PDA

View Full Version : Eπιτελους ηρθε η ωρα....

Σελίδες : 1 [2]

stavrogin
11/05/2007, 15:04
Ρε τωρα το ειδα :eyepop:

Εχει βουηξει το φορουμ κι εγω δε πηρα χαμπαρι.

Νικο ........καλοριζικη η Μονικα Μπελουτσι ,προσεχε τη γιατι δαγκωνει αλλα και αναστενει.
Ολες μου τις ευχες ........πραγματικα να την χαρεις ..........τι γιαπωνεζικα και μαλακιες ............. :eek:

:beer: :beer:

Φιλε μου Νικο..........
Βρε τι καλο παιδι αυτος ο Νικος

...Βρε το Νικολακη

...Εγω παντα σε συμπαθουσα.....

...κι αν επιμεινεις πολυ ..αντε για να σου κανω τι χαρη και μονο ...θα το παρω για μια βολτα:rotflmao: :rotflmao:

zireous
13/05/2007, 20:49
Ταξιδευτή, ψάξου και μάθε τα φρένα της καλά πρώτα από όλα, ψάξε και για κάνα μανιτάρι (http://www.yoyodyneti.com/category.aspx?categoryID=2942) να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, άμα θες να δείς και σαμάρια (μή κουβαλάς τη προίκα σου όμως) δες και εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=39543&perpage=15&pagenumber=1).
(αλυσιδάρα άμα δεν έχεις, να πάρεις)

Ξανά καλοτάξιδος, και καλόστριφτος -και μην πολυπαίρνεις αέρα, ότι και να οδηγάμε πρέπει να το πηγαίνουμε όχι να μας πηγαίνει, άσε που ότι και να οδηγάς ο φούζουρας μπορεί να σε πετύχει πουθενά...

:lol:

:beer:

Ταξιδευτής
13/05/2007, 21:04
:lol: Εισαστε ολοι τρελοκομεια ρε!!! :lol:
Σας ευχαριστω ολους και παλι για τις ευχες...
Οσο για τα φρενα σιγουρα θα τα μαθω πριν οτιδηποτε αλλο! Κωστη, αν εισαι σιγουρος οτι θελεις να την παρεις βολτα, εγω δεν εχω κανενα προβλημα... :winka: :beer:

vangelis 64
13/05/2007, 21:04
Ρε Νίκο.......

Πήρες και μαύρη;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Θα μού δώσεις να πάω μια βόλτα;να εδώ...μέχρι τη γωνία...θα με βλέπεις! :lol: :lol:

byron
14/05/2007, 10:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αν είχα λιλί τετραγωνικής διατομής τη μία τρύπα θα στην έτρωγα λέμε !:eek: :a48: :eek: :eyepop:
:rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εχεις μια μανία με τους ιταλικούς κ@λους ρε Μάκη. :winka:

Νίκο ξανά καλορίζικη η κουκλάρα. Το μαύρο γ@μεί !!!!! :beer: :beer:

makis206
14/05/2007, 11:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Εχεις μια μανία με τους ιταλικούς κ@λους ρε Μάκη. :winka:

Άστα Βύρωνα, αφού να φανταστείς οτι ταϊζω μόνο πίτσες και κανελόνια τη δικιά μου μπας και..:a03: :a31: αλλά οι Ιάπωνες μου την κάνανε φαρδοχαμηλοκώλ@ και αρέσκεται μόνο στα σούσια και στα ρίζια για να χάσει πόντους στα σημεία λέει..:yuck:

:lol: :lol:

zireous
14/05/2007, 18:43
Φίλε Ταξιδευτή, όλα καλά, αλλά θα σου πρότεινα βιντεάκια και εικόνες που δείχνουν τη κούκλα σου έξω από το σπίτι σου, να μήν τα βάζεις στο νετ... :nono:

$py
14/05/2007, 20:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής

Και τοτε ηξερα οτι ΑΥΤΗ θα ειναι Εκεινη που θα συντροφευει πλεον τα ονειρα μου, τις διαδρομες μου, που ΜΑΖΙ θα ταξιδεψουμε στον κοσμο....

:beer: :beer: :beer: