PDA

View Full Version : K7 vs R1-07 pioeinai pio dinato?

Σελίδες : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Da.Vintage
22/05/2007, 08:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Oxi to cbr einai to kalitero to leei kai to MSN

E άμα το λέει το ΜΣΝ πάσο...

Πωλέιται R1 ή ανταλλάσεται με CBR!!!!:eek:

JIMK7
24/05/2007, 00:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Τελικά καταλήξαμε οτι το R1 είναι καλύτερο ... ε?

Καλά υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που πιστεύουν ότι τα YAMAHA είναι καλά και στριφτερα μηχανάκια Χρηστός και Παναγιά εδώ ο άνθρωπος έχει πάει στο φεγγάρι και εσείς λέτε ακόμα τέτοια πράγματα, καταρχήν τι εμπιστοσύνη μπορεί να σου δώσει ένα μηχανάκι που για σήμα έχει τα τρία τσιμπιδάκια …..:a24: :a24: :a24: :a24: :a24: :a24: :a24: :a24: :a24:

Da.Vintage
24/05/2007, 06:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Καλά υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που πιστεύουν ότι τα YAMAHA είναι καλά και στριφτερα μηχανάκια Χρηστός και Παναγιά εδώ ο άνθρωπος έχει πάει στο φεγγάρι και εσείς λέτε ακόμα τέτοια πράγματα, καταρχήν τι εμπιστοσύνη μπορεί να σου δώσει ένα μηχανάκι που για σήμα έχει τα τρία τσιμπιδάκια …..:a24: :a24: :a24: :a24: :a24: :a24: :a24: :a24: :a24:

Tρία διαπασόν είναι!
Και αυτό δείχνει οτι και απο ήχο γαμάνε τα ΥΑΜΑΗΑ!

ενώ ένα μηχανάκι που έχει για σήμα ένα "S" σα του Superman... καλό αλλά μονο στη φαντασία μας μπορεί να υπάρχει!

maniak.
24/05/2007, 07:59
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
[B]Καλά υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που πιστεύουν ότι τα YAMAHA είναι καλά και στριφτερα μηχανάκια Χρηστός και Παναγιά εδώ ο άνθρωπος έχει πάει στο φεγγάρι και εσείς λέτε ακόμα τέτοια πράγματα, καταρχήν τι εμπιστοσύνη μπορεί να σου δώσει ένα μηχανάκι που για σήμα έχει τα τρία τσιμπιδάκια …..:a24: :a24: :a24: :a24: :a24: :a24: :a24:

ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΡΚΕΤΕΣ ??????????:confused:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao:

maniak.
24/05/2007, 08:04
Tρία διαπασόν είναι!

ενώ ένα μηχανάκι που έχει για σήμα ένα "S" σα του Superman... καλό αλλά μονο στη φαντασία μας μπορεί να υπάρχει!

το ονειρο καθε απλου ανθρωπου ειναι να γινει

SUPERMAN :lol: :lol: :lol: KAI ΒΑΣΙΛΙΑΣ :lol: :lol: :lol:

grigorisr1
24/05/2007, 08:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
το ονειρο καθε απλου ανθρωπου ειναι να γινει

SUPERMAN :lol: :lol: :lol: KAI ΒΑΣΙΛΙΑΣ :lol: :lol: :lol:

:a31: :a31: :a31:

Να σε καλα ρε μανιακ που μας κανεις να γελαμε.

Da.Vintage
24/05/2007, 09:09
YAMAHA Rulez...

Meni0s
24/05/2007, 13:43
YAMAHA Rulez...

@ Ρ@! ! !:lol: :lol: :lol:

JIMK7
24/05/2007, 16:29
Tρία διαπασόν είναι!

Μάλλον εδώ έχεις μπερδευτεί λίγο φίλε μου εδώ μιλάμε για μηχανάκια και όχι για μουσικά όργανα αλλά αν ποτέ τη δω μουσικός και θέλω να αγοράσω κανένα όργανο ίσος να προτιμήσω τα YAMAHA και αν έχω κάποια αμφιβολία τότε σίγουρα θα ζητήσω τη συμβουλή σου που από ότι βλέπω είσαι γνώστης στα μουσικά όργανα και κατά προτίμηση του βιολιού :a022: :a022: :a022: :a022: :a022 ( όχι του τριχόρδου αλλά του μονόχορδου ) :a31: :a31: :a31: :a31:

J.F
24/05/2007, 18:44

file den eisai sostos. opios odigos einai strifteros strivei me ola ta 1000. opios den einai tote tou ftene ola kai oso gia thn empistosini pou mporei na sou dwsei to R1, apo oti xerw den exei kopsei kanena mexri twra skeleto...

H.A.Balafoutre
24/05/2007, 18:53
Μάλλον εδώ έχεις μπερδευτεί λίγο φίλε μου εδώ μιλάμε για μηχανάκια και όχι για μουσικά όργανα αλλά αν ποτέ τη δω μουσικός και θέλω να αγοράσω κανένα όργανο ίσος να προτιμήσω τα YAMAHA και αν έχω κάποια αμφιβολία τότε σίγουρα θα ζητήσω τη συμβουλή σου που από ότι βλέπω είσαι γνώστης στα μουσικά όργανα και κατά προτίμηση του βιολιού :a022: :a022: :a022: :a022: :a022 ( όχι του τριχόρδου αλλά του μονόχορδου ) :a31: :a31: :a31: :a31:

Μιας και έχεις ασχοληθεί με το Dragster.

στα 18μ 1,577sec είναι καλά? Εσύ πόσο έχεις?

Και χρόνος 10,165secs στα 0-402μ είναι καλά?

Πολύ καλό το 9,38 που κάνεις αλλά μάλλον δεν έχεις πετύχει κάποιο τουμπανιασμένο R1 της προκοπής οπότε και παίζετε σε άδειο γήπεδο μόνοι σας (εσύ κι άλλος ο T.R.E.λοdreagsteras).

R6 μαμά όπως το αγοράζεις από την αντιπροσωπία σε πίστα της προκοπής dragster modelo 2005 έκανε κάτι 9,93sec στο 0-402. Το δε ΖΧ636 της ίδιας χρονιάς ήταν στα 9,98sec.

Το δε ZX10R του 2005 με ολόσωμη και γρανάζι? και χαμηλωμένο έκανε 9,34secs.

Αλλά το θέμα είναι να γουστάρεις με ότι έχεις. Άσχετα αν σε κάθε περιοδικό σε Ιταλία και Αγγλία το R1 όποιας χρονιάς ΕΧΕΙ το Κ5-6-7 στην πίστα. Τι να λέμε τώρα.....εγώ απλώς ρίχνω στα'αυτιά το GSR και δεν βαριέσαι......το ψαλίδι του όμως το ζηλεύω.:wave2:

υ.γ. Τα περί κομμένων πλαισίων εγώ προσωπικά τ'ακούω βερεσέ.

maniak.
24/05/2007, 19:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre

Πολύ καλό το 9,38 που κάνεις αλλά μάλλον δεν έχεις πετύχει κάποιο τουμπανιασμένο R1 της προκοπής οπότε και παίζετε σε άδειο γήπεδο μόνοι σας (εσύ κι άλλος ο T.R.E.λοdreagsteras).

R6 μαμά όπως το αγοράζεις από την αντιπροσωπία σε πίστα της προκοπής dragster modelo 2005 έκανε κάτι 9,93sec στο 0-402. Το δε ΖΧ636 της ίδιας χρονιάς ήταν στα 9,98sec.

Αλλά το θέμα είναι να γουστάρεις με ότι έχεις. Άσχετα αν σε κάθε περιοδικό σε Ιταλία και Αγγλία το R1 όποιας χρονιάς ΕΧΕΙ το Κ5-6-7 στην πίστα. Τι να λέμε τώρα.....εγώ απλώς ρίχνω στα'αυτιά το GSR και δεν βαριέσαι......το ψαλίδι του όμως το ζηλεύω.:wave2:

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΖΗΛΕΨΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ :lol: :lol: :lol:

ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΚΟΥΜΠΑΚΙΑ ΤΟΥ:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

grigorisr1
24/05/2007, 19:15
De barethikate na malonete?O kathenas theori kalitero to mixanaki tou.... ti tha pi oti to alo kalitero.... siga mi to pei.

maniak.
24/05/2007, 19:21
De barethikate na malonete?O kathenas theori kalitero to mixanaki tou.... ti tha pi oti to alo kalitero.... siga mi to pei.

ΕΛΑ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΑΛΑΚΙΑ :lol: :lol: :lol:

ΕΛΑ ΡΕ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ , ΜΠΟΡΕΙΣ :lol: :lol: :lol: :lol:

grigorisr1
24/05/2007, 19:24
ΕΛΑ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΑΛΑΚΙΑ :lol: :lol: :lol:

ΕΛΑ ΡΕ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ , ΜΠΟΡΕΙΣ :lol: :lol: :lol: :lol:

Tou xronou tora re ama bgaloun tpt kainourio :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Toulaxiston tora de pao kathe mina gia diskakia :rotflmao: :rotflmao:

JIMK7
24/05/2007, 19:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από J.F
file den eisai sostos. opios odigos einai strifteros strivei me ola ta 1000. opios den einai tote tou ftene ola kai oso gia thn empistosini pou mporei na sou dwsei to R1, apo oti xerw den exei kopsei kanena mexri twra skeleto...

Έχετε βρει μια καραμέλα όλοι εσείς οι γιαμαχεει και την αναμασάτε συνέχεια (για κομμένους σκελετούς ) γιατί βέβαια δεν έχετε τι άλλο να πείτε που αμφιβάλω για όλους εσάς αν έχετε δει από κοντά με τα ματιά σας κανένα. Όσο για το R1 προσωπικά εμένα είναι το χειρότερο τις κατηγορίας, άμα μετά βεβαία του χώσεις χρήμα όπως ακόμα και στο GBR το 1000 γίνεται μια χαρά μηχανάκι απλά σε νορμάλ κατάσταση δεν μπορώ να ακούω άλλες π@π@ριες ότι είναι στριφτερο και τέτοια που ακόμα και στην ευθεία κουνάει, εδώ φίλε μου αυτά τα μηχανάκια τα λέμε κουνιστρουλες και σόμπες κεροζαν γιατί το καλοκαίρι καίγεσαι ολόκληρος και όσοι είναι κάτοχοι ενός R1 το ξέρουν πολύ καλά και ας κάνουν τους Γερμανούς και δεν λένε τίποτα και ως YAMAHA δεν κάνει τίποτα για το θέμα αυτό, είναι δυνατόν μηχανή του 2000 και μετά και να μην έχουν ψυγείο λαδιού που ξανακούστηκε και δεν είναι δα και κανένα φτηνό, αν θέλετε έχω να σας πω και άλλα ( καλά για τη γούνα τους ) για αυτό μην μου λέτε λοιπόν εμένα για κομμένους σκελετούς βρείτε κάτι άλλο.:winka: :winka: :winka: :winka: :winka:

grigorisr1
24/05/2007, 19:44
Έχετε βρει μια καραμέλα όλοι εσείς οι γιαμαχεει και την αναμασάτε συνέχεια (για κομμένους σκελετούς ) γιατί βέβαια δεν έχετε τι άλλο να πείτε που αμφιβάλω για όλους εσάς αν έχετε δει από κοντά με τα ματιά σας κανένα. Όσο για το R1 προσωπικά εμένα είναι το χειρότερο τις κατηγορίας, άμα μετά βεβαία του χώσεις χρήμα όπως ακόμα και στο GBR το 1000 γίνεται μια χαρά μηχανάκι απλά σε νορμάλ κατάσταση δεν μπορώ να ακούω άλλες π@π@ριες ότι είναι στριφτερο και τέτοια που ακόμα και στην ευθεία κουνάει, εδώ φίλε μου αυτά τα μηχανάκια τα λέμε κουνιστρουλες και σόμπες κεροζαν γιατί το καλοκαίρι καίγεσαι ολόκληρος και όσοι είναι κάτοχοι ενός R1 το ξέρουν πολύ καλά και ας κάνουν τους Γερμανούς και δεν λένε τίποτα και ως YAMAHA δεν κάνει τίποτα για το θέμα αυτό, είναι δυνατόν μηχανή του 2000 και μετά και να μην έχουν ψυγείο λαδιού που ξανακούστηκε και δεν είναι δα και κανένα φτηνό, αν θέλετε έχω να σας πω και άλλα ( καλά για τη γούνα τους ) για αυτό μην μου λέτε λοιπόν εμένα για κομμένους σκελετούς βρείτε κάτι άλλο.:winka: :winka: :winka: :winka: :winka:

+1000

θα παρει φωτια ο κωλος σας το καλοκαιρι κατοχοι ρ1 :rotflmao: :rotflmao:

J.F
24/05/2007, 19:45
Tou xronou tora re ama bgaloun tpt kainourio :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Toulaxiston tora de pao kathe mina gia diskakia :rotflmao: :rotflmao:

re sy grigori, ti provlima yparxei me ayta ta diskakia? den exw katalavei

JIMK7
24/05/2007, 19:46
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΖΗΛΕΨΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ :lol: :lol: :lol:

ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΚΟΥΜΠΑΚΙΑ ΤΟΥ:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

Ότι δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια σου λέει μήπως κάτι αυτό?:winka: :winka: :winka: :winka: :winka:

maniak.
24/05/2007, 19:50

:look: :look: :look: :confused: :confused: :confused: :look: :look: :look:

maniak.
24/05/2007, 19:52
Ότι δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια σου λέει μήπως κάτι αυτό?:winka: :winka: :winka: :winka: :winka:

:a01: ΑΛΕΠΟΥ ΕΙΣΑΙ :a01: :a01: ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙΣ:lol: :lol: :lol:

grigorisr1
24/05/2007, 19:54

Καντο 3-4 κονδρες απο σταση και θα με θυμηθεις εκτος και αν εχεις ρ1 πριν το 2004 αυτα ειναι σκυλια δε καταλαβενουν τπτ.

maniak.
24/05/2007, 19:54

ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΣΚΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ :lol: :lol: :lol:

J.F
24/05/2007, 19:56

file mou den eimai kolimenos YAMAHAKIAS. prosopika mou aresei to CBR. einai to pio kalostimeno 1000 alla kai to pio adinamo.gia to thema ths thermokrasias den lew oti einai psemata alla to oti kounaei den isxiei. to mixanaki einai mia xara.sthn pista vevea den xerw ti kanei kai den me apasxolei giati apla den mpenw.to mixanaki to douleyw sthn ethniki kai ekei me kaliptei.twra gia tous skeletous den lew oti ola ta komatia einai provlimatika alla exoun yparxei arkata krousmata. prosopika exw dei 4. o idioktiths tou enos den einai pleon sth zwh exetias aytou tou provlimatos.

grigorisr1
24/05/2007, 19:57
ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΣΚΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ :lol: :lol: :lol:

Ειπαμε ρε μανιακ το προπολεμικο ρ1 που εχεις εσυ δεν εχει προβλημα τα καινουρια εχουνε μη μπερδευεσε.Θα παρεις καποτε πιο καινουριο θα καταλαβεις :a9:

JIMK7
24/05/2007, 19:58

Το συγκεκριμένο μηχανάκι που έτρεχα και έκανα χρόνο 9.383 φίλε μου είχε μόνο εξάτμιση ολόσωμη και ελεύθερο φίλτρο και για να ξέρεις όσο για τα άλλα ήταν πολύ ποιο καλά θιαγμένα όσο για το R6 που ανέφερες είναι πράγματι πολύ καλό και δυνατό μηχανάκι ποιο πολύ όμως για πιστά γιατί δεν έχει πολύ καλά χαμηλό μεσαία για το δρόμο .:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

J.F
24/05/2007, 20:02
Καντο 3-4 κονδρες απο σταση και θα με θυμηθεις εκτος και αν εχεις ρ1 πριν το 2004 αυτα ειναι σκυλια δε καταλαβενουν τπτ.

to diko mou einai 05 kai tou alaxa diskous sta 16500 xlm (prin 2 evdomades) alla mou fenete fisiologiko me thn xrisei pou kanw.

maniak.
24/05/2007, 20:03
Ειπαμε ρε μανιακ το προπολεμικο ρ1 που εχεις εσυ δεν εχει προβλημα τα καινουρια εχουνε μη μπερδευεσε.Θα παρεις καποτε πιο καινουριο θα καταλαβεις :a9:

ΒΑΛΕ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ,ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΝΤΙΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΣΤΡΙΦΤΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΤΑ ΜΑΣ ΠΡΙΞΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ :lol: :lol: :lol:

maniak.
24/05/2007, 20:06
file mou den eimai kolimenos YAMAHAKIAS. prosopika mou aresei to CBR. einai to pio kalostimeno 1000 alla kai to pio adinamo.gia to thema ths thermokrasias den lew oti einai psemata alla to oti kounaei den isxiei. to mixanaki einai mia xara.sthn pista vevea den xerw ti kanei kai den me apasxolei giati apla den mpenw.to mixanaki to douleyw sthn ethniki kai ekei me kaliptei.twra gia tous skeletous den lew oti ola ta komatia einai provlimatika alla exoun yparxei arkata krousmata. prosopika exw dei 4. o idioktiths tou enos den einai pleon sth zwh exetias aytou tou provlimatos.

:look: :look: :(

JIMK7
24/05/2007, 20:06
Πράγματι δεν παθαίνουν τίποτα μόνο καμπάνες θα αλλάζεις συνέχεια :a018: :a018: :a018: :a018:

grigorisr1
24/05/2007, 20:08
ΒΑΛΕ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ,ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΝΤΙΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΣΤΡΙΦΤΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΤΑ ΜΑΣ ΠΡΙΞΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ :lol: :lol: :lol:

Δε με ενδιαφερει να αποδηξω τπτ σε κανεναν εδω μεσα και εσενα και πολλους αλλους εδω μεσα τους εχω γραμμενους ξερεις που...

maniak.
24/05/2007, 20:09
to diko mou einai 05 kai tou alaxa diskous sta 16500 xlm (prin 2 evdomades) alla mou fenete fisiologiko me thn xrisei pou kanw.

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΕΞΑΡΗΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΙΣΗ :lol: :lol:

grigorisr1
24/05/2007, 20:09

Δε το κανεις αποτομα ξεκινηματα τοτε μαλλον φιλε για αυτο.Μονο αμα κανεις κονδρες χαλαει.

grigorisr1
24/05/2007, 20:11
Αντε παμε καμια βολτα λεμεεεεε κλειστε τα PC :wave2:

maniak.
24/05/2007, 20:11
Πράγματι δεν παθαίνουν τίποτα μόνο καμπάνες θα αλλάζεις συνέχεια :a018: :a018: :a018: :a018:

ΑΑΑΑΑΑ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΤΩΡΑ ???????:lol: :lol:

:lol: :lol: ΠΙΚΡΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΑΛΙ :lol: :lol:

JIMK7
24/05/2007, 20:20

Φίλε μου αυτό που λες είναι πολύ σοβαρό δεν ξέρω πραγματικά αν λες αλήθεια άλλα αν λες σε παρακαλώ δώσε μου περισσότερα στοιχεία για το παιδί αυτό να το ψάξω όπως αν ήταν αντιπροσωπείας και άλλα …….. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω δεν το είχε καταλάβει το πρόβλημα τόσο καιρό γιατί μη μου πεις ότι έγινε μια και έξω δεν θα σε πιστέψω και κάτι άλλο φορούσε μανιτάρια?:( :( :( :( :(

H.A.Balafoutre
24/05/2007, 20:21
Το συγκεκριμένο μηχανάκι που έτρεχα και έκανα χρόνο 9.383 φίλε μου είχε μόνο εξάτμιση ολόσωμη και ελεύθερο φίλτρο και για να ξέρεις όσο για τα άλλα ήταν πολύ ποιο καλά θιαγμένα όσο για το R6 που ανέφερες είναι πράγματι πολύ καλό και δυνατό μηχανάκι ποιο πολύ όμως για πιστά γιατί δεν έχει πολύ καλά χαμηλό μεσαία για το δρόμο .:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

Τέσπα, απ'ότι κατάλαβα δεν σε πολυενδιαφέρουν μάλλον τα dragster.

Σέρρες έχεις τρέξει? Τι χρόνο έχεις κάνει?

JIMK7
24/05/2007, 20:27
Τέσπα, απ'ότι κατάλαβα δεν σε πολυενδιαφέρουν μάλλον τα dragster.

Σέρρες έχεις τρέξει? Τι χρόνο έχεις κάνει?
Ναι έχω πάει μια φορά το 2002 με ένα GSXR 750 Κ1 με σχεδόν νορμάλ το μηχανάκι και ο καλύτερος χρόνος μου αν δεν με απατά η μνήμη μου ήταν στο 1.26.μισο ….:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

H.A.Balafoutre
24/05/2007, 23:48
Ναι έχω πάει μια φορά το 2002 με ένα GSXR 750 Κ1 με σχεδόν νορμάλ το μηχανάκι και ο καλύτερος χρόνος μου αν δεν με απατά η μνήμη μου ήταν στο 1.26.μισο ….:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Πολύ καλός χρόνος και με νορμάλ 750 Κ1.

Άρα ξέρεις πως μετράει ο οδηγός σε αρκετές περιπτώσεις που αφορούν τις επιδόσεις.

Και σίγουρα το GSXR είναι πολύ δυνατή μηχανή, πιο δυνατή από R1 σε απόλυτα νούμερα, αλλά στην πράξη και με καλό αναβάτη οι διαφορές δεν είναι δα και τόσο μεγάλες. Κι εμένα μου τη σπάνε κάποια πράγματα στο R1 αλλά σίγουρα είναι πάντα υπολογίσιμος αντίπαλος. Διότι έχω δει κι εγώ περιπτώσεις όπου το GSXR μένει πίσω από R1, που τα τρέξανε οδηγοί συμφωνημένοι με γνωστά μοτέρια και τα λοιπά.;)

Πιστεύω γίνομαι κατανοητός.

JIMK7
25/05/2007, 00:16
Πολύ καλός χρόνος και με νορμάλ 750 Κ1.

Άρα ξέρεις πως μετράει ο οδηγός σε αρκετές περιπτώσεις που αφορούν τις επιδόσεις.

Και σίγουρα το GSXR είναι πολύ δυνατή μηχανή, πιο δυνατή από R1 σε απόλυτα νούμερα, αλλά στην πράξη και με καλό αναβάτη οι διαφορές δεν είναι δα και τόσο μεγάλες. Κι εμένα μου τη σπάνε κάποια πράγματα στο R1 αλλά σίγουρα είναι πάντα υπολογίσιμος αντίπαλος. Διότι έχω δει κι εγώ περιπτώσεις όπου το GSXR μένει πίσω από R1, που τα τρέξανε οδηγοί συμφωνημένοι με γνωστά μοτέρια και τα λοιπά.;)

Πιστεύω γίνομαι κατανοητός.

Πότε δεν μίλησα για τεράστιες διαφορές απλά σε κάποια σημεία υπάρχουν διαφορές και σε άλλα όχι και ούτε είπα ποτέ ότι τα GSXR είναι τέλεια και δεν θέλουνε τίποτα το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα τα σημερινά 1000 είναι καλά απλός τα GSXR επειδή το έχω ψάξει καλά σε νορμάλ πάντα κατάσταση αναφέρομε είναι τα ποιο ολοκληρωμένα και μια που αναφέρεσαι και για κόντρες θα σου πω ότι σε νορμάλ πάντα κατάσταση το R1 δεν τσουλάει και για να μάθεις ποια είναι η σωστή σειρά για ευθεία πάντα αναφέρομε μιας και έθιξες το θέμα είναι GSXR-ZXR-R1-CBR-κ.τ.λ.τ. Τώρα αν είναι θιαγμένα όλα από κει και πέρα παίζει σημασία ο οδηγός και ο μηχανικός που το έθιαξε πιστεύω να έχω γίνει κατανοητός και αντιληπτός σε όλους καλό βράδυ………..:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

Da.Vintage
25/05/2007, 07:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Meni0s
@ Ρ@! ! !:lol: :lol: :lol:

Eσύ Μάνθο μου μή μιλάς...

Εκτός αν πίνεις το lipton YAMAHA tea που σε κέρασα....:lol:

:beer:

Καλά είσαι ρε?:wave2:

Da.Vintage
25/05/2007, 07:55

Aπότι βλέπω ξέρεις πιο πολλά απο εμένα για μουσική και όργανα...
Εγώ δεν ήξερα ουτε κάν πόσες χορδές έχει ένα βιολί αρα μου ρίχνεις στο παίξιμο οργάνου:a31:

Και μιάς και ξέρειες τόσα απο βιολιά τράβα παίξε στην ομόνια να βγάλεις κανα φράγκο για να πάρεις κανα πλαίσιο καβάτζα!

Da.Vintage
25/05/2007, 07:58

Aπο το στόμα μου το πήρες!

:beer: :a25: :a54:

Da.Vintage
25/05/2007, 08:00

Γρηγόρη?
Μήπως έχεις πυρετό?
Ή έχει μπεί κανείς άλλος και γράφει με το username σου?:eyepop:

Da.Vintage
25/05/2007, 08:03

Αν δε σ'αρεσει το οτι τα R1 στρίβουν ΄καλύτερα τότε πήγαινε ευθεία!

Και η BUSUKI? Τί εκανε για τα κομμένα πλαίσια? Σας έκανε ανάκληση και σας έδωσε μονοτική ταινιά?
:lol:

Da.Vintage
25/05/2007, 08:04
+1000

θα παρει φωτια ο κωλος σας το καλοκαιρι κατοχοι ρ1 :rotflmao: :rotflmao:

Eσένα το έγκαυμα απο τον δικό σου κώλο όταν είχες R1 πέρασε? ή θες λίγο κρεμούλα ακόμα?

Da.Vintage
25/05/2007, 08:06

Δεν εννοεί το R1 ...
Μιλάει για τη ζημιά που προκαλέι στα μηχανάκια του!

Da.Vintage
25/05/2007, 08:09
Δε με ενδιαφερει να αποδηξω τπτ σε κανεναν εδω μεσα και εσενα και πολλους αλλους εδω μεσα τους εχω γραμμενους ξερεις που...

Στους Δίσκους σου?:lol:

grigorisr1
25/05/2007, 08:23
Eσένα το έγκαυμα απο τον δικό σου κώλο όταν είχες R1 πέρασε? ή θες λίγο κρεμούλα ακόμα?

Εγω το ειχα το χειμωνα ενταξει την εβγαλα μια χαρα στο παρατριχα ευτιχως προλαβα και γαμω τις σομπες.

Τελικα h yamaha πρεπει να αρχισει να βγαζει σομπες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Θα πουλαει πολυ εγω θα παρω οποσδηποτε.

grigorisr1
25/05/2007, 08:24
Δεν εννοεί μονο το δικο του R1
Μιλάει για ολα τα R1

grigorisr1
25/05/2007, 08:26
Στους Δίσκους σου?:lol:

Τους δισκους τους πεταω ρε τι να τους γραψω εκει

Αλλου τους γραφω... εκει που μενουν :rotflmao: :rotflmao:

grigorisr1
25/05/2007, 08:28
Γρηγόρη?
Μήπως έχεις πυρετό?
Ή έχει μπεί κανείς άλλος και γράφει με το username σου?:eyepop:

Συμφωνεις μαζι μου δλδ ?

Da.Vintage
25/05/2007, 10:20
Συμφωνεις μαζι μου δλδ ?

Όχι ακριβώς...
Αλλά σχεδόν ακούγεσαι νορμάλ!

Da.Vintage
25/05/2007, 10:22
Δεν εννοεί μονο το δικο του R1
Μιλάει για ολα τα R1

Θα ήθελες να το είπα εγώ!!!!

Da.Vintage
25/05/2007, 10:23
Εγω το ειχα το χειμωνα ενταξει την εβγαλα μια χαρα στο παρατριχα ευτιχως προλαβα και γαμω τις σομπες.

Τελικα h yamaha πρεπει να αρχισει να βγαζει σομπες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Θα πουλαει πολυ εγω θα παρω οποσδηποτε.

Και η Σουτσούκι τί θα πουλάει σπαστά πλάισια ? ε... σπαστές καρέκλες εννοώ....:lol:

grigorisr1
25/05/2007, 10:23
Θα ήθελες να το είπα εγώ!!!!

Ετσι ειναι απλα δε το παραδεχεσε ;)

grigorisr1
25/05/2007, 10:24
Και η Σουτσούκι τί θα πουλάει σπαστά πλάισια ? ε... σπαστές καρέκλες εννοώ....:lol:

Suzuki εχει air-condition ειναι μπροστα στη τεχνολογια με σομπες θα ασχολουμαστε? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Da.Vintage
25/05/2007, 10:47
Suzuki εχει air-condition ειναι μπροστα στη τεχνολογια με σομπες θα ασχολουμαστε? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Θα σας χρειαστεί το καλοκαίρι

maniak.
25/05/2007, 11:23
Θα σας χρειαστεί το καλοκαίρι

ΘΑ ΧΕΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΓΑΚΙΑ :sick: :sick:

:lol: :lol: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΣ ΑΙΜΟΡΑΙΔΕΣ ΣΑΣ:lol: :lol:

grigorisr1
25/05/2007, 13:02
ΘΑ ΧΕΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΓΑΚΙΑ :sick: :sick:

:lol: :lol: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΣ ΑΙΜΟΡΑΙΔΕΣ ΣΑΣ:lol: :lol:

Για σου ρε μανιακ με τα αστεια σου κανεις ολο το φορουμ να γελαει. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

maniak.
25/05/2007, 14:14
Για σου ρε μανιακ με τα αστεια σου κανεις ολο το φορουμ να γελαει. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

MHN MOY ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΓΕΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ????:confused:

90163

JIMK7
25/05/2007, 19:19
Aπότι βλέπω ξέρεις πιο πολλά απο εμένα για μουσική και όργανα...
Εγώ δεν ήξερα ουτε κάν πόσες χορδές έχει ένα βιολί αρα μου ρίχνεις στο παίξιμο οργάνου:a31:

Και μιάς και ξέρειες τόσα απο βιολιά τράβα παίξε στην ομόνια να βγάλεις κανα φράγκο για να πάρεις κανα πλαίσιο καβάτζα!

Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν ξέρεις πόσες χορδές έχει ένα βιολί (τρίχορδο):a022: :a022: :a022:
Όπως είμαι και σίγουρος ότι το (μονόχορδο)
:a31: :a31:το ξέρεις και μάλιστα πολύ καλά, του έχεις αλλάξει τα φώτα ρε αδερφέ αστο και λίγο δεν πειράζει, μη φοβάσαι δεν θα στο πάρει κανείς δικό σου είναι και να πιάσεις να βγάλεις τις παρωπίδες που φοράς και να δεις ότι για κ7 μιλάμε και όχι για κ5 και να φτύσεις ποια αυτή τη καραμέλα που μασάς τόσο καιρό για (κομμένα πλαίσια) γιατί μας έχεις ζαλίσει τα π@π@ρια ……….
:a25: :a25:

JIMK7
25/05/2007, 19:35
Αν δε σ'αρεσει το οτι τα R1 στρίβουν ΄καλύτερα τότε πήγαινε ευθεία!

Και η BUSUKI? Τί εκανε για τα κομμένα πλαίσια? Σας έκανε ανάκληση και σας έδωσε μονοτική ταινιά?
:lol:

Εσύ δεν τρώγεσαι με τίποτα σε παρακολουθώ καιρό και το ίδιο βιολί βαράς συνέχεια είσαι από τους τύπους των δυο ταχυτήτων (νεκρας και οπισθεν ) τη μπορεί να περιμένει κανείς από τέτοιους τύπους σαν εσένα τίποτα το απόλυτο κενό………………………………………….:a24: :a24: :a24: :a24: :a24:

grigorisr1
25/05/2007, 19:37
Εσύ δεν τρώγεσαι με τίποτα σε παρακολουθώ καιρό και το ίδιο βιολί βαράς συνέχεια είσαι από τους τύπους των δυο ταχυτήτων (νεκρας και οπισθεν ) τη μπορεί να περιμένει κανείς από τέτοιους τύπους σαν εσένα τίποτα το απόλυτο κενό………………………………………….:a24: :a24: :a24: :a24: :a24:

JIMK7
25/05/2007, 19:48

Τελικά h yamaha πρέπει να αρχίσει να βγάζει σόμπες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Θα πουλάει πολύ εγω θα πάρω οπωσδήποτε.

Πρέπει να το παραδεχτούμε όλοι οτι εκεί η YAMAHA έχει κάνει φοβερή δουλειά, δυο σε ένα και σόμπα και μηχανή είναι η μόνη σόμπα στο κόσμο που αντί για τέσσερεις ρόδες έχει δυο …… R1… Η καλύτερη σόμπα στο κόσμο και με διαφορά τώρα και με τιμόνι .....:sun: :sun: :sun: :sun: :sun: :sun:

likos600
26/05/2007, 14:02

:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Την 2η φορά στο 1.20 .... την 3η στο 1.13 και κάτι :lol: και......:rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :a55: :a55:

maniak.
26/05/2007, 15:41
Πρέπει να το παραδεχτούμε όλοι οτι εκεί η YAMAHA έχει κάνει φοβερή δουλειά, δυο σε ένα και σόμπα και μηχανή είναι η μόνη σόμπα στο κόσμο που αντί για τέσσερεις ρόδες έχει δυο …… R1… Η καλύτερη σόμπα στο κόσμο και με διαφορά τώρα και με τιμόνι .....:sun: :sun: :sun: :sun: :sun: :sun:

:confused: ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ:

90256

maniak.
26/05/2007, 19:03
ΠΑΙΔΕΣ GSXRΟΠΟΥΛΑ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΕΠΟΖΙΤΟ ΖΕΣΤΗ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ ΚΛΠ ΣΑΝ ΤΑ ΡΟ ΕΝΑ (R1) ?
ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΤΙΚΑ..ΣΤΟ CBR 929 ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ R1 2001΄....

:wave2: :wave2:

:lol: :lol: :lol: :lol:

maniak.
26/05/2007, 19:07
Βασικα οχι με το τεποζιτο αλλα με το πλαισιο!Οποτε κυκλοφορω μεσα στην πολη ανεβαζει ΤΡΕΛΗ θερμοκρασια.Δουλευει το βεντιλατερ στους 105 περιπου αλλα η ζεστη ειναι ανυποφορη
Το πλαισιο ΚΑΕΙ! Εβαλα αναμεσα στους λαιμους των εξατμισεων και στο ψυγειο ενα αντιπυρικο υλικο που μοιαζει με κουβερτα και το εδεσα με αλοθμινοταινια .Ειχε καποιο αποτελεσμα ,ουσιαστικα καθυστερει να ανεβασει θερμοκρασια αλλα καποια στιγμη ανεβαινει...
Σκεφτομαι σοβαρα να βσαλω ενα 2ο βεντιλατερ που να δουλευει οποτε θελω εγω....καποιος που το εχει κανει???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :look:

Tι εγινε ρε μαγκες μιλατε και ανταλασετε αποψης και για σομπες τωρα??????:confused:

:wave2: :wave2:

maniak.
26/05/2007, 19:15
Ζεστη θερμοκρασια και λυση΄? στο750...
Λοιποοον το καλοκαιρι ηρθε και η αληθεια ειναι οτι οποτε τυχει να περασω μεσα απο την πολη
(Ηρακλειο) θα ανεβει η θερμοκρασια ,θα αναψει το βεντιλατερ γυρω στους 105 για να ριξει την θερμοκρασια στους 95-98...και μετα ξανα τα ιδια.Το χειροτερο ειναι οτι το πλασιο καποια στιγμη ΚΑΙΕΙ!!! το ακουμπας , το νιωθεις πολυ ζεστο και φοβαμαι οτι ενας λογος ποθ εχουν κοψει καποια πλαισεια 600-750 ΙΣΩΣ λεω ΙΣΩΣ οφειλεται στο φαινομενο της συνεχομενης διαστολης- συστολης.Δοκιμασα να βαλω ενα αντιπυρικο υλικο μπροστα στις κουρμπες της εξατμισης διοτι ειναι 1εκατοστο αποσταση απο το ψυγειο .Το υλικο μοιαζει με κουβερτα και το στερεωσα με αλουμινοταινια.Εχει καποιο αποτελεσμα ουσιαστικα αργει να ανεβασει θερμοκρασια αλλα μεχρι εκει.Σκεφτομαι να βαλω ενα 2ο βεντιλατερ που να δουλευει οποτε θελω εγω...Υπαρχει καποιος που να το εχει κανει?Ποσο δυσκολο λετε να ειναι?

αντε ρε το παιδι το σκεπασε με κουβερτα

:lol: :lol: :lol:

maniak.
26/05/2007, 19:26
Τα gsxr φιλε μου δεν ειναι για πολη και κινηση...
Παρε ενα παπι και αστο το εργαλειο για εξω μονο, που δεν αναιβαζει θερμοκρασια με τιποτα!!!

παπι ??? μα μονο τα r1 καιγονται γιατι να παρει παπι ????

αααααα ρεεεεεε νουμεραααααααααα.................................................................... .................................................................................................... ..............................................α

:wave2:

JIMK7
26/05/2007, 22:19
Παρε ενα παπι και αστο το εργαλειο για εξω μονο, που δεν αναιβαζει θερμοκρασια με τιποτα!!!

αααααα ρεεεεεε νουμεραααααααααα.................................................................... .................................................................................................... ..............................................α

Εσύ τώρα με αυτά που γράφεις περνιέσαι για ξύπνιος και νομίζεις ότι τώρα κάτι μας είπες έτσι? Όσοι έχουν κάνει βόλτα με R1 και με GSXR 750 ξέρουν ότι δεν έχουν καμιά σχέση μεταξύ τους στη ζέστη αλλά δεν φταις εσύ φίλε μου αλλά εγώ που κάθομαι και ασχολούμαι μαζί σου ενώ έχω να κάνω ποιο σημαντικά πράγματα ( όπως να βάλω σε μια σειρά τις κάλτσες μου ) ……

.Παιδιά είμαι καινούργιος στο φόρουμ και αυτά που ακούω από τους περισσότερους είναι εντελώς απαράδεκτα δεν μπορούν ούτε μια φορά να σοβαρευτούν και να πουν κάτι καλό και σωστό υπάρχουν βέβαια και μερικοί πολύ σοβαροί και γνώστες στο φόρουμ αυτό αλλά αυτοί είναι πραγματικά ελάχιστοι οι περισσότεροι, ……….
( λυπάμαι πραγματικά αυτό που θα πω) είναι ξερολες χωρίς να έχουν iδέα για ότι λένε και είναι όλο ειρωνεία και τίποτε άλλο με λίγα λόγια ( ΜΑΓΚΙΑ ΚΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ) λυπάμαι ΠΟΛΥ ………..
:( :( :( :( :(

JIMK7
26/05/2007, 22:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600
:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Την 2η φορά στο 1.20 .... την 3η στο 1.13 και κάτι :lol: και......:rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :a55: :a55:

Από ένα τετράποδο δεν περίμενα και τίποτα καλύτερο να διαβάσω ………. Εσύ πρέπει να είσαι ο βασιλιάς τις ειρωνείας αν δεν κάνω λάθος έτσι? Με όλα αυτά που λες έχεις καμιά αμφιβολία , μήπως έχεις τίποτα αποδείξεις για το χρόνο που είχα κάνει στις ΣΕΡΡΕΣ , πρόσεξε τι θα πεις γιατί το φόρουμ το διαβάζουν πολλοί και υστέρα θα κλαις και κλαις άσχημα . Αν έχεις κάτι να πεις πες το στα ίσια, με αποδείξεις αλλιώς πάρε το κουβαδακι σου και σε άλλη παραλία (σε προκαλώ )με μια μικρή διόρθωση μόνο, τότε που ήμουν στις Σέρρες ήταν 19-9-04 και όχι το 2002 λάθος μου όσο για το χρόνο που είχα κάνει ήταν στο 1’26.458 ο καλύτερος ............:a9: :a9: :a9: :a9:

panjimnakos
26/05/2007, 23:54

Εισαι και πολυ.....:a31: :a31: :a31: :a31: :a31:

maniak.
27/05/2007, 14:51
Εσύ τώρα με αυτά που γράφεις περνιέσαι για ξύπνιος και νομίζεις ότι τώρα κάτι μας είπες έτσι? Όσοι έχουν κάνει βόλτα με R1 και με GSXR 750 ξέρουν ότι δεν έχουν καμιά σχέση μεταξύ τους στη ζέστη αλλά δεν φταις εσύ φίλε μου αλλά εγώ που κάθομαι και ασχολούμαι μαζί σου ενώ έχω να κάνω ποιο σημαντικά πράγματα ( όπως να βάλω σε μια σειρά τις κάλτσες μου ) ……

.Παιδιά είμαι καινούργιος στο φόρουμ και αυτά που ακούω από τους περισσότερους είναι εντελώς απαράδεκτα δεν μπορούν ούτε μια φορά να σοβαρευτούν και να πουν κάτι καλό και σωστό υπάρχουν βέβαια και μερικοί πολύ σοβαροί και γνώστες στο φόρουμ αυτό αλλά αυτοί είναι πραγματικά ελάχιστοι οι περισσότεροι, ……….
( λυπάμαι πραγματικά αυτό που θα πω) είναι ξερολες χωρίς να έχουν iδέα για ότι λένε και είναι όλο ειρωνεία και τίποτε άλλο με λίγα λόγια ( ΜΑΓΚΙΑ ΚΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ) λυπάμαι ΠΟΛΥ ………..
:( :( :( :( :(

καταρχας αυτα δεν τα εχω γραψει εγω :nono: απλα τα εχω μεταφερει απο συζητηση που εχει γραφει απο ΜΟΝΤΕΛΑ GSXR :smilea:

2 : ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΙΑΠΩΝΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΧΗΜΑΤΗΣΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ (ΑΠΟ ΠΑΠΙ ΜΕΧΡΙ GSXR 1300):winka:

3:ΑΣΧΟΛΙΣΟΥ ΜΕ ΤΗΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΣΟΥ , ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ :lol: :lol: :lol:

4: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ FORUM ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ "ΣΟΜΠΕΣ ΜΕ ΤΙΜΟΝΙ" ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:D

maniak.
27/05/2007, 15:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από panjimnakos
Εισαι και πολυ.....:a31: :a31: :a31: :a31: :a31:

panjimnako αν ειμαι εγω :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: που το μετεφερα εδω :look: τοτε εσυ

ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΥ ΜΗΝΑΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΞΕΣ για να στο πω και στην γλωσσα των Πατρινων :a01: :a01: :a01:

JIMK7
27/05/2007, 16:17
καταρχας αυτα δεν τα εχω γραψει εγω :nono: απλα τα εχω μεταφερει απο συζητηση που εχει γραφει απο ΜΟΝΤΕΛΑ GSXR :smilea:

2 : ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΙΑΠΩΝΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΧΗΜΑΤΗΣΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ (ΑΠΟ ΠΑΠΙ ΜΕΧΡΙ GSXR 1300):winka:

3:ΑΣΧΟΛΙΣΟΥ ΜΕ ΤΗΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΣΟΥ , ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ :lol: :lol: :lol:

4: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ FORUM ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ "ΣΟΜΠΕΣ ΜΕ ΤΙΜΟΝΙ" ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:D

Αμφιβάλω πολύ αν έχει κάτσει ποτέ ο κολο σου σε ιαπωνικό μηχανάκι που λέγεται SUZUKI γιατί αλλιώς δεν εξηγείται να μας γράφεις συνέχεια τέτοιες παπαριες και κάτι μάγκες εδώ στα Χανιά σαν και του λόγου σου τους έχουμε να μας πλένουν τα μηχανάκια μας αλλά για σένα όμως θα κάνουμε και μια εξαίρεση μιας και δεν είμαι νοικοκύρης θα σα αφήσω να μου πλένεις και τα βρακιά μου μιας και από ότι κατάλαβα δεν ξέρεις και κάτι καλύτερο να κανείς σε αυτή την άθλια ζωή που ζεις ..
:a57: :a57: :a57:

xampos
27/05/2007, 16:21
:a014: :a014: :a014: :a014:

675
27/05/2007, 17:33
:a014: :a014:

likos600
27/05/2007, 19:18
Από ένα τετράποδο δεν περίμενα και τίποτα καλύτερο να διαβάσω ………. Εσύ πρέπει να είσαι ο βασιλιάς τις ειρωνείας αν δεν κάνω λάθος έτσι? Με όλα αυτά που λες έχεις καμιά αμφιβολία , μήπως έχεις τίποτα αποδείξεις για το χρόνο που είχα κάνει στις ΣΕΡΡΕΣ , πρόσεξε τι θα πεις γιατί το φόρουμ το διαβάζουν πολλοί και υστέρα θα κλαις και κλαις άσχημα . Αν έχεις κάτι να πεις πες το στα ίσια, με αποδείξεις αλλιώς πάρε το κουβαδακι σου και σε άλλη παραλία (σε προκαλώ )με μια μικρή διόρθωση μόνο, τότε που ήμουν στις Σέρρες ήταν 19-9-04 και όχι το 2002 λάθος μου όσο για το χρόνο που είχα κάνει ήταν στο 1’26.458 ο καλύτερος ............:a9: :a9: :a9: :a9:

ΚΑΤ¨ΑΡΧΗΝ εγώ απαντάω σε αυτά που λες...Ναι έχω πάει μια φορά το 2002 με ένα GSXR 750 Κ1 με σχεδόν νορμάλ το μηχανάκι και ο καλύτερος χρόνος μου αν δεν με απατά η μνήμη μου ήταν στο 1.26.μισο ….
Και επειδή έχω λιώσει και καμια 20αριά ζευγάρια λάστιχα σε πίστα έβγαλα το συμπέρασμα ...............:rolleyes:
ότι είσαι μεγάλη ΚΟΥΛΑ και ΨΕΥΤΗΣ :a18: :a46: :a022:

:a55: :a55:

likos600
27/05/2007, 19:31

Αν έχεις κάτι να πεις πες το στα ίσια, με αποδείξεις αλλιώς πάρε το κουβαδακι σου και σε άλλη παραλία (σε προκαλώ )με μια μικρή διόρθωση μόνο, τότε που ήμουν στις Σέρρες ήταν 19-9-04 και όχι το 2002 λάθος μου όσο για το χρόνο που είχα κάνει ήταν στο 1’26.458 ο καλύτερος ............

Εδώ δεν θυμάσαι το έτος ....... θυμάσαι και τα δευτερόλεπτα :rotflmao: :rotflmao:

:a55:

likos600
27/05/2007, 19:37

Ναι έχω πάει μια φορά το 2002 με ένα GSXR 750 Κ1 με σχεδόν νορμάλ το μηχανάκι και ο καλύτερος χρόνος μου αν δεν με απατά η μνήμη μου ήταν στο 1.26.μισο ….

δεν μπορώ όσο το διαβάζω....:wacko: :ninja: :smilea: :cool: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:a55: :a55:

likos600
27/05/2007, 19:41

Ναι έχω πάει μια φορά το 2002 με ένα GSXR 750 Κ1 με σχεδόν νορμάλ το μηχανάκι και ο καλύτερος χρόνος μου αν δεν με απατά η μνήμη μου ήταν στο 1.26.μισο ….

:rotflmao: :rotflmao: :a54: :a14: :a04: :lol: :rotflmao:

likos600
27/05/2007, 19:42

:rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :a18: :a18: :a18: :a18:

:a55: :a55: :a55:

JIMK7
27/05/2007, 19:56
ΚΑΤ¨ΑΡΧΗΝ εγώ απαντάω σε αυτά που λες...Ναι έχω πάει μια φορά το 2002 με ένα GSXR 750 Κ1 με σχεδόν νορμάλ το μηχανάκι και ο καλύτερος χρόνος μου αν δεν με απατά η μνήμη μου ήταν στο 1.26.μισο ….
Και επειδή έχω λιώσει και καμια 20αριά ζευγάρια λάστιχα σε πίστα έβγαλα το συμπέρασμα ...............:rolleyes:
ότι είσαι μεγάλη ΚΟΥΛΑ και ΨΕΥΤΗΣ :a18: :a46: :a022:

Αν είμαι ψεύτης η όχι μπορώ να στο αποδείξω με διάφορους τρόπους έχω φυλάξει φωτογραφίες ακόμα όλες τις χρονομετρήσεις από το πρώτο αγώνα του πανελληνίου που είχα κάνει τότε και κάτι ακόμα το όνομα ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ μήπως σου λέει κάτι από το πανελλήνιο γιατί τότε μου είχε δόση τι κλούβα του και είχα πάει στις ΣΕΡΡΕΣ αν όλα αυτά δεν σε πείθουν στις 10-6-07 στο τυμπακι του ηρακλείου θα γίνει ο 2 αγώνας dragster και ταχύτητας και σε προσκαλώ ( και σε προκαλώ αν δεν είσαι κότα που νομίζω ότι είσαι ) να αποδείξεις αυτά που λες τόσο καιρό ότι στρίβεις και κάνεις και περνάς και 1000 για να δούμε τέλος πάντων ποιος είναι ο ψεύτης και ποιος όχι για να μην παίζω και εγώ σε άδειο γήπεδο και βγαίνω πάντα πρώτος όπως είπαν και ένας του σιναφιου σου .Άντε λοιπόν ρε μάγκα να σε δούμε και σένα γιατί από λόγια χορτάσαμε από έργα όμως τίποτα . ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ

:a55: :a55: :a29: :a29: :a29: :a29:

xampos
27/05/2007, 20:04

για να καταλαβω ρε λυκε :confused: :confused:

γιατι το θεωρεις τοσο απιθανο να εχει κανει 1.26 και ας ητανε πρωτη φορα που εμπαινε (μηπως επειδη δεν μπορεις εσει :rolleyes: και παλευεις να κανεις 1.40 ? )

δεν ειμαι με κανενος το μερος απλα δεν το θεωρω απιθανο και σονη και καλα ειναι ψευτης ο ανθρωπος

μπορει να εχει μπει σε αλλες πιστες πολλες φορες και γενικα να εχει εξασκηθει πολυ περισσοτερο απο οσο φανταζεσαι σε οδηγηση σε πιστα

απο κει και περα δεν ξερω

:confused:

likos600
27/05/2007, 20:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
για να καταλαβω ρε λυκε :confused: :confused:

γιατι το θεωρεις τοσο απιθανο να εχει κανει 1.26 και ας ητανε πρωτη φορα που εμπαινε (μηπως επειδη δεν μπορεις εσει :rolleyes: και παλευεις να κανεις 1.40 ? )

δεν ειμαι με κανενος το μερος απλα δεν το θεωρω απιθανο και σονη και καλα ειναι ψευτης ο ανθρωπος

μπορει να εχει μπει σε αλλες πιστες πολλες φορες και γενικα να εχει εξασκηθει πολυ περισσοτερο απο οσο φανταζεσαι σε οδηγηση σε πιστα

απο κει και περα δεν ξερω

:confused:

και εγώ σου λέω να κοιτάξεις τους χρόνους που έκαναν ο Μπούστας και οι άλλοι όταν πρωτο άνοιξε η πίστα :rotflmao:

likos600
27/05/2007, 20:17
:a29: :a29: :a29: :a29:

ΔΛΔ είσαι κρυφός γρήγορος και φανερός ΚΟΥΛΑ:rolleyes:

xampos
27/05/2007, 20:19
και εγώ σου λέω να κοιτάξεις τους χρόνους που έκαναν ο Μπούστας και οι άλλοι όταν πρωτο άνοιξε η πίστα :rotflmao:

το παλικαρι τρεχει σε αγωνες λεει δεν καταλαβαινεις ?

δεν ειναι και τοσο δυσκολο για εναν πιλοτο (οχι απλο οδιγο ) να γυρισει στο 1.26

ο ΜΠΟΥΣΤΑΣ κανει 1.20 :rolleyes:

DrIoannis
27/05/2007, 20:23
Προσωπικά γνωρίζω τον JIMK7 και ξέρω ότι δεν λέει ανακρίβειες.Μην ξεχνάμε ότι έχει πάρει και το Πρωτάθλημα Κρήτης 2006(Dragster και ταχύτητας).Έχει αρκετά μεγάλη εμπειρία στην οδήγηση και αν ήταν πιο κοντά τα Μέγαρα και οι Σέρρες θα κατέβαινε με αξιώσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.Τώρα δικαίωμα του καθενός να αμφισβητεί τα λεγόμενα του άλλου (άλλωστε στο διαδίκτυο γράφουμε).

likos600
27/05/2007, 20:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
το παλικαρι τρεχει σε αγωνες λεει δεν καταλαβαινεις ?

δεν ειναι και τοσο δυσκολο για εναν πιλοτο (οχι απλο οδιγο ) να γυρισει στο 1.26

ο ΜΠΟΥΣΤΑΣ κανει 1.20 :rolleyes:

Ότι πεις η εμπειρίαμε σκλαβώνει:a024: :a23:

JIMK7
27/05/2007, 20:26
ΔΛΔ είσαι κρυφός γρήγορος και φανερός ΚΟΥΛΑ:rolleyes:

Καλά το κατάλαβα ότι είσαι κότα και όχι λύκος από εδώ και στο εξής θα σε λέει όλη η Ελλάδα κότα ……………κοοοοοοοοοκοοοοοοκοοοοοοο…….:rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:

likos600
27/05/2007, 20:48
Καλά το κατάλαβα ότι είσαι κότα και όχι λύκος από εδώ και στο εξής θα σε λέει όλη η Ελλάδα κότα ……………κοοοοοοοοοκοοοοοοκοοοοοοο…….:rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:

Επειδή κάνεις ΠΑΡΤΥ στην ΚΡΗΤΗ νομίζεις ότι Θα κάνεις και σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ? :ZZZ: ¨
Εγώ αυτό το όνομα πρώτη φορά το ακούω!! για έλα να σε δούμε και σε κανένα πανελλήνιο πρωταθλημα:eyepop:

τελικά τώρα φάνηκε ποιος είναι η κότα:lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

zireous
27/05/2007, 21:27
:a014: :a55: :a014: :a51: :a014: :a51: :a14:

JIMK7
27/05/2007, 22:24
Επειδή κάνεις ΠΑΡΤΥ στην ΚΡΗΤΗ νομίζεις ότι Θα κάνεις και σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ? :ZZZ: ¨
Εγώ αυτό το όνομα πρώτη φορά το ακούω!! για έλα να σε δούμε και σε κανένα πανελλήνιο πρωταθλημα:eyepop:

τελικά τώρα φάνηκε ποιος είναι η κότα:lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εκτός από κότα είσαι και σαλιάρης μόνο λόγια πλα πλα πλα πλα έργα μηδέν ακόμα σε περιμένω γρήγορε έλα τυμπακι να πέρασης και εσύ τα 1000 να η ευκαιρία σου .Εγώ δεν είπα ποτέ ότι είμαι ο ποιο γρήγορος του κόσμου εσύ ώμος κανείς δηλώσεις τόσο καιρό και κράζεις και τώρα που βρέθηκε κάποιος και σε προκάλεσε κανείς τι κότα αλλά από ότι κατάλαβα ούτε αυτό το όνομα δεν σου αρμόζει νούμερο ε νούμερο …:a06: :a06: :a06: :a06: Και πανελλήνιο έχω τρέχει στόκε στις 19-9-04 τότε είχα κάνει το 1.26.458 με GSXR 750 το μοναδικό στα 1000 και ήταν ο πρώτος μου αγώνας τότε και δεν συνέχισα λόγω τα πολλά έξοδα που χρειάζονται σε κάθε αγώνα ξερολα ………:nono: :nono: :nono:
Για αυτό καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς συγνώμη να κακαρίζεις ήθελα να πω.. :rotflmao:

likos600
27/05/2007, 22:41
Εκτός από κότα είσαι και σαλιάρης μόνο λόγια πλα πλα πλα πλα έργα μηδέν ακόμα σε περιμένω γρήγορε έλα τυμπακι να πέρασης και εσύ τα 1000 να η ευκαιρία σου .Εγώ δεν είπα ποτέ ότι είμαι ο ποιο γρήγορος του κόσμου εσύ ώμος κανείς δηλώσεις τόσο καιρό και κράζεις και τώρα που βρέθηκε κάποιος και σε προκάλεσε κανείς τι κότα αλλά από ότι κατάλαβα ούτε αυτό το όνομα δεν σου αρμόζει νούμερο ε νούμερο …:a06: :a06: :a06: :a06:

Εγώ δεν παίρνω μέρος σε οικογενειακά πρωταθλήματα αυτό είναι δικό σου θέμα:wave2:
Γιατί δεν έρχεσε στα Μέγαρα να δεις τι θα σου κάνουν οι κότες από το FOROUM :ninja:

:rotflmao:

likos600
27/05/2007, 22:47
[Και πανελλήνιο έχω τρέχει στόκε στις 19-9-04 τότε είχα κάνει το 1.26.458 με GSXR 750 το μοναδικό στα 1000 και ήταν ο πρώτος μου αγώνας τότε και δεν συνέχισα λόγω τα πολλά έξοδα που χρειάζονται σε κάθε αγώνα ξερολα ………

:rotflmao: τόσο γυρνάνε στην κατηγορία των νέων:rotflmao: :yuck: :rotflmao:

JIMK7
27/05/2007, 23:01
[Και πανελλήνιο έχω τρέχει στόκε στις 19-9-04 τότε είχα κάνει το 1.26.458 με GSXR 750 το μοναδικό στα 1000 και ήταν ο πρώτος μου αγώνας τότε και δεν συνέχισα λόγω τα πολλά έξοδα που χρειάζονται σε κάθε αγώνα ξερολα ………

:rotflmao: τόσο γυρνάνε στην κατηγορία των νέων:rotflmao: :yuck: :rotflmao:

Το 2004 αν θες να ξέρεις οι νέοι γύριζαν στο 1.32 αλλά και εγώ τότε νέος ήμουν λαμογιο τελικά θα έρθεις ναι η ου η θα σαλιαρίζουμε πολύ ώρα …… :a029: :a029: :a029: :a029:

panjimnakos
27/05/2007, 23:06
panjimnako αν ειμαι εγω :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: που το μετεφερα εδω :look: τοτε εσυ

ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΥ ΜΗΝΑΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΞΕΣ για να στο πω και στην γλωσσα των Πατρινων :a01: :a01: :a01:

Πατρινος μηναρας δεν εισαι...? Τι περιμενουμε να γραψεις... ΜΟΝΟ ΠΑΠΑΡΙΕΣ!!!!!!!!!!!
Ρε αντε παρε το κουβαδακι σου (R1) και ξεκουβαλα, βλαμενε!!!:yuck:
:a029: :a029: :a029:

likos600
27/05/2007, 23:08
Και πανελλήνιο έχω τρέχει στόκε στις 19-9-04 τότε είχα κάνει το 1.26.458 με GSXR 750 το μοναδικό στα 1000 και ήταν ο πρώτος μου αγώνας τότε και δεν συνέχισα λόγω τα πολλά έξοδα που χρειάζονται σε κάθε αγώνα ξερολα

Κοίταξε . :ninja: πρέπει να έφαγες μεγάλη πίκρα εκείνη την μέρα :sun: ακόμη την θυμάσαι:lol:

:a55: :a55: :a55: