View Full Version : ΟΣΦΠ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΙΝΑ
alximistis
31/01/2007, 21:42
Και που λέτε παιδιά μου μία... μεγάλη ομάδα των Αθηνών η οποία αποκλείεται κάθε χρόνο από το τσου-λου και δεν περνάει ούτε καν στο ουέφα (για να μην ξεχνιόμστε) είχε πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ. Και μεις κάνουμε και μεις δείχνουμε και φέτος έρχεται το νταμπλ ξανά... και όλα αυτά τα άγρια του βουνού.
Η αλήθεια είναι ότι έκαναν φιλότιμες προσπάθειες!!! Τα έδωσαν όλα! Οι παίκτες! Ε και λιγουλάκι πράγματι λίγο όχι πολύ ο διαιτητής.
Αλλά υπολόγιζαν χωρίς τον ξενοδόχο!!!
Πάμε λοιπόν όλοι μαζί...
Σ αγαπάω ΓΗΤΑ!!! (Που λέει και το άσμα).
Άντε βρε αγαπούλες. Πάντα τέτοια...
πρωταθληταράδες μου!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Και που λέτε παιδιά μου μία... μεγάλη ομάδα των Αθηνών η οποία αποκλείεται κάθε χρόνο από το τσου-λου και δεν περνάει ούτε καν στο ουέφα (για να μην ξεχνιόμστε) είχε πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ. Και μεις κάνουμε και μεις δείχνουμε και φέτος έρχεται το νταμπλ ξανά... και όλα αυτά τα άγρια του βουνού.
Η αλήθεια είναι ότι έκαναν φιλότιμες προσπάθειες!!! Τα έδωσαν όλα! Οι παίκτες! Ε και λιγουλάκι πράγματι λίγο όχι πολύ ο διαιτητής.
Αλλά υπολόγιζαν χωρίς τον ξενοδόχο!!!
Πάμε λοιπόν όλοι μαζί...
Σ αγαπάω ΓΗΤΑ!!! (Που λέει και το άσμα).
Άντε βρε αγαπούλες. Πάντα τέτοια...
πρωταθληταράδες μου!!!
λεω κι εγω, δεν θα ανοιξει κανενας συζητηση...
:lol:
αξια ο ΠΑΣ στην επομενη φαση...
:wave2:
Ο ΠΑΣ να κερδιζει και ολοι οι αλλοι να παν να γ@μηθουν !!!
:smokin:
alximistis
31/01/2007, 21:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
λεω κι εγω, δεν θα ανοιξει κανενας συζητηση...
αξια ο ΠΑΣ στην επομενη φαση...
Μην μου το χαλάς!!!
Χώσε τίποτα να γίνει πανικός...
Μην μου το χαλάς!!!
Χώσε τίποτα να γίνει πανικός...
στα μεταξυ μας ρε φιλε...
:beer:
vangelis 64
31/01/2007, 21:54
Καθώς με προλάβατε στο τσακ,πάρτε ένα copy-paste
Αντε ρε πού πήγατε;Πού στα διάλα είσαστε;
Περιμένω τόση ώρα ν' ακούσω δυο λόγια για την καλύτερη ομάδα τής Ελλάδας,που κρύβει το τόπι άμα λάχει ναμμμ,τον παικταρά Καστίγιο,τον Ρίμπο που παίρνει τα παιγνίδια μόνος του(αλήθεια,έπαιζε σήμερα; ) και φυσικά το ρεσιτάλ προπονητικής τού Σιρτάκη
31/01/2007, 22:00
Μπα... είναι κουρασμένοι σήμερα.
Από αύριο θα αρχίσουν τα καλά.
OIKO 19... κάτι δεν πιστεύω να μου εξαφανιστείς αύριο... πάλι...
Μπα... είναι κουρασμένοι σήμερα.
ε ναι, τοσες σελιδες εχουμε γεμισει απο το πρωι...
ο ΠΑΣ ηταν ξεκαρφωμα μαλλον ε? χασαμε επιτηδες για να δικαιολογησουμε το πρωταθλημα..., τι εχετε να πειτε τωρα...
alximistis για να σου κανω τη χαρη ηταν αυτο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εγω απο το πρωι ειπα κατι....μπραβο στον πας...!
να μου το θυμαστε και στο ντερμπι θα χασουμε για να παρει αερα η αεκ !!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
εγω απο το πρωι ειπα κατι....μπραβο στον πας...!
να μου το θυμαστε και στο ντερμπι θα χασουμε για να παρει αερα η αεκ !!!
Θα ειναι πολυ μ@λ@κες εαν τους το δωσουν... Ειδικα φετος .... :sick:
vangelis 64
31/01/2007, 23:13
Καλέ σάς παρακαλώ,δώστε μας το παιχνιδάκι την Κυριακή μπας και πάρουμε αέρα και αρχίσουμε να κλάνουμε ένεκα που μάς τελείωσε κι η φασολάδα!!
Γιατί τον αέρα που είχατε πάρει εσείς,σάς τον έκοψε ο ΠΑΣ και,ως γνωστόν,ο πεθαμένος δεν κλάνει .
Επί τού θέματος όμως.Είδατε τι γίνεται όταν μια ομάδα τρέχει;Το είδε και ο Σιρτάκης κι άφησε τον Ριβάλντο 120' μέσα.:lol: :lol:
Ξεκούρασε πάντως τον Στολτίδη για να είναι έτοιμος με την ΑΕΚ,καθώς και τούς Οκκά και Μάριτς:rotflmao:
Αμ κι αυτός ο Ντομί .........τι μαδέρι είν' αυτό ρε παιδί μου!Ούτε με λαγουδέρα δεν στρίβει.Τον ξεπέρασε τον Ανατολάκη:rotflmao: :rotflmao:
Κοντολογής,αν η ΑΕΚ σταματήσει τις μαλακίες τών τελευταίων παιγνιδιών,θα πέσει μεγάλο γέλιο την Κυριακή.(περνάει κι ο βάζελος στο κύπελλο κατά πως δείχνουν τα πράγματα)
XΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ ............................
:evil: :evil: :evil:
76519
vangelis 64
01/02/2007, 00:06
Προσπαθώ να καταλάβω γιατί μού θυμίζει λίγο Βύντρα..λίγο Γκούμα...:lol: :lol:
el_hymador
01/02/2007, 00:06
Πολυ θρασος τα Ιωαννινα παντως...του χρονου τα βλεπω στο περιφερειακο πρωταθλημα να παιζουν με τον ΑΟ γιδοτυρι...:rolleyes:
Προσπαθησε ο ''φιλοτιμος'' διαιτητης με το πεναλτυ , αλλα προηγουμενος ο μιχαλακης ειχε παρει -αν ειναι ΔΥΝΑΤΟΝ!!! - την μπαλα με το χερι απο τον τερματοφυλακα...γαργαρα φυσικα....
τωρα οι αθερινο μαριδες το παιζουν μετριοπαθεια και ''σιγα μωρε και τι εγινε?''...πολυ γελιο εχουν...:lol: :rotflmao:
περαστικα ... :D
...ειναι αληθεια οτι μετα την ληξη εγιναν τσαμπουκαδες μεταξυ αθερινο παικτων και μαριδοφιλαθλων? :wacko:
τεσπα , spam τωρα....κανονικα θα επρεπε να κερδιζαμε τον γαυρο του βορρα με δυο γκολ ...ενα με οφ σαϊτ και ενα με επιθετικο φαουλ , για να ανταποδωσουμε τις μαλακιες τους...αντ΄αυτου κερδισαμε το ματς δικαια παιζοντας καλη μπαλα και κυριως με τσαμπουκα....
η ρεβανς σε λιγες μερες στο πρωταθλημα....
lampros_fazer
01/02/2007, 00:10
Πέρα από το ασάλιωτο φυστίκι,ο ΠΑΣ έμπαιξε μπαλάρα..1000 μπράβο του..
Μακάρι να παίζαμε και μεις έτσι..
Του άξιζε του γαύρου..
76522
Nα δω τώρα τι ακριβώς θα συλλέξει ο γνωστος σε όλους Κουποσυλλέκτης .................
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Προς το παρόν σύλλεξε ένα ..........................
ετσι αρουραιοι....τετοιες ωρες να βγαινετε !!!!!!!!!!!!
:a17:
el_hymador
01/02/2007, 00:19
Παιδια κουραγιο!!! το κυπελο Ελλαδας χασατε....
για το κυπελο UEFA εχετε ελπιδες!!!....:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
Vstrommer71
01/02/2007, 00:33
Εγω προς -νοημονες-οπαδους του ΟΣΦΠ θα κανω μερικες ερωτησουλες....
1)Σας αρεσε η εικονα με τους πεντε-δεκα ''επιστημονες'' που ειχαν κατεβει απο τα καγκελα και τσακωνονταν με τον καημενο τον παικτη του ΠΑΣ που τον ειχανε ριξει κατω με μπουκαλι απο την κερκιδα?
2)Σας αρεσε ο εκπληκτικος διαιτητης ο οποιος κιτρινισε ολη την ομαδα του ΠΑΣ και εδωσε-αυτο κι αν ειναι απο τα απιστευτα-κιτρινη καρτα στον τερματοφυλακα τωμ Ιωαννινων στο....47'!!!!
Εν τελει αυτο το ειδος των μπουμπουκιων που αποτελει την κερκιδα στο Καραϊσκακη(οι υπολοιποι φιλοι του Ολυμπιακου αποκλειονται λογω καρτων,διαρκειας των συνδεσμων κλπ) κολακευει αυτο το μεγαλο πραγματικα μεγεθος που λεγεται Ολυμπιακος?
Μπραβο στον ΠΑΣ γιατι οι παικτες του εκαναν ενα θαυμα εναντια στον Ολυμπιακο,στο γηπεδο που εβραζε και τον διαιτητη που ΟΠΟΤΕ εφευγε μπαλια στα μετοπισθεν της αμυνας του Ολυμπιακου ειχαν το σημαιακι ετοιμο....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
1)Σας αρεσε η εικονα με τους πεντε-δεκα ''επιστημονες'' που ειχαν κατεβει απο τα καγκελα και τσακωνονταν με τον καημενο τον παικτη του ΠΑΣ που τον ειχανε ριξει κατω με μπουκαλι απο την κερκιδα?
2)Σας αρεσε ο εκπληκτικος διαιτητης ο οποιος κιτρινισε ολη την ομαδα του ΠΑΣ και εδωσε-αυτο κι αν ειναι απο τα απιστευτα-κιτρινη καρτα στον τερματοφυλακα τωμ Ιωαννινων στο....47'!!!!
Εν τελει αυτο το ειδος των μπουμπουκιων που αποτελει την κερκιδα στο Καραϊσκακη(οι υπολοιποι φιλοι του Ολυμπιακου αποκλειονται λογω καρτων,διαρκειας των συνδεσμων κλπ) κολακευει αυτο το μεγαλο πραγματικα μεγεθος που λεγεται Ολυμπιακος?
Μπραβο στον ΠΑΣ γιατι οι παικτες του εκαναν ενα θαυμα εναντια στον Ολυμπιακο,στο γηπεδο που εβραζε και τον διαιτητη που ΟΠΟΤΕ εφευγε μπαλια στα μετοπισθεν της αμυνας του Ολυμπιακου ειχαν το σημαιακι ετοιμο....
1)οχι !!!!!!!!
2)κατα το ημισι εχω μια ενσταση.δεν θεωρω οτι η διαιτησια μας πηγε.ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ!!!(μην παρεξηγηθω κιολας).την απαντηση στο γιατι κιτρινισε ολη την ομαδα θα την παρεις αν μου πεις με ποιον παιζει στην επομενη φαση,καθως επισης και το ποσα λεπτα ητανε κατω οι παιχτες του πας.
εχετε πολυ πλακα ρε παιδια...
οταν κερδιζουμε κερδιζουμε με "βοηθεια", κοινως δουλευει η παραγκα...
οταν μας κερδιζουν μας κερδιζουν κατα λαθος και μετα θα πληρωσουν γι'αυτο που εκαναν...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
el_hymador
01/02/2007, 00:50
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΓΑΥΡΟΙ....ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ!!!
76523
Vstrommer71
01/02/2007, 01:08
οταν μας κερδιζουν μας κερδιζουν κατα λαθος και μετα θα πληρωσουν γι'αυτο που εκαναν...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Eνταξει,χαβαλες να γινεται και η καζουρα ειναι μεσα στο προγραμμα!
Παντως καλα εκανε το Χαϊδαρι που μας απεκλεισε,πολυ καλα εκανε και ο ΠΑΣ κι εβγαλε εξω τον Ολυμπιακο.Αποδεικνυουν οτι υπαρχουν(και καλα κανουν) οι εκπληξεις!
Ασχετο εαν οι περισσοτεροι οπαδοι θελουνε σωνει και καλα να κερδισει με καθε τροπο η ομαδα τους.Εγω σκοτιστηκα,αν παιξει καλα ο αντιπαλος ας χασουμε!:beer:
o_gavros
01/02/2007, 01:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
1)Eιλικρινά ρε φίλε πιστεύεις ότι μας άρεσε αυτό?
2)Είχε πιστεύεις άδικο στις κάρτες?ειλικρινά.
μήπως πρόσεξες πόσοι & πόσες φορές ήταν κάτω οι παίκτες του ΠΑΣ???
μου θυμίσαν ένα άλλο "ένδοξο" σωματείο καπου απ'τα Φιλαδελφεια...κουφάλες ξεκινήσατε κίνημα!:lol:
να μου έλεγες για το πέναλτυ να συμφωνήσω μαζί σου.όχι για τις κάρτες...
Εντέλει μπράβο στον ΠΑΣ γιατί για αυτοί σήμερα γράψανε ιστορία.
εμείς προχωράμε με το ίδιο σκεπτικό.ότι χρειαζεται να γίνει,χρειάζεται ουτως ή άλλως κι ας περνάγαμε.το καλοκαίρι ξήλωμα.
ί
giobazolias
01/02/2007, 03:19
θελω να ζητησω συνγνωμη που εγω ο ανοητος και αφελης, πιστευα οτι στην ελλαδα υπαρχει παραγκα (συμπλεγμα κοκκαλη/γκαγκατση/διαιτησια)
ο διατητης κυριος κοΜΠογιαννιδης με διεψευσε!!!!!!!!
........ με το πεναλτυ -αντι για επιθετκο φαουλ- που εδωσε στον οσφπ ....... ΑΝΑΓΚΑΣΕ τον κοκκινο επιβητορα Vitor Borba Fereira Rivaldo και την παρεα του, να παιξει 120 λεπτα ποδοσφαιρο χωρις λογο.................................... 4 μερες πριν το ντερμπυ με την αεκ!
παρολο ομως τον αποκλεισμο του οσφπ............. στην παραταση φανηκε η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ .....ειδατε το ασφυκτικο πρεσινγκ, και τις διαδοχικες ευκαιριες των παικτων του οσφπ στη διαρκεια της παρατασης??????
δυστηχως αποκλειστηκε..................... αλλα δεν πειραζει, θα παρει το πρωταθλημα!!!!!!
το αξιζει!!!!!!!!!!!!!
::smokin:
ο σχολιαστης της ερτ..................ακουγονταν πολυ απογοητευμενος με τον αποκλεισμο του οσφπ απο τον κωλοΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ!!!!!!!!!!!
δεν μου αρεσει να βλεπω ανθρωπους που ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΩ -μεσω λογαριασμου της ΔΕΗ- να ειναι τοσο λυπημενοι!
:sick:
επισης
...............................εχω αρχισει να πιστευω πως ο οσφπ πρεπει να ειναι πολυ γενναιοδωρη ομαδα......μιας και καποιοι φιλοι του, θεωρουν πως ο οσφπ θα ΔΩΣΕΙ το ντερμπυ στην αεκ!!!!!!!!!
συγκινηθηκα
:bawl:
blueblack
01/02/2007, 06:50
KAKOMOIΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..................
Χθές τό βράδυ είδαμε άλλη μία παράσταση τού.........
ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ.......
Ένα σύγχρονο Κολοσσαίο πού κόχλαζε άπό 25000 Ρωμαίους, πού άπαιτούσαν...
ΑΡΤΟΝ ΟΙΝΟΝ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ.......
καί κάτω στήν άρένα τούς μονομάχους καί τά λιοντάρια νά έτοιμάζονται
νά κατασπαράξουν τούς χριστιανούς........
Καί ώς έκ θαύματος,ώς διά μαγείας.............
Η ΦΙΕΣΤΑ ΧΑΛΑΕΙ........!!!!!!!!!!!!!!
Ό αύτοκράτορας έχει κατεβάσει τό χέρι, άλλά οί χριστιανοί άνθίστανται,
καί ένα μαγικό χέρι τούς σώζει......
Καί οί Ρωμαίοι στήν κερκίδα ..ΕΞΑΓΡΙΩΝΟΝΤΑΙ............καί άρχίζουν
νά δυσανασχετούν,μερικοί όρμάνε μέσα στήν άρένα γιατί δέν βλέπουν
αίμα,κάποιοι άλλοι χτυπάνε οί ίδιοι τούς άτυχους....!!!!!!!
Όμως ,άκόμα καί ό ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ τών Ρωμαίων ,μαζί μέ τό έπιτελείο του
ντυμένοι στά μαύρα ,δέν καταφέρνουν νά ίκανοποιήσουν τό κοινό.......
ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.........
ΑΥΤΟ ΖΗΣΑΜΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ..........!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ................
Μέχρι τώρα βλέπαμε καί ζούσαμε τήν ......ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ........
ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΟΜΩΣ........
έχω νά δώ πολλά χρόνια,ίσως άπό τόν καιρό πού γύρισε ό Γιουγκοσλάβος
στήν Φιλαδέλφεια μέ κόκκινα.......
ΟΠΟΙΑ ΝΤΡΟΠΗ..........
Καί νά ξευτελίζεσαι,καί νά μήν πετυχαίνεις τό σκοπό σου.......
Καί γώ τί θά κάνω...???
Πώς θά πανηγυρίσω μετρώντας κούπες....????
Πώς θά τή βγάλω μέχρι νά πάρω τού χρόνου τό Ούέφα...????
ΕΥΤΥΧΩΣ πού ύπάρχει τό πρωτάθλημα,εύτυχώς γιατί έγώ έμαθα.......
ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΩ........
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΝΩ....!!!!!!!!!
Τί νά κριτικάρω άπό αύτό τό παιχνίδι,...........ένα θά πώ ,ότι τό θέλανε τόσο πολύ
οί άνθρωποι,ΑΛΛΙΩΣ......δέν έξηγείται
ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ..........
Κόλπο γκρόσσο τό κοράκι στό κλέψιμο τού Γκάλη άπό τόν Πρέλεβιτς......
Ένας παίκτης πού έπρεπε νά είναι έξω γιατί παίρνει τή μπάλα μέ τό χέρι..
ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ τού τερματοφύλακα,+ τήν κίτρινη πού είχε + τό μπινελίκι
πού έριχνε συνέχεια.......ΘΡΑΣΟΣ.......ΘΡΑΣΟΣ......ΘΡΑΣΟΣ.....
ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ........
καί έρχεται ό νέος καλλιτέχνης ,γιατί οί Ζωγράφοι δέν θά τελειώσουν ποτέ,καί άντί
νά δώσει τήν κίτρινη.......ΒΛΕΠΕΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.....
Πάρε τό πρώτο γκόλ,προσφορά τής παράγκας.......καί έδώ είμαστε
Οί Γιαννιώτες πέφτουν κάτω μόνοι τους Τζόρτζεβιτς καί Μάριτς....ΔΕΝ ΒΑΡΑΝΕ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ...
Πλάγια,φάουλ............ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ....???
Τό γήπεδο ΓΕΡΝΕΙ.......
Καβάλλα ό Κωνσταντίνου στό σέντερ-μπάκ 3-4 φορές πάρε καί τό δεύτερο μέ τό γνωστό
τρόπο Σόλιντ, γιουρούσι,σπρώχτε,ή νά πάρουμε κανένα πέτσινο φάουλ άπό έξω,
ό Ρίμπο νάναι καλά.....
Έλα όμως πού ή μπάλλα.....ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ.......καί όταν κουτουλάνε τά δυό άστέρια
άπό τίς μεταγραφές.........ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ......
Όλα πάνε στράφι καί μένει ή ξευτίλα..........
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΝΑΜΕ ΡΕΖΙΛΙ..........
καί οί Ρωμαίοι στήν κερκίδα,όταν ό Γκάλης έκλεψε τή μπάλλα άπό τόν Πρέλεβιτς.....
ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ.......
ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ.......μόνο αύτό ζητάνε....!!!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ..........ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ........
Γιατί έκαναν αύτό πού δέν μπορούμε νά κάνουμε έμείς.............
Μπήκανε στό βόθρο,στά σκατά.........καί
βγήκανε μυρίζοντας κολώνια....!!!!!!!!!!!!!!
Γιά νά δούμε.........ΑΕΚ...........έσύ τήν Κυριακή......
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ....??????????????
ΥΓ. Κάποιος φίλος έγραψε ότι μέχρι καί ό Τόλιας πήρε κίτρινη γιά καθυστέρηση πολύ νωρίς ,μέχρι καί αύτός πού έφαγε τό μπουκάλι στό κεφάλι...
Ύπάρχουν καί χειρότερα φίλε.....
Ό Σορεντίνο στό Καραισκάκη πήρε κίτρινη γιά καθυστέρηση όταν χάναμε καί αύτοί
ΗΤΑΝ ΜΕ 10.......:lol: :rotflmao:
ΥΓ.2 Όπως τό τονίζει καί κάποιος φίλος στή ΝΕΤ είχαν μνημόσυνο......
Άκούστε τήν άκριβή έκφραση τού παρουσιαστή....
ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΓΙΝΕ.....Ποιανού κακό ρέ μάγκα..
πέταξε ,πέταξε πολλά.....μεγάλο κλάμμα.....μάλλον τά λεφτά τους κλαίνε....
Είχαν καί τό γνωστό παλικάρι τό βράδυ να κάνει άνάλυση τού άποκλεισμού.....!!!!!!!!!
el_hymador
01/02/2007, 07:44
ρε συ iriniaa.......
μην γραφεις ετσι ρε συ.........
γιατι........ξενερωνουμε........
στις διαμαχες ειμαστε............
ΧΩΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ!!!!
το κακο ειναι οτι τα παιρνεις πολυ σοβαρα ολα.........
τωρα.......τωρα , θα βγουν οι μαριδες και θα φτιαξετε ενα tread γεματο προβληματισμους για το που παει το Ελληνικο ποδοσφαιρο.......αν η Τουρκοκρατια εχει συμβαλλει στην ποιοτητα του θεαματος.......και ποια η σχεση της Οκτωβριανης επαναστασης με το 4 - 4 - 2.......
τον ηπιανε.......αυριο θα τον πιουμε και εμεις.......μεθαυριο εσεις.......χαβαλες να γινεται........
δεν εχω κακη προθεση.....φιλικα τα λεω......γιατι απλα δεν εξιζει τον κοπο.....:wave2:
ετσι αρουραιοι....τετοιες ωρες να βγαινετε !!!!!!!!!!!!
:a17:
Βγαίνουμε περίεργες ώρες γιατί γυρεύουμε ........................
ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ........................
ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και ξανά .......
Gandalf dr685sm
01/02/2007, 08:15
Αναμενόμενη η πρόκριση του ΠΑΣ. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
Δυστυχώς για το Ελληνικό ποδόσφαιρό , η διαιτησία (περισσότερο ο διαιτητής , λιγότερο οι επόπτες) ήταν τουλάχιστον "αχαρακτήριστη".
-Είδε χέρι του Κωνσταντίνου, στην φάση του goal και μπέρδεψε τις περιοχές και έδωσε πέναλτυ;
-Το καβάλημα , στην πάσα του , στον Μπαμπαγκίντα απο τον Κωνσταντίνου θα επιτρέπεται απο εδώ και πέρα σε όλες τις ομάδες;
- Το ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΥΦΟΣ του διαιτητή όταν έδινε φάουλ στον ΠΑΣ , και τις "αγκαλίτσες" με τους παίκτες του ΟΣΦΠ σε παρόμοιες φάσεις, μήπως θα ήταν καλό να τις έβλεπαν και κάποιοι άλλοι στην Super league που ορύωνται περί "ισότιμης αντιμετώπισης"' των μικρών ομάδων;
Το άλλο περίεργο που κανείς μας δεν έχει σχολιάσει ακόμα, είναι η "ευκολία" που ομάδες Β Εθνικής , "ρεζιλεύουν" τους μεγάλους.
Μπορεί στο Β αγώνα , ο ΠΑΣ να πήρε δύσκολη φοβερά νίκη, αλλά στον πρώτο αγώνα έκανε πάρτυ.
Το ίδιο και το Χαϊδάρι με εμάς.
Συμπέρασμα:
Η ποιότητα της Super League , είναι μόνο στην ρεμούλα και στο πως να κερδίσουν φράγκα χωρίς να επενδύσουν όμως. Μην μου πείτε τώρα οτι αν οι ομάδες μας, είχαν ποιότητα και σωστούς παίκτες , οι ομάδες της Β Εθνικής θα έκαναν διπλές νίκες και θα πέρναγαν τόσο εύκολα.
Και μετά μιλάμε για Ευρώπες κτλ.... Μωρέ ρεζίλι της Ευρώπης ανεξαιρέτως είμαστε. Απλά οι χθεσινοί ηττημένοι , γίνονται χειρότεροι , γιατί κάνουν και δηλώσεις περί κατσαρολικών στο Ευρωπαϊκό στερέωμα.
Α ...και φίλε Trooper...χθες δεν το έδωσε η ομάδα σας. ΤΟ ΠΗΡΕ Ο ΠΑΣ... έχει μεγάλη διαφορά.
Και η μόνη δικαιολογία σας , αν χάσετε απο εμάς, τώρα θα είναι η κούραση που εισπράξατε απο τα 120 λεπτά ΤΡΕΧΑΛΑΣ απο τους Γιαννιώτες. Αλλιώς σε εμάς δεν το δίνετε το παιχνίδι. Ειδικά μετά απο αυτή την ήττα.
Gandalf
blueblack
01/02/2007, 08:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ρε συ iriniaa.......
τωρα.......τωρα , θα βγουν οι μαριδες και θα φτιαξετε ενα tread γεματο προβληματισμους για το που παει το Ελληνικο ποδοσφαιρο.......αν η Τουρκοκρατια εχει συμβαλλει στην ποιοτητα του θεαματος.......και ποια η σχεση της Οκτωβριανης επαναστασης με το 4 - 4 - 2.......
τον ηπιανε.......αυριο θα τον πιουμε και εμεις.......μεθαυριο εσεις.......χαβαλες να γινεται........
δεν εχω κακη προθεση.....φιλικα τα λεω......γιατι απλα δεν εξιζει τον κοπο.....:wave2:
MA ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΩ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ..............
Τώρα άν έχω λάθος στύλ.........sorry........είλικρινά.....:wave2:
Καί γώ νά πειράξω θέλω.....!!!!!!!!!
Άν ύποψιαστώ ότι μέ βαρεθήκατε........ΘΑ ΠΕΘΑΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ......
Λές νά άσπάζομαι αύτά πού γράφω....???
Τώρα στα 51 μου.....πού τούς μισούς καί παραπάνω σάς έχω παιδιά μου...???
Αύτό ΝΑΙ...........είναι ξενέρωμα.....άστους άγόρι μου λίγο νά θυμώσουν,μή μέ κάνεις καί
γράφω τέτοια πράμματα....
ρε συ iriniaa.......
δεν το καταλαβαινει ρε....του το εχω πει και εγω αλλα δεν καταλαβαινει.ετσι και εγω σταματησα να ασχολουμαι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Α ...και φίλε Trooper...χθες δεν το έδωσε η ομάδα σας. ΤΟ ΠΗΡΕ Ο ΠΑΣ... έχει μεγάλη διαφορά.
Και η μόνη δικαιολογία σας , αν χάσετε απο εμάς, τώρα θα είναι η κούραση που εισπράξατε απο τα 120 λεπτά ΤΡΕΧΑΛΑΣ απο τους Γιαννιώτες. Αλλιώς σε εμάς δεν το δίνετε το παιχνίδι. Ειδικά μετά απο αυτή την ήττα.
Gandalf
το ματσακι κατα τη γνωμη μου δωθηκε.δες το γκολ του πας και θα καταλαβεις.
επισης διολου τυχαιο το γεγονος της προκρισης του παο.και επειδη τελικα για να μην ακουστει τπτ για τη διαιτησια μαλλον θα πρεπει να μην υπαρχει διαιτητης στο γηπεδο...φιλοι γιαννιωτες που με πηρανε για καζουρα εχτες οταν σοβαρευτικαμε,υποστηριξανε οτι η διαιτησια ηταν 50-50.και στη φαση του πεναλτυ προσεξτε οτι ο κωνσταντινου περναει το χερι του μπροστα απο τον τερματοφυλακα αλλα δεν εχει ουτε προθεση ουτε επαφη με το τοπι.αυτα και εις αλλα με υγεια!
blueblack
01/02/2007, 08:31
δεν το καταλαβαινει ρε....του το εχω πει και εγω αλλα δεν καταλαβαινει.ετσι και εγω σταματησα να ασχολουμαι.
ΕΣΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΕΣ ΤΟ ΤΣΑΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ......
Καί μή μιλάς......
Όταν θά βρεθούμε τότε θά μιλήσουμε σοβαρά.....
Μέχρι τότε.....:wave2: ...ΜΙΚΡΕ.....
Ούτε ό Πάσπαλιε νά ήτανε ό Κωνσταντίνου ρέ πούστη.....
Άλλά καί τό κοράκι.....εε.......πάλι καλά πού δέ σφύριξε 3 δεύτερα....!!!!
Δέν ξαναγράφω ρέ πούστη μέ φάγατε.....
Έχω άλλη όπτική γωνία τί νά κάνουμε....
το ματσακι κατα τη γνωμη μου δωθηκε.δες το γκολ του πας και θα καταλαβεις.
επισης διολου τυχαιο το γεγονος της προκρισης του παο.και επειδη τελικα για να μην ακουστει τπτ για τη διαιτησια μαλλον θα πρεπει να μην υπαρχει διαιτητης στο γηπεδο...φιλοι γιαννιωτες που με πηρανε για καζουρα εχτες οταν σοβαρευτικαμε,υποστηριξανε οτι η διαιτησια ηταν 50-50.και στη φαση του πεναλτυ προσεξτε οτι ο κωνσταντινου περναει το χερι του μπροστα απο τον τερματοφυλακα αλλα δεν εχει ουτε προθεση ουτε επαφη με το τοπι.αυτα και εις αλλα με υγεια!
:wave2: ρε μαστορα δε πολυασχολούμε ...ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΣΙΑ.
οχι μονο δεν ήταν 50-50 η διατησία..αλλα σας αδίκησε κιολας.
και εκει οχι μονο πεναλτι ήταν αλλα και αποβολη του τερματοφύλακα και αποβολή και αυτων που διαμαρτηρήθηκαν...
οχι να λέμε τα πραμματα με το όνομά τους δηλαδη.
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΕΣΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΕΣ ΤΟ ΤΣΑΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ......
Καί μή μιλάς......
συγγνωμη ....:sick:
:a55:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ρε μαστορα δε πολυασχολούμε ...ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΣΙΑ.
οχι μονο δεν ήταν 50-50 η διατησία..αλλα σας αδίκησε κιολας.
και εκει οχι μονο πεναλτι ήταν αλλα και αποβολη του τερματοφύλακα και αποβολή και αυτων που διαμαρτηρήθηκαν...
οχι να λέμε τα πραμματα με το όνομά τους δηλαδη.
οκ....εγω εχω πλακα και εσεις εισαστε ολοι οι σοβαροι!!!!το μονο που προσαπτω στη χτεσινη διαιτησια ειναι το οτι δεν διεκοψε οριστικα μια και εξω το ματς οταν αρχισαν οι μαλακιες στην παραταση.
.................................
προσεξτε οτι ο κωνσταντινου περναει το χερι του μπροστα απο τον τερματοφυλακα αλλα δεν εχει ουτε προθεση ουτε επαφη με το τοπι
...............................
Ρε σεις ....
Καθε πότε βλεπετε ? :dizzy: :hypnotize :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ρε σεις ....
Καθε πότε βλεπετε ? :dizzy: :hypnotize :lol:
θα σου απαντουσα χρηστο αλλα ο ιρινιαα που εχει και την ηλικια σεδον του πατερα μου (κατατι μικροτερος) μου ειπε να μη μιλαω σημερα....και στον μπιμπικο απαντησα αλλα μαλλον δε με ειδε και δε με εκανε ντα!!!
ξαναδες παντως τη φαση....:wave2:
..............................
ξαναδες παντως τη φαση....:wave2:
Την ειδα ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, οπως κι ο Βαρουχας ... :winka:
θα σου απαντουσα χρηστο αλλα ο ιρινιαα που εχει και την ηλικια σεδον του πατερα μου (κατατι μικροτερος) μου ειπε να μη μιλαω σημερα....και στον μπιμπικο απαντησα αλλα μαλλον δε με ειδε και δε με εκανε ντα!!!
ξαναδες παντως τη φαση....:wave2: οχι σε είδε ο μπιμπικος αλλα κανει τη κοτα.
δεν ξαναασχολουμαι ΠΟΤΕ ....ειχε δικιο ο kalgeorge...:sick:
δυστυχως...
καλη σας ημερα
Gandalf dr685sm
01/02/2007, 09:27
πωπω πίκρα μιλάμε σήμερα .....
Γιατί βρε παλουκάρι μου...trooper, αγχώνεσαι και πικρένεσαι;
Δεν σου είπα χθες οτι double, υπάρχει πιθανότητα να μην πάρετε; Το παιχνίδ παρεπιπτόντως το πήρε ο ΠΑΣ και φάνηκε κατά πολύ.
Πέρα απο την φάση του πέναλτυ... αρκούσε να δεί κανείς τον εκνευρισμό των παικτών σας για να καταλάβει κανείς. Μέχρι και τις πινακίδες κλωτσούσαν. Ο , δε, Sir Takis πέταγε μπουκάλια στον πάγκο.
Τι να λέμε τώρα;
Άλογα στο τρέξιμο σας έκαναν. Α και που είναι το παληκάρι που είπε πως να φυλάνε τον Rivaldo?
Δείτε μπλοκ που έφαγε στο αριστερό πόδι , ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ και θα καταλάβετε γιατί το κέντρο του ΟΣΦΠ κατέρρευσε. Μέχρι το 80 ειδικά τους κράταγε ο Τζόρτζεβιτς και έβαλαν και τα goal.
Μετά μαεστρική προπονητική κίνηση απο τον Sir Takis και βγάζει τον Στολτίδη (!!!!).....και εκεί ήρθε το τέλος. Ο Σέζαρ έμπλεξε τα μπούτια του με τον Μάριτς και σας το κάρφωσαν ... όπως θα μπορούσαν να το είχαν κάνει και πριν αλλά απέκρουσε ο Νικοπολίδης.... Όπως και ο Τόλιας με τον Κωνσταντίνου.
Το παιχνίδι δεν το θέλατε λοιπόν... αλλά δεν μπορέσατε.
Για την δε φάση του πέναλτυ...τι να σχολιάσω;
Κωνσταντίνου με τεντωμένο χέρι προς τα εμπρός , κάνει back steal (όρος basket) και μετά φυσικά κάνει τον "κόκκορα". Χώρια για ενα ξάπλωμα "αλά πριμαντόνα-Οκκά" που ήθελε ξανά πέναλτυ. Μόνο που εκεί αν το έδινε , θα έπεφτε τέτοιο κράξιμο μετά , που τα τσιμέντα θα έπεφταν κάτω.
