Σελίδα 1 από 11 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 163

Θέμα: Ποιούς μισείτε?

Kawasaki for life... Το avatar του/της Brolas

Ποιούς μισείτε?

Ποιόν τύπο μοτοσυκλετιστή δεν συμπαθείτε καθόλου?Εγώ προσωπικά δεν πάω καθόλου,μα καθόλου,τους κάγκουρες και αυτούς που δεν ξέρουν γιατί καβαλάν την μηχανή...Είναι αυτοί που νομίζουν πως τα χιλιάρια φτιάχτηκαν για καφέ στο κολωνάκι... Γενικά θεωρώ πως η μηχανή είναι τρόπος ζωής και όχι τρόπος επίδειξης... Ακούω...
    Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...

τον μπαμπη τον καντιλι που ειπε στη σουλα τη τσουλα οτι με εχει στη σουζα!!!

:a37:
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    τον μπαμπη τον μπαμπι τον καντιλι που ειπε στη σουλα τη τσουλα οτι με εχει στη σουζα!!!

Ελα,πες και το υπόλοιπο.... θα τον σβήσουμε τον El hymador
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Ελα,πες και το υπόλοιπο.... θα τον σβήσουμε τον El hymador
    τι ειπε κ αλλες μλκιες ο μπαμπης???

edit:απο τα νευρα μου εγραψα τον εγραψα κ μπαμπη κ μπαμπι ...... αλλα διωρθωσα!!!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    τον μπαμπη τον καντιλι που ειπε στη σουλα τη τσουλα οτι με εχει στη σουζα!!!

Ρε τι προβλήματα έχει ο κόσμος?!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E

Re: Ποιούς μισείτε?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
    Ποιόν τύπο μοτοσυκλετιστή δεν συμπαθείτε καθόλου?
    Κατι κομλεξικα ατομακια που νομιζουν οτι εχουν πιασει το νοημα του μοτοσυκλετισμου,και αντι να κοιτανε την παρτη τους καθονται και ασχολουνται με το τι κανει ο καθενας τριγυρω τους...

Ακου εκει μισειτε..

Re: Re: Ποιούς μισείτε?

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Κατι κομλεξικα ατομακια που νομιζουν οτι εχουν πιασει το νοημα του μοτοσυκλετισμου,και αντι να κοιτανε την παρτη τους καθονται και ασχολουνται με το τι κανει ο καθενας τριγυρω τους...

Ακου εκει μισειτε..
    Καταρχήν δεν είπα ότι έχω πιάσει το νόημα του μοτοσυκλετισμού φίλε μου.Είπα ο καθένας ποιόν δεν συμπαθεί χωρίς να είναι απόλυτα σωστό.π.χ.κάποιος δεν συμπαθεί τους νομοταγείς.Όσο το αν σε νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι μπορεί να σε αφήνει αδιάφορο...Όταν όμως καρφωθεί κανά μαλακισμένο πάνω σου με καμιά 200άρα τότε θα είναι αργα να σε νοιάξει...φίλε...

Re: Re: Re: Ποιούς μισείτε?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
    Καταρχήν δεν είπα ότι έχω πιάσει το νόημα του μοτοσυκλετισμού φίλε μου.Είπα ο καθένας ποιόν δεν συμπαθεί χωρίς να είναι απόλυτα σωστό.π.χ.κάποιος δεν συμπαθεί τους νομοταγείς.Όσο το αν σε νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι μπορεί να σε αφήνει αδιάφορο...Όταν όμως καρφωθεί κανά μαλακισμένο πάνω σου με καμιά 200άρα τότε θα είναι αργα να σε νοιάξει...φίλε...
    Κατ'αρχην δεν απευθυνθηκα συγκεκριμενα σε εσενα,απλα εκανα την ερωτηση σου παραθεση για να δειξω σε τι πραγμα απανταω...

Και μου φαινεται λιγο δυσκολο να πεσει πανω μου μηχανη με 200 απ'τη στιγμη που ειναι παρκαρισμενη εξω απο την καφετερια...

Οσο για του καγκουρες που λες,ειναι νεα μοδα το αντι-καγκουρικο κινημα...και εχει παρει ολο τον κοσμο η μπαλα...
    Κανει καποιος σουζα ενω εμεις δεν μπορουμε? καγουρας
    Κανει καποιος εντο στο φαναρι ενω εμεις φρεναρουμε με μισο δαχτυλο?καγκουρας
    Παιρνει καποιος 1000αρα και παει να πιει καφε στην καφετερια σαν ανθρωπος?κακγουρας λεμεεε..

Επειδη μερικοι ανακαλυψαν τα λιμανακια και τις μαλακιες χτες,και επειδη οι περισσοτεροι βαριουνται να πανε βολτα και γραφουνε στα φορουμ,ξαφνικα ξεφυτρωνουν απο παντου καγκουρω...

Οποτε αποφασισε πρωτα τι σε ενοχλει και τα ξαναλεμε...

Κάγκουρες είναι όχι αυτοί που κάνουνε καγκουριλίκια κινδυνεύοντας να τραυματιστούν οι ίδιοι αλλά αυτοί που κάνουνε καγκουριλίκια που θέτουν σε κίνδυνο την ζωή των άλλων.Εγώ προσωπικά τους πρώτους τους αποκαλώ χεράδες...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Re: Re: Re: Re: Ποιούς μισείτε?

Κατ'αρχην δεν απευθυνθηκα συγκεκριμενα σε εσενα,απλα εκανα την ερωτηση σου παραθεση για να δειξω σε τι πραγμα απανταω...

Και μου φαινεται λιγο δυσκολο να πεσει πανω μου μηχανη με 200 απ'τη στιγμη που ειναι παρκαρισμενη εξω απο την καφετερια...

Οσο για του καγκουρες που λες,ειναι νεα μοδα το αντι-καγκουρικο κινημα...και εχει παρει ολο τον κοσμο η μπαλα...
    Κανει καποιος σουζα ενω εμεις δεν μπορουμε? καγουρας
    Κανει καποιος εντο στο φαναρι ενω εμεις φρεναρουμε με μισο δαχτυλο?καγκουρας
    Παιρνει καποιος 1000αρα και παει να πιει καφε στην καφετερια σαν ανθρωπος?κακγουρας λεμεεε..

Επειδη μερικοι ανακαλυψαν τα λιμανακια και τις μαλακιες χτες,και επειδη οι περισσοτεροι βαριουνται να πανε βολτα και γραφουνε στα φορουμ,ξαφνικα ξεφυτρωνουν απο παντου καγκουρω...

Οποτε αποφασισε πρωτα τι σε ενοχλει και τα ξαναλεμε...
    Εγώ προσωπικά θεωρώ κάγκουρα όχι αυτόν που κάνει διάφορα κόλπα π.χ.σούζα αλλά αυτόν που θα τα κάνει σε μία λεωφόρο γεμάτη με πεζούς και ανθρώπους που δεν φταίνε τίποτα αν γίνει η στραβή.Σίγουρα και σε εσένα θα έχει τύχει κάτι τέτοιο που θα είπες:Κοίτα τον μ@λ@κ@....Αυτό ήθελα να γράψετε...Προς θεού δεν έβαλα τον εαυτό μου υπεράνω όλων.Απλώς ζήτησα να μου πείτε ποιοί σας την σπάνε...

Εμενα δεν μου την σπαει τιποτα, ολα στα @@ μου τα γραφω...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σωστος;

Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
    Κάγκουρες είναι όχι αυτοί που κάνουνε καγκουριλίκια κινδυνεύοντας να τραυματιστούν οι ίδιοι αλλά αυτοί που κάνουνε καγκουριλίκια που θέτουν σε κίνδυνο την ζωή των άλλων.Εγώ προσωπικά τους πρώτους τους αποκαλώ χεράδες...
    Το θεμα ειναι οτι οποιος μοτοσυκλετιστης πλεον δεν ειναι συμφωνος με τα πιστευω μας,ειναι καγκουρας...

Και ο επικινδυνος και ο ακινδυνος ειναι καγκουρας...Εδω φτασαμε να λεμε αυτον που παει να πιει καφε καγκουρα επειδη παει με τη μηχανη του...

Ο ακρανωτος πειραζει κανεναν οταν κινειται νορμαλ?οχι αλλα ειναι καγκουρας και επιδειξιας

Ο καφετεριακιας πειραζει κανεναν?οχι αλλα ειναι καγκουρας και επιδειξιας και δεν ξερω γω τι....

Αρε και να ειχα ΕΓΩ χιλιαρα...καθε μερα στην πιστα θα ημουνα και κατεβαινα και στο πρωταθλημα ταχυτητας και θα την χρησιμοποιουσα μονο για το σκοπο που φτιαχτηκε...
    Αρε κριμα στα μηχανακια που καβαλατε ρεεεε,ολοι εσεις με τις χιλιαρες που τις παρκαρετε εξω απ'τις καφετεριες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
    Εμενα δεν μου την σπαει τιποτα, ολα στα @@ μου τα γραφω...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σωστος;
    Εσενα σπαει το μηχανακι σου,που καιρος να ασχοληθεις με τους αλλους????:rotflmao: :rotflmao:

Σωστος???

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    πλακα κανω...μην το παρεις προσωπικα..

Το θεμα ειναι οτι οποιος μοτοσυκλετιστης πλεον δεν ειναι συμφωνος με τα πιστευω μας,ειναι καγκουρας...

Και ο επικινδυνος και ο ακινδυνος ειναι καγκουρας...Εδω φτασαμε να λεμε αυτον που παει να πιει καφε καγκουρα επειδη παει με τη μηχανη του...

Ο ακρανωτος πειραζει κανεναν οταν κινειται νορμαλ?οχι αλλα ειναι καγκουρας και επιδειξιας

Ο καφετεριακιας πειραζει κανεναν?οχι αλλα ειναι καγκουρας και επιδειξιας και δεν ξερω γω τι....

Αρε και να ειχα ΕΓΩ χιλιαρα...καθε μερα στην πιστα θα ημουνα και κατεβαινα και στο πρωταθλημα ταχυτητας και θα την χρησιμοποιουσα μονο για το σκοπο που φτιαχτηκε...
    Αρε κριμα στα μηχανακια που καβαλατε ρεεεε,ολοι εσεις με τις χιλιαρες που τις παρκαρετε εξω απ'τις καφετεριες...
    Δεν έχεις και άδικο...Εγώ πάντως θεωρώ κάγκουρες αυτούς πουείπα πιο πάνω...Το να πάρεις το 1000 να πας για καφέ ειναί ok.Το να πάρεις το 1000 μόνο για καφέ,δεν είναι καγκουριά,είναι μ@λ@κι@.Όπως και το να είσαι ξεκράνωτος.Κάγκουρας μπορεί να είσαι ακόμα και με ένα c50....Δεν είναι απαραίτητο να έχεις 1000...

Ρε παιδια αμα παμε για cafe εξω απο την καφετερια θα τα αφησουμε, τοσες κλοπες εχουμε καθε εβδομαδα στο forum!!!
    Καγκουρες για εμενα ειναι αυτοι (θα αρχισουν να βριζουν τωρα μερικοι) με κατι παπακια με φωτακια περιεργα και πολυχρωμα που κανουν μ@λ@κιες στον δρομο.

Σελίδα 1 από 11 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2007, 23:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