View Full Version : Κυκλοφοριακή Αγωγή - Οδική Παιδεία : Ανοιχτή Συζήτηση - Ιδέες - Πληροφορίες
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
μου το κανετε λιγο λλιανα για μα μην καθομαι και διαβαζω ολο το ποστ και ειναι και αργα???
το θρεντακι ξεκινησε απο μενα προσωπικα.κατοπιν συνενοησεως με την ομαδα διαχειρησης εγινε σαφες (ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!) ΟΤΙ:
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΤΟ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΤΟ .GR ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ !!!!!!!!!!!!!!
ΚΟΙΝΩΣ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ COPA CAMPANIA ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΑΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ MOTO.GR.
ΤΟ MOTO.GR ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ!!!!ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΜΕΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!!!!ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!!
ελπιζω να εγινα κατανοητος....:wave2:
alximistis
22/02/2007, 14:15
Τελικά ισχύει το σημερινό;
catmaster
22/02/2007, 14:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Τελικά ισχύει το σημερινό;
Ναί Στέλιο ισχύει ..Δέλεαρ κατά τις 8:30..
:wave2:
alximistis
23/02/2007, 13:13
Προς ενημέρωση πασών των ενδιαφερομένων.
Η συγκεντρωσούλα έγινε κανονικά. Συζητήθηκαν και σιγά-σιγά σχηματοποιούνται συγκεκριμένες προτάσεις. Μάλιστα, μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα υπάρχει και έτοιμο υλικό σχεδόν στην τελική του μορφή.
Τα υπόλοιπα από τους αρμοδίους προς ενημέρωση του ποστ.
Τα υπόλοιπα από τους αρμοδίους προς ενημέρωση του ποστ.
δεν υπαρχουν αρμοδιοι στελιο....:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
και που του το λες, πιστευεις οτι θα το καταλαβει? :sad:
ρε συ κοιτα...εχω πει 5 πραματα εδω μεσα.οποιος θελει να καταλαβει εχει καλως.οποιος δεν θελει...δε μπορω να του τα βαλω με συριγγα στον εγγεφαλο.εγω το μονο που μπορω και θελω να κανω ειναι να συνεχισω αυτη τη προσπαθεια και οπου βγει.ισως, ΙΣΩΣ λεω σωθει 1 ανθρωπος....και αυτο κερδος το θεωρω.τωρα αν ειναι τοσο δυσκολο να κατανοησει ο καθενας οτι ΔΕΝ υπαρχουν αρμοδιοι τοσο εδω μεσα οσο και απο εκει και περα...ε σορυ ρε γιωργη δεν μπορω να κανω κατι αλλο...λυπαμαι...:a35:
alximistis
24/02/2007, 23:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ρε συ κοιτα...εχω πει 5 πραματα εδω μεσα.οποιος θελει να καταλαβει εχει καλως.οποιος δεν θελει...δε μπορω να του τα βαλω με συριγγα στον εγγεφαλο.εγω το μονο που μπορω και θελω να κανω ειναι να συνεχισω αυτη τη προσπαθεια και οπου βγει.ισως, ΙΣΩΣ λεω σωθει 1 ανθρωπος....και αυτο κερδος το θεωρω.τωρα αν ειναι τοσο δυσκολο να κατανοησει ο καθενας οτι ΔΕΝ υπαρχουν αρμοδιοι τοσο εδω μεσα οσο και απο εκει και περα...ε σορυ ρε γιωργη δεν μπορω να κανω κατι αλλο...λυπαμαι...:a35:
Τελικά είσαι για... μπάτσες! Το ξέρω πως δεν υπάρχουν αρμόδιοι κλπ. Περίμενα τόσο καιρό να έχεις καταλάβει πως μιλάω κι ότι γράφω ακριβώς σαν να κάνω διάλογο.
Το... αρμόδιοι πάει σε αυτούς που μπορούν να περιγράψουν καλύτερα τι ειπώθηκε. Σε εκείνους όποιοι κι αν είναι αυτοί που δίνουν στον άλλον να καταλάβει καθότι εγώ γνωστό χυμάδι και τα κάνω... σαλάτα!
Το "αρμόδιοι" δεν υποννοεί κάποιους με "θέση".
Ρε Γιώργαρε νόμιζα ότι θα το καταλάβαινες!
loukasfilm
25/02/2007, 13:18
Trooper, θέλω πολύ να συμμετάσχω στην πρωτοβουλία που πήρατε. Δυστυχώς διάφορες καταστάσεις με κράτησαν έξω από το φόρουμ για λίγο καιρό. Την εβδομάδα που μας έρχεται θα ήθελα να παρεβρεθώ σε κάποια συνάντηση. Αν γίνεται, σε παρακαλώ να με υπολογίσεις.
Ευχαριστώ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
Trooper, θέλω πολύ να συμμετάσχω στην πρωτοβουλία που πήρατε. Δυστυχώς διάφορες καταστάσεις με κράτησαν έξω από το φόρουμ για λίγο καιρό. Την εβδομάδα που μας έρχεται θα ήθελα να παρεβρεθώ σε κάποια συνάντηση. Αν γίνεται, σε παρακαλώ να με υπολογίσεις.
Ευχαριστώ.
θα ενημερωθεις...και εφ οσον θελεις, εισαι ευπροσδεκτος :wave2:
ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ :
ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2-3-07 ΣΤΟ ΔΕΛΕΑΡ ΣΤΙΣ 21:00 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΦΥΛΑΔΙΩΝ,ΦΛΑΙΕΡ ΚΑΙ ΠΑΝΟ.
ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΡΘΟΥΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ 3-3-07 ΣΤΙΣ 11.30 ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ (ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 114) ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΟ 10 ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α. (εταιρια υποστηριξης θυματων τροχαιων ατυχηματων) στο οποιο ειμαστε καλεσμενοι σαν ατομα που ενδιαφερονται για την βελτιωση της κυκλοφοριακης αγωγης και οδικης συμπεριφορας.ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΗΔΗ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΣΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΣΟΙ ΕΡΘΕΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ.
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΝ ΕΡΘΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ.
Cpt. Haddock
02/03/2007, 12:51
Δράττομαι της ευκαιρίας να τονίσω οτι η ΕΥΘΥΤΑ έχει τη νομική μορφή εταιρίας.
Για όσους αναρωτιουνται, διαβάστε μερικά ποστ μου στο παρόν θρεντ.
Εκτός εαν πιστεύετε οτι η διανομή φυλλαδίων τις μέρες του πάσχα σε αυτοκίνητα με σουβλες και κοστούμια για τη λαμπρή θα έχει αποτέλεσμα :rolleyes:
(παραμένων) αμέτοχος, καιτοι επικριτής, με την άδειά σας
Ηλίας
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ηλίας
Ηλία και το ΙΝΚΑ έχει νομική μορφή εταιρίας και ο συνήγορος του πολίτη και το παιδικό χωριό SOS :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
αμέτοχος ΔΕ γίνεσαι με το να πετάς μια ατάκα και γεια σας...
επίσης ίσως θα πρέπει να εξηγήσεις τί εννοείς με την παραπάνω πρότασή σου γιατί μπορεί να ερμηνευτεί ως κίνδυνος για την όποια προσπάθεια γίνεται...
εκτός κι αν έχεις απ'ευθείας εμπειρία/επαφή με το τί είναι η ΕΥΘΥΤΑ... επέτρεψε στον trooper να ξέρει καλύτερα και να είσαι σίγουρος κι εσύ και οι υπόλοιποι ότι ο trooper είναι ίσως ο άνθρωπος που το έχει πάρει πιο ζεστά από όλους μας το θέμα....
:wave2: :wave2: :wave2:
alximistis
02/03/2007, 13:09
Εκτός εαν πιστεύετε οτι η διανομή φυλλαδίων τις μέρες του πάσχα σε αυτοκίνητα με σουβλες και κοστούμια για τη λαμπρή θα έχει αποτέλεσμα :rolleyes:
Ηλίας
Για το αμέτοχος σου απάντησαν πολύ σωστά παραπάνω.
Τώρα πως... συνδέεις την ΕΥΘΥΤΑ και τη νομικής μορφής εταιρεία με το μοίρασμα των φυλλαδίων;
Δεν καταλαβαίνω να συνδέεται κάπου αλλά επίσης δεν αντιλαμβάνομαι τι πειράζει ΑΝ εννοείς κάτι τέτοιο που έχει τη μορφή εταιρείας; Και λοιπόν; Αυτό ακυρώνει κάποια προσπάθεια που κάνουν;
Όσο για το μοίρασμα φυλλαδίων εννοείται πως ένα ξερό από μόνο του μοίρασμα δεν λέει απολύτως τίποτα. Σωστό αυτό. Αλλά να μην ξεκινήσουμε από κάπου; Κάπως δεν πρέπει να γίνει μια αρχή;
Στην τελική προσπάθεια είναι δεν εγγυήθηκε κανείς την απόλυτη επιτυχία.
ΥΓ1 Ποιος σου είπε ρε Ηλία για μοίρασμα φυλλαδίων το πάσχα;;;;;;
ΥΓ2 Γιώργαρε θα προσπαθήσω για σήμερα να έρθω. Γύρω στις 21.30 και μετά. Τα λέμε.
Ηλίας
1.so what?
2.και με τη λεμοτ υπηρξε επαφη αν λεει κατι αυτο.
3.πως μενεις αμετοχος δεν εχω καταλαβει...
4.δεν υποχρεωνεται κανενας για τιποτα.εγω απλα ενημερωσα.
5.ποιος μιλησε για μερες του πασχα???
6.no offense.
7.:wave2: :beer:
Cpt. Haddock
02/03/2007, 13:13
Δε με απασχολεί τι ξέρει ο καθένας και πόσο ζεστά το έχει πάρει.
Επειδή είχα θέσει παλιότερα έναν προβληματισμό (και είχα κάνει και αντίστοιχη πρόταση) για το ποια "νομική" υπόσταση θα έχει αυτή η κίνησή σας - την οποία εκτιμώ ως πράξη - βλέποντας το αντίστοιχο της ΕΥΘΥΤΑ, επαναφέρω αυτή την πρόταση.
Δεν ξέρω αν υπάρχει κίνδυνος για την προσπάθειά σας... άλλος απο το να εκφυλιστεί σε διανομή φυλλαδίων για να πούμε οτι κάτι έγινε (έχεις ιδέα τι κάνουν οι οδηγοί τα δεκάδες φυλλάδια που τους δίνουν στα διόδια στις μεγάλες εξόδους; )
Με στεναχωρεί όμως που βλέπω μια στρεβλή αντιμετώπιση όσων για όποιους λόγους έκριναν οτι δε θέλουν να είναι μέτοχοι στην - επαναλαμβάνω αξιέπαινη - πρόσπάθεια.
Παίρνοντας αφορμή απο το παρακάτω απόσπασμα από ποστ του Γιώργου στο παρών θρεντ:
δεν χρειαζεται καμια ενημερωση απο τη στιγμη που δεν υπαρχει κανενα ενδιαφερον.οποιος ενδιαφερεται το δειχνει εμπρακτα.ξεκινωντας εδω μεσα να μιλαω για κυκλοφοριακη αγωγη και οδικη παιδεια, καποιοι δηλωσαν ενδιαφερον να βοηθησουν και να συνεισφερουν με διαφορους τροπους.στη πορεια ολοι τηρουνε μια σταση αναμονης και σε πολλες περιπτωσεις επικρινουν η κατακρινουν κινησεις χωρις να εμφανιζονται πουθενα!
αν σας ενδιαφερει να ενημερωθητε μπορειτε απλα να το δειξετε!!!
Απο τη στιγμή που η προσπάθειά σας είναι ανοιχτή σε δημόσιο βήμα, θα πρέπει να είναι ανοιχτή και σε κριτική είτε απο τους μετέχοντες είτε απο τους "απ' έξω".
Αν δεν τη θέλετε, δηλώστε το, αλλα η προϋπόθεση "να μετέχεις για να πεις τη γνώμη σου" με βρίσκει αντίθετο.
Ηλίας
alximistis
02/03/2007, 13:19
Δε με απασχολεί τι ξέρει ο καθένας και πόσο ζεστά το έχει πάρει.
Επειδή είχα θέσει παλιότερα έναν προβληματισμό (και είχα κάνει και αντίστοιχη πρόταση) για το ποια "νομική" υπόσταση θα έχει αυτή η κίνησή σας - την οποία εκτιμώ ως πράξη - βλέποντας το αντίστοιχο της ΕΥΘΥΤΑ, επαναφέρω αυτή την πρόταση.
Δεν ξέρω αν υπάρχει κίνδυνος για την προσπάθειά σας... άλλος απο το να εκφυλιστεί σε διανομή φυλλαδίων για να πούμε οτι κάτι έγινε (έχεις ιδέα τι κάνουν οι οδηγοί τα δεκάδες φυλλάδια που τους δίνουν στα διόδια στις μεγάλες εξόδους; )
Με στεναχωρεί όμως που βλέπω μια στρεβλή αντιμετώπιση όσων για όποιους λόγους έκριναν οτι δε θέλουν να είναι μέτοχοι στην - επαναλαμβάνω αξιέπαινη - πρόσπάθεια.
Παίρνοντας αφορμή απο το παρακάτω απόσπασμα από ποστ του Γιώργου στο παρών θρεντ:
Απο τη στιγμή που η προσπάθειά σας είναι ανοιχτή σε δημόσιο βήμα, θα πρέπει να είναι ανοιχτή και σε κριτική είτε απο τους μετέχοντες είτε απο τους "απ' έξω".
Αν δεν τη θέλετε, δηλώστε το, αλλα η προϋπόθεση "να μετέχεις για να πεις τη γνώμη σου" με βρίσκει αντίθετο.
Ηλίας
ΕΜΕΝΑ προσωπικά ΔΕΝ με βρίσκει καθόλου αντίθετο όχι μόνο η δική σου η οποιαδήποτε κριτική.
Αλλά όπως κριτικάρεις εσύ έτσι πρέπει να ακούς και τον αντίλογο. Δεν είδα καμία στρεβλή αντιμετώπιση των όσοων είπες, ούτε από τον Τάσο, ούτε από το Γιώργο ούτε από μένα. Ρωτήσαμε τι εννούσες κι εγώ είπα ΑΝ σε πειράζει που η ΕΥΘΥΤΑ έχει υπόσταση εταιρείας τι σε ενοχλεί σε αυτό; Δεν βλέπω κάτι το στρεβλό.
Επίσης, αναφέραμε (εγώ κι ο Γιώργος) για το μοίρασμα των φυλλαδίων. Διότι εγώ δεν ξέρω κάτι τέτοιο ως πρόταση ούτε περιοριζόμαστε σε τέτοιες κινήσεις και το επιβεβαίωγσε και ο trooper.
καλό λοιπόν θα είναι να δέχεσαι και τον αντίλογο ο οποίος είναι ανάλογος από μας τουλάχιστον αυτών που λες.
Ηλίας
Καλή μου... :blush: :blush:
δεν είπε κανείς σε κανέναν να μην πει τη γνώμη του αλλά εξήγησε στον λαουτζίκο τί εννόΑες με την έμφαση της νομικής μορφής της ΕΥΘΥΤΑ!!!
και στη τελική αν το θες και αλλιώς είπαμε πρώτα να εξαντλήσουμε τις ήδη όποιες υπάρχουσες δομές και κινήσεις ως μέσο επικοινωνίας και ενεργειών και αν σε καμιά από αυτές δεν υπάρξει κοινή συνισταμένη (που εν μέρει υπάρχει σε αρκετές περιπτώσεις) τότε θα συνεχιστεί το θέμα σε ίσως πιο τυπικές συστάσεις μορφών και διαδικασιών... μέχρι τότε όμως βολιδοσκοπούνται προθέσεις και ενέργειες των λεσχών ή μη, εταιριών ή μη, σωματείων ή μη, παρεών ή μη ώστε να υπάρχει εν μέρει η εφαρμογή της ρήσης ... "η ισχύς εν τη ενώση... "
Cpt. Haddock
02/03/2007, 13:23
ΕΜΕΝΑ προσωπικά ΔΕΝ με βρίσκει καθόλου αντίθετο όχι μόνο η δική σου η οποιαδήποτε κριτική.
Αλλά όπως κριτικάρεις εσύ έτσι πρέπει να ακούς και τον αντίλογο. Δεν είδα καμία στρεβλή αντιμετώπιση των όσοων είπες, ούτε από τον Τάσο, ούτε από το Γιώργο ούτε από μένα. Ρωτήσαμε τι εννούσες κι εγώ είπα ΑΝ σε πειράζει που η ΕΥΘΥΤΑ έχει υπόσταση εταιρείας τι σε ενοχλεί σε αυτό; Δεν βλέπω κάτι το στρεβλό.
Επίσης, αναφέραμε (εγώ κι ο Γιώργος) για το μοίρασμα των φυλλαδίων. Διότι εγώ δεν ξέρω κάτι τέτοιο ως πρόταση ούτε περιοριζόμαστε σε τέτοιες κινήσεις και το επιβεβαίωγσε και ο trooper.
καλό λοιπόν θα είναι να δέχεσαι και τον αντίλογο ο οποίος είναι ανάλογος από μας τουλάχιστον αυτών που λες.
Ρε χαμένε άντρα :lol:
εγώ τον δέχομαι τον αντίλογο αλλα σε εμένα τι θα ωφελήσει ρε; :p
Κι επειδή βιάζεσαι και δεν διαβάζεις καλά αυτά που γράφω , εγώ ΔΕΝ ειπα οτι πειράζει που η ΕΥΘΥΤΑ είναι εταιρία αλλά ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο, οτι πρέπει και η δικιά σας κίνησηνα είναι κάτι ανάλογο.
(δεν έχεις φάει για μεσημέρι ε; :lol: )
Ηλίας
ηλια για να κρινεις πρεπει να γνωριζεις και ξερω οτι εισαι θιασωτης αυτης της λογικης.το να ερθεις σε καποια συναντηση και να ενημερωθεις αυτοματα θα σου δωσει το πλεονεκτημα της σωστης κριτικης και δεν εισαι υποχρεωμενος να συμμετεχεις ΠΟΥΘΕΝΑ !!!!
απο κει και περα το να κριτικαρεις αυτα που μαθαινεις απο εδω μεσα ειναι λαθος (κατα τη γνωμη μου) μια και δεν εισαι καθ ολα ενημερωμενος αλλα αποσπασματικα.
Cpt. Haddock
02/03/2007, 13:28
ηλια για να κρινεις πρεπει να γνωριζεις και ξερω οτι εισαι θιασωτης αυτης της λογικης.το να ερθεις σε καποια συναντηση και να ενημερωθεις αυτοματα θα σου δωσει το πλεονεκτημα της σωστης κριτικης και δεν εισαι υποχρεωμενος να συμμετεχεις ΠΟΥΘΕΝΑ !!!!
απο κει και περα το να κριτικαρεις αυτα που μαθαινεις απο εδω μεσα ειναι λαθος (κατα τη γνωμη μου) μια και δεν εισαι καθ ολα ενημερωμενος αλλα αποσπασματικα.
Μα κρίνω μόνο εξ' όσων διαβάζω εδω (btw το πάσχα εδω μέσα αναφέρθηκε - ψάξτο).
Άρα:
α) Δεν είναι πλήρη αυτά που διαβάζω - κακώς
ή
β) Κακώς υπάρχει το θρεντ
simple as that
anyway, χάνουμε την ουσία, εγω βλέποντας τη νομική μορφή της ΕΥΘΥΤΑ απλά επανέφερα την παλιά μου πρόταση..
Βάλτε την όπου θέλετε :p :lol:
alximistis
02/03/2007, 13:29
Ρε χαμένε άντρα :lol:
εγώ τον δέχομαι τον αντίλογο αλλα σε εμένα τι θα ωφελήσει ρε; :p
Κι επειδή βιάζεσαι και δεν διαβάζεις καλά αυτά που γράφω , εγώ ΔΕΝ ειπα οτι πειράζει που η ΕΥΘΥΤΑ είναι εταιρία αλλά ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο, οτι πρέπει και η δικιά σας κίνησηνα είναι κάτι ανάλογο.
(δεν έχεις φάει για μεσημέρι ε; :lol: )
Εγώ δεν διαβάζω καλά ή εσύ διπλωμάτη μου αλλοιώνεις έντεχνα τα όσα λέγονται;;;; Ε; Ταλλευράνδε μου εσύ!
Όταν το ρώτησα για την ΕΥΘΥΤΑ ΔΕΝ το είχες πει ότι το γράφεις για την πρόταση, να κάνουμε κάτι αντίστοιχο!!! Δες τα ποστ σου, το πρώτο και μετά το άλλο. Πάει αυτό.
Τι εννοείς λέγοντας τι θα ωφελήσει εσένα; Ρε... Μέτερνιχ!!! Που να ξέρω εγώ τι θ αωφελήσει; Μπορεί και πάρα πολλά μπορεί και τίποτα. Εγώ πιστεύω ότι αν γίνει μία διαρκής προσπάθεια με βάθος χρόνου ε όλο και κάτι θα αποφέρει.
Μα κρίνω μόνο εξ' όσων διαβάζω εδω (btw το πάσχα εδω μέσα αναφέρθηκε - ψάξτο).
Άρα:
α) Δεν είναι πλήρη αυτά που διαβάζω - κακώς
σωστα...θα επρεπε να ποσταρω μετα απο καθε 4ωρη συναντηση τους διαλογους 4 ωρων...:hypnotize
μαλλον δεν εχει γινει αντιληπτο οτι το θρεντ δεν υποκαθιστα τις συναντησεις...αν ητανε ετσι ηλια οι συναντησεις δεν θα γινονταν.απλα εδω μεσα ενημερωνουμε για τις επομενες κινησεις.μπορειτε ολοι να κρινετε θετικα η αρνητικα.σε καθε περιπτωση συμμετεχετε.απλα κρινοντας χωρις να εχετε παρεβρεθει σε συναντηση ποτε...να ξερετε οτι η κριση σας δεν ειναι απολυτα σωστη.:wave2:
Cpt. Haddock
02/03/2007, 13:39
σωστα...θα επρεπε να ποσταρω μετα απο καθε 4ωρη συναντηση τους διαλογους 4 ωρων...:hypnotize
μαλλον δεν εχει γινει αντιληπτο οτι το θρεντ δεν υποκαθιστα τις συναντησεις...αν ητανε ετσι ηλια οι συναντησεις δεν θα γινονταν.απλα εδω μεσα ενημερωνουμε για τις επομενες κινησεις.μπορειτε ολοι να κρινετε θετικα η αρνητικα.σε καθε περιπτωση συμμετεχετε.απλα κρινοντας χωρις να εχετε παρεβρεθει σε συναντηση ποτε...να ξερετε οτι η κριση σας δεν ειναι απολυτα σωστη.:wave2:
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Γιώργο μου οτι αν θέλετε να υπάρχει ενημερωση πρέπει το ζουμί* της κάθε συνάντησης να μπαίνει εδώ
*το ζουμί που αφορά το εν λόγω θέμα και όχι οι δωρεές στον Αγ. Ανδρέα :rolleyes:
Αλλιώς το θρεντ αυτό ως "ανοχτή συζήτηση - ιδέες - πληροφορίες" δεν έχει νόημα. Ανοίξτε ένα άλλο που θα έχει μόνο το πρόγραμμα των συναντήσεων
Απλα
Αλλιώς το θρεντ αυτό ως "ανοχτή συζήτηση - ιδέες - πληροφορίες" δεν έχει νόημα. Ανοίξτε ένα άλλο που θα έχει μόνο το πρόγραμμα των συναντήσεων :wave2:
εχμ... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=34356)
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Γιώργο μου οτι αν θέλετε να υπάρχει ενημερωση πρέπει το ζουμί* της κάθε συνάντησης να μπαίνει εδώ
*το ζουμί που αφορά το εν λόγω θέμα και όχι οι δωρεές στον Αγ. Ανδρέα :rolleyes:
Αλλιώς το θρεντ αυτό ως "ανοχτή συζήτηση - ιδέες - πληροφορίες" δεν έχει νόημα. Ανοίξτε ένα άλλο που θα έχει μόνο το πρόγραμμα των συναντήσεων
Απλα
+1
προσωπικα...το ζουμι βαζω (νομιζω τουλαχιστον).αν εχεις αλλη αποψη...ευχαριστως να την ακουσω.
θεωρω οτι για να γινει μια κινηση που να εχει συνεχεια και διαρκεια ηλια (και οχι να κανουμε κατι για να πουμε οτι το καναμε) χρειαζεται χρονο.ψαχνουμε να δουμε πως θα σταθουμε και παραλληλα οργανωνουμε καποιες κινησεις απο μονοι μας.την αποψη της νομικης υποστασης που εξεφρασες την ακουσα.αλλα επειδη ειναι τελευταια επιλογη για μενα θα σε παραπεμψω εδω:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
και στη τελική αν το θες και αλλιώς είπαμε πρώτα να εξαντλήσουμε τις ήδη όποιες υπάρχουσες δομές και κινήσεις ως μέσο επικοινωνίας και ενεργειών και αν σε καμιά από αυτές δεν υπάρξει κοινή συνισταμένη (που εν μέρει υπάρχει σε αρκετές περιπτώσεις) τότε θα συνεχιστεί το θέμα σε ίσως πιο τυπικές συστάσεις μορφών και διαδικασιών... μέχρι τότε όμως βολιδοσκοπούνται προθέσεις και ενέργειες των λεσχών ή μη, εταιριών ή μη, σωματείων ή μη, παρεών ή μη ώστε να υπάρχει εν μέρει η εφαρμογή της ρήσης ... "η ισχύς εν τη ενώση... "
fantacid
02/03/2007, 14:06
κ μενα μου φαινετε λιγο κανη η υπαρξη του θρεντ.
η κινηση δεν εχει σχεση με το μοτο.γρ, δεν υπαρχει συντονισμος με μελη εκτος αθηνας (δλδ συμμετεχουν στο σχεδιασμο κινησεων ΜΟΝΟΝ οσοι συμμετεχουν στις συναντησεις-ισως κ λογικο) αρα δε βλεπω ουσιαστικο νοημα υπαρξης αυτο του θρεαντ εφοσον υπαρχει το αλλο με τη σουμα των κινησεων.
πιστευω οτι πρεπει να κανετε τις βασικες κινησεις οσοι συμμετεχετε στις συναντησεις κ εαν χρειαστειτε το πληθος των μελων του μοτο.γρ ποσταρετε κ λετε πως θα μπορουσαμε (οι υπολοιποι εκτος συναντησεων) να βοηθησουμε εφοσον εχουμε δειξει ενα καποιο ενδιαφερον για την κινηση.
φιλικα
Δε καταλαβαινω γιατι το μισος κ ο αλληλοσπαραγμος..
Το να μοιραστουν φυλλαδια στην εξοδο του πασχα, ηταν κατι που το ειπα εγω.
Θεωρησα οτι ηταν μια προταση που αξιζε τον κοπο κ αν θελετε σας το αιτιολογω.
Δε διεκδικησα το αλαθητο, αλλωστε προτασεις κανουμε εδω μεσα.
Δυστυχως η αποσταση αλλα κ η τελειως διαφορετικη νοοτροπια που υπαρχει στο μερος που δραστηριοποιουμαι, το μονο που μου επιτρεπουν ειναι να παιρνω ιδεες για να δω που κ πως θα μπορεσουν να υλοποιηθουν κ στην Κυπρο.
Στο νησι αυτη την περιοδο, συνεχιζονται καποιες επαφες με τα υπουργεια μεταφορων κ δημοσιας ταξης, ετσι ωστε να αρθουν καποιες τροποποιησεις στην νομοθεσια που αφορουν βελτιωσεις κ "βελτιωσεις"*.
Στα σκαρια ειναι κ οι αδειες για την δημιουργια πιστας, μεσω της οποιας θα μπορεσουν να ξεκινησουν κ οι σχολες ασφαλους οδηγησης κτλ.
Δυστυχως στον κυκλο ειναι μεγαλυτερη η αναγκη δημιουργιας της πιστας κ η αλλαγη της νομοθεσιας για τα "φτιαγμενα", απο την αναγκη για βελτιωση της κυκλοφοριακης αγωγης....
Αυτο που ελπιζουμε ειναι μεσα απο καποιες διαδικασιες, να επισημοποιηθει ο συμβουλευτικος ρολος κ λογος των επισημων κ σοβαρων λεσχων, ετσι ωστε στο [αμεσο ελπιζω] μελλον να προχωρησουμε σε ποιο ουσιαστικα πραγματα που ισως σωσουν κ καποιες ζωες....
* με βαση τις αρκετα μπερδεμενες καινουργιες διαταξεις, ακομα κ η τοποθετηση "αγωνιστικης" εξατμισης, μπορει να οδηγησει σε βαρυτατα προστιμα, ακομα κ κατασχεση του οχηματος. Γινεται λοιπον μια προσπαθεια για να ξεχωρισουν αυτοι που βαζουν στα οχηματα τους πιστοποιημενα εξαρτηματα, απο αυτους που κοβουν κ ραβουν αμαξωματα, η βαζουν μηχανες απο busa σε παπακια....
@καπετανιο... εισαι σιγουρος οτι δεν θελεις να συμετασχεις/βοηθησεις;
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
κ μενα μου φαινετε λιγο κανη η υπαρξη του θρεντ.
η κινηση δεν εχει σχεση με το μοτο.γρ, δεν υπαρχει συντονισμος με μελη εκτος αθηνας (δλδ συμμετεχουν στο σχεδιασμο κινησεων ΜΟΝΟΝ οσοι συμμετεχουν στις συναντησεις-ισως κ λογικο) αρα δε βλεπω ουσιαστικο νοημα υπαρξης αυτο του θρεαντ εφοσον υπαρχει το αλλο με τη σουμα των κινησεων.
πιστευω οτι πρεπει να κανετε τις βασικες κινησεις οσοι συμμετεχετε στις συναντησεις κ εαν χρειαστειτε το πληθος των μελων του μοτο.γρ ποσταρετε κ λετε πως θα μπορουσαμε (οι υπολοιποι εκτος συναντησεων) να βοηθησουμε εφοσον εχουμε δειξει ενα καποιο ενδιαφερον για την κινηση.
φιλικα
το θρεντ υπαρχει για να πεις εσυ μια λαμπρη ιδεα (και καθε εσυ) η για να επισημανεις καποιο λαθος στην οποιαδηποτε κινηση (οπως για παραδειγμα πολυ σωστα ειχε πει ο zireus για το 2ο φυλλαδιο της κοπα καμπανια που εχει παρθει απο την αγγλικη καμπανια για ασφαλεια στους δρομους.)
fantacid
02/03/2007, 14:45
το θρεντ υπαρχει για να πεις εσυ μια λαμπρη ιδεα (και καθε εσυ) η για να επισημανεις καποιο λαθος στην οποιαδηποτε κινηση (οπως για παραδειγμα πολυ σωστα ειχε πει ο zireus για το 2ο φυλλαδιο της κοπα καμπανια που εχει παρθει απο την αγγλικη καμπανια για ασφαλεια στους δρομους.)
καπως ετσι ξεκινησε.......σε καποια φαση το χασαμε κ ειναι στο :a017:
airamhag
02/03/2007, 15:06
καπως ετσι ξεκινησε.......σε καποια φαση το χασαμε κ ειναι στο :a017:
δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι τετοιο...
ο καθενας λεει την γνωμη του ... κ ο καθενας με τον τροπο του ...
κανουμε οτι μπορουμε , οτι πιστευουμε καλυτερο ..ισως κανουμε κ λαθος κινησεις...
καποια στιγμη ολα οσα εχουν ειπωθει εδω θα χρειαστουν ...
οποιος θελει μπορει να (μας) τα πει κ απο κοντα , ειναι πιο αμεσο πιστευω...
catmaster
02/03/2007, 19:29
Μπήκα μέσα τώρα από το πρωί και βλέπω μια μανούρα και κάτι γενικώς που δε μου αρέσει..
Δύο περίπου σελίδες ποστ ΑΣΧΕΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ !!!ΛΕΕΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙ??ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ Η ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ??ΑΝ Η ΕΥΘΥΤΑ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ??ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??
ΑΦΟΥ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ!!
ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ..και πραγματικά στεναχωριέμαι..
Αυτό που λέω εγώ προσωπικά είναι ότι ξεκινάμε από κάπου και κάνουμε σιγά σιγά κάποια βήματα που ίσως οδηγήσουν σε κάτι ..με την συμμετοχή του κόσμου ..
Μπορεί και το όλο θέμα να καταλήξει σε αποτυχία-το δέχομαι ευχαρίστως - αρκεί να πω ότι προσπάθησα όσο μπορούσα να κάνω κάτι -ΕΓΩ Ο ΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ-
Αν ενδιαφέρεστε πραγματικά - και εδώ σας εκλιπαρώ - μην πετάγεστε σαν την πούτσα για να πέιτε την μαλακία σας ατεκμηρίωτα και ίσα για να λεμε κάτι ..αν έχετε κάτι να πείτε σαν ιδέα καλώς - αλλιώς υπάρχουν και τα πμ..αν δεν συμφωνείτε με κάτι πάλι καλώς -ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΤΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ-
Αυτά γι την ώρα - θα σας δω κάτω στις 9:00
Υ.Γ.
Κανένας δεν είπε ότι θα βγει κόσμος στους δρόμους να μοιράζει φυλλάδια στους διερχόμενους οδηγούς του Πάσχα - ότι αποφασίζετε γίνεται μέσω κοινής συμφωνίας..
Αν πραγματικά θέλετε να μάθετε τι λέμε και για ποιόν λόγο γίνεται αυτό που γίνεται σηκώστε το κώλο σας από το κουτί και κατεβείτε κάτω..
Φιλικά
Άκης
ευδοκιμισε η συναντηση μας με την Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α.
:a30: :a25: :a08:
ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!
πηγαμε την κυριακη στο συνεδριο για τα 10 χρονια της Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α.δεν ειχε πολυ κοσμο αλλα καλο κοσμο!ενδεικτικα ητανε εκει ο ιαβερης,εκπροσωπος απο το audi club,εκπροσωπος απο το transalp club και αυτα τα λεω για να παρετε μια ιδεα.
μπηκαμε λοιπον μεσα και καποια στιγμη ζητησαμε να μιλησουμε.ειπαμε ποιοι ειμαστε και τι προσπαθουμε να κανουμε, δειξαμε τα διαφορα φυλαδια,φλαιερς και εκφρασαμε τους στοχους μας.δεδομενου του οτι και αυτοι καπως ετσι ξεκινησανε ενθουσιαστηκανε απο τις προσπαθειες μας και τις κινησεις μας.η προταση τους ητανε να μπουμε στην Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α. και να αναλαβουμε εντελως αυτονομα το κομματι της μοτοσυκλετας!ενω αυτοι θα μας παρειχαν οποιαδηποτε καλυψη θα χρειαζομασταν απο νομικης πλευρας.εμεις (επειδη ειναι γνωστο οτι δεν θελουμε να γινουμε λεσχη,δηλαδη να ειμαστε πανω απο καποιον η κατω απο καποιον) αντιπροτειναμε σε πρωτη φαση να συνεργαστουμε παραλληλα.δλδ οποια κινηση θα γινει απο μερους τους θα ενημερωθουμε και θα τους πλαισιωσουμε και απο τη μερια μας οτι κινηση κανουμε, τους ενημερωνουμε και βοηθανε οπως μπορουνε.η προταση μας εγινε δεκτη και ετσι εχουμε εναν συμμαχο στη προσπαθεια μας.
τα υπολοιπα απο κοντα.
airamhag
08/03/2007, 11:39
τα υπολοιπα απο κοντα.
ακριβως..
Σημερα , Πεμπτη 8 Μαρτιου γυρω στις 8:00 με 8:30 θα εχουμε ακομη μια συναντηση .
Εχουμε αρκετα νεα να συζητησουμε , καθως κ καποιες ενεργεις που εχουν ηδη δρομολογηθει ...
Περιμενουμε οποιον θελει να δει , ακουσει , προτεινει...
Φυσικα οπως καθε φορα , θα ειναι μαζι μας κ η CopaCampagnia.
ΔΕΛΕΑΡ ΣΗΜΕΡΑ
Σημερα , Πεμπτη 8 Μαρτιου γυρω στις 8:00 με 8:30 θα εχουμε ακομη μια συναντηση .
Εχουμε αρκετα νεα να συζητησουμε , καθως κ καποιες ενεργεις που εχουν ηδη δρομολογηθει ...
Περιμενουμε οποιον θελει να δει , ακουσει , προτεινει...
Μετα απο την χτεσινή συνάντηση αυτό που μου έμεινε, είναι το ότι συνεχίζουμε αυτόνομα σε παράλληλη πορεία. Ξεκινάμε την κατασκευή πανό και περιμένουμε το φυλλάδιο ώστε να το μοιράσουμε μαζί με τα καρτελάκια
Αν έχουμε διαφορές στο πρόγραμμα να το αναφέρουν οι διαφωνούντες.
Επειδή το βλέπω χλωμό να πολυμπαίνω στο νετ για κάμποσο καιρό (όχι δεν είμαι πίσω από κάγκελα, απλά δεν έχω 2 από τα 3 αναγκαία Χ (χρόνο, & χρήμα, ο χαβαλές χαλαρά απεριόριστος), να διευκρινήσω μερικά πράγματα και να ρίξω ξανά μερικές ιδέες -που σίγουρα έχουνε ξαναπέσει σε συζητήσεις.
Σε διάφορα φόρα (καί αυτοκινητάδικα, και άσχετα) πήγα και προσκάλεσα όποιον έχει κάτι να πει (ή να μάθει) σε τούτο το topic. ΔΕΝ είμαι εκπρόσωπος του moto.gr, ούτε το παρών φόρουμ και η διοίκησή του έχει καμιά ευθύνη για αυτό -αν έχετε αντιρρήσεις βαράτε τον υποφαινόμενο όχι το φόρουμ.
Ότι είχα να προτείνω (μεχρι στιγμής) το έχω προτείνει και μέσα από το σάιτ μου (που τώρα έχει και κάτι άρθρα σχετικά από περιοδικά: http://www.filehigh.com/viewgallery.php?f=33942 ), και από διάφορα φόρα που αναφέρονται και εκεί -μπσιτ υπόψιν, στα σοβαρά μέρη των φόρα έ (σαν το "Οδήγηση -Tips & Tricks "), όχι στα χαβαλεδιάρικα.
Το σημαντικότερο από τότε που μερικά χρόνια πριν άρχισα να διαβάζω για το τί κάνουνε παραέξω γύρω από το θέμα ασφαλής οδήγηση μοτοσυκλέτας ήταν το τι κάνει ο ίδιος ο αναβάτης. Το σίγουρο είναι ότι το ίδιο έχουν σκεφτεί κι άλλοι γιατί αρκετά από τα λινκς που έχει το σάιτ μου τα έχω πρωτοδεί σε φόρα του εξωτερικού, αλλά καί σε ντόπια φόρα.
Για μένα τώρα πια πχ λίγη σημασία έχει το να με δει ένας αυτοκινητιστής ή δικυκλιστής (όσα φυλλάδια (http://z-moto.freehostia.com/gr_auto_tips.html) κι αν διαβάσει , αν εκπαιδευτεί ώστε να με εντοπίζει καλώς, αλλά εγώ θα συνεχίζω να εντοπίζω τις αδυναμίες του πρώτος και να αποφεύγω τούμπες. Γιατί περί αυτού πρόκειται. Δε γουστάρω τις τούμπες, πως το λένε -και τις ασφαλιστικές ακόμα λιγότερο.
Και είτε καλώς επιλέξετε μια σχολή για να μάθετε πως να αποφεύγετε τις κακοτοπιές και με ποιούς χειρισμούς, είτε κακώς (για διάφορους λόγους) τη ψάξετε μόνοι σας το θέμα είναι να το κάνετε.
(και για όσους απορούν γιατί μέσα στο σάιτ μου έχει και κάτι άρθρα σχετικά με drift κλπ, και εχτές έτυχε ενώ πήγαινα με 60 κάποιος από το αντίθετο ρεύμα να προσπαθήσει να στρίψει κόβωντας τη λωρίδα μου χωρίς φλας, αφήνωντας στο πτωχό μου ss τη μόνη επιλογή να μπλοκάρω στιγμιαία το πίσω και με ανάποδο τιμόνι να πάω διαγώνια δεξιά αρκετά ώστε να μήν πέσω πάνω του [λες οι βόλτες τόσα χρόνια με το εντουράκ να ωφέλησαν τελικά; :lol:], είναι η κλασική τρίτη επιλογή όταν τα φρένα και η εκτροπή δεν φτάνουν -όπως και δεν αναφέρεται συχνά σαν στάνταρ μέθοδος αποφυγής)...
Περιμένω την επόμενη φορά που θα ξαναδιαβάσω το topic να δώ και άλλες ιδέες, αντί να τρώγεστε, άντε μην αμωλήσω το σκύλο γιατί τη ζμπτσήσατε.
airamhag
11/03/2007, 16:57
μαζεψα τις προτασεις που εχουν ακουστει μεχρι σημερα.
κατοπιν θα δημιουργησω μια λιστα αναμονης διαδικασιων κ κινησεων συμφωνα με αυτα που εχουν προταθει τις περισσοτερες φορες εωσ σημερα.
στα επομενα ποστ θα παρακαλουσα:
ειτε να εχετε μια συγκεκριμενη διαφορετικη προταση , αναφεροντας τι ειστε διατεθιμενοι να κανετε κ πως κ ποτε φυσικα.
ειτε να αναφερεται σε ποιες απο τις επομενες ενεργειες θελατε να συμμετασχετε κ πως .
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ -ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ
ΚΥΠΡΟΣ
ΚΑΛΕΣΙΝ: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ / ΣΥΜΒΟΛΗ ΦΟΡΕΩΝ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
Μιλησα με κατι φιλους οι οποιοι ειναι στην επιτροπη για την κατασκευη πιστας στην Κυπρο, κ σε συλόγους αυτοκινητιστων, οδηγων αγωνων κτλ, κ ειναι προθυμοι απο την μερια τους να βοηθησουν στην οργανωση καποιων εκδηλωσεων κυκλοφοριακης αγωγης κτλ. Επίσης απο τις επαφες που εχουν μπορει αυτο να προωθηθει κ μεσω της αστυνομιας η του υπουργειου δημοσιας ταξης. ΠΡοσπαθω επισης να βρω κ καποιες ακρες στην μοτοσυκλετιστικη κοινοτητα του νησιου.
Οχι μονο στους μοτοσυκλετιστες, αλλα γενικα σε οδηγους.
Προσωπικη αποψη, οτι κ να γινει θα πρεπει να εχει την υψηλη εποπτεια της αστυνομιας[;], του υπουργειου[;], γενικα καποιου επισημου φορεα. Παντα θελουν να δειχνουν εργο, ειδικα αν δεν το οργανωνουν [κ πληρωνουν φυσικα] οι ιδιοι, οποτε θα συμφωνησουν σε οτι ζητηθει
Επισης θα πρεπει να εχει την υποστηριξη περιοδικων ετσι ωστε να χρησιμοποιηθει τοσο η εμπειρια αυτων που γραφουν αλλα κ ο διαφημιστικος τους χωρος.
ΑΘΗΝΑ
LIBYKOS : ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣ/ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ/ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ/ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ
ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΔΜΗΙΟΥΡΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Αρχικά δημιουργήθηκε από LIBYKOS
Μπορούν βέβαια να ζητηθούν γνώμες από λέσχες οι οποίες έχουν συμμετάσχει σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις.
Υπάρχουν πολλοί φορείς που μπορούμε να απευθυνθούμε ώστε να διοργανωθεί ένα τέτοιο σεμινάριο υπό την αιγίδα τους : το ίδιο το Υπουργείο ( αν και νομίζω ότι θα φάμε πόρτα. Η μόνη ελπίδα είναι ο Σταθάκης ), οι δήμοι, οι επίσημες αντιπροσωπείες και ο ειδικός τύπος.
Συμφωνώ απόλυτα ότι πρέπει να ξέρουμε ΑΚΡΙΒΩΣ το τι θα έχουμε να προτείνουμε
ΚΥΠΡΟΣ
ΚΑΛΕΣΙΝ : ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΡΟΛΩΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ
β. μηπως στα παιδια; Δεν μου ακουγεται κακο. Αλλωστε ειναι απο τις λιγες πληθυσμιακες ομαδες οι οποιες ειναι "μαντρωμενες" σε καποιους χωρους [σχολεια] κ ταυτοχρονα ειναι ανοιχτοι δεκτες συναισθηματων κ προτασεων.
Για να το πω με λιγο πιο τεχνικο τροπο, εχει γινει S.W.O.T αναλυση; Εχουν κατανεμηθει ρολοι αναλογα με το που ειναι ο καθενας πιο ικανος;
ΑΘΗΝΑ
GRCROOK: ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΦΟΡΟΥΜ " ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ"
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Υπαρχει και το εξης φορουμ:
http://www.ecfpo.gr/forum.htm
Μολις τωρα ειδα ποστ του κελευτη και θυμηθηκα την υπαρξη του.
Μαλιστα πολλοι εχουν μεταφερει καποιες αποριες προτασεις εκει.
Ισως καπως πιο συστηματικα θα μπορουσαμε να ερθουμε σε επαφη μαζι τους
με αφορμη αυτο το θρεντ/προταση.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
WARLORD : ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΗ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΠΟΛΗ
ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αρχικά δημιουργήθηκε από warlord
2)..για να γινει αυτο πρεπει ομως να κανουμε κατι σε καταστατικο για να φαινετε στους αλλους(γιατι εμεις ξερουμε θελω να πιστευω ολοι οτι κανουμε και συμετεχουμε υπευθηνα)οτι κανουμε κατι οργανομενο,υπαρχει περιπτωση ναφτιαξουμε καταστατικο χωρις προεδρους και τετοια αλλα με συντονιστες κατα πολη?και μαλιστα να μην εκλεγετε καποιος συντονιστης απο ψηφους αλλα απο τις παρουσιες στις συναντησεις(αν ξερει κανενας ας απαντησει παρακαλω)
3)Προτεινω να βρουμε μια ακρη για να συναντηθουμε καπου οσο το δυνατον περισοτεροι απο διαφορες περιοχες της Ελλαδος για να μιλησουμε και απο κοντα(οριστε μια κυριακη που να βολευει τους πιο πολλους)
νομιζω οτι τα παραπανω βηματα πρεπει να γινουν με την σειρα 3,2,1,
επισεις νομιζω οτι εμεις απο θεσσαλονικη καλο θα ηταν να βρθουμε καποια στηγμη για να πιουμε ενα καφεδακι να τα πουμε και εμεις απο κοντα,αμα θελετε στειλτε μου πμ να κανονισουμε κατι για το σαββατοκυριακο
ΖΙREOUS : ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΑΣΦΑΛΗ ΟΔΗΓΗΣΗ .
ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΥΣ
ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΝΑΒΑΤΩΝ ΑΠΟ MSF
Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
1 Μαζεύουμε υλικό γύρω από την ασφαλή οδήγηση (πχ έχει πολύ πράμα στο ανάλογο φόρουμ "Οδήγηση -Tips & Tricks", καί σε γειτονικά σάιτ).
2 Βάζουμε στο παιχνίδι επιστήμονες συγκοινωνιολόγους, και ρωτάμε τη γνώμη τους, αλλά θέλουμε και τη συμβολή τους, και τις "άκρες" τους (εννοώ να έχουν ενεργή συμμετοχή με το αντικείμενο και κύρος, ο ξάδερφός μου ο Μήτσος που σπούδασε μεν συγκοινωνιολόγος αλλά δουλεύει τώρα σε χαρμπουγκεράδικο -φανταστικό πρόσωπο-, δε πιάνεται).
Ένα καλό παράδειγμα εκπαίδευσης αναβατών είναι το MSF, θέλει όμως ειδικούς εκπαιδευτές για το πρακτικό μέρος (πριν πεταχτεί κανένας πάλι, όχι δεν τα παίρνω από 'κει, όχι μόνο φράγκο για τη μετάφραση του 1ου level του δε ζήτησα, αλλά είναι και πολύ πιθανό κάποια στιγμή να μου τη πούνε και να εξαφανιστεί το κείμενο από το site μου).
Θα έπρεπε να μπεί στα σχολεία, μαζί με ανάλογο level για αυτοκίνητα αλλά και πεζούς -μη γελάς.
Γι' αυτούς που δεν ξέρουν γιατί μιλάω όσο αφορά το MSF πατείστε εδώ (http://z-moto.freehostia.com/gr_moto_brc.html).
ΑΘΗΝΑ
Cpt.Haddock : ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΜΑΔΑΣ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΗΘΙΚΟ/ΥΛΙΚΟ/ΠΡΑΚΤΙΚΟ/ΕΠΑΦΩΝ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ
ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ
Η μόνη για μένα διέξοδος με πιθανα αποτελέσματα είναι η μετατροπή του "μπούγιου" σε κάτι πιο "πιασάρικο".
Δε θα ήθελα να πω λέσχη/σωματείο κλπ, αλλα κατι σαν αυτό που στο χωριό μου λέγεται think tank. Να είναι όμως επίσημο με βούλα, ένας "όμιλος προβληματισμού" ας πούμε (για να είμαστε και στα λημέρια του nostra :lol: ). Δε νομίζω οτι έχει νόημα μια τέτοια προσπάθεια αν δεν υπάρχει απο πίσω μια "επισημοποίηση".
Οι μετέπειτα δράσεις ενός τέτοιου ομίλου θα είναι να πλησιάσει προσωπικότητες όπως οι Καβαθας, Ιαβέρης, Σταθάκης, Χούντρας και άλλους που δε γνωρίζω ίσως και να τονίσει την προσπάθεια και να ζητήσει την υποστήριξη τόσο σε ηθικό όσο - κυρίως- σε υλικό/πρακτικό επίπεδο, ακόμα και σε επίπεδο επαφών και δημοσίων σχέσεων. Να ζητήσει χώρο στα περιοδικά, χρόνο στον "Εν Λευκώ" κλπ.
Εξυπακούεται οτι παράλληλα θα έχει συσταθεί ένα task force που θα αναλάβει να συντάξει τα κείμενα της παρέμβασης, δε θα γράφετε όλοι μαζί γιατί απλα δε θα τελειώσετε ποτέ.
Ο όμιλος κάποια στιγμή θα πρέπει να βγει προς τα έξω στα ΜΜΕ με συνεντεύξεις και παρουσίες στις πρωινές εκπομπές (πριν τις Μενεγάκιδες εννοείται).
εν κατακλείδι: αφήστε τις λέσχες ήσυχες και κάντε ότι θέτε μόνοι σας, "if you want a job done, do it yourself"
ΑΘΗΝΑ
Cpt.Haddock : ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ
Όπως προείπα, καθορίστε μια κεντρική και ολιγομελή ομάδα η οποία θα αναλάβει την επεξεργασία των ιδεών, των κειμένων, των δράσεων.
Οι υπόλοιποι θα στέλνετε τις προτάσεις σας ηλεκτρονικα (ανταλλάξτε email) σε αυτή την κεντρική ομάδα, με cc (κοινοποίηση) αν θέλετε τους υπόλοιπους.
Κάποιες προτάσεις που θα είναι πιο άξιες λόγου μπορούν να μπουν προς συζητηση στο φόρουμ για να πούμε κι εμείς απο εδώ το μακρύ μας και το κοντό μας...
ΑΘΗΝΑ
ΤROPEAS : ΤΡΟΠΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ
ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΛΕΣΧΗ Ε75
ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΛΕΣΧΕΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Θεωρώ ότι επόμενή μας κίνηση είναι :
α. να κατασταλάξουμε σε μια πρώτη κίνηση
β. να οριοθετήσουμε το κοινό της κίνησης αυτής
γ. να βγάλουμε τον άμεσο στόχο της κίνησης αυτής
δ. να δούμε την διαδικασία υλοποίησης
ε. να κάνουμε κινήσεις προς τα μέσα...
στ. παράλληλα να έχουμε κοινοποιήσει και στις λέσχες ή στους κατα τόπους συμμετέχοντες μοτοσυκλετιστές ώστε να γίνει Πανελλαδικά (έστω απο μικρές ομάδων ατόμων)
Παράλληλα θα έπρεπε να εκμεταλευτούμε επικοινωνιακά την κοπή της πίτας και του Ε-75 ΦΙΛΟΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ Α.Σ. (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=661160#post661160) να κάνουμε και σε αυτήν την λέσχη και σε άλλες την γνωριμία...
Οι κατα τόπους ομάδες ανάλογα να επικοινωνήσουν και να ενημερώσουν τις τοπικές τους λέσχες και να βολιδοσκοπήσουν και αυτοί την διάθεση και την ετοιμότητα τους...:beer: :wave2:
ΚΑΒΑΛΑ
Ioannis21 :ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ / ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ-ΚΑΒΑΛΑ
Αρχικά δημιουργήθηκε από ioannis21
Επειδή διαβάζοντας τη συζ'ητηση, διαπίστωσα την ευαισθητοποίηση αρκετών μοτοσυκλετιστών εκτός Αθήνας, θα ήθελα να στείλω ανοικτή πρόσκληση στη συγκεκριμένη συζήτηση του φορουμ, ότι όποιος επιθυμεί από τη Β. Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα "γύρω" από την Καβάλα, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου για να γνωριστούμε και να συζητήσουμε από κοντά περί των συγκεκριμένων θεμάτων.
Αναμένω...:a10:
airamhag
11/03/2007, 16:59
ΚΥΠΡΟΣ
KALESIN : ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΧΟΡΗΓΟΥ ΣΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ
ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΕΝΘΕΤΟ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ /ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΜΜΕ
Προσωπικα θα θεωρουσα τελειο το timing να μοιραστουν φυλλαδια στην εξοδο του Πασχα.
Θα ηθελα επισης να υπαρξουν κ βηματα προς τα μεσα. Φανταζομαι οτι καποιοι εδω μεσα, εχουν καποια προσβαση σε μεσα μαζικης εξημερωσης, να μην πω για περιοδικα ειδικου τυπου.
Θα μπορουσε το φυλλαδιο να εχει χορηγο καποιο περιοδικο; καποια εταιρεια; Αυτο θα μπορουσε να καλυψει τα κοστη ενω θα ελυνε κ το προβλημα διαθεσης αφου θα μπορουσε να μπει ενθετο σε περιοδικα. [για οσους προχωρησουν αυτη την ιδεα πιο κατω, τα ειδικα ενθετα εχουν ειδικες τιμες κ δεν επιβαρυνονται απο αγγελιοσημα. Ασε που εχω την εντυπωση οτι λογω εθελοντικης εργασιας με σκοπο την ενημερωση, ισως το κοστος να ειναι μηδαμινο]
Οσον αφορα το περιεχομενο των φυλλαδιων, πιστευω οτι τοσο σε αυτο το φορουμ, οσο κ σε αυτο της CC υπαρχουν απειρα θεματα που ενδιαφερουν κ μπορουν να ξυπνησουν τους παντες.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
WARLORD : ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αμα βγαλετε φυλαδια τελικα φυλαδια (δεν θα σταθω στον τροπο που θα το κανετε γιατι αυτο ειναι μια αλλη μεγαλη συζητιση)θα μας στειλετε και εμας ωστε να μοιρασουμε σε μαγαζια με ειδη μοτοσυκλετα κτλ?
ΖIREOUS :ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΚΡΑΝΗ
ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΔΙΗΘΗΣΕΙΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
Mία μικρή παρατήρηση-πρόταση για τα κράνη (θυμίζω ότι ο υπουργός μεταφορών έκανε πρόσφατα δηλώσεις για τη μή φορολογία στα κράνη).
Μήπως θα ήταν καλό να αρχίσουμε να στέλνουμε email, ή FAX ή να επικοινωνήσουμε τέλος πάντων με αντιπροσωπείες-εισαγωγείς αλλά και απλά έμπορους κρανών (αλλά καί του υπόλοιπου αναγκαίου εξοπλισμού για μοτοσυκλετιστές) στην Ελλάδα, μήπως αυτοί με τη σειρά τους εκτιμήσουν και το όφελος για τους νεότερους μοτοσυκλετιστές, αλλά και τις αυξημένες πωλήσεις σε ένα χώρο που θα μπορούσε να πηγαίνει και καλύτερα (και το λέω εγώ, που έχω ξαναπεί ότι δεν αγοράζω τίποτα από Ελλάδα γιατί απλά οι τιμές είναι ελεεινά προσβλητικές για τη φτωχή μου νοημοσύνη, και τα λεφτά μου μόνο εύκολα δεν τα βγάζω). Θυμίζω για αυτούς που δεν το γνωρίζουν ότι στην Αγγλία δέν πληρώνεις φπα (VAT) για αγορά κράνους πια.
Άν πιέσουν και οι έμποροι-εισαγωγείς κλπ με τη σειρά τους τα ταμεία καί τους συλλόγους τους να κάνουν σχετικές προτάσεις στο υπουργείο, μπορεί να συμβεί και μια καλή πρωτιά στην Ελλάδα επιτέλους (είναι ουτοπικό να αγοράζουμε εδώ γάντια, μπότες, δερμάτινα, και κράνη φτηνότερα από πχ τη Γαλλία, αλλά δεν είναι ανέφικτο).
Και κάτι ακόμα, το συνεταιρικό πόστ Διηθήσεις σε άλλο τμήμα του φόρουμ ίσως θα ήταν καλή πρόταση για φυλλάδια (και επειδή ειπώθηκαν μόνο αυτά, προσθέτω, δελτία τύπου σε ΜΜΕ, ποστ σε άλλα φόρα του χώρου αλλά και σε φόρα σχετικά με αυτοκίνητα, σχολές οδήγησης κλπ). Για να μήν πεταχτεί κανείς και πει για προσωπική προβολή επειδή είναι και το nick μου μέσα στο συγκεκριμένο, δεν έχω πρόβλημα να μην αναφέρεται (καλό όμως είναι να αναφέρονται τα υπόλοιπα).
ΑΘΗΝΑ
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
ZEPHYR1 :ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΥΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
Να απαιτήσουμε από τον δήμο για θέματα όπως χώρους παρκιν για μοτοσικλέτες, από τους δημότες μας να μας σέβονται, αλλά και να μάθουμε να ανταποδίδουμε τον σεβασμό μην παρκάροντας πχ στα πεζοδρόμια αλλά στους χώρους που θα μας φτιάξει ο δήμος κλπ.
Και οι γονείς θα ξέρουν ότι τα παιδιά τους πάνε σε κάποιους χώρους που θα ακούσουν 5-10 σωστές κουβέντες, και θα μπορέσουν και αυτοί να βρεθούν μαζί τους σε κάποιο σεμινάριο η ότι άλλο υπάρξει κοινού ενδιαφέροντος.
Σε αυτό το θέμα εγώ πιέζω και περιμένω…
Περιμένω και πιέζω…..
Απλά για την ώρα είμαι μόνος, τώρα αρχίζουν και άλλοι δημότες γονείς που τους αρέσει η ιδέα και βρισκόμαστε για να πιέσουμε περισσότεροι…
Άλλωστε αν το καταφέρουμε θα είναι καλό για τα παιδιά μας.
Και μην μου πείτε ότι δεν θα έρχονται τα παιδιά μας μαζί μας.
Εγώ με τα παιδιά μου έχουμε πάει με της μοτοσικλέτες μας πάρα πολλά ταξίδια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Γονείς και παιδιά η μοτοσικλέτα μπορεί να τους δέσει με ακόμα πιο ισχυρούς δεσμούς.
ΑΘΗΝΑ-
LIBYKOS
Οσον αφορά τα μπλουζάκια :
Μετά από συνεννόηση στην συνάντηση της περασμένης Πέμπτης να πάρω τιμή για να τυπώσουμε μπλουζάκια, η προσφορά που έχω είναι η εξής :
Για 20 κομμάτια καλής ποιότητας , μονοχρωμία, τύπωμα μπρος - πίσω, το ποσό είναι 105 - 110€.
airamhag
11/03/2007, 17:25
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ /ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ
ΣΤΟΧΟΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΝΑΒΑΤΩΝ / ΠΑΙΔΙΩΝ
1. ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ /ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΝΑΒΑΤΩΝ ΑΠΟ MSF
2. ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
3.ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΑΣΦΑΛΗ ΟΔΗΓΗΣΗ
4.ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΕΝΘΕΤΟ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ /ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΜΜΕ
5.ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΔΙΗΘΗΣΕΙΣ
6.ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΕ ΓΚΡΟΥΠ"
ΕΠΑΦΕΣ / ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
ΣΤΟΧΟΣ : ΧΟΡΗΓΙΕΣ , ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ
1. ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΦΟΡΟΥΜ " ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
2.ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣ/ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ/ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ/ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ
ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΔΜΗΙΟΥΡΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
3.ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΥΣ
4.ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ HΘΙΚΟ/ΥΛΙΚΟ/ΠΡΑΚΤΙΚΟ/ΕΠΑΦΩΝ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
5.ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΛΕΣΧΗ Ε75
6.ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΛΕΣΧΕΣ
7. ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΧΟΡΗΓΟΥ ΣΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ
8.ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΥΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
1.ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ ΣΤΗΝ 4η ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ-ΑΘΗΝΑ
2.ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
3.ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΚΡΑΝΗ
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ
1.ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΡΟΛΩΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ
2.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ : ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ( ή ΚΑΒΑΛΑ )
3.ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΗ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΠΟΛΗ
4.ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ [/B]
ΡΟΛΟΙ /ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΕΣ
1.ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΑ /ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑΣ - ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΤΥΠΩΝ
i) airamhag ( msn airamhag_At_hotmail.com )
ii)cozats. 'στήσιμο' (γραφιστική + επιμέλεια κειμένου) των φυλλαδίων
2.ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ / ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
i) airamhag για φυλλαδιο με θεμα την οδηγηση σε γκρουπ
airamhag μπράβο!Ωραία δουλειά.
βάλε μέσα στην 'προσφορά εργασίας', και το 'στήσιμο' (γραφιστική + επιμέλεια κειμένου) των φυλλαδίων, από τoν cozats.
Το μοίρασμα των φυλλαδίων στην εθνική και στα διόδια, όπως είπαμε και την πέμπτη είναι δύσκολο γιατι, υπάρχει το συνηθισμένο πρόβλημα του μοτοσικλετιστή. Δεν έχει την ευχέρεια να βάλει κάπου το φυλλάδιο ώστε να το διαβάσει μετά. Το αποτέλεσμα θα είναι να γεμίσουν σκουπίδια-φυλλάδια τα διόδια. Συν το ότι οι μοτοσικλετιστές της εθνικής είναι επι το πλείστων συνειδητοποιοιμένοι άρα δεν χρειαζόμαστε εκεί.
airamhag
12/03/2007, 08:07
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ- ΑΠΟΡΙΕΣ-ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΚΙΝΗΣΕΩΝ
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΝΑ ΠΑΩ ΕΓΩ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ......
Άλλά σάν τί..........σάν Λάζαρος..????
Ή ό όποιοσδήποτε Λάζαρος πώς θά σταθεί..??
Πώς θά προτείνει..??
Μέ ποιό δικαίωμα..??
Μέ ποιά δικαιοδοσία..??
Σάν τί..??
Σάν ποιός φορέας..???
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΑΣ ΜΕ
ΕΥΘΥΤΑ
ΤΡΑΝΣΑΛΠ ΚΛΑΜΠ (ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ )
ΛΕΜΟΤ
ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΜΕ-ΜΕΣΩ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΛΑΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΦΥΣΙΚΑ.(ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΕΜΑ.
η πρόταση μου λοιπόν, είναι να δημιουργήσουμε ένα φυλλάδιο (8σελλιδο,16σελλιδο, δεν έχει σημασία) με περιεχόμενο ανάλογου ενδιαφέροντος όπου θα στοχεύει καθαρά κ μόνον συνάδελφους μοτοσικλετιστές
κάτι σαν αυτο (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=30784) νομίζω θα ήταν αρκετά χρήσιμο στον μέσο οδηγό μοτοσικλέτας.
η διανομή θα είναι σε καταστήματα μηχανων/εξοπλισμου/αξεσουαρ/συνεργιων κ γενικότερα σε ότι έχει ΑΜΕΣΗ σχέση με τον αναβατή δίκυκλου.
Τα βήματα προς την ολοκλήρωση είναι 3 βασικά μέρη
Η σύνταξη.
Η έκδοση
Η διανομή.
Για την έκδοση θα χρειαστούν κάποια χρήματα.
Αφού έχει μαζευτεί το υλικό που θέλουμε θα πρέπει κάποιος να επιμεληθεί την τελική εμφάνιση του ......τόσα μέλη ελπίζω κάποιος να έχει μια σχετική εμπειρία στο θέμα.
Μετά πάμε σε ένα μεγάλο τυπογραφείο κ ρωτάμε το κόστος του εγχειρήματος.
Όλοι οι εθελοντές καταθέτουμε σε λογαριασμό το μερίδιο που τους αντιστοιχεί.
Τα φυλλάδια στέλνονται στους εθελοντές κ κάνουν τη τελική διανομή στα μοτοστεκια!
Όπως καταλαβαίνετε είναι το σημείο που υπερτερούμε γιατί τα μέλη μας είναι διασκορπισμένα σε ΟΛΗ την Ελλάδα, πράμα που σημαίνει ότι η ιδέα μας μπορεί να πάει πολυυυυυυ μακριά!
ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΦΥΛΛΑΔΙΟ 3ΠΤΥΧΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ.
ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΤΥΠΩΘΕΙ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ Κ ΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝ( ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΕ ΕΜΠΡΟΣ Κ ΠΙΣΩ ΟΨΗ )
ΕΙΝΑΙ Μ Ο Ν Ο Η ΑΡΧΗ .
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ.
ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ
ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΑΖΙ .
airamhag/ Μαρια
Εκανα πολυ ωρα να τα διαβασω ολα με προσοχη και εφαγα και ωρα διαβαζοντας τα λινκ,αλλα αξιζε
λοιπον εγω λεω τα εξεις(τα πιο πολα τα εχουν πει αλλοι πιο πανω απλα τα γραφω για να κανω μια ολοκληρωμενη προταση):
1)Να ψαχτουμε για να εκδοσουμε κατι με δικα μας εξοδα η με κανεναν χορηγο-ους για την ασφαλη οδηγηση
ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ , ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ Κ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΤΑ.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΛΕΜΟΤ
Ενέργεια : Επίσκεψη/γνωριμία με τη λέσχη ΛΕΜΟΤ και τη ΜΟΤΕΚ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=649920#post649920)
Ημερομηνία :2007-02-05
Συμμετέχοντες : Alximistis, Catmaster, Nostra, Tropeas
Σκοπός : Να δούμε αν μπορούν να παρέχουν βοήθεια σε κάποιες ενέργειές μας και να τους γνωρίσουμε τις προθέσεις μας
Εξέλιξη : Μετά από πρωτοβουλία του Tropea, κανονίστηκε ραντεβού στις 05/02/2007 στα γραφεία της ΛΕΜΟΤ (www.lemot.gr) με μέλη του Δ.Σ. τους για να τους γνωστοποιήσουμε την παρουσία μας και να γνωρίσουμε τις προθέσεις/ενέργειές τους για το μέλλον της οδικής παιδείας στη χώρα.
Πρόσωπα : Μιλήσαμε με τους κ.κ.
Γαζούλη Θεόδωρο, Δικηγόρος, μέλος επί πολλά έτη της ΛΕΜΟΤ, ΜΟΤΟΕ, fema που έχει ασχοληθεί με πολλά νομικά θέματα γύρω από το χώρο της μοτοσυκλέτας.
Βούλγαρη Γεώργιο, πρόεδρος της ΜΟΤΕΚ (www.motek.gr) και
Ριζοπούλου Κατερίνα, γραμματέα της ΜΟΤΕΚ, ενεργά μέλη και οι δύο στη ΛΕΜΟΤ.
Επίσης συζητήσαμε και με παρευρισκόμενα μέλη της ΛΕΜΟΤ για, σχετικά με τη μοτό και τις λέσχες, διάφορα θέματα.
Στοιχεία επικοινωνίας: Λαγουμιτζή 44, Νέος Κόσμος, Αθήνα, τηλ. 210 9212588
Σχόλια :
Η συζήτηση κυμάνθηκε σε φιλικά επίπεδα όπου αρχικά έγινε μια σύντομη αναφορά για τις κινήσεις της ΛΕΜΟΤ τα τελευταία χρόνια και ειδικότερα για τις επαφές που είχαν (ιδιαίτερα ο Θ. Γαζούλης) με την πολιτική ηγεσία γύρω από θέματα που αφορούν το μοτοσυκλετιστή και την οδική παιδεία.
Το απαύγασμα της συνάντησης (κατ' εμέ φυσικά) μπορεί ίσως να συνοψιστεί στα παρακάτω: Τα όποια (προσωπικά) προβλήματα μπορεί να έχουν κάποιες λέσχες μεταξύ τους υπερπηδούνται από την κοινή θέληση εκατέρωθεν για σωστές και καλά οργανωμένες ενέργειες
Οι λέσχες σβήνουν από μη ανανέωση των ενεργών μελών (συμμετοχικών μελών, ουχί οικονομικών). Ηλικιακή γήρανση και, εν πολλοίς, αδυναμία παρακολούθησης του διαδικτύου.
Ο χώρος της ΛΕΜΟΤ και τα μέλη της ανά πάσα στιγμή είναι ανοιχτοί σε ιδέες, προτάσεις, συναντήσεις και συμμετοχή στον τρόπο υλοποίησης.
Οι περισσότερες πρωτοβουλίες (είτε ατομικές είτε "λεσχικές") πάσχουν από το marketing της ενέργειας. Ελλιπής επικοινωνία και ενημέρωση του κοινού της μοτοσυκλέτας.
Επιζητούν τη ισότιμη συμμετοχή και προσφορά νέων ανθρώπων.
Διαθέτουν σχετικό πρωτότυπο πληροφοριακό υλικό που χρήζει κοινοποίησης.
Αναμονή συγκεκριμένων προτάσεών μας και διερεύνηση τρόπων υλοποίησής τους.
Προβληματισμός γύρω από τη στάση της πολιτείας και του κρατικού - ΟΤΑ μηχανισμού (παρακώλυση, αδιαφάνεια, ευθυνοφοβία, άγνοια)
Ανάγκη για άτομα με διάθεση για προσφορά (π.χ. βοήθεια για υποστήριξη/ανάπτυξη των ιστοσελίδων lemot.gr, motek.gr και (προσωπικό μου σχόλιο motoe.gr)
Το κλίμα φάνηκε θετικό και δόθηκε έμφαση στην ανάγκη για νέους ανθρώπους με διάθεση για ενεργή συμμετοχή (όχι στη λέσχη αυτή καθ' αυτή) στα προβλήματα που αφορούν τον μοτοσυκλετιστή, την πληροφόρησή του αλλά και γενικά την οδική παιδεία.
Αποτέλεσμα : Προσπάθεια για περαιτέρω επικοινωνία και εκατέρωθεν ενημέρωση στο μέλλον, εξαρτάται από την συνέχεια των δικών μας κινήσεων.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΥΘΥΤΑ.
πηγαμε την κυριακη στο συνεδριο για τα 10 χρονια της Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α.δεν ειχε πολυ κοσμο αλλα καλο κοσμο!ενδεικτικα ητανε εκει ο ιαβερης,εκπροσωπος απο το audi club,εκπροσωπος απο το transalp club και αυτα τα λεω για να παρετε μια ιδεα.
μπηκαμε λοιπον μεσα και καποια στιγμη ζητησαμε να μιλησουμε.ειπαμε ποιοι ειμαστε και τι προσπαθουμε να κανουμε, δειξαμε τα διαφορα φυλαδια,φλαιερς και εκφρασαμε τους στοχους μας.δεδομενου του οτι και αυτοι καπως ετσι ξεκινησανε ενθουσιαστηκανε απο τις προσπαθειες μας και τις κινησεις μας.η προταση τους ητανε να μπουμε στην Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α. και να αναλαβουμε εντελως αυτονομα το κομματι της μοτοσυκλετας!ενω αυτοι θα μας παρειχαν οποιαδηποτε καλυψη θα χρειαζομασταν απο νομικης πλευρας.εμεις (επειδη ειναι γνωστο οτι δεν θελουμε να γινουμε λεσχη,δηλαδη να ειμαστε πανω απο καποιον η κατω απο καποιον) αντιπροτειναμε σε πρωτη φαση να συνεργαστουμε παραλληλα.δλδ οποια κινηση θα γινει απο μερους τους θα ενημερωθουμε και θα τους πλαισιωσουμε και απο τη μερια μας οτι κινηση κανουμε, τους ενημερωνουμε και βοηθανε οπως μπορουνε.η προταση μας εγινε δεκτη και ετσι εχουμε εναν συμμαχο στη προσπαθεια μας.
τα υπολοιπα απο κοντα.
airamhag
12/03/2007, 10:39
επειδη ως γνωστον ειμαι αμηχανη , κ το θεμα διηθηση δεν ειναι κατι που το γνωριζω...
θα μαζεψω το υλικο -που ηδη υπαρχει - στο μοτο κ σε αλλα φορουμ
με θεμα την οδηγηση σε γκρουπ.
θα ερθω σε επαφη με τα ατομα που εχουν ηδη γραψει αυτα τα αρθρα
καθως κ τα φορουμ που αναφερονται , κ θα τους προτεινω κ συνεργασια με την ομαδα μας.
airamhag
20/03/2007, 16:55
η επόμενη τακτική μας συνάντηση θα γίνει αυτή τη
Παρασκευή (23.03.07)
στο Δελεαρ 8:00-8:30
δυστυχώς και εγω αναγκάστηκα να μην έρθω. Αν κανονίσατε κάτι που χρειάζεστε την βοήθεια μου στείλτε μου mail:(
loukasfilm
29/03/2007, 08:01
Θα ήθελα να πω δυό πράγματα.
Στον χώρο που δουλεύω, έχουν περάσει τα τελευταία 3 χρόνια, πάνω από ενάμισι εκατομμύριο επισκέπτες. Το 70% είναι μαθητές όλων των βαθμίδων.
Θα ήθελα, μόλις συγκεκριμενοποιήσουμε, το κάτω από πια ιδιότητα αναλαμβάνουμε τις πρωτοβουλίες που αναφέρθηκαν πιο πάνω, να κανονίσω συνάντηση, με τους ανθρώπους που χρειάζεται, έτσι ώστε να δούμε ακόμη, και το θέμα της χορηγίας.
Ακόμα ακόμα, και απλά να μπορέσουμε να τοποθετήσουμε το φυλλάδιο στο Πλανητάριο, θα φτάσει σε πάρα πολύ κόσμο, και ιδιαίτερα σε νέα παιδιά, που κατά την γνώμη μου αυτό είναι και το ουσιαστικό.
Δυστυχώς δεν έχω ακόμα καταφέρει να παρεβρεθώ στις συναντήσεις. Επειδή όμως δουλεύω και πρωί και απόγευμα, αν θέλετε μπορούμε να κανονίσουμε να περάσετε από εδώ, και να τα πούμε από κοντά.
:beer: :beer: :beer:
airamhag
29/03/2007, 08:20
που δουλευεις ? στο πλανηταριο ??
οσο για την συμμετοχη σου σε συναντηση , θα ενηεμρσω κ τα υπολοιπα μελη.
θα βρεθει τροπος να συναντηθουμε.
πες σε παρακαλω μονο ποιες ωρες κ μερες μπορεις, ειτε στη δουλεια σου , ειτε εισαι ελευθερος.
οσο για το κατω απο ποια ιδιοτητα θα κινητοποιηθουμε, νομιζω οτι εχει βρεθει λυση κ σαυτο..
τα φυλλλαδια ειναι ηδη 3 σχεδον ετοιμα...
loukasfilm
29/03/2007, 08:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
που δουλευεις ? στο πλανηταριο ??
οσο για την συμμετοχη σου σε συναντηση , θα ενηεμρσω κ τα υπολοιπα μελη.
θα βρεθει τροπος να συναντηθουμε.
πες σε παρακαλω μονο ποιες ωρες κ μερες μπορεις, ειτε στη δουλεια σου , ειτε εισαι ελευθερος.
οσο για το κατω απο ποια ιδιοτητα θα κινητοποιηθουμε, νομιζω οτι εχει βρεθει λυση κ σαυτο..
τα φυλλλαδια ειναι ηδη 3 σχεδον ετοιμα...
Ναι είμαι τεχνικός προβολής του φιλμ. Αυτή την εβδομάδα είμαι στην πρωινή βάρδια και επίσης δουλεύω το σάββατο έκτακτα.
airamhag
29/03/2007, 08:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
Ναι είμαι τεχνικός προβολής του φιλμ. Αυτή την εβδομάδα είμαι στην πρωινή βάρδια και επίσης δουλεύω το σάββατο έκτακτα.
οποτε αυριο το απογευμα γυρω στις 8,30 εισαι ελευθερος ???
εχεις πμ
AGAPITE ZIREOUS S' EFXARISTO GIA TO KALESMA SE AFTI TI SELIDA.
SYGNOMI GIA THN POLI KATHISTERIMENI APADISI
THA ITHELA NA SINANTITHOYME GIA PERETERO ENIMEROSI KATHOS TO THEMA M'ENDIAFERI POLI
BORI H SINANTISI NA GINEI STHN EKTHESI 14 - 22 APRILIOU H KAI NORITERA
AN EXEIS YLIKO GIA DIANOMH EFAXARISTOS NA SE BOITHISO
airamhag
29/03/2007, 14:11
η προσκληση στη συναντηση που εχουμε αυριο ως ομαδα ειναι ανοιχτη σε οποιο εχει ιδεεςκ θελει να δραστηριοποιηθει.
αυριο λοιπον ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στο καφε Δελεαρ στις 8,30 κ μετα θα εχουμε ακομα μια συναντηση
fantacid
02/04/2007, 19:51
φυλλαδια για τη εξοδο του πασχα βγηκανε ή θα ειναι ετοιμα το 2κ8?
airamhag
03/04/2007, 08:21
φυλλαδια για τη εξοδο του πασχα βγηκανε ή θα ειναι ετοιμα το 2κ8?
τα φυλλαδια ειναι ετοιμα.
οπως ειπε κ ο Tai δεν θα τα μοιρασουμε στην εξοδο του Πασχα.
ΑΛΛΑ...
ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ 30-03-2007
βασικο θεμα συζητησης ηταν τα φυλλαδια.συνοπτικα:
1.ΠΑρουσιαστηκε ετοιμο το flyer του Τασου
2.τροπος κ τοπος που θα μοιρασουμε τα 3πτυχα ( τοπος θα ειναι η εκθεση μοτο )
3.Flyer "φορα με " περαιτερω επεξεργασια
4.Ζηταμε προσφορες για το 3πτυχο, συγκεκριμενα αναφερομαστε :
i) 4χρωμια
ii)2000-3000 κομματια
iii)ημερομηνια παραδοσης μεχρι τις 14/4/07
iv)κ αν , μηχανη διπλωματος
Επομενο θεμα ηταν το Πανο
συγκεκριμενα:
1.Τελικες διαστασεις 1,5χ5,0
2.Τελικο λογοτυπο " κυκλοφοριακη αγωγη-www.copacampagnia.gr"
3.την δευτερα ο Χρηστος/Tai φερνει το ρολο στο Δελεαρ.
4.πρωτη παρουσιαση στην εκθεση.
στο τραπεζι επεσαν κ νεες ιδεες για το site της cc...αναμενουμε.
:D
airamhag
12/04/2007, 12:49
Σημερα , συναντηση στο Δελεαρ στις 21:00
τα θεματα , λιγο πολυ γνωστα για τους συμμετεχοντες κυριως.
συγκεντρωνομαστε γιατι :
φυλλαδια ετοιμα κ προσφορες επισης.
συγκεντρωνουμε το απαραιτητο χρηματικο ποσο απο οποιον θελει/μπορει απο τους συμμετεχοντες για την παραγγελια.
Πανο ετοιμο .
συζητηση σχετικα με την διανομη/παρουσια μας στην εκθεση .
Όσον αφορά τα φυλλάδια και την έκθεση, ξέρουμε πώς ακριβώς θα γίνει?
Αν δεν κάνω λάθος η είσοδος στην έκθεση δεν είναι δωρεάν. Τα φυλλάδια θα τα μοιράζουμε απ' έξω ή θα έχουμε κάποιο τρόπο να μπούμε άνευ πληρωμής????
:confused: :confused:
airamhag
12/04/2007, 13:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Όσον αφορά τα φυλλάδια και την έκθεση, ξέρουμε πώς ακριβώς θα γίνει?
Αν δεν κάνω λάθος η είσοδος στην έκθεση δεν είναι δωρεάν. Τα φυλλάδια θα τα μοιράζουμε απ' έξω ή θα έχουμε κάποιο τρόπο να μπούμε άνευ πληρωμής????
:confused: :confused:
ακριβως γι αυτο θα γινει η συναντηση σημερα.
οτι ξερω σας μεταφερω.
δεν ειναι κατι που αποφασιζει ενας αλλα ολοι μαζι.
μαλλον , θα ειμαστε εξω , παραλληλα σε καποια περιπτερα θα υπαρχει το φυλλαδιο και εκει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Εγω.:D
thanks...
Προσφορά για το τρίπτυχο έχετε?
αν παραγγελθούν πότε πρέπει να είναι έτοιμα?
ρωτάω μήπως σας βρω κι εγώ τιμή...
ακριβως γι αυτο θα γινει η συναντηση σημερα.
οτι ξερω σας μεταφερω.
δεν ειναι κατι που αποφασιζει ενας αλλα ολοι μαζι.
μαλλον , θα ειμαστε εξω , παραλληλα σε καποια περιπτερα θα υπαρχει το φυλλαδιο και εκει.
ΟΚ! Ως γνωστόν, κάθε Πέμπτη δουλεύω, οπότε είναι αδύνατον να παρευρεθώ και πάλι στην συνάντηση! Αυτό που είδα είναι ότι το άλλο πόστ δεν ενημερώνεται με κινήσεις και με όσα γίνονται. Είναι δύσκολο να παρακολουθώ την εδώ συζήτηση. Βέβαια αν το Δέλεαρ πάει άλλη μέρα μπορώ να έρχομαι εκεί. Όμως φαντάζομαι σας βολεύει η Πέμπτη!
Please, ενημερώνετε και το άλλο ποστ με ακριβείς συναντήσεις και εξελήξεις!:blush:
airamhag
12/04/2007, 13:15
thanks...
Προσφορά για το τρίπτυχο έχετε?
αν παραγγελθούν πότε πρέπει να είναι έτοιμα?
ρωτάω μήπως σας βρω κι εγώ τιμή...
χμμμ..
απο αδελφο φορουμ
μεταφερω:
Μετά από αρκετούς μήνες σχεδίασης, μορφοποίησης και ατελείωτων συναντήσεων έφτασε η ώρα να γίνει το τελικό βήμα και να παραγγείλουμε επιτέλους τα φυλλάδια.
Η πιο συμφέρουσα πρόταση ήταν του Χρήστου (Tai) και είναι η παρακάτω :
Για 2000 κομματια το κόστος ανέρχεται σε 320ευρω
Για 5000 κομματια το κόστος ανέρχεται σε 400 ευρω.
Η εκτύπωση θα είναι σε χαρτί illustration 130 γραμμαρια
Μιας και τα οικονομικά δεν τα γνωρίζουμε από πλευράς συμμετοχών, λογικά θα πάμε για τα 2000 κομμάτια που σημαίνει 320 ? και μοιάζει πιο εφικτό.. μακάρι να έχουμε πολλές συμμετοχές ώστε να πάμε για τα περισσότερα (και μεταξύ μας συμφέρει και οικονομικά)
Ένας λόγος που γίνεται και αυτή η συνάντηση είναι και αυτός, να συγκεντρωθεί το ποσό.. ώστε να το δώσουμε άμμεσα για να προλάβουμε την έκθεση μοτοσυκλέτας το άλλο ΣΚ..
Θα ήθελα μια μεγάλη χάρη..
Να γραψετε όσοι είστε διατεθειμένοι να συνεισφέρετε οικονομικά ώστε να δούμε που βαδίζουμε.. το ακριβές ποσό δεν είναι γνωστό μιας και δεν ξέρουμε πόσοι τελικά θα μαζευτούμε..όσο περισσότεροι τόσο μικρότερο το ποσό..
Εδώ να αναφέρω ότι ίσως υπάρχουν παιδιά που μπορούν να δώσουν μέχρι ένα συγκεκριμένο ποσό.. δεν υπάρχει πρόβλημα ούτε θα υποχρεωθεί κάποιος, αλίμονο.. αλλά χρειαζόμαστε μια εικόνα!Να ξέρουμε πόσοι ειμαστε!
Η συνάντηση θα λάβει μέρος στο γνωστό πλέον Δέλεαρ , την γνωστή ώρα (γύρω στις 21:00)
Το ποσό θα συγκεντρωθεί την Πέμπτη στην συνάντηση
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
1. BikersOnly
2............
3............
4............
5............
6............
7............
8............
9............
10..........
τα φυλλαδια ειναι ετοιμα.
ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ 30-03-2007
[QUOTE]ρωτάω μήπως σας βρω κι εγώ τιμή...
"βασικο θεμα συζητησης ηταν τα φυλλαδια.συνοπτικα:
4.Ζηταμε προσφορες για το 3πτυχο, συγκεκριμενα αναφερομαστε :
i) 4χρωμια
ii)2000-3000 κομματια
iii)ημερομηνια παραδοσης μεχρι τις 14/4/07
iv)κ αν , μηχανη διπλωματος
airamhag
12/04/2007, 13:27
ΟΚ! Ως γνωστόν, κάθε Πέμπτη δουλεύω, οπότε είναι αδύνατον να παρευρεθώ και πάλι στην συνάντηση! Αυτό που είδα είναι ότι το άλλο πόστ δεν ενημερώνεται με κινήσεις και με όσα γίνονται. Είναι δύσκολο να παρακολουθώ την εδώ συζήτηση. Βέβαια αν το Δέλεαρ πάει άλλη μέρα μπορώ να έρχομαι εκεί. Όμως φαντάζομαι σας βολεύει η Πέμπτη!
Please, ενημερώνετε και το άλλο ποστ με ακριβείς συναντήσεις και εξελήξεις!:blush:
ο χρονος ειναι περιορισμενος σε ολους.
τις τελευταιες σελιδες εκανα ενα ξεκαθαρισμα στο παρον θρεντ με
τις προτασεις που εχουν ειπωθει.
ποιες εχουν δρομολογηθει
συνοψιζοντας επιγραμματικα τις επομενες κινησεις συμφωνα με τις προτασεις που εχουν πεσει.
ρωτωντας ποιος ειναι διατεθιμενος να βοηθησει κ που/πως.
νομιζω οτι ειναι αρκετα ξεκαθαρο του τι γινεται.
να μεταφερω αυτουσιες συζητησεις ειναι αδυνατον.
παραλληλα , για την καθε συναντηση , εμπαινε ποστ με συγκεκριμενη ωρα κ μερα ( οι περισσοτερες ηταν παρασκευες.) αυτη την εβδομαδα μας πιεζει ο χρονος λογω της εκθεσης.
κατοπιν συναντησης, επιγραμματικα καποια πραγματα για το τι συζητησαμε.
μπορεις αν θες , να μου δωσεις το κινητο σου κ τηλεφωνικως να σε ενημερωνω αν δεν μπορεις ουτε να παρευρεθεις/ουτε να μπεις στο διαδικτυο.
ο χρονος ειναι περιορισμενος σε ολους.
.........
μπορεις αν θες , να μου δωσεις το κινητο σου κ τηλεφωνικως να σε ενημερωνω αν δεν μπορεις ουτε να παρευρεθεις/ουτε να μπεις στο διαδικτυο.
Θα μπορέσω να μπω και αύριο, για να δω τι ακριβώς συζητήθικε σήμερης!!!!!
Οπότε προς το παρόν είμαστε ΟΚ!
Thanks!!!:blush:
fantacid
13/04/2007, 01:07
paypal παιζει???
κανα αυτοκολλητο???
paypal παιζει???
κανα αυτοκολλητο???
Μαζευτηκαν απο το πρωτο βραδυ.:D
Τωρα χρειαζονται εθελοντες για το μοιρασμα στην εκθεση.
Συζητιεται για flyer.
Μες το μπαχαλο του χαβαλε και του ΓΚΑΑΑΑΑΑΑΝ ΓΚΑΑΑΑΑΑΑΑΝ:lol: κατι καλο βγηκε.
Μπραβο σε ολα τα παιδια.:beer:
airamhag
13/04/2007, 10:48
περασαμε πολυ ομορφα χτες..
με καποιους το ξενυχτισαμε κιολας...
παρολα αυτα βγηκαν πολλα θετικα...
καταρχην συγκεντρωθηκαν τα χρηματα .ααβιαστα , ααβαδιστα που λενε..
οργανωθηκαμε ως προς το μοιρασμα κ οχι μονο :a08:
ολα καλα.:smilea:
catmaster
13/04/2007, 11:04
Παρά το χαμό από τις κόντρες , τις τούμπες :lol: και τα ΓΚΑΝ ΓΚΑΝ (βρωμίσαμε διχρονίλα λέμε) απο κάτι βρωμοκάγκουρες που ήρθαν ακάλεστοι :D ......
όλα πήγαν τέλεια .. συγχαρητήρια και ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ για την προσπάθεια όλων..
:beer: :beer: :beer:
http://www.pitstop.gr/showthread.php?t=602
Για βοηθατε ρε.
Ωραία!!!
Πάντως για το μοίρασμα μπορώ να είμαι Κυριακή από μεσημέρι και μετά στην έκθεση!!!!
Πείτε μου αν είναι να κατέβω!:wave2:
και σαββατο και κυριακη μπορω να ειμαι εκει ολη μερα.
airamhag
13/04/2007, 12:22
ενημερωνω πως μιλαμε για το ερχόμενο ΠΣΚ: 20-21-22/04
Με όλο το θάρρος... [σαν παρατηρητής εννοώ :) (ακόμα...) ]
Λογικό δεν είναι να μην ξέρουμε το άλλο ΠΣΚ που θα είμαστε και τι θα κάνουμε?
Προχωρώντας το, πιστεύω πως θα βοηθούσε ένας απλός πίνακας με τις ημέρες, τα τρίωρα και τα κενά που υπάρχουν, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες. Όποιος θέλει να βοηθήσει θα μπορεί να προτείνει το αντίστοιχο ελεύθερο τρίωρο ή ακόμα και τυχόν γνωστό του συμφορίτη που προτιμάει...
Ξέρω δεν είμαστε σχολείο να διαλέξουμε τον διπλανό μας στο θρανίο, ή πότε μας βολεύει, αλλά με δεδομένη την εθελοντική μορφή του εγχειρήματος πρέπει να γίνει ελκυστική η όλη διαδικασία και για συμφορίτες που δεν ξεχειλίζει το θάρρος από τις τσέπες τους…
Ακόμα θα ήταν καλό να εξηγηθεί η όλη διαδικασία με απλά λόγια (σε ποια σημεία θα μοιραστούν τα φυλλάδια κτλ), ποιες οι υποχρεώσεις του κατά την διάρκεια της “βάρδιας” με στόχο την κατανόηση της απλότητας του όλου θέματος, αλλά και την σχετική σοβαρότητα που απαιτείται.
Ας μην την πατήσουμε και υπάρξει κινητοποίηση χωρίς νόημα. Θα πρέπει η πρώτη επαφή όλων των συναδέλφων με την CC να είναι ευχάριστη και με νόημα. Υπερπροσφορά εθελοντικών χεριών προκαλεί “ξενέρωμα” έως και εκνευρισμό. Ο “εθελοντής”, έχει ανάγκη να νιώσει χρήσιμος. Μην του το στερήσετε αλλά από την άλλη μην πέσουμε στην παγίδα και βγάλουν όλη την δουλεία 3-4 άτομα… Συνήθως οι εμπνευστές της ιδέας…
Όλα τα παραπάνω μπορεί να μην ισχύουν για την συγκεκριμένη ενέργεια, αλλά την ομάδα την ξεκινήσατε με τις μέγιστες προσδοκίες, οπότε μια συγκεκριμένη λογική διαχείρισης των εθελοντικών πόρων θα ήταν καλό να υπάρχει από τα πρώτα βήματα της ομάδας. Για παράδειγμα θα μπορούσε κάποιος συμφορίτης προγραμματιστής να ανεβάσει κάπου online μία απλή βάση, που θα εμφανίζει για κάθε ενέργεια τις ανάγκες της CC και θα μπορείς να επιλέγεις μόνο τα διαθέσιμα τρίωρα ή ότι άλλο… Σαν να κλείνεις εισιτήρια ένα πράγμα, ή ραντεβού για visa στους ακατονόμαστους… Η δύναμη του net είναι απίστευτή... Όπως και οι χρήστες που μας διαβάζουν..!
Όλα τα παραπάνω είναι απλές σκέψεις και στόχο έχουν την βελτίωση της λειτουργίας και της εικόνας της CC. Δεν με έχει ενοχλήσει καμία ενέργεια ή κανένα σκεπτικό που έχει ειπωθεί μέχρι στιγμής. Τα αναφέρω σαν απλός μοτοσυκλετιστής και χρήστης του internet. Σκέψεις για το τι θα μου άρεσε σαν “πελάτης” να δω από μία σοβαρή ομάδα προώθησης ασφαλούς νοοτροπίας, ?να το πω?.
Αυτά. Εχθές γνώρισα δύο από τα παιδιά της ομάδας. Το Στελλάρα τον είχα γνωρίσει σε μία εκδρομούλα παλιότερα. Ελπίζω σιγά σιγά να γνωρίσω όλα τα παιδιά και να προσφέρω κάτι και γω στην προσπάθεια.
Πάντα φιλικά και οόρθιοοοςςςς….
airamhag
13/04/2007, 15:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Με όλο το θάρρος... [σαν παρατηρητής εννοώ :) (ακόμα...) ]
Λογικό δεν είναι να μην ξέρουμε το άλλο ΠΣΚ που θα είμαστε και τι θα κάνουμε?
Προχωρώντας το, πιστεύω πως θα βοηθούσε ένας απλός πίνακας με τις ημέρες, τα τρίωρα και τα κενά που υπάρχουν, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες. Όποιος θέλει να βοηθήσει θα μπορεί να προτείνει το αντίστοιχο ελεύθερο τρίωρο ή ακόμα και τυχόν γνωστό του συμφορίτη που προτιμάει...
Ξέρω δεν είμαστε σχολείο να διαλέξουμε τον διπλανό μας στο θρανίο, ή πότε μας βολεύει, αλλά με δεδομένη την εθελοντική μορφή του εγχειρήματος πρέπει να γίνει ελκυστική η όλη διαδικασία και για συμφορίτες που δεν ξεχειλίζει το θάρρος από τις τσέπες τους…
χθες ειχαμε μια αρκετα επικοιδομητικη συζητηση , μαζι με τον χαβαλε, κ ναι , συζητησαμε για τα 3ωρα κ τις τριαδες που θα υπαρχουν.καθως κ το σημειο που θα διανεμηθουν τα φυλλαδια.επειδη ομως υπαρχει καποιο ατομο που σημειωνει τα πρακτικα της καθε συναντησης, κ τα ανακοινωνει στο www.pitstop.gr Κ εγω τα μεταφερω εδω , ετσι ωστε να υπαρχουν ακριβως οι διες πληροφοριες κ ενηεμρωση κ στα 2 θρεντ, περιμενω να βρει χρονο να το ποσταρει κ να το μεταφερω.
Ακόμα θα ήταν καλό να εξηγηθεί η όλη διαδικασία με απλά λόγια (σε ποια σημεία θα μοιραστούν τα φυλλάδια κτλ), ποιες οι υποχρεώσεις του κατά την διάρκεια της “βάρδιας” με στόχο την κατανόηση της απλότητας του όλου θέματος, αλλά και την σχετική σοβαρότητα που απαιτείται.
Ας μην την πατήσουμε και υπάρξει κινητοποίηση χωρίς νόημα. Θα πρέπει η πρώτη επαφή όλων των συναδέλφων με την CC να είναι ευχάριστη και με νόημα. Υπερπροσφορά εθελοντικών χεριών προκαλεί “ξενέρωμα” έως και εκνευρισμό. Ο “εθελοντής”, έχει ανάγκη να νιώσει χρήσιμος. Μην του το στερήσετε αλλά από την άλλη μην πέσουμε στην παγίδα και βγάλουν όλη την δουλεία 3-4 άτομα… Συνήθως οι εμπνευστές της ιδέας…
δεν υπαρχει περιπτωση να νοιωσει μη χρησιμος , υπαρχει αρκετη δουλεια , κ λιγος χρονος , οποτε η οποια βοηθεια ειναι καλοδεχουμενη.Οσον αφορα τα μελη , στο απο προωπικη εμπειρια , το περιβαλλον πολυ φιλικο κ δεν προκειται κανεις να νοιωσει αβολα -αν τυχον καποιους τους μπλοκαρει κατι τετοιο.αλλωστε , επετρεψε μου τα κεφαλαια(χωρις φωνες) ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΟΣΤ ΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΑΛΛΑΚ ΕΜΠΡΑΚΤΑ.
Όλα τα παραπάνω μπορεί να μην ισχύουν για την συγκεκριμένη ενέργεια, αλλά την ομάδα την ξεκινήσατε με τις μέγιστες προσδοκίες, οπότε μια συγκεκριμένη λογική διαχείρισης των εθελοντικών πόρων θα ήταν καλό να υπάρχει από τα πρώτα βήματα της ομάδας. Για παράδειγμα θα μπορούσε κάποιος συμφορίτης προγραμματιστής να ανεβάσει κάπου online μία απλή βάση, που θα εμφανίζει για κάθε ενέργεια τις ανάγκες της CC και θα μπορείς να επιλέγεις μόνο τα διαθέσιμα τρίωρα ή ότι άλλο… Σαν να κλείνεις εισιτήρια ένα πράγμα, ή ραντεβού για visa στους ακατονόμαστους… Η δύναμη του net είναι απίστευτή... Όπως και οι χρήστες που μας διαβάζουν..!
ειναι ομολογω μια πολυ καλη ιδεα αυτη !! ομως , χρειαζεται καποιο ατομο να φτιαξει αυτο το "προγραμματακι" κ να το υποστηριζει!!, δυστυχως , εγω προσωπικα δεν εχω αυτες τις γνωσεις , αλλα φανταζομαι οτι κ αν τις ειχα ο χρονος που μπορω να διαθεσω αλλα κ που εχουμε μεχρι την εκθεση ειναι λιγος.γι αυτο το λογο χρησιμοποιουμε εκτος απο τις συναντησεις κ το μαιλ.η CC εχει ενα κοινο μαιλ που ενημερωνει ολα τα μελη της αυτοματως.
Όλα τα παραπάνω είναι απλές σκέψεις και στόχο έχουν την βελτίωση της λειτουργίας και της εικόνας της CC. Δεν με έχει ενοχλήσει καμία ενέργεια ή κανένα σκεπτικό που έχει ειπωθεί μέχρι στιγμής. Τα αναφέρω σαν απλός μοτοσυκλετιστής και χρήστης του internet. Σκέψεις για το τι θα μου άρεσε σαν “πελάτης” να δω από μία σοβαρή ομάδα προώθησης ασφαλούς νοοτροπίας, ?να το πω?.
Αυτά. Εχθές γνώρισα δύο από τα παιδιά της ομάδας. Το Στελλάρα τον είχα γνωρίσει σε μία εκδρομούλα παλιότερα. Ελπίζω σιγά σιγά να γνωρίσω όλα τα παιδιά και να προσφέρω κάτι και γω στην προσπάθεια.
Πάντα φιλικά και οόρθιοοοςςςς….
καταρχην σε ευχαριστω για τον ενδιαφερον κ το χρονο να γραψεις τις αποριες/ιδεες σου.Ειλικρινα χαιρομαι οταν βλεπω τετοιες κινησεις.
ελπιζω να σε καλυψα, για οτι αλλο επιθυμεις, στη διαθεση σου.
να σαι καλα
κ
παντα ορθιος!
Μαρια
@PanVas
Ειναι καλο για να σου λυθουν πολλες αποριες να ρθεις σε μια συναντηση.
Πρεπει να καταλαβουν ολοι οτι η ολη κινηση ειναι μια κινηση απο μια παρεα η οποια δεν εχει αρχηγους ,διοργανωτες,ταμιες κτλ.
Οτι μπορει ο καθενας λεει και κανει, αυτο ειναι και το πιο ωραιο.
Αφου να φανταστεις ο Στελιος(alhimistis) προσπαθει να παει την συζητηση στο φαγητο και
Ακις(catmaster) στα γκρααααμμμμμ γκραααμμμμμ.:lol:
Καλα θα ηταν πολυ φιλοσοφοι απο δω μεσα να διναν ενα παρον μια φορα στο τοσο παρα να μας λενε της τοσο καλές ιδεες τους για ολα χωρις να δρουν.
Φιλουμπες again.:wave2:
@PanVas
Ειναι καλο για να σου λυθουν πολλες αποριες να ρθεις σε μια συναντηση.
Με την πρώτη ευκαιρία...! Αυτή είναι η επιθυμία μου...
Αν και δεν ξέρω αν έχω να προσφέρω... (πρακτικά) Γι' αυτό και ξεκιναω γράφοντας. Μπορεί οι ιδέες μου να μην συμβαδίζουν με την ιδεολογία της ομάδας... Αν από τις δέκα προτάσεις μου, έχει αξία έστω η μία, τότε θα είχε κάποιο νόημα η ενεργή συμμετοχή μου.
Καλα θα ηταν πολυ φιλοσοφοι απο δω μεσα να διναν ενα παρον μια φορα στο τοσο παρα να μας λενε της τοσο καλές ιδεες τους για ολα χωρις να δρουν.
Φιλουμπες again.:wave2:
Αν αναφέρεσαι σε μένα, thanks για τον χαρακτηρισμό. :a024:
Αν πάλι όχι, ευχαριστώ για την αποφυγή του σαρκασμού. Σε βρίσκω λίγο αυστηρό. (?)
Από την θεωρία προχωράμε στην πράξη. Αυτό είναι και το καλό του forum, νομίζω? Ο καθένας γράφει ότι του κατέβει χωρίς κανένα κόστος, δίνοντας στους υπόλοιπους το δικαίωμα κρίσης ή ακόμα και χρήσης των ιδεών του... Η κρίση μπορεί να είναι από κράξιμο έως και επιβράβευση. Για μένα αν δεν είναι spamming, ας πει ο καθένας την αμπελοσοφία του και ας μην κουνηθεί ποτέ από τον καναπέ του... :a014:
Και για να μην είναι μία χαζό-διαμάχη όλο αυτό το μήνυμα (από το πουθενά όμως έτσι?) ας κάνω άλλη μία τσάμπα παρατήρηση για το καταπληκτικό φυλλάδιο που σχεδίασε η ομάδα. θα μου άρεσε... Μάλλον άστο. Από κοντά με την πρώτη ευκαιρία. !promise!
Έτσι κι αλλιώς τα πρώτα φυλλαδια θα τα εξαφανίσουμε στο πι και φι!!! :) Οπότε στα επόμενα μπορούμε να προσθέσουμε ότι θέλουμε!
airamhag
13/04/2007, 16:52
σημειωσε τις οποιες ιδεες/παρατηρησεις εχεις.( για να μην τι ξεχασΩ :D )
τα φυλλαδια εχουν ηδη τυπωθει σχεδον.
κρατησε λοιπον τις σημειωσεις/παρατηρησεις σου κ στην επομενη συναντηση θα περιμενουμε να τις ακουσουμε.
θα ακολουθησουν κ αλλα φυλλαδια εννοειται.
:beer:
...
...
Άμα ξεμπλέξω με τις δουλειές και μείνει και κάνα φράγκο για καφέ στο δέλεαρ, θα κατέβω και γω που θα πάει -σιγά μη σας πω ότι είμαι ο zireous και αρχίσετε τα περίεργα.. ψωνάρες. :lol:
Για το Σάββατο μπορώ όλη μέρα!!!
Προτιμώ πρωί βέβαια!!!!Αλλά μπορώ να κάτσω και 2 τρίωρα!
Άλλη μέρα δε μπορώ δυστυχώς!!! Αν είναι βάλε με κάπου!!!:wave2:
Οσον αφορά τα μπλουζάκια :
Μετά από συνεννόηση στην συνάντηση της περασμένης Πέμπτης να πάρω τιμή για να τυπώσουμε μπλουζάκια, η προσφορά που έχω είναι η εξής :
Για 20 κομμάτια καλής ποιότητας , μονοχρωμία, τύπωμα μπρος - πίσω, το ποσό είναι 105 - 110€.
loukasfilm
17/04/2007, 12:21
Παιδιά δυστυχώς δουλεύω αυτή την εβδομάδα απόγευμα και Σαββατοκύριακο. Πείτε μου αν υπάρχει τρόπος να βοηθήσω.
διευκρινίστε ότι τα μπλουζάκια είναι για την οδική ασφάλεια (κράνος, copa campagnia) και όχι (με το λογότυπο) του moto.gr
:look:
Για το μπροστινό μέρος οκ.
Για το πίσω νομίζω πως είπαμε να βάλουμε ένα κράνος και από πάνω, ή γύρω γύρω ένα λεκτικό του στυλ, "ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ", ή 'ΒΑΛΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ".
Αν γνωρίζω λάθος πείτε μου
Cpt. Haddock
17/04/2007, 13:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από LIBYKOS
... 'ΒΑΛΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ"....
σόρυ που επεμβαίνω (ενώ είχα πει αλλιώς :p )
αλλα το σλογκαν αυτό κάπου το έχω ξαναδει, οποτε μην έχετε τίποτε τραβήγματα
σόρυ που επεμβαίνω (ενώ είχα πει αλλιώς :p )
αλλα το σλογκαν αυτό κάπου το έχω ξαναδει, οποτε μην έχετε τίποτε τραβήγματα
Thanks
airamhag
17/04/2007, 13:28
μπορειτε να ενημερωνεστε κ εδω (http://www.pitstop.gr/showthread.php?p=5334#post5334)
ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ Κ ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΦΟΡΟΥΜ.
(update rev.No.5-F I N A L)
---------------------------------------------------------------
ΣΑΒΒΑΤΟ (21/4)
12.00-15.00 // Γιαννης (Lygeas), Θανος (Thanos13), Μιχάλης (BikersOnly), Ιωαννα(Maira)
15.00-18.00 // Μαρία, Αρτεμις, Γιώργος (Trooper), Ακης (Catm)
18.00-20.00 // Ακης (Catm), Χρηστος(Tai), Κώστας(Odt), Γιώργος (Trooper)
-------------------------------------------------------------------
ΚΥΡΙΑΚΗ (22/4)
12.00-15.00 // Zephyr, Αρτεμις, Ακης (Catm), Χρήστος (Tai),Μαρια
15.00-18.00 // Γιάννης (Lygeas), Γιαννης (lyvikos),Μιχάλης(Β.Only), Ακης(Catm)
18.00-20.00 // Γιάννης (Lygeas) , Μιχάλης(Β.Only), Αρτεμις
----------------------------------------------------------------
ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΓΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ / COPACAMPAGNIA
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΤΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ!!!
ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ!!!
ΤΟ ΠΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------
ζητησα να ριχνετε μια ματια κ εκει για να με διευκολυνετε κ μενα...κ να βλεπετε καποιες συζητησεις απευθειας...
οπως θελει ο καθεις...
ε κ αυτη η φορα εκτακτη ειναι ...αφου απο παρασκευη θα ειμαστε στην εκθεση.
Δεύτερη ερώτηση!!!
Γιατί οι συζητήσεις γίνονται εκεί?????:confused: :confused: :confused:
airamhag
17/04/2007, 20:45
* ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 19-4-07 ΣΤΟ δελεαρ (http://www.delearcafe.gr/pages/location.php?lan=gr)
ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΩΡΑ 8,30-9,00
Θέματα προς συζήτηση:
1.Πανό - Flyers - Φυλλάδια
τελικές λεπτομέριες
2. Φιξάρισμα του ωραρίου
3. Τροπος προσεγγισης
4. Ενδυση-ταμειο για μπλουζακια
Παιδάκια.....
στις 27 και 28 Απριλίου γίνεται στα κτήριο του ΕΚΑΒ διημερίδα με τίτλο " Τραυματισμοί και βία ".
Παραθέτω το κείμενο της ανακοίνωσης - πρόσκλησης :
ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ“ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΒΙΑ”
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στη Διημερίδα Τραυματισμών και Βίας η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 27 και 28 Απριλίου 2007 στις εγκαταστάσεις της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΚΑΒ. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευκαιρία της Πρώτης Παγκόσμιας Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας των Ηνωμένων Εθνών
και υλοποιείται από το ΕΚΑΒ υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΥΥΚΑ), διοργανώνεται υπό το συντονισμό του Εθνικού Εκπροσώπου στον Παγκόσμιου Οργανισμό Υγείας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων του ΥΥΚΑ.
Κύριοι άξονες της «Διημερίδας Τραυματισμών και Βίας»
27/04/07: «Τροχαία Ατυχήματα και Άλλοι Ακούσιοι Τραυματισμοί»
Επιστημονικός Συντονισμός:
Εθνικός Εκπρόσωπος ΠΟΥ
Κέντρο Έρευνας και Πρόληψης Ατυχημάτων (Εργαστήριο Υγιεινής και Επιδημιολογίας Ιατρικής Σχολής Παν/μίου Αθηνών)
www.euroipn.org/cerepri/index.php
28/04/07: «Πρόληψη της Βίας: Συντονισμός & Κοινές Δράσεις Φορέων»
Επιστημονικός Συντονισμός:
Ευρωπαϊκό Δίκτυο κατά της Βίας
www.antiviolence-net.eu
Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΚΚΑ)
www.ekka.org.gr
ΣΚΟΠΟΣ:
• Συμμετοχή στην πρώτη παγκόσμια εβδομάδα οδικής ασφάλειας των Ηνωμένων Εθνών με στόχο την αύξηση ενημερότητας για τις επιπτώσεις υγείας των τραυματισμών από τροχαία, ειδικά μεταξύ νέων οδικών χρηστών
• Ανάλυση της υπάρχουσας εθνικής κατάστασης στα θέματα πρόληψης και αντιμετώπισης τραυματισμών και βίας
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ:
• Επαγγελματίες και φορείς που συμμετέχουν ενεργά στην πρόληψη και αντιμετώπιση τραυματισμών και βίας στη χώρα μας
Ιατρονοσηλευτικό προσωπικό που αντιμετωπίζει το τραύμα (ΕΚΑΒ, Υγειονομικοί σχηματισμοί, Ιατρικοί σύλλογοι, ινστιτούτα δημόσιας υγείας)
Επιστημονικό προσωπικό πανεπιστημίων, ερευνητικών κέντρων σχετικών με το αντικείμενο
Εκπρόσωποι υπουργείων σχετικών με το αντικείμενο
Κυβερνητικοί αξιωματούχοι σχετικοί με το αντικείμενο
Μη κυβερνητικές οργανώσεις σχετικές με το αντικείμενο
Λοιποί φορείς σχετικοί με το αντικείμενο
• Έγκυροι ξένοι προσκεκλημένοι
ΔΟΜΗ :
• Ολομέλεια
• Ομάδες εργασίας
• Σεμινάρια
• Αναρτημένες ανακοινώσεις (Posters)
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
1. Τόπος διεξαγωγής: ΕΚΑΒ Αθηνών, Κεντρική Υπηρεσίας, Τέρμα οδού Υγείας (δίπλα στο Γ.Ν.Ν. Γ.Γεννηματάς, στάση Μετρό Εθ. Άμυνα)
2. Ημερομηνίες διεξαγωγής: 27.-28.4.2007
3. Συμμετοχή: δωρεάν
• Δήλωση συμμετοχής (το έντυπο συμμετοχής και ερωτηματολόγιο τραυματισμών αποστέλλεται μετά από αίτηση από τη Γραμματεία της Διημερίδας)
e-mail: info.nation.workshop.vip@gmail.com
• Το δικαίωμα συμμετοχής περιλαμβάνει τα εξής:
Παρακολούθηση του επιστημονικού προγράμματος
Πρόγραμμα – Περιλήψεις
Ελαφρύ γεύμα
Καφές
Κονκάρδα
Πιστοποιητικό παρακολούθησης
4. Υποβολή εργασιών:
• Οι περιλήψεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 20.4.2007 στη Γραμματεία της Διημερίδας:
e-mail: info.nation.workshop.vip@gmail.com
• Μορφή περίληψης:
Δακτυλογράφηση: πρόγραμμα Word με γραμματοσειρά Arial 10’’ με μέγιστο 250 λέξεων
Τίτλος: με κεφαλαία
Ονόματα συγγραφέων: στην ονομαστική με πεζά γράμματα (πρώτα επίθετο και μετά όνομα) και υπογεγραμμένο το όνομα του παρουσιαστή
Φορέας: με πεζά γράμματα
Στοιχεία παρουσιαστή: καταγράφονται μετά το κείμενο (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλ/fax, κινητό, e-mail)
Δομή περίληψης:
Σκοπός
Υλικό – Μέθοδοι
Αποτελέσματα
Συμπεράσματα
• Μορφή παρουσίασης:
Προφορική παρουσίαση στην Ομάδα Εργασίας (ηλεκτρονικής μορφή Power Point)
Τόπος και ώρα παρουσίασης: θα διευκρινιστεί με e-mail από την Γραμματεία της Διημερίδας
Αναρτημένη ανακοίνωση (Poster)
Τοποθετούνται με ευθύνη των συγγραφέων την ημέρα σχετική με το θέμα (θα διευκρινιστεί με e-mail από την Γραμματεία της Διημερίδας) και ώρα 8:00 π.μ.
