PDA

View Full Version : ΟΣΦΠ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΙΝΑ

Σελίδες : 1 2 [3]

arxaios
02/02/2007, 19:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ελα να φανερωνεστε ολες.....

ο droopy επανηλθε...:wacko:

ανησυχουσα γιατι ηταν εφτα και μοιραζοντουσαν 4 - 3

ενω τωρα μια χαρα 4 - 4
Εχεις ξεχάσει τον ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗ που αυτή την τετάρτη συνέλλεξε ένα Α.....Ι ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ !!!!!!!!
Το οποίο του προκάλεσε προφανώς και δυσπεψία και γι'αυτό δεν εμφανίζεται .......

el_hymador
02/02/2007, 19:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Εχεις ξεχάσει τον ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗ που αυτή την τετάρτη συνέλλεξε ένα Α.....Ι ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ !!!!!!!!
Το οποίο του προκάλεσε προφανώς και δυσπεψία και γι'αυτό δεν εμφανίζεται .......

...οχι ρε πουστη μου!!

παλι μοιραζοντε μονοπαντα...5 - 4 .....καμια αλλη να εχουμε παλι ζυγο αριθμο?

el_hymador
02/02/2007, 19:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
:confused: :confused:

Τι θελει να πει ο ποιητης ?? :confused:

4 στο δεξι και 4 στο αριστερο ρε φιλε...:beer: :rotflmao: :wave2:

vangelis 64
03/02/2007, 04:09
Ελα....ποιός μοιράζει τώρα; :lol:

blueblack
03/02/2007, 07:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ελα....ποιός μοιράζει τώρα; :lol:

ΚΑΤΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ΕΣΥ......!!!!!!!

Χειρότερος άπό μένα είσαι.....
Τό μαχαίρι καί τό καρπούζι τό έχει σήμερα ό ΠΑΟΚ.....
Μετά θά μιλήσουμε γιά μάς.....
Πολλά έξαρτώνται άπό τήν Τούμπα.....
Καί θυμίσου ότι χάσουμε θά είναι μέχρι τήν 26η άγωνιστική, μέχρι έκεί
θά κριθεί ή 2η θέση.........γιαυτήν μιλάω ......τό πουλάκι πέταξε....

:wave2:

vangelis 64
03/02/2007, 16:26
Ε,δουλεύω βράδυ,τί να κάνουμε!

Πάντως,φίλε iriniaa,αυτό που μ' ενδιαφέρει προσωπικά,είναι να δώ επιτέλους μια καλοστημένη ομάδα με διάρκεια και ποιότητα.
Αν αυτό κοστίσει κανά δυο πρωταθλήματα ακόμα,ας πάει και το παλιάμπελο!Οχι πως θα με πείραζε να δώ την ΑΕΚ πρωταθλήτρια,αλλά δεν τραβάω ζόρι μ' αυτό.
Και δεν πιστεύω ότι ο τίτλος έχει κριθεί σε περίπτωση νίκης μας αύριο.
Αυτός ο Ολυμπιακός είναι απλά για τα μπάζα και είναι εύκολο(υπό νορμάλ συνθήκες)ν' αρχίσουν οι χαστούκες.Βέβαια,το δύσκολο θα είναι να υπάρχει μια σχετικά ίση αντιμετώπιση από διαιτησίες κλπ ,οπότε καλώς λες αυτά που λες.
Το σπαστικό με μάς είναι ότι,όταν δεν παίζουμε μπάλα ή κάνουμε μαλακίες,την πληρώνουμε.
Ο Ολυμπιακός από την άλλη κερδίζει.
Σίγουρα βοηθιέται,αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες τον αντιμετωπίζουν σαν την Μπάγιερν!Πιστεύουν ότι παίζουν με καμμιά υπερομάδα.Τον Ριβάλντο δεν τον πλησίαζε κανένας και τον βλέπαμε να κάνει τακουνάκια,τσαλιμάκια,να βγάζει ασσίστ με την άνεσή του,να ντριπλάρει,να σκοράρει,να να να .....Ωσπου ο προπονητής τού ΠΑΣ έκανε το προφανές και τον άφησε σαν απλή αναφορά στο φύλλο αγώνος.Κι έμεινε ο Τζόρτζεβιτς-ένα από τα καλύτερα χάφ στη Ελλάδα και με μια από τις χειρότερες μεταβιβάσεις-να τρέχει ασταμάτητα και να προσπαθεί να κάνει παιχνίδι(!).
Ο Στολτίδης να τρέχει και να μην προλαβαίνει,ο Καστίγιο να ζεί σ' έναν άλλο πλανήτη και στην άμυνα ένας Σέζαρ που κοντεύει να τα χάσει.Αμυνα τραγική,εκτός τού Νικοπολίδη που είναι εγγύηση.
Και τα παίρνει τα παιχνιδάκια φίλε μου!Θέλεις η φανέλλα κι η ιστορία,θέλεις το σπρώξιμο...τα παίρνει!Τη στιγμή που η ομάδα σου(και ομάδα μου)παίρνει τ' αρχίδια μου!
Και βγαίνουν οι γαύροι και σού λένε,ο μαυροπίνακας λέει +8.Κι έχουνε δίκηο!
Εσύ κύριε τι έκανες;Πάς στην Τούμπα κι αρπάζεις 2;Πάς στο Καυτατζόγλειο και ισοφαρίζεσαι μ' αυτόν τον τρόπο;Πάς στο Ηράκλειο και το αρπάζεις από 35 μέτρα και δεν ανταποδίδεις;Βάζεις αυτογκόλ στο Καραϊσκάκη και χάνεις ευκαιρίες;ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ!!!!!
Εγώ συμφωνώ ότι σπρώχνονται οι γαύροι.Αντε και να συμφωνήσω ότι εσύ δεν σπρώχνεσαι.
Πού είναι τα αποτελέσματά σου;Τι είπες;Ατυχία;Δεν υπάρχει ατυχία.Υπάρχει ικανότητα!
Κέρδισε αύριο για να μού δείξεις πως την έχεις!!!

