PDA

View Full Version : Zitas.....souza.......KAΠAKI.....!!!!!!!

Σελίδες : 1 [2] 3

DRUMMES!
31/03/2007, 06:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Γαματα εργαλεια τα R1,ειδικα τα '07 αρχιζουν και ραβουν κοσμο απο τωρα....

Στην πιστα ξυραφενια αισθηση,σου μιλαει ρε παιδι μου το μηχανακι πως το λενε...

Στον δρομο,το απολυτο εργαλειο,ο αρχοντας των δρομων...περνας και σου αποδιδουν :a19: ολοι...το βλεπεις στα ματια των αλλων ανθρωπων που καλαβανε Honda,Suzuki,Kawasaki,γενικα οτιδηποτε αλλο...κατεβαζουν το βλεμμα και δεν τολμουν να το κοιταξουν καθως περνα,γιατι περναει ο Βασιλιας των SuperSport....
Προσπαθουν με κλεφτες ματιες να κλεψουν λιγο απ'την ομορφια του,περνανε απο διπλα του δηθεν αφηρημενοι να κλεψουν λιγη απ'την αιγλη του...
Κανουν ονειρα να το αποκτησουν για να μπουν και αυτοι στην ελιτ,να νιωσουν αυτα που μονο ενα :a23: :a23: YZF R1 :a23: :a23: μπορει να σε κανει να νιωσεις,να γινεις γιος του ανεμου....
Εχει κατι το θρυλικο αυτο το μηχανημα,κατι το μυθικο...

Ετσι ειναι τα R1,ετσι ηταν απο τοτε που βγηκαν και ετσι θα ειναι παντα...μια σταθερα,και οσο και να παλευουν οι αλλοι θα το κανουν παντα για την δευτερη θεση,η πρωτη ειναι καπαρωμενη ηδη απο το '98....

Με τις υγειες σου...

:wave2: :wave2:

To etheses AKRIVWS!!!!!!!!!!! :a23: :a23: :a23: :a23:

DRUMMES!
31/03/2007, 06:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
οκ.τοτε!!!αλλη φορα να εισαι πιο συγκεκρημενος οταν πεταγεσαι σαν πορδη!!!:lol: :lol: :lol:
:a31: :a43: :a029: :a36: :a36:
αλλα τι να περιμενεις απο καποιον που εχει ψευδονυμο τρουπερ! :a55:
]

E katse twra ,min to gamas!!!!Mia xara psevdonimo einai to trooper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

You'll Take My Life But i'll Take Yours Too!!!!!! :a43: :a39: :a19:

mob rules
31/03/2007, 13:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από DRUMMES!
]

E katse twra ,min to gamas!!!!Mia xara psevdonimo einai to trooper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

You'll Take My Life But i'll Take Yours Too!!!!!! :a43: :a39: :a19:
γι'αυτο ακριβως το ειπα!!:sad: :lol:
επιθετικοι στιχοι,επιθετικος και ο trooper:lol: :lol: :lol:

DRUMMES!
31/03/2007, 15:56
Alitheia i maira pou einai???

Goustara antiparathesi..........:D

mob rules
31/03/2007, 19:18
Alitheia i maira pou einai???

Goustara antiparathesi..........:D
παει να εξεληξει το πρωτοποριακο συστημα του αναδιπλουμενου τροχου!!!:lol: :lol: :lol: :wave2:

EVI
31/03/2007, 19:48
η μαιρα που με τοσο παθος κοροιδευετε χαζοχαρουμενα ολοι ΕΙΝΑΙ μηχανικος

αλλα που

οι γκομενες που γνωριζετε εσεις ξερουν μονο τα τρια πρωτα γραμματα τις αλφαβητου και αυτα αναποδα ΓΑΒ σαν τα σκυλακια

οπως επεισης οποιος εχει αντιθετη αποψη απο εσας και σας ταραζει την νιρβανα του μυαλου σας δε παει να πει οτι ειναι μαλακας

αλλα που

σαμπως τολματε να ερθετε σε κουβεντα ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ? ΕΕΕΕ? ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥς ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΣΤΕ

με τον τρουπερ οχι πολλα πολλα

γιατι πολυ ηρεμο τον βλεπω και απορω....

στη τελικη ανοιχτε ενα ποστ και πειτε

ειμαστε 5 μαλακες δε ξερω τι, και λεμε μαλακιες μην ενοχλητε!

και οσο για ρ1 και καφετεριες...............ΟΛΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΑ ΚΑΛΑ

ΔΕ ΠΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ? ΟΥΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΤΡΕ εχεις πει 5-10 πραγματακια σωστα αλλα αυτο το στην ευθεια ολο σουζεσ εντο .......σταματα να εισαι τοοοσο κουλαδι ρε ψηλε ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΥΘΕΙΕΣ ΕΔΩ ΕΥΘΕΙΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ.......στα αλλα ειναι τα δυσκολα

ξερεις

σε αυτα που αποφευγεις πχ στις στροφες και κριμα το στριφτερο σουζουκι να ειναι στα χερια ευθειακιδων πολυ κριμα .......

:smokin:

(ειδες εεε? δεν εβρισα μην αρχισεις και εσυ με ευγενια θα σφαζόμαστε !)(οι λεξεις κουλαδι κλπ εινια παντα ευπροσδεκτες!)

:beer:

T.R.E
31/03/2007, 20:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

ΤΡΕ εχεις πει 5-10 πραγματακια σωστα αλλα αυτο το στην ευθεια ολο σουζεσ εντο .......σταματα να εισαι τοοοσο κουλαδι ρε ψηλε ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΥΘΕΙΕΣ ΕΔΩ ΕΥΘΕΙΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ.......στα αλλα ειναι τα δυσκολα
ξερεις
σε αυτα που αποφευγεις πχ στις στροφες και κριμα το στριφτερο σουζουκι να ειναι στα χερια ευθειακιδων πολυ κριμα .......
(ειδες εεε? δεν εβρισα μην αρχισεις και εσυ με ευγενια θα σφαζόμαστε !)(οι λεξεις κουλαδι κλπ εινια παντα ευπροσδεκτες!)

Αυτο ρε EVI το σουζες εντο ηταν χιουμοριστικο και υπερβολικο και απλα το ειπα για να γινει η αντιθεση στην υπερβολη που ειπε η Μαιρα '' οι μηχανες πρεπει να οδηγουνται και με τις 2 ροδες κατω"...αν δεν καταλαβαινεις το στοιχειο της υπερβολης σ'αυτο που εγραψα,οκ...

Παμ παρακατ,δεν ειμαι ψηλος,1,75 only οποτε αν το συνεχισεις θα το παιρνω σαν ειρωνια...
:D :D

Επειτα το θεμα ειναι οτι μιλαμε καποια στιγμη για κοντρες στην ευθεια,(καλως κακως αλλο θεμα),και επειδη καποιος δεν εχει τι να πει το γυρναει στις στροφες και με χαρακτηρισμους οπως κουλαδι,στοκο επιχειρει να μειωσει...λες και ειπα εγω ποτε οτι το παω μονο ευθεια...

Μετα τους λεω παμε εκει,(οχι ολους,τους συγκεκριμενους 2-3),και μου λενε α δρομος δεν ειναι ασφαλες παμε πιστα...Μετα μολις λεω οτι δεν εχω μπει ποτε πιστα γινομαι αυτοματως γραφικος,και τι ειναι αυτα που λες και δεν εχεις μπει ποτε πιστα και μας το παιζεις ετσι κι'αλλιως κτλ...Και δεν εχω πει ουτε τα μισα απ'αυτα που λενε ολοι οτι εχω πει...anyway,klein-mein....

Πως να περιγραψω αυτο που θελω να πω...προσεξε με...εχω ενα χαμογελο μεχρι τ'αυτια,ξερεις ειρωνιας κι'ετσι,καθομαστε απεναντι και με εντελως φιλικο τροπο σου λεω...

Διαλεξε μια διαδρομη,παρε το Ζ1000 του αγοριου και ελα να παμε...και αμα με περασεις βγαινω σε ολα τα Ελληνικα φορουμ,δηλωνω κοτα,κουλαδι,στραβος,οτι αλλο θες....

Και μετα πουλαω και το GSXR και παιρνω τρικυκλο με ζουνταπ κινητηρα και τετραγωνο καλαθι μπροστα ασπρο και γινομαι παγωντατζης...:lol: :lol: :lol:

EVI
31/03/2007, 20:28
οχι ρε φιλε εισαι ψηλος 1,74 εγω ειμαι 1,70 αν σε ειρωνευομε θα λεω και εμενα κοντη και δε θελω ρεεεεεεεεεεεεεεε :p

ρε οταν σου λεω τα στηνουμε και εχω και καμερα, και απο κατω σου βαζω 15 φατσες που γελανε και εσυ εχει γραψει 15 ποστ για αυτο τοτε δε ξερω ποιος απο τους 2 μας δε καταλαβαινει το χιουμορ

ευθειακια

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

T.R.E
31/03/2007, 20:35

ευθειακια

Ειμαι...

:wave2: :wave2:

mob rules
31/03/2007, 20:45

αλλα που

οι γκομενες που γνωριζετε εσεις ξερουν μονο τα τρια πρωτα γραμματα τις αλφαβητου και αυτα αναποδα ΓΑΒ σαν τα σκυλακια

οπως επεισης οποιος εχει αντιθετη αποψη απο εσας και σας ταραζει την νιρβανα του μυαλου σας δε παει να πει οτι ειναι μαλακας

αλλα που

σαμπως τολματε να ερθετε σε κουβεντα ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ? ΕΕΕΕ? ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥς ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΣΤΕ

και οσο για ρ1 και καφετεριες...............ΟΛΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΑ ΚΑΛΑ

ξερεις

1)τοτε θα εξελιξει στην πραγματικοτητα το αναδιπλουμενο συστημα του τροχου!!!
2)εγω ξερω μια που τα ξερει βγα!!!:lol:
3)οχι!
4)δεν το επιασα αυτο,καντο λιανα!!
5)....
6)ειμαστε 5 μαλακες και λεμε μαλακιες,παρακαλω μην ενοχλητε!!!:lol:
7)τι ζορι τραβας εσυ????μπορει να μην θελουν να πανε για καφε!!!

EVI
31/03/2007, 20:53
1)τοτε θα εξελιξει στην πραγματικοτητα το αναδιπλουμενο συστημα του τροχου!!!
2)εγω ξερω μια που τα ξερει βγα!!!:lol:
3)οχι!
4)δεν το επιασα αυτο,καντο λιανα!!
5)....
6)ειμαστε 5 μαλακες και λεμε μαλακιες,παρακαλω μην ενοχλητε!!!:lol:
7)τι ζορι τραβας εσυ????μπορει να μην θελουν να πανε για καφε!!!

1)μακαρι να το κανει
2):rotflmao:
3)wgaf
4)ξαναδιαβασε
5):confused:
6)αυτογνωσια ! :beer:
7)μα ΟΥΤΕ για καφε?τσ τσ τσ ε καλη καρδια τοτεΝΕΣ :smokin:

T.R.E
31/03/2007, 21:06

αλλα που
αλλα που

Οι γκομενες που ξερουν την ΑΒ αναποδα ειναι οι πιο καταλληλες για μενα...:a13: :a13: :a13:

Για κουβεντα απο κοντα οποιος θελει δεν αρνηθηκα ποτε,τωρα βεβαια θα πρεπει να εχω και μπραβους γιατι μαλλον για ξυλο με κοβω....

Η Νιρβανα μας δεν ταραζεται με τιποτα οσο υπαρχουν...........:a33: :a33: :a33: :a33:

Με τον τρουπερ μπορουμε να λεμε οτι θελουμε μεχρι να μας το απαγορεψει αυτος...

Για καφε δεν παμε γιατι εχουμε το μηχανακι μακρια γαμω την μαλακια μου και τον κωλοκαιρο...

mob rules
31/03/2007, 21:08
1)μακαρι να το κανει
2):rotflmao:
3)wgaf
4)ξαναδιαβασε
5):confused:
6)αυτογνωσια ! :beer:
7)μα ΟΥΤΕ για καφε?τσ τσ τσ ε καλη καρδια τοτεΝΕΣ :smokin:
1)για να κανεις σουζες ε?:smokin:
2):lol:
3)ε??
4)ξαναδιαβασα,αλλα ειμαι βλαχαδερο και ηλιθιος:dizzy:
5)αστο...
6)εχεις ποσταρει και εσυ κανα 3αρι φορες,λες να εισαι ο 6ος???:lol:
7):smokin: ειμαστε γρηγοροι και εχουμε και λαπ τοπ!!:lol:

TROOPER
31/03/2007, 21:18
κατοπιν δηλωσης ατομου στο παρων θρεντ:<<ειμαστε 5 μαλακες και λεμε μαλακιες>>...εγω αποσυρομαι μια και δεν θεωρω τον εαυτο μου μαλακα.καλα να περασετε οσοι μεινετε.

T.R.E
31/03/2007, 21:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
κατοπιν δηλωσης ατομου στο παρων θρεντ:<<ειμαστε 5 μαλακες και λεμε μαλακιες>>...εγω αποσυρομαι μια και δεν θεωρω τον εαυτο μου μαλακα.καλα να περασετε οσοι μεινετε.

ΟΚ mob,you are doing good dude...One down,five or six more to go,don't remember....Doinn good bro,doinn good...:beer: :beer: :beer:

mob rules
31/03/2007, 21:39
οχι ρε εσυ δεν εισαι μαλακας,εισαι...ξερεις εσυ:smokin: :smokin:

TROOPER
01/04/2007, 01:09
οχι ρε εσυ δεν εισαι μαλακας,εισαι...ξερεις εσυ:smokin: :smokin:

ξερω εγω και μερικες χιλιαδες ακομα παιδια του φορουμ.:winka:

EVI
01/04/2007, 01:16
mob rules αυριο καποια στιγμη θα ενημερωθουν οι admins & mods οτι μου στελνεις πμ και θα ενημερωθω πως μπορω να σε αποκοψω απο αυτην την λειτουργια

αμα θες κατι να πεις να μην μου στελνεις μυνηματακια και ηδη τετοιου ειδους

επισεις αν δεν ξερεις σε ποιον αναφερομε να μην μιλας

μην με ξανα ενοχλησεις για καμμια απορια σου δεν ειμαι εδω για να σου τις λυνω

το αν τσακωνεσε και βριζεις τον trooper μεσω πμ ποσος με ενδοιαφερει για να μου το λες μεσω πμ

αυτα ειναι δικα σου προβληματα.

ξεπερνας καποια ορια

αμα δεν αντεχεις τετοιου ειδους διαξιφισμους να μην παιρνεις μερος

δε ξερω αν σε θεωρεις γαμω τα παιδια αλλα μην εισαι τοσο υπεροπτης να νομιζεις οτι ολοι σε ΄΄πανε΄΄΄και ολοι συμφωνουν μαζι σου

αν σε ενοχλει λοιπον αυτο δε βρισκω το λογο να εκθετεις τον εαυτο σου δημοσια

σκεψου το λιγο

επισεις δε μπορεις να κοροιδευεις κοσμο και να μην περιμενεις αντιδραση .

καθεσε και μου στελνεις μυνηματα και μου λες για τον τρουπερ για την μαιρα κρινεις εμενα τον εναν τον αλλον ....

σοβαρεψου

αυτα.

TROOPER
01/04/2007, 01:20
mob rules αυριο καποια στιγμη θα ενημερωθουν οι admins & mods οτι μου στελνεις πμ και θα ενημερωθω πως μπορω να σε αποκοψω απο αυτην την λειτουργια

το αν τσακωνεσε και βριζεις τον trooper μεσω πμ ποσος με ενδοιαφερει για να μου το λες μεσω πμ

ξεπερνας καποια ορια

δε ξερω αν σε θεωρεις γαμω τα παιδια αλλα μην εισαι τοσο υπεροπτης να νομιζεις οτι ολοι σε ΄΄πανε΄΄΄και ολοι συμφωνουν μαζι σου

σκεψου το λιγο

καθεσε και μου στελνεις μυνηματα και μου λες για τον τρουπερ για την μαιρα κρινεις εμενα τον εναν τον αλλον ....

σοβαρεψου

αυτα.

ουπς!

νομιζω οτι η ξεφτιλα εχει παρει ενα αλφα φαρδος!

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

T.R.E
01/04/2007, 03:05

:a1: :a1: :a1: :a15: :a15: :a15: :a06: :a06: :a06: :a020: :a56: :a56:

EVI
01/04/2007, 03:30
TRE ΜΗΝ ανακατευεσε σε αυτο το θεμα

ενταξει παιξαμε αλλα ολα εχουν το οριο τους

αλλο εδω ανοιχτα σε ολους και αλλο να στελνουμε μυνηματακια ΄΄απειλητικά΄΄ προσεχε τι γραφεις και τετοια

το πηδηξαμε και ψοφισε

T.R.E
01/04/2007, 03:46

αλλο εδω ανοιχτα σε ολους και αλλο να στελνουμε μυνηματακια ΄΄απειλητικά΄΄ προσεχε τι γραφεις και τετοια

το πηδηξαμε και ψοφισε

Tωρα τι θες,να σου στειλω π.μ και να σου πω τι κανεις τετοια ωρα Σαββατοβραδο στο ΦΟΡΟΥΜ?

Η μηπως νομιζεις οτι ξεχναω οτι ειναι πρωταπριλια?:lol: :lol: :lol:

Εκτος και αν δεν κανετε πλακα εσυ και Trooper,οποτε πασο....

Εκτος παλι και αν θελετε να κανετε πλακα και σας την χαλαω,οποτε παλι πασο....:D :D

DRUMMES!
01/04/2007, 07:11
pw pw tis poutanas egineeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!

E re ti sou kanei enas mpatsos k mia souza................................

re sy Evaki elpizw na min eimai k gw sti lista twn malakidwn mias k den katigorisa tin fili maira........

apla goustara pou eixe ti dinami tou logou tis k to pnevma antiparathesis............

Pou sai re mairaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!:cry:

mob rules
01/04/2007, 11:04
ουπς!

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μη χαιρεσαι εσυ,απλα της ειπα οτι τα λεμε με πμ!!!δεν ειπα τιποτα αλλα ωστε να σε εκθεσει χωρις να το ξερεις! :smokin:

mob rules
01/04/2007, 11:38

ξεπερνας καποια ορια

σκεψου το λιγο

σοβαρεψου

αυτα.
λοιπων αρχισουμε και λεμε!!
πμ σου εστειλα για να μην σε εκθεσω δημοσια!!!
κανε οτι νωμιζεις ενημερωσε οποιους θες!!
η μονη απορια που ειχα ειναι απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι ειμαστε μαλακες και χαζοχαρουμενα!!!
το αν τσακονωμαι με τον τρουπερ ειναι δικο σου συμπερασμα εγω ποτε δεν σου ειπα οτι τσακωνωμαι με τον τρουπερ (αλλο ενα συμπερασμα σου)!
αυτο ακριβως σου ειπα,εσενα τι σε νοιαζει τι κανω εγω με τον τρουπερ!!(εσυ το επεξες "μην τα βαζετε με τον τρουπερ")
δεν ξεπερασα κανενα οριο!!!τουλαχιστον στις απαντησεις μου δεν ΒΡΙΖΩ κανεναν,και δεν προσεβαλα κανεναν με χοιδαιοτητες και με συμπερασματα που σκοπο εχουν να μειωσουν και να θιξουν καποιον!!!(εκτως απο το εμοτικον που εβαλα στην απαντηση του τρουπερ)
εγω αντεχω,εσυ αντεχεις???(για τους διαξιφισμους λεω)μαλλον οχι!!
δεν ειπα ποτε οτι ειμαι "γαμω τα παιδια"(αλλο ενα συμπερασμα σου)απλως ειπα ασε αυτους που με ξερουν να πουν αν ειμαι χαζοχαρουμενο και μαλακας!!!φυσικα και δεν μπορουν ολοι να συμφωνουν μαζι μου!!!
το να εκτιθωμαι ειναι δηκαιωμα μου,και σε ευχαριστω για την συμβουλη,αλλα δεν πιστευω να εκτιθωμαι!!
οταν κανω πλακα,περνω και απο πλακα,οταν κανω πλακα και ο αλλος βριζει...αυτο δεν το δεχωμαι!!!
λες και ψεματακια,για να δημιουργισεις εντυπωσεις που απεχουν ετοι φωτος απο την πραγματικοτητα!!!
εσενα τι σε νοιαζει ρε παιδι μου τι κανω εγω με τον τρουπερ και την μαιρα!!
οσο για την μαιρα σου ειπα οτι ΔΕΝ ειχαμε διαμαχη μηχανολογικου περιεχομενου,γιαυτο δεν με ενδιαφερει αν ειναι μηχανικος!!!

τελος παντον αν κρινεις οτι το μυνημα μου ειναι ιβριστηκο στειλτο στους αντμιν για να με διαγραψουν!!!
αν κρινουν οι αντμιν οτι πρεπει να με διαγραψουν επιδει σου ειπα καλα μυαλα ασ το κανουν!

mob rules
01/04/2007, 11:44

το πηδηξαμε και ψοφισε
εχεις πολυ γελιο!!!:lol: :lol: :lol:
απειλητικα μυνηματα!!!!:lol: :lol: :lol:
are you talking to me??:a016: :a016:

αφου επρεπε να προσεχεις τι εγραφες τι να σου πω,καλη μου ειμαι ενας απο αυτους που ελεγες μαλακα και χαζοχαρουμενο και συγνωμη που δεν το δεχωμαι!!!

mob rules
01/04/2007, 12:02
pw pw tis poutanas egineeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!

E re ti sou kanei enas mpatsos k mia souza................................

re sy Evaki elpizw na min eimai k gw sti lista twn malakidwn mias k den katigorisa tin fili maira........

apla goustara pou eixe ti dinami tou logou tis k to pnevma antiparathesis............

Pou sai re mairaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!:cry:
εσυ εισαι ο αρχηγος!!!:lol:
εσυ δεν εφτιαξες το θρεντ...:smokin: :lol: :lol:

ωχ ξεχασα μπορεινα το παρεις και εσυ στραβα και να μαλωνω με 3!!!
πλακα κανω φιλε κοιτα τα εμοτικον:lol: το βλεπεις που γελαει ε?δεν πιστευω να περεξηγηθηκες ε?...ωχ....τι διαολο μονο εγω τα βλεπω τα εμοτικον?????:confused: :confused:
:lol: :lol: :lol: :lol:

mob rules
01/04/2007, 12:09
ουπς!

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
ναι το φαρδος του κολ@@ σου!!!
:lol: :lol: :lol:
το εβγαλες το συμπερασμα και εσυ!!!:smokin:

mob rules
01/04/2007, 12:16
λοιπων evil κανε copy-paste το πμ και βαλτο εδω(χωρις σαλτσες δικες σου)και ασε τους αλλους να κρινουν αν ειναι απιλητικο!!!
γιατι πολυ με ζαλισατε και εσυ και ο τρουπερ που νωμιζει οτι τον εθαψα σε εσενα!!!

TROOPER
01/04/2007, 15:50
ναι το φαρδος του κολ@@ σου!!!
το εβγαλες το συμπερασμα και εσυ!!!:smokin:

ξερεις και το φαρδος του κωλου μου !!!

ειναι μαλλον επειδη σε εχω χεσμενο !!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:

TROOPER
01/04/2007, 15:51
λοιπων evil κανε copy-paste το πμ και βαλτο εδω(χωρις σαλτσες δικες σου)και ασε τους αλλους να κρινουν αν ειναι απιλητικο!!!
γιατι πολυ με ζαλισατε και εσυ και ο τρουπερ που νωμιζει οτι τον εθαψα σε εσενα!!!

φιλαρακι δεν νομιζω οτι με εθαψες.

απλα καθησες και κλαφτηκες πισω απο ενα ποδογυρο.μαλλον ελειπε η νταντα απο το σπιτι...

ειναι αυτο που σου ελεγα...θα μεγαλωσεις και θα μαθεις.:a9:

TROOPER
01/04/2007, 15:52
εσυ εισαι ο αρχηγος!!!:lol:
εσυ δεν εφτιαξες το θρεντ...:smokin: :lol: :lol:

ωχ ξεχασα μπορεινα το παρεις και εσυ στραβα και να μαλωνω με 3!!!
πλακα κανω φιλε κοιτα τα εμοτικον:lol: το βλεπεις που γελαει ε?δεν πιστευω να περεξηγηθηκες ε?...ωχ....τι διαολο μονο εγω τα βλεπω τα εμοτικον?????:confused: :confused:

θεωρεις τυχαιο οτι ολοι τσακωνονται μαζι σου???

κουιζ ειναι που τεσταρει iq !!!!

TROOPER
01/04/2007, 15:53
εχεις πολυ γελιο!!!:lol: :lol: :lol:
απειλητικα μυνηματα!!!!:lol: :lol: :lol:
are you talking to me??:a016: :a016:

αφου επρεπε να προσεχεις τι εγραφες τι να σου πω,καλη μου ειμαι ενας απο αυτους που ελεγες μαλακα και χαζοχαρουμενο και συγνωμη που δεν το δεχωμαι!!!

και πανε σχολειο να μαθεις ορθογραφια!!!

Oldamaaaaaaaaaaaaan :lol:

TROOPER
01/04/2007, 16:02
κατα τα αλλα να σε ενημερωσω για κατι που ισως δεν ξερεις....

εδω μεσα ειμαστε ολοι γνωστοι.βρισκομαστε, κανουμε εκδρομες, βριζομαστε και μετα πινουμε ουζα ολοι μαζι αλλα γνωριζομαστε!!!!!!!(ολες οι παρεξηγησεις ειναι με ατομα που μπαινουνε και με το καλημερα μαλακιζονται, βριζουνε, ειναι προκλητικοι.και αν δεις απο την αρχη του θρεντ κανεις τρουπερ δεν σου μιλησε.αρα ο προκλητικος εισαι μαλλον εσυ)

οποτε μαλλον θα πιστεψουμε ατομα που ξερουμε παρα τον οποιοδηποτε μοβ-τιρκουαζ-πουα με ροζ ελεφαντακια ρουζ που ηρθε προχτες (μεχρι να τον μαθουμε και αυτον.αραγε θα τον γνωρισουμε η δε βασταει το φυλοκαρδι του???)

αυτααααααααααααααααααα

σου ευχομαι καλη επιτυχια στην υπολοιπη μιζερη ζωη σου.

απλα σου ξαναλεω να πας μερικες σελιδες πισω και να δεις ποιος μιλαει πρωτος σε ποιον και πως.

καληνυχτα.

TROOPER
01/04/2007, 16:04
ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΦΡΟ??????????????????????

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

mob rules
01/04/2007, 17:10
ξερεις και το φαρδος του κωλου μου !!!

ειναι μαλλον επειδη σε εχω χεσμενο !!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:

:rolleyes: :rolleyes:

mob rules
01/04/2007, 17:12
φιλαρακι δεν νομιζω οτι με εθαψες.

απλα καθησες και κλαφτηκες πισω απο ενα ποδογυρο.μαλλον ελειπε η νταντα απο το σπιτι...

ειναι αυτο που σου ελεγα...θα μεγαλωσεις και θα μαθεις.:a9:
μπραβο το βρηκες!!! :a46: :a46: :a54: :a54:

:a31: :a31: :a31:

mob rules
01/04/2007, 17:13
θεωρεις τυχαιο οτι ολοι τσακωνονται μαζι σου???

κουιζ ειναι που τεσταρει iq !!!!

ποιοι ολοι,εσυ και η evil???
:confused: :look:

mob rules
01/04/2007, 17:14
και πανε σχολειο να μαθεις ορθογραφια!!!

Oldamaaaaaaaaaaaaan :lol:

ναι παγενω...:lol: :lol: :lol:

mob rules
01/04/2007, 17:19

εδω μεσα ειμαστε ολοι γνωστοι.βρισκομαστε, κανουμε εκδρομες, βριζομαστε και μετα πινουμε ουζα ολοι μαζι αλλα γνωριζομαστε!!!!!!!(ολες οι παρεξηγησεις ειναι με ατομα που μπαινουνε και με το καλημερα μαλακιζονται, βριζουνε, ειναι προκλητικοι.και αν δεις απο την αρχη του θρεντ κανεις τρουπερ δεν σου μιλησε.αρα ο προκλητικος εισαι μαλλον εσυ)

οποτε μαλλον θα πιστεψουμε ατομα που ξερουμε παρα τον οποιοδηποτε μοβ-τιρκουαζ-πουα με ροζ ελεφαντακια ρουζ που ηρθε προχτες (μεχρι να τον μαθουμε και αυτον.αραγε θα τον γνωρισουμε η δε βασταει το φυλοκαρδι του???)

αυτααααααααααααααααααα

σου ευχομαι καλη επιτυχια στην υπολοιπη μιζερη ζωη σου.

απλα σου ξαναλεω να πας μερικες σελιδες πισω και να δεις ποιος μιλαει πρωτος σε ποιον και πως.

καληνυχτα.
μη με πιστευεις,ξερεις εχω θα..:bawl:
για το αν θα με γνωρισεις...μπορει και ναι.
να σαι καλα και εγω το ιδιο σου ευχομαι!

υγ.mob=οχλος οχι μωβ:lol: :lol: :lol:

TROOPER
01/04/2007, 17:26
για το αν θα με γνωρισεις...μπορει και ναι.

ε ρε γλεντιααααααααααααα

mob rules
01/04/2007, 17:32
ε ρε γλεντιααααααααααααα

αυτο ειναι σιγουρο,γιατι εγω δεν κραταω κακια σε κανεναν,και ας ειμαι μαλακας,ηλιθιος κλπ.!!!:evil:

EVI
01/04/2007, 17:33
mob δεν ειπα να σε διαγραψουν δεν εγραψα κατι τετοιο δε μου πεφτει καν ο λογος να σκεφτω εστω κατι τετοιο για τον οποιοδιποτε

δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα χωραφια

με μαλακιες καθομαστε και τσακωνομαστε

ελα στο δελεαρ να πιουμε καφε να δεις που ολοι ειμαστε οκ και εσυ και εγω και ο τρουπερ

ολοι να ειμαστε παντα καλα

σημερα επεσε ενα φιλαρακι με πολυ λιγες ζημιες ευτυχως (ενα καψιμο και πλαινα στο τζιξερ του) τελικα δε μετρα τιποτα εκτος απο το να ειμαστε καλα

ελπιζω να μην τα παιρνεις πολυ στα σοβαρα ολα αυτα

:)

TROOPER
01/04/2007, 17:47
αυτο ειναι σιγουρο,γιατι εγω δεν κραταω κακια σε κανεναν,και ας ειμαι μαλακας,ηλιθιος κλπ.!!!:evil:

:a56:

mob rules
01/04/2007, 18:17
mob δεν ειπα να σε διαγραψουν δεν εγραψα κατι τετοιο δε μου πεφτει καν ο λογος να σκεφτω εστω κατι τετοιο για τον οποιοδιποτε

δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα χωραφια

με μαλακιες καθομαστε και τσακωνομαστε

ελα στο δελεαρ να πιουμε καφε να δεις που ολοι ειμαστε οκ και εσυ και εγω και ο τρουπερ

ολοι να ειμαστε παντα καλα

σημερα επεσε ενα φιλαρακι με πολυ λιγες ζημιες ευτυχως (ενα καψιμο και πλαινα στο τζιξερ του) τελικα δε μετρα τιποτα εκτος απο το να ειμαστε καλα

ελπιζω να μην τα παιρνεις πολυ στα σοβαρα ολα αυτα

:a013: :a013: :a013:
den pernv tipota sta sobara,giati an ta eperna...:a023: :a023: :a023:

mob rules
01/04/2007, 18:18
trooper!!!...

:a17: :a17: :a17:

TROOPER
01/04/2007, 18:19
trooper!!!...
:a17: :a17: :a17:

said :a56:

mob rules
01/04/2007, 18:27
said :a56:
kalhtera!!!

TROOPER
01/04/2007, 18:31
kalhtera!!!

ειπε η μικρη κωλοτρυπιδιτσα και κινησε να βρει αλλες ψωλες....

mob rules
01/04/2007, 18:32
ειπε η μικρη κωλοτρυπιδιτσα και κινησε να βρει αλλες ψωλες....

TROOPER
01/04/2007, 18:35

:a3:

T.R.E
01/04/2007, 18:51

Χωρις να μου πεφτει και λογος ιδιαιτερα,αλλα επειδη μου την εχουν πεσει και εμενα ομαδικα...ατομα που γνωριζονται μεταξυ τους....

Αποκλειεται να ειστε ΟΛΟΙ γνωστοι...Το οτι μπορει να γνωριζεστε 5-10-100 ατομα και πατε μαζι βολτες μια φορα τον χρονο στην κοπη πιτας και πινετε καφε οπου πινετε τελοσπαντων,δεν σημαινει τιποτα...
Επισης στο συγκεκριμενο θεμα η Μαιρα ειχε φανερα αδικο οπως εκφραστηκε,και ας ειναι και επικεφαλης του H.R.C....
Οποτε θες μπορουμε να γνωριστουμε αλλα δεν πιστευω οτι μερικα ατομα θα μιλανε απο κοντα οπως μιλανε και εδω μεσα...

Αποκλειεται να πατε ΟΛΟΙ μαζι βολτες...

Επισης αν δεις εσυ το θρεντ απ'την αρχη θα δεις οτι κανεις δεν απευθυνθηκε σε εσενα για συμβουλες και εξηγησεις...

Ο mob(δεν ξερω τι κανει με τα π.μ),αλλα μεχρι του σημειου που αρχισαν οι μαλακιες με τα πμ δεν ειχε βρισει κανενα και καμια....

Εδιτ---------------------------

Το Δελεαρ που βρισκεται?

mob rules
01/04/2007, 19:14
Χωρις να μου πεφτει και λογος ιδιαιτερα,αλλα επειδη μου την εχουν πεσει και εμενα ομαδικα...ατομα που γνωριζονται μεταξυ τους....

Αποκλειεται να ειστε ΟΛΟΙ γνωστοι...Το οτι μπορει να γνωριζεστε 5-10-100 ατομα και πατε μαζι βολτες μια φορα τον χρονο στην κοπη πιτας και πινετε καφε οπου πινετε τελοσπαντων,δεν σημαινει τιποτα...
Επισης στο συγκεκριμενο θεμα η Μαιρα ειχε φανερα αδικο οπως εκφραστηκε,και ας ειναι και επικεφαλης του H.R.C....
Οποτε θες μπορουμε να γνωριστουμε αλλα δεν πιστευω οτι μερικα ατομα θα μιλανε απο κοντα οπως μιλανε και εδω μεσα...

Επισης αν δεις εσυ το θρεντ απ'την αρχη θα δεις οτι κανεις δεν απευθυνθηκε σε εσενα για συμβουλες και εξηγησεις...

Ο mob(δεν ξερω τι κανει με τα π.μ),αλλα μεχρι του σημειου που αρχισαν οι μαλακιες με τα πμ δεν ειχε βρισει κανενα και καμια....

Το Δελεαρ που βρισκεται?

1):a013:
2)οχι οτι ειχε αδικο η μαιρα,απλα το εθεσε λαθος
3)αυτο ειναι στανταρ..στο πληκρολογιο ειμαστε ολοι πολυ,μα πολυυυ δυνατοι!!!:lol:
4)φαντασου 1000 μηχανες μαζι!!!:eek: :a03:
5)μα κανενας!!!
6)και ουτε προκειται να βρισω καποιον!!!(σοβαρα)δεν προσπαθω να μειωσω τον αλλον βριζοντας τον!!!(ουτε στα πμ εχω βρισει περα απο το μλκ)

DRUMMES!
01/04/2007, 22:10
TELIKA souzes epitrepetai na kanoume:confused: :confused: :confused:

:D :D :D :D :D

T.R.E
01/04/2007, 22:12
TELIKA souzes epitrepetai na kanoume:confused: :confused: :confused:

Κανουν τα R6 σουζες,η ετσι απλα ρωτας??? :lol: :lol: :lol: :wave2:

DRUMMES!
01/04/2007, 22:43
Κανουν τα R6 σουζες,η ετσι απλα ρωτας??? :lol: :lol: :lol: :wave2:

E mexri 5pti allazoune(ston aera!!!) :D :D

k patane kati K4 600 sto galaksidi:D :D

:beer: :beer: :rotflmao: :rotflmao: :beer:

TROOPER
02/04/2007, 00:38

Το Δελεαρ που βρισκεται?

το δελεαρ ειναι απεναντι απο τα δικαστηρια πανω στη γεφυρα της μουστοξυδι.

οσο για ολα τα υπολοιπα αστο καλυτερα.

T.R.E
02/04/2007, 00:43
το δελεαρ ειναι απεναντι απο τα δικαστηρια πανω στη γεφυρα της μουστοξυδι.

οσο για ολα τα υπολοιπα αστο καλυτερα.

Kοιτα το εγραψα και πιο πανω,δεν με νοιαζει τι κανετε με τον mob,ουτε τον ξερω ουτε φιλος μου ειναι ουτε γνωστος...

Στο αλλο θεμα τωρα,επειδη δεν ειμαι απο Αθηνα και δεν ξερω ολους τους δρομους απ'εξω...

Δικαστηρια εννοεις Ευελπιδων?Και η γεφυρα ειναι οπως κατηφοριζεις απο τα δικαστηρια,στο φαναρι που στριβεις αριστερα για να πας προς Αλεξανδρας ας πουμε?

Λεω μηπως προλαβω να περασω για κανα καφε να βριστω με κανενα πριν παω για Πασχα πανω,ετσι για το καλο...
:lol: :lol: :lol: :wave2:

Ολα αυτα αν δεν κανεις πλακα με τα μουστο-ξυδι κτλ πρωταπριλιατικα...:smokin: :smokin:

TROOPER
02/04/2007, 00:55
Kοιτα το εγραψα και πιο πανω,δεν με νοιαζει τι κανετε με τον mob,ουτε τον ξερω ουτε φιλος μου ειναι ουτε γνωστος...

Στο αλλο θεμα τωρα,επειδη δεν ειμαι απο Αθηνα και δεν ξερω ολους τους δρομους απ'εξω...

Δικαστηρια εννοεις Ευελπιδων?Και η γεφυρα ειναι οπως κατηφοριζεις απο τα δικαστηρια,στο φαναρι που στριβεις αριστερα για να πας προς Αλεξανδρας ας πουμε?

Λεω μηπως προλαβω να περασω για κανα καφε να βριστω με κανενα πριν παω για Πασχα πανω,ετσι για το καλο...

Ολα αυτα αν δεν κανεις πλακα με τα μουστο-ξυδι κτλ πρωταπριλιατικα...:smokin: :smokin:

για να δεις ακριβως που ειναι.....http://www.delearcafe.gr/

:wave2:

απλα αυριο εγω θα φυγω νωρις. 9.30.

T.R.E
02/04/2007, 01:12
για να δεις ακριβως που ειναι.....http://www.delearcafe.gr/

απλα αυριο εγω θα φυγω νωρις. 9.30.

ΟΚ,ευχαριστω εκει που ειχα καταλαβει αρχικα ειναι....

Αυριο οσο αργα και να εφευγες,δεν θα σε προλαβαινα...Μεσοβδομαδα ερχομαι,ισως να τα πουμε και απο κοντα...:beer: :beer:

TROOPER
02/04/2007, 01:20
ΟΚ,ευχαριστω εκει που ειχα καταλαβει αρχικα ειναι....

Αυριο οσο αργα και να εφευγες,δεν θα σε προλαβαινα...Μεσοβδομαδα ερχομαι,ισως να τα πουμε και απο κοντα...:beer: :beer:

μονο δευτερα μαζευομαστε δελεαρ.τις αλλες μερες αν κανονιστει κατι στις συναντησεις βολτες...οποτε αν και οταν ειναι να ερθεις πας συναντησεις βολτες ποσταρεις καφεδακι εκει ας πουμε την ταδε ωρα, βλεπεις συμμετοχες και αναλογως πρατεις.
σου το λεω μη και πας τσαμπα δελεαρ αλλη μερα εκτος δευτερας γιατι δεν θα βρεις κανεναν.

mob rules
02/04/2007, 01:39

με ποιον να βριστεις ρε ειναι ολοι καλα παιδια!!!απο το πληκτρολογιο γαμανε απο κοντα...θα διξει οταν ανεβω!!!:lol::mad:
υπ οψην τρουπερ με ολους μπορει να γινω φιλος με εσενα ομως...:a016: :a016: :a016:

Maira
02/04/2007, 09:37
Δυστυχώς δεν έχω Intarnet στο σπίτι για να μπορώ να παρακολουθώ τις εξελήξεις τα ΣΚ!

Άρα λοιπόν γι' αυτό εξαφανίστικα!

Θα πω άλλη μια φορά την τοποθέτησή μου πάνω στο θέμα και ελπίζω αυτή τη φορά να την καταλάβει κάποιος!!!!

Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει με την μηχανή του! Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι σωστό. Αν κάποιος θέλει να αναπτήξει τις οδηγηκές του ικανότητες, υπάρχουν οι πίστες. για όσους σούζες, έντο και πλαγιολισθίαεις, τα κάνουν στο δρόμο, είναι κάγκουρες! Αν γούσταρα να είμαι θα τα έκανα. και ίσως να έχω λίγο καγκουριλίκι μέσα μου! μερικοί ξέρουν τις μ@λ@κίες τις δικές μου πάνω στο τιμόνι!

Άρα λοιπόν αν κάποιος πέσει με τη μηχανή κάνοντας σούζα, έντο και δε ξέρω τι άλλη μ@λ@κία καλά να πάθει!

όσο για αυτούς που κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο, από όσους γνωρίζω από κοντά, κανείς δεν κωλώνει να μιλήσει όπως μίλησε μέχρι τώρα και από κοντά!!!! Μη μιλάνε μερικοί χωρίς να γνωρίζουν! mod rules αποφάσισε πότε κάνεις πλάκα και πότε μιλάς σοβαρά γιατί τα έχεις μπερδέψει λίγο! Όσο για το "δεν κρατάω κακίες" αυτό και μόνο μου δείχνει άτομο, που πυροβολεί δεξιά αριστερά, πετάει το όπλο και μετά φωνάζει "μη με χρυπήσετε, είμαι άοπλος":lol:

Κάπου αναφέρθηκε επίσεις ότι είμαι αντίθετη με όλα αυτά γιατί δεν ξέρω να τα κάνω! Ε όχι! Δεν είναι αυτός ο λόγος. Κι αν κάποια στιγμή κάτσω να ασχοληθώ και να τα μάθω, θα πρέπει να έχω χρόνο, να πηγαίνω σε πίστα και μετά......... ίσως να ξεκινήσω και αγωνιστικά! Στο δρόμο όμως δεν χρειάζεται να οδηγώ ακόμα πιο επικύνδινα (κάποιοι ξέρουν γιατί το λέω!!!:smokin: )

Κάντε ό,τι θέλετε με την μηχανή σας! Αλλά μην περιμένετε και επιβράβευση!!!!

Πίστα σου 'ρχομαι!!!!

82684

T.R.E
02/04/2007, 09:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira

Άρα λοιπόν αν κάποιος πέσει με τη μηχανή κάνοντας σούζα, έντο και δε ξέρω τι άλλη μ@λ@κία καλά να πάθει!
όσο για αυτούς που κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο, από όσους γνωρίζω από κοντά, κανείς δεν κωλώνει να μιλήσει όπως μίλησε μέχρι τώρα και από κοντά!!!! Μη μιλάνε μερικοί χωρίς να γνωρίζουν!

Σ'αυτο το καλα να παθει διαφωνουμε...Εσυ μπορει να βλεπεις την σουζα και τα λοιπα τρικ σαν κατι το δεν ξερω και εγω τι...Προσωπικα αν καποιος πεσει κατω απ'οτιδηποτε δεν θα πω καλα να παθει,και αν ειμαι μπροστα θα σταματησω να βοηθησω...

Δεν με ενδιαφερει αν ο αλλος δεν φοραει κρανος η μπουφαν,αν εκανε σουζα η αν πηγαινε κανονικα...Ολοι ανθρωποι ειναι,μπορει καποια στιγμη να ξεφυγουμε...

Αν καποιος δλδ πεσει απο σουζα σε πιστα,οπου εκει δεν ειναι καγκουρας,καλα να παθει παλι?

Και αυτο που λες για το αν μερικοι τα λενε ιδια απο κοντα,δεν πηγαινε σε εσενα...Και να μην εισαι καθολου σιγουρη....

TROOPER
02/04/2007, 10:10
Σ'αυτο το καλα να παθει διαφωνουμε...Εσυ μπορει να βλεπεις την σουζα και τα λοιπα τρικ σαν κατι το δεν ξερω και εγω τι...Προσωπικα αν καποιος πεσει κατω απ'οτιδηποτε δεν θα πω καλα να παθει,και αν ειμαι μπροστα θα σταματησω να βοηθησω...

Δεν με ενδιαφερει αν ο αλλος δεν φοραει κρανος η μπουφαν,αν εκανε σουζα η αν πηγαινε κανονικα...Ολοι ανθρωποι ειναι,μπορει καποια στιγμη να ξεφυγουμε...

Αν καποιος δλδ πεσει απο σουζα σε πιστα,οπου εκει δεν ειναι καγκουρας,καλα να παθει παλι?

προσωπικα εχουμε διαφορετικη θεωρηση για τους ανθρωπους...αν μιλαμε για καποιον που δεν εχει λαβει τα μετρα ασφαλειας για να βγει στο δρομο η σαβουρωθει απο σουζες, μπαντιλικια κλπ.
δε δινω μια.περναω και απο πανω του χωρις τυψεις.εδω δεν σεβαστηκε ο ιδιος τοσο τον εαυτο του οσο και τους αλλους που βρισκονται στο δρομο, θα τον σεβαστω εγω????με ποια λογικη ακριβως???
και μη μπερδευεις την πιστα, με τον ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΡΟΜΟ !!!!!!!!

Ε ΔΕ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΑΔΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΩΡΑ !!!!!!!!!!!

ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!!

εκτος αν δε βλεπεις κατι το επικυνδινο εσυ στο να κανεις καραγκιοζιλικια στη μεση του δρομου !!!!!

ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΑ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΝ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΟΔΗΓΟΥΜΕ !!!!!!!!!!

TROOPER
02/04/2007, 10:12
mod rules αποφάσισε πότε κάνεις πλάκα και πότε μιλάς σοβαρά γιατί τα έχεις μπερδέψει λίγο! Όσο για το "δεν κρατάω κακίες" αυτό και μόνο μου δείχνει άτομο, που πυροβολεί δεξιά αριστερά, πετάει το όπλο και μετά φωνάζει "μη με χρυπήσετε, είμαι άοπλος":lol:

...+100000000000

Maira
02/04/2007, 10:19

Και αυτο που λες για το αν μερικοι τα λενε ιδια απο κοντα,δεν πηγαινε σε εσενα...Και να μην εισαι καθολου σιγουρη....

Άν πέσει σε πίστα, πίστεψέ με καθόλου καλά να πάθει!!!! μαθένει ίσως, προσπαθεί, είχε μια ατυχία!

Στο δρόμο όμως, αν γουστάρει να φάει το κεφάλι του, ας το φάει, αλλά μην περιμένει να λάβει και χειροκρότημα!

"Κάποια στιγμή μου είχε πει κάποιος σε ένα XT "Ρε κοπελιά, τι άλλο να κάνω για να μου μιλήσεις?" Αφού είχε κάνει 200 σούζες! "Να σταματήσεις τις μαλακίες!"

Αυτή είναι η άποψή μου και δεν αλλάζει! Αν κάποιοι γουστάρουν να οδηγούν έτσι, δε θα τους πω σωστούς για να νοιώσουν καλύτερα!

Όσο για το ποιος μιλάει πως από κοντά, το ξέρω ότι δεν πήγαινε για μένα, και πίστεψέ με, ξέρω τι λέω!:smokin:

T.R.E
02/04/2007, 10:20
προσωπικα εχουμε διαφορετικη θεωρηση για τους ανθρωπους...αν μιλαμε για καποιον που δεν εχει λαβει τα μετρα ασφαλειας για να βγει στο δρομο η σαβουρωθει απο σουζες, μπαντιλικια κλπ.
δε δινω μια.περναω και απο πανω του χωρις τυψεις.εδω δεν σεβαστηκε ο ιδιος τοσο τον εαυτο του οσο και τους αλλους που βρισκονται στο δρομο, θα τον σεβαστω εγω????με ποια λογικη ακριβως???
και μη μπερδευεις την πιστα, με τον ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΡΟΜΟ !!!!!!!!

Ε ΔΕ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΑΔΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΩΡΑ !!!!!!!!!!!

ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!!

Αυτην ακριβως την λογικη αντιμαχομαι....

Οταν ημουνα πιο μικρος πηγαιναμε βολτες με τα παπακια με γυαλι και καπελακι...Δεν ξερω που μεγαλωσες,αλλα στην επαρχια ειναι συνηθισμενο φαινομενο πιτσιρικαδες 16+ με παπακια...Δεν λεω οτι ειναι το σωστο,αλλα ετσι γινοταν τοτε...

Το τελευταιο που θα ηθελα (και θα εκανα) ηταν αμα επεφτα να ερθει ενας και να με πατησει (καταλαβαινω την υπερβολη σ'αυτο που λες) επειδη δεν ειχα κρανος η ο,τι αλλο!!!Η στην καλυτερη να με κοιταει που ειμαι κατω και να περναει απο διπλα μου και να λεει απο μεσα του καλα να παθεις!!!
Δεν θα σου αλλαξω γνωμη,εχω δει την αποψη σου επι του θεματος (ο καθενας παιρνει αυτο που του αξιζει) και σε αλλα θρεντ...

Και καμια φορα καναμε και σουζες μεσα και εξω απ'την πολη,ευτυχως την περασα την ηλικια χωρις να μου συμβει τιποτα...Το οτι καποιος δεν λαμβανει μετρα προστασιας για τον εαυτο του δεν το κανει απαραιτητα σκουπιδι ουτε υπανθρωπο....Μπορει απλα να αγνοει,να ειναι υπεροπτης η οτι αλλο...

T.R.E
02/04/2007, 10:25
Άν πέσει σε πίστα, πίστεψέ με καθόλου καλά να πάθει!!!! μαθένει ίσως, προσπαθεί, είχε μια ατυχία!

Στο δρόμο όμως, αν γουστάρει να φάει το κεφάλι του, ας το φάει, αλλά μην περιμένει να λάβει και χειροκρότημα!

Εγω δεν ειπα να σταματησεις στο φαναρι και να του πεις μπραβο...

Αλλο αυτο και αλλο να δεις καποιον που επεσε απο την οποιαδηποτε μαλακια μονος του,και να τον προσπερασεις σαν σκουληκι...
:nono: :nono: :nono: :nono:

TROOPER
02/04/2007, 10:32

Οταν ημουνα πιο μικρος πηγαιναμε βολτες με τα παπακια με γυαλι και καπελακι...Δεν ξερω που μεγαλωσες,αλλα στην επαρχια ειναι συνηθισμενο φαινομενο πιτσιρικαδες 16+ με παπακια...Δεν λεω οτι ειναι το σωστο,αλλα ετσι γινοταν τοτε...

Το τελευταιο που θα ηθελα (και θα εκανα) ηταν αμα επεφτα να ερθει ενας και να με πατησει (καταλαβαινω την υπερβολη σ'αυτο που λες) επειδη δεν ειχα κρανος η ο,τι αλλο!!!Η στην καλυτερη να με κοιταει που ειμαι κατω και να περναει απο διπλα μου και να λεει απο μεσα του καλα να παθεις!!!
Δεν θα σου αλλαξω γνωμη,εχω δει την αποψη σου επι του θεματος (ο καθενας παιρνει αυτο που του αξιζει) και σε αλλα θρεντ...

Και καμια φορα καναμε και σουζες μεσα και εξω απ'την πολη,ευτυχως την περασα την ηλικια χωρις να μου συμβει τιποτα...Το οτι καποιος δεν λαμβανει μετρα προστασιας για τον εαυτο του δεν το κανει απαραιτητα σκουπιδι ουτε υπανθρωπο....Μπορει απλα να αγνοει,να ειναι υπεροπτης η οτι αλλο...

αποψη σου.εγω θεωρω οτι δεν σεβεται αρα δεν σεβομαι.τοσο απλο.δεν μιλησα για σκουπιδι η υπανθρωπο αλλα βαζοντας τον εαυτο μου στη θεση ενος ανθρωπου που μπορει να τραβολογιεται επειδη καποιος συμπεριφερεται λαθος θυμωνω !!!!!!!

υ.γ.ευτυχως καταλαβαινεις την υπερβολη σε αυτα που λεω....αλλοι παλι δεν....το :a022: τους.

TROOPER
02/04/2007, 10:34
Εγω δεν ειπα να σταματησεις στο φαναρι και να του πεις μπραβο...

Αλλο αυτο και αλλο να δεις καποιον που επεσε απο την οποιαδηποτε μαλακια μονος του,και να τον προσπερασεις σαν σκουληκι...
:nono: :nono: :nono: :nono:

εγω αυτο θα κανω.

επιλογη μου.

υ.γ.να ξεκαθαρισω οτι αν ημουνα εγω ο μαλακας περιμενω ακριβως την ιδια συμπεριφορα !!!!!!!δεν αλλαζει κατι επειδη ειμαι εγω !!!!!!!!!!

Μικρή Λουλού
02/04/2007, 11:29
εγω αυτο θα κανω.

εγω ο μαλακας !!!!!!!!!

επειδη ειμαι εγω !!!!!!!!!!

ρε γμτ...το λατρευω το κοπι πεστ!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δε μου λετε,θα παει καμμια φορα στις διαμαχες ή θ'αρχισετε τα γλυκολογα..???:lol:

mob rules
02/04/2007, 11:54
Δυστυχώς δεν έχω Intarnet στο σπίτι για να μπορώ να παρακολουθώ τις εξελήξεις τα ΣΚ!

Άρα λοιπόν γι' αυτό εξαφανίστικα!

Θα πω άλλη μια φορά την τοποθέτησή μου πάνω στο θέμα και ελπίζω αυτή τη φορά να την καταλάβει κάποιος!!!!

Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει με την μηχανή του! Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι σωστό. Αν κάποιος θέλει να αναπτήξει τις οδηγηκές του ικανότητες, υπάρχουν οι πίστες. για όσους σούζες, έντο και πλαγιολισθίαεις, τα κάνουν στο δρόμο, είναι κάγκουρες! Αν γούσταρα να είμαι θα τα έκανα. και ίσως να έχω λίγο καγκουριλίκι μέσα μου! μερικοί ξέρουν τις μ@λ@κίες τις δικές μου πάνω στο τιμόνι!

όσο για αυτούς που κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο, από όσους γνωρίζω από κοντά, κανείς δεν κωλώνει να μιλήσει όπως μίλησε μέχρι τώρα και από κοντά!!!! Μη μιλάνε μερικοί χωρίς να γνωρίζουν! mod rules αποφάσισε πότε κάνεις πλάκα και πότε μιλάς σοβαρά γιατί τα έχεις μπερδέψει λίγο! Όσο για το "δεν κρατάω κακίες" αυτό και μόνο μου δείχνει άτομο, που πυροβολεί δεξιά αριστερά, πετάει το όπλο και μετά φωνάζει "μη με χρυπήσετε, είμαι άοπλος":lol:

Κάπου αναφέρθηκε επίσεις ότι είμαι αντίθετη με όλα αυτά γιατί δεν ξέρω να τα κάνω! Ε όχι! Δεν είναι αυτός ο λόγος. Κι αν κάποια στιγμή κάτσω να ασχοληθώ και να τα μάθω, θα πρέπει να έχω χρόνο, να πηγαίνω σε πίστα και μετά......... ίσως να ξεκινήσω και αγωνιστικά! Στο δρόμο όμως δεν χρειάζεται να οδηγώ ακόμα πιο επικύνδινα (κάποιοι ξέρουν γιατί το λέω!!!:smokin: )

Κάντε ό,τι θέλετε με την μηχανή σας! Αλλά μην περιμένετε και επιβράβευση!!!!

Πίστα σου 'ρχομαι!!!!

αντε παλι...ολα τα παραπανω ειναι ΣΩΣΤΑ που λες,εκτως απο ενα,το "καλα να παθει"!
ρε συ μαιρα,εδω πατας ενα σκυλι και στεναχωριεσε(και μην μου πεις οτι το σκυλι δεν εχει το απετουμενο μυαλο...στο κατω-κατω ας προσεχε:lol: :lol: )δεν θα στεναχωριθεις με τον ανθρωπο?

μαιρα δεν εχω μπερδεψει τιποτα,με ολους κανω πλακα,εκτως απο τον τρουπερ!!!
αφου ετσι ειμαι...δεν κραταω κακια σε κανεναν,εκτως αν περασει τα ορια!!!(διαβασε καλητερα σε πιον απευθηνετε εκεινη η απαντηση)
οσο για τους πυροβολισμους κλπ.δεν το σχολιαζω...

ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙΣ!!!σωστα μηλας,δεν ξερεις ακομα...οταν θα κατσεις να ασχοληθεις θα μαθεις!!!αρα δεν ξερεις!!!!:D :D

TROOPER
02/04/2007, 12:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
ρε γμτ...το λατρευω το κοπι πεστ!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δε μου λετε,θα παει καμμια φορα στις διαμαχες ή θ'αρχισετε τα γλυκολογα..???:lol:

μα τι μλκς :lol: :lol: :lol:

λουλουκο θα ρθεις το βραδυ???

υ.γ.ασε ρε μλκ να γινει τζερτζελο...περιμενω να μπει αο αφρο να γελασουμε:lol: :lol: :lol:

TROOPER
02/04/2007, 12:02
με ολους κανω πλακα,εκτως απο τον τρουπερ!!!

η αβασταχτη αισθηση της σοβαροτητας...!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mob rules
02/04/2007, 12:03

:a46: :a46: :a46: :a46: :a10:

TROOPER
02/04/2007, 12:27
αντε παλι...ολα τα παραπανω ειναι ΣΩΣΤΑ που λες,εκτως απο ενα,το "καλα να παθει"!
ρε συ μαιρα,εδω πατας ενα σκυλι και στεναχωριεσε(και μην μου πεις οτι το σκυλι δεν εχει το απετουμενο μυαλο...στο κατω-κατω ας προσεχε:lol: :lol: )δεν θα στεναχωριθεις με τον ανθρωπο?

εχεις πατησει ποτε σου σκυλο???

αν τρακαρεις μαζι του θα πεσεις.

και πιστεψε με αν πεσεις πρωτα θα δεις τον εαυτο σου, μετα τη μηχανη σου και τελευταια το σκυλο και αυτο γιατι και αυτο το κακομοιρο ειναι ζωο.αν τωρα οι ανθρωποι συμπεριφερονται σα ζωα τους αξιζει αναλογη αντιμετωπιση.

εκτος βεβαια αν εννοεις να πατησεις το σκυλο με το ποδι σου...εκει παω πασο:lol: :lol: :lol:

mob rules
02/04/2007, 12:47
εχεις πατησει ποτε σου σκυλο???

αν τρακαρεις μαζι του θα πεσεις.

και πιστεψε με αν πεσεις πρωτα θα δεις τον εαυτο σου, μετα τη μηχανη σου και τελευταια το σκυλο και αυτο γιατι και αυτο το κακομοιρο ειναι ζωο.αν τωρα οι ανθρωποι συμπεριφερονται σα ζωα τους αξιζει αναλογη αντιμετωπιση.

εκτος βεβαια αν εννοεις να πατησεις το σκυλο με το ποδι σου...εκει παω πασο:lol: :lol: :lol:
εχω πατησει και με μηχανακι 2 φορες και με αυ/το 1φορα.:sad:
με μηχανακι οταν σαβουριαστηκα οντως νευριασα πολυ με τον κοπριτη αλλα δεν χτυπησα καθολου,ομως τα φερια απο το μηχανακι εγιναν...:bawl: και μετα που μου περασαν τα νευρα ομως το λυπηθηκα το σκυλι!
την δευτερη πατησα ενα κουταβι,το οποιο το λυπηθηκα πολυ..το πηγα στον κτηνιατρο γιατι ειχε σπασει το ποδι του και μετα το...κρατησα:D :D
με το αυ/το βασικα λυπηθηκα τα 250? που εδωσα στον μαστορα,οφου δεν ειχε μεινει κατι απο το σκυλι για να λυπηθω!!!:sad:

αν τωρα οι ανθρωποι συμπεριφερονται σα ζωα τους αξιζει αναλογη αντιμετωπιση.

οχι!!!πως να το κανουμε!!!
αν καποιος πεσει απο σουζα και του ανοιξει το κεφαλι στα δυο τι θα σκεφτεις "καλα να παθεις"???

TROOPER
02/04/2007, 13:16
με μηχανακι οταν σαβουριαστηκα οντως νευριασα πολυ με τον κοπριτη αλλα δεν χτυπησα καθολου,ομως τα φερια απο το μηχανακι εγιναν...:bawl: και μετα που μου περασαν τα νευρα ομως το λυπηθηκα το σκυλι!
την δευτερη πατησα ενα κουταβι,το οποιο το λυπηθηκα πολυ..το πηγα στον κτηνιατρο γιατι ειχε σπασει το ποδι του και μετα το...κρατησα:D :D
με το αυ/το βασικα λυπηθηκα τα 250? που εδωσα στον μαστορα,οφου δεν ειχε μεινει κατι απο το σκυλι για να λυπηθω!!!:sad:

αν καποιος πεσει απο σουζα και του ανοιξει το κεφαλι στα δυο τι θα σκεφτεις "καλα να παθεις"???

αρα με το ζωο ασχοληθηκες τη φορα που δεν επαθες τπτ.και ασχοληθηκες μαζι του επειδη ειναι αμυαλο.ποσα καντηλια θα κατεβαζες στη γιαγια που σου πεταγεται δε μας λες ομως.

και οσο για την ερωτηση σου....

ναι!!!
καλα να παθεις θα σκεφτω!!!!!
γιατι δε λες να καταλαβεις οτι οι σουζες,μπατιλικια,εντο κλπ ειναι επικυνδινη οδηγηση?και γιατι δεν αντιλαμβανεσαι οτι απο επικυνδινη οδηγηση κινδυνευει ο φιλος σου,η κοπελα σου,εσυ???

πχ.εγω κανω σουζα πεφτω και εσυ με βοηθας.οκ επιλογη σου.
πρεπει να πεσω πανω σε ανθρωπο δλδ για να αρχισεις να με βριζεις???
δλδ μονο αμα χτυπησει καποιος ειναι εγκλημα???ε ακου τοτε μια λογικη:κοκκινο φαναρι.δεν ερχεται κανεις αρα το περναω.δε τρεχει τπτ!!!!

ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ,ΤΑ ΣΤΟΠ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΚ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!!!!!

ΓΑΜΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ (οχι του κοκ) ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ !!!!!!!!!!!!!

Ε ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ !!!!!!!!!!!!
ΤΕΡΜΑ!!!!!!!!!!!!
ΑΣ ΨΟΦΗΣΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ !!!!!!!!!!!!!!:a12:

Nostra
02/04/2007, 13:22

από τι ρε συ?

από έλλειψη γλυκοζης στους μυες του δεξιού τρικέφαλου?

TROOPER
02/04/2007, 13:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
από τι ρε συ?

ρε μλκ με εχει ζαλισει ολο το σ/κ ο μικρος.
πιασε απο την 6 σελιδα και μετα και δες...!

Maira
02/04/2007, 13:30

Αν κάνει σούζα και ανοίξει το κεφάλι του στα δύο, ναι "καλά να πάθει!'

και για να μη λέμε λόγια του αέρα, είχα πολύ καλό φίλο, ο οποίος την ώρα που έκανε σούζα, του πετάχτικε ένας παππούς από στοπ. 6 μήνες στο κρεβάτι! Μλκας ο παππούς, αλλά ρε φιλαράκι, αν είχες και τις δυο ρόδες κάτω θα πάταγες ένα φρένο! δε θα βρισκόσουν με τον ένα τροχό μέσα στο παρμπρίζ και με σπασμένα κι εγώ δεν ξέρω πόσα κόκκαλα!

Α ναι, γούσταρε να κάνει σούζες! Και νομίζω ότι συνεχίζει! Ακόμα τον βρίζω! και θα τον βρίζω για όσο τις κάνει! Αν οι άνθρωποι συμπεριφέρονται σαν ζώα, όχι δεν πρέπει να τους συμπεριφερόμασται όπως στα ζώα! Πρέπει να τους συμπεριφερόμαστε ακόμα χειρότερα! Γιατί είναι άνθρωποι (έχουν λογική!)

σούζα/έντο/κλπ εκτος πίστας= μ@λ@κία!!! και δε πα να λέτε!

:a019:

Maira
02/04/2007, 13:33
από τι ρε συ?

:a5: :a5: :a5: :a5:

T.R.E
02/04/2007, 13:43

Καλα αντε,για την σουζα θα συμφωνησω,ειναι επικινδυνη....αλλα μην τα βαζουμε ολα στο ιδιο καζανι...

Αλλο το rolling endo,που μπορει να ειναι επικινδυνο,και αλλο το στατικο,εκει δεν πειραζεις κανεναν...:nono: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

Και κανα ψιλοburnout στο φαναρι δεν ενοχλει περισσοτερο απο τα διχρονα....:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

Αρα ενταξει ειμαστε...ε,ενταξει,για να κανουμε και καμια σουζα πρεπει να παμε Σερρες αλλα δεν γαμιεται,σιγα....:eyepop: :eyepop: :eyepop:

-Ελα μ@λακα πηγα πιστα...
-Πως σου φανηκε?
Α,σουζες στη ευθεια εκανα μονο...Πολυ πιστα μενει ρε'συ μετα την ευθεια,βαρεθηκα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
02/04/2007, 13:51
Καλα αντε,για την σουζα θα συμφωνησω,ειναι επικινδυνη....αλλα μην τα βαζουμε ολα στο ιδιο καζανι...

Αλλο το rolling endo,που μπορει να ειναι επικινδυνο,και αλλο το στατικο,εκει δεν πειραζεις κανεναν...:nono: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

Και κανα ψιλοburnout στο φαναρι δεν ενοχλει περισσοτερο απο τα διχρονα....:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

Αρα ενταξει ειμαστε...ε,ενταξει,για να κανουμε και καμια σουζα πρεπει να παμε Σερρες αλλα δεν γαμιεται,σιγα....:eyepop: :eyepop: :eyepop:

-Ελα μ@λακα πηγα πιστα...
-Πως σου φανηκε?
Α,σουζες στη ευθεια εκανα μονο...Πολυ πιστα μενει ρε'συ μετα την ευθεια,βαρεθηκα...:rotflmao:

ε τι να λεμε τωρα???

να εξηγησουμε τα περι εντο?????

μα ειμαστε τελειως :a24:

mob rules
02/04/2007, 13:58
αρα με το ζωο ασχοληθηκες τη φορα που δεν επαθες τπτ.και ασχοληθηκες μαζι του επειδη ειναι αμυαλο.ποσα καντηλια θα κατεβαζες στη γιαγια που σου πεταγεται δε μας λες ομως.

και οσο για την ερωτηση σου....

ναι!!!
καλα να παθεις θα σκεφτω!!!!!
γιατι δε λες να καταλαβεις οτι οι σουζες,μπατιλικια,εντο κλπ ειναι επικυνδινη οδηγηση?και γιατι δεν αντιλαμβανεσαι οτι απο επικυνδινη οδηγηση κινδυνευει ο φιλος σου,η κοπελα σου,εσυ???

πχ.εγω κανω σουζα πεφτω και εσυ με βοηθας.οκ επιλογη σου.
πρεπει να πεσω πανω σε ανθρωπο δλδ για να αρχισεις να με βριζεις???
δλδ μονο αμα χτυπησει καποιος ειναι εγκλημα???ε ακου τοτε μια λογικη:κοκκινο φαναρι.δεν ερχεται κανεις αρα το περναω.δε τρεχει τπτ!!!!

ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ,ΤΑ ΣΤΟΠ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΚ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!!!!!

ΓΑΜΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ (οχι του κοκ) ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ !!!!!!!!!!!!!

Ε ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ !!!!!!!!!!!!
ΤΕΡΜΑ!!!!!!!!!!!!
αν χτυπησω ομως την γιαγια (χτυπα ξυλο)δεν θα της πω "καλα να παθες"και και θα φυγω λεγοντας στον εαυτο μου οτι ειναι ζωο που πεταχτηκε μπροστα μου!!!
ποτε,μα ποτε δεν ειπα οτι οι σουζες και τα υπολοιπα κολπα ειναι σωστα!(διαβασε προηγουμενα ποστ μου)
την μονη αντιπαραθεση που εχω με την μαιρα (και με εσενα)ειναι στον τροπο που θα αντιμετωπιζε μια τετοια κατασταση!!!
αν πεσεις παννω σε ανθρωπο δεν θα βρισω κανεναν,θα κοιταξω να βοηθσω οποιον εχει χτυπισει!αν πεσει καποιος επανω μου δεν ξερω πως θα αντιδρασω!!(γιατι δεν μου εχει τυχει ποτε αυτο)
ο τροπος που σκεφτεστε ειναι σωστος(δηλ ταιριαζει με τον δικο μου)ο τροπος αντιδρασης ειναι αυτος που αλλαζει!!

mob rules
02/04/2007, 14:00
ρε μλκ με εχει ζαλισει ολο το σ/κ ο μικρος.
πιασε απο την 6 σελιδα και μετα και δες...!
κοιτα ΑΝ θες απαντας,δεν σε βαζω με το ζορι!!

mob rules
02/04/2007, 14:04
Αν κάνει σούζα και ανοίξει το κεφάλι του στα δύο, ναι "καλά να πάθει!'

και για να μη λέμε λόγια του αέρα, είχα πολύ καλό φίλο, ο οποίος την ώρα που έκανε σούζα, του πετάχτικε ένας παππούς από στοπ. 6 μήνες στο κρεβάτι! Μλκας ο παππούς, αλλά ρε φιλαράκι, αν είχες και τις δυο ρόδες κάτω θα πάταγες ένα φρένο! δε θα βρισκόσουν με τον ένα τροχό μέσα στο παρμπρίζ και με σπασμένα κι εγώ δεν ξέρω πόσα κόκκαλα!

Α ναι, γούσταρε να κάνει σούζες! Και νομίζω ότι συνεχίζει! Ακόμα τον βρίζω! και θα τον βρίζω για όσο τις κάνει! Αν οι άνθρωποι συμπεριφέρονται σαν ζώα, όχι δεν πρέπει να τους συμπεριφερόμασται όπως στα ζώα! Πρέπει να τους συμπεριφερόμαστε ακόμα χειρότερα! Γιατί είναι άνθρωποι (έχουν λογική!)

:a019:

δυο ερωτισεις θα σου κανω!!
1)σου εχει σκασει ποτε ανθρωποςμπροστα σου με το κεφαλι ανοιγμενο στα δυο???
2)στον φιλο σου εισουν μπροστα???

TROOPER
02/04/2007, 14:05
κοιτα ΑΝ θες απαντας,δεν σε βαζω με το ζορι!!

σωστο!

Nostra
02/04/2007, 14:07

να απαντήσω εγώ με μια ερώτηση?

αυτός δε σέβεται τη ζωή του (και των γύρω του)...

γιατί να σεβαστώ εγώ τον πόνο του και την ταλαιπωρία του?

TROOPER
02/04/2007, 14:07

1)ΝΑΙ (ειναι που δεν ξερεις και τι δουλεια κανω):winka:
2)επισης ναι.

afrotwin
02/04/2007, 14:10
ευτυχως που δεν ειμαι εξυπνος για να καταλαβω οτι το γαμησι το θες μονο εσυ που πεταγεσε σαν πορδη!!!καληνυχτα και σε εσενα!!:

ti ine touto to klaparxidi re sis ke ine ke se ilikia pou exi perasi gia psito?
gia na ton fao ton malaka prepi na ton vrazo 5 meres me ena karo mirodika 8a mas xalasi to stomaxi leme...

Maira
02/04/2007, 14:11

1) Ναιπ!
2)όχι την ώρα που έγινε αλλά πήγα πριν το ασθενοφόρο!

Αλλά και πάλι, και σούζα και ακράνοτος?????????

Ε τότε............................................................................................ ...."καλά να πάθει!'

και επειδή μάλλον με έχεις παρεξηγήσει, δεν λέω ότι δεν θα σταμάταγα, ότι δεν θα έπερνα το 166 ή ό,τι άλλο, απλά..................................."καλά να πάθει!"

mob rules
02/04/2007, 14:12
να απαντήσω εγώ με μια ερώτηση?

αυτός δε σέβεται τη ζωή του (και των γύρω του)...

γιατί να σεβαστώ εγώ τον πόνο του και την ταλαιπωρία του?
γιατι εισαι ανθρωπος!:)

Nostra
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
gia na ton fao ton malaka prepi na ton vrazo 5 meres me ena karo mirodika 8a mas xalasi to stomaxi leme...

βρε, βρε, κακώς τον πυροσβέστη του φόρουμ... :wave2: :wave2: :wave2:

'ντάξει trooper άραξε τώρα... αναλαμβάνει άλλος ...

:lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

afrotwin

tora den exis dikio malaka esi ke an ise malakas leme....

TROOPER
02/04/2007, 14:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

it s show time !!!!!!!!!!!

Nostra
02/04/2007, 14:14
γιατι εισαι ανθρωπος!:)

ναι, για εμένα αυτός είναι άνθρωπος...

εγώ (και τα παιδιά μου) γι' αυτόν όμως δε θεωρούμαστε άνθρωποι από τη στιγμή που με τις καγγουριές απειλεί τη ζωή μου και των γύρω μου...

afrotwin
02/04/2007, 14:14

εδω μεσα ειμαστε ολοι γνωστοι.

ego pios ime?:look: :look:

afrotwin
02/04/2007, 14:15

re xorta sas exo pi oti malakes den troo pia afti kanoun a8ritika exoun toksines...
:rotflmao: :rotflmao: