View Full Version : Laptop ΘΗΚΗ (tank ή backpack ?)
Καλημέρα παιδιά,
Λόγω καθημερινής μετακίνησης με τη μηχανή τώρα μου χρειάζεται να μεταφέρω και το laptop μαζί.
'Ηθελα τις εμπειρίες σας - όποιοι έχουν - στη μεταφορά φορητού πάνω σε μηχανή.
Thanks! :wave2:
Εγώ έχω αυτό (http://www.samsonite.com/gr/en/local_product_display.jsp;jsessionid=GFEQ5WZUUO43LPXEBDJ5OFI?product=128*045) της samsonite.Είναι σκληρό εξωτερικά πολύ άνετο και χωράει μπόλικο πράγμα.Υπάρχει το ίδιο που επεκτείνεται κιόλας:wave2:
Να ρωτήσω πόσο και από πού ή απαγορεύεται; :sick:
vangelis 64
20/03/2007, 12:49
Αν σού αρέσει αυτό στη φωτογραφία,περισσότερα θα βρειςεδώ (www.coloriposto.gr/posto/gr/products.asp?id=12)
81438
Βασικά βλέπω πως κανένας δεν προτείνει την τοποθέτηση πάνω στο tank.
Φαντάζομαι λόγω κραδασμών ? σωστά ?
vangelis 64
20/03/2007, 12:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από iag
Οου γιες!
Αν μιλάμε για το λαπτοπ δεν μασάει, είναι φτιαγμένο για να τρώει μια σχετική κακομεταχείριση. Εμένα μου έχει πέσει κάτω 2 φορές.
Εγώ πάντως δεν έχω ειδική θήκη μεταφοράς. Παίρνω την κανονική που έχω για το λάπτοπ που είναι για τον ώμο, την περνάω χιαστί έτσι ώστε το λάπτοπ να βρίσκεται στην πλάτη μου και όταν κάθομαι στη μηχανή να ακουμπάει στη σέλα...Μια χαρά...
To είχα πάρει από τα Notos Galleries πριν απο κανένα χρόνο γύρω στα 90 ευρώ αν θυμάμαι καλά.Και λαπτοπ σε tankbag????Δεν το λυπάσαι?
lilipoua
20/03/2007, 13:30
Επίσης είναι πολύ καλές και οι τσάντες τις Eastpack.
(εχουν και 30 χρόνια εγγύηση!!)
Βασικά έχω ένα Triumph Thunderbird 900 το οποίο έχει ουκ ολίγους κραδασμούς.
Οπότε δεν σκέφτομαι σοβαρά να το βάλω σε tank bag. Από την άλλη επειδή το laptopάκι
το σέβομαι δεν θέλω να μπώ σε διαδικασία crash/pain test.
Φαντάζομαι οτι θέλω αδιάβροχη backpack τσάντα χωρίς ιδιαίτερα φουτουριστικό στυλ μιας και εγώ
και το μηχανάκι είμαστε κλασσικοί. :)
Όσες συμβουλές/εμπειρίες και να έχετε είναι ευπρόσδεκτες! ;)
Ανατομικό σακίδιο με ειδική θήκη να κρύβονται οι ιμάντες και να γίνεται βαλιτσάκι κ.λπ. .....
Σε λίγο καιρό με 36 € περίπου
:beer:
81446
latris mixanis
20/03/2007, 14:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefeli
Ανατομικό σακίδιο με ειδική θήκη να κρύβονται οι ιμάντες και να γίνεται βαλιτσάκι κ.λπ. .....
Σε λίγο καιρό με 36 € περίπου
:beer:
Νεφελάκι μου, γιατι διαστάσεις laptop μιλάμε??
sapila racing
20/03/2007, 14:10
Την βασική δουλειά την κάνουνε όλα.
Εγω μετα απο αρκετη έρευνα πηρα το axio urban
http://www.coloriposto.gr/posto/gr/details.asp?ProductID=532
Το παιρνεις γυρω στα 130, ειναι πιο ακριβό δηλαδή απο τα νορμαλ back pack, αλλά εχει μερικα βασικά πλεονεκτήματα.
- Ειναι κατασκευασμένο σαν κρανος απο polycarbonate, και προστατευει το λαπτοπ σε περίπτωση τούμπας.
- Ειναι αδιάβροχο
- Εχει πολύ καλή εφαρμογή ακόμα και στα πολλα χιλιόμετρα
Εγω απλά σκέφτηκα οτι αν ειναι απο μια ψιλοτούμπα να πληρώνω 700+, καλύτερα να δωσω λιγα παραπάνω να εχω το κεφάλι μου ήσυχο. :wave2:
Βασικά έχω ένα Triumph Thunderbird 900 το οποίο έχει ουκ ολίγους κραδασμούς.
Οπότε δεν σκέφτομαι σοβαρά να το βάλω σε tank bag. Από την άλλη επειδή το laptopάκι
το σέβομαι δεν θέλω να μπώ σε διαδικασία crash/pain test.
Φαντάζομαι οτι θέλω αδιάβροχη backpack τσάντα χωρίς ιδιαίτερα φουτουριστικό στυλ μιας και εγώ
και το μηχανάκι είμαστε κλασσικοί. :)
Όσες συμβουλές/εμπειρίες και να έχετε είναι ευπρόσδεκτες! ;)
Καταλαβα.
Μιζια και reboot.
Γκαζια και defrag.
Φρενα και format δηλαδη ε;
:uplate: :hypnotize :uplate:
Για το συγκεκριμενο της colori εχω ακουσει καλα λογια, μαλλον αυτο θα χτυπησω αργοτερα.
εεεεεε όχι και τόσο πολύ... :blush:
Μάλλον βρίσκομαι κοντά σε κάτι τέτοιο (http://www.coloriposto.gr/posto/gr/details.asp?ProductID=703)
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Νεφελάκι μου, γιατι διαστάσεις laptop μιλάμε??
Για όλα ….
Έχει δυο μεγάλες θήκες και μια μικρότερη μπροστά.
Κάθε θήκη ξεχωριστά έχει μικρότερες ενισχυμένες θήκες μέσα για καλύτερη οργάνωση και προστασία.
Ποιότητα και κόστος στην καλύτερη σχέση.
:winka:
Για πόσο χρόνο μιλάμε;
και αν μπορώ να την δω :smilea:
Από τέλος Μαΐου γιατί είναι η καινούργια συλλογή
:sun:
Είναι αδιάβροχη;
Είσαι μαγαζί;
Έχεις και άλλα πράγματα για να δώ (μπότες/κράνη);
Κάνεις δόσεις;
Κόβεις αποδείξεις;
Αγαπάς την Ελλάδα;
:confused:
Όπως θα κατάλαβες μόνο οι 4 πρώτες ερωτήσεις είναι για απάντηση... :blush:
Είναι αδιάβροχη;
Είσαι μαγαζί;
Έχεις και άλλα πράγματα για να δώ (μπότες/κράνη);
Κάνεις δόσεις;
Κόβεις αποδείξεις;
Αγαπάς την Ελλάδα;
:confused:
Όπως θα κατάλαβες μόνο οι 4 πρώτες ερωτήσεις είναι για απάντηση... :blush:
Ναι
και τους Έλληνες
Για να μην κάνω και διαφήμιση έχεις π.μ.
:sun:
Aν το φορητό πάντως είναι πάνω από 14", τότε η συχνή μεταφορά του, ότι τσάντα και να έχεις ή βαλιτσάκι, δημιουργεί φθορές λόγω όγκου.
Πραγματικά φορητό χωρίς προβλήματα μεταφοράς είναι μόνο κάποιο 10-12".
Ξεθάβω το θέμα καθότι έχω παραγγείλει κι εγώ κάποιο φορητό.
Επειδή δεν είναι κανένα ακριβό (€ 675 προσφορά Fujitsu από Κωτσόβολο), πήρα αυτό
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1087&product=892793
το οποίο μου πρότειναν και στο μαγαζί επειδί έχει πιο ισχυρές προστασίες, πράγμα που διαπίστωνα. Δυστυχώς δεν τοποθετείται στην πλάτη, για πλάτη είχαν αυτό
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1087&product=775495
αλλά δε μου γέμιζε το μάτι από άποψη προστασίας.
Από άποψη κραδασμών δεν ξέρω αν είναι καλύτερα να είναι περασμένη η τσάντα στον ώμο ή τα χέρια, σίγουρα στην πλάτη έχεις περισσότερο ελεύθερα τα χέρια σου.
steliosioa
17/07/2007, 23:38
Εγώ το έχω μέσα σε τσάντα Samsonite παχουλούτσικη για να χωράει και άλλα συμπράγκαλα και το βάζω στην πλαϊνή βαλίτσα,οπότε το έχω και κλειδωμένο σε περίπτωση που δεν το χρειάζομαι,να μην το κουβαλάω μαζί μου.
Σκέφτηκα μια άλλη πατέντα... αν έχεις μια καλή τσάντα laptop που κρατιέται στο χέρι... και τη βάλεις μέσα σε ένα (μεγαλούτσικο ώστε να τη χωράει) σάκο για την πλάτη... είναι πρακτική και κυρίως ασφαλής λύση;;; Έχεις δοκιμάσει κανείς; :rolleyes:
Βρέθηκε λύση τελικά... Βρήκα μια ποιοτική τσάντα πλάτης μάρκας Belik στο Mediamarkt με € 50. Πρέπει να ήταν και τελευταίο κομμάτι :D
Είναι από σκληρό κορντουροειδές υλικό, έχει ανθεκτικές προστασίες για το υπολογιστή, μάλιστα η θήκη που το περιβάλλει είναι αποσπόμενη και μπορεί να τοποθετηθεί και μέσα σε άλλη τσάντα αν χρειαστεί σαν έξτρα προστασία, είναι ανατομική στην πλάτη και έχει και αρκετές άλλες θήκες και τσέπες για διάφορα αντικείμενα.
Την άλλη τσάντα/χαρτοφύλακα εννοείται την επέστρεψα.
BELKIN είναι τελικά η μάρκα και λέει επιπλέον "ΝΕ" (neoprene?). Έχει και site
www.belkin.com
αλλά δε βρήκα τη δικιά μου. Φωτό θα προσπαθήσω ν' αναρτήσω το βράδυ.
Το πρωί έκανα και το παρθενικό "ταξίδι" προς το άλλο σπίτι και όλα πήγαν καλά... είναι αισθητό βέβαια το βάρος (3κιλά ο υπολογιστής και άλλα 2 η τσάντα κενή περίπου) αλλά σίγουρα καλύτερη και ασφαλέστερη λύση από τσάντα ώμου.
ΥΓ: Αν σε ρίξουν στο δρόμο και σου καταστρέψουν φορητό Η/Υ ή άλλο φορτίο αξίας υποχρεούνται να σε αποζημιώσουν; Ακόμα και αν το φορτίο είναι πιο ακριβό από το... μηχανάκι; :lol:
Ιδού για να πάρετε μια ιδέα.
Το "ΝΕ" είναι τελικά ενδειξη της σειράς "Neu Elements". Έχει και ένα πιστοποιητικό σε μια από της εσωτερικές τσέπες ότι έχει περάσει ποιοτικό έλεγχο 3/4/07 και εγγύηση
98578