Sto karavi apo patra gia kerkira kourazmenos opws imoun epesa gia ipno sto kanapedaki kai ksipnisa otan ftasame kerkira savvato prwi .... me parelave o pateras mou , piga spiti kai ksanakoimithika .Sikwthika apogevmataki , egafa to spitiko fagitaki , ipia to zesto kafedaki kai diavasa ena periodikaki .Me ola afta pige h wra 8 to vrady ...Ti sas noiazei tha mou peite ???
Ksekinwntas na paw se topiko tsipouradiko kapoia stigmh anoiksa to portofoli mou na vgalw refsto ...Den ipirxe mesa oute evroulaki .Re p@@sth moy lew pou mou pesane ??? Kana 150 evrw . Koitazw kalitera kai diapistwnw pws ektos apo ta lefta leipane diplema odhghshs , taftothta kai karta ATM .AMAN .Thn wra pou apokoimithika sto karavi kapoios anoikse to tsanataki mou , phre apo to portofoli oti ithele kai to ksanavale sthn thesh tou mipws kai den to parw prefa , opws kai den to phra mexri arga to apogevma . Frikarw kai pernw thl amesws sthn trapeza na akirwsw thn karta ,Sto tilefwno me rwtaei i kopela an ksanapira nwris to prwi kai edwsa diefthnsh sthn kerkira , afthn pou grafei dld sthn taftothta kai oxi afth pou dilwnw stin athina . Defterh frikh . Mallon prospathise na tous psarepsei to pin ipethesa . kathisixazmenos pws den egine tpt paw na piw ta tsipoura mou afou kanw sxetikh minitiria anafora sto Limenarxeio kata agnwstwn (trexa gireve dld)
E lew 150 evra pa sta diala
Mou skaei minima sto tsipouradiko apo gnwsto pou eixe pathei to idio kai mou leei na rwtisw sthn trapeza an exoun ginei agores me thn ATM pragma pou agnoousa entelws . Pernw til kai o typos exei kanei agores 450 evrw kinhta kai 500 apo magazi me PC . Egefaliko ! Tote katalava giati pire kai thl thn trapeza . Oxi na mathei to pin alla profanws kapoia allh pliroforia , dinwntas ta stoixeia ths taftoththas mou , zitise kati sto asxeto . Profanes den tou eipe kaneis tpt to parakseno , sinepws h karta den eixe dilwthei klemmenh , kai pws afou koimomouna ton ypno tou dikaiou , kai ekane eta pswnia tou afova .
Sto dia tafta , me thn ipefthinh dilwsh gia thn kloph tha paw sthn trapeza na apozimiwthw kanwntas aithsh amfisvhthshs kai aftoi me th seira tous tha kinigisoune ta magazia pou poulisane xwris na kanoun eksakrivwsh mesw taftothtas kai ipografhs . Pou amfivalw an zitisane kan taftothta. Sthn sinexeia esteila fax sthn trapeza na mhn dextei kamia sinallagh me to klemeno deltio taftothtas , kai thn trith exei to idio ston Tireseia gia na mhn paei na vgalei kana daneio sto onoma mou .Istories gia agrious .To tsantaki me to portofli to eixa sxedon agalia ston kanape .Aporw me thrasos tou xristougeniatika , sinxistika .Ante twra kainoura atm , kainouria taftotha kai diplwma automoto. Tha mpoume kai mesa afto to mhna
Ante kalh xronia se olous kai akoma perissoterh prosoxh