PDA

View Full Version : Zitas.....souza.......KAΠAKI.....!!!!!!!

Σελίδες : 1 2 [3]

TROOPER
02/04/2007, 14:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
ego pios ime?:look: :look:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ο ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΙΚΑ ΡΕ !!!!

:lol: :lol: :lol:

afrotwin
02/04/2007, 14:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
:a013: :a013: :a013:
den pernv tipota sta sobara,giati an ta eperna...:

agapite file malaka eleonora
se parakaloume gonatisti na ta paris sovara
min mas xalas tin ikanopioisi
ke ladono tsampa tin kani leme ...

mob rules
02/04/2007, 14:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
1)ΝΑΙ (ειναι που δεν ξερεις και τι δουλεια κανω):winka:
2)επισης ναι.

:wave2:

τι δουλεια κανεις?

TROOPER
02/04/2007, 14:20
τι δουλεια κανεις?

της εφοριας εισαι????:lol: :lol: :lol:

μιλα με τον κυριο απο πανω και θα σου απαντησω οταν τελειωσετε.

afrotwin
02/04/2007, 14:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
ρε γμτ...το λατρευω το κοπι πεστ!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δε μου λετε,θα παει καμμια φορα στις διαμαχες ή θ'αρχισετε τα γλυκολογα..???:lol:

kala moro mou molis ida tin mikri loulou kitaksa stixia ke se vrika pantos kseris na travas tin prosoxi sta gamata atoma leme...

ti kani mikrouli gamo to kerato sou
pou ise re malaka?
8a anevis simera sto mpourdelodelear na gamoido8oume?

mob rules
02/04/2007, 14:25
ti ine touto to klaparxidi re sis ke ine ke se ilikia pou exi perasi gia psito?
gia na ton fao ton malaka prepi na ton vrazo 5 meres me ena karo mirodika 8a mas xalasi to stomaxi leme...

χαχα ρε συ..αν στο προφιλ σου η ηλικια σου ειναι πραγματικη,τοτε βρασε με 5 μερες με πολλα μυρωδικα,αλλα παρε καλη κολα για την μασελα σου!!!:lol: :lol: :lol:

afrotwin
02/04/2007, 14:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
βρε, βρε, κακώς τον πυροσβέστη του φόρουμ... :wave2: :wave2: :wave2:

'ντάξει trooper άραξε τώρα... αναλαμβάνει άλλος ...

giati re ti analave o kologliftis arxeou filosofou?
to tsiraki tou malaka ti ine o an8ropas ti ine to zoumi tou?

i tou klano ara iparxo itane?
:look:

TROOPER
02/04/2007, 14:28
giati re ti analave o kologliftis arxeou filosofou?
to tsiraki tou malaka ti ine o an8ropas ti ine to zoumi tou?

i tou klano ara iparxo itane?
:look:

μιλα ρε στον mob και ασε με εμενα.

εγω αλλωστε ειμαι απο τα ανω σεκλανα και δεν ξερω απο αυτα!!!:lol: :lol: :lol: :lol:

mob rules
02/04/2007, 14:28
ναι, για εμένα αυτός είναι άνθρωπος...

εγώ (και τα παιδιά μου) γι' αυτόν όμως δε θεωρούμαστε άνθρωποι από τη στιγμή που με τις καγγουριές απειλεί τη ζωή μου και των γύρω μου...

με το να διξεις αδιαφορια για τον συναθρωπο σου,αυτο αυτοματος σε μειωνει σαν ανθρωπο(ασε που θα το εχω και τυψεις)

Nostra
02/04/2007, 14:32
με το να διξεις αδιαφορια για τον συναθρωπο σου,αυτο αυτοματος σε μειωνει σαν ανθρωπο(ασε που θα το εχω και τυψεις)
αδιαφορία? :nono: :nono: :nono:

παραδειγματισμός ? ναι...

το πάθημα, μάθημα δε λέει η ελληνική θυμοσοφία?

και στην τελική ποιος πληρώνει τους φόρους για την υγεία, την αστυνομία, και το ταμείο ανεργίας που θα τον βοηθήσουν ? Εγώ (και άλλοι φυσικά) ... Αρα θα τον πληρώνω κι από την τσέπη μου ...τον μαλάκα...

mob rules
02/04/2007, 14:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
1) Ναιπ!
2)όχι την ώρα που έγινε αλλά πήγα πριν το ασθενοφόρο!

Αλλά και πάλι, και σούζα και ακράνοτος?????????

Ε τότε............................................................................................ ...."καλά να πάθει!'

και επειδή μάλλον με έχεις παρεξηγήσει, δεν λέω ότι δεν θα σταμάταγα, ότι δεν θα έπερνα το 166 ή ό,τι άλλο, απλά..................................."καλά να πάθει!"

δεν σε εχω παρεξηγησει,εσυ δεν μας εδωσες να καταλαβουμε!!!
ποια ηταν τα αισθηματα σου (οταν ειδες τον ανθρ.μπρωστα σου)???

mob rules
02/04/2007, 14:37

και στην τελική ποιος πληρώνει τους φόρους για την υγεία, την αστυνομία, και το ταμείο ανεργίας που θα τον βοηθήσουν ? Εγώ (και άλλοι φυσικά) ... Αρα θα τον πληρώνω κι από την τσέπη μου ...τον μαλάκα...

σωστος..αλλα τι εννωεις παραδειγματισμος?

afrotwin
02/04/2007, 14:39
χαχα ρε συ..αν στο προφιλ σου η ηλικια σου ειναι πραγματικη,τοτε βρασε με 5 μερες με πολλα μυρωδικα,αλλα παρε καλη κολα για την μασελα σου!!!:

agapiti likra kilota me liomeno panaki selas (to kentriko panaki stin kilota etsi legete gia na ma8enis oso mporis) pou apo tin f8ora erxete se epafi to likra me ta eves8ita edioxila ke ta gemozi spiria ke fagoura leme

an isoun eton 14 ke ena donti na ixa 8a se kataferna min anisixis

ala apo tis endiksis epipoleotitas logo neoterou tis ilikias sou fenete oti ise efkoli lia ke xoris endiaferon gia peretero diaskedasi

mipos 8a mporouses na vris kati pio endiaferon na mas kentrisi perisotero outo soste na apeti8i kata ton viasmo sou na xrisimopioisoume smirigdalifi gia valvides (tin xontri fisika:winka: ) outo soste na megistopioisi tin akoustiki apolafsi tou gegonotos
mias ke exoume vare8i na viazoume mono

ena optikoakoustiko sistima megistopioi mexri na eper8i o koresmos ke se afto to idietero epipedo
ke na asxoli8oume me tin anevresi alou spoudeoterou simvanontos (iparxi tetia leksi re:look: ) tespa:uplate: pou 8a megistopioisi ek neou tis apolafstikes me8odous pou fisika aforoun ton viasti...

os ek toutou na episimano oti lagos piperi etrive kako tis kefalis tou
pou stin diki mas periptosi metafrazete i kefali me to kolotripidion tou ke ektenestera tin katastrofi tou sfiktira ke me tin voi8ia tis sigkekrimenis alifis ke ton enterikon tixomaton osonoupo...

8a mas ekanes lipon tin xari na sinexizes

ke na kseris oti eksiperetoume ke kat ikon

me ena pink sto IP sou vriskoume provider me tin ora ke imerominia sindesis vriskoume apo pou sindeese ke se episkeptomaste gia peretero sisfiksis ton sxeseon metaksi kolotripidas sou ke melon moto....

na ise kala o 8eos na se evlogi
ka8os ke tis psoles mas
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

mob rules
02/04/2007, 14:44
agapite file malaka eleonora
se parakaloume gonatisti na ta paris sovara
min mas xalas tin ikanopioisi
ke ladono tsampa tin kani leme ...
1) δεν σε εβρισα!!!
2)πιθανων να μπηκες μονο για να βρισεις
3)μην παρακαλεις γονατιστος,γιατι ντραιπωμαι!!
4)πια κανη της μυτης σου???

T.R.E
02/04/2007, 14:45

Ειστε επιεικως ακυροι...πιανετε ενα θεμα και το ξεφτιλιζετε απ'ολες τις μεριες,βρισκετε καθε πιθανη και απιθανη δικαιολογια-επιχειρημα για να υποστηριξετε μια αποψη εμφανως λαθος...

Και ρωταω:Βλεπεις καποιον ενω πινει σε μια ταβερνα να παθαινει εμφραγμα? Τον αφηνεις αβοηθητο?Καλα να παθει ετσι δεν ειναι?

1)Στα @ρχιδια μας αφου πινει-τρωει κρεας-καπνιζει αρα ηθελε και τα'παθε...
2)Πωπω μαλακια,καλυτερα να πεθανει να μην πληρωνουμε και εμμεσα νοσηλεια απο τους φορους...
3)Παλι καλα δεν λες,ενα ανθρωπος που δεν εχει αυτοσεβασμο και κανει κακο στους αλλους (καπνιζει και αναπνεουμε τον καπνο ολοι μας) λιγοτερος...

@AFROTWIN: tsokanati giati kanei kako ston prostati na menoyn ta xontradia...

Nostra
02/04/2007, 14:48
1) δεν σε εβρισα!!!

μην ανησυχείς για το βρίσιμο...

δούλευε οικοδομή παλιά... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=37686) και του έχει μείνει

:lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Nostra
02/04/2007, 14:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Ειστε επιεικως ακυροι...πιανετε ενα θεμα και το ξεφτιλιζετε απ'ολες τις μεριες,βρισκετε καθε πιθανη και απιθανη δικαιολογια-επιχειρημα για να υποστηριξετε μια αποψη εμφανως λαθος...

Και ρωταω:Βλεπεις καποιον ενω πινει σε μια ταβερνα να παθαινει εμφραγμα? Τον αφηνεις αβοηθητο?Καλα να παθει ετσι δεν ειναι?

1)Στα @ρχιδια μας αφου πινει-τρωει κρεας-καπνιζει αρα ηθελε και τα'παθε...
2)Πωπω μαλακια,καλυτερα να πεθανει να μην πληρωνουμε και εμμεσα νοσηλεια απο τους φορους...
3)Παλι καλα δεν λες,ενα ανθρωπος που δεν εχει αυτοσεβασμο και κανει κακο στους αλλους (καπνιζει και αναπνεουμε τον καπνο ολοι μας) λιγοτερος...
γιατί το γενικεύεις?

μιλάμε για συγκεκριμένο θέμα...

οι εξαγωγές συμπερασμάτων του τύπου, ο αστυνομικός όργανο, το μπουζούκι όργανο άρα ο αστυνομικός= μπουζούκι δεν πολυστέκει σε Online συζητήσεις...

T.R.E
02/04/2007, 14:51

Ενω αν πεσει στην πιστα δεν τον πληρωνεις,τον πληρωνεις η πιστα?

Η αστυνομια υπαρχει και για αλλους λογους,και θα συνεχισει να υπαρχει ακομα και αν δεν πεφτει κανενας...

Για να μπει καποιος στο ταμειο ανεργιας πρεπει να ειναι ανεργος,η αναρωτικη αδεια ανευ αποδοχων δεν θεωρειται ανεργια...

Αν οι φοροι που πληρωναμε πηγαιναν στην υγεια θα ειχαμε καθε γειτονια το δικο της νοσοκομειο....

mob rules
02/04/2007, 14:52
agapiti likra kilota me liomeno panaki selas (to kentriko panaki stin kilota etsi legete gia na ma8enis oso mporis) pou apo tin f8ora erxete se epafi to likra me ta eves8ita edioxila ke ta gemozi spiria ke fagoura leme

an isoun eton 14 ke ena donti na ixa 8a se kataferna min anisixis

ala apo tis endiksis epipoleotitas logo neoterou tis ilikias sou fenete oti ise efkoli lia ke xoris endiaferon gia peretero diaskedasi

mipos 8a mporouses na vris kati pio endiaferon na mas kentrisi perisotero outo soste na apeti8i kata ton viasmo sou na xrisimopioisoume smirigdalifi gia valvides (tin xontri fisika:winka: ) outo soste na megistopioisi tin akoustiki apolafsi tou gegonotos
mias ke exoume vare8i na viazoume mono

ena optikoakoustiko sistima megistopioi mexri na eper8i o koresmos ke se afto to idietero epipedo
ke na asxoli8oume me tin anevresi alou spoudeoterou simvanontos (iparxi tetia leksi re:look: ) tespa:uplate: pou 8a megistopioisi ek neou tis apolafstikes me8odous pou fisika aforoun ton viasti...

os ek toutou na episimano oti lagos piperi etrive kako tis kefalis tou
pou stin diki mas periptosi metafrazete i kefali me to kolotripidion tou ke ektenestera tin katastrofi tou sfiktira ke me tin voi8ia tis sigkekrimenis alifis ke ton enterikon tixomaton osonoupo...

8a mas ekanes lipon tin xari na sinexizes

ke na kseris oti eksiperetoume ke kat ikon

me ena pink sto IP sou vriskoume provider me tin ora ke imerominia sindesis vriskoume apo pou sindeese ke se episkeptomaste gia peretero sisfiksis ton sxeseon metaksi kolotripidas sou ke melon moto....

ka8os ke tis psoles mas
βασικα γραφω που μενω!
ε ρε αυτες οι αδηγιες χρησεως των κλισματων τι κανουν:lol: :lol: :lol:

T.R.E
02/04/2007, 14:56
γιατί το γενικεύεις?

μιλάμε για συγκεκριμένο θέμα...

οι εξαγωγές συμπερασμάτων του τύπου, ο αστυνομικός όργανο, το μπουζούκι όργανο άρα ο αστυνομικός= μπουζούκι δεν πολυστέκει σε Online συζητήσεις...

Το γενικευω γιατι εδω μιλατε για σταση ζωης,οχι μονο πως συμπεριφερομαστε σε καποιον που τυχαινει να χρειαζεται την βοηθεια μας μετα απο πτωση...

Επειδη μιλησατε για ατομα που δεν εχουν σεβασμο ως προς τον εαυτο τους και τους γυρω τους το γενικευσα,και απλα πηρα αφορμη απο το παραδειγμα-νοοτροπια που εγραψες και σαφως συμμεριζονται και αλλοι,γι'αυτο και ο πληθυντικος....

Maira
02/04/2007, 14:56
δεν σε εχω παρεξηγησει,εσυ δεν μας εδωσες να καταλαβουμε!!!
ποια ηταν τα αισθηματα σου (οταν ειδες τον ανθρ.μπρωστα σου)???

Ποιόν από τους δύο??????

:confused: :confused: :confused:

mob rules
02/04/2007, 14:58
Ποιόν από τους δύο??????

:confused: :confused: :confused:

αυτον που εσκασε μπροστα σου!!

T.R.E
02/04/2007, 14:59
Επειδη βλεπω οτι υπαρχει διαθεση να γ@μηθει ο Διας με τις μ@λακιες που λεγονται,σταματαω...

Ας λειτουργειτε οπως σας φωτισει εκεινη την στιγμη,αν πεσω ας με βοηθησει καποιος την ωρα που θα το χρειαστω (αν δεν νιωσει οτι απειλειται το συμπαν απ'την παρουσια μου,οτι γι'αυτο θα πληρωσει τα μαλλιοκεφαλα του στην ευφορια :confused: :confused:, οτι,οτι,οτι) και μετα ας μου πει καλα να παθω...:wave2:

afrotwin
02/04/2007, 15:01
1) δεν σε εβρισα!!!
3)μην παρακαλεις γονατιστος,γιατι ντραιπωμαι!!
4)πια κανη της μυτης σου???

ego se evrisa ke 8a se vriso ki alo ke oso kanis ton eksipno anamesa se an8ropous pou elenxoun tin iparksi sou
pou oti ise eksartate apo aftous pou ise to ikonomiko poutanaki tous olo ke pios vlakas fenese ke ginese

oti foras sto poulame emis
oti exis sto poulame emis
oti goustaris sto parexoume emis
to stil sou sto poulame emis
tis mixanes pou kavalas stis plasaroume emis
oli i zoi sou apo to pou 8a kimi8is ti 8a fas ti 8a exispos 8a zis plasarete apo mas
file vlima

ke enoo oti emis tis ilikias mou sou ta poulame se elenxoume se kanoume oti 8eloume
ke otan ta vazis mazi mas ta vazis me tin iparksi sou

an sou kovi ligo
katse ke skepsou

ke ma8e na sevese ton eafto sou

ke na ferese ligo kalitera

giati to an 8a katargi8is eksartate apo mas

esi den ise se 8esi na kanis oute ipodiksis oute na elenxis tipota

ise ipoxirio ke afto mpori na paraminis stin ipolipi zoi sou

mexri tote mas xriazese gia na vgazoume lefta apo alo ena 8ima
pou nomizi oti ine ksexoristos:lol:
eksipnoteros ikanoteros ke ales pipes

emis den kanoume tsampoukades prokaloume anoitous gia diaskedasi
pote den 8a er8is antimetopos me afto pou 8a se katargisi

den elenxis to pexnidi
mono na xanis mporis

gia afto exis mia efkeria na koularis

sou filo glika ta kolomeria:wave2:

marine521
02/04/2007, 15:03
ka8os ke tis psoles mas

Τσ τσ τσ τι τρόποι... Αίσχος :eek: :eek:

Καμία Σοβαρότης....Τι να σου πω εσένα ρε φίλε...

Εχεις καταντήσει γραφικός :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Maira
02/04/2007, 15:03
αυτον που εσκασε μπροστα σου!!

Αυτόν τον είδα ξάπλα στην άσφαλτο, πεζός που πήγε να διασχίσει την Καβάλας στο ύψος της γέφυρας της Θηβών, από το πουθενά! Καβαλόντας μπαριέρες! Τον πέτυχε φορτηγάκι που δεν πρόλαβε να σταματήσει!

Πρώτη σκέψη: "Ο κακόμοιρος ο οδηγός, τι έχει να τραβήξει τώρα γιατί του άλλου του κ....σε να περάσει χύμα στο κύμα!"

Δεύτερη σκέψη: "και άντε να πείσεις και τους δικούς του ότι δεν έφταιγε!"

ΟΚ???

Nostra
02/04/2007, 15:04
Το γενικευω γιατι εδω μιλατε για σταση ζωης,πως συμπεριφερομαστε σε καποιον που τυχαινει να χρειαζεται την βοηθεια μας μετα απο πτωση...

Επειδη μιλησατε για ατομα που δεν εχουν σεβασμο ως προς τον εαυτο τους και τους γυρω τους το γενικευσα,και απλα πηρα αφορμη απο το παραδειγμα-νοοτροπια που εγραψες και σαφως συμμεριζονται και αλλοι,γι'αυτο και ο πληθυντικος....

άκουσε (ή μάλλον διάβασε...)

αν περνώντας από τη βούτα ή τα λιμανάκια δω κάνα τουμπανιασμένο τροχοφόρο κομμάτια στη μέση του δρόμου και τον οδηγό του (προφανώς γκαζοφονέα εν μέσω αστικής κίνησης) διαμελισμένο αυτό για το οποίο ίσως γκρινιάξω είναι μη κολλήσει το τζάμπα αίμα του στην αλυσίδα μου και προκαλέσει κάνα πρόβλημα στη μηχανή μου...

(ακούγεται άκαρδο αλλά έτσι είναι)

για οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο σε ανάγκη ακολουθείται το ρητό, καλύτερα η δεξιά χείρα να μη γνωρίζει τί ποιεί η αριστερή...

(για να προλάβω τα μειδιάματα, λογοπαίγνιο για την χρήση της χείρας ή της χήρας ξέρω να κάνω κι εγώ αλλά προς στιγμήν γράφω σοβαρά)

afrotwin
02/04/2007, 15:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από marine521
Τσ τσ τσ τι τρόποι... Αίσχος :
Καμία Σοβαρότης....Τι να σου πω εσένα ρε φίλε...
Εχεις καταντήσει γραφικός :

grafikos xaraktiras?:look:

pos leme timesroman?:hypnotize

re reno ise sigouros?
mipos i8eles na pis kati alo?

ke gia na exoume kali rotiksi pou ise re sinagride?
8a se dioume kana day naoum?
:rotflmao: :rotflmao:

T.R.E
02/04/2007, 15:16
άκουσε (ή μάλλον διάβασε...)

αν περνώντας από τη βούτα ή τα λιμανάκια δω κάνα τουμπανιασμένο τροχοφόρο κομμάτια στη μέση του δρόμου και τον οδηγό του (προφανώς γκαζοφονέα εν μέσω αστικής κίνησης) διαμελισμένο αυτό για το οποίο ίσως γκρινιάξω είναι μη κολλήσει το τζάμπα αίμα του στην αλυσίδα μου και προκαλέσει κάνα πρόβλημα στη μηχανή μου...

(ακούγεται άκαρδο αλλά έτσι είναι)

Δεν νομιζω να εκανα λογοπαιγνια οταν καποιος μου απαντουσε σοβαρα...

Μπορεις να γινεις οσο ακαρδος θες,δεν με συγκινει πλεον τιποτα ουτε μου προκαλει εκπληξη η αδιαφορια των συνανθρωπων μου προς εμενα...

Οπως εσυ βλεπεις "ρατσιστικα" τον οδηγο τουμπανιασμενου 4τροχου,ετσι σε βλεπει και εσενα καποιος που δεν εχει καβαλησει ποτε του διτροχο και σε βλεπει ξαπλα,φταις δε φταις...

Για τον ταξιτζη θα εισαι παντα ο ενοχλητικος που περναει αναμεσα απ'τα αμαξια,(απαγορευεται) και αν αλλαξει λωριδα χωρις φλας και σου την κοπανησει,στ@ αρχιδια του γιατι εσυ φταις που παρανομεις...

Μπορω να σου βρω και εγω πολλα παραδειγματα αντιστοιχα που ισως να μην τα εχεις σκεφτει....

Τελοσπαντων,η κυνικοτητα ειναι αποψη και αυτη και δεν αλλαζει...

mob rules
02/04/2007, 15:17
ego se evrisa ke 8a se vriso ki alo ke oso kanis ton eksipno anamesa se an8ropous pou elenxoun tin iparksi sou
pou oti ise eksartate apo aftous pou ise to ikonomiko poutanaki tous olo ke pios vlakas fenese ke ginese

oti foras sto poulame emis
oti exis sto poulame emis
oti goustaris sto parexoume emis
to stil sou sto poulame emis
tis mixanes pou kavalas stis plasaroume emis
oli i zoi sou apo to pou 8a kimi8is ti 8a fas ti 8a exispos 8a zis plasarete apo mas
file vlima

ke enoo oti emis tis ilikias mou sou ta poulame se elenxoume se kanoume oti 8eloume
ke otan ta vazis mazi mas ta vazis me tin iparksi sou

an sou kovi ligo
katse ke skepsou

ke ma8e na sevese ton eafto sou

ke na ferese ligo kalitera

giati to an 8a katargi8is eksartate apo mas

esi den ise se 8esi na kanis oute ipodiksis oute na elenxis tipota

ise ipoxirio ke afto mpori na paraminis stin ipolipi zoi sou

mexri tote mas xriazese gia na vgazoume lefta apo alo ena 8ima
pou nomizi oti ine ksexoristos:lol:
eksipnoteros ikanoteros ke ales pipes

emis den kanoume tsampoukades prokaloume anoitous gia diaskedasi
pote den 8a er8is antimetopos me afto pou 8a se katargisi

den elenxis to pexnidi
mono na xanis mporis

gia afto exis mia efkeria na koularis

sou filo glika ta kolomeria:wave2:
κοιτα να δεις πως εχει το πραγμα
1)οικομικα πουτανακια ειμαστε ολοι!!(ανεξαρτητος ηλικιας)
2)σεβομαι τον εαυτο μου αλλα ΚΑΙ τους συνανθρωπους μου!
3)δεν πιστευω οτι ειμαι ξεχωριστος,ουτε ικανοτερος,ουτε το επαιξα ποτε!!!
4)τι σχεση εχουν αυτα με την σουζα???:look:
5)δεν μπορω να σου απαγορεψω να βριζεις,αλλα ουτε και εσυ μπορεις να με αναγκασεις να σου απανταω!

afrotwin
02/04/2007, 15:17
ego na sas po ama exo gineka piso ke pao na ekserevniso ton esoteriko tis kosmo
den pana exoun pesi 125 mixanes
den stamatao leme

ektos ke an kapia pesmeni ine pio omorfi apo aftin pou kouvalao....

afrotwin
02/04/2007, 15:20
κοιτα να δεις πως εχει το πραγμα
1)οικομικα πουτανακια ειμαστε ολοι!!(ανεξαρτητος ηλικιας)
2)σεβομαι τον εαυτο μου αλλα ΚΑΙ τους συνανθρωπους μου!
3)δεν πιστευω οτι ειμαι ξεχωριστος,ουτε ικανοτερος,ουτε το επαιξα ποτε!!!
4)τι σχεση εχουν αυτα με την σουζα???:look:
5)δεν μπορω να σου απαγορεψω να βριζεις,αλλα ουτε και εσυ μπορεις να με αναγκασεις να σου απανταω!

re malaka trooper mia xara ine to pedi giati me evales na to petsokopso

lipon file mou exis ena post na ksexesis tou agapito filo trooper
pou epidi ine katoteris piotitas genikos apo sena

anemikse ton 8eo se ipotapes sindialages tou

rixtou ta leme

ala prosekse mia mono etsi

pola filia

ke na mou filisis ke tis kotes:wave2:

mob rules
02/04/2007, 15:20

Μπορεις να γινεις οσο ακαρδος θες,δεν με συγκινει πλεον τιποτα ουτε μου προκαλει εκπληξη η αδιαφορια των συνανθρωπων μου προς εμενα...

Οπως εσυ βλεπεις "ρατσιστικα" τον οδηγο τουμπανιασμενου 4τροχου,ετσι σε βλεπει και εσενα καποιος που δεν εχει καβαλησει ποτε του διτροχο και σε βλεπει ξαπλα,φταις δε φταις...

Για τον ταξιτζη θα εισαι παντα ο ενοχλητικος που περναει αναμεσα απ'τα αμαξια,(απαγορευεται) και αν αλλαξει λωριδα χωρις φλας και σου την κοπανησει,στ@ αρχιδια του γιατι εσυ φταις που παρανομεις...

Μπορω να σου βρω και εγω πολλα παραδειγματα αντιστοιχα που ισως να μην τα εχεις σκεφτει....

+1000:beer:

marine521
02/04/2007, 15:21
grafikos xaraktiras?:look:

pos leme timesroman?:hypnotize

re reno ise sigouros?
mipos i8eles na pis kati alo?

ke gia na exoume kali rotiksi pou ise re sinagride?
8a se dioume kana day naoum?

και Bold είσαι και Italic είσαι και αμα γουστάρεις τα λέμε και από κοντά ( Τώρα δουλεύω Βουλιαγμένης) 300 μέτρα μακριά από την Αλίμου...

Και για να έχετε και μία καλή απάντηση μαζί με την ερώτηση.... ακόμα σε περιμένω στην Οστρια...:lol: :lol: :lol: ...πορνόγερε

T.R.E
02/04/2007, 15:21
ego na sas po ama exo gineka piso ke pao na ekserevniso ton esoteriko tis kosmo
den pana exoun pesi 125 mixanes
den stamatao leme

ektos ke an kapia pesmeni ine pio omorfi apo aftin pou kouvalao....

Για να φτασεις να βιαζεις οτι κινειται στα ονειρα σου και να ξυπνας με βρεγμενο βρακακι,μαλλον στραπατσαρισμενη γκομενα και αιμοφυρτη θα ειναι πιο ομορφη απ'αυτες που κουβαλας....:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Nostra
02/04/2007, 15:22

είδες που συνεχίζεις να γενικεύεις?

εγώ δεν είπα για 4τροχα, είπα για τροχοφόρα...

επίσης δεν είπα ότι κρίνω εκ των υστέρων ή από περιγραφές άλλων, πρέπει να δω για να πιστέψω ... αλλά για να διαμελιστεί ένα σώμα και ένα όχημα συνήθως φταίει και ο οδηγός του είτε παθητικά είτε ενεργητικά...

όντως η κυνικότητα είναι άποψη και συνήθως την αποκτάς εκτός μαντριού...

afrotwin
02/04/2007, 15:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από marine521
και Bold είσαι και Italic είσαι και αμα γουστάρεις τα λέμε και από κοντά ( Τώρα δουλεύω Βουλιαγμένης) 300 μέτρα μακριά από την Αλίμου...

Και για να έχετε και μία καλή απάντηση μαζί με την ερώτηση.... ακόμα σε περιμένω στην Οστρια...:lol: :lol: :lol: ...πορνόγερε

a!!!! kati ipane sto CNN 8a er8o to sintomotero
pola filia
ke ama ine gia glosofila min fas skordalia pali....

afrotwin
02/04/2007, 15:34
Για να φτασεις να βιαζεις οτι κινειται στα ονειρα σου και να ξυπνας με βρεγμενο βρακακι,μαλλον στραπατσαρισμενη γκομενα και αιμοφυρτη θα ειναι πιο ομορφη απ'αυτες που κουβαλας....:

kitakse glikia mou
epidi ise makria nomizis oti se perni..
ela delear to vradi na ta pis stin idia... na kopsoume antidrasis\

i 8es na stin fero eki?
8a dis pou 8a isxisi to rito merikes fores kalitera na masas para na milas file ek tou makro8en
ego pantos ke mono stin idea se lipame:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

se vlepo idi me simpa8ia

T.R.E
02/04/2007, 15:34
είδες που συνεχίζεις να γενικεύεις?

εγώ δεν είπα για 4τροχα, είπα για τροχοφόρα...

επίσης δεν είπα ότι κρίνω εκ των υστέρων ή από περιγραφές άλλων, πρέπει να δω για να πιστέψω ... αλλά για να διαμελιστεί ένα σώμα και ένα όχημα συνήθως φταίει και ο οδηγός του είτε παθητικά είτε ενεργητικά...

όντως η κυνικότητα είναι άποψη και συνήθως την αποκτάς εκτός μαντριού...

Δεν γενικευσα,εφερα συγκεκριμενο παραδειγμα...Η γενικευση ειναι πολυ ευκολη και απλη...

Και ξαναλεω:

Οταν εσυ περνας (μηπως δεν το κανεις; ) αναμεσα απο σταματημενα ή κινουμενα αυτοκινητα και καποιος ανοιξει την πορτα και σε πεταξει κατω,και επειτα σε περασουν απο πανω καμια 10αρια SUV και σε διαμελισουν...? Πως σου φαινεται αυτο?ουτοπικο? γιατι εγω μια χαρα το βλεπω να συμβαινει καθημερινα....

Αν το κανεις εισαι μεγαλο @ρχιδι και καλα να παθεις που λερωσες τα αυτοκινητα τοσου κοσμακη με το αιμα σου,και να αναρτησουν τα κομματακια σου για παραδειγματισμο σε καθε φαναρι ωστε να μην τα κανουν και οι υπολοιποι...

(Δεν αναφερομαι σε εσενα προσωπικα,γενικα το λεω)...

Γενικευση ειναι: Ολοι οι καγκουρες παθαινουν αυτο που τους αξιζει...

Οι μηχανες ειναι σκοτωστρες....

κλπ ομορφα που ακουγονται κατα καιρους...

mob rules
02/04/2007, 15:36
Αυτόν τον είδα ξάπλα στην άσφαλτο, πεζός που πήγε να διασχίσει την Καβάλας στο ύψος της γέφυρας της Θηβών, από το πουθενά! Καβαλόντας μπαριέρες! Τον πέτυχε φορτηγάκι που δεν πρόλαβε να σταματήσει!

Πρώτη σκέψη: "Ο κακόμοιρος ο οδηγός, τι έχει να τραβήξει τώρα γιατί του άλλου του κ....σε να περάσει χύμα στο κύμα!"

Δεύτερη σκέψη: "και άντε να πείσεις και τους δικούς του ότι δεν έφταιγε!"

ΟΚ???

το ποιος εφταιγε ειναι αλλο θεμα,τα αισθηματα σου δεν περιεγραψες!!!
να σου πω εγω...αυτη η φαση(αν την πετυχες την ωρα που εγινε)θα την θυμασαι ακομα!!
θα ειπες"μα καλα τι σκεφτοταν ο ανθρωπος που περασε ετσι"και θα ησουν στεναχορεμενη(σοκαρισμενη)για κανα 3αρι μερες!σε καμια περιπτωση δεν ειπες καλα να παθει!!!:)

T.R.E
02/04/2007, 15:46
kitakse glikia mou
epidi ise makria nomizis oti se perni..
ela delear to vradi na ta pis stin idia... na kopsoume antidrasis\

i 8es na stin fero eki?
8a dis pou 8a isxisi to rito merikes fores kalitera na masas para na milas file ek tou makro8en
ego pantos ke mono stin idea se lipame:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

se vlepo idi me simpa8ia

Μπορεις να μου την στειλεις με κοκκινο φιογκακι σαν δωρακι.....:lol:

Και τις φατσουλες που γελανε οταν λες κατι σοβαρα να μην τις βαζεις για να εχεις δικαιολογια μετα...:wave2:

Αλλα ετσι ειναι...οταν σε περιμενει η αυλη σου να βγεις και κανεις δηλωσεις.......

Και να δωσεις νοημα στην μιζερη ζωη τους......

Πρεπει να πεις κατι ανταξιο των προσδοκιων τους.....:a024: :a024:

Οπως θες....θα ερθω και δελεαρ και οπου γουσταρεις.......να σ'ακουσω και απο κοντα,αλλα φροντισε να μην εισαι κοπια του Ψινακη...γλυκια μου....:lol: :wave2:

Nostra
02/04/2007, 15:48
Αλλα ετσι ειναι...οταν σε περιμενει η αυλη σου να βγεις και κανεις δηλωσεις.......

λάθος προσέγγιση αγαπητέ...

afrotwin
02/04/2007, 15:51
lipon 8a to po mia fora

afto pou mas kratai or8ious stin asfalto
ine mia poli lepti logiki

pou vasizete se apolita logikes sinepies
opos aftis tis ma8isis ke tis gnosis

ke oxi tis imima8ias pou prokali ala diafora apotelesmata
lan8asmena kata vasi gia tin kini logiki
ke tin logiki simperiforas odigisis

ena klisimo ton mation gia 2-3 defterolepta ine arketa na mas aferesoun aftin tin logiki pou mas kratai zontanous stin asfalto

o opiosdipote prokali i iperektimai odigika
ine anoitos kiriolektika

ke mono an mas dimiourgisi provlima 8a katalavi poso ili8ios ine
ke poso den eprepe na es8anete etsi

8a eprepe omos na min katargoume ke tin neaniki energia ke 8elisi me eksorkismous ke ala sinafi
ala na iparxi dinatotita na ektononete na morfonete se idikous xorous odigisis opos pistes na erxete anodina se epafi me ton kindino gia na ma8eni na simperiferete sosta sto odiko diktio pou ine gia olous

ai xestite:wave2:

T.R.E
02/04/2007, 15:52
λάθος προσέγγιση αγαπητέ... '

Εγω ετσι το βλεπω γιατι σε τετοια θεματα ειμαι κυνικος και δεν αλλαζω...

(ακουγεται ακαρδο αλλα ετσι ειναι)...

Nostra
02/04/2007, 15:54
'

Εγω ετσι το βλεπω γιατι σε τετοια θεματα ειμαι κυνικος και δεν αλλαζω...

(ακουγεται ακαρδο αλλα ετσι ειναι)...

πουθενά δεν είπα ότι δεν αλλάζω

επίσης πουθενά δε σε ειρωνεύτηκα

:wave2: :wave2:

afrotwin
02/04/2007, 15:56
Μπορεις να μου την στειλεις με κοκκινο φιογκακι σαν δωρακι.....:lol:

Και τις φατσουλες που γελανε οταν λες κατι σοβαρα να μην τις βαζεις για να εχεις δικαιολογια μετα...:wave2:

Οπως θες....θα ερθω και δελεαρ και οπου γουσταρεις.......να σ'ακουσω και απο κοντα,αλλα φροντισε να μην εισαι κοπια του Ψινακη...γλυκια μου....:lol: :wave2:

exete plaka meriki
agapi mou na er8is se parakalo ego den ime mono ton entiposeon
ego stin filaki ema8a poles texnikes den ime san kati psaftomagkes edo pou lene ala ke enooun alo

re malaka trooper la8os an8ropo me evales na koloxeriaso
aftos ine to arxidi tis ipo8esis...:rotflmao:

file mou se pirazi na se gamao ke na gelao?
den ta leo astia apla ime geladeros
ine ena alon proson pou exo ektos tis ipolipis ktinodias pou me diepi...

lipon ti legame
a ne ise proklitikos tora ala 8a valis ta klamata ke esi sto iposxome
ego den ime mono diktiologa mia dokimi 8a se pisi

ke na mou pis pou ise giati kseris emis stin psirou exoume pola kone:lol:
mipos stilo tipota dikous mou apo tin perioxi sou

ke na sou po ti akrivos 8elis?
ftani ena soultan meremet i 8elis ke kapsimo mixanis ke lipa?

T.R.E
02/04/2007, 15:57
πουθενά δεν είπα ότι δεν αλλάζω

επίσης πουθενά δε σε ειρωνεύτηκα

:wave2: :wave2:

Εχεις δικιο,στο παρον θεμα δεν με ειρωνευτηκες,οποτε το παιρνω πισω το σχολιο της παρενθεσης και ζητω και συγνωμη....:sick:

Maira
02/04/2007, 16:09
το ποιος εφταιγε ειναι αλλο θεμα,τα αισθηματα σου δεν περιεγραψες!!!
να σου πω εγω...αυτη η φαση(αν την πετυχες την ωρα που εγινε)θα την θυμασαι ακομα!!
θα ειπες"μα καλα τι σκεφτοταν ο ανθρωπος που περασε ετσι"και θα ησουν στεναχορεμενη(σοκαρισμενη)για κανα 3αρι μερες!σε καμια περιπτωση δεν ειπες καλα να παθει!!!:)

Σου είπα τις δύο πρώτες μου σκέψεις!

μέτα πήρε η μπάλα όλους τους πεζούς που περνάνε αέρα πατέρα τους δρόμους! Ε και ναι, τα θελε και τα 'παθε!!!!

:look: :look: :alien: :look: :look:

T.R.E
02/04/2007, 16:10
exete plaka meriki
agapi mou na er8is se parakalo ego den ime mono ton entiposeon
ego stin filaki ema8a poles texnikes den ime san kati psaftomagkes edo pou lene ala ke enooun alo

re malaka trooper la8os an8ropo me evales na koloxeriaso
aftos ine to arxidi tis ipo8esis...:rotflmao:

file mou se pirazi na se gamao ke na gelao?
den ta leo astia apla ime geladeros
ine ena alon proson pou exo ektos tis ipolipis ktinodias pou me diepi...

lipon ti legame
a ne ise proklitikos tora ala 8a valis ta klamata ke esi sto iposxome
ego den ime mono diktiologa mia dokimi 8a se pisi

ke na mou pis pou ise giati kseris emis stin psirou exoume pola kone:lol:
mipos stilo tipota dikous mou apo tin perioxi sou

ke na sou po ti akrivos 8elis?
ftani ena soultan meremet i 8elis ke kapsimo mixanis ke lipa?

Οχι δεν εισαι μονο των εντυπωσεων...σε πιστευω οτι στην φυλακα θα σε διδαξανε καλα τις τεχνικες...πως το λενε,θα τις ξερεις απο πρωτο χερι..... :a2: :a13:

Στην Σαντορινη ειμαι,στειλε κανεναν δικο σου με γαρυφαλλο στο πετο για να τον ξεχωρισω...:rotflmao:

Δεν θελω τιποτα....απλα μια φορα με τσαντισες και μιας δεν εχω και τι να κανω αλλο σημερα ειπα να σε κουρτισω λιγο να γελασω με τις μαλακιες σου....:lol:

Καλα το πας,δωσε στο λαο σου τροφη....:eyepop: :wave2:

afrotwin
02/04/2007, 16:16
Οχι δεν εισαι μονο των εντυπωσεων...σε πιστευω οτι στην φυλακα θα σε διδαξανε καλα τις τεχνικες...πως το λενε,θα τις ξερεις απο πρωτο χερι..... :a2: :a13:

Στην Σαντορινη ειμαι,στειλε κανεναν δικο σου με γαρυφαλλο στο πετο για να τον ξεχωρισω...:rotflmao:

Δεν θελω τιποτα....απλα μια φορα με τσαντισες και μιας δεν εχω και τι να κανω αλλο σημερα ειπα να σε κουρτισω λιγο να γελασω με τις μαλακιες σου....:lol:

Καλα το πας,δωσε στο λαο σου τροφη....:eyepop: :wave2:

santorini diskola ta pragmata
na dis pion exoume eki ton vagkeli apo tin mesaria?
8a ton vro afton ine ksefanismenos ala 8a prospa8iso ...

elpizo na gelaso ke ego me tis malakies sou

ise mia glika...

afrotwin
02/04/2007, 16:22
lipon prepi na figo giati pinasa
na iste kala pedia na min malonete ke na trote olo to fagito sas gia na megalosete

giati ti ine i zoi mia prosmoni gia tin sintaksi ine

ke opios tin xasi ine atixos....

mob rules
02/04/2007, 18:31
Σου είπα τις δύο πρώτες μου σκέψεις!

μέτα πήρε η μπάλα όλους τους πεζούς που περνάνε αέρα πατέρα τους δρόμους! Ε και ναι, τα θελε και τα 'παθε!!!!

:look: :look: :alien: :look: :look:

:nono: :nono: :nono: :nono: στο χωριο μου λενε "ο θεος να τον συνχωρεσει"και οχι καλα να παθει!!!
και ενα να ξερεις...σεβασμος στουν νεκρους!!!!(αν πεθανε):mad:

Giorgos19
02/04/2007, 23:33
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Maira
03/04/2007, 08:51
:nono: :nono: :nono: :nono: στο χωριο μου λενε "ο θεος να τον συνχωρεσει"και οχι καλα να παθει!!!
και ενα να ξερεις...σεβασμος στουν νεκρους!!!!(αν πεθανε):mad:

Στο χωριό σου!!!!!

Στο δικό μου λένε: "Ο Θεός ας συγχωρέσει εμάς! Αυτός ό,τι πρόλαβε πρόλαβε!":look:

Όσο για τον σεβασμό........

Ρε φιλαράκι, μην τα περδεύουμε! Δεν πέρασα από πάνω τού, ούτε τον έβρισα!

Τους υπόλοιπους πήρε η μπάλα είπα!!!!

Δεν καταλαβαινώμαστε μου φαίνεται!!!!:cry: :cry: :cry:

mob rules
03/04/2007, 10:41
Στο χωριό σου!!!!!

Στο δικό μου λένε: "Ο Θεός ας συγχωρέσει εμάς! Αυτός ό,τι πρόλαβε πρόλαβε!":look:

Όσο για τον σεβασμό........

Ρε φιλαράκι, μην τα περδεύουμε! Δεν πέρασα από πάνω τού, ούτε τον έβρισα!

Τους υπόλοιπους πήρε η μπάλα είπα!!!!

Δεν καταλαβαινώμαστε μου φαίνεται!!!!:cry: :cry: :cry:

:eek: :eek: :eyepop:

ετσι λετε στο χωριο σου?
αν ελεγες ετσι κατω στα μεροι μου,το λιγοτερο να ετρωγες καμια πετρα στο κεφαλι!!:lol:
δεν ειναι οτι δεν καταλαβενομαστε,απλως δεν ειμαστε ολοι ιδιοι!!:rolleyes:

Maira
03/04/2007, 11:03
:eek: :eek: :eyepop:

ετσι λετε στο χωριο σου?
αν ελεγες ετσι κατω στα μεροι μου,το λιγοτερο να ετρωγες καμια πετρα στο κεφαλι!!:lol:
δεν ειναι οτι δεν καταλαβενομαστε,απλως δεν ειμαστε ολοι ιδιοι!!:rolleyes:

Γι' αυτό δε θα έρθω ποτέ στο χωριό σου!!!!! :lol: :rotflmao: :lol:

mob rules
03/04/2007, 11:09
Γι' αυτό δε θα έρθω ποτέ στο χωριό σου!!!!! :lol: :rotflmao: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :a013: :a10: :wave2:

DRUMMES!
05/04/2007, 23:34
Ενω αν πεσει στην πιστα δεν τον πληρωνεις,τον πληρωνεις η πιστα?

Η αστυνομια υπαρχει και για αλλους λογους,και θα συνεχισει να υπαρχει ακομα και αν δεν πεφτει κανενας...

Για να μπει καποιος στο ταμειο ανεργιας πρεπει να ειναι ανεργος,η αναρωτικη αδεια ανευ αποδοχων δεν θεωρειται ανεργια...

Αν οι φοροι που πληρωναμε πηγαιναν στην υγεια θα ειχαμε καθε γειτονια το δικο της νοσοκομειο....

GAMISESSSSSSS!!!!!!!!!!!PES TOUS KI ALLA!!!!!!!!!!!!!!!:a23: :a23: :a20: :a20:

mob rules
06/04/2007, 01:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από DRUMMES!
GAMISESSSSSSS!!!!!!!!!!!PES TOUS KI ALLA!!!!!!!!!!!!!!!:a23: :a23: :a20: :a20:

την απορρια σου την λυσαμε..κανε σουζες αμα θες,αλλα προσεξε μην πεσεις,γιατι τοτε......

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΘΕΙΣ!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

και αμα δεν σε σηκωσει κανεις,παρε τηλ.να ερθω εγω να σε σηκωσω!!:evil: :smokin:

TROOPER
07/04/2007, 11:46
την απορρια σου την λυσαμε..κανε σουζες αμα θες,αλλα προσεξε μην πεσεις,γιατι τοτε......

και αμα δεν σε σηκωσει κανεις,παρε τηλ.να ερθω εγω να σε σηκωσω!!:evil: :smokin:

λαθος συμπερασμα.

μην κανεις μαλακιες σε δημοσιο δρομο.φροντισε αν θες να κανεις μαλακιες, να τις κανεις σε ελεγχομενο περιβαλον.αλλιως οτιδηποτε και αν σου συμβει φταις και καλα να παθεις.

DRUMMES!
09/04/2007, 04:22

tHANKS MOB tha eisai sta ypopsi.................. :beer:

fantasou na perasei o trooper me ti maira k gw molis na exw faei soupidi apo souza(me 6kti:smokin: :smokin: ).................

tha me patisoune mpantilikwnontas me kiolas:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ypopsin paides plaka kanw..........)elpizw na me sikwsete.........:D )!!!!!!

mob rules
09/04/2007, 11:10
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από DRUMMES!
elpizw na me sikwsete.........:

χαχαχαχχααχ:lol: πλακα ειχε,το αλλο με τον τοτο το ξερεις?:lol:

fantasou na perasei o trooper me ti maira k gw molis na exw faei soupidi apo souza(me 6kti ).................
tha me patisoune mpantilikwnontas me kiolas

τωρα μηλας σωστα...:a013:
δεν πιστευω να μπατιλικοσουν,γιατι τοτε οτι λενε για σουζες κλπ δεν θα υσχιει!
αντε...το γλιτωσες το μπαντιλικι στην μαπα!!!:lol: :lol: :lol:

TROOPER
09/04/2007, 16:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από DRUMMES!
fantasou na perasei o trooper me ti maira k gw molis na exw faei soupidi apo souza(me 6kti:smokin: :smokin: ).................
tha me patisoune mpantilikwnontas me kiolas:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ypopsin paides plaka kanw..........)elpizw na me sikwsete.........:D )!!!!!!

παντιλικια δεν εχει.κατα τα αλλα αν σε δουμε περνωντας με την αλλη τη ζουρλη να πεφτεις απο σουζα ετοιμασου να σηκωθεις μονος σου.:wave2: εμεις θα γελαμε.

υ.γ.σταματα τα καραγκοζιλικια σε δημοσιο δρομο και οδηγα σαν ανθρωπος και θα σου φερθουμε οπως ακριβως θα θελαμε να μας φερθουνε σε αναλογη περιπτωση.