Διαστάσεις: ύψος 120 cm πλάτος 80 cm
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
Παρασκευή 27.4.07
Πρωί- Τραυματισμοί από τροχαία
1. Ολομέλεια (08:30-10:30)
2. Διάλλειμα - Καφές (10:30-11:00)
3. Αναρτημένες ανακοινώσεις-Posters (10:30-11:00)
4. Ομάδες εργασίας (11:00-13:00)
a. Επιδημιολογία
b. Παρεμβάσεις
c. Δημιουργία πολιτικής πρόληψης και διατομεακή συνεργασία
5. Σεμινάριο ΕΚΑΒ (11:00-13:00)
a. Απεγκλωβισμός και ακινητοποίηση τραυματία
6. Ελαφρύ γεύμα (13:00-14:00)
7. Αναρτημένες ανακοινώσεις-Posters (13:00-14:00)
Απόγευμα – Λοιποί τραυματισμοί
1. Ολομέλεια (14:0015:00)
2. Ομάδες εργασίας (15:00-16:30)
a. Επιδημιολογία
b. Παρεμβάσεις
3. Σεμινάριο ΕΚΑΒ (15:00-16:30)
a. ΒLS
4. Διάλλειμα - Καφές (16:30-17:00)
5. Αναρτημένες ανακοινώσεις-Posters (16:30-17:00)
6. Ομάδες εργασίας (17:00-18:30)
a. Επιδημιολογία
b. Παρεμβάσεις
7. Ολομέλεια (18:30-19:00)
a. Συμπεράσματα εισηγήσεων και ομάδων εργασία
Σάββατο 28.4.07
Πρωί – Βία
1. Ολομέλεια (09:00-11:00)
2. Διάλλειμα - Καφές (11:00-11:30)
3. Αναρτημένες ανακοινώσεις-Posters (11:00-11:30)
4. Ομάδες εργασίας (11:30-13:30)
5. Ελαφρύ γεύμα (13:30-14:30)
6. Αναρτημένες ανακοινώσεις-Posters (13:30-14:30)
Απόγευμα – Βία
1. Ομάδες εργασίας (14:30-15:30)
2. Ολομέλεια (15:30-17:30)
3. Διάλλειμα - Καφές (17:30-18:00)
4. Ολομέλεια (18:00-19:00)
a. Συμπεράσματα εισηγήσεων και ομάδων εργασίας
........
Από τις 23 έως τις 29 Απριλίου, η εβδομάδα αυτή έχει ορισθεί ως Παγκόσμια Εβδομάδα για την Οδική Ασφάλεια.
Μπορείτε να επισκεφθείτε το παρακάτω site για περισσότερες πληροφορίες.
το σποτάκι είναι πολύ ενδιαφέρον
http://www.makeroadssafe.org/index.html
airamhag
19/04/2007, 14:56
διευκρινίζουμε ότι τα μπλουζάκια είναι για την οδική ασφάλεια (κράνος, copa campagnia) και όχι (με το λογότυπο) του moto.gr
ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ
COPA CAMPAGNIA
84966
airamhag
23/04/2007, 08:29
ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΕΥΦΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!! (http://www.pitstop.gr/showthread.php?p=5569#post5569)
85602
ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΕΥΦΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!! (http://www.pitstop.gr/showthread.php?p=5569#post5569)
Μπραβο ρε παιδια.. μπραβο
κανατε κατι που δεν γινεται ευκολα
μηπως ειναι ευκολο να εχω το φυλλαδιο με mail;
εχω κατι στο μυαλο μου για το νησι, προσπαθω να βρω τροπο να βρω χορηγο για να τα τυπωσω, αλλα στην τελικη θα το τυπωσω μονος μου μαλλον.
airamhag
23/04/2007, 08:42
υπαρχουν ολα στο site της
www.copacampagnia.gr
και συγκεκριμενα
εδω (http://www.copacampagnia.gr/9.%20CC%20Actions.php)
Μπράβο παιδιά , χάρηκα που σας είδα!
δυστυχώς θα ήθελα εδώ και πολύ καιρό να ήμουν πιο ενεργός μαζί σας αλλά προς το παρόν δεν με θέλει απο ότι φαίνεται, έχω αρκετά δικά μου να με απασχολούν...
:sad:
airamhag
24/04/2007, 12:31
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΠΕΜΠΤΗ ΔΕΛΕΑΡ 26-4-07
------------------------------------------------------------------------------------------------
ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ!!!
Λογω βραδινου ραντεβού του Γιώργου (Τρουπερ) ρωταει μηπως μπορουμε να συναντηθουμε το απογευμα.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 17.30-18.00???
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
:a2: :a25::a2: :a25::a2: :a25:
Μολις καταφερα κ εκανα επαφη με τον κεντρικο συλλογο μοτοσυκλετιστων Κυπρου. Τα παιδια ασχολουνται πιο πολυ με αγωνες [dragster] αλλα γενικα εχουν αρχισει κ αναπτυσουν κ αλλες δρασεις, ενω εχουν αρχισει κ δραστηριοποιουνται κ σε θεματα ασφαλειας, παιδειας τκλ
Ζητησα τη βοηθεια τους κ θα την παρεχουν τυπωνοντας το φυλλαδιο κ βοηθωντας στη διανομη του τοσο στην εκδηλωση της πρωτομαγιας, οσο κ σε αλλες εκδηλωσεις
VegasKitty
25/04/2007, 12:56
:a2: :a25::a2: :a25:
Μολις καταφερα κ εκανα επαφη με τον κεντρικο συλλογο μοτοσυκλετιστων Κυπρου. Τα παιδια ασχολουνται πιο πολυ με αγωνες [dragster] αλλα γενικα εχουν αρχισει κ αναπτυσουν κ αλλες δρασεις, ενω εχουν αρχισει κ δραστηριοποιουνται κ σε θεματα ασφαλειας, παιδειας τκλ
Ζητησα τη βοηθεια τους κ θα την παρεχουν τυπωνοντας το φυλλαδιο κ βοηθωντας στη διανομη του τοσο στην εκδηλωση της πρωτομαγιας, οσο κ σε αλλες εκδηλωσεις
:a30: :a30: :a30:
Μπραβο ρε συ!!!! Αντε με το καλο η πρωτη κινηση στη Κυπρο!!!! :D
:a46: :a46: :a46:
airamhag
26/04/2007, 10:53
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΠΕΜΠΤΗ ΔΕΛΕΑΡ 26-4-07
8:00
airamhag
03/05/2007, 09:21
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4-5-07 ΔΕΛΕΑΡ 8,30
Θα παρακαλουσα οποιον εχει την ευγενη καλοσυνη/ορεξη/διαθεση/αρμοδιοτητα να καθαρισει τις τελευταιες σελιδες.
Τελικα εδεησε κ περασε κ αυτη η μερα, η οποια μπορει ανετα να συνοψιστει σε 2 κ μονο λεξεις...
Παταγωδης αδιαφορια
οχι τοσο απο τους μοτοσυκλετιστες, οσο απο τον συλλογο που προσεγγισα. Δεν ξερω αν οι αποψεις που ακουσα εκφραζουν τον συλλογο η το μελος που μιλησα κ "συννενοηθηκα" αλλα...
Λοιπον. Οπως ειχα γραψει κ πριν 3-4 μερες μιλησα με καποια παιδια που ειπαν οτι θα βοηθησυν να τυπωσουν το φυλλαδιο κτλ κτλ.
Να πω την αληθεια μου ελυσε τα χερια γιατι ο ελευθερος χρονος μου αυτη την περιοδο ειναι μηδαμινος. Ετσι προλαβα κ εφτιαξα μονο 70-80 φυλλαδια μονος μου.
Σημερα λοιπον στην εκδηλωση, φτανω, κ μετα την αποθεση πραγματων κ εξαρτησεων κ την παραγγελια καφε, βγαινω στη γυρα να μοιρασω τα δικα μου. Αποδοχη εξωγηινου αλλα σε γενικες γραμμες ενταξει. Το καλοφτιαγμενο φυλλαδιο εκανε αρκετους να το διαβασουν λιγακι παραπανω. Ουτε βρηκα πολλα πεταμενα. Ελπιζω να τα κρατησαν κ λιγακι μεσα στο κεφαλι τους
Κ φτανει η ωρα που ερχονται οι "δικοι" μου....
- Που ειναι ρε μαγκες τα φυλλαδια που ειχατε αναλαβει να βοηθησετε;
- Ελα μωρε, αφου δεν φοραει κανενας, δεν τους νοιαζει, με τετοια θα ασχολουμαστε;
Ευτυχως τουλαχιστον στην εκδηλωση υπηρχε κ ζωντανη ραδιοφωνικη μεταδοση, κατοπιν συννενοησης με τα παιδια, γινονταν συχνες αναφορες για την οδικη ασφαλεια κ τα κρανη
Αλλα...
Τετοια αντιμετωπιση πραγματικα δεν την περιμενα. Φοβομουνα κατι αντιστοιχο, αλλα οχι σε αυτο τον βαθμοΣκασιλα μου οι δικαιολογιες σας, σκασιλα μου η παρτη σας. Αν καποιος δεν εχει το δικαιωμα να μιλαει για σας τοτε να μην μιλαει καθολου [για την περιπτωση που θεωρηθει οτι μιλησα με λαθος ατομα]
αει σιχτιρ πια... "συν αθηνα κ χειρα κινει" λεει μια σοφη ρηση
"Ο θεος μαζι σας" λεω εγω κ "μακρυα απο μενα κ τους δικους μου ανθρωπους η μ@λ@κια σας"
κ επειδη ολα τα ασχημα πανε μαζι...
δυστυχως αλλη μια συγκεντρωση δεν περασε αναιμακτη..
ενας μοτοσυκλετιστης εχασε τη ζωη του στον δρομο της επιστροφης απο την εκδηλωση.
Αιτια Δυστυχηματος συμφωνα με την αστυνομια: ΙΧ βγηκε χωρις να ελεγξει κ τον χτυπησε
Αιτια Θανατου συμφωνα με την αστυνομια: Ο μοτοσυκλετιστης δεν φορουσε κρανος
μονο λιγες ωρες μετα... σκεφτομαι οτι ισως θα μπορουσε καποιος να του σωσει τη ζωη
κ δεν το εκανε γιατι βαριοταν
κ με παιρνει πολυ απο κατω...
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4-5-07 ΔΕΛΕΑΡ 8,30
Θα παρακαλουσα οποιον εχει την ευγενη καλοσυνη/ορεξη/διαθεση/αρμοδιοτητα να καθαρισει τις τελευταιες σελιδες.
Γιούπι!!!! Θα μπορέσω να έρθω!
Τελικά με το Σύνταγμα, Παρασκευή και Σάββατο τι έγινε???
catmaster
03/05/2007, 09:33
Γιούπι!!!! Θα μπορέσω να έρθω!
Τελικά με το Σύνταγμα, Παρασκευή και Σάββατο τι έγινε???
Το Σαββατοκύριακο που πήγαμε σαν CC στην έκθεση μοτοσικλέτας , σε συζήτηση που είχαμε με τον Θανάση Χούντρα, εκδότη του περιοδικού 0300, μας ανέφερε ότι η προσεχή εβδομάδα (23/4/2007 - 29/4/2007) ορίστηκε σαν Παγκόσμια Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας, και πως θα ήταν καλό να συναντήσουμε κάποιους ανθρώπους του χώρου. Περίπτερα με θέμα την ασφάλεια στο δρόμο, θα στηνόντουσαν από την Παρασκευή 27/4/07 έως και την Κυριακή με μια σειρά εκδηλώσεων στο χώρο παρουσιάσεων και εκθέσεων του σταθμού Μετρό στο Σύνταγμα.
Μετά από την συνάντηση της Πέμπτης 26/4/07 αποφασίστηκε να πάρουμε μέρος και εμείς σαν ομάδα με σκοπό την διανομή φυλλαδίων , όχι στους περαστικούς αυτή την φορά , αλλά σε κάποιους δημοσιογράφους , η τέλος πάντων σε κάποιους που θα έχουμε κοινό τόπο αναφοράς...
Πρότεινα επίσης να κατέβω το μεσημέρι της Παρασκευής στο Σύνταγμα για να δω το γενικό κλίμα, να ενημερωθώ για τις εκδηλώσεις, και εν τάχει να μπορέσω να μιλήσω στα παιδιά της ομάδας μετά , ώστε να οργανώσουμε το πρόγραμμα συμμετοχής..
Δυστυχώς το όλο σκηνικό ήταν απογοητευτικό (προσωπική μου άποψη) αν αναλογιστούμε πως χορηγός ήταν μεγάλοι φορείς όπως η Αττικό Μετρό ΑΕ και το όλο θέμα συντονιζόταν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μεταφορών & Επικοινωνιών .. Λίγοι ήταν οι άνθρωποι που ενδιαφέρονταν να δούν τι συμβαίνει , ο χώρος μικρός και ίσως λίγο "άκαιρος" (πιο πολύ νταβαντούρι γινόταν από πάνω στην πλατεία για τις ετοιμασίες της συναυλίας του Ρουβά...)
Στο περίπτερο του California Superbike School ήταν η Ιωάννα Αρβανιτάκη υπεύθυνη εκδηλώσεων του περιοδικού 0300, που με ενημέρωσε εν τάχει ότι δεν υπήρχε ούτε δελτίο τύπου μοιρασμένο, ούτε κάποια άλλη ενημέρωση περί εκδηλώσεων ... Με απλά λόγια δεν γνωρίζαμε ποιος θα έρθει , πότε θα έρθει και τι θα μας πει..
Άφησα λίγα φυλλάδια στο περίπτερο του Css , και ενημέρωσα κάποια παιδιά...
Αποφασίστηκε "στο πόδι" πως πραγματικά δεν υπήρχε λόγος να τρέχουν όλοι για το συμβάν και θα πήγαινα εγώ το Σάββατο μετά την δουλειά μου κατά τις τρεις να τσεκάρω και να μιλήσω και με κάποιους φορείς στα περίπτερα (αν έβρισκα κανέναν)...
Τελικά πήγα το Σάββατο και λίγο μετά ήρθε και ο Γιώργος (Trooper). Μείναμε για περίπου δύο ώρες αφού μιλήσαμε με κάποιο παλικάρι από το 0300 (ζητώ συγγνώμη δεν θυμάμαι το όνομα του) και με την κυρία Ελένη Ευαγγελίδου , Γραμματέα του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς (Ι.Ο.ΑΣ.) και ανταλλάξαμε πληροφορίες καθώς και τηλέφωνα για προσεχή επικοινωνία...
Ένα από τα θέματα που άξιζαν ιδιαίτερης μνείας ήταν το πόνημα των φοιτητών του δευτέρου έτους της Σχολής Σχεδίου Βακαλό, που πέτυχαν διάνα με την πρώτη...
Περισσότερα στις φωτογραφίες που θα ακολουθήσουν και στο επόμενο ραντεβού της CC που θα ορίσουμε ...
Άκης (Catmaster)