και φυσικα οτι πω παρακατω υπηρχε και θα υπαρχει παντα.........
Δεν αντεχω αλλο την ασυδοσια......τον ξευτιλισμο...την προστυχια........ολα ειναι προστυχα............πρωσπαθω να συμβαδιζω με την κατασταση φοβουμενη οτι θα χαρακτηριστω ως συντιριτικια η κομπλεξικη........αλλα δε μπορω αλλο...........δε μπορω να βλεπω παντου γυρω μου γυναικες που το μονο που κανουν (ειτε για λεφτα ειτε για την πρωσοπικη τους ματαιοδοξια) να κυκλοφορουν γυμνες ......να φεροντε σαν πουτανες ......... να ειναι περηφανες για αυτο! να μην εχουν τιποτα αλλο να επιδειξουν απο το σωματοτυπο τους............ μα ειναι τοσο κενες? τοσο? δεν εχουν τιποτα αλλο στο κεφαλι τους εκτος απο το να προκαλουν για να βγαλουν λεφτα ? η για να βολευτουν? σε ποιαν αρεσει πραγματικα να ξευτιλιζετε ετσι? .......εχω αηδιασει............ανοιγω την τηλεοραση και ειναι τιγκα στα ξεκωλα τιγκα στα καχεκτυπα των γκει.....(δεν εχω τιποτα μαζι τους αλλα τους διακωμοδιζουν ολα αυτα ακομα και αυτοι εξοργιζοντε με αυτα που βλεπουν)
περπαταω στο δρομο
μπαινω στο ιντερνετ
παντου υπαρχει μια ΄΄΄βρωμα΄΄ .................... περιοδικα , μουσικη, διαφιμισεις ολα στο βωμο του προστυχου του ανηθικου
τοσο μα τοσο σας αρεσει αυτο? τοσο σας προκαλει? τοσο ενδοιαφερον εχει ?
να ανοιγεις περιοδικα μοτοσυκλετας και να βλεπεις κωλους και βυζια?
που ειναι οι τεχνες? ο πολιτισμος ? τα ιδεωδη ?
η ηθικη και η αξιοπρεπεια προς τον ανθρωπο και την υποσταση του ειναι τετριμενα πλεον? οσοι ειναι ετσι ειανι και μαλακες??????????????
μονο σαρκα? τιποτα αλλο?
μονο χοντροκομμενα αστεια? μονο γελοιπιηση των παντων ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()