Πριν απο ενα χρονο περιπου χτυπησα με την μηχανη σπασιμο κνημης, αστραγαλου, κοπηκε ο τενοντας, και ειχανε πειραχτει καποιοι συνδεσμοι.Μετα απο πολυ μεγαλη ταλαιπωρια μπηκε μια βιδα στον αστραγαλο που βγηκε σχετικα γρηγορα, εμεινε ομως μεσα μια λαμα με τεσσερις βιδες στην κνημη,την οποια θα πρεπει(?)να την βγαλω τωρα.Την προηγουμενη δευτερα και αφου ειχα επικοινωνια με την γιατρο που με χειρουργησε στο κατ της κηφισιας πηγα οπως μου ειπε για να με δει.Εγω δεν ειχα πιει νερο ουτε ειχα φαει κατι μηπως και γινει η επεμβαση εκεινη την μερα αμ δεμε στελνει για ακτινογραφια και μου λεει ελα την αλλη δευτερα να σε δω!!Μενω στο παγκρατι μεσο δικο μου δεν πηρα για το ενδεχομενο οτι μπορει να μου εβγαζε την λαμα εκεινη την μερα και αναγκαστηκα να πληρωσω σε ταξι πηγενελα 15 ευρω!Καλα ρε γιατρε λεω δεν μπορουσες να μου το πεις να βγαλω στο ικα της περιοχης μου μια μην ερχομαι τοση διαδρομη τσαμπα?Δεν το συνεχισα και εφυγα δεν ειπαμε κατι αλλο και σκεφτομουνα οτι τελικα ουτε για αυτη την δευτερα δεν ξερω τι θα γινει τελικα,αποφασιζω λοιπον να παρω τηλεφωνο για να μαθω και να κανονισω και για την δουλεια μου να ενημερωσω οτι για κανα 15 μερες μεχρι να κοπουν τα ραμματα θελει ακινισια(?)να μην εχω φαει και να μην εχω πιει νερο?Τι θα κανω τελικα εγω την δευτερα?ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ!!!
Αφου ρε γιατρε την προηγουμενη δευτερα εκει ημοθνα γιατι δεν την ειδες τοτε και δεν κανονιζαμε τοτε Ε?Αυτο που με τσαντιζει περισσοτερο ειναι η ανομονη γιατι ειμουνα ετοιμος κυριως ψυχολογικα μετα απο αυτα που επαθα μεσα στο κατ για να την βγαλω απο την προηγουμενη δευτερα.ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΤΗ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ?