View Full Version : η εποχη μας ειναι μια ξευτιλα.....
sonic22 :beer: :beer:
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
α nr 750 ο χρηστης sober ειναι.....γυναικα :D :D
1. Οοοοοοζζζζ καλα τον τελευταιο καιρο εχω λυ8ει με την παρτη σου λεμε...:lol: :lol:
2. Το οτι ειμαι γυναικα δε σημαινει πως δεν εχω δικαιωμα να μιλαω για ξεκ@λα και για γκομενοδουλειες...ισα ισα που οι περισσοτεροι φιλοι μου ειναι αντρες πιστεψτε με εχω ακουσει ΤΑ σχολια και ΤΙΣ ιστοριες αλλα παντα εχω την περιεργεια να ακουσω γνωμες αντρων σε τετοια 8εματα μιας και δε σκεφτομαστε το ιδιο
3. Αμα μια γυναικα γουσταρει να ειναι ξεκολο δικαιωμα της, δικη της εικονα δικο της σωμα ειναι ΑΛΛΑ ... δυστυχως οι περισσοτερες το κανουν οχι επειδη το εχουν επιλεξει συνειδητα ..αλλα επειδη ''ετσι αρεσει στους αντρες''...πραγμα που τις κανει τις χειροτερες κατινες..
4. Συμφωνω με ΜΟΒ στο οτι καλυτερα να κοιταξουμε πως 8α γινουμε εμεις καλυτεροι πρωτα και μετα βλεπουμε τι γινεται κ με τους αλλους...Στην τελικη αμα 8εωρεις καποια τσουλ@ρα η καποιον καραμ@λακα δεν συναναστρεφεσαι μαζι τους και τελειωνει η υπο8εση εκει..:winka:
stratosZX10
13/05/2007, 18:30
πρωτα απο ολα πρεπει να ξεκαθαρισουμε ενα πραγμα.....
δεν υπαρχει φιλια αντρας-γυναικα, οποιος αντρας το πει αυτο ειναι ψευτης.
δευτερον ολοι εχουμε πει μαλακιες για να ριξουμε μια κοπελα(το γκομενα το σιχαινομαι)
αυτο που εχω καταλαβει εγω απο την μικρη μου εμπειρια με τις γυναικες ειναι
οτι το μονο πραγμα που πραγματικα θα τις κανει να σε αγαπησουν πραγματικα,
ανεξαρτητως αν ειναι τσουλες,ξεκωλα, και οτι αλλο θελετε ειναι ενα πραγμα....
η ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ. ακομα και σε μπουρδελο ή σε κολομπαρο εχω κατσει και εχω μιλησει(μονο αυτο)
με γυναικες εκει και πραγματικα ειναι απλες κοπελες σαν ολες τις αλλες που ψαχνουν
στοργη και αγαπη απο εναν αντρα....ασχετα αν κατεληξαν εκει που κατεληξαν....
θελω να πω δηλαδη οτι το πως θα φερθεις παιζει ρολο για το τι θα σου δειξει ο αλλος.ειτε ειναι
αντρας ειτε γυναικα......αν εγω μιλαω ομορφα ευγενικα και σεβομαι την κοπελα που φλερταρω
και το καταλαβει αυτο,που θα το καταλαβει να στε σιγουροι, τοτε και αυτη θα κοιταξει να μου
δειξει τον πραγματικο εαυτο της και οχι τον δυτικοαμερικανικο που της εχουν σχεδον επιβάλει τα
περιοδικα οι εφημεριδες και η κοινωνια,βλεπε φιλες συμμαθητριες.
γι'αυτο φιλοι μου η εποχη μας ειναι μια ξεφτιλα.......γιατι κοιταμε να μοιαζουμε στους αλλους μην τυχον και μας πουνε οτι ειμαστε μπαναλ, out , και γω δεν ξερω τι.κοιταμε την υλικη απολαυση απο την ψυχικη ηρεμια την γνωση την πραγματικη φιλια, και την πραγματικη αγαπη...........
Υ.Γ1 η ευτυχια πολλες φορες περναει απο διπλα μας,αλλα δεν γυριζουμε ποτε να την κοιταξουμε.
Υ.Γ2 διαβαστε το πιο ομορφο βιβλιο στον κοσμο....τον αλχημιστη του paulo coelho.(ειναι η προσωπικη μου βιβλος)
FestoNero
13/05/2007, 18:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
2. Το οτι ειμαι γυναικα δε σημαινει πως δεν εχω δικαιωμα να μιλαω για ξεκ@λα και για γκομενοδουλειες...
Μπα, απλα ο X_NR750 καπου σε ελεγε φιλο..
:D
Σονικ, +1000 -1 για τα γκρικλις.
Οσο για το τελευταιο, το οτι δεν συμβαδιζουν με την εικονα που βγαζουν προς τα εξω..
Αστα να πανε..
Τι νομιζεις πως ειμαι κλπ..
Θελεςτα Παθεςτα.
:lol: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Μπα, απλα ο X_NR750 καπου σε ελεγε φιλο..
Σονικ, +1000 -1 για τα γκρικλις.
Οσο για το τελευταιο, το οτι δεν συμβαδιζουν με την εικονα που βγαζουν προς τα εξω..
Αστα να πανε..
Τι νομιζεις πως ειμαι κλπ..
Θελεςτα Παθεςτα.
:lol: :rotflmao:
Οντως ...οπως ειπω8ηκε και παραπανω νομιζω τελικα παιζει πολυ μεγαλο ρολο το''τι βγαζεις'' προς τα εξω...
Τι γινεται ομως οταν μια γυναικα λεει οχι ( και το εννοει χωρις μαλ@κιες..) και ο αλλος επιμενει εχοντας τη νοοτροπια του:''ελα μωρε...λεει οχι αλλα κατα βα8ος εννοει ναι''
Δηλ. τι 8α πρεπει να γινει??Να φτασει η αλλη σε σημειο να τον βρισει???Ασε που κι αυτο να κανει μετα ο αλλος 8α την πει ''κρυοκ@λη'' η κ εγω δεν ξερω τι αλλο....:nono:
:a27:
Αρχικά δημιουργήθηκε από VatosE
ακομα και σε μπουρδελο ή σε κολομπαρο εχω κατσει και εχω μιλησει(μονο αυτο) pethainw na mathw pws sto kalo ginete na vretheis se ena bourdelo gia kouveda...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
FestoNero
13/05/2007, 21:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
pethainw na mathw pws sto kalo ginete na vretheis se ena bourdelo gia kouveda...
Καλα, σε ρδελομπου ειναι λιγο δυσκολο, αλλα σε κωλομπαρο εχει γινει.
Ειχαμε παει μεγαλη παρεα σε γνωστο μαγαζι :rolleyes: , και παρατηρησαμε οτι μια συγκεκριμενη την επαιρναν πολυ συχνα για χορο.
Οποτε ενας φιλος την πηρε κι'αυτος και την εβαλε να καθεται για 15 λεπτα και της επιασε κουβεντα..
:lol: :rotflmao: :rotflmao:
project.breeze
13/05/2007, 21:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Οποτε ενας φιλος την πηρε κι'αυτος και την εβαλε να καθεται για 15 λεπτα και της επιασε κουβεντα..
:lol: :rotflmao: :rotflmao:
Πες μου πως συζητούσανε και για την πτώση του υπαρκτού Σοσιαλισμού στα κράτη του Ανατολικού Μπλοκ να τρελλαθώ κιόλας...
Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Πες μου πως συζητούσανε και για την πτώση του υπαρκτού Σοσιαλισμού στα κράτη του Ανατολικού Μπλοκ να τρελλαθώ κιόλας...
Οχι μιλουσαν για την θεωρια των υπερχορδων:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
project.breeze
13/05/2007, 21:58
Διάλογος κοπέλας στο κωλόμπαρο με τον φίλο του Festo
Φίλος του Festo: Πες μου γλυκιά μου,που πιστεύεις οφείλεται η ανυπαρξία ήθους και πνεύματος στις μέρες μας.Γιατί ο άνθρωπος έχει σαν μοναδική του κατάκτηση σε όλα αυτά τα χρόνια της εξέλιξής του,μία φονταμενταλιστική αντιμετώπιση των πραγμάτων και μία αδιαφορία απέναναντι στα πράγματα που κάποτε τον ευχαριστούσαν και τον ικανοποιούσαν;Γιατί ο άνθρωπος χάνει την επαφή με τις ρίζες του;Γιατί δεν μπορεί να κατανοήσει πρώτα από όλα τον εαυτό του και ύστερα το μεγαλύτερο μυστήριο,την θρησκεία.Υπάρχει Θεός;Είναι άναρχος ή είναι αναρχικός;
Κοπέλα: Αχ γλυκέ μου,φταίει για όλα ο στρουκτουραλισμός...
Φίλος του Festo: Αχ ναι,μίλα μου για στρουκτουραλισμό...
Κοπέλα: Ο στρουκτουραλισμός ή δομολειτουργισμός είναι θεωρία της οποίας θεμελιωτής υπήρξε ο γλωσσολόγος Φερντινάντ ντε Σωσσύρ (Ferdinand de Saussure), ο οποίος και έδειξε για πρώτη φορά το "αυθαίρετο του γλωσσικού σημείου", δηλαδή ότι η γλώσσα δεν αντιγράφει την πραγματικότητα, αλλά είναι αυθαίρετη καθώς δεν υπάρχει μια αιτιώδης σύνδεση ανάμεσα στο σημαίνον (τη λέξη που αποδίδεται σε ένα αντικείμενο) και το σημαινόμενο (το αντικείμενο). Έτσι, το γλωσσικό σημείο δεν ενώνει ένα όνομα με ένα αντικείμενο, αλλά μια ιδέα του πράγματος με μια ακουστική εικόνα.
Φίλος του Festo: Είμαι ερωτευμένος...
Κοπέλα: Τελείωσε ο χρόνος σου,καληνύχτα...
FestoNero
13/05/2007, 22:02
Πες μου πως συζητούσανε και για την πτώση του υπαρκτού Σοσιαλισμού στα κράτη του Ανατολικού Μπλοκ να τρελλαθώ κιόλας... Βασικα η κοπελα ειχε κ πτυχιο σε καποια ξενη γλωσσα (Γαλλικα νομιζω) και οσο μιλησαν φανηκε να στροφαρει..
Τωρα το πως κατεληξε σε στριπτιζαδικο..
Φίλος του Festo: Πες μου γλυκιά μου,που πιστεύεις οφείλεται η ανυπαρξία ήθους και πνεύματος στις μέρες μας.Γιατί ο άνθρωπος έχει σαν μοναδική του κατάκτηση σε όλα αυτά τα χρόνια της εξέλιξής του,μία φονταμενταλιστική αντιμετώπιση των πραγμάτων και μία αδιαφορία απέναναντι στα πράγματα που κάποτε τον ευχαριστούσαν και τον ικανοποιούσαν;Γιατί ο άνθρωπος χάνει την επαφή με τις ρίζες του;Γιατί δεν μπορεί να κατανοήσει πρώτα από όλα τον εαυτό του και ύστερα το μεγαλύτερο μυστήριο,την θρησκεία.Υπάρχει Θεός;Είναι άναρχος ή είναι αναρχικός;
Κοπέλα: Ο στρουκτουραλισμός ή δομολειτουργισμός είναι θεωρία της οποίας θεμελιωτής υπήρξε ο γλωσσολόγος Φερντινάντ ντε Σωσσύρ (Ferdinand de Saussure), ο οποίος και έδειξε για πρώτη φορά το "αυθαίρετο του γλωσσικού σημείου", δηλαδή ότι η γλώσσα δεν αντιγράφει την πραγματικότητα, αλλά είναι αυθαίρετη καθώς δεν υπάρχει μια αιτιώδης σύνδεση ανάμεσα στο σημαίνον (τη λέξη που αποδίδεται σε ένα αντικείμενο) και το σημαινόμενο (το αντικείμενο). Έτσι, το γλωσσικό σημείο δεν ενώνει ένα όνομα με ένα αντικείμενο, αλλά μια ιδέα του πράγματος με μια ακουστική εικόνα.
Εισαι Θεος λεμε
τσακο :beer: :beer: :beer:
project.breeze
13/05/2007, 22:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Εισαι Θεος λεμε
Έλυσες μία προαιώνια απορία του ανθρώπου.Ναι υπάρχει Θεός τελικά...
Αυτές κερασμένες από μένα...:beer: :beer: :beer:
vangelis 64
13/05/2007, 22:13
Τι είπε ρε ο άνθρωπος!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer: :beer: :beer:
Θα αποκατασταθεί ηθική ισοροπία όταν φτάσουμε στο πάτο. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο . :D Αυτά έχουν συμβεί και σε παλαιότερες εποχές. Προσωπικά πιστεύω ότι τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες έχουν γενικότερα ξεφύγει γιατί δεν έχουν αναπτύξει ακόμα τις πνευματικές άμυνες που απαιτούνται για να αντιμετωπιστεί η "επανάσταση της πληροφορίας" .
Αδυνατεί να επεξεργαστεί αυτήν την κατευθυνόμενη και τεράστιας ποσότητας πληροφόρηση και πλύση εγκεφάλου. Ο άνθρωπος πλέον δεν καταναλώνει μόνο με το σώμα του αλλά και με το μυαλό του. Το πρώτο φέρνει επιπτώσεις στην σωματική του υγεία και το δεύτερο φέρνει ηθικοψυχοπνευματικές διαταραχές, που έχουν κάνει την κοινωνία μας κυριολεκτικά ζούγκλα. Επειδή όμως τα πάντα ρει, κάποια στιγμή θα επέλθει ισορροπία μέχρι να ξαναχαθεί.
Δεν ξέρω αν έχετε παρατηρήσει πως παίζουν με το μυαλό μας, βγάζοντας φήμες για εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Μία μας προβάλουν το πρότυπο της υπερκαταναλωτικής κοινωνίας και με τα must που πρέπει να έχουμε και να κάνουμε(με τις διαφημίσεις τους) και μετά ανησυχούν όταν βλέπουν σημάδια ανθρώπων που μισούν την υπερκατανάλωση και τους δαιμονοποιούν λέγοντας μας ότι υπάρχουν συνάθρωποι μας που πάσχουν από "αγοραφοβία". Ύμαρτον ...
stratosZX10
14/05/2007, 17:49
δεν πρεπει να τα ισοπεδωνουμε ολα, και αυτες οι γυναικες ανεξαρτητως τι
επάγγελμα κανουν ειναι ανθρωποι, με φοβιες με χαρισματα(ψυχικα) κτλπ
δεν πρεπει να τα ισοπεδωνουμε ολα sorry kiloas alla me auto to moto mas exete spasei ta nevra...
na isopedwsoume to ena kai na euthigramisoume to allo...
anathema kai an katalavenoume ti leme...
les kai akouw politikous stin TV...
den prepei na ta vlepoume ola monodiastata p.x. den tha teriaze kalitera???
p.s. jipnisa strava simera :evil: :evil: :evil:
vangelis 64
15/05/2007, 04:00
sorry kiloas alla me auto to moto mas exete spasei ta nevra...
na isopedwsoume to ena kai na euthigramisoume to allo...
anathema kai an katalavenoume ti leme...
les kai akouw politikous stin TV...
den prepei na ta vlepoume ola monodiastata p.x. den tha teriaze kalitera???
p.s. jipnisa strava simera :evil: :evil: :evil:
Δεν ξέρω αν ξύπνησες στραβά....
Εγώ που θα κοιμηθώ στραβά,έχω να πω ότι αυτό το moto αντικατοπτρίζει πλήρως την εποχή μας.
Ναι...έχουν ισοπεδωθεί όλα.Η ελευθερία ταυτίζεται με την ασυδοσία.Το σεξ... ο έρωτας με την προστυχιά.
Δεν υπάρχει αγάπη.Υπάρχει σαρκική απόλαυση.Και δεν λέω πως είναι κακό πράγμα η σάρκα.Μες στη φύση μας είναι.
Στη φύση μας όμως είναι κι άλλα πράγματα όπως ......ηθική,αξίες μπέσα,φιλότιμο.Αλλά who gives a fuck?!!!
Η Εύη στο μήνυμά της αυτό είπε.
Η μουσική που γράφεται σήμερα;.....Μία νότα...μόνο..... κι ένας ηλεκτρονικός ρυθμός.
Βία....επιθετικότητα.Παραμορφωμένοι ήχοι,επιτηδευμένα κακιασμένες φάτσες,λεξιλόγιο γεμάτο "fuck" "μαλάκα"......και πήδημα.Πολύ πήδημα!Ώσπου ξεχάσαμε να κατουράμε κιόλας!
Τηλεόραση; Τα ίδια σκατά και χειρότερα.Πάνια,ειδήσεις,διαφημίσεις στην προστακτική,ηλίθιες σειρές.....βία και πάλι βία.Τηλεόραση για ηλίθιους.
Και όλα αυτά θεωρούνταιin...must....cult.:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Χαλαρώστε και απολαύστε το βιασμό,όπως ειπώθηκε παραπάνω.
Δεν πειράζει που δεν ξέρουμε ορθογραφία και συντακτικό.Βυζιά και κώλους να βλέπουμε και τι στον κόσμο!!!!
ΥΓ,
Πριν από αρκετά χρόνια,έπαιζα σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στον Ρίτσο.
Στη βραδιά,εκτός από τα ποιήματά του που είχαν μελοποιηθεί,υπήρχαν και απαγγελίες κειμένων του που εκφωνούσε ένας εκ τών τραγουδιστών και γνωστός στην τηλεόραση από παλιότερη εκπομπή του.
Σε κάποια στιγμή λοιπόν(κι ενώ απήγγειλε αποσπάσματα από την Ρωμιοσύνη)ακούγεται μια φωνή από κάτω......-Το μερικό μου απ' τη χαρά.
Αμηχανία,παύση...συνέχιση απαγγελίας.
-Το μερικό ρεεεεε!!!!!!
Ο Τάκης(ο απαγγέλων)ευγενέστατος τού λέει...."Ξέρετε κύριε...εδώ κάνουμε ποίηση...."
-Έλα μωρέ....ποιός τούς γαμεί τού ποιητές!
Τότε,γέλασα κι εγώ.......Τώρα κλαίω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
αυτό το moto αντικατοπτρίζει πλήρως την εποχή μας. thes ena akoma moto tis epoxis???
[poiotiki VS emboriki (mousiki, kinimatografos ktlp)]
dld oti thelei o polis kosmos den borei na einai kai poiotiko
to adistrofo siberasma einai akoma xeirotero
(oti einai poiotiko den borei na einai kai gia ton poli kosmo)
prosopika pisteuw oti terastia efthini exoun kai oi "pneumatikoi" anthrwpoi...
parousiazoun mia eikona koultouras edelos afstiri, apoliti kai ilikrina VARETI...
oi perissoteroi energoun san kotzabasides tis poiotitas pou den anexode tipota pou na jefeugei apo ta sinithismena...
mirazodas poistopoiitika koultouras
kai ftene giati eglovismenoi ston mikrokosmo tous xanoun tin sindesi tous me ton meso kathimerino anthrwpo... auti itan i apostoli tous kai oxi i texni gia tin texni
stin sinexeia vale kai tin emfiti adidrastikotita kai aporipsi twn newn gia oti kathierwmeno kai exeis ton simerino kosmo...
stin jeftila kai stin parakmi noiothoun poio eleutheroi...
p.s. [Δεν πειράζει που δεν ξέρουμε ορθογραφία και συντακτικό.Βυζιά και κώλους να βλέπουμε και τι στον κόσμο!!!!]
twra auto den einai isopedwsi? :D
Cpt. Haddock
15/05/2007, 09:34
Μια χαρά ειναι η εποχή μας...
:smokin:
Και σε κάθε εποχή υπάρχουν καποιοι που τη βρίσκουν στραβή
Και νοσταλγούν την παλιότερη
Και μιλάνε για ισοπέδωση (σονικ συμφωνώ)
Και "που οδηγούμεθα" κλπ κλπ
Μια χαρά ειμαστε λέμε.
Εύη, τέτοιο συντηρητισμό απο εσένα δεν τον περίμενα
:wave2: :wave2:
vassilis88
15/05/2007, 09:39
sonic συμφωνω σε οΥλα....μΕ αρεσει ο τροπος εκφρασης, να μην ηταν κ τα γΚρΗκλις..:o
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
(σονικ συμφωνώ) den jerw giati iste toso kalos mazi mou kirie alla thelw na jekatharisw oti emena mou aresoun oi ginaikes...
:p :p :p
Cpt. Haddock
15/05/2007, 09:50
oti emena mou aresoun oi ginaikes...
Κι εμένα...
(απλά θέλω να σιγουρευτώ οτι θα μείνεις στα τεχνικά και δε θα πλησιάζεις τα bmw)
:rotflmao: :beer:
airamhag
15/05/2007, 10:06
γι'αυτο φιλοι μου η εποχη μας ειναι μια ξεφτιλα.......γιατι κοιταμε να μοιαζουμε στους αλλους μην τυχον και μας πουνε οτι ειμαστε μπαναλ, out , και γω δεν ξερω τι.κοιταμε την υλικη απολαυση απο την ψυχικη ηρεμια την γνωση την πραγματικη φιλια, και την πραγματικη αγαπη...........
Υ.Γ1 η ευτυχια πολλες φορες περναει απο διπλα μας,αλλα δεν γυριζουμε ποτε να την κοιταξουμε.
:beer: :beer:
+1000
εχουμε φτασει σε σημειο να χρειαζεται να εχεις θαρρος για να εισαι ο εαυτος σου ...
και ειχα την τυχη να γνωρισω ανθρωπο , που με τον τροπο του μου τ διδαξε αυτο.
να ειναι παντα καλα.
Μια χαρά ειναι η εποχή μας...
Εύη, τέτοιο συντηρητισμό απο εσένα δεν τον περίμενα
:wave2: :wave2:
να τα τι σας ελεγα? οτι οποιος δε γουσταρει ολη αυτη την πορνοβιομηχανια ειναι συντηριτικος
οτιδιποτε αναφερει ενα λαθος του σημερα συνεπαγετε οτι το παλιοτερο ηταν καλυτερο (λαθος δεν ειπα κατι τετοιο) οπωτε γιατι να βγουν να μιλησουν που θα τους πουν συντηρητικους και φλωρους και δε ξερω τι αλλο......
ενταξη ειμαι συντηρητικη
θελω οικογενεια θελω η κορη μου (αν με ευλογησει ο Θεος και κανω) να μην πετα τα ζυζια της εξω ουτε το κωλο της , θελω ο γιος μου να ειναι αντρας και οχι μουνακιας (ναι ρε αντρες δεν ειναι αυτοι που εχουν 700 τερα τσοντα στο πισι τους που γελανε με τους φιλους τους στα στριπτιτζαδικα) και φυσικα θα γουσταρουμε το σεξ την απολαυση αλλα πως?
σεξ ειναι και αυτο που γινετε στα μαλια που παιρνεις μια γκομενιτσα τυχαια την βαζει στα τεσσερα σου περνει πιπα
σεξ ειναι η παρτουζες
σεξ ειναι να πληρωνεις πουτανες που πριν τις εχουν γαμησει παπουδες αλλοδαποι τραβελια συφιλιασεμενοι δε ξερω τι
και γαμω ειναι να παιρνεις εφημεριδα και να εχει τσοντες
περιοδικα? τσοντες?
ολες οι διαφημισεις εχουν απο μια γκομενα γυμνη μεσα
ασε που το φωτοσοπ κανεις θαυματα και τρεχει ενα μεγαλο ποσοστο του γυναικειου πλυθησμου (ας μην αναλυσουμε γιατι) και χαλα ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ σε καλλυντικα σε επεμβασεις σε κεντρα αδυνατισματος...........
μια καλοστυμενη επιχειρηση ειναι που ρουφα ενα τεραστιο κομματι της οικονομιας διεθνως
και γιατι?
γιατι ειναι κουλ και ωραιο να εισαι προστυχος να μην εχεις καμμια αξιοπρεπεια
να βγαινει η γκομενα γυμνη με λαγνο υφος και να λες πωααα τη πουτανακι ειναι αυτο ........
καλο ε?
γαματο θα ελεγα...............πολυ κουλ ......πολυ προοδευτικο
μεσα στη προοδο ειμαστε....................εχουν θαφτει ολες οι εκδηλωσεις ολα τα επιτευματα τα παντα γιατι πρεπει να δουμε στη τηλεοραση το κωλο της καθε βρομιαρας που βρηκε τον ευκολο τροπο να βγαλει λεφτα..............στη υγεια μας ......στην υγεια των μαλακων
(εχετε ακουσει ανα καιρους τα τραγουδακια ε? <<κοιτα με κανε την δουλεια σου και πληρωνε>>
μπραβο ρε τρελη προοδος..........................
οντως ειμαι πολυ πισω τελικα.........
:sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
κομματι με τις τσοντες πολύ με άρεσε...
η εποχή μας ειναι μια χαρά...σε αλλες εποχες δε θα χες το δικαίωμα να πεις αυτα που λες τωρα οπότε παμε παρακάτω.
επισης απο παλια οι ελληνες ειχαμε μια ταση στις τσοντες.
ο ενας γαμουσε τον αλλονα..μεχρι που μας πλασαρανε αυτη τη καθως πρεπει θρησκεία ρε γαμωτ...
EVI +1000 απο μενα, σε αυτα που εγραψες........
:a10: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
η εποχή μας ειναι μια χαρά...σε αλλες εποχες δε θα χες το δικαίωμα να πεις αυτα που λες τωρα οπότε παμε παρακάτω.
ο ενας γαμουσε τον αλλονα..μεχρι που μας πλασαρανε αυτη τη καθως πρεπει θρησκεία ρε γαμωτ...
ειπα.............στο προηγουμενο ποστ μου οτι ...ο,τι δε μου αρεσει στο τωρα δε πα να πει οτι μου αρεσε στο παρελθον................αυτο δε σημαινει οτι δε θελω να το αλλαξω στο μελλον. :wave2:
emena mou fenete oti apla krivomaste piso apo to daktilo mas...
gia tin akrivia kapoioi stamatisan na krivode kai den mas aresei pou miname monoi...
αν τα κοριτσια ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να προστατευσουν την προσωπικοτητα και το ηθος τους δεν υπαρχει περιπτωση να τις μαζεψει κανενας αντρας..
απλα οταν ερθει η ωρα να ανοιξει σπιτι θα ψαξει μεσα στο πληθος για μια κατα τα προτυπα της εποχης "αγνη" κοπελα -κοπελα για σπιτι που λεμε- για παιδια κλπ..
ολοι γουσταρουμε τα πουτανακια οταν δεν ειναι οι αδερφες μας..ολοι θελουμε να βλεπουμε "μωρα" και να θελουμε να τα κουτουπωσουμε αλλα δε θελουμε να "χαλβαδιαζει" κανεις την αδερφη μας..
οπως ειπε καποτε και ενας "θεος"..αμα εχεις λεει κοριτσι εχεις προβλημα..ερχεται το καθε μαλακισμενο που το χει αφησει αμολητο ο πατερας του και στο γ@μαει κ μετα αυτο δενεται κ εχεις προβληματα..ασε που δεν ειναι κ ωραιο να στου γ@μανε το παιδι....ενω αμα εχεις γιο ειναι αλλιως..τον αφηνεις κ του λες "γ@μα τες ολες αγορι μου"
δεν παμε πουθενα με τετοια μυαλα, με ολοκληρους οροφους με τσοντες στα βιντεο κλαμπ και με 15% του παγκοσμιου ιστου καλυμενο με πορνογραφικο υλικο
emena mou fenete oti apla krivomaste piso apo to daktilo mas...
Παντα σε καθε εποχη,σε καθε κοινωνια και σε καθε παρεα υπαρχει αυτος που τραβαει μπροστα και υπαρχει και αυτος που προσπαθει να "κρατησει μποσικα"....
Η αληθεια κρυβεται σε ολους τους ενδιαμεσους,καθως χρειαζονται και τους 2 αυτους ανθρωπους...
Μια θα μετανιωνουμε που τολμησαμε και πηγαμε "μπροστα" και αλλη μια που "κρατηθηκαμε"....
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
οπως ειπε καποτε και ενας "θεος"..αμα εχεις λεει κοριτσι εχεις προβλημα..ερχεται το καθε μαλακισμενο που το χει αφησει αμολητο ο πατερας του και στο γ@μαει κ μετα αυτο δενεται κ εχεις προβληματα..ασε που δεν ειναι κ ωραιο να στου γ@μανε το παιδι....ενω αμα εχεις γιο ειναι αλλιως..τον αφηνεις κ του λες "γ@μα τες ολες αγορι μου"
Ετσι λες ε? Μαθε λοιπον οτι υπαρχουν και κοριτσια που παρ'όλο που δεν γ@μανε κυριολεκτικα,γ@μανε μεταφορικα κατι αβγαλτα αγορακια και μετα αυτα τρεχουν και δεν φτανουν...
Kαλα εσυ τωρα το πηγες στο αλλο ακρο...Εννοειται πως ειναι καλυτερα που μπορουνε οι γυναικες και εκφραζονται ελευ8ερα...
Οσο για τη 8εση της γυναικας στην αρχαια Ελλαδα...καλα....ουτε να το συζητας να ανοιξουμε τετοιο 8εμα....
Το 8εμα ειναι πως ακομα κ σημερα οι γυναικες ΔΕΝ ειναι εντελως απελευ8ερωμενες στο 8εμα του σεξ κι αυτο γιατι ειναι ΛΑ8Ος τα μηνυματα που πλασσαρονται...
Η γυναικα να ειναι καρα κορμαρα και καρακουκλαρα για να εχει συντροφο ...τα ''μπαζα.. δηλ. να πανε να πνιγουνε...
Η γυναικα να προσφερει απολαυση και να κανει τα παντα...ο αντρας ''εννοειται'' και μονο που υπαρχει ..αρκει...
Μια γυναικα που αλλαζει συντροφους ειναι τσ@υλα ...ενας αντρας που αλλαζει γκομενες ειναι γ@μιας...
Πλασσαρονται προτυπα γυναικας οπως η Σαμαν8α του Sex and the city χωρις να εμβα8υνουν απλα παρουσιαζοντας την σαν την ανετη π@ρτολα...Πανε μετα τα κοριτσακια...πηδιουνται για μια νυχτα και μετα καρακομπλαρουν απο τις ενοχες της επομενης μερας...
Ασε που γενικοτερα ειδικα στους εφηβους αμα δεν εχεις τουλαχιστο παρτουζω8ει απο τα 15 δεν ''μετρας''...Εχουν ξεφυγει τα μικρα λεμε τελειως...Πανε να το παιξουν επανασταση και τα κανουν σκ@τα...Τα αγορακια γινονται μα@κες χωρις κανενα σεβασμο στη γυναικα ενω τα κοριτσακια ...καλα ειδικα αυτες...8α φτασουν καποια στιγμη 30 και 8α'ναι ετοιμες να πηδηξουν απ'τον 7ο...
TRE εγω διαφωνω εννοειται με αυτη την αποψη..απλως τη μετεφερα :(
Aggelos_SV
15/05/2007, 15:27
Συμφωνω ,αν οχι απολυτως,σιγουρα σε πολυ μεγαλο ποσοστο με τους προλαλησαντες( ή μαλλον με τους προγραψαντες :D ) EVI,vangelis46 και τον wannabe mik doohan.
Επομενως μπορειτε να μου κρεμασετε κι εμενα την ταμπελιτσα του ''συντηρητικου'' στο λαιμο και να με περιφερετε ως αλλον τεντυμπόι στην αυνανιζομενη και οφθαλομοπορνο νεοκωλοελληνικη παγκοσμιοποιημενη μας κοινωνια.
Εχει καταντησει πλεον αηδια να κοιτας οπουδηποτε γυρω σου ( TV, περιοδικα ,εφημεριδες και γενικοτερα τα μεσα μαζικης εξημερωσης) και να βλεπεις παλλομενα βυζια και κωλους που απευθυνονται σε σενα σα να εισαι ο τελευταιος επιζων σε καποιο ερημονησι.
Το πολυ το κυρ'ελεησον το βαριεται κι ο παπας ...
Ζουμε υποτιθεται την εποχη της σεξουαλικης απελευθερωσης στη χωρα μας και τα γεγονοτα μονο αυτο δε δειχνουν.
Τοση προβολη του γυμνου και του προστυχου μονο απελευθερωση δε δειχνει.
Πιο πολυ σε αναρχια και ασυδοσια με παραπαμπει.
Πως γινεται μια απελευθερωμενη σεξουαλικα κοινωνια να αποζητα να βλεπει συνεχως κωλους και βυζια δεν το καταλαβαινω, τοση πεινα υπαρχει πια?
Μηπως οι διαφημιστες και οι marketιngιστες εχουν βρει τη συνταγη του ''μαγικου ζωμου''? Μια πανακεια?
Ενα ''φαρμακο'' για πασα νοσο και πασα μαλακια???
ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΒΛΕΠΕΙ...Ολα τα προβαλλομενα προτυπα τα υιοθετουν...χαζογκομενες , κ@υλαραδες , ψωνια καθε ειδους και νεοτουρκοι ωχαδερφιστες....
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΤΟΣ ΣΤΟ ΒΑΡΕΛΙ , ΕΙΝΑΙ ΑΒΥΣΣΑΛΕΟ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΛΑΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ...
...το μονο που μπορει ο καθενας να κανει ειναι να αναπτυξει τις ΑΜΥΝΕΣ του ,για τον εαυτο του και τους αγαπημενους του ανθρωπους...
ΠΑΙΔΕΙΑ ουσιαστικη , ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΣ ...
Τα υπολοιπα θα ειναι φυσικα επακολουθα...
Οποιος καταλαβε ,καταλαβε.
stratosZX10
15/05/2007, 17:41
ολοι γραφετε πολυ ωραια και σωστα πραγματα.....
αλλα κανενας μεχρι τωρα δεν ειπε τι πρεπει να γινει για να
αλλαξει............αφου ολοι συμφωνουμε, αυτη η κοινωνια.
η κοινωνια φιλοι μου ειμαστε εμεις οι ιδιοι, εγω ο Στρατος η ευη
ο νικος ο βαγγελης η κατερινα η σοφια κτλπ
τι πρεπει να κανουμε λοιπον?
ξερετε τι λεω εγω................
να πανε να ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ολοι αυτοι που μας εχουν περασει ολα αυτα στην
ζωη μας οποιοι και αν ειναι αυτοι.....
να σνομπαρουμε τα παντα απο περιοδικα μεχρι και σαμπουαν κατα της τριχοπτωσης
λες και ειναι κακο που πεφτουν οι τριχες (αν και οι νεοι ολοι ξυριζουν το στηθος τους,
το θωρακα τους τα αρχιδια τους και οι γυναικες το ιδιο τα δικα τους) ολους και ολα, πολιτικους
του κωλου γιατι τέτοιοι ειναι, μαλακες καθηγητες (σορρυ δεν ξερω αν ειναι κανεις απο σας)και ολους αυτους που καταστρεφουν τα μυαλα των παιδιων και αυριο των δικων μας παιδιων.
πρεπει οτι κανουμε να το κανουμε για τον κοσμο τον οποιο θελουμε να ζησουν τα παιδια μας,
τα εγγονια μας.
αν θελουμε βυζια και κωλους καλα να παθουμε,αυτο θελουμε αυτο μας δειχνουν,
αν ομως δεν το βλέπαμε δεν το διαβαζαμε τοτε θα μας εδιναν κατι αλλο,ισως πιο σωστο........
an kai exoume ta idia dedomena vgazoume edelos diaforetika siberasmata...
kai analiw... (ox...)
iparxoun ligotera taboo stin koinoni mas? mallon
oi ginaikes einai poio xirafetimenes? einai
prokaloun tous adres me to sex? etsi fainete
einai poio eukolo telika na kaneis sex simera? kata ta fenomaina nai
simfwna me ta parapanw tha eprepe na kanoume perissotero sex apo pote...
kai edw erxete i adifasi...
an eisai "xwrtatos"... pws na to kanoume... den kathese na deis "ekpobes magirikis"
auto emena mou leei oti eimaste mia koinonia me polla taboo kai enoxes...
tha eftana mexri kai na to apokalesw zilia alla malon ipervalw...
egw tha elega oti to provlima einai to oti
[tin prosfora tin kathorizei i zitisi kai distixos iparxei poli zitisi...]
me alla logia den mas ftaine ta jekola alla to kako mas to kefali pou den paradexete tis "viologikes" kai anthrwpines anages tou kai to paizei ithiko kai iperanw...
giati kaloi mou anhtrwpoi den bwrite pleon na kratisete enan 16 xrono p.x. apo to psaxtei me to sex...
an einai dinaton na aisthanete kapoios asxima epidi tou aresei ena swma...
to tzini einai ejw apo to boukali.
to provlima einai oi xazes enoxes kai ta taboo pou dimiourgoun tin katapiesi...
i katapiesi einai auti pou odigei stin asidosia kai stin psixiki fthora...
twra an thelete na fortwsete ola ta asxima (pou sigoura iparxoun) tis koinonias mas sta jekola auto einai diki sas douleia!
:beer: :wave2: :beer:
Cpt. Haddock
15/05/2007, 18:10
me alla logia den mas ftaine ta jekola alla to kako mas to kefali pou den paradexete tis "viologikes" kai anthrwpines anages tou kai to paizei ithiko kai iperanw...
ΕΕΕΤΣΙ !!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Cpt. Haddock
15/05/2007, 18:14
αν θελουμε βυζια και κωλους καλα να παθουμε,αυτο θελουμε αυτο μας δειχνουν,
ρε σεις...
(τα έγραψε ο σονικ πιο πάνω)
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΥΖΙΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΥΣ?
Η ίδια μας η φύση ειναι, ΔΕΝ γίνεται να την απαρνηθούμε. Αιώνες θρησκευτικού πουριτανισμού δεν κατάφεραν τίποτα, ίσα-ίσα που το σεξ ευδοκιμεί ωραιότατα σε εκκλησίες και μοναστήρια
lampros_fazer
15/05/2007, 18:22
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΥΖΙΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΥΣ?
Είναι ρε συ..:(
Θέλουμε πιο πολλά λέμε..!! :cool:
:lol::lol:
grigorisr1
15/05/2007, 18:50
Ta lete ola orea kai omorfa ala to thema einai ta kanei kanenas auta sti PRAKSI??i apla na exoume na leme...
πολλοι δεν το καταφερνουν στην πραξη...
αλλα θεωρητικα σε ολους αρεσουν τα βυζια και οι κωλοι..αλλοι τα καταφερνουν κ πρακτικα αλλοι οχι :rotflmao: :rotflmao:
οσοι κοιτανε μονο την εξωτερικη εμφανιση (που ειναι κατι εφημερο ) ειναι αναπηροι συναισθηματικα και δε μπορουν να δωθουν και να αγαπησουν πραγματικα για κατι αλλο (πχ το μυαλο καποιου)
ειμαστε στην εποχη της πουτανιας και της ομοφυλοφιλιας ΤΕΛΟΣ.
makis206
16/05/2007, 07:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
οσοι κοιτανε μονο την εξωτερικη εμφανιση (που ειναι κατι εφημερο ) ειναι αναπηροι συναισθηματικα και δε μπορουν να δωθουν και να αγαπησουν πραγματικα για κατι αλλο (πχ το μυαλο καποιου)
Ρε'συ Εύη γιατί το λες αυτό ;
Έχεις ανίκανο τον κάθε άνθρωπο που βρίσκεται ανάμεσά μας να μπορεί να ξεχωρίσει που θα δώσει την αγάπη και την εκτίμησή του και που θα δώσει απλά ένα τέταρτο της καύλας του ;
Το είπα λίγο ωμά αλλά κάπως έτσι είναι.. βλέπουμε οι άντρες για παράδειγμα μια κοπέλα να κάνει στριπτίζ κι όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό θα μας ανάψουν τα αίματα, αν κάποιος παραμείνει ψύχραιμος και δεν νιώσει κάτι απ'το θέαμα δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν.
Η που είναι λατέρνα η που γ@μησε μόλις..
Μην αποκλείεις όμως οτι όλοι όσοι της αφιέρωσαν αυτό το τέταρτο θα μπορούσαν να την αγαπήσουν και σαν άνθρωπο.
Γενικά πάντως συμφωνώ ότι έχουμε ξεφύγει τελείως με το πορνό που βρίσκεται όπου και να κοιτάξουμε, το παν μέτρον άριστον έχει περάσει προ πολλού σ'αυτό τον τομέα..
:beer:
ειμαστε στην εποχη της πουτανιας .
Κανα τηλεφωνο παιζει?:lol:
Cpt. Haddock
16/05/2007, 10:32
ειμαστε στην εποχη της πουτανιας και της ομοφυλοφιλιας ΤΕΛΟΣ.
Και τα δύο υπάρχουν εδώ και χιλιετίες
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
Τι μάθαμε σημερα παλι..οσοι κοιταμε τα ωραια και διαλέγουμε τα ωραία(για οποιο λογο γουσταρουμε ) ειμαστε αναπηροι συναισθηματικα.
μπας σε καλο σου ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΟΥ ΧΕΙΣ ΛΕΜΕ.
οτι γουσταρουμε θα κάνουμε κοπελια και αν εσυ νιωθεις καλυτερα συναισθηματικά επειδη καποιος σου πε οτι σε γουσταρει για το μυαλο σου..καλα κανεις.
αλλα δε σε ειπαμε εμεις αναπηρη σωματικα επειδη καποιος σε διαλεξε για το μυαλό σου ...σωστα?
Ο καθένας κανει οτι μπορει...διαλεγει σωματικα η πνευματικα λεμε....ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.
μπας να μας βαλεις και κριτήρια στα θελω μας???????
Παίζει δλδ να υπάρχουν και ομοφυλόφιλες πουτ@νες;
Έχουμε κανένα κονέ εκεί; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν κρατηθηκες.:rolleyes:
Ο πιο πανω.;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Δεν κρατηθηκες.:rolleyes:
Δεν φταίω εγώ.... ο διπλανός μου ήταν :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δεν φταίω εγώ.... ο διπλανός μου ήταν :rotflmao: :rotflmao:
Δεν σε προλαβαινω ρεεεεεε.
Τον κουβα.:lol:
Δεν σε προλαβαινω ρεεεεεε.
....
After-Σερρες effect :winka:
Τι μάθαμε σημερα παλι..οσοι κοιταμε τα ωραια και διαλέγουμε τα ωραία(για οποιο λογο γουσταρουμε ) ειμαστε αναπηροι συναισθηματικα.
μπας σε καλο σου ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΟΥ ΧΕΙΣ ΛΕΜΕ.
οτι γουσταρουμε θα κάνουμε κοπελια και αν εσυ νιωθεις καλυτερα συναισθηματικά επειδη καποιος σου πε οτι σε γουσταρει για το μυαλο σου..καλα κανεις.
αλλα δε σε ειπαμε εμεις αναπηρη σωματικα επειδη καποιος σε διαλεξε για το μυαλό σου ...σωστα?
Ο καθένας κανει οτι μπορει...διαλεγει σωματικα η πνευματικα λεμε....ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.
μπας να μας βαλεις και κριτήρια στα θελω μας???????
δεν αναφερομουν σε κανεναν πρωσοπικα αλλα αμα εσενα το μονο που σε νοιαζει ειναι αυτο και τρεχεις πισω απο ανεγκεφαλα πουτανακια ειναι προβλημα σου ντιαρ ο κομπλεξικος εισαι εσυ (ασε που περνιεσε για κανας ομορφος μαμιας που ολα τα πιπινια θα σου κατσουν?) ουτε σε ξερω ουτε ξερω τι κανεις να πραγμα σου λεω μονο
οσο ειμαστε νεοι ολα αυτα ωραια ειναι οταν το πουλακι σου(και του καθενα) θα γινει σαν συκο και θα κοιτα το πατωμα απο την κουραση κανενα στητο βυζακι δε θα κατσει πανω του εκτος και αν εισαι φραγκατος
αν γερασει η γυναικα και δεν εχει καταφερει να βρει χορηγο (γιατι αυτες χορηγους ψαχνουν) τοτε θα παψει να ειναι κα....λα θα βρει και εναν κωλογερο εκει για να μην παιθανει μονη της
και ναι με εκνευριζαν απο παντα τα λιγουρια που κοιταγαν μονο πως θα με πηδηξουν η που κοιταγαν να τα ''εχουν'' μαζι μου γιατι ημουν γνωστη η γιατι ειχα μηχανη γουαου λεμε και υποτιμουσαν την νοημοσυνη μου νομιζωντας οτι δε το καταλαβαινω.
απο κει και περα ολα αυτα που λες ειναι μπουρδες :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
οι εμφανιση παιζει ρολο φυσικα αλλα αμα ειναι μονο αυτο και τιποτα αλλο υπαρχει προβλημα
αν σε ενοχλει η ορολογια δε φταιω εγω
Και τα δύο υπάρχουν εδώ και χιλιετίες
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
φυσικα και υπηρχαν απλως δε τα βλεπαμε τοσο πολυ λογο του οτι η κοινωνια μας (για Ελλαδα μιλαω) ηταν τρομακτικα κλειστη
και φυσικα δε θα ηθελα να γυρισω πισω να φοβομαστε την σκια μας
αλλα
αλλο να υπαρχουν και αλλο να υποσκιαζουν τα παντα.. και γελαδια υπαρχουν αλλα δε τα βλεπω παντου
και αναπηροι υπαρχουν δε τους βλεπω παντου
και χοντροι υπαρχουν δε τους βλεπω και κοντοι και και και τι δλδ ? ολοι αυτοι ειναι απλως οι ασχημοι? η ανευ ουσιας? στο περιθωρειο?
θεωρεις εσυ τον εαυτο σου αντρα με κοιλιακους φετες και κολαρακι μαρμαρινο? ε?
πως κυκλοφορεις εκει εξω? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καταλαβαινεις τι λεω και πως? οτι εγω και εσυ δεν επηρεαζομαστε απο προτυπα μια μεγαλη μεριδα ανθρωπων ομως επηρεαζετε και σχεδον παντα με αρνητικα αποτελεσματα
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Παίζει δλδ να υπάρχουν και ομοφυλόφιλες πουτ@νες;
Έχουμε κανένα κονέ εκεί; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μην το γελάς και κάπου πήρε το αυτι μου ότι πρόκειται να ανοίξει ένα τέτοιο "μαγαζί"
(και γιατί όχι εδώ που τα λέμε)
grigorisr1
16/05/2007, 11:27
Kala re duka de pezese milame :rotflmao: :rotflmao: akoma kai gia tetia themata maloneis.
δεν αναφερομουν σε κανεναν πρωσοπικα αλλα αμα εσενα το μονο που σε νοιαζει ειναι αυτο και τρεχεις πισω απο ανεγκεφαλα πουτανακια ειναι προβλημα σου ντιαρ ο κομπλεξικος εισαι εσυ (ασε που περνιεσε για κανας ομορφος μαμιας που ολα τα πιπινια θα σου κατσουν?) ουτε σε ξερω ουτε ξερω τι κανεις να πραγμα σου λεω μονο
οσο ειμαστε νεοι ολα αυτα ωραια ειναι οταν το πουλακι σου(και του καθενα) θα γινει σαν συκο και θα κοιτα το πατωμα απο την κουραση κανενα στητο βυζακι δε θα κατσει πανω του εκτος και αν εισαι φραγκατος
αν γερασει η γυναικα και δεν εχει καταφερει να βρει χορηγο (γιατι αυτες χορηγους ψαχνουν) τοτε θα παψει να ειναι κα....λα θα βρει και εναν κωλογερο εκει για να μην παιθανει μονη της
και ναι με εκνευριζαν απο παντα τα λιγουρια που κοιταγαν μονο πως θα με πηδηξουν η που κοιταγαν να τα ''εχουν'' μαζι μου γιατι ημουν γνωστη η γιατι ειχα μηχανη γουαου λεμε και υποτιμουσαν την νοημοσυνη μου νομιζωντας οτι δε το καταλαβαινω.
απο κει και περα ολα αυτα που λες ειναι μπουρδες :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
οι εμφανιση παιζει ρολο φυσικα αλλα αμα ειναι μονο αυτο και τιποτα αλλο υπαρχει προβλημα
αν σε ενοχλει η ορολογια δε φταιω εγω Θα απαντησω απλα μπας παρεις μπρος.
δεν αναφεροσουν λες σε κανεναν προσωπικα..απλα σε οσους επιλεγουν οτι τους αρέσουν τα ΩΡΑΙΑ!!
το τι κάνω εγω και ποιον αφορα ειναι παλι δικο μου προσωπικό προβλημα και δεν εχω κανενα κομπλεξ με τις ασχημες.
δε τις εβρισα ποτε για το τι ειναι ασχημες η χοντρες η οτι θελουν να είναι.δε με αφορα και παω παρακατω..οποτε το κομπλεξ ψαχνω αλλα οσο και αν προσπαθω ΔΕ το βρίσκω.
αν εγω εχω διαλεξει να τρεχω πισω απο πουτανακια..(ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑ ΟΤΙ ΛΕΣ ΟΛΕς ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ?) εσενα αυτο δε πρεπει να σε απασχολει.
για το πουλακι του καθενος δεν εχω αποψη...
το δικο μου οσο σηκωνεται θα κοιταω να το βαζω σε σωματα..οχι σε μυαλά.
(αν και εχω προσπαθησει να φτασω και εκει..)
οσο δε σηκωνεται θα το πηγαινω στο κηπο να παιζει με τις παπιες ..
και φυσικα οτι λεω ειναι μπουρδες.
εσυ που πιασες το νόημα της ζωης..βρισε και χλευασε οποιον δε κανει οτι εσυ.
Cpt. Haddock
16/05/2007, 11:31
φυσικα και υπηρχαν απλως δε τα βλεπαμε τοσο πολυ λογο του οτι η κοινωνια μας (για Ελλαδα μιλαω) ηταν τρομακτικα κλειστη
α...
Άρα όσο δεν τα βλέπουμε ειναι οκ, τώρα που φαίνονται ειναι το πρόβλημα...
Η μεγάλη μαζα ΠΑΝΤΑ θα επηρεάζετε απο "πρότυπα" σωστά ή λάθος...
Και δε με απασχολει.
Προτιμώ μια κοινωνία που οι γυναίκες απο τα 15 μπορούν να βγουν έξω, να ντυθούν όπως θέλουν, να δείξουν το σώμα τους και να πάρουν μέρος στο παιχνίδι ΠΟΥ Η ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, απο τις κοινωνίες οπου οι γυναικες φοράνε μια μπουρκα και δεν τις βλεπει ουτε ο ήλιος...
Και οι κοιλιακοί μου ειναι φέτες... :smokin:
νομίζω ότι το θέμα όπως συνήθως γαμήθηκε
γιατί απλούστατα άρχισαν να εκφράζονται οι ακραίες απόψεις η αλήθεια πάντα είναι κάπου στη μέση
ούτε όλοι όσοι χαίρονται με μια όμορφη εικόνα είναι λιγούριδες
ούτε όλες όσες ντύνονται προκλητικά είναι πουτάνες
ούτε ό,τι είναι γυμνό είναι ωραίο
ούτε ό,τι είναι γυμνό είναι χυδαίο
ούτε ό,τι είναι ντυμένο είναι σεμνό
ούτε
ούτε
ούτε
δεν είναι όλα υπέροχα και "αγγελικά πλασμένα"
δεν είναι όλα για πέταμα και για αλλαγή αναγκαία
dukeandthecity
16/05/2007, 11:35
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a38: :a38: :rotflmao: :rotflmao:
ανα χαθείς
grigorisr1
16/05/2007, 11:36
Θα απαντησω απλα μπας παρεις μπρος.
δεν αναφεροσουν λες σε κανεναν προσωπικα..απλα σε οσους επιλεγουν οτι τους αρέσουν τα ΩΡΑΙΑ!!
το τι κάνω εγω και ποιον αφορα ειναι παλι δικο μου προσωπικό προβλημα και δεν εχω κανενα κομπλεξ με τις ασχημες.
δε τις εβρισα ποτε για το τι ειναι ασχημες η χοντρες η οτι θελουν να είναι.δε με αφορα και παω παρακατω..οποτε το κομπλεξ ψαχνω αλλα οσο και αν προσπαθω ΔΕ το βρίσκω.
αν εγω εχω διαλεξει να τρεχω πισω απο πουτανακια..(ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑ ΟΤΙ ΛΕΣ ΟΛΕς ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ?) εσενα αυτο δε πρεπει να σε απασχολει.
An kai de se pao.. ala tha simfoniso me auta pou les.
Evi ama isouna andras tha eixes poli diaforetiki apopsi.
ΚΑΙ ΜΕΝΑ
κάποτες
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Θα απαντησω απλα μπας παρεις μπρος.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΛΕΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΟ?????????
ΔΕΝ ΕΙΜΙΑ ΚΟΠΛΕΞΙΚΗ ΟΥΤΕ ΧΟΝΤΡΗ ΟΥΤΕ ΚΟΝΤΗ ΟΥΤΕ ΑΒΥΖΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΣΩ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
ΕΣΥ ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ (ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΠΕΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ- ) ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΦΡΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΟΥ ΔΕ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ
ΠΕΤΑΧΤΗΚΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΚΙΟΛΑΣ ΧΩΡΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ
ΕΠΙΑΣΕΣ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΛΙΨΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΜΙΑ ΜΠΟΥΡΔΑ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΧΛΕΥΑΖΩ? ΕΓΩ ΔΕΝ ΧΛΕΥΑΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ.ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΣΥ.
Α ΕΣΥ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ Ε? ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣ ''ΓΑΜΙΟΝΤΑΣ?¨¨''
ΚΑΛΑ ΡΕ ΔΕ ΠΑΙΖΕΣΤΕ ΔΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΘΕΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΜΕΡΙΚΟΙ .....
α...
Άρα όσο δεν τα βλέπουμε ειναι οκ, τώρα που φαίνονται ειναι το πρόβλημα...
Η μεγάλη μαζα ΠΑΝΤΑ θα επηρεάζετε απο "πρότυπα" σωστά ή λάθος...
Και δε με απασχολει.
Προτιμώ μια κοινωνία που οι γυναίκες απο τα 15 μπορούν να βγουν έξω, να ντυθούν όπως θέλουν, να δείξουν το σώμα τους και να πάρουν μέρος στο παιχνίδι ΠΟΥ Η ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, απο τις κοινωνίες οπου οι γυναικες φοράνε μια μπουρκα και δεν τις βλεπει ουτε ο ήλιος...
Ε φετα :lol: και εγω προτιμω η γυναικα (και οι καθε γυναικα) να εχει φαει μερικους τσουπους παραπανω για να ξερει τι θελει απο μενα ,παρα μετα να καταλαβει οτι το εργαλειιο δεν της κανει για τον Α ή β λογο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
An kai de se pao.. ala tha simfoniso me auta pou les.
Evi ama isouna andras tha eixes poli diaforetiki apopsi.
Μπορει αλλα υπαρχουν και αντρες που συμφωνουν μαζι μου ..........σε γενικα πλαισια.......
μονο που δε μπορουν να το πουν γιατι θα τους φανε κατι μαμιαδες που οτι θυληκο κοιξανουν αυτο λυωνει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το θεμα μας δεν ηταν τι θα θελατε τα μαμισετε εδω μεσα ..............αλλο ηταν το θεμα.........αλλα το ξεκωλιασατε..............ετσι εχετε μαθει να κανετε δε φταιτε εσεις .....ειπαμε ......τα προτυπα.:D :D :D :D
ΠΕΤΑΧΤΗΚΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΚΙΟΛΑΣ ΧΩΡΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ
Εσυ καταλαβαινεις τι εχεις γραψει?
ΚΑΛΑ ΡΕ ΔΕ ΠΑΙΖΕΣΤΕ ΔΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΘΕΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΜΕΡΙΚΟΙ .....
Εγω γιατι σε καθε ποστ που κανεις βλεπω οτι με καποιον τσακωνεσαι.:rolleyes:
Cpt. Haddock
16/05/2007, 11:46
.....ειπαμε ......τα προτυπα.
:nono:
Η φύση...
grigorisr1
16/05/2007, 11:47
Μπορει αλλα υπαρχουν και αντρες που συμφωνουν μαζι μου ..........σε γενικα πλαισια.......
μονο που δε μπορουν να το πουν γιατι θα τους φανε κατι μαμιαδες που οτι θυληκο κοιξανουν αυτο λυωνει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Autoi pou simfonoun mazi sou den einai kai poli ANDRES malon :rotflmao: :rotflmao:
βαριέμαι και να σου απαντήσω.
απαντησα με βαση το ποστ που εκανα παραθεση..και τελος.
περαστικα μας οι κομπλεξικοι,και γρηγορα στο γιατρο για την αναπηρια μας στο μυαλο.
βαριέμαι και να σου απαντήσω.
απαντησα με βαση το ποστ που εκανα παραθεση..και τελος.
περαστικα μας οι κομπλεξικοι,και γρηγορα στο γιατρο για την αναπηρια μας στο μυαλο.
περαστικα :wave2: :wave2:
(για οποιον αλλον δε καταλαβε ειπα οτι οσοι ΜΟΝΟ αλλα ΜΟΝΟ και για παντα χωρις καμμια εξαιρεση ασχολουντε με εξωτερικη ομορφια και ΤΙΠΟΤΑ αλλο και περνανε μια ΖΩΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ μονο για αυτο ειναι συναισθηματικα ανπηροι και οχι αυτοι που γουσταρουν τα ωραια η τα διαχωριζουν οπως ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ εθεσε ο μακης. Γιατι υπαρζουν ανθρωποι που ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ.) σας εχω για πιο εξυπνους και δε νομιζα οτι θα χρειαζοταν ολοκληρη εκθεση για να το καταλαβουν καποιοι.
ζεφυρ τα αισθηματα ειναι αμοιβαια.......:wave2:
για μενα το θεμα εκλεισε εδω............δεν ξανα απαντω σε τιποτα δε ξαναμπαινω να δω τι γινετε .........δεν υπαρχει λογος στο μοτο.γρ να πεις το οτιδιποτε.........και μαλιστα χωρις να προκαλεις καποιον συγκεκριμενα ......
Cpt. Haddock
16/05/2007, 12:11
Για κάτσε ρε Εύη...
Δλδ δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε μαζί σου;
Αν είναι έτσι, καλώς δεν ξαναμπαίνεις :wave2: :wave2: :wave2:
και δεν είπες τίποτα για τους κοιλιακούς μου :smokin: :D
Aggelos_SV
16/05/2007, 12:12
Εχουμε ξεφυγει απο το θεμα ή ειναι ιδεα μου :confused:
Το ''νοημα'' δεν ηταν η υπερπροβολη κωλων και βυζιων και η παρουσιαση του καθε ξεκωλου ως προτυπο ?
Και βεβαια ειναι αξια θαυμασμου τα παραπανω ,αλλα οχι και να καταληγουμε στο τελος να ανοιγουμε για παραδειγμα περιοδικα μοτοσυκλετας και να βλεπουμε ''υγρες'' γκομενιτσες να μας περιμενουν με ανοιχτες....αγκαλες.
Αν θελω να δω τσοντα ,δοξα τω θεω ξερω που θα τη βρω.
Δε γουσταρω να βλεπω τσοντα οπουδηποτε ,και δε γουσταρω ο κοσμος γυρω μου να εχει νοοτροπια τσοντας στο κεφαλι του.
Υπαρχουν και αλλα πραγματα στη ζωη ....
Εγω προσωπικα πιστευω οτι εκει εξω υπαρχει πολλη πεινα για σεξ ( και οχι ερωτα) και πολλη στερηση.Ολοι (λαθος ,οι περισσοτεροι ) τρεχουν καθημερινα σε ρυθμους fast forward και με τον ιδιο τροπο αντιμετωπιζουν και τον ερωτα.Ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε .
Αυτα
Για κάτσε ρε Εύη...
Δλδ δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε μαζί σου;
Αν είναι έτσι, καλώς δεν ξαναμπαίνεις :wave2: :wave2: :wave2:
και δεν είπες τίποτα για τους κοιλιακούς μου :smokin: :D
οχι και βεβαια μπορειτε απλως δε θελω να γινει καυγας
αλλο διαφωνω και αλλο σε χαρακτηριζω πρωσοπικα λες και σε ξερω και απο χτες........
Cpt. Haddock
16/05/2007, 12:18
οχι και βεβαια μπορειτε απλως δε θελω να γινει καυγας
αλλο διαφωνω και αλλο σε χαρακτηριζω πρωσοπικα λες και σε ξερω και απο χτες........
τότε τι το ήθελες το "συναισθηματικά ανάπηροι"
:winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Εχουμε ξεφυγει απο το θεμα ή ειναι ιδεα μου :confused:
Το ''νοημα'' δεν ηταν η υπερπροβολη κωλων και βυζιων και η παρουσιαση του καθε ξεκωλου ως προτυπο ?
Και βεβαια ειναι αξια θαυμασμου τα παραπανω ,αλλα οχι και να καταληγουμε στο τελος να ανοιγουμε για παραδειγμα περιοδικα μοτοσυκλετας και να βλεπουμε ''υγρες'' γκομενιτσες να μας περιμενουν με ανοιχτες....αγκαλες.
Αν θελω να δω τσοντα ,δοξα τω θεω ξερω που θα τη βρω.
Δε γουσταρω να βλεπω τσοντα οπουδηποτε ,και δε γουσταρω ο κοσμος γυρω μου να εχει νοοτροπια τσοντας στο κεφαλι του.
Υπαρχουν και αλλα πραγματα στη ζωη ....
Εγω προσωπικα πιστευω οτι εκει εξω υπαρχει πολλη πεινα για σεξ ( και οχι ερωτα) και πολλη στερηση.Ολοι (λαθος ,οι περισσοτεροι ) τρεχουν καθημερινα σε ρυθμους fast forward και με τον ιδιο τροπο αντιμετωπιζουν και τον ερωτα.Ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε .
Αυτα
εσυ καλα τα λες και αυτο ηταν το θεμα μας (εχεις οπως και οι προηγουμενοι απο σενα πολυ μεγαλα @@ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΛΕΩ γιατι ξερεις τωρα δεν εισαι πολυ αντρας μη χεσω αν δε τα γουσταρεις ολα αυτα..........................)
αλλα προσεχε τωρα γιατι θα σου κανουν ντου οι μαμιαδες του φορουμ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:wave2: :wave2: :wave2:
τότε τι το ήθελες το "συναισθηματικά ανάπηροι"
:winka:
ρε καπτεν τα θες κα ιτα λες?
ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ (2 φορες)
ΚΑΤΣΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ
ευχαριστω.
Aggelos_SV
16/05/2007, 12:25
αλλα προσεχε τωρα γιατι θα σου κανουν ντου οι μαμιαδες του φορουμ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:wave2: :wave2: :wave2:
Don't worry , φοραω τσιγγινο:lol:
Τι εννοείς?:confused:
profanos (liges dekaeties prin)
otan oi ginaikes itan klismenes sto spiti mexri na padreutoun auton pou tha epelege o pateras tous
otan oi adres tha epernan autin pou tha eixe ta perissotera fraga (prika) or tha epelege o pateras tous os katalili
otan oi adres mathenan to sex ite apo kamia athlia gero-pout... or apo kamia katsika ( :bigcry: )
otan oi ginaikes trogane kerato/jilo or sixainodan ton anthrwpo pou eixan dipla tous alla den tolmousan na xwrisoun
otan oi gay padrevodan or ginodan kalogeroi gia na min dioxthoun apo tin koinonia
otan oi ginaikes den ikanopoioudan apo to sex tou adra tous alla kai oi adres pigenan sta dela gia na perasoun kala alla drepodan gia auto (taboo)
otan i lejeis ithopoios kai tragoudistria isodinamousan me pout@@
ktlp ktlp
ipirxe ithiki, taji kai epipedo stin koinonia mas...
gia auton ton logo tha se xaraktirisoun sidiritiki kai pouritani (me tin kaki enoia) evi...
giati protimas ta provlimata na krivode katw apo to xali kai na
kalitera na dixnei o kathenas auto pou einai ... einai poio asfales gia tous ipoloipous...
jexwrizeis kai epilegeis kalitera.
re sonik εχεις γκομενα? σοβαρα σε ρωταω και αν οχι ποτε ηταν η τελευταια φορα που ειχες?
αγαπητε σονικ
σε ευχαριστω πολυ που εναποθετεις την αποψη σου πανω στον προβληματισμο μου
αυτα που λες τα εχουμε ηδη καλυψει ηδη βγηκαν αλλοι πριν απο σενα να πουν για παλιοτερα και ηδη τους εχω απαντησει οτι οταν δεν μου αρεσει κατι στο παρον δε σημαινει οτι μου αρεσε στο παρελθον και φυσικα δε σημαινει οτι δε θελω να αλλαξει στο μελλον.οκ? το λυσαμε αυτο παμε παρακατω
αυτα περι δαχτυλων και αυτα τα καλυψαμε αν πας λιγο πιο πριν
οπωτε αγαπητε μου συνφορουμιτη
μην επαναλαμβανεσε σε θεματα που εχουν ληξει
σε ευχαριστω πολυ να σαι παντα καλα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Don't worry , φοραω τσιγγινο:lol:
ουφ την γλυτωσαμε
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
γιατι αμα εισαι και ομορφος τοιχο τοιχο να πηγαινεις εδω μεσα :rotflmao:
ρε τι παθαμε............:lol:
:beer:
σε ευχαριστω πολυ να σαι παντα καλα. ok to lisame to thema...
thes ena magiko ravdaki gia na allajeis ta miala olwn simfwna me ta dika sou pisteuw...
kata ta alla pados apodexese ton oro sidiritiki?
ουφ την γλυτωσαμε
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
γιατι αμα εισαι και ομορφος τοιχο τοιχο να πηγαινεις εδω μεσα :rotflmao:
ρε τι παθαμε............:lol:
:beer: παλι καλα που δε θα ξαναγραφες..τουλαχιστον τωρα με τα ειρωνικα σχολια και τις δηθεν πιπες που λες μας εδειξες οτι το νοημα ολο ηταν να γελασεις και να ειρωνευτεις τελικα οσους βλεπουν διαφορετικα τα θεματα που λες .
ρε τι παθατε λεμε..
και ρωτα με αν εχω γκομενα τωρα να μου τη πεις..:lol: :rotflmao: :lol:
παλι καλα που δε θα ξαναγραφες..τουλαχιστον τωρα με τα ειρωνικα σχολια και τις δηθεν πιπες που λες μας εδειξες οτι το νοημα ολο ηταν να γελασεις και να ειρωνευτεις τελικα οσους βλεπουν διαφορετικα τα θεματα που λες .
ρε τι παθατε λεμε..
και ρωτα με αν εχω γκομενα τωρα να μου τη πεις..:lol: :rotflmao: :lol:
ειλικρηνα πιστευεις οτι θα βρεις να πεις κατι και δε θα εχω να σου απαντησω?
θα ειναι ατελειωτο αυτο ...........και κουραστικο....αν νομιζεις οτι κανεις κακο σε μενα εισαι γελασμενος.........κατι θα ξερω για να το λεω
επισεις η καραμελιτσα οτι οσοι διαφωνουν με μενα ειναι βλακες πες τα αλλου και αλλοι διαφωνισαν πριν με μενα αλλα δεν συγκρουστικαμε ετσι........................και ΑΛΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΜΕ ΜΕΝΑ αλλα δεν ειδα κανεναν να τους πει τιποτα απο σενα η τον σονικ η δε ξερω ποιον.....δεν ειπες τιποτα στον αγγελο η στον βαγγελη η στο σομπρε η στη δρουνα η στον βατοςε ................................γιατι?
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
ΚΑΙ ΜΕΝΑ
κάποτες
ρε χαμένε
Τι κάνεις με τους τόνους ???
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
ειλικρηνα πιστευεις οτι θα βρεις να πεις κατι και δε θα εχω να σου απαντησω?
θα ειναι ατελειωτο αυτο ...........και κουραστικο....αν νομιζεις οτι κανεις κακο σε μενα εισαι γελασμενος.........κατι θα ξερω για να το λεω
επισεις η καραμελιτσα οτι οσοι διαφωνουν με μενα ειναι βλακες πες τα αλλου και αλλοι διαφωνισαν πριν με μενα αλλα δεν συγκρουστικαμε ετσι........................και ΑΛΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΜΕ ΜΕΝΑ αλλα δεν ειδα κανεναν να τους πει τιποτα απο σενα η τον σονικ η δε ξερω ποιον.....δεν ειπες τιποτα στον αγγελο η στον βαγγελη η στο σομπρε η στη δρουνα η στον βατοςε ................................γιατι? Δε διαφωνησα σε κατι με σενα..εκτος του αναπηρου πνευματικα κτλ.
σε ολα τα αλλα ειμαι υπερ σου..
ο αγγελος ο σβ τα πε μια χαρα χωρις να περασει στο απεναντι ακρο να χαρακτηρίσει οσους κανουν οτι γουσταρουν.
Δε διαφωνησα σε κατι με σενα..εκτος του αναπηρου πνευματικα κτλ.
σε ολα τα αλλα ειμαι υπερ σου..
ο αγγελος ο σβ τα πε μια χαρα χωρις να περασει στο απεναντι ακρο να χαρακτηρίσει οσους κανουν οτι γουσταρουν.
και εγω στο εξηγησα λοιπον αυτο που μαλλον απο λαθος μου δε το καταλαβες καλα ....στο εξηγησα μερικα ποστ πιο πριν αν εχεις καλη θεληση και χρονο γυρνα να διαβασεις τι εννοουσα με αυτο που εγραψα που συνεχιζω να το πιστευω...............αν παλι δε το βρικσεις θα στο κανω παραθεση να το δεις .
Τι έμαθα ……………..
Με δεδομένο το ύψος…………… πρέπει όλα να είναι στο σωστό ύψος και στο σωστό βάρος
Αν ισχύει το παραπάνω θα έχω μεγάλη ζήτηση για sex και θα μπω στον πειρασμό??????????
τι θα κάνω ??????????????????
Αν σκύψω θα με πούνε τάνα αν δεν θα με πούνε συντηρητική και θα το χάσω κιόλας
Αν σκοντάψω????????????????
Επίσης
Οι άντρες έχουν πολλά ματιά………………
Μερικά χέρια ……………………
Άδειο κεφάλι ………………..
Γεμάτο κεφάλι……………….
Μια συνεχή αίσθηση στο υπογάστριο…………….
Ο Μανωλιός κάποτε είχε φέτες
Ο κάπτεν απέκτησε τώρα
Με όλα αυτά που έμαθα
Δεν έχω καμιά μα καμία πιθανότητα
Έφτιαξα ένα ράφι να…………………… ψηλό να μπορώ να κουνάω και τα πόδια
Από την άλλη μάλλον ο καθένας ευθύνεται για την προσωπική του ξεφτίλα
Το ξεφτίλα είναι υποκειμενικό για τον καθένα
Αν το ξεφτίλα μπορούσε να γίνει λίγο πιο αντικειμενικό κάπως αλλιώς θα ήταν η ζωή
Να είμαστε καλά
:sun:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefeli
ρε χαμένε
Τι κάνεις με τους τόνους ???
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
έπρεπε να το αφήσω χωρίς ε να υπάρχει μυστήριο;
ίσως
και ΑΛΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΜΕ ΜΕΝΑ αλλα δεν ειδα κανεναν να τους πει τιποτα ektos apo to parapanw post pwte anaferthika EGW se esena proswpika?
esi exeis tin tasi na tsakwnese (oxi na diafwneis, NA TSAKWNESE)
einai to ithoss kai i pneumatiki anwterotita pou anazitas malon.
den boreis na ise swsti MONO otan kai oi alloi einai swstoi mazi sou...
or ise swsti or den ise.
έπρεπε να το αφήσω χωρίς ε να υπάρχει μυστήριο;
ίσως
Εεεεεεεεεεεεεεεε
Όχι να γίνεις και βλαχαδερό
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :lol:
ektos apo to parapanw post pwte anaferthika EGW se esena proswpika?
or ise swsti or den ise.
σονικ αυτο πρεπει να ειναι το μοναδικο ποστ που δεν σου εχει πει κανεις τιποτα
συνηθως ολοι ειναι εναντιων σου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: οπου και να ψαξω να βρω ποστ σου απο κατω μια στρατια ανθρωπων σου τη λεει
και μιλας εσυ για μενα?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ασε που εγω εχω και τους λογους μου.........εσενα σου βγαινει φυσικα.....:rotflmao:
Εεεεεεεεεεεεεεεε
Όχι να γίνεις και βλαχαδερό
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :lol:
ε σιγά από ό,τι φαίνεται σε αυτό το θρεντ όλα επιτρέπονται
ε σιγά από ό,τι φαίνεται σε αυτό το θρεντ όλα επιτρέπονται
Ετσι ε
Και γιατί δεν με φώναξες ??????????????
Μια ευκαιρία δεν μπορείς να μου δώσεις ????????
Δεν είσαι φίλος ?????????????
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
Ετσι ε
Και γιατί δεν με φώναξες ??????????????
Μια ευκαιρία δεν μπορείς να μου δώσεις ????????
Δεν είσαι φίλος ?????????????
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
δε φταίω ζαλίστηκα από τους πολλούς κώλους
(και που να δεις τα βυζιά)
και μόνο τώρα συνήλθα
mob rules
16/05/2007, 13:28
ektos apo to parapanw post pwte anaferthika EGW se esena proswpika?
or ise swsti or den ise.
λοιπων sonic22 εισαι τελειως λαθος,καταρχην πρεπει να εχεις ενα προτυπο πχ.evil και οσο πιο κοντα εισαι στο προτυπο,τοσο πιο καλος ανθρωπος εισαι,αν δε,καταφερεις να εισαι ακριβως σαν την evil,τοτε εισαι ο τελειωτερος ολων....:lol: :lol: :lol: :lol:
ασε που εχει και τους λογους του το κοριτσι...:winka: :lol: :lol: :lol:
τιποτα :wave2: