Λοιπόν τι λέτε???
Λοιπόν τι λέτε???
Εδω είναι το απίστευτο στην ιστορία!! Σύμφωνα με τους αντιπροσώπους στο περίπτερο της Έκθεσης
Μοτοσικλέτας θα έχει 7500!! Πες 8 για να είσαι μέσα αλλα και επειδη τόσο λεει και η aprilia.com
Σωστος ο idi.
Διάλεξε ποιο απο τα δυο σου ερέσει περισσότερο και μην ρωτάς τον καθένα.
Τα νεύρα μου τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω !!!!!!!!!!
για 7500-8000Ε δεν τίθεται θέμα
APRILIA SHIVER
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Το διλημμα μου δεν ειναι πια μου αρεσει πιο πολυ, αλλα το πια ειναι καλυτερη (αξιοπιστια, επιδοσεις κτλ.). Συγκεκριμενα οταν το συζητουσα με ενα φιλο μου ( ο οποιος τυχαινει να εχει την αντιπροσωπεια της Agusta) γυρναει κα μου λεει : το ενα εχει περισσοτερα συνεργεια αλλα ειναι μοναδικο ενω το αλλο θα πας για συνεργειο μετα απο 3 μηνες αλλα το εχει η σαρα και η μαρα, που δεν εχει και αδικο. συγκεκριμενα το ερωτημα μου ειναι aprilia vs kawasaki - pros and cons...
Αφού ο αντιπρόσωπος της Agusta είναι φίλος σου, πες του να σου κάνει εκπτωση 50% και πάρε το Brutale.
Αλλά μην σε κοροιδεψει και σου δώσει το 750 που ειναι ψόφιο.
Να πάρεις το 910!![]()
Και μια και η αντιπροσωπεία (Hellinmoto) είναι ίδια και για Ducati πάρε και κανα Monster S4, καλό είναι.
:rotflmao:
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
exeis dei ta timologia twn service kai twn antallaktikwn tis agusta????????? allla afto einai ektos thematos
εχεις δει εσυ τα ανταλλακτικα της απριλια???Αρχικά δημιουργήθηκε από DionK
exeis dei ta timologia twn service kai twn antallaktikwn tis agusta????????? allla afto einai ektos thematos
ουτε αυτοι που τα ζήτησαν...:rotflmao::rotflmao:
twra sigkrineis anomoia pragmata
Πως το ξέρει ;Αρχικά δημιουργήθηκε από DionK
Τ γυρναει κα μου λεει : το ενα εχει περισσοτερα συνεργειαΤο Shiver όπως και το Mana έχουν ολοκαίνουργιους κινητήρες. ΔΕΝ είναι οι Rotax κινητήρες που φοράνε τα aprilia μέχρι τώρα, οι οποίοι btw δεν σπάνε.....
Όποιος σου πει ότι τα Rotax χαλάνε, είναι άσχετος. Για τα μοτερ του shiver ....... δεν νομίζω να ξέρει κανείς.
Ποιο ειναι πιο καλό θα μπορέσουμε να σου απαντήσουμε μόλις κυκλοφορήσει το Aprilia και μπορέσουμε να έχουμε άποψη. Τώρα μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε.
Άλλη ερώτηση?
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
in line 4 vs V-2
2 εντελως διαφορετικης φιλοσοφιας κινητηρες
Ειναι σαν να συγκρινεις καφε φραπε με ελληνικο
Ο διαχωρισμος πρεπει να γινει εκει, στο τι προτιμησεις εχει ο καθε αναβατης
παντως στο τελευταιο ΜΟΤΟ που χει τεστ το Z750, νομιζω το θαβει λιγο..με κομψο τροπο μεν, αλλα το κανει. αποδωση κινητηρα που κρεμαει, αναρτησεις, ποιοτητα κατασκευης..ολα μετρια τα βρισκει.
απ την αλλη μηπως και η aprilia εχει καμια ποιοτητα της προκοπης..τελος παντων, περι ορεξεως..