View Full Version : ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
Σελίδες :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
blueblack
05/01/2007, 07:59
ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΚΟΛ.........
ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ
ΚΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ..............!!!!!!!!
Γιά νά σάς δώ.........αύριο ξεκινάμε τέλος οί εύχές.......!!!!!!!
Sferopetadhn
05/01/2007, 08:33
Άντε παρατήστε μας ρε που μόλις σταμάτησε το πρωτάθλημα για δυο βδομάδες κοντέψατε να τα φτιάξετε φλώροι! Η γνωστή γαυροβαζελοχανουμο συμμορία ξεσκεπάστηκε:rotflmao:
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ! ΝΤΟΥ ΡΕ ΝΤΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ
Καλή χρονία με υγεία σε όλους σας και στις οικογενειές σας, με πολλά και καλά μπινελίκια χωρίς φόβο και πάθος!
:wave2: :beer:
Τελικά ο Λεμονής έφυγε από την Ξάνθη γιατί δεν του φέρθηκαν καλά και έτυχε απλώς να είναι την ίδια μέρα που έφαγε σουτ και ο Σόλιντ; ;)
ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΓΑΥΡΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!!!
Gandalf dr685sm
05/01/2007, 09:05
Κάτι άκουσα οτι ο ΠΑΟΚ λέει πάει για Jiovanni και Τσιάρτα... Αίντε πάλι σακαταμένους θα μας πετύχετε (έξω Ζήκος , Έμερσον και με αποθεραπεία ο Δέλλας).
Για τους γαύρους... πάλι τα ίδια θα λέμε;.... Το έκαναν στην ΑΕΚ με τον Bajevic και τον Αλεξανδρή , το έκαναν τώρα και στην Ξάνθη... και μετά αναρρωτιούνται γιατί η μισή Ελλάδα δεν τους χωνεύει.
Καλημέρα και καλή επάνοδο σε όλους.
Gandalf
Sferopetadhn
05/01/2007, 09:13
Ντάξει ρε μάγε είστε σακατεμένοι κι έτσι πως είμαστε εμείς στα καλύτερα όλων των εποχών θα σας λιανίσουμε :eyepop:
Όσο για τους γαύρους... δεν μπορώ να καταλάβω τί το κακό κάνουν. Έχουν τα φράγκα και παίρνουν κόσμο με τον τσαμπουκά. Ποιός είναι ο μαλάκς εν προκειμένω ο Σώκρατες ή ο Λεμονής που φάνηκε πόσο λιγούρης και δούλος είναι (και δεν αναφέρομαι στα λεφτά)!
Το ίδιο έκαναν με Ντούσαν & Αλεξανδρή, με Οκκά, Γεωργιάδη, Μπανιώτη και ένα σκασμό άλλους που λόγο ηλικίας δε θυμάμαι.
Νομίζω ότι το ίδιο θα έκαναν όλοι άρα σε αυτόν τον τομέα μάλλον πρέπει να μην πολυμιλάμε. Για διαιτησίες κλπ είμαι μέσα. ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ!
:wave2:
blueblack
05/01/2007, 09:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Άντε παρατήστε μας ρε που μόλις σταμάτησε το πρωτάθλημα για δυο βδομάδες κοντέψατε να τα φτιάξετε φλώροι! Η γνωστή γαυροβαζελοχανουμο συμμορία ξεσκεπάστηκε:rotflmao:
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ! ΝΤΟΥ ΡΕ ΝΤΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ
Καλή χρονία με υγεία σε όλους σας και στις οικογενειές σας, με πολλά και καλά μπινελίκια χωρίς φόβο και πάθος!
:wave2: :beer:
Τελικά ο Λεμονής έφυγε από την Ξάνθη γιατί δεν του φέρθηκαν καλά και έτυχε απλώς να είναι την ίδια μέρα που έφαγε σουτ και ο Σόλιντ; ;)
ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΓΑΥΡΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!!!
ΡΕ ΣΥ ΜΠΑΟΚΤΣΗ.............
Γιά πές μου πώς γίνεται καί ζωντανεύει κάθε χρόνο ό ΠΑΟΚ πρίν άπό τό
μάτς στήν Τούμπα μέ τήν ΑΕΚ..???
Καί πέρσι τά ίδια είχαμε,είχαν έρθει λεφτά σπόνσορες μεταγραφές...!!!!
ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ......????
Έβδομήντα ήττες στή σειρά έχετε,μέ μάς θά ζωντανέψετε πάλι ,καί είμαστε
καί συγγενείς.....
Καλά λένε όλα τά σόγια μαλλωμένα είναι...!!!!!!!!!!!!!
:rotflmao: :lol: :wave2:
blueblack
05/01/2007, 09:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Κάτι άκουσα οτι ο ΠΑΟΚ λέει πάει για Jiovanni και Τσιάρτα... Αίντε πάλι σακαταμένους θα μας πετύχετε (έξω Ζήκος , Έμερσον και με αποθεραπεία ο Δέλλας).
Για τους γαύρους... πάλι τα ίδια θα λέμε;.... Το έκαναν στην ΑΕΚ με τον Bajevic και τον Αλεξανδρή , το έκαναν τώρα και στην Ξάνθη... και μετά αναρρωτιούνται γιατί η μισή Ελλάδα δεν τους χωνεύει.
Καλημέρα και καλή επάνοδο σε όλους.
Gandalf
KAI ΜΠΑΝΙΩΤΗ ΛΙΜΠΤΕΧΤΣ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ..........
Γκράτσιε Κοσκώτα......!!!!!!!!!!!
Νά μήν ξεχνιώμαστε.....άντε ΑΕΚΑΡΑ.....:wave2:
Sferopetadhn
05/01/2007, 09:36
Μα η ομάδα είναι φτιαγμένη για μεγάλα ματς! Δεν μπορεί να παίξει με ομαδούλες τύπου Ατρομήτου. Τους κοιτάμε τόσο αφ' υψηλού που τα τρώμε τρία-τρία και δεν το καταλαβαίνουμε...
Αυτό περί αναγέννησης με την ΑΕΚ γιατί το λες συνέχεια; Πέρυσι δλδ τί είχε γίνει (ειλικρινά δε θυμάμαι).
Άμα είναι να το πας στο οικογενειακό να στο δώκω το ματσάκιον αλλά μετά μη λες τους γαύρους για φιλικά! Πας γυρεύοντας :lol:
ΟΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΣΤΟ ΔΙΝΩ! ΠΑΡΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ! Ούτως ή άλλως άμα χάσω θα πω ότι στο έδωσα...
blueblack
05/01/2007, 09:51
Ντάξει ρε μάγε είστε σακατεμένοι κι έτσι πως είμαστε εμείς στα καλύτερα όλων των εποχών θα σας λιανίσουμε :eyepop:
Όσο για τους γαύρους... δεν μπορώ να καταλάβω τί το κακό κάνουν. Έχουν τα φράγκα και παίρνουν κόσμο με τον τσαμπουκά. Ποιός είναι ο μαλάκς εν προκειμένω ο Σώκρατες ή ο Λεμονής που φάνηκε πόσο λιγούρης και δούλος είναι (και δεν αναφέρομαι στα λεφτά)!
Το ίδιο έκαναν με Ντούσαν & Αλεξανδρή, με Οκκά, Γεωργιάδη, Μπανιώτη και ένα σκασμό άλλους που λόγο ηλικίας δε θυμάμαι.
Νομίζω ότι το ίδιο θα έκαναν όλοι άρα σε αυτόν τον τομέα μάλλον πρέπει να μην πολυμιλάμε. Για διαιτησίες κλπ είμαι μέσα. ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ!
ΡΕ ΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΕΧΩ ΓΙΑ ΞΥΠΝΙΟ ΠΑΙΔΙ............
Τό θέμα δέν είναι ότι μέ τά λεφτά μου είμαι ό γαμάω.......ΑΛΛΑ........
πόσο ...ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.......
τού κυρίου γαμάω,όταν παίρνει καί δίνει όπου καί όταν θέλει....!!!!!!!
Έπειδή λόγω ήλικίας λοιπόν ξεχνάς νά σού θυμίσω........
Τί περίμενες νά κάνει ό ΠΑΟΚ στόν άγώνα μέ τούς γαύρους,όταν τό
προηγούμενο βράδυ ήρθαν οί γαύροι καί είπαν......
Ξέρετε χάσαμε τό μπάκ μας άπό τραυματισμό,
έσύ άποικία δώσε τόν Βενετίδη ...ΑΜΕΣΩΣ.....πού μόλις είχες κάνει μεταγραφή
άπό τήν Ξάνθη.....!!!!!!!!
Τήν άλλη μέρα ό Βενετίδης ήταν στόν Πειραιά....!!!!!!!!:lol:
Τί νά περιμένω έγώ μετά ...........
ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ......??????????
ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ.......ΔΟΧΕΙΑ...........
Ξάνθη- Πάοκ-----------γαύροι.......!!!!!!!!!
ΤΟΣΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΤΟΥΣ............
Ένα παράδειγμα έφερα.........ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΑ.....!!!!!!!!
Γιά βάλε τήν πεντάδα τώρα τού ΠΑΟΚ νά κερδίσει τούς βάζελους...!!!!!!!
Α.....ξέχασα ό Τσίγκας γύρισε έπειδή έφαγε πιστόλι....
:wave2: :lol:
GeorgeFZR
05/01/2007, 10:16
Egw ena exw na pw....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
73664
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΡΕ ΣΥ ΜΠΑΟΚΤΣΗ.............
Γιά πές μου πώς γίνεται καί ζωντανεύει κάθε χρόνο ό ΠΑΟΚ πρίν άπό τό
μάτς στήν Τούμπα μέ τήν ΑΕΚ..???
αυτη την απορία εχω ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ και μετα τσαντίζονται τα μΠΑΟΚια που τους τα χωνω!!!!!!!!!!
δωστε τα ολα τωρα στον υπερ-παντων αγωνα για το τιποτα!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ξεφτίλες καντε sold-out το Σαββατο και μετα "αποχές" στα παιχνίδια με τον ευεργέτη σας ΠΑΟ και τον μαμια σας ΟΣΦΠ και μοκο... :evil: :evil:
Sferopetadhn
05/01/2007, 12:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
αυτη την απορία εχω ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ και μετα τσαντίζονται τα μΠΑΟΚια που τους τα χωνω!!!!!!!!!!
δωστε τα ολα τωρα στον υπερ-παντων αγωνα για το τιποτα!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ξεφτίλες καντε sold-out το Σαββατο και μετα "αποχές" στα παιχνίδια με τον ευεργέτη σας ΠΑΟ και τον μαμια σας ΟΣΦΠ και μοκο... :evil: :evil:
Τώρα εμείς σας φταίμε; Αυτό πάλι από πού ξεφύτρωσε;;;
Ρε ληγμένα παίρνετε και λέτε ότι σας έρθει στο κεφάλι; Το τί κάνουν οι διοικήσεις δεν έχει σχέση με τον κόσμο. Άλλωστε το περισσότερο ξύλο στην Τούμπα έχει πέσει σε ματς με τον γαύρο. Η ΑΕΚ τί σχέση έχει πάλι;
Δηλαδή αν σας κάτσουμε θα είναι καλά; Θα σας αρέσει η κούπα (γιατί άλλα λέτε στους γαύρους περί φιλικών); Εσείς θα κάνατε ποτέ το ίδιο;
Μην ψάχνετε θεωρίες συνωμοσίας παντού, τουλάχιστον όχι στο σημερινό πτώμα του ΠΑΟΚ. Αφήστε μας στη φτώχεια και μιζέρια των τελευταίων 20 ετών και ασχοληθείτε με την επανάστασή σας, όπως εσείς θεωρείτε πιο σωστό. Ο χρόνος θα δείξει γιατί γίνονται όλα και ποιός θα είναι ο τελικό κερδισμένος. Μακάρι, για εσάς, να πετύχει και να γίνει παράδειγμα προς μίμηση.
@ iriniaa: το ότι ο γαύρος τα έχει λιανίσει όλα τα τελευταία χρόνια το βλέπω και το έχω νοιώσει ιδιαιτέρως (Κασναφέρης, Παπαπέτρου και ΣΙΑ). Το θέμα είναι ότι το ελληνικό πρωτάθλημα πήρε την κατρακύλα από τότε που έσβησαν οι ομάδες εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Θυμηθείτε: Καβάλα, Δόξα, ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ, Πιερικός, Καστοριά, ΠΑΣ, Βέροια, Έδεσσα, Λάρισα, Βόλος, Διαγόρας Ρόδου (!), Παναχαϊκή, Κόρινθος, Καλαμάτα, Πανηλειακός, ΟΦΗ κλπ κλπ Φανταστείτε να παίζαν όλοι αυτοί Α' κατηγορία τί θα γινόταν κάθε Κυριακή...
:beer: ΚΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟ, ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟΟΟΟΟΝ :beer:
το ότι ο γαύρος τα έχει λιανίσει όλα τα τελευταία χρόνια το βλέπω και το έχω νοιώσει ιδιαιτέρως (Κασναφέρης, Παπαπέτρου και ΣΙΑ). Το θέμα είναι ότι το ελληνικό πρωτάθλημα πήρε την κατρακύλα από τότε που έσβησαν οι ομάδες εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Θυμηθείτε: Καβάλα, Δόξα, ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ, Πιερικός, Καστοριά, ΠΑΣ, Βέροια, Έδεσσα, Λάρισα, Βόλος, Διαγόρας Ρόδου (!), Παναχαϊκή, Κόρινθος, Καλαμάτα, Πανηλειακός, ΟΦΗ κλπ κλπ Φανταστείτε να παίζαν όλοι αυτοί Α' κατηγορία τί θα γινόταν κάθε Κυριακή...
+ 1 και αντι για αυτες εχουμε τη.... ΚΕΡΚΥΡΑ! ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ
mats8282
05/01/2007, 14:02
Εμενα μου αρεσε η Κερκυρα σε ενα προσφατο ματς....
Οποιος καταλαβε καταλαβε :wave2:
GeorgeFZR
05/01/2007, 14:51
Δηλαδή αν σας κάτσουμε θα είναι καλά; Θα σας αρέσει η κούπα (γιατί άλλα λέτε στους γαύρους περί φιλικών); Εσείς θα κάνατε ποτέ το ίδιο;
Sta filadelfia (Sic) sas exoume xarisei matsaki,epi mpagevits kai dimitriadi sta teleftea tou...to 95 h 96 8a tane nomizw
Sferopetadhn
05/01/2007, 16:36
Για να γίνει τί; Να πάρουμε πρωτάθλημα; Να σωθούμε; :eyepop: Ποιό 96; Το 1896; Έλα ρε παιδιά τί είναι αυτά τώρα;
Είπαμε! Πάρτε το και βλέπουμε... Ούτως ή άλλως τα μπινελίκια θα πέσουν. Ας κρατηθούμε μια μέρα (κυρίως εσείς γιατί οι γαυροβάζελοι καραδοκούν)!!!
100% ΠΑΟΚ
SPORAKIAS
05/01/2007, 18:58
......KAI OI MΠΟΥΝΙΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΒΡΟΧΗΗΗΗΗΗ.....
ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ.... (http://www.metacafe.com/watch/308315/brutal_football/)
:beer: :smokin: :beer:
vangelis 64
05/01/2007, 19:46
Εχει να πέσει ξύλο από αύριο στο forum λοιπόν!
