View Full Version : prosekste mhn sas parei o ypnos ....
Sto karavi apo patra gia kerkira kourazmenos opws imoun epesa gia ipno sto kanapedaki kai ksipnisa otan ftasame kerkira savvato prwi .... me parelave o pateras mou , piga spiti kai ksanakoimithika .Sikwthika apogevmataki , egafa to spitiko fagitaki , ipia to zesto kafedaki kai diavasa ena periodikaki .Me ola afta pige h wra 8 to vrady ...Ti sas noiazei tha mou peite ???
Ksekinwntas na paw se topiko tsipouradiko kapoia stigmh anoiksa to portofoli mou na vgalw refsto ...Den ipirxe mesa oute evroulaki .Re p@@sth moy lew pou mou pesane ??? Kana 150 evrw . Koitazw kalitera kai diapistwnw pws ektos apo ta lefta leipane diplema odhghshs , taftothta kai karta ATM .AMAN .Thn wra pou apokoimithika sto karavi kapoios anoikse to tsanataki mou , phre apo to portofoli oti ithele kai to ksanavale sthn thesh tou mipws kai den to parw prefa , opws kai den to phra mexri arga to apogevma . Frikarw kai pernw thl amesws sthn trapeza na akirwsw thn karta ,Sto tilefwno me rwtaei i kopela an ksanapira nwris to prwi kai edwsa diefthnsh sthn kerkira , afthn pou grafei dld sthn taftothta kai oxi afth pou dilwnw stin athina . Defterh frikh . Mallon prospathise na tous psarepsei to pin ipethesa . kathisixazmenos pws den egine tpt paw na piw ta tsipoura mou afou kanw sxetikh minitiria anafora sto Limenarxeio kata agnwstwn (trexa gireve dld)
E lew 150 evra pa sta diala
Mou skaei minima sto tsipouradiko apo gnwsto pou eixe pathei to idio kai mou leei na rwtisw sthn trapeza an exoun ginei agores me thn ATM pragma pou agnoousa entelws . Pernw til kai o typos exei kanei agores 450 evrw kinhta kai 500 apo magazi me PC . Egefaliko ! Tote katalava giati pire kai thl thn trapeza . Oxi na mathei to pin alla profanws kapoia allh pliroforia , dinwntas ta stoixeia ths taftoththas mou , zitise kati sto asxeto . Profanes den tou eipe kaneis tpt to parakseno , sinepws h karta den eixe dilwthei klemmenh , kai pws afou koimomouna ton ypno tou dikaiou , kai ekane eta pswnia tou afova .
Sto dia tafta , me thn ipefthinh dilwsh gia thn kloph tha paw sthn trapeza na apozimiwthw kanwntas aithsh amfisvhthshs kai aftoi me th seira tous tha kinigisoune ta magazia pou poulisane xwris na kanoun eksakrivwsh mesw taftothtas kai ipografhs . Pou amfivalw an zitisane kan taftothta. Sthn sinexeia esteila fax sthn trapeza na mhn dextei kamia sinallagh me to klemeno deltio taftothtas , kai thn trith exei to idio ston Tireseia gia na mhn paei na vgalei kana daneio sto onoma mou .Istories gia agrious .To tsantaki me to portofli to eixa sxedon agalia ston kanape .Aporw me thrasos tou xristougeniatika , sinxistika .Ante twra kainoura atm , kainouria taftotha kai diplwma automoto. Tha mpoume kai mesa afto to mhna
Ante kalh xronia se olous kai akoma perissoterh prosoxh
τι να πω ρε φιλε...αφωνος!!!!!
καλα ξεμπερδεματα και η νεα χρονια μονο ευχαριστες εκπληξεις!!!!
DimChios
31/12/2006, 17:36
:eyepop: :eyepop:
Τσιμπούκι κανονικό δηλαδή ρε φίλε, ε? :(
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ! ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ!
Ας είναι το τελευταίο....
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!
:wave2:
Λεωνίδας
31/12/2006, 17:54
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
άκου να δεις...
στο σώβρακο θα τις βάζουμε τις κάρτες και τις ταυτότητες στο τέλος :mad: :mad: :mad:
καλά ξεμπερδέματα φιλαράκι... :sick:
Kανονικα σε οσους κλεβουν θα επρεπε να τους κοβαμε τα χερια
Δεν καταλαβαινω γιατι να μην υπαρχει τετοια τιμωρια
Δημοκρατια και kiss my ass.........
Γ@μησε τα ρε π@υστη μου...:mad: :mad: :mad:
Ελεος δηλαδη, τι ναι αυτα ρε γαμωτο? :sad:
billy_BMW
31/12/2006, 19:20
Βρες τα μαγαζιά οπου πήγε για ψώνια.Δες τι ώρα χρησιμοποίησε την κάρτα και άμα έχουν συσκευές λήψης κλειστού κυκλώματος δες τον και περιέλαβέ τον....
Εγώ θα το έκανα
Αρχικά δημιουργήθηκε από billy_BMW
Βρες τα μαγαζιά οπου πήγε για ψώνια.Δες τι ώρα χρησιμοποίησε την κάρτα και άμα έχουν συσκευές λήψης κλειστού κυκλώματος δες τον και περιέλαβέ τον....
Εγώ θα το έκανα
Σωστοοοοοος!!! ;) :beer:
fantacid
31/12/2006, 22:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
άκου να δεις...
στο σώβρακο θα τις βάζουμε τις κάρτες και τις ταυτότητες στο τέλος :mad: :mad: :mad:
καλά ξεμπερδέματα φιλαράκι... :sick:
ξες τι θα γινοτανε εαν τα ειχε στο σωβρακο........ασε να μη το σκεφτομαι μερες που ειναι!!!
ρε παλικαρι μου κ 'σει πως τη πατησες ετσι!!
καλα ξεμπερδεμετα !
οχι ρε φιλε ,τι λουμπαγκο ηταν αυτο?????????:eyepop: ............α ρε αυτες οι κολοπιστωτικες ποτε δεν τις γουσταρα............επεσες και σε επαγγελματια του ειδους ,αυτο ειναι το κακο.......ελπιζω αυτα τα κλειστα κυκλωματα αν υπηρχαν να εκαναν την δουλεια τους και να βρεις μια ακρη.........:mad:
soundstorm
01/01/2007, 11:48
Εγω θα σου ελεγα να πας στα μαγαζια που εγιναν οι αγορες.Μπορει καποιος πωλητης να τον ξερει.Η εστω να ξερει το προσωπο του.Στην Μυτιληνη ειχε παθει ενας γνωστος το ιδιο αλλα ετυχε ενας πωλητης να θυμαται τον τυπο.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από billy_BMW
Εγώ θα το έκανα
File afto einai to logiko .Eimai sigouros pws oi agores eginan prwi prwi molis anoiksan ta katasthmata to savvato.An h asfaleia tou limenikou asxolithei sovara , apo thn lista epivatwn pou katevikan kerkira, apo tyxon ksena apotypwmata sto portofoli mou , apo thn akrivh wra pou eginan oi agores kai ton sigekrimeno pwlith , kai kiriws apo thn camera tou katasthmatos (an pige se kapoio megalo katasthma) mporoun na ton piasoun se dio wres . An paw egw na arxisw na zitaw eksigiseis den tha mou dwsei kanenas simasia xwris sinodeia asfaleias .
Afto pou prepei na tonisw einai oti den mou eklepsan pistwtikh alla aplh karta ANALIPSEWN ATM , cashcard .Aftes leitourgoun kai san pistwtikes , oi perissoteres toulaxiston pragma pou polys laos den GNWRIZEI .Opws oute egw to iksera . Trith tha paw trapeza na dw ti tha mou poun kai tha sas enimerwsw na exete mia idea ti paizei kai ti prepei na kanei kaneis se tetoies katastaseis .
Kalh xronia kai kales voltes
soundstorm
01/01/2007, 15:49
Διατραπεζικη ειναι αυτη η καρτα.Οσο εχεις λεφτα στο λογαριασμο μπορεις να αγοραζεις.
Στην περιπτωση που συνεβει στην μυτιληνη,το παλικαρι δεν του εδωσαν σημασια οι μπατσοι.Τιποτα δεν εκαναν.Αλλα επειδη τον πηραν απο φοβο ασχοληθηκαν μαζι του.Και ετσι καταφερε και βρηκε ακρη.Τωρα τι να πω..Μακαρι να τον βρειτε.
vassilis88
01/01/2007, 16:56
:eyepop: :eyepop:
πωω στραβη!!τι να πω ρε φιλε ελεος με το θρασος ορισμενων!μακαρι να ξεμπερδεψεις το συντομοτερο..
Τι λες τώρα! :look:
Τι άλλο θα ακούσουμε....
billy_BMW
01/01/2007, 18:03
Η ώρα συναλλαγής φένεται στο τερματικό της τράπεζας.Οπότε ζητάς την ώρα (Τηλεφωνικώς μέσω phone-banking ή να σου στείλουν αναλυτικό ή πας απο εκεί με την ταυτότητά σου).
Συνδιάζεις την ώρα συναλλαγής με την ώρα μαγνητοσκόπισης και τον βρήκες.
....Καλή τύχη και εύχομαι να τον βρεις γιατί όλοι εμείς που δουλεύουμε σαν σκυλιά απο το πρωί ως το βράδυ δεν είμαστε χαζοί και αυτός ο Μάγκας.
Καλά ξεμπερδέματα!:wave2:
Simera katethesa minish sto limenarxeio kerkiras kai avrio afou sfragistei kai loipa me thn vevaiwsh klophs paw gia kainouria xartia kai aithsh amfisvithshs agorwn sthn trapeza .To efxaristo einai pws simera se epikoinwnia pou eixa me thn trapeza mou eipan pws i mia agora aksias 450 evrw se katasthma Vodafone akirwthike kai ta xrimata epistrafikan .Distixws den fenetai pio katasthma itan alla apo avrio tha ksekinisw na rwtaw giati isws kati eidan h katalavan aftoi sto sigekrimeno katasthma
To wraio einai pws otan rwtisa thn asfaleia tou limenikou gia ta apotypwmata mou eipan pws tha eprepe na steiloun to portofoli athina kai meta anamonh 3 minwn !!!!E re glentia . Twra afto pou pleon endiaferei emena alla kai esas genikotera einai na doume an h trapeza tha me apozimiwsei h tha me steilei na ta zitisw apo ton katasthmatarxh pou poulise xwris na elenksei taftothta ...
Cheers :smilea:
Cpt. Haddock
02/01/2007, 14:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Kανονικα σε οσους κλεβουν θα επρεπε να τους κοβαμε τα χερια
Δεν καταλαβαινω γιατι να μην υπαρχει τετοια τιμωρια
Υπάρχει...
Στη Σ. Αραβία και σε άλλες τέτοιες ωραίες χώρες
έλεος ρε σεις
:sick:
Gandalf dr685sm
02/01/2007, 15:04
Βρες τα μαγαζιά οπου πήγε για ψώνια.Δες τι ώρα χρησιμοποίησε την κάρτα και άμα έχουν συσκευές λήψης κλειστού κυκλώματος δες τον και περιέλαβέ τον...
Αυτό κάνει η αστυνομία , μετά απο προτροπή της Τράπεζας, μιας και τα ιδρύματα αυτά, δεν έχουν μάθει να χάνουν χρήματα έτσι. Μοναδική προυπόθεση βέβαια ο τύπος να έχει φάκελο ή κάποιο ιστορικό στην αστυνομία , για να υπάρχει ταύτιση με την φωτογραφία.
Για την ιστορία, στο όλο θέμα αγοράς με κλεμμένη κάρτα, είναι καθαρά ευθύνη του καταστήματος , μιας και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ του φερόμενου. Κατά 90% ο φερόμενος ποτέ δεν μοιάζει με αυτόν στην φωτό της ταυτότητος και φυσικά δεν υπάρχει αγορά. Απλά είναι καλό και εμείς να μην είμαστε τόσο "αθώοι" πλέον ρε παιδιά...
Οπουδήποτε με πολύ κόσμο, ειδικά όσον αφορά κινητά , κάρτες και γενικά τιμαλφή , χωρίς να έχουμε κάποιον παρέα να προσέχει και αυτός για εμάς, δεν κοιμόμαστε .... και γενικά προσέχουμε.
Εδώ μπροστά στα μάτια σου και τα βουτάνε... πόσο μάλλον όταν δεν έχουμε και τον νού μας.
Ευτυχώς ο φίλος εδώ την γλύτωσε.. .απλά περνάει απο πολύ γραφειοκρατία.
A kαι ενα μικρό κολπο που είχα παλιά και δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα. Συσχετίστε την cash card με το λογαριασμό μισθοδοσίας αλλά και κάποιον ταμιευτηρίου στην ίδια τράπεζα. Κάθε φορά που πληρώνεστε , περάστε τον μισθό στο λογαριασμό ταμιευτηρίου και αφήστε κενό , εκείνον που αναφέρεται ώς όψεως.
O κλέφτης είναι λίγο δύσκολο να γνωρίζει τι γίνεται με την κάρτα και γιατί ο αρχικός λογαριασμός (όψεως) είναι άδειος. Οπότε μπορεί και να την γλυτώσετε πιο εύκολα απο όσο πιστεύετε. Χώρια που μπορείτε αν θέλετε , στου Ταμιευτηρίου , να μην μπορεί να συσχετιστεί αγορά με την Debit card.
Gandalf
Cpt. Haddock
02/01/2007, 15:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Για την ιστορία, στο όλο θέμα αγοράς με κλεμμένη κάρτα, είναι καθαρά ευθύνη του καταστήματος , μιας και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ του φερόμενου. Κατά 90% ο φερόμενος ποτέ δεν μοιάζει με αυτόν στην φωτό της ταυτότητος και φυσικά δεν υπάρχει αγορά. Απλά είναι καλό και εμείς να μην είμαστε τόσο "αθώοι" πλέον ρε παιδιά...
Μόνο υπογραφή.
Αυτό που, θεωρητικά, ελέγχει το κάθε κατάστημα είναι η ταυτοποίηση της υπογραφής του κατόχου της κάρτας στο πίσω μέρος με την υπογραφή που έχει βάλει στο παραστατικό.
Στο εξωτερικό ΔΕΝ ζητάνε ταυτότητα, απλά σου κρατάνε την κάρτα μέχρι να υπογράψεις και μετά συγκρίνουν.
Είναι λάθος και καταχρηστικό να ζητάνε τα μαγαζιά ταυτότητα και όσοι επιμένουν, απλά έχουν άδικο.
Και γι' αυτό είναι ΛΑΘΟΣ να αφήνετε τις κάρτες σας ανυπογραφες γιατί όποιος την πάρει κοτσάρει την υπογραφή του πίσω και είναι κύριος
:smokin:
Gandalf dr685sm
02/01/2007, 15:24
Cpt,
Αν θυμάμαι καλά είναι ανεγραμμένο στο πεδίο που λέγεται και ώς "fine printing" στυ συμβόλαιο που υπογράφεις για την κάρτα, όσον αφορά την κατοχή ταυτότητος προς πιστοποίηση κατοχής. Αλλά και πάλι δεν είμαι απόλυτος.
Το μόνο σίγουρο πάντως , είναι πως δεν είναι πλέον ο καιρός της αθωότητος και καλό είναι να πονηρευόμαστε και εμείς λίγο , για να μην μας βρίσκουν εντελώς θύματα.
Gandalf
Cpt. Haddock
02/01/2007, 15:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Cpt,
Αν θυμάμαι καλά είναι ανεγραμμένο στο πεδίο που λέγεται και ώς "fine printing" στυ συμβόλαιο που υπογράφεις για την κάρτα, όσον αφορά την κατοχή ταυτότητος προς πιστοποίηση κατοχής. Αλλά και πάλι δεν είμαι απόλυτος.
Το μόνο σίγουρο πάντως , είναι πως δεν είναι πλέον ο καιρός της αθωότητος και καλό είναι να πονηρευόμαστε και εμείς λίγο , για να μην μας βρίσκουν εντελώς θύματα.
Gandalf
Ο σωστός - υποτίθεται - καταστηματάρχης που ξέρει τους όρους λειτουργίας της κάρτας, υπογραφές οφείλει να συγκρίνει και όχι απλά τη συνωνυμία μιας ταυτότητας (που έτσι βιαστικά μόνο το επώνυμο κοιτάνε)
Θέλει ΠΟΛΥ προσοχή απο πλευράς κατόχου, αυτό είναι σίγουρο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μόνο υπογραφή.
Και γι' αυτό είναι ΛΑΘΟΣ να αφήνετε τις κάρτες σας ανυπογραφες γιατί όποιος την πάρει κοτσάρει την υπογραφή του πίσω και είναι κύριος
:smokin:
Kala ta les kapetanie alla mhn gnwrizontas oti h ATM paizei kai san pistwtikh den eixa asxolithei . H pistwtikh einai monimos kleidwmenh sto sentouki .Twra oxi mono tha thn ipograpsw alla tha epiminw na mhn leitourgei kai san pistwtikh .Vevaiws edw plastografountai alla kai alla egrafa , mia ipografh den mporei na antigrafei ??? Allwste kai emeis ipografh apo ipografh mas an prosekseis sinithws diaferoun . Opws kai na exei den nomizw kan oi pwlites se periodo giortwn kiolas na mpikane sthn diadikasia . H trapeza pantws me rwtise an eixa ipograpsei apo pisw kai eipa pws oxi .Elpizw na mhn to vrw mprosta mou .Ousiastika mia 500 evrw perimenw akoma na ksekatharisei apo katasthma tou Germanou . Elpizw na apozimiwthw .
Anakalipsa vevaia thn xara tou na ksanavgazeis diplwma . 30 evra paravola stin trapeza kai kana 10riko apo dimosio tameio kai kati fwto . Epomenh fora omws 100 evroulakia paravolo ..... oti kai na pw einai ligo
Cpt. Haddock
02/01/2007, 16:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
Kala ta les kapetanie alla mhn gnwrizontas oti h ATM paizei kai san pistwtikh den eixa asxolithei .
Για να το ξεκαθαρίσουμε λίγο...
Υπάρχουν οι απλές cashcards που είναι ΜΟΝΟ για μετρητά απο ΑΤΜ
Υπάρχουν οι cashcard debit που είναι και για ΑΤΜ αλλα και για ψώνια (που χρεώνουν απ' ευθείας τον λογαριασμό σου)
Υπάρχουν οι παραπάνω που είναι ΚΑΙ πιστωτικές (πχ η cashcard της Πειραιώς είναι και VISA)
Κοινώς να τα προσέχετε όλα αυτά...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
H trapeza pantws me rwtise an eixa ipograpsei apo pisw kai eipa pws oxi .Elpizw na mhn to vrw mprosta mou
φοβάμαι οτι έκανες μ@λακία :sick:
Δύο πράγματα έχω να πώ...
στο μαγαζί που δουλεύω όταν ζητάω ταυτότητα για να περάσω
κάρτα στο τερματικό τις περισσότερες φορές με κοιτάνε σαν αλιεν...
μαλιστα συνάδελφός μου(η "παλιά "του μαγαζιού) μου είχε πει στις
αρχές...έλα μωρέ τι ζητάς ταυτότητα?????φαντάσου...
και το χειρότερο...:είχα μια "φίλη" παλιά στη σχολή η οποία είχε βρεί
τον τρόπο να περνάει καλά με τα λεφτά των άλλων...
στη συγκάτοικό της και φίλη της 17χρόνια, όταν συγκατοικούσαν
έκλεβε από το πορτοφόλι της μικροποσά και το έριχνε στην τρελή
οτι δεν ξέρει που τα αφήνει, όταν σταμάτησε η συγκατοίκιση πήγαινε
επίσκεψη στο σπίτι της και καμιά φορά έμενε και βράδυ...της έπερνε την
cashcard, είχε βρει τον κωδικό στο κινητό της, και σήκωνε χρήματα...
πρέπει να είχε πάρει γύρω στα 1000 ευρώ κατά διαστήματα!!!
που και που της έκλεβε και κανα άρωμα ή κόσμημα ή κανένα άλλο
μικροαντικείμενο απ'το σπίτι...
εμένα πάλι επειδή δεν κουβάλαγα όλα τα χρήματα στο ποτροφόλι
κατά διαστήματα μου έλειπαν μια 50 μια 20 και τέλος 100 ευρώ...
τα χρήματα που είχα για να δώσω παράβολα για κάτι εξετάσεις...
δεν είχα καταλάβει ακόμα οτι ήταν αυτή...και τότε προθυμοποιήθηκε
να μου δανείσει για τα παράβολα και να της τα έδινα όταν θα έπαιρνα
τα χρήματα της υποτροφίας...
μάλιστα μου έκλεβε κωδικούς από τις χρονοκάρτες του οτε...!!!
με τις χρονοκάρτες ανακάλυψα οτι ήταν αυτή...καλό...?
όταν η άλλη την έφερε προ των ευθηνών της και τη ρώτησε γιατί το
έκανε αυτό της είπε οτι κάποιος της έκανε μάγια και δεν ήξερε τι έκανε...
και μάλιστα οτι κάποιος ήθελε να χαλάσει τη φιλία τους και της έκανε μάγια...
κι όμως συμβαίνουν αυτά........
Αρχικά δημιουργήθηκε από melenia
Δύο πράγματα έχω να πώ...
στο μαγαζί που δουλεύω όταν ζητάω ταυτότητα για να περάσω
κάρτα στο τερματικό τις περισσότερες φορές με κοιτάνε σαν αλιεν...
μαλιστα συνάδελφός μου(η "παλιά "του μαγαζιού) μου είχε πει στις
αρχές...έλα μωρέ τι ζητάς ταυτότητα?????φαντάσου...
και το χειρότερο...:είχα μια "φίλη" παλιά στη σχολή η οποία είχε βρεί
τον τρόπο να περνάει καλά με τα λεφτά των άλλων...
στη συγκάτοικό της και φίλη της 17χρόνια, όταν συγκατοικούσαν
έκλεβε από το πορτοφόλι της μικροποσά και το έριχνε στην τρελή
οτι δεν ξέρει που τα αφήνει, όταν σταμάτησε η συγκατοίκιση πήγαινε
επίσκεψη στο σπίτι της και καμιά φορά έμενε και βράδυ...της έπερνε την
cashcard, είχε βρει τον κωδικό στο κινητό της, και σήκωνε χρήματα...
πρέπει να είχε πάρει γύρω στα 1000 ευρώ κατά διαστήματα!!!
που και που της έκλεβε και κανα άρωμα ή κόσμημα ή κανένα άλλο
μικροαντικείμενο απ'το σπίτι...
εμένα πάλι επειδή δεν κουβάλαγα όλα τα χρήματα στο ποτροφόλι
κατά διαστήματα μου έλειπαν μια 50 μια 20 και τέλος 100 ευρώ...
τα χρήματα που είχα για να δώσω παράβολα για κάτι εξετάσεις...
δεν είχα καταλάβει ακόμα οτι ήταν αυτή...και τότε προθυμοποιήθηκε
να μου δανείσει για τα παράβολα και να της τα έδινα όταν θα έπαιρνα
τα χρήματα της υποτροφίας...
μάλιστα μου έκλεβε κωδικούς από τις χρονοκάρτες του οτε...!!!
με τις χρονοκάρτες ανακάλυψα οτι ήταν αυτή...καλό...?
όταν η άλλη την έφερε προ των ευθηνών της και τη ρώτησε γιατί το
έκανε αυτό της είπε οτι κάποιος της έκανε μάγια και δεν ήξερε τι έκανε...
και μάλιστα οτι κάποιος ήθελε να χαλάσει τη φιλία τους και της έκανε μάγια...
κι όμως συμβαίνουν αυτά........
Kάνε φίλο να δεις καλό ε?:(