:beer:

STOYBI
03/02/2007, 17:44

Πάντως,φίλε iriniaa,αυτό που μ' ενδιαφέρει προσωπικά,είναι να δώ επιτέλους μια καλοστημένη ομάδα με διάρκεια και ποιότητα.
Αν αυτό κοστίσει κανά δυο πρωταθλήματα ακόμα,ας πάει και το παλιάμπελο!Οχι πως θα με πείραζε να δώ την ΑΕΚ πρωταθλήτρια,αλλά δεν τραβάω ζόρι μ' αυτό.
Αυτός ο Ολυμπιακός είναι απλά για τα μπάζα και είναι εύκολο(υπό νορμάλ συνθήκες)ν' αρχίσουν οι χαστούκες.Βέβαια,το δύσκολο θα είναι να υπάρχει μια σχετικά ίση αντιμετώπιση από διαιτησίες κλπ ,οπότε καλώς λες αυτά που λες.
Το σπαστικό με μάς είναι ότι,όταν δεν παίζουμε μπάλα ή κάνουμε μαλακίες,την πληρώνουμε.
Σίγουρα βοηθιέται,αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες τον αντιμετωπίζουν σαν την Μπάγιερν!Πιστεύουν ότι παίζουν με καμμιά υπερομάδα.Τον Ριβάλντο δεν τον πλησίαζε κανένας και τον βλέπαμε να κάνει τακουνάκια,τσαλιμάκια,να βγάζει ασσίστ με την άνεσή του,να ντριπλάρει,να σκοράρει,να να να .....Ωσπου ο προπονητής τού ΠΑΣ έκανε το προφανές και τον άφησε σαν απλή αναφορά στο φύλλο αγώνος.Κι έμεινε ο Τζόρτζεβιτς-ένα από τα καλύτερα χάφ στη Ελλάδα και με μια από τις χειρότερες μεταβιβάσεις-να τρέχει ασταμάτητα και να προσπαθεί να κάνει παιχνίδι(!).
Ο Στολτίδης να τρέχει και να μην προλαβαίνει,ο Καστίγιο να ζεί σ' έναν άλλο πλανήτη και στην άμυνα ένας Σέζαρ που κοντεύει να τα χάσει.Αμυνα τραγική,εκτός τού Νικοπολίδη που είναι εγγύηση.
Και τα παίρνει τα παιχνιδάκια φίλε μου!Θέλεις η φανέλλα κι η ιστορία,θέλεις το σπρώξιμο...τα παίρνει!Τη στιγμή που η ομάδα σου(και ομάδα μου)παίρνει τ' αρχίδια μου!
Εσύ κύριε τι έκανες;Πάς στην Τούμπα κι αρπάζεις 2;Πάς στο Καυτατζόγλειο και ισοφαρίζεσαι μ' αυτόν τον τρόπο;Πάς στο Ηράκλειο και το αρπάζεις από 35 μέτρα και δεν ανταποδίδεις;Βάζεις αυτογκόλ στο Καραϊσκάκη και χάνεις ευκαιρίες;ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ!!!!!
Εγώ συμφωνώ ότι σπρώχνονται οι γαύροι.Αντε και να συμφωνήσω ότι εσύ δεν σπρώχνεσαι.
Πού είναι τα αποτελέσματά σου;Τι είπες;Ατυχία;Δεν υπάρχει ατυχία.Υπάρχει ικανότητα!

+ 10000 !!!!!! Κατα 98 % !!

Μπραβο βρε φιλε !!!!

:beer: :beer: :beer:

blueblack
03/02/2007, 21:02

ΦΙΛΕ ΒΑΓΓΕΛΗ....................

Ή όμάδα μας θεωρώ πώς αύτή τή στιγμή είναι στό ίδιο καζάνι μέ τούς γαύρους.....
Αύτοί έχουν τίς 2-3 μονάδες καί έμείς τό σύνολο........
Ή μεγάλη μας όμως διαφορά ξέρεις πιά είναι...?????

ΤΟΝ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ....τόν έχεις άκουστά....?????????

Ε λοιπόν αύτή είναι ή διαφορά μας......
Αύτοί όταν τά άστέρια τους ,δέν μπορούν, είναι τραυματίες κ.λ.π..........έχουν αύτό τό
μαγικό χέρι τού Άρχαίου Έλληνικού Θεάτρου.....
ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΩΖΟΝΤΑΙ.........

vangelis 64
04/02/2007, 02:57
Εγώ ρε φίλε ξέρεις τι απαιτώ απ' την ομάδα μου;Να έχει αξιοπρέπεια!
Ξέρεις πόσο άσχημα ένοιωσα ,όταν σ' αυτό το γαμημένο ματς με το γαύρο,τούς είδα να πέφτουνε κάτω σαν τα βελανίδια;Ηταν η ίδια ομάδα που τους πηδαγε με 10 και με 9 μέσα κι έξω!
Αυτό το πράγμα δεν το δέχτηκα ποτέ μου.Εχω παίξει ποδόσφαιρο-έστω και Δ΄ εθνική-και ξέρω πώς είναι να δίνεις μάχες σώμα με σώμα,να σε βρίζουν,να σε φτύνουν και,ειλικρινά δεν υπήρχε για μένα μεγαλύτερη καύλα από το να κάνω ποδιές στο βλάχο που με κλώτσαγε και μ' έβριζε.
Ε, αυτή την απαίτηση έιχα και τότε από τους παίχτες τής ΑΕΚ.Να παίξουνε τη μπάλα τους κι ας χάσουνε γαμώ την πουτάνα μου!
Τι παράγκες ,τι παρασκήνιο και τα παπάρια μου κουνιούνται παλινδρομικώς!
Εχεις ομάδα κύριε;Μπαίνεις μέσα και παίζεις την μπάλα σου.Ο διαιτητής,αν θέλει,θα σού τα σπάσει μέχρι αγανάκτησης για να πετύχει το σκοπό του,αλλά εσύ θα έχεις κάνει το καθήκον σου.
Και ναι!Υπάρχει πολλή βρωμιά στο ποδόσφαιρο(Καλέ τι μάς λες:lol: :lol: )Είναι φοβερό το συναίσθημα τού κάθε πιτσιρίκου ποδοσφαιριστή,το να μπαίνει στα αποδυτήρια ο ίδιος ο πρόεδρος και νά λέει " σήμερα χάνουμε".
Ε λοιπόν αγαπητέ iriniaa,αισθάνομαι υπερήφανος,σήμερα στα 43 μου,που δεν έπαιξα αυτό το παιγνίδι τότε.Ωσπου με κάνανε στη μπάντα!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Και εδώ και 20 περίπου χρόνια,ούτε στο γήπεδο πάω ούτε ασχολούμαι όπως τότε.
Παραμένω όμως ΑΕΚτζής και γουστάρω με 1000 αυτή τυν παρέα τού φόρουμ!

Νά' στε καλά ρε μάγκες και αύριο(δηλαδή σήμερα) θα σάς πηδήξουμε αλύπητα σκατόγαυροι!!:wave2:

blueblack
04/02/2007, 04:52
Εγώ ρε φίλε ξέρεις τι απαιτώ απ' την ομάδα μου;Να έχει αξιοπρέπεια!
Ξέρεις πόσο άσχημα ένοιωσα ,όταν σ' αυτό το γαμημένο ματς με το γαύρο,τούς είδα να πέφτουνε κάτω σαν τα βελανίδια;Ηταν η ίδια ομάδα που τους πηδαγε με 10 και με 9 μέσα κι έξω!
Αυτό το πράγμα δεν το δέχτηκα ποτέ μου.Εχω παίξει ποδόσφαιρο-έστω και Δ΄ εθνική-και ξέρω πώς είναι να δίνεις μάχες σώμα με σώμα,να σε βρίζουν,να σε φτύνουν και,ειλικρινά δεν υπήρχε για μένα μεγαλύτερη καύλα από το να κάνω ποδιές στο βλάχο που με κλώτσαγε και μ' έβριζε.
Ε, αυτή την απαίτηση έιχα και τότε από τους παίχτες τής ΑΕΚ.Να παίξουνε τη μπάλα τους κι ας χάσουνε γαμώ την πουτάνα μου!
Τι παράγκες ,τι παρασκήνιο και τα παπάρια μου κουνιούνται παλινδρομικώς!
Εχεις ομάδα κύριε;Μπαίνεις μέσα και παίζεις την μπάλα σου.Ο διαιτητής,αν θέλει,θα σού τα σπάσει μέχρι αγανάκτησης για να πετύχει το σκοπό του,αλλά εσύ θα έχεις κάνει το καθήκον σου.
Και ναι!Υπάρχει πολλή βρωμιά στο ποδόσφαιρο(Καλέ τι μάς λες:lol: :lol: )Είναι φοβερό το συναίσθημα τού κάθε πιτσιρίκου ποδοσφαιριστή,το να μπαίνει στα αποδυτήρια ο ίδιος ο πρόεδρος και νά λέει " σήμερα χάνουμε".
Ε λοιπόν αγαπητέ iriniaa,αισθάνομαι υπερήφανος,σήμερα στα 43 μου,που δεν έπαιξα αυτό το παιγνίδι τότε.Ωσπου με κάνανε στη μπάντα!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Και εδώ και 20 περίπου χρόνια,ούτε στο γήπεδο πάω ούτε ασχολούμαι όπως τότε.
Παραμένω όμως ΑΕΚτζής και γουστάρω με 1000 αυτή τυν παρέα τού φόρουμ!

Νά' στε καλά ρε μάγκες και αύριο(δηλαδή σήμερα) θα σάς πηδήξουμε αλύπητα σκατόγαυροι!!:wave2:

MΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..............

Καί γώ στήν Γ' έπαιξα όταν δέν ύπήρχε Δ'..............
Άπλά σού έγραψα τό τί συμβαίνει......
Καί γώ θυμάμαι τά χρόνια τής παντοδυναμίας τους πώς τούς νικάγαμε πάντα λιγώτεροι
μέ Ποντίκηδες καί σία.......
Τώρα σέ κείνο τό μάτς.....βαρέθηκαν νά πολεμάν βρέ άδερφέ,βαρέθηκαν.....
Όταν βλέπεις τόν άλλον νά πηγαίνει νά φτύνει τό βοηθό στη μάπα καί τό κοράκι
νά άποβάλει έσένα...............τί νά κάνεις ή τά παρατάς ή τραβάς ένα σουτ στή μάπα
καί φεύγεις άπό τό γήπεδο............!!!!!!!!

Μήπως δέ τόκαναν κι αύτό....????
Ό Γκούμας έκανε άναπαράσταση είπε.......καί γέλασε τό παρδαλό κατσίκι...
Ό Κασάπης ,μέλος τής Έθνικής άρπαξε 24 άγωνιστικές χωρίς άναστολή,Μανωλάς 12 κ.λ.π....
Η ΑΔΙΚΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΦΙΛΕ...............

Τώρα τό πάθος γιά τή νίκη είναι άλλη ίστορία,.........πόσο πάθος νάχει ό Μαντούκα .........
καί ό Σέζαρ...????
Άλλά καί όλοι οί άλλοι στήν έποχή μας...?????

Άντε καλημέρα......

ΥΓ. Πώς είναι ό Πόρος σήμερα...???
Πολλά χρόνια.......πολλά πρίν...

ΥΓ.2 Είδες χθές πώς τό κοράκι έβαλε τά βαζελάκια στό παιχνίδι.......είδε χέρι καί πάρτο 1-1
Σέ μάς όμως ΔΕΝ ΕΙΔΕ τόν Ήλιάδη στό 0-0 πού έπαιξε μπάσκετ......άφού έπαιξες
μπάλλα ξέρεις τί σημαίνει αύτό.....!!!!!!!

vangelis 64
04/02/2007, 14:27
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
[B]MΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..............

Καί γώ στήν Γ' έπαιξα όταν δέν ύπήρχε Δ'..............
Άπλά σού έγραψα τό τί συμβαίνει......
Καί γώ θυμάμαι τά χρόνια τής παντοδυναμίας τους πώς τούς νικάγαμε πάντα λιγώτεροι
μέ Ποντίκηδες καί σία.......
Τώρα σέ κείνο τό μάτς.....βαρέθηκαν νά πολεμάν βρέ άδερφέ,βαρέθηκαν.....
Όταν βλέπεις τόν άλλον νά πηγαίνει νά φτύνει τό βοηθό στη μάπα καί τό κοράκι
νά άποβάλει έσένα...............τί νά κάνεις ή τά παρατάς ή τραβάς ένα σουτ στή μάπα
καί φεύγεις άπό τό γήπεδο............!!!!!!!!

Μήπως δέ τόκαναν κι αύτό....????
Ό Γκούμας έκανε άναπαράσταση είπε.......καί γέλασε τό παρδαλό κατσίκι...
Ό Κασάπης ,μέλος τής Έθνικής άρπαξε 24 άγωνιστικές χωρίς άναστολή,Μανωλάς 12 κ.λ.π....
Η ΑΔΙΚΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΦΙΛΕ...............

Τώρα τό πάθος γιά τή νίκη είναι άλλη ίστορία,.........πόσο πάθος νάχει ό Μαντούκα .........
καί ό Σέζαρ...????
Άλλά καί όλοι οί άλλοι στήν έποχή μας...?????

Άντε καλημέρα......

ΥΓ. Πώς είναι ό Πόρος σήμερα...???
Πολλά χρόνια.......πολλά πρίν...

ΥΓ.2 Είδες χθές πώς τό κοράκι έβαλε τά βαζελάκια στό παιχνίδι.......είδε χέρι καί πάρτο 1-1
Σέ μάς όμως ΔΕΝ ΕΙΔΕ τόν Ήλιάδη στό 0-0 πού έπαιξε μπάσκετ......άφού έπαιξες
μπάλλα ξέρεις τί σημαίνει αύτό.....!!!!!!!

Δεν έχεις κι άδικο.Με τέτοιες διαιτησίες σού γίνονται τα νεύρα τσατάλια και αντιδράς σπασμωδικά.Οταν είσαι όμως επαγγελματίας και όχι οπαδός όπως εμείς,οφείλεις να κρατήσεις χαρακτήρα.Οσο γίνεται τέλος πάντων!
Το χθεσινό ματς δεν το είδα και δεν έχω άποψη.Μπράβο στον ΠΑΟΚ που μπόρεσε και κέρδισε μια καλύτερη(βασει τής εμφάνισης της στο κύπελλο)ομάδα.
Πολλά χαιρετίσματα από τον συννεφιασμένο Πόρο και με τη νίκη απόψε!
:wave2: :wave2:

TROOPER
04/02/2007, 22:37
και με τη νίκη απόψε!
:wave2: :wave2: [/B]

την ποια????????????????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: