PDA

View Full Version : Επετειακο 36ωρο 2007

Σελίδες : 1 [2] 3 4

fox tango india
26/04/2007, 16:45
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

1. RapidShade
2. RapidShade Jr.
3. Bil
4. Thymios (filos Bil)
5. ALX GS 11½
6.nikoskkk
7.PANAISKKK
8.Zephyr1
9.Zanny
10.Mesh
11.Miraze
12.fox tango india

Tropeas
26/04/2007, 16:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Βασικά από ότι διαβάζω και ακούω, 2 κομμάτια αξίζουν τον κόπο σε όλη τη διαδρομή.
....
Για σου ρε Γιώργη...
όντως τα κομμάτια που λέει είναι φανταστικά , και θέλει προσοχή στις σίτες στην Εγνατία πάνω απο Καβάλα ...

κρίμα γιατί κανονίζαμε 10ήμερη εκδρομή παράλληλα με το 36ωρο σχεδόν...
αλλά λόγω περικοπών διαθέσιμων ημερών σε 6-7 δεν θα καταφέρουμε να ανέβουμε τόσο ψηλά τελικά...

H.A.Balafoutre
26/04/2007, 18:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Για σου ρε Γιώργη...
όντως τα κομμάτια που λέει είναι φανταστικά , και θέλει προσοχή στις σίτες στην Εγνατία πάνω απο Καβάλα ...

κρίμα γιατί κανονίζαμε 10ήμερη εκδρομή παράλληλα με το 36ωρο σχεδόν...
αλλά λόγω περικοπών διαθέσιμων ημερών σε 6-7 δεν θα καταφέρουμε να ανέβουμε τόσο ψηλά τελικά...

Υγεία και καλή παρέα να υπάρχει ρε συ Λάμπρο και τα χιλιόμετρα θα έρθουν......:wave2:

miraze
26/04/2007, 18:27
Ελπίζω τουλάχιστον η επιστροφή από Ορμένιο να γίνει από τον δρόμο που περνά από το μέγα Δέγειο για την Κομοτηνή.

Αυτό το δρομολόγιο πραγματικά αξίζει.

ALX GS 11½
27/04/2007, 08:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Βασικά από ότι διαβάζω και ακούω, 2 κομμάτια αξίζουν τον κόπο σε όλη τη διαδρομή.

Ενδεικτικά, Hayabusa με 200+χ.α.ω. πάνω στη στροφή ΣΕ ΣΤΕΓΝΟ δρόμο,

Eγω δεν στριβω ποτε με 200+

δεν παει τοσο :a09: Αχα καλο Ε!

RapidShade
27/04/2007, 09:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από ALX GS 11½
Eγω δεν στριβω ποτε με 200+

δεν παει τοσο :a09: Αχα καλο Ε!

Χαχαχα!!!

Μπα σε καλό σας - πρωί-πρωί...

Ευθυμήσαμε :P :P :P

Τι διαβολεμένο κέφι - Τι διαβολεμένο κέφι!!!

:beer: :beer: :winka:

nikoskkk
27/04/2007, 10:34
Εγώ όπως έχω ξαναπεί, θα φύγω το πρωί της Παρασκευής θα ανέβω Κίσαβο και Όλυμπο, έτσι για να τη σπάσω σε μερικούς που διψάνε για στροφές!!:D :D

ALX GS 11½
27/04/2007, 10:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikoskkk
Εγώ όπως έχω ξαναπεί, θα φύγω το πρωί της Παρασκευής θα ανέβω Κίσαβο και Όλυμπο, έτσι για να τη σπάσω σε μερικούς που διψάνε για στροφές!!:D :D

Δεν την σπας σε αυτους που διψανε για στροφες,αλλα σε αυτους που δουλευουν την Παρασκευη το πρωι:mad: :p

nikoskkk
27/04/2007, 11:16
Εγώ προνόησα και πείρα άδεια Παρασκευή και Δευτέρα για παν ενδεχόμενο!!

Θα τα πούμε πάνω…
:winka:

RapidShade
27/04/2007, 11:18
Εγώ προνόησα και πείρα άδεια Παρασκευή και Δευτέρα για παν ενδεχόμενο!!

Θα τα πούμε πάνω…
:winka:

Προνόησες...και μπορείς...

Αν προνοούσες και ΔΕΝ μπορούσες?
(λχ. Τι να λείπεις ? Αποκλείεται! :P )

:wave2: :beer: :wave2:

nikoskkk
27/04/2007, 11:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από RapidShade
Προνόησες...και μπορείς...

Αν προνοούσες και ΔΕΝ μπορούσες?
(λχ. Τι να λείπεις ? Αποκλείεται! :P )

:wave2: :beer: :wave2:

Έχεις δίκιο:bawl:

RapidShade
27/04/2007, 11:20
Έχεις δίκιο:bawl:

Χαλαρότατα όμως... Θα τα πούμε πάνω και θα περάσουμε ΓΑΜΩ!

:beer: :winka: :winka: :beer:

:cool: :D

zephyr1
27/04/2007, 11:37
Χαλαρότατα όμως... Θα τα πούμε πάνω και θα περάσουμε ΓΑΜΩ!

:beer: :winka: :winka: :beer:

:cool: :D

+1

Και σπρευ αλυσιδας θα εχω εγω.Σιγουρα παντως δεν θα εχει ο Alex.:D

nikoskkk
27/04/2007, 11:42
Για την Εθνική παράγγειλα αυτό το εξάρτημα για το γκάζι!!:beer: :beer:

86072

RapidShade
27/04/2007, 11:46
Για την Εθνική παράγγειλα αυτό το εξάρτημα για το γκάζι!!:beer: :beer:

Τι είναι αυτό πάλι?

Μη μου πεις ότι γκαζώνει με την αντίσταση του αέρα?...

Χαχαχα..τι άλλο θα δούμε...

nikoskkk
27/04/2007, 11:52
:nono: :nono: :rotflmao: :rotflmao: :eyepop: :eek: :rolleyes:

Ανοίγει με τον καρπό! Είναι δοκιμασμένο και δουλεύει άψογα. Ιδικά στη Εθνική είναι πολύ ξεκούραστο.

RapidShade
27/04/2007, 11:57
:nono: :nono: :rotflmao: :rotflmao: :eyepop: :eek: :rolleyes:

Ανοίγει με τον καρπό! Είναι δοκιμασμένο και δουλεύει άψογα. Ιδικά στη Εθνική είναι πολύ ξεκούραστο.

Το παραπήγα ε? :blush: :wacko:

Τέλος πάντων...καλά.... έλα βάλτο στο R1 και τα λέμε για την άνεση

αχαχαχαχ :P

fox tango india
27/04/2007, 18:03
Ετοιμαστε τα κ@λαρακια σας βγηκε η επισημη διαδρομη :p

zanny
28/04/2007, 00:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από fox tango india
Ετοιμαστε τα κ@λαρακια σας βγηκε η επισημη διαδρομη :p

ΓΙΑ ΛΕΓΕ!! :uplate: :uplate:

ALX GS 11½
28/04/2007, 00:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από zanny
ΓΙΑ ΛΕΓΕ!! :uplate: :uplate:
Τι να πει και τι κωλους να ετοιμασουμε εμεις?Αυτος πρεπει να φορεσει τσιγκινο σωβρακακι με επενδυση απο πουπουλα..............παπιας :a029:

Η Τεταρτη ειναι πλεον κοντα.Ολα θα μαθευτουν ;)

chr1s_86
28/04/2007, 01:17
Γεια χαρά παιδιά!

Από τη λέσχη μας στη Χαλκίδα (Α.Μ.ΛΕ.Χ.) θα είμαστε 10 άτομα.

Καλό δρόμο να έχουμε!!!

Χριστόφορος.

siraxanz
28/04/2007, 08:29
Τελικά όπως το υπολογίζω εγώ που ξεκινάω από Άργος-Αργολίδας Παρασκευή κάτα τις 16.00 και
καλώς εχόντων κλπ γυρνάω ξημερώματα Κυριακής προς Δευτέρα στο Άργος, μάλλον για 68ωρο το κόβω
:confused: :confused: :) :) :p :p :D :D

fox tango india
28/04/2007, 08:42
Θα γράψω συνοπτικά τη διαδρομή για να πάρετε μια ιδέα
Σάββατο
Πλαταμώνας-Θεσσαλονίκη (προσοχή από το 152 μέχρι 167 χιλιομ δρόμος στενός με πολλές τυφλές στροφές και πολλές νταλίκες ) Καβάλα μέσο Εγνατίας
Συνεχίζουμε προς Πόρτο Λάγος το αφήνουμε δεξιά μας και συνεχίζουμε προς Αλεξανδρούπολη.Οδηγούμε στην παραλιακή της πόλης περνάμε το φάρο και μετά τις γραμμές δεξιά προς Ορεστιάδα. Στα 435 πορεία αριστερά για Λουτρό, Δαδιά Γιάννουλη, Πρωτοκλήσι, Μάνδρα, Ορεστιάδα, Ορμένιο. Επιστροφή στον κεντρικό δρόμο προς Πετρωτά, Πεντάλοφος, Κομαρα. Συνεχίζουμε προς Κυπρίνο και μετά πορεία προς Λαδη, Μεταξάδες, μικρό Δερειο, μεγάλο Δερειο, νέα Σάντα, Σάπες και τέλος χωριό Ροδίτης που κάπου εκεί είναι και το hotel Chris&eve 760 χλμ
Κυριακή
Πορεία προς Ξάνθη. Πλησιάζοντας την Ξάνθη ακολουθούμε την πινακίδα Ξάνθη ανατολικά. Στην είσοδο της πόλης πινακίδα δεξιά προς Δράμα, μετά Σταυρούπολη και ακολουθούμε πινακίδα προς Λειβαδίτη, Παρανέστη, Νικηφόρο, Δράμα. Μετά τη Δράμα πινακίδα προς Σέρρες και μετά τις πινακίδες προς κάτω Νευροκόπι, Οχυρό Περιθώρι, κάτω Βροντού Σέρρες. Μπαίνοντας Σέρρες πάμε στο αυτοκινητοδρόμιο όπου είναι και ο διαγωνισμός με τα go-cart και τέλος επιστροφή στον Πλαταμώνα.
Οι φωτογραφίες είναι 6 όλες εύκολες τα χιλιόμετρα που αναφέρω έχουν αρχική μέτρηση από τον Πλαταμώνα
Αυτά……..

H.A.Balafoutre
28/04/2007, 11:09
Θα γράψω συνοπτικά τη διαδρομή για να πάρετε μια ιδέα
Σάββατο
Πλαταμώνας-Θεσσαλονίκη (προσοχή από το 152 μέχρι 167 χιλιομ δρόμος στενός με πολλές τυφλές στροφές και πολλές νταλίκες ) Καβάλα μέσο Εγνατίας
Συνεχίζουμε προς Πόρτο Λάγος το αφήνουμε δεξιά μας και συνεχίζουμε προς Αλεξανδρούπολη.Οδηγούμε στην παραλιακή της πόλης περνάμε το φάρο και μετά τις γραμμές δεξιά προς Ορεστιάδα. Στα 435 πορεία αριστερά για Λουτρό, Δαδιά Γιάννουλη, Πρωτοκλήσι, Μάνδρα, Ορεστιάδα, Ορμένιο. Επιστροφή στον κεντρικό δρόμο προς Πετρωτά, Πεντάλοφος, Κομαρα. Συνεχίζουμε προς Κυπρίνο και μετά πορεία προς Λαδη, Μεταξάδες, μικρό Δερειο, μεγάλο Δερειο, νέα Σάντα, Σάπες και τέλος χωριό Ροδίτης που κάπου εκεί είναι και το hotel Chris&eve 760 χλμ
Κυριακή
Πορεία προς Ξάνθη. Πλησιάζοντας την Ξάνθη ακολουθούμε την πινακίδα Ξάνθη ανατολικά. Στην είσοδο της πόλης πινακίδα δεξιά προς Δράμα, μετά Σταυρούπολη και ακολουθούμε πινακίδα προς Λειβαδίτη, Παρανέστη, Νικηφόρο, Δράμα. Μετά τη Δράμα πινακίδα προς Σέρρες και μετά τις πινακίδες προς κάτω Νευροκόπι, Οχυρό Περιθώρι, κάτω Βροντού Σέρρες. Μπαίνοντας Σέρρες πάμε στο αυτοκινητοδρόμιο όπου είναι και ο διαγωνισμός με τα go-cart και τέλος επιστροφή στον Πλαταμώνα.
Οι φωτογραφίες είναι 6 όλες εύκολες τα χιλιόμετρα που αναφέρω έχουν αρχική μέτρηση από τον Πλαταμώνα
Αυτά……..

Στο 152-167 αφορά τον δρόμο που αναγκαστηκά χρησιμοποιείται μέχρι να γίνει η εγνατία από επάνω. Δηλαδή, είναι στενός αλλά έχει κουνούρια άσφαλτο και πολύ κίνηση (λεοφορεία, νταλίκες). Μετά ξαναμπαίνει εγνατία με άψογες συνθήκες οδήγησης, περνάει πάνω από την Ασπροβάλτα.

ΑΛΛΑ!!! μετά τη γέφυρα του ποταμού Στρυμώνα και μέχρι την Πέραμο (περίπου 70χλμ), ο δρόμος είναι για τα μπάζα, εντελώς όμως. Παρόλο που έχει καλή χάραξη με ωραία θέα το οδόστρωμα είναι για τον π@ύτσο κλαίγανε. ΠΡΟΣΟΧΗ.

Μετά από αυτά έρχετε το κομμάτι που γ@μεί και δέρνει πάνω από την Καβάλα. Φτάνει μέχρι την διασταύρωση της Χρυσούπολης όπου από εκεί μέχρι την Ξάνθη είναι η παλιά εθνική οδός. Θέλει προσοχή αν και πέραν 1-2 σημεία ο δρόμος είναι εύκολος, ίσως πάλι να έχει κίνηση.

Ο δρόμος από Ξάνθη μέχρι (στο ενδιάμεσο θα με δείτε όλοι σας:evil: ......) Πουέρτο L.A.γος, (Πόρτο Λάγος......) είναι εύκολος και ευχάριστος, απλώς να προσέξετε πως από την στιγμή που είναι επαρχιακός και έχει άμεση πρόσβαση με χωματόδρομους....να προσέχετε για τυχών τρακτέρ δεξιά κι αριστερά.

Μέχρι Κομοτηνή, τα ίδια και μέχρι Αλεξανδρούπολη τα ίδια. Από εκεί και πάνω δεν τα θυμάμαι ξεκάθαρα.

Από την Κατερίνη και λίγο μετά στον σταθμό εξυπηρέτησης στον Κορινό, αν θα πάτε όλο εγνατία και μέχρι την Ξάνθη είναι 275χλμ. Δηλαδή, βάζετε βενζίνη στον Κορινό ή στην Κατερίνη και με στρωτή οδήγηση (max 140χ.α.ω.), οι On-Offάδες πιστεύω φτάνουν Ξάνθη. Αν δεν γεμίσετε Θεσσαλονίκη, κατεβαίνοντας το Δερβένι κι ενώ βλέπετε ευθεία την Εγνατία, έχει δεξιά πινακίδα για Σέρρες. Μερικά μέτρα μετά την έξοδο, έχει 2 μεγάλα βενζινάδικα. Σέλ και Μπίπί, ανοικτά ή το ένα ή το άλλο τα ΣΚ. Μετά από εκεί μπορείτε να ξαναβγείτε στην εγνατία ή να πάτε από την παλιά εθνική οδό μέχρι Ασπροβάλτα και Στρυμώνα για να ξαναβρείτε τους άλλους, ή αν θέλετε εναλλακτική από την βαρεμάρα της εγνατίας.

ΛΟΙΠΟΝ, για να μην σας κουράζω, πιο αργά θα προσπαθήσω να ανεβάσω φώτος από το GoogleEarth τη διαδρομή για να σας διευκολύνω.

ALX GS 11½
28/04/2007, 11:14
Oποτε οπως βλεπω,το φετεινο 36ωρο θα ειναι ενα απο τα ευκολοτερα ολων που εχω συμμετασχει.Τα πραγματικα 36ωρα χιλιομετρα ειναι πολυ λιγα (Πλαταμωνας με Πλαταμωνα) κι απο σχετικα ευκολες διαδρομες (Τουλαχιστον μεχρι την Ορεστιαδα.Το υπολοιπο κομματι εως τις Σερρες δεν το ξερω)
Η μονη παραφωνια λοιπον ειναι η παρα πολυ εθνικη.Τα χιλ ΕΟ προς και απο τον Πλαταμωνα θα ειναι σκοτωμα.
Παντως αν υπαρξει χρονος την Κυριακη,θα κατεβω απ αλλο δρομο.Ολυμπο,Τυρναβο,Φαρσαλα Δομοκος :D

fox tango india
28/04/2007, 11:24
Μέχρι και Αλεξανδρούπολη είναι εύκολος από εκεί και πάνω μέχρι την Κομοτηνή είναι κλασικός επαρχιακός δρόμος ξέχασα να αναφέρω ότι στις σχετικές οδηγίες αναφέρουν για τα αδέσποτα ζώα που έχει στο δρόμο προς Δαδιά θέλει προσοχή
και μη ξεχνάμε το ενδεχόμενο να κάνουμε το 36ωρο με βροχή τότε τίποτα δεν θα είναι εύκολο

H.A.Balafoutre
28/04/2007, 12:58
Μέχρι και Αλεξανδρούπολη είναι εύκολος από εκεί και πάνω μέχρι την Κομοτηνή είναι κλασικός επαρχιακός δρόμος ξέχασα να αναφέρω ότι στις σχετικές οδηγίες αναφέρουν για τα αδέσποτα ζώα που έχει στο δρόμο προς Δαδιά θέλει προσοχή
και μη ξεχνάμε το ενδεχόμενο να κάνουμε το 36ωρο με βροχή τότε τίποτα δεν θα είναι εύκολο

Για την βροχή μην κοιτάτε δελτία καιρού.

Θα είναι και 2-3 από εδώ πάνω οπότε μέσω κινητού θα έχετε real time δελτίο καιρού. Αμ πηγαίνει για βροχή θα το ξέρετε από Θεσσαλονίκη ακόμη. Ακόμη και Αλεξανδρούπολη μπορούμε να έχουμε σύνδεσμο εκεί να μας λέει τι καιρό κάνει και πως το πάει για να είσαστε προετοιμασμένοι. Εκτός κι αν δεν θέλετε και είστε σκληρά αγόρια και το άγνωστο σας κινεί και το ενδιαφέρον περισσότερο....

ALX GS 11½
28/04/2007, 13:17
Nα δω 36ωρο χωρις βροχη και τι στον κοσμο!Εχουμε κανει 36ωρα με τρελη βροχη,και με λιγη,αλλα χωρις καθολου βροχη δεν εχει τυχει ακομα.Οποτε...μαθημενα τα βουνα απ τα χιονια που λενε;)

miraze
28/04/2007, 14:58
Διαβάζοντας σήμερα την διαδρομή με τα άλλα παιδιά που θα ξεκινήσουμε από Γιάννενα.........................................

Ακούστηκαν οι προσευχές μου για τον δρόμο Πρωτοκλήσσι - Μέγα Δέρειο-Κομοτηνή!!!:a25: :a25: :a25:

Είναι το πιό όμορφο κομμάτι στην Ελλάδα που έχω οδηγήσει ποτέ και μάλιστα εδώ και δύο χρόνια το έλεγα στον Bil ότι πρέπει οποσδήποτε να πάμε βόλτα εκεί.

Και επιτέλους..............36ωρο σε συνδίασμό με αυτή την φανταστική διαδρομή.

Όσοι δεν το έχετε κάνει σας λέω ότι ο δρόμος είναι απίστευτα στενός αλλά οι περισσότερες στροφές είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ!!!
Ο λόγος επειδή ο στρατός σε περίπτωση πολέμου (φτού μακριά από εμάς) θα το χρησιμοποιήσει για να αναπτύξει τις δυνάμεις στον Εβρο. Γι αυτό το λόγο για να μπορούν να στρίβουν οι αρματαφορείς έχει διαπλατύνει τις στροφές!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 και σήμερα!!!!!!!!!!!! :wave2: :wave2: :wave2:

siraxanz
28/04/2007, 16:07
Από ότι διαβάζω λοιπόν στα τελευταία 5-6 ποστ έχετε λάβει, όπως και εγώ, τις οδηγίες από
την οργάνωση του 36ωρου.(στέλνει φλακελο με οδηγίες στους συμμετέχοντες από επαρχία)
Γιατί αναφέρουν το Πόρτο-Λάγος???
Μήπως πρέπει να βγούμε από την Εγνατία μετά την Καβάλα προς Πόρτο-Λάγος??
Γιατί ο δρόμος μετά την Καβάλα πάει σφαίρα Αλεξανδρούπολη χωρίς πολλά πολλά εκτός το καμμάτι που αναφέρει ο H.A.Balafoutre
δηλ
(Φτάνει μέχρι την διασταύρωση της Χρυσούπολης όπου από εκεί μέχρι την Ξάνθη είναι η παλιά εθνική οδός. Θέλει προσοχή αν και πέραν 1-2 σημεία
ο δρόμος είναι εύκολος, ίσως πάλι να έχει κίνηση.Ο δρόμος από Ξάνθη μέχρι (στο ενδιάμεσο θα με δείτε όλοι σας ......) Πουέρτο L.A.γος, (Πόρτο Λάγος......)
είναι εύκολος και ευχάριστος, απλώς να προσέξετε πως από την στιγμή που είναι επαρχιακός και έχει άμεση πρόσβαση με χωματόδρομους....
να προσέχετε για τυχών τρακτέρ δεξιά κι αριστερά.)
Λέω λοιπόν που κολάει το Πόρτο-Λάγος???που είναι και εκτός διαδρομής Καβάλα-Αλεξανδρούπολη...

Άλλη απορία αυτό που λέτε με την αναλογική η ψηφιακή φωτό από που το ξέρετε?
Στο φάκελο που μου έστειλε η οργάνωση δεν το λέει,
στον ιστοχώρο του MotoGuzzi Club δεν το λέει..
Από που βγαίνει, η θα μας το ανακοινώσουν στο ξενοδοχείο στην αναχώρηση?
Αν και αυτό δεν λέει γιατί ......που να βρεί κάποιος αναλογική εκείνη την ώρα της αναχώρησης?
Πιθανόν βέβαια βα το πουν στη συγκέντρωση την Τετάρτη 02/05/07 στα γραφεία τους αλλά δεν θα έπρεπε να το λένε στις οδηγίες?

Θα ήθελα επίσης να πείτε αν ισχύει η παρέα για Παρασκευή απόγευμα από Αθήνα πρός Πλαταμώνα?
Εγώ θα φύγω από Άργος στις 16.00-16.30 θα είμαι Θήβα στις 18.00 περίπου μήπως την
ώρα αυτή ταξιδεύει και κάποιος άλλος να πάμε παρέα??

ALX GS 11½
28/04/2007, 16:51
Το θεμα της αναλογικης φωτογραφικης,υφισταται απο το 2004 κι εχει γινει πια δεδομενο.Σιγουρα θα ανεφερθει για τους καινουριους την Τεταρτη.Ισως βεβαια επρεπε να το ελεγαν και μεσα στα χαρτια που σας εστειλαν.
Τωρα για τις "τρυπες" τις διαδρομης,πρεπει να ξερετε οτι παντα υπαρχουν και ειναι κατα καποιον τροπο εσκεμενες.
Ειναι μερος του παιχνιδιου κι αυτο,να μην σου πουν που ακριβως θα στριψεις,σε ποια διασταυρωση θα πας αριστερα η δεξια κτλ.
Θελει και λιγο να δουλεψεις εσυ πανω σε αυτα και να βγαλεις την διαδρομη.
Κι αν αυτο φανταζει δυσκολο στους νεους,φανταστειτε τι τραβαγαμε οι παλιοι του θεσμου οταν επρεπε να βγαζουμε μονοι μας τις αποστασεις αλλα και τον χρονο που επρεπε να κανουμε απο check point σε check point βασει της μεσης ωριαιας ταχυτητας που μας εδιναν.Τοτε δεν υπηρχαν οι φωτογραφιες.
Δειτε το λοιπον σαν το κυνηγι του θυσαυρου και μην περιμενετε να σας δωσουν αναλυτικοτατες οδηγιες.;)

siraxanz
28/04/2007, 17:07
:) :) :)
Το έχω υποψιαστεί ότι έτσι που τα λες είναι ALX GS 11½.
Επειδή την διαδρομή Άργος-Αλεξανδρούπολη τα τελευταία χρόνια την έχω κάνει αρκετές φορές,
και κάποιες από αυτές ήταν και στεγνές, δηλ Άργος-Αλεξανδρούπολη- Άργος, με πονήρεψε το Πόρτο-Λάγος....
ποτέ δεν πέρασα απο κει ούτε και είναι πάνω στη διαδρομή.
Παίζει να έχουν εκεί κάτω στη λιμνοθάλασσα του Πόρτο-Λάγος το κρυφό τσεκ-ποιντ και να μην πάει κανένας μας,
αφού ο δρόμος πάει αέρα-πατέρα Αλεξανδρούπολη(λέμε τώρα)
Τεσπα ότι και να είναι θα το αντιμετωπίσωμεν άλωστε.
:p

ALX GS 11½
28/04/2007, 17:35
Αυτο που λες δεν παιζει.Δεν κανουν τετοιες "πουστιες".Αλιμονο εξαλλου.Τα παιδια της Guzzi θελουν ολοι να παιξουν το παιχνιδι και δεν τους συμφερει να δωσουν λαθος πληροφοριες ωστε καποιοι να χασουν καποια σημεια.Στην προφορικη ενημερωση θα φωτιστουν αρκετα σκοτεινα σημεια,αν ολα αυτα που ποσταρισε ο fox tango ειναι σωστα κι οπως τα λενε στα χαρτια.

siraxanz
30/04/2007, 07:25
Αυτο που λες δεν παιζει.Δεν κανουν τετοιες "πουστιες".Αλιμονο εξαλλου.Τα παιδια της Guzzi θελουν ολοι να παιξουν το παιχνιδι και δεν τους συμφερει να δωσουν λαθος πληροφοριες ωστε καποιοι να χασουν καποια σημεια.Στην προφορικη ενημερωση θα φωτιστουν αρκετα σκοτεινα σημεια,αν ολα αυτα που ποσταρισε ο fox tango ειναι σωστα κι οπως τα λενε στα χαρτια.

Δεν έπιασες το πνεύμα μου:)
Δεν εννοούσα "πουστιά" αλλά ψιλομπερδέματα γιά να έχει νόημα ο αγώνας...;)
Εξάλλου το γράφεις και εσύ, γιά δες τι γράφεις, :

Τωρα για τις "τρυπες" τις διαδρομης,πρεπει να ξερετε οτι παντα υπαρχουν και ειναι κατα καποιον τροπο εσκεμενες. Ειναι μερος του παιχνιδιου κι αυτο,να μην σου πουν που ακριβως θα στριψεις,σε ποια διασταυρωση θα πας αριστερα η δεξια κτλ. Θελει και λιγο να δουλεψεις εσυ πανω σε αυτα και να βγαλεις την διαδρομη.

Επάνω σε αυτό, είναι η σκέψη μου, τπτ άλλο, :)

Αλήθεια γιά πες γιά τις κατηγορίες εκκίνησης Α,Β,Γ κλπ πως ακριβώς γίνεται
σε βάζουν όπου δηλώσεις η βάσει τα κυβικά της μηχανης?

siraxanz
30/04/2007, 07:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Γεια χαρά παιδιά!

Από τη λέσχη μας στη Χαλκίδα (Α.Μ.ΛΕ.Χ.) θα είμαστε 10 άτομα.

Καλό δρόμο να έχουμε!!!

Χριστόφορος.

Καλό δρόμο σε όλους και καλά να περάσουμε!!:beer:

RapidShade
30/04/2007, 08:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από siraxanz
Θα ήθελα επίσης να πείτε αν ισχύει η παρέα για Παρασκευή απόγευμα από Αθήνα πρός Πλαταμώνα?
Εγώ θα φύγω από Άργος στις 16.00-16.30 θα είμαι Θήβα στις 18.00 περίπου μήπως την
ώρα αυτή ταξιδεύει και κάποιος άλλος να πάμε παρέα?? [/B]

Εγώ με τον αδερφό μου θα φύγουμε περίπου τέτοια ώρα (17:00~17:30) από Αθήνα.
Από Θήβα είμαι - αλλά μάλλον δεν θα σταματήσω - οπότε μπορούμε να συναντηθούμε
κάπου εκεί και να συνεχίσουμε μαζί.

Ενα R1'06 μαύρο δικάβαλο θα είμαστε - και ίσως και άλλα παιδιά με τα οποία θα
συντονιστούμε την Τετάρτη. Αν είναι και σε βολεύει κι εσένα στείλε ΠΜ να
συνεννοηθούμε.

Ελά φτάνουν οι μέρες ;)

ALX GS 11½
30/04/2007, 09:18

Αλήθεια γιά πες γιά τις κατηγορίες εκκίνησης Α,Β,Γ κλπ πως ακριβώς γίνεται
σε βάζουν όπου δηλώσεις η βάσει τα κυβικά της μηχανης? [/B]

Βασει κυβισμου παει.Μικρα-Μεσαια-Μεγαλα,με τα μικρα να φευγουν πρωτα,τα μεσαια δευτερα και τα μεγαλα τριτα.
Τα μικρα ειναι απ οτι θυμαμαι μεχρι 400κε,τα μεσαια εως 750 και τα μεγαλα απο κει και πανω.

siraxanz
30/04/2007, 16:39
Βασει κυβισμου παει.Μικρα-Μεσαια-Μεγαλα,με τα μικρα να φευγουν πρωτα,τα μεσαια δευτερα και τα μεγαλα τριτα.
Τα μικρα ειναι απ οτι θυμαμαι μεχρι 400κε,τα μεσαια εως 750 και τα μεγαλα απο κει και πανω.

Ανάλογα την κατηγορία που είσαι πρέπει να ακολουθεις και μέση ωριαία ταχύτητα?

RapidShade
30/04/2007, 16:40
Εγώ γιατί είδα μαύρη-μαυρίλα-καταχνιά το Π-Σ-Κ ?....

Τι έγινε ρε παιδιά? 3 μέρες σερί βρόχα? Ε ρε γλέντια...

αχαχαχα...πήγε ο γύφτος στο παζάρι - κι ήταν η μέρα Σαββατο...

ALX GS 11½
30/04/2007, 17:53
Ανάλογα την κατηγορία που είσαι πρέπει να ακολουθεις και μέση ωριαία ταχύτητα?

Μονο για τα σημεια που θα εχει check point.Συνηθως ενα καθε πρωι.Απο την εκκινηση δηλαδη του Πλαταμωνα μεχρι καποιο σημειο,κι απο την εκκινηση της Κομοτηνης εως καποιο σημειο.
Καμμια ωρα δουλεια την καθε μερα δηλαδη.Μετα πας οπως θες.
Οπως θες βεβαια μπορεις να πας και σε κεινα τα κομματια,απλα θα μαζεψεις πολλους βαθμους ποινης,αν σε ενδιαφερει να παιξεις το παιχνιδακι για τα κυπελλα.

Bil
30/04/2007, 18:11
Αμάν !
Μόλις μπήκα meteo.gr και "βράχηκαν" τα μάτια μου !!!
Μα είναι δυνατόν να βρέχει 3 ημέρες συνέχεια !!!

:mad: :eyepop:

Και κάπου έλεγα πως μου αρέσει η οδήγηση στη βροχή.....

ALX GS 11½
30/04/2007, 19:31
Μα που την ειδατε ρε σεις την βροχη?Που κοιταξατε.Το μετεο εχει προγνωση μεχρι Πεμπτη!

Bil
01/05/2007, 10:56
To meteo.gr έχει πρόβλεψη μέχρι και την Κυριακή, που την έχει αλλάξει όμως τώρα και για Κομοτηνή π.χ. δίνει τρείς ημέρες συννεφιά.
Τέλως πάντων ο,τι καιρό και να έχει θα είμαστε εκεί.
Απλά ξέρεις έχει την πλάκα του να συζητάς για το τι καιρό θα έχει, τι θα πάρεις μαζί σου, πώς θα σχεδιάσεις την διαδρομή... γενικά όλα αυτά που κάνεις ΠΡΙΝ το ταξίδι και που το κάνουν τόσο όμορφ η εμεπιρία...:beer: :wave2: :wave2:

Και μην ξεχάσω...

..

...
.

.
.

3 και σήμεραααααααααααααααααααααααα !!!!!!!!

siraxanz
01/05/2007, 11:44
3 και σήμεραααααααααααααααααααααααα !!!!!!!!

Και η βρόχα έρχεται

Κομοτηνή, Κυριακή, βροχή...τραλαλά:D

zanny
01/05/2007, 16:46
Ερώτηση σχετικά με μπαγάζια: Τι προτείνετε όσοι έχετε εμπειρία και από προηγούμενα 36ωρα?
1. Πλαϊνές βαλίτσες
2. Σάκος δεμένος με ιμάντες πίσω
3. Σχετικά μεγάλο tank bag

Για πείτε καμιά γνώμη γιατί έχω προβληματιστεί..

ALX GS 11½
01/05/2007, 17:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από zanny
Ερώτηση σχετικά με μπαγάζια: Τι προτείνετε όσοι έχετε εμπειρία και από προηγούμενα 36ωρα?
1. Πλαϊνές βαλίτσες
2. Σάκος δεμένος με ιμάντες πίσω
3. Σχετικά μεγάλο tank bag

Για πείτε καμιά γνώμη γιατί έχω προβληματιστεί..

Καλα ειναι να παρεις μαζι σου ολα τα κομφορ για ενα ταξιδι κι ετσι θα ηταν ωραιο να εχεις πλαϊνες βαλιτσες κτλ.
Ομως....
Επειδη η διαδρομη θα περιεχει δυσκολες διαδρομες,με πολυ στροφιλικι κι ισως και με βροχη,πρεπει να μην εχεις βαρος στην ουρα.Αρα ξεχνας τις βαλιτσες.
Με λιγα λογια,καλο ειναι να μην ανεβασεις το κεντρο βαρος ψηλα,ουτε να το μετατωπισεις προς τα πισω.
Ετσι...αν μπορεις να χωρεσεις τα πραγματα που θες σε ενα τανκ μπαγκ,θα ηταν το καλυτερο.
Τωρα βεβαια,αυτο εξαρταται απο τον καθενα.Ερχονται πολλα παιδια με κεντρικες βαλιτσες,ή και τριβαλιτσα.Εγω παντως δεν θα το εκανα.
Ενα κανονικο τανκ μπαγκ χωραει ολα οσα θα χρειαστουμε,αλλα οχι αυτα που θα θελαμε.
Μια καλη λυση επισης ειναι ενα δυχτακι ή ενα tail bag στο πισω μερος της σελας αν σωνει και καλα θελεις να παρεις περισσοτερα πραγματα μαζι σου.
Εγω βαζω ολα τα απαραιτητα μεσα στο τανκ και με ενα δυχτακι στο πισω μερος της σελας,βαζω τα αδιαβροχα.(Περσι ειχα παρει και σαγιοναρες μαζι και τις ειχα κι αυτες εκει πισω,αλλα φετος δεν το βλεπω)

Μια λιστα με διαφορα πραγματα που εχω κανει απο παλια ειναι αυτη εδω κι ελπιζω να βοηθησει καποιους.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΝΑΒΑΤΗ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Το πρωτο πραγμα που δεν πρεπει να ξεχασουμε ειναι τα εγγραφα του 36ωρου που θα μας δωσει η διοργανωτρια λεσχη,γι αυτο τα βαζουμε απο βραδυς σε σημειο που να τα θυμηθουμε.
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΙ ΕΝΑΝ ΧΑΡΤΗ (μην βγειτε σε καμμια Αλβανια) :D
Οπωσδηποτε (και εννοειται) πως θα παρετε μαζι σας αναλογικη φωτογραφικη μηχανη (με φιλμ) και φλας.Η ψηφιακη ειναι προαιρετικη αν θελετε να τραβατε καργα φωτογραφιες.(Εγω τις παιρνω και τις δυο παντως)

Περα απο τον εξοπλισμο που θα φορεσετε (μπουφαν-παντελονι κτλ) καλο ειναι να παρετε μαζι σας ενα τζιν παντελονι ή μια βερμουδα για το ξενοδοχειο (δεν θα ειναι ανετο να κυκλοφορεις ολη την υπολοιπη μερα με το δερματινο ή την γκορντουρα)
Αν υπαρχει χωρος μπορειτε να παρετε και καμμια σαγιοναρα ή τιποτα λαϊτ αθλητικα μαζι γιατι δεν μπορω να σας φανταστω με βερμουδα και μποτα απο κατω :D
Μην ξεχασετε να εχετε μαζι σας αδιαβροχα ακομα κι αν ο καιρος λεει οτι θα ειναι καλος.Εγω 36ωρο χωρις βροχη,δεν ετυχε να κανω ακομα!
Ενα ζευγαρι δευτερες καλτσες και ενα δευτερο σλιπακι τα θεωρω απαραιτητα.
Ενα πακετακι χαρτομαντηλα για ολες τις χρησεις.(Ποτε δεν ξερεις τι θα σου τυχει καθοδον.
Ενα μπουκαλακι νερο (αυτα τα μισολιτρα) θα σας δροσισει ή θα σας βοηθησει παρεα με τα χαρτομαντηλα να καθαρισετε στην μεση του πουθενα την ζελατινα σας απο τα μυγακια.
Γυαλια ηλιου...παντα χρειαζονται.
Κινητο φορτισμενο κι αν δεν ειναι με συνδεση να εχει μεσα μοναδες.
Παρτε και κανα κρουασαν για τον δρομο μπας και πεινασετε γιατι αν σταματησετε και για φαγητο σε ταβερνα τα χιλιομετρα δεν βγαινουν ευκολα.Παρτε το χαμπαρι πως θα ειστε νηστικοι ολη μερα :p

Καποια εργαλεια γενικης χρησης ισως θα ηταν καλο να εχετε μαζι σας.Περα απο αυτα που εχουν συνηθως οι μοτοσυκλετες (αν εχουν),παρτε μαζι σας μια πενσα.Αν δεν εχουν εργαλεια,παρτε πενσα,κατσαβιδι ισιο,και σταυρωτο,αλεν,και ενα μικρο γαλλικο κλειδι.
Επισης πολυ χρησιμα μπορει να φανουν μερικα δεματικα καλωδιων (δεν ξερω πως τα λετε εσεις)
Καποιοι παιρνουν μαζι τους και αυτες τις ενισχυμενες ταινιες (σαν του πακεταρισματος)Ποτε δεν ξερεις
Ενα μπουκαλακι τυπου Fast για οσους εχουν σαμπρελες,και σετ επισκευης ελαστικων για οσους δεν εχουν σαμπρελες.

Παρτε μαζι σας οπωσδηποτε ενα λιπαντικο σπρει αλυσιδας.Η αλυσιδα πρεπει να λιπαινεται καθε 500χιλ και μεις θα γραψουμε πανω απο 2000χιλ!!!(υπαρχουν κατι λιπαντικα σε μικρα φιαλακια ειδικα για ταξιδι ωστε να μην πιανουν πολυ χωρο.Ψαχτε το)
Ενας μικρος φακος ειναι παντα απαραιτητος.
Ασφαλειες για την μοτοσυκλετα και μια δευτερη λαμπα για το φαναρι ισως αποδειχτουν σωτηρια.

Ολα αυτα λοιπον...θα τα εχετε απλωσει σε ενα σημειο στο σπιτι και θα τα βαλετε μεσα στο τανκ μπαγκ,στο τειλ μπαγκ ή στην top case βαλιτσα σας το βραδυ ωστε να μην ξεχασετε τιποτα και για να βεβαιωθειτε οτι χωρανε.
Αν μπορειτε να αποφυγετε την κεντρικη βαλιτσα και να τα βολεψετε σε ενα τανκ μπαγκ ή εστω τειλ μπαγκ ειπαμε θα ηταν πολυ καλυτερο ωστε να αποφυγετε να ανεβασετε το κεντρο βαρους της μοτοσυκλετα σας.

ΤΙΡS ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Για να καταφερετε να κανετε το 36ωρο ανετα και χωρις να κουραστειτε,ακολουθηστε λιγες σημαντικες οδηγιες.

Προσπαθηστε να βρειτε εναν ρυθμο που σας ταιριαζει.Ουτε αργο αλλα ουτε να πηγαινετε "διχως αυριο".Με τον πρωτο θα αργησετε και θα κουραστειτε και με τον δευτερο,περαν του οτι θα κουραστειτε γρηγορα,ειναι και πολυ επικινδυνο.
Το γκαζι θα το ανοιξετε (ειναι λογικο) αλλα "μετρηστε" καλα που θα το κανετε.Θα υπαρχουν διαδρομες που δεν τις ξερετε.

Μην κανετε μεγαλες στασεις.Οι στασεις πρεπει να ειναι σε αραια διαστηματα και μικρες.Της ταξεως των 15 λεπτων max εκτος μιας μεγαλυτερης για να μασαμπουκωσετε τιποτις.

Αν σταματατε για καφε,για φαγητο σε ταβερνα,ή σταματατε καθε λιγο και λιγακι για τσιγαρο....η διαδρομη δεν θα βγει.Κι αν βγει θα σας εχει κουρασει και θα φτασετε πολυ αργα.
Ο σωστος ρυθμος και οι μικρες και αραιες στασεις ειναι το παν.
Εγω συνηθως σταματαω μονο στα σημεια που πρεπει να φωτογραφησουμε,αντε και κανα δυο στασεις ακομα για τσιγαρο και φαϊ.
Στο τελος της πρωτης μερας,τσεκαρετε προσεκτικα την μοτοσυκλετα σας ωστε να μην εχετε κανενα παρατραγουδο την επομενη μερα.Περαστε με λιπαντικο την αλυσιδα σας και παλι ωστε να ειναι ετοιμη για την επομενη μερα.Τσεκαρετε επισης οταν κρυωσουν τα λαστιχα και την πιεση τους.

Bil
01/05/2007, 18:51
Χρησιμότατο το ποστ σου !
;) :wave2:

Ίσως είναι καλύτερα τα μωρομάντηλα για "έκτακτες" ανάγκες στην άκρη του δρόμου, παρά τα απλά χαρτομάντηλα ...:eek:

ALX GS 11½
01/05/2007, 19:23
Tα μωρομαντιλα δεν κανουν ομως για την ζελατινα.Το χαρτι κανει για ολες τις δουλειες!!!;)

zanny
01/05/2007, 20:43
Γεια σου ρε Αλεξ με τη super λιστα σου !! :wave2:

RapidShade
02/05/2007, 09:01
Οι βροχές και οι καταιγίδες στο ΜΕΤΕΟ αντικατασταθηκαν
από Αραιές Νεφώσεις και Καθαρό ουρανό!

Ελα τέτοια θέλω!!!

Και πυκνές νεφώσεις να είναι ακόμα καλύτερα :P

Νερό να μην έχει... :)

ALX GS 11½
02/05/2007, 09:11
Αυτο το μετεο ειναι για τον φουτσο.Ειδικα οι μακροπροθεσμες προβλεψεις του ειναι....μην πω.Οταν ειδα το ποστ περι βροχων,δεν φοβηθηκα καθολου γιατι ηξερα οτι θα αλλαξει αρδειν!!!

Μονο το http://www.poseidon.ncmr.gr/weather_forecast.html ειναι το πλεον αξιοπιστο.(Οσο αξιοπιστο μπορει να ειναι ενα σαιτ προγνωσης καιρου)
Δυο μερες δινει αλλα ειναι πολυ πιο εγκυρο. ;)

H.A.Balafoutre
02/05/2007, 14:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze

Ακούστηκαν οι προσευχές μου για τον δρόμο Πρωτοκλήσσι - Μέγα Δέρειο-Κομοτηνή!!!:a25: :a25: :a25:

Είναι το πιό όμορφο κομμάτι στην Ελλάδα που έχω οδηγήσει ποτέ και μάλιστα εδώ και δύο χρόνια το έλεγα στον Bil ότι πρέπει οποσδήποτε να πάμε βόλτα εκεί.

Και επιτέλους..............36ωρο σε συνδίασμό με αυτή την φανταστική διαδρομή.

Όσοι δεν το έχετε κάνει σας λέω ότι ο δρόμος είναι απίστευτα στενός αλλά οι περισσότερες στροφές είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ!!!
5 και σήμερα!!!!!!!!!!!! :wave2: :wave2: :wave2:

Μιας και πλέον έχω πιο σαφή άποψη της διαδρομής, μπορώ να σας πω πως, το παλικάρι έχει δίκιο, εκτός από τον λόγο χρήσης του. Κάθε δρόμος είναι καλός γι'αυτό που λες, αλλά στην παρούσα φάση έφτιαξαν ΑΙΟΛΙΚΟ πάρκο, οπότε και αναγκάστηκαν για την διευκόλυνση των οχημάτων μεταφοράς των ανεμηστήρων. Πιστεύω έγινα κατανοητός (ότι άλλο θέλεις, μέσο πμ).

Λοιπόν παιδιά.

Νούμερο 1,

Διαδρομή Μάνδρα-Πρωτοκλήσσι-Κυριακή-Μικρό/Μεγάλο Δέριο-Νέα Σάντα-Κομοτηνή.

Πρόκειται για διαδρομή όπου χάνεις την έννοια του τόπου και του χρόνου. Μεγάλης διάρκειας στο πουθενά, ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑ. Δεν έχει βενζινάδικο απλώς περνάτε 2-3 στρατόπεδα-φυλάκια.

Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Η διαδρομή για περιήγηση οπότε και μην τολμήσετε να παίξετε με το γκάζι. Έχουν πλεονέκτημα οι V2 κινητήρες με ροπή χαμηλά, με άγνωστης ακτίνας στροφές ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΚΑΚΗ ΑΣΦΑΛΤΟ έως κάποια σημεία από τέρμα γκάζι σε χώμα.

ΜΗΝ ΤΥΧΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΘΑΡΡΟΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΛΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ. Η ΚΟΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ. ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΩΡΑ. ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ.

Μην κυνηγήσετε το χρόνο σε αυτό το σημείο. Απολαύστε τη διαδρομή και τη μηχανή σας σε αυτήν. Είναι μεγάλη και θα σας κουράσει όσοι δεν είστε συνηθισμένοι σε απανοτές στροφές για περίπου 50-70χλμ, έχασα το μέτρημα.

Είτε από κακάκια αγελάδας θα πάτε, είτε από αγελάδα την ίδια (είναι πολύ ευγενικές όμως και κάνουν στην άκρη χωρίς κόρνα), είτε από τρύπα στο τυφλό της στροφής εκεί όπου όλα δείχνουν ιδανικά, είτε από χασίματα του δρόμου που δεν τα περιμένεις.

Νούμερο 2,

Διαδρομή Ξάνθη-Σταυρούπολη-Δαφνώνας-Καρυόφυτο-Λειβαδίτης-Καρυόφυτο-Παρανέστι-Δράμα.

Ντάξει, πολύ καλύτερη άσφαλτος στροτές στροφές, αλλά πάντα θέλει προσοχή, αρκετά χιλιόμετρα με μεγάλες υψομετρικές διαφορές, φτάνετε μέχρι και 900μ περίπου υψόμετρο. Όχι τόσο στραμπούλιγμα όσο η προηγούμενη αλλά αρκετά κοντά.

Μπορείς να κινηθείς σβέλτα, αλλά πάντα με μέτρο. Έχει βενζινάδικο στην Σταυρούπολη BP, δεν ξέρω αν θα είναι ανοιχτό την Κυριακή. Έχει και στο Παρανέστι.

Συμπέρασμα, μην παρασυρθείτε σε αυτές τις διαδρομές. Απολαύστε την οδήγηση με τις μηχανές σας.

H.A.Balafoutre
02/05/2007, 16:13
Διαδρομή 1

86688

H.A.Balafoutre
02/05/2007, 16:27
Διαδρομή 2

86693

miraze
02/05/2007, 16:37
Τους Μ@λ@κες τους στρατιωτικούς που μας είχαν παραμυθιασει ότι αυτοί φτιάξαν έτσι τον δρόμο για την μετακίνηση των οχημάτων.

Είπα και εγώ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

8 μήνες στο Μέγα Δέρειο βλέπεις

zephyr1
02/05/2007, 19:19
Μπορει καποιος αυριο με το καλο να ενημερωσει τι θα σας πουνε σημερα το βραδυ γιατι δεν θα μπορεσω να ρθω.

Ευχαριστω.

RapidShade
02/05/2007, 23:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Μπορει καποιος αυριο με το καλο να ενημερωσει τι θα σας πουνε σημερα το βραδυ γιατι δεν θα μπορεσω να ρθω.

Ευχαριστω.

Κι εμένα παιδιά plz... μόλις ξεμπέρδεψα από τη δουλεια :( ......

Οποιος πήγε και δεν του κάνει κόπο ας πει 2 λογια....

ALX GS 11½
03/05/2007, 00:58
Οτι λενε τα χαρτια.Τιποτα περισσοτερο,τιποτα λιγοτερο.Το μονο που δεν γραφουν τα χαρτια ειναι τις μεσες ωριαιες ταχυτητες της καθε κατηγοριας.Της μεγαλης κατηγοριας (Πανω απο 900κε) ειναι 107χαω για τα δυο κρυφα τσεκ ποιντ που θα συναντησουμε απο τον Πλαταμωνα εως την Αλεξανδρουπολη σε εμφανει σημεια.Τωρα που θα ειναι το καθενα....δεν μας ειπαν:D
Τις ΜΩΤ για τις μικροτερες κατηγοριες δεν τις συγκρατησα.

Η ΜΩΤ για την δευτερη μερα και παντα για την μεγαλη κατηγορια,ειναι 67χαω για το ενα κρυφο τσεκ ποιντ που θα βρισκεται καπου μεταξυ των Κομοτηνης-Δραμας.

Μετα την Αλεξανδρουπολη και μετα την Δραμα(ή αν προτιματε μετα το δευτερο τσεκ της πρωτης μερας και μετα το τσεκ της δευτερης μερας,οι μεσες ωριαιες ταχυτητες παυουν να ισχυουν)

Το παιχνιδι δεν ειναι τελικα καρτ.Θα μπουμε στην πιστα καρτ αλλα με τις μοτο μας.Οχι ποιος θα παει πιο γρηγορα,αλλα θα πρεπει να κανει τεχνικη οδηγηση αναμεσα απο κορινες σε προκαθορισμενο χρονο.Αν ας πουμε το κανεις γρηγοροτερα απ οτι πρεπει,τρως βαθμους ποινης.Το ιδιο ισχυει κι αν το κανεις πιο αργα απο τον προκαθορισμενο χρονο.

Αυτια απο μενα:beer:

fox tango india
03/05/2007, 07:49
Και πως είναι δυνατών να πετύχεις 107 μωτ όταν δεν ξέρεις σε ποιο σημείο θα είναι το τσέκ; Περισότερο είναι θέμα τύχης πιστεύω παρά τακτικής

Στη βόρειο Ελλάδα έχουμε χάσει τον ήλιο αν συνεχιστεί έτσι ο καιρός σκούρα τα πράγματα

RapidShade
03/05/2007, 08:26
Οτι λενε τα χαρτια.Τιποτα περισσοτερο,τιποτα λιγοτερο.Το μονο που δεν γραφουν τα χαρτια ειναι τις μεσες ωριαιες ταχυτητες της καθε κατηγοριας.Της μεγαλης κατηγοριας (Πανω απο 900κε) ειναι 107χαω για τα δυο κρυφα τσεκ ποιντ που θα συναντησουμε απο τον Πλαταμωνα εως την Αλεξανδρουπολη σε εμφανει σημεια.Τωρα που θα ειναι το καθενα....δεν μας ειπαν:D
Τις ΜΩΤ για τις μικροτερες κατηγοριες δεν τις συγκρατησα.

Η ΜΩΤ για την δευτερη μερα και παντα για την μεγαλη κατηγορια,ειναι 67χαω για το ενα κρυφο τσεκ ποιντ που θα βρισκεται καπου μεταξυ των Κομοτηνης-Δραμας.

Μετα την Αλεξανδρουπολη και μετα την Δραμα(ή αν προτιματε μετα το δευτερο τσεκ της πρωτης μερας και μετα το τσεκ της δευτερης μερας,οι μεσες ωριαιες ταχυτητες παυουν να ισχυουν)

Το παιχνιδι δεν ειναι τελικα καρτ.Θα μπουμε στην πιστα καρτ αλλα με τις μοτο μας.Οχι ποιος θα παει πιο γρηγορα,αλλα θα πρεπει να κανει τεχνικη οδηγηση αναμεσα απο κορινες σε προκαθορισμενο χρονο.Αν ας πουμε το κανεις γρηγοροτερα απ οτι πρεπει,τρως βαθμους ποινης.Το ιδιο ισχυει κι αν το κανεις πιο αργα απο τον προκαθορισμενο χρονο.

Αυτια απο μενα:beer:

Προφανώς θα λέγανε πράγαμτα τα οποία υπάρχουν μέσα στα χαρτιά...
το θέμα είναι... οτι κάποιοι (γκουχ-γκουχ) δεν έχουν ΟΥΤΕ τα χαρτιά!
(Αφού δεν μπόρεσαν να πάνε να πάρουν φάκελο κλπ...)

Τι περιέχει μέσα αυτός ο φάκελος; Αυτοι που δεν μπόρεσαν να είναι εκεί
εχθές, θα τον παραλάβουν στον Πλαταμώνα ή πέταξε το πουλάκι?

Εκτός κι αν είμαι ο μόνος που δεν τον έχει - οπότε κάτι έχω χάσει!

:eyepop:

fox tango india
03/05/2007, 08:41
Ο φάκελος περιέχει τη διαδρομή όπως περίπου την έχουμε γράψει εδώ και τις 6 φωτογραφίες που πρέπει να βγάλουμε
Στην εκκίνηση ζήτησε να τα πάρεις έχουν.

RapidShade
03/05/2007, 08:46
Ο φάκελος περιέχει τη διαδρομή όπως περίπου την έχουμε γράψει εδώ και τις 6 φωτογραφίες που πρέπει να βγάλουμε
Στην εκκίνηση ζήτησε να τα πάρεις έχουν.

Αν έχουν παίζει λογικά να μπορώ να πάρω και Παρασκευή απόγευμα-βραδάκι
που θα φτάσουμε στον Πλαταμώνα - μπας και προλάβω και ρίξω καμια ματιά ε;

Ελπίζω να έχουν μείνει και αναμνηστικά - γιατί χωρίς αναμνηστικό δεν κουνάω ρούπι! :P

fox tango india
03/05/2007, 09:04
Μην αγχώνεσαι έχουν. Πάντα συμβαίνει κάποιος να τα έχει χάσει η κάποιος να μην έχει προλάβει να τα παραλάβει την παρασκευή θα έχεις πολύ διάβασμα

ALX GS 11½
03/05/2007, 09:22
Kατεβασε αυτο το zipακι που εφτιαξα με ολες τις σελιδες που μας εδωσαν και τυπωσε τα.Ετσι θα εχεις τουλαχιστον τα εγγραφα.Θα χρειαστει ομως να παρεις και το περιβραχιονιο του 36ωρου απο τα παιδια της Guzzi στον Πλαταμωνα.Πιστευω να εχουν μαζι τους οπως καθε χρονο.
Τα υπολοιπα (μπλουζακι,αφισσα,αυτοκολλητο) θα τα παρεις καποια αλλη στιγμη μαλλον αφου τα διακαιουσαι. :)

Το zip θα το βρεις εδω>http://rapidshare.com/files/29210829/36hour2007_files.zip.html

RapidShade
03/05/2007, 09:39
Kατεβασε αυτο το zipακι που εφτιαξα με ολες τις σελιδες που μας εδωσαν και τυπωσε τα.Ετσι θα εχεις τουλαχιστον τα εγγραφα.Θα χρειαστει ομως να παρεις και το περιβραχιονιο του 36ωρου απο τα παιδια της Guzzi στον Πλαταμωνα.Πιστευω να εχουν μαζι τους οπως καθε χρονο.
Τα υπολοιπα (μπλουζακι,αφισσα,αυτοκολλητο) θα τα παρεις καποια αλλη στιγμη μαλλον αφου τα διακαιουσαι. :)

Το zip θα το βρεις εδω>http://rapidshare.com/files/29210829/36hour2007_files.zip.html

Φίλε είσαι πολύ πρώτος! :a012:

Να σαι καλα- ευχαριστώ πολύ!
Οπως και όλοι όσοι δεν είχαν πρόσβαση σε αυτά φαντάζομαι.

Η βοήθειά σου είναι πραγματικά πολύτιμη.

:a10: :a20: :a18: :a19:

ALX GS 11½
03/05/2007, 09:47
Να σαι καλα.Δεν κανει τιποτα.:wave2:

fox tango india
03/05/2007, 10:02
Μην αγχώνεσαι έχουν. Πάντα συμβαίνει κάποιος να τα έχει χάσει η κάποιος να μην έχει προλάβει να τα παραλάβει την παρασκευή θα έχεις πολύ διάβασμα

RapidShade
03/05/2007, 10:18
Το καλό δε είναι...

Οτι χτες το βράδυ - πήγαν ΟΛΑ μα ΟΛΑ στραβά...
έκτακτο meeting στο γραφείο... το οποίο ξεκίνησε
κατά τις 19:00...

ενώ εγώ έχω ενημερώσει ότι έχω σοβαρό λόγο να
είμαι στις 21:00 κάπου...

Οπου γυρίζει κατά τις 23:45 ο "boss" και λέει...
Γιώργο - αν είναι - μην κάτσεις άλλο - αφού έχεις
δουλειά... πήγαινε - θα συνεχίσουμε και σε ενημερώνω
αν χρειαστεί κάτι!!! Σε παίρνω τηλέφωνο...

!!!!!!!!!.......

καλή φάση... εγώ βασικά πιστεύω ότι και κατά τις 3 τα
ξημερώματα να πήγαινα - θα ήταν εκεί μπαστακωμένοι
και θα με περιμένανε....

!@#%@^!@#$!@#$

:a42: :a37: :a31:

fox tango india
03/05/2007, 11:59
ALX….. γυναίκες οδηγοί υπάρχουν; άκουσες κάτι;

zanny
03/05/2007, 12:10
Χτες στη λέσχη είδα 2-3..

mesh
03/05/2007, 15:57
nai 2....
8ees !!!!:uplate:
Ela blakeies......
Ta leme ayrio synadelfoi

zephyr1
03/05/2007, 17:23
Ο περσυνος νικητης στην κατηγορια μεχρι 900cc φερνει τεσσερις.:rolleyes:

RapidShade
03/05/2007, 17:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ο περσυνος νικητης στην κατηγορια μεχρι 900cc φερνει τεσσερις.:rolleyes:

Με τι θα συμμετάσχει??? Με πουλμανάκι? :P :P :P

:lol:

zephyr1
03/05/2007, 17:50
Με τι θα συμμετάσχει??? Με πουλμανάκι? :P :P :P

:lol:

Η μια μαζι του και οι αλλες με της μοτοσυκλιετες τους.

Η Νιοβη περσυ πρωτη φορα με ενα ΒΜW 650 βγηκε πρωτη στην κατηγορια της.

zephyr1
03/05/2007, 17:50
Υσχιει το ραντεβου γαι τους Αθηναιους στης 17.00?:confused:

ALX GS 11½
03/05/2007, 23:34
Mπααα...μαλλον στον δρομο θα βρεθουμε γιατι ολοι πανω κατω εκεινη την ωρα θα ξεκινησουν οπως βλεπω και μαθαινω.Θα τα πουμε και το πρωι βεβαια

fox tango india
04/05/2007, 07:56
Καλό δρόμο σε όλους και προσοχή

ο καιρός στη βόρειο Ελλάδα παραμένει έντονα συννεφιασμένος για 4 μέρα

ALX GS 11½
04/05/2007, 08:02
Μεσημερι Σαββατου.Χαρτης συννεφιας.

http://www.poseidon.ncmr.gr/meteo/cloud/048.gif

Την ιδια ωρα και μερα χαρτης βροχης

http://www.poseidon.ncmr.gr/meteo/rain/048.gif

RapidShade
04/05/2007, 09:06
Mr. H.A.Balafoutre!

Αν μπορείς - στείλε δώσε ένα report τι κάνει
στα Βορεια! :)

ΥΓ. Να δω τι ώρα θα μπορέσω να την κάνω από το γραφείο....

FZMAN
04/05/2007, 12:07
Καλό δρόμο παιδιά και ΠΡΟΣΟΧΗ. :wave2:
Υ.Γ. Περιμένουμε πολλές φωτό.:beer:

H.A.Balafoutre
04/05/2007, 13:46
Mr. H.A.Balafoutre!

Αν μπορείς - στείλε δώσε ένα report τι κάνει
στα Βορεια! :)

ΥΓ. Να δω τι ώρα θα μπορέσω να την κάνω από το γραφείο....

Συννεφιασμένος καιρός αλλά δεν το πάει για βροχή. Απλά συννεφιασμένος με κανονικές θερμοκρασίες.

Nostra
04/05/2007, 13:49
Καλό δρόμο στους συμμετέχοντες...

προσοχή και καλά να περάσετε...

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

zephyr1
04/05/2007, 17:11
Φυγατε ολοι?:look:

SPORAKIAS
04/05/2007, 17:18
ομορφα και καλα χλμ να εχετε.....:beer: :wave2: :beer:

zephyr1
04/05/2007, 17:48
Αντε να φευγω και εγω γιατι το μαμησα.:wave2:

ashton
04/05/2007, 18:28
Καλό δρόμο σε όλους & καλά να περάσετε !

Ήμουν για δουλειά Λαμία και στο γυρισμό (16:00+) μπάνισα αρκετούς.. δυο-δυο, τρεις-τρεις, πέντε-πέντε, δέκα-δέκα κλπ
Ειδικά όταν κατέβαινα στο ύψος του Olympus Plaza (17:30) στο 80τόσο χιλιόμετρο και εκείνη την ώρα ανέβαινε το μπούγιο με τις MotoGuzzi (κάτι Griso, κάτι Breves μεγάλες-μικρές, κάτι Sport αν είδα καλά) όσο να'ναι σπάστηκα που δεν μπορούσα ν'ανέβω κι εγώ ...

H.A.Balafoutre
04/05/2007, 19:00
ΞΕΚΙΝΗΣΕ.

Οι δικοί μας από εδώ επάνω ήδη είναι στο δρόμο 3 ώρες για Πλαταμώνα.

Σας περιμένω και στα 2 check points.:wave2:

Εύχομαι όλοι να απολαύσετε αυτή τη φυγή-περιπέτεια στο μέγιστο.

Tropeas
04/05/2007, 22:39
Καλή έναρξη και καλό τερματισμό σε όλους του συμμετέχοντες!
Bil Γιαννιώτη +1 και για σένα...;) :wave2:

H.A.Balafoutre
05/05/2007, 17:01
Νωρίς το πρωί σήμερα στο κρυφό check point.....

87215

H.A.Balafoutre
05/05/2007, 17:02
Αναδουλειές βρε παιδί μου.....

87216

H.A.Balafoutre
05/05/2007, 17:04
Ακόμη τίποτα......πού είναι βρε παιδί μου........

87217

H.A.Balafoutre
05/05/2007, 17:06
Τελικά δεν χάθηκαν....κι ο ΠΡΩΤΟΣ ΉΡΩΑΣ κατεύθασε...........ΜΠΡΑΒΟ.

87218

H.A.Balafoutre
05/05/2007, 17:07
Σιγά σιγά άρχισαν τα όργανα.....

87219

H.A.Balafoutre
05/05/2007, 17:11
Αναζήτηση των εντύπων του 36ώρου για την απαραίτητη σφραγίδα.

Θα πρέπει επίσης να ζητήσω συγνώμη από τους πρώτους αυτούς Ήρωες διότι αν και αναγκαίο, τους ταλαιπώρησα λίγο σε κάτι που αργότερα αποδείχθηκε ανέφικτο να ταλαιπωρήσω και τους υπόλοιπους. Τέσπα. Αυτά συμβαίνουν.

87220

H.A.Balafoutre
05/05/2007, 17:12
Και έρχονται ακόμη......

87221

H.A.Balafoutre
05/05/2007, 17:14
Κι έρχονται κι άλλοι......

87222

H.A.Balafoutre
05/05/2007, 17:16
Κι άλλοι....

87223

H.A.Balafoutre
05/05/2007, 17:18
Τα ΧΧ ώς γνωστόν πάσχουν λίγο στα φρένα....πήγαιναν και λίγο τάπα.....είμασταν και κρυμένοι.....χαχαχαχαχα τελικά όλα καλά.....

87224

H.A.Balafoutre
05/05/2007, 17:30
Κι οι επόμενοι....

87225

H.A.Balafoutre
05/05/2007, 17:37
Αρχίσαμε να γεμίζουμε και να μην αδειάζουμε μοτόρια......

87226