PDA

View Full Version : Z750 vs Shiver... That is the question!!!

DionK
20/04/2007, 08:57
Λοιπόν τι λέτε???

DUKASII
20/04/2007, 09:01
Πόσο εχει το απρίλια???
και πόσο το ζ?

DionK
20/04/2007, 09:10
Εδω είναι το απίστευτο στην ιστορία!! Σύμφωνα με τους αντιπροσώπους στο περίπτερο της Έκθεσης
Μοτοσικλέτας θα έχει 7500!! Πες 8 για να είσαι μέσα αλλα και επειδη τόσο λεει και η aprilia.com

idi
20/04/2007, 09:50
τι λες για αυτο που σου αρεσει??? ε???

xaphs
20/04/2007, 10:31
Σωστος ο idi.
Διάλεξε ποιο απο τα δυο σου ερέσει περισσότερο και μην ρωτάς τον καθένα.

SeNNinhA
20/04/2007, 10:37
για 7500-8000Ε δεν τίθεται θέμα

APRILIA SHIVER

DionK
20/04/2007, 13:30
Το διλημμα μου δεν ειναι πια μου αρεσει πιο πολυ, αλλα το πια ειναι καλυτερη (αξιοπιστια, επιδοσεις κτλ.). Συγκεκριμενα οταν το συζητουσα με ενα φιλο μου ( ο οποιος τυχαινει να εχει την αντιπροσωπεια της Agusta) γυρναει κα μου λεει : το ενα εχει περισσοτερα συνεργεια αλλα ειναι μοναδικο ενω το αλλο θα πας για συνεργειο μετα απο 3 μηνες αλλα το εχει η σαρα και η μαρα, που δεν εχει και αδικο. συγκεκριμενα το ερωτημα μου ειναι aprilia vs kawasaki - pros and cons...

sapila racing
20/04/2007, 13:35
Αφού ο αντιπρόσωπος της Agusta είναι φίλος σου, πες του να σου κάνει εκπτωση 50% και πάρε το Brutale.
Αλλά μην σε κοροιδεψει και σου δώσει το 750 που ειναι ψόφιο.
Να πάρεις το 910! :smokin:

Και μια και η αντιπροσωπεία (Hellinmoto) είναι ίδια και για Ducati πάρε και κανα Monster S4, καλό είναι.

:lol: :rotflmao:

DionK
20/04/2007, 13:37
exeis dei ta timologia twn service kai twn antallaktikwn tis agusta????????? allla afto einai ektos thematos

DUKASII
20/04/2007, 13:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από DionK
exeis dei ta timologia twn service kai twn antallaktikwn tis agusta????????? allla afto einai ektos thematos εχεις δει εσυ τα ανταλλακτικα της απριλια???

ουτε αυτοι που τα ζήτησαν...:rotflmao: :lol: :rotflmao:

DionK
20/04/2007, 13:42
twra sigkrineis anomoia pragmata

byron
20/04/2007, 13:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από DionK
Τ γυρναει κα μου λεει : το ενα εχει περισσοτερα συνεργεια

Πως το ξέρει ; :confused: Το Shiver όπως και το Mana έχουν ολοκαίνουργιους κινητήρες. ΔΕΝ είναι οι Rotax κινητήρες που φοράνε τα aprilia μέχρι τώρα, οι οποίοι btw δεν σπάνε.....

Όποιος σου πει ότι τα Rotax χαλάνε, είναι άσχετος. Για τα μοτερ του shiver ....... δεν νομίζω να ξέρει κανείς.

SeNNinhA
20/04/2007, 14:33
Ποιο ειναι πιο καλό θα μπορέσουμε να σου απαντήσουμε μόλις κυκλοφορήσει το Aprilia και μπορέσουμε να έχουμε άποψη. Τώρα μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε.

Άλλη ερώτηση?

AFTER
20/04/2007, 23:17
in line 4 vs V-2

2 εντελως διαφορετικης φιλοσοφιας κινητηρες

Ειναι σαν να συγκρινεις καφε φραπε με ελληνικο

Ο διαχωρισμος πρεπει να γινει εκει, στο τι προτιμησεις εχει ο καθε αναβατης

aquatic
21/04/2007, 08:09
παντως στο τελευταιο ΜΟΤΟ που χει τεστ το Z750, νομιζω το θαβει λιγο..με κομψο τροπο μεν, αλλα το κανει. αποδωση κινητηρα που κρεμαει, αναρτησεις, ποιοτητα κατασκευης..ολα μετρια τα βρισκει.

απ την αλλη μηπως και η aprilia εχει καμια ποιοτητα της προκοπης..τελος παντων, περι ορεξεως..

SeNNinhA
21/04/2007, 08:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από aquatic
παντως στο τελευταιο ΜΟΤΟ που χει τεστ το Z750, νομιζω το θαβει λιγο..με κομψο τροπο μεν, αλλα το κανει. αποδωση κινητηρα που κρεμαει, αναρτησεις, ποιοτητα κατασκευης..ολα μετρια τα βρισκει.

απ την αλλη μηπως και η aprilia εχει καμια ποιοτητα της προκοπης..τελος παντων, περι ορεξεως..

Δεν συμφωνώ με το τελευταίο. Μπορεί η ελληνική αντιπροσωπία να είναι χαλια αλλα η ποιότητα των Aprilia φαίνεται από μακριά. Για ρίξε μια ματιά σε όλες τις μηχανές της (από τα μικρά RS εως τα Mille και Τuono) και δεν θα μπορέσεις να βρεις τίποτε αντίστοιχο σε Japan. Ακόμη και η Honda εχει χαλάσει τα πλαστικά της πια.

Innersense
21/04/2007, 08:34
παντως στο τελευταιο ΜΟΤΟ που χει τεστ το Z750, νομιζω το θαβει λιγο..
Μήπως προετοιμάζουν έδαφος για το Aprilia;

Τέσπα, σοβαρά τώρα τα περιοδικά ΔΕΝ είναι να τα παίρνει κανείς και πολύ σοβαρά αφού εδώ και αρκετά χρόνια έχουν καταντήσει να αποτελούν πολυτελή διαφημιστικά των εταιριών με κείμενα που μοιάζουν με δελτία τύπου και εμείς πάμε και τα πληρώνουμε κι όλας.

Ούτε και εγώ κατάλαβα πως προέκυψε το vs νομίζω όμως ότι αν δούμε το θέμα ανοιχτά θα μπορούσαμε να βάλουμε και το Monster 695 στο παιχνίδι ως all around fighter και μάλιστα με τιμή εξίσου... μέσα στο παιχνίδι (7990 καταλόγου).

By the way αν η Aprilia έβαζε αυτό το μοτερ σε μια mini έκδοση του Caponord (όχι απαραίτητα με ακριβώς το ίδιο όνομα/project) θα ξερογλυφόμουνα!

Για την ιστορία να πω ότι στην έκθεση που έπιασα το συμπλέκτη του Caponord απόρησα για το τι σφίξιμο πρέπει να έχουν στην χειραψία τους οι κάτοχοι...

dirtbird
21/04/2007, 08:39

Που να δεις τι γράφει το BIKE (νομίζω για το 1000) - εν ολίγοις προτιμέστε το παλιό....:rolleyes:

DionK
21/04/2007, 15:51
Kaka ta psemmata stin ekthesi to z750 apo konta oson afora poiotita ktl exane poli mprosta sto shiver alla epeidi oti lampei den einai xrisos gi afto kai rwtisa! tespa thank you very much! (+ oti mou ti spaei pou to kainourio z den vgainei se portokali! Itan ola ta lefta!!)

DionK
21/04/2007, 15:52
Par'ol' afta...... Poia tha psifizate ws kaliteri naked???? Xe,XE,XE!!! :)

aquatic
21/04/2007, 17:08
μαλλον το καινουργιο hornet πρεπει να ναι αυτη τη στιγμη το καλυτερο naked στα μεσαια κυβικα..

EVI
26/04/2007, 12:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Πως το ξέρει ; :confused: Το Shiver όπως και το Mana έχουν ολοκαίνουργιους κινητήρες. ΔΕΝ είναι οι Rotax κινητήρες που φοράνε τα aprilia μέχρι τώρα, οι οποίοι btw δεν σπάνε.....

Όποιος σου πει ότι τα Rotax χαλάνε, είναι άσχετος. Για τα μοτερ του shiver ....... δεν νομίζω να ξέρει κανείς.

τα ροταξ δε χαλανε?

οσοι το λενε ειναι ασχετοι?

ελα ραντεβου σημερα να σου χαρισω τον χαλασμενο ροταξ του αρ εσ του παλιου μας

να το βαλεις στη βιβλιοθηκη να τον βλεπεις ............

γιατι ψαχναμε αυτον τον μπιλ νομιζεις? αμα ψαξεις παλιοτερα ποστ μου θα βρεις αυτο που ψαχνω και ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ροταξ .........

μα καλα τι αντεικιμενικοτιτα ειναι αυτη με τα απριλια?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εσεις ειστε χειροτεροι απο τους καβασακιδες

και εγω που ειμαι και τα 2 ....:rotflmao: μαματα :rotflmao:

γεια σου φιλε μου σε παω γιατι εχεις σταθερες αξιες οπως και εγω :wave2:

sapila racing
26/04/2007, 12:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Innersense
Ούτε και εγώ κατάλαβα πως προέκυψε το vs νομίζω όμως ότι αν δούμε το θέμα ανοιχτά θα μπορούσαμε να βάλουμε και το Monster 695 στο παιχνίδι ως all around fighter και μάλιστα με τιμή εξίσου... μέσα στο παιχνίδι (7990 καταλόγου).

Από τιμή ειναι στο παιχνίδι, από ιπποδύναμη όμως.....ειναι σε δική του κατηγορία :wacko:

sapila racing
26/04/2007, 12:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
τα ροταξ δε χαλανε?

Προφανώς εννοεί τα τετράχρονα Evi. Kαι μάλιστα τα καινούρια, οχι εκείνα τα μονοκύλινδρα που εβαζε παλιά η Kick Twenty Minutes :lol:
Μάλλον πρέπει να τον κάνουμε μεταγραφή στους Kawasakiδες τον srx6 :wave2:

byron
26/04/2007, 12:32
τα ροταξ δε χαλανε?

Sorry EVI... :sad: έχεις δίκιο....

Δικαιολογούμε γιατί εννοούσα τα 1000άρια V2 Rotax και όχι τα δίχρονα ;

:wave2:

EVI
26/04/2007, 12:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Προφανώς εννοεί τα τετράχρονα Evi. Kαι μάλιστα τα καινούρια, οχι εκείνα τα μονοκύλινδρα που εβαζε παλιά η Kick Twenty Minutes :lol:
Μάλλον πρέπει να τον κάνουμε μεταγραφή στους Kawasakiδες τον srx6 :wave2:

α πασο εκει δε ξερω τιποτα

κανονικα λεμε μεταγραφη ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ και δεν το ξερει

:lol: (και ειναι και γμαω τα παιδια btw) :wave2: :wave2:

EVI
26/04/2007, 12:34
Sorry EVI... :sad: έχεις δίκιο....

Δικαιολογούμε γιατί εννοούσα τα 1000άρια V2 Rotax και όχι τα δίχρονα ;

:wave2:

axaxxaxa

sory δε καταλαβα γιατι μιλαγες

εσυ σωστα τα λες αλλοι εχουμΕ καει και τα παιρνουμε σοβαρα ολα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εισαι δικος μας

:beer:

byron
26/04/2007, 12:36
αμα ψαξεις παλιοτερα ποστ μου θα βρεις αυτο που ψαχνω και ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ροταξ .........

Και συ αν ψάξεις θα δεις ότι όταν έψαχνες σου είχα απαντήσει με διάφορα links από ebay. :wave2:

EVI
26/04/2007, 12:37
Και συ αν ψάξεις θα δεις ότι όταν έψαχνες σου είχα απαντήσει με διάφορα links από ebay. :wave2:

ναι βεβαια αλλα το θεμα ρε φιλε δεν ειναι να ψαχνω σε ολο τον πλανητη για ανταλακτικα........

EVI
26/04/2007, 12:40
και για να μπουμε στο θεμα μας

το shiver θα ειναι ενα απο τα επομενα μου μηχανακια (σε μερικα χρονια)μετα το Ζ

shiver - tuono - 636 ενα απο αυτα λεμε και τιποτα αλλο ! (εκτος και αν παρω μια μπρουταλε αλλα αυτην την προοριζω για τα γεραματα να μας εχει καλα ο Θεος)

byron
26/04/2007, 12:41
εισαι δικος μας

Στο φόρουμ....
Γιατί οι Ζάδες στα φανάρια με κοιτάνε με ύφος «τι μαλακία 3μπούρδελο πήρε ο ηλίθιος. Πως μπορεί κάποιος να αγοράσει άλλο γυμνό εκτός από το Ζ?» :lol:

(Εσύ εξαιρείσαι αφού έχεις S. ) :winka:

EVI
26/04/2007, 12:43
Στο φόρουμ....
Γιατί οι Ζάδες στα φανάρια με κοιτάνε με ύφος «τι μαλακία 3μπούρδελο πήρε ο ηλίθιος. Πως μπορεί κάποιος να αγοράσει άλλο γυμνό εκτός από το Ζ ? » :lol:

Εσύ εξαιρείσαι αφού έχεις S. :winka:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:

καλα ...αχχχαχααχαχαχαχαχαχ
αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

SeNNinhA
26/04/2007, 12:54
Στο φόρουμ....
Γιατί οι Ζάδες στα φανάρια με κοιτάνε με ύφος «τι μαλακία 3μπούρδελο πήρε ο ηλίθιος. Πως μπορεί κάποιος να αγοράσει άλλο γυμνό εκτός από το Ζ?» :lol:

(Εσύ εξαιρείσαι αφού έχεις S. ) :winka:

Χα χα χα

Στον δρόμο να δεις πως σε κοιτάνε που έχει πιαστεί ο σβέρκος τους από τα 170

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

byron
26/04/2007, 12:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Χα χα χα

Στον δρόμο να δεις πως σε κοιτάνε που έχει πιαστεί ο σβέρκος τους από τα 170

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Σιγά μην με βλέπουν στο δρόμο.....:smokin:

:beer:

EVI
26/04/2007, 13:08
εχω παρμπριζ και σας εχω και τους 2 σε τελικες και ευθειες

(οι στροφες ειναι για τους φλωρους :look: :look: :look: )

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao:

T.R.E
26/04/2007, 13:30
και για να μπουμε στο θεμα μας

το shiver θα ειναι ενα απο τα επομενα μου μηχανακια (σε μερικα χρονια)μετα το Ζ

shiver - tuono - 636 ενα απο αυτα λεμε και τιποτα αλλο ! (εκτος και αν παρω μια μπρουταλε αλλα αυτην την προοριζω για τα γεραματα να μας εχει καλα ο Θεος)

Παιξε με τα κουβαδακια σου εσυ και ασε τα 636 για κανεναν αλλο...:lol: :lol: :wave2:

EVI
26/04/2007, 13:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Παιξε με τα κουβαδακια σου εσυ και ασε τα 636 για κανεναν αλλο...:lol: :lol: :wave2:

φιλε εδω μιλαμε για Ζ και τα απριλια και οπως μου εχεις πει και εσυ

μην πεταγεσε σαν το πουτσο σε συζητησεις που δε σε αφορουν :wave2:

T.R.E
26/04/2007, 13:51
φιλε εδω μιλαμε για Ζ και τα απριλια και οπως μου εχεις πει και εσυ

μην πεταγεσε σαν το πουτσο σε συζητησεις που δε σε αφορουν :wave2:

Mε αφορουν...θελω ενα δευτερο μηχανακι για να κυκλοφορω καθημερινα και το Ζ750 μια χαρα πρεπει να ειναι αντι για παπακι....:D :D

EVI
26/04/2007, 13:53
oxoy re tre σε βαρεθηκα........... βλεπεις να ασχολουμε μαζι σου? ελεος....νταξη μας το πες εισαι ο ποιο γρηγορος ο ποιο εξυπνος απο ολους μας μας εχεις ολους μπλα μπλα μπλα μπλα

νταξη μας το πες

τραβα τωρα στο ποστακι σου εκει στις διαμαχες και μην μας ενοχλεις αλλο εκτος και αν εχεις να πεις κατι σοβαρο που να αφορα και αλλους εκτος απο τον ηλιθιο εγωισμο σου να νομιζεις οτι ιεμαστε ολοι κουλοι και ασχετοι μαλακες εκτος απο σενα οπως λες στο ποστακι σου εκει που καθεσε και βριζεις ολο τον κοσμο ......

σοβαρολογο

Cpt. Haddock
26/04/2007, 13:55
πάλι τα ίδια...

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

byron
26/04/2007, 13:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
πάλι τα ίδια...

Συμφωνώ :rolleyes: ...να υποθέσω πως υπάρχουν προηγούμενα TRE ; Πολύ περίεργη σφήνα έκανες.

EVI
26/04/2007, 13:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
πάλι τα ίδια...

καπτεν

σε παρακαλω αν δεν σου αρεσει κατι και εχεις αρμοδιοτιτα κοφτω απο το φορουμ

αν παλι δε σε αφορα μην κανεις κριτικη

μπηκε μονο και μονο για να κανει τι? να μου την πει ηλιθιωδως?

οκ το εκανε

δε σου αρεσει? σβηστω!

εχω γραψει ενα σωρο ποστ στα καβασακι και παντα σχεδον μιλαω σοβαρα

και μπαινει ενα καρο κοσμος και μιλαμε μια χαρα δεν μπαινω σε κανενα αλλο μοντελο να πω την μαλακια μου (εκτος απο μια φορα αλλα δε πιανετε )

το λοιπον

ξαναλεω

διαιτιητες δε θελουμε στουμε

σαν διαχειριστης μπορεις να σβησεις οτι δε σου αρεσει. τελος.

βαρεθηκα κιολας

ειπα να μην ξαναμιλησω στο μοτο παρα μονο στα μοντελα για να μην εχω προστριβες με κανεναν κομπλεξικο

ελεος.

T.R.E
26/04/2007, 14:04
oxoy re tre σε βαρεθηκα........... βλεπεις να ασχολουμε μαζι σου? ελεος....νταξη μας το πες εισαι ο ποιο γρηγορος ο ποιο εξυπνος απο ολους μας μας εχεις ολους μπλα μπλα μπλα μπλα

νταξη μας το πες

τραβα τωρα στο ποστακι σου εκει στις διαμαχες και μην μας ενοχλεις αλλο εκτος και αν εχεις να πεις κατι σοβαρο που να αφορα και αλλους εκτος απο τον ηλιθιο εγωισμο σου να νομιζεις οτι ιεμαστε ολοι κουλοι και ασχετοι μαλακες εκτος απο σενα οπως λες στο ποστακι σου εκει που καθεσε και βριζεις ολο τον κοσμο ......

σοβαρολογο

Μαλλον θα εισαι στις μερες σου...:lol: :lol:

Αφου μιλατε σοβαρα σορυ που πεταχτηκα...θα το ξανακανω σε μια βδομαδα που θα σου περασει...:rotflmao: :rotflmao: :wave2:

Cpt. Haddock
26/04/2007, 14:04
καπτεν
σε παρακαλω αν δεν σου αρεσει κατι και εχεις αρμοδιοτιτα κοφτω απο το φορουμ
αν παλι δε σε αφορα μην κανεις κριτικη
μπηκε μονο και μονο για να κανει τι? να μου την πει ηλιθιωδως?
οκ το εκανε
δε σου αρεσει? σβηστω!
εχω γραψει ενα σωρο ποστ στα καβασακι και παντα σχεδον μιλαω σοβαρα
και μπαινει ενα καρο κοσμος και μιλαμε μια χαρα δεν μπαινω σε κανενα αλλο μοντελο να πω την μαλακια μου (εκτος απο μια φορα αλλα δε πιανετε )
το λοιπον
ξαναλεω
διαιτιητες δε θελουμε στουμε
σαν διαχειριστης μπορεις να σβησεις οτι δε σου αρεσει. τελος.
βαρεθηκα κιολας
ειπα να μην ξαναμιλησω στο μοτο παρα μονο στα μοντελα για να μην εχω προστριβες με κανεναν κομπλεξικο
ελεος.

Άκου Έυη...

1) Διαχειριστής είμαι μονο στη bmw οποτε εδώ δεν κόβω τιποτα

2) Κριτική ή όχι, θα γράφω όπου θέλω (όπως κι εσύ και όλοι μας εδώ). Η - καλή - εικονα του φόρουμ και όχι τα μαλλιοτραβήγματα μας αφορά όλους

3) Κουλάρησε λίγο και σταμάτα να "τσιμπάς" σα χάνος σε κάθε πρόκληση που σου πετάει ο καθένας εδω γιατί έχει καταλάβει οτι τα παίρνεις με τη μια

Αυτά, αν θες τα ακούς, αν δε θες κάνε πως δεν τα έγραψα, δικό σου θέμα

:wave2: :wave2:

T.R.E
26/04/2007, 14:08
Συμφωνώ :rolleyes: ...να υποθέσω πως υπάρχουν προηγούμενα TRE ; Πολύ περίεργη σφήνα έκανες.

Οχι προηγουμενα οπως το εννοεις...

Ειχαμε πιο παλια μια κουβεντα με την Evi σε τετοιο επιπεδο,απλα ειχα την εντυπωση οτι ειχε λιγο πιο πολυ χιουμορ...

Δεν το εγραψα σοβαρα,γι'αυτο εβαλα και τις φατσουλες που γελανε απο διπλα,αλλα τζαμπα πηγαν...

Οπως και να'χει....:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

EVI
26/04/2007, 14:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Οχι προηγουμενα οπως το εννοεις...

Ειχαμε πιο παλια μια κουβεντα με την Evi σε τετοιο επιπεδο,απλα ειχα την εντυπωση οτι ειχε λιγο πιο πολυ χιουμορ...

Δεν το εγραψα σοβαρα,γι'αυτο εβαλα και τις φατσουλες που γελανε απο διπλα,αλλα τζαμπα πηγαν...

Οπως και να'χει....:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

εφοσον λοιπον εκανες πλακα σου ανταποδιδω το γελιο και σου ζητω συγγνωμη διοτι οχι αδικος πρεπει να παραδεχτεις ,δε θα μπορουσα να καταλαβω το αστειο σου.

OzZzZzY
26/04/2007, 22:36
ειδες τι σου κανει η πολυ γληγοραδα? z 750, r1, 636 :D :D
ενω αν ειχατε καλα lead θα σασταν κολλητοι :beer: :beer: :beer:

:rotflmao: :rotflmao:

T.R.E
26/04/2007, 22:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
ειδες τι σου κανει η πολυ γληγοραδα? z 750, r1, 636 :D :D
ενω αν ειχατε καλα lead θα σασταν κολλητοι :beer: :beer: :beer:

:rotflmao: :rotflmao:

Ειχα lead SS στο γυμνασιο...

Κολλημα με τα SS απο τοτε...:rotflmao: :rotflmao:

costas81
27/04/2007, 10:32
εφοσον λοιπον εκανες πλακα σου ανταποδιδω το γελιο και σου ζητω συγγνωμη διοτι οχι αδικος πρεπει να παραδεχτεις ,δε θα μπορουσα να καταλαβω το αστειο σου.

αντε ρε Ευη παρεξηγιαρα αμέσως να την πεις στο παιδί............

και να σε πω αμα θες σοβαρή μηχανή πάρε v-strom να τους εχεις όλους!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

EVI
27/04/2007, 16:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
αντε ρε Ευη παρεξηγιαρα αμέσως να την πεις στο παιδί............

και να σε πω αμα θες σοβαρή μηχανή πάρε v-strom να τους εχεις όλους!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:beer: :wave2:

OzZzZzY
27/04/2007, 20:03
εμενα παντως θα με περνας :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

deus_cide
20/07/2007, 09:09
Θέλω κ γω Ζ μπαμπά...

2μηνες σε αμηχανία....κ δε παίζει φραγκο...κλαψ! :((

elmariacci
11/01/2008, 19:30
μαλλον το καινουργιο hornet πρεπει να ναι αυτη τη στιγμη το καλυτερο naked στα μεσαια κυβικα..

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Καλο,με εκανες και γελασα:D

Aggelos_SV
14/01/2008, 19:04
'Ολο απορίες (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1004295#post1004295) αυτό το παιδί..:rolleyes:

Τελικά μάθαμε ποιό είναι το καλυτερότερο?

Πάρε B-king και βάλτου πάνω Garett T4 στα 1,8 bar με intercooler και ποτηροθήκη για το φραπόγαλο:lol: :lol: :lol: