PDA

View Full Version : 14-15/2/2007 ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΚΑΝΑΠΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!!!

Σελίδες : [1] 2

zoropatra
14/02/2007, 12:57
για να δουμε τι θα κανει η ΑΕΚΑΡΑ σημερα.

idi θα ερθω στον αγωνα.

και μια ερωτηση θελω να κανω.........

πως γινεται μια ομαδα που περνει πρωταθληματα καθε χρονο εδω και 10 χρονια και θα

περνει για αλλα τοσα.....να καθετε τετοια εποχη και να βλεπει απο τον καναπε

τον δευτερο και τον τριτο του πρωταθληματος στο οποιο παιζει η ιδια ομαδα?

μονο σοβαρες απαντησεις.

zoropatra
14/02/2007, 13:05
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

77963

sniper
14/02/2007, 13:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
.....

πως γινεται μια ομαδα που περνει πρωταθληματα καθε χρονο εδω και 10 χρονια και θα

περνει για αλλα τοσα.....να καθετε τετοια εποχη και να βλεπει απο τον καναπε

τον δευτερο και τον τριτο του πρωταθληματος στο οποιο παιζει η ιδια ομαδα?

μονο σοβαρες απαντησεις.

Μα τόσα χρόνια χτίζανε τις βάσεις.... για να πάρουν του χρόνου το UEFA :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τι; δεν ειναι σοβαρη απάντηση; Γιατί ο Ολυμπιακός είναι σοβαρή ομάδα; :hypnotize

zoropatra
14/02/2007, 13:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μα τόσα χρόνια χτίζανε τις βάσεις.... για να πάρουν του χρόνου το UEFA :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τι; δεν ειναι σοβαρη απάντηση; Γιατί ο Ολυμπιακός είναι σοβαρή ομάδα; :hypnotize

ρε συ μην λες τετοια πραγματα και δεν μπρουν να φανε την πιτσα σημερα!!!!!!

ο παο και αυτος 21:45 παιζει αυριο?

ρωταω ρε γαμωτο γιατι δεν ειναι καλο να τρωνε τα παιδια τετοιες ωρες πιτσα!!!!!

δεν θα μπορουν να κοιμηθουν μετα!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:

Cpt. Haddock
14/02/2007, 13:20
και που θα κάτσουν στον καναπε τι έχει να λέει ρε ζορο?

θα δουν δύο ομαδούλες να πελαγώνουν μήπως και περάσουν απο τους 32 στους 16 του ουέφα... :rolleyes: :sick:

γαμώ τις επιτυχίες λέμε...

sniper
14/02/2007, 13:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

θα δουν δύο ομαδούλες να πελαγώνουν μήπως και περάσουν απο τους 32 στους 16 του ουέφα... :rolleyes: :sick:

Απο το να τρως πιστες ρε Καπετάνιο.... καλυτερα ακόμα και στους 32..... :winka:

zoropatra
14/02/2007, 13:29

δεν με καταλαβες........

θα μου απαντησεις στην αρχικη ερωτηση που εχω κανει?

idi
14/02/2007, 13:32

idi θα ερθω στον αγωνα.

αν εχεις ενα εισητηριο στη Θυρα 15 παρε με ενα τηλ ρε!!!

:beer: :beer:

77965

Cpt. Haddock
14/02/2007, 13:37
δεν με καταλαβες........
θα μου απαντησεις στην αρχικη ερωτηση που εχω κανει?

άντε να μη σΕ χαλάσω χατηρι :wacko:

Πως γίνεται;

Απλά:

- Ο ολυμπιακός συνήθως κερδίζει τα ντέρμπυ του πρώην ΠΟΚ και δεν την πατάει (συνήθως) με ομαδούλες (πράγμα στο οποίο διαπρέπει ο ΠΑΟ :sick: :rolleyes: )

- απο εκεί και πέρα, η ευρωπαϊκή πορεία των ομάδων μας είναι συνήθως αντάξια του επιπέδου του ελληνικού ποδοσφαίρου... (και) με λίγη τύχη οι Αεκ/Παο περνάνε σε επόμενες φάσεις, φτάνει η άνοιξη που έχουν ευρωπαϊκούς αγώνες, ο ολυμπιακός δεν έχει άρα έχει πιο έυκολο πρόγραμμα και παίρνει πρωτάθλημα

...και ο κύκλος ξαναρχίζει

:wave2:

zoropatra
14/02/2007, 13:50
άντε να μη σΕ χαλάσω χατηρι :wacko:

Πως γίνεται;

Απλά:

- Ο ολυμπιακός συνήθως κερδίζει τα ντέρμπυ του πρώην ΠΟΚ και δεν την πατάει (συνήθως) με ομαδούλες (πράγμα στο οποίο διαπρέπει ο ΠΑΟ :sick: :rolleyes: )

- απο εκεί και πέρα, η ευρωπαϊκή πορεία των ομάδων μας είναι συνήθως αντάξια του επιπέδου του ελληνικού ποδοσφαίρου... (και) με λίγη τύχη οι Αεκ/Παο περνάνε σε επόμενες φάσεις, φτάνει η άνοιξη που έχουν ευρωπαϊκούς αγώνες, ο ολυμπιακός δεν έχει άρα έχει πιο έυκολο πρόγραμμα και παίρνει πρωτάθλημα

...και ο κύκλος ξαναρχίζει

θες να μου πεις δηλαδη οτι απο τυχη εμεις παιζουμε σημερα,και εσεις θα τρωτε πιτσες?

Cpt. Haddock
14/02/2007, 13:53
θες να μου πεις δηλαδη οτι απο τυχη εμεις παιζουμε σημερα,και εσεις θα τρωτε πιτσες?

κατ' αρχήν και "εγώ θα παίζω" δε θα τρώω πίτσες :lol:

Έπειτα, ναι, δεν πιστεύω οτι έχουν κατι παραπάνω οι αεκ/παο και συνεχίζουν (ίσως έχουν λιγότερο "ευρωπαϊκό κόμπλεξ" απο τον οσφπ

zoropatra
14/02/2007, 13:56
κατ' αρχήν και "εγώ θα παίζω" δε θα τρώω πίτσες :lol:

Έπειτα, ναι, δεν πιστεύω οτι έχουν κατι παραπάνω οι αεκ/παο και συνεχίζουν (ίσως έχουν λιγότερο "ευρωπαϊκό κόμπλεξ" απο τον οσφπ

οκ καταλαβα ....με καλυψες!!!!!

κανενας γαυρος θα απαντησει η εχει παει να κανει παραγγελια για δυο ημερες να του ερθει ποιο
οικονομικα?

η μηπως λεω μηπως περιμενουν να χασουμε σημερα για να βγουν αυριο και να πουν τα δικα τους?

dodos_1
14/02/2007, 14:36
οκ καταλαβα ....με καλυψες!!!!!

κανενας γαυρος θα απαντησει η εχει παει να κανει παραγγελια για δυο ημερες να του ερθει ποιο
οικονομικα?

η μηπως λεω μηπως περιμενουν να χασουμε σημερα για να βγουν αυριο και να πουν τα δικα τους?

ειχαμε βγει για ψωνια και σου πηραμε κατι να τρως στο γηπεδο μαζι με τους υπολοιπους κλαψιαρηδες..

77970

zoropatra
14/02/2007, 14:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos_1
ειχαμε βγει για ψωνια και σου πηραμε κατι να τρως στο γηπεδο μαζι με τους υπολοιπους κλαψιαρηδες..

ρε αδερφε θα μου απαντησεις στην ερωτηση ή και εσυ θα φας απο τις καραμελες σου?

dodos_1
14/02/2007, 15:17
ακου λοιπον την απαντηση και μετα παρε τις καραμελες απο πανω για να τις πιπιλας.:D

οι τρεις μεγαλες ομαδες πασχιζουν να παιξουν C.L. για το οικονομικο οφελος(πριμ απο uefa,κλπ.).
ο ολυμπιακος βγαινει καθε χρονο τα τελευταια 10 χρονια και θα βγαινει για τα επομενα 10 πρωταθλητης αφου σε νικαει μεσα εξω,με διαιτησια ή χωρις.
αν νομιζεις εσυ οτι νικωντας ενα ντερμπυ με τον ΟΣΦΠ θα παρεις πρωταθλημα εισαι τραγελαφικα ονειροπολος.φετος για παραδειγμα ποσες φορες τον ηπιες απο "κατωτερη" ομαδα;
εμεις καθομαστε στον καναπε αφου η ομαδα του ΟΣΦΠ θελει εκ βαθρων ανανεωση δυναμικου.για την ελλαδα μια χαρα ειναι τα γεροντια αφου ο μονοφθαλμος βασιλευει αναμεσα στους τυφλους.πες μας τωρα οτι εχεις και υπερομαδα να γελασουμε.
παντως αν θεωρεις εσυ επιτυχια το οτι θα παιξεις εναν αγωνα παραπανω στην ευρωπη ή η ομαδα σου ειναι καλυτερη επειδη θα παιξει εναν αγωνα παραπανω στην ευρωπη εισαι λειαν επιεικως γραφικος.
παρε πρωτα μια ευρωπαϊκη κουπα ή φτασε σε κανα τελικο και μετα ελα να μας κανεις κυρηγμα περι ευρωπης.να μου πει κανας βαζελος για πορειες να το καταλαβω...εσυ;
και δεκα ευρωπαϊκα χρονια ειδαμε και τα δικα σας χαλια. ακομα και στον υμνο σας τραγουδατε την μεγαλυτερη επιτυχια της ΑΕΚ...τη νικη επι της ρεαλ τον μεσοπολεμο.
:lol: :lol: :lol:

oiko1979
14/02/2007, 22:31
ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ???

ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ???

ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ Η ΑΕΚΑΡΑ???

ΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΚΟΥΡΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ???

ΑΝΤΕ ΡΟΥΦΗΞΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΑΥΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΓΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΑΣ...

ΠΤΩΜΑΤΑ...:wave2: :wave2: :wave2:

TROOPER
14/02/2007, 22:46
ρε συ μην λες τετοια πραγματα και δεν μπρουν να φανε την πιτσα σημερα!!!!!!

ο παο και αυτος 21:45 παιζει αυριο?

ρωταω ρε γαμωτο γιατι δεν ειναι καλο να τρωνε τα παιδια τετοιες ωρες πιτσα!!!!!

δεν θα μπορουν να κοιμηθουν μετα!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:

αλλος πιτσα και αλλος πουτσα πατρινοπουλο...:winka:

TROOPER
14/02/2007, 22:53
ΛΟΡΕΝΤΖΟ ΣΕΡΑ ΦΕΡΕΡ:

οι μεγαλες ομαδες παιζουν ευρωπη!!!!

ερωτηση κυριε φερερ:

οταν οι ομαδες αυτες παψουν να παιζουν ευρωπη,οι οπαδοι οι μισοι κραζουνε τους αλλους μισους που κραζουν τον προεδρα και αντι οι παιχτες σου να βγαζουνε φωτιες βγαζουνε κλανιες η ομαδα μικραινει??????

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

αντε βρε κουτα να σας παραδεχτουμε.....εισασταν μεγαλη ομαδα για μια βδομαδα!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
14/02/2007, 22:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Απο το να τρως πιστες ρε Καπετάνιο.... καλυτερα ακόμα και στους 32..... :winka:

πιστες:confused: :confused: :confused: :confused:

TROOPER
14/02/2007, 22:57
ΠΑΡΑΓΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΔΙΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

oiko1979
14/02/2007, 23:03
ΠΑΡΑΓΚΑΑΑΑΑΑΑ

ΠΑΡΑΓΚΑΑΑΑΑΑΑ

Ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΟΥΕΦΑΑΑΑΑΑ

ΑΔΙΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

12 ΠΕΝΑΛΝΤΙΙΙΙΙΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

alximistis
14/02/2007, 23:19
Αν νομίζατε ότι θα λέτε ότι θέλετε χωρίς κιτρινόμαυρη απάντηση... κάνατε ΜΕΓΑ λάθος.
Θα χωρίσω το σχολιάκι μου σε δύο μέρη. Στην απάντηση προς εσάς και στα καθαρά της ΑΕΚ.
Ξεκινώ με σας.
Ρε ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ!!!!!!! Δείτε μια φορά στη ζωή σας μία μόνο πως έχουν τα πράγματα και μετά μιλάτε. Όσο θέλετε μάλιστα.
Ξεκινήσατε ή όχι με τρεις στόχους ΚΑΙ φέτος;
Πρωτάθλημα κύπελλο και καλύτερη πορεία στην Ευρώπη; Ναι ή ου;;;;
Ρε ΑΡΧΙΚΑΡΜΟΙΡΗΔΕΣ σας πέταξε ή όχι ο ΠΑΣ Γιάννινα από το κύπελλο;
Που ο ΠΑΣ είναι καϋμένα στην ίδια θέση ή μία κάτω δεν θυμάμαι ακριβώς με το Χαϊδάρι που πέταξε έξω εμάς.
Η ΟΜΑΔΑΡΑ σας που παίζει σούπερ μπάλα και δεν είναι πουθενάδες βγήκε έξω από μία ομάδα στην ίδια θέση με αυτή που απέκλεισε τους πουθενάδες!!!!!!!!
Ριβάλντο Νε Στολτίδης Οκκάς κλπ εκείνη την ημέρα μάλλον δεν ήταν τόσο παικταράδες.
Πάει αυτό.
Στην Ευρώπη τώρα... τα πολλά μας συγχαρητήρια βρε. Θυμηθήκατε να μας κάνετε πλάκα όταν πάλι η ομαδάρα σας όλα αυτά τα αστέρια που ανέφερα προηγουμένως δεν ήταν ικανοί όχι να κερδίσουν τη Βαλένθια και τη Ρόμα εδωμέσα αλλά ούτε καν τη Σαχτάρ! Ούτε αυτή!
Και βέβαια τόσο καλά βλέπετε από μπάλα που περιμένατε τόσο καιρό να δείτε εμάς στο ουέφα να αποκλειόμαστε. Που;;;;;;;
Εκεί που δεν έχετε πάει επί μια δεκαετία!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Με όσους παίχτες κι αν είχατε! Από Ριβάλντο και Καρεμπέ μέχρι Στολτίδη Τζιοβάνι και... Καφέ!
Και βγαίνετε να κάνετε πλάκα.
Τόσο καταλαβαίνετε την κατάντια σας!!!!!!
Συγχαρητήρια για το πρωτάθλημα το οποίο ΔΙΚΑΙΑ το παίρνετε έχοντας μας νικήσει ΜΟΝΟ μία φορά και αυτό με αυτογκόλ στο Καραϊσκάκη και φέρνοντας 3-3 μέσα στο ολυμπιακό στάδιο.
Η ομαδάρα σας φαίνεται ήταν κουρασμένη εκείνες τις μέρες και τα αστέρια της δεν απέδωσαν.
Πάλι καλά που περιμένατε τόσο καιρό στον καναπέ για να χαρείτε με τους... πουθενάδες που σας έκαναν να γελάτε.
ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

alximistis
14/02/2007, 23:20
Θα τα ψάλω σε μας μετά.
Ξαφνική δουλειά γαμώτο.
Τροχαίο στην Αθηνών-Λαμίας.
Τα λέμε αργότερα.

TROOPER
14/02/2007, 23:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Αν νομίζατε ότι θα λέτε ότι θέλετε χωρίς κιτρινόμαυρη απάντηση... κάνατε ΜΕΓΑ λάθος.
Θα χωρίσω το σχολιάκι μου σε δύο μέρη. Στην απάντηση προς εσάς και στα καθαρά της ΑΕΚ.
Ξεκινώ με σας.
Ρε ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ!!!!!!! Δείτε μια φορά στη ζωή σας μία μόνο πως έχουν τα πράγματα και μετά μιλάτε. Όσο θέλετε μάλιστα.

σημερα θα μιλατε για σας!!!!!!!!!!!

δε θα το γυρισετε στον ολυμπιακο!!!!!!!!!!

καταλαβες στελιο???

:alien: :alien: :alien:

alximistis
15/02/2007, 01:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
σημερα θα μιλατε για σας!!!!!!!!!!!

δε θα το γυρισετε στον ολυμπιακο!!!!!!!!!!

καταλαβες στελιο???

:alien: :alien: :alien:

Μπα; Τι λε ρε; Σοβαρά;
Και θα σας αφήσουμε να λέτε ότι θέλετε χωρίς σχολιασμούς;;;; Αγόρι μου όταν λες κάτι παίρνεις και απάντηση. Έτσι έχουν τα πράγματα.
Και το είπα ο άνθρωπας ότι βεβαίως θα πούμε και για μας. Τώρα που γύρισα κι έχω χρόνο θα χώσω μην ανησυχείς.

alximistis
15/02/2007, 01:19
Και να και το ποστάκι μου για την ΑΕΚ μας...
Το λοιπόν κύριοι να ξεκινήσω με μία διαπίστωση.
Αυτή η ΑΕΚ η σημερινή όπως την είδα εγώ αλλά φαντάζομαι κι όλος ο κόσμος είναι μακράν η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ φέτος αλλά και χειρότερη από πέρσι!!! Μακράν!!!
Δεν θα κάτσω να σχολιάσω τι φταίει που έγιναν λάθη κλπ γιατί από ένα σημείο και μετά δεν έχει κανένα νόημα να τα λες.
Το ζήτημα είναι ένα.
Ότι με ΠΟΡΔΕΣ αβγά δεν βάφεις.
Δεν με τσάντισε η ήττα γιατί σε έναν αγώνα η ήττα είναι μέσα στο πρόγραμμα.
Με ΠΙΚΡΑΝΕ όμως και με ΠΛΗΓΩΣΕ ο τρόπος και το θέαμα μας.
Μία ομάδα που τελικά δεν ήταν ομάδα. Που δεν ήξερε τι ήθελε πως να σταθεί και πως να παίξει.
Και λέω τώρα. Από τον ΠΑΟΚ και μετά τρώμε πίπες. Αλλά τις τρώμε χωρίς να παίζουμε κιόλας! Παιχνίδι με παιχνίδι χειροτερέύουμε. Δηλαδή το σημερινό... τι να πω. Ούτε σοβαρή ομάδα Β εθνικής τέτοιο πράγμα.
Και το ξαναλέω: Με ΠΟΡΔΕΣ αβγά δεν βάφεις! Τέρμα!!!
Η ομάδα σαν ένα μπαλόνι ξεφούσκωσε μέσα σε μερικά παιχνίδια. Ότι καλό υπήρχε εξανεμίστηκε.
Τελικά... υπάρχει πρόοδος ή απλώς δουλευόμαστε μεταξύ μας φέτος;;;;;;;;

TROOPER
15/02/2007, 07:31
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΤΟΝ ΜΑΓΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΙΚΑ, ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ, ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΜΕ ΑΚΟΜΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
15/02/2007, 07:48
Τrooper... άστο ρε φίλε... έφαγα χθες ενα διπλό με γύρο που ήταν μέσα στην μαυρίλα και μου έκατσε κάπως....χαχαχαχα.... εγώ ο κακομοίρης είπα ... αν θες το κανονίζουμε και μου είπες το βλέπουμε μέχρι τότε... και είχα συγκεντρώσει και τα φυλλάδια απο τους "γυράδες" της γειτονιάς...
:D

Για την ΑΕΚ.. το είπα ή δεν το είπα οτι φοβάμαι διασυρμό;... είπα οτι θα μας κάνουν ρεζίλι;

Επαληθεύτηκα;...

Είχε βία 30.000 μέσα στο γήπεδο

Επαληθεύτηκα;...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑΙ!

Αυτή η ΑΕΚ , δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι. Μια ομάδα είναι ενας Ζήκος-Έμερσον-Δέλλας-Σορεντίνο (δεν φέρει ευθύνη για τα goal).

Η ΑΕΚ θέλει παίκτες πλέον και ποιότητα ποδοσφαιρική και οχι γκρίνιες για διαιτησίες και οικονομικά management. Καλά τα οικονομικά δεν λέω... αλλά ρε φίλε δεν έχεις καμιά εταιρία χρηματιστηρίου... Ποδοσφαιρική ομάδα έχεις και σύντομα αν το προϊόν σου δεν πουλάει , τότε θα μείνεις με το τρίτο το μακρύτερο στο χέρι.

Η διάταξη που κατέβασε ο Φερέρ , ναι μεν διαμορφώθηκε απο τους τραυματισμούς, αλλά επηρεάστηκε και ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΑ απο την θέληση της διοίκησης για το "show me the money".
Λες και είναι σίγουρο οτι θα κερδίσει τον ΠΑΟ την Κυριακή.

Ειδικά αν ο ΠΑΟ, πάρει κανά καλό παιχνίδι στο UEFA.... τρίτοι και με το γκρόβερ 50αρι θα έχουμε καταλήξει απο το βάλε - βάλε των Κόκκινων/Αράπηδων (Παρί)/ΠΑΟ αλλά και του Ηρακλή και του ΠΑΟΚ κτλ. κτλ..κτλ...

Αν δεν ξεφύγει η ΑΕΚ απο αυτή την καρμοιριά που πλέον πάει να της γίνει δεύτερη φύση , ώς άλλος βάζελος στα τέλη της δεκαετίας του 90 , τότε σύντομα θα παλεύουμε και με τους ΠΑΟΚ-ΑΡΗ για την τρίτη θέση.

Γίνομαι Κασσάνδρα;... μπορεί... αλλά δεν μπορώ να κρύβομαι και πίσω απο το δάχτυλο μου!

Βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος!

Η διαιτησία, Η ΕΠΟ, ο πήξε , ο δήξε , ο μαύρος , ο αράπης ο ταμτουμ....
Και δεν μου λε ρε φιλαράκι , όπως λενε και τα καρντάσια επάνω....

ΕΣΥ ΡΕ ΝΤΕΜΗ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΕΙΡΑ ΚΑΘΟΣΟΥΝΑ;

Η μισή ομάδα, δεν μπορεί ... δεν είναι ικανή να σηκώσει τέτοια βάρη... το υπόλοιπο 1/4 είναι έμπειρο αλλά τραυματισμένο (λογικό , αφού παίζει στο 110%) και το άλλο 1/4 υποσχόμενο μεν αλλά ανέτοιμο δε.

Ρίχνω βάρος στον Φερέρ, μόνο επειδή ακολούθησε το πνεύμα της διοίκησης και άφησε Καφέ, Λυμπερόπουλο, Γεωργέα , Καμπάνταη έξω. Για να παίξουν λέει με τον ΠΑΟ και να έχουν την Β θέση που πάει στο CH.L.

ΡΕ ΧΑΜΕΝΟΙ... ποιός σας είπε οτι ο ΠΑΟ θα κάτσει να χάσει;... ήδη δείτε ποιός μπήκε διαιτητής...

Τεροβίτσας.. εκείνος ντε που ήταν στο ΠΑΟ-ΟΣΦΠ = 1-0!!

Οχι τίποτα άλλο, αλλά να έχουμε και άλλοθι και να λέμε οτι είμαστε κουρασμένοι και τα κοράκια δεν μας πάνε....

Αλήθεια ρε παιδιά μια απορία... εκεί στην άμυνα... πηδάει ο αράπης με δύο δικούς μας και τους πετάει στα δίχτυα μαζί με την μπάλα.
Στο δεύτερο ο Τσιρίλο πάει να κόψει με τακουνάκι(!!!) και ο Καπετάνος σβουρίζει γύρω απο τον εαυτό του... Κεραυνός απο τον Αραπάκο... και αουτς το κωλαράκι μας.

Είναι δυνατόν με ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ... να περιμένουμε πρωταθλήματα και διακρίσεις;....

ΠΌΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΔΗΛΑΔΗ , Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ...

υ.γ. ευτυχώς που δεν πήγα και γλύτωσα τα 35?.... ρε άμα την ψυλιάζομαι πάντα κάτι γίνεται... λες να "ψυλιαστώ" και τα νούμερα του Joker?

Gandalf

TROOPER
15/02/2007, 07:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Τrooper... άστο ρε φίλε... έφαγα χθες ενα διπλό με γύρο που ήταν μέσα στην μαυρίλα και μου έκατσε κάπως....χαχαχαχα.... εγώ ο κακομοίρης είπα ... αν θες το κανονίζουμε και μου είπες το βλέπουμε μέχρι τότε... και είχα συγκεντρώσει και τα φυλλάδια απο τους "γυράδες" της γειτονιάς...

Gandalf

ναι ρε μαγε...πλακα εκανα πιο πανω...αφου να φανταστεις μεχρι και τη ληξη του πρωτου ημιχρονου ημουνα σε ασθενη.το 2ο ειδα μονο.

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

b_bong12
15/02/2007, 08:05
χθες διαπιστωσα(και πιστευω οχι μονο εγω) πως καταντησε τους παικτες η ελληνικη διαιτησια.

Που πας ρε καραμητρο με αγγλο διαιτητη

Παιξε μπαλα και ασε τα πεσιματα

ΦΛΩΡΕ

ZETARAS
15/02/2007, 08:10
Ωραίος ο καναπές χθες , πετυχημένη και η πίτσα , όλα ήταν τόσο απολαυστικά!!!!

Α έφαγα και :a014:

και έχω κλείσει θέση και για σήμερα που θα είναι ακόμα μεγαλύτερο το γέλιο μιας και η Λανς είναι 2 και όχι 16 στην βαθμολογία!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ!!!

dodos_1
15/02/2007, 08:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από b_bong12
χθες διαπιστωσα(και πιστευω οχι μονο εγω) πως καταντησε τους παικτες η ελληνικη διαιτησια.

Που πας ρε καραμητρο με αγγλο διαιτητη

Παιξε μπαλα και ασε τα πεσιματα

ΦΛΩΡΕ

για να παιξει μπαλα καποιος πρεπει να ξερει κιολας...δεν νομιζεις;;)

dodos_1
15/02/2007, 08:19

Για την ΑΕΚ.. το είπα ή δεν το είπα οτι φοβάμαι διασυρμό;... είπα οτι θα μας κάνουν ρεζίλι;

Επαληθεύτηκα;...

Είχε βία 30.000 μέσα στο γήπεδο

Επαληθεύτηκα;...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑΙ!

Ρίχνω βάρος στον Φερέρ, μόνο επειδή ακολούθησε το πνεύμα της διοίκησης και άφησε Καφέ, Λυμπερόπουλο, Γεωργέα , Καμπάνταη έξω. Για να παίξουν λέει με τον ΠΑΟ και να έχουν την Β θέση που πάει στο CH.L.

ΡΕ ΧΑΜΕΝΟΙ... ποιός σας είπε οτι ο ΠΑΟ θα κάτσει να χάσει;... ήδη δείτε ποιός μπήκε διαιτητής...

Τεροβίτσας.. εκείνος ντε που ήταν στο ΠΑΟ-ΟΣΦΠ = 1-0!!

Οχι τίποτα άλλο, αλλά να έχουμε και άλλοθι και να λέμε οτι είμαστε κουρασμένοι και τα κοράκια δεν μας πάνε....

Αλήθεια ρε παιδιά μια απορία... εκεί στην άμυνα... πηδάει ο αράπης με δύο δικούς μας και τους πετάει στα δίχτυα μαζί με την μπάλα.
Στο δεύτερο ο Τσιρίλο πάει να κόψει με τακουνάκι(!!!) και ο Καπετάνος σβουρίζει γύρω απο τον εαυτό του... Κεραυνός απο τον Αραπάκο... και αουτς το κωλαράκι μας.

Είναι δυνατόν με ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ... να περιμένουμε πρωταθλήματα και διακρίσεις;....

ΠΌΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΔΗΛΑΔΗ , Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ...

υ.γ. ευτυχώς που δεν πήγα και γλύτωσα τα 35?.... ρε άμα την ψυλιάζομαι πάντα κάτι γίνεται... λες να "ψυλιαστώ" και τα νούμερα του Joker?

Gandalf

επιτελους ενας υγιης αεκτζης!γεια σου συναδελφε!:beer:

b_bong12
15/02/2007, 08:22
ενταξει
μη λεμε διαφορα για τον τροπο παιχνιδιου.(χθες οντως δεν ειδαμε μπαλα απο πλευρας ΑΕΚ γιατι ο φερρερ πολυ την πιπιλισε την καραμελα με τις αλλαγες στην 11αδα.και χθες την πατησε)

Και με την βασικη 11αδα να επαιζαν,παλι τα ιδια θα βλεπαμε.

Αντε,ισως,κανα 2 φασεις περισσοτερες να εκανε η ΑΕΚ.

Και παλι σαν κοτοπουλα θα πεφτανε.
Καπανταης τωρα μπορει να ετρωγε και καμια κοκκινη.

ZETARAS
15/02/2007, 08:34
Και μην ξεχνάμε ότι η Παρί έπαιζε με 7 αναπληρωματικούς!!!! Μου αρέσει που μιλάγατε για Ευρώπη δεν βλέπετε ρε σε τι επίπεδο είμαστε όλοι??? Αν δεν πέσουν γκαφρά , δεν οργανωθούμε και αν δεν γίνει σωστή δουλειά γενικότερα στην Ευρώπη θα πέφτει π@τσα!!! Είδατε πόσοι παίχτες ήταν από την ακαδημία της Παρί??? Εμείς όχι μόνο δεν έχουμε ακαδημίες , δεν έχουμε καλό σκάουτινγκ αλλά βλέπεις και ένα παίχτη που βγάζει μάτια και δεν τον παίρνεις (βλέπε Ογκουνσότο , Ντιαρά κτλ. Και επειδή όλα αυτά μάλλον δεν θα φτιάξουν ή θα αργήσουν εμείς αρκούμαστε στο να :a029: εσάς!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!!!

zoropatra
15/02/2007, 10:08
ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΤΕΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΠΑΡΙΔΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ?

ΕΛΠΙΖΩ Ο ΠΑΟ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ..........

ΑΑΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΓΑΥΡΟΙ!!!ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΤΣΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ!!!! Κ Ο Τ Ε Σ !!!!!!!!! [/SIZE]

zoropatra
15/02/2007, 10:16
τωρα για την ΑΕΚ θα πω πως ο φερερ θα φταιει αν χασουμε στον αγωνα με τον παο γιατι

υποτιθεται πως δεν εβαλε τους δυνατους παιχτες για να τους εχει στον αγωνα με τον παο.....

αν θα χασουμε εκει για εμενα τοτε θα φταιει..........

αυτον τον ξεφτυλισμενο τον σεζαρ γιατι δεν τον διωχνουν?

παντως χτες ορκιστηκα πως 420 χλμ. δεν ξανακανω αν δεν δω να γινεται κατι καλυτερο στην ΑΕΚ...

πολλα χαιρετισματα στον μαλακα τον ντεμη......που δεν μας λεει τα λεφτα που εχει μαζευψει

απο τα εισητηρια την εισοδο της ομαδας στο τσου λου τα διαρκειας...τι τα εχει κανει?

γιατι δεν περνει καποιον?

ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΝΤΕ!!!!!

ZETARAS
15/02/2007, 10:24
ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΤΕΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΠΑΡΙΔΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ?

ΑΑΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΓΑΥΡΟΙ!!!ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΤΣΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ!!!! Κ Ο Τ Ε Σ !!!!!!!!! [/SIZE]

ΠΟΛΥ ΤΣΟΥΞΙΜΟ ΕΠΕΣΕ!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :D

zoropatra
15/02/2007, 10:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από ZETARAS
ΠΟΛΥ ΤΣΟΥΞΙΜΟ ΕΠΕΣΕ!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :D

ναι επεσε τσουξιμο θα ντραπω να το πω?

αλλα οσο εμενα με τσουζει αλλο τοσο ειστε κοτες που περιμενατε να χασουμε για να μιλησετε!!!!!

κ ο τ ε ς ! ! ! ! !! ! ! ! ! !

el_hymador
15/02/2007, 10:29
Ωραίος ο καναπές χθες , πετυχημένη και η πίτσα , όλα ήταν τόσο απολαυστικά!!!!

Α έφαγα και :a014:

και έχω κλείσει θέση και για σήμερα που θα είναι ακόμα μεγαλύτερο το γέλιο μιας και η Λανς είναι 2 και όχι 16 στην βαθμολογία!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ!!!

Γελα με τα χαλια σου εσυ και ασε τους αλλους.....χθες τουμπεκι κανατε ολοι , πιστευω πως περιμενετε να χασει ο ΠΑΟ με γαυρικο τροπο (5 αρα η 7 αρα:lol: ) για να βγειτε και να πειτε τις παπαρδελες σας....με ρεγουλο η πιτσα...

ZETARAS
15/02/2007, 10:30
ναι επεσε τσουξιμο θα ντραπω να το πω?

αλλα οσο εμενα με τσουζει αλλο τοσο ειστε κοτες που περιμενατε να χασουμε για να μιλησετε!!!!!

Γιατί λες λαλακίες τώρα εμείς πάντα μιλάμε ;) εντός και εκτός γηπέδου!!

Α και αυτό για το βάζελο που είπες το πιστεύεις???

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?? 4 έχει σήμερα!!!

zoropatra
15/02/2007, 10:30
ελπιζω σημερα να νικησει ο παναθηναικος ωστε μετα να λεμε........

ο πρωταθλητης απο νοεμβρη καναπε......

η δευτερη ομαδα απο φλεβαρη καναπε......

και η τριτη μπορει και να προχωρισει!!!!!!

παντως ξανα καθηστε καναπε σημερα αλλα ρε μην βαλετε μανιταρια μεσα σας πειραζουν!!!!!

TROOPER
15/02/2007, 10:33

εμεις κοτες ζορο...εσεις δικεφαλα,ζαλισμενα κοτοπουλα.χτες γιατι δεν πεσατε κατω???

:lol: :lol: :lol: :lol:

Cpt. Haddock
15/02/2007, 10:33
όταν τα 'λεγα εγώ χθες.... :rolleyes: :rolleyes:

άλλα έλεγες θανασάκη και κορόιδευες τους καναπέδες, κάτσε σήμερα κι εσύ σε καναπε να δεις τι π@ος θα φάει κι ο παο...

:uplate:

Για να δοξάσουμε όλοι μαζί το καταπληκτικό ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο τροφοδοτείτε όλοι σας πληρώνοντας εισιτήρια για ένα θέαμα που ούτε τζαμπα δεν αξίζει να βλέπει κανείς

:sick:

Τόσα χρόνια τα ίδια, δεν έχετε βαρεθεί;

Θα συνεχίζατε να παίρνετε μηχανές απο το ίδιο μαγαζί αν κάθε χρόνο έβγαιναν σκάρτες; :yuck:

TROOPER
15/02/2007, 10:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Γελα με τα χαλια σου εσυ και ασε τους αλλους.....χθες τουμπεκι κανατε ολοι , πιστευω πως περιμενετε να χασει ο ΠΑΟ με γαυρικο τροπο (5 αρα η 7 αρα:lol: ) για να βγειτε και να πειτε τις παπαρδελες σας....με ρεγουλο η πιτσα...

καλα εσας....το νινι(ς) σερνει καραβι!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
15/02/2007, 10:36
όταν τα 'λεγα εγώ χθες.... :rolleyes: :rolleyes:

άλλα έλεγες θανασάκη και κορόιδευες τους καναπέδες, κάτσε σήμερα κι εσύ σε καναπε να δεις τι π@ος θα φάει κι ο παο...

:uplate:

Για να δοξάσουμε όλοι μαζί το καταπληκτικό ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο τροφοδοτείτε όλοι σας πληρώνοντας εισιτήρια για ένα θέαμα που ούτε τζαμπα δεν αξίζει να βλέπει κανείς

:sick:

Θα συνεχίζατε να παίρνετε μηχανές απο το ίδιο μαγαζί αν κάθε χρόνο έβγαιναν σκάρτες; :yuck:

απο χτες ο κανπες αρχισε να χλωμιαζει!!!!να κιτρινιζει θα ελεγα!!!!

ε απο σημερα εχω μια αισθηση οτι θα αρχισει να παιρνει το χρωμα της μουχλας!!!!ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΝΝΟΩ!!!!

mats8282
15/02/2007, 10:39
Θα παμε ρε εξω και θα τους ριξουμε ενα 0-3...Ειναι ολα προγραμματισμενα απο τον μπαρμπα-Ιθπανο και τον προεδρο...Σταχτη στα ματια τους ριξαμε,τωρα θα παμε ξεκουραστοι στο ντερμπυ και μετα θα τους νικησουμε εξω που θα βαλουν τα τριτα και εμεις τα πρωτα....

:rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

el_hymador
15/02/2007, 10:40
απο χτες ο κανπες αρχισε να χλωμιαζει!!!!να κιτρινιζει θα ελεγα!!!!

ε απο σημερα εχω μια αισθηση οτι θα αρχισει να παιρνει το χρωμα της μουχλας!!!!ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΝΝΟΩ!!!!

εσυ ελα αυριο να τα πεις αυτα .... προς το παρων πιες καμια σοδα , κανα malox γιατι παλι delivery θα δουλεψει το βραδυ...:winka:

TROOPER
15/02/2007, 10:43
εσυ ελα αυριο να τα πεις αυτα .... προς το παρων πιες καμια σοδα , κανα malox γιατι παλι delivery θα δουλεψει το βραδυ...:winka:

αυριο λοιπον....ως τοτε....:a17:

el_hymador
15/02/2007, 10:46

...ανθρωπε , αυτος ειναι απο τους καλυτερους ορισμους που μπορει να δωσει κανεις για τις Ελληνικες ομαδες...

το να υποστηριζεις μια ομαδα λοιπον ειναι ακριβως ιδιο σαν να εισαι ducatista η Guzzista την δεκαετια του 80 , σαν να συντηρεις κλασσικο Εγγλεζικο , σαν να γουσταρεις Ιαπωνεζικο του 1970 ... το ξερεις οτι για οτι σε κατηγορουν οι αλλοι ειναι αληθεια , το ξερεις οτι ολες οι ρετσινιες ισχυουν , απλα προσπαθεις με επιχειρηματα (του κολου) η προβαλωντας τα αδυναμα σημεια των αλλων να βγεις απο πανω...αυτο κανουμε εδω και χρονια με τις ομαδες μας αυτο θα συνεχισουμε να κανουμε...

el_hymador
15/02/2007, 10:47
αυριο λοιπον....ως τοτε....:a17:

eat my pizza :winka:

TROOPER
15/02/2007, 10:53
eat my pizza :winka:

what about my sausage???

+11!!!!!!!!!!

:a021: :a021: :a021:

dodos_1
15/02/2007, 10:53

ΕΓΩ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ!:D

ZETARAS
15/02/2007, 10:59
Δείτε την σημερινή και θα σας βάλω και την αυριανή!!! Μέχρι τελικό μπορεί ο ΠΑΟ

78148

el_hymador
15/02/2007, 11:35
Δείτε την σημερινή και θα σας βάλω και την αυριανή!!! Μέχρι τελικό μπορεί ο ΠΑΟ

Οχι , αυριο να βαλεις τις δηλωσεις Κοκκαλη....πρωτα για τον τελικο του ch- l στο ΟΑΚΑ και μετα για το οτι πρεπει να ριξετε βαρος στην πορεια στο UEFA....:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

παραφραζω μια παροιμια και λεω :

''αντι να σχολεισε με το δαχτυλο στον κολο καποιου , καλυτερα να ασχοληθεις με το δοκαρι στον δικο σου...''

ZETARAS
15/02/2007, 11:40
A ρε γλέντια το βράδυ και έχω και πολλούς φίλους βάζελους με τους οποίους θα το δούμε μαζί!!!!

:D :D :D

TROOPER
15/02/2007, 11:42

''αντι να σχολεισε με το δαχτυλο στον κολο καποιου , καλυτερα να ασχοληθεις με το δοκαρι στον δικο σου...''

AKOY TI LES!!!!!!!!!!:wave2:

idi
15/02/2007, 12:00
μισο να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους

O ΓΑΥΡΟΣ ΧΘΕΣ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:

el_hymador
15/02/2007, 12:04
AKOY TI LES!!!!!!!!!!:wave2:

εσυ διαβαζεις τι γραφω??

καθεστε και ασχολειστε με την ηττα της αεκ και με την πιθανη εως σιγουρη (ετσι πιστευω...)δικη μας και ξεχνατε οτι οι μεγαλυτεροι ψωλοεισπορακτορες στον Γαλαξια ειστε εσεις....
το δοκαρι στον κολο το εχετε εσεις λοιπον...:wave2:

TROOPER
15/02/2007, 12:08
εσυ διαβαζεις τι γραφω??

καθεστε και ασχολειστε με την ηττα της αεκ και με την πιθανη εως σιγουρη (ετσι πιστευω...)δικη μας και ξεχνατε οτι οι μεγαλυτεροι ψωλοεισπορακτορες στον Γαλαξια ειστε εσεις....
το δοκαρι στον κολο το εχετε εσεις λοιπον...:wave2:

ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΤΕ 2 ΔΟΚΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ...ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΚΙΟΛΑΣ...

+11

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
15/02/2007, 12:08
και μετα τις ελεινες μαλακιες που λεμε να γελασουμε με τον καρπαζοεισπρακτωρα της ευρωπης (απαξιω βλεπε και την υπογραφη μου τα λεει ολα) ...

τωρα μου μενει να δω το παιχνιδι με τον υπερπαγκοσμιο βαζελο για τη υπεργαματη 2η θεση που μας δινει τη μεγαλη επιτυχια να διακριθουμε στο μεγιστο πρωταθλημα της σουφραλιγκ....
ΓΤΠ!!!! μη σωσω να κερδισω ποτε ρε το βαζελο... παιξε μεσα για τη νικη στο ΟΥΕΦΑ και χεσμενο τον εγω... ποιος μαλακας κατεβασε αυτη την εντεκαδα με τη PSG??? με το που ειδα στο ματριξ εντεκαδα με Μορα, Τζιωρτζωπουλο, Καπετανο, Κυριακιδη, Λακη, Πλιατσικα λεω στην Ευη "παει χασαμε σημερα"

σσ. ζητω συγνώμη Μίλαν που της τα χώσαμε που δε σεβάστηκε τους θεσμούς και δε χτύπησε ένα αδιάφορο ματς.... αλλα εμεις καναμε ίδια ... με τη διαφορά πως πλήγωσαμε το δικό μας κόσμο και οχι αλλους

:(

TROOPER
15/02/2007, 12:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
μισο να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους

O ΓΑΥΡΟΣ ΧΘΕΣ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

σωστο ρε γιωργη αλλα ο γαυρος ειναι μικρη ομαδα ενω η αεκαρα.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ελα μωρη αρρωστιααααααααααααααααα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τι μλκς εισαι???οεο!!!

TROOPER
15/02/2007, 12:12
ποιος μαλακας κατεβασε αυτη την εντεκαδα με τη PSG???

:(

ο μπαρμπα θωμας ο τεβερνιαρης που εχετε για προπονητη????

λεω εγω τωρα...

idi
15/02/2007, 12:12
σωστο ρε γιωργη αλλα ο γαυρος ειναι μικρη ομαδα ενω η αεκαρα.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ελα μωρη αρρωστιααααααααααααααααα

τι μλκς εισαι???οεο!!!

απο το δικο σου μπουρδελο ..... 100 φορες καλυτερη ειναι η ΑΕΚ.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
15/02/2007, 12:14
ο μπαρμπα θωμας ο τεβερνιαρης που εχετε για προπονητη????

Ειπε ο οπαδος που εχει προπονητή τον Sir Takis … Και τραβηξε προς στο δασος... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
15/02/2007, 12:15
Ειπε ο οπαδος που εχει προπονητή τον Sir Takis … Και τραβηξε προς στο δασος... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

χωρις κλαψες σε αντιθεση με εσας που σας βλεπω να τραβατε για την πολη!!!:lol: :lol: :lol: :lol:

ZETARAS
15/02/2007, 12:16
απο το δικο σου μπουρδελο ..... 100 φορες καλυτερη ειναι η ΑΕΚ.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

100 φορές καλύτερο μπουρδέλο??? :confused:

TROOPER
15/02/2007, 12:17

100 φορες καλυτερη και 10 βαθμους χειροτερη!!!για να ξερουμε και τι λεμε ε:winka:

idi
15/02/2007, 12:24
χωρις κλαψες σε αντιθεση με εσας που σας βλεπω να τραβατε για την πολη!!!:lol: :lol: :lol: :lol:

χωρις κλαψες... εχετε οραμα! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
15/02/2007, 12:26
100 φορες καλυτερη και 10 βαθμους χειροτερη!!!για να ξερουμε και τι λεμε ε:winka:

παιζεις με τους "φτωχους" αλλα χωρις τη βοηθεια του Βασσαρα και του Μπριακου τρως φουτσα...

αρα καλα ειναι +10 στην Γκαγκατσηλανντ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
15/02/2007, 12:27
100 φορές καλύτερο μπουρδέλο??? :confused:

οταν φαμε 7-0 τοτε θα σας πιασουμε στο πατο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μερχι τοτε la potana de europa Και μοκο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
15/02/2007, 12:29
οταν φαμε 7-0 τοτε θα σας πιασουμε στο πατο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μερχι τοτε la potana de europa Και μοκο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

σωστος!!!!!!

τα 6 απο μας ειναι λιγα...:a021: :a021: :a021:

idi
15/02/2007, 12:30
σωστος!!!!!!

τα 6 απο μας ειναι λιγα...:a021: :a021: :a021:

ποια? τα Ποντικαρισια? :smokin: :smokin: :smokin:

TROOPER
15/02/2007, 12:34
ποια? τα Ποντικαρισια? :smokin: :smokin: :smokin:

εκεινα που επεφτες κατω βρε....:winka:

idi
15/02/2007, 12:45
αυτα λεμε και οι δυο... τα Ποντικισια! :beer:

alximistis
15/02/2007, 13:13
Α ρε γαύροι!!!!!
Μια ζωή την κάνετε στα δύσκολα!!!!!!!!!!!!!
Μόλις σας τα βάλουβν κάτω με επιχειρήματα την πουλεύετε χαλαρά.
Ρε ΑΣΧΕΤΟΙ!!!!!!!
Τι να μας πείτε;;;; Τι;;;;;;;;
Που περιμένετε τους "ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ" δικές σας φράσεις για να χαρείτε;;;;;;;;;;;
Περιμένετε ρε ΑΧΡΗΣΤΟΙ τους υποτίθεται δικά σας πάντα λεγόμενα ανύπαρκτους και άμπαλους για να αισθανθείτε δικαιωμένοι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Και ΔΕΝ ντρέπεστε που το λέτε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμείς τουλάχιστον...

Στις χαρές και στις λύπες μαζί!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εκεί!!!

Όχι σαν κάποιους που στα πέτρινα χρόνια δεν γέμιζαν ούτε το μισό Καραϊσκάκη (εξαίρεση τα ντέρμπι).

TROOPER
15/02/2007, 13:15
αυτα λεμε και οι δυο... τα Ποντικισια! :beer:

φτανει που το πιστευετε εσεις...!

TROOPER
15/02/2007, 13:16
Α ρε γαύροι!!!!!
Μια ζωή την κάνετε στα δύσκολα!!!!!!!!!!!!!
Μόλις σας τα βάλουβν κάτω με επιχειρήματα την πουλεύετε χαλαρά.
Ρε ΑΣΧΕΤΟΙ!!!!!!!
Τι να μας πείτε;;;; Τι;;;;;;;;
Που περιμένετε τους "ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ" δικές σας φράσεις για να χαρείτε;;;;;;;;;;;
Περιμένετε ρε ΑΧΡΗΣΤΟΙ τους υποτίθεται δικά σας πάντα λεγόμενα ανύπαρκτους και άμπαλους για να αισθανθείτε δικαιωμένοι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Και ΔΕΝ ντρέπεστε που το λέτε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμείς τουλάχιστον...

Στις χαρές και στις λύπες μαζί!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εκεί!!!

Όχι σαν κάποιους που στα πέτρινα χρόνια δεν γέμιζαν ούτε το μισό Καραϊσκάκη (εξαίρεση τα ντέρμπι).

εσυ το γλυφιτζουρι σου σημερα

:winka:

alximistis
15/02/2007, 13:20
εσυ το γλυφιτζουρι σου σημερα

:winka:

Ε ας το έχω και γω μια φορά!
Τόσο καιρό το είχατε πάρει αποκλειστικά δικό σας.
Άσε να γλύψω και γω λιγουλάκι παρέα με τους Παπασταθόπουλο Κονέ Καμπάνταη Τζωρτζόπουλο Γεωργέα και τα άλλα παιδιά.
Κι εσύ γλύφε τόσο καιρό και μάλιστα νωρίτερα από μας με τον Ρίμπο σου τον Στολτίδη σου το Νικοπολίδη και τον Σέζαρ σου!
Καϋμένε!!!!!!!!

TROOPER
15/02/2007, 13:29
Ε ας το έχω και γω μια φορά!
Τόσο καιρό το είχατε πάρει αποκλειστικά δικό σας.
Άσε να γλύψω και γω λιγουλάκι παρέα με τους Παπασταθόπουλο Κονέ Καμπάνταη Τζωρτζόπουλο Γεωργέα και τα άλλα παιδιά.
Κι εσύ γλύφε τόσο καιρό και μάλιστα νωρίτερα από μας με τον Ρίμπο σου τον Στολτίδη σου το Νικοπολίδη και τον Σέζαρ σου!
Καϋμένε!!!!!!!!

τελικα το ποδοσφαιρο ειναι σαν τη παρτουζα στελακη...μας γαμανε οι ευρωπαιοι,σας γαμαμε εμεις ολους και μετα μαντεψε....σας γαμανε και οι ευρωπαιοι!!!!!!!!!!

να αναψουμε κανα φως να οργανωθειτε ρε παιδια!!!!!!!!!

τρωτε απο ολους και δεν δινετε πουθενα!!!!(εξ ου και το πουθεναδες)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

zoropatra
15/02/2007, 13:31
τελικα το ποδοσφαιρο ειναι σαν τη παρτουζα στελακη...μας γαμανε οι ευρωπαιοι,σας γαμαμε εμεις ολους και μετα μαντεψε....σας γαμανε και οι ευρωπαιοι!!!!!!!!!!

στις ποσες μαλακιες εχεις κοφτη?:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

TROOPER
15/02/2007, 13:33
στις ποσες μαλακιες εχεις κοφτη?:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

κατσε να δω το manual....:lol: :lol: :lol:

zoropatra
15/02/2007, 13:33
κατσε να δω το manual....:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

zoropatra
15/02/2007, 13:38
παντως για να πω την αληθεια μου η χτεσινη μερα δεν με πειραξε γιατι ο παπαρας ο ντεμης μας εχει

μαθει ετσι......εγω παντως απο την πατρα δεν ξαναφευγω για να παω αθηνα στο γηπεδο.....

ομαδα δεν αλλαζω αλλα δεν εξιζει για εμενα να χαλαω τοσα λεφτα και τοσο ξενυχτι για να πηγαινω

γηπεδο να βλεπω την ομαδα μου να κατεβαινει ουεφα χωρις τους βασικους λες και εχουμε την

σουπερ ομαδα να παιξουμε στο ουεφα!!!!!

και ολα αυτα γιατι?γιατι λεει ο φερερ πως φυλαξε τους παιχτες για τον αγωνα με τον παο....

που απο οτι φαινεται με αυτη την ψυχολογια θα φαμε και την που@#α απο τον παο και

θα ηρεμησουμε!!!!!!

zoropatra
15/02/2007, 13:41
ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΝΤΕΜΗ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΓΕΝΕΣ? ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΕΣ ΕΤΣΙ?

ΡΕ ΓΥΔΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ?

ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΤΟ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ?

alximistis
15/02/2007, 13:52

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ]

Ε για να λες για παρτούζες... κάτι θα ξέρεις.
Μόνο που ξέρεις ε... το γαμήσι που λες... φέτος ΔΕΝ υπάρχει στα μεταξύ μας.
Στον α΄αγώνα με κέρδισες με αυτογκόλ και στο δέυτερο παιχνίδι ισοπαλία έφερες.
με τους ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ σου έτσι; Στο υπενθυμίζω αυτό.
Όσο για το αν δίνουμε ε τι να σε πω ρε φίλε.
Κάτι Ιταλούς βρήκαμε και χώσαμε ένα μανίκι να το θυμούνται. Πόσα ήταν τα δικά σας μανίκια;
7 είπαμε;;;;;;;;;;
Ή προτιμάς το ένα και συ από τη Ρόμα;;;;;;;;;;;;
Ρε κατάλαβε το!
όσο και να μιλάς-μιλάτε στην ευρώπη ΝΟΥΛΕΣ είστε!!!!!!!!!
Μόνο και μόνο ότι περιμένεις να χάσω εκεί που ΔΕΝ είσαι για να χαρεί το χειλάκι σου αυτό τα λέει όλα!!!!!!

Α και το τελευταίο. Για κοίταξε γαμιά όλων... τα Γιάννινα που είναι; Σε ποια κατηγορία; μαζί ή κάτω από το χαϊδάρι δεν θυμάμαι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

alximistis
15/02/2007, 13:55
ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΝΤΕΜΗ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΓΕΝΕΣ? ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΕΣ ΕΤΣΙ?

ΡΕ ΓΥΔΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ?

ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΤΟ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ?

Φιλαράκι σε όλον τον κόσμο ένα ρητό ισχύει!
έχουμε τις κυβερνήσεις πολιτικούς προέδρους κλπ που μας αξίζουν!
Τέτοιοι είμαστε αυτόν τον πρόεδρο έχουμε.
Πάντως δεν τον κατηγορώ έτσι με τη μία.
Απλώς είναι καιρός να πέσουν χρήματα στην ομάδα αλλιώς δεν γίνεται δουλειά.
Την άλλη φορά χωρίς τις ανάλογες κινήσεις το ουέφα θα κυνηγάμε.

zoropatra
15/02/2007, 13:58
Φιλαράκι σε όλον τον κόσμο ένα ρητό ισχύει!
έχουμε τις κυβερνήσεις πολιτικούς προέδρους κλπ που μας αξίζουν!
Τέτοιοι είμαστε αυτόν τον πρόεδρο έχουμε.
Πάντως δεν τον κατηγορώ έτσι με τη μία.
Απλώς είναι καιρός να πέσουν χρήματα στην ομάδα αλλιώς δεν γίνεται δουλειά.
Την άλλη φορά χωρίς τις ανάλογες κινήσεις το ουέφα θα κυνηγάμε.

οταν η original τα φωναζε απο πριν αυτα καποιοι μας εβριζαν......και ακομα μας βριζουν........

TROOPER
15/02/2007, 14:00
]

Ε για να λες για παρτούζες... κάτι θα ξέρεις.
Μόνο που ξέρεις ε... το γαμήσι που λες... φέτος ΔΕΝ υπάρχει στα μεταξύ μας.
Στον α΄αγώνα με κέρδισες με αυτογκόλ και στο δέυτερο παιχνίδι ισοπαλία έφερες.

παμε να μαθουμε προσθεση...στα αναμεταξυ μας ειμαι 1 γκολ απο πανω.

απο κει και περα....στους -10 να ντυνεσαι καλα!!!!

idi
15/02/2007, 14:05
καλα ολα αυτα αλλα ρε μλκ trooper (και ολο το λιμανι) τι δουλεια εχεις εσυ να γραφεις σε ποστ που αφορα ευρωπαικους αγωνες???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
15/02/2007, 14:07
καλα ολα αυτα αλλα ρε μλκ trooper (και ολο το λιμανι) τι δουλεια εχεις εσυ να γραφεις σε ποστ που αφορα ευρωπαικους αγωνες???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

προετοιμαζομαι για του χρονου ρε μλκ που θα παιζω παλι ευρωπη...:lol: :lol: :lol:

Gandalf dr685sm
15/02/2007, 14:10
Επιστρέφω δριμύτερος...

Καταρχάς, για τους φίλους Βάζελους... έχω ανακαλύψει μια σουβλακερί , μούρλια... άραπικο σουβλάκι που το κερνάνε λέει ειδικά στους Έλληνες με διπλές δόσεις σε φάσεις Ευρώπης. Μου το σύστησε φίλος γαύρος που είναι χρόνια πελάτης εκεί .... και στην SATO (καναπέδες)....:D

Για τους φίλους γαύρους.... όσοι δεν προφτάσατε την χθεσινή προσφορά (SirTakis)της Souvlakeri , δίνουν 50% έκπτωση σήμερα με αποδεικτικό την κάρτα μέλους σας, για να γνωρίζουν οτι είσαστε και θα είσαστε χρόνια πελάτες τους, απο την περίοδο του Δεκέμβρη και μετά , στα ποδοσφαιρικά παιχνίδια.

Για την ομάδα μου.

Άκρα του τάφου σιωπή... καμία εκπομπή και κανένα ΜΜΕ δεν έκραξε... Ο Ντέμης με σαρδονικό χαμόγελο έφυγε λέει... κάτι ψέλισε για ατυχίες και τραυματισμούς ο Φερέρ....Και οι οπαδικές εφημερίδες κάτι λένε για κακό παιχνίδι..

ΡΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΥΤΑ;

13.000.000 Είσπαρξη εσόδων απο το CH.L.
Προσθέστε ποσό απο τα διαρκείας (22.000 φέτος!!!)
Προσθέστε ποσό απο σπόνσορες και διαφημίσεις Forthnet.
Προσθέστε ποσό διαφημίσεων απο αγώνα UEFA...

Και δεν είχε να δώσει 500.000? (άκουσον άκουσον..) να πάρει ενα επιθετικό δανείκο κιόλας απο την Ισπανία;

Κάτσε να δείς , να μην γίνει η στραβή και έρθει καμιά ισοπαλία ή ήττα με τους πράσινους την Κυριακή ,γιατί δεν θέλει και πολύ για να αγαναχτήσει ο κόσμος και να στριμώξουν πλέον τα πράγματα πάρα πολυ.

Γιατί ακόμα και αν δεχτούμε οτι η ΑΕΚ ήταν άτυχοι και είχε επηρεαστεί απο τραυματισμούς, αυτό ήταν αναμενόμενο όταν παίκτες 33-35 τραβάνε κουπί , στο 110% σε κάθε αγώνα και υπερβάλλουν εαυτούς για να τα βγάλουν πέρα.

Θα έπρεπε να είχε προνοήσει η Διοίκηση κυρίως για τις μεταγραφές... μιας και ο κ.Φερέρ μπήκε απο το παράθυρο , την τελευταία στιγμή στην ομάδα, στην κυριολεξία.

Επίσης μερικές ηλίθιες ερωτήσεις.

- Ο Λαγός .... αντί να είναι λαγός απο τους τραυματισμούς κατέληξε "στιφάδο";
- Ο Καφές ... δεν ήταν ικανός για τον ΟΣΦΠ, αλλά είναι για την ΑΕΚ που θέλει να πάρει την θέση του Ολυμπιακού;
- Ο μικρός Ivic πληρώνεται απο την τσέπη του αδερφού του;... και αν ναι , τι ακριβώς κάνει στην ΑΕΚ;
- Ο Σέζαρ ... δίνει απο το αριστερό στο δεξί πόδι;
- ο Φερέρ χθες... δοκίμασε να ρωτήσει τον Ντέμη και τον Ilia Ivic , μήπως μπορούν να συμμετάσχουν ώς παίκτες στο rotation;
- Ο Ντέμης .... θα ξαναλλάξει ύμνο (ήθελα να ξέρα ποιά πουστάρα τον εμπνεύστηκε!!!:rotflmao: :rotflmao: ) μπας και αλλάξει το γούρι;

- Προς όλους τους ΑΕΚτζήδες... το σύνθημα δεν πάμε για τίποτα.... γίνεται πραγματικότητα φέτος... πραγματικά τίποτα πάνω στους στόχους μας, δεν θα κάνουμε.

Gandalf

alximistis
15/02/2007, 14:11
οταν η original τα φωναζε απο πριν αυτα καποιοι μας εβριζαν......και ακομα μας βριζουν........

ναι ρε φίλε και ξέρεις γιατί;;;;;;
Γιατί γαμώ το κέρατο μου γαμώ από μικρός όταν πήγαινα στη Φιλαδέλφεια μέχρι όταν το έκοψα το γήπεδο το ίδιο πράγμα βλέπω.
ΑΕΚτζήδες να τσακώνονται με ΑΕΚτζήδες. Οι μισοί κόντρα στους άλλους μισούς.
Η Ορίτζιναλ κατά της σκεπαστής. Ο μπάμπης ο σουγιάς κατά του Χατζηχρήστου ο χ παπάρας εναντίον του Τάνκερ και πάει λέγοντας.
Δεν γίνεται έτσι ρε φίλε.
Η ομάδα είναι επιχείρηση. Δεν μπορεί να τσακώνονται όλοι και να απαιτούν όλοι.
Είχαν κρεμάσει πανώ με τον ΟΣΦΠ κόσμο δίνεις λεφτά δεν δίνεις.
Ξεχνάνε ότι ήμασταν στο τσακ να πέσουμε. Κι όταν προτεινόταν η λύση να πέσουμε Δ εθνική να τελειώσουμε με τα χρέη να γίνει εκκαθάριση κλπ κλπ πάλι όχι. Πάλι δεν άρεσε.
Όλο αρνητισμό είναι ρε φίλε!
Και στην τελική άσε το Ντέμη. Για δες πιο πριν. τροχανά Κορνήλιος Σιρχάους Ψωμιάδης το προέδρους είχαμε και που είχαμε καταντήσει.

alximistis
15/02/2007, 14:14
παμε να μαθουμε προσθεση...στα αναμεταξυ μας ειμαι 1 γκολ απο πανω.

απο κει και περα....στους -10 να ντυνεσαι καλα!!!!

Ρε καμμένε!!!!
Έκανες ολόκληρο θέμα για τα αυτογκολ που έπετυχες στο μεταξύ μας αγώνα. Τώρα το ένα που πέτυχα εγώ στο γήπεδο σου καικέρδισεσ δεν μετράει; Τι έγινε;
Άει ρε βγάλε τις κόκκινες παρωπίδες!!!!! Και μίλα σοβαρά!!!!! Μήλα ωραία... μήλα καθαρά...

Κι εγώ στους -10 ντύνομαι καλά. Εσύ πρόσεξε γιατί ξέρεις τόσο στην ευρώπη όσο και στα Γιάννινα πέφτουν πολύ οι βαθμοί. Να δώσεις στο Ρίμπο και στον Σέζαρ σου κανά πουλόβερ να πλέξουν. Να χουν και για του χρόνου τα παιδιά.

idi
15/02/2007, 14:16
προετοιμαζομαι για του χρονου ρε μλκ που θα παιζω παλι ευρωπη...:lol: :lol: :lol:

αυτο ειναι καλο ? :look:

alximistis
15/02/2007, 14:19
...

- Ο Καφές ... δεν ήταν ικανός για τον ΟΣΦΠ, αλλά είναι για την ΑΕΚ που θέλει να πάρει την θέση του Ολυμπιακού;
- Ο μικρός Ivic πληρώνεται απο την τσέπη του αδερφού του;... και αν ναι , τι ακριβώς κάνει στην ΑΕΚ;
- ο Φερέρ χθες... δοκίμασε να ρωτήσει τον Ντέμη και τον Ilia Ivic , μήπως μπορούν να συμμετάσχουν ώς παίκτες στο rotation;
- Ο Ντέμης .... θα ξαναλλάξει ύμνο (ήθελα να ξέρα ποιά πουστάρα τον εμπνεύστηκε!!!:rotflmao: :rotflmao: ) μπας και αλλάξει το γούρι;

- Προς όλους τους ΑΕΚτζήδες... το σύνθημα δεν πάμε για τίποτα.... γίνεται πραγματικότητα φέτος... πραγματικά τίποτα πάνω στους στόχους μας, δεν θα κάνουμε.

Gandalf [/B][/QUOTE]

Κάτσε μάγε μου να τα βρούμε. Ο Λαγός όπως και ο Καπετάνος ήταν εντελώς ατυχείς μεταγραφές. Ερασιτεχνικές κινήσεις μάλλον.
Ο Καφές για μένα είναι πολύ καλός παίκτης αλλά μην περιμένεις ακόμη δεν ήρθε να σηκώσει όλη την ομάδα. Ο μικρός Ίβιτς... ομολογώ ότι δεν έχω καταλάβει τι κάνει.
Ο σέζαρ... άσε τα πόδια του. Ας μάθει να κοιτάει το γήπεδο πρώτα κι όχι κάτω όπως ο Λάκης και τα βρίσκουμε.
Αλλά να σου πω κάτι!
Σε όλα αυτά ΔΕΝ είμαστε αμμέτοχοι και ανεύθυνοι εμείς.
Ξαφνικά την είδαμε ότι μπορούσαμε να χτυπήσουμε πρωτάθλημα. Ότι επιτέλους το έχουμε.
Και αφήσαμε τις ααδυναμίες μας στην άκρη. Ούτε που τις είδαμε. Οπότε τώρα μην ερχόμαστε να τα βάζουμεμε όλους και με όλα. Ας είχαμε κοιτάξει κάποια πράγματα από την αρχή.

idi
15/02/2007, 14:20
Επιστρέφω δριμύτερος...

Καταρχάς, για τους φίλους Βάζελους... έχω ανακαλύψει μια σουβλακερί , μούρλια... άραπικο σουβλάκι που το κερνάνε λέει ειδικά στους Έλληνες με διπλές δόσεις σε φάσεις Ευρώπης. Μου το σύστησε φίλος γαύρος που είναι χρόνια πελάτης εκεί .... και στην SATO (καναπέδες)....:D

Για τους φίλους γαύρους.... όσοι δεν προφτάσατε την χθεσινή προσφορά (SirTakis)της Souvlakeri , δίνουν 50% έκπτωση σήμερα με αποδεικτικό την κάρτα μέλους σας, για να γνωρίζουν οτι είσαστε και θα είσαστε χρόνια πελάτες τους, απο την περίοδο του Δεκέμβρη και μετά , στα ποδοσφαιρικά παιχνίδια.

Για την ομάδα μου.

Άκρα του τάφου σιωπή... καμία εκπομπή και κανένα ΜΜΕ δεν έκραξε... Ο Ντέμης με σαρδονικό χαμόγελο έφυγε λέει... κάτι ψέλισε για ατυχίες και τραυματισμούς ο Φερέρ....Και οι οπαδικές εφημερίδες κάτι λένε για κακό παιχνίδι..

ΡΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΥΤΑ;

13.000.000 Είσπαρξη εσόδων απο το CH.L.
Προσθέστε ποσό απο τα διαρκείας (22.000 φέτος!!!)
Προσθέστε ποσό απο σπόνσορες και διαφημίσεις Forthnet.
Προσθέστε ποσό διαφημίσεων απο αγώνα UEFA...

Και δεν είχε να δώσει 500.000? (άκουσον άκουσον..) να πάρει ενα επιθετικό δανείκο κιόλας απο την Ισπανία;

Κάτσε να δείς , να μην γίνει η στραβή και έρθει καμιά ισοπαλία ή ήττα με τους πράσινους την Κυριακή ,γιατί δεν θέλει και πολύ για να αγαναχτήσει ο κόσμος και να στριμώξουν πλέον τα πράγματα πάρα πολυ.

Γιατί ακόμα και αν δεχτούμε οτι η ΑΕΚ ήταν άτυχοι και είχε επηρεαστεί απο τραυματισμούς, αυτό ήταν αναμενόμενο όταν παίκτες 33-35 τραβάνε κουπί , στο 110% σε κάθε αγώνα και υπερβάλλουν εαυτούς για να τα βγάλουν πέρα.

Θα έπρεπε να είχε προνοήσει η Διοίκηση κυρίως για τις μεταγραφές... μιας και ο κ.Φερέρ μπήκε απο το παράθυρο , την τελευταία στιγμή στην ομάδα, στην κυριολεξία.

Gandalf

το χειρότερο Gandalf ειναι οτι καποιοι εχουν χασει τη μπαλα... ΔΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ UEFA ΣΑ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΙ??? ΓΙΑ ΤΗ 2η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡ-ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ GAY-ΣΟΥΦΡΑΛΙΓΚ

Ποσο μαλακες ειναι? Και δε περναγαν στη φαση των 16 (ευκολα ... σιγα την PSG πως επαιξε χθες) και να διναν χαρα στο κοσμο... τι να το κανω να βγω 2ος στο γαμωπρωταθλημα του Γκαγκατση, Μπριακου και του Βασαρά????

Παιξε ρε μαλακα ολα για ολα στην ευρωπη και χεσμενο το εχω το πρωτάθλημα!!!

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

τσαντιστηκα χθες δεν στεναχωριθηκα!:mad:

TROOPER
15/02/2007, 14:21

Άει ρε βγάλε τις κόκκινες παρωπίδες!!!!! Και μίλα σοβαρά!!!!! Μήλα ωραία... μήλα καθαρά...

περα απο τη πλακα ξερεις αν εχω παρωπιδες η οχι οποτε ακυρο το ποστακι σου...:wave2:

TROOPER
15/02/2007, 14:21
αυτο ειναι καλο ? :look:

:a01: :a01: :a01: :a01: :a01:

alximistis
15/02/2007, 14:24
περα απο τη πλακα ξερεις αν εχω παρωπιδες η οχι οποτε ακυρο το ποστακι σου...:wave2:

ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!
Αναφέρομαι σε αυτά που γράφεις εδώ στις διαμάχες!
Όχι τι λέμε μεταξύ μας. Στις... κατ ιδίαν συζητήσεις είναι άλλο πράγμα.
Κι εδώ... Ο Χαμός!!!!!!