View Full Version : Moto Vs Αuto ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ...
2 σχόλια:Επειδη το έχω το περιοδικο ένας χρόνος του 1.35-1.36 είναι καλός όταν ένα αμάξι υστερει σε δύναμη(το γρηγορότερο αμάξι του τεστ έχει στα φρένα της Κ1 μόλις 207χιλ/ώρα...μια SS1000 έχει μαζέψει κανα 250αρι...ίσως και παραπάνω.....επίσης στην είσοδο της Κ13 το καλύτερο αμαξι του τεστ έχει 140κάτι όταν η μοτο έχει 180+....) και κυρίως σε στήσιμο(νομίζω δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν ξέρω και πολλά απο αμάξια ότι τα συγκεκριμένα είναι σε αντιστοιχία με σπορτούρινκ μοτοσυκλέτα(π.χ VFR) και όχι με ss..έτσι εξηγείται το γεγονός ότι το σοuπερ-μίνι σουζουκι swift που είναι μικρό αλλά απόλυτο κάνει σχεδον ίδιο χρόνο με το θηριο το Focus ST με την διπλάσια ροπή και δύναμη.To ST μπορει να παίρνει κεφάλια στο δρόμο αλλα για πίστα δεν κάνει,το χουν ''μαλακώσει'' και βαρύνει πολύ.
τεσπά κι εγώ μοτό γουσταρω γιατί εκτός της αίσθησης που δεν περιγράφεται μου δίνουν την οικονομική δυνατότητα να παω όσο πιο μακριά μπορώ...σε θέματα ταχύτητας,ορίου,επικινδυνότητας..γιατί έτσι κι αλλιώς είναι απ τη φύση της ''ειδική'' σε τέτοια θέματα σε σχέση με το αμάξι.
τ αμάξια με λεφτά και κατάλληλα χέρια είναι εξίσου συναρπαστικά.
λίγες σκηνές με το ''βλέμμα του τρελού'' :beer: (1.8 Mb)
http://www.rapidfile.fr/wget.php?id=IWgSIZ40
TheOneAB
10/01/2007, 12:47
ακου να σου πώ ανάπηρε και ειλικρινά η τελευταία φορά που προσπαθώ....να τους ρίχνεις μπατσάκια ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ έγραψα κατάλαβες φουκαριάν?όσο το τι με κάνει το οτιδήπωτε το αφήνω...και εν συνεχεία έγραψες για ένα αμάξι?!?ειδικό που όπως σου χουν πει ανάπηρε οι 1000 μύριοι ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ στους δρόμους!όσο το δεν είναι ακριβό....να μια τέτοια στιγμή θα πρεπέ κάποιος να σου ρίξει/σφυρίξει μια φαπίτσα μπας και ξυπνήσεις/πέσει το 10αρικο! ελπίζω να γινα κατανοητός....
Αρχικά δημιουργήθηκε από bored
κόφτε τις μαλακίες πιά
ένα caterham είναι πιό γρήγορο από μηχανή σε πίστα, είναι νορμάλ τιμής και δεν είναι "supercar". 500 κιλά 250 άλογα. Δεν είναι ιδιαίτερα χαμηλά ούτε έχουν αναρτήσεις τσιμέντο και γι'αυτό είναι πιό άνετα στο δρόμο από ss.
Είχαν απαγορευτεί από τους αγώνες γιατί ήταν εκτός ανταγωνισμού.
Είναι πανάλαφρα και όταν λέμε πάνε γαμιόντας το εννοούμε. Δυό-τρεις εδώ μέσα ξέρουν για τι μιλάω και ξέρουν ότι δε λέω ό,τι μου κατέβει.
μιλάω για αυτοκίνητο που στην πίστα είναι πιό γρήγορο από koenigsegg ccx (800hp), ferrari enzo, carrera gt...
http://www.carpages.co.uk/caterham/caterham_too_fast_to_race_again_21_04_03.asp
http://en.wikipedia.org/wiki/Caterham_Cars
Καλα τι κολημα εχεις φαει με αυτα τα αυτοκινητα ρε φιλαρακι???? :yuck:
ΔΕν παιρνεις απο λογια εσυ,ντε κ καλα να συμφωνησουμε με τις αποψεις σου!!!
Ε οχι ρε φιλαρακο δεν συμφωνω με αυτα που λες γιατι η μονη σου εμπειρια στα γρηγορα αυτοκ κ μηχανες ειναι απο το google κ απο το ΚΑΛΑΜΙ που εχεις καβαλησει!!!Αλοιως δεν θασουν τοσο ξερολας!!!!:wave2:
ΥΓ. μαλλον για κουλαδι σε κοβω στο οδηγημα αυτοκ η μηχ!!!:lol:
vassilis88
10/01/2007, 14:01
τα κειτεραμ ειναι απ τα λιγα αυτο που αξιζουν..σαν μηχανη με 4 ροδες ενα πραγμα..οτι πιο αγνο στα 4 τροχα μετα απο καρτ..δν πρεπει να ναι πολυ ακριβα για τα δεδομενα των αυτο ,αλλα δν ξερω αν αντιπροσωπευονται εδω..κ η χρηση τους ειναι μονο για πιστα..track day cars..κατι σαν τα supersport των αυτο..αυτα τα lotus κλπ..
μπλα μπλα μπλα
Καθότι είμεθα στις διαμάχες, θα μπορούσα να ασχοληθώ και να πω ότι ένα πυραυλοκίνητο δίτροχο ίσως είναι πιο αργό από ένα πυραυλοκίνητο τετράτροχο (καί σε πίστα, αρκεί να στρίβει).
Η ουσία είναι ότι σε τέτοια ποστ με θεωρητικά στοιχεία που δεν υπάρχει ιδία πείρα από κάποιον που όντως πήρε ένα caterham και το τσάκισε σε μια πίστα (ή έστω μια Ferrari), η συζήτηση πάσχει. Η άλλη ουσία είναι ότι το πυραυλοκίνητο μηχανάκι θα γούσταρα να το πάω βόλτα, το άλλο όχι.
Ο δούκας όμως έδωσε χρόνους τουλάχιστον.
Και bored... Δεν μιλάω για πράγματα που δεν έχω κάνει, εσύ;
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
τα κειτεραμ ειναι απ τα λιγα αυτο που αξιζουν..σαν μηχανη με 4 ροδες ενα πραγμα..οτι πιο αγνο στα 4 τροχα μετα απο καρτ..δν πρεπει να ναι πολυ ακριβα για τα δεδομενα των αυτο ,αλλα δν ξερω αν αντιπροσωπευονται εδω..κ η χρηση τους ειναι μονο για πιστα..track day cars..κατι σαν τα supersport των αυτο..αυτα τα lotus κλπ..
+1, αλλα και παλι, 40.000+ ? μονο για track day? πολλα δεν ειναι? Τα 600αρια SS ειναι κοντα στα 11.000 ?... (Αν κι αμα τα ειχα θα το παιρνα! To csr200 :D )
Επειδη εχουμε πνιγει σε μια κουταλια νερο εδω και αρκετες ημερες , η απαντηση στο ποιος εχει δικιο ειναι απλη.
ΟΛΟΙ !!! (ο καθενας απο την μερια του)
Και εξηγουμαι :
Ο DUKASII εχει δικιο γιατι λεει οτι τα συγκεκριμενα αυτοκινητα του τεστ ειναι ποιο αργα απο τα μοτο . Κατανοητοτατο και αδιμφισβητητο.
Ο bored απο την μερια του μας λεει οτι στις Σερρες ενα caterham ειναι ποιο γρηγορο απο αυτες τις μοτο. Αν και δεν το ηξερα αυτο το οχημα πιο πριν, το εψαξα και προφανως εχει δικιο.
Ειδαμε χθες την 4η μερα του Ντακαρ (οπως και ολες τις προηγουμενες) τις κερδισε αυτοκινητο.
Μεσα στο καρτοδρομιο στις Αφηδνες δεν πα να εχεις Πορσε , Φεραρι, R1 ή Σουπερ μοταρ ποιο γρηγορα γυρναει ενα καρτ.
Λοιπον τζαμπα σκατε ολες αυτες τις μερες. Το καθε οχημα υπο συγκεκριμενες συνθηκες ειναι γρηγοροτερο απο το αλλο.
Αρα οταν λες οτι το "α" ειναι πιο γρηγορο απο το "β" ετσι γενικα χωρις παραμετρους επι της ουσιας δεν λες τιποτα. :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Επειδη εχουμε πνιγει σε μια κουταλια νερο εδω και αρκετες ημερες , η απαντηση στο ποιος εχει δικιο ειναι απλη.
ΟΛΟΙ !!! (ο καθενας απο την μερια του)
Και εξηγουμαι :
Ο DUKASII εχει δικιο γιατι λεει οτι τα συγκεκριμενα αυτοκινητα του τεστ ειναι ποιο αργα απο τα μοτο . Κατανοητοτατο και αδιμφισβητητο.
Ο bored απο την μερια του μας λεει οτι στις Σερρες ενα caterham ειναι ποιο γρηγορο απο αυτες τις μοτο. Αν και δεν το ηξερα αυτο το οχημα πιο πριν, το εψαξα και προφανως εχει δικιο.
Ειδαμε χθες την 4η μερα του Ντακαρ (οπως και ολες τις προηγουμενες) τις κερδισε αυτοκινητο.
Μεσα στο καρτοδρομιο στις Αφηδνες δεν πα να εχεις Πορσε , Φεραρι, R1 ή Σουπερ μοταρ ποιο γρηγορα γυρναει ενα καρτ.
Λοιπον τζαμπα σκατε ολες αυτες τις μερες. Το καθε οχημα υπο συγκεκριμενες συνθηκες ειναι γρηγοροτερο απο το αλλο.
Αρα οταν λες οτι το "α" ειναι πιο γρηγορο απο το "β" ετσι γενικα χωρις παραμετρους επι της ουσιας δεν λες τιποτα. :wave2:
Σωστος!!! :beer: :beer: :beer:
δεν είναι trackday cars ρε σεις τα caterham... βγάζουν πινακίδες κανονικά. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, μηχανικά ή κατασκευαστικά. είναι ιδιαίτερα απλά μηχανήματα. απέριττα.
γω μηχανή προτιμώ πάντως... αλλά και για ένα τουτούνι δεν θα πω όχι! Γιατί, δηλαδή; Πρέπει επειδή , σύμφωνα με τον zireous, η μηχανή είναι πιό διασκεδαστική, να μην χαίρομαι την οδήγηση αυτοκινήτου;
τέλος πάντων.
vassilis88
11/01/2007, 13:20
ε ναι πινακιδες βγαζουν αλλα.. μονο για τρακ ντευς κανουν..:D
θα παει κανεις δλδ βολτα εξω μ αυτο?
για το αλλο τωρα ,σιγουρα η οδηγηση μοτο ειναι πολυυυυ πιο διασκεδαστικη απο του αυτο ,αλλα δν σημαινει οτι δν πρεπει να χαιρομαστε το αυτο.. ειδικα αν ειναι ελαφρυ κ καλοστημενο ειναι μια χαρα!
τα κειτεραμ οπως κ οι λοτους ελιζ εχουν αισθηση μεγαλου καρτ!δν εχουν κ πολυ σχεση με τα νορμαλ αυτοκινητα.
τωρα αν καποιου δν του αρεσουν τα καρτ ειναι αλλο θεμα...
MIKE_16V
11/01/2007, 13:49
:winka:
74274
bored
οταν το παρεις ελα να με πας μια βολτα.
Και τι μοτο ειπαμε οδηγεις??/
θα παει κανεις δλδ βολτα εξω μ αυτο?
τα κειτεραμ οπως κ οι λοτους ελιζ εχουν αισθηση μεγαλου καρτ!δν εχουν κ πολυ σχεση με τα νορμαλ αυτοκινητα.
τωρα αν καποιου δν του αρεσουν τα καρτ ειναι αλλο θεμα...
ω ναι θα πάει βόλτα, θα πάει...
όσο για το άλλο που λες... caterham και συναφή openwheelers (όχι elise exige κτλ, αυτά δεν είναι ούτε καν όσο γρήγορα οσο ένα caterham) θυμίζουν καρτ απλούστατα επειδή κρατάνε στις στροφές πολύ περισσότερο από καθημερινά αυτοκίνητα. Αυτό δεν τα κάνει με καμία συγγενικά των καρτ. μην τα μπλέκουμε.
vassilis88
11/01/2007, 15:26
ε γι αυτο ειπα "αισθηση"
η ελιζ οκ δν ειναι στο ιδιο στυλ...
απλα ειναι κατι αναμεσα σε νορμαλ αμαξι .. κ caterham!
κ επειδη δν υπαρχει αλλο τετοιο ειναι το αγαπημενο μου!!
καλα οκ τωρα βολτες μπορεις να πας, μονο το καλοκαιρι!
αλλιως θες εξοπλισμο μηχανης!
αλλα κ παλι με την ελιζ ας πουμε κανεις ενα ταξιδι ενω με το caterham που θα πας!?
αλλα φυγαμε off topic..
ω ναι θα πάει βόλτα, θα πάει...
όσο για το άλλο που λες... caterham και συναφή openwheelers (όχι elise exige κτλ, αυτά δεν είναι ούτε καν όσο γρήγορα οσο ένα caterham) θυμίζουν καρτ απλούστατα επειδή κρατάνε στις στροφές πολύ περισσότερο από καθημερινά αυτοκίνητα. Αυτό δεν τα κάνει με καμία συγγενικά των καρτ. μην τα μπλέκουμε.
:lol: :lol: :a022: :a022: :a022: :a022: δεν το αλαζεις με τιποτα εσυ!!!Εισαι πολυ επιστημονας ρε ανθρωπε!!!:yuck: :yuck:
να κανουμε εναν ερανο να σου παρουμε ενα caterham μπας κ αλαξεις γνωμη!!!!!:lol:
re de pas sto diaolo, lew gw; geloie:yuck:
GeorgeFZR
11/01/2007, 16:25
pantws auta ta caterham pou einai mixanimata tou satana :p edw sto england vgazoun kanonika pinakides kai ta vlepeis na kikloforoun se eparxiakous dromous ta kalokairakia
Αρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR
pantws auta ta caterham pou einai mixanimata tou satana :p edw sto england vgazoun kanonika pinakides kai ta vlepeis na kikloforoun se eparxiakous dromous ta kalokairakia
κ εδω στην κυπρο, παλι κανονικα κυκλοφορουν...
κ αμα τα πετυχεις κατι απογευματα να μαζευονται κ να παιζουν ολα μαζι.... :p :p :p
zoropatra
11/01/2007, 16:32
πιστευω οτι ενα τουτου σε οχι και τοσο καλο δρομο θα στριψει καλυτερα απο μια μοτο!!!
λες να ειμαι :a27: ?
TheOneAB
12/01/2007, 09:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από k600
:lol: :lol: :a022: :a022: :a022: :a022: δεν το αλαζεις με τιποτα εσυ!!!Εισαι πολυ επιστημονας ρε ανθρωπε!!!:yuck: :yuck:
να κανουμε εναν ερανο να σου παρουμε ενα caterham μπας κ αλαξεις γνωμη!!!!!:lol: μαλλόν δεν έχει ακόμα δίπλωμα το πιτσιρίκι βρε τι έρανο για τουτονι να του πάρουμε?αστο φουκαριάρικο/ταλαίπωρο στην βλακεία του και όλα καλά!σκοπό δεν πρώκεται να αλλάξει :a022: :a022: τουλάχιστον με γκουγκλάρισμα και συναφή δεν κινδυνεύει κανείς!ας τραγουδά η καραμούζα ότι θέλει. το κακό έχει ήδη γίνει(οι φαπίτσες που σου αναφερα βλε?όσο ήσουν μικρός,τεσπα μπουσούλαγες ακόμα?νιενιε αυτές ενοω)....όσο για κάποιες άλλες γνώμες που ακούστηκαν εδώ και λένε περι περιστάσεων και αναλόγως με αυτές το καθένα είναι καλύτερο ναι οκ θα συμφωνήσω αλλά εδώ ο λαλάκης προσπαθούσε να μας πεί ότι στην συγκεκριμένη πίστα (που άλλα παιδια του αναλύσαν χρόνους που κάνουν...)το εν λόγω....σκάλωμα του caterham(φτηνό σίγουρα δεν είναι και είναι παιχνίδι για ανθρώπους που....τα χουν)...παεί καλύτερα όπως παει καλύτερα και στους δρόμους απο ότι η μηχανές και δεν κοστιζουν πολλά και ότι άλλη βλακεία θές έχει πετάξει....όσο για τον τίτλο της διαμάχης τουλάχιστον ο γελοίος ούτε αυτό δεν έκανε σωστα ο μπάζος....αυτο λέει και αναφέρετε σε μια και μονο μια μάρκα θεόστραβη βίδα του!και που είσαι βλαμένε.....μια και έχεις αρχίσει τις ευχούλες κλπκλπ εδω πέρα(είπες στον άλλο να πα στο διάολο και τον χαρακτήρισε ο ποιος????????γελιο????αχαχουχα....)δεν κάνεις άμεσα εφαρμοστέα την ευχούλα πάνο σου?παλιοληγματια?
H.A.Balafoutre
12/01/2007, 10:57
Ρε παιδιά, μια φορά είχα πάει Σέρρας για καφέ στην πίστα και πίσω. Ήταν μηχανές κι έτρεχαν, Σερραίοι τις καθημερινές, αλλά κι ένα τέτοιο με με μιαν αγγλική σημαία για βάψιμο στο καπό.
Ο τύπος μερακλής και ετοιμασμένος για προπόνηση. Κάνει σήμα ο Ολύμπιος να βγούν οι μοτό και να μπεί το Caterham ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Μέχρι να πάει το Caterham να πάρει φόρα από τα Pits και να βγεί στην πίστα,
έκοψε ντίζα συμπλέκτη.......:lol: Συμβαίνουν αυτά βέβαια.
Ρε theoneab, είσαι 30 χρονών και εκφράζεσαι έτσι;
πάρτε έναν ώριμο :rotflmao:
τράβα απέκτησε "πεδία" πρώτα μπας και γίνεις "οδυγός"
μάλλον θα πιστεύεις και στο μάτιασμα/ξεμάτιασμα...
to catterham einai teleio
very bored pigaine pare ena na ksevaretheis gia ti tis moto mallon tis varethikes.
kai otan deis moto pes tis oti thn exeis:lol: :lol: :lol:
για να καταλάβω..
λες οτι το κειτερμαν πως το λένε σε μια πιστα ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ..σα το mugello ΑΣ ΠΟΥΜΕ...
θα παει πιο γρηγορα απο ένα μοτο των 180 hp????
ενα αμάξι με 250 αλογα?
εγω λεω πως σε καθε γυρο θα τρωει και καμια 20 αρια δευτερολεπτα το μπρικι που λες και μονο σε καμια πιστα για καρτ θα είναι μπροστα.
δεν καταλαβαίνω κάτι και θα ήθελα να μου το εξηγήσεις:
γιατί, ενώ δεν ξέρεις περί τίνος πρόκειται, υποθέτεις ότι η μηχανή είναι πιό γρήγορη από το caterham, "ένα αμάξι με 250 άλογα";
επειδή η μέχρι τώρα εμπειρία σου σου έχει δείξει ότι τα αυτοκίνητα είναι πιό αργά από μοτοσυκλέτα;
Νισαφι πια με το μπουρδελο το catering.
Και συ ρε τσιρο τι καθεσαι και σκιζεσαι να αποδειξεις πραγματα για τα οποια δεν γνωριζεις τιποτα απο προσωπικη εμπειρια;
Ουτε πειρα εχεις με σοβαρο μηχανακι και γρηγορη οδηγηση, και σιγουρα ουτε με σουπερκαρ.
...μερικα πραγματα δεν ειναι απλα μαθηματικα.
Ουτε απο βιντεο και αρθρα μπορεις να διαμορφωσεις αποψη.
Αιντε...:rolleyes:
δεν καταλαβαίνω κάτι και θα ήθελα να μου το εξηγήσεις:
γιατί, ενώ δεν ξέρεις περί τίνος πρόκειται, υποθέτεις ότι η μηχανή είναι πιό γρήγορη από το caterham, "ένα αμάξι με 250 άλογα";
επειδή η μέχρι τώρα εμπειρία σου σου έχει δείξει ότι τα αυτοκίνητα είναι πιό αργά από μοτοσυκλέτα; Και οκ εγω δε ξέρω περι τινος προκειται και δεν εχω οδηγησει το μπρικι που λες και δε ξερω τιποτα..
αλλα το μόνο σιγουρο ειναι οτι με 250 αλογα οι επιταχυνσεις του και η τελικη του ταχυτητα (που και λογω της αεροδυναμικης του σχεδιασης) δε το βλεπω να μπορει να ανταγωνιστει με τιποτα μια μοτο με 180 αλογα.
.κουβεντα κανουμε και σε προκαλώ λοιπον να μουπεις πως στο διαολο ενα μπρικι σαν αυτο που λες θα κοντραρει σε πιστα ΜΕΓΑΛΗ ενα SS.
αν υποθεσουμε οτι ξεκινανε μαζι το μηχανάκι εχει αποκτησει ενα πλεονεκτημα στις ευθείες που αμφιβάλω αν το μπρικι μπορει να το αντισταθμισει αυτο σε καποιες (οχι ολες φυσικα γιατι το μηχανακι μπορει να στριψει σε ανοιχτες στροφες με χιλ που το μπρικι ουτε μπορει να πιασει)στροφες.
MIKE_16V
12/01/2007, 13:09
Για να μπηκε και ο κυριος Κρουκης σε αυτο το ποστ.....τα πραγματα ειναι σοβαρα.:D
Σε εχω και με την vespa..στα μεγαρα:smilea:
Τωρα οσο αναφορα τα caterham......οσο δυσκολο ειναι να πας ενα ss to 180hp γρηγορα αλλο τοσο ειναι και ενα caterham των 250hp.....
Τωρα πιο ειναι πιο γρηγορα...ανεβειτε μια Σερρες μια μερα που θα ειναι καποιος απο το Track day special...δειτε τι χρονους κανει...να σας λυθει η απορια.
vassilis88
12/01/2007, 13:21
τα αμαξια απο κατασκευης τους ,λογω πατηματος με 4 τροχους ,μπορουν να στριψουν γρηγοροτερα απο μηχανη σε κλειστα κομματια.
στην ευθεια θα μεινει πισω το αυτοκινητο εκτος αν ειναι κανα radical turbo που ειναι ακομα πιο εξτρημ κατασκευη ,δλδ σαν μικρη φορμουλα.
αρα σε ανοιχτη πιστα δν εχουν κ πολυ τυχη.
το σωστο ειναι οτι αυτα τα ελαφρια ,καλοστημενα ,σχετικα αδυναμα κ φτηνα για τα δεδομενα των αυτοκινητων ,τα caterham κ οι lotus ,ξεφτιλιζουν στην πιστα πολυ ακριβοτερες κατασκευες...
.....αλλα οχι μηχανες....
τουλαχιστον ,δεν νομιζω......
re de pas sto diaolo, lew gw; geloie:yuck:
Ενα τελευταιο θα σου πω κ δεν θα ξαναασχοληθω μαζι σου!!
Επειδη το επιπεδο σου στις βρισιες ειναι πολυ χαμηλο,αν θελεις μπορω να σε παω μια βολτιτσα με μηχ για να σου το ανεβασω στα υψη!!
(πολλοι πιστευω θα ηθελαν να σε πανε)!
Θα υπαρξει μονο ενα προβλημα,οτι θα ασπρισουν τα μαλια σου πολυ,ομως μην στεναχωριεσαι θα ταιριαζουν πολυ με το :a022: που παιζεις!!!:wave2: :wave2: :wave2:
TheOneAB
12/01/2007, 13:39
Ρε theoneab, είσαι 30 χρονών και εκφράζεσαι έτσι;
πάρτε έναν ώριμο :rotflmao:
τράβα απέκτησε "πεδία" πρώτα μπας και γίνεις "οδυγός"
μάλλον θα πιστεύεις και στο μάτιασμα/ξεμάτιασμα... όπως ανάφερα λουκουμά τουμπανιασμένης βλακείας όταν νιώθω πως προκαλούμαι και θελήσω να γράψω και σε ανάπηρα παιδια σαν την βλακομουτσουνάδα σου εκφράζομαι και μιλαω ανάλογα. Έχεις ξεσκιστεί μεταφορικά μιλώντας πάντα (στην πράξη το τι κάνεις είναι της κολάθρας σου θέμα και δεν απασχολεί κανένα)να γράφεις μπουρουμπουρου μαλακιες και ενώ κανα δυο πρωσπαθούν και σου μιλάν μπας και...εσυ.:a022: :a022: όταν μιλα όμορφα ο άλλος μπουλη και εσυ απαντας με ειρωνια.....
ΚΑΝΕΝΑ Προβλημα αναπηρε!και όπως συνεχιζουν και σου λένε 1000 εδω μέσα συνεχιζε:a31: :a022: :a31: :a022: εδω μέσα είσαι οκ! να μην βγείς στο δρόμο μόνο λαλάκη!
επίσης για το τι θα κάνω....μην σε μέλει βλε σκατοφτυαρο!ακόμα και στην Αγγλια που τα βλέπεις σε δρόμους τα αγαπημένα σου, οδήγησα για καμια 5 χρόνια δίχως πρόβλημα τώρα αν είμαι η όχι οδηγός λαλάκη η γνώμη ΕΙΔΙΚΑ απο ένα γελοίο απείρως ηλίθιο όσο και ανεγκέφαλα μουλαροτικό ζώο σαν εσε....πραγματικά είναι γραμένη στα αρχαία μου.
Ως ειθιστε να σου λέω....ζοντοβολο ελπίζω να έγινα κατανοητός αναπηρε!
κατάλαβα οτι μιλαμε για τον τσιρο.
ακυρα ολα ρε..
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ...
επειδή έχω δει χρόνους που γράφουν κάτι ανώμαλα κατασκευάσματα (τα έχω αναφέρει... αλλά βλέπεις, αν έχει παραπάνω από 2 ρόδες είναι για πέταμα, koenigsegg ccx, masserati mc12, ferrarri enzo, zonda F) και μετά είδα και τι χρόνο γράφει ένα caterham (το οποίο δεν είναι ούτε supercar, ούτε ακριβό, ούτε μόνο για πίστα, αντίγραφο ενός παλιού αμαξιού είναι. lotus του '70), γι'αυτό λέω μην είμαστε τόσο βέβαιοι πιά ότι η μηχανή πάει πιό γρήγορα. μοτοσυκλετιστικό φόρουμ, δε λέω, αλλά επιτέλους, όχι και τόσο πολωμένοι που να απορρίπτουμε αμέσως κάτι, ή επειδή το ανέφερε ο τσίρος...
κάποιοι εδώ μέσα το έψαξαν πρώτα, άλλοι ήξεραν τι είναι, άλλοι... ...
αυτό που με λυπεί είναι που ξεκίνησαν απίστευτοι χαρακτηρισμοί προς εμε, αμφιβολίες, ερωτήσεις του τι οδηγώ, λες και έχει σημασία για το θέμα :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TheOneAB
βλακείας ανάπηρα παιδια βλακομουτσουνάδα κολάθρας πρωσπαθούν μπουλη αναπηρε λαλάκη σκατοφτυαρο λαλάκη γελοίο ηλίθιο ανεγκέφαλα μουλαροτικό ζώο ζοντοβολο αναπηρε! I am intrigued by your ideas and i would like to subscribe to your newsletter.
λίγα έγραψες ρε, και ανέμπνευστα... μόνο αυτό έχεις; για ξεδίπλωσε σε όλο του το μεγαλείο τον εσωτερικό σου ψυχισμό... Έλα να σε δούμε, γιατί έχουν λείψει άνθρωποι τέτοιου βεληνεκούς από το φόρουμ.
vassilis88
12/01/2007, 14:02
αντίγραφο ενός παλιού αμαξιού είναι. lotus του '70
της lotus seven!!γι αυτο τα λενε caterham super seven!!
...
α ,who is τσιρος???
Ή μιλήστε σαν άνθρωποι ή το στέλνω το ποστ σε τόπο χλοερό.
εγώ είμαι ο τσίρος. με είχανε κάνει ban παλιότερα, όταν με το nick gTsiros τα πήρα στην κράνα με τις αρλούμπες που άκουγα. Φαίνεται σε αυτό το φόρουμ είναι ανεκτό να λες ό,τι κουλό να'ναι (εξωγήινους, κοίλη γη, έλληνες από το διάστημα, μπέβατρα, να απειλούν ότι θα σε ταΐσουν σε σκυλιά κτλ) αλλά όχι και να αντιδράς απέναντι σε αυτά τα κουλά. Ε, μετά με το nick tsiros_temp πάλι με κάναν ban και μετά ξανά με το nick 'φιλαλήθης'...
εγώ είμαι ο τσίρος. με είχανε κάνει ban παλιότερα, όταν με το nick gTsiros τα πήρα στην κράνα με τις αρλούμπες που άκουγα. Φαίνεται σε αυτό το φόρουμ είναι ανεκτό να λες ό,τι κουλό να'ναι (εξωγήινους, κοίλη γη, έλληνες από το διάστημα, μπέβατρα, να απειλούν ότι θα σε ταΐσουν σε σκυλιά κτλ) αλλά όχι και να αντιδράς απέναντι σε αυτά τα κουλά. Ε, μετά με το nick tsiros_temp πάλι με κάναν ban και μετά ξανά με το nick 'φιλαλήθης'...
Κι αν συνεχίσεις θα φάνε ΒΑΝ και οι IP που μπαίνεις και θα τελειώσει το πανηγύρι.
εγώ απάντησα στην ερώτηση του vassilis88 ("who is τσιρος???"). δε βλέπω λόγο για αυτή την απειλή/προειδοποίηση.
TheOneAB
12/01/2007, 15:16
επειδή έχω δει χρόνους που γράφουν κάτι ανώμαλα κατασκευάσματα (τα έχω αναφέρει... αλλά βλέπεις, αν έχει παραπάνω από 2 ρόδες είναι για πέταμα, koenigsegg ccx, masserati mc12, ferrarri enzo, zonda F) και μετά είδα και τι χρόνο γράφει ένα caterham (το οποίο δεν είναι ούτε supercar, ούτε ακριβό, ούτε μόνο για πίστα, αντίγραφο ενός παλιού αμαξιού είναι. lotus του '70), γι'αυτό λέω μην είμαστε τόσο βέβαιοι πιά ότι η μηχανή πάει πιό γρήγορα. μοτοσυκλετιστικό φόρουμ, δε λέω, αλλά επιτέλους, όχι και τόσο πολωμένοι που να απορρίπτουμε αμέσως κάτι, ή επειδή το ανέφερε ο τσίρος...
κάποιοι εδώ μέσα το έψαξαν πρώτα, άλλοι ήξεραν τι είναι, άλλοι... ...
αυτό που με λυπεί είναι που ξεκίνησαν απίστευτοι χαρακτηρισμοί προς εμε, αμφιβολίες, ερωτήσεις του τι οδηγώ, λες και έχει σημασία για το θέμα :confused:
αγαπητε λουκουμά, σαν πρωτοδεσμίτης γαρ 1 απο τα αγαπημένα μου μαθήματα ever είναι η φυσική. Ειδικά ένας κανόνας της που στην πράξη είναι...συχνα πυκνά εφαρμοστεως...σε κάθε ΔΡΑΣΗ(προκληση, ειρωνιά κλπκλπ)υπάρχει πάντα μια ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ(μπινελικια κλπκλπ). Το τι άκριβως είναι το caterham(ε ρε σοκόλημα....μα αλήθεια γιατι ρε γμτ ούτε μια φορά δεν έδωσες ΜΙΑ απάντηση σε κανένα παιδι?τι διαολο αναφέρεις ΜΟΤΟ vs AYTO και μας τα φουσκόνεις μόνο με το εξής ΕΝΑ!)γνωρίζω μια και όπως είπα ανάφερα τα εν λόγω τουτονια, και ναι συμφωνω είναι παιχνιδομηχανές όχι φτηνές:nono:αλλα όπως πήγα ήρεμα ήρεμα να αναφέρω είχα τις εξής ενστάσεις :
ναι για τους Αγγλούς είναι φτήνα τα...άπαντα αλλα για εμάς?
οχι δεν ειναι για καθημερινή χρήση και σίγουρα δεν είναι ποιο βολικά συγκρινόμενα με οποιαδήπωτε μηχανή.
Το ότι δεν έχει 2 ρόδες είναι για πέταμα επίσης παααααααρα πολύ έδω μέσα είπαν ότι δεν στέκει σαν ιδέα αλλά ανάφεραν πως αν ήθελαν να κάνουν/γευτουν όπως θες πες το κοληματια μας αυτά που γεύονται με μηχανή θα πρέπει να...ότι η μηχανή σε πίστες, αγώνες δεν είναι ποιο γρήγορη απο ένα ειδικό στην καλύτερη περίπτωση τουτου όπως είναι το caterham(ωχωχ παλι θα αρχίσεις...τεσπα το συνιθήζουμε πια οπώτε τραγούδα)το γνωρίζουμε όλοι μικρέ δεν άνακαλυψες την ΑΜΕΡΙΚΗ! τεσπα λαλαξ....σε αφήνω προς το παρόν στην άγνοια σου μπορείς να:a022: :a022: αφοβά και δώστουουουου κανένας μας δεν ξέρει και όλοι είμαστε πρόβατα έλα ανεγκέφαλε να μας διαφωτίσεις we neeeeeed ya we laaaaav ya α και στο καλό παλουκάρ μου!
TheOneAB
12/01/2007, 15:22
Τις παρατηρήσεις απο snipper τις είδα μετά. Σεβαστές. Είδα ότι υπάρχει κάποια προιστορια και με τον πιτσιρικα...τεσπα ζητώ συγνώμη απο όλα τα παιδια μέσα στο forum αν ενοχληθηκαν απο τα μπινελίκια μου.
Οι προειδοποιήσεις και συστάσεις αφορουν τους πάντες....
Κοσμητικά επίθετα να αποφεύγονται παρακαλώ πολύ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κι αν συνεχίσεις θα φάνε ΒΑΝ και οι IP που μπαίνεις και θα τελειώσει το πανηγύρι.
:lol: :rotflmao: :bawl:
ήταν και η ορθογραφία κάποιο από τα αγαπημένα σου μαθήματα;:confused:
και άααααλλη μια σελίδα την πήρε ο διάολος :wacko:
τελικά ποιό είναι πιό γρήγορο στις σέρρες;
δεν υπάρχει απάντηση... αλλά ένα καλό κριτήριο φαίνεται είναι
{αργά}
τυπικά αυτοκίνητα (golf)
τυπικές μηχανές (commuters π.χ.)
γρήγορα αυτοκίνητα (wrx/evo/elise)
γρήγορες μηχανές (ss/sm) / openwheelers (...)*
semiracing αυτοκίνητα(radical/donkervoort)
{γρήγορα}
*: ανάλογα την πίστα, δε ξέρω τις σέρρες τι χαρακτηριστικά έχουν, δεν έχω τρέξει εκεί, μόνο στα μέγαρα.
TheOneAB
12/01/2007, 15:47
Οι προειδοποιήσεις και συστάσεις αφορουν τους πάντες....
Κοσμητικά επίθετα να αποφεύγονται παρακαλώ πολύ.
Νίκο το κατάλαβα για αυτό και είπα σεβαστές, και ζήτησα και συγνώμη σε όλους/ες. Το λάθος το έκανα και εγώ.
TheOneAB
12/01/2007, 15:55
λαλακη όχι βλε δεν τα πηγαινα καλά με την ορθογραφια και μου φένεται! αλλά τι να κάνομεν λεω....βλέπωντας άτομα?!?σαν εσε...μια χαρά είναι μωρε αν μη τι άλλο υπάρχουν και χειροτερότερα!!!!!
όσο για την συνεχεια στα υπόλοιπα, λαλακη βλέπω την στάση που κρατάν και όόόόλοι οι άλλοι και πραγματικα έχουν δίκιο πέρα ως περα! συνεχισε να πετας μονός τις...οποιες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από TheOneAB
.....
:nono:
Απιστευτο!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :rotflmao:
Επιμενεις να μπαινεις ομως...:beer: ;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από jbear
Απιστευτο!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :rotflmao:
Επιμενεις να μπαινεις ομως...:beer: ;)
Αρεσουν τα μπανακια!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
TheOneAB
12/01/2007, 16:12
:nono:
:wave2: ok doc!
θερμές ευχές σε όλους για ένα υπέροχο Σ-Κ!παντα όρθιοι και μακρυκαλοταξιδοι!!!!!
Rezeguet
12/01/2007, 16:13
wx o tsiros xaxaxxaxaxa
pwpw exw xasei epeisodeia milame...
O επιμενων νικα !!!!!!!!!!!!!!!1
H.A.Balafoutre
12/01/2007, 23:29
ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ................. :confused: :confused: :confused: :confused:
http://www.youtube.com/watch?v=eM6P1i1tOgM
FORMULA 1 στα Σέρρας σε παιχνίδι στον υπολογιστή......:confused: :confused: :confused:
vassilis88
13/01/2007, 20:05
γαματο!!
οι γεματες κερκιδες ειναι ολα τα λεφτα!!:lol: :lol:
H.A.Balafoutre
13/01/2007, 21:04
γαματο!!
οι γεματες κερκιδες ειναι ολα τα λεφτα!!:lol: :lol:
Δεν σε καταλαβαίνω γιατί το λές αυτό?:confused: :confused: :confused:
Γεμάτες κερκίδες μπορούμε να έχουμε και στην πραγματικότητα.
Αρκεί να φτιαχτούν κι άλλες και να γουστάρει ο κόσμος με το θέαμα.
Για κοίτα τη φωτό από τον 1ο Πανελλήνιο Αγώνα Dragster 16/04/2006, περιττό βέβαια να σου πω πόσο κόσμο είχε εκείνη τη μέρα στην πίστα......
74427
vassilis88
13/01/2007, 21:11
μου ηρθαν στο μυαλο φωτο απο πανελληνιο πρωταθλημα κ ηταν πολυ λιγος κοσμος..
αλλα ναι τα ντραγκστερ εχουν πολυ επιτυχια..
μια φορα ειχε γινει κ μια αποτυχημενη προσπαθεια στο ηρακλειο κ ειχε τρελο κοσμο...
H.A.Balafoutre
13/01/2007, 23:14
μου ηρθαν στο μυαλο φωτο απο πανελληνιο πρωταθλημα κ ηταν πολυ λιγος κοσμος..
αλλα ναι τα ντραγκστερ εχουν πολυ επιτυχια..
μια φορα ειχε γινει κ μια αποτυχημενη προσπαθεια στο ηρακλειο κ ειχε τρελο κοσμο...
Αγαπητέ πόσο δίκιο έχεις.....τελικά στην Ελλάδα ευθειάκιδες είμαστε.......και να φανταστείς ότι το ταχύτητας έχει 3 φορές φθηνότερο εισητήριο.
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Σέρρες 14/05/06
Φυσικά δεν χρειάζεται να σου πω ποιός είναι στην φωτό πρώτος.....
74442
3 φορες φθηνοτερο?
Δηλαδη ποσο εχει? Ισως ανεβω καμια φορα! :D Θα ναι καλη φαση φανταζομαι! (αλλα για "κανονικους" αγωνες, τα dragster δε μ αρεσουν...)
vassilis88
14/01/2007, 21:32
οχι ,καλα ειναι κ τα ντραγκστερ....πολυ εντυπωσιακα σαν κατασκευες ειδικα οι κατηγοριες με τα τοπ φιουελ πως τα λενε..
βασικα με τοση διψα που χω για να δω απο κοντα αγωνες δε θα με νοιαζε να ειναι κ μινι-μοτο....που λεει ο λογος!:D
H.A.Balafoutre
15/01/2007, 01:02
Άάάάάχχχχ και χθές Κυριακή καλά ήταν στα Σέρρας.....
74542
αν ηταν να πεταγατε εξω τον καθε αρτηριοσκληρωτικο/δυσκοιλιο, θα πρεπε να φυγουν πολλοι... τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα, θα υπηρχε conflict of interest :rotflmao: :evil:
ασε που ο τσιρος εχει και κανα δικιο κατι φορες...
vassilis88
15/01/2007, 10:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Άάάάάχχχχ και χθές Κυριακή καλά ήταν στα Σέρρας.....
βαζετε φωτος λεμε!!!
:beer: :beer:
:a27: Ρε σύ τσίρε, χάθηκες... Τόσα μπινελίκια έχεις φάει και δώσει, το "αυτοκινητολάγνος" σε πείραξε; :lol:
Το μόνο κακό με τον τσίρο είναι ότι μερικές φορές (προσοχή, μεγάλη λέξις) αυτοαναιρείται. Αλλά το παθαίνουμε κι άλλοι, δε τρέχει τίποτα.
:beer:
Runner Ducati
17/03/2007, 06:58
Αγαπημενα κουλαδια σας χαιρετω και χαιρομαι που σας ξαναβρισκω μετα απο μηνες...
διαβασα αρκετα απο το θεμα, οχι ολα, διοτι το 98% ειναι καραασχετοσυνες...
για τις Ελληνικες πιστες θα αναφερθω...
Μεγαρα, παρουσιαση Ducati 1098 απλη ΣΤΟΚ 100% οπως την εκανε η μανα της, γυρισε στο 1:01 χαλαρα με αγωνιζομενο... ο χρονος αυτος ΣΤΟΚ καρο δεν τον εχει δει ουτε σε ονειρωξη... οποιος βρει χρονο κατω απο 1:06 σε 100% στοκ καρο δρομου, ανεξαρτητου κοστους, κατηγοριας και με τον ΟΠΟΙΟΝΔΟΙΠΟΤΕ οδηγο στην Ελλαδα, βρε δεν πανα το οδηγα και ο συχωρεμενος ΑΥΡΤΟΝ... και ειδικα χωρις σλικ θα του κατσω...
πληροφοριακα το αεροψυκτο παρταλι Monster 620 με μοτερ 30ετιας με 60 αλογακια και ελαχιστα πραγματα γυρισε στο χωραφι απο προσφυση Μεγαρων στο 1:05.5 με τον νεο τοτε στην ταχυτητα Μιμικ... μονο αγωνιστικα καρα WRC κατηγοριας και κατι πανακριβα αγωνιστικα M3 με σλικ γυρνανε το ιδιο η και γρηγοροτερα με τους ταχυτερους Ελληνες στην κατηγορια, για την διαφορα στην δουλεια που χρειαζεται να φτασουν να πιασουν και να ξεπερασουν το ταπεινο 620 και το τρελο κοστος δεν το συζητω... για ΣΤΟΚ καρο ουτε στα πιο τρελα ονειρα...
ταχυτερο γυρο που εχω ακουσει, αλλα οσες φορες βρεθηκα παρον δεν επιβεβεωθηκε :rolleyes: , για το γνωστο Caterham που παρουσιαζεται στα Μεγαρα ειναι στο 1:07 περιπου με semi-slicks ελαστικα και νομιζεις οτι ειναι καμια μικρη αγωνιστικη ομαδα οταν πας στο trackday, παω και το εχω και τα εχω δει πολλες φορες... σιγουρα ομως το Caterham ειναι οτι ταχυτερο για στοκ καρο και πραγματικα δυσκολο αντιπαλος με το μικροτερο κοστος αποκτησης για τα δεδομενα των καρων....
http://www.trackday-special.gr/forum/viewtopic.php?t=87&postdays=0&postorder=asc&start=15
επισης πριν λιγες μερες παλι Ducati... 1098S που θα τρεξει και φετος στο Ελλ. πρωταθλημα εκανε 1:24+ Σερρες και εστρωνε μεχρι 6000rpm (Μπουστας) και για κατω απο 1:22 μεσα στην ημερα και ολα αυτα εντελως στοκ, ουτε καν εξατμιση.... σε δοκιμη ελαστικων GSXR1000 στοκ γυρισε 1:23+ Σερρες....
αμα βρειτε ΣΤΟΚ παντα καρο, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ να γυρναει κατω απο 1:29 - 1:30 ΟΠΟΙΟΣ και να το οδηγα, Ο ΟΠΟΙΟΣΔHΠΟΤΕ, δεν πανα τον λενε και Κυρκο, μωρε και Βαρτερελ να λεγεται.... στειλτε μου κανα τηλεγραφημα επειγον...
τα αλλα ειναι κουραφεξαλα....
ακομα και τα "μπουρδελα" τα Φρητειζερ (που εχουν το κοστος ενος Σιεσιεντο, το αργοτερο μοντελο :lol: )... τα γυρνασαν καποιοι στα Μεγαρα στο 1:03+ στη νεων, και με "γεροντι" αναβατη καποιο απο αυτα... χρονος που μονο με Κυρκο και WRC 350.000 ευρω πετυχαινει καρο και μαλιστα 100% αγωνιστικο παγκοσμιου επιπεδου σχεδον και παντα με σλικ ελαστικα.... για στοκ Καρο ΔΡΟΜΟΥ δεν τιθεται θεμα ουτε σαν ανεκδοτο δεν πανα ειναι και Caterham, και Φερραρι 430, και ας κανει και 250.000 ευρω...
πληροφοριακα ενας πολυ καλος οδηγος F1, o Kουρλθαντ οσοι γνωριζεται, ετρεξε στα Μεγαρα με μια McLaren F1 LeΜan GT1, δεν ειναι φορμουλα, ειναι ενα Supercar 1.000.0000 δολαριων σε ΣΤΟΚ μορφη, με 6 κυβικα, που φτιαγμενο για την κατηγορια GT1 με αγνωστο πλεον κοστος (2+ εκατ ευρα) ηρθε Ελλαδα, στα 950-1000 κιλα και 650+ αλογα, ο χρονος του ηταν με εναν απο τους καλυτερους οδηγους F1 ηταν στα 0.57sec περιπου (δεν θυμαμαι εαν εσπασε το 0.57 στα δεκατα), περιπου ιδιο χρονο που εκανε ο Μπουστας με σχεδον στοκ Aprilia Mille....
μονο η αγωνιστικη F3 ειναι ταχυτερη απο μοτοσυκλετα εν Ελλαδι...
εκτος και εαν μετρατε και συγκρινετε τους χρονους του αγωνιζομενων, Γκαιτατζη πχ η αλλων, αλλα και συντακτων με μια Porshe GT2 η ενα EVO IX πχ σε αδεια πιστα και με εκατονταδες γυρους στην πλατη στις 2 πιστες, η'αλλων λεφταδων που δεν εχουν προβλημα εξοδων ζημιων και αναλωσιμων με ακριβα αυτοκινητα, αλλα και της πτωσης που σκεφτεται ο μεσος αναβατης, και τους συγκρινεται με αυτους του κουλου εαυτου σας που φοβαται και καμια τουμπιτσα και ταυτοχρονα βρισκεται με αλλους 40 καγκουρες μεσα σε μια πνιγμενη πιστα στο γαμο του Κουτρουλη, η που πασχει οικονομικα και δεν το ψαχνει για περαιτερω κατασταση... :p
:beer:
Μεγαρα track....
----------------
Από εκεί και πέρα, για όσους αρέσκονται σε συγκρίσεις, σημειώνουμε πως το EVO IX, με τους 280 ίππους του 2λιτρου κινητήρα του και την κορυφαία τετρακίνηση, σε στεγνό παρακαλώ οδόστρωμα, σταματά τα χρονόμετρα των Vbox στο 1:09:10, όταν η Μ3 και το 350Z δεν καταφέρνουν να σπάσουν, έστω και κάτω από υψηλότερες θερμοκρασίες, το φράγμα των 72 δλ.! _ Χ. Α.
http://library.techlink.gr/4t/article.asp?mag=1&issue=360&article=11043
------------------------
ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ
Ρωτήστε πρώτα τον οδοντογιατρό σας!
Τι μπορεί να κάνει στα Μέγαρα μια «φτερούγα» με 500-600 άλογα; Καλή ερώτηση... Με νορμάλ λάστιχα, σωστά; Σωστά. Αν μιλάμε για χρόνους, μπορεί να σπάσει το φράγμα του 1:10. Γιατί δεν το πετύχαμε εμείς; :lol:
http://library.techlink.gr/4t/article.asp?mag=1&issue=365&article=11291
------------------------------------------
H τελευταία παρατήρηση, δηλαδή το 1:09:7, σε
συνδυασμό με την αίσθηση που είχαμε, πιστεύοντας πως γυρνάμε στο 1:12 και βάλε, δε
δείχνει απλώς το μέγεθος της κατασκευής, αλλά προδίδει και άλλα πράγματα. Aρχικά,
ξεχωρίζει το Lancer (το καθαρόαιμο!) από το Impreza (το πολιτισμένο!)
http://library.techlink.gr/4t/article.asp?mag=1&issue=318&article=8793
----------------------------
Runner Ducati :beer:
Ducati 1098 :a19: :a39: :D
Runner Ducati
17/03/2007, 08:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από jbear
Runner Ducati :beer:
Ducati 1098 :a19: :a39: :D
Καθοτι εμαθα μεσα απο γνωστους μου, 1098S εντελως στοκ εγραψε απιστευτους χρονους Σερρες σε γυρους επαφης μαζι της για τον αναβατη της...
τρομερη ταχυτητα μεσα στην στροφη...
και απο φρενα ειναι MotoGP το πραμα...
πολυ δυναμη και μαλιστα δικυλινδρη και αυτο λεει πολλα...
πυροβολο το πραμα, για "επαγγελματιες" του τιμονιου...
ααα και μ**ναρα εε...
παντως η ducati πραγματικα εγραψε!!! :beer:
μ αρεσει που μερικοι οταν πρωτοβγηκε η 1098 λεγαν οτι μοιαζει στο ταδε, κλπ...
τωρα οταν τη συναντησουν δε θα μπορουν να πουν τιποτα τετοιο καθως θα ειναι μια κουκιδα στο βαθος που ολο θα μικραινει!!! :lol: :lol: :lol: :beer:
vassilis88
17/03/2007, 11:44
οΟΟΟΟΟοοοΟΟοο!!!!!!!ο ρανερ επεστρεψε!!!!:beer: :beer:
που ησουν οταν ο μπειλιςς πηρε τα sbk κ τη βαλενθια?
αντε μακαρι κ φετος!
Aggelos_SV
19/03/2007, 17:11
...μπηκα στον κοπο να διαβασω και τις 12 σελιδες...
:confused: ξεχασα το αρχικο θεμα του θρεντιου γμτ..
ελεος πια με το Caterham, caterpillar :a023: :a016: :a018:
τοσοι πληκτρολογισμοι και τοσες σελιδες για το αυτοκινητο του Γκουφυ?:confused: :a020:
Τεσπα...
Οσον αφορα Moto vs Auto στις Σερρες μααααααααλλον Μoto (σε στοκ μορφη και τα δυο)
Τωρα για αγωνιστικες εκδοσεις και των δυο καλο θα ηταν να δουμε τους χρονους που γραφουν τα SBK και τα WTCC ,αφου ειναι τα πιο κοντινα οχηματα στα μοντελα παραγωγης.
Και ΟΧΙ, η F1 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.Τετρατροχο ισως...ή και μονοθεσιο...
H.A.Balafoutre
19/03/2007, 19:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
Καθοτι εμαθα μεσα απο γνωστους μου, 1098S εντελως στοκ εγραψε απιστευτους χρονους Σερρες σε γυρους επαφης μαζι της για τον αναβατη της...
τρομερη ταχυτητα μεσα στην στροφη...
και απο φρενα ειναι MotoGP το πραμα...
πολυ δυναμη και μαλιστα δικυλινδρη και αυτο λεει πολλα...
πυροβολο το πραμα, για "επαγγελματιες" του τιμονιου...
ααα και μ**ναρα εε...
Ναί, αυτό είναι αλήθεια για το κόσμημα και τον αγωνιζόμενο. Στο στρώσιμο έγραψε τρελούς χρόνους.
Αλλά κανένας άλλος εκτός από τον Μπούστα δεν μπορεί να τα κάνει αυτά στην Ελλάδα....οπότε.....
Τώρα για τα Φρητειζερ.......πάνε καλά τα μπουρδελα....έτσιιιιιιιι.......:lol:
Καλώς ήρθες.:wave2:
Runner Ducati
19/03/2007, 19:42
Ναί, αυτό είναι αλήθεια για το κόσμημα και τον αγωνιζόμενο. Στο στρώσιμο έγραψε τρελούς χρόνους.
Αλλά κανένας άλλος εκτός από τον Μπούστα δεν μπορεί να τα κάνει αυτά στην Ελλάδα....οπότε.....
Τώρα για τα Φρητειζερ.......πάνε καλά τα μπουρδελα....έτσιιιιιιιι.......:lol:
Καλώς ήρθες.:wave2:
Απο Απριλιο θα σκαω μυτη στα trackdays, και θα σας πω εγω Porsche 911, Μισουσβησει Εβο, και Φρητειζεργια :lol: ...
ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΩ ΤΟ ΑΙΜΑ με το αεροψυκτο μοτερ 30ετιας 70 μουλαριων ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...............
:lol: :lol:
νασαι καλα ρε :beer:
H.A.Balafoutre
19/03/2007, 21:28
Απο Απριλιο θα σκαω μυτη στα trackdays, και θα σας πω εγω Porsche 911, Μισουσβησει Εβο, και Φρητειζεργια :lol: ...
ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΩ ΤΟ ΑΙΜΑ με το αεροψυκτο μοτερ 30ετιας 70 μουλαριων ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...............
:lol: :lol:
νασαι καλα ρε :beer:
Σέρρες. Να βάλω φωτό και το εμπρός ελαστικό?.......
Να σου πω για χρόνους.....?:lol:
81389
H.A.Balafoutre
19/03/2007, 21:30
Άντε πάρε και το εμπρός......αχ αυτά τα φρητειζερ........
81390
Runner Ducati
23/03/2007, 20:07
Σέρρες. Να βάλω φωτό και το εμπρός ελαστικό?.......
Να σου πω για χρόνους.....?:lol:
Ετσι ετσι.... :beer: :beer:
H.A.Balafoutre
24/03/2007, 08:45
Ετσι ετσι.... :beer: :beer:
Τα Fazer είναι μάχημα σΕ λέω....:wave2: