PDA

View Full Version : ΨΕΥΤΟ-dainese

Σελίδες : [1] 2

lc8ergr1
16/11/2006, 09:59
κυκλοφορούν στην αγορα ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΡΙΚΑ dainese?

ειδα ενα μαιμουδιαρικο jacket

με τα σηματα κανονικά την φοδρα με τις ετικετες αλλα το δερμα ηταν κουτσουρο.. δερμα αλλα οχι αυτο το μαλακο της dainese...

ειχε μεχρι και κοκαλα και φερμουαρ για το παντελονι!!!!

ξερει κανεις τι παιζει?

υπαρχει μαγαζι -? στην ελλαδα φτιαχνονται ή στην ιταλια???

XTMPAM
16/11/2006, 10:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από lc8ergr1
κυκλοφορούν στην αγορα ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΡΙΚΑ dainese?

ειδα ενα μαιμουδιαρικο jacket

με τα σηματα κανονικά την φοδρα με τις ετικετες αλλα το δερμα ηταν κουτσουρο.. δερμα αλλα οχι αυτο το μαλακο της dainese...

ειχε μεχρι και κοκαλα και φερμουαρ για το παντελονι!!!!

ξερει κανεις τι παιζει?

Πηγαινε μια βολτα Αγια Βαρβαρα και θα βρεις οτι dainese θες!!!Αλλα τις τρωνε τις μπανανες!!

byron
16/11/2006, 10:14

Αν δεν σε βολεύει η Αγ. βαρβάρα έλα την Κυριακή το πρωί στο παζάρι στον Πειραιά....

Μέχρι Rossi replica μπορεί να παίζει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ταξιδευτής
16/11/2006, 10:48
SRX, που εχει το παζαρι αυτο στο Πειραια;; Ειναι καθε Κυριακη;

byron
16/11/2006, 10:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
SRX, που εχει το παζαρι αυτο στο Πειραια;; Ειναι καθε Κυριακη;

Το παζάρι είναι κάθε Κυριάκη και πουλάνε διάφορα άχρηστα συνήθως πράγματα, από ηλεκτρονικά και ρούχα, μεχρι δερμάτινα και σαπούνια. Οι έμποροι είναι συνήθως τσιγγάνοι, και πρώην κάτοικοι της ΕΣΣΔ.
Ξεκινάει από την Πλ. Ιπποδαμείας, μέχρι την διασταύρωση Ομηρίδου Σκυλίτση και 34ου Συντ. Πεζικού.
Οι τσιγγάνοι με τα Dainese ήταν κοντά στην διασταύρωση που γράφω.
Αν πας με μηχανή, πάρε πολλά λουκέτα, γιατί κλέβουν αβέρτα.

:wave2: :wave2:

Ταξιδευτής
16/11/2006, 11:41
Κλεβουν ε;; :eyepop:

Φανταζεσαι να παω και μετα απο 5 λεπτα να δω το Ζ μου να πουλιεται;;; :eyepop: :lol: :lol: :lol:

GIXXERAKIAS
16/11/2006, 11:47

Φανταζεσαι να παω και μετα απο 5 λεπτα να δω το Ζ μου να πουλιεται;;; :eyepop: :lol: :lol: :lol: :eyepop: :eyepop: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

chris1980
16/11/2006, 12:08
Εχω ακουσει και εγω για την αγια βαρβαρα,πηγε ενας φιλος μου και βρηκε dainese δερματινο με 50 ευρω αλλα δεν πηρε.με τετοια τιμη μονο τσιτα παιζει να ειναι

latris mixanis
18/11/2006, 00:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από chris1980
Εχω ακουσει και εγω για την αγια βαρβαρα,πηγε ενας φιλος μου και βρηκε dainese δερματινο με 50 ευρω αλλα δεν πηρε.με τετοια τιμη μονο τσιτα παιζει να ειναι

Δεν παίζει μόνο είναι. Στην Αγία Βαρβάρα βρίσκεις τα πάντα από ένδυση, υπόδυση και όλα τα αθλητικά. Καλά αντίγραφα κάποια αλλά...:rolleyes:

alex-varadero
18/11/2006, 07:32
παιδες καλημερα!!
εχω παρει απο αγ.βαρβαρα
2 μπουφαν dainese
και ενα παντελονι cordura τις ιδιας μαρκας
το μπουφαν το δικο μου το εχω 2 χρονια και ειναι μια χαρα
και τουμπα εχω φαει και παλι μια χαρα ειναι
150 ευρω το μπουφαν και αν εχεις ορεξη για μπιρι-μπιρι μπορει και πιο κατω
150 και για το παντελονι
για οποιον δεν μπορει να παρει αυθεντικο το συνιστω ανεπυφυλακτα
και αλλαγες κανουν οι ανθρωποι και πολυ καλοι επαγγελματιες ειναι
και δεν πλενουν τα χερια του για κολοβυθομετρηση οπως σε αντιστοιχα
μαγαζια συναφων ειδων.
για πειραια δεν ξερω τιποτα να πω.
Ελπιζω να βοηθησα.

latris mixanis
20/11/2006, 11:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex-varadero
παιδες καλημερα!!
εχω παρει απο αγ.βαρβαρα
2 μπουφαν dainese
150 και για το παντελονι
μαγαζια συναφων ειδων.
για πειραια δεν ξερω τιποτα να πω.
Ελπιζω να βοηθησα.

Στον Πειραιά σου χαρίζουν και μια σακούλα μπανάνες μόλις το αγοράσεις:uplate:

:lol:

villy
20/11/2006, 11:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex-varadero
παιδες καλημερα!!
εχω παρει απο αγ.βαρβαρα
2 μπουφαν dainese
150 και για το παντελονι
μαγαζια συναφων ειδων.

Τί ακριβώς παίζει με την Αγ. Βαρβάρα; Τα καλούδια:

1) είναι "εισαγόμενα" από εξωτερικό ίδια με τα υπόλοιπα και τα πουλάνε πολύ φθηνότερα;
2) δεν έχουν καμία σχέση με τα αυθεντικά; Έχουν απλά τις ίδιες στάμπες;
3) έχουν ίδια εμφάνιση αλλά λίγο χαμηλότερη ποιότητα; Και ποιος το διασφαλίζει αυτό;

Όποιος ξέρει κάτι παραπάνω, για τα παραπάνω, ας απαντήσει!

zzr2005
20/11/2006, 18:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από villy
Τί ακριβώς παίζει με την Αγ. Βαρβάρα; Τα καλούδια:

1) είναι "εισαγόμενα" από εξωτερικό ίδια με τα υπόλοιπα και τα πουλάνε πολύ φθηνότερα;
2) δεν έχουν καμία σχέση με τα αυθεντικά; Έχουν απλά τις ίδιες στάμπες;
3) έχουν ίδια εμφάνιση αλλά λίγο χαμηλότερη ποιότητα; Και ποιος το διασφαλίζει αυτό;

Όποιος ξέρει κάτι παραπάνω, για τα παραπάνω, ας απαντήσει!

το πιθανότερο πολύ καλά αντίγραφα τα οποία από ότι έχω δει αξίζουν τα λεφτά τους...
πιθανό μερικά να είναι original απο απατεωνιές στα τελωνία...

πάντως είνια χαρακηριστικό ότι πριν κανα χρόνο που πήγαμε με φίλο, μας λέει ο μαγαζάτορας "φίλε δεν μου έμεινε τίποτα...ήρθε ένας κ τα σήκωσε όλα"..
οπότε όπως καταλαβαίνεται κάποιοι καθως πρέπει έμποροι εξοπλισμού τα αγοράζουν από εκεί κ τα πουλάνε ως γνήσια...το νου σας...δεν είναι πάντα "ότι πληρώνεις παίρνεις"

villy
21/11/2006, 06:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
το πιθανότερο πολύ καλά αντίγραφα τα οποία από ότι έχω δει αξίζουν τα λεφτά τους...
πιθανό μερικά να είναι original απο απατεωνιές στα τελωνία...

πάντως είνια χαρακηριστικό ότι πριν κανα χρόνο που πήγαμε με φίλο, μας λέει ο μαγαζάτορας "φίλε δεν μου έμεινε τίποτα...ήρθε ένας κ τα σήκωσε όλα"..
οπότε όπως καταλαβαίνεται κάποιοι καθως πρέπει έμποροι εξοπλισμού τα αγοράζουν από εκεί κ τα πουλάνε ως γνήσια...το νου σας...δεν είναι πάντα "ότι πληρώνεις παίρνεις"

Σ'ευχαριστώ!

Άλλος που να έχει ψωνήσει από εκεί; Ή που να ξέρει; :confused:

latris mixanis
21/11/2006, 08:56
Λοιπόν στην Αγία Βαρβάρα συνήθως πάιζουν πιστά αντίγραφα σε καλή ποιότητα και φυσικά οικονομικά. Ανάλογα σε ποιόν θα πας παίζει και να έχει παραεισαγωγής(αλλά πρέπει να έχεις τα κονέ :winka: ).
Αν κάποιος αποφασίσει να αγοράσει από κει μπουφάν για τον οποιοδήποτε λόγο,καλό θα είναι να αλλάξει τα προστατευτικά και να βάλει τα γνήσια για να είναι σίγουρος.

Όσοι γνωστοί μου έχουν πάρει παπούτσια ή τζιν δεν τους έχουν χαλάσει, απλά έχουν άλλη εφορμογή από το γνήσια

Καλά ψώνια, ελπίζω να βοήθησα.

Innersense
21/11/2006, 09:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
δεν είναι πάντα "ότι πληρώνεις παίρνεις"

ΠΟΤΕ δεν είναι ότι πληρώνεις παίρνεις και εξηγούμαι αμέσως για να μην παρεξηγούμαι.

Έχουμε όλοι βρεθεί στην ζωή μας αντιμέτωποι με τις επιταγές του καπιταλισμού, τόσο όσον αφορά το κέρδος του μεταπωλητή, όσο και τις προσταγές του μάρκετινγκ.

Σαφέστατα είναι ένας κανόνας ο οποίος ισχύει σε όλα τα προϊόντα εξού και το φαινομενικό ¨ότι πληρώνεις παίρνεις¨.

Πόσοι από εμάς που ψαχνόμαστε (όχι γιατί θέλουμε να δηλώνουμε ψαγμένοι, αλλά γιατί θέλουμε να ξέρουμε τι γίνεται ουσιαστικά) έχουμε βρεθεί όμως αντιμέτωποι με καταστάσεις όπου έχουμε την ευκαιρία να ¨μειώσουμε¨ τους παραπάνω παράγοντες: πχ αγορά από ¨ψαγμένη¨ αποθήκη μακριά, αγορά από έμπορο που κάνει δική του άμεση εισαγωγή, αγορά μοντέλων προηγούμενων ετών κλπ.

Όλα αυτά μπορούν να αποφέρουν επίπτωση αρκετών €% από εκεί και πέρα είναι στο χέρι μας το τι θα επιλέξουμε, σε τι θα δώσουμε προτεραιότητα και φυσικά που θα καταλήξουμε...

Και όλα τα παραπάνω δυστυχώς θα έλεγα ότι ισχύουν κυρίως στην Ελλάδα ακολουθώντας φθίνουσα πορεία στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες. Δυστυχώς η Αμερική που τόσο κοροϊδεύουμε, είναι χώρα που σέβεται τον καταναλωτή (προς θεού δεν λέω ότι δεν υπάρχουν και εκεί αγορές ¨μαϊμούδων¨) γι’ αυτό και προς μόνιμη απορία μας οι μισθοί είναι πολλαπλάσιοι των δικών μας και τα προϊόντα τους πιο φτηνά από ότι εδώ.

Προσωπική μου γνώμη είναι ότι καλό θα ήταν να στηρίξουμε μια Ελληνική βιοτεχνία αγοράζοντας τα προϊόντα της και από εκεί και πέρα, αν θέλουμε να αγοράσουμε κάποιο προϊόν εισαγωγής ας περιμένουμε να κάνουμε ένα ταξιδάκι στην συγκεκριμένη χώρα παραγωγής.

Όλα τα παραπάνω είναι προσωπικές απόψεις, ελπίζω να καταλαβαίνετε όλοι τι εννοώ και γιατί χρησιμοποιώ τα συγκεκριμένα παραδείγματα και να μην υπάρξει καμία παρεξήγηση...

mumbler
21/11/2006, 09:08
Εγώ δε θα το ρίσκαρα να πάρω μπουφανάκι από santa barbara,
δέν είναι παπουτσάκι που λές και να μήν είναι γνήσιο χαλάλι.
Εδώ μιλάμε για μπουφάν μηχανής,που προέχει η ασφάλεια.
Εξάλλου ένα ξεφύλλισμα που έριξα στο τελευταίο moto
παρατήρησα αρκετές προσφορές από διάφορες εταιρείες
σε καλές τιμές.:winka:

lc8ergr1
21/11/2006, 10:07
τα μαιμουδιαρικα dainese

εχουν πιο αγρια και ακατεργαστα δερματα...ειναι λιγο τσαρουχια αλλα αυτό απο αποχη ασφαλειας δεν ειναι αρνητικο

τα προστατευτικα κοκαλα οπως προαναφερθηκε ισως? να πρεπει να αλλαχτουν

ειναι μια φτηνη και καλη λυση παντως και θα συμφωνησετε οτι η dainese μας εξαπατα σαν καταναλωτες

μιας και πΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ και

εχει μεσο ορο κοστους ενος jacket δερμα 20-30 ευρώ

να μην πω για τα συνθετικα....

ΤΟΥ ΤΕΣΤΙΝ

Η δυναμη του ευρωπαιου και ειδικα του ελληνα μοτοσυκλετιστη μεροκαματιαρη ειναι το μαιμου

ετσι πεφτουν και θα πεφτουν οι τιμες σιγα σιγα

εμεις φτιαχνουμε την τιμη με τον τροπο που ψωνιζουμε

Vasilis_Strom
21/11/2006, 10:33

μιας και πΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Τι; Μόνο στην Κίνα; :lol: :lol: Ενδεικτικά σου λεω ότι έχει εργοστάσια στην Κίνα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Τυνησία. Τα μόνα πράγματα που φτιάχνει στην Ιταλία είναι τα προστατευτικά.

latris mixanis
21/11/2006, 10:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vasilis_Strom
Τι; Μόνο στην Κίνα; :lol: :lol: Ενδεικτικά σου λεω ότι έχει εργοστάσια στην Κίνα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Τυνησία. Τα μόνα πράγματα που φτιάχνει στην Ιταλία είναι τα προστατευτικά.

Εννοείς που τα ράβουν!! Γιατί τα πατρόν κοκ να είναι στην Ιταλία και απλά το ράψιμο να είναι στις παραπάνω χώρες. Όταν μιλάμε για εργοστάσιο στη Κινα σημαίνει ότι όλα γίνονται εκεί:rolleyes:, βέβαια μπορεί να είμαι και φάουλ στο παραπάνω.

villy
21/11/2006, 10:53
Επειδή δεν έχω πάει καθόλου από εκεί,

Ξέρει κανείς κάποια οδό που είναι τα μαγαζιά αυτά; Ή όνομα μαγαζιού;

Να πάω να ρίξω μια ματιά από κοντά...

Υ.Γ.: Έστω και με p.m. αν έχει πρόβλημα. :winka: :wave2:

latris mixanis
21/11/2006, 11:04
Επειδή δεν έχω πάει καθόλου από εκεί,

Ξέρει κανείς κάποια οδό που είναι τα μαγαζιά αυτά; Ή όνομα μαγαζιού;

Να πάω να ρίξω μια ματιά από κοντά...

Υ.Γ.: Έστω και με p.m. αν έχει πρόβλημα. :winka: :wave2:
Αν πας από Ιερά Οδό στρίβεις στο Praktiker αριστερά στο φανάρι(ότι ότι μπορεις να πας δεξιά αλλά λέμε)

Λ. Ευλεθερίου Βενιζέλου γεμάτος αυτός και όλα τα στενά του από τέτοια μαγαζιά:D

byron
21/11/2006, 11:12
θα συμφωνησετε οτι η dainese μας εξαπατα σαν καταναλωτες

και ο τρόπος που αντιδρούμε είναι ποιός; Αγοράζουμε μαιμούδες Dainese, μοστράρωντας το ψεύτικο διαολάκι πάνω μας;;;;

:confused: :confused: :confused:

Όποιος πιστεύει ότι η dainese και όποια Dainese τον εξαπατά αγοράζει κάτι άλλο. Προσωπικά δεν θα έιχα κανένα πρόβλημα να βάλω ένα no name δερμάτινο, αλλά θα είχα μεγάλο πρόβλημα να βάλω ένα δήθεν......

:wave2: :wave2:

villy
21/11/2006, 11:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Αν πας από Ιερά Οδό στρίβεις στο Praktiker αριστερά στο φανάρι(ότι ότι μπορεις να πας δεξιά αλλά λέμε)

Λ. Ευλεθερίου Βενιζέλου γεμάτος αυτός και όλα τα στενά του από τέτοια μαγαζιά:D

Ευχαριστώ :winka: :wave2:

latris mixanis
21/11/2006, 11:27
Προσωπικά προτιμώ να ψωνίζω από καταστήματα που εχουν εξοπλισμό καθαρά για μηχανές και όχι από το κάθε τυχάρπαστο. Είναι επιλογή μου να σκάω 300+ για τον εξοπλισμό μου και να αγοράζω επώνυμα προϊόντα πες το ψώνιο, πες το ότι θες...
Αυτά είναι προσωπικές επιλογές και δεν θα κατηγορήσω κανέναν που δεν το κάνει.

villy
21/11/2006, 11:41
Συνήθως κι εγώ το ίδιο κάνω.

Βέβαια δεν ανεβαίνω τόσο ψηλά οικονομικά όπως πολλοί εδώ μέσα. Και λόγω χρημάτων και λόγω νοοτροπίας μιας και οι απαιτήσεις της μηχανής μου δεν είναι ίδιες με μία 600αρα ή 1000αρα που πιάνουν 180+.

Οπότε ψάχνω πολύ πριν αγοράσω:winka:

latris mixanis
21/11/2006, 12:02
Συνήθως κι εγώ το ίδιο κάνω.

Βέβαια δεν ανεβαίνω τόσο ψηλά οικονομικά όπως πολλοί εδώ μέσα. Και λόγω χρημάτων και λόγω νοοτροπίας μιας και οι απαιτήσεις της μηχανής μου δεν είναι ίδιες με μία 600αρα ή 1000αρα που πιάνουν 180+.

Οπότε ψάχνω πολύ πριν αγοράσω:winka:

Σίγουρα θα το ψάξω και γω, αλλά ποτέ δεν αγοράζω τον εξοπλισμό βάσει των κυβικών της μηχανής. Για μένα δεν παίζει αυτό ρόλο, ο εξοπλισμός πρέπει να είναι εξοπλισμός. Γιατί τώρα μπορεί να έχω παπί που λέει ο λόγος και σε ένα μήνα να έχω ένα 1000 ή να κάτσει μια βόλτα και να είμαι συνεπιβάτης κάπου.
Δεν πρέπει να αγοράζουμε με τέτοιο σκεπτικό, γνώμη μου πάντα.

Φιλικά Έλενα

villy
21/11/2006, 12:25
Σίγουρα θα το ψάξω και γω, αλλά ποτέ δεν αγοράζω τον εξοπλισμό βάσει των κυβικών της μηχανής. Για μένα δεν παίζει αυτό ρόλο, ο εξοπλισμός πρέπει να είναι εξοπλισμός. Γιατί τώρα μπορεί να έχω παπί που λέει ο λόγος και σε ένα μήνα να έχω ένα 1000 ή να κάτσει μια βόλτα και να είμαι συνεπιβάτης κάπου.

Φιλικά Έλενα

O εξοπλισμός έχει βαθμίδες ασφαλείας και τιμής. Αν μπορείς να αγοράσεις τον καλύτερο και τον πιο ακριβό ακόμα κι αν έχεις παπί τότε οκ.

Αν όμως δεν μπορείς τότε κοιτάς να αγοράσεις ανάλογα με τις ανάγκες σου και τις δυνατότητές σου. Εγώ πχ δεν πρόκειται να αγοράσω 600άρα ή 1000άρα, τουλάχιστον στο προσεχές μέλλον, γιατί δεν μου χρειάζεται. Θέλω να μετακινούμαι καθημερινά στην πόλη και λίγο έξω, άνετα και φθηνά. Δεν λέω ότι δεν μου αρέσουν αλλά στη συγκεκριμένη φάση, έχοντας και αυτοκίνητο και άλλες υποχρεώσεις, πρυτανεύει η λογική! :winka:

Πιο φιλικά δεν γίνεται :lol: :wave2:

latris mixanis
21/11/2006, 13:33
πρυτανεύει η λογική! :winka:

Πιο φιλικά δεν γίνεται :lol: :wave2:

Πάντα!!

Με φιλικότατους χαιρετισμούς

:wave2:
:rotflmao:

StavrosMAGNA
16/11/2007, 19:01

Φιλικά Έλενα

Sorry κι όλας για το "ξεκάρφωτο" (πέρασε και ένας χρόνος οχι μόνο ενας μήνας)..... αλλά θα σε ρωτήσω!~!
ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΤΟ 1000 ή ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΧΗΝΟ ΕΙΣΑΙ;
:rotflmao: :lol:

schumifer
13/01/2008, 16:41
Μιας και αυτόν τον καιρό σκέφτομαι να περάσω από Αγία Βαρβάρα, μπορεί κάποιος να γράψει 2 συμβουλές?
Ας πούμε μαγαζάκια τίμια, προτιμώμενες μάρκες μπαναν... εεεε μπουφάν και γαντιών.
Μάλλον θα παίξει ένα μπουφάν ανδρικό, ένα γυναικείο. Γάντια τελικά βολεύτηκα με 5 ευρά (και δεν το πίστευα)αλλά ποτέ δεν ξέρεις

(((---Επειδή έχω συγγενείς που δούλευαν χρόνια στη βιομηχανία της ένδυσης και της μόδας να αναφέρω ότι είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι το να ράψεις ένα μπουφάν στα ίδια πρότυπα με ένα αυθεντικό, ίσως και να είναι ελάχιστα ακριβότερο από ό,τι έρχεται στη μαμά εταιρεία (που θα φτιάξει πολλά περισσότερα από μία γραμμή , που θα αγοράσει πολύ πιο χονδρικής την κορντούρα , που που που...). Επίσης το να κολλήσεις τα σήματα της εταιρεία έρχεται περίπου στα ίδια χρήματα ίσως κι ελάχιστα περισσότερο.
Αυτό που θα διαφέρει στα 2 προϊόντα είναι το ποιος πουλάει τη δουλειά και το όνομα και ποις πουλάει μόνο τη δουλειά.
Άποψή μου πάντα

ΥΓ περιμένω αυτές τις κατευθυντήριες αν κάποιος έχει τη γνώση και την ευγενή καλοσύνη

675
13/01/2008, 18:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Αν δεν σε βολεύει η Αγ. βαρβάρα έλα την Κυριακή το πρωί στο παζάρι στον Πειραιά....

Μέχρι Rossi replica μπορεί να παίζει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

που?

στο σχιστο ρε?:lol:

μπααα δε παιζει τπτ φοβερο κατι κορντουρες μονο:lol:

mako
13/01/2008, 19:36
Επειδη πριν καιρο ειχα και εγω την απορια, εκανα μια επισκεψη στο πρωτο που βρηκα να εχει απ'εξω τετοια μπουφαν. Οι τιμες ηταν χωρις προστατευτικα. Ηταν κακοραμενα και φαινοταν (για οποιον ξερει) οτι δεν ειναι γνησια τουλαχιστον τα περισσοτερα, απο οσο μπορεσα να δω. Οταν υπαρχουν προσφορες απο 120 euro στα γνησια παλιοτερα μοντελα, δεν βρισκω (εγω προσωπικα) το λογω να ψαξω για αντιγραφα.:)

devil's animal
13/01/2008, 23:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
Επειδη πριν καιρο ειχα και εγω την απορια, εκανα μια επισκεψη στο πρωτο που βρηκα να εχει απ'εξω τετοια μπουφαν. Οι τιμες ηταν χωρις προστατευτικα. Ηταν κακοραμενα και φαινοταν (για οποιον ξερει) οτι δεν ειναι γνησια τουλαχιστον τα περισσοτερα, απο οσο μπορεσα να δω. Οταν υπαρχουν προσφορες απο 120 euro στα γνησια παλιοτερα μοντελα, δεν βρισκω (εγω προσωπικα) το λογω να ψαξω για αντιγραφα.:)

πες μου που τις εχεις δει τις προσφορες με 120 €. (για dainese μιλαμε παντα ετσι)

γιατι ψαχνω για κορντουρα και το μονο "φτηνο" που βρηκα ηταν ενα σε στυλ καπαρντινας σε γνωστο στοκατζιδικο στα 200€ με μαλακα προστατευτικα και εφαρμογη σαν ρουχο και οχι σαν μπουφαν μοτοσυκλετιστη!

τα παραπανω στα ρωταω γιατι ειμαι ετοιμος να δωσω μια 200€ για ενα IXS.Δεν εχω προβλημα να δωσω και 250€ αλλα τουλαχιστον να ειναι ενα dainese που να το γουσταρω.Το φθηνοτερο που βρηκα παντως ηταν ενα που εκανε 475 και μου το "αφηναν" 400€.

Τα φωτα σας...

the who
14/01/2008, 10:01
Αυτα τα μαγαζια στη Σαντα ανοιξαν για να παρουν επιχορηγησεις οι τσιγγανοι.Επειδη ξερω πολυ καλα την περιοχη αλλα και πολλους ¨καταστηματαρχες¨σας προτεινω να αγορασετε μονο jeans και να κανετε μεγαλη βολτα και πολλα παζαρια.Ολα τα αλλα,παπουτσια,μπουφαν κλπ ειναι για το πεος.Φιλος που δεν με ακουσε πηρε ενα ζευγαρι Νιke που σχιστηκαν την πρωτη εβδομαδα.Το υλικο που υπηρχε μεσα στις ¨αεροσολες¨ηταν πλαστικο χορτο.
Ελπιζω να βοηθησα.Οσο για τα κλεμενα και τα τελωνεια ειναι παληο παραμυθι των ντοπιων.
:beer: :beer: :beer:

mako
14/01/2008, 18:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
πες μου που τις εχεις δει τις προσφορες με 120 €. (για dainese μιλαμε παντα ετσι)

γιατι ψαχνω για κορντουρα και το μονο "φτηνο" που βρηκα ηταν ενα σε στυλ καπαρντινας σε γνωστο στοκατζιδικο στα 200€ με μαλακα προστατευτικα και εφαρμογη σαν ρουχο και οχι σαν μπουφαν μοτοσυκλετιστη!

τα παραπανω στα ρωταω γιατι ειμαι ετοιμος να δωσω μια 200€ για ενα IXS.Δεν εχω προβλημα να δωσω και 250€ αλλα τουλαχιστον να ειναι ενα dainese που να το γουσταρω.Το φθηνοτερο που βρηκα παντως ηταν ενα που εκανε 475 και μου το "αφηναν" 400€.

Τα φωτα σας...

Εχεις πμ.:wave2:

smirnof
14/01/2008, 21:45

Ψάξε να βρεις τα μπoυφάν της σειράς Vertical της Dainese. Είναι πιο οικονομικά σε σύγκριση με τα άλλα. Πήρα ένα με 200 ευρώ, με προστασία σε πλάτη, ώμους και αγκώνες.

smirnof
14/01/2008, 21:46
Διορθώνω. 260 ευρώ.

schumifer
14/01/2008, 23:13
Εχεις πμ.:wave2:

Θέλω κι εγώ πμ

mako
15/01/2008, 00:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από schumifer
Θέλω κι εγώ πμ

Εχεις πμ.-:wave2: :winka:

mako
15/01/2008, 00:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από smirnof
Ψάξε να βρεις τα μπoυφάν της σειράς Vertical της Dainese. Είναι πιο οικονομικά σε σύγκριση με τα άλλα. Πήρα ένα με 200 ευρώ, με προστασία σε πλάτη, ώμους και αγκώνες.

Εχω μια ντουλαπα με Dainese, γνησια και αγορασμενα απο ελλαδα!!!! Δεν νομιζω οτι χρειαζομαι αλλα!!!!:winka: :beer: :wave2: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

Infini
17/01/2008, 20:14
Γιατί τόση μυστικοπάθεια και λέτε τις πληροφορίες μέσω p.m; Τα forum δεν είναι για να μοιράζεται η γνώση; Ή κάνω λάθος;

gousgoun_69
17/01/2008, 20:42
Για να μην τους πιάσουν οι δορυφόροι της CIA

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

mako
18/01/2008, 14:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Infini
Γιατί τόση μυστικοπάθεια και λέτε τις πληροφορίες μέσω p.m; Τα forum δεν είναι για να μοιράζεται η γνώση; Ή κάνω λάθος;

Δεν ηθελα να θεωρησει καποιος οτι διαφημιζω καποιο καταστημα και επειδη δεν εχω καμμια επαφη μαζι τους παρα μονο σαν πελατης, απεφυγα να δημιουργησω οποιαδηποτε ασχημη εντυπωση!!! Φυσικα και δεν ειναι μυστικο. Υπαρχουν μοντελα προηγουμενων ετων στο Dainese Pro (Καλλιροης) σε τιμες που αρχιζουν απο 120-130 ευρο. Εχω βρει απο ολοσωμες φορμες 350 ευρο, μεχρι παντελονια τζην (Dainese) και παπουτσια.:)

Xigo
18/01/2008, 16:18
Να ρωτησω κατι και εγω ρε παιδια?Γιατι τοσο κολλημα με τα Dainese?Καμια αλλη μαρκα δεν σκεφτεστε?Και επισης μπορει να κρατησετε παραπανω ενα καλο μπουφαν απο την μηχανη που εχετε τωρα,οποτε μην κρινετε μονο με τι μηχανη εχετε,ετσι πιστευω εγω τουλαχιστον..

MikeG
18/01/2008, 16:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xigo
Να ρωτησω κατι και εγω ρε παιδια?Γιατι τοσο κολλημα με τα Dainese?Καμια αλλη μαρκα δεν σκεφτεστε?Και επισης μπορει να κρατησετε παραπανω ενα καλο μπουφαν απο την μηχανη που εχετε τωρα,οποτε μην κρινετε μονο με τι μηχανη εχετε,ετσι πιστευω εγω τουλαχιστον..

+1 :winka:

ARISPEED1
11/03/2008, 20:10
κυκλοφορούν κ κάτι Ιταλιάνοι με station αυτοκίνητα με πινακίδες Σικελίας καραφωρτομένοι Dainese k Armani γνησιοτατα ,με 100 ευρώ αγοράζεις 5 σετ,καραμαιμού ολα .Σε διπλαρώνουν στο Σκαραμαγκά .στην Καβάλας κ στον Κηφισό! Εξαιρετοί κύριοι ORIGINAL ....

Infini
12/03/2008, 08:28
Δυστυχώς η Dainese έχει γίνει φετίχ και μόδα από πολύ κόσμο

gkmaggas
12/03/2008, 08:47
Η επισκεψη μου σε καταστημα στην Αγια Βαρβαρα ειναι ο μοναδικος λογος για τον οποιο
δεν εχω αγορασει ποτε Dainese και δεν προκειτε να αγορασω ποτε........

fethry
12/03/2008, 14:30
Μην είστε κάθετοι... :nono:
Κι εγώ έτσι έλεγα μέχρι που δοκίμασα dainese με άψογη εφαρμογή πάνω μου και τώρα τα παλιά μου bering δεν τα αισθάνομαι άνετα... :bigcry:
Αφού αδιαμφισβήτητα συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων εταιριών, γιατί να την απορρίψει κάποιος? Επειδή είναι τσιμπημένες οι τιμές της? Με την ίδια λογική γιατί να παίρνει κάποιος arai, ducati, siemens, sony κ.ο.κ.?
Kαι στην τελική, υπάρχουν τρόποι να προμηθευτείς dainese πιο οικονομικά απά τους κλασσικούς απατεώνες εμπόρους... :smokin:

el_hymador
12/03/2008, 14:47
Εγω απο την Dainese παντως δεν εχω μεινει καθολου ευχαριστημενος...

το γ@μημενο το φερμουαρ στην Cordura μου παω μαλλον να το αλλαξω για τεταρτη φορα...φυσικα σε κοπτοραπτου-γαζωτρια, καθοτι σε επικοινωνια που ειχα με την αντιπροσωπεια την πρωτη φορα μου ειπαν οτι το Jacket πρeπει να παει Ιταλια και μετα παλι πισω!!!

για μια αλλαγη φερμουαρ!!!

το κοστος της διαδικασιας αυτης δεν το θυμαμαι ακριβως, αλλα θυμαμαι οτι ηταν μια πολυ καλη αφορμη για να τους αρχισεις στα μαπιδια!

και τα περι εφαρμογης ρε παιδια ελεος ....και Bering εχω φορεσει και IXS και Spidi και Clover...μια χαρα ηταν, δεν ειδα καμια διαφορα απο το Dainese.

Αλλο θεμα τα παπουτσια...

Πηρα (μεγα λαθος μου!!!) ενα ζευγαρι καθημερινα μποτακια και στο διμηνο ξεκολησανε κατι πλαστικες διακοσμητικες λωριδες που εχουν στο πλαϊ, ενω τωρα πλεον μετα απο κανα χρονο χρησης ολες οι κολησεις εχουν αρχισει και τα φτυνουν!

Και το μπουφαν και τα μποτακι ηταν καρα - original Dainese, αγορασμενα απο εξουσιοδοτημενα καταστηματα.

Τωρα μπορει να επεσα στην περιπτωση...τι να πω;

Αλλα εγω τουλαχιστον Dainese δεν προκειτε να αγορασω ξανα.

Εχω ενα Spidi δερματινο και πραγματικα ελιωσε επανω μου, προβλημα μηδεν! το φερμουαρ ειναι ακομα της μανας του!

Τωρα γιατι να παω να δωσω ενα σκασμο παραπανω χρηματα για να παρω κατι το οποιο οι αλλες εταιρειες προσφερουν με τα 2/3 η τα μισα χρηματα δεν μπορω να το καταλαβω...

το παρων φυσικα και δεν αποτελει δυσφημιση της εταιρειας (ποσοστα δεν παιρνω απο κανεναν) απλα επι της ευκαιριας ειπα να κανω μια παραθεση των εντυπωσεων μου απο τα προϊντα της Dainese.

fethry
14/03/2008, 12:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Εγω απο την Dainese παντως δεν εχω μεινει καθολου ευχαριστημενος...

το γ@μημενο το φερμουαρ στην Cordura μου παω μαλλον να το αλλαξω για τεταρτη φορα...φυσικα σε κοπτοραπτου-γαζωτρια, καθοτι σε επικοινωνια που ειχα με την αντιπροσωπεια την πρωτη φορα μου ειπαν οτι το Jacket πρeπει να παει Ιταλια και μετα παλι πισω!!!
για μια αλλαγη φερμουαρ!!!
το κοστος της διαδικασιας αυτης δεν το θυμαμαι ακριβως, αλλα θυμαμαι οτι ηταν μια πολυ καλη αφορμη για να τους αρχισεις στα μαπιδια!
και τα περι εφαρμογης ρε παιδια ελεος ....και Bering εχω φορεσει και IXS και Spidi και Clover...μια χαρα ηταν, δεν ειδα καμια διαφορα απο το Dainese.
Αλλο θεμα τα παπουτσια...
Πηρα (μεγα λαθος μου!!!) ενα ζευγαρι καθημερινα μποτακια και στο διμηνο ξεκολησανε κατι πλαστικες διακοσμητικες λωριδες που εχουν στο πλαϊ, ενω τωρα πλεον μετα απο κανα χρονο χρησης ολες οι κολησεις εχουν αρχισει και τα φτυνουν!
Και το μπουφαν και τα μποτακι ηταν καρα - original Dainese, αγορασμενα απο εξουσιοδοτημενα καταστηματα.

Δηλαδή η dainese φταίει μόνο για το πρώτο χαλασμένο φερμουάρ... Για τα άλλα 2 φταίει η κοπτοραπτου-γαζωτρια... Μήπως να την αλλάξεις? :)
Απαράδεκτο πάντως να χρειάζεται να παέι ιταλία για ένα φερμουάρ το μπουφάν... Σε λίγο θα στέλνουμε τα μοτοσακό ιαπωνία για αλλαγή λαδιών...
Η εφαρμογή εξαρτάται από το σωματότυπο και τα γούστα του καθένα μας... Ακόμα και η άνεση υποκειμενική έιναι...
Παπούτσια δεν έχω δοκιμάσει, οπότε δε μπορώ να εκφράσω άποψη...

gkmaggas
14/03/2008, 12:43
Υπαρχουν εταιρειες με πολυ πολυ ποιοτικα προιοντα που ομως λογο της δυναμης του
marketing δεν εχουν τοση φημη.Υστερα σε καθε χωρα στην ενχωρια αγορα κυριαρχουν
διαφορετικες εταιριες(λογικο νομιζω)...

Απλα καλο ειναι να βαζουμε ΠΡΩΤΟ κριτηριο την ποιοτητα και την εφαρμογη

και πολυ μετα εως καθολου την ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ των ΣΗΜΑΤΩΝ των εταιριων

................στην ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ..........

ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΚΑΜΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ ΒΑΣΗ ΜΟΔΑΣ

fethry
14/03/2008, 14:26
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ...
Καλύτερα άνετο, αυθεντικό και να προσφέρει πραγματική προστασία παρά dainese ή οποιαδήποτε dainese...

gkmaggas
14/03/2008, 14:42
+660:beer: :beer:

Antwnis
18/03/2008, 15:17
Ρε παιδια....
Σεβαστες ειναι όλες οι απόψεις βεβαια αλλα....
Το θέμα είνα ταξικό πρώτα απόλα!
Όποιος έχει την οικονομική ευχέρεια μπορεί κάλλιστα να δώσει 500+ ευρά και να πάρει το επίσημο DAINESE της αρεσκείας του. Και ένα, και δύο και όσα θέλει.
Για ρωτήστε όμως και κανένα νεαρό μεροκαματιιάρη που προσπαθει ο δύστυχος να τα φέρει βόλτα με 600 ευρώ το μήνα... Και που το μηχανάκι γιαυτόν είναι μονόδρομος γιατι με αυτό παει στη δουλειά του, αυτο μπορεί και να είναι η δουλεια του, αν κανει delivery, με αυτό και μόνο μετακινείται....
Με 100 - 150 ευρώπουλα, θα βολευτεί, θα είναι ασφαλής (απο το να φόραγε ένα μπουφάν με πούπουλα των 20? από τη λαική) και αν βρεθεί και σε καμια καφετέρια, θα κάνει και το κομμάτι του, νέος είναι, το έχει ανάγκη! (νομίζετε ότι στη καφετέρια θα καταλάβει κανείς αν είναι μαιμού ή οχι?).
Μάλον λοιπον, εξισοροπιστές των κοινωνικών ανισοτήτων είναι οι έμποροι της Santa Barbara, συμβάλοντας στην ανύψωση του ηθικού τών οικονομικά ασθενεστέρων μηχνόβιων!
:a026:

fethry
19/03/2008, 14:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Antwnis
Με 100 - 150 ευρώπουλα, θα βολευτεί, θα είναι ασφαλής (απο το να φόραγε ένα μπουφάν με πούπουλα των 20? από τη λαική) και αν βρεθεί και σε καμια καφετέρια, θα κάνει και το κομμάτι του, νέος είναι, το έχει ανάγκη! (νομίζετε ότι στη καφετέρια θα καταλάβει κανείς αν είναι μαιμού ή οχι?).
Μάλον λοιπον, εξισοροπιστές των κοινωνικών ανισοτήτων είναι οι έμποροι της Santa Barbara, συμβάλοντας στην ανύψωση του ηθικού τών οικονομικά ασθενεστέρων μηχνόβιων!
:a026:

Για κάτσε λίγο... :sick:
Το ζήτημα είναι να κάνεις το κομμάτι σου ή να είσαι προστατευμένος? :confused:
Νομίζω οτι θα έπρεπε να αναζητάμε τη μέγιστη προστασία που μας επιτρέπουν τα οικονομικά μας... Και υπάρχει εξοπλισμός για όλα τα πορτοφόλια...

schumifer
15/04/2008, 18:58
Εγω βασικά βλέπω γαδάρους να μαλώνουνε σε ξένο αχυρώνα. Έχω δει και 5-10 ατυχήματα και δεν πιστεύω ότι το μαμά dainese θα με βγάλει ολόκληρο εκεί που το μαιμού ΚΑΛΟ μουφάν θα με αφήσει σέκο.
Οπότε το δικό μου ερώτημα είναι το ακόλουθο.

Ποιο είναι και πού το αγοράζω το μπουφάν

-που έχει τόσο τρελές επενδύσεις που ζεσταίνομαι με -5
-που είναι αδιάβροχο (βιβέους βιβέους)
-που οι επενδύσεις αφαιρούνται μέχρι να μείνει μόνο η κορντούρα.(μη γίνουμε και ψητοί!)
-που αν δε το χρησιμοποιώ για σάκο του μποξ αλλά το φοράω πολύ να μου βγάλει άνετα τριετία και πάνω
-να μην είναι μάρκα , απλά να το κοιτάει κανείς και να μη γελάει.Να βλεπεται...

Και που να κοστίζει το ελάχιστο δυνατό

Εννοείται ότι κυρίως με νοιάζουν τα 2 πρώτα και η τιμή

grdaemon
16/10/2008, 21:37
Πρέπει να ξεκινήσω λέγοντας πως είμαι γενικά πολύ καχύποπτος και δεν εμπιστέυομαι κανένα. Πήγα βόλτα για χαβαλέ με φίλο στην Αγία Βαρβάρα -που μόλις είχε αγοράσει ένα από τα πιο κλασσικά jacket της Dainese (250€ από 380€ κλπ..κλπ)- και σύντομα βρήκα ένα μπουφανάκι που μετά από μεγάλο ψάξιμο δεν βρήκαμε διαφορά από το αυθεντικό. Τελικά μετά από δύο χρόνια καθημερινής χρήσης ανακάλυψαμε ότι ένα σήμα έχει διαφορά.. Προτείνω για τους ομόσταυλους άπιστους Θωμάδες να πιούμε κανα καφεδάκι και να το ελένξουν όσο θέλουν. Τα προστατευτικά είναι ολόιδια. Έδωσα 120€ γιατί δεν μπορώ τα παζάρια..Ο λόγος που ο κόσμος προτιμά τα Dainese είναι τα όμορφα πατρόν τους και το αγοραστικό image-prestige (στο κάτω κάτω αυτό συμβαινει διεθνώς). Κρίμα που την έχουν δει κάπως αλλά εδώ την άκουσε η Colori...(έχω ακούσει ότι είναι ελληνική εταιρία και είναι μακακία της που δεν κάνει τα προιόντα της πιο προσιτά..). Τέλος. Έμαθα τελευταία ότι στην Σάντα έχουν νέα παραλαβή αυτές τις μέρες και θα είμαι από τους πρώτους..

Υσ. Φυσικά και υπάρχουν αποτυχημένες αντιγραφές αλλά με 120 ευρά τις προτιμώ κι ευτές από κατι ορίνα και ριτσα και λοιπά πατρόν που σε κάνουν να μοιάζεις με Ρακιντζη στο S.A.G.A.P.W

Όλες οι άλλες αναφορές (με γνώση ότι μπορεί να θάψετε) για πολύ καλές τιμές από παραεισαγωγές κλπ..κλπ.. μάλλον αποτελούν urban legend καθώς έχω κάψει τεπόζιτα ψάχνοντας και δεν τις βρήκα..(μερικά που είδα μάλλον τα αγοράσανε κι αυτοί από Σάντα..)

T.R.E
16/10/2008, 22:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από grdaemon

Υσ. Φυσικά και υπάρχουν αποτυχημένες αντιγραφές αλλά με 120 ευρά τις προτιμώ κι ευτές από κατι ορίνα και ριτσα και λοιπά πατρόν που σε κάνουν να μοιάζεις με Ρακιντζη στο S.A.G.A.P.W

Xαχα σποτ-ον που λένε και οι Αγγλέζοι! :rotflmao: :rotflmao:

Αν ψάχνεται το λόγο που κάποιος παίρνει Dainese,να πω εγώ τον λόγο που πήρα το μπουφάν μου πριν 5 χρόνια. Ήταν το μοναδικό ΟΛΟΜΑΥΡΟ ΑΠΛΟ ΜΠΟΥΦΑΝ χωρίς ανακλαστικά,ξώραφα φερμουάρ και όλα τα καλούδια για να πρωταγωνιστείς στο βιντεοκλίπ του αποπάνω.

Αν έβρισκα σήμερα TRAX 50άρι το ξανάπαιρνα για όταν χαλάσει αυτό που έχω.Τα φερμουάρ είναι μια πικρή ιστορία,χαλάνε με την σκέψη. :sick:

Και τότε ακόμα με λίγο ψάξιμο το έιχα βρει 400 ? νομίζω.Για τις μαϊμουδιές μια φορά που τσέκαρα ένός φίλου που το πήρε από Λάρισα,η κυριότερη διαφορά ήταν στο δέρμα. Δεν είχε καμία σχέση με το δικό μου... μπορεί όμως να έχω εγώ την μαϊμού... :bigcry: :bigcry:

vestromas
16/10/2008, 22:54
Μαγκες, κακα τα ψεματα. Τα dainese τα αυθεντικα, δεν παλευοντε.
Ισχυη το οτι πληρωσεις παιρνεις.
Ενταξει δεν λεω τις τιμες της αντιπροσωπιας, αλλα αμα τα βρεις σε στοκατζιδικο η μεσω καποιας καλης ακρης, αξιζουν πραγματικα.
Οχι οτι οι αλλες μαρκες ειναι για πεταμα, αλλα δεν συγκρινοντε με τα dainese.
:beer: :wave2:

billk
17/10/2008, 12:56
να κάνω και εγώ μια χαζή ερώτηση????
πως ξεχωρίζεις το μαιμού dainese με το αυθεντικό????για δώστε κάποια χαρακτηριστικά σημεία που φαίνεται η αντιγραφή??
και είμαστε σίγουροι πως πάντα μπορούμε να το ξεχωρίσουμε , έχωντας από πάνω από το κεφάλι μας τον πωλητή;;;;
τα ρωτάω για να μην την πατήσουμε σε κανέναν παραεισαγωγέα.
μου κάνει πάντως εντύπωση γιατί συγκεκριμμένος παραεισαγωγέας που έχει διαφημιστεί πολύ, να έχει μόνο dainese δερμάτινα και όχι κάποια άλλη μάρκα.π.χ. alpinestars.
για να μην παρεξηγούμε, δεν θέλω να πω το οτιδήποτε, μάλιστα είμαι και εγώ πελάτης του, αλλά διαβάζοντας αυτό το thread, αρχίζω και γίνομαι πιο προσεκτικός

vestromas
17/10/2008, 13:06
Με κλειστα ματια φαινετε το αυθεντικο. Mε το αγγιγμα θα λεγα.
Αν παιρνεις χαμπαρι λιγο απο ποιοτητα, αμεσως θα το καταλαβεις.
Αν καταφερουν και φιαξουν τοσο καλες απομιμησεις, χαλαλη τους. Ετσι και αλλιως φθηνοτερα θα τα παρεις απο τα αυθεντικα.:beer: :wave2:

Gi_4ce
17/10/2008, 13:40

Φανταζεσαι να παω και μετα απο 5 λεπτα να δω το Ζ μου να πουλιεται;;; :eyepop: :lol: :lol: :lol:

Ούτε καν θα το κουνήσουν!

Ενα πωλητήριο θα κοτσάρουν...

Φθηνά μπουφάν μηχανής (που συνηθως στο μοναστηρακι τα δινουν ο κουκος αηδονι) στους Κινεζους στην κουμουνδούρου!

grdaemon
17/10/2008, 15:52
Πρέπει να ξεκινήσω λέγοντας πως είμαι γενικά πολύ καχύποπτος και δεν εμπιστέυομαι κανένα. Πήγα βόλτα για χαβαλέ με φίλο στην Αγία Βαρβάρα -που μόλις είχε αγοράσει ένα από τα πιο κλασσικά jacket της Dainese (250€ από 380€ κλπ..κλπ)- και σύντομα βρήκα ένα μπουφανάκι που μετά από μεγάλο ψάξιμο δεν βρήκαμε διαφορά από το αυθεντικό. Τελικά μετά από δύο χρόνια καθημερινής χρήσης ανακάλυψαμε ότι ένα σήμα έχει διαφορά.. Προτείνω για τους ομόσταυλους άπιστους Θωμάδες να πιούμε κανα καφεδάκι και να το ελένξουν όσο θέλουν. Τα προστατευτικά είναι ολόιδια. Έδωσα 120€ γιατί δεν μπορώ τα παζάρια..Ο λόγος που ο κόσμος προτιμά τα Dainese είναι τα όμορφα πατρόν τους και το αγοραστικό image-prestige (στο κάτω κάτω αυτό συμβαινει διεθνώς). Κρίμα που την έχουν δει κάπως αλλά εδώ την άκουσε η Colori...(έχω ακούσει ότι είναι ελληνική εταιρία και είναι μακακία της που δεν κάνει τα προιόντα της πιο προσιτά..). Τέλος. Έμαθα τελευταία ότι στην Σάντα έχουν νέα παραλαβή αυτές τις μέρες και θα είμαι από τους πρώτους..

Όλες οι άλλες αναφορές (με γνώση ότι μπορεί να θάψετε) για πολύ καλές τιμές από παραεισαγωγές κλπ..κλπ.. μάλλον αποτελούν urban legend καθώς έχω κάψει τεπόζιτα ψάχνοντας και δεν τις βρήκα..(μερικά που είδα μάλλον τα αγοράσανε κι αυτοί από Σάντα..)

Eπειδή δεν διαβάζετε..επανάληψη μήτηρ μαθήσεως..εγω κερνάω και μπύρες άμα το βρει με την αφή..
στην τελική δεν κάνω διαφήμιση, φιλικά τα λέω αυτά για να γλιτώσει και κανας άλλος κανα φράγκο.

suzukimaniac
28/10/2008, 20:14
Μιας και δεν ειμαι απο την περιοχη, που ακριβως ειναι αυτα τα μαγαζια στην Αγ. Βαρβαρα?Μιλαμε για μαγαζια κανονικα η φορτηγακια-ανθρωπακια που πουλανε στα γυρω στενα....?

schumifer
29/10/2008, 01:46
Αυτήν την ερώτηση έχω κάνει κι εγώ μια δυο φορές και απάντηση δεν έχω ακόμη λάβει.
Μήπως τελικά κάποιος μπορεί να δώσει κάποια συγκεκριμένα μαγαζιά που αξίζει να επισκεφτούμε και να εμπιστευθούμε?

nikonian
29/10/2008, 07:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Με κλειστα ματια φαινετε το αυθεντικο. Mε το αγγιγμα θα λεγα.
Αν παιρνεις χαμπαρι λιγο απο ποιοτητα, αμεσως θα το καταλαβεις.
Αν καταφερουν και φιαξουν τοσο καλες απομιμησεις, χαλαλη τους. Ετσι και αλλιως φθηνοτερα θα τα παρεις απο τα αυθεντικα.:beer: :wave2:

Για να καταλάβεις το αυθεντικό , αρκεί να κάνεις πάνω-κάτω τα φερμουάρ 2-3 φορές. Αν σου μείνει στο χέρι.... είναι αυθεντικότατο.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΚΑΠΛΑΝΙ
10/11/2008, 19:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από schumifer
Αυτήν την ερώτηση έχω κάνει κι εγώ μια δυο φορές και απάντηση δεν έχω ακόμη λάβει.
Μήπως τελικά κάποιος μπορεί να δώσει κάποια συγκεκριμένα μαγαζιά που αξίζει να επισκεφτούμε και να εμπιστευθούμε?

Στην κεντρικη οδο της αγιας που ει ναι και η εκκλησια ειναι γεματη απο μαγαζια καθως και τα στενα απο την πανω μερια..Ειναι αδυνατον να μην τα δεις αμα πας

Παντως η κορντουρα τους δεν ξεχωριζη ευκολα..Καθολου θα ελεγα.Φιλοι που τα χρησιμοποιουν χρονια κανενα προβλημα.Εαν αλλαξης τα προστατευτηκα και για καθημερινη χρηση δεν ειναι καθολου ασχημα..

nassosxlvbros
10/11/2008, 21:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από suzukimaniac
Μιας και δεν ειμαι απο την περιοχη, που ακριβως ειναι αυτα τα μαγαζια στην Αγ. Βαρβαρα?Μιλαμε για μαγαζια κανονικα η φορτηγακια-ανθρωπακια που πουλανε στα γυρω στενα....?

Όχι,κανονικότατα μαγαζια πεντακάθαρα και με ευγενικούς πωλητές...πήρε δικός μου μπουφάν΄"κυριλλέ" που φυσάει! το πλήρωσε 70? και πιο μαλακό δέρμα δεν έχω ξαναδεί! άψογες ραφές και εδώ και τρία χρόνια είναι σαν καινούργιο..έτυχε; δε ξέρω...πάντως το δικό μου Dainese "TRAX"παρότι το χρυσοπλήρωσα (420 ευρώπουλα και μάλιστα καλή τιμη για την εποχή)καλό,χρυσό,αλλά από φερμουάρ πάσχει άσχημα... :mad:

spirosk8
11/11/2008, 20:50
ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ DAINESE ΤΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΦΕΡΜΟΥΑΡ,ΤΟ 99% ΕΧΕΙΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ?

ΚΑΠΛΑΝΙ
12/11/2008, 21:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από spirosk8
ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ DAINESE ΤΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΦΕΡΜΟΥΑΡ,ΤΟ 99% ΕΧΕΙΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ?

Το κανουν για να ξεχωριζουν απο τα μαιμου:a25: :a25: :a25:

stavrogin
12/11/2008, 22:03
Αυτη η Dainese πραγματικα μας εχει στραβομαθει. Εχω 300ε για μπουφαν πηγα σε ενα μαγαζι και στη ταξιδιαρικη κατηγορία δεν επαιζε κατι κατω απο 400.Το μονο που μου αρεσε εκανε 720ε οπου δε παιζει με τιποτα αυτη η τιμη.Παω απεναντι σε αλλο μαγαζι αλλη μαρκα ,φοραω μπουφανακι ,cordura,καλο ραψιμο,ενισχυσεις με απ'ολα ,που λεμε .Μου αρεσει
-Ποσο; του λεω .
-148 μου λεει.Πηγα να του πω... εχει κανενα προβλημα :rotflmao: Δεν ειχα συνειθησει τετοια νουμερα. Μια χαρα ηταν το μπουφαν. Τελικα πηρα ενα καλο (μαλλον)ταξιδιαρικο cordura λιγο ακριβοτερο

suzukimaniac
17/11/2008, 17:39
Η αλλου πηγα η στραβος ειμαι....Πηγα στην Αγια βαρβαρα, την ανεβηκα, την κατεβηκα, μαγαζια δεν βρηκα...Μηπως να προτεινατε κανενα χαρτη, κατι αλλο ισως...?

ΚΑΠΛΑΝΙ
17/11/2008, 20:13
Ρουχαδικα ειναι μην περιμενης να δεις εξοπλισμο για μηχανες..
Μπες μεσα σε ενα οποιοδηποτε και ρωτα εαν δεν εχει αυτος θα σε στειλη..

greg64
18/11/2008, 02:03
Μήπως γνωρίζει κάποιος φίλος ένα πρακτικό και σίγουρο τρόπο που να μπορεί κάποιος που δεν έχει την εμπειρία ή το κληρονομικό χάρισμα να αναγνωρίσει μία καλή απομίμηση από ένα αυθεντικό Dainese.

Δεν κάνω αυτή την ερώτηση γιατί απορρίπτω τις απομιμήσεις αλλά για να προστατευθούμε από τις περιπτώσεις πού κάποιος προσπαθεί να μας πουλήσει απομίμηση σαν αυθεντικό.

Αν μας αρέσει κάποια απομίμηση τουλάχιστον να την πληρώσουμε στην κανονική της τιμή και να μην μας πιάσουν κορόιδα και την αγοράσουμε στην τιμή του αυθεντικού.

Πρέπει να υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που μαγαζάτορες μαζί με τα αυθεντικά Dainese έχουν και απομιμήσεις και βέβαια προσπαθούν να τις πουλήσουν σαν αυθεντικά.

Αντίστοιχα υποψιάζομαι ότι κάποιες φορές πωλούνται απομιμήσεις σαν αυθεντικά Dainese και από αγγελίες είτε σαν ελαφρώς μεταχειρισμένα είτε με την αιτιολογία ότι έκαναν λάθος στο νούμερο κατά την αγορά τους από εδώ ή την παραγγελία τους από το εξωτερικό.

Εκτός από Dainese γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν απομιμήσεις και σε άλλες μάρκες.

vestromas
18/11/2008, 02:31
Πριν πας να παρεις, κανε μια βολτα στην αντιπροσωπια, δοκιμασε πιασε μυρισε ελεγξε.

Δες τα σηματακια τις ραφες, πιασε καλα τα προστατευτικα, δοκιμασε τα και μετα πηγενε οπου θελεις.

Εγω δεν πιστευω οτι δεν θα παρεις χαμπαρι τη μουφα.

Αν δεις τοσο καλη μουφα με τα μισα λεφτα απ τα οριτζιναλ, παλι μαγκας θα εισαι.

Αυτη ειναι η γνωμη μου.

Τωρα αν το ρουχο ειναι τελειως σακι και ψηθεις μονος σου με κανενα σηματακι που μοιαζει και σου φανει αστερι, τι να σου πω;

Αξιος τις τυχης σου και του μυαλου που κουβαλας.
:lol: :beer: :wave2:

grdaemon
18/11/2008, 09:46
Έχετε θεοποιήσει κάποια πράγματα ρε παιδιά...
Δεν είναι η στολή της NASA επειδή είναι Dainese ή Colori... Για όνομα...
Μπουφανάκια είναι και 20 χρόνια τώρα η μεγαλύτερη εξέλιξη τους είναι που εφευρέθηκε η κορντούρα και το goretex..κοινώς χέστηκε η φοράδα στο αλώνι...Έκτός αν περιμένει κανείς να σωθεί από το φινίρισμα στο σηματάκι της Dainese..E ρε μυαλά που κουβαλάμε...

Locksmith
18/11/2008, 11:55
Μπουφανάκια είναι και 20 χρόνια τώρα η μεγαλύτερη εξέλιξη τους είναι που εφευρέθηκε η κορντούρα και το goretex..κοινώς χέστηκε η φοράδα στο αλώνι...Έκτός αν περιμένει κανείς να σωθεί από το φινίρισμα στο σηματάκι της Dainese..E ρε μυαλά που κουβαλάμε... :a01:

LOUKILOUK
13/01/2009, 14:25
γεια χαρα και παντα καλα:)
Σχετικα με το θεμα νομιζω οτι σωστα ειπαν πιο πανω οτι οποιος ψαχτει λιγο με μαγαζια, ποιοτητες, τιμες και ειναι λιγο παρατηρητικος δυσκολα θα ξεγελαστει απο μαιμουδες εκτος και αν νομιζει οτι πετυχε τιποτα κουτοφραγκους και τους τρωει τις κορντουρες και τα δερματα για ενα πιατο φαι.Γενικα το θεμα μπορει να ενταχθει στο γενικοτερο κομματι τις προσοχης, της μελετης,και της ενημερωσης του καταναλωτη πριν κανει οποιαδηποτε αγορα...ανοιξτε ματια και αυτια παιδια!!
Για οσους παλι θεωρουν οτι μπορει μια απομιμιση να αξιζει τα λεφτα της το θεμα αποκτα υψηλο βαθμο δυσκολιας και η υποκειμενικοτητα παιζει τον πρωτο ρολο...παντως εγω προσωπικα δεν θα ρισκαριζα σε μια φτηνοτερη λυση (ακομα και αν δεν ειναι απομιμιση)σε βαρος της ασφαλειας μου. Στο κατω-κατω προτιμω να παρω ενα φτηνοτερο σωβρακοπαντελονοπουκαμισοκαλτσομπλουζακι παρα φτηνο κρανος η μπουφαν μηχανης ή λαστιχα μηχανης κτλ...
Τελος θα συμφωνησω εν μερη με τον προλαλισαντα οτι δεν ειναι η μαρκα του μπουφαν που θα μας σωσει αλλα σιγουρα παιζει και αυτη το ρολο της.Τα ποιο ακριβα ρουχα δεν ειναι ακριβοτερα επειδη προσφαιρουν μεγαλυτερη ασφαλεια λογω υλικων μονο...η εμφανιση, η ποιοτητα, η αντοχη στο χρονο, η ανεση, η πρακτικοτητα πληρωνονται εξισου.
Υπαρχει λοιπον και το θεμα γουστου που επιρεαζει τις αγορες μας:)

TheFace
13/01/2009, 15:05
Μπουφανάκια είναι και 20 χρόνια τώρα η μεγαλύτερη εξέλιξη τους είναι που εφευρέθηκε η κορντούρα και το goretex..κοινώς χέστηκε η φοράδα στο αλώνι...Έκτός αν περιμένει κανείς να σωθεί από το φινίρισμα στο σηματάκι της Dainese..E ρε μυαλά που κουβαλάμε...

Κατσε ρε φιλαρακι... ασφαλως και δεν ειναι στολη της NASA η dainese κτλ, αλλα μην τα ισοπεδωσουμε και ολα :nono:

Δεν νομιζω οτι ποιοτικα ειναι ολα τα ιδια... σε κανενα ειδος δεν συμβαινει αυτο και ΣΥΝΗΘΩΣ οτι πληρωσεις παιρνεις:blush:

... δηλαδη η cordura και το goretex ειναι λιγο:confused: ... δεν καταλαβα!

SVX
13/01/2009, 20:33
αυτο ειναι dainese -look alike?
γιατι το σημα φερνει αλλα δεν εχει πουθενα εταιρεια η ξεκαθαρο εμβλημα santa cruz titanium ελεγε στην περιγραφη

152223

grdaemon
13/01/2009, 20:33
Ήρεμα...
δεν προσπαθώ να ισοπεδώσω τίποτα..
Αν διάβαζες όλα όσα έχω γράψει εδώ μέσα θα καταλάβαινες ότι δεν είμαι ενάντια στις εταιρίες αυτές,
απλά ..
α) Εν έτει 2009 αγοράζεις πλέον βιοκυκλώματα με κόστος μερικές δεκάδες ευρώ..οπότε η κορντούρα είναι ...ναι καλά ακούς ...ένα τίποτα με το Τ κεφαλαίο.
β) Καμία από τις προαναφερθείσες εταιρίες δεν είναι Φερράρι και σίγουρα μικρότερες τους δεν είναι φιατάκια (συγκριτικά μιλώντας πάντα).
γ) 400+ ευρά είναι πάρα πολλά λεφτά και πρέπει να καταδικάζουμε τέτοιες πολιτικές κόστους αν θέλουμε να τους δούμε να προσπαθούν περισσότερο- Στην τελική τα ίδια χαμιλόμισθα παιδάκια στην Κίνα εργάζονται τόσο για τσιπ που θα χρησιμοποιηθούν σε διαστημόπλοια όσο και για να ράψουν τα περίφημα κατά τα άλλα Δαινεζε και κολόρι.
:beer: :beer:

giorgosmg
13/01/2009, 20:42
εγω προσωπικα εχω clover cordura αγορασμενο πριν 4 χρονια!!
σκυλι μαυρο!!!
απειρα πλυσιματα, δεν εχει κανει το παραμικρο!
το φερμουαρ σαν καινουργιο δουλευει κ.λ.π.
την εποχη των γιορτων εκανα μια ερευνα αγορας.
σε μερικα καταστηματα (μεγαλα ονοματα) οι ιδιοκτητες εκραζαν την dainese γιατι τα τελευταια 2 χρονια η ποιοτητα της ειναι σκατα και χειροτερευει...
και εγω αυτο παρατηρω και απο φιλους μου που εχουν την ιδια γνωμη με μενα!
ολοι κοιτανε το κερδος αλλα πιστευω οτι η dainese το εχει παρακανει!!!
σε σχεση παντα με αυτα που εφτιαχνε!

stefi21
13/01/2009, 22:42

Έχεις δίκιο φίλε μου...
Δυστυχώς πολλοί άνθρωποι είναι "περίεργοι" στο θέμα μάρκας!
Η Dainese αδιαμφισβήτητα είναι η πιο ακριβή εταιρία και ο λόγος είναι προφανής,
βασίζεται στο όνομα που έχει...
Όμως εδώ που έχουμε φτάσει όλες οι γνωστές εταιρίες έχουν απειροελάχιστες διαφορές!

Για παράδειγμα το κορυφαίο Jacket της Dainese έχει 550Ε και της Alpinestars έχει 389Ε!
Μιλάω για street jacket και οι τιμές είναι απο το motocard, σαν παράδειγμα!

grdaemon
14/01/2009, 10:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefi21
Έχεις δίκιο φίλε μου...
Δυστυχώς πολλοί άνθρωποι είναι "περίεργοι" στο θέμα μάρκας!
Η Dainese αδιαμφισβήτητα είναι η πιο ακριβή εταιρία και ο λόγος είναι προφανής,
βασίζεται στο όνομα που έχει...

Nα είστε καλά ρε παιδιά.Είχα αρχίσει να αισθάνομαι εξωγήινος και να ντρέπομαι που στα 37 μου δαγκώνομαι (γιατί έχουν οι φίλες μου κι εγώ δεν έχω) που δεν εχω την άνεση να αγοράσω ένα χωρίς να στερηθώ..κι ας μου κάνει την δουλειά μου ένα άλλο κατα πολύ φτηνότερο.. :beer:

bar-code
14/01/2009, 11:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
αυτο ειναι dainese -look alike?
γιατι το σημα φερνει αλλα δεν εχει πουθενα εταιρεια η ξεκαθαρο εμβλημα santa cruz titanium ελεγε στην περιγραφη

file mou auto einai apo to magazi "toofast" stin alimou pou bgazei dikes tou apomimiseis tis dainese kai exei merika dainese stock.auto einai to simataki ton apomimiseon.piga mia bolta apo ekei to proigoumeno sabbato.kaloutsika einai.den pira kati alla mpori na paro sto mellon.de tha koliso sti marka .....

nikonian
14/01/2009, 11:36
1) Όταν πληρώνεις 500 ευρά για ένα Dainese, τα 200 πηγαίνουν στην εταιρεία, τα 150 στο μαγαζί και τα άλλα 150 στο V.Rossi , τους άλλους οδηγούς, τα περιοδικά και τα κανάλια που διαφημίζουν τη φίρμα.

2) Ας μην παραμυθιαζόμαστε: Η προστασία που προσφέρει ένα μπουφάν κατά την πτώση είναι πολύ μικρή και το ποιο μπουφάν θα σε προστατεύσει περισσότερο ,εξαρτάται από το χτύπημα.

3) Η προστασία ενός κράνους , ενός μπουφάν, η ενός καλλυντικού δεν μπορεί να διαπιστωθεί με κανέναν τρόπο, οπότε τα περί προσφοράς-ζήτησης που ξέραμε δεν ισχύουν, γιατί οι καταναλωτές έχουν την ψευδαίσθηση ότι : Ο,ΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΕΡΝΕΙΣ, με αποτέλεσμα μια ιδιότυπη αισχροκέρδια.

...και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.:beer: :beer:

LiakosVstrom
14/01/2009, 12:18
άσχετο με το original θέμα αλλά....
εδώ βλέπεις μεροκαματιάριδες με 600-700 ευρο μισθό να αγοράζουν R1. στο μπουφάν των 500+ ευρό θα κολλήσουν? ας είναι καλά οι γονείς και οι τράπεζες.

το μπουφάν είναι ασφάλεια. οι πιο πολλοί όμως το πέρνουν για τη μόστρα. σαν μερικούς μερικούς streetάκιδες που μου φοράνε το Dainese... το χαμηλό παπουτσάκι (αστράγαλος έξω) και άκρανοι. Για τη μόστρα γίνονται όλα.

H Colori πάντως κακά τα ψέματα βγάζει αξιοπρεπέστατα μπουφανάκια με 250-300 ευρό. εγώ πήρα μπουφανάκι μισό δέρμα μισό κορντούτα και προσατευτικά σε αγκώνες-όμους-πλάτη με 300 έουρος και δε μασάει τίποτα. :alien:

LiakosVstrom
14/01/2009, 12:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian

2) Ας μην παραμυθιαζόμαστε: Η προστασία που προσφέρει ένα μπουφάν κατά την πτώση είναι πολύ μικρή και το ποιο μπουφάν θα σε προστατεύσει περισσότερο ,εξαρτάται από το χτύπημα.
...και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.:beer: :beer:

μεγάλη αλήθεια! φιλαράκι που τον πήρε μαζί του ένας λακαμάς και φόραγε μπουφάν που μόνο μηχανή του καφέ δεν είχε πάνω έσπασε την κλείδα του. ένα άλλο παλικάρι έπεσε εθνική με πλήρη εξάρτηση και το χέρι του έγινε κομμάτια. είναι να μη σου τύχει άμα πέσεις.

jkap
14/01/2009, 13:14
Είχα πάρει και εγώ ένα δερμάτινο dainese από Santa Barbara πριν από 2,5 περίπου χρόνια 150?.
Άλλαξα τα προστατευτικά και μετά από συνεχή χρήση είναι ακόμα άψογο. Ευτυχώς δεν έχει δοκιμαστεί σε πτώση.
Το σύγκρινα με ένα ίδιο ακριβώς που πήρε ένας γνωστός μου από την dainese και δεν βρήκα διαφορές.
Κάποια στιγμή αποφάσισα να του βάλω προστατευτικό πλάτης και το πήγα στην dainese στο αιγάλεω, Καβάλας και Θηβών.
Ο τύπος εκεί το είδε και με ρώτησε εάν έχω αλλάξει το φερμουάρ που ανοίγει την θέση για την πλάτη, γιατι της dainese είπε είναι διαφορετικό.
Δεν ξέρω αν πρόσεξε και κάτι άλλο αλλά μόνο αυτό σχολίασε. Η πλάτη πάντως μπήκε άψογα.

grdaemon
14/01/2009, 13:15
Έχοντας βγεί από τρομακτικό ατύχημα (μετωπική με αυτοκίνητο που μπήκε αντίθετο ρεύμα) , που σημαίνει καμια ώρα out τελείως -πολυτραυματίας με καμια δεκαριά σπασίματα αιματώματα και δύο χρόνια αποθεραπείας-ακόμα πονάω..
Το κράνος σώζει ζωές.Η λοιπή ένδυση σε σώζει από την ταλαιπωρία.Γρατζουνιές, ραμματάκια, κλπ.
Η πρόληψη σε σώζει και από τα δύο, αρκεί η κυρία απέναντι να μην μιλά στο κινητό της..(!@#$%^&.. τα σκ@τοκινητά ..!@#$%)

TheFace
14/01/2009, 13:32
Ήρεμα...
δεν προσπαθώ να ισοπεδώσω τίποτα..
Αν διάβαζες όλα όσα έχω γράψει εδώ μέσα θα καταλάβαινες ότι δεν είμαι ενάντια στις εταιρίες αυτές,
απλά ..
α) Εν έτει 2009 αγοράζεις πλέον βιοκυκλώματα με κόστος μερικές δεκάδες ευρώ..οπότε η κορντούρα είναι ...ναι καλά ακούς ...ένα τίποτα με το Τ κεφαλαίο.
β) Καμία από τις προαναφερθείσες εταιρίες δεν είναι Φερράρι και σίγουρα μικρότερες τους δεν είναι φιατάκια (συγκριτικά μιλώντας πάντα).
γ) 400+ ευρά είναι πάρα πολλά λεφτά και πρέπει να καταδικάζουμε τέτοιες πολιτικές κόστους αν θέλουμε να τους δούμε να προσπαθούν περισσότερο- Στην τελική τα ίδια χαμιλόμισθα παιδάκια στην Κίνα εργάζονται τόσο για τσιπ που θα χρησιμοποιηθούν σε διαστημόπλοια όσο και για να ράψουν τα περίφημα κατά τα άλλα Δαινεζε και κολόρι.
:beer: :beer:

Respect Man!

Κι εγω να διευκρινισω για να μην παρεξηγηθω οτι δεν εχω κανενα συμφερον απο την dainese για να την υποστιριζω/διαφημιζω!

Επισης δεν ειμαι fashion victim, κολλημενος με τα επωνυμα... το αντιθετο μαλιστα!

Απλα μιλαω απο την προσωπικη μου εμπειρια απο τα συγκεριμενα προιοντα απο τα οποια ειμαι απολυτως ευχαριστημενος και που βλεπω διαφορα ποιοτητας σε σχεση με αλλες εταιριες!

Δηλαδη την ιδια ποιοτητα και εφαρμογη προστατευτικων (κοκκαλινα) εχουν τα dainese, με κατι αφρωδες του κ...λου που εχουν για παραδειγμα κατι ixs, bering etc? Δεν νομιζω!

Εκει που με βρισκεις απολυτα συμφωνο ειναι το κοστος και οι πολιτικες κοστους οι οποιες ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ! Ειδικα εδω στην Ελλαδα αυτο το πραγμα που γινεται ειναι περα απο καθε οριο και λογικη!
Πραγματικα απορω πως υπαρχει κοσμος που ψωνιζει απο εδω!

Φιλικα παντα :beer:

ΥΓ. Τι ειναι τα βιοκυκλωματα :eyepop: , και τι σχεση εχουν με τον προστατευτικο εξοπλισμο? :blush:

LOUKILOUK
14/01/2009, 13:47
Σωστοτατος ο grdaemon(περαστικα και παντα σιδερενιος φιλε).
Αν τα τεχνικα χαρακτιριστικα του καθε μπουφαν ειναι ιδια(ιδια κορντουρα, ιδια μεμβρανη αδιαβροχοποιησης, αντιστιχα προστατευτικα κτλ) τοτε απο θεμα ασφαλειας θα εχουν πανω κατω τις ιδιες δυνατοτητες. Σε αυτο το σημειο μπαινει απλα το προσωπικο γουστο και η οικονομικη δυνατοτητα του καθενα για να επιλεξει... ειχα colori(απο τα πρωτα που κυκλοφορησαν εν ετοι 1995-6) και ενοιωθα καλα, ωσπου αγορασα το 2003 dainese(g-400 d-dry) και καταλαβα την διαφορα...σιγουρα τα colori του 2002-3 θα ηταν καλυτερα απο αυτο που ηδη ειχα αλλα η διαφορα στο πως καθεται το ενα μπουφαν πανω σου και πως το αλλο ειναι μεγαλη...τωρα μετα απο 6 χρονια ουτε που το σκεφτομαι να παρω αλλο μπουφαν. Εχω μονο αυτο, το φοραω σχεδον καθε μερα(δεν εχω κουτι...) και το μονο που εχει παθει ειναι το σπασμενο πιαστρακι του φερμουαρ που αντικατασταθηκε απο ενα απλο κρικο απο μπρελοκ κλειδιων και δουλευει περιφημα τα τελευταια 2 χρονια.
Υ.Γ.1 μονο απο υπερκαταναλωτισμο (που προσπαθω να καταπολεμισω με παγωμενα ντους...!!) θα αγοραζα ενα καλο δερματινο μπουφαν μηχανης.
Υ.Γ.2 οπως και να εχει περα απο την ασφαλεια (βασικοτατο) θελω αυτο που φοραω να μου αρεσει κιολας, ετσι το φχαριστιεμαι καλυτερα και δεν ξοδευω διπλα χρηματα να αγορασω αλλο επειδη το βαρεθηκα ή καταλαβα οτι δεν μου αρεσει και πολυ αυτο το φτηνοτερο που πηρα.
Η ΦΤΗΝΙΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑ....???
:beer: :wave2:

LOUKILOUK
14/01/2009, 13:49
+1000 ΤheFace:wave2:

TheFace
14/01/2009, 13:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
+1000 ΤheFace:wave2:

:beer:

road spirit
14/01/2009, 14:07
δεν θα διαφωνήσω σε όσα λέτε, όντως σε πολλά πράγματα πληρώνουμε το όνομα και τη φήμη, χωρίς κάποια άλλα φθηνότερα προϊόντα να είναι απαραίτητο ότι θα υστερούν. Αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις σε αυτό. Θέλω να παρατηρήσω το εξής :

Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
...
Αν τα τεχνικα χαρακτιριστικα του καθε μπουφαν ειναι ιδια(ιδια κορντουρα, ιδια μεμβρανη αδιαβροχοποιησης, αντιστιχα προστατευτικα κτλ) τοτε απο θεμα ασφαλειας θα εχουν πανω κατω τις ιδιες δυνατοτητες. ...

αυτό δεν ισχύει απόλυτα. Η προστασία του εξοπλισμού εξαρτάται σε ένα βαθμό και απο την εφαρμογή που έχει πάνω στο σώμα και αυτό δεν αφορά μόνο τα κράνη αλλά και τα προστατευτικά των μπουφάν, παντελονιών, κλπ κλπ.... Ενα προστατευτικό το οποίο "πλέει" πάνω στο σώμα ή μέσα στη θήκη του μπουφάν λόγω κακής σχεδίασης, θα κάνει τη δουλεία του σε μικρότερο βαθμό απο ένα προστατευτικό πχ αγκώνα που αγκαλιάζει σφιχτά και χωρίς να παίζει δεξιά-αριστερά...

Τέτοιες λεπτομέρειες λοιπόν μπορούν να αυξήσουν το κόστος παραγωγής, και συνήθως κάνουν την (αισθητή) διαφορά μεταξύ ορισμένων μαρκών ή/και μοντέλων.

αυτά γενικά...
ειδικά τώρα, και εγω θεωρώ τα dainese υπερ-υπερτιμημένα

LOUKILOUK
14/01/2009, 14:30
Σωστο road spirit
Aπλα θεωρησα σαν δεδομενο οτι καποιος θα επιλεξει σωστο νουμερο και καλης ποιοτητας κατασκευη που δεν θα εχει τοσο κραγμενα μειονεκτηματα.Αλλωστε αν μιλαμε για τοσο λαθος ρουχο θα εχει και αλλου προβληματα, δεν θα σε ζεσταινει γιατι θα μπαζει, θα βρεχεσαι ισως αν δεν εχει καλη εφαρμογη και αλλα πολλα...
Η dainese ειναι σιγουρα πολυ ακριβη, ειναι καπως υπερεκτιμημενη, αλλα σιγουρα ειναι και κορυφαια:beer: :wave2:
κατα την γνωμη μου αν βρεις καλη τιμη στο νετ ειναι καλη αγορα...τωρα πλεον υπαρχουν και στοκ στην ελλαδα σε καλες τιμες αλλα και η αποθηκη στην ηλιουπολη ειναι καλη και οικονομικη λυση.
τελος οπως εχω πει και καπου αλλου για τα κρανοι, ολοι αυτοι οι κουλοι που τρεχουν στα motogp και φορανε dainese και αλλες 2-3 κορυφαιες μαρκες κατι θα ξερουν μαλλον
:wave2: :winka:

grdaemon
14/01/2009, 15:08
..για να μην παρεξηγηθώ -και το έχω γράψει και σε άλλο thread εδώ μέσα- κι εμένα μου αρέσουν τα ριμάδια (ωραία πατρόν κλπ κλπ) αλλά εδώ μιλάμε για ένα προιόν που πρώτα από όλα διαφημίζεται για την ασφάλεια που παρέχει και όχι για το brand name Status Quo του..

Παράδειγμα..έχετε δει σε κανένα αυτοκίνητο να γράφει στο τιμόνι Airbag by "Prada" ?!?!

Εγώ λοιπόν μέχρι να δω ολοκληρωμένο συγκριτικό ασφαλείας από επώνυμο οργανισμό θα επιμένω.Ας αποφασίσουν οι μεγαλοετερίες που τα σκάνε στους διαφημιστές να δηλώσουν τι είναι και τι δεν είναι ασφαλές και μετά ας του βάλουν και ταμπέλα "Dolce & Gabbana"...
Μπουφανάκια αγοράζουμε με κάποια ερασιτεχνική προπάθεια να γίνουν πιο ανθεκτικά-ανεκτά στις κακουχίες..

Yσ. Για τα βιοκυκλώματα που αναφέρθηκα ενοούσα απλά ότι χιλιάδες επιστήμονες λιώνουν παντελονάκια στα εργαστήρια για πενταροδεκάρες και έρχονται μετα οι εν λόγω και μας φουσκώνουν με την σπουδαιότητα των έργων τους.
Υσ και ο όρισμός των βιοκυκλωμάτων ..http://en.wikipedia.org/wiki/Biochip

schumifer
24/01/2009, 17:55
Επιτέλους ακούστηκαν και ισορροπημένες απόψεις.
Είχαμε θεοποιήσει το μπουφάν. Θα τα άκουγε ο καλός Θεούλης και θα αισθανόταν ότι του κάνει τη δουλειά η Dainese...
Μπουφάν είναι
Σε κρατάει ζεστό.
Και αν πέσεις με πολλά και είσαι πολύ τυχερός και μόνο συρθείς , και Αν δε φοράς τίποτα άλλο από μέσα τότε ενδέχεται να σε γλιτώσει και από αμυχές και εγκαύματα τριβής.
ΟΠΟΤΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ
Κάνει σιγά σιγά κρύο, βρέχει
Δεν μπορώ άλλο να φεύγω στεγνός και να γυρνάω βρεμένος μέχρι το κόκκαλο.
Διευθύνσεις από Σάντα Βαρβάρα τώρααααααααααααααααααααααααα
Πληζ