blueblack
10/05/2007, 06:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
για τον γκατουζο εχω πει και εδω.............
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=39148&perpage=15&pagenumber=2
.........οτι ειναι 1 απ τους 3 μεγαλυτερους καραγκιοζηδες του παγκοσμιου ποδοσφαιρου!
για τα διηπειρωτικα, ψαχτο καλυτερα γιατι τα τελευταια χρονια οι ευρωπαιοι ειναι μπροστα...........παρολο που δεν δινουν και πολυ βαση στο θεσμο!
αυτο που μου αρεσει να βλεπω ειναι το γρηγορο, δυνατο και ΤΙΜΙΟ ποδοσφαιρο κατα κυριο λογο, και οχι το αντιαθλητικο γεματο σκοπιμοτητες!
ειναι οι ομαδες που θεωρησες οτι ειμαι θαυμαστης τους.............(δανια, αγγλια, γερμανια)
....................ΤΣΑΚΑΛΙ ΕΙΣΑΙ!:a10:
ιδιως η δανια, ειναι η αγαπημενη μου απ το μουντιαλ του 86...........
με ολσεν, λερμπυ, λαουντρουπ, ελκιερ...........καθολου ασχημα ε?
παντα γουσταρα και την ολλανδια..............εκτος απ τη συνχρονη, του κομπλεξικου βαν μπαστεν!
οσο για τη βερντερ..................ναι!!!.......... καλυτερα βερντερ απο εσπανιολ..............μην ξεχνας οτι η βερντερ εδω και 3 χρονια ειναι μεσα στις 3 ποιο επιθετικες ομαδες του κοσμου!
οντως η τσελσι παιζει αντιποδοσφαιρο...........παιζει το ποδοσφαιρο του πορτογαλου μουρινιο:lol:
αλλα μηπως ειδες αρσεναλ και μαντσεστερ τι μπαλλα παιξαν φετος!.....ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!!!
και οι 2 προερχονται ακομα, απο φρεσκια ανανεωση.................
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΙ ΜΠΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ!!!!
:wave2:
ΡΕ ΣΥ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ...........ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΩΤΙΑ..........
Μ'αρεσε τό ΤΙΜΙΟ........ποδόσφαιρο.........ά ρέ ....Γκρόμπελαρ που είσαι νά τά δείς....!!!!!!!!
Κι αύτόν τόν Έλκιερ πού μού θύμισες..........τί τίμιο παλικάρι.......!!!!!!
Έχεις δεί έσύ άλλο σέντερ νά έχει σπάσει τόσα πόδια άμυντικών...?????
ΕΓΩ ΟΧΙ........
Τήν Άρσεναλ πάλι τί τήν ήθελες.......?????
Πού τήν είδες τήν φοβερή μπάλλα...?????
ΕΦΑΓΕ ΤΟΣΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΦΕΤΟΣ.........μέ κάτι πέτσινα πέναλτυ κ.λ.π. σέ κάτι κρίσιμα μάτς...!!!
Όσο γιά τή τρομερή Μάντσεστερ...........τή θαύμασα μέ τούς συνταξιούχους Ίταλούς....
ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ............ούτε μία εύκαιρία στήν Ίταλία............
καί όχι μέ τούς τίμιους Άγγλους.......Φούλαμ ,Μάντσεστερ Σίτυ,Μπόλτον κ.λ.π......
Όταν τό μάτς είναι γιούργια τά παλιούρια............ΩΡΑΙΑ.......ή Μάντσεστερ.....
Άμα τής κάτσει τό μάτς ρίχνει καί 7 στά πτώματα........ΑΛΛΑ.......στά δύσκολα...?????
Φίλε μου όσο γιά τή Βέρντερ..........καί ή ΑΕΚ αύτή τή στιγμή είναι δεύτερη έπίθεση σέ όλη
τήν Εύρώπη.............μέ 59 γκόλ.......
ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ.........??????
Έχουμε καλύτερη έπίθεση άπό τή Σεβίλλη γιά παράδειγμα...??????
Πρέπει έπιτέλου κάπου νά συμφωνήσουμε.........
Έκεί μέ τούς Δανούς είμαι μαζί σου........τότε πού τούς μάζεψαν άπό τίς παραλίες καί πήραν
τό Πανευρωπαικό.........!!!!!!!!
για τον γκατουζο εχω πει και εδω.............
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=39148&perpage=15&pagenumber=2
.........οτι ειναι 1 απ τους 3 μεγαλυτερους καραγκιοζηδες του παγκοσμιου ποδοσφαιρου!
για τα διηπειρωτικα, ψαχτο καλυτερα γιατι τα τελευταια χρονια οι ευρωπαιοι ειναι μπροστα...........παρολο που δεν δινουν και πολυ βαση στο θεσμο!
αυτο που μου αρεσει να βλεπω ειναι το γρηγορο, δυνατο και ΤΙΜΙΟ ποδοσφαιρο κατα κυριο λογο, και οχι το αντιαθλητικο γεματο σκοπιμοτητες!
ειναι οι ομαδες που θεωρησες οτι ειμαι θαυμαστης τους.............(δανια, αγγλια, γερμανια)
....................ΤΣΑΚΑΛΙ ΕΙΣΑΙ!:a10:
ιδιως η δανια, ειναι η αγαπημενη μου απ το μουντιαλ του 86...........
με ολσεν, λερμπυ, λαουντρουπ, ελκιερ...........καθολου ασχημα ε?
παντα γουσταρα και την ολλανδια..............εκτος απ τη συνχρονη, του κομπλεξικου βαν μπαστεν!
οσο για τη βερντερ..................ναι!!!.......... καλυτερα βερντερ απο εσπανιολ..............μην ξεχνας οτι η βερντερ εδω και 3 χρονια ειναι μεσα στις 3 ποιο επιθετικες ομαδες του κοσμου!
οντως η τσελσι παιζει αντιποδοσφαιρο...........παιζει το ποδοσφαιρο του πορτογαλου μουρινιο:lol:
αλλα μηπως ειδες αρσεναλ και μαντσεστερ τι μπαλλα παιξαν φετος!.....ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!!!
και οι 2 προερχονται ακομα, απο φρεσκια ανανεωση.................
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΙ ΜΠΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ!!!!
ΡΕ ΣΥ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ...........ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΩΤΙΑ..........
Μ'αρεσε τό ΤΙΜΙΟ........ποδόσφαιρο.........ά ρέ ....Γκρόμπελαρ που είσαι νά τά δείς....!!!!!!!!
Κι αύτόν τόν Έλκιερ πού μού θύμισες..........τί τίμιο παλικάρι.......!!!!!!
Έχεις δεί έσύ άλλο σέντερ νά έχει σπάσει τόσα πόδια άμυντικών...?????
ΕΓΩ ΟΧΙ........
Τήν Άρσεναλ πάλι τί τήν ήθελες.......?????
Πού τήν είδες τήν φοβερή μπάλλα...?????
ΕΦΑΓΕ ΤΟΣΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΦΕΤΟΣ.........μέ κάτι πέτσινα πέναλτυ κ.λ.π. σέ κάτι κρίσιμα μάτς...!!!
Όσο γιά τή τρομερή Μάντσεστερ...........τή θαύμασα μέ τούς συνταξιούχους Ίταλούς....
ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ............ούτε μία εύκαιρία στήν Ίταλία............
καί όχι μέ τούς τίμιους Άγγλους.......Φούλαμ ,Μάντσεστερ Σίτυ,Μπόλτον κ.λ.π......
Όταν τό μάτς είναι γιούργια τά παλιούρια............ΩΡΑΙΑ.......ή Μάντσεστερ.....
Άμα τής κάτσει τό μάτς ρίχνει καί 7 στά πτώματα........ΑΛΛΑ.......στά δύσκολα...?????
Φίλε μου όσο γιά τή Βέρντερ..........καί ή ΑΕΚ αύτή τή στιγμή είναι δεύτερη έπίθεση σέ όλη
τήν Εύρώπη.............μέ 59 γκόλ.......
ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ.........??????
Έχουμε καλύτερη έπίθεση άπό τή Σεβίλλη γιά παράδειγμα...??????
Πρέπει έπιτέλου κάπου νά συμφωνήσουμε.........
Έκεί μέ τούς Δανούς είμαι μαζί σου........τότε πού τούς μάζεψαν άπό τίς παραλίες καί πήραν
τό Πανευρωπαικό.........!!!!!!!!