View Full Version : Με έσωσε το κράνος και το μπουφάν...
lanselot
18/10/2007, 16:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Το κακό με την υπόθεση είναι πως δεν νοσηλεύτηκα παρόλο που θα μπορούσα εύκολα να το κάνω.Την επόμενη μέρα επισκέφτηκα τον Διευθυντή του τμήματος Ορθοπεδικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας ο οποίος με εξέτασε και μου έγραψε και αγωγή.Η επίσκεψή μου δεν σημειώθηκε στο βιβλίο του όμως γιατί δεν είχα ραντεβού,απλά πήγα για να με δει εμβόλιμα μεταξύ άλλων.Ξέρει κανείς τί γίνεται σε αυτή την περίπτωση;Μπορώ να πάρω χαρτί από τον γιατρό για το είδος των τραυμάτων μου;Θα μετρήσει στο δικαστήριο;Ο αστυφύλακας μου είπε ότι επειδή δεν νοσηλεύτηκα ίσως ο εισαγγελέας στείλει την δικογραφία πίσω και ζητήσει διευκρινήσεις.Θα μπορέσω τότε να επισυνάψω χαρτί από τον γιατρό που θα λέει για το είδος και την σοβαρότητα των τραυμάτων μου;Μπορεί κάποιος να μου προτείνει τί πρέπει να κάνω;
Δεν ισχυει αυτο που σου λεει ο αστυνομικος. Εγω περυσι ειχα τρακαρει ως συνεπιβατης σε μηχανη με Ι.Χ το οποιο παραβιασε ΣΤΟΠ. Οταν ηρθε η τροχαια μολονοτι πονουσα στο χερι της ειπαμε να μην καλεσει ασθενοφορο γιατι υπεθεσα οτι οι πονοι ηταν θλασεις απο το πεσιμο. Το βραδυ ομως δεν μπορουσα να κουνησω το χερι και πηγα σε νοσοκομειο οπου οπως αποδειχθηκε ειχα σπαει τηνν δεξια μου κερκιδα. Με το χαρτι της ιατρικης γνωματευσης πηγα στην τροχαια η οποια εαν και ειχε στειλει την δικογραφια την απεστειελε ως συμπληρωματικο εγγραφο και ο εισαγγελεας την δεχθηκε κανονικα ενα μηνα μετα το ατυχημα. Ο δικηγορος μου βασει αυτου εστειλε εξωδικο στην ασφαλιστικη και αποζημιωθηκα χωρις δικη.
Μην τον αφήσεις ρε φίλε. Πρέπει να τον σκίσεις για να μην το ξανακάνει. Πάρε ό,τι χαρτί μπορείς και δώσε το στο δικηγόρό σου. Αυτός (λογικά) ξέρει τι πρέπει να κάνει.
...και καλα ξεμπερδεματα...
Nikoskazer2000
19/10/2007, 23:16
Νέα ενημέρωση
Σήμερα ειδοποιήθηκα από τον αστυφύλακα που έχει αναλάβει την προανάκριση ότι τελείωσε η διαδικασία της προανάκρισης και το προανακριτικό υλικό θα μεταβιβαστεί στον εισαγγελέα.Πήγα στο αστυνομικό τμήμα όπου και διάβασα τις μαρτυρίες των μαρτύρων και του κατηγορούμενου.Αυτός όπως και ένας μάρτυρας δικός του λένε πως εγώ βγήκα παράνομα από εναν παράδρομο και έπεσα πάνω του και πως ο λόγος που εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος ήταν επειδή φοβήθηκε εμένα και τα 3-4 φιλαράκια μου (!!!!!):rolleyes: που απειλήσαμε να τον χτυπήσουμε (τόσο σουρωμένος ήταν που τους 2 μας έβλεπε για 4).Τα ίδια κατέθεσε και ο ψευδομάρτυράς του λέγοντας μάλιστα πως αυτός μας χώρισε γιατί αλλιώς θα τον δέρναμε.Ο ίδιος ο αστυνομικός μου είπε πως η μαρτυρία του αυτή καταρρίπτεται τόσο από τις μαρτυρίες των δικών μου μαρτύρων όσο και από τα γεγονότα που η ίδια η τροχαία κατέγραψε.Τόσο στην αναφορά της τροχαίας όσο και στο σκαρίφημα του ατυχήματος φαίνεται καθαρά πως εγώ κινούμουν στο δεξί ρεύμα και αυτός στο αριστερό και με το χειρόφρενο βρέθηκε κάθετα μέσα στην μέση της Ε.Ο οπότε επήλθε η σύγκρουση.Το γεγονός πως εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος,δεν έκανε δήλωση ατυχήματος στην τροχαία,απέφευγε το αυτόφωρο από μόνα τους είναι ικανά να καταρρίψουν την μαρτυρία την δικιά του και του ψευδομάρτυρά του.Σκοπεύω κατόπιν συννενοήσεως με τον δικηγόρο μου να καταθέσω εναντίον τους μήνυση και για ψευδομαρτυρία:wave2:
Μπράβο ρε Ηρακλή!
:beer: :beer:
Πραγματικά χαίρομαι που μια τέτοια ιστορία έχει πάρει καλό δρόμο και θέλω να πιστεύω και αίσιο τέλος.
:wave2:
Fireball400
19/10/2007, 23:31
Ας μην γράφω και εγώ τα αυτονόητα για τον μαλάκα και τον φίλο του.Απλά κράτα μας ενήμερους
:wave2:
project.breeze
09/02/2009, 08:12
Επανέρχομαι μετά από πολύ καιρό καθώς σήμερα το πρωί έλαβα κλήση ώστε να παραστώ στο δικαστήριο στις 11/5/2009 δηλαδή παρά 4 μέρες θα έκλεινα 2 χρόνια από το ατύχημα.Απ'ότι κατάλαβα είναι για το ποινικό της υπόθεσης (εγκατάλειψη θύματος),το αστικό δεν θα έπρεπε να γίνει πρώτα ή εγώ κάνω λάθος;Όποιος έχει αντίστοιχη εμπειρία ας την καταθέσει παρακαλώ :wave2:
sergiosm
10/02/2009, 10:55
το αστικό δεν θα έπρεπε να γίνει πρώτα ή εγώ κάνω λάθος;Όποιος έχει αντίστοιχη εμπειρία ας την καταθέσει παρακαλώ :wave2:
όχι απαραίτητα.
τις περισσότερες φορές είναι καθαρά συμπτωματικό.
Καλύτερα όμως να γίνει πρώτα το ποινικό, να φάει μία καμπάνα και να την έχει να την δείχνεις και στο αστικό.
Αν βέβαια γίνει τότε που πήρε την κλήση και δεν πάρει αναβολή, κάτι πολύ πιθανό.
χαιρομαι που εισαι καλα και SUPER βιονικος που την γλυτωσες απο τετοιο σκηνικο...
ΔΕΝ ΧΑΙΡΟΜΑΙ που δεν τον ειχες κεφαλοκλειδωμα μεχρι να ερθει η τροχαια :sad:
ΔΕΝ ΧΑΙΡΟΜΑΙ που ησουνταν Λαρισα και δεν στειλατε ενα περιστερι ταχυδρομικο να συννενοηθουμε για Γκαδερινγκ :nono:
Ktm.Prestige
11/02/2009, 15:18
Μην χαρίσεις τίποτα!!!Σκίσε τον γιατί με κάτι τέτοιους μ@λ@κες κουτάκηδες σκοτώνονται καθημερινά κόσμος και κοσμάκις!Και αυτο που με εξόργισε τρομερά πολύ ήταν οτι αφου στα έχωσε και λίγο ήθελε να σου ρίξει και καμιά καρπαζιά , την έκανε λαχείο!!!!!Δηλαδή , στα @@ του εαν εσύ είχες κάτι το πιο σοβαρό!!!!
Η παράνοια και η αρρώστια του ανθρώπου σε όλο της το μεγαλείο!
:a016:
project.breeze
11/02/2009, 17:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ktm.Prestige
Μην χαρίσεις τίποτα!!!Σκίσε τον γιατί με κάτι τέτοιους μ@λ@κες κουτάκηδες σκοτώνονται καθημερινά κόσμος και κοσμάκις!Και αυτο που με εξόργισε τρομερά πολύ ήταν οτι αφου στα έχωσε και λίγο ήθελε να σου ρίξει και καμιά καρπαζιά , την έκανε λαχείο!!!!!Δηλαδή , στα @@ του εαν εσύ είχες κάτι το πιο σοβαρό!!!!
Η παράνοια και η αρρώστια του ανθρώπου σε όλο της το μεγαλείο!
:a016:
Φίλε Prestige ξέρεις την φράση "Σφάζω με το βαμβάκι" ; Την φράση:"Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο"; Τέτοιου είδους ανθρωπάρια με το ξύλο δεν καταλαβαίνουν τίποτα,όταν όμως φάει καμμία ποινή και λερώσει το ποινικό του μητρώο τότε θα την πάρει χαμπάρι:beer:
project.breeze
11/02/2009, 17:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
χαιρομαι που εισαι καλα και SUPER βιονικος που την γλυτωσες απο τετοιο σκηνικο...
ΔΕΝ ΧΑΙΡΟΜΑΙ που δεν τον ειχες κεφαλοκλειδωμα μεχρι να ερθει η τροχαια :sad:
ΔΕΝ ΧΑΙΡΟΜΑΙ που ησουνταν Λαρισα και δεν στειλατε ενα περιστερι ταχυδρομικο να συννενοηθουμε για Γκαδερινγκ :nono:
SVX τότε δεν σε ήξερα,τώρα όμως θα βρεθούμε κάποια στιγμή για καφεδάκι και μπορεί και καμμία βολτίτσα,δεν χανόμαστε,δεν είναι και καμμιά Νέα Υόρκη η Λάρισα:rotflmao: Έχεις καμμία σχέση με τα ΤΕΙ;Γιατί είδα μερικές φορές ένα παλλικάρι με SV στα ΤΕΙ,δεν είστε και πολλοί...