Μην ακούω παραμύθια τώρα περί του δώσαμε το παιχνίδι στον ΠΑΣ... γιατί αν ήταν να το δώσετε , δεν θα πήγαινε παράταση και δεν θα σας έβγαινε η γλώσσα παπούτσι στο τρέξιμο.
Αλλά μήπως το κάνετε για να έχετε πιθανή δικαιολογία, αν χάσετε απο εμάς στο ΟΑΚΑ;:rotflmao: :rotflmao:
Gandalf
ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ................
ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΔΥΟ, ΑΥΤΟΙ ΝΤΕ, ΟΙ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ - ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ...............
ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
el_hymador
01/02/2007, 10:20
δεν ξαναασχολουμαι ΠΟΤΕ ....ειχε δικιο ο kalgeorge...:sick:
δυστυχως...
καλη σας ημερα
.....ωραια παει ο ενας....:a01:
76543
el_hymador
01/02/2007, 10:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
MA ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΩ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ..............
Τώρα άν έχω λάθος στύλ.........sorry........είλικρινά.....:wave2:
Καί γώ νά πειράξω θέλω.....!!!!!!!!!
Άν ύποψιαστώ ότι μέ βαρεθήκατε........ΘΑ ΠΕΘΑΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ......
Λές νά άσπάζομαι αύτά πού γράφω....???
Τώρα στα 51 μου.....πού τούς μισούς καί παραπάνω σάς έχω παιδιά μου...???
Αύτό ΝΑΙ...........είναι ξενέρωμα.....άστους άγόρι μου λίγο νά θυμώσουν,μή μέ κάνεις καί
γράφω τέτοια πράμματα....
Ενταξει ρε πατερα , μια κουβεντα ειπαμε....απλα τους πειραζεις με το γαντι!!
χωστους εκει κανα καντιλι...ειναι σαν να πας γηπεδο και να ακους συνθηματα του τυπου
''ειναι χαζοι οι Ολυμπιακοι'' ''Παναθηναϊκε λερωμενε καμπινε'' και τετοια.... αν δεν πεσει κανα @*%#$$%#$ , δεν εχει πλακα.....μετα βεβαια ολα καλα δεν τρεχει μια...:wave2:
alximistis
01/02/2007, 10:25
Να συνεχίσω με το αστείο της υπόθεσης. Ξέρετε ποιο είναι;
Ότι τα... ποντίκια-τρωκτικά μα κουτσά μα στραβά βγαίνουν. Έστω κάποιες ώρες. Τολμούν και εξέρχονται.
Κάποιοι άλλοι όμως... εξαφανίζονται!!!
Μου λέτε σας παρακαλώ που πήγαν σήμερα όλοι αυτοί που μίλαγαν χτες;;;;
Τώρα στα σοβαρότερα.
Ασχέτως από την ήττα της... υπερομάδας κλπ κλπ εχτές εμένα με ενόχλησαν τρομερά δύο πράγματα.
1). Η καφρίλα ορισμένων να κάνουν τσαμπουκά και να πλακωθούν! Έλεος ρε!!! Με τα Γιάννενα παίζατε. Αν παίζατε με το βάζελο ή με μας τι θα κάνατε;;;;;; ΠΑΣ ΓΙΑΝΕΝΑ έλεγε όχι ΠΑΟ ούτε ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ!!!
2). Ρε σεις γαύροι!!! Καταλάβετε κάτι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!! Και η ήττα μέσα στο πρόγραμμα είναι έστω και από μικρές ομάδες.
Αμάν πια με αυτήν την άρνηση σας να αποδεχθείτε τις ήττες! Τι είστε; Η Ρεάλ η Μίλαν ή η Μάντσεστερ; Ή μήπως έστω η Λίβερπουλ;
ΥΓ. Το μόνο κοινό σας με αυτές είναι οι ΠΟΥ...Σ που έχετε φάει κατά καιρούς...
Gandalf dr685sm
01/02/2007, 10:30
alximistis...
Και που να δείς αν χάσουν απο εμάς την Κυριακή τι έχει να γίνει. Γιατί ακόμα και αυτοί που ήταν σχετικά ήρεμοι σήμερα (Kalant, Trooper) θα αρχίσουν να αντιδρούν στα πειράγματα.
Αν χάσουμε βέβαια , θα "ξεσπαθώσουν" και θα αρχίσουν πάλι τα ίδια περί κούπας κτλ.
Τελικά απο τα 3 (στόχους) το 1 έχουν στο χέρι τώρα (πρωτάθλημα) και ακόμα και με αυτό ...παίζεται να τους γλυστρήσει απο το χέρι.....αχαχαχαχαχαχαχα
Gandalf
alximistis
01/02/2007, 10:37
alximistis...
Και που να δείς αν χάσουν απο εμάς την Κυριακή τι έχει να γίνει. Γιατί ακόμα και αυτοί που ήταν σχετικά ήρεμοι σήμερα (Kalant, Trooper) θα αρχίσουν να αντιδρούν στα πειράγματα.
Αν χάσουμε βέβαια , θα "ξεσπαθώσουν" και θα αρχίσουν πάλι τα ίδια περί κούπας κτλ.
Τελικά απο τα 3 (στόχους) το 1 έχουν στο χέρι τώρα (πρωτάθλημα) και ακόμα και με αυτό ...παίζεται να τους γλυστρήσει απο το χέρι.....αχαχαχαχαχαχαχα
Gandalf
Μάγε μου... δεν το βλέπω! Και μιλώ πολύ σοβαρά αλλά αν θες στο εξηγώ αλλού. Όχι εδώ, μην χαλάσουμε το χαβαλέ!
Gandalf dr685sm
01/02/2007, 10:55
τι δεν βλέπεις φίλε μου;
Να σου πω τα σενάρια;
1. Χάνουμε... Η ΑΕΚ αρχίζει και έχει πρόβλήματα και ο Ντέμης επιτέλους συνειδητοποιεί οτι χωρίς να σπάσουμε αυγά , ομελέτα δεν γίνεται. Η ΑΕΚ θέλει παίκτες για να παίξει το ποδόσφαιρο που θέλει ο Φερέρ. Προς το παρόν έχουμε μόνο τους μισούς.
Ο ΟΣΦΠ απο την άλλη , συνεχίζει να ονειρεύεται κούπα τον Μάϊο και UEFA απο την επόμενη χρονιά. Τώρα το να βγαίνεις σαν πρώτος στο CH.L και απο εκεί να λες πάω για να περάσω UEFA, είναι ενα παράδοξο που μόνο οι γαύροι το ασπάζονται...tespa.
2. Ισοπαλία.... Μόνο οι Βάζελοι θα χαρούν. Περνάνε δεύτεροι και έχουν αρκετά κοντά τον ΟΣΦΠ, με το ντέρμπυ ανάμεσα τους να μεσολαβεί. Βέβαια αυτό , μόνο αν κερδίσουν τον ΠΑΟΚ στην θεσσαλονίκη.
3. Χάνει ο ΟΣΦΠ. Αρχίζουν και πάλι τα όργανα εκεί καθώς η διαφορά γίνεται και πάλι 5. Ακολουθεί και πάλι το ντέρμπυ με ΠΑΟ, όπου όπως είπα απο πάνω αν έχει κερδίσει εκεί ο ΠΑΟ, πάει για τους +2 στην διαφορά. Σε αντίθεση με το τι λέει ο φίλος trooper, το +2 για εμένα 7-8 αγωνιστικές πριν το τέλος μόνο σιγουριά δεν δίνει. Ειδικά με την ψυχολογία κάτω αν χάσει και τα δύο ντέρμπυ.
Φυσικά ο Sir Takis, θα έχει την "προστασία" του Κόκκαλη (ξέρουμε τι σημαίνει αυτό) μιας και πρέπει να προχωρήσει ο κόκκινος σε Ευρωπαϊκά πρότυπα οργάνωσης...:D
Είναι ενα σενάριο, πάντως δύσκολο να γίνει αλλά οχι και αδύνατο.
4ο και λίγο πιο απίθανο.... Ο γαύρος χάνει με διαφορά στο ΟΑΚΑ. Εκεί έχουμε φοβερά "πανυγήρια" απο τους γαύρους που πιθανολογεί ακόμα και "κατέβασμα" εκπομπής εις ένδειξη διαμαρτυρίας και αρκετό ρεζίλεμα του προπονητή του Κόκκινου απο τον Φερέρ (κάτι που προσωπικά αναμένω έτσι και αλλιώς). Η ψυχολογία τους πέφτει στα Τάρταρα και έχουμε και πάλι "όργανα". Η ΑΕΚ απο την άλλη , επαναπαύεται οτι μπορεί και έτσι... κάτι που εμένα δεν μου κάνει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Έχει και άλλα σενάρια αλλά βαριέμαι να γράφω. Προσωπική μου πεποίθηση είναι οτι ή νίκη της ΑΕΚ ή ισοπαλία είναι αυτό το παιχνίδι. Μπορεί και να κάνω λάθος, αλλά έτσι πιστεύω.
Gandalf
vangelis 64
01/02/2007, 11:11
Κάτι άλλο...
Αυτόν τον παιχταρά τον Adado τον πρόσεξε κανείς;Υπάρχει ρε τέτοιος ποδοσφαιριστής στη super league;
Ο άνθρωπος,εκτός τις επελάσεις που έκανε και τους πέρναγε τρεις τρεις σαν σταματημένους,τον βλέπω σε μια φάση να κερδίζει τη μπάλα σε μια αναμπουμπούλα στην περιοχή του και,αντί να τη στείλει στις εξέδρες(όπως οι παιχταράδες τής SL),κάνει προσποιήσεις σε δυο επιθετικούς τού Ολυμπιακού,παίζει το 1-2 και βγάζει κόντρα!!!
Γι αυτό,φαίνεται,τού πετάγανε ό,τι βρίσκανε οι κάφροι και μόλις τον ξαπλώσανε τον γιουχάρανε για θέατρο!
Σχετικά με τον Ριβάλντο τώρα και κάτι που ανέφερε ο gandalf,είναι ρε φίλε καταφανές ότι δεν μπορεί πια ο άνθρωπος.Ποιό αριστερό του πόδι τώρα και μπαρμπούτσαλα.Οταν είσαι αργός σήμερα δεν έχεις θέση πουθενά στο ποδόσφαιρο.
ΟΚ,είναι μεγαλοφυής,άριστος τεχνίτης κλπ κλπ,αλλά αυτά που κάνει (ή που θέλει να κάνει)έχουν καταντήσει να είναι πια προβλέψιμα(!)γιατί ο αμυντικός έχει όλο τον χρόνο να παρακολουθήσει τη σκέψη του.
Ο Ροναλντίνιο,για παράδειγμα,κάνει περίπου τα ίδια πράγματα,αλλά στον μισό χρόνο.Δεν προλαβαίνουν να καταλάβουν τι τούς έκανε και πάνε το βράδυ στην τηλεόραση μπας και βγάλουν άκρη:lol:
Σε λίγο καιρό-και αν τα πράγματα πάνε καλά-όλος ο κόσμος θα μιλάει για τον Νίνη.
Απίστευτος παίχτης για την ηλικία του!
Δεν θα μού φανεί καθόλου παράξενο αν σε κανα δυο χρόνια τον δούμε σε μια από τις τρεις καλύτερες ομάδες τής Ευρώπης.
Γι αυτό παρακαλάω κι εγώ να μείνει ο Φερέρ στην ΑΕΚ.Αντε να δούμε....
Gandalf dr685sm
01/02/2007, 11:29
Δήλωση Λεμονή....τα θέλει και τα λέει;
Δεν πρέπει να επηρεαστούμε για το ματς με την ΑΕΚ. Δεν μετάνιωσα που έβαλα αναπληρωματικούς στα Γιάννινα. Προσπαθήσαμε, είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό αλλά άγχος. Αυτά τα παιχνίδια χρειάζονται καθαρό μυαλό. Τέτοια παιχνίδια δεν κρίνονται στη φυσική κατάσταση αλλά σε άλλα πράγματα. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει πως στα δύσκολα μπορεί να τα καταφέρει. Το γκολ προήλθε από δύο κακές στιγμές. Είχαμε το ματς στα χέρια μας αλλά έγιναν δύο λάθη και δεχτήκαμε το γκολ
Μα είναι δυνατόν;... δεν έβλεπε οτι μετά το 80 , είχαν πάθει καθίζηση οι παίκτες του και δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους; Ο Γήτας απο αριστερά τους πέρναγε λες και ηταν σταματημένοι.
Ο δε Γάλλος αμυντικός των ΠΑΣ (Ρενε..κάτι , δεν θυμάμαι τώρα) έπαιρνε την μπάλα απο 3 επιθετικούς και κατέβαινε μέχρι το κέντρο. Για να μην μιλήσω για την φάση του 110+ , όπου παίρνει την μπάλα ο Μπελάς νομίζω και έκανε τσαλιμάκια στην γραμμή του πλάγιου , μέχρι να πάει κάποιος αμυντικός ή άλλος , αφού δεν είχαν δυνάμεις καν να τρέξουν.
ΜΠΡΑΒΟ...ΜΠΡΑΒΟ ... ΜΠΡΑΒΟ... Στον ΠΑΣ, που δείχνει πως πρέπει να παίζουν οι ομάδες με τσαγανό και οχι με "τρυκ-τούμπας" και φοβίες.
Περαστικά στους κόκκινους, που κάποτε θα πρέπει να μάθουν να χάνουν και να μην μπαίνουν στο γήπεδο και πετάνε μπουκάλια.... σε ποιούς;...στην ομάδα της Β Εθνικής ... τον ΠΑΣ, που τους έκανε να τρέχουν επί 120 λεπτά , για να χάσουν στο τέλος....
Και δεν είναι το οτι έχασαν... ούτε οι πρώτοι , ούτε οι τελευταίοι θα είναι... Είναι οτι δεν ξέρουν να χάνουν και αντιδρούν όπως αντιδρούν.
Gandalf
vangelis 64
01/02/2007, 11:44
Έ αυτά τού είπε ο πρόεδρος να πεί,αυτά είπε.Τι να κάνει δηλαδή,να έχει και προσωπική άποψη;:lol: :lol: Υπάλληλος είναι ο άνθρωπος.
o_gavros
01/02/2007, 11:47
:a10: άντε επιτέλους,να γίνει δόγμα αυτό.
Θέλω επίσης να προσθέσω ότι χαίρομαι που χαίρεστε.
είναι ασχημο πράμα να είσαι απο κάτω συνέχεια και κατανοώ απόλυτα την ανάγκη σας να ξεδώσετε.:lol:
έστω κι αν κλάνετε με ξένο κώλο.αφού σας δίνει χαρά,ας πάει στην ευχή:rotflmao:
alximistis
01/02/2007, 11:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
:a10: άντε επιτέλους,να γίνει δόγμα αυτό.
Θέλω επίσης να προσθέσω ότι χαίρομαι που χαίρεστε.
είναι ασχημο πράμα να είσαι απο κάτω συνέχεια και κατανοώ απόλυτα την ανάγκη σας να ξεδώσετε.:lol:
έστω κι αν κλάνετε με ξένο κώλο.αφού σας δίνει χαρά,ας πάει στην ευχή:rotflmao:
Ενώ εσείς όταν μιλάτε για το χαϊδάρι... είναι δικός σας κώλος!!!
Άντε ρε! μεγάλη... ομάδα!!!
ΥΓ Θα μου απαντήσεις σε κάτι;
Εσείς που έχετε τσαμπουκά κλπ κλπ κλπ γιατί ότανη τρώτε νείλες εξαφανίζεστε;
Που είναι όλοι οι γαύροι που ήταν εχτές;;;;;;
Gandalf dr685sm
01/02/2007, 11:54
δεν κατάλαβες... δεν χαιρόμαστε με την ήττα σας.... Όλοι την έχουμε πατήσει άλλωστε.
Ειρωνευόμαστε τον τρόπο που την αποδεχόσαστε, και τον τρόπο συμπεριφοράς σας , ΠΡΙΝ ... την ήττα απο τον ΠΑΣ... και μετά.
Χεστήκαμε αν χάσετε ή κερδίσετε απο άλλους. Αλλά η συμπεριφορά ενός γαύρου με παρωπίδες , αποτελεί πάντα αντικείμενο προς ψυχολογική ανάλυση, σαρκασμό και ειρωνία...
Gandalf
ΚΑΤΑΙΦΙ ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΟ
ΥΛΙΚΑ-ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΥΛΙΚΩΝ:
- 1.200 γρ. φύλλο κανταΐφι
- 600 γρ. καρύδια
- 350 γρ. βούτυρο γάλακτος
- 1 κουταλάκι κανέλα
- 1 πιατάκι του γλυκού ζάχαρη
- 10 κουταλιές παξιμάδι τριμμένο
Για το σιρόπι:
- 1 1/2 κιλό ζάχαρη
- 4 φλιτζάνια νερό
- 1 κουταλάκι χυμός λεμονιού και λίγη φλούδα
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ:
Κοπανίζουμε τα καρύδια, τα βάζουμε σε λεκανίτσα και τα ανακατεύουμε με τη ζάχαρη, την κανέλα και το παξιμάδι.
Ανοίγουμε το κανταΐφι με τα δάχτυλά μας (για να ξεκολλήσει) και πάνω σε τραπέζι ή σε μάρμαρο το χωρίζουμε σε 30-35 κομμάτια.
Βάζουμε στην άκρη του κάθε κομματιού μια κουταλιά γέμιση. Κλείνουμε τις άκρες και τις διπλώνουμε καλά για να μη βγει η γέμιση.
Τα βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί, το ένα δίπλα στο άλλο. Λιώνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε από μια κουταλιά σε κάθε κομμάτι. Αν περισσέψει, το ρίχνουμε σ' όλα τα κομμάτια.
Το ψήνουμε σε μέτριο φούρνο 40 λεπτά περίπου.
Ετοιμάζουμε το σιρόπι: βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη και τη φλούδα του λεμονιού, για 10 λεπτά περίπου, να δέσει λιγάκι. Δεν πρέπει να 'ναι πολύ αραιό. Προς το τέλος ρίχνουμε και το χυμό λεμονιού.
Βγάζουμε το κανταΐφι από το φούρνο και το περιχύνουμε με το σιρόπι, όπως είναι ζεστό. Το σκεπάζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει. Έπειτα το σερβίρουμε.
:wave2: :wave2: :wave2:
Gandalf dr685sm
01/02/2007, 12:06
Νostra....αι στα διαλα ρε....
Μόλις έφαγα την σαλάτα μου και είδα το γλυκό και παρόλο που δεν είμαι πικραμένος , τα σάλια μου τρέχουν.
Να βάζεις προειδοποιητικό σήμα , άλλη φορά... να ξέρουμε τι διαβάζουμε....χαχαχαχα...:rofl:
Gandalf
Νostra....αι στα διαλα ρε....
Μόλις έφαγα την σαλάτα μου και είδα το γλυκό και παρόλο που δεν είμαι πικραμένος , τα σάλια μου τρέχουν.
Να βάζεις προειδοποιητικό σήμα , άλλη φορά... να ξέρουμε τι διαβάζουμε....χαχαχαχα...:rofl:
Gandalf
σορόπιασες, ε?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
o_gavros
01/02/2007, 12:09
δεν κατάλαβες... δεν χαιρόμαστε με την ήττα σας.... Όλοι την έχουμε πατήσει άλλωστε.
Ειρωνευόμαστε τον τρόπο που την αποδεχόσαστε, και τον τρόπο συμπεριφοράς σας , ΠΡΙΝ ... την ήττα απο τον ΠΑΣ... και μετά.
Χεστήκαμε αν χάσετε ή κερδίσετε απο άλλους. Αλλά η συμπεριφορά ενός γαύρου με παρωπίδες , αποτελεί πάντα αντικείμενο προς ψυχολογική ανάλυση, σαρκασμό και ειρωνία...
Gandalf
E τώρα μου τα χαλάς.γιατί οι λίγοι να γίνουν ο "κανόνας" για τους πολλούς?
και αναφέρομαι στα καραγκιοζάκια που το παίζανε μάγκες μπαίνωντας μεσα.
εγώ και νομίζω και οι περισσότεροι γαύροι,ξενέρωσα πολύ με αυτές τις μαλακίες.
δεν ήταν ο βάζελος αντίπαλος(όχι ότι εκεί θα ήταν οκ,απλά λόγω έντασης το λέω) αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα.
Δεν νομίζω ότι το συμπέρασμα για το ποιόν του συνόλου πρέπει να βγει απο τις πράξεις των λίγων (πόσους μέτρησες εσύ?εγώ καμιά 20αρια)
Όσο για την αντιμετώπιση της ήττας.τι είδες δηλαδή που σε ξένισε?πέρα απο τα επισοδια με τους "μάγκες".
εγώ ότι έλεγα πριν το παιχνίδι,λέω και μετά το παιχνίδι.ότι η ομάδα μου διανύει το τέλος μιας εποχής και απο την επομενη θέλει ξήλωμα και ξαναμανά μαντάρισμα.
για μένα το ξεφτιλίκι δεν ήταν χθες αλλά στα Γιάννενα.
α και επειδή δεν θέλω να ξεφύγω απο το κλίμα(και να σοβαρέψω την κουβέντα),ε μη μου λες ότι δεν σας νοιάζει!!!
100ποστ για την ήττα του Ολυμπιακού απο μη Ολυμπιακούς υποδεικνύουν το αντίθετο.
Έτσι είναι αγαπητέ...όταν ο άλλος σε κερνάει μπουλκουμέ στο στόμα συνέχεια για 11χρόνια,ε κάπου πρέπει να τα βγάλεις να ξεσπάσεις κι εσύ.(το εσύ καταλαβαίνεις ότι δεν είν' προσωπικό).
για αυτό λοιπόν το στοματάκι κλειστό χανουμολαγοί και σας παραπέμπω για άλλη μια φορά στο μαυροπίνακα της βαθμολογίας :rotflmao:
το μπούλο ρεεεεεε:rotflmao:
Γεια σας πελάτες οΕο
Γεια σας πελάτες οΕο
γεια σου μαγαζάτορα... :wave2:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
o_gavros
01/02/2007, 12:15
Ενώ εσείς όταν μιλάτε για το χαϊδάρι... είναι δικός σας κώλος!!!
Άντε ρε! μεγάλη... ομάδα!!!
ΥΓ Θα μου απαντήσεις σε κάτι;
Εσείς που έχετε τσαμπουκά κλπ κλπ κλπ γιατί ότανη τρώτε νείλες εξαφανίζεστε;
Που είναι όλοι οι γαύροι που ήταν εχτές;;;;;;
καταρχάς θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον αρχιποιητή που εχθές σε αποκάλεσε αρχι-μυστρί...πεθαίνω στα γέλια με αυτά.
να σου απαντήσω ρε φίλε.
καταρχάς δεν νομίζω να είδες να πουλάει κανένας τσαμπουκάδες εδώ πέρα.
όσο για το που είμασταν εχθές?ε να μας συγχωράς αν δεν είμαστε απάνω απο το πι σι ρε αδερφέ όλη την ώρα.εγώ ας πουμε όταν γύρισα σπιτι απο εκεί που είχα πάει να δω το παιχνίδι,μπήκα,έγραψα τα δικά μου και έπεσα για ύπνο.
απλό δεν είναι?
εντάξει,να δίνουμε και λίγο χρονικό περιθώριο ρε συ.ιντερνετ φόρουμ είναι,όχι instant messenger
Kαι για να μην ξεχνιέμαι και μας πιάσουν και οι γλύκες σε λιγο...
όσο θα σας έχω απο κάτω να κοιτάτε αυτά που τώρα τους κάνετε αέρα με τις βεντάλιες,δεν ακούω κουβέντα λέμε!:rotflmao:
Πελάααατες μου...
o_gavros
01/02/2007, 12:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
γεια σου μαγαζάτορα... :wave2:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
τα σέβη μου.
να μας ξαναρθετε ε?
:lol: :lol: :lol:
alximistis Gandalf και λοιποι,
ποιοι γαυροι ειναι εξαφανισμενοι ρε? ειμαι ο πρωτος γαυρος που εχει απαντησει στην συζητηση και εχω παραδεχτει την ηττα απο ενα αξιολογο ΠΑΣ...
αν εχετε ορεξη για μπινελικωμα ζητω συγνωμη που δεν σας κανω την χαρη αλλα εχω και δουλειες...
εννοειται καταδικαζουμε τα γεγονοτα και αποδεχομαστε την ηττα μας...
ειχαμε αγχος και ειμασταν ατυχοι επισης, απο το πρωτο ημιχρονο θα μπορουσαμε να εχουμε περασει, δεν χασαμε και λιγες ευκαιριες...
για διαιτησιες κλπ δεν τα σχολιαζω σας εχει γινει συνηθεια πια, χασουμε - κερδισουμε, παιξουμε μπαλα - δεν παιξουμε τα ιδια λετε, βαριεμαι...
Υ.Γ αντε να δουμε στο μεταξυ μας τωρα...
Gandalf dr685sm
01/02/2007, 12:32
o_gauros...
Μισό να ταμπουρωθώ και να βάλω κράνος.....οκ....:D
Όταν θα παίζετε την Κυριακή στο ΟΑΚΑ και είναι πολύ πιθανό πλέον , επειδή τα "γερόντια"σας έχουν κουραστεί , χάνετε, την επόμενη ξέρετε εσείς...
Να βγείτε κατά τις 17.00 στο forum, που θα έχει φύγει ο περισσότερος κόσμος, δήθεν οτι είσασταν στο γήπεδο (σιγά μην ανέβετε Μαρούσι).
Τώρα για την βαθμολογία... ας είμαστε καλά εμείς και οι δικές μας πλάτες. Γιατί αν βάλεις κάτω πόσα παιχνίδια χάσαμε και σας κάναμε δώρο..... άστο καλυτερα...Εδώ ρε ψαράκια, χρειάστηκε να βάλει goal ο Έμερσον μέσα στην έδρα σας για να μας κερδίσετε... Τώρα που είναι τραυματίας πως θα το κάνετε;....αααα.... πως είπατε;... ο Κωνσταντίνου;...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ... έχει αγώνα basket εκείνη την στιγμή διπλα στο κλειστό.:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:
Εγώ ένα σου λέω... μην και γίνει κανά σενάριο 4 και φύγετε με καμιά 3-4αρα... γιατί βλέπω την άλλη στιγμή να έχουμε όργανα στο λιμάνι... και ας λέει ο φίλος Trooper, οτι μάλλον θα το δώσετε.
Για να μην αρχίσω και λέω τι έγινε με το θέμα που αφορά προπονητές , ευρωπαϊκά κατσαρολικά κτλ. και πάμε σε ανακύκλωση πάλι... σου λέω μόνο ενα.... Κρατάτε μια πισινή.. γιατί αν χάσατε το ενα κατσαρολικό , με την ψυχολογία που υπάρχει τώρα, αν πέσει μια σφαλιάρα ακόμα , μετά είναι αρκετά εύκολο να χάσετε και το άλλο κατσαρολικό...
Για ποιότητα παιχνιδιού που έχετε... άστο ... το είδαμε χθες. Μετά το 80 , γιούργια και γιόμες και απο την άλλη αντιαεροπορικά. Πίσω δε, ο Νικοπολίδης "παγκότερμα"...:lol: :rotflmao:
Kalant,...
Πως θα κερδίζατε στο πρώτο ημίχρονο δεν μας είπες... γιατί δεν είδα μια σωστή επίθεση. Εκτός και αν εννοείς οτι το πέτσινο πέναλτυ έπρεπε να δοθεί τότε. Οπότε πάσο...
ΧΩΣΤΕ ...ΧΩΣΤΕ... Έρχεται και η Κυριακή... εκεί να δείς.
Gandalf
dukeandthecity
01/02/2007, 12:40
τα γιαννενα του αρχιλαμόγιου κέρδισαν τον οσφπ του μεγαλονταβατζή.
ελληνικο ποδοσφαιρο ώρα μηδεν για να ασχολειτε η μάζα.
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
01/02/2007, 12:43
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΑΛΑ ΚΑΛΗ ΔΕΝ ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΤΜΑΤΖΙΔΗΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΣΤΟ ΡΟΛΟΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΟΣΑ ΤΡΩΕΙ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΠΑΛΙ ΚΑΤΩ ΣΒΗΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΦΩΤΑ ΠΑΛΙ :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf dr685sm
01/02/2007, 12:43
Ναι βρε .... να ασχολείται η μάζα και να κάνει χαβαλέ... με τι να ασχοληθεί άλλωστε; Μην ξεχνάς οτι ειδικά το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα , είναι για να κάνεις χαβαλέ και να το διασκεδάζεις.
Ενας τρόπος διαφυγής απο την καθημερινότητα είναι.
Ειδικά όταν βλέπεις τον Κούγια να κάνει δηλώσεις και τον Κόκκαλη να απαντάει... όπως και να έχει βγάζει γέλιο.:D
Gandalf
o_gavros
01/02/2007, 12:45
o_gauros...
Μισό να ταμπουρωθώ και να βάλω κράνος.....οκ....:D
Gandalf
ε μα μου λες να βάνεις κράνος και να πιάσεις θέση στου χαντάκ' και πιάνεις μετά και μου γράφεις ατούτα.
πως εγώ να αρχίσω να πετάω μολότοφ?
κοίτα,δεν μπορείς να μου λες ας είστε εσείς καλά που γκελάρατε και πήραμε εμείς κεφάλι.
αυτό είναι που ξεχωρίζει ποιος θα βγει πρωτος δευτερος κ.ο.κ.
να είχατε καλύτερη ομάδα να μην χάνατε βαθμούς.απλό είναι,ας μην κυνηγάμε συνέχεια φαντάσματα.
Όσο για το αν θα παίξει σενάριο 4 που λες.δεν το βλέπω αλλά έστω ότι παίζει.ναι όντως θα γίνει μακελειό απο τη μεριά μας.Η όποια μας αντίδραση προς την δική μας ομάδα σε τέτοιο σενάριο,κατα τη γνώμη μου θα έπρεπε να υπάρχει ανεξαρτήτως σεναρίου.(πςςς τι είπα ρε?)
εξηγούμαι.η δική μου η ξενέρα ήρθε φέτος καθολικά απο την ανεπάρκεια στη Ευρώπη.είδα κάποια πράγμα το καλοκαίρι τα οποία δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν με το χειρότερο τρόπο.
Ετσι λοιπόν,είμαι της άποψης ότι θα έπρεπε να σηκώσουμε τσουνάμι (ανάλογο με την αντίδραση που θα έχουμε αν παιξει το σενραριο 4 που λες) ούτως ή άλλως.
δηλαδή και να το πάρουμε το πρωτάθλημα,θέλουμε ταρακούνημα.
δεν είμαι τωρα για να κατσω να σου γράφω αναλύσεις.γράφω και σε ακόμα ενα φόρουμ και κουραστηκα να γραφω για αυτά.
Εγώ προσωπικά το βλέπω προς σουπιτσα κοτόπουλο (λόγω καταβολών ΑΕΚ :lol: ) το μεταξύ μας και προς το χινάρι.
τωρα βέβαια θα δούμε γιατί το Α' ΚΑΠΗ Πειραιά,έτρεχε και για 2 ώρες εχθές και θα θέλουμε 100 Ταϋλανδές μασέρα να τους τρίβουν μπας και συνέρθουν ως τότε:rotflmao:
dukeandthecity
01/02/2007, 12:49
παλικαρά μου, εσύ έχεις και 10 γραμια μυαλό για τον χαβαλέ που κάνεις. Οι συντριπτική πλειοψηφία όμως .......
Kalant,...
Πως θα κερδίζατε στο πρώτο ημίχρονο δεν μας είπες... γιατί δεν είδα μια σωστή επίθεση. Εκτός και αν εννοείς οτι το πέτσινο πέναλτυ έπρεπε να δοθεί τότε. Οπότε πάσο...
ΧΩΣΤΕ ...ΧΩΣΤΕ... Έρχεται και η Κυριακή... εκεί να δείς.
Gandalf
το τετ α τετ του καστιγιο δεν ηταν ευκαιρια? η αποκρουση πανω στη γραμμη (αυτο δεν θυμαμαι αν ηταν στο πρωτο ημιχρονο) μετα το λαθος του τερματοφυλακα τους δεν ηταν ευκαιρια?
οπως ξαναειπα υπηρχε αγχος, αν βαζαμε ενα γκολ στα πρωτα λεπτα θα ηταν αλλο παιχνιδι μετα...
αλλα οπως ειδες φιλε δεν καθομαι να το σχολιασω γιατι πολυ απλα αποδεχομαι τα πραγματα ως εχουν...
τα λεμε το βραδυ...
alximistis
01/02/2007, 12:49
καταρχάς θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον αρχιποιητή που εχθές σε αποκάλεσε αρχι-μυστρί...πεθαίνω στα γέλια με αυτά.
να σου απαντήσω ρε φίλε.
καταρχάς δεν νομίζω να είδες να πουλάει κανένας τσαμπουκάδες εδώ πέρα.
όσο για το που είμασταν εχθές?ε να μας συγχωράς αν δεν είμαστε απάνω απο το πι σι ρε αδερφέ όλη την ώρα.εγώ ας πουμε όταν γύρισα σπιτι απο εκεί που είχα πάει να δω το παιχνίδι,μπήκα,έγραψα τα δικά μου και έπεσα για ύπνο.
απλό δεν είναι?
εντάξει,να δίνουμε και λίγο χρονικό περιθώριο ρε συ.ιντερνετ φόρουμ είναι,όχι instant messenger
Kαι για να μην ξεχνιέμαι και μας πιάσουν και οι γλύκες σε λιγο...
όσο θα σας έχω απο κάτω να κοιτάτε αυτά που τώρα τους κάνετε αέρα με τις βεντάλιες,δεν ακούω κουβέντα λέμε!:rotflmao:
Πελάααατες μου...
Πρώτα απ' όλα δεν μιλάω για εσάς που μιλάτε. Φαντάζομαι αυτό είναι εύκολο να το καταλάβετε.
Μιλάω για άλλους που δεν εμφανίζονται παρά μόνο στις νίκες και στις πικρές ήττες των άλλων.
Είναι δυνατόν να μιλάω για σένα ή τον kalant αφού έχουμε μιλήσει;
Κουλό θα ήταν.
Πάει αυτό.
Όσο για τους από κάτω...
τι άπό κάτω; Στην Ευρώπη ποιος είναι από κάτω; Άστο καλύτερα.
Στο κύπελλο έφυγα πρώτος οκ αλλά εκεί που είμαι... ήρθες (καλώς τον μου).
Τι μένει; Το πρωτάθλημα. Ναι ξέρω +8 κλπ κλπ.
Τα υπόλοιπα... την Κυριακή.
o_gavros
01/02/2007, 12:55
Όσο για τους από κάτω...
τι άπό κάτω; Στην Ευρώπη ποιος είναι από κάτω; Άστο καλύτερα.
Στο κύπελλο έφυγα πρώτος οκ αλλά εκεί που είμαι... ήρθες (καλώς τον μου).
Τι μένει; Το πρωτάθλημα. Ναι ξέρω +8 κλπ κλπ.
Τα υπόλοιπα... την Κυριακή.
επέτρεψε μου μια διόρθωση...
τα υπολοιπα....το Μάη :winka:
καλά ρε αθεόφοβε,μιλάς κι εσύ για Ευρώπη???:rotflmao: :rotflmao:
ωχ θέε μου (Αλλάχ Αλλάχ)...τι γέλια και τι φάση σήμερα...
ρε παιδιά είπαμε να το κάνουμε διαμάχη...
άμα είναι να αρχίσουμε τα ανέκδοτα να το χέσω:rotflmao:
Λοιπον στα αγωνιστικά δε θα αναφερθω δεν εχει σημασία, ουτε στο ντερμπυ της Κυριακης που εξαλου οτι και να λεμε ολα θα κριθουν στα 90’ του αγωνα
Σε 3 πραγματακια θα σταθω...
1. το «απόρθητο καυτο» Καραισκακι ειναι μύθευμα που κανενας ανθρωπος με κοινη λογικη δε πιστευει... μονο οι γαυροι μονοι τους
2. τα καλα αποτελέσματα στο καραισκακι για το γαυρο ειναι αποτελεσμα ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ.... ειδατε πως με το γαντακι ΕΣΦΑΞΕ τα Γιαννενα ο διαιτητής... κατι παθαινουν στο κωλοσταδιο οι διαιτητές και δεν ειναι ουτε καινουριο ουτε τυχαιο... και ειναι αποτελεσμα μεθοδικης δουλειας 11 χρονων.... τι να λεμε....
3. αυτος ο γαμιολης ο εκφωνητής ο Τσωχος ξεπερνάει καθε ρεκορ γελοιότητας... ξεφτελίζεται δημοσίως και χανει καθε υπόληψη απορρω γιατι φοραει παντελονια??? ... μεχρι και οι πετρες εχουν καταλάβει οτι ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΓΑΥΡΟΣ αλλα και ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΚΑΛΗ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.... ελεος ρε ΑΡΔοξεφτυλα ποσο ακομα θα ξεφτιλίζεσαι να ικανοποιείς τα αφεντικα σου? Γαμω τη ΝΕΤ σας κωλοΑΡΔακια τσατσοι του Κόκαλη.... οχι μονο μας τα έπρηξε με την υπερ-μπαλα του γαυρου, οχι μονο εβλεπε οτι ηθελε, οχι μονο εβλεπε τις αποφασεις του διαιτητή «σωστες»... αλλα και οταν εφαγε αντικείμενο παίχτης του ΠΑΣ ΕΨΑΧΝΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΪΚΟ (που ειπε 2-3 φορες να ακουσουμε καλα) «ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ..... (ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΑΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ) ΜΗΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΧΕΙΡΟΝΟΝΟΜΙΑ Η ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ???» ελεος ρτε ΑΡΔ γαμημενε με εβγαλες απο τα ρουχα μου λαμόγια πληρωμένε τσατσε!!! Σε ακουσε ολη η ελλαδα ρουφιανε!!!! ακομα μια φορα να δω ποτε θα φας τις μαπες σου να ισιωσεις!!!
πωπω πίκρα μιλάμε σήμερα .....
Γιατί βρε παλουκάρι μου...trooper, αγχώνεσαι και πικρένεσαι;
Άλογα στο τρέξιμο σας έκαναν. Α και που είναι το παληκάρι που είπε πως να φυλάνε τον Rivaldo?
Δείτε μπλοκ που έφαγε στο αριστερό πόδι , ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ και θα καταλάβετε γιατί το κέντρο του ΟΣΦΠ κατέρρευσε. Μέχρι το 80 ειδικά τους κράταγε ο Τζόρτζεβιτς και έβαλαν και τα goal.
Gandalf
εγώ το έγραψα....λες να διάβασε το φόρουμ ο προπονητής του ΠΑΣ....?????:lol: :lol: :lol:
Λες να έχω μερίδιο στον αποκλεισμό του Ολυπιακού??:lol:
τελικά είμαι μεγάλος προπονητής της εξέδρας....:wave2:
εμένα μου άρεσε πολύ ο μαύρος, ο ψηλός αμυντικός χαφ του ΠΑΣ....εμείς δίνουμε του κόσμου τα λεφτά σε παίχτες τύπου Μπίσκαν και Άντριτς όταν φέρνεις μια καραβιά τέτοιους αμα εχεις ποδοσφαιρικό μάτι....
αλλά ποιος ξέρει απο ποδόσφαιρο στις διοικήσεις των μεγάλων ελληνικών ομάδων??? (κάτι πάει να κάνει η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια με το νέο μοντέλο διοίκησης.,,.θα δούμε)
FLIPTOPBOX
01/02/2007, 12:59
E ρε να γινει καμια στραβη,να χασουν απο την ΑΕΚ,και να παρει την
κουπα η ΑΕΚΑΡΑ.
:rotflmao: :rotflmao:
ΕΤΣΙ-ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙ...:a25: :a25:
Μια χαρά έπαιξε και ο ΠΑΣ και εμείς χθες
ανοιχτό ποδόσφαιρο πάνω-κάτω η μπάλα,αδικίες-δίκια απο διαιτητές,
μια χαρά μπράβο και που αποκλειστήκαμε, δεν μαμιέται....
Τώρα θα μου πείτε γιατί άλλες ομάδες δεν παίζουν έτσι για να βλέπουμε
και εμείς μπάλα και όχι να μαλακιζόμαστε κάθε Κυριακή με κλωτσοσκούφι?
o_gavros
01/02/2007, 13:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από FLIPTOPBOX
κουπα η ΑΕΚΑΡΑ.
ο πεινασμένος λέει καρβέλια ονειρεύεται.
καλά ειναι φίλε.ότι μπορεί ο καθένας
Αρχικά δημιουργήθηκε από FLIPTOPBOX
κουπα η ΑΕΚΑΡΑ.
οι καλές προθέσεις φάνηκαν....
το μονο που μπορείς να ελπίζεις είναι να μην αυξάνεται η διαιτητική εύνοια αντιστρόφως ανάλογα με την πτώση της απόδοσης του γαύρου....
γιατί το γεγονός ότι ο γαύρος είναι ψόφιος είναι σίγουρο.....απο εκεί κ πέρα ή θα κρατήσουν τα προσχήματα με μια μικρή εύνοια ή θα γίνουν όργια....θα δούμε....
εδώ για να περάσουν το ΠΑΣ πήραν ένα πέτσινο πέναλτνι και δεν έδωσαν ένα οφθαλμοφανέστατο στο πρώτο παιχνίδι υπέρ του ΠΑΣ....και εσείς ακόμα ελπίζετε????
και για να μην ξεχνιόμαστε πριν δυο αγωνιστικές ήταν που ισοφάρισαν με οφσάιντ στην Τούμπα....δεν είναι πολύ μακριά....:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GyPsy
Μια χαρά έπαιξε και ο ΠΑΣ και εμείς χθες
ανοιχτό ποδόσφαιρο πάνω-κάτω η μπάλα,αδικίες-δίκια απο διαιτητές,
μια χαρά μπράβο και που αποκλειστήκαμε, δεν μαμιέται....
και εμείς μπάλα και όχι να μαλακιζόμαστε κάθε Κυριακή με κλωτσοσκούφι? \
το να παίζεις σαν ξεχαρβαλομένος...., χωρίς σύστημα, χωρίς ανάπτυξη το θεωρείς θέαμα???
αυτό δεν ειναι ποδόσφαιρο φίλε μου είναι αλάνα....
και δεν το παιζεις απο επιλογή το ανοικτό ποδόσφαιρο...το παίζεις επειδή δεν μπορείς να παίξεις σοβαρό ποδόσφαιρο.....
και όταν φτάνουν τα δύσκολα αρχίζουν οι γιόμες.....στην κεφάλα του Κωνσταντίνου .....:lol:
ανοικτό ποδόσφαιρο και θέαμα.....:lol: :lol: :lol:
el_hymador
01/02/2007, 13:12
Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΤΗ....
Β - Α - Ρ - Ε - Τ - Η !!!!!
Απορω τι καθεστε και την ψαχνετε μΕ αναλυσεις κτλ ....
ΓΑΥΡΟΙ....ΤΟΝ ΗΠΙΑΤΕ ΣΦΗΝΑΚΙ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΑΣ!!!!!
ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΥΕΦΑ...:rotflmao: :lol:
Απο την ομαδα - μοντελο δεν φανηκε τιποτα εχθες στο γηπεδο...τα μονα αξιοσημειωτα ηταν η αποδοση του ΠΑΣ και ο ξεφτιλας ο διαιτητης!!!!
Α και εσεις φυσικα , που μπροστα σας , οι Μογγολοι του ΧΑΝ ειναι κολεγιο....
Αν ακομα εχετε ερωτηματικα σχετικα με τις κατακτησεις των πρωταθληματων , ανοιξτε τα γκαβα σας και δειτε την πραγματικη αληθεια ....
ΤΙ ΜΠΟΥΛΚΟΥΜΕΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΘΕΕ ΜΟΥ.....
o_gavros
01/02/2007, 13:15
...........
:a16: :a16: :a16: :a16: :a16:
και στο τέλος πάλι αέρα θα μας κάνετε:lol: :lol:
Gandalf dr685sm
01/02/2007, 13:16
GyPsy...
και εμείς μπάλα και όχι να μαλακιζόμαστε κάθε Κυριακή με κλωτσοσκούφι?
Ελα μου ντε.... πρώτη φορά ευχαριστήθηκα τόσο παιχνίδι.. και υπόψη οτι οι παίκτες των δύο ομάδων ατομικά έχουν τεράστιες διαφορές αξίας.
Παρεπιπτόντως μιλώ μόνο για τον ΠΑΣ, που άλλαξε και 3-4 μπαλιές απο την άμυνα με ορθή ανάπτυξη ... οχι για τις γιόμες του Κόκκινου.
idi....
ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ... τον χτύπησε φίλαθλος και το έιπε δειλά-δειλα στην αρχή αλλά μετά το έκανε γαργάρα. Το ανέφερε και ο Τόλιας (τερματοφύλακας ΠΑΣ) λέγοντας οτι ξέφυγε απο την ασφάλεια του γηπέδου.
Αίσχος που δεν κατεγράφη στο φύλο αγώνος απο τους διαιτητές. Αλλά ακόμα και έτσι , σάμπως τιμωρήθηκε και ποτέ καμιά ισχυρή ομάδα όπως έπρεπε;... Ούτε η ΑΕΚ... ούτε ο ΠΑΟ... ούτε ο ΟΣΦΠ... που θα έπρεπε όλοι μας, σε τέτοιες περιπτώσεις να λαμβάνουμε τιμωρίες αλά UEFA με 2-3μηνους αποκλεισμούς έδρας και εκατοντάδες χιλιάδες euro πρόστιμο... τι να λέμε τώρα;
Gandalf
Αναρωτηθειτε ολοι σας καλοι μου πελατες.... :rolleyes:
Ως ποτε θα χαιροσαστε με ξενα @ρχιδι@ ??? :confused: :confused:
Καποτε πρεπει να πειτε ......
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!! ΘΕΛΩ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ !!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε σεις ξεχασατε νε πειτε για το 7-0 της Γιουβε και μελανχολησα !!
Gandalf dr685sm
01/02/2007, 13:21
stoybi...
Δες πιο πάνω την απάντηση μου για να καταλάβεις γιατί μιλάμε... μην τα ξαναγράφω... ή να τα ξαναγράψω;
ας είναι... η επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως... αν και οι γάυροι αποδεδειγμένα είναι ανεπίδεκτοι.
Gandalf
o_gavros
01/02/2007, 13:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!! ΘΕΛΩ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ !!!!
Σύγγαυρε απλά να προσθέσω κάτι μπας και γελάσουμε λιγο.
Δεν χάσαμε ρε εχθές!:lol: :lol: :lol: :bawl: :lol: :lol:
2-1 νικήσαμε :lol: :lol: :bawl: :lol: :lol:
Gandalf dr685sm
01/02/2007, 13:30
news report....
Δέλλας - Έμερσον έξω με τον ΟΣΦΠ... γμτ... αίντε να δούμε αν θα είναι ο Παπασταθόπουλος στο κέντρο της άμυνας , πίσω απο τον Ζήκο τουλάχιστον.
πιθανότητα τραυματισμού λέει και ο Καφές... αυτό δεν με εκπλήσσει... είναι λογικό να μην έχει διάθεση ο ίδιος να παίξει απέναντι στον ΟΣΦΠ τόσο σύντομα.
Gandalf
stoybi...
Δες πιο πάνω την απάντηση μου για να καταλάβεις γιατί μιλάμε... μην τα ξαναγράφω... ή να τα ξαναγράψω;
ας είναι... η επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως... αν και οι γάυροι αποδεδειγμένα είναι ανεπίδεκτοι.
Gandalf
Nai ε...
Σημερα οποιον βαζελο η αεκτζη να συναντησεις , Καλημερα του λες , Γιανενα σου απανταει !!!
Συναντησες σημερα εσυ καποιον γαυρο εδω μεσα που να σου ειπε οτι αδικηθικε η οτι δεν αξιζε να αποκλειστει ο γαυρος ??
Προς τι οι εκατον τοσες απαντησεις τοτε για αυτο το θεμα σημερα ???
Ασε τις παροπιδες λοιπον που λες για τους γαυρους και κοιταχτε να δειτε τι θα κανετε ολοι εσεις με τα ψυχικα τραυματα που σας εχει διμιουργησει αυτη η ομαδα μπας και καποτε δουμε και λιγο ανταγωνιστικο ποδοσφαιρο σε αυτη την χωρα !!
el_hymador
01/02/2007, 13:37
Για να μην αναφερω την εφταρα απο την juve ....
:a01:
Gandalf dr685sm
01/02/2007, 13:37
Ρε STOUBI... όλο στην "ανακύκλωση" μας οδηγείς.
Εδώ ρε φίλε , σου επαναλαμβάνω οτι δεν είναι το θέμα τα Γιάννινα... χέστηκα και αν ήταν η Ανω τραχανοπλαγιά... το θέμα είναι οτι ακόμα και με αυτή την ομάδα, δείξατε ΦΑΝΕΡΑ πλέον , οτι η διαιτησία σας "σπρώχνει".
Αυτό απο μόνο του είναι ενα εμπόδιο που πολύ δύσκολα μπορείς να ξεπεράσεις σε 30-36 αγώνες σε μια σαιζόν πρωταθλήματος. Τα ΠΑΣ το ξεπέρασαν σε ενα παιχνίδι που τους κιτρίνισε την μιση ομάδα και έδωσε πέναλτυ υπέρ του ΟΣΦΠ σε χέρι του Κωνσταντίνου..:eek:
Αίντε παληκάρι μου λοιπόν , και πεστα σε κανά πιτσιρικά που δεν γνωρίζει σε τι χάλια έχετε φέρει το Ελληνικό πρωτάθλημα με την νοοτροπία του "Πάση θυσία πρέπει να κερδίσω" με Μητρόπουλους , Παραγκες , κτλ....
Εκείνο που ενοχλεί τον πολύ κόσμο δεν είναι αν χάνετε η κερδίζετε δίκαια...αλλά το οτι θέλετε να κερδίζετε δίκαια ή άδικα... Και αυτό ελάχιστοι γαύροι το καταλαβαίνετε , δυστυχώς.
Gandalf
αντιολυμπιακοι φιλοι μου τα παιχνιδια κυπελλου ειναι καθαρα θεμα αγχους και διαθεσης, αυτος που θελει πιο πολυ να προκριθει και διψαει για τιτλο εχει και το πανω χερι...
η προκριση με τον ΠΑΣ κριθηκε στο πρωτο παιχνιδι...
δεν παιξαμε μπαλα και την πατησαμε, εγω χθες αφου δεν βαλαμε γκολ στο πρωτο ημιχρονο τον περιμενα τον αποκλεισμο...
τουλαχιστον εμεις δεν βαριεσαι, εχουμε βαρεθει να περνουμε τιτλους, η αεκ μπορειτε να μου πειτε γιατι αποκλειστηκε απο το χαιδαρι? λες και δεν το υπολογιζετε το κυπελλο, εχετε τοσους τιτλους που χεστηκατε αν θα παρετε κυπελλο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
η μηπως φταιγε η παραγκα κι εκει?
Gandalf dr685sm
01/02/2007, 13:53
ε , μετά αμά λέω οτι οι γαύροι έχετε Αλτσχαίμερ , θυμώνετε....
Δεν είπαμε οτι καλά πάθαμε και χάσαμε;... Λογικό είναι κάποιες στιγμές να χάνεις... απο το Χαϊδάρι, απο τα παιδιά στην Β.Ελλάδα...δεν θυμάμαι και το όνομα τους γμτ... απο ομάδες άλλης κατηγορίας γενικώς, .... ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΠΑΛΑ....
Το θέμα είναι όμως οτι οι γαύροι δεν μπορείτε να το χωνέψετε... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΔΙΚΑΙΑ Η ΑΔΙΚΑ... Και αυτό χρήζει μετά απο ήττες σας , ειρωνικών σχολίων και εντατικών μαθημάτων σαρκασμού και ψυχανάλυσης...εκεί έιναι η διαφορά μας.
Οχι στο αν έχετε κουπες , αν έχετε νίκες , αν έχετε πρωταθλήματα, αν έχετε γενικά κάποια πράγματα παραπάνω απο εμάς... αλλά στο πως συμπεριφέρεστε όταν χάνετε το δικαίωμα να τα διεκδικήσετε απο θεωρητικά πιο αδύναμους.
Gandalf
Gandalf dr685sm
Εκείνο που ενοχλεί τον πολύ κόσμο δεν είναι αν χάνετε η κερδίζετε δίκαια...αλλά το οτι θέλετε να κερδίζετε δίκαια ή άδικα... Και αυτό ελάχιστοι γαύροι το καταλαβαίνετε , δυστυχώς.
Ενω με εσας και τους αλλους δεν συμβαινει το ιδιο ετσι Gandalf ???
Και στο εχω ξαναπει δεν δεχομαι ιστοριες για παραγκες απο οπαδους του Μακαρου , του μελλισανιδη , του Καρρα, και του Σταθη...
:sick:
Gandalf dr685sm
01/02/2007, 13:59
Oxi ρε φίλε δεν συμβαίνει...
Αλλά δεν περιμένω απο γαυρο να το κατανοήσει. Ναι θα πικραθούμε... ναι θα μας χαλάσει... αλλά δεν θα θέλουμε δίκαια ή άδικα να κερδίσουμε...
Και έχουμε ιστορία και αποδείξεις πάνω σε αυτό.
Για τον Καρρά τον Μελισσανίδη και τον Ψωμιάδη, πες μου οτι είναι ισάξιοι του Κόκκαλη να αρχίσω να γελώ απο τώρα μιλάμε....
Άλλωστε το ρητό... Να νικά ο ΟΣΦΠ, το Αιγάλεω και οι άλλοι να πάνε να γαμ... έχει μείνει στην ιστορία ... πως να το κάνουμε δηλαδή;
Gandalf
ε , μετά αμά λέω οτι οι γαύροι έχετε Αλτσχαίμερ , θυμώνετε....
Δεν είπαμε οτι καλά πάθαμε και χάσαμε;... Λογικό είναι κάποιες στιγμές να χάνεις... απο το Χαϊδάρι, απο τα παιδιά στην Β.Ελλάδα...δεν θυμάμαι και το όνομα τους γμτ... απο ομάδες άλλης κατηγορίας γενικώς, .... ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΠΑΛΑ....
Το θέμα είναι όμως οτι οι γαύροι δεν μπορείτε να το χωνέψετε... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΔΙΚΑΙΑ Η ΑΔΙΚΑ... Και αυτό χρήζει μετά απο ήττες σας , ειρωνικών σχολίων και εντατικών μαθημάτων σαρκασμού και ψυχανάλυσης...εκεί έιναι η διαφορά μας.
Οχι στο αν έχετε κουπες , αν έχετε νίκες , αν έχετε πρωταθλήματα, αν έχετε γενικά κάποια πράγματα παραπάνω απο εμάς... αλλά στο πως συμπεριφέρεστε όταν χάνετε το δικαίωμα να τα διεκδικήσετε απο θεωρητικά πιο αδύναμους.
Gandalf
Εσεις να χωνεψετε οτι την τελευταια φορα που ειχατε ομαδα ηταν το 94 !!!
Να χωνεψετε οτι ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ( η πολιτεια ) πληρωσαμε μολις περυσι για να σας κρατησουμε ομαδα ..
Και να σε ρωτησω αν αυτες τις αποψεις τις ειχες στην ασφαιρη δεκαετια του Ολυμπιακου ??
Μαλλον ομως τοτε ξεραμε να χανουμε ετσι ??
:rolleyes:
Gandalf dr685sm
Για τον Καρρά τον Μελισσανίδη και τον Ψωμιάδη, πες μου οτι είναι ισάξιοι του Κόκκαλη να αρχίσω να γελώ απο τώρα μιλάμε....
Εχεις δικιο !! :(
Οι δικοι σου κοιταγαν να φανε .. Εσας !!!:rolleyes:
Ενω ο δικος μας κοιταει να φαει παλι ... Εσας !!
:rolleyes:
Gandalf dr685sm
01/02/2007, 14:10
Δεν κατάλαβες... πρώτοι εμείς είμαστε που το λέμε...
Για αυτό και οι περισσότεροι ΑΕΚτζήδες φωνάζουν για παίκτες και ενίσχυση της ομάδος... το γνωρίζουμε πολύ καλά και δεν βαυκαλιζόμαστε πίσω απο παίκτες 34-35 χρονών.
Όπως επίσης θα πρέπει να πατε να μάθετε τι λεει το άρθρο 44 , μιας και είσαστε εντελώς άσχετοι με το θέμα.
Υπήρχε ρε παιδιά ποτέ θέμα το κράτος και η εφορία να χάσουν λεφτά;... τι πληρώνει τώρα νομίζεις ο Νικολαϊδής;... αυτά που μειώνονται ή και διαγράφονται είναι χρέη προς τρίτους ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ..
Θες μήπως να μιλήσουμε και για την Πειραιώς και το ποιοί τόκοι προς το κράτος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ;
Ποιοί έχασαν τα λεφτά τους απο τα αντασφαλιστικά μέτρα της Τράπεζας που δεν καταβλήθησαν;
Για να μην φτάσω και πάλι στο θέμα του σταδίου-γηπέδου Καραϊσκάκη και τις επιχορηγήσεις κτλ.
Άσε σου λέω... σε κανά πιτσιρικά πεστα αυτά...
Στην άσφαιρη δεκαετία του ΟΣΦΠ ήμουν αρκετά μικρός για να γνωρίζω αυτά που ξέρω σήμερα. Αλλά και πάλι ήξερα οτι αν δεν παίζαμε μπάλα , κανένα κοράκι δεν θα μας έδινε το παιχνίδι.
Κατάλαβες τώρα;
alximistis
01/02/2007, 14:12
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
[B]Αναρωτηθειτε ολοι σας καλοι μου πελατες.... :rolleyes:
ΤΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Να κερδίσει η δική μου ομάδα μέσα στο Καραϊσκάκη; Σοβαρά μιλάς; Δεν σας έχουμε κερδίσει; Να θυμηθώ το Λάκη; Τον Κετσπάγια; Το Νικολαίδη;
Μάλλον εννοείς ΄τα τελευταία χρόνια! Για να σε διορθώσω δηλαδή...
Gandalf dr685sm
αυτά που μειώνονται ή και διαγράφονται είναι χρέη προς τρίτους ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ..
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Αστο τι να πουμε τωρα !!
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Αναρωτηθειτε ολοι σας καλοι μου πελατες.... :rolleyes:
Να κερδίσει η δική μου ομάδα μέσα στο Καραϊσκάκη; Σοβαρά μιλάς; Δεν σας έχουμε κερδίσει; Να θυμηθώ το Λάκη; Τον Κετσπάγια; Το Νικολαίδη;
Μάλλον εννοείς ΄τα τελευταία χρόνια! Για να σε διορθώσω δηλαδή...
Αυτο το παιδι και "παραθεσεις" του ...
... ΔΕΝ παιζεται !!! :a018: :a018: :a018:
Μάλλον εννοείς ΄τα τελευταία χρόνια! Για να σε διορθώσω δηλαδή... [/B]
Ε.. Διαμαχη δεν ηθελες ???
:beer: