Σύνδεση

View Full Version : Ποιούς μισείτε?

Σελίδες : [1] 2

Brolas
15/03/2007, 01:36
Ποιόν τύπο μοτοσυκλετιστή δεν συμπαθείτε καθόλου?Εγώ προσωπικά δεν πάω καθόλου,μα καθόλου,τους κάγκουρες και αυτούς που δεν ξέρουν γιατί καβαλάν την μηχανή...Είναι αυτοί που νομίζουν πως τα χιλιάρια φτιάχτηκαν για καφέ στο κολωνάκι...:yuck: Γενικά θεωρώ πως η μηχανή είναι τρόπος ζωής και όχι τρόπος επίδειξης...:wave2: Ακούω...:a55:

fantacid
15/03/2007, 01:48
τον μπαμπη τον καντιλι που ειπε στη σουλα τη τσουλα οτι με εχει στη σουζα!!!

:a52:

:a37:

vangelis 64
15/03/2007, 01:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
τον μπαμπη τον μπαμπι τον καντιλι που ειπε στη σουλα τη τσουλα οτι με εχει στη σουζα!!!

:a37:

Ελα,πες και το υπόλοιπο.... θα τον σβήσουμε τον El hymador:lol: :lol:

fantacid
15/03/2007, 01:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ελα,πες και το υπόλοιπο.... θα τον σβήσουμε τον El hymador:lol: :lol:

τι ειπε κ αλλες μλκιες ο μπαμπης???

edit:απο τα νευρα μου εγραψα τον εγραψα κ μπαμπη κ μπαμπι ...... αλλα διωρθωσα!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Brolas
15/03/2007, 01:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
τον μπαμπη τον καντιλι που ειπε στη σουλα τη τσουλα οτι με εχει στη σουζα!!!

:a37: Ρε τι προβλήματα έχει ο κόσμος?!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

T.R.E
15/03/2007, 02:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
Ποιόν τύπο μοτοσυκλετιστή δεν συμπαθείτε καθόλου?

Κατι κομλεξικα ατομακια που νομιζουν οτι εχουν πιασει το νοημα του μοτοσυκλετισμου,και αντι να κοιτανε την παρτη τους καθονται και ασχολουνται με το τι κανει ο καθενας τριγυρω τους...

Ακου εκει μισειτε..

Brolas
15/03/2007, 02:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Κατι κομλεξικα ατομακια που νομιζουν οτι εχουν πιασει το νοημα του μοτοσυκλετισμου,και αντι να κοιτανε την παρτη τους καθονται και ασχολουνται με το τι κανει ο καθενας τριγυρω τους...

Ακου εκει μισειτε.. Καταρχήν δεν είπα ότι έχω πιάσει το νόημα του μοτοσυκλετισμού φίλε μου.Είπα ο καθένας ποιόν δεν συμπαθεί χωρίς να είναι απόλυτα σωστό.π.χ.κάποιος δεν συμπαθεί τους νομοταγείς.Όσο το αν σε νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι μπορεί να σε αφήνει αδιάφορο...Όταν όμως καρφωθεί κανά μαλακισμένο πάνω σου με καμιά 200άρα τότε θα είναι αργα να σε νοιάξει...φίλε...:wave2:

T.R.E
15/03/2007, 02:26
Καταρχήν δεν είπα ότι έχω πιάσει το νόημα του μοτοσυκλετισμού φίλε μου.Είπα ο καθένας ποιόν δεν συμπαθεί χωρίς να είναι απόλυτα σωστό.π.χ.κάποιος δεν συμπαθεί τους νομοταγείς.Όσο το αν σε νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι μπορεί να σε αφήνει αδιάφορο...Όταν όμως καρφωθεί κανά μαλακισμένο πάνω σου με καμιά 200άρα τότε θα είναι αργα να σε νοιάξει...φίλε...:wave2:

Κατ'αρχην δεν απευθυνθηκα συγκεκριμενα σε εσενα,απλα εκανα την ερωτηση σου παραθεση για να δειξω σε τι πραγμα απανταω...

Και μου φαινεται λιγο δυσκολο να πεσει πανω μου μηχανη με 200 απ'τη στιγμη που ειναι παρκαρισμενη εξω απο την καφετερια...

Οσο για του καγκουρες που λες,ειναι νεα μοδα το αντι-καγκουρικο κινημα...και εχει παρει ολο τον κοσμο η μπαλα...
Κανει καποιος σουζα ενω εμεις δεν μπορουμε? καγουρας
Κανει καποιος εντο στο φαναρι ενω εμεις φρεναρουμε με μισο δαχτυλο?καγκουρας
Παιρνει καποιος 1000αρα και παει να πιει καφε στην καφετερια σαν ανθρωπος?κακγουρας λεμεεε..

Επειδη μερικοι ανακαλυψαν τα λιμανακια και τις μαλακιες χτες,και επειδη οι περισσοτεροι βαριουνται να πανε βολτα και γραφουνε στα φορουμ,ξαφνικα ξεφυτρωνουν απο παντου καγκουρω...

Οποτε αποφασισε πρωτα τι σε ενοχλει και τα ξαναλεμε...

project.breeze
15/03/2007, 02:31
Κάγκουρες είναι όχι αυτοί που κάνουνε καγκουριλίκια κινδυνεύοντας να τραυματιστούν οι ίδιοι αλλά αυτοί που κάνουνε καγκουριλίκια που θέτουν σε κίνδυνο την ζωή των άλλων.Εγώ προσωπικά τους πρώτους τους αποκαλώ χεράδες...

Brolas
15/03/2007, 02:34
Κατ'αρχην δεν απευθυνθηκα συγκεκριμενα σε εσενα,απλα εκανα την ερωτηση σου παραθεση για να δειξω σε τι πραγμα απανταω...

Και μου φαινεται λιγο δυσκολο να πεσει πανω μου μηχανη με 200 απ'τη στιγμη που ειναι παρκαρισμενη εξω απο την καφετερια...

Οσο για του καγκουρες που λες,ειναι νεα μοδα το αντι-καγκουρικο κινημα...και εχει παρει ολο τον κοσμο η μπαλα...
Κανει καποιος σουζα ενω εμεις δεν μπορουμε? καγουρας
Κανει καποιος εντο στο φαναρι ενω εμεις φρεναρουμε με μισο δαχτυλο?καγκουρας
Παιρνει καποιος 1000αρα και παει να πιει καφε στην καφετερια σαν ανθρωπος?κακγουρας λεμεεε..

Επειδη μερικοι ανακαλυψαν τα λιμανακια και τις μαλακιες χτες,και επειδη οι περισσοτεροι βαριουνται να πανε βολτα και γραφουνε στα φορουμ,ξαφνικα ξεφυτρωνουν απο παντου καγκουρω...

Οποτε αποφασισε πρωτα τι σε ενοχλει και τα ξαναλεμε... Εγώ προσωπικά θεωρώ κάγκουρα όχι αυτόν που κάνει διάφορα κόλπα π.χ.σούζα αλλά αυτόν που θα τα κάνει σε μία λεωφόρο γεμάτη με πεζούς και ανθρώπους που δεν φταίνε τίποτα αν γίνει η στραβή.Σίγουρα και σε εσένα θα έχει τύχει κάτι τέτοιο που θα είπες:Κοίτα τον μ@λ@κ@....Αυτό ήθελα να γράψετε...Προς θεού δεν έβαλα τον εαυτό μου υπεράνω όλων.Απλώς ζήτησα να μου πείτε ποιοί σας την σπάνε...

OrEsTiS82
15/03/2007, 02:39
Εμενα δεν μου την σπαει τιποτα, ολα στα @@ μου τα γραφω...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σωστος; :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

T.R.E
15/03/2007, 02:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Κάγκουρες είναι όχι αυτοί που κάνουνε καγκουριλίκια κινδυνεύοντας να τραυματιστούν οι ίδιοι αλλά αυτοί που κάνουνε καγκουριλίκια που θέτουν σε κίνδυνο την ζωή των άλλων.Εγώ προσωπικά τους πρώτους τους αποκαλώ χεράδες...

Το θεμα ειναι οτι οποιος μοτοσυκλετιστης πλεον δεν ειναι συμφωνος με τα πιστευω μας,ειναι καγκουρας...

Και ο επικινδυνος και ο ακινδυνος ειναι καγκουρας...Εδω φτασαμε να λεμε αυτον που παει να πιει καφε καγκουρα επειδη παει με τη μηχανη του...

Ο ακρανωτος πειραζει κανεναν οταν κινειται νορμαλ?οχι αλλα ειναι καγκουρας και επιδειξιας

Ο καφετεριακιας πειραζει κανεναν?οχι αλλα ειναι καγκουρας και επιδειξιας και δεν ξερω γω τι....

Αρε και να ειχα ΕΓΩ χιλιαρα...καθε μερα στην πιστα θα ημουνα και κατεβαινα και στο πρωταθλημα ταχυτητας και θα την χρησιμοποιουσα μονο για το σκοπο που φτιαχτηκε...
Αρε κριμα στα μηχανακια που καβαλατε ρεεεε,ολοι εσεις με τις χιλιαρες που τις παρκαρετε εξω απ'τις καφετεριες...

T.R.E
15/03/2007, 02:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
Εμενα δεν μου την σπαει τιποτα, ολα στα @@ μου τα γραφω...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σωστος;

Εσενα σπαει το μηχανακι σου,που καιρος να ασχοληθεις με τους αλλους????:rotflmao: :rotflmao:

Σωστος???

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
πλακα κανω...μην το παρεις προσωπικα..:wave2:

Brolas
15/03/2007, 02:46
Το θεμα ειναι οτι οποιος μοτοσυκλετιστης πλεον δεν ειναι συμφωνος με τα πιστευω μας,ειναι καγκουρας...

Και ο επικινδυνος και ο ακινδυνος ειναι καγκουρας...Εδω φτασαμε να λεμε αυτον που παει να πιει καφε καγκουρα επειδη παει με τη μηχανη του...

Ο ακρανωτος πειραζει κανεναν οταν κινειται νορμαλ?οχι αλλα ειναι καγκουρας και επιδειξιας

Ο καφετεριακιας πειραζει κανεναν?οχι αλλα ειναι καγκουρας και επιδειξιας και δεν ξερω γω τι....

Αρε και να ειχα ΕΓΩ χιλιαρα...καθε μερα στην πιστα θα ημουνα και κατεβαινα και στο πρωταθλημα ταχυτητας και θα την χρησιμοποιουσα μονο για το σκοπο που φτιαχτηκε...
Αρε κριμα στα μηχανακια που καβαλατε ρεεεε,ολοι εσεις με τις χιλιαρες που τις παρκαρετε εξω απ'τις καφετεριες... Δεν έχεις και άδικο...Εγώ πάντως θεωρώ κάγκουρες αυτούς πουείπα πιο πάνω...Το να πάρεις το 1000 να πας για καφέ ειναί ok.Το να πάρεις το 1000 μόνο για καφέ,δεν είναι καγκουριά,είναι μ@λ@κι@.Όπως και το να είσαι ξεκράνωτος.Κάγκουρας μπορεί να είσαι ακόμα και με ένα c50....Δεν είναι απαραίτητο να έχεις 1000...

OrEsTiS82
15/03/2007, 02:47
Ρε παιδια αμα παμε για cafe εξω απο την καφετερια θα τα αφησουμε, τοσες κλοπες εχουμε καθε εβδομαδα στο forum!!!
Καγκουρες για εμενα ειναι αυτοι (θα αρχισουν να βριζουν τωρα μερικοι) με κατι παπακια με φωτακια περιεργα και πολυχρωμα που κανουν μ@λ@κιες στον δρομο.

Brolas
15/03/2007, 02:49
Η καγκουριά βρίσκεται στο μυαλό και όχι στην μοτοσυκλέτα...:winka:

OrEsTiS82
15/03/2007, 02:50
Εσενα σπαει το μηχανακι σου,που καιρος να ασχοληθεις με τους αλλους????:rotflmao: :rotflmao:

Σωστος???

.

.
πλακα κανω...μην το παρεις προσωπικα..:wave2:

Ρε σημερα το εβγαλα απο το συνεργειο, τωρα εφυγαν 300 ευρωπουλα για service μην το γκαντεμιαζεις και ειναι και πολυ ευαiσθητο το μωρο!!!!!!
LoOOoOoOL
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

T.R.E
15/03/2007, 02:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
Ρε σημερα το εβγαλα απο το συνεργειο, τωρα εφυγαν 300 ευρωπουλα για service μην το γκαντεμιαζεις και ειναι και πολυ ευαiσθητο το μωρο!!!!!!
LoOOoOoOL
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Το παιρνω πισω...απλα δεν με χωνευανε αυτα τα μηχανακια παλια,καθε φορα που πηγαινα να το βαλω μπροστα μου εριχνε "αναποδη" και μου μουδιαζε την πατουσα...:lol: :lol: :lol:

Και τωρα τα εχω αχτι αν με καταλαβαινεις....:lol: :lol: :lol:

FZR600R
15/03/2007, 02:59
Εγω πιστευω οτι υπαρχει υπαρξιακη ανεπαρκεια και πρεπει να ιδρυθει καποιος πνευματικος συλλογος περι συλλογικης συγκροτησης για εξυψωση του ειναι μας.

T.R.E
15/03/2007, 03:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Εγω πιστευω οτι υπαρχει υπαρξιακη ανεπαρκεια και πρεπει να ιδρυθει καποιος πνευματικος συλλογος περι συλλογικης συγκροτησης για εξυψωση του ειναι μας.

Θα γινεις προεδρος???

Brolas
15/03/2007, 03:01
Εγω πιστευω οτι υπαρχει υπαρξιακη ανεπαρκεια και πρεπει να ιδρυθει καποιος πνευματικος συλλογος περι συλλογικης συγκροτησης για εξυψωση του ειναι μας. Εγώ πιστεύω πως πρέπει να κόψεις τα ληγμένα η την :a31: ...........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

FZR600R
15/03/2007, 03:01
Εκει το πηγαινα Τ.R.Ε

project.breeze
15/03/2007, 03:03
Εγώ είμαι της άποψης ό,τι θέλει ο καθένας ας κάνει αρκεί να μην απειλεί την ζωή μου και την ζωή των υπολοίπων γύρω του.Όσο γι'αυτό που είπες T.R.E για τα χιλιάρια και τις καφετέριες συμφωνώ μαζί σου.Ακούω κατά καιρούς διάφορους εδώ στο forum πως τα SS είναι για στρίψιμο και για πίστα και και και και...Διαφωνώ μαζί τους,τα SS είναι ΚΑΙ για όλα αυτά αλλά δεν σημαίνει πως αυτός που δεν γουστάρει στροφές αλλά γουστάρει να το σκίζει στις ευθείες δεν δικαιούται να το αγοράσει.Τα SS κουβαλάνε την αφρόκρεμα της τεχνολογίας και αυτό σημαίνει πως κάποιος μπορεί να το αγοράσει για να αισθάνεται μέσα του πως καβαλάει ενα μικρό τεχνολογικό θαύμα,να γουστάρει να το βάζει μπροστά και να χαζεύει τα λαμπάκια και τον ήχο της αντλίας βενζίνης,να παίζει με την χαρτογράφηση,να κάνει άσκοπες βολτίτσες μέσα στην πόλη παρόλο που οι πήχεις του έχουνε πετρώσει από τον πόνο,να καίει τα μπούτια του το καλοκαίρι αλλά να μην τον νοιάζει γιατί απλά ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥ και κανείς δεν δικαιούται να του πει τίποτα...Άλλωστε οι μηχανές παιχνίδια είναι,παιχνίδια για μεγάλα παιδιά μην το ξεχνάμε...

T.R.E
15/03/2007, 03:04
Εκει το πηγαινα Τ.R.Ε

Σε παρακαλω μην απαντησεις σε κακεντρεχη σχολια συμφορουμιτων,γιατι απλα δεν ξερουν...

Ποτε με το καλο ο συλλογος?

Brolas
15/03/2007, 03:04
Μία ερώτηση στον fzr 600:Πιστεύεις ότι η μη ύπαρξις της ανυπαρξίας είναι υπαρκτή?:wacko:

T.R.E
15/03/2007, 03:06
Εγώ είμαι της άποψης ό,τι θέλει ο καθένας ας κάνει αρκεί να μην απειλεί την ζωή μου και την ζωή των υπολοίπων γύρω του.Όσο γι'αυτό που είπες T.R.E για τα χιλιάρια και τις καφετέριες συμφωνώ μαζί σου.Ακούω κατά καιρούς διάφορους εδώ στο forum πως τα SS είναι για στρίψιμο και για πίστα και και και και...Διαφωνώ μαζί τους,τα SS είναι ΚΑΙ για όλα αυτά αλλά δεν σημαίνει πως αυτός που δεν γουστάρει στροφές αλλά γουστάρει να το σκίζει στις ευθείες δεν δικαιούται να το αγοράσει.Τα SS κουβαλάνε την αφρόκρεμα της τεχνολογίας και αυτό σημαίνει πως κάποιος μπορεί να το αγοράσει για να αισθάνεται μέσα του πως καβαλάει ενα μικρό τεχνολογικό θαύμα,να γουστάρει να το βάζει μπροστά και να χαζεύει τα λαμπάκια και τον ήχο της αντλίας βενζίνης,να παίζει με την χαρτογράφηση,να κάνει άσκοπες βολτίτσες μέσα στην πόλη παρόλο που οι πήχεις του έχουνε πετρώσει από τον πόνο,να καίει τα μπούτια του το καλοκαίρι αλλά να μην τον νοιάζει γιατί απλά ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥ και κανείς δεν δικαιούται να του πει τίποτα...Άλλωστε οι μηχανές παιχνίδια είναι,παιχνίδια για μεγάλα παιδιά μην το ξεχνάμε...

Καπως ετσι....:a18: :beer:

FZR600R
15/03/2007, 03:07
Δε ξερω, θελει δουλεια και συμμετοχες. Ενδεχεται καποιο forum να γινει να δουμε που θα παει αν μαζευτουμε καμια 5 για αρχη. Ειναι οραμα ενωσης αδελφων ψυχων, φιλοσοφικες συνενωσεις, γελιο κτλ... οπως καναν οι αρχαιοι. Θα δουμε.

FZR600R
15/03/2007, 03:10
Ανοητη ερωτηση Βρολας... τι να πω. Οπως ειπε ο Τ.R.E ... δεν απαντω.

Απλα νιωθω οτι αναβλυζει πνευμα και εκανα μια νυξη.

OrEsTiS82
15/03/2007, 03:12
Το παιρνω πισω...απλα δεν με χωνευανε αυτα τα μηχανακια παλια,καθε φορα που πηγαινα να το βαλω μπροστα μου εριχνε "αναποδη" και μου μουδιαζε την πατουσα...:lol: :lol: :lol:

Και τωρα τα εχω αχτι αν με καταλαβαινεις....:lol: :lol: :lol:

Σε καταλαβαινω απολυτα, τωρα τελευταια με αυτο ασχολουμαι, θελω να το κανω να παιρνει πιο ευκολα μπροστα, αλλα οταν παρει με αποζημιωνει!!!
Βασικα αμα εχει να παρει μερες μπροστα κανει τα νάζια (αναποδες) του...
Ηταν επιλογη μου τετοιο μηχανακι, αμα ηθελα θα επαιρνα κατι πιο αδυναμο και θα ημουν κυριλε,μ'αρεσει ομως με τετοια δυναμη κι ας με παιδευει!

:beer:

Brolas
15/03/2007, 03:14
Εγώ είμαι της άποψης ό,τι θέλει ο καθένας ας κάνει αρκεί να μην απειλεί την ζωή μου και την ζωή των υπολοίπων γύρω του.Όσο γι'αυτό που είπες T.R.E για τα χιλιάρια και τις καφετέριες συμφωνώ μαζί σου.Ακούω κατά καιρούς διάφορους εδώ στο forum πως τα SS είναι για στρίψιμο και για πίστα και και και και...Διαφωνώ μαζί τους,τα SS είναι ΚΑΙ για όλα αυτά αλλά δεν σημαίνει πως αυτός που δεν γουστάρει στροφές αλλά γουστάρει να το σκίζει στις ευθείες δεν δικαιούται να το αγοράσει.Τα SS κουβαλάνε την αφρόκρεμα της τεχνολογίας και αυτό σημαίνει πως κάποιος μπορεί να το αγοράσει για να αισθάνεται μέσα του πως καβαλάει ενα μικρό τεχνολογικό θαύμα,να γουστάρει να το βάζει μπροστά και να χαζεύει τα λαμπάκια και τον ήχο της αντλίας βενζίνης,να παίζει με την χαρτογράφηση,να κάνει άσκοπες βολτίτσες μέσα στην πόλη παρόλο που οι πήχεις του έχουνε πετρώσει από τον πόνο,να καίει τα μπούτια του το καλοκαίρι αλλά να μην τον νοιάζει γιατί απλά ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥ και κανείς δεν δικαιούται να του πει τίποτα...Άλλωστε οι μηχανές παιχνίδια είναι,παιχνίδια για μεγάλα παιδιά μην το ξεχνάμε... Συμφωνώ μαζί σου σε ένα μεγάλο ποσοστό μα δεν πιστευέις πως είναι κρίμα να έχεις μια r1 και να την χαραμίζεις στις καφετέριες από να την απολάυσεις σε σε μεγάλες ταχύτητες?Έτσι και αλλιώς για αυτό την φτιάξανε οι ιάπωνες.Αν τις έφτιαχναν για να πηγαίνεις μόνο για καφέ θα έκαναν τις παρουσιάσεις στο θησείο.:look:

FZR600R
15/03/2007, 03:16
Μη μιλατε κρυφα, σας ακουω.

Brolas
15/03/2007, 03:20
Μη μιλατε κρυφα, σας ακουω. Μήπως μας βλέπεις κι όλας?Ρε μανία με τις κάμερες....

FZR600R
15/03/2007, 03:21
Eχω διαγαλαξιακη αντιληψη.

T.R.E
15/03/2007, 03:21
Συμφωνώ μαζί σου σε ένα μεγάλο ποσοστό μα δεν πιστευέις πως είναι κρίμα να έχεις μια r1 και να την χαραμίζεις στις καφετέριες από να την απολάυσεις σε σε μεγάλες ταχύτητες?Έτσι και αλλιώς για αυτό την φτιάξανε οι ιάπωνες.Αν τις έφτιαχναν για να πηγαίνεις μόνο για καφέ θα έκαναν τις παρουσιάσεις στο θησείο.:look:

Kοιτα λιγο γυρω σου...οτι νοημα εχει να κυκλοφορουν στην Αθηνα SUV,Ferrari,Porsche,LC8 adventure και αλλα που δεν μου'ρχονται τωρα....

Αλλο τοσο νοημα εχει και αυτο που λες...

FZR600R
15/03/2007, 03:25
Αρκετα τα γελια ας σοβαρευτουμε.

FZR600R
15/03/2007, 03:28
Αγαπατε αλληλους

Θα ελεγα καποιο εδαφιο αλλα δε ξερω.

Brolas
15/03/2007, 03:29
Kοιτα λιγο γυρω σου...οτι νοημα εχει να κυκλοφορουν στην Αθηνα SUV,Ferrari,Porsche,LC8 adventure και αλλα που δεν μου'ρχονται τωρα....

Αλλο τοσο νοημα εχει και αυτο που λες... Μπορεί όλα αυτά που λέω να μην έχουν νόημα για σένα,όμως επειδή οι περισσότεροι έχουν ξεφύγει και πάνε με το τζιπ στο κέντρο,δεν θα ξεφύγω και εγώ είτε με το να μποτιλιαρίζω τους δρόμους με τζιπ αλλά ούτε με το να ψήνομαι από έναν 1000άρη κινητήρα από κάτω μου μέσα στην Αθήνα.:nono:

DUKASII
15/03/2007, 08:29
μισω μονο όσους δεν οδηγάνε ΚΤΜ ...

ολοι οι αλλοι είναι γαμω τα παιδια..:hypnotize

Cpt. Haddock
15/03/2007, 08:36
Είναι αυτοί που νομίζουν πως τα χιλιάρια φτιάχτηκαν για καφέ στο κολωνάκι

εγώ πάλι μισώ τα στερεότυπα και τα κολλήματα...

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

nikos force
15/03/2007, 09:13
εγω καποτε μισουσα αλλα πλεον γελαω με τουσ μπαρμπαδες καθε ηλικιας που αποφασισαν να παρουν μηχανακι για τον οποιδηποτε λογο(υπαρξιακο,οικονομικο και παει λεγοντας)που νευριαζουν και βριζουν και κατακρινουν τα καγκουρακια επειδη ακριβως οπωσ αναφερθηκε παραπανω ζηλευον υτα που μπορουν α καγκυρακια ενω αυτοι οχι. ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ...

OzZzZzY
15/03/2007, 09:19
αν ο μαλακας-καγκουρας-επιδιξιομανης δεν με βαζει σε κινδυνο τοτε δεν με νοιαζει..
αυτος κινδυνευει να σκοτωθει και να διαλυσει τη μηχανη του..
ολοι μπορουμε να γινουμε μαλακες και ολες οι μηχανες φτιαχτηκαν για μαλακιες..κ με ενα on-offακι 250 μπρορεις να σαι χαρος..
θα χρησιμοποιησω μια παροιμια: μακρια απ τον κωλο μας κι οπου θελει ας ειναι :o
αν αυτος 5 το πρωι που δεν υπαρχει ανθρωπος σε εναν απομονωμενο δρομο και κανει τις μαλακιες του τι με πειραζει εμενα?

OzZzZzY
15/03/2007, 09:21
οσο γι αυτους που αγοραζουν μηχανη για τη φιγουρα (συνηθως ειναι κατι ducatades :rotflmao: ) πιστευω ειναι λιγο κομπλεξικο να τους βρυζεις..κι αυτο το χω διαπιστωσει απο το οτι συνηθως τα μπινελικια εκστομιζονται απο ατομα με χειροτερες μηχανες.. αυτα :wave2:

el_hymador
15/03/2007, 09:37
Ποιόν τύπο μοτοσυκλετιστή δεν συμπαθείτε καθόλου?Εγώ προσωπικά δεν πάω καθόλου,μα καθόλου,τους κάγκουρες και αυτούς που δεν ξέρουν γιατί καβαλάν την μηχανή...Είναι αυτοί που νομίζουν πως τα χιλιάρια φτιάχτηκαν για καφέ στο κολωνάκι...:yuck: Γενικά θεωρώ πως η μηχανή είναι τρόπος ζωής και όχι τρόπος επίδειξης...:wave2: Ακούω...:a55:

....δεν μισω κανεναν.Τους συμπαθω ολους.

ΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

80934

Draculas-GR
15/03/2007, 09:50
Εγώ προσωπικά θεωρώ κάγκουρα όχι αυτόν που κάνει διάφορα κόλπα π.χ.σούζα αλλά αυτόν που θα τα κάνει σε μία λεωφόρο γεμάτη με πεζούς και ανθρώπους που δεν φταίνε τίποτα αν γίνει η στραβή.

ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό...

Δεν παει να είναι και ο Rossi, αν κάνει μαλακίες μέσα στον κόσμο, είναι κάγκουρας (αν και δεν μου αρέσει ο όρος κάγκουρας, προτιμώ το μαλ@κ@ς..)
Γιατί ποιός του εγγυάται οτι δεν θα πεταχτεί στον δρόμο ενα πιτσιρίκι, ή ενας παππούς? (ή ηλίθιος οδηγός..) ΚΑΝΕΙΣ!
Και αν γίνει η μαλακία, τι θα πάει να πει στην Μάνα του παιδιού? τίποτα, θα βάλει το κεφάλι κάτω, θα έχει τύψεις για λίγο, και μετά θα ανυσηχεί για την ζημιά που έπαθε η μηχανή του...

Αυτό με τις καφετέριες δε νομίζω οτι στέκει ρε παιδιά, και εγω με την μηχανή πηγαίνω, με τι να πάω με τα πόδια? και αφού ΜΠΟΡΩ να την παρκάρω απέξω (να την προσέχω κιόλας..) το κάνω.

Αυτά που μισώ εγω είναι 2:

Οι ΨΕΥΤΟμηχανόβιοι, κάτι κουστουμαρισμένοι, χωρίς κράνος, με μαύρο γυαλί και λαδωμένο μαλλί, που κυκλοφορούν με Varadero και παρόμοια (δεν εχω κάτι με το Varadero, με τους οδηγούς τα έχω..) και τα χρησιμοποιούν για δουλειά-σπίτι-καφέ.
και σου πουλάνε και ενα τουπέ υψηλού επιπέδου, και σου δίνουν και συμβουλές!
(σημείωση: το μαύρο γυαλί βγαίνει ΜΟΝΟ αφού βραδυάσει για τα καλά..)

ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ παπάκι με κομένη/τρυπημένη/αλλαγμένη εξάτμιση, τις ώρες κοινής ησυχίας, που περνάει με πρώτη και 500.000 στροφές, την ώρα που ξεκουράζομαι.
Που πάει ο μ@λ@κ@ς μέσα στην πόλη, να του πούμε μπράβο? να δούμε τα 7.5 άλογα σε πλήρη ανάπτυξη?
Δεν με πειράζει που έβαλε, οτι σκατά έβαλε, για εξάτμιση. Με πειράζει που έρχεται κάτω απο το παράθυρό μου για να ανοίξει το σκατόγκαζό του.

Prince-Garbage
15/03/2007, 09:59
Εμένα το μόνο που με ενοχλεί και παράλληλα δυσκολεύει την οδήγησή μου και των άλλων είναι όταν 2 μηχανάκια (κυρίως παπιά αλλά όχι μόνο) πάνε δίπλα δίπλα με 10 χιλιόμετρα και πιάνουν την κουβέντα... και οι από πίσω να πάνε να %^$#&%...

TROOPER
15/03/2007, 10:36
τους βλακες, τους δηθεν.

OldMan
15/03/2007, 11:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
εγώ πάλι μισώ τα στερεότυπα και τα κολλήματα...
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Είπε ο Τεύτων ...
(και μας έγκατέλειψε στην μιζέρια μας ...!!!):sad:

Cpt. Haddock
15/03/2007, 11:20
:smokin:

OzZzZzY
15/03/2007, 11:22
δεν συμπαθω καθολου αυτους που νομιζουν οτι οι δρομοι τους ανηκουν

και δεν πολυσυμπαθω αυτους που κυκλοφορουν με καθαρα χωρις πινακιδες στους δρομους και τις Κυριακες για να το παιξουν μουρη γυρνανε απο τις πιστες σπιτι τους λασπωμενοι οδηγωντας τις μηχανες απο να τις φορτωνουν σε αυτοκινητο πισω..θα μου πεις που να βρουνε αγροτικο αυτοκινητο ή τρέιλερ ή τι να κανουν που δεν εχει κοτσαδορο το αυτοκινητο τους?
να κοψουν τον κωλο τους..αφου πηραν καθαρο που δεν εχει αδεια να κινειται να κοψει τον κωλο του να το μετεφερουν οχι μονο νομιμα και ησυχα...
τελειωνουν την πιστα και κανουνε "εντουρο"-βολτες και περνανε τις Κυριακες κατω απο το σπιτι μου (κοντα στην Μεσογειων) και επειδη εχει ευθεια τα σκιζουνε..
φανταζεστε KX-CR-YZ 250 με FMF και 10000 στροφες να περναει την Κυριακη κατω απο το μπαλκονι σου? ελεορ :mad: :mad:

T.R.E
15/03/2007, 11:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY

και δεν πολυσυμπαθω αυτους που κυκλοφορουν με καθαρα χωρις πινακιδες στους δρομους και τις Κυριακες για να το παιξουν μουρη γυρνανε απο τις πιστες σπιτι τους λασπωμενοι οδηγωντας τις μηχανες απο να τις φορτωνουν σε αυτοκινητο πισω..θα μου πεις που να βρουνε αγροτικο αυτοκινητο ή τρέιλερ ή τι να κανουν που δεν εχει κοτσαδορο το αυτοκινητο τους?
να κοψουν τον κωλο τους..αφου πηραν καθαρο που δεν εχει αδεια να κινειται να κοψει τον κωλο του να το μετεφερουν οχι μονο νομιμα και ησυχα...
τελειωνουν την πιστα και κανουνε "εντουρο"-βολτες και περνανε τις Κυριακες κατω απο το σπιτι μου (κοντα στην Μεσογειων) και επειδη εχει ευθεια τα σκιζουνε..
φανταζεστε KX-CR-YZ 250 με FMF και 10000 στροφες να περναει την Κυριακη κατω απο το μπαλκονι σου? ελεορ :mad: :mad:

Οι Κυριακες ειναι για να πας βολτες οχι να καθεσαι στο μπαλκονι....

Βγες και πηγαινε πιες κανα καφε να χαλαρωσεις...

Εγω παλια που δεν ειχα μηχανη παρακαλουσα να περασει κανα καθαρο απ'αεξω να ακουσω λιγο ηχο να γουσταρω....

Αντε και εισαι και 20 χρονων....Γεροπαραξενος απο τωρα...

OzZzZzY
15/03/2007, 11:56
κοιμαμαι ρε αγορι μου! αν ειμαι ξυπνιος δεν με πειραζει αλλα τη γαμωκυριακη εχω κι εγω να κλεισω το πατζουρι..μενω σε πολυσυχναστο δρομο και καθημερινες οχι μονο ξυπναω νωρις αλλα ξυπναω κι απο φασαρια..

nikos force
15/03/2007, 13:16

φανταζεστε KX-CR-YZ 250 με FMF και 10000 στροφες να περναει την Κυριακη κατω απο το μπαλκονι σου? ελεορ :mad: :mad: esy den eisai poy itheles ena papaki poy kanei enan para poly ekneyistiko thoryvo??? Z moy fainetai to lene??? esy then eisai poy itheles na kwloftiakseis ena 125??? esy den eisai poy glykokoitazes ena wr200??? esy den eisai poy grafeis kati gia 2t poy ta spane gamane vrwmane etc??? AAAAAA... mallon ennooyses ektos kyriakis ola auta??? emena kai kati tetoioi moy thn spane ,aneksarthtoy orioy ilikias

OzZzZzY
15/03/2007, 13:20
διχρονο που να μην σπαει νευρα δεν υπαρχει?

afrotwin
15/03/2007, 13:24

ego miso ta klaparxidia 20 kati xronon pou anti na katsoun gonia na kanoun isixia mpas ke ma8oun tipota anigoun aftin tin tripa sto kefali tous ke milane
:rotflmao: :rotflmao:

ke ti lene?
malakies gia na kanoun entiposi

pigenete se kamia kafeteria na lete pipes agapitoi zoa...:lol:
ke akoma kalitera den tis kanete kiolas mpas vgalete kana fragko

o ka8is agorazi mia mixani ke tin kani oti tou kavlosi

telos:winka:

nikos force
15/03/2007, 13:29
διχρονο που να μην σπαει νευρα δεν υπαρχει? kapoio apo ayta poy skeftaisai esy oxi...kai panta toti spaei neyro diaferei apo atomo se atomo...kai mena me enoxlei to athorybo typhoon poy einai mprosta moy sto fanari kai me to poy anoigei gkazi trvv toso ntoymani sth moyrh poy thn akoyw...alla... genika mallon misv aitoys poy theloyn na ginontai anexta ta dika toys xoyneria alla den anexontai toys alloys...to kathe koyladi ton enoxloyn oi soyzes...wraia kai mena me enoxlei poy oi misoi gerompismpikides anw ton 30 poy phran mhxanh kyndyneyoyn na swriastoyn mprosta moy eksaitias enos aploy frenarismatos alla ti na peis...apla oloi theloyn kapoious na misoyn

vassilis88
15/03/2007, 13:32
ο τρε τα λεει πιο σωστα απ ολους.στην τελικη τι σας νοιαζει τι κανει ο καθενας?σας ενοχλει?none of your business.οι περισσοτεροι δειχνουν κομπλεξ κατωτεροτητας.σαν να ¨φθονουν¨ τον αλλο.

afrotwin
15/03/2007, 13:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
kapoio apo ayta poy skeftaisai esy oxi...kai panta toti spaei neyro diaferei apo atomo se atomo...kai mena me enoxlei to athorybo typhoon poy einai mprosta moy sto fanari kai me to poy anoigei gkazi trvv toso ntoymani sth moyrh poy thn akoyw...alla... genika mallon misv aitoys poy theloyn na ginontai anexta ta dika toys xoyneria alla den anexontai toys alloys...to kathe koyladi ton enoxloyn oi soyzes...wraia kai mena me enoxlei poy oi misoi gerompismpikides anw ton 30 poy phran mhxanh kyndyneyoyn na swriastoyn mprosta moy eksaitias enos aploy frenarismatos alla ti na peis...apla oloi theloyn kapoious na misoyn

epidi i ano ton trianta gamane asxima ke argoun na xisoun kiolas prosexe ti les

ke kofte tin malakia genikos
edo mesa den ine to mpourdelo pou 8elete na to katantisete
ke ka8iste kala ke ta apo8imena sas ston psixiatro

edo ine gia olous aneksartitos
ke imaste edo os an8ropoi oxi os mixanes gia na kanoume parea oxi na diaforopioi8oume
ke opios ine magkas na er8i na ta poume sini8os ta magkakia sfigkonte ke kanoun megaliteri tin apolafsi

opos leei sto keli i sfiktes kolotripides me trelenoun...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

to poulo oloi

re malaka sniper giati den to petakses apo tin arxi?
variese teleftea?:rotflmao: :rotflmao:

sniper
15/03/2007, 13:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
.....

Είμαι δημοκρατικός χαρακτήρας :D

Α πάγενε τώρα γιατί κι εγώ μόλις πέρασα τα 30 :D

nikos force
15/03/2007, 13:42

ke imaste edo os an8ropoi oxi os mixanes gia na kanoume parea oxi na diaforopioi8oume
ke opios ine magkas na er8i na ta poume sini8os ta magkakia sfigkonte ke kanoun megaliteri tin apolafsi

to poulo oloi

variese teleftea?:rotflmao: :rotflmao: OI ANW TWN 30 AS PROSPATHISOYN LIGO AKOMA...:rotflmao: :rotflmao:

afrotwin
15/03/2007, 13:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Είμαι δημοκρατικός χαρακτήρας :D

Α πάγενε τώρα γιατί κι εγώ μόλις πέρασα τα 30 :D

ali8ia re malaka?
pote ta perases re?
gia afto pires to cbr gia na pernas ta 30?

ante siga siga exis akoma kamia 270aria xiliometra....

Xrider
15/03/2007, 13:52
κατι κουραδομαγκες με στρινγκακια σαν τον afrotwin που τους εχει λιωσει , το μυαλο και την χουφτα η μαλακια εμενα μΕ την δινουν.
Ειχα τον τσιρο η αλλιως bored η αλλιως Pikatsu να ριχνω καμμια "σφαλιαρα" αλλα μου το τρομαξατε το παιδι.
Τωρα μαλλον βλεπω να κανω νεο Γιουσουφακι τον afrotwin :smokin:

Cpt. Haddock
15/03/2007, 13:53
ωραία...

πάμε για διαμάχες

:a014:

T.R.E
15/03/2007, 13:54

to poulo oloi

Συνηθισμενη πλεον συμπεριφορα ανθρωπων που ειναι πολυ καιρο σε ενα forum...
Τυπικοτατη αντιδραση οχι επι του θεματος,αλλα γενικως και αοριστως...

Δεν ειναι οτι συμφωνω με τον Οζζζυ,αλλα εχετε καταντησει εσεις οι "παλιοι" να θεωρειται τα φορουμ ιδιοκτησια σας...Λοιπον σας εχω μια προταση,κυριοι γαμιαδες και κριτες των παντων και wannabe νταβατζηδες των forum...

Ανοιξτε ενα δικο σας,για παρτη σας και γραφετε οτι θελετε και ΜΠΑΝαρετε επισης οποιον θελετε...
Να ειναι και members only και να γαμιεστε ολοι οι σφικτοκωληδες μεταξυ σας...

Cpt. Haddock
15/03/2007, 13:55
ακόμα στις γενικές είμαστε; :look:

sniper
15/03/2007, 13:55
...... ολοι οι σφικτοκωληδες ........ ...

Καλά πολύ το γενικεύεις.... :lol: :lol: :lol:

sniper
15/03/2007, 13:56
ακόμα στις γενικές είμαστε; :look:

Μea culpa.... Στις διαμάχες κορίτσια....

Είναι και ο Αφρο εδώ....

Πατατάκια, πασατέμπος, μπυράλ....

OldMan
15/03/2007, 14:02
Τι έγινε καλέ ..???

Έμαθα ότι εδώ γαμάνε ...:blush:

gcrook
15/03/2007, 14:04
Εγω μισω τον ex-βρωμιαρη γιατι εκλεισε, και τωρα δεν μπορουμε να συναντιομαστε απ'εξω απ'το μαγαζι, και να του το τριβουμε στην μουρη οτι θα παμε βολτα:smokin:

Επισης μισω και εκεινη την μικρη αναφτρα τον ολντμαν:blush:

Cpt. Haddock
15/03/2007, 14:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook

τι σΕ έκανε καλό μου η ξετσίπωτη; :D

sniper
15/03/2007, 14:08
Εγω μισω τον ex-βρωμιαρη γιατι εκλεισε, και τωρα δεν μπορουμε να συναντιομαστε απ'εξω απ'το μαγαζι, και να του το τριβουμε στην μουρη οτι θα παμε βολτα:smokin:

εσυ να κοιτάς τον δεσμό (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=695038#post695038) σου.... και ν' αφήσεις τον Oldman κατά μέρος.... :D

OldMan
15/03/2007, 14:08
μισω και εκεινη την μικρη αναφτρα τον ολντμαν:blush:
Μόλις άκουσες γαμήσι, χύμηξες ....

Θα σΕ κόψω τα πόδια (γλυκέ και sexy) αληταρά !!!:D

afrotwin
15/03/2007, 14:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
κατι κουραδομαγκες με στρινγκακια σαν τον afrotwin που τους εχει λιωσει , το μυαλο και την χουφτα η μαλακια εμενα μΕ την δινουν.
Ειχα τον τσιρο η αλλιως bored η αλλιως Pikatsu να ριχνω καμμια "σφαλιαρα" αλλα μου το τρομαξατε το παιδι.
Τωρα μαλλον βλεπω να κανω νεο Γιουσουφακι τον afrotwin

kseris ti ginete more epidi imaste palioi ke variomaste 8eme is to pou ke is to pou na gamame kana vlaka na ksedinoume...
:rotflmao: :rotflmao: :

tora ama me fantasionis me strigkaki na min sou xalaso to xatiri
mono isos xriasti na ftiaxto ligo...
na ama exis tipota trixes sta kolomeria mipos na tis ksirisis ligo
signomi pou epevmeno es8itika sta prosopika sou kolomeria ala
exoume piksi apo to poli sproksimo ke exoume gini apetitiki
na kseris pantos oti prepi na me mirazese me merikous alous
8a ntazome den se pirazi na min ise o monos?...
:rotflmao: ::

na kanis giousoufaki ton afrotwin:hypnotize :rotflmao: :rotflmao:

kseris kati agapi mou den 8a se pirakso gia proti fora giati ime splaxnikos
ala min epanalavis tetia logia giati 8a prepi na klapsis me ligmous
metanoontas

kseris to klama 8a sou kani kalo 8a se kani pio tapino ke 8a se feri eki pou pragmatika anikis xoris to kalami pou exis kavalisi..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

den 8a ftasoume sto simio pou 8a parakalas ourliazontas na litro8is apo tin zoi...

gia kalo ke gia kako
prosexe ti les mpori na sou kani kalo

episis min stirizese se magkies dinami sou ke ala tetia afta ine astia..

OldMan
15/03/2007, 14:11
η ξετσίπωτη; :D
"Άλλες" δεν έχουν να βάλουν βρακί στον κώλο τους (και μας τρώνε και τα καλύτερα παιδιά στο Γαλάζιο Στρείδι :D ), χρυσή μου ...!!! :smokin:

afrotwin
15/03/2007, 14:12

Δεν ειναι οτι συμφωνω με τον Οζζζυ,αλλα εχετε καταντησει εσεις οι "παλιοι" να θεωρειται τα φορουμ ιδιοκτησια σας...Λοιπον σας εχω μια προταση,κυριοι γαμιαδες και κριτες των παντων και wannabe νταβατζηδες των forum...

Ανοιξτε ενα δικο σας,για παρτη σας και γραφετε οτι θελετε και ΜΠΑΝαρετε επισης οποιον θελετε...
Να ειναι και members only και να γαμιεστε ολοι οι σφικτοκωληδες μεταξυ σας...

den mou les glikia mou sou aresi na leme pios misi pion ke na ginoume edo mesa opos ke stin ka8imerini zooula sou pou ta 8es ola aspra mavra gia na kanis ton magka?

edo lipon ine ola isoma
ke o xiroteros olon ine aftos pou sas afise na lete malakies

ke an den kopsete tis malakies sas iposxome na misite oloi emena me oloi sas tin dinami

gia afto komenes i malakies
den 8a diaxoristoume edo mesa

ela niko poula re...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Xrider
15/03/2007, 14:19
kseris ti ginete more epidi imaste palioi ke variomaste 8eme is to pou ke is to pou na gamame kana vlaka na ksedinoume...
:rotflmao: :rotflmao: :

tora ama me fantasionis me strigkaki na min sou xalaso to xatiri
mono isos xriasti na ftiaxto ligo...
na ama exis tipota trixes sta kolomeria mipos na tis ksirisis ligo
signomi pou epevmeno es8itika sta prosopika sou kolomeria ala
exoume piksi apo to poli sproksimo ke exoume gini apetitiki
na kseris pantos oti prepi na me mirazese me merikous alous
8a ntazome den se pirazi na min ise o monos?...
:rotflmao: ::

na kanis giousoufaki ton afrotwin:hypnotize :rotflmao: :rotflmao:

kseris kati agapi mou den 8a se pirakso gia proti fora giati ime splaxnikos
ala min epanalavis tetia logia giati 8a prepi na klapsis me ligmous
metanoontas

kseris to klama 8a sou kani kalo 8a se kani pio tapino ke 8a se feri eki pou pragmatika anikis xoris to kalami pou exis kavalisi..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

den 8a ftasoume sto simio pou 8a parakalas ourliazontas na litro8is apo tin zoi...

gia kalo ke gia kako
prosexe ti les mpori na sou kani kalo

episis min stirizese se magkies dinami sou ke ala tetia afta ine astia..

Μπλαααα μπλαμπλααα, μπλααμπλααα μπλα....:mad:
Γιουσουφ...Ξεκινα τωρα να κανεις κανενα κολπο με την σφυχτη κωλοτριπιδα σου,και ασε την πολυλογια...

afrotwin
15/03/2007, 14:22
Μπλαααα μπλαμπλααα, μπλααμπλααα μπλα....:mad:
Ξεκινα τωρα να κανεις κανενα κολπο με την σφυχτη κωλοτριπιδα σου,και ασε την πολυλογια...

agori mou o telefteos pou antedrase san ki esena ine iparktos na sou doso tilefona dief8insis na pas na ta pite ligo

pantos ine ali8ia se pedia apo moto kanoume ekptosis
iparxi mia idietri simpa8ia re pedi mou:rotflmao: :rotflmao:

lipon fevgo tora giati exo doulitsa
kala ine na min iperektimate eafton giati iste kala pedia ke den aksizi....

ke ta leme

na mou filisis tis kotes:wave2:

Xrider
15/03/2007, 14:32
Σιγα,σιγα σου κοβεται ο γελωτας...
Τι μΕ λες για τον προηγουμενο τι εκανε και αλλες τετοιες κλαψιαρικες παπαριες..
Να φοβηθω η να του τηλ. να ερθει να σε παρουμε μαζι?:confused:
Κατι ΔΑΓΚΕΣ εγω τους κανω "πακετακι" αφου πρωτα τους κανω Γιουσουφακια...
καταλαβες Γιουσουφ!

OldMan
15/03/2007, 14:43
Πάμε να φύγουμε, ιπποποταμάκι μου... :blush:

(αυτοί εκχυδαϊζουν ο τι ομορφότερο...):D

catmaster
15/03/2007, 14:47
Ρε πούστη και σχολάω πάνω στα καλύτερα...:confused: :confused:

Ψιτ....άμα μέχρι να φτάσω σπίτι έχει σφαχτεί κρατήστε μου μια κόπια απο τον τζερτζελέ...:D :D

alximistis
15/03/2007, 14:51
Εγώ δεν πάω μία κάτι αντράκια που κρύβονται πίσω από το πληκτρολόγιο και λένε ότι τους κατεβεάινει!!!
Αφήστε το ρε μουλιάπες να σας δείξω!!!

Βγείτε έξω ρε!!! (να εξαφανθιστώ εγώ). :) :) :)

OldMan
15/03/2007, 14:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
εξαφανθιστώ
Αυτός χειροτερεύει ...:sad:

sniper
15/03/2007, 14:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

Περιμένουμε να εκσφενδονιστεί! :rotflmao: :rotflmao:

VegasKitty
15/03/2007, 14:56

Kαι μετα λετε για μενα.... :rolleyes:

alximistis
15/03/2007, 14:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Kαι μετα λετε για μενα.... :rolleyes:

Εγώ ρε είμαι εκ φύσεως!!! Θείο χάρισμα το δικό μου!!!

Αλλά ακόμα Νίκε μου δεν εκσφενδονμίζομαι. Το Σάββατο για τα καλαμάρια!!! :)

sniper
15/03/2007, 15:00
.... εκσφενδονμίζομαι. .........

Παράγωγο του Δόμνα; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Xrider
15/03/2007, 15:01
Τον γιουσουφ-Αφρο τον εχω στην μπουκα απ-οταν καταλαβα ποιος ειναι (μαλλον)....
Αλλα αφου γραφει ετσι χυμα για χυσια,σκατα,καποτες,δονητες,το παιζει μουρη και νομιζει οτι ολοι εδω ειναι λεσβιες και αδερφες...
Δεν εχω κανενα προβλημα με τις αδερφες αρκει να μην ζαλιζουν τα δικα μου αρχιδια.

bartlal
15/03/2007, 15:02

μην του βαζετε δυσκολα ρε μ@λακες και καψει και το τελευταιο κυτταρο. λυπηθητε τον! :sad:

OldMan
15/03/2007, 15:03
Δεν εχω κανενα προβλημα με τις αδερφες αρκει να μην ζαλιζουν τα δικα μου αρχιδια.
Και με ποιανού τα αρχίδια θα ασχοληθούν ρε συ ???:confused:

alximistis
15/03/2007, 15:04

Όλα τα πιάνεις εσύ... όλα...

sniper
15/03/2007, 15:07
Και με ποιανού τα αρχίδια θα ασχοληθούν ρε συ ???:confused:

Κάπου το πας τώρα εσύ....

Του τζικρουκη είναι απασχολημένα... με τον δεσμό του :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sniper
15/03/2007, 15:08
Όλα τα πιάνεις εσύ... όλα...

Ε όχι κι όλα..... Ορισμένα τ' αφήνω να τα πιάνουν οι ιδιοκτήτες τους..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

alximistis
15/03/2007, 15:17
Ε όχι κι όλα..... Ορισμένα τ' αφήνω να τα πιάνουν οι ιδιοκτήτες τους..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

Ευχαριστούμε που... αφήνετε κάτι και για τους ιδιοκτήτες! Είστε ευγενικότατος και πολύ κα(υ)λοσυνάτος!!!

m1ke
15/03/2007, 16:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
.wraia kai mena me enoxlei poy oi misoi gerompismpikides anw ton 30 poy phran mhxanh kyndyneyoyn na swriastoyn mprosta moy eksaitias enos aploy frenarismatos alla ti na peis...apla oloi theloyn kapoious na misoyn

Πέρα από την πλάκα ξέρω κάποιους πενηντάρηδες που σου παίρνουν την ταυτότητα για πλάκα :smokin: Άσε τα χέρια δεν πάνε με την ηλικία.:wave2:

gcrook
15/03/2007, 17:28
Κάπου το πας τώρα εσύ....

Του τζικρουκη είναι απασχολημένα... με τον δεσμό του :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Για σενα θα κανω μια παραχωρηση και θα σε αφησω να πιασεις το δεξι που ειναι πιο μακρυ,
(κουσουρι απο τις πολλες προσοχες) .:rotflmao:

mob rules
15/03/2007, 18:33
??????????????????????????????????????/:eek: :dizzy: :eyepop: :sick: :look: :cry: :bawl: τι λετε ρε παιδια?καλα η συζητιση ειναι τρομερη μπραβο ευστοχα σχολια και με επικοδομητικο περιεχομενο!

Brolas
15/03/2007, 19:00

Να ειναι και members only και να γαμιεστε ολοι οι σφικτοκωληδες μεταξυ σας... Έχεις δίκιο....Τελικά εδώ δεν μετράει η άποψη αλλά τα 5000+ post...'Εχουν μαζευτεί όλοι οι μ@λ@κες και στην ουσία δεν απαντάνε επί του θέματος ποτέ μα κοροιδεύουν γιατί ξέρουν ότι ότι και αν γίνει θα έχουν άλλους δέκα παλιούς να συμφωνούν μαζί τους...:a019: Afrotwin λυπάμαι που το λέω μα η σοβαρότητα σε μια απάντηση θα βοηθούσε πιο πολύ εμάς τα κλαπαρχίδικα τους νέους από ότι να κοροιδέυεις...Και πιστεψέ με μπορεί εγώ με την ερωτησή μου να απέδειξα οτί είμαι κλαπαρχίδικος 20άρης μα με την απαντησή σου εσύ απέδειξες ότι είσαι μ@λ@κ@ς 40άρης.....

sniper
15/03/2007, 19:38
Έχεις δίκιο....Τελικά εδώ δεν μετράει η άποψη αλλά τα 5000+ post...'Εχουν μαζευτεί όλοι οι μ@λ@κες και στην ουσία δεν απαντάνε επί του θέματος ποτέ μα κοροιδεύουν γιατί ξέρουν ότι ότι και αν γίνει θα έχουν άλλους δέκα παλιούς να συμφωνούν μαζί τους...:a019: Afrotwin λυπάμαι που το λέω μα η σοβαρότητα σε μια απάντηση θα βοηθούσε πιο πολύ εμάς τα κλαπαρχίδικα τους νέους από ότι να κοροιδέυεις...Και πιστεψέ με μπορεί εγώ με την ερωτησή μου να απέδειξα οτί είμαι κλαπαρχίδικος 20άρης μα με την απαντησή σου εσύ απέδειξες ότι είσαι μ@λ@κ@ς 40άρης.....

Πόντος στον Brolas :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αφρο η σειρά σου...

Α και να μη το ξεχάσω... Οποιαδήποτε διένεξη με τον Αφρο γίνεται με δική σας ευθύνη :D

OldMan
15/03/2007, 19:40
γιατί ξέρουν ότι ότι και αν γίνει θα έχουν άλλους δέκα παλιούς να συμφωνούν μαζί τους...
Τώρα δίνεις δίκιο στον Afro, γιατί αν ήσουνα παλιότερος (ή αν διάβασες παλιότερα topics...) θα έβλεπες ότι ΔΕΝ ισχύει καθόλου (το αντίθετο, μάλιστα...) αυτό που λές...:wave2:

Brolas
15/03/2007, 19:45
Ρε oldman πήγαινε σε όποια σε συζήτηση έχει ανοίξει νέος...Οι μόνοι που απαντάνε σοβαρά είναι οι άλλοι νέοι.Οι περισσότεροι πάλιοι το ρίχνουν στο χαβαλέ.Αν κάποιος έχει αντίθετη άποψη με μένα να το λέει όμορφα και όχι να με βρίζει καπαρχίδη 20άρη...Με ξέρει και από χθές το κάθε @ρχίδι που βρίζει?

OldMan
15/03/2007, 19:47
Ρε oldman πήγαινε σε όποια σε συζήτηση έχει ανοίξει νέος...Οι μόνοι που απαντάνε σοβαρά είναι οι άλλοι νέοι.Οι περισσότεροι πάλιοι το ρίχνουν στο χαβαλέ.
Δεν έχεις και πολύ άδικο, αλλά σκέψου λίγο το "γιατί" ...!!! :beer: