναει τιποτα. Περιμενω πως και πως να με ποιασει καμια βροχα για να το δοκιμασω.

Μονο μια προστασια πλατης χρειαζεται(οπως και πολλα ακριβοτερα μπουφαν).

neos mixanovios
13/10/2009, 16:26
ειχα παει προχθες στην αποθηκη στην ηλιουπολη να δω τι παιζει και βρηκα ενα cordura dainese βεβαιως σε καλη τιμη 280 ευρω -δοκιμασα το 46 καλα στεκοταν αλλα θα ξαναπαω γιατι το ειχε μονο σε μακρυ και οχι μεσατο που το θελα εγω....οταν πηγα σπιτι μετρισα την πλατη μου απο τον εναν ωμο στον αλλον και εβγαλε το μετρο 50cm...και ερωτω αν ξερει καποιος να μου πει πριν παω απο εκει για την αγορα σχετικα με το size ..να δοκιμασω και 50??πωσ πανε τα μεγεθη

TheFace
13/10/2009, 21:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από neos mixanovios
ειχα παει προχθες στην αποθηκη στην ηλιουπολη να δω τι παιζει και βρηκα ενα cordura dainese βεβαιως σε καλη τιμη 280 ευρω -δοκιμασα το 46 καλα στεκοταν αλλα θα ξαναπαω γιατι το ειχε μονο σε μακρυ και οχι μεσατο που το θελα εγω....οταν πηγα σπιτι μετρισα την πλατη μου απο τον εναν ωμο στον αλλον και εβγαλε το μετρο 50cm...και ερωτω αν ξερει καποιος να μου πει πριν παω απο εκει για την αγορα σχετικα με το size ..να δοκιμασω και 50??πωσ πανε τα μεγεθη

Αν και δε γνωριζω ακριβως πως πανε τα νουμερα (αλλα ακομα κι αν ηξερα), δεν βλεπω τον λογο που το σκεφτεσαι να δοκιμασεις το 50:confused:
Και βεβαια θα δοκιμασεις και το 50 και το 48 και το 52... η δοκιμη ειναι ΔΩΡΕΑΝ...:D

Και εκτος οτι θα τα δοκιμασεις ΟΛΑ, πριν καταληξεις στην τελικη επιλογη σου, θα πας και θα κατσεις και πανω στη μηχανη σου γιατι εκει θα "ζυγισεις" το μπουφαν πανω σου... μη ξεχνας οτι ο βασικος λογος που αγοραζεις μπουφαν μηχανης ειναι να εισαι προστατευμενος και ανετος ΠΑΝΩ στην μηχανη και οχι να εισαι ωραιος στον καθρεφτη/καφετερια κτλ :smilea:

Καλες αγορες και παντα ορθιος!! :beer:

harisvfr
13/10/2009, 21:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace

Και εκτος οτι θα τα δοκιμασεις ΟΛΑ, πριν καταληξεις στην τελικη επιλογη σου, θα πας και θα κατσεις και πανω στη μηχανη σου γιατι εκει θα "ζυγισεις" το μπουφαν πανω σου... μη ξεχνας οτι ο βασικος λογος που αγοραζεις μπουφαν μηχανης ειναι να εισαι προστατευμενος και ανετος ΠΑΝΩ στην μηχανη και οχι να εισαι ωραιος στον καθρεφτη/καφετερια κτλ :smilea:

Καλες αγορες και παντα ορθιος!! :beer:

Ετσι ακριβώς :D

chico82
24/10/2009, 20:54
μετα απο πολυ σκεψη κατεληξα να αγορασω το μπουφαν που ηθελα απο την αντιπρωσοπεια και οχι απο την αποθηκη.
ο λογος που το εκανα ηταν γιατι δεν ηθελα να μπω στην διαδικασια να σκεφτομαι αν τελικα το μπουφαν ειναι γνησιο ή οχι.
η διαφορα ηταν στα 40 ευρω, δεν ειναι λιγα(δυσκολοι καιροι) αλλα οχι ομως και πολλα μπροστα στην σκεψη του αν ειναι γνησιο ή οχι, καθε φορα που θα το φοραω.

για να μην παρεξηγηθω δεν λεω οτι στην αποθηκη παιζουν μα'ι'μου προιοντα
απλα εγω δεν μπορω να τα ξεχωρισω

harisvfr
25/10/2009, 03:44
μετα απο πολυ σκεψη κατεληξα να αγορασω το μπουφαν που ηθελα απο την αντιπρωσοπεια και οχι απο την αποθηκη.
ο λογος που το εκανα ηταν γιατι δεν ηθελα να μπω στην διαδικασια να σκεφτομαι αν τελικα το μπουφαν ειναι γνησιο ή οχι.
η διαφορα ηταν στα 40 ευρω, δεν ειναι λιγα(δυσκολοι καιροι) αλλα οχι ομως και πολλα μπροστα στην σκεψη του αν ειναι γνησιο ή οχι, καθε φορα που θα το φοραω.

για να μην παρεξηγηθω δεν λεω οτι στην αποθηκη παιζουν μα'ι'μου προιοντα
απλα εγω δεν μπορω να τα ξεχωρισω

Κοίτα να δείς. Αν κάτι κοστίζει 500 και το πέρνεις 460 δεν λέει κάτι.
Αν κάτι κοστίζει 60 και το πέρνεις 100 λέει.
Πάντως το θέμα της ασφάλειας δεν κοστολογείται με 40 ή 140 ευρά. :D

suzuki dr650se
25/10/2009, 05:54
υπαρχουν πολες αλλες μαρκες για εξοπλισμο μοτο.
να,η revit ας πουμε εχει αξιοπρεπεστατα ειδη και σε σχεδον μισες τιμες απο την dainese.
εγω εχω και τις απο δυο εταιριες μπουφαν.
τα revit πχ ειναι πολυ καλα,μονο που το λογο ειναι αντιγραφο της dainese και μου τη σπαει.
ασε που μπορεις να ψωνισεις και μεταχειρισμενα μπουφαν.δεν ειναι το ιδιο με το κρανος που μπορει να εχει πεσει κατω και να μην το παρεις χαμπαρι ,το μπουφαν τι να παθει?
υπαρχουν πολλοι που για διαφορους λογους τα πουλανε.
καλυτερα απο αγια βαρβαρα το μεταχειρισμενο.
να προσθεσω και τις αγορες μεσω internet αλλες τιμες εδω μας τα παιρνουν κανονικα

grdaemon
15/11/2009, 20:21
H Revit είναι πράγματι εξαιρετική εταιρία. Όχι και τόσο φτηνή βέβαια. Ειδικά στα παντελόνια όμως δεν έχει αντίπαλο.Όλα τα άλλα φαίνονται σαν τσουβάλια μπροστά τους. Αν δεν κάνω λάθος φτιάχνει και ρούχα για την BMW που αυτομάτως διπλασιάζεται η τιμή βέβαια..

amyroukai
01/12/2009, 08:20
Απλά η revit τσιμπάει ένα 30% πάνω με το που περνάει τα σύνορα... Αν δει κανείς τιμές FC-Moto.de και μετά δει και στο Γιάσσαρη που είναι ο εισαγωγέας, τραβάει τα μαλλιά του. Πχ, ήθελα να πάρω ένα σετάκι δέρμα μπουφάν/παντελόνι ή και διαιρούμενη ολόσωμη (tested by DePuniet) αλλά από 600 περίπου, βγαίνει στα 900 Ελλάδα. Σε αυτά τα λεφτά, παίζουν τα καλύτερα από Spidi, Dainese... Η οποία Dainese πλέον πουλάει Ελλάδα σε τιμές Ιταλίας, μπείτε στο site, έχει τιμές. Μπορεί να ράβονται στην Κίνα ή στο όπου στον κόσμο έχει φτηνά εργατικά χέρια, αλλά τα υλικά και τα πατρόν δεν είναι Κινέζικα με την φτηνιάρικη έννοια. Στην τελική, οι Hayabusa φτιάχνονται στην Ινδία, δεν είδα κανέναν να γκρινιάζει ότι πήρε μαϊμού ινδικό παπί και όχι hypertourer...