View Full Version : ρατσισμος στο ελληνικο ποδοσφαιρο?
yianvoul
16/04/2007, 21:29
http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=46696
για δειτε αυτο.... αποτροπαια η πραξη του αθλητη
αλλα ο εισαγγελεας κος Κανελλοπουλος του αρειου παγου που κολλαει?(για το θεμα απελασης του ποδοσφαιριστη)
edit: apo in.gr
http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=794767&lngDtrID=1000
συμφωνω με την παρεμβαση εισαγγελλεα διαφωνω με την παρακατω παραγραφο...
]Παράλληλα, ο κ. Κανελλόπουλος ζήτησε από τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. να ερευνηθεί εάν παραμένει νόμιμα στην Ελλάδα ο Αλβανός ποδοσφαιριστής της Καλαμαριάς, Αλμπαν Μπούσι, ο οποίος έκανε άσεμνες χειρονομίες κατά τη διάρκεια του αγώνα Απόλλωνα Καλαμαριάς-Παναθηναϊκός.
Σύμφωνα με το νέο νόμο κατά της βίας στα γήπεδα την αρμοδιότητα για την απονομή δικαιοσύνης έχουν τα ανώτατα δικαστήρια και όχι ο αθλητικός δικαστής, όπως παλιότερα. Επομένως ορθά παρενέβη ο εισαγγελέας για να εξεταστεί μια συμπεριφορά που μπορεί να πυροδοτήσει βίαιες αντιδράσεις. Επειδή ο υπόλογος στη συγκεκριμένη περίπτωση τυχαίνει να είναι Αλβανός δε σημαίνει ότι πρέπει να έχει το ακαταλόγιστο για να μη μας πούνε ρατσιστές. Ασφαλώς αναμένουμε ανάλογη αυστηρή αντιμετώπιση και ομολόγους του και άλλων αθνικοτήτων, όπως και Έλληνες σε ανάλογες περιπτώσεις.
Vstrommer71
16/04/2007, 23:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από yianvoul
http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=46696
για δειτε αυτο.... αποτροπαια η πραξη του αθλητη
αλλα ο εισαγγελεας κος Κανελλοπουλος του αρειου παγου που κολλαει?
Ξερω γω?Ο κος Εισαγγελευς εθιχθη διοτι αυτος ο παλιοανθελλην Μπουσι του εκανε χειρονομιες(ρε μπας κι ο εισαγγελεας ειναι βαζελος?).Αμα κανας πχ Ζαγορακης εκανε κανα δαχτυλο σε καμμια κερκιδα σιγα που θα συγκινουνταν ο Δικαστικος Λειτουργος...
Εννοειται οτι ΔΕΝ μου αρεσει η συμπεριφορα του Μπουσι(με τις φτυσιες και τα κωλοδαχτυλα) αλλα δεν διαφερει και πολυ απο την αντιστοιχη συμπεριφορα λαμπρων Ελληνων συναδελφων του....
fantacid
16/04/2007, 23:29
θα μου καποιος τι εκανε ο τυπος?
yianvoul
16/04/2007, 23:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125
Σύμφωνα με το νέο νόμο κατά της βίας στα γήπεδα την αρμοδιότητα για την απονομή δικαιοσύνης έχουν τα ανώτατα δικαστήρια και όχι ο αθλητικός δικαστής, όπως παλιότερα. Επομένως ορθά παρενέβη ο εισαγγελέας για να εξεταστεί μια συμπεριφορά που μπορεί να πυροδοτήσει βίαιες αντιδράσεις. Επειδή ο υπόλογος στη συγκεκριμένη περίπτωση τυχαίνει να είναι Αλβανός δε σημαίνει ότι πρέπει να έχει το ακαταλόγιστο για να μη μας πούνε ρατσιστές. Ασφαλώς αναμένουμε ανάλογη αυστηρή αντιμετώπιση και ομολόγους του και άλλων αθνικοτήτων, όπως και Έλληνες σε ανάλογες περιπτώσεις.
o ποδοσφιριστης δεν διωκεται για τη συμπεριφορα του αλλα για το αν εχει χαρτια παραμονης....
μου βγαζει γενικοτερα τραμπουκισμο/εκφοβισμο για την εθνικοτητα του παρα για το παραπτωμα...
[B]με λιγα λογια εισαι ΑΛΒΑΝΟΣ και το παιζεις μαγκας στο γηπεδο? αλιμονο σου......[B]
vangelis 64
16/04/2007, 23:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
θα μου καποιος τι εκανε ο τυπος?
Εβαλε ένα γκολ στον Παναθηναϊκό και το πανηγύριζε με χειρονομίες τύπου...σάς γαμώ και σάς υποστηρίζω"
Δεν ξέρω τι αισθήματα τρέφετε για τα δίποδα αυτά,αλλά ΕΜΕΙΣ είμαστε οι μαλάκες!!
Που δεν τούς κάψαμε μαζί με την Ελληνική σημαία,
Τότε,στο Ολυμπιακό στάδιο.:mad: :mad:
yianvoul
17/04/2007, 00:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Που δεν τούς κάψαμε μαζί με την Ελληνική σημαία,
Τότε,στο Ολυμπιακό στάδιο.:mad: :mad:
μεγαλε ,,,ο ΝΑΒΑς στην ΑΕΚ καποτε ειχεκανει κατι χειρονομιες στην κερκιδα.
στον αθλητικο δικαστη ισχυριστηκε οτι εδειχνε το σκορ....1-1
ησουν τοσο ευαισθητοποιημενος καΙ ΤΟΤΕ?
vangelis 64
17/04/2007, 00:24
Χειρονομίες σαν κι αυτή,έχουν κάνει σχεδόν όλοι!Το κάψιμο τής σημαίας τής χώρας μου όμως με πείραξε μεγάλε!
Vstrommer71
17/04/2007, 00:27
Εγω ειμαι της αποψης οτι και οι ποδοσφαιριστες ειναι ανθρωποι και κατα καιρους δεν συμπεριφερονται με τον καλυτερο τροπο.Ειδικα αν εχεις και τους καφρους απο την εξεδρα να σου σερνουν τα μυρια οσα,εχουν ενα καποιο δικιο οταν αντιδρουν.
Για τους αθλητικους χωρους ομως υπευθυνοι να εφαρμοσουν τον νομο ειναι οι διαιτητες και κατοπιν η αθλητικη δικαιοσυνη.
Αλλοιμονο αν καθε φορα που εκανε καποια χειρονομια ενας ποδοσφαιριστης επενεβαινε ο Εισαγγελεας του Αρειου Παγου!Τοτε θα επρεπε για καποιο σκληρο φαουλ να παει και φυλακη ο αμυντικος που το εκανε!...
Που τον θυμηθηκες τον Ναβας,ωραιος παικτης.Χωρις μυαλο για μπαλα ομως...
ρε ας τα διαλα με τις παπαριες !!
εδω ειναι ροδες και μονοξειδιο ! το φορουμ για κλοτσοσφαριδια ειναι νεκρο !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Vstrommer71
17/04/2007, 00:30
Χειρονομίες σαν κι αυτή,έχουν κάνει σχεδόν όλοι!Το κάψιμο τής σημαίας τής χώρας μου όμως με πείραξε μεγάλε!
Για κατι λεβεντες Χρυσαυγιτες που-ω του θαυματος-πηγαν οργανωμενα σαν μπλοκ στον αγωνα της Εθνικης στο Καραϊσκακη κι εκαψαν και κατι Τουρκικες σημαιες,εχουμε καποιο σχολιο?
Vstrommer71
17/04/2007, 00:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
ρε ας τα διαλα με τις παπαριες !!
εδω ειναι ροδες και μονοξειδιο ! το φορουμ για κλοτσοσφαριδια ειναι νεκρο !
Τωρα εσεις αγαπητε τι πεταγεστε σαν την π@υτσα?
Εμεις ανακατευθηκαμε στην Παταγωνια σας?:lol: :lol: :lol: :lol:
Χειρονομίες σαν κι αυτή,έχουν κάνει σχεδόν όλοι!Το κάψιμο τής σημαίας τής χώρας μου όμως με πείραξε μεγάλε! +1 Οι χειρονομίες τρώγονται...Όταν δεν σέβεσαι ένα ολόκληρο έθνος και την ιστορία αυτού που αντικατοπτρίζεται σε ένα γαλανόλευκο ύφασμα,αυτόδεν τρώγεται με τίποτα...Και όχι μόνο αν είσαι αλβανός ή τουρκος...Τα δικά μας τα μπουμπούκια δεν κάψαν το μνημείο του άγνωστου στρατιώτη?Κωλόπαιδα....:a016: :a016: :a016: :a016:
yianvoul
17/04/2007, 00:33
ΣΥΜΦΩΝΩ ... ΚΑΙ ΜΕΝΑ με πειραξε...
ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ με πειραζει που αρκετοι απο αυτους τους ανθρωπους εχουν λαθος νοοτροπια .
η λυση ομως δεν ειναι να τσαμπουκαλευτουμε εναντιον τους
αλλα να τους ΑΦΟΜΟΙΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ
vangelis 64
17/04/2007, 00:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Για κατι λεβεντες Χρυσαυγιτες που-ω του θαυματος-πηγαν οργανωμενα σαν μπλοκ στον αγωνα της Εθνικης στο Καραϊσκακη κι εκαψαν και κατι Τουρκικες σημαιες,εχουμε καποιο σχολιο?
Τούς συχαίνομαι όλους.Αν έχουνε άντερα,ας πάνε και μέσα στην Τουρκία,να κάνουνε το ίδιο, και να δούμε πόσα κομματάκια τους θα βρούμε μετά!
Vstrommer71
17/04/2007, 00:38
Τούς συχαίνομαι όλους.Αν έχουνε άντερα,ας πάνε και μέσα στην Τουρκία,να κάνουνε το ίδιο, και να δούμε πόσα κομματάκια τους θα βρούμε μετά!
Φτου γαμωτο,ουτε μια διαμαχη της προκοπης δεν μπορω να σταυρωσω:D
Πες βρε παιδι μου κατι του στυλ " καλα καναμε και καψαμε την Τουρκικη Σημαια γιατι αυτοι ειναι απολιτιστοι,απλυτοι κλπ κλπ'' να κανουμε κανα νταραβερι!
Αντε να φωναξουμε καναν Λιακοπουλο να δουμε φως!:rotflmao:
vangelis 64
17/04/2007, 00:38
ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ με πειραζει που αρκετοι απο αυτους τους ανθρωπους εχουν λαθος νοοτροπια .
Είχατε δει κάτι φέιγ-βολάν,που είχαν βγάλει οι αλβανοί,και που λέγανε πως θα γαμήσουν τα τρυφερά μας κωλαράκια και ότι,σε μερικά χρόνια,θα είμαστε υπάλληλοί τους;
Κοντός ψαλμός αλληλούια....
Μάλλον εμείς θα αφομοιωθούμε από αυτούς φίλε μου.:rolleyes:
yianvoul
17/04/2007, 00:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
+1 Οι χειρονομίες τρώγονται...Όταν δεν σέβεσαι ένα ολόκληρο έθνος και την ιστορία αυτού που αντικατοπτρίζεται σε ένα γαλανόλευκο ύφασμα,αυτόδεν τρώγεται με τίποτα...Και όχι μόνο αν είσαι αλβανός ή τουρκος...Τα δικά μας τα μπουμπούκια δεν κάψαν το μνημείο του άγνωστου στρατιώτη?Κωλόπαιδα....:a016: :a016: :a016: :a016:
φιλαρακο το μνημειο του αγνωστου στρατιωτη το καινε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΔΙΠΛΑ ΚΤΙΡΙΟ....
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ....
Πες βρε παιδι μου κατι του στυλ " καλα καναμε και καψαμε την Τουρκικη Σημαια γιατι αυτοι ειναι απολιτιστοι,απλυτοι κλπ κλπ'' να κανουμε κανα νταραβερι!
στις γενικες ειμαστε πολιτισμενοι :a13:
vangelis 64
17/04/2007, 00:40
Είναι ομορφονιοί πάντως...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Vstrommer71
17/04/2007, 00:42
Ωπα μεγαλε!
Αν ειναι να τους κανουμε σαν τα μουτρα μας,ετσι οπως εχουμε καταντησει την Ελλαδιτσα μας,αστο καλυτερα:nono:
Μακρια!:D
φιλαρακο το μνημειο του αγνωστου στρατιωτη το καινε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΔΙΠΛΑ ΚΤΙΡΙΟ....
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ.... Αυτοί είναι οι χειρότεροι αλήτες όλων...Δεν τους ανέφερα γιατί μιλάγαμε για εθυνικισμό...Αυτοί θέλουν γερό :a021: :a021: :a021: .....
yianvoul
17/04/2007, 00:45
Είχατε δει κάτι φέιγ-βολάν,που είχαν βγάλει οι αλβανοί,και που λέγανε πως θα γαμήσουν τα τρυφερά μας κωλαράκια και ότι,σε μερικά χρόνια,θα είμαστε υπάλληλοί τους;
Μάλλον εμείς θα αφομοιωθούμε από αυτούς φίλε μου.:rolleyes:
αφομοιωση σημαινει καταφερνω να επιβαλλω τον πολιτισμο μου..
να στο κανω πιο λιανα , να τον κανω να μιλαει τη γλωσσα μου και να σκεφτεται σαν ελληνας..
κατι που κατα καποιο τροπο εχουν καταφερει οι αμερικανοι σε μας.. μας εχουν μεταδωσει την κουλτουρα τους...
οι νεολληνες δεν εχουν παρει καποιο στοιχειο απο τον αλβανικο πολιτισμο.....
αντιθετα τα παιδια των αλβανων μαθαινουν ελληνικα
Vstrommer71
17/04/2007, 00:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
Ναι,αλλα μας ενοχλουν κατι παλιοπαιδα απο την Παταγωνια(παραρτημα Ολλανδιας) και μας την λενε!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:
Vstrommer71
17/04/2007, 00:48
αφομοιωση σημαινει καταφερνω να επιβαλλω τον πολιτισμο μου..
να στο κανω πιο λιανα , να τον κανω να μιλαει τη γλωσσα μου και να σκεφτεται σαν ελληνας..
κατι που κατα καποιο τροπο εχουν καταφερει οι αμερικανοι σε μας.. μας εχουν μεταδωσει την κουλτουρα τους...
οι νεολληνες δεν εχουν παρει καποιο στοιχειο απο τον αλβανικο πολιτισμο.....
αντιθετα τα παιδια των αλβανων μαθαινουν ελληνικα
Να σου θυμισω ποσοι ΤΟΝΟΙ λεξεων μας προερχονται ειτε απο Αρβανιτικη ειτε απο Σλαβικη ειτε Τουρκικη ριζα?
Παντου και παντα οι γειτονικοι πολιτισμοι αλληλοεπηρρεαζονται με διαφορους τροπους
vangelis 64
17/04/2007, 00:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
Αγαπητέ και φίλτατε συνάδελφε,ησθανόμην την ανάγκην να αποτυπώσω,μετά περισκέψεως πλην όμως άνευ αιδούς,το ζοφερόν τούτο κείμενον ως ακριβώς διετυπώθη επί τεμαχίων χάρτου,οίτινα ερρίφθησαν σκοπίμως είς τούς δρόμους τών Αθηνών,με απώτερον σκοπόν τον εκφοβισμόν τών πολιτών.
Λυπούμαι και αισχύνομαι,αλλά δεν ηδυνάμην να προσδώσω άλλως τα αισχρά αυτά λοιδωρήματα.
Μετά τιμής.....Ευαγγέλιος ο εξηκοστός τέταρτος...(κατά Nostra)
Καλα καφτε τα ολα εσεις !
Να δω τι απιδια θα θα μαζευτε ετσι και πλακωσουν τα φουσατα !!
Μη πει κανενας εχω ραντεβου με τη κομμωτρια απο τη περα γειτονια θα του χωσω τη ξιφολογχη στο κολο !
vangelis 64
17/04/2007, 00:50
τον αλβανικο πολιτισμο.....
]
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κατι εχουν κ αυτοι :D :D (καλα στανταρ κλεμενο θα ναι :rotflmao: :rotflmao: )
Μάλλον εμείς θα αφομοιωθούμε από αυτούς φίλε μου.:rolleyes: Μα ήδη είμαστε υπαλληλοί τους....Σε οικοδομές και συναφή επαγγάλματα δεν συναντάς πλέον Έλληνα...Σε αυτό τον τομέα καλά να πάθουμε γιατί μας κακοπέφτει να δουλέψουμε οικοδομή...Είναι επάγγελμα της ντροπής...:a31: Εάν δεν αλλάξουμε νοοτροπία εμείς οι ίδιοι να μην περιμένουμε να μας σέβεται κανείς...Εμείς τους δώσαμε δικαιώματα...
yianvoul
17/04/2007, 00:53
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao
την πατησα.....
vangelis 64
17/04/2007, 00:54
αντιθετα τα παιδια των αλβανων μαθαινουν ελληνικα [/B]
Αυτό πάλι.......το ξέρεις φίλε μου ότι τα δικά μου τα παιδιά δεν προχωρούσαν στα μαθήματα-στις τέσσερεις πρώτες τάξεις τού δημοτικού-γιατί τα αλβανάκια δεν καταλάβαιναν τη γλώσσα;:eyepop: :eyepop:
vangelis 64
17/04/2007, 00:54
Μα ήδη είμαστε υπαλληλοί τους....Σε οικοδομές και συναφή επαγγάλματα δεν συναντάς πλέον Έλληνα...Σε αυτό τον τομέα καλά να πάθουμε γιατί μας κακοπέφτει να δουλέψουμε οικοδομή...Είναι επάγγελμα της ντροπής...:a31: Εάν δεν αλλάξουμε νοοτροπία εμείς οι ίδιοι να μην περιμένουμε να μας σέβεται κανείς...Εμείς τους δώσαμε δικαιώματα...
+1000
yianvoul
17/04/2007, 00:55
Μα ήδη είμαστε υπαλληλοί τους....Σε οικοδομές και συναφή επαγγάλματα δεν συναντάς πλέον Έλληνα...Σε αυτό τον τομέα καλά να πάθουμε γιατί μας κακοπέφτει να δουλέψουμε οικοδομή...Είναι επάγγελμα της ντροπής...:a31: Εάν δεν αλλάξουμε νοοτροπία εμείς οι ίδιοι να μην περιμένουμε να μας σέβεται κανείς...Εμείς τους δώσαμε δικαιώματα...
που ειμαστε υπαλληλοι τους και δεν το χω καταλαβει???
Vstrommer71
17/04/2007, 00:56
Καλα καφτε τα ολα εσεις !
Να δω τι απιδια θα θα μαζευτε ετσι και πλακωσουν τα φουσατα !!
Μη πει κανενας εχω ραντεβου με τη κομμωτρια απο τη περα γειτονια θα του χωσω τη ξιφολογχη στο κολο !
Οποία ρομαντικοτης!
Κι αν η κομμωτρια ειναι απο την εδω γειτονια,το σωνουμε το πωπακι μας?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οποία ρομαντικοτης!
Κι αν η κομμωτρια ειναι απο την εδω γειτονια,το σωνουμε το πωπακι μας?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Νο way !!
Κρατα πισινη !
:evil: :evil: :evil:
Vstrommer71
17/04/2007, 01:00
Αυτό πάλι.......το ξέρεις φίλε μου ότι τα δικά μου τα παιδιά δεν προχωρούσαν στα μαθήματα-στις τέσσερεις πρώτες τάξεις τού δημοτικού-γιατί τα αλβανάκια δεν καταλάβαιναν τη γλώσσα;:eyepop: :eyepop:
Αυτο δεν ειναι μια ωραια πασα για να ρωτησεις το σπινθηροβολο Ελληνικο Κρατος γιατι να μην υπαρχουν σχολεια για μεταναστες οπως πχ υπαρχουν Ελληνικα σχολεια στην Γερμανια?
Τι να λεμε τωρα,οι αλλοι ειναι κουτοφραγκοι,τι ξερουν αυτοι...
που ειμαστε υπαλληλοι τους και δεν το χω καταλαβει??? π.χ.Στις οικοδομές είναι αφεντικά Αλβανοί πλέον.Δεν έχω πρόβλημα με το Αλβανοί...Είναι έξυπνοι και μπράβο τους...Μα με τα χρόνια θα φανουν τα λάθη μας...Είναι σαν να με φιλοξενήσεις σπίτι σου,να με κοιμήσεις στην κρεββατοκαμαρά σου και μετά να πληρώνεις είσοδο για να μπεις...
Vstrommer71
17/04/2007, 01:03
π.χ.Στις οικοδομές είναι αφεντικά Αλβανοί πλέον.Δεν έχω πρόβλημα με το Αλβανοί...Είναι έξυπνοι και μπράβο τους...Μα με τα χρόνια θα φανουν τα λάθη μας...Είναι σαν να με φιλοξενήσεις σπίτι σου,να με κοιμήσεις στην κρεββατοκαμαρά σου και μετά να πληρώνεις είσοδο για να μπεις...
Αν στη θεση ημων βαλεις Αμερικανους και στην θεση των Αλβανων που περιγραφεις βαλεις τους Ελληνες μεταναστες του Μεσοπολεμου,καπως σαν το ιδιο πραγμα δεν ειναι?
vangelis 64
17/04/2007, 01:04
που ειμαστε υπαλληλοι τους και δεν το χω καταλαβει???
Να σού πω.πρίν δύο χρόναι δούλευα σε οικοδομή.Πλακάκια βάζαμε,Ασχετος εγώ πήγα βοηθός και κάτι έμαθα,δε λέω.
Κάποια στιγμή,ήρθε κι ένας αλβανός.
-Ξέρεις ρε;,τού λέει ο μάστορας.(Ελληνας)
-Αμέ;
-Ξέρεις να κόβεις;
-Ξέρω,
-Ξέρεις να κάνεις λάσπη;
-Ξέρω.
Όλα τα ήξερε.Μέχρι και τοποθέτηση ήξερε.Και να μετράει ήξερε και όλα!Όσα ξέρω εγώ από κβαντομηχανική.....
Ε, ο τύπος μάς παράτησε σε 2 βδομάδες και πήρε δική του δουλειά.Και βρέθηκε και ο μαλάκας(συγγνώμη Ηλία,ο θυσιάζων στον Αυνάν ήθελα να πώ)και τού την έδωσε!:(
Αν στη θεση ημων βαλεις Αμερικανους και στην θεση των Αλβανων που περιγραφεις βαλεις τους Ελληνες μεταναστες του Μεσοπολεμου,καπως σαν το ιδιο πραγμα δεν ειναι? Συμφωνώ απόλυτα μα η οικονομία της Αμερικής σηκώνει και οικονομικούς μετανάστες...Εδώ είμαστε οι μισοί άνεργοι...Εμείς φταίμε όμως,δηλαδή το κεφάλι,οι πολιτικοί...Ανεξαρτήτως κυβερνήσεως...
ρατσισμος στο ελληνικο ποδοσφαιρο?
χέζουν οι αρκούδες στο δάσος? :rotflmao: :wave2:
Χεζουν και δε πληρωνουν προστιμο !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
vangelis 64
17/04/2007, 01:14
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κρύβε λόγια μην το πάρει χαμπάρι ο Αλογομούρης και τίς υποχρεώσει να έχουνε μπλοκ!:lol: :lol:
Vstrommer71
17/04/2007, 01:16
Ποιος ειναι μονδερατορας εδω ειπαμε????:rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Χέζουν,μετά αφού τις πιάσει η αλεπού τις πάει στο λιοντάρι,το οποίο έχει λαδωθεί από την νυφίτσα,και τελικά την γλιτώνουν με την αιτιολογία ότι τις έπιασε κόψιμο!!!!!!!
Όπου αρκούδα=παίκτες
αλεπού=παρατηρητής
λιοντάρι=αθλ.δικαστής
νυφίτσα=πρόεδρος ομάδος:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
giobazolias
17/04/2007, 22:48
1.αν ειναι καλο η οχι, να υπαρχουν τοσοι πολλοι οικονομικοι μεταναστες στην ελλαδα ας θυμηθουμε το επιπεδο εγληματικοτητας πριν 20 χρονια.....και να συγκρινουμε με σημερα!!!!!!!!!..........και φανταστητε πως θα ειναι σε 30 χρονια αν συνεχισουμε ετσι!
2.υπαρχουν και αλλοι οικονομικοι μεταναστες οπως ειναι οι αφρικανοι που σχεδον κανεις δεν δειχνει απεχθεια γι αυτους..........................γιατι??????????
η λογικη λεει οτι, η ποιοτητα ζωης δεν συμβαδιζει παντα με την politically correct αποψη!!!!
ας βαλουν καποιοι το μυαλουδακι τους να δουλεψει, πριν αρχισουν να εκφραζουν πρωτοποριακες ιδεες!
:a21:
vangelis 64
18/04/2007, 02:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
1.αν ειναι καλο η οχι, να υπαρχουν τοσοι πολλοι οικονομικοι μεταναστες στην ελλαδα ας θυμηθουμε το επιπεδο εγληματικοτητας πριν 20 χρονια.....και να συγκρινουμε με σημερα!!!!!!!!!..........και φανταστητε πως θα ειναι σε 30 χρονια αν συνεχισουμε ετσι!
2.υπαρχουν και αλλοι οικονομικοι μεταναστες οπως ειναι οι αφρικανοι που σχεδον κανεις δεν δειχνει απεχθεια γι αυτους..........................γιατι??????????
η λογικη λεει οτι, η ποιοτητα ζωης δεν συμβαδιζει παντα με την politically correct αποψη!!!!
ας βαλουν καποιοι το μυαλουδακι τους να δουλεψει, πριν αρχισουν να εκφραζουν πρωτοποριακες ιδεες!
:a21:
+1000
Προσωπικά,δεν γνωρίζω άλλον λαό που να μην έχει δώσει κάτι από πολιτισμό στην ανθρωπότητα,εκτός από τούς un-pectable αλβανούς
Αν μπορεί κάποιος να σκεφτεί κάτι πάνω σ' αυτό,να το κουβεντιάσουμε.:rolleyes:
VanDiemen
18/04/2007, 08:39
Αν στη θεση ημων βαλεις Αμερικανους και στην θεση των Αλβανων που περιγραφεις βαλεις τους Ελληνες μεταναστες του Μεσοπολεμου,καπως σαν το ιδιο πραγμα δεν ειναι?
Ναι ρε!! Τι κάπως; Γιατί κάπως; Ακριβώς το ίδιο!!!! Όταν πήγαν οι Έλληνες μετανάστες εκεί, άρχισαν να κλέβουν, να ληστεύουν, να αρπάζουν ότι βρουν μπροστά τους, να κάνουν όποια βρωμοδουλειά υπέπεφτε στην ανίληψή τους ότι υπάρχει πιθανότητα να τους αποφέρει το παραμικρό κέρδος, να μη σέβονται καθόλου την ανθρώπινη ζωή και να προτίθενται να την αφαιρέσουν για αμελητέους λόγους, να κάνουν συμμορίες, να διαδίδουν ότι θα γίνουν τα αφεντικά των αμερικάνων, να επανδρώνουν πλήρως όλες τις φυλακές.. Το ίδιο!!! Τι να λέμε τώρα..
Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Ναι ρε!! Τι κάπως; Γιατί κάπως; Ακριβώς το ίδιο!!!! Όταν πήγαν οι Έλληνες μετανάστες εκεί, άρχισαν να κλέβουν, να ληστεύουν, να αρπάζουν ότι βρουν μπροστά τους, να κάνουν όποια βρωμοδουλειά υπέπεφτε στην ανίληψή τους ότι υπάρχει πιθανότητα να τους αποφέρει το παραμικρό κέρδος, να μη σέβονται καθόλου την ανθρώπινη ζωή και να προτίθενται να την αφαιρέσουν για αμελητέους λόγους, να κάνουν συμμορίες, να διαδίδουν ότι θα γίνουν τα αφεντικά των αμερικάνων, να επανδρώνουν πλήρως όλες τις φυλακές.. Το ίδιο!!! Τι να λέμε τώρα..
και ξανα..........:a31:
υ.γ.δεν εχω ξεχασει τι εχει γινει και τι εχω ταξει, για να μη νομιζεις.:smokin: :a66:
biglebowski
19/04/2007, 06:44
Ναι,βεβαια...
Να τους διδαξουμε τον πολιτισμο του σκυλαδικου-μεζονετας-grand cherokee και να τους εμφυσησουμε το προτυπο του λαμογιου..
ΑΠΛΑ τέτοιες Μ@@@@κίες να μην τις λες !!!!!!!!!
Η μισή μου οικογένεια και ολόκληρη της γυναίκας μου είναι μετανάστες του μεσοπολέμου. Οι άνθρωποι αυτοί οι οποίοι ακόμα είναι σε Αμερική, Καναδά, Αυστραλία, Βέλγιο και Γερμανία ΔΟΥΛΕΨΑΝ σε εργοστάσια, λαντζέρηδες και σε ανθρακορυχεία ......................
ΟΥΤΕ ΕΚΛΕΨΑΝ, ΟΥΤΕ ΣΚΟΤΩΣΑΝ πήγαν και ΔΟΥΛΕΨΑΝ και ακόμα ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.........
:nono: :nono: :nono:
yianvoul
19/04/2007, 21:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
ΑΠΛΑ τέτοιες Μ@@@@κίες να μην τις λες !!!!!!!!!
Η μισή μου οικογένεια και ολόκληρη της γυναίκας μου είναι μετανάστες του μεσοπολέμου. Οι άνθρωποι αυτοί οι οποίοι ακόμα είναι σε Αμερική, Καναδά, Αυστραλία, Βέλγιο και Γερμανία ΔΟΥΛΕΨΑΝ σε εργοστάσια, λαντζέρηδες και σε ανθρακορυχεία ......................
ΟΥΤΕ ΕΚΛΕΨΑΝ, ΟΥΤΕ ΣΚΟΤΩΣΑΝ πήγαν και ΔΟΥΛΕΨΑΝ και ακόμα ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.........
παρομοιως υπαρχουν και πολλοι Αλβανοι που απλα δουλευουν εδω χωρις να ενοχλουν κανενα....ουτε εκλεψαν ουτε σκοτωσαν....ας μην ειμαστε καχυποπτοι και μ αυτους...
παρομοιως υπαρχουν και πολλοι Αλβανοι που απλα δουλευουν εδω χωρις να ενοχλουν κανενα....ουτε εκλεψαν ουτε σκοτωσαν....ας μην ειμαστε καχυποπτοι και μ αυτους... Σωστά!Να μην κρίνουμε ένα έθνος από μεμονομένα παραδείγματα.Απλώς στην περίπτωση των Αλβανών τα παραδείγματα είναι πολλά...Και Έλληνες στο εξωτερικό έχουν κάνει χοντρές μ@λ@κίες μα εν συγκρίσει με τον συνολικό πληθυσμό είναι μηδαμινά.
παρομοιως υπαρχουν και πολλοι Αλβανοι που απλα δουλευουν εδω χωρις να ενοχλουν κανενα....ουτε εκλεψαν ουτε σκοτωσαν....ας μην ειμαστε καχυποπτοι και μ αυτους...
Μάλλον δεν κατάλαβες ...........
Εγώ δεν μίλησα πουθενά κατά των Αλβανών ΑΛΛΑ αρνούμαι ΚΑΤΗΓΟΡΙΜΑΤΙΚΑ αυτό που είπε ο
Vstrommer71 !!!!!!!!
Οι Έλληνες μετανάστες κατ' αρχήν ΔΕΝ περνάγανε παράνομα στις χώρες που πήγαν και για αυτό ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΦΟΡΟΥΣ...
Και ναι σίγουρα δεν είναι όλοι οι Αλβανοί κακοποιοί ΑΛΛΑ ένα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΟ !!!!
Μου έχουν διαρρήξει 2 φορές το σπίτι στο Παγκράτι, 2 φορές το σπίτι του πατέρα μου και 1 φορά το σπίτι που μένω στο Ηράκλειο (κόντεψα να χάσω την γυναίκα μου έγκυο στον 7ο μήνα)
1 φορά δεν βρέθηκαν οι κλέφτες από τις υπόλοιπες ήταν 3 φορές συμμορίες Αλβανών και 1 φορά Ρουμάνοι ........
Καλό είναι να ΜΗΝ είμαστε ρατσιστές μεν, αλλά όχι να εθελοτυφλούμε για να είμαστε Politically Correct και μετριοπαθείς..........
Ας μείνουν ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ οι υπόλοιποι ΑΠΕΛΑΣΗ !!!!!!!!!!!!
Καλό είναι να ΜΗΝ είμαστε ρατσιστές μεν, αλλά όχι να εθελοτυφλούμε για να είμαστε Politically Correct και μετριοπαθείς..........
Ας μείνουν ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ οι υπόλοιποι ΑΠΕΛΑΣΗ !!!!!!!!!!!! +1:cool:
giobazolias
20/04/2007, 02:22
+1000
Εγώ δεν μίλησα πουθενά κατά των Αλβανών ΑΛΛΑ αρνούμαι ΚΑΤΗΓΟΡΙΜΑΤΙΚΑ αυτό που είπε ο
Vstrommer71 !!!!!!!!
Οι Έλληνες μετανάστες κατ' αρχήν ΔΕΝ περνάγανε παράνομα στις χώρες που πήγαν και για αυτό ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΦΟΡΟΥΣ...
Και ναι σίγουρα δεν είναι όλοι οι Αλβανοί κακοποιοί ΑΛΛΑ ένα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΟ !!!!
Μου έχουν διαρρήξει 2 φορές το σπίτι στο Παγκράτι, 2 φορές το σπίτι του πατέρα μου και 1 φορά το σπίτι που μένω στο Ηράκλειο (κόντεψα να χάσω την γυναίκα μου έγκυο στον 7ο μήνα)
1 φορά δεν βρέθηκαν οι κλέφτες από τις υπόλοιπες ήταν 3 φορές συμμορίες Αλβανών και 1 φορά Ρουμάνοι ........
+ βαλε οσα θες !!!!!!!!!!!
:wave2:
Vstrommer71 !!!!!!!!
:eyepop:
καλα σε κυνηγανε απο πισω? τοσες φορες? και ο πατερας σου αν επιτρεπετε σε ποια περιοχη μενει?
συγγνωμη που σε ρωταω και αν γινωμε αδιακριτη μην το λαβεις υποψιν σου το μυνημα αυτο.
αλλα εχω παρατηρησει μια γενικη συσσωρευση αλλοδαπων (χωρις να σημενει αυτο κατι μην ακουσω καμμια βλακεια παλι) σε καποιες περιοχες οπου οι ελληνικες οικογενειες αποτραβηχτηκαν απο εκει (χωρις να κρινω γιατι μην πεταχτει κανεις να πει οτι του κατεβει ΠΑΛΙ ) και μου κανει εντυπωση οτι επισεις ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ απο εκει πλεον ευκολα - αλλου το προβλημα ειναι μικρο αλλου μεγαλο-μην εχωντας να κανει με αλβανους μονο αλλα και με μαυρους ρουμανους πολωνους γαλλους ισπανους κλπ κλπ κλπ
για την τελευταια σου προταση συμφωνω και επαυξανω
+750
(αλλα που να τολμησεις να το πεις θα σε πουν φασιστα το εχουν κανει καραμελιτσα αυτο ):sad:
Gandalf dr685sm
20/04/2007, 12:01
arxaios...
μαζί σου... αλλά μόνο η απέλαση δεν είναι λύση και μας κοστίζει και τρελά λεφτά κιόλας. Είναι μια απο τις λίγες περιπτώσεις που θέλει ΙΣΧΥΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ και φυσικά επιβολή των νόμων σε απόλυτο βαθμό.
Αλλά βλέπεις μιλάμε για κερδοφόρο εμπόριο και η Ελλάδα είναι μια χώρα που οδηγεί στην πολιτισμένη Ε.Ε. σαν θύρα εισόδου και μάλιστα με χώρο για εργασία προς αυτούς, έτσι ώστε να μαζέψουν χρήματα και να πάνε σε άλλη χώρα (ΗΠΑ, UK, Γερμανία , Γαλλία κτλ.)
Το άσχημο της ιστορίας είναι πως είναι και κάποιοι άνθρωποι μέσα στους παράνομους μετανάστες που όντως δεν θέλουν να κάνουν κακό , απλά να ξεφύγουν απο την μιζέρια της χώρας τους. Αλλά ακόμα και έτσι δεν μπορούν να πάρουν χαρτιά εδώ , καθώς χρειάζεται να δηλώνουν τουλάχιστον 15.000? (ούτε εμείς τόσα καλά-καλά) και φυσικά να δηλώσουν ιθαγενείς ώς μάρτυρες για την εγγύηση της παραμονής τους.
Οπότε... παραμένουν παράνομοι και φυσικά στην μαύρη εργασία.
Βέβαια και απο την άλλη πλευρά , αφού βλέπεις οτι ο κόσμος δεν είναι ρόδινος ούτε στην Ε.Ε πλέον (πολύ δουλειά - λίγα λεφτά - εξοντωτικό ωράριο ειδικά για ανθρώπους εκτός Ε.Ε.) τότε που πας;
Έλα μου ντε!... και μετά διαμαρτύρονται κιόλας οτι εδώ δεν είναι καλά και στην χώρα τους είναι καλύτερα κτλ..(αυτό είναι Αλβανικό "ανέκδοτο" κυρίως). Τραβάτε πίσω στον Χότζα , μπας και ησυχάσουμε.. τουλάχιστον να μείνουν εδώ όσοι πραγματικά θέλουν να κάνουν κάτι για αυτούς αλλά και για την χώρα που τους φιλοξενεί.
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
μαζί σου... αλλά μόνο η απέλαση δεν είναι λύση και μας κοστίζει και τρελά λεφτά κιόλας .....
Πιστεψέ με το να τους στέλνουμε πίσω στην πατρίδα τους, στοιχίζει ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ από το να έχουμε τις φυλακές μας γεμάτες και να τους ταΐζουμε και όταν ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΟΥΝ να κάνουν ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ !!!!!!!!!!!
Αλλά το ποστ έχει ξεφύγει τελείως από το αρχικό.
@ EVI
Μένω στην Κρήτη στο Ηράκλειο και ο πατέρας μου σε μια περιοχή που ονομάζεται Αρχάνες .....
Στο Παγκράτι είναι το διαμέρισμα που αγόρασα όταν έμενα (12 χρόνια) Αθήνα ....
dukeandthecity
20/04/2007, 14:27
Από το καθαρά αθλητικό θέμα θα αντλήσουμε σκόρπιες σκέψεις για το ανησυχητικό φαινόμενο του Βαλκάνιου μετανάστη στην Ελλάδα. Γιατί να το κρύψομε άλλωστε, ότι δεν έχουμε πρόβλημα με άλλες φυλές μεταναστών παρά μόνο με τις Βαλκανικές. Μπορεί και οι «φιμέ» να μας ξενίζουν και να μας ενοχλούν κυρίως οικονομικά (ιδίως αν σε λένε SONY – Minos EMI κ.α.) μπορεί οι Φιλλιπινέζες να καθαρίζουν τα σπίτια μας και να μεγαλώνουν τα παιδιά μας και μπορεί οι ασιάτες να χτυπάνε την εγχώρια αγορά με τις χαμηλές τιμές τους ΑΛΛΑ όλοι οι προαναφερθέντες λαοί έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Δεν εκφέρουν άποψη. Και αν ποτέ το κάνουν, η γενικότερη ευγένεια και φιλησυχία τους εκλαμβάνετε ως δουλοπρέπεια.
Από την άλλη οι βαλκάνιοι μετανάστες έχουν άποψη. Και ενώ δεν εξετάζω καν αν είναι σωστή ή λάθος η άποψη τους, έχω την αίσθηση ότι και μόνο που την εκφράζουν μας τσαντίζει. Αν προσθέσεις στο βαλκανικό ταμπεραμέντο και τις χρόνιες απαγορεύσεις της ελεύθερης έκφρασης από τα αυταρχικά καθεστώτα των χωρών τους τότε καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει στο μέλλον.
Γιατί ως γνωστών μεγάλη γλώσσα και μεγάλο στόμα δεν έχουν μόνο οι οικονομικά καταπιεσμένοι αλλά και οι καλοζωισμένοι εύρο – εθνοπατέρες μας. Που έχουν επενδύσει στην περιφέρεια τους (και εννοώ την περιφέρεια της μέσης τους) τα καλύτερα τας κεμπαπ – γαρδούμπα και από τον Κατέλη και τον Παναγιώτη Κολλημένο του je t’aim.
Όλα αυτά είναι πρόλογος κύριοι και κυρίες για το θέμα που είναι μπροστά στα μάτια μας αλλά εμείς βλέπουμε τους 300 και νοιώθουμε πιο έθνος.
Τι θα κάνουμε για αυτούς τους ανθρώπους που τους βάλαμε στο σπίτι μας ανεξέλεγκτα και τους επιτρέψαμε να κάνουν αυτό που ο καθένας ήξερε καλύτερα; Και για να εξηγηθώ, σε καμία περίπτωση δεν φταιει ο επισκέπτης αλλά ο οικοδεσπότης. Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα κάνουμε τίποτα αλλά θα τα αφήσουμε στην τύχη όπως εξελιχθούν και θα προσπαθήσουμε να θεραπεύσουμε (τρόπος του λέγειν δηλαδή) οποιοδήποτε πρόβλημα ανακύψει μεμονωμένα στο μέλλον. ΔΗΛΑΔΗ ? Περισσότερη μελλοντική τροφή για τα ΜΜΕ που θα έχουν και λίγο από ρατσισμό-ξενοφοβία στο πλούσιο ρεπερτόριο τους.
Βέβαια μην νομίζετε ότι το θέμα αυτό είναι καινούριο. Το έχουμε από παλιά σε ένα μακρινό από την Αθήνα κομμάτι της Ελλάδος που το λένε Έβρο.
Θυμάστε όταν πήγατε φαντάροι κάτι μελαψούς συμπολίτες μας που δεν κρατούσαν όπλο (για να μην προδώσουν τα ιερά και όσια, τρομάρα μας) και φοβόντουσαν το μπάνιο όπως ο διαιτητής ποδοσφαίρου τον «θείο»; Ε λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι είναι μουσουλμάνοι και οι ιστορίες λένε ότι βγάζουν ένα κέρατο στο κούτελο και σφάζουν χριστιανούς. Αλλά για αυτούς την έχουμε βρει την λύση χρόνια τώρα. Όταν εκφράζουν άποψη, τους υποκινεί η γείτονα εξ ανατολών. Έχουμε βρει και την πατέντα με τους μουφτήδες και όλα μια χαρά. Ρίξαμε τις σκόνες κάτω από το χαλί και μοστράρουμε νοικοκυροσύνη στις γειτόνισσες των «25».
Οι άνθρωποι όμως που επιλέγουν την χώρα μας για να δουλέψουν και να μεγαλώσουν τα παιδία τους αυξάνονται δραματικά και σε μερικά χρόνια δεν θα χωράνε κάτω από το χαλί. Και τότε δεν θα είναι μόνο «αυτοί» που μας τρωνε τις δουλειές και έφεραν την εγκληματικότητα στην χώρα (λες και τα μπουμπούκια μας ήθελαν βοήθεια) αλλά και οι αλλόθρησκοι που θέλουν να υπερισχύσουν της πίστης μας.
Και τα δύο πρώτα δεν αποτελούν μείζωντα κοινωνικά προβλήματα ακόμα, γιατί ενδόμυχα ξέρουμε ότι για το θέμα της παραβατικότητας φταιει ΚΑΙ η ΕΛ.ΑΣ όσο στο θέμα της εργασίας έχουμε πασάρει της δουλείες που ούτως η αλλέως δεν θα αναλαμβάναμε.
Το θέμα της πίστης όμως; Είμαστε έτοιμοι ως έθνος ή θα μαζεύουμε υπογραφές πάλι στα συνοικιακά υποκαταστήματα της Εκκλησίας της Ελλάδος; Γιατί αυτήν την φορά δεν θα μείνει εκεί μακριά στον Έβρο, αλλά θα έρθει δίπλα στο σπίτι μας.
Ο ορθόδοξος πάπας σαν πολύ δεν έχει λουφάξει τελευταία; Ασχολείται με τον Κωλοσούζα ή έχει πέσει με τα μούτρα στο διάβασμα όπως επί επαναστάσεως;
Όσο για την Μαριέτα που είναι και συμπάθεια μου μια συμβουλή. Αφού με τα της παιδείας τα έχεις κάνει αχταρμά, δεν ασχολείσαι λίγο και μετά της θρησκείας, να γελάσει λίγο το χειλάκι μας βρε καρντασίνα.
Λίγο πριν βραδιάσει στον εγκέφαλο μας μια τελευταία αναφορά από τον τύπο. Εφημερίδα Καθημερινή στις 20-4-2006, του Σταυρου Τζιμα
«Πριν από δύο μήνες, στο Καυταντζόγλειο στάδιο, η σύζυγος του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή δέχθηκε βάναυση επίθεση από «φιλάθλους» στην εξέδρα των επισήμων, μπροστά στα μάτια των αδιάφορων αστυνομικών, όταν τόλμησε να πανηγυρίσει το γκολ που πέτυχε ο Μπούσι.»
Gandalf dr685sm
20/04/2007, 14:57
να τα μας και υποδείξεις περί ρατσισμού με έμμεσο τόνο.
Οι απόψεις φίλε μου είναι σαν τις ...πισινο-τρυπίδες.... όλοι απο μια.
Η διαφορά είναι οτι αυτοί που κανονικά μπορούν να τις εκφέρουν είναι και μέτοχοι σε όλα τα υπόλοιπα. Σε ευθύνες και υποχρεώσεις. Κάτι που η μεγάλη μερίδα των ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ στην χώρα, δεν τις τηρεί.
Γιατί λοιπόν αφού δεν τηρούν να έχουν και δικαίωμα άποψης;
Φασιστικό;... καθόλου!... σε ενα σπίτι που δεν πληρώνεις ενοίκιο δεν μπορείς να έχεις άποψη για το πως θα διαμορφωθεί το garaz του για παράδειγμα , ούτε στο πως και πότε θα γίνονται κάποιες λειτουργίες. Και επιπλέον να ζητάς και ευθύνες απο τους ιδιοκτήτες για αυτό το πράγμα.!!!:eek: :eek: :nono:
Αυτοί οι πλασματικοί παιάνες περί δήθεν αδιαφορίας και δήθεν ρατσισμού της Ελληνικής κοινωνίας είναι ΑΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΕΣ. Πρέπει να ζήσετε σε χώρες όπως η Γερμανία ή η Αυστρία , Γαλλία για να βιώσετε συμπεριφορές ρατσισμού.
Οι μουφτήδες απο την άλλη... ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ, ώς ΤΟΥΡΚΟΙ... εμείς πρέπει να σκύψουμε δηλαδή και μάλιστα πλυμμένοι;
Επαναλαμβάνω λοιπόν, ... όσοι θέλουν να ζούν σε μια χώρα , υπακοούν στους κανόνες της τοπικής κοινωνίας και τηρούν κάποια πράγματα για να έχουν και την απόλαυση της αποδοχής τους. Τουλάχιστον στον βαθμό που το κάνουν και οι ιθαγενείς της χώρας. Απο εκεί και πέρα...
ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ...
Και ναι ... φέρει και ευθύνες το κράτος... που δεν είναι αυστηρό και δεν τους στέλνει καραβιές πίσω απο εκεί που ήρθαν την ίδια στιγμή , παρά τους φιλοξενεί μέχρι να τους απελάσει!!
Να σας θυμίσω το καράβι στις ακτές της Ιταλίας που του απαγορεύτηκε η είσοδος , με απειλή οτι θα το βούλιαζαν;... και το οτι επέστρεψε στις ακτές της Αλβανίας;
Τι να λέμε τώρα;... κάποια στιγμή πρέπει επιτέλους να μπούν και κάποια όρια. Και σε εμάς σαν πολίτες προς τις υποχρεώσεις και τις απολαβές μας,... αλλά και στο κράτος που θα πρέπει σε κάποια σημεία να βγάλει το βούρδουλα , γιατί όπως και να το κάνουμε... η πολλή ελευθερία βλάπτει τελικά.
Gandalf
dukeandthecity
20/04/2007, 15:03
Επαναλαμβάνω λοιπόν, ... όσοι θέλουν να ζούν σε μια χώρα , υπακοούν στους κανόνες της τοπικής κοινωνίας και τηρούν κάποια πράγματα για να έχουν και την απόλαυση της αποδοχής τους. Τουλάχιστον στον βαθμό που το κάνουν και οι ιθαγενείς της χώρας. Απο εκεί και πέρα...
ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ...
+1000 δεν λέμε τιποτα διαφορετικο
Και ναι ... φέρει και ευθύνες το κράτος... που δεν είναι αυστηρό και δεν τους στέλνει καραβιές πίσω απο εκεί που ήρθαν την ίδια στιγμή , παρά τους φιλοξενεί μέχρι να τους απελάσει!!
Gandalf
μόνος σου απαντησες
vangelis 64
20/04/2007, 16:08
Να σας θυμίσω το καράβι στις ακτές της Ιταλίας που του απαγορεύτηκε η είσοδος , με απειλή οτι θα το βούλιαζαν;... και το οτι επέστρεψε στις ακτές της Αλβανίας;
Εγώ θυμάμαι πως τούς βουλιάξανε.
Εγώ θυμάμαι πως τούς βουλιάξανε.
ΑΚΡΙΒΩΣ !!!!!!!!!!!!!!
Δεν λέμε βέβαια ότι ήταν σωστό σαν πράξη, αλλά οι γείτονες Ιταλοί ΔΕΝ έχουν πρόβλημα με "μετανάστες" κάθε είδους πλέον ................ δεν πλησιάζει κανείς !!!!!!!!!!!
vangelis 64
20/04/2007, 18:52
ΑΚΡΙΒΩΣ !!!!!!!!!!!!!!
Δεν λέμε βέβαια ότι ήταν σωστό σαν πράξη, αλλά οι γείτονες Ιταλοί ΔΕΝ έχουν πρόβλημα με "μετανάστες" κάθε είδους πλέον ................ δεν πλησιάζει κανείς !!!!!!!!!!!
Οι μάγκες με την παντόφλα,είχανε βάλει πλώρη για το βορρά.Ποιός ξέρει....κάπου θα είχανε ακούσει ότι εκεί υπάρχει χρήμα.
Οι Ιταλοί,από τη φρεγάτα,τούς έλεγαν στον ασύρματο να σταματήσουν και να κάνουν μεταβολή.
Αυτοί όμως συνέχιζαν ακάθεκτοι και δεν απαντούσαν.Πέσανε μια δυο προειδοποιητικές,τίποτα.
Η τρίτη,τούς έστειλε στον πάτο.Πού πα ρε καραμήτρο!
Κι εμείς οι πονηροί,τούς βάζουμε σπίτι μας,τούς δίνουμε δουλειά γιατί μάς έρχεται φτηνότερα(ασχέτως αν τα κάνουνε σκατά,φτάνει που είναι φτηνά)και αν πούμε κάτι ενάντια στην αθλιότητα και την απολιτισιά που κουβαλάνε,μάς λένε ρατσιστές!
Ναι ρε φίλε,είμαι ρατσιστής!!Ρατσιστής στην αμορφωσιά,ρατσιστής στην ασχήμια τής ψυχής,ρατσιστής στο"κάνω τα πάντα για το χρήμα"....
Δεν δέχομαι να μού γκρεμίσουν τον Παρθενώνα που έχτισα.
Δεν δέχομαι να χάσω την ομορφιά τής Ελληνικής μου γλώσσας.
Δεν δέχομαι να φοβάμαι το βράδυ να πάω στην Ομόνοια.
Δεν δέχομαι να καίνε τη σημαία που είναι ποτισμένη με το αίμα και τα ιδανικά μου.
Και μη μού πείτε ότι δεν φταίνε αυτοί για το χάλι στο οποίο γαλουχήθηκαν.Δεν με νοιάζει!!
Ούτε κι εγώ φταίω όταν με κλέβουν και με σκοτώνουν.Δεν τούς διάλεξα,μού τούς επέβαλλαν.
Και όχι....δεν χάρηκα που τούς σκοτώσανε.Είχανε όμως δίκιο.
VanDiemen
20/04/2007, 18:59
Αργήσατε! Παρενέβει η αρχή λογοκρισίας..
Ναι ρε φίλε,είμαι ρατσιστής!!Ρατσιστής στην αμορφωσιά,ρατσιστής στην ασχήμια τής ψυχής,ρατσιστής στο"κάνω τα πάντα για το χρήμα"....
Δεν δέχομαι να μού γκρεμίσουν τον Παρθενώνα που έχτισα.
Δεν δέχομαι να χάσω την ομορφιά τής Ελληνικής μου γλώσσας.
Δεν δέχομαι να φοβάμαι το βράδυ να πάω στην Ομόνοια.
Δεν δέχομαι να καίνε τη σημαία που είναι ποτισμένη με το αίμα και τα ιδανικά μου.
Και μη μού πείτε ότι δεν φταίνε αυτοί για το χάλι στο οποίο γαλουχήθηκαν.Δεν με νοιάζει!!
Ούτε κι εγώ φταίω όταν με κλέβουν και με σκοτώνουν.Δεν τούς διάλεξα,μού τούς επέβαλλαν.
Και όχι....δεν χάρηκα που τούς σκοτώσανε.Είχανε όμως δίκιο.
1. στο "κάνω τα πάντα για το χρήμα" το master το κατέχουν οι έλληνες μετανάστες στη Γερμανία και το Αμέρικα...ρώτα τους εκεί πολίτες και θα σου πουν την άποψή τους...
2. αμα τελείωσεις τον τελευταίο όροφο του Παρθενώνα ξεκουράσου λίγο...το πιλοφόρι ειναι πακέτο δουλειά και δεν σου κολλάνε και όλα τα ένσημα
3. η ομορφιά της ελληνικής γλώσσας φαντάζομαι οτι ειναι η καθομιλουμένη που περιέχει χιλιάδες λέξεις αρβανιτικης καταγωγής, τούρκικης, αγγκλικής, γαλλικής και βουρλάρικης???
4. ρε τελικά τα άτομα που ζητάνε κατοστάρικα στην Ομόνοια ειναι Αλβανοί που μιλάνε τέλεια ελληνικά ???και εγώ ο μαλάκας τους πέρναγα για έλληνες....
5. φαντάζομαι όμως ότι δέχεσαι να φιλάνε τη σημαία οι δοσίλογοι και οι Χίτες και οι απόγονοι των προδοτών που κυβερνούνε τώρα την Ελλάδα.....
ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ????
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ....Ο ΚΟΥΒΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ...
vangelis 64
20/04/2007, 19:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
1. στο κάνω τα πάντα για το χρήμα το master το κατέχουν οι έλληνες μετανάστες στη Γερμανία και το Αμέρικα
2. αμα τελείωσεις τον τελευταίο όροφο του Παρθενώνα ξεκουράσου λίγο...το πιλοφόρι ειναι πακέτο δουλειά και δεν σου κολλάνε και όλα τα ένσημα
3. η ομορφιά της ελληνικής γλώσσας φαντάζομαι οτι ειναι η καθομιλουμένη που περιέχει χιλιάδες λέξεις αρβανιτικης καταγωγής, τούρκικης, αγγκλικής, γαλλικής και βουρλάρικης???
4. ρε τελικά τα άτομα που ζητάνε κατοστάρικα στην Ομόνοια ειναι Αλβανοί που μιλάνε τέλεια ελληνικά ???και εγώ ο μαλάκας τους πέρναγα για έλληνες....
5. φαντάζομαι όμως ότι δέχεσαι να φιλάνε τη σημαία οι δοσίλογοι και οι Χίτες και οι απόγονοι των προδοτών που κυβερνούνε τώρα την Ελλάδα.....
1.Γενικά,οι Έλληνες τού εξωτερικού δεν σκοτώνουν για ένα πεντοχίλιρο.
2.Τον Παρθενώνα,τον τελείωσα πρίν από 2500 χρόνια.
3.Αρβανίτες,Τούρκοι,Άγγλοι,Γάλλοι,Πορτογάλοι κλπ,έμαθαν να μιλάνε επειδή τούς έμαθα εγώ.
4.Για τα πρεζάκια τής Ομόνοιας,φταίω εγώ που δεν τα ανέθρεψα σωστά και δεν είναι ΑΥΤΟΙ ο κανόνας.Πουθενά δεν υπάρχει απόλυτη ευδαιμονία.
5.Αυτό που φαντάζεσαι,είναι η ΔΙΚΗ ΣΟΥ φαντασία.
1. στο "κάνω τα πάντα για το χρήμα" το master το κατέχουν οι έλληνες μετανάστες στη Γερμανία και το Αμέρικα...ρώτα τους εκεί πολίτες και θα σου πουν την άποψή τους...
Και λίγα τα λόγια και τις συγκρίσεις του κώλου για τους Έλληνες μετανάστες !!!!!!!!
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και λίγα τα λόγια και τις συγκρίσεις του κώλου για τους Έλληνες μετανάστες !!!!!!!!
:nono: :nono: :nono: +1 Οι Έλληνες μετανάστες είναι πιο ''Έλληνες'' από εμάς εδώ που έχουμε ξεχάσει τι είμαστε και έχουμε ισοπεδώσει τα πάντα...
Ότι έγραψα, το έγραψα ειρωνικά. Η παράλειψή μου ήταν να προσθέσω το "ο νοών, νοείτω" ώστε να καλύπτεται 100% η δική σου περίπτωση!
Το τι ξέχασες και τι δεν ξέχασες το έχω γραμμένο στο γνωστό μέρος καθώς και σένα μαζί! Μην απαντάς σε μένα για να μη σε ενοχλώ! Με τις μ%$@#ς που λες, δε συγκινείται ούτε το αριστερό @ μου.
αν το εγραψες ειρωνικα ζηταω συγγνωμη!
βλεπεις εγω ειμαι αντρας και τιμαω τα παντελονια μου αναγνωριζοντας τα λαθη μου...δε βριζω μαναδες και οικογενειες.εσυ???????
στο 2ο μερος τωρα......
αυτο το μερος που αναφερεις φροντισε να μη βρεθουμε γιατι θα σου το δωσω να το φας.και πληροφοριακα θα απανταω οπου και οποτε γουσταρω.αν δε σου αρεσει τα κουβαδακια σου και σε αλλη παραλια μπεμπη.και φυσικα δε τιθεται θεμα συγκινησεως των ορχεων σου..........οσο τους εχεις τουλαχιστον....ΑΝ ΕΧΕΙΣ.....
:smokin:
VanDiemen
21/04/2007, 00:52
Too late.. <-- Φοβερό κομμάτι, ε; Τα 80s και early 90s ήταν αθάνατες δεκαετίες για τη μουσική!
1.Γενικά,οι Έλληνες τού εξωτερικού δεν σκοτώνουν για ένα πεντοχίλιρο.
2.Τον Παρθενώνα,τον τελείωσα πρίν από 2500 χρόνια.
3.Αρβανίτες,Τούρκοι,Άγγλοι,Γάλλοι,Πορτογάλοι κλπ,έμαθαν να μιλάνε επειδή τούς έμαθα εγώ.
4.Για τα πρεζάκια τής Ομόνοιας,φταίω εγώ που δεν τα ανέθρεψα σωστά και δεν είναι ΑΥΤΟΙ ο κανόνας.Πουθενά δεν υπάρχει απόλυτη ευδαιμονία.
5.Αυτό που φαντάζεσαι,είναι η ΔΙΚΗ ΣΟΥ φαντασία.
+750
(ειχα αρχισει να απελπιζομε αλλα διαβασα εδω τα ποστ σου και πηρα μια ελπιδα-και οχι μονο τα δικα σου ,ελπιζω να μην μπουν οι γνωστοι και αρχισουν τις ειρωνιες και τις διχως νοημα αντιδρασεις και καταδικασουν αυτες τις ωραιες σκεψεις σε αλλη μια απλη ...διαμαχη ανευ ουσιας.)
Είσαι ευπρόσδεκτος να έρθεις να δεις και να δοκιμάσεις σαν άντρακλας που είσαι..
Φαίνεται ότι το πρότυπο του ανδρισμού που έχεις σχηματίσει, περιορίζεται στις ύβρεις εκ του ασφαλούς. Σε προκαλώ λοιπόν να έρθεις να πραγματοποιήσεις τις απειλές σου. Αν δεν έχεις σκοπό να το κάνεις, περιορίσου στις ανδρικές συνήθειές σου, που επιδεικνύεις παραπάνω. Αυτό που σε εκνεύρισε το έχω και μόλις το βρω θα το ξαναστείλω, για να δουν κι αυτοί που δεν είδαν, αυτό που σε έκανε να πιστεύεις ότι έβριζα τη μάνα σου χωρίς λόγο!
μεγαλη ιδεα εχεις για τον εαυτο σου φιλαρακι.αν νομιζεις οτι θα παρατησω τα παντα για να ανεβω στην αλλη ακρη της ελλαδας για να σου σπασω τα μουτρα κανεις λαθος.εχω πιο σοβαρες δουλειες να κανω.εγω ειπα απλα μην τυχει.δεν εχω βαλει σκοπο της ζωης μου να βρω εναν μαλακα που γραφει στο ιντερνετ και μου βρισε τη μανα.αλλα αν τυχει...
και επιδη πιστευεις οτι εχεις δικιο.......εγω ρε φιλε να δεχτω οτι εχεις 1000 δικια θελεις??
το δεχομαι...εβρισες τον ανθρωπο που με γεννησε ρε μαλακα.ζωο.βρισε εμενα.υποτιθεται εισαι και μοτοσυκλετιστης και θες να λεγεσαι και αντρας.....αι σιχτιρ σιχαμα....
Αυτό που σε εκνεύρισε το έχω και μόλις το βρω θα το ξαναστείλω, για να δουν κι αυτοί που δεν είδαν, αυτό που σε έκανε να πιστεύεις ότι έβριζα τη μάνα σου χωρίς λόγο!
και την ωρα που εσυ λες αυτα....
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=38566
καποιοι τιμουν ορισμενα πραγματα.
VanDiemen
21/04/2007, 08:52
Ωραία μέρα έκανε και σήμερα.. Να δούμε τι μας περιμένει το καλοκαίρι!
+1 Οι Έλληνες μετανάστες είναι πιο ''Έλληνες'' από εμάς εδώ που έχουμε ξεχάσει τι είμαστε και έχουμε ισοπεδώσει τα πάντα...
δεν ειναι έλληνες Ελληναράδες ειναι....
αν αγαπάνε την Ελλάδα να μαζέψουν τα λεφτά τους και να ερθουν να τα επενδύσουν στην Ελλάδα που τόσο αγαπάνε...
αν αγαπάνε την Ελλάδα περισσότερο γιατί έφυγαν κ δεν ξαναγύρισαν ούτε όταν πήραν σύνταξη...
αγαπάνε την Ελλάδα τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ για τον ωραίο ήλιο....
να έρθουν να φάνε τα σκατά που προσφέρει το ελληνικό κράτος και όχι να χαίρονται μονο τις ελληνικές παραλίες....
θυμάμαι τον ελληνοαερικανο στο Ελ. Βενιζέλος που με το που καθυστέρησε 5 λεπτά το αεροπλάνο άρχισε να μας πρίζει τα π@π@ρια με το "εμεις στο USA ειμαστε ετσι...εσεις εδώ θα μείνετε απολίτιστοι""
oust.....στο USA να πας και να μην ξαναγυρίσεις φυτό....
σιγά μην δεν μπορώ να πιάσω στο στόμα μου τους μετανάστες.....
ασε έχω συγγενείς μετανάστες και ξέρω απο πρώτο χέρι τη γνώμη ειχαν για αυτούς στη Γερμανία
και έχω γνωρίσει την ποιότητα του έλληνα της διασποράς που σκάει το καλοκαίρι στην ελληνική
επαρχεία με BMW 500 και το νυχι στο τελευταίο δακτυλο 5 εκατοστά, σαν πολυχρηστικό ελβετικό σουγιά για αυτί και μύτη....
οι ίδιοι που πήγανε και έπλεναν πιάτα, οι ίδιοι ηταν αυτοί που μετέπειτα έπειναν το αίμα των άλλων ελλήνων που πήγαν εκεί....
και αν δεν σκότωναν ηταν επειδή στη Γερμανία υπήρχε κράτος....
στο Αμερικα που δεν υπήρχε σκότωναν και οχι για ενα πεντοχιλιαρο αλλά για ένα δολάριο...
vangelis 64
21/04/2007, 11:53
αν αγαπάνε την Ελλάδα να μαζέψουν τα λεφτά τους και να ερθουν να τα επενδύσουν στην Ελλάδα που τόσο αγαπάνε...
αν αγαπάνε την Ελλάδα περισσότερο γιατί έφυγαν κ δεν ξαναγύρισαν ούτε όταν πήραν σύνταξη...
να έρθουν να φάνε τα σκατά που προσφέρει το ελληνικό κράτος και όχι να χαίρονται μονο τις ελληνικές παραλίες....
θυμάμαι τον ελληνοαερικανο στο Ελ. Βενιζέλος που με το που καθυστέρησε 5 λεπτά το αεροπλάνο άρχισε να μας πρίζει τα π@π@ρια με το "εμεις στο USA ειμαστε ετσι...εσεις εδώ θα μείνετε απολίτιστοι""
ασε έχω συγγενείς μετανάστες και ξέρω απο πρώτο χέρι τη γνώμη ειχαν για αυτούς στη Γερμανία
και έχω γνωρίσει την ποιότητα του έλληνα της διασποράς που σκάει το καλοκαίρι στην ελληνική
επαρχεία με BMW 500 και το νυχι στο τελευταίο δακτυλο 5 εκατοστά, σαν πολυχρηστικό ελβετικό σουγιά για αυτί και μύτη....
οι ίδιοι που πήγανε και έπλεναν πιάτα, οι ίδιοι ηταν αυτοί που μετέπειτα έπειναν το αίμα των άλλων ελλήνων που πήγαν εκεί....
στο Αμερικα που δεν υπήρχε σκότωναν και οχι για ενα πεντοχιλιαρο αλλά για ένα δολάριο...
Για μένα,ο αλβανός έξω από τη χώρα του,είναι ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ένα απόβρασμα.
Για σένα,ο Έλληνας τού εξωτερικού,είναι αυτό που περιγράφεις παραπάνω;
Για μένα,ο αλβανός έξω από τη χώρα του,είναι ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ένα απόβρασμα.
Για σένα,ο Έλληνας τού εξωτερικού,είναι αυτό που περιγράφεις παραπάνω;
το σε γενικές γραμμές ειναι λίγο αόριστο .....
ο συλλογισμός μου είναι επιτηδευμένα ακραίος για να προκαλέσει κάποιες σκέψεις....
πολλές φορές υπάρχει κ η άλλη όψη του νομίσματος....δεν ειναι ολα οπως θα θέλαμε να είναι...
έχω γνωρίσει αλβανούς που έχουν αυτό που λέει η λέξη τους μπέσα....
αντίθετα έχω γνωρίσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ....που έχουν μεταμορφωθεί σε δίποδα όντα με BMW.....
ΑΛΛΆ στο ότι οι Έλληνες του εξωτερικού αγαπούν περισσότερο την Ελλάδα απο εμάς είναι μεγάλη π@π@ρια.....
γιατί???γιατι η αγάπη φαίνεται στην πράξη όχι στη ΘΕΩΡΊΑ...
και θα σου πω ενα παράδειγμα....
μια ρουμάνα κυνηγημένη απο το καθεστώς Τσαουσέσκου έρχεται στην Ελλάδα , μένει κάποια χρόνια και της κάθεται η επαγγελματική ευκαιρία για Καναδά....
πάει μενει κάπια χρόνια και γυριζει ...και μας εξομολογείται....δεν αντέχεται ο Καναδάς ...όσα λεφτά και να έχεις....η Ελλάδα εχει κατι διαφορετικό
ΑΥΤΗ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....
Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΑ ΕΥΡΩ....Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ .....
Υ.Γ. προς όλους τους υπέρμαχους της γονιδιακής ανωτερότητας των Ελλήνων ένα εχω να πω
"HEIL, MEIN FUHRER"
HEIL HITLER
vangelis 64
21/04/2007, 12:19
το σε γενικές γραμμές ειναι λίγο αόριστο .....
ο συλλογισμός μου είναι επιτηδευμένα ακραίος για να προκαλέσει κάποιες σκέψεις....
πολλές φορές υπάρχει κ η άλλη όψη του νομίσματος....δεν ειναι ολα οπως θα θέλαμε να είναι...
έχω γνωρίσει αλβανούς που έχουν αυτό που λέει η λέξη τους μπέσα....
αντίθετα έχω γνωρίσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ....που έχουν μεταμορφωθεί σε δίποδα όντα με BMW.....
ΑΛΛΆ στο ότι οι Έλληνες του εξωτερικού αγαπούν περισσότερο την Ελλάδα απο εμάς είναι μεγάλη π@π@ρια.....
γιατί???γιατι η αγάπη φαίνεται στην πράξη όχι στη ΘΕΩΡΊΑ...
και θα σου πω ενα παράδειγμα....
μια ρουμάνα κυνηγημένη απο το καθεστώς Τσαουσέσκου έρχεται στην Ελλάδα , μένει κάποια χρόνια και της κάθεται η επαγγελματική ευκαιρία για Καναδά....
πάει μενει κάπια χρόνια και γυριζει ...και μας εξομολογείται....δεν αντέχεται ο Καναδάς ...όσα λεφτά και να έχεις....η Ελλάδα εχει κατι διαφορετικό
ΑΥΤΗ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....
Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΑ ΕΥΡΩ....Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ .....
Το "Σε γενικές γραμμές" δεν σημαίνει αοριστία.Σημαίνει γενικός κανόνας.Όπου σε κάθε κανόνα υπάρχουν εξαιρέσεις.
Υπάρχουν οι Νεοέλληνες που αναφέρεις και που είναι για φτύσιμο και υπάρχουν οι Έλληνες που έχουν μεγαλουργήσει στο εξωτερικό.
Και μην κάνεις το λάθος και μπερδεύεις την έννοια Ελληνισμός με το απόβρασμα Νεοέλληνας.
Στο να αγαπώ την Ελλάδα,δεν εμπεριέχεται ούτε ευρώ ούτε BMW ούτε τα σημερινά σκατά λόγω διακυβέρνησης.
Αγαπώ την ΙΔΕΑ Ελλάδα και όχι τη όποια πολιτική ή κοινωνική κατάσταση που παρασιτεί στην ιδέα αυτή.
Είμαι υπερήφανος που είμαι Έλληνας,που η λέξη "Μουσική"(και όχι μόνο)δεν υπάρχει σε άλλη γλώσσα και ταυτόχρονα ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ που είμαι Έλληνας όταν συναντώ συμπεριφορές τού τύπου που αναφέρεις.
Και μην ξεχνάς......στο τελευταίο ανθρωπάριο της όποιας υποστάθμης,που έχει μέσα του κάτι Ελληνικό,υπάρχει μία έννοια που δεν μεταφράζεται σε καμμία άλλη γλώσσα.
"Φιλότιμο":wave2:
Το "Σε γενικές γραμμές" δεν σημαίνει αοριστία.Σημαίνει γενικός κανόνας.Όπου σε κάθε κανόνα υπάρχουν εξαιρέσεις.
Υπάρχουν οι Νεοέλληνες που αναφέρεις και που είναι για φτύσιμο και υπάρχουν οι Έλληνες που έχουν μεγαλουργήσει στο εξωτερικό.
Και μην κάνεις το λάθος και μπερδεύεις την έννοια Ελληνισμός με το απόβρασμα Νεοέλληνας.
Στο να αγαπώ την Ελλάδα,δεν εμπεριέχεται ούτε ευρώ ούτε BMW ούτε τα σημερινά σκατά λόγω διακυβέρνησης.
Αγαπώ την ΙΔΕΑ Ελλάδα και όχι τη όποια πολιτική ή κοινωνική κατάσταση που παρασιτεί στην ιδέα αυτή.
Είμαι υπερήφανος που είμαι Έλληνας,που η λέξη "Μουσική"(και όχι μόνο)δεν υπάρχει σε άλλη γλώσσα και ταυτόχρονα ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ που είμαι Έλληνας όταν συναντώ συμπεριφορές τού τύπου που αναφέρεις.
Και μην ξεχνάς......στο τελευταίο ανθρωπάριο της όποιας υποστάθμης,που έχει μέσα του κάτι Ελληνικό,υπάρχει μία έννοια που δεν μεταφράζεται σε καμμία άλλη γλώσσα.
"Φιλότιμο":wave2:
δεν μπορώ να καταλάβω πάντως πως έχετε βγάλει τον κανόνα???
ποιο ειναι το αντικειμενικό επιστημονικά δείγμα που θα βγάλει ένα κανόνα για ένα μέγεθος που ειναι ποιοτικό και δεν ειναι ποσοτικό....
αυτό που για σένα ειναι καλό για τον άλλο ειναι κακό κτλ...με λίγα λόγια δεν υπάρχει κανόνας...
απλά ειναι μια απλουστευση και ομαδοποίηση που εξυπηρετει εναν άλφα τρόπο σκέψης....
αυτό με τη λέξη μουσική δεν το κατάλαβα...
προφανώς εννοείς οτι στο Δυτικό πολιστικό δεν υπάρχει λέξη για τη μουσική...το οποίο ειναι λογικό...
γιατί ο Δυτικός πολιτισμός ειναι επηρρεασμένος απο τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό....
προφανώς κάποιος που ξέρει κινέζικα ή Αραβικά θα μας πεις ότι υπάρχει άλλη λέξη για τη μουσική......
όσο για τη λέξη "φιλότιμο" ...αυτό φίλε μου ειναι απλός εντυπωσιασμός λογικής Λιακόπουλου....σε όλες τις γλώσσεις υπάρχουν λέξεις που δεν έχουν ακριβή απόδοση στα ελληνικά αλλά μεταφράζονται με παραπλήσιες λέξεις ή περιφραστικά....
στα Γιαπωνέζικα υπάρχουν διαφορετικές λέξεις για το ίδιο πράγμα αν απευθύνεσαι στον πατέρα σου και άλλη αν απευθύνεσαι σε φίλο σου (φυσικά δεν ξέρω γιαπωνέζικα...:lol: μου το ειπε φίλη που μαθαίνει γιαπωνέζικα και κινέζικα) .....με τη λογική σου η γιαπωνέζοι ειναι πιο πολιτισμένοι γιατί για το ίδιο πράγμα έχουν ακόμα περισότερες λέξεις απο εμάς....:eek:
η γλώσσα ειναι ένα ζωντανό πράγμα και εξελίσσεται μέσα στις κοινωνίες....ας πούμε για τους αρβανίτες υπάρχει η λέξη μπέσα που αντικατοτρίζει το "λόγο τιμής" ......
όλοι μιλάνε για τον πλούτο της ελληνικής γλώσσας τη στιγμή που καθημερινά χρησιμοποιούμε 1000 - το πολύ - λέξεις....αυτό δηλαδή ειναι πολιτισμός???
αλλά το ζήτημα ειναι οτι δεν υπάρχει γονιδιακή συνέχεια του ελληνικού πολιτισμού που να κληροδοτεί το χάρισμα στους μετέπειτα πολίτες....
ειναι δυνατόν καποιος να θεωρεί τον ευατό του απόγονο του Πλάτωνα και φιλόσοφο επειδή μεγάλωσε στην Πλάκα??
η μήπως ο γιος ενος καταπληκτικού χειρούργου θα γίνει εξίσου επιτυχημένος γιατρός αν τον υιοθετήσει ενα ζευγάρι αγράμματων βοσκών στην Ρούμελη??????
Υπεραπλουστεύεις πράγματα και αγνοείς πολύ περισσότερα .............
Είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ με το θέμα των μεταναστών και ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ανθρώπους ....................
Το γιατί δεν ΜΠΟΡΟΥΝ να γυρίσουν ακόμα και όταν πάρουν σύνταξη ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ να ρωτήσεις, να σου δώσω το τηλέφωνο των πεθερικών μου . Και ΑΝ πάλι ΤΟΛΜΑΣ πες τους τις ίδιες παπαριές που λες τώρα ...........
ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ...............
ΑΣΧΕΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!
γιατί ρε arxaios δεν είναι ΑΞΙΟΣ να πιάσει στο στόμα του τους μετανάστες?
ποιός είναι ΑΞΙΟΣ να μιλάει για τους μετανάστες?
Εσύ είσαι άξιος στο να κρίνεις ποιός είναι άξιος?
σέ ενα forum ο καθέ ένας λέει την αποψή του,καποιές απο αυτές τις αποδεχόμαστε, καποιές όχι.
Το θέμα είναι αυτές που δεν αποδεχόμαστε να μήν τίς αποδεχόμαστε με επιχειρήματα και όχι με απαξίωση πρός τον άλλον.
και στο κάτω κάτω οι απάντήσεις του zzr2005 εσένα μπορεί να σε εξοργίζουν,εμένα ομως και πιθανόν και κάποιούς αλλους να μας βρίσκούν σύμφωνους.
Εάν όμως σε εξοργίζουν οι απόψεις του προσπάθησε να τις αντικρούσεις με επιχειρήματα και όχι με επίθεση στο άτομο που τις καταθέτει.
φιλικά πάντα γιατί δεν μου αρέσει να ανοίγω διαμάχες,
εισαί λάθος. :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zubitos
γιατί ρε arxaios δεν είναι ΑΞΙΟΣ να πιάσει στο στόμα του τους μετανάστες?
ποιός είναι ΑΞΙΟΣ να μιλάει για τους μετανάστες?
Εσύ είσαι άξιος στο να κρίνεις ποιός είναι άξιος?
σέ ενα forum ο καθέ ένας λέει την αποψή του,καποιές απο αυτές τις αποδεχόμαστε, καποιές όχι.
Το θέμα είναι αυτές που δεν αποδεχόμαστε να μήν τίς αποδεχόμαστε με επιχειρήματα και όχι με απαξίωση πρός τον άλλον.
και στο κάτω κάτω οι απάντήσεις του zzr2005 εσένα μπορεί να σε εξοργίζουν,εμένα ομως και πιθανόν και κάποιούς αλλους να μας βρίσκούν σύμφωνους.
Εάν όμως σε εξοργίζουν οι απόψεις του προσπάθησε να τις αντικρούσεις με επιχειρήματα και όχι με επίθεση στο άτομο που τις καταθέτει.
φιλικά πάντα γιατί δεν μου αρέσει να ανοίγω διαμάχες,
εισαί λάθος. :wave2:
ΑΝ διαβάσεις αρκετά ποστ πριν θα καταλάβεις ΙΣΩΣ καλλίτερα ...............
ΑΝ πάλι συμφωνείς με τον zzr2005 θα σας παρακαλούσα σιγά - σιγά να την κάνετε για Τίρανα να κάνετε παρεάκι όμορφο με την αγαστή αυτή εθνότητα !!!!!!!!!!
Αλήθεια ΕΣΕΙΣ Ω, ΚΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ, για πείτε μας αν κάνετε παρέα με Αλβανούς και Ρουμάνους ή απλά μας τα πρήζετε ;;;;;
Γιατί πολύ αμφιβάλλω αν αυτούς που εκθειάζετε τους ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ !!!!!!!!!!
ΑΝ πάλι συμφωνείς με τον zzr2005 θα σας παρακαλούσα σιγά - σιγά να την κάνετε για Τίρανα να κάνετε παρεάκι όμορφο με την αγαστή αυτή εθνότητα !!!!!!!!!!
Αλήθεια ΕΣΕΙΣ Ω, ΚΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ, για πείτε μας αν κάνετε παρέα με Αλβανούς και Ρουμάνους ή απλά μας τα πρήζετε ;;;;;
Γιατί πολύ αμφιβάλλω αν αυτούς που εκθειάζετε τους ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ !!!!!!!!!!
ακόμα δεν κατάλαβες που είσαι λάθος.
εγώ δεν μίλησα ουτε για Αλβανούς,ουτε για Γάλλους,ουτε για Πορτογάλους.
Ξαναδιάβασε το προηγούμενο μου post μήπως και καταλάβεις γιατί σου την είπα :wave2:
Υπεραπλουστεύεις πράγματα και αγνοείς πολύ περισσότερα .............
Είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ με το θέμα των μεταναστών και ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ανθρώπους ....................
Το γιατί δεν ΜΠΟΡΟΥΝ να γυρίσουν ακόμα και όταν πάρουν σύνταξη ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ να ρωτήσεις, να σου δώσω το τηλέφωνο των πεθερικών μου . Και ΑΝ πάλι ΤΟΛΜΑΣ πες τους τις ίδιες παπαριές που λες τώρα ...........
ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ...............
ΑΣΧΕΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!
γιατί δεν μπορούν??
μήπως φοβούνται τους κομουνιστές???
πέρασε ο κίνδυνος πες τους...μπορούν να γυρίσουν....ηττήθηκε η κομουνιστική απειλή και οι ληστοσυμμορίτες...
φίλε γιατί νομίζεις ότι μόνο εσύ έχεις συγγενείς μετανάστες???:eek:
το να μην κάνω παρέα με Αλβανούς ή Ρουμάνους δεν σημαίνει ότι τους θεωρώ μειάσματα .....
ποτέ δεν αρνήθηκα συναναστροφές με μετανάστες
μπορεί να μην κάνω κολλητή παρέα επειδή έχουν άλλη κουλτούρα, μιλούν άλλη γλώσσα, έχουν άλλο τρόπο διασκέδασης κτλ...
αυτό απο το να τους θεωρώ κατώτερους απέχει όσο απέχει ο homo sapiens απο τον σύγχρονο άνθρωπο.....
αν και σε μερικές περιπτώσεις απ ότι βλέπω δεν απέχει και πολύ ο πρώτος με το δεύτερο...
απευθυνω λοιπόν χαιρετισμό στους απανταχού ελληναράδες homo sapiens.....
.....
ΟΥΓΚΚΚΚ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ....ΟΥΓΚΚΚ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΡΟΠΑΛΟ ΠΡΙΝ ΚΑΒΑΛΗΣΕΤΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ....
ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ Κ ΠΤΕΡΟΣΑΥΡΟΙ ......ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΊ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗς ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ....
γιατί δεν μπορούν??
μήπως φοβούνται τους κομουνιστές???
πέρασε ο κίνδυνος πες τους...μπορούν να γυρίσουν....ηττήθηκε η κομουνιστική απειλή και οι ληστοσυμμορίτες...
φίλε γιατί νομίζεις ότι μόνο εσύ έχεις συγγενείς μετανάστες???:eek:
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ γιατί εάν γυρίσουν ΔΕΝ θα έχουν σύνταξη, τους την κόβουν με την δικαιολογία ότι δεν θα πληρώνουν φόρους. ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΑΥΤΟ, ΕΤΣΙ ;;;;;;;;;;;;;
Α, και μαζί με αυτό ΔΕΝ θα έχουν και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και κοινωνική ασφάλιση.
ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΕΤΣΙ ;;;;;;;;;;;;;
ΤΩΡΑ κατάλαβες γιατί είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;
το να μην κάνω παρέα με Αλβανούς ή Ρουμάνους δεν σημαίνει ότι τους θεωρώ μειάσματα .....
ποτέ δεν αρνήθηκα συναναστροφές με μετανάστες
ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ................ μάλλον ενδόμυχα το αποφεύγεις.
ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ................... ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ
Στα καλά καθούμενα, εκεί που συζητούσαμε, πετάγεσαι σαν την πούτσα και λες σε μένα "είσαι μαλάκας; Χωρίς παρεξήγηση ε;" Σε αγνοώ αλλά εσύ σαν κλασικός κάφρος που είσαι, (δεν έχω καμμιά αμφιβολία περί αυτού) επιμένεις! Σου απαντώ μετά από επίμονες εκλήσεις σου να σου απαντήσω, επειδή λες "εγώ ρωτάω ευγενικά μια ερώτηση!Γιατί δεν απαντάς;", ότι αν σου έκαναν εσένα μια κατά γενική παραδοχή προσβλητική ερώτηση, θα απαντούσες;;;
Λες; "γιατί κατά γενική παραδοχή; Έκανες δημοψήφισμα και πήρες αποτελέσματα ότι είναι προσβλητικό αυτό που ρωτάω; Σε ρωτάω ευγενικότατα κι εσύ μου λες μπούρδες ότι σε προσβάλλω κ.λπ."
"Ωραία λοιπόν" σου απαντάω, "έπρεπε να θεωρηθεί ευγενική η ερώτησή σου επειδή έβαλες το χωρίς παρεξήγηση" ;
Αν (το οποίο "Αν" είδα ότι το έγραψα δύο φορές) σε ρωτούσα "την προσβλητική ερώτηση που έκανα για τη μάνα σου" και έγραφα μετά "χωρίς παρεξήγηση ε;", θα είχες προσβληθεί ή όχι; Αν δηλαδή σε ρωτούσα κάτι που κατά γενική παραδοχή, είναι άκρως προσβλητικό, εσύ θα το ξεπερνούσες επειδή έγραψα μετά "χωρίς παρεξήγηση";;;;;;
Και εσύ το πήρες ότι σου βρίζω τη μάνα!
Η αντίδρασή σου προς απάντησή μου λοιπόν ανόητο υπανθρωπίδιο.
Όσο για τις απειλές σου, αν δεν μπορείς να τις πραγματοποιήσεις, μην τις κάνεις! Ίσως πρέπει να αναθεωρήσεις τα πρότυπα που έχεις στο κεφαλάκι σου περί ανδρισμού. Προφανώς θεωρείς τον εαυτό σου μεγάλο άντρακλ... άνδρακλα μάλλον, που μετά ξέσπασες με χυδαιότητες εναντίον της μάνας μου.
Έδωσα τόπο στην οργή και δεν είπα τίποτα! Λέω εκτίθεται μόνο του. Αλλά το κωλαράκι σου πάει γυρεύοντας! Έλα λοιπόν να με βρεις και να μάθεις ένα καινούριο φρούτο.. Ακτινίδιο το λένε!
Θα στα βάλω όμως τα παραπάνω.. Τα έχω και θα στα βάλω, να τα εκτυπώσεις και να τα τρίψεις στην ηλίθια μάπα σου!
Αν δεν εχεις αισθηση του χιουμορ
Αν δεν μπορεις να αυτοσαρκαστεις
Αν δεν ξερεις ποτε που και πως περνας τα ορια
Αν εδω προσπαθεις να αποδειξεις οτι υπαρχεις με αυτον τον τροπο
Αν το μονο που ξερεις ειναι να προκαλεις
Αν δεν εισαι ικανος να παραδεχεσαι τα λαθη σου και να ζητας συγγνωμη
Αν θεωρεις τον εαυτο σου ακτινιδιο
σου επιτρεπω να πας να πεθανεις σε μια γωνια ηρεμος και σου υποσχομαι οτι δεν θα σε ξαναενοχλησω !!!!!!!!
αν ομως συνεχισεις με αυτα τα μυαλα...........περαν του οτι θα μεινεις μια ζωη στη δυστυχια σου.............θα ερθει η ωρα σου και θα πεθανεις με αυτην.
οσο ομως ειμαστε εδω μεσα......θα κανω οτι θελω, θα απανταω οπου θελω, δεν θα βρισω ποτε οικιο προσωπο του οποιουδηποτε εκτος αν προηγηθει αυτος.και αυτο δεν θα το κανω ουτε στα σοβαρα, ουτε στα αστεια.καταλαβες τωρα φανταζομαι ποιος ειναι το υπανθρωπιδιο.
@arxaios-zzr2005
δεν ξερετε ποσο χαιρομαι οταν βλεπω βαζελους να καβγαδιζουν !!!!!!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Alchimistis
23/04/2007, 17:13
Η σημαία και Το κάψιμο της από εξεγερμένους στο Πολυτεχνείο `95 αποτέλεσε το μόνιμο σημείο αναφοράς του Κράτους και των οργάνων του το τελευταίο διάστημα. Τα ΜΜΕ και μέσo αυτών οι εξουσιαστές και τα τσιράκια τους, δεν έχασαν την ευκαιρία να προβάλλουν το γεγονός προσπαθώντας να στρέψουν ένα κομμάτι της κοινωνίας ενάντια στους αγωνιζόμενους
Η σημαία, ουρλιάζουν, είναι το “σύμβολο του έθνους”, της “πατρίδας”, τα “κωλόπαιδα”, τα “αντεθνικά στοιχεία”, Οι “απάτριδες”, “ποιος τους βάζει και τα κάνουν;” Αυτά και άλλα πολλά ακούγονται στη βιάση τους να υποβάλουν σε πλύση εγκεφάλου τους ανθρώπους που ξαφνιασμένοι ακούν εν έτι 1996 να αναφέρεται και να υμνείται η σημαία που τη θυμούνται πια μόνο στις “εθνικές” εορτές και την βλέπουν (ευτυχώς) μόνο —μέσο της TV— να βρίσκεται πάνω στα πέτα των βουλευτών επικρατείας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, για να μην μπερδεύονται μεταξύ τους.
Σημαία και Εξουσία!
Οι εξελίξεις στο Αιγαίο στο διάστημα των τελευταίων ημερών αποτελούν μια ακόμα επιβεβαίωση του ρόλου που παίζει η σημαία για τους κυρίαρχους. Έχουμε και σ’ αυτή την περίπτωση μια ακόμα προσπάθεια εγκλωβισμού των καταπιεσμένων ανθρώπων μέσα στα εξουσιαστικά παιχνίδια.
Οι υποτιθέμενοι υπερασπιστές της σημαίας (αλλά στην ουσία υπερασπιστές των συμφερόντων της καταπίεσης και της εκμετάλλευσης) και διαχειριστές των Κρατικών υποθέσεων έφτασαν στο σημείο να δηλώνουν πως “δεν θα επιτρέψουμε να κατέβει η σημαία” και μερικές ώρες αργότερα να την κατεβάζουν μόνοι τους.
Είναι αυτοί οι ίδιοι που έσκιζαν τα ρούχα τους και προσπάθησαν να σύρουν στα δικαστήρια και να εξευτελίσουν αγωνιζόμενους ανθρώπους γιατί έδειξαν έμπρακτα την αντίθεσή τους στο σύμβολο του μίσους ενάντια στην ελευθερία και την ανισότητα ανάμεσα στους ανθρώπους.
Είναι πια καιρός να αντιληφθούμε πως οι φιλολογίες περί σημαίας είναι μια αφαίρεση της πραγματικότητας με σκοπό να μετατρέψουν τους ανθρώπους σε ενεργούς διεκπεραιωτές ξένων προς αυτούς υποθέσεων.
Στο κάτω-κάτω μια σημαία δεν είναι τίποτα περισσότερο από αυτό που πολύ χαρακτηριστικά διατύπωσε ο
— διωκόμενος γι’ αυτή του την άποψη— Βασίλης Διαμαντόπουλος: ΕΝΑ ΚΟΥΡΕΛΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ PAΨEI ΚΑΠΟΙΑ ΡΑΦΤΡΑ.
Οι οποιεσδήποτε μαγικές και υπερφυσικές ιδιότητες που του αποδίδονται μπορούν να γίνουν αποδεκτές μόνο από ανθρώπους που διατηρούνται ακόμα στην εποχή των δεινόσαυρων ή από ΒΛΑΚΕΣ.
Μια σειρά από “επιχειρήματα” ακούστηκαν από τους εξουσιαστές στην προσπάθεια τους να κερδίσουν τη συναίνεση της κοινωνίας σε ό,τι αφορά την κρατική βία που ασκήθηκε ενάντια στους αγωνιζόμενους της εξέγερσης του Πολυτεχνείου ‘95.
Ας πάρουμε όμως τα πιο … εκλεπτυσμένα επιχειρήματα.
α) Η σημαία συμβολίζει το λαό...
Αν είναι έτσι κι αν όλοι είναι υπέρ της αδελφοσύνης των ανθρώπων για ποιο λόγο ανέχονται. στο όνομα αυτής της αδελφοσύνης, να καίγεται η τούρκικη σημαία από κούρδους διαδηλωτές; Κι ακόμα γιατί δέχονταν τόσα χρόνια (ακόμα και σήμερα) το κάψιμο της αμερικάνικης σημαίας από διαδηλωτές; Είναι δυνατόν να πιστεύει κανείς στην αδελφοσύνη των λαών και να δέχεται αβίαστα το κάψιμο της σημαίας των αδελφών του; Συνεπώς πολλά δεν στέκονται σωστά σ’ αυτή την εκδοχή.
β) Η σημαία συμβολίζει το έθνος...!
Μέσα από το κάψιμο μιας σημαίας εκφράζονται μια σειρά από καταστάσεις. Στη θέα του καψίματος μιας σημαίας κάποιοι που διαπνέονται από τον εθνικισμό και τον ρατσισμό αισθάνονται πως εκείνη τη στιγμή έχουν φουντώσει οι φούρνοι που καίνε τους αλλόφυλους (γι’ αυτούς .. .πας μη Έλλην βάρβαρος).
Το ίδιο ισχύει και αντίστροφα. Όσοι αντικρίζουν τη σημαία “τους” να καίγεται και διακατέχονται από εθνικισμό θα πρέπει να νοιώθουν πως βρίσκονται μέσα σ’ ένα καμίνι που τους καίει. Κι όμως μετά το κάψιμο της σημαίας παραμένουν άθικτοι.
γ) Για τη σημαία θυσιάστηκαν άνθρωποι...
Αν κάποιοι πραγματικά έδωσαν τη ζωή τους για μια αφαίρεση της πραγματικότητας, ήταν δικαίωμά τους να το κάνουν. Αυτό όμως δεν υποχρεώνει τους υπόλοιπους να κάνουν το ίδιο.
Πίσω όμως από τέτοιες ουσίες υπάρχουν άλλα πράγματα που θεωρήθηκαν πολύ πιο σημαντικά από όσους προέβησαν σε αυτές τις πράξεις. Αν κάποιοι πίστευαν πως με την κυριαρχία του ενός συμβόλου πάνω σε ένα άλλο θα ζούσαν καλύτερα, τότε κανείς δεν τους φταιει επειδή διάλεξαν ή εξαναγκάστηκαν να διαλέξουν λάθος σκέψη και λάθος δρόμο.
Κι ας μη ξεχνάμε πόσοι πολέμησαν τη Γερμανική σβάστικα νομίζοντας πως αν στη θέση της θα έμπαινε κάποια άλλη σημαία θα ζούσαν καλύτερα. Το πόσο καλύτερα έζησαν αμέσως μετά και πόσο ευτυχισμένοι είναι σήμερα, μπορούν να το κρίνουν μέσα από τις συνθήκες που βρίσκονται.
δ) Η σημαία είναι ένα σύμβολο...
Πράγματι. Κι όπως κάθε σύμβολο γι’ άλλους δεν εκφράζει τίποτα και γι άλλους πάρα πολλά.
Γεννηθήκαμε μέσα σ’ ένα σύστημα επιβολής όπου από την πρώτη στιγμή προσπάθησαν να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου ώστε να φτάσουμε να λατρεύουμε αυτό που μας προβάλλουν σαν πατρίδα μας, το έθνος, τη σημαία και άλλα παρόμοια.
Η σημαία εκφράζει πάρα πολλά για κάποιους. Αυτοί είναι οι εξουσιαστές που βάζουν τις σημαίες δυο
διαφορετικών κρατών μπροστά στέλνοντας τους ανθρώπους στους πολέμους που σκαρώνουν για να αποκομίσουν από αυτή τη αλληλοσφαγή οφέλη και προνόμια: δύναμη. εξουσiα, χρήματα.
Για τους ίδιους τους εξουσιαστές, πάλι, η σημαία αυτή δεν εκφράζει τίποτα αφού Προκειμένου vα διατηρήσουν τα πλούτη και τη δύναμή τους ασπάζονται ξένες σημαίες. Πόσοι, αφεντικά πατριώτες, υπηρέτησαν τη σβάστικα στην περίοδο της κατοχής και στη συνέχεια μεταπήδησαν ξανά στη γαλανόλευκη γιατί έτσι εξυπηρετούνταν καλύτερα τα συμφέροντά τους;
Και για να πάμε λίγο πιο πίσω. πάμπολλοι απ’ αυτούς που υπηρετούσαν την σημαία του βυζαντίου έσπευσαν να προσκυνήσουν τη λατινική ή την τούρκικη γιατί έτσι θα μπορούσαν vα διατηρήσουν τη δύναμη τους και vα συνεχίσουν να εκμεταλλεύονται και vα καταταλαιπωρούν τους φτωχού; και αδύναμους ανθρώπους.
Πάμπολλοι είναι αυτοί που άφησαν την λατινική σημαία ή την ρώσικη (π.χ. Καποδίστριας) προκειμένου vα επιβάλλουν τις θελήσεις τους πάνω σε καταπιεσμένους πληθυσμούς.
Για vα μην πάμε μακρύτερα.
Οι εφοπ-ληστές βάζουν στα καράβια τους Λιβεριανή ή Νιγηριανή ή οποιαδήποτε άλλη σημαία Τους βολεύει στις ...κονομισιές τους. Οι περισσότεροι (εκτός των αφελών) που κόπτονται για τη σημαία “μας” έχουν καταθέσει τις περιουσίες που έχουν αποκομίσει από το αίμα και τον ιδρώτα των ανθρώπων, στη σημαία (και στις τράπεζες) της Ελβετίας. της Γερμανίας, της Αμερικής κλπ.
Κάθε κρατική σημαία είναι ένα σύμβολο κυριαρχίας πάνω στους ανθρώπους. Οι σημαίες και τα λάβαρα των αρχόντων ήταν πάντα στόχος των εξεγερμένων. Καταστρέφονταν πριν ή μετά από τους τυράννους. Η καταστροφή μιας σημαίας ήταν το μήνυμα που έπαιρναν οι άρχοντες από τους υποδουλωμένους. Η καταστροφή. πάλι, μιας σημαίας ήταν το τυπικό επισφράγισμα της συντριβής της εκάστοτε κυριαρχίας.
Ο μύθος για τη σημασία και την υπέρτατη δήθεν αξία μιας σημαίας είναι ένα κρατιστικό κατασκεύασμα που θέλει vα πείσει μόνον αφελείς.
Σημαίες χρησιμοποίησαν κατά καιρούς και οι σκλαβωμένοι άνθρωποι στις εξεγέρσεις και τους αγώνες τους.
Όχι όμως για να υποδουλώσουν ούτε για να υποδουλωθούν σ’ αυτές, αλλά για να ξανακερδίσουν τη λευτεριά
τους.
Alchimistis
23/04/2007, 17:14
Οι σκλάβοι χρησιμοποίησαν την κόκκινη σημαία όχι για vα εγκλωβίσουν ανθρώπους κάτω από αυτό το λάβαρο αλλά για vα συντρίψουν την τυραννία. Οι αναρχικοί αποδέχονται την χρήση της μαύρης σημαίας γιατί αυτή αποτελεί ένα μέσο έκφρασης ενάντια στην κρατική τυραννία, ένα μέσο έκφρασης της πάλης για την πανανθρώπινη ελευθερία. Ότι λοιπόν εκφράζει την εξέγερση και τη διαρκή πάλη για την επαναπόκτηση της χαμένης ελευθερίας, δεν μπορεί vα αποτελέσει μέσο καταπίεσης κι εκμετάλλευσης. Ιδιαίτερα μάλιστα όταν η αποδοχή του ή μη γίνεται αβίαστα
Αντίθετα κάθε κρατική σημαία συμπυκνώνει το μίσος των εξουσιαστών σε κάθε τι το ανθρώπινο, τον εξαναγκασμό των ανθρώπων vα υποταχθούν στις θελήσεις τους κράτους και των οργάνων του (και, φυσικά. Την εξαναγκαστική αποδοχή της σημαίας).
Δεν μπορεί vα υπάρξει πιο κραυγαλέα έκφραση μίσους προς τους ανθρώπους από το σύμβολο εκείνο που τους οδηγεί με τη βία στα σφαγεία των εξουσιαστικών πολέμων, που ΚΑΙ μέσα απ’ αυτό επιχειρείται να επιβεβαιωθεί η διατήρηση της καταπίεσης και της εκμετάλλευσης, που πάνω ΚΑΙ σ’ αυτό βασίζονται εξουσιαστικά παιχνίδια και αλισβερίσια (βλέπε Μακεδονικό και το πρόσφατο “επεισόδιο” με την Τουρκία) στις πλάτες των ανθρώπων.
Μέσα από μια κρατική σημαία επιχειρείται vα χαθεί η ανθρωπιά και vα πάρει τη θέση της η κτηνωδία και η βαρβαρότητα. Αν κάποιος σκοτώνει ένα συνάνθρωπό του χάριν μιας σημαίας είναι ένα κτήνος. Αν πάλι κάποιος πεθαίνει σκέτα για μια σημαία είναι ένας βλάκας.
Αυτό το σύμβολο του μίσους ενάντια στους ανθρώπους. γίνεται ιδιαίτερα αντικείμενο επίθεσης εκ μέρους των καταπιεσμένων, σε στιγμές που εξεγείρονται. Η καταστροφή του αποτελεί για τους εξεγερμένους μια συμβολική πράξη απελευθερωτική και απελευθερωμένη από την καταπίεση και τα μέσα που την εκφράζουν.
Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που οι κρατιστές μέσα στη φτώχεια των μέσων που έχουν vα αντιπαραθέσουν ενάντια στον κοινωνικό αγώνα ξέθαψαν το πρόσχημα της καταστροφής του “εθνικού συμβόλου” και το περιέφεραν εδώ κι εκεί σαν εξαπατημένοι έμποροι.
Στο κάτω κάτω αυτή τη φορά παρ’ όλες τις ψευδολογίες τους δεν μπόρεσαν να αποδείξουν την καταστροφολογία που αποτελεί μόνιμη καραμέλα τους. Το πραγματικό μήνυμα των εξεγερμένων “Εσείς μιλάτε για βιτρίνες κι εμείς μιλάμε για ζωές” τους άφησε άφωνους.
Κατάλαβαν πως σε μια εξέγερση η καταστροφολογία δεν έχει πέραση.
Κατάλαβαν, όμως, πολύ περισσότερο και με χειροπιαστό τρόπο πως αυτή τη φορά ο κίνδυνος ήταν πολύ κοντά τους. Έτσι έτρεξαν vα ψάξουν και vα ξεθάψουν από το εθνο-ρατσιστικό τους σκονισμένο μπαούλο άλλο επιχείρημα: Καμένη σημαία; Τσακίστε τα κωλόπαιδα..
Μ’ αυτόν τον τρόπο προσπάθησαν vα καλύψουν με τις “καμένες σημαίες τους” την εξέγερση της 17-18ης Νοέμβρη ‘95. Προσπάθησαν να καλύψουν την οργή του κόσμου που εξεγέρθηκε ενάντια στο κράτος.
Προσπάθησαν να καλύψουν το μίσος και την καταπίεση των εξουσιαστών και των θεσμών-μηχανισμών τους, Που καθημερινά βιώνουν στο πετσί τους οι άνθρωποι στο όνομα των νόμων και των πατρίδων.
Με την καμένη σημαία τους προσπάθησαν vα καλύψουν την μεγάλη πραγματικότητα που καταδεικνύει η ιστορία των ανθρώπων αυτού του πλανήτη:
ΟΤΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΕΞΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ
Όσο γι’ αυτούς που αβίαστα αποδέχτηκαν το κρατιστικό επιχείρημα “Περί σημαίας” καιρός είναι vα το ... ξανασκεφτούν!
Συνεργασία Αναρχικών Ομάδων για την Κοινωνική Αλληλεγγύη και την Πολύμορφη Δράση
Ενα άρθρο που βρήκα στο Ιντερνετ περι καψίματος...εχει γραφτεί την εποχή με τα Ιμια...
Μια που άλλο ενα πόστ γαμήθηκε ας πάμε να το αποτελειώσουμε...
Λυσάξτε Τσαούσες που έλεγε και ο Μαρίνος :rotflmao:
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ γιατί εάν γυρίσουν ΔΕΝ θα έχουν σύνταξη, τους την κόβουν με την δικαιολογία ότι δεν θα πληρώνουν φόρους. ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΑΥΤΟ, ΕΤΣΙ ;;;;;;;;;;;;;
Α, και μαζί με αυτό ΔΕΝ θα έχουν και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και κοινωνική ασφάλιση.
ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΕΤΣΙ ;;;;;;;;;;;;;
ΤΩΡΑ κατάλαβες γιατί είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;
περίεργο γιατί όσους μετανάστες ξέρω εγώ παίρνουν και τη σύντακη απο τη χώρα που δούλευαν και μερικοί παίρνουν και απο ελλάδα...
και μάλιστα η σύνταξη πχ της Αυστραλίας, της Γερμανίας ή του Καναδά του έφτανε και τους περίσευε για την Ελλάδα....
μάλιστα φίλος μετανάστης στη Γερμανία πέρνει εδώ σύνταξη στο ποσοστό που του αναλογεί στα χρόνια που δούλεψε εκεί πριν γυρίσει....δεν χάνεται τελειως όπως στην Ελλάδα αν δεν συμπληρώσεις τα χρόνια....
επίσης άσχετα με το τι κάνει ο παππούς σου υπάρχουν χιλιάδες πλούσιοι ελληνες της διασποράς...που δεν έχουν ανάγκη την συνταξούλα....για αυτούς μίλαγα εγώ αν πρόσεξες τα ποστ μου....
αλλα προφανώς εσύ είσαι ασχετος και έχεις διαμορφώσει ένα κόσμο που αρχίζει και τελειώνει στον παππού σου και στη γιαγιά σου....
και λυπάμαι που στο λέω αλλά ότι ειναι για σένα οι Αλβανοί και οι Ρουμάνοι, είναι οι συγγενείς σου για τους Αυστραλούς και τους Γερμανούς....
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
@arxaios-zzr2005
δεν ξερετε ποσο χαιρομαι οταν βλεπω βαζελους να καβγαδιζουν !!!!!!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε τις διαμάχες ρε....
απο αντιπαράθεση μεταξύ οπαδών αντιπάλων ομάδων σε γενική αντιπαράθεση ....:D
περίεργο γιατί όσους μετανάστες ξέρω εγώ παίρνουν και τη σύντακη απο τη χώρα που δούλευαν και μερικοί παίρνουν και απο ελλάδα...
και μάλιστα η σύνταξη πχ της Αυστραλίας, της Γερμανίας ή του Καναδά του έφτανε και τους περίσευε για την Ελλάδα....
μάλιστα φίλος μετανάστης στη Γερμανία πέρνει εδώ σύνταξη στο ποσοστό που του αναλογεί στα χρόνια που δούλεψε εκεί πριν γυρίσει....δεν χάνεται τελειως όπως στην Ελλάδα αν δεν συμπληρώσεις τα χρόνια....
ΑΥΤΑ τελείωσαν με την δικαιολογία ότι δεν μπορεί να σου δίνω την σύνταξη και εσύ να την εξάγεις και να μην κινείς το χρήμα εδώ, αλλά στην πατρίδα σου. Όσοι πρόλαβαν, πρόλαβαν .......
επίσης άσχετα με το τι κάνει ο παππούς σου υπάρχουν χιλιάδες πλούσιοι ελληνες της διασποράς...που δεν έχουν ανάγκη την συνταξούλα....για αυτούς μίλαγα εγώ αν πρόσεξες τα ποστ μου....
αλλα προφανώς εσύ είσαι ασχετος και έχεις διαμορφώσει ένα κόσμο που αρχίζει και τελειώνει στον παππού σου και στη γιαγιά σου....
Δέν σου μίλησα για το παππού αλλά για τα πεθερικά μου. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ εσύ δεν είπες ΚΑΠΟΙΟΙ αλλά είπες - έγραψες για ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ χωρίς κανένα διαχωρισμό........... ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ και γι' αυτό σου είπα και παραπάνω ότι υπερ-απλουστεύεις τα πράγματα !!!!!!!
Ακόμα θα σου πω ότι ακόμα και αν δεχτούμε ότι κάποιοι Ελληνες μετανάστες σκότωσαν για ένα δολλάριο, είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας ενώ δεν νομίζω ότι στην περίπτωση των Αλβανών και των Ρουμάνων μιλάμε για εξαίρεση..... (βλέπεις ΔΕΝ σου λέω για Πολωνούς ή Βούλγαρους ή Κούρδους ή Γκανέζους ή, ή, ή, ...............)
Στα 40 χρόνια μου μάλλον ο κόσμος μου δεν είναι τόσο μικρός όσο νομίζεις ...........
Α, και κάτι άλλο Ω! ΗΘΙΚΑ ΣΩΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΕ ΥΠΕΡΜΑΧΕ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΜΩΝ προσωπικά εγώ έχω βαπτίσει 2 παιδάκια από την Βουλγαρία γιατί είμαστε φίλοι με τον πατέρα τους, ΕΣΥ ΠΟΣΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΧΕΙΣ ;;;;;;;;;;;;;
και λυπάμαι που στο λέω αλλά ότι ειναι για σένα οι Αλβανοί και οι Ρουμάνοι, είναι οι συγγενείς σου για τους Αυστραλούς και τους Γερμανούς....
ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ
Αλλά για πες μου όταν Ελληνες (σαν εσένα ) τους μειώνουν και γράφουν τις ΑΚΡΙΤΕΣ παπαρολογίες που γράφεις, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ;;;;;;;;;;;;;;;
οι Ελληναράδες μου ήταν γενίκευση στο μέτρο "όλοι οι Αλβανοί ειναι σκατά" κτλ κτλ...
ωθώντας τα επιχειρήματα στα άκρα προσπαθώ να σου καταδείξω ότι οι γενικεύσεις είναι λάθος....αλλά ειναι λάθος σε όλους τους τομείς...και για όλους....
αλλά για σένα είναι λάθος οι γενικεύσεις μόνο όταν αφορούν τους μετανάστες της Ελλάδας ....
οι Αλβανοί στην Ελλάδα ειναι κοντά στο 1.000.000 νόμιμοι και παράνομοι....
αν η πλειοψηφία αυτών ήταν κακοποιοί δεν θα είχε μείνει έλληνας ζωντανός....
αντίθετα το 80% των σπιτιών που μένουμε χτίστηκαν από Αλβανούς και η Ολυμπιάδα που για τόσο είμαστε υπερήφανοι στηρίχθηκε σε εργατικό δυναμικό από την Αλβανία κ άλλους εργάτες του ανατολικού μπλοκ, μερικοί απο τους οποίους μάλιστα σκοτώθηκαν....
εκτός αν αυτές οι χιλιάδες εργάτες εχουν για κάλυψη την οικοδομή και το βράδυ ειναι νονοί....
:eek:
Υ.Γ. αυτό που μου αρέσει σε εσένα ειναι οτι εχεις διαμορφώσει άποψη προφανώς απο προσωπικά βιώματα και επικαλείσαι τα προσωπικά σου βιώματα και μαρτυρίες συγγενών, αλλά απαγορεύεις στους άλλους να έχουν διαφορετικά βιώματα κ διαφορετικές μαρτυρίες....
ό,τι σου μετέφερα ειναι μαρτυρίες μεταναστών , συγγενών και μη....και τίποτα άλλο...αμα έρχονται σε αντίθεση με τα πιστεύω σου ...λυπάμαι...μερικές φορές η αλήθεια ειναι σκληρή....