Αντε καλή χρονιά:beer:
blueblack
05/01/2007, 23:32
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR
[B]Egw ena exw na pw....
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΟΜΩΣ.......ΕΕΕ.......!!!!!!!!!!
Μή ξεχνιώμαστε.......!!!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
blueblack
06/01/2007, 06:34
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ...............
Τί θά γίνει στήν Τούμπα,χλωμό τό βλέπω τό διπλό,πολύ χλωμό,....ΑΛΛΑ....
ΆΝ ΚΆΤΣΕΙ........
έκείνο πού είμαι σίγουρος είναι ότι θά γίνει ...........μετά.......
ΣΦΑΓΗ ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ........!!!!!!!!!!
Ό νοών νοείτω........
fantacid
06/01/2007, 11:12
ναι ρε βλαχοι για ενα παιχνιδι ζουμε εμεις εδω στη τουμπα.....
για το πιαχνιδι με τη αεκαρα ζουμε κ σκυλιαζουμε να το παρουμε..........!
δε μας φτανει ο αρης εδω πανω δεν εχουμε κ κολογαυρο κατω εσας περιμεναμε.....
αντε ουστ ρεεε!
δε κοιτατε που μια ζωη ειστε οι τελευταιοι του ποκ,
σας περνουν ολοι παρτουζα κ στραβωνετε που τον πινετε κ απο τον παοκ!!
μια ζωη 3οι θαστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε
αντε που κ που κ 4οι!!!
καρναβαλια!
SPORAKIAS
06/01/2007, 13:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
αντε ουστ ρεεε!
αντε που κ που κ 4οι!!!
καρναβαλια!
ετσι....:a01: ...ετσι....:a01: ...
ωραια αρχισαμε.....:a39:
:a014:
αντε να αναβουν λιγο τα αιματα γιατι :ZZZ:
:beer:
blueblack
06/01/2007, 20:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
αντε ουστ ρεεε!
αντε που κ που κ 4οι!!!
καρναβαλια!
EΣΕΙΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΠΙΟ ΟΜΙΛΟ ΑΝΗΚΕΤΕ.....????
Άεκτσήδες χαλαρώστε.......
ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ.....!!!!!!
Δέν έχει καί πολύ άδικο τό Μπαόκι....!!!!
Χιώτης........πρώτος έκτελεστής προσπάθησε καί τούς έκανε μάγκες...
Άπό 50 μέτρα τό πρώτο καί προσφορά τό δεύτερο....
Τζιωρτζόπουλος........
Παουτάσο.................
Κυριακίδης.............κάθε λάθος καί ένα γκόλ........ΛΙΛ.....!!!!!!!!
Αύτοί οί 4........ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ........!!!!!!!!!!!
Παπασταθόπουλος, Χετεμάι........πού ....ΗΤΑΝ.....????
Δέν κάνουν καί έτοιμαζόμαστε νά τούς στείλουμε.....?????????....ΓΙΟΥΒΕ...???
ΝΤΕΜΗ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΜΑΔΕΣ.......!!!!!!!
ΤΟΣΑ ΜΥΡΡΙΑ..........ΤΙ ΓΙΝΑΝ.....?????
Ούτε ένας......????????
ΠΑΙΔΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ...........τού χρόνου πάλι......
Καί ένα Χ ό γαύρος αύριο καί 6 καί πιάσε μας ...........
Άσε ή πράσινη θύελλα......αύτοί είναι 8 πίσω........
Vstrommer71
06/01/2007, 22:58
EΣΕΙΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΠΙΟ ΟΜΙΛΟ ΑΝΗΚΕΤΕ.....????
Εχουμε και σοβαροτερα πραγματα φιλε συνΕνωσιτη απο το να ασχοληθουμε απο τα του αδελφου σωματειου.Κανονικα καλοι μου ασπρομαυροι φιλοι θα επρεπε να λεγεστε οχι ΠΑΟΚ αλλα ΝτεμέκΑΕΚ!
Άεκτσήδες χαλαρώστε.......
Συμφωνω!
Χιώτης........πρώτος έκτελεστής προσπάθησε καί τούς έκανε μάγκες...
Τον αδικεις τον Χιωτη νομιζω.Δεν ειναι καλυτερος απο τον Σορεντινο,αλλα ΔΕΝ ειναι και πολυ χειροτερος κατα την αποψη μου
Τζιωρτζόπουλος........
Παουτάσο.................
Κυριακίδης.............κάθε λάθος καί ένα γκόλ........ΛΙΛ.....!!!!!!!!
Συμφωνω,αλλα μηπως ειναι καλυτεροι οι Παντος-Μπουλουτ-Ταραλιδης ή οι Βυντρα-Νιλσον-Μπισκαν?????
Εμφανως η ομαδα χρειαζεται δυο ποιοτικα ακραια μπακ
Παπασταθόπουλος, Χετεμάι........πού ....ΗΤΑΝ.....????
Δέν κάνουν καί έτοιμαζόμαστε νά τούς στείλουμε.....?????????....ΓΙΟΥΒΕ...???
Καλως ή κακως ετσι θα γινουν οι νεοι παικτες καλυτεροι,βαζοντας τους να παιζουν κι ας χασουμε.Για τον Παπασταθοπουλο δεν ειδες ποσο βελτιωθηκε επειδη παιζει?
ΝΤΕΜΗ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΜΑΔΕΣ.......!!!!!!!
ΤΟΣΑ ΜΥΡΡΙΑ..........ΤΙ ΓΙΝΑΝ.....?????
Κι ομως,ΕΤΣΙ γινονται οι ομαδες που θελουν να στηριχτουν στα δικα τους ποδια,κι οχι στην βοηθεια του καθε ''πεφωτισμενου Κοκκαλιαρη'' ή κανενος Μοτοροϊλ!Να στο κανω λιανα...
-Παιρνεις εναν ΚΑΛΟ προπονητη και ΤΟΝ αφηνεις να δουλεψει!
-Βαζεις νεα παιδια στην ομαδα
-Προσπαθεις στα οικονομικα να συμμαζεψεις την κατασταση και μια καλη πορεια στο Τσαμπιονς Λιγκ σου μπαλωνει ΠΟΛΛΕΣ τρυπες.Τελικος σκοπος ειναι η ομαδα να μπορει να στηριχτει στα εσοδα της απο χορηγους κλπ ετσι ωστε να ΜΗΝ εχει αναγκη κανεναν ''επενδυτη".Τ'ακουτε ρε Παοκια?
-Προσπαθεις επιτελους να αποκτησεις ενα προπονητικο κεντρο(ειδες οτι μπηκε μπροστα) και το καινουργιο γηπεδο.Εαν ειχαμε δικο μας γηπεδο,πραγματικη εδρα,τοτε θα μπορουσαμε να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ πρωταθλημα.Ετσι οπως ειμαστε φετος πραγματικα,εγω τουλαχιστον,απολαμβανω τα μαθηματα αγωνιστικης νοοτροπιας που δινει ο Φερερ και μακαρι να μεινει 20 χρονια στην ομαδα!
ΠΑΙΔΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ...........τού χρόνου πάλι......
Η ομαδα φιλε ΔΕΝ μας υποσχεθηκε ΤΙΠΟΤΑ για φετος παρα μονο οτι θα παιξει οσο καλυτερα μπορει και οπου βγει!Καθαρο ποδοσφαιρο,αμα εισαι καλυτερος ας κερδισεις αλλιως να χασεις.Καλα εκανε ο ΠΑΟΚ και μας κερδισε αφου δεν παιξαμε καλα!
Αυτα και συνεχιζουμε!
fantacid
06/01/2007, 23:31
AAAAAAAAAAAaxaaaaxaxaxaaxaxa!!!
δε λεω τπτ !!!
τα ειπατε ολα μονοι σας................με την απουσια σας!!
ο κιτρινος πολεμικος αετος εστησε κ@λο στον απρομαυρο ειρηνικο σημερα εις διπλουν!!!
ερε γουστα αυτα τα κιτρινομαυρα....ερε ΓΟΥΣΤΑΑΑΑΑΑ!
blueblack
07/01/2007, 09:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Εχουμε και σοβαροτερα πραγματα φιλε συνΕνωσιτη απο το να ασχοληθουμε απο τα του αδελφου σωματειου.Κανονικα καλοι μου ασπρομαυροι φιλοι θα επρεπε να λεγεστε οχι ΠΑΟΚ αλλα ΝτεμέκΑΕΚ!
Συμφωνω!
Τον αδικεις τον Χιωτη νομιζω.Δεν ειναι καλυτερος απο τον Σορεντινο,αλλα ΔΕΝ ειναι και πολυ χειροτερος κατα την αποψη μου
Συμφωνω,αλλα μηπως ειναι καλυτεροι οι Παντος-Μπουλουτ-Ταραλιδης ή οι Βυντρα-Νιλσον-Μπισκαν?????
Εμφανως η ομαδα χρειαζεται δυο ποιοτικα ακραια μπακ
Καλως ή κακως ετσι θα γινουν οι νεοι παικτες καλυτεροι,βαζοντας τους να παιζουν κι ας χασουμε.Για τον Παπασταθοπουλο δεν ειδες ποσο βελτιωθηκε επειδη παιζει?
Κι ομως,ΕΤΣΙ γινονται οι ομαδες που θελουν να στηριχτουν στα δικα τους ποδια,κι οχι στην βοηθεια του καθε ''πεφωτισμενου Κοκκαλιαρη'' ή κανενος Μοτοροϊλ!Να στο κανω λιανα...
-Παιρνεις εναν ΚΑΛΟ προπονητη και ΤΟΝ αφηνεις να δουλεψει!
-Βαζεις νεα παιδια στην ομαδα
-Προσπαθεις στα οικονομικα να συμμαζεψεις την κατασταση και μια καλη πορεια στο Τσαμπιονς Λιγκ σου μπαλωνει ΠΟΛΛΕΣ τρυπες.Τελικος σκοπος ειναι η ομαδα να μπορει να στηριχτει στα εσοδα της απο χορηγους κλπ ετσι ωστε να ΜΗΝ εχει αναγκη κανεναν ''επενδυτη".Τ'ακουτε ρε Παοκια?
-Προσπαθεις επιτελους να αποκτησεις ενα προπονητικο κεντρο(ειδες οτι μπηκε μπροστα) και το καινουργιο γηπεδο.Εαν ειχαμε δικο μας γηπεδο,πραγματικη εδρα,τοτε θα μπορουσαμε να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ πρωταθλημα.Ετσι οπως ειμαστε φετος πραγματικα,εγω τουλαχιστον,απολαμβανω τα μαθηματα αγωνιστικης νοοτροπιας που δινει ο Φερερ και μακαρι να μεινει 20 χρονια στην ομαδα!
Η ομαδα φιλε ΔΕΝ μας υποσχεθηκε ΤΙΠΟΤΑ για φετος παρα μονο οτι θα παιξει οσο καλυτερα μπορει και οπου βγει!Καθαρο ποδοσφαιρο,αμα εισαι καλυτερος ας κερδισεις αλλιως να χασεις.Καλα εκανε ο ΠΑΟΚ και μας κερδισε αφου δεν παιξαμε καλα!
Αυτα και συνεχιζουμε!
BΛΕΠΕΙΣ ΑΕΚ...........ΦΙΛΕ ΜΟΥ.......???
Ή είσαι άπλά Άεκτσής...???
Ό Χιώτης χθές..........ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΟΣ.........!!!
Ποτέ δέν κατάφερε χρόνια τώρα νά δώσει ........ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ.......στήν όμάδα ίσως πλήν
ένός παιχνιδιού μέ Ξάνθη άν θυμάμαι καλά πρίν 3-4 χρόνια.....!!!!
Έδωσε άβίαστα 4 φορές τή μπάλλα στούς παίκτες τού ΠΑΟΚ έφαγε ένα γκόλ,ώραίο μέν,
άλλά άπό 40 καί παραπάνω μέτρα,παραλίγο νά φάει ένα άπό τό κέντρο άπό τό Ζαγοράκη,
έτρεμε όλη ή άμυνα μόλις πήγαινε ή μπάλλα σέ αύτόν καί έκνεύριζε όλη τήν άμυνα........
Γιαυτό καί ή λάθος άπόκρουση τού Τσιρίλο στό πρώτο γκόλ,πού νά γυρίσει πίσω τή μπάλλα..........
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΜΠΑΖΕ......!!!!!!!!!
Λάθος άπόκρουση, ΤΣΑΦ.........άπό τόν πανικό του καί στό δεύτερο γκόλ, ούτε πλάγιο δέν
τήν έβγαλε τή μπάλλα,καντήλι καί στόν παίκτη τού ΠΑΟΚ έξω άπό τήν περιοχή......!!!!!!!!!!
Ό Χιώτης ......ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΣΑΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ......γιά νά μπώ σέ ποιό τεχνικά θέματα
λόγω γνώσης, νά κάνει.....ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ......πρός τή μπάλλα.
Γιαυτό έχει φάει πολλά γκόλ ....ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ.....
Βασίζεται στήν ταχύτητα καί στό πέταγμα,έλα όμως πού ή έστία είναι 7,35 καί θέλει καί
νά περπατήσεις πρός τή μπάλλα προτού πέσεις....
ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΠΟΤΕ.....
Γιαυτό μάς έχει κρεμάσει καί τρώει γκόλ άπό 40 μέτρα.....κάτι κύπελλα στό 90 κ.λ.π.....πού
περάσαμε στά πέναλτυ....!!!!!!!!
ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΣΟΡΕΝΤΙΝΟ.......φίλε μου, ό όποίος .....
ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ......άπό τότε πού ήρθε στήν ΑΕΚ,καί είναι άπλά
ένας καλός τερματοφύλακας πού τού έχεις έμπιστοσύνη,τίποτε έξαιρετικό,γιά Β Ίταλίας,Τζένοα..........!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιά τούς άλλους δέ σχολιάζω άφού συμφωνείς έκτός ίσως τού Κυριακίδη....
Φάουλ τού Φερέρ....
Παίκτη πού στά 21 του γυρίζει καί φωνάζει στό βοηθό .....τήν Παναγία σου....
ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΑΖΕΙΣ γιά ένα χρόνο....
Τό πολύ θράσος του,καταντάει βλακεία, μάς έκαψε μέ τή Λίλ ,τρίπλα μέσα στήν περιοχή
πάρε τό πρώτο γκόλ.
Τά ίδια καί χθές ,τριπλίτσα στό χώρο τού άμυντικού χάφ,κλέψιμο,καί άπό κεί ξεκίνησε
τό δεύτερο γκόλ τού Πάοκ....!!!!!!!!!!
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΡΡΕΡ...........ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ...ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ...!!!!!
Γιά Παπασταθόπουλο ,Χετεμάι ,μάλλον ....ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕΣ.....!!!!!!!
Είπα ,γιατί δέν παίζουν..???
Μήπως έπειδή πρέπει νά φύγουν...????
Καί θά πέσει κράξιμο.....???
Νά μή φαίνονται, άναπληρωματικοί είναι,δέ βαριέσαι.....!!!!!
Είδικά ό Χετεμάι χθές ήταν ότι πρέπει γιά τό κλωτσοσκούφι πού παιζόταν,...ΠΟΥ ΗΤΑΝ...???
Μήπως τού σφύριξε κάποιος τού Φερρέρ......ΑΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.....ΦΕΥΓΟΥΝ.....!!!!!!!!!
Γιατί ,μάς πρίξαν μέ τή Γιούβε....
Κι ό Άγιαξ έτσι έκανε γήπεδο άλλά τούς κράταγε καί κανά 2-3 χρόνια,παρόλα αύτά βλέπεις πώς
κατάντησε ό Αίαντας....!!!!
Μέ τό γήπεδο φίλε μου....ΔΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΟΜΑΔΑ...........ΠΑΚΕΤΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ....!!!!!!!
Ό Παο τίς μεγαλύτερες έπιτυχίες του στήν Καλογρέζα τίς έκανε ,ό ΟΣΦΠ έπίσης.....!!!!
Τώρα μαζεύει χρήμα στό Καραισκάκη...!!!!
Ή Μπάγιερν μέχρι χθές πού έπαιζε....????
Καλό τό σπίτι σου άλλά είναι γιά κονόμα...!!!!!!
Άμα περιμένουμε καμμιά είκοσαριά χρόνια γιά γήπεδο καήκαμε,έπειτα μέ παρτάλι όμάδα
τί νά τό κάνεις τό γήπεδο..???
Αύτοί πού κάνουν γήπεδα....ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ...!!!!!!!!
Ένα προπονητήριο ...ΝΑΙ.....άλλά αύτό τό φιάχνουμε ,τό ξαναφιάχνουμε σάν τό γεφύρι
τής Άρτας είναι............!!!!!!!!!!!!!!
Οί γαύροι τούς τίτλους πού τούς παίρνανε,έστω έτσι πού τούς παίρνανε,οί βάζελοι πού...???
Άμα έχεις όμάδα καί παίκτες τόν παίρνεις τόν τίτλο ....ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ....!!!!!!!!
Κι οί άλλοι έχουνε Ταραλίδηδες φίλε .άλλά έσύ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ.....ούτε Ριβάλντο ούτε Τζόρτζεβιτς
άκόμα καί στά τελευταία τους....!!!!!!!!!!
Αύτή είναι ή διαφορά μας,γιατί ΑΥΤΟΣ Ο ΡΙΒΑΛΝΤΟ.....ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΑΝΕ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ..
Έστω καί άν ό Τσαχειλίδης πήγε νά δείξει πέναλτυ καί μετάνιωσε,έκεί πού ό Ήλιάδης έπαιξε
μπάσκετ......!!!!!!!!!!!!!!
ΑΥΤΟ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ......!!!!!!!!!!!!!
Νά πώ καί κάτι γιά τό φίλο τό ΜΠΑΟΚΙ........fantasid
Φίλε μου μόνο τόν τρίτο μπορείτε νά μισήτε καί νά κερδίζετε πιά, έτσι όπως καταντήσατε......
ΣΚΕΨΟΥ ΤΑ ΑΥΤΑ ....όταν θά παίζετε μέ τούς άλλους δύο νά δείς......
ΠΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ.....!!!!!!!!
Συγχαρητήρια γιά χθές είσασταν καλύτεροι,άν παίζατε μέ τό γαύρο στού Ήλιάδη τό χέρι
τό κοράκι θά έδινε πέναλτυ,μή μού πείς γιά τού Δέλλα.....έπεται.....!!!!!!!!!!!!
Καί νά ξέρεις καί κάτι,έμείς στήν ΑΕΚ .......ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ.......χωρίς νά
είμαστε καλύτεροι.....
ΥΓ. Δέ βλέπω νά άνοίγει μύτη στήν Ξάνθη, μέχρι καί άσσο τούς παίρνει πιά......!!!!!!!
Τά βαζελάκια πεθαμένα είναι έτσι κι άλλιώς,άπό άλλού φοβόντουσαν αύτοί,άλλά
γιά μία άκόμα φορά άποδείχτηκε ότι είμαστε....ΑΝΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.....
ώς συνήθως τά τελευταία 2-3 χρόνια.....!!!!!!
Αύτό τό πρωτάθλημα γιά νά γυρίσει πρέπει νά κοιμηθεί ό Θεός...!!!!!!!!!!
Ό Παο τίς μεγαλύτερες έπιτυχίες του στήν Καλογρέζα τίς έκανε ,ό ΟΣΦΠ έπίσης.....!!!!
Τώρα μαζεύει χρήμα στό Καραισκάκη...!!!!
Αύτοί πού κάνουν γήπεδα....ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ...!!!!!!!!
Οί γαύροι τούς τίτλους πού τούς παίρνανε,έστω έτσι πού τούς παίρνανε,οί βάζελοι πού...???
Άμα έχεις όμάδα καί παίκτες τόν παίρνεις τόν τίτλο ....ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ....!!!!!!!!
Κι οί άλλοι έχουνε Ταραλίδηδες φίλε .άλλά έσύ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ.....ούτε Ριβάλντο ούτε Τζόρτζεβιτς
άκόμα καί στά τελευταία τους....!!!!!!!!!!
Αύτή είναι ή διαφορά μας,γιατί ΑΥΤΟΣ Ο ΡΙΒΑΛΝΤΟ.....ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΑΝΕ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ..
θα εχετε προσεξει οσον αφορα εμενα προσωπικα οτι δεν μπαινω να ασχοληθω με νικες η ηττες αλλων ομαδων ΠΟΤΕ εκτος αν αναφερεται μεσα το ονομα της δικιας μου ομαδας.ετσι και εδω δεν ειχα σκοπο να ποσταρω τιποτα μεχρι που βλεπω τα λεγομενα του φιλου ιρινιαα και αυτος ειναι ο μονος λογος που γραφω εδω μεσα.
ιρινιαα...
1. επιτελους παραδεχεσαι οτι ο ολυμπιακος ειχε επιτυχιες!
2. επιτελους παραδεχεσαι οτι εχω ομαδα!
3. επιτελους παραδεχεσαι οτι εχω μοναδες!
οποτε αμφισβητησεις ξανα την ανωτεροτητα της ομαδας μου εναντι της δικιας σου, απαντηση δεν θα περνεις απο μενα!να ανατρεχεις αμεσα στα δικα σου γραφομενα σε αυτο εδω το θρεντ.την απαντηση την δινεις μονος σου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
θα εχετε προσεξει οσον αφορα εμενα προσωπικα οτι δεν μπαινω να ασχοληθω με νικες η ηττες αλλων ομαδων ΠΟΤΕ εκτος αν αναφερεται μεσα το ονομα της δικιας μου ομαδας
:a013:
συμφωνω απολυτος, ετσι λειτουργει η πλειοψηφια των γαυρων εδω μεσα...
ενω αυριο παλι ολοι οι αλλοι με τον ολυμπιακο θα ασχολουνται...
ηθελα να ξερα στο τελος του πρωταθληματος θα τις θυμουνται και αυτοι και οι αλλοι αυτες τις αγωνιστικες τους εμφανισαρες ή θα λενε παλι τα γνωστα?
ο κοκκαλης, η παραγκα, ο ζωγραφος, η διαιτησια κλπ κλπ κλπ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
:a013:
συμφωνω απολυτος, ετσι λειτουργει η πλειοψηφια των γαυρων εδω μεσα...
ΡΕ 'ΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ;;;;;;;;;;;;
:a21: :a21: :a21:
Να θυμίσω ονόματα όπως ...............................
Αντε με το καλό και φέτος
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :wave2: :wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
η πλειοψηφια ειπα...
για μενα μιλησα ρε συ!!!!ειπα προσωπικα....:wave2:
Αντε με το καλό και φέτος
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :wave2: :wave2: :wave2:
χρονια πολλα και καλα....α ρε ποτε θα κατεβω κρητη να πιω ολη τη ρακι σας και να φυγω....:dizzy:
la_villa
07/01/2007, 14:50
ωπ...να μαι πάλι για λίγο!!!
πόσο πήγε η αεκ ρε παιδιά??
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ
με μια ήττα και αρχίζουν σιγα σιγα οι κορνέδες
:lol: :lol: :lol: :lol: :smokin:
blueblack
07/01/2007, 16:56
θα εχετε προσεξει οσον αφορα εμενα προσωπικα οτι δεν μπαινω να ασχοληθω με νικες η ηττες αλλων ομαδων ΠΟΤΕ εκτος αν αναφερεται μεσα το ονομα της δικιας μου ομαδας.ετσι και εδω δεν ειχα σκοπο να ποσταρω τιποτα μεχρι που βλεπω τα λεγομενα του φιλου ιρινιαα και αυτος ειναι ο μονος λογος που γραφω εδω μεσα.
ιρινιαα...
1. επιτελους παραδεχεσαι οτι ο ολυμπιακος ειχε επιτυχιες!
2. επιτελους παραδεχεσαι οτι εχω ομαδα!
3. επιτελους παραδεχεσαι οτι εχω μοναδες!
οποτε αμφισβητησεις ξανα την ανωτεροτητα της ομαδας μου εναντι της δικιας σου, απαντηση δεν θα περνεις απο μενα!να ανατρεχεις αμεσα στα δικα σου γραφομενα σε αυτο εδω το θρεντ.την απαντηση την δινεις μονος σου.
ΡΕ TROOPER .....ΤΟΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.......??????
Ή προσωποποίηση τής παράφρασης είναι τό σκεπτικό σου.....
Πολύ φτηνιάρικο καί πολύ άπλοικό ......!!!!!!!
Άν είχαμε τό Ζωγράφο καί τό Γεωργάτο τί λές ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ...????
Ό Τσαχειλίδης πήγε πρός τό πέναλτυ καί μετά έστριψε,αύτό τό είδες...????
Άν έδινε 5 άνύπαρκτα φάουλ έξω άπό τήν περιοχή τού ΠΑΟΚ τί λές θά κερδίζαμε...???
Ένα γκόλ δέ θάβαζε ό Σέζαρ..?????Ή κριτική ήταν γιά μάς .....ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΑΣ......
Έσάς γιά νά σάς πάρουμε πρέπει νάμαστε τρείς φορές καλύτεροι σας......
ΜΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ............ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΑΙΝΟΥΣ....
Τί θές τώρα νά άρχίσω νά σού θυμίσω πώς πήρατε τούς τίτλους μέ έδρα τήν Καλογρέζα..???
Σέ άλλα πράγματα άναφερόμουνα γιά Ριβάλντο Τζόρτζεβιτς..........
Προτιμώ νά έχω όμάδα παρά συνταξιούχους πού παίζουν 5 μάτς τό χρόνο....
Έμείς μπορεί νά έχουμε άγωνία γιά τό πρωτάθλημα ....
Έσύ τί......??????
ΑΦΟΥ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ.........ΧΑΛΑΡΩΣΕ
Δέν τόν είδες τόν Κωφίδη, μέ κουστούμι....????
Καί κάτι γιά τόν villa.........
ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΑΕΚΤΣΗΣ....................μέ τόν γαύρο, μή μπερδεύεσαι.....
άν τόσα χρόνια είσασταν χωρίς τίτλο..........
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ............
Έμείς στηρίζουμε τήν ΑΕΚΑΡΑ μας καί στή Δ΄ Έθνική........ΑΛΛΑ ΚΡΙΤΙΚΗ .....
στό πού πάνε τά λεφτά μας..........ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.........!!!!!!!
ΟΥΤΕ ΜΕΛΗ ΕΙΜΑΣΤΕ....:lol:
Δέν περιμένουμε νά άρχίσει τό Αίγάλεω τίς γαργάρες γιά νά.....
ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ.....:rotflmao:
Δέν πουλάμε ένα μαυρούλη νά βγάλουμε τή χρονιά καί τό πακέττο στή τσέπη....!!!!!!!!!
ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΤΡΩΜΕ...........
ΕΓΧΩΡΙΟ ΧΟΡΤΟ.........γιαυτό καθίστε στόν καναπέ νά δείτε κανά ματσάκι τό Φεβρουάριο...ΧΑ
ΧΑ......ΧΑ.......
ΡΕ TROOPER .....ΤΟΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.......??????
Ή προσωποποίηση τής παράφρασης είναι τό σκεπτικό σου.....
Πολύ φτηνιάρικο καί πολύ άπλοικό ......!!!!!!!
Άν είχαμε τό Ζωγράφο καί τό Γεωργάτο τί λές ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ...????
Ό Τσαχειλίδης πήγε πρός τό πέναλτυ καί μετά έστριψε,αύτό τό είδες...????
Άν έδινε 5 άνύπαρκτα φάουλ έξω άπό τήν περιοχή τού ΠΑΟΚ τί λές θά κερδίζαμε...???
Ένα γκόλ δέ θάβαζε ό Σέζαρ..?????Ή κριτική ήταν γιά μάς .....ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΑΣ......
Έσάς γιά νά σάς πάρουμε πρέπει νάμαστε τρείς φορές καλύτεροι σας......
ΜΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ............ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΑΙΝΟΥΣ....
Τί θές τώρα νά άρχίσω νά σού θυμίσω πώς πήρατε τούς τίτλους μέ έδρα τήν Καλογρέζα..???
Σέ άλλα πράγματα άναφερόμουνα γιά Ριβάλντο Τζόρτζεβιτς..........
Προτιμώ νά έχω όμάδα παρά συνταξιούχους πού παίζουν 5 μάτς τό χρόνο....
Έμείς μπορεί νά έχουμε άγωνία γιά τό πρωτάθλημα ....
Έσύ τί......??????
ΑΦΟΥ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ.........ΧΑΛΑΡΩΣΕ
και εγω σ' αγαπαω!!!
πλεον τις απαντησεις τις δινεις μονος σου...:smokin:
blueblack
07/01/2007, 18:06
και εγω σ' αγαπαω!!!
πλεον τις απαντησεις τις δινεις μονος σου...:smokin:
ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΝΤΕΡΜΠΥ...???????
Όμάδα γιά τίτλο είστε......:rotflmao:
Τίποτε λιγώτερο......
Άντε τώρα νά δούμε καί τά άλλα καρναβάλια....:rotflmao:
Άλλά καί τόν Κωφίδη μέ ....ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ.....????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ.........
Ό Τοροσίδης τραυματίας είναι...???????:lol:
Πάντως ρέ μάγκα είχα καιρό νά δώ μέχρι καί τόν Τεροβίτσα νά παίζει 50-50....
Είδες τί σού κάνει ή άνεση....
Βέβαια ό παπάρας στήν Τ.V. προσπαθούσε νά μάς πείσει ότι ό Άντζας έκανε πέναλτυ,ένώ
τό χέρι τού Άνατολάκη είναι στήν άνάταση άπό πέρσυ μέ τήν ΑΕΚ....
:wave2: :wave2: :lol:
Η Ξανθη με τον Ολυμπιακο να μοιραζονται τους βαθμους , και ολοι οι αλλοι να παν να Γ@ΜΗΘΟΥΝ !!!!!!
:smokin:
Όμάδα γιά τίτλο είστε......:rotflmao:
Τίποτε λιγώτερο......
Άντε τώρα νά δούμε καί τά άλλα καρναβάλια....:rotflmao:
Άλλά καί τόν Κωφίδη μέ ....ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ.....????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ.........
Ό Τοροσίδης τραυματίας είναι...???????:lol:
Βέβαια ό παπάρας στήν Τ.V. προσπαθούσε νά μάς πείσει ότι ό Άντζας έκανε πέναλτυ,ένώ
τό χέρι τού Άνατολάκη είναι στήν άνάταση άπό πέρσυ μέ τήν ΑΕΚ....
R.I.P. A.E.K. ..............R.I.P.
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
oiko1979
07/01/2007, 23:11
ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ...
ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ....
ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ...
ΟΜΩΣ...ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ...
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.....+6 ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ....
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
Gandalf dr685sm
08/01/2007, 09:41
Για την ομάδα μου.... η απογοήτευση ήταν οτι δεν το πάλεψαν σαν τα άλλα παιχνίδια...
Με τα χέρια κατεβασμένα έχασαν.
Απο εκεί και πέρα όμως, κάθε σφαλιάρα καλοδεχούμενη.
Για το Ξάνθη-ΟΣΦΠ. Λάθη επί λαθών απο την διαιτησία. Και τα δύο ήταν πέναλτυ και έδωσαν ανύπαρκτα offside. Δικαίως όμως μοιράστηκαν βαθμούς , μιας το θεριό φοβόταν τον Γιάννη και ο Γιάννης το θεριό.
Για τον ΠΑΟ... ίσως οι μόνοι που έχουν να λένε για τους 3 βαθμούς και το οτι έχουν δικαίωμα να πλησιάσουν και πάλι μιας και είναι 6 βαθμούς πίσω απο τον ΟΣΦΠ. Κέρδος και το οτι ενας 17χρονος, έκανε άριστη εμφάνιση και σίγουρα θα τραβήξει βλέματα, απο Ελλάδα αλλά και κυρίως απο ομάδες του Εξωτερικού. Δεν είναι και λίγο 17 χρονος να πάιζει έτσι σε βασική 11αδα και να μην "κολλάει" ακόμα και να τραβήξει βολίδες προς το τέρμα. (Όσοι είδαν το διαγώνιο σουτ απο την δεξιά μεριά της μεγάλης περιοχής του Αιγάλεω).
Γενικά όμως.. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ... δώστε 2-3 αγωνιστικές ακόμα , μιας και είναι ψιλοσφιγμένοι απο μικρές προετοιμασίες και γαλοπούλες.
Καλημέρα και τα κεφάλια μέσα κανονικά πλέον.
Y.Γ. Αυτό το καρκίνωμα , τον αδερφό του Ivic, πότε θα τον σουτάρουν απο την ομάδα; Και δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του και έχει αρχίσει και παίζει και μπουνίδια στην προπόνηση. Τσακώθηκε με τον Παπασταθόπουλο και ο Φερέρ τον έστειλε στα αποδυτήρια με την μία. Μήπως είναι καιρός να μας αδειάζει την γωνιά; Ούτως ή άλλως ούτε στο μικρό δάχτυλο του αδερφού του δεν φτάνει απο πλευράς αξίας ποδοσφαιρικής. Βάρος είναι μόνο.
Gandalf
la_villa
08/01/2007, 09:51
το καραισκάκη δεν έπεσε στα πέτρινα χρόνια
και δεευτερον ΑΥΤΗ η διαιτησία χτες ήταν 50-50???
αυτο είναι για σένα το 50-50 του ολυμπιακού
να μην δίνει πέναλτυ και να κόβει 2 φάσεις σαν Offside.
ναι αμέ...νέος ορισμός πλέον
δεν λέω ότι μας έσφαξε αλλά αν ΟΛΑ αυτα γινόντουσαν ανάποδα δεν θα φωνάζατ ολοι τςρα για διατησία ότι μας σπρώχνει και έσφαξε στεγνα την ξάνθη
δίκαιο αποτέλεσμα ΄΄ετσι όπως παίξαμε.οover
οι κορνεδες στο Ρεντη μπορουν να περιμενουν το Φλεβαρη.... μηδε προ του τελους μακαριζε!!
BTW Καμμενοι μπορει να μην εχει σημασια για σας αλλα για μενα δεν υπαρχει ΟΜΑΔΑΡΑ ΑΕΚ χωρις Sorentino, Ζηκο, Γεωργεα, Emerson που ειναι βασικοι παιχτες της ομαδας... δεν υπαρχουν αναλογοι παιχτες να τους αντικαταστησουν.
(για να μη πω και για τις αλλαγες τους Αλεξοπουλος, Λαγος, κτλ που ειναι και αυτοι τραυματιες)
με τους παραπανω να επιστρεφουν το Φευρουαριο (που θα κριθουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ) θα ειναι διαφορετικα τα πραγματα
απο κει και περα τα εχουμε πει: αν η ΑΕΚ δε παιξει μπαλα-> δε κερδιζει
οι "αλλοι" ειτε με τυχη ειτε με... μη τα ξαναλεμε... περνανε κουτσα στραβα και μη ξεχασω να πω στους κομπλεξικους Μπαοκτσιδες οτι φετος γλυτωσανε τον υποβιβασμο να δουμε του χρονου αν θα τα καταφερουν! αντε γλυψωκωλιδες των γαυροβαζελων που μου μιλατε και για ΑΕΚ! αντε ρε να σας χαρησουν κανα παιχτακι να βγαζετε εντεκαδες!!!! ουτε μια τριχα απο τα αρχιδια μας δε πιανετε!!!
dukeandthecity
08/01/2007, 11:48
οι κορνεδες στο Ρεντη μπορουν να περιμενουν το Φλεβαρη.... μηδε προ του τελους μακαριζε!!
BTW Καμμενοι μπορει να μην εχει συμασια για σας αλλα για μενα δεν υπαρχει ΟΜΑΔΑΡΑ ΑΕΚ χωρις Sorentino, Ζηκο, Γεωργεα, Emerson που ειναι βασικοι παιχτες της ομαδας... δεν υπαρχουν αναλογοι παιχτες να τους αντικαταστησουν.
(για να μη πω και για τις αλλαγες τους Αλεξοπουλος, Λαγος, κτλ που ειναι και αυτοι τραυματιες)
με τους παραπανω να επιστρεφουν το Φευρουαριο (που θα κριθουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ) θα ειναι διαφορετικα τα πραγματα
απο κει και περα τα εχουμε πει: αν η ΑΕΚ δε παιξει μπαλα-> δε κερδιζει
οι "αλλοι" ειτε με τυχη ειτε με... μη τα ξαναλεμε... περνανε κουτσα στραβα και μη ξεχασω να πω στους κομπλεξικους Μπαοκτσιδες οτι φετος γλυτωσανε τον υποβιβασμο να δουμε του χρονου αν θα τα καταφερουν! αντε γλυψωκωλιδες των γαυροβαζελων που μου μιλατε και για ΑΕΚ! αντε ρε να σας χαρησουν κανα παιχτακι να βγαζετε εντεκαδες!!!! ουτε μια τριχα απο τα αρχιδια μας δε πιανετε!!!
ποδοσφαιρο - μπασκετ - βολλευ......
ερωμένες για ενα ΣΚ
γλυκεια αναμνηση για πάντα
:blush: :blush:
Sferopetadhn
08/01/2007, 15:35
XE XE XE Πάλι άλλος φταίει...
Μαλακία μας. Αφού ούτως ή άλλως κάτω από τέταρτοι δεν πέφτουμε έπρεπε να τους δώσει ο κόρακας το ματσάκι για να νοιώθουν ισότιμα μέλη του ένδοξου ΠΟΚ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
blueblack
08/01/2007, 15:56
XE XE XE Πάλι άλλος φταίει...
Μαλακία μας. Αφού ούτως ή άλλως κάτω από τέταρτοι δεν πέφτουμε έπρεπε να τους δώσει ο κόρακας το ματσάκι για να νοιώθουν ισότιμα μέλη του ένδοξου ΠΟΚ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΡΕ SFERO....................
Άλλά πές μου έκεί πού ντριπλάρισε μέ τό χέρι ό Ήλιάδης θά τό παίρνανε τό πεναλτάκι
οί άλλοι δύο τού ΠΟΚ πού λές ή ΟΧΙ............!!!!!!!!!
Ή έκεί πού έπαιξε καράτε ό Κωνσταντινίδης...????
Συγχαρητήρια πάντως , έμείς άν δέν είμαστε καλύτεροι ....ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ....!!!!!!!!!!
Νά θυμάσαι τά πουλέν σας στά ......
ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΝΤΕΡΜΠΥ........!!!!!!
ΥΓ. Ποιός φταίει ξέρω καί τά έγραψα πολύ άναλυτικά...
Μή κάνεις καί σύ τώρα ...ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ....!!!!!!!!!
Άλλα τούς λές καί άλλα άπαντάνε...!!!!!!!!
Sferopetadhn
08/01/2007, 16:19
Εγώ κάνω σαν τους γαύρους ή εσείς που μια βδομάδα πριν το ματς προσπαθήσατε να μας πείσετε ότι θα είναι στημένο και τα κοράκια θα σας σφάξουν για να μην φτάσετε το γαύρο και ότι ο ΠΑΟΚ στήνεται σε γαύρο και βάζεολο και λοιπές άλλες κουλαμάρες...
Όταν σας λέμε να σας το δώσουμε μας λέτε θεωρίες ότι έτσι δε γουστάρετε...
Και μόλις τρώτε μπαλάκια (γιατί στο γαμήδι το τόπι καλώς ή κακώς δεν θα κερδίζει πάντοτε η καλύτερη ομάδα) αρχίζετε πάλι κατάρες και "κομπλεξικοί", "γλυψωκώληδες" κλπ
Είναι να μην σας κάνω πλάκα; Το ματς δεν το είδα. Ότι έδειξαν στα αθλητικά μετά. Όλοι είπαν ότι εμείς παίξαμε καλά κι εσείς όχι. Δηλαδή νομίζετε ότι είστε τόσο καλοί που πάλι θα έπρεπε να το πάρετε; Μήπως εσείς αρχίσατε να γαυροποιείστε και θέλετε περισσότερα από αυτά που μπορείτε ή θέλετε να τα παίρνετε έτσι κι ας μην τ'αξίζετε;
Σημείωση για αποφυγή παρεξηγήσεων: Το "μπορείτε" ισχύει τόσο "παικτικώς" όσο και "εξωγηπεδικώς". Ο νοών νοείτω...
Σημείωση 2: Το τί κάνουν οι διοικήσεις κάτω απ'το τραπέζι είναι άσχετο με τον κόσμο. Μη μπερδεύεστε
Για το μαρκάρισμα του Τσιρίλο; Κανείς;;;
la_villa
08/01/2007, 16:31
ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΡΕ SFERO....................
Άλλά πές μου έκεί πού ντριπλάρισε μέ τό χέρι ό Ήλιάδης θά τό παίρνανε τό πεναλτάκι
οί άλλοι δύο τού ΠΟΚ πού λές ή ΟΧΙ............!!!!!!!!!
Ή έκεί πού έπαιξε καράτε ό Κωνσταντινίδης...????
Συγχαρητήρια πάντως , έμείς άν δέν είμαστε καλύτεροι ....ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ....!!!!!!!!!!
όχι δεν το θέλετε το κοράκι αλλα...
πετας και καλά δύο φάσεις που υποτίθεται αδικηθήκατε,διαμαρτύρεσε έτσι με πλάγιο τρόπο.
αν δεν είχατε ρουφήξει 2 τεμάχια και πήγαινε κανα Χ τώρα ποιος ξέρει τι θα διαβαζαμε!!!
αλλά στο τέλος οχι εμεις δεν γουστάρουμε ....(αλλά η διαιτησια μασ αδίκησε)
έλεος
Εγώ κάνω σαν τους γαύρους ή εσείς που μια βδομάδα πριν το ματς προσπαθήσατε να μας πείσετε ότι θα είναι στημένο και τα κοράκια θα σας σφάξουν για να μην φτάσετε το γαύρο και ότι ο ΠΑΟΚ στήνεται σε γαύρο και βάζεολο και λοιπές άλλες κουλαμάρες...
Όταν σας λέμε να σας το δώσουμε μας λέτε θεωρίες ότι έτσι δε γουστάρετε...
Και μόλις τρώτε μπαλάκια (γιατί στο γαμήδι το τόπι καλώς ή κακώς δεν θα κερδίζει πάντοτε η καλύτερη ομάδα) αρχίζετε πάλι κατάρες και "κομπλεξικοί", "γλυψωκώληδες" κλπ
Είναι να μην σας κάνω πλάκα; Το ματς δεν το είδα. Ότι έδειξαν στα αθλητικά μετά. Όλοι είπαν ότι εμείς παίξαμε καλά κι εσείς όχι. Δηλαδή νομίζετε ότι είστε τόσο καλοί που πάλι θα έπρεπε να το πάρετε; Μήπως εσείς αρχίσατε να γαυροποιείστε και θέλετε περισσότερα από αυτά που μπορείτε ή θέλετε να τα παίρνετε έτσι κι ας μην τ'αξίζετε;
Σημείωση για αποφυγή παρεξηγήσεων: Το "μπορείτε" ισχύει τόσο "παικτικώς" όσο και "εξωγηπεδικώς". Ο νοών νοείτω...
Σημείωση 2: Το τί κάνουν οι διοικήσεις κάτω απ'το τραπέζι είναι άσχετο με τον κόσμο. Μη μπερδεύεστε
μπραβο στο μΠΑΟΚ για τη καθαρη νικη αλλα οπως και περσυ ο Ηρακλης εχει ολες τις καταρες μου πανω του ===πιανουν οι καταρες μου :) === γιατι μονο με την ΑΕΚ ξεκωλιαζεται(και κωλοφαρδιζεται) με τους ευεργετες τους γαυροβαζελους μπορει να μη θελει ... αλλα τον τρωει και δε μιλαει!
απλα η απαντηση μου ηταν στο φιλο που λεει οτι θα ειμαστε μια ζωη τριτοι... και στους πολλους που σκευτονται σαν αυτον (αν και δε παρακολουθει γιατι ισως να προσεξε οτι φετος βγηκαμε 2οι και μας θαυμασε στο CL...):wave2: :wave2: :wave2:
Sferopetadhn
08/01/2007, 16:46
οπως και περσυ ο Ηρακλης εχει ολες τις καταρες μου πανω του ===πιανουν οι καταρες μου :) ===
Χεχεχε Γι' αυτό λες ότι θα πέσουμε του χρόνου; χεχεχε Μπέρδεψες τις βούρτσες με τις φούτσες ρε φίλε :D
Σου ξαναλέω για πολλοστή φορά πως το οτί κάνουν οι διοικήσεις είναι άσχετο (και μη ελεγχόμενο) από τον κόσμο. Γι' αυτό αυτά τα περί γλυψίματος δεν έχει νόημα να τα λες εδώ. Εδώ τα ερπετά μας είχαν ζαλίσει ότι ήμασταν παράρτημα του γαύρου και ο Κοντομηνάς τα 'πινε με τον Σώκρατες. Αυτοί οι μπούφοι όμως τον χαβά τους "αφεντικά της πόλης και του βορρά και ήρωες, ανεξάρτητοι και τα τρια-δυο..." Μην την ψάχνεις! Οι λεφτάδες μεταξύ τους καλά τα βρίσκουν, εμείς το χαβαλέ μας και όλοι ζήσαν καλά κι εμείς καλύτερα.
:beer: @ Τσιρίλο (αντι-ΠΑΟΚι ο φούστης :lol: )
πες τα σε κάποιους εδώ μέσα που σε παλαιότερες συζητήσεις είχαν ανακυρήξει τον Τσιρίλο στο πιο καθαρό αμυντικό του ελληνικού πρωταθλήματος.....:eek:
ο Μαμιδάκης μιά φορά το χρόνο δίνει πριμ.
η ΑΕΚαρα δεν έπαιξε καλά.Αλλά την έχετε δει να παίζει ΜΠΑΛΑΡΑ φέτος.Αυτό να φοβάστε.Γιατί οι υπόλοιποι το μόνο που παίζετε στο γήπεδο δεν είναι ποδόσφαιρο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermis21
ο Μαμιδάκης μιά φορά το χρόνο δίνει πριμ.
η ΑΕΚαρα δεν έπαιξε καλά.Αλλά την έχετε δει να παίζει ΜΠΑΛΑΡΑ φέτος.Αυτό να φοβάστε.Γιατί οι υπόλοιποι το μόνο που παίζετε στο γήπεδο δεν είναι ποδόσφαιρο.
είσαι λίγο υπερβολικός στο ΜΠΑΛΑΡΑ....καλύτερη από τους άλλους ναι...αλλά μπαλάρα όχι....
Sferopetadhn
08/01/2007, 20:20
Ο Τσιρίλο είναι ένας Κολτσίδας που απλά επειδή παίζει στην ΑΕΚ δεν παίρνει κάρτα σε κάθε ματς. Καλό μπακ αλλά με τόσες κλοτσιές που έχει δώσει φοβούνται καν να πλησιάσουν τα φορ :D
Όπως ο Ανατολάκης στα πρώτα χρόνια του στον Ολυμπιακό. Το αποκορύφωμα της καριέρας του Γιώργου φυσικά ήταν όταν πήρε και βραβείο fair play γιατί βοήθησε παίκτη του ΠΑΟ να σηκωθεί!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Για τις κατα καιρούς καρατιές -με κορυφαίο το κόψιμο καριέρας στον πιτσιρικά (τότε) Κιάσσο του ΟΦΗ- γαργάρα άπαντες... Μέχρι που ο άλλος δεν τον δεχόταν στο νοσοκομείο τον μαλάκα...
blueblack
08/01/2007, 23:03
Ο Τσιρίλο είναι ένας Κολτσίδας που απλά επειδή παίζει στην ΑΕΚ δεν παίρνει κάρτα σε κάθε ματς. Καλό μπακ αλλά με τόσες κλοτσιές που έχει δώσει φοβούνται καν να πλησιάσουν τα φορ :D
Όπως ο Ανατολάκης στα πρώτα χρόνια του στον Ολυμπιακό. Το αποκορύφωμα της καριέρας του Γιώργου φυσικά ήταν όταν πήρε και βραβείο fair play γιατί βοήθησε παίκτη του ΠΑΟ να σηκωθεί!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Για τις κατα καιρούς καρατιές -με κορυφαίο το κόψιμο καριέρας στον πιτσιρικά (τότε) Κιάσσο του ΟΦΗ- γαργάρα άπαντες... Μέχρι που ο άλλος δεν τον δεχόταν στο νοσοκομείο τον μαλάκα...
SFERO.........ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.......!!!!!!!
Ό Τσιρίλο είναι ένας μάγκας, μαφιόζος, πούστης Ίταλός πού ξέρει καί
μπάλλα καί πότε θά στή χώσει.....!!!!!!!
Δύο χρόνια στήν Έλλάδα....ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...????
έκοψε τή μπάλλα σέ κανέναν....????????
Άπλά τούς έκανε νά τόν φοβούνται........!!!!!!!! ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ.....!!!!!!!
Έφυγε κανείς τραυματίας άπό τόν Τσιρίλο....???????
Ό Τσιρίλο όμως βγήκε άπό χτύπημα...!!!!!!!!!!!!
Καί έπειδή σάν ΜΠΑΟΚ είπες καί κάτι.....
6 παιχνίδια στό CH.L. άποβλήθηκε σέ κανένα......?????????
Ε........ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ Ο ΤΣΙΡΙΛΟ....... :lol:
Ό άνθρωπος μιά πενταετία στό πρώτο μισάωρο ήταν έξω....!!!!!!!!!
Έσύ άν ήσουν διαιτητής στό 93ο λεπτό μέ τό σκόρ 2-0 καί έναν παίκτη πού προσπαθεί νά
κάνει καθυστέρηση στό κόρνερ θά έδινες ...ΚΟΚΚΙΝΗ......???????
Όταν 5 λεπτά προηγουμένως Χαραλαμπίδης καί Ήλιάδης κάναν καραγκιοζηλίκια
κοροιδεύοντας μή σεβόμενοι τούς άντιπάλους...???????????
Είπαμε καλά κάνατε πού παίξατε καί κερδίσατε.........καί άπλά νά θυμάσαι
ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΝΤΕΡΜΠΥ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ............!!!!!!!!!!
Ή θές νά σού θυμίσω .......άποβολές , γκόλ άπό τό κέντρο , μάτς πού τελείωναν στό 82ο λεπτό
καί πολλά άλλα.....!!!!!!!!!!!
Άλλο φίλαθλοι άλλο διοίκηση σύμφωνοι............άλλά έσείς τί κάνατε όταν...........
πάρε παίκτη, δώσε προπονητή,ξαναπάρε παίκτη,ξαναδώσε παίκτη..........
Sferopetadhn
08/01/2007, 23:50
Ευτυχώς ο Μίετσελ είναι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ σκληρό καρύδι, γιατί αν έτρωγε άλλος την καρατιά στο ΟΑΚΑ πέρυσι δεν θα ζούσε.
Ακριβώς το γεγονός ότι το μαρκάρισμα ήταν σε παιχνίδι 2-0, στο 92' και στο κόρνερ δηλώνει τη μαλακία αυτού του παίκτη. Δηλαδή έπρεπε να τον αφήσει έξω για να πεις ότι έκανε μαλακία; Σαν σκέψη και μόνο δεν ήταν;
Αυτό που λες εσύ μαγκία εγώ το λέω αλητεία. Αν θυμάσαι ο Ανατολάκης δεν έπαιρνε καθόλου κάρτες παρότι ήταν για 2 κόκκινες σε κάθε ματς (όχι μόνο για μαρκαρίσματα αλλα και για χριστοπαναγίες σε διαιτητές και αντιπάλους). Αν προσέξεις λέω ότι ο Τσιρίλο είναι σαφώς καλύτερο μπακ, αλλά το γεγονός και μόνο ότι παίζει στην ΑΕΚ τον γλυτώνει από πολλές κάρτες. Ιδίως μετά την ιστορία στο Αιγάλεω... ούτε τη δευτέρα παρουσία δεν ξαναπαίρνει κόκκινη αυτός.
Αυτά περί Τσιρίλο.
Τώρα για τα ματς που λήξαν στο 82 και τα πάρε δώσε παικτών, εγώ ξέρω ότι:
Δεν έχει ξαναγίνει με άλλη ομάδα να τελειώνουμε το παιχνίδι κάθε φορά με 1-2 παίκτες λιγότερους για τουλάχιστον 3 χρόνια σερί (ήταν η εξελιγμένη μορφή σπρωξίματος πέρα από τα πέναλτι που είναι πολύ καρφωτά!)
Δεν έχει ξαναγίνει να δίνει ο διαιτητής 2 κίτρινες = κόκκινη σε ένα ημίχρονο για θέατρο (Γεωργιάδης) τα οποία στο ριπλέι αποδείχθηκαν και τα δυο πέναλτι.
Δεν έχει ξαναγίνει (στο ίδιο ματς) να κατεβάζει τη μπάλα με το χέρι ΔΙΣ αμυντικός εντός περιοχής και να μη δίνει τίποτα.
Δεν έχει ξαναγίνει να δίνει όλα τα αμφισβητούμενα στη μία ομάδα (την φιλοξενούμενη) και να ακυρώνει δύο γκολ (το ένα ο επόπτης που είδε χέρι το οποίο δεν έπιασε ούτε η κάμερα).
Δεν έχει ξαναγίνει να έρχονται 5000 οπαδοί των φιλοξενούμενων με προστασία ισάριθμων (να μην πω περισσότερων) αστυνομικών, να σπανε και να καίνε όλο το γήπεδο με φωτοβολίδες, πιστόλια κλπ και μετά το ματς να βρίσκονται δεκάδες σύριγγες στις κερκίδες.
Δεν υπάρχει άλλη ομάδα που να έχει κάνει τέτοια αίσχη στην έδρα του αντιπάλου για συνεχόμενες χρονιές.
Μόνο ο γαύρος. Ήταν τέτοιο το άχτι τους μετά από τόσα χρόνια στην πρέσα που κάνουν τα αδύνατα δυνατά. Ακόμα και σε φάσεις που τα παιχνίδια δεν τους έκαιγαν και τόσο έπρεπε να τα πάρουν!
Μ'αρέσει ρε iriniaa που μένεις και Θεσσαλονίκη και συνεχίζεις να λες για τα πάρε-δώσε των διοικήσεων. Το λιγότερο ντροπή γιατί αν δεν υπήρχε και αυτή η ομάδα και κυρίως ο κόσμος (γιατί αυτός είναι που φοβούνται παράγοντες και πολιτικοί) δεν θα υπήρχε ποδόσφαιρο επάνω. Ποιός Άρης και Ηρακλής μου λες τώρα... Μια φορά τη δεκαετία στο ουέφα και χαίρονται όταν εμείς στα χειρότερα χάλια της ιστορίας μας κάτω από εξάδα δεν πέφτουμε (ελλείψει άλλων φυσικά).
Γι'αυτό σου λέω ρε κοντοχωριανέ, αφήστε μας στο δικό μας Γολγοθά και μην ψάχνετε φαντάσματα. Παίξαμε καλά και σας κερδίσαμε. Τελεία και παύλα. Μάθημα για την ομάδα σας είναι και μπορεί να την ωφελήσει στο μέλλον. Μη γίνεστε γαύροι που έχουν ξεχάσει ότι υπάρχει και ήττα και με το παραμικρό γκρινιάζουν ή αλλάζουν προπονητές.
Δείτε ρε λίγο αποτελέσματα απ'έξω! Τρία Χ έφερε η Τσέλσι με καφενεία! Δεν κουνήθηκε φύλλο. Γι'αυτό έχουν ομάδες και όχι για τα φράγκα. Έχασε η ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και έγινε ζήτημα. Γιατί ρε μόρτηδες από πότε η ΑΕΚ δε δυσκολεύεται στην Τούμπα; Κερδίσατε τη Μίλαν και γίνατε βασιλιάς στη θέση του βασιλιά και πρέπει να σας ανοίγουμε και τα πόδια;
Με τέτοιες νοοτροπίες δεν γίνεται πρωτάθλημα αυτό το μπουρδέλο. Δε γίνεται να απαγορεύεται να χάσουν οι μεγάλοι από τους μικρούς. Αλλιώς όχι Euro δεν θα βλέπαμε αλλά ούτε από την τηλεόραση δεν θα έπρεπε να μας αφήσουν να το δούμε.
Αυτά τα ολίγα :eyepop:
μΕ πόνεσαν τα δάχτυλα γαμώτη μου :D
Goodnight πάω για νάνι... :ZZZ:
blueblack
09/01/2007, 06:21
Ευτυχώς ο Μίετσελ είναι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ σκληρό καρύδι, γιατί αν έτρωγε άλλος την καρατιά στο ΟΑΚΑ πέρυσι δεν θα ζούσε.
Ακριβώς το γεγονός ότι το μαρκάρισμα ήταν σε παιχνίδι 2-0, στο 92' και στο κόρνερ δηλώνει τη μαλακία αυτού του παίκτη. Δηλαδή έπρεπε να τον αφήσει έξω για να πεις ότι έκανε μαλακία; Σαν σκέψη και μόνο δεν ήταν;
Αυτό που λες εσύ μαγκία εγώ το λέω αλητεία. Αν θυμάσαι ο Ανατολάκης δεν έπαιρνε καθόλου κάρτες παρότι ήταν για 2 κόκκινες σε κάθε ματς (όχι μόνο για μαρκαρίσματα αλλα και για χριστοπαναγίες σε διαιτητές και αντιπάλους). Αν προσέξεις λέω ότι ο Τσιρίλο είναι σαφώς καλύτερο μπακ, αλλά το γεγονός και μόνο ότι παίζει στην ΑΕΚ τον γλυτώνει από πολλές κάρτες. Ιδίως μετά την ιστορία στο Αιγάλεω... ούτε τη δευτέρα παρουσία δεν ξαναπαίρνει κόκκινη αυτός.
Αυτά περί Τσιρίλο.
Τώρα για τα ματς που λήξαν στο 82 και τα πάρε δώσε παικτών, εγώ ξέρω ότι:
Δεν έχει ξαναγίνει με άλλη ομάδα να τελειώνουμε το παιχνίδι κάθε φορά με 1-2 παίκτες λιγότερους για τουλάχιστον 3 χρόνια σερί (ήταν η εξελιγμένη μορφή σπρωξίματος πέρα από τα πέναλτι που είναι πολύ καρφωτά!)
Δεν έχει ξαναγίνει να δίνει ο διαιτητής 2 κίτρινες = κόκκινη σε ένα ημίχρονο για θέατρο (Γεωργιάδης) τα οποία στο ριπλέι αποδείχθηκαν και τα δυο πέναλτι.
Δεν έχει ξαναγίνει (στο ίδιο ματς) να κατεβάζει τη μπάλα με το χέρι ΔΙΣ αμυντικός εντός περιοχής και να μη δίνει τίποτα.
Δεν έχει ξαναγίνει να δίνει όλα τα αμφισβητούμενα στη μία ομάδα (την φιλοξενούμενη) και να ακυρώνει δύο γκολ (το ένα ο επόπτης που είδε χέρι το οποίο δεν έπιασε ούτε η κάμερα).
Δεν έχει ξαναγίνει να έρχονται 5000 οπαδοί των φιλοξενούμενων με προστασία ισάριθμων (να μην πω περισσότερων) αστυνομικών, να σπανε και να καίνε όλο το γήπεδο με φωτοβολίδες, πιστόλια κλπ και μετά το ματς να βρίσκονται δεκάδες σύριγγες στις κερκίδες.
Δεν υπάρχει άλλη ομάδα που να έχει κάνει τέτοια αίσχη στην έδρα του αντιπάλου για συνεχόμενες χρονιές.
Μόνο ο γαύρος. Ήταν τέτοιο το άχτι τους μετά από τόσα χρόνια στην πρέσα που κάνουν τα αδύνατα δυνατά. Ακόμα και σε φάσεις που τα παιχνίδια δεν τους έκαιγαν και τόσο έπρεπε να τα πάρουν!
Μ'αρέσει ρε iriniaa που μένεις και Θεσσαλονίκη και συνεχίζεις να λες για τα πάρε-δώσε των διοικήσεων. Το λιγότερο ντροπή γιατί αν δεν υπήρχε και αυτή η ομάδα και κυρίως ο κόσμος (γιατί αυτός είναι που φοβούνται παράγοντες και πολιτικοί) δεν θα υπήρχε ποδόσφαιρο επάνω. Ποιός Άρης και Ηρακλής μου λες τώρα... Μια φορά τη δεκαετία στο ουέφα και χαίρονται όταν εμείς στα χειρότερα χάλια της ιστορίας μας κάτω από εξάδα δεν πέφτουμε (ελλείψει άλλων φυσικά).
Γι'αυτό σου λέω ρε κοντοχωριανέ, αφήστε μας στο δικό μας Γολγοθά και μην ψάχνετε φαντάσματα. Παίξαμε καλά και σας κερδίσαμε. Τελεία και παύλα. Μάθημα για την ομάδα σας είναι και μπορεί να την ωφελήσει στο μέλλον. Μη γίνεστε γαύροι που έχουν ξεχάσει ότι υπάρχει και ήττα και με το παραμικρό γκρινιάζουν ή αλλάζουν προπονητές.
Δείτε ρε λίγο αποτελέσματα απ'έξω! Τρία Χ έφερε η Τσέλσι με καφενεία! Δεν κουνήθηκε φύλλο. Γι'αυτό έχουν ομάδες και όχι για τα φράγκα. Έχασε η ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και έγινε ζήτημα. Γιατί ρε μόρτηδες από πότε η ΑΕΚ δε δυσκολεύεται στην Τούμπα; Κερδίσατε τη Μίλαν και γίνατε βασιλιάς στη θέση του βασιλιά και πρέπει να σας ανοίγουμε και τα πόδια;
Με τέτοιες νοοτροπίες δεν γίνεται πρωτάθλημα αυτό το μπουρδέλο. Δε γίνεται να απαγορεύεται να χάσουν οι μεγάλοι από τους μικρούς. Αλλιώς όχι Euro δεν θα βλέπαμε αλλά ούτε από την τηλεόραση δεν θα έπρεπε να μας αφήσουν να το δούμε.
Αυτά τα ολίγα :eyepop:
μΕ πόνεσαν τα δάχτυλα γαμώτη μου :D
Goodnight πάω για νάνι... :ZZZ:
EΣΥ ΡΕ SFERO ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΑ................
Αύτό τό συμπέρασμα έβγαλες.....???????
Κωλόφαρδος όντως ό Μίετσελ πέρισυ...
Άλλο τέτοιο μαρκάρισμα τού Τσιρίλο θυμάσαι...???
Έγώ άφού βλέπεις θυμάμαι δύο τού Μίετσελ πού έστειλε άλλαγή τούς άντιπάλους.....!!!!!!!!
Όσο γιά τόν Άνατολάκη τά πρώτα 3-4 χρόνια στήν Εύρώπη μέ Μπάγιεβιτς
δέν προλάβαινε νά μπεί στό δεκάλεπτο ήταν μέ κίτρινη καί μετά κοίταγε,γιαυτό καί οί
πεντάρες....!!!!!!!Σχεδόν μέ δέκα παίζανε........
Ό δικός μας είναι καί πονηρός καί βρώμικος όταν χρειαστεί.....
Δέν είμαι ύπέρμαχος του.....
Άλλά ή κάθε όμάδα θέλει τόν Τσιρίλο της......!!!!!!!!
ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΑΜΟΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ............ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ........!!!!!!!
Άπλά αύτό τό μάτς μάς έδειξε ότι γιά νά πάμε γιά τίτλο....ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ........!!!!!!!!!
ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ..........
Μήν άλλάζεις τά λόγια μου
Είναι ή τρίτη χρονιά καί πάντα λείπει αύτό τό κάτι.......!!!!!!!
Μέ κανέναν ΠΑΟΚ δέν τά βάλαμε...
Πρόπερσυ ήταν ό Ιωνικός ,πέρσυ ό ΟΦΗ φέτος έσείς......άπλά είναι κάποια όριακά μάτς
πού σέ ξεβρακώνουν.....
Μή βαυκαλίζεστε λοιπόν,ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ........!!!!!!!!!
Άπλά είσασταν ή φετινή άφορμή.........
ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΚ ΠΟΥ ΛΕΣ..........άλλιώς θά περνούσαμε.....
ΑΥΤΟ ΤΟΝΙΖΩ.........!!!!!!!!
ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ............!!!!!!!!
Τώρα γιά τόν περήφανο λαό τού ΠΑΟΚ τί νά πώ...........
Ή περηφάνεια σας φίλε............απλά
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ............
Δύο φορές διακοπή μέ τήν ΑΕΚ μέσα στή δεκαετία άπό πετροπόλεμο......!!!!!!!!!
Κι όταν σάς προτείναμε νά πάμε μαζί στήν Κωνσταντινούπολη..........
ΘΥΜΑΣΑΙ..........ΑΡΝΗΘΗΚΑΤΕ.........!!!!!!!!!
Δυό όμάδες μέ τό ίδιο σύμβολο πού ή μία προήρθε άπό τά σπλάχνα τής άλλης.........
Γιατί έγώ είμαι καί ΠΑΟΚ...........
Άλλά δέν μπορώ νά μή δεχτώ ότι ό Άρης δύο φορές πλήρωσε ...
ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ........ένώ κάποιοι άλλοι πριμοδοτούνταν............
ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ............!!!!!!!!!!
ΥΓ. Μπορεί καί νάχω δεί τόν ΠΑΟΚ στήν Τούμπα πιό πολλές φορές άπό σένα 51 γάρ ....!!!!!!!!!!!
Sferopetadhn
09/01/2007, 09:03
Για πες μου κι εμένα την ακέραια στάση του Άρη να τη μάθω.
Όσον αφορά το προχθεσινό ματς καθόλου δεν βαυκαλιζόμαστε. Εμείς προφανώς καταλαβαίνουμε σε ποια θέση βρίσκεται η ομάδα και κάνουμε χαβαλέ όπως κάναμε χαβαλέ και με τα 3 από τον Ατρόμητο. Εσείς είστε που από πέρυσι πήρατε ψηλά τον αμανέ και μπαλάρα και ομαδάρα και αυτό κι εκείνο. Και άντε παίζετε μπαλάρα να το δεχτώ... χάσατε στην Τούμπα μετά από 10 αγωνιστικές! Δηλαδή πάλι στραβωμένοι είστε; Ποιοί είστε τέλος πάντων; Πολύ καλή η προσπάθεια αλλά έχει δρόμο ακόμα και έχω την εντύπωση ότι βιάζεστε...
Όσον αφορά το μπαλάρα βέβαια επίτρεψέ μου να διαφωνήσω. Ιδίως εσύ λόγο ηλικίας θα πρέπει να θυμάσαι πολύ περισσότερες ομάδες που όντως έπαιζαν σοβαρή μπάλα. Εγώ θυμάμαι μόνο ΑΕΚ με Ντούσαν, ο ΠΑΟ λίγο με Ρότσα (τουλάχιστον ήξερε να παίρνει αποτελέσματα) και ο γαύρος πάλι με Ντούσαν (ιδίως τη δεύτερη χρονιά του στο λιμάνι).
Τώρα όλα τα άλλα περί επιλεκτικότητας κλπ, απλά σε προτρέπω να βρεις αρχείο με ματς του ΠΑΟΚ με ΟΣΦΠ, ΑΕΚ και ΠΑΟ και να μας πεις πού πέφτει το μεγάλο ξυλίκι...
Τέλος για τα πριμ απ'το δημόσιο. Φαντάζομαι ξέρεις πόσες και ποιές ομάδες δεν χρωστάνε. Πάντως η ΑΕΚ δεν είναι μέσα σ'αυτές. Όπως επίσης δε φταίνε οι άλλοι αν ο μαλάκας ο δικός σας γκρέμισε το γήπεδο χωρίς εξασφαλίσεις γιατί νόμιζε ότι θα εκβιάσει καταστάσεις. Ναι αν ήταν ο γαύρος ή ο βάζελος μπορεί να γίνονταν αλλιώς τα πράγματα, αλλά άλλο το ειδικό βάρος των προέδρων τους και άλλο του τότε δικού σας (Γρανίτσας αν θυμάμαι καλά;)
ΥΓ Αν ο Τσιρίλο έπαιζε σε άλλη ομάδα θα έχανε τα μισά ματς από κάρτες... βλ. Κολτσίδας
ρε τι κολλημα με το Cirrillo.....
ρε παλουκαρια μαθατε μπαλα βλεποντας παιχνιδια του Oλυμπιακου στο πρωταθλημα της παραγκας?
δεν ειδατε τον Cirrillo στο Champions Leage ????
δε σας γεμησε το ματι????
εχετε καλυτερους κεντρικους αμυντικους στις ομαδες σας???
πω πω τι καθομαι και λεω.... τσαμπα μιλαμε τσαμπα κοροιδευομαστε
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
alximistis
09/01/2007, 13:41
Εγώ θα μιλήσω μόνο για το ματς με τον ΠΑΟΚ.
Σιγά μην κάτσω να σφάζομαι για τα κοράκια. Ας πούμε ότι άνθρωποι είναι με ότι σημαίνει αυτό και ας λήξει εκεί.
Τώρα για το ματς με τον ΠΑΟΚ μόνο στραβός δεν είδε ότι έπαιξε πολύ καλύτερα. Συγχαρητήρια και μπράβο του. Άξιζε τη νίκη και την πήρε.
Αυτό που με ενόχλησε δεν είναι η ήττα. Σιγά. Ποδόσφαιρο είναι και η ήττα είναι μέσα στο παιχνίδι. Αυτό που με τρέλλανε είναι η αντίδραση μας ως ομάδα. Σαν ξαφνικά να... ξεχάσαμε αυτά που κάναμε τόσο καιρό. Εύχομαι να είναι... περαστικό και να μην συμβαίνει κάτι άλλο.
Sferopetadhn
09/01/2007, 13:55
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΛΧΗΜΙΣΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΛΕΩ ΤΟΣΗ ΩΡΑ!!!
Από τις ήττες μαθαίνουν οι ομάδες ρε μάγκες! Αν κερδίζεις συνέχεια και χάσεις μία φορά τότε σου έρχονται όλα ανάποδα, δεν ξέρεις τί να κάνεις και ψάχνεις να βρεις τί και ποιός φταίει, ενώ στην ουσία ήταν απλά μία ήττα και τίποτα περισσότερο.
Μία :beer: @ alximistis please!!!
alximistis
09/01/2007, 14:25
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΛΧΗΜΙΣΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΛΕΩ ΤΟΣΗ ΩΡΑ!!!
Από τις ήττες μαθαίνουν οι ομάδες ρε μάγκες! Αν κερδίζεις συνέχεια και χάσεις μία φορά τότε σου έρχονται όλα ανάποδα, δεν ξέρεις τί να κάνεις και ψάχνεις να βρεις τί και ποιός φταίει, ενώ στην ουσία ήταν απλά μία ήττα και τίποτα περισσότερο.
Μία :beer: @ alximistis please!!!
Μετά χαράς!
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Όποτε θες πίνεις εσύ την μπύρα σου κι εγώ την κοκακόλα μου, καθότι δεν πίνω.
blueblack
09/01/2007, 15:34
Για πες μου κι εμένα την ακέραια στάση του Άρη να τη μάθω.
Όσον αφορά το προχθεσινό ματς καθόλου δεν βαυκαλιζόμαστε. Εμείς προφανώς καταλαβαίνουμε σε ποια θέση βρίσκεται η ομάδα και κάνουμε χαβαλέ όπως κάναμε χαβαλέ και με τα 3 από τον Ατρόμητο. Εσείς είστε που από πέρυσι πήρατε ψηλά τον αμανέ και μπαλάρα και ομαδάρα και αυτό κι εκείνο. Και άντε παίζετε μπαλάρα να το δεχτώ... χάσατε στην Τούμπα μετά από 10 αγωνιστικές! Δηλαδή πάλι στραβωμένοι είστε; Ποιοί είστε τέλος πάντων; Πολύ καλή η προσπάθεια αλλά έχει δρόμο ακόμα και έχω την εντύπωση ότι βιάζεστε...
Όσον αφορά το μπαλάρα βέβαια επίτρεψέ μου να διαφωνήσω. Ιδίως εσύ λόγο ηλικίας θα πρέπει να θυμάσαι πολύ περισσότερες ομάδες που όντως έπαιζαν σοβαρή μπάλα. Εγώ θυμάμαι μόνο ΑΕΚ με Ντούσαν, ο ΠΑΟ λίγο με Ρότσα (τουλάχιστον ήξερε να παίρνει αποτελέσματα) και ο γαύρος πάλι με Ντούσαν (ιδίως τη δεύτερη χρονιά του στο λιμάνι).
Τώρα όλα τα άλλα περί επιλεκτικότητας κλπ, απλά σε προτρέπω να βρεις αρχείο με ματς του ΠΑΟΚ με ΟΣΦΠ, ΑΕΚ και ΠΑΟ και να μας πεις πού πέφτει το μεγάλο ξυλίκι...
Τέλος για τα πριμ απ'το δημόσιο. Φαντάζομαι ξέρεις πόσες και ποιές ομάδες δεν χρωστάνε. Πάντως η ΑΕΚ δεν είναι μέσα σ'αυτές. Όπως επίσης δε φταίνε οι άλλοι αν ο μαλάκας ο δικός σας γκρέμισε το γήπεδο χωρίς εξασφαλίσεις γιατί νόμιζε ότι θα εκβιάσει καταστάσεις. Ναι αν ήταν ο γαύρος ή ο βάζελος μπορεί να γίνονταν αλλιώς τα πράγματα, αλλά άλλο το ειδικό βάρος των προέδρων τους και άλλο του τότε δικού σας (Γρανίτσας αν θυμάμαι καλά;)
ΥΓ Αν ο Τσιρίλο έπαιζε σε άλλη ομάδα θα έχανε τα μισά ματς από κάρτες... βλ. Κολτσίδας
SFERO ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.............
Γιατί αύτά πού σού γράφω τά παραβλέπεις....?????????
Γιατί διαλέγεις καί άπαντάς μόνο γιά τόν Άρη...?????????
Ή ΑΕΚ έπαιζε μπάλλα μέ τή φουρνιά τού ΣΑΒΕΦΣΚΙ........
ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ.....??????????????
Όταν διαβάζεις τούς άλλους γιατί άπαντάς σέ μένα..........??????????
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Μετά χαράς!
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Όποτε θες πίνεις εσύ την μπύρα σου κι εγώ την κοκακόλα μου, καθότι δεν πίνω.
σωστα....εσυ μονο τρως !!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sferopetadhn
09/01/2007, 22:32
Καλά εσένα τώρα εσύ πώς την είδες; :mad:
Τί είναι σου αυτοί οι γαύροι ρε παιδί μου! Ούτε μία διαμάχη της προκοπής δε μας αφήνουν να κάνουμε. Όπου βάλουν την ουρίτσα τους τα κάνουν πουτ@να@...
Συγγνώμη μουσιού... είχαμε μια διαφωνία με τους αδελφούς χανούμηδες, γιατί μας την πηδάτε; :lol:
Sferopetadhn
09/01/2007, 22:44
Ρε iriniaa δε μπορώ να απαντάω στον καθένα χωριστά! Θα ήθελα γραμματέα.
Τες πα, προφανώς δεν πρόκειται να σε πείσω για τίποτα όπως κι εσύ εμένα. Απλά θέλω να ξαναπώ πως και η ήττα είναι στο πρόγραμμα. Προφανώς σας τσούζει, όχι γιατί είναι από εμάς, αλλά γιατί σας χαλάει το όνειρο. Έτσι είναι όμως η μπάλα, ή καλύτερα, έτσι θα έπρεπε να είναι για όλους η μπάλα! Μόνο στην Ελλάδα και καναδυό ακόμα πρωταθλήματα γίνεται αυτό... Νομίζω ότι έγινα σαφής.
ΥΓ Αν εννοείς γενιά του Σαβέφσκι αρχές 90 μάλλον λέμε την ίδια ομάδα.
ΥΓ2 Σίγουρα έχω πάει περισσότερες φορές Τούμπα κι ας είσαι 51. ;)
ΥΓ3 Μην τρως την προπαγάνδα των ερπετών!
Δε μπορώ άλλο... με κούρασε το θέμα. ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!
Πάω να ταΐσω τον alximistis :D
blueblack
10/01/2007, 05:44
Ρε iriniaa δε μπορώ να απαντάω στον καθένα χωριστά! Θα ήθελα γραμματέα.
Τες πα, προφανώς δεν πρόκειται να σε πείσω για τίποτα όπως κι εσύ εμένα. Απλά θέλω να ξαναπώ πως και η ήττα είναι στο πρόγραμμα. Προφανώς σας τσούζει, όχι γιατί είναι από εμάς, αλλά γιατί σας χαλάει το όνειρο. Έτσι είναι όμως η μπάλα, ή καλύτερα, έτσι θα έπρεπε να είναι για όλους η μπάλα! Μόνο στην Ελλάδα και καναδυό ακόμα πρωταθλήματα γίνεται αυτό... Νομίζω ότι έγινα σαφής.
ΥΓ Αν εννοείς γενιά του Σαβέφσκι αρχές 90 μάλλον λέμε την ίδια ομάδα.
ΥΓ2 Σίγουρα έχω πάει περισσότερες φορές Τούμπα κι ας είσαι 51. ;)
ΥΓ3 Μην τρως την προπαγάνδα των ερπετών!
Δε μπορώ άλλο... με κούρασε το θέμα. ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!
Πάω να ταΐσω τον alximistis :D
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ..........
Θά πάρετε κανά Χ άπό τούς άλλους ή θά θυμηθείτε τίς ύποχρεώσεις σας...???
Σέ δυό βδομάδες θά δούμε.....!!!!!!!!!!!
Τελικά άπό πού είσαι...???
Γιατί γιά νά ξέρεις τήν Τσαρπίστα.........κάπου .άπό έκεί κοντά πρέπει...!!!!!!!!
la_villa
10/01/2007, 08:17
και πως να το πάρουν το Χ???
δηλ αμα χάσουν το δώσαν???
ετσι μπαίνουμε λέμε "πάρτε το Χ" τι είναι πασατέμπο?
μετα δεν παίζουν με το αεκάκι ώστε να έχουν απαίτηση για το Χ.
Sferopetadhn
10/01/2007, 09:18
ΧΕΧΕΧΕ
Το βλέπω το thread να τραβάει πολύ σε μάκρος :a014:
Και οι δυο οι γονείς από Νιγρίτα είναι iriniaa. ΝΙΓΡΙΤΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Τί ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και @@ μάντολες! οοοοοο Νιγριτάρα έχω τρέλα μες το μυαλόοοοοοοοο :lol:
Και Πανσερραϊκός φυσικά! Και μόνο ότι σε εκείνο το γήπεδο μπήκαν τα έξι... το κάνει ιερό χώμα!
blueblack
10/01/2007, 15:38
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
ΧΕΧΕΧΕ
Το βλέπω το thread να τραβάει πολύ σε μάκρος :a014:
Και οι δυο οι γονείς από Νιγρίτα είναι iriniaa. ΝΙΓΡΙΤΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Τί ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και @@ μάντολες! οοοοοο Νιγριτάρα έχω τρέλα μες το μυαλόοοοοοοοο :lol:
Και Πανσερραϊκός φυσικά! Και μόνο ότι σε εκείνο το γήπεδο μπήκαν τα έξι... το κάνει ιερό χώμα! [/QUOTE
ΡΕ ΣΥ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ...............
Έσύ θά μού πείς πού γεννήθηκες....???
Έγώ στήν πρωτεύουσα τής έπαρχίας Βισαλτίας.....!!!!!!!!!
1ο Δημοτικό.....!!!!!!
Μετακόμισα στό Βαρδάρι τό 1964.....καταλαβαίνεις τώρα.........μές στά μπουρδέλλα...!!!!!!!!!
ΥΓ. Τό είδες έκείνο τό μάτς...........?????
Μέσα ήμουνα..........ΠΟΛΥ ΒΡΟΧΗ.........!!!!!!!!!
blueblack
10/01/2007, 15:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
και πως να το πάρουν το Χ???
δηλ αμα χάσουν το δώσαν???
ετσι μπαίνουμε λέμε "πάρτε το Χ" τι είναι πασατέμπο?
μετα δεν παίζουν με το αεκάκι ώστε να έχουν απαίτηση για το Χ.
ΒΡΕ LA VILLA...............
Mή ξύνεις πληγές........!!!!!!!!!!
Ρώτα τό sfero νά σού θυμίσει............πώς μπαίνουν τά γκόλ άπό τό κέντρο...??????
Παπαπέτρου.........???????? Θά πάρετε.......???????........?????????
Καζναφέρη μήπως........?????????????
Θές κι άλλους.......!!!!!!!!!
ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.........μαζί βέβαια μέ τά ήρωικά
τέκνα τού λιμανιού..:rotflmao:
καί κάτω άπό τό ήρωικό βλέμμα τού ύπεργολάβου............!!!!!!!!!!!!!
Όχι τά δικά σας ..............ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΣΑΣ......:lol:
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ ΦΙΛΕ............!!!!!!
Κάπως έτσι παίρνονται τά διπλά...........άλλά μετά βλέπεις ύπάρχει καί ή θεία δίκη.....
Μονακοοοοοοοοοοοοοοοοό................
Ρουμπέρτουυυυυυυυυυυ....................Κάρλοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοςςςςς......!!!!!!!!!
Λίβερπουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυλ.......κ.λ.π.κ.λ.π ..........
Tελικα εμεις τα Παοκια και στις διαμαχες εχουμε ενα αλλο επιπεδο :lol: ρε παιδι μου.
Σοβαρα παντος οι περισοτερες αποψεις του Sferopetadhn με βρισκουν συμφωνο :wave2:
Sferopetadhn
10/01/2007, 22:37
Merci Μάριε κι εγώ στα περισσότερα συμφωνώ μαζί μου :lol: ;)
Εγώ Σαλόνικα γεννήθηκα μεγάλωσα οι γονείς είναι από κει. Μαμά Νιγρίτα, μπαμπάς Τσαρπίστα!!!!
Ήμουν μικρός στην εξάρα, αλλά θυμάμαι που άκουγα το ματς από το ράδιο και χωροπηδούσα στο δωμάτιο του παππού μου. Ε ρε γλέντια... πού να τα βρεις τώρα αυτά... :sad:
Πάντως έτσι πως τον βλέπω τον βάζελο (με Καλαμαριά) θα είμαστε μαλάκες αν δεν τον πάρουμε, εκτός κι αν ξυπνήσουν και παίξουν όσο δεν έχουν παίξει φέτος (φοβάμαι γκολ του Μήτσου). Για το γαύρο δεν ξέρω... εκεί που λες θα φάμε 5 παίρνουμε διπλό κι εκεί που λες τον έχω μας δίνει 5. Θα δούμε μέχρι τότε.
ΥΓ Για το γκολ απ'τη σέντρα δε φταίει ο Κούλης ρε. Τί να κάνει που είναι 1,50; Δεν είδες με τον Πανιώνιο; Και παραπονιέστε για τον Χιώτη... και πάλι καλά να λέτε!
Good night που λέει και ο μασέλας!
blueblack
12/01/2007, 05:37
Merci Μάριε κι εγώ στα περισσότερα συμφωνώ μαζί μου :lol: ;)
Εγώ Σαλόνικα γεννήθηκα μεγάλωσα οι γονείς είναι από κει. Μαμά Νιγρίτα, μπαμπάς Τσαρπίστα!!!!
Ήμουν μικρός στην εξάρα, αλλά θυμάμαι που άκουγα το ματς από το ράδιο και χωροπηδούσα στο δωμάτιο του παππού μου. Ε ρε γλέντια... πού να τα βρεις τώρα αυτά... :sad:
Πάντως έτσι πως τον βλέπω τον βάζελο (με Καλαμαριά) θα είμαστε μαλάκες αν δεν τον πάρουμε, εκτός κι αν ξυπνήσουν και παίξουν όσο δεν έχουν παίξει φέτος (φοβάμαι γκολ του Μήτσου). Για το γαύρο δεν ξέρω... εκεί που λες θα φάμε 5 παίρνουμε διπλό κι εκεί που λες τον έχω μας δίνει 5. Θα δούμε μέχρι τότε.
ΥΓ Για το γκολ απ'τη σέντρα δε φταίει ο Κούλης ρε. Τί να κάνει που είναι 1,50; Δεν είδες με τον Πανιώνιο; Και παραπονιέστε για τον Χιώτη... και πάλι καλά να λέτε!
Good night που λέει και ο μασέλας!
ΓΙΑ ΛΕΓΕ ΓΙΑ ΛΕΓΕ..............
Πολύ βάζελος θά πέσει καί κύπελλο καί πρωτάθλημα...........
Χαραλαμπίδης καί σία .........θά κουραστούν τά παιδιά.......:rotflmao:
Τά πρίμ κυπέλλου στόν Τόργκελε ποιός είπαμε τά δίνει...?????:rotflmao:
Εύτυχώς πού έφυγε κι ό Τσίγκας......:rotflmao:
Sferopetadhn
12/01/2007, 08:35
Στα πλαίσια της στρατηγικής που έχει χαράξει η ΠΑΕ, ήρθε η ώρα να αποδόσει καρπούς η πολιτική συμμαχία με τον φίλο σύλλογο Παναθηναϊκό. Πρόκειται απλώς για επιχειρηματική απόφαση κια τίποτε περισσότερο. Τώρα το αν τυχαίνει να παίζουμε και αντίπαλοι κανδυό φορές το χρόνο... συμβαίνουν αυτά.
Αλλά έτσι και -έστω και κατά λάθος- τους κερδίσουμε... μαύρο φίδι που σας έφαγε!!! :lol:
Αν ο Τόργκελε δε βάλει γκολ δεν θα είναι και η μεγαλύτερη πρωτοτυπία του κόσμου. Ούτως ή άλλως έχει να σκοράρει 15 χρόνια, τώρα θα του 'ρθει; :rotflmao:
ΚΥΠΕΛΛΟΟΟΟΟΟ ΚΥΠΕΛΛΟΟΟΟΟΟ είνι θκόμας ;)
ΒΡΕ LA VILLA...............
Mή ξύνεις πληγές........!!!!!!!!!!
Ρώτα τό sfero νά σού θυμίσει............πώς μπαίνουν τά γκόλ άπό τό κέντρο...??????
Παπαπέτρου.........???????? Θά πάρετε.......???????........?????????
Καζναφέρη μήπως........?????????????
Θές κι άλλους.......!!!!!!!!!
ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.........μαζί βέβαια μέ τά ήρωικά
τέκνα τού λιμανιού..:rotflmao:
καί κάτω άπό τό ήρωικό βλέμμα τού ύπεργολάβου............!!!!!!!!!!!!!
Όχι τά δικά σας ..............ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΣΑΣ......:lol:
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ ΦΙΛΕ............!!!!!!
Κάπως έτσι παίρνονται τά διπλά...........άλλά μετά βλέπεις ύπάρχει καί ή θεία δίκη.....
Μονακοοοοοοοοοοοοοοοοό................
Ρουμπέρτουυυυυυυυυυυ....................Κάρλοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοςςςςς......!!!!!!!!!
Λίβερπουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυλ.......κ.λ.π.κ.λ.π ..........
παλι με εμας ασχολεισαι ρε???
ρε συ...να σου κανουμε τα εξοδα του ψυχολογου με τετοιο κακο που σου χουμε κανει.:lol: :lol: :lol:
blueblack
12/01/2007, 14:22
παλι με εμας ασχολεισαι ρε???
ρε συ...να σου κανουμε τα εξοδα του ψυχολογου με τετοιο κακο που σου χουμε κανει.:lol: :lol: :lol:
ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.....ΡΕ ΦΙΛΕ....!!!!!!!
Όταν μέ ρωτάτε θέλετε νά άπαντάω ή όχι....???
Πάντως μιά συνδρομή στόν τρελλόγιατρο δωρεάν είναι θαυμάσια ίδέα...!!!!!!!!!
Έσύ τί νά τήν κάνεις..??
Σάς έχει τρελλάνει ό sir takis μέ τά νέα συστήματα,δημιουργεί ύποδομή
γιά τού χρόνου γιά τό CH.L............τό άλλο έτσι κι άλλιώς καί τόν Καραπατή ,ή τόν
Κόλλια νά φέρετε στό τσεπάκι τό έχετε....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.....ΡΕ ΦΙΛΕ....!!!!!!!
Όταν μέ ρωτάτε θέλετε νά άπαντάω ή όχι....???
Ο Χ Ι !!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
blueblack
13/01/2007, 05:18
Ο Χ Ι !!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
E ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ.........
Δέ θά άνεβείς πρός τά δώ , χαλασμένη μπύρα θά σέ ποτίσω....!!!!:lol:
Ό πατέρας σου ποιά Ε.Α.Σ.Α. τελείωσε.....Άθήνα..??
Φυσιοθεραπεία..?? Καί σύ ..??
Έχουμε καί κάτι κοινό....!!!!!!!!
ιρινιαα εχεις πμ !
blueblack
13/01/2007, 19:20
ΠΟΙΟΣ ΕΠΑΙΖΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ.....ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΗΜΕΡΑ.....??????????
ΟΟΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ....?????
:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:
:lol: :lol:
Λοιπόν εσείς οι αποπάνω οι δυό πότε θα κατεβείτε προς τα κάτω να πιούμε ένα ρακόμελο ;;;;;
:beer: :beer: :beer:
blueblack
13/01/2007, 19:57
Λοιπόν εσείς οι αποπάνω οι δυό πότε θα κατεβείτε προς τα κάτω να πιούμε ένα ρακόμελο ;;;;;
MH ME ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ.........
Τό καλοκαίρι δέ μού τή γλυτώνει.......έρχομαι.....!!!!!!!
ε ρε πουστη μου....μπλεξαμε με τις μουστογριες...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κωστα εγω ρακομελο:nono:
ρακι οση θες!!!!!!!!
και επειδη ο αλλος ο παππους θα πρεπει να ρθει εδω που κουνιουντε οι βαρκες για να ρθουμε κατω...συνενοηθητε οι 2 σας...εγω οποτε μου πειτε φροντιζω να κανονισω δουλειες και κατεβαινω με τις μπαντες !!!!!!!!!!
blueblack
15/01/2007, 14:26
ε ρε πουστη μου....μπλεξαμε με τις μουστογριες...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κωστα εγω ρακομελο:nono:
ρακι οση θες!!!!!!!!
και επειδη ο αλλος ο παππους θα πρεπει να ρθει εδω που κουνιουντε οι βαρκες για να ρθουμε κατω...συνενοηθητε οι 2 σας...εγω οποτε μου πειτε φροντιζω να κανονισω δουλειες και κατεβαινω με τις μπαντες !!!!!!!!!!
ΜΟΝΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΜΕ ΣΩΖΕΙ ΕΜΕΝΑ..........
Ψήνω τή γυναίκα μου, μού νοικιάζει καί ένα μηχανάκι ό Κρητικός καί...
είμαι οκ...........μόνο πού δέν πίνω....καθόλου....!!!!!
ΜΟΝΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΜΕ ΣΩΖΕΙ ΕΜΕΝΑ..........
Ψήνω τή γυναίκα μου, μού νοικιάζει καί ένα μηχανάκι ό Κρητικός καί...
είμαι οκ...........μόνο πού δέν πίνω....καθόλου....!!!!!
παππου...δε πινεις, δεν οδηγεις....γαματα με κεφαλαια γραμματα !!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
blueblack
16/01/2007, 07:35
παππου...δε πινεις, δεν οδηγεις....γαματα με κεφαλαια γραμματα !!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
TI ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.........
Σέ αύτή τήν ήλικία..?????
Ποτό δέν έπινα άπό μικρός...!!!!
Τώρα γιά τά ύπόλοιπα άμα παντρευτείς, άργά ή γρήγορα έτσι καταντάς...
Hayabusa σέ καράβι..???
Άντε κανά v-strom πάει κι έρχεται, νά βλέπεις καί τό νησί,μέ τό άλλο μόνο
άσφαλτο κοιτάς....!!!!!!
TI ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.........
Σέ αύτή τήν ήλικία..?????
Ποτό δέν έπινα άπό μικρός...!!!!
Τώρα γιά τά ύπόλοιπα άμα παντρευτείς, άργά ή γρήγορα έτσι καταντάς...
Hayabusa σέ καράβι..???
Άντε κανά v-strom πάει κι έρχεται, νά βλέπεις καί τό νησί,μέ τό άλλο μόνο
άσφαλτο κοιτάς....!!!!!!
blueblack
16/01/2007, 16:44
ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΗΤΑΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ..........
Ούτε κάν γιά χαβαλέ δέν μέ ένέπνευσε........!!!!!!!!!!
Νικοπολίδης, καί Τσίγκας οί πρωταγωνιστές,άσε ή γκολάρα τού Βραζιλιάνου στό Ο.Α.Κ.Α....
Περνάμε στά αύριανά ,...........ΠΟΥΣΑΙ SFERO.............νά μάς πείς γιά τόν περήφανο
λαό......
Γιά πές, γιά πές..........τί θά γίνει κύπελλο έρχεται, πρωτάθλημα έρχεται....διαφημιστικά
γιά τόν Σαλπιγγίδη κυκλοφορούν σέ όλη τήν πόλη....!!!!!!!!!!!
Α.......βα...........βα................βα..............βά...βά......βά....:rotflmao: :rotflmao:
Τίς δηλώσεις τίς άκουσες..??
Θά τόν ύποδεχτούμε σάν ποδοσφαιριστή τής άντιπάλου όμάδας....!!!!!ΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....ΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Τόν Τσίγγα πώς θά τόν ύποδεχτείτε...???
Τό παιδί ψήθηκε στόν ΠΑΟΚ καί έριξε καί δυό τεμάχια στούς...ΝΕΚΡΟΥΣ....!!!!!!!!!!
SFEROOOOOOOOOOOOOOOOOOO...............!!!!!!!!!!!!!!
NIGRITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.........!!!!!!!!!!!!!
WHERE ARE YOU..??????????
Αύτό ήταν ,τό πρίμ γιά ΑΕΚ ήταν μόνο.....τόπε καί ό κώουτς...!!!!!!!!!!
Sferopetadhn
17/01/2007, 08:54
ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΗΤΑΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ..........
Ούτε κάν γιά χαβαλέ δέν μέ ένέπνευσε........!!!!!!!!!!
Νικοπολίδης, καί Τσίγκας οί πρωταγωνιστές,άσε ή γκολάρα τού Βραζιλιάνου στό Ο.Α.Κ.Α....
Περνάμε στά αύριανά ,...........ΠΟΥΣΑΙ SFERO.............νά μάς πείς γιά τόν περήφανο
λαό......
Γιά πές, γιά πές..........τί θά γίνει κύπελλο έρχεται, πρωτάθλημα έρχεται....διαφημιστικά
γιά τόν Σαλπιγγίδη κυκλοφορούν σέ όλη τήν πόλη....!!!!!!!!!!!
Α.......βα...........βα................βα..............βά...βά......βά....:rotflmao: :rotflmao:
Τίς δηλώσεις τίς άκουσες..??
Θά τόν ύποδεχτούμε σάν ποδοσφαιριστή τής άντιπάλου όμάδας....!!!!!ΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....ΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Τόν Τσίγγα πώς θά τόν ύποδεχτείτε...???
Τό παιδί ψήθηκε στόν ΠΑΟΚ καί έριξε καί δυό τεμάχια στούς...ΝΕΚΡΟΥΣ....!!!!!!!!!!
SFEROOOOOOOOOOOOOOOOOOO...............!!!!!!!!!!!!!!
NIGRITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.........!!!!!!!!!!!!!
WHERE ARE YOU..??????????
Αύτό ήταν ,τό πρίμ γιά ΑΕΚ ήταν μόνο.....τόπε καί ό κώουτς...!!!!!!!!!!
Κάτσε ρε αφεντικό μη βιάζεσαι! Άσε να δούμε το ματσάκιον και θα κρίνουμε!
Εγώ πάντως ανεβαίνω ΣΚ επάνω και με βλέπω για Τούμπα, να ξαναθυμηθώ τα νιάτα μου... Απ'το σημερινό ματς θα εξαρτηθεί με τί διάθεση θα πάω (αν πάω). Καταλαβαίνεις... αν δω προσπάθεια θα πάω για να γουστάρω και να φωνάξω, αν δω περπάτημα θα πάω για κράξιμο.
Πάντως σε καμία περίπτωση δεν θα κράξω τον Δημητράκη! Δηλαδή γιατί να μη φύγει το παιδί; Αφού του δώσανε καλά λεφτά τί να κάνει; Ποιός απ' όλους που φωνάζουν δεν θα άλλαζε δουλειά αν είχε καλύτερα λεφτά; Με τις θεωρίες και τις ιδεολογίες δεν πάμε πλέον μπροστά, αυτά υπήρχαν στο παρελθόν... πλέον το Ευρώ κάνει τον κόσμο να γυρνά! Δηλαδή εγώ που κατέβηκα για δουλειά εδώ κι έχω αφεντικό γαύρο τί πρέπει να κάνω; Να τον δείρω και να παραιτηθώ; Ρε μήπως τα έχουμε παραμπερδέψει λίγο τα ζητήματα;
Πάντως, σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, δεν ήταν η πόρωση των δικών μας παικτών αλλά τα δικά σας χάλια στο ματς της Τούμπας, άρα προς τί πάλι η συνομοσιολογία :confused:
blueblack
17/01/2007, 16:18
Κάτσε ρε αφεντικό μη βιάζεσαι! Άσε να δούμε το ματσάκιον και θα κρίνουμε!
Εγώ πάντως ανεβαίνω ΣΚ επάνω και με βλέπω για Τούμπα, να ξαναθυμηθώ τα νιάτα μου... Απ'το σημερινό ματς θα εξαρτηθεί με τί διάθεση θα πάω (αν πάω). Καταλαβαίνεις... αν δω προσπάθεια θα πάω για να γουστάρω και να φωνάξω, αν δω περπάτημα θα πάω για κράξιμο.
Πάντως σε καμία περίπτωση δεν θα κράξω τον Δημητράκη! Δηλαδή γιατί να μη φύγει το παιδί; Αφού του δώσανε καλά λεφτά τί να κάνει; Ποιός απ' όλους που φωνάζουν δεν θα άλλαζε δουλειά αν είχε καλύτερα λεφτά; Με τις θεωρίες και τις ιδεολογίες δεν πάμε πλέον μπροστά, αυτά υπήρχαν στο παρελθόν... πλέον το Ευρώ κάνει τον κόσμο να γυρνά! Δηλαδή εγώ που κατέβηκα για δουλειά εδώ κι έχω αφεντικό γαύρο τί πρέπει να κάνω; Να τον δείρω και να παραιτηθώ; Ρε μήπως τα έχουμε παραμπερδέψει λίγο τα ζητήματα;
Πάντως, σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, δεν ήταν η πόρωση των δικών μας παικτών αλλά τα δικά σας χάλια στο ματς της Τούμπας, άρα προς τί πάλι η συνομοσιολογία :confused:
Ε ΟΧΙ............
Ήταν καί 3-4 πού έπέδειξαν ύπερβάλλοντα ζήλο...!!!!!!!!
Μήπως ύπήρχε κανά πρίμ όπως πέρσυ άπό πουθενά..?????????
ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ..........??????????
Κουράγιο γιά τό άφεντικό σου......
Έτσι κι άλλιώς τά τελευταία χρόνια ..ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ..
ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΤΕ.......:rotflmao: :rotflmao:
ΩΧ.........ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΔΕΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ........
Sferopetadhn
17/01/2007, 23:29
ΑΑΑΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΑ :confused: :confused: :confused:
Χάσουμε κερδίσουμε μας τη λές πάλι! Ε εσύ δεν τρώγεσαι ρε παιδί μου, μιλάμε για τρελό κόλλημα!
Αν το θες έτσι, μη μιλάς "κολλητέ του γαύρου" γιατί εσύ έχασες πέρσι μέσα-έξω κι εγώ πήρα διπλό στο Καραϊσκάκη :winka: Μα είναι σοβαρή διαμάχη αυτή;;; Δεν τολμάμε ούτε να κερδίσουμε ούτε να χάσουμε, μπρος γκρεμός και πίσω iriniaa :lol:
Τους έχουμε ρε λέμεεεεεε... και την Κυριακή άσσος είναι (λέμε τώρα)...
Ωχ! Ξέρω τώρα... άμα χάσουμε θ' αρχίσεις κάτι θεωρίες περί στημένων, αλλά αν τυχόν πάρουμε και το άλλο θα φταίει ο γαύρος που μας έδωσε κρυφά πριμ κλπ κλπ κλπ
blueblack
19/01/2007, 06:16
Χάσουμε κερδίσουμε μας τη λές πάλι! Ε εσύ δεν τρώγεσαι ρε παιδί μου, μιλάμε για τρελό κόλλημα!
Αν το θες έτσι, μη μιλάς "κολλητέ του γαύρου" γιατί εσύ έχασες πέρσι μέσα-έξω κι εγώ πήρα διπλό στο Καραϊσκάκη :winka: Μα είναι σοβαρή διαμάχη αυτή;;; Δεν τολμάμε ούτε να κερδίσουμε ούτε να χάσουμε, μπρος γκρεμός και πίσω iriniaa :lol:
Ωχ! Ξέρω τώρα... άμα χάσουμε θ' αρχίσεις κάτι θεωρίες περί στημένων, αλλά αν τυχόν πάρουμε και το άλλο θα φταίει ο γαύρος που μας έδωσε κρυφά πριμ κλπ κλπ κλπ
A .....EΕΕΕΕΔΩ .....ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ........ :rotflmao:
Νάσαι καλά πατριωτάκι.....
Άπλά θυμίσου πότε ήθελε βαθμό-ούς ό γαύρος άπό τόν κύριο ύπεργολάβο
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ...???????
ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΛΕΩ...???????:rotflmao:
Πήρατε καί ένα κυπελλάκι μέ τόν κύριο Κασναφεράκη.....!!!!!
ΡΕ ΣΥ ΑΛΛΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ...??????
Όσο γιά μάς άπλά θά σού θυμίσω πώς τήν ίδια πενταετία είχαμε κάνει σκοπό τής
ζωής μας τή νίκη μέ τούς γαύρους καί άν ξέρεις ίστορία θά θυμάσαι πώς
καί μέ δέκα καί μέ έννιά τούς πηδάγαμε μέσα έξω...!!!!
Καί στό κύπελλο...!!!!
Άλλο νά μήν μπορείς νά κερδίσεις καί άλλο.........α.....βα.......βα.....βαου....βαου...:rotflmao: :lol:
ΡΕ ΞΕΚΟΛΑΤΕ....ΟΛΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΑ ????
ΕΛΕΟΣ !!!!!!!
Όσο γιά μάς άπλά θά σού θυμίσω πώς τήν ίδια πενταετία είχαμε κάνει σκοπό τής
ζωής μας τή νίκη μέ τούς γαύρους καί άν ξέρεις ίστορία θά θυμάσαι πώς
καί μέ δέκα καί μέ έννιά τούς πηδάγαμε μέσα έξω...!!!!
μετα στραβοψωλιασατε,υστερα πεθανατε και τωρα περνετε viagra μπας και δειτε ασπρη μερα...
ΡΕ ΠΑΠΟΥ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ????????
:lol: :lol: :lol: :lol:
blueblack
19/01/2007, 14:55
μετα στραβοψωλιασατε,υστερα πεθανατε και τωρα περνετε viagra μπας και δειτε ασπρη μερα...
ΡΕ ΠΑΠΟΥ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ????????
:lol: :lol: :lol: :lol:
ΕΜΑΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ...????
Άν όχι νά σέ ένημερώσω....:rotflmao:
Τουλάχιστον κατάκτηση τού Ούέφα....:rotflmao: :rotflmao:
Ό δρόμος βέβαια περνάει άπό Γιάννενα μέσω κυπέλλου....:lol: :lol:
Έκείνο τό κεφαλοκλείδωμα ρέ trooper......μπάς καί ήταν πέναλτυ...??
Έκείνο βρέ λέω τού παίχτη μέ τή σκατί φανέλλα...!!!!!
Τρία τεμάχια κομμάτι δύσκολο όμως,πρέπει νά έκτεθείς πολύ
γιά νά ρίξεις τέσσερα όσο τούβλα καί νάναι οί άντίπαλοι....!!!!!!
Άντε τώρα καλή έπιτυχία στήν Τούμπα μέ τόν γίγαντα στά μαύρα ή μάλλον
κόκκινα στήν κυριολεξία....!!!!!!!!!
ΔΕΜΕΝΟ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ λεβέντη μου....:lol: :lol:
Όχι σάν τήν ΑΕΚ ξεβράκωτοι....
Eσυ φταις που ασχολεισαι :wave2:
ΕΜΑΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ...????
Άν όχι νά σέ ένημερώσω....:rotflmao:
Τουλάχιστον κατάκτηση τού Ούέφα....:rotflmao: :rotflmao:
Ό δρόμος βέβαια περνάει άπό Γιάννενα μέσω κυπέλλου....:lol: :lol:
Έκείνο τό κεφαλοκλείδωμα ρέ trooper......μπάς καί ήταν πέναλτυ...??
Έκείνο βρέ λέω τού παίχτη μέ τή σκατί φανέλλα...!!!!!
Τρία τεμάχια κομμάτι δύσκολο όμως,πρέπει νά έκτεθείς πολύ
γιά νά ρίξεις τέσσερα όσο τούβλα καί νάναι οί άντίπαλοι....!!!!!!
Άντε τώρα καλή έπιτυχία στήν Τούμπα μέ τόν γίγαντα στά μαύρα ή μάλλον
κόκκινα στήν κυριολεξία....!!!!!!!!!
ΔΕΜΕΝΟ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ λεβέντη μου....:lol: :lol:
Όχι σάν τήν ΑΕΚ ξεβράκωτοι....
θα παρω και ουεφα και τα βουνα και οτι γουσταρουμε!!!:rotflmao: :rotflmao:
το κεφαλοκλειδωμα ηταν πεναλταρα!
ε αμα ειναι δεμενο...δε γαμιεται...δεν ερχομαστε :lol: :lol: :lol:
blueblack
19/01/2007, 15:38
AΦΟΥ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ.....??????????
Άπάντα ρέ Παοκάρα.......
Πήρατε ή δέν πήρατε πέρυσι πρίμ άπό πετρελαική έταιρεία....
ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ...????????????????
Ενώ φέτος πήρε πριμ το κοράκιον από τηλεπικοινωνιακή εταιρεία με σήμα γνωστή στεφανωμένη αδελφή και ΜΕΤΡΗΣΕ ΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ
:yuck: :yuck: :yuck: