PDA

View Full Version : 1 ΝΕΚΡΟΣ - ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Σελίδες : 1 [2]

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
31/03/2007, 11:49
Δεν ξερω ποιος φταιει, δεν με ενδιαφερει, τους σιχαθηκα! και ξενερωσα.
Οταν κουβαλας στιλετα μια θα τους φας μια θα σε φανε.
ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ !!!

FestoNero
31/03/2007, 13:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
η τουλαχιστον με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ λιγοτερο ΑΝΑΝΔΡΟ και με περισσοτερο σεβασμο στη ζωη τη δικη τους και του αλλου.................οπως εδω!
http://www.youtube.com/watch?v=IpyxVpT0yKY&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=GnfpwW6sMkc

χωρις στιλετα και αλλα πουστριλικια αλλα σωμα με σωμα!

Οκέιιιιιιιιιι...
Αυτα, τα καναμε στο δημοτικο..
Τρελη ωριμοτητα σου λεω...
:rolleyes: :rolleyes:

giobazolias
31/03/2007, 17:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Οκέιιιιιιιιιι...
Αυτα, τα καναμε στο δημοτικο..
Τρελη ωριμοτητα σου λεω...
:rolleyes: :rolleyes:

μια χαρα υποκαταστατο για μια τοσο αρρωστημενη κατασταση ειναι αυτο..........

http://www.youtube.com/watch?v=Ipyx...ted&search=
http://www.youtube.com/watch?v=GnfpwW6sMkc

............εστω και αν ειναι ανωριμο!

ο σκυλος χορτατος και η πιτα ολοκληρη ειναι πολυτελεια!

LsKostas
31/03/2007, 21:02
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ
FOOTBALL FACTORY
GREEN STREET HOOLIGANS

Μην μπερδευετε την Αγγλια με την Ελλαδα.

Μεγαλα λογια και να ξεχναμε ευκολα...αληθινα περιστατικα κ οχι ταινιες.

Οποιος θελει να δει πως δουλευει το συστημα να τρεκαρει που ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ
(και μιλω για ΔΟΥΛΕΙΕΣ με ενσημα).

Αυτο επι του παροντος...

XR_125L
31/03/2007, 23:41
Μακρυα απο εμας :nono: :nono: :nono: :nono:

LsKostas
01/04/2007, 16:49
Καλό ταξίδι, Μιχάλη...
1/4/2007

Σπαρακτικές σκηνές εκτυλίχθηκαν χτες στο Γ΄ Νεκροταφείο της Νίκαιας όπου κηδεύτηκε ο νεαρός φίλαθλος του Παναθηναϊκού, Μιχάλης Φιλόπουλος. Ο άτυχος οπαδός του «τριφυλλιού» που έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη το απόγευμα στα επεισόδια της λεωφόρο Λαυρίου, οδηγήθηκε χθες στην τελευταία του κατοικία, παρουσία πλήθους κόσμου. Περισσότερα από 1.500 άτομα βρέθηκαν χθες το μεσημέρι στο κοιμητήριο της Νίκαιας και τίμησαν με αυτό τον τρόπο τον αδικοχαμένο φίλο τους.

Όλοι ανήμποροι να πιστέψουν το συμβάν, με σκυμμένα κεφάλια και δάκρυα στα μάτια. Ανάμεσά τους, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Παύλος Γιαννακόπουλος, αλλά και ο πρόεδρος του Εραιστέχνη, Θανάσης Γιαννακόπουλος, οι Κοκολάκης, Γεωργαντής, Βράχας, Πιστιόλης, Πλυττάς, Τσαφαράς, καθώς και οι αθλήτριες από το γυναικείο βόλεϊ Κρέσου, Μυλωνά, Σάκουλα και Ντουμιτρέσκου. Πολλά στεφάνια γέμισαν το μέρος, τα περισσότερα από συνδέσμους οπαδών του Παναθηναϊκού, ενώ ανάμεσα σε αυτά ήταν και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και οι υπόλοιποι συγγενείς του 22χρονου που δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι έχασαν τόσο πρόωρα τον γιο τους. Το σύνθημα «Τον ΠΑΟ μου τον αγαπώ και ποτέ δεν τον αφήνω» δόνησε την ατμόσφαιρα σαν μοιρολόι, λίγο πριν ολοκληρωθεί η νεκρώσιμη ακολουθία. Πολλοί φίλοι του Μιχάλη, συνδεσμίτες από τον Κολωνό, έμειναν πολλή ώρα πάνω από τον τάφο, άλλοι βουβοί και άλλοι μιλώντας του…

Να σημειωθεί ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού τελευταία φορά που βρέθηκαν μαζικά για να αποχαιρετήσουν ένα φίλο τους που έφυγε με αυτό τον τρόπο από τη ζωή, ήταν 13 χρόνια πριν, όταν και είχε δολοφονηθεί με μαχαίρι ο Γιώργος Καρνέζης μετά από αγώνα μπάσκετ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στη Γλυφάδα. Ευχή όλων να μη θρηνήσουν άλλα θύματα.

TROOPER
01/04/2007, 16:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Καλό ταξίδι, Μιχάλη...
1/4/2007

Σπαρακτικές σκηνές εκτυλίχθηκαν χτες στο Γ΄ Νεκροταφείο της Νίκαιας όπου κηδεύτηκε ο νεαρός φίλαθλος του Παναθηναϊκού, Μιχάλης Φιλόπουλος. Ο άτυχος οπαδός του «τριφυλλιού» που έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη το απόγευμα στα επεισόδια της λεωφόρο Λαυρίου, οδηγήθηκε χθες στην τελευταία του κατοικία, παρουσία πλήθους κόσμου. Περισσότερα από 1.500 άτομα βρέθηκαν χθες το μεσημέρι στο κοιμητήριο της Νίκαιας και τίμησαν με αυτό τον τρόπο τον αδικοχαμένο φίλο τους.

Όλοι ανήμποροι να πιστέψουν το συμβάν, με σκυμμένα κεφάλια και δάκρυα στα μάτια. Ανάμεσά τους, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Παύλος Γιαννακόπουλος, αλλά και ο πρόεδρος του Εραιστέχνη, Θανάσης Γιαννακόπουλος, οι Κοκολάκης, Γεωργαντής, Βράχας, Πιστιόλης, Πλυττάς, Τσαφαράς, καθώς και οι αθλήτριες από το γυναικείο βόλεϊ Κρέσου, Μυλωνά, Σάκουλα και Ντουμιτρέσκου. Πολλά στεφάνια γέμισαν το μέρος, τα περισσότερα από συνδέσμους οπαδών του Παναθηναϊκού, ενώ ανάμεσα σε αυτά ήταν και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και οι υπόλοιποι συγγενείς του 22χρονου που δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι έχασαν τόσο πρόωρα τον γιο τους. Το σύνθημα «Τον ΠΑΟ μου τον αγαπώ και ποτέ δεν τον αφήνω» δόνησε την ατμόσφαιρα σαν μοιρολόι, λίγο πριν ολοκληρωθεί η νεκρώσιμη ακολουθία. Πολλοί φίλοι του Μιχάλη, συνδεσμίτες από τον Κολωνό, έμειναν πολλή ώρα πάνω από τον τάφο, άλλοι βουβοί και άλλοι μιλώντας του…

Να σημειωθεί ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού τελευταία φορά που βρέθηκαν μαζικά για να αποχαιρετήσουν ένα φίλο τους που έφυγε με αυτό τον τρόπο από τη ζωή, ήταν 13 χρόνια πριν, όταν και είχε δολοφονηθεί με μαχαίρι ο Γιώργος Καρνέζης μετά από αγώνα μπάσκετ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στη Γλυφάδα. Ευχή όλων να μη θρηνήσουν άλλα θύματα.

μπραβο σε οσους τιμησαν ενα νεκρο (πλεον) αλλα εν δυναμι δολοφονο οσο ηταν στη ζωη!!!

ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ !!!!!!!!!!!!!!:yuck: :yuck: :yuck: :yuck:

giobazolias
01/04/2007, 20:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μπραβο σε οσους τιμησαν ενα νεκρο (πλεον) αλλα εν δυναμι δολοφονο οσο ηταν στη ζωη!!!

ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ !!!!!!!!!!!!!!:yuck: :yuck: :yuck: :yuck:

χμμμ

δηλαδη αν ηταν του ολυμπιακου οπαδος?
θα αντιδρουσες με τον ιδιο τροπο???????????

dammed_kittin
01/04/2007, 21:27
re trooper polu skliros den eisai?????????

min mou peis den exeis filous pou diakindineuoun ti zwi tous kathe mera me malakies??

ase osous ton kseran estw k ligo na stenaxwriountai!

min eisai toso akardos les kai eisai o teloios k ola einai polu maktria apo sena!!!!!!

k mena pou me xtupisan kala na pathw k autos pou EXASE TI ZWI TOY kala na pathei
wpa re athanate pws tin exeis dei etsi?
ti skata anthrwpos eisai?

MIAS K EIMAI MIKRI ENA PRAGMA MPORW NA PW!!!!!!!!!!!!!!!!!

OTI DINEIS PAIRNEIS!!!!!!!!!!!!!
(ektwsn an eisai pantremenos pou mallon dineis perissotera)

anyway xalarwse ligo giati tin exeis dei polu skliros kai den nomizw oti ta pisteueis!!!!!!!
se periptwsi omws pou ta pisteueis
ti na pw ! mallon se kakomathanm polu agori mou

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
01/04/2007, 22:14
ΡΕ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΜΑΘΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.

ΚΡΙΜΑ!!! ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΠΛΕΚΕΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΣΕ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ.

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΩ!!!

ΘΑ ΣΦΑΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ ΗΤΑΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΑΠΗΡΟΣ! ΑΝ ΖΟΥΣΕ
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΙΟΣ?!
Οτι και να ειχε κανει δεν επιτρεπεται αυτο!!!
Δεν νομιζω οτι πρεπει να ασχολουμαστε αλλο με το θεμα, γι αυτους ειναι τροπος ζωης ετσι ξυπνανε ετσι κοιμουντε, οσοι φτανουν σπιτι τους!!

giobazolias
01/04/2007, 22:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
ΡΕ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΜΑΘΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.

ΚΡΙΜΑ!!! ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΠΛΕΚΕΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΣΕ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ.

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΩ!!!

ΘΑ ΣΦΑΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ ΗΤΑΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΑΠΗΡΟΣ! ΑΝ ΖΟΥΣΕ
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΙΟΣ?!
Οτι και να ειχε κανει δεν επιτρεπεται αυτο!!!
Δεν νομιζω οτι πρεπει να ασχολουμαστε αλλο με το θεμα, γι αυτους ειναι τροπος ζωης ετσι ξυπνανε ετσι κοιμουντε, οσοι φτανουν σπιτι τους!!

σωστος!

TROOPER
02/04/2007, 00:29
χμμμ

δηλαδη αν ηταν του ολυμπιακου οπαδος?
θα αντιδρουσες με τον ιδιο τροπο???????????

το λιγοτερο με προσβαλει η λογικη σου !!!!!!

αλλα επειδη ρωτας θα σου απαντησω ευθεως.

ΝΑΙ !!!!!!!!!!!!!

ηταν αλλος 1 απο τους οσους πηγανε σε ραντεβου ξεκαθαρισματος λογαριασμων.αν δεν το χεις καταλαβει μιλαμε για 500 ατομα που δεν εχουν οσιο, ιερο, μπεσα.στα αρχιδια μου αν θα σφαχτουνε μεταξυ τους!!!!!!αυτο που δεν ανεχομαι ειναι τους μετα θανατον (στη κυριολεξια ομως) προφητες, τα κροκοδειλια δακρυα και τις δηλωσεις μεγαλου καναλιου ειδησεων οτι ολοι οσοι ηξεραν τον τυπο που μαχαιρωθηκε ειπαν τα καλυτερα λογια αλλα ολα δειχνουνε λεει οτι τον ψαχνανε οι γαυροι να τον καθαρισουν.ε δε γαμιομαστε....ενα ματσο φονιαδες ειναι και κυκλοφορουν αναμεσα μας!!!και σε τελικη σε τι διαφερουνε ολα αυτα τα αρχιδια (ζωντανα η νεκρα) απο τους νονους της νυχτας και τα ξεκαθαρισματα λογαριασμων???

ΑΗΔΙΑ !!!!!!!!!

TROOPER
02/04/2007, 00:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin
re trooper polu skliros den eisai?????????

min mou peis den exeis filous pou diakindineuoun ti zwi tous kathe mera me malakies??

ase osous ton kseran estw k ligo na stenaxwriountai!

min eisai toso akardos les kai eisai o teloios k ola einai polu maktria apo sena!!!!!!

k mena pou me xtupisan kala na pathw k autos pou EXASE TI ZWI TOY kala na pathei
wpa re athanate pws tin exeis dei etsi?
ti skata anthrwpos eisai?

MIAS K EIMAI MIKRI ENA PRAGMA MPORW NA PW!!!!!!!!!!!!!!!!!

OTI DINEIS PAIRNEIS!!!!!!!!!!!!!
(ektwsn an eisai pantremenos pou mallon dineis perissotera)

anyway xalarwse ligo giati tin exeis dei polu skliros kai den nomizw oti ta pisteueis!!!!!!!
se periptwsi omws pou ta pisteueis
ti na pw ! mallon se kakomathanm polu agori mou

δεν θεωρω τον εαυτο μου ουτε τελειο, ουτε απεθαντο.το πως την εχω δει ειναι λογαριασμος δικος μου.τα χω βρει με τη παρτη μου και σε οποιον αρεσουμε για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε.θες να πιστευεις οτι ειμαι σκατα ανθρωπος...κανενα προβλημα!αυτο ειμαι.για το ποιον εχουν κακομαθει δεν θα πιασουμε συζητηση και να εισαι σιγουρη οτι δεν θα δωσω λογοριασμο αν με καλομαθαν, αν με κακομαθαν, αν δε με μαθαν καθολου η ποσο με μαθαν εν παση περιπτωση.τωρα αν εσυ χαρακτηριζεις τον ρεαλισμο, σκληραδα....μαλλον αλλος ειναι ο κακομαθημενος.

blackbusa
02/04/2007, 01:02
Μην παρεξηγητε τον Trooper ρε παιδια.Αυτο πιστευει και αυτο λεει.Εδω νομιζω δεν ειμαστε να κατηγορουμε τους αλλους αλλα να λεμε της αποψεις μας....:a15:

ΥΓ Βασικα εινα ΠΟΛΥ ντομπρος οπως καταλαβα,αλλα εναι και ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΣ αρα δικαιολογητε....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
02/04/2007, 01:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Μην παρεξηγητε τον Trooper ρε παιδια.Αυτο πιστευει και αυτο λεει.Εδω νομιζω δεν ειμαστε να κατηγορουμε τους αλλους αλλα να λεμε της αποψεις μας....:a15:

ΥΓ Βασικα εινα ΠΟΛΥ ντομπρος οπως καταλαβα,αλλα εναι και ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΣ αρα δικαιολογητε....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τι peace ρε πανο???

πας να μας χαλασεις τη δουλεια???

εδω κανουμε τσαμπα ψυχοθεραπεια αστα τα παιδια να εκτονοθουνε.

:wave2:

blackbusa
02/04/2007, 01:26
τι peace ρε πανο???

πας να μας χαλασεις τη δουλεια???

εδω κανουμε τσαμπα ψυχοθεραπεια αστα τα παιδια να εκτονοθουνε.

ΟΥΠΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:

ΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΓΙΩΡΓΟ :a015: :a016: :a017: :a018: :a023: :a37: :a52:

TROOPER
02/04/2007, 01:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ΟΥΠΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:

ΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ:a015: :a016: :a017: :a018: :a023: :a37: :a52:

αααααααυτος εισαι !!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol:

giobazolias
02/04/2007, 02:04
το λιγοτερο με προσβαλει η λογικη σου !!!!!!

αλλα επειδη ρωτας θα σου απαντησω ευθεως.

ΝΑΙ !!!!!!!!!!!!!

ηταν αλλος 1 απο τους οσους πηγανε σε ραντεβου ξεκαθαρισματος λογαριασμων.αν δεν το χεις καταλαβει μιλαμε για 500 ατομα που δεν εχουν οσιο, ιερο, μπεσα.στα αρχιδια μου αν θα σφαχτουνε μεταξυ τους!!!!!!αυτο που δεν ανεχομαι ειναι τους μετα θανατον (στη κυριολεξια ομως) προφητες, τα κροκοδειλια δακρυα και τις δηλωσεις μεγαλου καναλιου ειδησεων οτι ολοι οσοι ηξεραν τον τυπο που μαχαιρωθηκε ειπαν τα καλυτερα λογια αλλα ολα δειχνουνε λεει οτι τον ψαχνανε οι γαυροι να τον καθαρισουν.ε δε γαμιομαστε....ενα ματσο φονιαδες ειναι και κυκλοφορουν αναμεσα μας!!!και σε τελικη σε τι διαφερουνε ολα αυτα τα αρχιδια (ζωντανα η νεκρα) απο τους νονους της νυχτας και τα ξεκαθαρισματα λογαριασμων???

ΑΗΔΙΑ !!!!!!!!!

λοιπον!!!!!!!!

στις 99,9% συμπλοκες των χουλιγκαν νεκροι δεν υπηρχαν(ισως και απο τυχη)

αρα η περιπτωση αυτη ειναι διαφορετικη!

ο εν δυναμη δολοφονος που λες εσυ και ειναι νεκρος, δεν εβαλε κανεναν κατω με αλλους 4 να τον μαχαιρωσει μεχρι θανατου, αν και μπορουσε περσι που οι βαζελοι πηραν τους γαυρους στο κυνηγι.
μην προσβαλλεσαι γιατι...........
αν σε ενοχλουν τοσο τα κροκοδειλια δακρυα πρεπει ΠΡΩΤΑ να βαλλεις κατα της ΠΑΕ που στηριζει και μισθωνει τους εν δυναμη δολοφονους, και μετα εκφραζει τη λυπη της............και μετα να τα χωσεις σε ολους τους αλλους!

αυτα τα αρχιδια (που λες) διαφερουν απ τους νονους της νυχτας γιατι ειναι θυματα μιας αρρωστημενης ιδεολογιας.

ακομα και η καζουρα, εχασε την ομορφια της!

οντως φιλε
ΑΗΔΙΑ

δεν σου δινω αδικο σε τιποτα απ οσα εχεις γραψει για 1 λογο...........
γιατι πιστευω πως η απεχθεια που εδειξες για τον νεκρο δεν ειναι αληθινη, αλλα ειναι μια ενδειξη αποστασιωποιησης σου απο το οπαδιλικι που καποτε μπορει να ησουν ενεργο μελος!

TROOPER
02/04/2007, 09:51
λοιπον!!!!!!!!

στις 99,9% συμπλοκες των χουλιγκαν νεκροι δεν υπηρχαν(ισως και απο τυχη)

αρα η περιπτωση αυτη ειναι διαφορετικη!

ο εν δυναμη δολοφονος που λες εσυ και ειναι νεκρος, δεν εβαλε κανεναν κατω με αλλους 4 να τον μαχαιρωσει μεχρι θανατου, αν και μπορουσε περσι που οι βαζελοι πηραν τους γαυρους στο κυνηγι.
μην προσβαλλεσαι γιατι...........
αν σε ενοχλουν τοσο τα κροκοδειλια δακρυα πρεπει ΠΡΩΤΑ να βαλλεις κατα της ΠΑΕ που στηριζει και μισθωνει τους εν δυναμη δολοφονους, και μετα εκφραζει τη λυπη της............και μετα να τα χωσεις σε ολους τους αλλους!

αυτα τα αρχιδια (που λες) διαφερουν απ τους νονους της νυχτας γιατι ειναι θυματα μιας αρρωστημενης ιδεολογιας.

ακομα και η καζουρα, εχασε την ομορφια της!

οντως φιλε
ΑΗΔΙΑ

δεν σου δινω αδικο σε τιποτα απ οσα εχεις γραψει για 1 λογο...........
γιατι πιστευω πως η απεχθεια που εδειξες για τον νεκρο δεν ειναι αληθινη, αλλα ειναι μια ενδειξη αποστασιωποιησης σου απο το οπαδιλικι που καποτε μπορει να ησουν ενεργο μελος!

να τα παρω 1-1.το οτι δεν υπηρχαν νεκροι δε μου λεει τπτ.θα μπορουσαν να υπαρχουν.η περιπτωση δεν ειναι διαφορετικη ειναι κριβως η ιδια απλα ετυχε να υπαρχει νεκρος.αυτο το επιχηρημα που λες οτι θα μπορουσε σε αλλη φαση να εχει κανει τα ιδια εμενα συγγνωμη κιολας αλλα μου φαινετε εντελως αστοχο!!!φιλε ΗΤΑΝΕ ΣΕ ΣΤΗΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ !!!!!!!!!!!και ποιος μου λεει οτι τα υπολοιπα αρχιδια με τις κοκκινες φανελες που πηγανε στο νοσοκομειο μαχαιρωμενα, δεν τα μαχαιρωσε ο συγκεκριμενος????
επισης προσβαλομαι γιατι το πως ενεργω ειναι κατι που προφανως δεν το ξερεις και δεν εισαι και υποχρεωμενος βεβαια.αλλα οταν κατα καιρους εγω λεω οτι απο τοτε που ο κοκαλης πηρε την ομαδα και ακολουθησε τις συγκεκριμενες μεθοδους σε ολα τα θεματα, εγω εχω παψει να πηγαινω στο γηπεδο, ακομα και φιλοι αλλων ομαδων με χαρακτηριζουνε ως αχαριστο !!!!και φυσικα αυτο που λεω δεν εχει καμια σχεση με τη καζουρα που κανουμε μεταξυ μας.κατα της παε ολυμπιακου βαλω λοιπον με την αποχη μου.σαν ατομο δεν ξερω αν μπορω να κανω κατι αλλο.αν εχεις καμια ιδεα....ακουω. κατα του παναθηναικου επισης (μονο κυριες δεν ειναι και εκει μεσα).

οσο για τη διαφορα αναμεσα σε χουλιγκανια και νονους.....ΚΑΜΙΑ.και οι νονοι αρρωστημενη ιδεολογια εχουν.αποδειξη οτι ειμαι ποιο δυνατος και τα ελεγχω ολα και ολους.

τελος να σε ενημερωσω οτι το συμπερασμα σου ειναι εντελως λαθος!!!!!!

ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΛΑΔΙ !!!!!!!!!!!!!!!ΔΛΔ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΥΤΟ...ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΟΥ????????

Ε ΟΧΙ !!!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!

.-

Nostra
02/04/2007, 11:17
για όσους με γνωρίζουν είτε διά ζώσης είτε διαδικτυακά νομίζω είναι περιττό να γράψω ότι συμφωνώ με τον trooper...

ξυπνήστε...

και για κάποιους που δηλώνουν οπαδοί ... :sad:

τη λέξη φίλαθλος προφανώς δεν τη γνωρίζουν...

οπαδοί είναι τα πρόβατα, αυτοί που η άποψή τους είναι αυτό που τους έχουν μάθει να πιστεύουν και να νομίζουν...

δική σας άποψη δεν έχετε? δική σας αναζήτηση δε μπορείτε να κάνετε? μασημένη τροφή σας ταΐζουν και την τρώτε και σε λίγα χρόνια θα είναι και χωνεμένη κιόλας...

καλό παιδί το παλικάρι που φάγανε, ε?

τον ήξερε και η dammed οπότε ας λυπηθούμε όλοι μαζί... και πάνω από τον τάφο του τραγουδάγανε τον ύμνο/σύνθημα/logo της ομάδας...

κι ήταν και τα ΠΑΕ/ΚΑΕ λαμόγια για φόρο τιμής...

και η οικογένεια τρώει τα σκατά του νεκρού όπως έτρωγε και τις μαλακίες του όσο ήταν ζωντανός...

και επειδή κάποιοι σεμνότυφοι και δεισιδαίμονες τρόμαξαν με τη φράση " ακόμα καλύτερα να λείψουν..." για σκεφτείτε το .. δεν εννοώ να πεθάνουν... είμαι πολύ ακριβολόγος (εκτός από απόλυτος και μαλάκας)...

αλλά η μόνη σχέση που έχει η κοινωνία μας/σας με τη λέξη "υγεία" (πνευματική ή μη) είναι το γνωστό 14όροφο κτίριο στα Σίδερα Χαλανδρίου...

TROOPER
02/04/2007, 12:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
για όσους με γνωρίζουν είτε διά ζώσης είτε διαδικτυακά νομίζω είναι περιττό να γράψω ότι συμφωνώ με τον trooper...

ξυπνήστε...

και για κάποιους που δηλώνουν οπαδοί ... :sad:

τη λέξη φίλαθλος προφανώς δεν τη γνωρίζουν...

οπαδοί είναι τα πρόβατα, αυτοί που η άποψή τους είναι αυτό που τους έχουν μάθει να πιστεύουν και να νομίζουν...

δική σας άποψη δεν έχετε? δική σας αναζήτηση δε μπορείτε να κάνετε? μασημένη τροφή σας ταΐζουν και την τρώτε και σε λίγα χρόνια θα είναι και χωνεμένη κιόλας...

καλό παιδί το παλικάρι που φάγανε, ε?

τον ήξερε και η dammed οπότε ας λυπηθούμε όλοι μαζί... και πάνω από τον τάφο του τραγουδάγανε τον ύμνο/σύνθημα/logo της ομάδας...

και η οικογένεια τρώει τα σκατά του νεκρού όπως έτρωγε και τις μαλακίες του όσο ήταν ζωντανός...

και επειδή κάποιοι σεμνότυφοι και δεισιδαίμονες τρόμαξαν με τη φράση " ακόμα καλύτερα να λείψουν..." για σκεφτείτε το .. δεν εννοώ να πεθάνουν... είμαι πολύ ακριβολόγος (εκτός από απόλυτος και μαλάκας)...

αλλά η μόνη σχέση που έχει η κοινωνία μας/σας με τη λέξη "υγεία" (πνευματική ή μη) είναι το γνωστό 14όροφο κτίριο στα Σίδερα Χαλανδρίου...

τουλαχιστον αποστομωτικος !!!!

:a23:

LsKostas
02/04/2007, 12:21

Σωστο!

Εξακολουθεις ομως να μην γνωριζεις πολλα πραγματα...

Ακουσε να δεις...
στραβωνω οταν με αποκαλουν "μηχανοβιο" γνωστοι μου (οχι φιλοι μου)
φυσικα ΚΑΙ διαφωνω οταν αυτο δεν εχει διαθεση χιουμορ...

με ΑΥΤΗΝ και ΜΟΝΟ την διαθεση, μπορει να ειμαι και οπαδος...

και ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ...

ΑΛΛΟ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ!!!

Και ας σταματησει εδω το topic...

TROOPER
02/04/2007, 12:29
Σωστο!

Εξακολουθεις ομως να μην γνωριζεις πολλα πραγματα...

Ακουσε να δεις...
στραβωνω οταν με αποκαλουν "μηχανοβιο" γνωστοι μου (οχι φιλοι μου)
φυσικα ΚΑΙ διαφωνω οταν αυτο δεν εχει διαθεση χιουμορ...

με ΑΥΤΗΝ και ΜΟΝΟ την διαθεση, μπορει να ειμαι και οπαδος...

και ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ...

ΑΛΛΟ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ!!!

Και ας σταματησει εδω το topic...

:confused: :confused: :confused:

πειραζει που δεν καταλαβα τπτ???αν θες το κανεις πιο λιανα κωστα???

iosif
02/04/2007, 12:40
ο χουλιγκανισμός είναι απλά έφραση της κοινωνικής βίας που υπάρχει ολόγυρά μας. από τα παιδικά παιχνίδια τύπου ακσιονμαν, της ταινίες, τις εξουσιαστικές σχέσεις. την βία που επικρατεί στην δουλειά, στον δρόμο, παντού.
απλά τα "παιδιά" βαριούνται. ζωή χωρίς σκοπό,ελπίδα και νόημα. δημιουργούνται λοιπόν ομάδες που αναζητούν εχθρούς οι οποίοι δίνουν και το πιστοποιητικό ανάγκης ύπαρξης.
απλά αυτές οι ομάδες άλλοτε είναι χουλιγκάνικες συμμορίες που αντιμετωπίζουν σαν εχθρό το ν οπαδό άλλης ομάδας, άλλοτε εθνικιστικές ομάδες που ανακαλύπτους τον εχθρό στον αλλοεθνή.

η κατάσταση ξέφυγε στα χουλιγκάνια όσο έχει ξεφύγει και σε όλη την κοινωνία. εγκλήματα για ένα καμμάτι ψωμί, για ένα στρέμμα, με τρομερή αγριότηατα. δεν βλέπετε στον δρόμο που στους περισσότερους παίζει το μάτι για καυγά?πλακώνεται ο κόσμος για μια θέση πάρκιν, για μια θέση στην ουρά της εφορίας. καταπιεσμένα άγχη, επιθυμίες, ατελείωτο στρες, ένα γμτ πλανάται παντού. απλά στο γήπεδο η αγελαία συμπεριφορά εκφράζεται ευκολότερα.

όσο για τα χουλιγκάνια, να θυμήσω ότι πριν μερικά χρόνια είχε ξαναπιαστεί 37χρονος υπάλληλος της ιντρακόμ ο οποίος είχε πετάξει πέτρες στο πούλμαν που μετέφερε την ομάδα μπάσκετ του παο. είχε ξανασυλληφθεί αλλά την εγγύηση τηςν πλήρωσε ο δικηγόρος της παε οσφπ!
υπόψιν ότι η συμμορία με τα μηχανάκια για μας που πάμε γήπεδο είναι γνωστή από το 96. τους πετύχαινα συχνά σε κηφισό, και πειραιώς. πριν 7 χρόνια πυρπόλησαν πούλμαν οπαδών της αεκ έξω μάλιστα από το μεταγωγών στον κηφισό!

η υποκρισία είναι να βγαίνει ο εκδότης του ντέρμπυ και του πρωταθλητή και να μιλά για βία. ο βουλγαράκης-παλιός ηγέτης των κένταυρων-και να μιλά για τα επεισόδια μεταξύ φοιτητών. και η κρατική βία βέβαια και το ψέκασμα με χημικά θεωρούνται περίπου σαν πταίσματα...η βία -γιατί περί βίας πρόκειται-απέναντι στους συνταξιούχους των 250 ευρώ και τους πωλητές των 650 απλά δεν υπάρχει.

αν απλά θέλουμε να αδειάσουμε τους χούλιγκαν από τα γήπεδα, απλά θα μεταφέρουμε την βία στα στενά, στις παμπ , στον δρόμο, όπως άλλωστε έγινε στην αγγλία. έχετε την εντύπωση ότι έξω δεν γίνονται επεισόδια? τα δικά μας είναι πταίσματα! ευτυχώς μάλιστα που εδώ είναι μαστουρωμένοι γιατί αν ήταν πιωμένοι άστα να πάνε... απλά έξω πλακώνονται στις παμπ.
αν όμως θέλουμε να τελειώνουμε με την τυφλή βία, πρέπει να αλλάξουμε άρδην όλη την κοινωνία. και αυτό δεν επιτυγχάνεται με τους επαγγελματίες πολιτικούς και τις εκλογές....

προσωπικά λυπάμαι που τόσα παιδιά είναι θύματα πάνω από όλα. θύματα που ενίοτε πληρώνουν με την ζωή τους την επιθυμία τους να ανήκουν σε κάποια "παρέα" για κάποιο σκοπό. και που δυστυχώς πέφτουν θύματα...

και κάτι ακόμη. είμαι φίλαθλος, ερασιτέχνης αθλητής αλλά αυτό δεν με εμποδίζει να υποστηρίζω μία ομάδα. αυτό δεν σημαίνει ότι υποστηρίζω την παε. υποστηρίζω σωματείο. και στα πολλά ταξίδια που έχω κάνει είτε μόνος είτε με παρέες είτε "οργανωμένος" -και όχι ΄για να παρακολουθήσω μόνο την ομάδα που υποστηρίζω-η συμπεριφορά της αστυνομίας σε παρέπεμπτε σε εγκληματία χειρίστου είδους. και πολλές φορές σε αγανακτούσε τόσο ώστε να τους σπάσεις το κεφάλι. και μην μου πείτε "ε ας μην πήγαινες" γιατί τότε νομιμοποιείς την αυθαιρεσία και αποδέχεσαι την καταπίεση.γιατί τότε εάν κάποιος πει "στα καράβια για τις καλοκαιρινές διακοπές μας κλέβουν" θα πρέπει να απαντήσει στον εαυτό του "ε ας μην πήγαινα"

LsKostas
02/04/2007, 12:56
"Μεταξύ αυτών που οδηγήθηκαν την Παρασκευή στον εισαγγελέα είναι δύο υπάλληλοι της ΠΑΕ Ολυμπιακός (ένας σεκιουριτάς και ο άλλος διανομέας εγγράφων), δύο μαθητές, εκ των οποίων ο ένας ανήλικος, ένας συμβασιούχος νομαρχιακός υπάλληλος, ένας ναύτης, ένας ανήλικος γιος μιας αστυνομικού, τρεις φοιτητές ΙΕΚ, ένας υδραυλικός και ένας άεργος. Ιδιαίτερα επιβαρυντικό για τους τρεις επικεφαλής των συνδέσμων, δύο του Ολυμπιακού στην Καλλιθέα και στην Κυψέλη και έναν του Παναθηναϊκού στο Μπραχάμι, είναι το γεγονός ότι βρέθηκαν ολόκληρα «οπλοστάσια», καθώς επίσης ποσότητες χασίς και ηρωίνης.

Ποιους καταζητεί η Αστυνομία
Την ταυτότητα των μελών της ομάδας κρούσης που λιντσάρισε μέχρι θανάτου τον 22χρονο αποκάλυψαν στους αστυνομικούς δύο νεαροί που συνελήφθησαν μετά το μακελειό της Παιανίας. Οι νεαροί είπαν στους αστυνομικούς ότι στην ομάδα των κρανοφόρων με τα ρόπαλα που πρωτοστάτησαν στην επίθεση συμμετείχαν δύο γνωστοί χούλιγκαν του Ολυμπιακού από τα Καμίνια, ένα άτομο από το Γαλάτσι που έχει εμπλακεί σε διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και ένας σαραντάρης γνωστός ως «Τάσος». Ακόμη, κατονόμασαν δύο άλλα μέλη συνδέσμου οπαδών γνωστού και ως «Porto Leone». Οι αστυνομικοί γνωρίζουν τα πλήρη στοιχεία της ταυτότητας τουλάχιστον τριών εξ αυτών που εκτιμούν ότι είναι αυτοί που δολοφόνησαν τον οπαδο. "

...Αλλο οπαδοι ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ

gcrook
02/04/2007, 13:00

Πραγματι!
Για να εισαι ΚΑΙ θρασυδειλος μεταξυ αλλων, πρεπει να εισαι ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ οπαδος.
1500 μαλακες για την κηδεια ενος τσογλανου.
Αφου δεν απεδωσε τιμες και ο Προεδρος της Δημοκρατιας παλι καλα.:rolleyes:

Nostra
02/04/2007, 13:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
ο χουλιγκανισμός είναι απλά έφραση της κοινωνικής βίας .....
απλά στο γήπεδο η αγελαία συμπεριφορά εκφράζεται ευκολότερα.
....
αν απλά θέλουμε να αδειάσουμε τους χούλιγκαν από τα γήπεδα, απλά θα μεταφέρουμε την βία στα στενά, στις παμπ , στον δρόμο,

άρα θα πρέπει να αποδεχτώ τους αγωνιστικούς χωρους ώς μέρη έκφρασης της καταπιεσμένης βίας των άμυαλων και να μην ξαναπάω γήπεδο γιατί όσο επιθυμώ την εξυγίανση των τραμπούκων διακινδυνεύω άμα τους διώξουν από τα γήπεδα να μαζεύονται στην καφετέρια της γειτονιάς μου...

οπότε άστους να σφάζονται στα γήπεδα του ΟΑΚΑ, στο Ρέντη, στο Αιγάλεω, στη Νέα Σμύρνη κι όταν κάνω παιδί και βλέπει ποδόσφαιρο στην τηλεόραση και διαβάζει πρωτοσέλιδα να φοβηθεί τον αθλητισμό γιατί εκεί σφάζονται οι καταπιεσμένοι που πρέπει κάπου να ξεσπάσουν...

Α ρε πούστη μου... ας γινόμουν πρόεδρος της επιτροπής ανακαίνισης και επαναλειτουργίας του Καιάδα... ...

:sad: :sad:

Nostra
02/04/2007, 13:03
.... καθώς και ένας σαραντάρης γνωστός ως «Τάσος». ...

ευτυχώς που διευκρινίζεται η ηλικία... :rolleyes: :rolleyes:

:lol: :lol: :lol: :lol:

TROOPER
02/04/2007, 13:06
"Μεταξύ αυτών που οδηγήθηκαν την Παρασκευή στον εισαγγελέα είναι δύο υπάλληλοι της ΠΑΕ Ολυμπιακός (ένας σεκιουριτάς και ο άλλος διανομέας εγγράφων), δύο μαθητές, εκ των οποίων ο ένας ανήλικος, ένας συμβασιούχος νομαρχιακός υπάλληλος, ένας ναύτης, ένας ανήλικος γιος μιας αστυνομικού, τρεις φοιτητές ΙΕΚ, ένας υδραυλικός και ένας άεργος. Ιδιαίτερα επιβαρυντικό για τους τρεις επικεφαλής των συνδέσμων, δύο του Ολυμπιακού στην Καλλιθέα και στην Κυψέλη και έναν του Παναθηναϊκού στο Μπραχάμι, είναι το γεγονός ότι βρέθηκαν ολόκληρα «οπλοστάσια», καθώς επίσης ποσότητες χασίς και ηρωίνης.

Ποιους καταζητεί η Αστυνομία
Την ταυτότητα των μελών της ομάδας κρούσης που λιντσάρισε μέχρι θανάτου τον 22χρονο αποκάλυψαν στους αστυνομικούς δύο νεαροί που συνελήφθησαν μετά το μακελειό της Παιανίας. Οι νεαροί είπαν στους αστυνομικούς ότι στην ομάδα των κρανοφόρων με τα ρόπαλα που πρωτοστάτησαν στην επίθεση συμμετείχαν δύο γνωστοί χούλιγκαν του Ολυμπιακού από τα Καμίνια, ένα άτομο από το Γαλάτσι που έχει εμπλακεί σε διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και ένας σαραντάρης γνωστός ως «Τάσος». Ακόμη, κατονόμασαν δύο άλλα μέλη συνδέσμου οπαδών γνωστού και ως «Porto Leone». Οι αστυνομικοί γνωρίζουν τα πλήρη στοιχεία της ταυτότητας τουλάχιστον τριών εξ αυτών που εκτιμούν ότι είναι αυτοί που δολοφόνησαν τον οπαδο. "

ρε θα μας τρελανεις?????????
300 κοκκινα τσογλανια με 300 πρασινα τσογλανια δωσανε ραντεβου για να πλακωθουνε.1 απο τα πρασινα τσογλανια μαχαιρωθηκε πανω στο στημενο ραντεβου που συμμετειχε απο καποια απο τα κοκκινα τσογλανια που βρισκονταν στο ιδιο ραντεβου !!!!!!

δεν βλεπω κανεναν διαχωρισμο αναμεσα σε αυτον που πεθανε, σε αυτον που τον σκοτωσε, σε αυτους που συνεληυθησαν και σε αυτους που αναζητουντε!!!!!!!!!

τελος.

το καλο της υποθεσης:1 τσογλανι λιγοτερο !
το κακο της υποθεσης: δυστυχως μονο 1!

K0K0$
02/04/2007, 13:30
Εγω παλι με το αρρωστο και συνομωσιολογικο μου μυαλο...

...γιατι βλεπω οτι ως δια μαγειας το ξυλο μεταξυ χουλιγκανων συνέπεσε/σκέπασε/έσβησε το σκανδαλο των ομολογων????

Το αφησανε να γινει με τις ευλογιες τους, τους εκατσε και μπονους ο νεκρος, και φαγανε ολοι καλα, και εμεις τα πιτουρα...

TROOPER
02/04/2007, 13:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από K0K0$
Εγω παλι με το αρρωστο και συνομωσιολογικο μου μυαλο...

...γιατι βλεπω οτι ως δια μαγειας το ξυλο μεταξυ χουλιγκανων συνέπεσε/σκέπασε/έσβησε το σκανδαλο των ομολογων????

Το αφησανε να γινει με τις ευλογιες τους, τους εκατσε και μπονους ο νεκρος, και φαγανε ολοι καλα, και εμεις τα πιτουρα...

δεν μπορω να αποκλεισω τπτ...

LsKostas
02/04/2007, 14:32
Για να εισαι ΚΑΙ θρασυδειλος μεταξυ αλλων, πρεπει να εισαι ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ οπαδος.

Nα μην το ξεχασετε καποιοι απο εσας και να μην στραβωνετε οταν
ακουτε το τριπτυχο...
"Αλητης-Τσαντακιας-Μηχανοβιος"
ειναι οπως το "Αλητης-Οργανωμενος-Τσογλανος"!!!

ΟΛΑ σε ενα τσουβαλι!

Η παραθεση εγινε απο site KAI ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!

Ημουν οργανωμενος,ξερω καποια πραγματα εκ των εσω,σιχαθηκα...
αλλα αυτο που εγινε ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ!

οι "αναρχικοι" και οι "γνωστοι-αγνωστοι"...

τα "πρεζονια" και οι "ΕΜΠΟΡΟΙ"...

οι κλεφτες και οι "ληστες των ομολογων"...

Τo ξυλο και αυτο που εγινε...

Για μενα εχει διαφορα,και δεν υπαρχει νοημα να πεισω κανεναν...
ειδικα σημερα...

TROOPER
02/04/2007, 14:39
Nα μην το ξεχασετε καποιοι απο εσας και να μην στραβωνετε οταν
ακουτε το τριπτυχο...
"Αλητης-Τσαντακιας-Μηχανοβιος"
ειναι οπως το "Αλητης-Οργανωμενος-Τσογλανος"!!!

ΟΛΑ σε ενα τσουβαλι!

Η παραθεση εγινε απο site KAI ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!

Ημουν οργανωμενος,ξερω καποια πραγματα εκ των εσω,σιχαθηκα...
αλλα αυτο που εγινε ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ!

οι "αναρχικοι" και οι "γνωστοι-αγνωστοι"...

τα "πρεζονια" και οι "ΕΜΠΟΡΟΙ"...

οι κλεφτες και οι "ληστες των ομολογων"...

Τo ξυλο και αυτο που εγινε...

Για μενα εχει διαφορα,και δεν υπαρχει νοημα να πεισω κανεναν...
ειδικα σημερα...

φυσικα εχουνε διαφορα τα οσα παραθετεις!

αλλα δεν δεχομαι οτι ο εκλειποντας ητανε απλα οπαδος και ολοι οι υπολοιποι χουλιγκανς.

ολοι ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ τα ιδια σκατα ητενε-ειναι.εκει διαφωνησα.

dimzab
02/04/2007, 15:12
Γιατί ασχολούνται και ψάχνουν τους δολοφόνους των δολοφόνων?!!

Ας τους ξανακανονίσουν ένα ραντεβού θανάτου, και αυτή τη φορά να μην επέμβει καμμία αστυνομία. Να τους αφήσουν να αλληλοεξοντωθουν!

:a31: :a06: :a24:

iosif
02/04/2007, 15:32
γνωστό
κόβοντας κομμάτια από τις δηλώσεις/γραπτά κάποιου λες αυτά που ΕΣΥ θες...

το θέμα είναι να μην μας νικήσουν οι κάφροι
και αυτοί δεν είναι μόνο οι χούλιγκανς
αλλά και το σύστημα που τους παράγει

iosif
02/04/2007, 15:40
kai κάποιοι κάφροι ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ.....

ΤΡΕΙΣ συλλήψεις δενδροφυτευτών * Τους πάνε και για δίκη! * Υπερνομαρχία: Εμείς στείλαμε και γεωπόνους

Πάρκο και παιδία του Αρεως

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

«Είναι τρελά αυτά τα ΜΑΤ», όπως θα έλεγε και ο Οβελίξ εάν έβλεπε τα όσα διαδραματίστηκαν χθες το πρωί στο Πεδίον του Αρεως.

ΜΑΤ κατά δενδροφύτευσης
Ομάδα κατοίκων, μέλη της Επιτροπής Αγώνα για την Προστασία του Πεδίου του Αρεως τη στιγμή που προέβαιναν σε συμβολική δενδροφύτευση διαμαρτυρίας στον χώρο του πάρκου, δέχθηκαν επίθεση από δυνάμεις των ΜΑΤ, προπηλακίστηκαν, ενώ τρεις εξ αυτών συνελήφθησαν.

Φύτευαν πικροδάφνες και ο λόγος της διαμαρτυρίας τους ήταν «οι παράνομες και αυθαίρετες τσιμεντένιες δομήσεις (εντός του κοινόχρηστου πάρκου) από τον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο που επεκτείνονται και για τις οποίες υπάρχουν ήδη πέντε πρωτόκολλα κατεδάφισης από την πολεοδομία», όπως είπε η εκ των διαδηλωτών Ηλέκτρα Στροβολάκη.

Μετά τις συλλήψεις οι περίπου 80 συγκεντρωμένοι κατευθύνθηκαν προς το Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης όπου κρατούνταν οι τρεις διαδηλωτές, κλείνοντας παράλληλα και την Πατησίων.

Η πορεία προς το Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης, όπου κρατούνταν οι τρεις διαδηλωτές
Κατά τη διάρκεια της πορείας φώναζαν με μεγάφωνα: «Το πάρκο είναι του λαού, δεν είναι τσιφλίκι του Κυριακού» και «το πάρκο ανήκει στα παιδιά και όχι στα συμφέροντα τα ιδιωτικά». Οταν έφτασαν στο Τμήμα τούς περίμενε μια διμοιρία των ΜΑΤ, είχαν τοποθετήσει ακόμα και οδόφραγμα, ενώ μόλις οι διαδηλωτές τούς πλησίασαν αυτοί κατέβασαν τα προστατευτικά τζαμάκια στα κράνη τους.

«Τέλεσα το αδίκημα της δενδροφύτευσης», λέει η δικηγόρος Μαρία Ζουγανέλη που προπηλακίστηκε, ενώ απορεί «πώς απαιτεί κάποιος να έχει δικαίωμα στο αυθαίρετο;».

Το ΚΚΕ, αποκαλώντας τον κ. Κυριακού «μεγαλοκαρχαρία», καταγγέλλει την επίθεση που δέχτηκαν όσοι ειρηνικά διαμαρτύρονταν και την εντάσσει «στους κυβερνητικούς κατασταλτικούς μηχανισμούς που υπερασπίζονται τα συμφέροντα των μεγαλοεπιχειρηματιών». Η Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας χαρακτηρίζει τον κ. Κυριακού ως «καταπατητή του Πεδίου του Αρεως», ενώ στο ίδιο μήκος και οι Οικολόγοι Πράσινοι που έκαναν λόγο για «ιδιωτικοποίηση των ΜΑΤ» και ότι «έδρασαν σαν ιδιωτικός στρατός» του κ. Κυριακού.

Σαν σε σκακιέρα παρατεταγμένοι και όλα με αφορμή μια συμβολική δενδροφύτευση
Η Υπερνομαρχία Αθηνών-Πειραιώς, η οποία έχει και την ευθύνη διαχείρισης του πάρκου, διευκρίνισε ότι «όχι μόνο συμφώνησε με τη δενδροφύτευση στο Πεδίον του Αρεως, αλλά πρότεινε τη συνδρομή γεωπόνων για καλύτερα αποτελέσματα και δεν ζήτησε καμία προστασία από τις αστυνομικές αρχές».

Με τις κατηγορίες της απείθειας κατά της αρχής και της διακεκριμένης φθοράς συνελήφθησαν τρία μέλη της Επιτροπής που θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα. Μεταξύ των οποίων ο επικεφαλής της Θοδωρής Κοκκινάκης και η εκλεγμένη διαμερισματική σύμβουλος με την Ανοιχτή Πόλη, Μαρίνα Βήχου. Την εποπτεία του ανήλικου γιου της που είδε τη μητέρα του με χειροπέδες, ανέλαβαν μέλη της Επιτροπής. Στην ανακοίνωσή της η Ανοιχτή Πόλη ξεκινάει ως έτσι: «Μοιάζει πρωταπριλιάτικο αστείο, αλλά δυστυχώς δεν είναι».

Η Αστυνομία ξερίζωσε τα λιγοστά δενδρύλλια. Μάλλον επειδή δεν βρίσκονταν μέσα σε ζαρντινιέρες...

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 02/04/2007

afrotwin
02/04/2007, 15:42
ego an eksereso tin adikoxameni zoi
den 8a asxoli8o pote me ta an8rooidi xoris simponia aliloektimisi ke alilosevasmo

lipame gia tin an8ropini psixi pou katargi8ikan ta onira tou ke ta 8elo tou apo vandalous
den mporo na to diaxiristo

as kanoume isixia ine to kalitero

Nostra
02/04/2007, 15:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
Η Αστυνομία ξερίζωσε τα λιγοστά δενδρύλλια. Μάλλον επειδή δεν βρίσκονταν μέσα σε ζαρντινιέρες...

παρεξήγησις κυρ-μπάτσε μου...

τον Μάιο θα είναι έτοιμα...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dammed_kittin
02/04/2007, 17:27
den nomizw oti mporeite na apokaleitai tsoglani enan anthrwpo

ton eftiakse i koinwnia opws ekane kai esas k emena....

den ton kserate proswpika k den mporeitai na ton xaraktirisete
afiste k kanenan allon na thelei na exei dikio giati kserei kati parapanw....
den eipa pote oti itan athwos
alla uparxoun k polla pou den kserete kai akoma perissotera pou den kserw oute egw

uparxoun 5-10 anthrwpoi pou otan tous antikrizw katariemai tin gamimeni tin koinwnia stin opoia zw k den kanei apolutws tipota gia osus xreiazontai kati....

den dexomai i koinwnia na afinei aboithiti mia oikogeneia....
otan pethainei o antras tis oikogeneias k pateras kapoios prepei na kanei kati
etsi uparxoun k paidia pou douleuoun apo ta 13 se oikodomes
k i koinwnia den tha noiastei pote gia ta psuxika apothemata autwn twn paidiwn i gia to pws tha antidrasoun k ti anthrwpoi tha ginoun........

KAI EINAI ALLO H LYPHSH KAI ALLO O SEBASMOS PROS ENAN NEKRO....
(mono k mono giati den exete dikaiwma na milate gia kapoion pou den mporei na apantisei)

gcrook
02/04/2007, 17:43

Ναι η ιδια κοινωνια μας εφτιαξε.Μονο μου εμεις δεν παμε γυρευοντας με ενα λοσταρι να φαμε το κεφαλι μας...η το κεφαλι καποιου αλλου.

Ουτε εμας μας ξερεις προσωπικα και ομως εισαι εδω να μας κανεις υποδειξεις συμπεριφορας.

alla uparxoun k polla pou den kserete kai akoma perissotera pou den kserw oute egw

uparxoun 5-10 anthrwpoi pou otan tous antikrizw katariemai tin gamimeni tin koinwnia stin opoia zw k den kanei apolutws tipota gia osus xreiazontai kati....

Ποια Κοινωνια;Αυτη η απονη που εκανε τον φιλο σου ανθρωπο ετοιμο να σκοτωσει η να σκοτωθει; Η αυτη η κοινωνια που κλαιει αθωα θυματα απο την βια των γηπεδων;

Αν δουλευε απο τα 13 σε οικοδομη μαλλον δεν θα γινοταν ανθρωπος που παιρνει μερος σε επεισοδια.Οποιος "ψηνεται" απο μικρος στα 25 του (συνηθως) ξερει που πατα και που βαδιζει

k i koinwnia den tha noiastei pote gia ta psuxika apothemata autwn twn paidiwn i gia to pws tha antidrasoun k ti anthrwpoi tha ginoun........

Τωρα δεν καταλαβαινω που το πας.Μηπως θα μας πεις οτι αυτος ηταν το θυμα και εμεις οι θυτες;

(mono k mono giati den exete dikaiwma na milate gia kapoion pou den mporei na apantisei)

Αυτο σωστο.Απο την στιγμη ομως που επεσες να μας πεις τι καλο παιδι που ηταν και πως τον εκανε η αδικη η Κενωνια μπορουμε να κατεβουμε στο επιπεδο σου.

KaterinaX
02/04/2007, 19:04

:nono: :nono: μην εισαι τοσο αφελης...τα παιδια που δουλευουν στην οικοδομη απο μικροι, δεν περιμενουν απο καμια κοινωνια τιποτε, διεκδικουν τη ζωη τους μονοι, και γινονται αντρες, οχι ανεγκεφαλα πλασματα σαν αυτα που υπερασπιζεσαι....

Μονο για τη μανα του λυπαμαι!

THEOD
02/04/2007, 19:28
Στην ζωή μου έχω μάθει να σέβομαι τον νεκρό συνάνθρωπό μου άσχετα από τις πράξεις του εν ζωή...Οπότε εναντίον ενός νεκρού δεν θα αναφερθώ...

Για τους υπόλοιπους όμως ΝΑΙ...

το έγραψα και πιο πάνω...το άλλοθι της "πουτάνας κενωνίας" δεν ισχύει... Καλό το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο... Κάτι κωλομεγλυφάτα μελό για δήθεν ταλαιπωρημένες οικογένειες και άτομα που "σπρώχθηκαν" στον χουλιγκανισμό από το "άπονο" κράτος είναι μαλακίες που δεν στέκουν σαν δικαιολογίες ούτε στα ρεάλιτυ της τηλεόρασης πλέον (εξαιρείται Μικρούτσικος και Πάνια...)

Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του...

Αυτό που ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω σε αυτούς τους ηλίθιους είναι πως δέχονται να γίνουν άβουλα πιόνια στα χέρια μεγαλοεπιχειρηματιών προέδρων ΠΑΕ και να δέρνονται στους δρόμους στο όνομα μια καραμπινάτης απάτης και παρωδίας (μην μου πείτε ότι όλο το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα δεν είναι ετσι... ), τινάζοντας στον αέρα κάθε έννοια πολιτισμού και ανθρώπινης ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ αξιοπρέπειας ...