Σύνδεση

View Full Version : ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9]

blueblack
10/05/2007, 06:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
για τον γκατουζο εχω πει και εδω.............
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=39148&perpage=15&pagenumber=2
.........οτι ειναι 1 απ τους 3 μεγαλυτερους καραγκιοζηδες του παγκοσμιου ποδοσφαιρου!

για τα διηπειρωτικα, ψαχτο καλυτερα γιατι τα τελευταια χρονια οι ευρωπαιοι ειναι μπροστα...........παρολο που δεν δινουν και πολυ βαση στο θεσμο!

αυτο που μου αρεσει να βλεπω ειναι το γρηγορο, δυνατο και ΤΙΜΙΟ ποδοσφαιρο κατα κυριο λογο, και οχι το αντιαθλητικο γεματο σκοπιμοτητες!
ειναι οι ομαδες που θεωρησες οτι ειμαι θαυμαστης τους.............(δανια, αγγλια, γερμανια)
....................ΤΣΑΚΑΛΙ ΕΙΣΑΙ!:a10:
ιδιως η δανια, ειναι η αγαπημενη μου απ το μουντιαλ του 86...........
με ολσεν, λερμπυ, λαουντρουπ, ελκιερ...........καθολου ασχημα ε?
παντα γουσταρα και την ολλανδια..............εκτος απ τη συνχρονη, του κομπλεξικου βαν μπαστεν!

οσο για τη βερντερ..................ναι!!!.......... καλυτερα βερντερ απο εσπανιολ..............μην ξεχνας οτι η βερντερ εδω και 3 χρονια ειναι μεσα στις 3 ποιο επιθετικες ομαδες του κοσμου!

οντως η τσελσι παιζει αντιποδοσφαιρο...........παιζει το ποδοσφαιρο του πορτογαλου μουρινιο:lol:

αλλα μηπως ειδες αρσεναλ και μαντσεστερ τι μπαλλα παιξαν φετος!.....ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!!!
και οι 2 προερχονται ακομα, απο φρεσκια ανανεωση.................
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΙ ΜΠΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ!!!!

:wave2:

ΡΕ ΣΥ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ...........ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΩΤΙΑ..........

Μ'αρεσε τό ΤΙΜΙΟ........ποδόσφαιρο.........ά ρέ ....Γκρόμπελαρ που είσαι νά τά δείς....!!!!!!!!

Κι αύτόν τόν Έλκιερ πού μού θύμισες..........τί τίμιο παλικάρι.......!!!!!!
Έχεις δεί έσύ άλλο σέντερ νά έχει σπάσει τόσα πόδια άμυντικών...?????
ΕΓΩ ΟΧΙ........

Τήν Άρσεναλ πάλι τί τήν ήθελες.......?????
Πού τήν είδες τήν φοβερή μπάλλα...?????
ΕΦΑΓΕ ΤΟΣΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΦΕΤΟΣ.........μέ κάτι πέτσινα πέναλτυ κ.λ.π. σέ κάτι κρίσιμα μάτς...!!!
Όσο γιά τή τρομερή Μάντσεστερ...........τή θαύμασα μέ τούς συνταξιούχους Ίταλούς....
ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ............ούτε μία εύκαιρία στήν Ίταλία............
καί όχι μέ τούς τίμιους Άγγλους.......Φούλαμ ,Μάντσεστερ Σίτυ,Μπόλτον κ.λ.π......

Όταν τό μάτς είναι γιούργια τά παλιούρια............ΩΡΑΙΑ.......ή Μάντσεστερ.....
Άμα τής κάτσει τό μάτς ρίχνει καί 7 στά πτώματα........ΑΛΛΑ.......στά δύσκολα...?????

Φίλε μου όσο γιά τή Βέρντερ..........καί ή ΑΕΚ αύτή τή στιγμή είναι δεύτερη έπίθεση σέ όλη
τήν Εύρώπη.............μέ 59 γκόλ.......
ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ.........??????
Έχουμε καλύτερη έπίθεση άπό τή Σεβίλλη γιά παράδειγμα...??????

Πρέπει έπιτέλου κάπου νά συμφωνήσουμε.........
Έκεί μέ τούς Δανούς είμαι μαζί σου........τότε πού τούς μάζεψαν άπό τίς παραλίες καί πήραν
τό Πανευρωπαικό.........!!!!!!!!

LIBYKOS
10/05/2007, 17:51
Ιδού τα αποτελέσματα της έρευνας της Superliga......

http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=801066&lngDtrID=246

Πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο να διαβαστούν.....

Μην περιμένετε βέβαια αποτελέσματα:(

zzr2005
10/05/2007, 19:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από LIBYKOS
Ιδού τα αποτελέσματα της έρευνας της Superliga......

http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=801066&lngDtrID=246

Πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο να διαβαστούν.....

Μην περιμένετε βέβαια αποτελέσματα:(

δεν χρειαζόταν να κάνουν έρευνα...
η άποψη του κοινού γιατο ελληνικό ποδόσφαιρο φαίνεται απο τον αριθμό των εισιτηρίων που κόβονται....σε συνάρτηση με τον αριθμό των συνδρομητών της NOVA που πληρώνουν 50ευρα κάθε μήνα μπας και δουν λίγη μπάλα της προκοπής...

giobazolias
10/05/2007, 21:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΡΕ ΣΥ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ...........ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΩΤΙΑ..........

Μ'αρεσε τό ΤΙΜΙΟ........ποδόσφαιρο.........ά ρέ ....Γκρόμπελαρ που είσαι νά τά δείς....!!!!!!!!

Κι αύτόν τόν Έλκιερ πού μού θύμισες..........τί τίμιο παλικάρι.......!!!!!!
Έχεις δεί έσύ άλλο σέντερ νά έχει σπάσει τόσα πόδια άμυντικών...?????
ΕΓΩ ΟΧΙ........

Τήν Άρσεναλ πάλι τί τήν ήθελες.......?????
Πού τήν είδες τήν φοβερή μπάλλα...?????
ΕΦΑΓΕ ΤΟΣΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΦΕΤΟΣ.........μέ κάτι πέτσινα πέναλτυ κ.λ.π. σέ κάτι κρίσιμα μάτς...!!!
Όσο γιά τή τρομερή Μάντσεστερ...........τή θαύμασα μέ τούς συνταξιούχους Ίταλούς....
ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ............ούτε μία εύκαιρία στήν Ίταλία............
καί όχι μέ τούς τίμιους Άγγλους.......Φούλαμ ,Μάντσεστερ Σίτυ,Μπόλτον κ.λ.π......

Όταν τό μάτς είναι γιούργια τά παλιούρια............ΩΡΑΙΑ.......ή Μάντσεστερ.....
Άμα τής κάτσει τό μάτς ρίχνει καί 7 στά πτώματα........ΑΛΛΑ.......στά δύσκολα...?????

Φίλε μου όσο γιά τή Βέρντερ..........καί ή ΑΕΚ αύτή τή στιγμή είναι δεύτερη έπίθεση σέ όλη
τήν Εύρώπη.............μέ 59 γκόλ.......
ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ.........??????
Έχουμε καλύτερη έπίθεση άπό τή Σεβίλλη γιά παράδειγμα...??????

Πρέπει έπιτέλου κάπου νά συμφωνήσουμε.........
Έκεί μέ τούς Δανούς είμαι μαζί σου........τότε πού τούς μάζεψαν άπό τίς παραλίες καί πήραν
τό Πανευρωπαικό.........!!!!!!!!

οι 99 στις 100 αναφορες σου στο συνχρονο ποδοσφαιρο, ειναι αρνητικες!

αν τα μεμονομενα περιστατικα μπορουν να κρινουν ολοκληρη χρονια για μια ομαδα, η γενικα 1 ολοκληρο ποδοσφαιρο............πασο!

η σκωτια ειναι οντως περαν καθε οριου!
εκει απαγορευεται να κλωτσησεις τον αντιπαλο στο κεφαλι οταν ειναι πεσμενος στο χορτο (κατι σαν το UFC)
μιλαμε ομως για σκληρο και οχι αντιαθλητικο ποσοσφαιρο!
Οι σκωτσεζοι ειναι αμπαλλοι, ξυλοκοποι, ατεχνοι αλλα παρ ολα αυτα προτιμω να δω celtik-raingers παρα φλα-φλου στη βραζιλια...............μιας και εχει ποιο πολυ παθος ο αγωνας!

η αρσεναλ φετος εχει ΠΟΛΥ χαμηλο μεσο ορο ηλικιας, με ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ κυκλοφορια της μπαλλας!
ειχε κατοχη σε ΟΛΟΥΣ τους αγωνες που εδωσε, σε αγγλια και διεθνης!(πλην του εκτος εδρας αγωνα με τσελσι στο πρωταθλημα)
το μονο που της ελλειπε ηταν η τελικη προσπαθεια, λογο απειριας και ελλειψης Ανρι, η τελος παντων καποιου δεινου σκορερ μιας και αντεμπαγιορ, μπαπτιστα δεν ειναι δεινοι!

η μαντσεστερ εκανε την καλυτερη και σταθεροτερη χρονια εντος και εκτος αγγλιας κανοντας 2 κακους αγωνες (με μιλαν), πιθανοτατα λογο απειριας μιας και αυτη ειναι νεανικη ομαδα!

η βερντερ, ΟΛΗ η ευρωπη παραδεχεται οτι παιζει πολυ επιθετικο ποδοσφαιρο!(εντος και εκτος συνορων)
εξου και οι πολυ χαμηλες αποδοσεις στο αντερ της βερντερ οσο αφορα το στοιχημα σε ολους της τους αγωνες!

δεν ξερω αν εχεις καταλαβει αλλα................
δεν γουσταρω της ομαδες με θρασυδειλη συμπεριφορα, με πρωτους και καλυτερους τους ιταλους...............
μ αρεσουν οι αγγλοι γιατι.............
δεν ειναι θεατρινοι............. και δεν κανουν σκοπιμες καθυστερησεις σε εσχατο σημειο οταν κερδιζουν.............ουτε βουτιες για να κερδισουν πεναλτυ σε σημειο που κανουν οι ισπανοι, ιταλοι, ελληνες!

-προτιμω απλα..................... το γρηγορο και δυνατο ποδοσφαιρο (γι αυτο μ αρεσε η φετινη αεκ),
-δεν μπορω να βλεπω λουκριτιες να κανουν τις τραυματισμενες για να κυλησει ο χρονος και να παρουν ανασες, οταν ειναι μπροστα στο σκορ!(το φειρ πλαι εχει γινει σημαια της σκοπιμοτητας)
-οι παικτες που προκαλουν τον αντιπαλο για να τιμωρηθει ο αντιπαλος!
...........και δεν κρινω εκ του αποτελεσματος αλλα της προσπαθειας!

γι αυτο oι βρετανοι και γενικα οι ξυλοκοποι οπως τους θεωρεις, ειναι ποιο κοντα απ ολους τους αλλους στις προτιμησεις μου!
και ας ηταν μουνοπανο ο γκρομπελαρ................
ας πηρε πετσινα πεναλτυ η αρσεναλ...............
ας μην εκανε ευκαιρια στο μεατσα η μαντσεστερ...........
ας εσπασε ποδια ο ελκιερ (στη Verona Hellas τα εμαθε αυτα):lol:

-και μιας και στη σουπερλιγκα το μονο που εμεινε, ειναι αν θα προλαβει ο κοκκαλης να φερει κραχτη για τη φεστα..............
-και μιας και σου αρεσουν οι παλιες καλες εποχες..............
-και μιας και σου αρεσει να στεκεσαι σε μεμονομενες στιγμες ...................
....................το 88 ολοι θυμουνται τη γκολαρα του βαν μπαστεν!!!
υπηρχε αλλη μια ομως βρετανικη γκολαρα που λιγοι θα τη θυμουνται.............
Ο Ronnie Whelan και αυτος με αντιπαλο τον ντασαεεφ , σου θυμηζει κατι????

http://www.youtube.com/watch?v=0Sca7Zbsh_U

αξεχαστο γκολ.............. εψαξα και το βρηκα για παρτυ σου, που εισαι κατα των ξυλοκοπων!
ειδες αραουτ ο μακαρθυ?............προπονουταν με ριψεις κορμων! :lol:

Περα απ τους δανους του 92, πιστευω πως και εδω θα συμφωνησουμε!!!!!!!

desmo996
10/05/2007, 22:54
aris aris aris:beer:

blueblack
15/05/2007, 04:29
ΜΑΛΛΟΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.........

Νομίζω πώς όπως ξεκίνησε αύτή ή συζήτηση έτσι καί θά τελειώσει...........

Βαρέθηκα νά γράφω, όλοι έχουν μάτια καί βλέπουν.......ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΥΝ....!!!!
Δέν θά πώ τίποτε άλλο γιά αύτή τήν ...ΣΟΥΠΕΡ ΠΑΤΑΤΑ.......
Έξάλλου όπως είπε καί κάποιος μέχρι τό Σεπτέμβρη όλα θά έχουν ξεχαστεί.....!!!!!

Κλείνω μέ τούς στίχους τού τραγουδιού............

ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΜΕΝΟ.................
ΚΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ.........................

ΥΓ. Φιλιά στόν φίλο μου Γιαμπατζολιά πού μέ έκανε παρέα..........καί όλους
τούς φίλους πού άνταλλάξαμε άπόψεις........

:wave2: :wave2: :wave2:
:beer: :beer: :beer: :beer:

TROOPER
15/05/2007, 07:46
the end

giobazolias
15/05/2007, 14:35
:wave2: :wave2: :a10: :a10: :beer: :beer: :wave2: :wave2:

vangelis 64
15/05/2007, 14:40
Άντε και τού χρόνου..........από φθινόπωρο!!

zzr2005
15/05/2007, 14:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΜΑΛΛΟΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.........

Νομίζω πώς όπως ξεκίνησε αύτή ή συζήτηση έτσι καί θά τελειώσει...........

Βαρέθηκα νά γράφω, όλοι έχουν μάτια καί βλέπουν.......ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΥΝ....!!!!
Δέν θά πώ τίποτε άλλο γιά αύτή τήν ...ΣΟΥΠΕΡ ΠΑΤΑΤΑ.......
Έξάλλου όπως είπε καί κάποιος μέχρι τό Σεπτέμβρη όλα θά έχουν ξεχαστεί.....!!!!!

Κλείνω μέ τούς στίχους τού τραγουδιού............

ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΜΕΝΟ.................
ΚΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ.........................

ΥΓ. Φιλιά στόν φίλο μου Γιαμπατζολιά πού μέ έκανε παρέα..........καί όλους
τούς φίλους πού άνταλλάξαμε άπόψεις........

:wave2: :wave2: :wave2:

η ποιότητα του ελληνικού πρωταθλήματος απεικονίζεται στην εξής φάση...

ο Παναθηναικός έχει μολις σκοράρει κ εχει κανει το 2-2 μετά απο προσπάθεια του Μπίσκαν....
οι παίχτες γυρίζουν προς τα πίσω και ενας παίχτης της Κέρκυρας την λέει στον Μπισκαν .....και αυτός με απολογητικό ύφος δείχνει τον παίχτη της Κέρκυρας που έβαλε το αυτογκόλ...σε στύλ "τι να κάνω...εγώ σιγά πλάσαρα αλλά ο δικός σας αντι να την προλάβει την έβαλε γκολ" ....:yuck: :yuck:

πάλι καλά που πήραμε την ισοπαλία και σώσαμε τα προσχήματα έστω για την ομάδα μας.....
όσο για τα άλλα αποτελέσματα ...απλά παρωδίες....ελληνικό ποδόσφαιρο 2007....:(
παίχτες που αντι να σκιστουν για την παραμονή της ομάδας τους...παρακαλάνε τους αντιπάλους τους να κάτσουν να χάσουν...
μα καθόλου εγωισμό δεν έχουν ρε πούστη μου....

δηλαδή αμα δούλευαν σε οποιαδήποτε δουλειά θα παρακαλούσαν τον συνάδελφό τους να μην κανει καλά τη δουλειά του για να μην φανεί η ανεπάρκειά τους???:confused: :confused: