Καλημέρα παιδιά,
Λόγω καθημερινής μετακίνησης με τη μηχανή τώρα μου χρειάζεται να μεταφέρω και το laptop μαζί.
'Ηθελα τις εμπειρίες σας - όποιοι έχουν - στη μεταφορά φορητού πάνω σε μηχανή.
Thanks!![]()
Καλημέρα παιδιά,
Λόγω καθημερινής μετακίνησης με τη μηχανή τώρα μου χρειάζεται να μεταφέρω και το laptop μαζί.
'Ηθελα τις εμπειρίες σας - όποιοι έχουν - στη μεταφορά φορητού πάνω σε μηχανή.
Thanks!![]()
Εγώ έχω αυτό της samsonite.Είναι σκληρό εξωτερικά πολύ άνετο και χωράει μπόλικο πράγμα.Υπάρχει το ίδιο που επεκτείνεται κιόλας![]()
I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams
Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/
Να ρωτήσω πόσο και από πού ή απαγορεύεται;![]()
Αν σού αρέσει αυτό στη φωτογραφία,περισσότερα θα βρειςεδώ
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Βασικά βλέπω πως κανένας δεν προτείνει την τοποθέτηση πάνω στο tank.
Φαντάζομαι λόγω κραδασμών ? σωστά ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από iag
Οου γιες!
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Αν μιλάμε για το λαπτοπ δεν μασάει, είναι φτιαγμένο για να τρώει μια σχετική κακομεταχείριση. Εμένα μου έχει πέσει κάτω 2 φορές.Αρχικά δημιουργήθηκε από iag
Εγώ πάντως δεν έχω ειδική θήκη μεταφοράς. Παίρνω την κανονική που έχω για το λάπτοπ που είναι για τον ώμο, την περνάω χιαστί έτσι ώστε το λάπτοπ να βρίσκεται στην πλάτη μου και όταν κάθομαι στη μηχανή να ακουμπάει στη σέλα...Μια χαρά...
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
To είχα πάρει από τα Notos Galleries πριν απο κανένα χρόνο γύρω στα 90 ευρώ αν θυμάμαι καλά.Και λαπτοπ σε tankbag????Δεν το λυπάσαι?
I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams
Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/
Επίσης είναι πολύ καλές και οι τσάντες τις Eastpack.
(εχουν και 30 χρόνια εγγύηση!!)
Βασικά έχω ένα Triumph Thunderbird 900 το οποίο έχει ουκ ολίγους κραδασμούς.
Οπότε δεν σκέφτομαι σοβαρά να το βάλω σε tank bag. Από την άλλη επειδή το laptopάκι
το σέβομαι δεν θέλω να μπώ σε διαδικασία crash/pain test.
Φαντάζομαι οτι θέλω αδιάβροχη backpack τσάντα χωρίς ιδιαίτερα φουτουριστικό στυλ μιας και εγώ
και το μηχανάκι είμαστε κλασσικοί.![]()
Όσες συμβουλές/εμπειρίες και να έχετε είναι ευπρόσδεκτες!![]()
Νεφελάκι μου, γιατι διαστάσεις laptop μιλάμε??Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefeli
Ανατομικό σακίδιο με ειδική θήκη να κρύβονται οι ιμάντες και να γίνεται βαλιτσάκι κ.λπ. .....
Σε λίγο καιρό με 36 € περίπου
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Την βασική δουλειά την κάνουνε όλα.
Εγω μετα απο αρκετη έρευνα πηρα το axio urban
http://www.coloriposto.gr/posto/gr/d...?ProductID=532
Το παιρνεις γυρω στα 130, ειναι πιο ακριβό δηλαδή απο τα νορμαλ back pack, αλλά εχει μερικα βασικά πλεονεκτήματα.
- Ειναι κατασκευασμένο σαν κρανος απο polycarbonate, και προστατευει το λαπτοπ σε περίπτωση τούμπας.
- Ειναι αδιάβροχο
- Εχει πολύ καλή εφαρμογή ακόμα και στα πολλα χιλιόμετρα
Εγω απλά σκέφτηκα οτι αν ειναι απο μια ψιλοτούμπα να πληρώνω 700+, καλύτερα να δωσω λιγα παραπάνω να εχω το κεφάλι μου ήσυχο.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Καταλαβα.Αρχικά δημιουργήθηκε από iag
Βασικά έχω ένα Triumph Thunderbird 900 το οποίο έχει ουκ ολίγους κραδασμούς.
Οπότε δεν σκέφτομαι σοβαρά να το βάλω σε tank bag. Από την άλλη επειδή το laptopάκι
το σέβομαι δεν θέλω να μπώ σε διαδικασία crash/pain test.
Φαντάζομαι οτι θέλω αδιάβροχη backpack τσάντα χωρίς ιδιαίτερα φουτουριστικό στυλ μιας και εγώ
και το μηχανάκι είμαστε κλασσικοί.![]()
Όσες συμβουλές/εμπειρίες και να έχετε είναι ευπρόσδεκτες!![]()
Μιζια και reboot.
Γκαζια και defrag.
Φρενα και format δηλαδη ε;
:hypnotize
![]()
Για το συγκεκριμενο της colori εχω ακουσει καλα λογια, μαλλον αυτο θα χτυπησω αργοτερα.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
εεεεεε όχι και τόσο πολύ...![]()
Μάλλον βρίσκομαι κοντά σε κάτι τέτοιο