View Full Version : Γενικό chat για CBF-250
Σελίδες :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
Λεωνίδας
05/07/2007, 12:43
α ξέχασα... νεκρά στο φανάρι ε; όχι πρώτη και συμπλέκτης :nono:
:wave2: :wave2:
RideFree
05/07/2007, 12:48
Σήμερα που πήγα να το ανάψω χρειάστηκε λίγο γκαζάκι για να πάρει μπροστα(με το τσοκ αναμένο τέρμα).
Άντε να το μάθω λίγο τα βασικά να το βγάλω και Σούνιο αμα λάχει :cool: :D
Thanks! :)
Alexander
06/07/2007, 08:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από RideFree
Χαιρετώ το πλήθος!
Πήρα και εγώ επιτέλους το CBFακι! '07 μοντέλο μπλε και ειναι :a19:
Δεν έχω όμως εμπειρία από μηχανές(ενα παπι ειχα πριν για ενα καλοκαιρι) και φοβάμαι μην το κουράσω τώρα στο στρώσιμο γιατί μου σβήνει, δεν παίρνει αμέσως μπροστά και τέτοια...
2 ημερών είναι και δεν εχω εντοπίσει προβλήματα που δεν οφείλονται στην ασχετοσύνη μου :D αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν μπαίνει η 1η εύκολα όταν είναι ακίνητο στο φανάρι και κατεβάζω από μεγαλύτερες ταχύτητες, συμβαίνει γενικά?
Α για πείτε και καμμια διαδρομή στην Αθήνα για στρώσιμο να ξέρουμε(αφετηρια πατησια)!
Καλώς ήλθες φίλε, καλορίζικο το CBF σου και καλοτάξιδο.
Υπομονή και σε λίγο καιρό θα έχεις μάθει όλα του τα τερτίπια.
Σούνιο είναι ωραία βόλτα για στρώσιμο.
Βάλε κανένα post όταν θα θέλεις να πας μπας και έρθουμε παρέα...
:wave2:
makis206
06/07/2007, 08:51
Χαιρετώ το πλήθος!
Πήρα και εγώ επιτέλους το CBFακι! '07 μοντέλο μπλε και ειναι :a19:
Καλοτάξιδο φίλε !!
:beer: :beer: :wave2:
RideFree
07/07/2007, 02:55
Thanks!
Παρατήρησα επίσης ότι όταν κατεβάζω πρώτη από νεκρά, ενώ το φωτάκι της νεκράς σβήνει, κάποιες φορές η νεκρά διατηρείται! Θέλει λίγο "τσαγανό" να βάλω 1η από νεκρά είναι η αλήθεια, και ακούγεται όταν ίσως δεν "πιάνει", αλλά τότε γιατί το φωτάκι της νεκράς σβήνει; :confused:
Σόρυ αν σας πρήζω, αλλά καταλαβαίνετε τώρα, καινούριο είναι, μην το χαλάσουμε!
Ορίστε και μια φώτο να γουστάρουμε :smokin:
http://img387.imageshack.us/img387/7166/dsc00170lb6.jpg (http://imageshack.us)
Λεωνίδας
07/07/2007, 09:25
Thanks!
Παρατήρησα επίσης ότι όταν κατεβάζω πρώτη από νεκρά, ενώ το φωτάκι της νεκράς σβήνει, κάποιες φορές η νεκρά διατηρείται! Θέλει λίγο "τσαγανό" να βάλω 1η από νεκρά είναι η αλήθεια, και ακούγεται όταν ίσως δεν "πιάνει", αλλά τότε γιατί το φωτάκι της νεκράς σβήνει; :confused:
Σόρυ αν σας πρήζω, αλλά καταλαβαίνετε τώρα, καινούριο είναι, μην το χαλάσουμε!
Ορίστε και μια φώτο να γουστάρουμε :smokin:
http://img387.imageshack.us/img387/7166/dsc00170lb6.jpg (http://imageshack.us) Τώρα δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν... ή συνεχίζεται η παράδοση του γ...κιβώτιου στα CBF250 ή δε βάζεις αρκετή δύναμη (τουλάχιστον τη νεκρά τη βρίσκεις και από πρώτη και από δευτέρα :confused: )
ΥΓ ωραίο το μπλεδάκι :winka:
ΥΓ2 μπότες και μπουφάν σιγά σιγά ε :wave2:
Caballero
09/07/2007, 09:19
Γενικά παίζει θέμα με την νεκρά;;
Και γώ την βρίσκω δύσκολα, είτε από πρώτη είτε από δεύτερη...Βέβαια και γω είμαι ασχετίδης...
Λεωνίδας
09/07/2007, 09:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Caballero
Γενικά παίζει θέμα με την νεκρά;;
Και γώ την βρίσκω δύσκολα, είτε από πρώτη είτε από δεύτερη...Βέβαια και γω είμαι ασχετίδης... Παίζει (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=14719) :sick:
RideFree
10/07/2007, 00:54
Υπαρχει προβληματακι και με το τσοκ... Το πρωί που την ανοίγω θέλει ζέσταμα.
- Ανοίγω το τσοκ τερμα και παλι θελει λιγο γκαζι για να "παρει".
- Αφού παρει κρατάει στις 3000 στροφες περιπου, κατεβαζω λιγο το τσοκ ως τις 2000, αρχισει να τρεμοπαιζει και το ανεβαζω παλι τερμα, οπου παρατηρω οτι οι στροφες ανεβαινουν στις 3500-4000!
- Αφού το αφησω 2-3 λεπτα, κατεβαζω σιγααα σιγα το τσοκ αλλα η μηχανη σβηνει! Μετά κλείνω το τσοκ και την αναβω χωρις προβλημα, και κρατάει μόνη της ρελαντι στις 1100-1200 στροφες...
Μήπως πρέπει να ρυθμισω το ρελαντι στις 1400-1500 που λεει το manual? Μπορω να το κανω μόνος μου μιας και δεν έχω εμπειρία στις μηχανες?
Α και το κιβωτιο ειναι πανίσκληρο! Τώρα βρίσκω πιο ευκολα νεκρα και πρώτη, αλλά ειδικά 5η/6η μπαινουν πολύ δυσκολα!
Alexander
10/07/2007, 07:28
Πάντως πολλές απορίες θα σου λυθούν με μια συνάντηση με κάποιον άλλον CBFά...
Κανόνισε να πας Δέλεαρ κάποια στιγμή να συναντήσεις κάποιο από τα παιδιά...
:beer:
giorgos_o
10/07/2007, 19:24
να κανω κ εγω μια ερωτηση ρε παιδια? εγω που εχω διπλωμα Α1 κ ειμαι ετοιμος να παρω μηχανη με καλυπτει για το CBF250? Βοηθεια ρε παιδια!!
Λεωνίδας
10/07/2007, 19:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos_o
να κανω κ εγω μια ερωτηση ρε παιδια? εγω που εχω διπλωμα Α1 κ ειμαι ετοιμος να παρω μηχανη με καλυπτει για το CBF250? Βοηθεια ρε παιδια!! σε καλύπτει :wave2:
giorgos_o
10/07/2007, 19:44
Eimaste sigouroi? yparxei kapoio epishmo eggrafo na to dw sto internet gia to diplwma A1 kai tous ippous pou dikaiologei?
H astunomia pws peithetai se periptwsh elegxou?
Λεωνίδας
10/07/2007, 19:54
Eimaste sigouroi? yparxei kapoio epishmo eggrafo na to dw sto internet gia to diplwma A1 kai tous ippous pou dikaiologei?
H astunomia pws peithetai se periptwsh elegxou? Το Α1 γράφει
<=25KW
<=0,16KW/kg
το CBF250 πρέπει να γράφει η άδειά του 15KW (βαριέμαι να κατέβω στο ισόγειο
:lol: :lol: :lol: ) και 138,5kg (βγαίνει περίπου 0,10KW/kg)
οπότε είσαι πολύυυυυυ κάτω από το όριο
για την αστυνομία δεν ξέρω ομολογώ (εσύ πρέπει να τους πείσεις ή αυτοί να ξέρουν τον ΚΟΚ :confused: )
giorgos_o
10/07/2007, 19:56
οταν λες το Α1 γραφει, που το γραφει? στο διπλωμα πανω? γιατι σε 10 εργασιμες θα το παρω, την προηγουμενη Τεταρτη εδωσα.
κοιταξα κ στον ΚΟΚ αλλα δεν βρηκα κατι, μπορει κ να μην το ειδα βεβαια..
Λεωνίδας
10/07/2007, 19:58
οταν λες το Α1 γραφει, που το γραφει? στο διπλωμα πανω? γιατι σε 10 εργασιμες θα το παρω, την προηγουμενη Τεταρτη εδωσα.
κοιταξα κ στον ΚΟΚ αλλα δεν βρηκα κατι, μπορει κ να μην το ειδα βεβαια.. ναι πάνω στο δίπλωμα τα γράφει αυτά :wave2:
giorgos_o
10/07/2007, 19:59
Α, ωραια! θα πρεπει να ειναι πολυ βλακας ο αστυνομικος αν του εξηγησεις κ δεν καταλαβει!
RideFree
13/07/2007, 13:11
Ρε παιδιά με αφορμή την ερώτηση του Γιώργου έψαξα την άδεια και δεν γράφει ούτε κιλά, ούτε KW! :confused:
Πού πρέπει να το γράφει στο απόβαρο; Γιατί εκεί μου γράφει "00000"... :rolleyes:
Όσο για το ρελαντί το ρύθμισα να κρατάει στις 1400 στροφές και, αφού το ζεστάνω για λίγο, το κλείνω σιγά σιγά με λίγο γκάζι και μετά κρατάει και δεν μου σβήνει.:)
Εγω με το ρελαντι εχω ακομα προβλημα, παροτι ρθμιστικα οι βαλβιδεσ και αλλαξαν και καπελοτα. Δεν εχω χρονο να το ψαξω, καθως υπηρετω στην κω. Το Μηχανημα το εχω κατεβασει στο νησι και με χει σωσει...
Χαιρετισμους Απο τον Στρ(ΔΒ) Oulas
Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
Εγω με το ρελαντι εχω ακομα προβλημα, παροτι ρθμιστικα οι βαλβιδεσ και αλλαξαν και καπελοτα. Δεν εχω χρονο να το ψαξω, καθως υπηρετω στην κω. Το Μηχανημα το εχω κατεβασει στο νησι και με χει σωσει...
Χαιρετισμους Απο τον Στρ(ΔΒ) Oulas
Έλα ρε oula και εγώ στην Κω ήμουνα φαντάρος πέρυσι και το είχα κατεβάσει το CBF. Πραγματικά με έσωσε από ταξί και τέτοια έξοδα. Άσε που το γύρισα όλο το νησί. :smilea:
Και στο κυρίως θέμα:
Μηπως παιδιά δίνει κανείς την μαμά εξάτμιση??
είχα μια στενή επαφή με ένα τουτου, έκανε κάτι βαθουλώματα και πήρε μια κλίση!!!
Λεωνίδας
17/07/2007, 21:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από dosko
Και στο κυρίως θέμα:
Μηπως παιδιά δίνει κανείς την μαμά εξάτμιση??
είχα μια στενή επαφή με ένα τουτου, έκανε κάτι βαθουλώματα και πήρε μια κλίση!!! ναι αμέ αφού όλοι έχουμε αλλάξει και έχουμε βάλει yoshimura κλπ :lol: :lol: :lol:
βασικά μόνο αν βρεις κάποια μεταχειρισμένη που αλλάχτηκε από ασφαλιστική και είναι σε πολύ καλή κατάσταση... :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
ναι αμέ αφού όλοι έχουμε αλλάξει και έχουμε βάλει yoshimura κλπ :lol: :lol: :lol:
βασικά μόνο αν βρεις κάποια μεταχειρισμένη που αλλάχτηκε από ασφαλιστική και είναι σε πολύ καλή κατάσταση... :wave2:
yoshimura ε??? χμμμ δεν είναι κακό !!! :lol: :lol:
ασφαλιστική, δύσκολο με βλέπω. κάτι θα κάνουμε. ψάχνοντας.
Λεωνίδα είδα το πουλάς, πας για άλλο?? τι αν επιτρέπεται ?? :wave2:
Λεωνίδας
17/07/2007, 21:37
Λεωνίδα είδα το πουλάς, πας για άλλο?? τι αν επιτρέπεται ?? :wave2: πάω για άλλο - θα ανακοινωθεί με τα καλορίζικα :D :D
ήδη έχω ένα υποψήφιο αγοραστή
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
πάω για άλλο - θα ανακοινωθεί με τα καλορίζικα :D :D
ήδη έχω ένα υποψήφιο αγοραστή
ante ante me to kalo !!! :smilea: :winka:
exeis kai pm.
Λεωνίδας
17/07/2007, 21:46
ante ante me to kalo !!! :smilea: :winka:
exeis kai pm. :confused: :confused: :confused: δε βλέπω π.μ.
RideFree
27/07/2007, 02:13
Παιδιά πόσο κρατάτε κάθε ταχύτητα? Μεχρι πόσες στροφές that is..;)
Ειναι καλό να φτάνω μεχρι πριν το κόκκινο τις στροφές σε κάθε ταχύτητα πριν ανεβασω ή ζημιογόνο για τη CBF?
SnakeMJK
27/07/2007, 09:27
Παιδιά πόσο κρατάτε κάθε ταχύτητα? Μεχρι πόσες στροφές that is..;)
Ειναι καλό να φτάνω μεχρι πριν το κόκκινο τις στροφές σε κάθε ταχύτητα πριν ανεβασω ή ζημιογόνο για τη CBF?
Μην το σκέφτεσε... Όσο πάει! Δεν παθαίνει τίποτα... Εγώ συνήθως το πάω μέχρι 8-9, αλλά όταν παίζει όρεξη, ξεπερνάει το 10 στάνταρ.
samboter
22/08/2007, 12:17
Αγαπητοί CBF αδες γεια σας, θελω τη γνωμη σας για το μηχανακι, εχω ξεκινησει να διαβαζω το θεμα απο την αρχη και ειμαι στη σελιδα εννεα, κι επειδη μαλον θα αργησω να φτασω στο τελος θελω να κανω μερικες ερωτησεις, ειμαι ηδη κατοχος ενος CB 400 N εδω και 24 χρονια πολυ δηλαδη πριν γεννηθουν οι περισοτεροι απο εσας, σημερα ετων 46 αποφασισα να παρω ενα μικροτερο και ελαφρυτερο μηχανακι απο αυτο που ηδη εχω, οι αναγκες που θελω να καλυψω ειναι ευελιξια στην πολη και αρκετουτσικη δυναμη στο μοτερ μιας και εγω ειμαι 85 κιλα και θελω να το φορτωνω με περιπου 20-40 κιλα ακομη. και σπανια κανα μικρο ταξιδακι γυρο στα 100 χλμ με συνεπιβατη, ειναι καλο το μηχανακι αυτο? αξιζει να το παρω? ρωτω γιατι στις πρωτες σελιδες που διαβασα ψιλοαπογοητευτικα γιατι διαβασα για διαροες για προβλημα σε ταχυτητες και στην καμπανα και δεν ξερω τι αλλο, καμια σχεση δηλαδη με το cb που εχω, τοσο αχρηστα εχουν γινει τα μηχανακια σημερα η κανω λαθος?
να ειστε ολοι καλα και να προσεχετε παντα .
Αρχικά δημιουργήθηκε από samboter
Αγαπητοί CBF αδες γεια σας, θελω τη γνωμη σας για το μηχανακι, εχω ξεκινησει να διαβαζω το θεμα απο την αρχη και ειμαι στη σελιδα εννεα, κι επειδη μαλον θα αργησω να φτασω στο τελος θελω να κανω μερικες ερωτησεις, ειμαι ηδη κατοχος ενος CB 400 N εδω και 24 χρονια πολυ δηλαδη πριν γεννηθουν οι περισοτεροι απο εσας, σημερα ετων 46 αποφασισα να παρω ενα μικροτερο και ελαφρυτερο μηχανακι απο αυτο που ηδη εχω, οι αναγκες που θελω να καλυψω ειναι ευελιξια στην πολη και αρκετουτσικη δυναμη στο μοτερ μιας και εγω ειμαι 85 κιλα και θελω να το φορτωνω με περιπου 20-40 κιλα ακομη. και σπανια κανα μικρο ταξιδακι γυρο στα 100 χλμ με συνεπιβατη, ειναι καλο το μηχανακι αυτο? αξιζει να το παρω? ρωτω γιατι στις πρωτες σελιδες που διαβασα ψιλοαπογοητευτικα γιατι διαβασα για διαροες για προβλημα σε ταχυτητες και στην καμπανα και δεν ξερω τι αλλο, καμια σχεση δηλαδη με το cb που εχω, τοσο αχρηστα εχουν γινει τα μηχανακια σημερα η κανω λαθος?
ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟ YAMAHA YBR 250 ΑΥΤΟ ΚΟΙΤΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΚΑΣΤΟ ΚΑΙ 300 ΕΥΡΩ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΑΠΟ ΤΟ CBF.
samboter
22/08/2007, 13:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟ YAMAHA YBR 250 ΑΥΤΟ ΚΟΙΤΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΚΑΣΤΟ ΚΑΙ 300 ΕΥΡΩ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΑΠΟ ΤΟ CBF.
πραγματι το εχω και αυτο υπ οψιν μου, μου ξενιζει ομως το οτι γινεται στην κινα.
αληθεια για το cbf ξερει κανεις που κατασκευαζεται γιατι καπου στο φορουμ διαβασα για βραζιλια ενω στο δαβανοπουλο μου ειπαν ισπανια.
και κατι ακομη ξερει κανεις αν μετα το 2006 το νεο cbf εχει βελτιωθει στο θεμα των ζημιων?
:)
giorgos_o
22/08/2007, 20:04
Paidia to phra telika!
100km exw kanei bebaia mexri twra k nomizw den exei provlhma sto kibwtio taxythtwn.
An k prwth fora odhgw me sublekth k xanw ligo th nekra den einai katholou "sklhro" k oles oi ypoloipes taxuthtes mpainoun mia xara!
Gia proteinete re paidia eseis oi empeiroi kanena aksesouar na to kanw ligo idiaitero k pou mporw na to brw sto internet.
Thanks!!
samboter
23/08/2007, 16:14
Paidia to phra telika!
100km exw kanei bebaia mexri twra k nomizw den exei provlhma sto kibwtio taxythtwn.
An k prwth fora odhgw me sublekth k xanw ligo th nekra den einai katholou "sklhro" k oles oi ypoloipes taxuthtes mpainoun mia xara!
Gia proteinete re paidia eseis oi empeiroi kanena aksesouar na to kanw ligo idiaitero k pou mporw na to brw sto internet.
Thanks!!
καλοριζικη φιλαρακο νασαι γερός και να τη χαρεις.
μολις συμπληρωσεις καμποσα χιλ γραψε τις εντυπωσεις.
και να θυμασαι προσοχη, μεγαλη προσοχη. οταν εχεις αμφιβολια
αν σε παιρνει η οχι να θεωρεις οτι δεν σε παιρνει, εγω ετσι επιβιωσα
απ το 1976 που ειχα την πρωτη μου floreta μεχρι τωρα
giorgos_o
23/08/2007, 18:28
s'euxaristw, na eisai kala, k gia tis sumboules!
An k den eimai mhxanobios, dhladh kalos odhgos h' apo mikros sta mhxanakia gia na kanw diafora.Th boltoula mou k th doulitsa mou!
p.s: perimenw na mou peite kanena site pou tha briskw bagazieres,sthrigmata gia balitses, kanena tzamaki mprosta klp..
thanks!!
Τα μικρά μηχανάκια δεν είναι κανένα πλέον τους "Made in Japan" όπως παλαιότερα και αυτό λέει πολλά. Έχουν χάσει πολλά από την παλια γνωστή αξιοπιστία τους. Τα πλαστικά άσπαστα μοτέρ προφανώς είναι είδος προς εξαφάνιση ακολουθώντας τα σημεία των καιρών.
Για YBR δεν ξέρουμε τι παίζεται γιατί πολλοί λίγοι έχουν και δεν έχουν αναφερθεί μέχρι τώρα προβλήματα. Για το CBF μοντ. 2006 μένει να δούμε εάν διορθώθηκαν τα προβλήματα ή απλά εάν άλλαξαν το σελοφάν κρατώντας εσωτερικά ακριβώς τα ίδια προβλήματα...
samboter
24/08/2007, 16:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
Τα μικρά μηχανάκια δεν είναι κανένα πλέον τους "Made in Japan" όπως παλαιότερα και αυτό λέει πολλά. Έχουν χάσει πολλά από την παλια γνωστή αξιοπιστία τους. Τα πλαστικά άσπαστα μοτέρ προφανώς είναι είδος προς εξαφάνιση ακολουθώντας τα σημεία των καιρών.
Για YBR δεν ξέρουμε τι παίζεται γιατί πολλοί λίγοι έχουν και δεν έχουν αναφερθεί μέχρι τώρα προβλήματα. Για το CBF μοντ. 2006 μένει να δούμε εάν διορθώθηκαν τα προβλήματα ή απλά εάν άλλαξαν το σελοφάν κρατώντας εσωτερικά ακριβώς τα ίδια προβλήματα...
ας γραψει καποιος με CBF μοντ. 2006 ρε παιδια που να εχει κανει ομως πανω απο 10-15000 χλμ εχουν διορθωθει τα παλια προβληματα με την καμπανα και το ρελαντι ?
dralexdim
26/08/2007, 20:45
Σας χαιρετω κ γω απ'τη μερια μου, πρωτο μου μηνυμα βλεπετε.. εψαχνα εντυπωσεις για το cbf και ειπα να ριξω μια ματια κ εδω, καθοτι κατοχος παπιου (kaze-r) το οποιο με ακολουθησε στις σχολικες "ανησυχιες" και ακομη δηλαδη,η δουλεια να γινεται... εεε περασε ο καιρος, 22 πλεον, στα 61.000κμ το παπι κ συνεχιζει γερασμενο αλλα γερο(περιεργο μου φαινεται), δε νομιζετε οτι ειναι ωρα για αλλαγη? μαλλον ναι!! κατι οικονομικο κ συναμα καλο πιστευω οτι ειναι το cbf, σκεφτομαι εντος των επομενων μηνων να το αγορασω αλλα προβληματιζομαι στα εξης: α) κανα ταξιδακι θα παιχτει σιγουρα αλλα επειδη ειμαι απο Κρητη κ για οσους ξερουν περι βουνων ο λογος, μηπως η ροπη δεν θα ειναι αρκετη κ σε περιπτωση 2ου ατομου.. (κ αντιστοιχα τα φρενα κατα την καταβαση) β) το παπι εχει 4 ταχυτητες κ το νιωθεις γερασμενο πλεον, με 6ταχυτο μηπως μετα απο αρκετα km τα βρει σκουρα με τοσες αλλαγες? Ειδα αρκετους που ασχολουντε καθως διαβαζα τα μηνυματα,θα με βοηθηστε πιστευω... Στο επανειδειν λοιπον παιδες!!
samboter
10/09/2007, 17:58
ας γραψει καποιος με CBF μοντ. 2006 ρε παιδια που να εχει κανει ομως πανω απο 10-15000 χλμ εχουν διορθωθει τα παλια προβληματα με την καμπανα και το ρελαντι ?
ΤΙΠΟΤΑ κανεις δεν απανταει ?
αυτο το εχει βαλει κανεις ?
http://www.promoto.gr/accessory.php?accessory_id=520
Dekaoxtouros
03/10/2007, 18:09
ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ...CBF 250 H' YBR 250?ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΑ...ΠΟΙΟ ΝΑ ΠΑΡΩ?HELP...:confused:
samboter
04/10/2007, 22:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dekaoxtouros
ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ...CBF 250 H' YBR 250?ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΑ...ΠΟΙΟ ΝΑ ΠΑΡΩ?HELP...:confused:
εγω απ τα δυο αυτα θα διαλεγα το χοντα, το θεωρω πιο αξοπιστο ετσι κι αλλιως, στην προκειμενη περιπτωση βεβαια υπαρχει ενας ακομη λογος το γιαμαχα κατασκευαζεται στην μαλαισια.
Όχι.
samboter
05/10/2007, 00:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Όχι.
δηλαδη εξακολουθει να εχει προβληματα με το ρελαντι? ρωτω γιατι διαβασα πως το προβλημα εχει λυθει εδω και περιπου εναμιση χρονο.
οσο για την καμπανα κριμα γιατι ρωτησα στο μοτο μακινα στην ανζιο και στο δαβανοπουλο και ολοι μου ειπαν πως το προβλημα λυθηκε εδω και 8 μηνες περιπου
ευτηχως δηλαδη αν ειναι οπως τα λες γιατι ηθελα να το παρω και γω αλλα τελικα πηρα το sh300i abs.
υ.γ αν ειναι ετσι τοτε ο φιλος απο πανω με το διλημα ας μη λαβει υπ οψιν την απαντηση μου.
υ.γ 2 μου κανει εντυπωςη ομως πως δεν απαντησες εδω και ενα περιπου μηνα που εχω βαλει την ερωτηση και ξαφνικα με το που δινω συμβουλη στο φιλο να παρει το χοντα απαντησες ακαριαια και μονολεκτικα ειναι συμπτωματικο η παιζει κατι αλλο. ( φιλικα )
RideFree
05/10/2007, 01:12
Κοίτα αν και δεν έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα (2200), πρόβλημα με το ρελαντί δεν υπάρχει. Στην αρχή είχε κάποιο πρόβλημα γιατί κρατούσε πολύ χαμηλά τις στροφές, αλλά τις ανέβασα λίγο(μέχρι τα συμβουλευτικά όρια βέβαια) και από τότε δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Μόνο πως για να πάρει μπρος θέλει λίγο γκαζάκι μαζί με το τσοκ.
Και το τσοκ τζιτζι πάντως. Πάνω από 1 λεπτό δεν το αφήνω, ενώ πολλές φορές μετά από μερικά δευτερόλεπτα το κλείνω. :smilea:
δηλαδη εξακολουθει να εχει προβληματα με το ρελαντι? ρωτω γιατι διαβασα πως το προβλημα εχει λυθει εδω και περιπου εναμιση χρονο.
οσο για την καμπανα κριμα γιατι ρωτησα στο μοτο μακινα στην ανζιο και στο δαβανοπουλο και ολοι μου ειπαν πως το προβλημα λυθηκε εδω και 8 μηνες περιπου
ευτηχως δηλαδη αν ειναι οπως τα λες γιατι ηθελα να το παρω και γω αλλα τελικα πηρα το sh300i abs.
υ.γ αν ειναι ετσι τοτε ο φιλος απο πανω με το διλημα ας μη λαβει υπ οψιν την απαντηση μου.
υ.γ 2 μου κανει εντυπωςη ομως πως δεν απαντησες εδω και ενα περιπου μηνα που εχω βαλει την ερωτηση και ξαφνικα με το που δινω συμβουλη στο φιλο να παρει το χοντα απαντησες ακαριαια και μονολεκτικα ειναι συμπτωματικο η παιζει κατι αλλο. ( φιλικα )
Μοντέλο 2006, αγορασμένο καινούριο Σεπτέμβριο του 2006. Χιλιόμετρα 18000, περίπου.
Πρόβλημα με εύρεση νεκράς εμφάνισε σχεδόν αμέσως. Στις 12000 άλλαξα δίσκους και έστρωσε αρχικά. Μετά από λίγο το ξαναπαρουσίασε.
Το ρελαντί είχε κάποια δυσκολία να το κρατάει κρύο στην αρχή, που συνεχώς γινόταν χειρότερη. Στις
16000-17000 χλμ, όταν είχε παραγίνει το κακό, το πήγα σε καλό μάστορα για σέρβις και για να το ψάξει περισσότερο το θέμα. Το καρμπυρατερ δεν είχε τίποτα, δοκίμασε τα πάντα σε αυτό αλλά δεν είδε αποτέλεσμα (δεν έχει και κανένα πολύπλοκο καρπυρατέρ). Οι βαλβίδες εξαγωγής ήταν εντελώς αλλού γι' αλλού. Τις διόρθωσε και η κατάσταση βελτιώθηκε κατά πολύ. Το πρόβλημα όμως ΔΕΝ εξαφανίστηκε τελείως. Θα το ξαναπάω να τις ξανακοιτάξει σε μερικά χιλιόμετρα, ίσως και να τις καθαρίσει.
Συμπεράσματα:
1. Τα γνωστά προβλήματα ακόμα υπάρχουν και στα μοντέλα του 2006
2. ΠΑΝΤΑ έλεγχος βαλβίδων, σε ΚΑΘΕ σερβις, και ας λέει ότι θέλει η Χόνδα και ο μάστορας.
Στο ποστ άργησα να απαντήσω γιατί... τώρα το είδα. Από τις 12000 χλμ και μετά το έχω δώσει στον αδελφό μου, οπότε δεν παρακολουθώ και πολύ τα σχετικά threads.
Αν ήταν να πάρω 250αρι, πάλι το CBF θα έπαιρνα. Υπαρκτά τα προβλήματα, αλλά δεν είναι και τόσο σημαντικά, και φυσικά δεν υπάρχει κάτι εναλλακτικό.
Αυτά.
:wave2:
[[[ Πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι η μονολεκτική απάντηση ήταν περιεκτικότερη :D :D ]]]
Επίσης, μια και τα ξαναθυμήθηκα...
Πως βρίσκουμε νεκρά εν στάση σε CBF250:
1. Πιέζουμε τον λεβιέ ταχυτήτων ελαφρά προς τα πάνω (όχι τόσο ώστε να μπει δευτέρα). Ενώ πιέζουμε:
2. Δίνουμε λίγο (ελάχιστο) γκάζι και αφήνουμε ελαφρά τον συμπλέκτη.
3. Η μοτοσυκλέτα αρχίζει δειλά-δειλά να κινείται προς τα μπροστά (όχι μέχρι το Δέλεαρ και πίσω, για δυο-τρία εκατοστά μιλάμε).
4. Κλείνουμε το γκάζι, και πατάμε τον συμπλέκτη.
Αυτό ήταν, η νεκρά έχει μπεί! Με άλλα λόγια, δηλαδή, βάζουμε νεκρά ενώ ταυτόχρονα κάνουμε ένα μικρό ξεκινηματάκι με γκάζι και συμπλέκτη.
Αν το συνηθίσετε λίγο θα δείτε ότι η τεχνική αυτή είναι 100% αλάνθαστη, ακόμη και όταν το κιβώτιο είναι στις πολύ μαύρες του. Απλά θέλει λίγο συνήθεια.
samboter
05/10/2007, 07:26
Πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι η μονολεκτική απάντηση ήταν περιεκτικότερη :D :D
πραγματι εφ οσον ετσι εχουν τα γεγονοτα !!!!!!!!!! μηπως ομως να δοκιμασει καποιος να βαλει ψιλο συνθετικο λαδι? π.χ. 5w40 μηπως και λυθουν τα προβληματα του κρυου ρελαντι αλλα και των ταχυτητων?
ΤΙΠΟΤΑ κανεις δεν απανταει ?
αυτο το εχει βαλει κανεις ?
http://www.promoto.gr/accessory.php?accessory_id=520
Το εβαλα ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ με το που πηρα τη μηχανη.
Οπως και βαλιτσακι της καπα το 35λιτρο.
Θεωρω πως το διπλο ειναι απαραιτητο σε καθε μηχανη γιατι αλλιως το λαδωμα της αλυσιδας ειναι μια πικρη υποθεση!!
Και απο οτι βλεπω η τιμη του λινκ πρεπει να ειναι καλυτερη απο αυτη που το εβαλα εγω!!
Μου ζητουσε 130(αν θυμαμε καλα) αλλα τελικα τα βρηκαμε και του εδωσα ενα αμορτισερ απο το FX και το πηρα τζαμπα :D
Χαιρετω την παρέα
πριν απο ενα μηνα και κατι αγορασα και εγω το cbf ακι μεταχειρισμενο σε ασημι χρώμα.
απο μαγαζι και οχι απο ιδιωτη μοντελο 2004 με 14500km και ενα χρονο εγγυηση (αυτος ειναι και ο λογος που προτιμησα αυτο απο αλλα που ηταν μοντελα '05 με πανω κατω ιδια km και τιμη απο αγγελιες ιδιωτων)
εχω κανει σχεδον 1000 km ολα μεσα στην Αθηνα και σε αρκετες φασεις το εχω ζορισει αρκετά.
απο τα προβληματα που εχετε αναφερει, περι κιβωτιου - καμπανας, ρελαντι, συντονισμου στις 6500 στροφες δεν μου εχει προκυψει κανενα).
ισως καποια απο αυτα να ειχαν προκύψει στον προηγουμενο ιδιοκτήτη και να τα ειχε διορθώσει, ισως οχι.
το θεμα ειναι οτι οπως ολα τα μεταχειρισμενα δεν ειχε users manual κατι που θα ηθελα να υπαρχει.
εχω φαει ολο το δυκτιο να βρω καπου αλλα αδικος κόπος. Μπορει να βοηθησει καποιος απο εσας?
sakdrama
26/10/2007, 23:58
Εχω φίλε μου αλλά πώς να στο δώσω που
είναι βιβλίο ολόκληρο
(μοντέλο 05)............:beer:
Jimskeet2002
03/12/2007, 13:55
Geia sas k apo mena paidia.
K egw exw ena cbf250 2007 montelo. To exw kanei 14000. Ta provlimata pou exw dei
einai ta exis:
Poly dyskolo na vreis ti nekra. Thelei kolpo opws eipe k o npat. Auto dn me peirazei katholou. Auto pou me enoxlei kyriws einai to provlima me to relanti. Gia na parei thelei gazaki k twra to xeimwna
thelei na to kratas gia ligi wra mexri na zestathei. exw dokimasei na anevasw to relanti alla otan zestathei kala to mixanaki mou krataei relanti 4000 strofes. Twra gia tin kabana pou lete dn exw dei kanena provlima. ti provlima vgazei? emena dn mou emfanise tpt.
To exw kanei k taxidakia arketa thessaloniki- drama , thessaloniki- xalkidiki. ktlp oxi megala. To mixanaki einai poly kalo axiopisto alla poly argo. Se kanena 2mino tha to dwsw k paw gia r6 i gsxr600. sto psaximo eimai akoma.
Γεια σας φιλοι...
και εγώ που το πήρα μεταχειρισμένο δεν είχε manual αλλά πήρα από τον Σαρακάκη το βιβλίο συνεργείου με 21 euro... Είναι ολόκληρος τόμος και έχει τα πάντα ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΑ για το μηχανάκι μας, μέχρι και ηλεκτρολογικό σχέδιο.
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ τώρα
το πρωί με τσοκ και λίγο γκάζι στη μιζία παίρνει αμέσως, ρελαντί γύρω στις 1100σαλ.
Το πρόβλημα με τη νεκρά έχει διορθωθεί αρκετά με τα CASTROL PC1.
ΤΑΛΑΙΠΟΡΙΑ τώρα που κρύωσε ο καιρός με κάψημο της ασφάλειας 10Α που δίνει στο ταμπλώ-κόρνα-πίσω φως... Το μηχανάκι λύθηκε στον Γεωργόπουλο και ελέγχθηκε στο σύνολό του. Ο συναγερμός ήταν σε αυτή τη γρμμή και είπαμε ότι φταίει αυτό. Άλλαξα συνδεσμολογία και τον τοποθετήσαμε στην γραμμή του μπροστινού φαναριού.
Σήμερα το πρωί πάλι τα ίδια. Χωρίς το συναγερμό σε αυτή τη γραμμή, πάλι έκαψε την ασφάλεια 10Α που δίνει στο ταμπλώ-κόρνα-πίσω φως. Κάποιος με ανάλογο πρόβλημα??? Καμιά ιδέα??? Ο Γεωργόπουλος μου λέει ότι δεν έχει πειραχτεί τίποτα στα ηλεκτρικά (εκτός από τον συναγερμό που έβαλα εγώ όταν πήρα το μηχανάκι) και όλα είναι σε άριστη κατάσταση...
Κανένας ηλεκτρολόγος στην παρέα???
Να τολμήσω να το πάω Σαρακάκη με ότι αυτό συνεπάγεται???
HELP HELP HELP
RideFree
14/12/2007, 21:38
Κάτι λέγεται σε μία από τις σελίδες αυτού του thread για κιτ μετατροπής, όπου το CBF μπορεί να βγάλει 33 άλογα...! Ξέρετε τίποτα(και δεν το λέτε;;;; ); :confused:
Γενικά τί αλλαγές μπορούν να γίνουν (ή έχετε κάνει) στο συγκεκριμένο μηχανάκι που να του ανεβάσουν την απόδοση;
Κάτι λέγεται σε μία από τις σελίδες αυτού του thread για κιτ μετατροπής, όπου το CBF μπορεί να βγάλει 33 άλογα...! Ξέρετε τίποτα(και δεν το λέτε;;;; ); :confused:
Γενικά τί αλλαγές μπορούν να γίνουν (ή έχετε κάνει) στο συγκεκριμένο μηχανάκι που να του ανεβάσουν την απόδοση;
Πιστευεις οτι αξιζει τον κοπο/χρηματα;
Ήδη το θεωρω ενα μηχανακι που δεν εχει ιδιαιτερα καλα φρενα (ειδικα 2καβαλο). Οι αναρτησεις οριακα καλες (τουλαχιστον για τα κιλα μου). Την αξιοπιστια δε τη βαζω καν στο στομα μου.
Παρεπιπτοντως απο το 2007 δε βλεπω να εχει διορθωθει το θεμα με το ρελαντι: Φιλε panisk (και ενδεχομενως και αλλοι) εγω το διόρθωσα εντος εγγυησης (ευτυχως) με αλλαγη ολοκληρης της κεφαλης και οτι συνδεεται μ'αυτη δες το σχετικο μου ποστ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=893032#post893032)
RideFree
16/12/2007, 17:55
Παντως κι εμενα καινούριο είναι, με 5000 χλμ, και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το ρελαντί, το ανοίγω και κρατάω 2-3 λεπτά το τσοκ ακόμα και τώρα το χειμώνα και μετά κρατάει σταθερά. Απλά έχω ανεβάσει ελάχιστα τις στροφές του ρελαντί αλλά δεν ξέρω καν αν παίζει ρόλο τόσο μικρή διαφορά στις στροφές...
Παντως κι εμενα καινούριο είναι, με 5000 χλμ, και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το ρελαντί, το ανοίγω και κρατάω 2-3 λεπτά το τσοκ ακόμα και τώρα το χειμώνα και μετά κρατάει σταθερά. Απλά έχω ανεβάσει ελάχιστα τις στροφές του ρελαντί αλλά δεν ξέρω καν αν παίζει ρόλο τόσο μικρή διαφορά στις στροφές...
Εγω τωρα (5 μηνες μετα τη διορθωση περιπου) ειμαι στα εξης:
Στο πολυ κρυο: Ανοιγο τερμα τσοκ, παταω μιζα (χωρις γκαζι) στα 2" το πολυ θα εχει παρει. Σιγα σιγα ανεβαινουν οι στροφες, κοβω τσοκ. Μεχρι τα 30" το εχω κλεισει εντελως και κραταει 1200-1300. Φευγω και σε 2 τετραγωνα εχει παει 1500 που το χω ρυθμισμενο.
Σε πιο ζεστες καταστασεις δε θελει ουτε γκαζι ουτε τσοκ...
Στο λεω αυτο γιατι εχω δει ατομα με το ιδιο προβλημα που εχουν το ρελαντι κοντα στις 2000-2500 ΣΑΛ. Δεν ειναι λυση αυτο (ασε που για να πεσει κατω απο τις 3-4χιλιαδες στροφες κανει 5-6 δευτερολεπτα...) Πηγαινε φτιαχτο οσο εχεις εγγυηση.
Κι εγω τον πρωτο χειμονα που περασε ετσι το εβλεπα...
Dekaoxtouros
25/12/2007, 20:18
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ...ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΣΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ,ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ?ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΑΣΧΕΤΙΔΗΣ...Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ?ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
samboter
26/12/2007, 18:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dekaoxtouros
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ...ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΣΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ,ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ?ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΑΣΧΕΤΙΔΗΣ...Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ?ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΗΧΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΕΥΡΟΣ ΣΤΡΟΦΩΝ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΚΡΑΜΑ ΜΕΤΑΛΛΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΠΑΧΟΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥ. Η ΤΕΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΗΘΕΛΕ 6 ΒΙΔΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ 5 ΒΙΔΕΣ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ, ΔΙΧΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ledz
Εγω τωρα (5 μηνες μετα τη διορθωση περιπου) ειμαι στα εξης:
Στο πολυ κρυο: Ανοιγο τερμα τσοκ, παταω μιζα (χωρις γκαζι) στα 2" το πολυ θα εχει παρει. Σιγα σιγα ανεβαινουν οι στροφες, κοβω τσοκ. Μεχρι τα 30" το εχω κλεισει εντελως και κραταει 1200-1300. Φευγω και σε 2 τετραγωνα εχει παει 1500 που το χω ρυθμισμενο.
Σε πιο ζεστες καταστασεις δε θελει ουτε γκαζι ουτε τσοκ...
Χρόνια πολλά στην ομάδα.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα στο ρελαντί. Δουλεύει όπως παραπάνω το δικό μου.
Το πρόβλημα που έκαιγε την ασφάλεια ταμπλώ-πισω φαναρι-κορνα διορθώθηκε από Γ Α Τ Ο ηλεκτρολόγο που δουλεύει σε βενζινάδικο..... Κύριοι ΕΞΟΥΣΙΟΔΩΤΙΜΕΝΟΙ που δεν καταδεχθηκατε να ρίξετε ούτε μια ματια στο βιβλίο συνεργείου που σας έφερα γιατί ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ, ο μαγκας σας πηρε τα σώβρακα... για να μη πω τίποτε άλλο μέρες που είναι.
Αυτό που έφταιγε τελικά ήταν ο θερμαντήρας καυσίμου στο καρμπυρατέρ (ούτε Diesel να ήτανε). Γι' αυτό, όταν έσφιξαν τα κρύα <11 βαθμούς, έδινε εντολή να ανάψει ο θερμαντηρας στην εισαγωγή της βενζίνης στο καρμπυρατέρ, έκανε το βραχυκύκλωμα.
Ο θερμαντήρας (ή το καρμπυρατέρ) δεν αλλάχθηκε αλλά απομονώθηκε, χωρίς να δυσκολεύεται το μηχανάκι να πάρει μπροστά στο χοντρό κρύο
Αρχικά δημιουργήθηκε από panisk
Αυτό που έφταιγε τελικά ήταν ο θερμαντήρας καυσίμου στο καρμπυρατέρ (ούτε Diesel να ήτανε). Γι' αυτό, όταν έσφιξαν τα κρύα <11 βαθμούς, έδινε εντολή να ανάψει ο θερμαντηρας στην εισαγωγή της βενζίνης στο καρμπυρατέρ, έκανε το βραχυκύκλωμα.
Ο θερμαντήρας (ή το καρμπυρατέρ) δεν αλλάχθηκε αλλά απομονώθηκε, χωρίς να δυσκολεύεται το μηχανάκι να πάρει μπροστά στο χοντρό κρύο
Αυτο εδω λες; Εμενα μου πανε στο εξουσιοδωτημενο οτι:
-Ειναι αχρηστο...
-Τοτε τι το βαλανε εκει;
-Ξερω γω; :confused:
-:eek:
Τεσπα...
115757
Χρόνια πολλά στην ομάδα.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα στο ρελαντί. Δουλεύει όπως παραπάνω το δικό μου.
Το πρόβλημα που έκαιγε την ασφάλεια ταμπλώ-πισω φαναρι-κορνα διορθώθηκε από Γ Α Τ Ο ηλεκτρολόγο που δουλεύει σε βενζινάδικο..... Κύριοι ΕΞΟΥΣΙΟΔΩΤΙΜΕΝΟΙ που δεν καταδεχθηκατε να ρίξετε ούτε μια ματια στο βιβλίο συνεργείου που σας έφερα γιατί ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ, ο μαγκας σας πηρε τα σώβρακα... για να μη πω τίποτε άλλο μέρες που είναι.
:hypnotize
Πωπω περίπτωση, είσαι πολύ τυχερός φίλε. Φαντάσου δηλαδή αν δεν είχες πάει σε αυτόν που το βρήκε, ακόμα θα ψαχνόσουν. :rolleyes:
Ιππέα, ψάχνομαι εδώ και ενάμιση μήνα ... και όντως στάθηκα τυχερός που βρήκα αυτόν τον άνθρωπο. Να φανταστείς ότι μένω Αργυρούπολη και αυτός είναι Δουκ. Πλακεντίας.:sad:
Τέλος καλό άρα όλα καλά:sun: :sun: :sun:
Καλή χρονιά, χιλιόμετρα πολλά και πάντα όρθιοι!!!!!!!!!!!!!!!!
RideFree
05/01/2008, 23:34
Το έχετε σηκώσει(το μηχανάκι ε!); Πώς?!
thanosboy
06/02/2008, 20:57
Ρε παιδια ειμαι καινουργιος στο forum και θελω βοηθεια για την αγορα μεταχειρησμενης cbf 250.Διαβασα στο forum οτι το μοντελο του '04 παρουσιασε προβληματα με τον πολλαπλασιαστη και τις ταχυτητες του '05 και '06 ειναι ok?παιδια βοηθεια...εχω μπερδευτει...μ'αρεσει σα μηχανη σαν honda αλλα......!!! :sick: :sick: :sick:
05 ταχύτητες, αλλά τίποτα που να μην σου διορθώνει εύκολα το συνεργείο στην εγγύηση.
Alexander
07/02/2008, 09:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από thanosboy
Ρε παιδια ειμαι καινουργιος στο forum και θελω βοηθεια για την αγορα μεταχειρησμενης cbf 250.Διαβασα στο forum οτι το μοντελο του '04 παρουσιασε προβληματα με τον πολλαπλασιαστη και τις ταχυτητες του '05 και '06 ειναι ok?παιδια βοηθεια...εχω μπερδευτει...μ'αρεσει σα μηχανη σαν honda αλλα......!!! :sick: :sick: :sick:
Καλώς ήρθες.
Έχουν παρουσιαστεί κατά καιρούς προβλήματα αλλά δεν είναι κάτι στάνταρ. Είναι να σου τύχει.
Στην αγορά μεταχειρισμένου πάντως, αυτήν την "τύχη" μπορείς να την περιορίσεις αφού προφανώς μπορείς να δοκιμάσεις το μηχανάκι πριν το αγοράσεις.
Σε αντίθεση με το καινούργιο που θα πρέπει να περιμένεις να το πληρώσεις και μετά να βάλεις το κλειδί στη μίζα.
Δες εδώ:
Πωλείται Honda CBF 250 (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=52481)
thanosboy
07/02/2008, 17:47
θα το ψαξω οσο μπορω...ευχαριστω παντως!
george77
08/02/2008, 22:17
Παιδιά hi,
ενδιαφέρομαι να αγοράσω cbf250 κάτι σε 2004-2006 μοντέλο.
Έχω διαβάσει για τα μικροπροβληματάκια του, αλλά έχω μία άλλη απορία:
Διάβασα ότι τσιμπάει λάδια..αυτό το κάνει όταν πιέζεται πολύ και για πολλή ώρα; και πόσο τσιμπάει; γιατι το αυτοκίνητο μου σε ταξίδι 3 ωρών πιεσμένο τα καίει όλα τα λάδια :p
Με το άλλο μπουζί που λέτε φτιάχνει; (και επίσης τι άλλο βελτιώνεται με το άλλο μπουζί;)
Ευχαριστώ:)
Με το καλο να το παρεις, αν και θα σου'λεγα να περιμενεις να παρεις το ninja 250 (αν σου αρεσουν τετοια μηχανακια). Αυτο με προοπτικη οτι θα θες να ανεβεις αργοτερα και σε μεγαλυτερες μοτο: το ninja δε θα το βαρεθεις το ιδιο γρηγορα.
Αν παλι το cbf (θα) σε ικανοποιει τοτε εγω εχω να σου πω οτι το μηχανακι ειναι απροβληματιστο αν εχει διορθωμενα τα μικροπροβληματακια του (στα πρωτα μοντελα). Εγω ειχα προβλημα με το ρελαντι, αλλαχθηκε η κεφαλη με τα περελκομενα εντος εγγυησης και τελος το προβλημα. Λαδια δε μου εχει τσιμπησει ποτε (μεχρι τα 27000χμ που ειμαι τωρα).
Τωρα οσον αφορα το μπουζι ειναι αναλογα τη χρηση που κανεις στο μηχανακι: η honda προτεινει 2 για το cbf, δε θυμαμαι ακριβως τον κωδικο, παντως η διαφορα ειναι οτι το ενα (το 9) ειναι πιο ψυχρο απο το αλλο - δηλ. αν εχω καταλαβει καλα εαν δουλευεις ψηλα τον κινητηρα πχ σε ταξιδια, το 9 λειτουργει καλυτερα. Αλλιως για ηπια χρηση πολης το 8 ειναι μια χαρα.
Τελος εμενα εχει αρχισει να μου κανει νουμερα με τη νεκρα τελευταια, αλλα εγω το χω συνηθησει πλεον, και δε με ενοχλει. Αν πας για μεταχειρισμενο τσεκαρε αν μπαινει ευκολα η νεκρα (αναμμενο και σε θερμοκρασια λειτουργειας). Αν ειναι πρωτη σου μηχανη, βαλε καποιον που να ξερει ποσο ευκολα πρεπει να μπαινει.
119974
george77
09/02/2008, 00:59
Αχά!
Θα έπαιρνα το ninja 250 αλλά δεν κάνει 2,500 όπως το cbf250 :p κ δεν το βρισκεις και μεταχειρισμένο!
Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
Tsimpaei ladia oso ola ta monokylindra otan douleyoun poly wra se polles strofes. Patra a8hna me 140 eixa symplhrwsei sxedon 200 ml. Htan oriaka sthn katw grammh tou deikth. An 8es ta3idia a3izei ton kopo ena 2kylindro. To ninja mprosta sto cbf einai 8eiko. Yparxei kai ena v2 koreatiko pou exei bgei poly kalo kai xwris zhmies, to comet. An htan dokimasmeno tote pou phra to cbf 8a to protimousa. Omws 8a to dwseis gia poly liga lefta otan to alla3eis
thanosboy
09/02/2008, 09:49
comet yparhoun metahirismena?stin ellada pou bgikan?sto google ellada de to briska...
Εγώ τουλάχιστον το είχα δει στη περυσινή έκθεση μοτοσυκλέτας στο ανατολικό αεροδρόμιο.
Alexander
11/02/2008, 08:38
Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με λάδια...
@ledz:
Πες λίγο για την αλλαγή κεφαλής και το πώς έλυσες το πρόβλημα των σβησιμάτων.
Θυμάσαι ανταλλακτικά που χρειάστηκαν, τιμές κλπ;
Σε τί βαθμό είχες το πρόβλημα και πώς είναι τώρα η μηχανή;
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alexander
Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με λάδια...
@ledz:
Πες λίγο για την αλλαγή κεφαλής και το πώς έλυσες το πρόβλημα των σβησιμάτων.
Θυμάσαι ανταλλακτικά που χρειάστηκαν, τιμές κλπ;
Σε τί βαθμό είχες το πρόβλημα και πώς είναι τώρα η μηχανή;
Εδω (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=893032#post893032) λεω τι αλλαχτηκε. Ολη η δουλεια εγινε εντος εγγυησης αλλα φανταζομαι αν χρειαζοταν να πληρωσω θα ηταν πανω απο χιλιαρικο...
Τωρα η μηχανη δουλευει απταιστα, με ελαχιστο τσοκ τωρα με τα κρυα κραταει ρελαντι εντως 10 δευτερολεπτων και σταθεροποιειται ~1300-1500 εντως 2λεπτου... οπως θα επρεπε δλδ.:wave2:
PAPARIDIS
11/02/2008, 21:40
Μόλις σημερα ανακάλυψα το forum. Την οδηγώ απο το 2005. Τα προβλήματα γνωστα.
1. 5 λεπτά ζέσταμα τουλάχιστον με το αερα κλειστό.
2. Νεκρά θέλει τέχνη και τύχη να την πιάσεις.
3. Σβησίματα στα πρώτα 10 λεπτά της κίνησης με αποτέλεσμα να παίζω με συμπλέκτη και restart, σβήνει το ρολόι-Km κλπ
4. Ο ήχος της έχει αγριεψει παρ' όλα την συχνή αλλαγη λιπαντικού και την συντηριτική της οδήγηση εντος πόλης με συνέπεια να φοβάμαι για φθορές σε ρουλεμάν-ελατήρια.
5. Στα 100-120 Km - 8000rps κάπου κόβει σαν να μην μπορεί να δώσει τα γκάζια της.
6. Λιγο κουραστικό το σκύψιμο στο τιμόνι για μεγάλες αποστασεις
Κατα τα άλλα.
Φθηνή, αξιόπιστη, οικονομική στα καυσιμα, χωράει περίπου όπου και το παπί, παλίάς τεχνολογίας αλλά αξιόπιστος κινητήρας. Με τα λεφτά που έχει η καλύτερη αγορά.
ΥΓ. Ας έλειπε η Βραζιλία και η χειρότερη ποιότητα. Ως και οι ανοξείδωτες βίδες του ντεπόζιτου αρχισαν να σκουριάζουν. H Honda κερδίζει χρήματα απο τα εργατικά, χάνει το ονομά της και οι managers της έχουν την αίσθηση πως κάνει καλό στην εταιρεία;
Κώστας
Jimskeet2002
11/02/2008, 23:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από PAPARIDIS
Μόλις σημερα ανακάλυψα το forum. Την οδηγώ απο το 2005. Τα προβλήματα γνωστα.
1. 5 λεπτά ζέσταμα τουλάχιστον με το αερα κλειστό.
2. Νεκρά θέλει τέχνη και τύχη να την πιάσεις.
3. Σβησίματα στα πρώτα 10 λεπτά της κίνησης με αποτέλεσμα να παίζω με συμπλέκτη και restart, σβήνει το ρολόι-Km κλπ
4. Ο ήχος της έχει αγριεψει παρ' όλα την συχνή αλλαγη λιπαντικού και την συντηριτική της οδήγηση εντος πόλης με συνέπεια να φοβάμαι για φθορές σε ρουλεμάν-ελατήρια.
5. Στα 100-120 Km - 8000rps κάπου κόβει σαν να μην μπορεί να δώσει τα γκάζια της.
6. Λιγο κουραστικό το σκύψιμο στο τιμόνι για μεγάλες αποστασεις
Κατα τα άλλα.
Φθηνή, αξιόπιστη, οικονομική στα καυσιμα, χωράει περίπου όπου και το παπί, παλίάς τεχνολογίας αλλά αξιόπιστος κινητήρας. Με τα λεφτά που έχει η καλύτερη αγορά.
ΥΓ. Ας έλειπε η Βραζιλία και η χειρότερη ποιότητα. Ως και οι ανοξείδωτες βίδες του ντεπόζιτου αρχισαν να σκουριάζουν. H Honda κερδίζει χρήματα απο τα εργατικά, χάνει το ονομά της και οι managers της έχουν την αίσθηση πως κάνει καλό στην εταιρεία;
Κώστας
Φιλε μου αυτα που λες μαλλον συμβαινουν λογω κακης συντηρησης των βαλβιδων. Το λεω αυτο γιατι ειχα παρομοιο προβλημα. Πηρα το μηχανακι Ιανουαριο 2007. Πριν κανενα 3μηνο 4μηνο εκανα μεγαλο service στις 12,000 χλμ που μεσα ειχε και ρυθμιση βαλβιδων. Εφτασα εως στισ 15,000 κ το μηχανακι ειχε τα εξης.
Για να παρει μπρος ηθελε να παλευεις κανενα 2λεπτο με μιζα κ γκαζι.
Αφου επαιρνε δν επρεπε να το αφησω να σβησει γιατι αλλιως παλι το ιδιο πραγμα.
Μετα απο κανενα 2λεπτο με τσοκ κ γκαζι ( χωρις να μπορει να κρατησει μονο του ρελαντι) το ξεκινουσα κ παλι προσεχα για κανενα 10λεπτο οταν σταματουσα σε φαναρι να μην σβησει παιζοντας το γκαζι.
Μετα απο το 10λεπτο το μηχανακι πλεον κρατουσε ρελαντι...
Ειχε ομως διαφορετικο ηχο κ δεν ειχε καλη αποκριση στις μεσαιες.
Τελικα στις 15,000 χλμ το παω να το δουν εκει που το πηρα κ το συντηρουσα συμφωνα με το βιβλιο.
Το κραταν μια βδομαδα ψαχνοντας το καρμπυρατερ κ δν μπορουν να βρουν τι εχει. Τελικα με στελνουν σε ενα αλλο καταστημα το οποιο ειναι πιο εξουσιοδοτημενο για honda.
Σε 2 μερες το μηχανακι ειναι ετοιμο κ το προβλημα ηταν το εξης...:
Μου λεει ο μηχανικος οτι δν ειχαν ρυθμιστει ποτε οι βαλβιδες...:eek: :confused:
Τωρα το μηχανακι δουλευει οπως πρεπει να δουλευει. Παιρνει μπρος κατευθειαν, Εχει σωστο ηχο κ επισης εχει τεραστια διαφορα στις μεσαιες.
Οποτε ηθικο διδαγμα...:
να προσεχεται σε τι συνεργεια πατε τα μηχανακια...
Alexander
12/02/2008, 09:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από ledz
Εδω (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=893032#post893032) λεω τι αλλαχτηκε. Ολη η δουλεια εγινε εντος εγγυησης αλλα φανταζομαι αν χρειαζοταν να πληρωσω θα ηταν πανω απο χιλιαρικο...
Τωρα η μηχανη δουλευει απταιστα, με ελαχιστο τσοκ τωρα με τα κρυα κραταει ρελαντι εντως 10 δευτερολεπτων και σταθεροποιειται ~1300-1500 εντως 2λεπτου... οπως θα επρεπε δλδ.:wave2:
Πω ρε φίλε, τώρα το είδα το thread !!! Και έχει διάρκεια ενός χρόνου κιόλας !!! Πώς μου είχε ξεφύγει... Α, θυμήθηκα... Ήμουν στρατό... :D
Όντως, πάντως, η ρύθμιση βαλβίδων δεν λύνει το πρόβλημα του ρελαντί/σβησίματος. Απλά το ελαττώνει σε κάποιο σημείο. Το ίδιο και με τον καθαρισμό κλπ του καρμπυρατέρ.
Ωραίος ρε ledz, παίζει να είσαι ο μόνος που έχει δώσει λύση σε αυτό το θέμα. Και ευτυχώς που γλίτωσες και τα πολλά με την εγγύηση...
Και όσον αφορά αυτό που λέει ο Κώστας:
Αρχικά δημιουργήθηκε από PAPARIDIS
οφείλεται στο γρανάζι στην καμπάνα του συμπλέκτη, που του τρώγονται τα δοντάκια. Το άλλαξε ο μηχανικός μου και γλύκανε πάλι ο ήχος της.
Ευτυχώς το δικό μου δεν τα έχει όλα αυτά παρά μόνο το θέμα της νεκράς.
Βέβαια βελτιώθηκε πάρα πολύ με τα Castrol GPS λυπαντικά. Είναι λίγο ακριβούτσικα και δεν τα βρίσκεις σε συνεργεία συνήθως (λόγω ...τιμής - 12-15Ε το λίτρο), πρέπει να τα πάρεις από Castrol point αλλά είναι πολύ καλά και αξίζει να τα δοκιμάσετε...
Πριν από 10 ημέρες έκανα και το 1ο μου ταξίδι με τη CBF Από τον παλιό μέχρι Κόρινθο για στροφές, καινούργιο μετά μέχρι Ναύπλιο. Η επιστροφή ήταν όλο Εθνική 110-130 non-stop και με μπόλικο αέρα κόντρα. Κατανάλωση 4,05 λτ/100 χλμ στο πήγαινε και 5,2λτ/100 χλμ στην επιστροφή.
(Αργυρούπολη-Δρέπανο-Ναύπλιο = 7Ε , Ναύπλιο-Αργυρούπολη = 9Ε).
Κατανάλωση λαδιού μηδενική.
Το καλό μετά από αυτό είναι οτι ο κινητήρας "άνοιξε" , ξεκάπνισε , δυνάμωσε αρκετά.
george77
01/03/2008, 19:02
Παιδια απο μπαταρία πως τα πάει η μηχανή; Γιατί τα παπια έχουν μικρή (6V) και όταν έχεις φλας αναμμένο δεν πολυακούγεται η κόρνα :sick:
ΥΓ:
Άντε έχω πορωθεί θέλω να το πάρω το cbf αλλά πρέπει πρώτα να δώσω το Innova και δε βρίσκω αγοραστή!!! :a018:
Ολα τα ηλεκτρικα της δουλευουν ταυτοχρονα και χωρις προβλημα.
Ευτυχώς το δικό μου δεν τα έχει όλα αυτά παρά μόνο το θέμα της νεκράς.
Βέβαια βελτιώθηκε πάρα πολύ με τα Castrol GPS λυπαντικά. Είναι λίγο ακριβούτσικα και δεν τα βρίσκεις σε συνεργεία συνήθως (λόγω ...τιμής - 12-15Ε το λίτρο), πρέπει να τα πάρεις από Castrol point αλλά είναι πολύ καλά και αξίζει να τα δοκιμάσετε...
Για δες εδώ ΕΔΩ (http://www.trade-wind.gr/index.php?co=products&cat_id=81&prod_id=1290) στα 9 Ευρώ. :winka:
tasosrap
10/03/2008, 20:54
Καλησπερα!Ειμαι καινουργιος στην παρεα.Αν και εχω διαβασει τα παντα σε αυτο το forum σημερα αποφασισα να στειλω πρωτη φορα μυνημα.Εδω και δυο χρονια χρησιμοποιω ενα παπι για τις καθημερινες μου μετακινησεις.Αποφασισα να παρω κατι μεγαλυτερο επειδη το παπι παρεδωσε πνευμα και ετσι κατεληξα στο cbf 250.Ημουν αναμεσα σε αυτο και στο kawasaki er-6n αλλα λογω πρακτικοτητας και πιο καθημερινης χρησης κατεληξα στο cbf.θα επρεπε να προσεξω κατι κατα την αγορα;(θα παω αυριο να το κλεισω στο βυνιο)...Το περιβοητο προβλημα με την καμπανα τελικα εχει λυθει;θα μου το καλυψει η εγγυηση;ευχαριστω και οποιες συμβουλες ευπροσδεκτες....
Jimskeet2002
11/03/2008, 04:04
Καλωσηρθες στην παρεα. Η μονη συμβουλη φιλε μου ειναι πως αν μπορεις να παρεις το er-6 καλυτερα να το παρεις.
Το cbf θα σου φαινεται πολυ αργο μετα απο λιγο καιρο. Θα μπορεις και να κανεις κ κανενα ταξιδακι με το er-6. Οχι οτι με το cbf δεν μπορεις αλλα το cbf σε ταξιδι θα το εχεις συνεχεια σχεδον τερμα.
Αυτα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Jimskeet2002
Καλωσηρθες στην παρεα. Η μονη συμβουλη φιλε μου ειναι πως αν μπορεις να παρεις το er-6 καλυτερα να το παρεις.
Το cbf θα σου φαινεται πολυ αργο μετα απο λιγο καιρο. Θα μπορεις και να κανεις κ κανενα ταξιδακι με το er-6. Οχι οτι με το cbf δεν μπορεις αλλα το cbf σε ταξιδι θα το εχεις συνεχεια σχεδον τερμα.
Αυτα.
:a18: what he said...
Jimskeet2002 παιζουμε lfs (http://www.lfs.net) ?
Galvatron
13/03/2008, 12:48
Μαγκες μολις εγινα κατοχος cbf 250 μεταχειρισμενου κ ειμαι κατευτυχισμενος!!!!!Αρχικα εψαχνα για κανα μοταρντ αλλα με το που το ειδα το ερωτευτικα...Το πηρα ασημι,3500χμ,3000ευρω,μοντελο 1/06,σε υπεραριστη κατασταση.Το ειχε ενας μπαρμπας για λιγους μηνες κ μετα πηρε το 600αρι.Το μηχανακι ειναι στην εντελεια!!!Ουτε γρατσουνια.Ακομα κ ο λαιμος στην εξατμιση γυαλιζει....Τεσπα,σκεφτομαι για κανα τελικο να του περασω κ καμια καρινα.Καμια συμβουλη να μου πετατε γιατι δεν εχω ιδεα τι θελει ενα cbf.Συντομα κ φωτο....
george77
13/03/2008, 13:08
Jimskeet2002 παιζουμε lfs (http://www.lfs.net) ?
Εαν παίζετε lfs παιδιά (να κάνω κι εγώ τον προσηλυτισμό μου) ελάτε στο www.gvrteam.gr έχουμε Ελληνική ομάδα για εξομοιωτές αγώνων και ιδιαίτερα το lfs. Είστε ευπρόσδεκτοι ;)
PanosVIB
16/03/2008, 13:57
Μιας & το καμακώνω έντονα το συγκεκριμένο μοντέλο τελευταία...Θα ήθελα να αναφέρω πως μου κάνει εντύπωση το πόσα πολλά cbf 250 πουλιούντε..
Θα ήθελα να ρωτήσω κατα πόσο εύκολη υπόθεση είναι η μεταπωληση του..Γιατί δέν θα το αγοράσω με σκοπό να το κρατήσω πάνω απο 1 βαριά 2 χρόνια...
Ολοι με την ιδια σκεψη με εσενα το αγοραζουν.
Ειναι μια μοτοσυκλετα για να εκκινησεις την μοτοσυκλετιστικη σου πορεια και οταν νιωσεις ετοιμος το δινεις και πας για αλλα.
Οπως σε 1-2 χρονια θα ψηνεσε να το δωσεις, θα σκεφτεται καποιος σαν και εσενα τωρα.
PanosVIB
16/03/2008, 14:04
Ναι αλλά τα 2.500-2.700 δέν θέλω σε ένα χρόνο να είναι 1.500...που με το πλήθος των cbf που βλέπω στις αγγελίες δέν ξέρω άν θα είναι & 1.500...
Οσο κρατιεται η τιμη του καινουριο στα 3900 δεν θα χασεις πολλα.
Οτι θα χασεις ειναι σιγουρο αλλα οχι πολλα
Μιας και τα παπια ειναι απο 1500-2000 εκει κοντα θα πωλουντε και τα σιμπιεφ σε κανα χρονο+ απο τωρα.
tasosrap
16/03/2008, 20:51
Παιδια καλησπερα!Το πηρα το cbfακι την πεμπτη και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Καμια σχεση με το παπι.Ηθελα να ρωτησω ποσο σας πηραν για το πρωτο servise στα 1000χλμ. και τι ακριβως σας αλλαξαν...
Αρχικά δημιουργήθηκε από tasosrap
Παιδια καλησπερα!Το πηρα το cbfακι την πεμπτη και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Καμια σχεση με το παπι.Ηθελα να ρωτησω ποσο σας πηραν για το πρωτο servise στα 1000χλμ. και τι ακριβως σας αλλαξαν...
Τιποτα :D
Λαδια και φιλτρο λαδιου και ενα γενικο all around check (σφιξηματα κτλ)
tasosrap
16/03/2008, 21:05
Α δεν το ηξερα οτι το πρωτο servise ειναι δωρεαν...Ευχαριστω για την αμεση απαντηση...
Λεωνίδας
17/03/2008, 09:21
ε όχι και τίποτα
πληρώνεις λάδια και το φίλτρο (πρέπει να 'χα δώσει 15? αλλά πάει αρκετός καιρός)
Αρχικά δημιουργήθηκε από tasosrap
Α δεν το ηξερα οτι το πρωτο servise ειναι δωρεαν...Ευχαριστω για την αμεση απαντηση...
Γενικα δεν ειναι δωρεαν
Απλα οταν το τσιμπησα το μοτορι εγινε ετσι το ντιαλ :D
Παντως λαδια μαζι με φιλτρο αν αλλαξεις κανα 20αρικο (αναλογα τι λαδια θα βαλεις)
Λεωνίδας
17/03/2008, 12:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Γενικα δεν ειναι δωρεαν
Απλα οταν το τσιμπησα το μοτορι εγινε ετσι το ντιαλ :D
Παντως λαδια μαζι με φιλτρο αν αλλαξεις κανα 20αρικο (αναλογα τι λαδια θα βαλεις) η εργασία είναι δωρεάν από την αντιπροσωπεία
τουλάχιστον έτσι ήταν όταν το πήρα
Γεια σας,
ειναι η πρωτη φορα που στελνω μηνυμα αν και εχω διαβασει αρκετες συζητησεις σας..πριν λιγες μερες πηρα το cbf 250! ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο τη συμπεριφορα του στο δρομο (αν και δεν εχω καθολου εμπειρια καθως ειναι η πρωτη μου μηχανη).παρ'ολα αυτα εχω εντοπισει ενα μικρο προβλημα με την ευρεση της νεκρας που όμως ξεπερνιεται...:wave2: ;)
Μαθε να βαζεις νεκρα 2-3 μετρα πριν σταματησεις στο φαναρι / διασταυρωση, και θα δεις οτι συντομα θα ξεχασεις αυτο το θεμα. Το οτι εχει μια παραπανω δυσκολια απο αλλα μηχανακια ισχυει παντως, ειναι προβλημα κατασκευης.
Welcome :)
Galvatron
18/03/2008, 23:05
Παιδες καμια προταση για λαιμο κ τελικο εχετε?μαρκες,τιμες κ ολα τα σχετικα....Δεν παλευεται η εργοστασιακη....
Δεν ψαχνω για θορυβο αλλα πιο πολυ να ελευθερωσω λιγο το μηχανακι