Σύνδεση

View Full Version : ΚΑΤ

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
28/01/2007, 15:48
Πριν απο ενα χρονο περιπου χτυπησα με την μηχανη σπασιμο κνημης, αστραγαλου, κοπηκε ο τενοντας, και ειχανε πειραχτει καποιοι συνδεσμοι.Μετα απο πολυ μεγαλη ταλαιπωρια μπηκε μια βιδα στον αστραγαλο που βγηκε σχετικα γρηγορα, εμεινε ομως μεσα μια λαμα με τεσσερις βιδες στην κνημη,την οποια θα πρεπει(?)να την βγαλω τωρα.Την προηγουμενη δευτερα και αφου ειχα επικοινωνια με την γιατρο που με χειρουργησε στο κατ της κηφισιας πηγα οπως μου ειπε για να με δει.Εγω δεν ειχα πιει νερο ουτε ειχα φαει κατι μηπως και γινει η επεμβαση εκεινη την μερα αμ δε :nono: με στελνει για ακτινογραφια και μου λεει ελα την αλλη δευτερα να σε δω!!Μενω στο παγκρατι μεσο δικο μου δεν πηρα για το ενδεχομενο οτι μπορει να μου εβγαζε την λαμα εκεινη την μερα και αναγκαστηκα να πληρωσω σε ταξι πηγενελα 15 ευρω!Καλα ρε γιατρε λεω δεν μπορουσες να μου το πεις να βγαλω στο ικα της περιοχης μου μια μην ερχομαι τοση διαδρομη τσαμπα?Δεν το συνεχισα και εφυγα δεν ειπαμε κατι αλλο και σκεφτομουνα οτι τελικα ουτε για αυτη την δευτερα δεν ξερω τι θα γινει τελικα,αποφασιζω λοιπον να παρω τηλεφωνο για να μαθω και να κανονισω και για την δουλεια μου να ενημερωσω οτι για κανα 15 μερες μεχρι να κοπουν τα ραμματα θελει ακινισια(?)να μην εχω φαει και να μην εχω πιει νερο?Τι θα κανω τελικα εγω την δευτερα?ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ!!! :look: Αφου ρε γιατρε την προηγουμενη δευτερα εκει ημοθνα γιατι δεν την ειδες τοτε και δεν κανονιζαμε τοτε Ε?Αυτο που με τσαντιζει περισσοτερο ειναι η ανομονη γιατι ειμουνα ετοιμος κυριως ψυχολογικα μετα απο αυτα που επαθα μεσα στο κατ για να την βγαλω απο την προηγουμενη δευτερα.ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΤΗ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ?

Davelis
28/01/2007, 17:24
να σκουριασει :rotflmao: :rotflmao:

Λεωνίδας
28/01/2007, 19:20
τώρα περιμένεις σοβαρή απάντηση;
πόσοι γιατροί λες να είναι γραμμένοι στο moto.gr :confused:

AFTER
28/01/2007, 19:35
μην αστειευεστε με αυτα τα θεματα :mad:

STOYBI
28/01/2007, 19:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
μην αστειευεστε με αυτα τα θεματα :mad:

Aκριβως επειδη δεν παιζουν με αυτα τα θεματα δεν πρεπει να λαβει καμμια απαντηση απο εδω μεσα σοβαρα υποψην του !!! :mad:

Για μενα οποιαδηποτε σοβαροφανη απαντηση για το προβλημα του μονο κακογουστο αστειο μπορει να ειναι !!!

:smokin:

AFTER
28/01/2007, 19:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Aκριβως επειδη δεν παιζουν με αυτα τα θεματα δεν πρεπει να λαβει καμμια απαντηση απο εδω μεσα σοβαρα υποψην του !!! :mad:

:smokin:

ακριβως

ομως δεν ξερεις ο αλλος σε τι λουκι μπορει να ειναι...

σε καθε περιπτωση, ΔΕΝ σατιριζεις

Λεωνίδας
28/01/2007, 19:59
ακριβως

σε καθε περιπτωση, ΔΕΝ σατιριζεις ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε μένα :look:
συμφωνώ 100%

STOYBI
28/01/2007, 20:05
ακριβως

σε καθε περιπτωση, ΔΕΝ σατιριζεις

Σωστο εως ενα σημειο και αυτο !!!

Αρα γνωμη μου προσωπικη οτι για το συγκεκριμενο ποστ τον λογο εχει μονο η χατζαρα!! Για το οχι τοσο της αποφυγης της σατυρας, οσο της λανθασμενης απαντησης απο καποιον που ΝΟΜΙΖΕΙ οτι ξερει , με το οποιο αποτελεσμα στην υγεια αυτουνου που εχει την αφελεια να περιμενει απαντηση που αφορα την υγεια του απο ενα site moto ....:winka:

:wave2:

yianvoul
28/01/2007, 20:10
Εχω 2 λαμες στο σαγονι...
μου εχουν πει οτι δεν υπαρχει λογος να τις βγαλω.
το μονο κακο ειναι οτι μπορει καποια στιγμη να προκληθει Καποια φλεγμονη..

στην δικη σου περιπτωση δεν ξερω τι γινεται..
να ξερεις ομως ο γιατρος ηθελε φακελλακι για να σε προχωρησει στην υποθεση σου και γενικοτερα ν ασχοληθει....
ξερεις εχει και αυτος ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ........
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ

DrIoannis
28/01/2007, 20:15
Δεν έχω ειδικότητα ορθοπαιδικού αλλά αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι αν αργήσεις πολύ(όχι 1-2 μήνες αλλά πολύυυυυ)δεν θα μπορέσει να αφαιρεθεί και θα γίνει ένα με το οστό.Το υλικό είναι πλήρως ανεκτό από τον οργανισμό και στις περιπτώσεις που δεν το έβγαλαν δεν έχω ακούσει επιπλοκές.Καλό θα είναι κατά την γνώμη μου όμως, να το αφαιρέσεις.Για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να μιλήσεις με συνάδελφο της συγκεκριμένης ειδικότητας.

THEOD
28/01/2007, 20:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
.ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΤΗ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ?

Φίλε μου ...να την βγάλεις εφ' όσον ο γιατρός σου κρίνει-σου λέει ότι πρέπει να το κάνεις...

Τα υλικά οστεοσύνθεσης είναι απλώς βοηθήματα ακινητοποίησης-στήριξης μέχρι να πορωθεί το κάταγμα, δεν είναι για μόνιμη παραμονή...
Μακροχρόνια παραμονή τους μέσα στον οργανισμό μπορεί να προξενήσει φλεγμονή, η ίδια η λάμα να σκεπαστεί με πώρο-οστό και μετά να γίνει πολύ πιο δύσκολη η αφαίρεσή της, και να μην μιλήσω για την πιθανότητα νέου ατυχήματος στο οποίο η ύπαρξη της λάμας και των βιδών μπορεί να προκαλέσει πολλαπλά κατάγματα και ασύγκριτα μεγαλύτερη ζημιά από ότι αν δεν υπήρχε....
Και αναφέρω μόνο μερικούς λόγους που εχω υπ' όψιν μου...φαντάζομαι θα υπάρχουν και άλλοι που θα στους εξηγήσει ο γιατρός σου αν του το ζητήσεις...

Μην φοβάσαι το χειρουργείο της αφαίρεσης...είναι μικρότερης έκτασης και πολύ πιο ανώδυνο από το αρχικό...
Χωρίς βιασύνη και άγχος, σε συνενόηση ΠΑΝΤΑ με τον γιατρό σου, προγραμμάτισε το και κάντο να ξεμπερδεύεις...

TROOPER
28/01/2007, 21:28
ρε παλικαρι συγγνωμη....

εχεις προβλημα υγειας και ερχεσαι εδω μεσα να παρεις γνωμες???

και θες να σε παρουμε και σοβαρα???

εγω λεω καλυτερα να πας να ρωτησεις τη καφετζου της γειτονιας σου !!!!!!!!

ρε μαστορα...αν δεν εμπιστευεσαι τον γιατρο του κατ μιλα με τον δικο σου !!!!!

ελεος πια....και η βλακεια εχει τα ορια της !!!!!!!!!!

ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.ΚΑΙ ΑΜΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΟΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ ΣΚΕΨΟΥ ΑΝ ΤΙΣ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΩ Η ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΟΥ.ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝΕ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.

περαστικα και καλα ξεμπερδεματα !!!!!!!!

:wave2:

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
29/01/2007, 12:40
ΟΚ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΣΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΑΠΛΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΝΩ ΠΗΓΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΧΡΟΝΟΣ!!!ΔΕΝ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΔΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ 3 ΩΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΑΝΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ ΕΙΧΕ ΧΑΘΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ!!!!!ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΒΙΔΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΜΕ ΑΠΛΗ ΕΝΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥΔΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΩ!!ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΘΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟΥ.ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΕΙ ΑΘΤΗ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ. :wave2:

Respect
29/01/2007, 12:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από yianvoul

στην δικη σου περιπτωση δεν ξερω τι γινεται..
να ξερεις ομως ο γιατρος ηθελε φακελλακι για να σε προχωρησει στην υποθεση σου και γενικοτερα ν ασχοληθει....
ξερεις εχει και αυτος ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ........
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Eυτυχώς, γιατί άρχισα να πιστεύω πως μόνο εγώ είμαι καχύποπτος!! :winka: