View Full Version : V-strom 1000 H 650
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
A KAI TORA PROSEXA RE SY...DEN EINAI TO TIGER ON -OFF K EINAI AYTA POY KOITAS??VARA KAI VSTROM?:confused:
Κοίτα, σε αντιπαράθεση δεν θα μπω για το τι είναι on off και τι όχι... Ούτε τον χρόνο έχω, ούτε την διάθεση...
Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Κοίτα, σε αντιπαράθεση δεν θα μπω για το τι είναι on off και τι όχι... Ούτε τον χρόνο έχω, ούτε την διάθεση... αντιπαραθεση?
καλα μη μπεις αλλα απλα ρωταω ρε συ..
αντιπαραθεση?
καλα μη μπεις αλλα απλα ρωταω ρε συ..
Ναι, είμαι σίγουρος.....
Ναι, είμαι σίγουρος..... τεσπα τοτε να σου πω απλα τη γνωμη μου?
το στρομ εχει τα χειροτερα φρενα με διαφορα στη κατηγορια του.
τεσπα τοτε να σου πω απλα τη γνωμη μου?
το στρομ εχει τα χειροτερα φρενα με διαφορα στη κατηγορια του.
Πιθανώς, αλλά τα φρένα δεν είναι κάτι που δεν φτιάχνεται. Ένα σετ δίσκους και τρόμπα θα βγει 600-700?. Μικρό το κακό... Για αυτό και δεν με καίει και δεν ρωτάω σχετικά με τα φρένα...
Στο Varadero τι να κάνεις για να φτιάξεις μπροστινό και να μειώσεις 60 κιλά???
Πιθανώς, αλλά τα φρένα δεν είναι κάτι που δεν φτιάχνεται. Ένα σετ δίσκους και τρόμπα θα βγει 600-700?. Μικρό το κακό... Για αυτό και δεν με καίει και δεν ρωτάω σχετικά με τα φρένα...
Στο Varadero τι να κάνεις για να φτιάξεις μπροστινό και να μειώσεις 60 κιλά??? κοιτα εκτος απο τα φρενα και τουσ δικουσ κτλ..θεσ και ενα μπροστινο να τα διαχειριστει ολα αυτα..
κοιτα εκτος απο τα φρενα και τουσ δικουσ κτλ..θεσ και ενα μπροστινο να τα διαχειριστει ολα αυτα..
Υπερβολικό σε βρίσκω..... Δεν είπαμε να το κάνουμε SS, απλά αξιοπρεπή φρενάκια θέλουμε...
Και μη μου πεις ότι το μπροστινό επηρεάζει το φρενάρισμα, το ξέρω...
Υπερβολικό σε βρίσκω..... Δεν είπαμε να το κάνουμε SS, απλά αξιοπρεπή φρενάκια θέλουμε...
Και μη μου πεις ότι το μπροστινό επηρεάζει το φρενάρισμα, το ξέρω... Θα σου πω οτι το προβλημα οταν το οδηγησα..ηταν οτι δεν ειχα καμια αισθηση τι σκατα γινεται εκει μπροστα..
καμια πληροφορηση..απο το μπροστινο για το τι συμβαινει εκει οταν φρεναρω κτλ.
Θα σου πω οτι το προβλημα οταν το οδηγησα..ηταν οτι δεν ειχα καμια αισθηση τι σκατα γινεται εκει μπροστα..
καμια πληροφορηση..απο το μπροστινο για το τι συμβαινει εκει οταν φρεναρω κτλ.
Ε καλά τώρα κι εσύ, τι περιμένεις από τέτοια μηχανάκια? Και στο Caponord έτσι είναι και έχει και (θεωρητικά) καλό 50άρι μπροστινό..... Το οδήγησε ο Στέλιος με τα Ducati (Αμφιθέας) και έπαθε σοκ!!! :rotflmao:
Μην συγκρίνεις με Tiger και ΚΤΜ Adventure. Άλλα μηχανάκια, άλλη κλάση, άλλη κατηγορία κατά τη γνώμη μου. Σε κανένα από τα δύο δεν κάνεις 1000χλμ σε μια μέρα.
Ε καλά τώρα κι εσύ, τι περιμένεις από τέτοια μηχανάκια? Και στο Caponord έτσι είναι και έχει και (θεωρητικά) καλό 50άρι μπροστινό..... Το οδήγησε ο Στέλιος με τα Ducati (Αμφιθέας) και έπαθε σοκ!!! :rotflmao:
Μην συγκρίνεις με Tiger και ΚΤΜ Adventure. Άλλα μηχανάκια, άλλη κλάση, άλλη κατηγορία κατά τη γνώμη μου. Σε κανένα από τα δύο δεν κάνεις 1000χλμ σε μια μέρα. KALA KOITA EGO 1000 XIL SE MIA MERA DE KANO EKTOS AN PAIXEI KANA AEROPLANAKI..H EKTOS AN METAKOMIZO TIPOTA.. :bawl: :lol: :rotflmao:
A OXI EIXA KANEI OTAN EIMANE FANTAROS..
EIXA XEKINISEI APO DIDIMOTEIXO KAI KATELHXA NOTIA KRHTH...:lol:
KALA KOITA EGO 1000 XIL SE MIA MERA DE KANO EKTOS AN PAIXEI KANA AEROPLANAKI..H EKTOS AN METAKOMIZO TIPOTA.. :bawl: :lol: :rotflmao:
A OXI EIXA KANEI OTAN EIMANE FANTAROS..
EIXA XEKINISEI APO DIDIMOTEIXO KAI KATELHXA NOTIA KRHTH...:lol:
Εντάξει, εντός Ελλάδας 1000χλμ δεν παίζουνε έτσι κι αλλιώς, αλλά για μένα η επόμενη μηχανή έχει 90% κριτήριο το πόσο χιλιομετροφάγα είναι καθώς την θέλω για Ευρώπη και για να ανεβαίνω (πολύ συχνά) Ήπειρο που είναι κάμποσα χιλιομετράκια...
Ήσουν κατατοπιστικότατος, σε ευχαριστώ!
Caponord έτυχε να έχεις ή να έχεις οδηγήσει? Γιατί αν ναι σε εμένα τουλάχιστον θα ήταν πολύ χρήσιμες οι εντυπώσεις σου, θα καταλάβαινα πολύ εύκολα την σύγκριση με το DL1000... (Αν και μάλλον η καλύτερη επιλογή για μένα είναι το FJR αλλά δεν ξέρεις ποτέ που θα καταλήξω)
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ..........
Όχι....
Άπό τύχη δέν πήρα FJR........έπειδή θύμωσα όταν μού είπαν άπό τή
Γιαμάχα πέρσυ τήν άνοιξη ότι πρέπει πρώτα νά τελειώσει τό στόκ
τού 2008 άλλιώς άν σώνει καί καλά ήθελα τού 2009 πού είχα τό λόγο μου
γιά νά τό θέλω.........έπειδή έχει κάποιες σημαντικές άλλαγές πού άπό
αύτούς ...ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ.......,
μού είπαν κλείστο ,τιμή δέν ξέρουμε καί βλέπουμε πότε θά τό πάρεις...
ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΗΑΥΑBUSA..........καί άντε γειά
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ..........
Όχι....
Άπό τύχη δέν πήρα FJR........έπειδή θύμωσα όταν μού είπαν άπό τή
Γιαμάχα πέρσυ τήν άνοιξη ότι πρέπει πρώτα νά τελειώσει τό στόκ
τού 2008 άλλιώς άν σώνει καί καλά ήθελα τού 2009 πού είχα τό λόγο μου
γιά νά τό θέλω.........έπειδή έχει κάποιες σημαντικές άλλαγές πού άπό
αύτούς ...ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ.......,
μού είπαν κλείστο ,τιμή δέν ξέρουμε καί βλέπουμε πότε θά τό πάρεις...
ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΗΑΥΑBUSA..........καί άντε γειά
Και καλά έκανες έτσι όπως έγιναν τα πράγματα! :)
Για τις σημαντικές αλλαγές του 09 δεν ρωτάω γιατί είμαστε και σε άλλο thread και επίσης αν το πάρω θα πάρω του 2005 το πολύ οπότε......:D
Και καλά έκανες έτσι όπως έγιναν τα πράγματα! :)
Για τις σημαντικές αλλαγές του 09 δεν ρωτάω γιατί είμαστε και σε άλλο thread και επίσης αν το πάρω θα πάρω του 2005 το πολύ οπότε......:D
OXI TOY 2005.........
Άλλάζουν άρκετά τό 2006.........άξίζει
Μετά πάλι τό 2009, άλλαγές στό σασμάν καί σέ άξεσουάρ.....
Μή πάς σέ είσαγωγής........έκτός άν τό φέρεις μόνος σου.
Είναι μηχανάκι πού.........ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ........γιαυτό άν τό βρείς
χτύπα το.......στήν τιμή....!!!
Προτίμησε άπό ίδιώτη πρώτο χέρι.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Είναι μηχανάκι πού.........ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ........γιαυτό άν τό βρείς
χτύπα το.......στήν τιμή....!!!
Προτίμησε άπό ίδιώτη πρώτο χέρι.....
Όλο κάτι γίνεται και τέτοια μηχανάκια παίρνω! :rotflmao:
Caponord, CCM...... Τώρα αυτό ίσως.....
Για όλα τα άλλα οκ και ευχαριστώ ξανά! :wave2: