View Full Version : Με έσωσε το κράνος και το μπουφάν...
project.breeze
16/05/2007, 15:12
Καλησπέρα σε όλους,καταρχήν να διευκρινίσω πως ευτυχώς είμαι καλά.Ο φίλος Μάνθος (Μenios στο forum) φεύγοντας από την εκδρομή του moto.gr ανέβηκε Λάρισα για να γνωριστούμε μιας και ήταν μία καλή ευκαιρία να φορτώσει χιλιόμετρα το κ7 του.Την πρώτη μέρα που βρεθήκαμε δεν πήγαμε πουθενά και καθίσαμε στην Λάρισα,φάγαμε κτλ.Την επόμενη μέρα,πήρε ο Μάνθος το Κ7 του και εγώ το KLE μου και είπαμε να πάμε μία βόλτα στα παράλια του Ν.Λάρισας να πιούμε έναν καφέ και μετά να πάμε εκεί στο εξοχικό μου όπου μας είχε ετοιμάσει φαγητό η μάνα μου.Μέχρι εδώ όλα καλά.Στο γυρισμό και ενώ βρισκόμασταν επί της οδού Βόλου βγάλαμε φλας για να πάμε δεξιά στην Παλιά Ε.Ο Αθηνών - Θεσ/νίκης.Μπροστά μας ήταν ένα παλιό Nissan Sunny 20ετίας το οποίο με το που άναψε το πράσινο έφυγε σπινιάροντας στην Ε.Ο και έπιασε την αριστερή λωρίδα,εγώ ήμουν στην δεξιά λωρίδα και από πίσω μου ο Μάνθος με ακολουθούσε σε μία απόσταση 10 μέτρων.Εντελώς ξαφνικά,ο τύπος με το Nissan τραβάει χειρόφρενο στην αριστερή λωρίδα και στέκεται κάθετα στην Ε.Ο με αποτέλεσμα εγώ να πέσω πάνω του με περίπου 40km/h.Το αποτέλεσμα ήταν να πεταχτώ πάνω από την μηχανή να περάσω πάνω από το καπώ του χωρίς να το ακουμπήσω και να σκάσω με το κεφάλι και το κράνος στον δρόμο.Ο τύπος κατέβηκε κάτω και άρχισε να με απειλεί,με το που με πλησίασε και άνοιξε το στόμα του κατάλαβα πως είχε πολλές ώρες που έπινε τσίπουρα,ήταν σουρωμένος και μιλούσε ασυνάρτητα.Μαζεύτηκε κόσμος που είδε το συμβάν και ενώ εγώ έπαιρνα τα τηλέφωνα των μαρτύρων ο τύπος πήρε το αμάξι και μέσα στον πανικό έφυγε.Ευτυχώς που είχαμε πάρει τιςπινακίδες του.Ήρθε επιτόπου ανακριτικό της τροχαίας μετά από 20 λεπτά,κατέγραψε το συμβάν και μετά πήγα στο Αστυνομικό Τμήμα να δώσω κατάθεση.Τέλος κατέληξα στα επείγοντα όπου μετά από εξέταση χειρουργού αποδείχθηκε πως έχω μόνο μικροεκδορές στο αριστερό γόνατο και στο μπούτι οι οποίες προφανώς δημιουργήθηκαν κατά την εκτίναξη μου από την μηχανή.Κοπάνησα στο τιμόνι δηλαδή...Ο οδηγός αναζητείται από την τροχαία και αποφεύγει προφανώς το αυτόφωρο.Ειλικρινά,αν ήταν σωστός απέναντί μου,θα περιοριζόμουν στο να αποκαταστήσω μέσω των ασφαλιστικών τις ζημιές της μηχανής και του εξοπλισμού μου,αλλά από την στιγμή που με χτύπησε,με απείλησε και τέλος με εγκατέλειψε,δεν θα το αφήσω έτσι.Αύριο θα υποβάλλω μήνυση...Το κράνος μου έσωσε την ζωή,το χτύπημα ήταν τόσο δυνατό που με πονούσε το κεφάλι για αρκετή ώρα μετά το ατύχημα...
Να και το κράνος...
88846
SPORAKIAS
16/05/2007, 15:16
......... (απο hornet!)
dukeandthecity
16/05/2007, 15:18
περαστικά. σκίστον πατοκορφα.
project.breeze
16/05/2007, 15:19
Και ο καφές στον Αγιόκαμπο μερικές ώρες πριν το ατύχημα...
Υ.Γ 1 Θέλω να ευχαριστήσω και μέσω του forum τον Μάνθο για την υπεύθυνη στάση και γενικά για όλη την βοήθειά του και αμέσως μετά το ατύχημα και στα γραφεία της τροχαίας που ήρθε αλλά και στο νοσοκομείο.Φίλε να είσαι πάντα καλά,είσαι Άνθρωπος...
Υ.Γ 2 Η μηχανή λίγο που την είδα πρέπει να έχει αρκετές ζημιές με την πιο σοβαρή από αυτές να είναι το στράβωμα του πιρουνιού και της τιμονόπλακας.Κατά τα άλλα αρκετές γρατζουνιές,σπασμένα φλας και και και και...Δεν με ενδιαφέρει αφού είμαι εγώ καλα,θα πάρω άλλη.Να είστε πάντα καλά όλοι και να φοράτε πάντα εξοπλισμό.Εγώ πάντα φορούσα γιατί μου λέγανε πως σώζει ζωές,χτες το διαπίστωσα και με τα ίδια μου τα μάτια.Πάντα όρθιοι!:beer:
88848
costas81
16/05/2007, 15:21
καλα δηλαδη δεν πηγες βολτα με κοντομανικο και ζελε στο μαλι???
μαλακια εκανες!!ευτυχως δηλαδη!!
:wave2:
project.breeze
16/05/2007, 15:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
καλα δηλαδη δεν πηγες βολτα με κοντομανικο και ζελε στο μαλι???
μαλακια εκανες!!ευτυχως δηλαδη!!
Ποτέ φίλε Κώστα,ευτυχώς δεν έχω και πολύ μαλλί όπως βλέπεις:rolleyes:
ξεσκιστον το ζμπουστη !!!
στα καλα καθουμενα στον αυτοκινητοδρομο να φρεναρει και να τη κανει λαμογια !!!!
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
costas_k
16/05/2007, 15:30
Πρωτα απ ολα αφου εισαι εσυ καλα............................................ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΝ.(εγω θα δημοσιευα και τις πινακιδες του)
project.breeze
16/05/2007, 15:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
ξεσκιστον το ζμπουστη !!!
στα καλα καθουμενα στον αυτοκινητοδρομο να φρεναρει και να τη κανει λαμογια !!!!
Παιδιά ευχαριστώ για τις ευχές σας.Ας είναι το τελευταίο...
Φίλε Tifo ο τύπος αυτός προφανώς ήθελε να στρίψει κάπου εκεί δεξιά και βλέποντας πως πέρασε το σημείο στο οποίο έπρεπε να στρίψει,έκρινε σκόπιμο να τραβήξει χειρόφρενο στην Ε.Ο και μάλιστα χτες που κυκλοφορούσε πολύς κόσμος λόγω του εορτασμού του Αγ.Αχιλλείου,προστάτη της Λάρισας...Η γραμμή που άφησαν τα λάστιχα του είναι 6-7 μέτρα ελλειπτικής τροχιάς που επιβεβαιώνει και τα λεγόμενα τα δικά μου αλλά και των μαρτύρων περί χειρόφρενου...Με το απότομο φρενάρισμα το δικό μου έχασα και το μπροστινό αλλά το πίσω,επί μερικά μέτρα πάλευα να μην πέσω και ίσως τελικά το ότι το έσωσα και δεν έπεσα να ήταν καλύτερο γιατί πέρασα πάνω από το αμάξι και δεν καρφώθηκα από κάτω,δεν ξέρω πως θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο...
Κατ'αρχάς περαστικά....
Τα σίδερα μη σε νοιάζουν, σημασία έχει πως εσύ είσαι καλα και τη γλίτωσες με τα ελάχιστα.
Ο τύπος εφόσων έκανες ότι έκανες μετράει αντίστροφα. Βάλε άμεσα δικηγόρο και η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της...
Εύχομαι γρήγορα ξεμπερδέματα...
:beer: :beer: :wave2:
costas81
16/05/2007, 15:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Παιδιά ευχαριστώ για τις ευχές σας.Ας είναι το τελευταίο...
Φίλε Tifo ο τύπος αυτός προφανώς ήθελε να στρίψει κάπου εκεί δεξιά και βλέποντας πως πέρασε το σημείο στο οποίο έπρεπε να στρίψει,έκρινε σκόπιμο να τραβήξει χειρόφρενο στην Ε.Ο και μάλιστα χτες που κυκλοφορούσε πολύς κόσμος λόγω του εορτασμού του Αγ.Αχιλλείου,προστάτη της Λάρισας...Η γραμμή που άφησαν τα λάστιχα του είναι 6-7 μέτρα ελλειπτικής τροχιάς που επιβεβαιώνει και τα λεγόμενα τα δικά μου αλλά και των μαρτύρων περί χειρόφρενου...Με το απότομο φρενάρισμα το δικό μου έχασα και το μπροστινό αλλά το πίσω,επί μερικά μέτρα πάλευα να μην πέσω και ίσως τελικά το ότι το έσωσα και δεν έπεσα να ήταν καλύτερο γιατί πέρασα πάνω από το αμάξι και δεν καρφώθηκα από κάτω,δεν ξέρω πως θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο...
αν δεν ειχες τρομάξει πιστεύεις έπεζε να σε πάρει να κάνεις ελιγμό και να τον περάσεις από το πλάι???
χθές το πρωι και ενώ ερχόμουνα στην δουλειά βλέπω ένα παλικάρι να προσπερνάει από αριστερά σταματημένο αυτοκίνητο κανονικά στην λωρίδα του και εκείνη την στιγμή να περνάει κάθετα τον δρόμο ένας παπούς. λέω πάει τον κοπάνησε. ο γάτος αντί να πατήσει φρένο και να κοπανήσει τον παπού έκανε έναν απίστευτα γρήγορο ελιγμό αριστερά και τον απέφυγε στο χιλιοστό.
Μιλάμε πολύ ελιγμό εγυρε η μηχανή πάρα πολυ για να καταλαβεις μου θυμησε κατι βιντεακια που δειχνουν τους κινεζους ζηταδες που κανουν ασκησεις με τισ μηχανες σε κονους!!
Και λεω επεζε και συ αν δεν ειχες τρομαξει να ειχες κανει τον ελιγμο??
project.breeze
16/05/2007, 15:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
αν δεν ειχες τρομάξει πιστεύεις έπεζε να σε πάρει να κάνεις ελιγμό και να τον περάσεις από το πλάι???
χθές το πρωι και ενώ ερχόμουνα στην δουλειά βλέπω ένα παλικάρι να προσπερνάει από αριστερά σταματημένο αυτοκίνητο κανονικά στην λωρίδα του και εκείνη την στιγμή να περνάει κάθετα τον δρόμο ένας παπούς. λέω πάει τον κοπάνησε. ο γάτος αντί να πατήσει φρένο και να κοπανήσει τον παπού έκανε έναν απίστευτα γρήγορο ελιγμό αριστερά και τον απέφυγε στο χιλιοστό.
Μιλάμε πολύ ελιγμό εγυρε η μηχανή πάρα πολυ για να καταλαβεις μου θυμησε κατι βιντεακια που δειχνουν τους κινεζους ζηταδες που κανουν ασκησεις με τισ μηχανες σε κονους!!
Και λεω επεζε και συ αν δεν ειχες τρομαξει να ειχες κανει τον ελιγμο??
Όχι φίλε Κώστα δεν προλάβαινα,εγώ ήμουν τέρμα δεξιά στην λωρίδα και κινούμουν με περίπου 60 χιλιόμετρα,ο τύπος αυτός ήταν περίπου στα 5-6 μέτρα μπροστά και αριστερά μου...Απλά δεν υπήρχε περιθώριο...
lampros_fazer
16/05/2007, 16:06
Σκίστον τον καργιόλη..!! :a023:
Κάπως έτσι την είχα πάθει κι εγω (δική μου υπαιτιότητα βέβαια),μόνο που η πτήση μου διήρκησε περισότερο :lol: και κληρονόμησα κι ένα σίδερο..
Να'σαι καλά και ποτέ ξανά..
:beer: :beer: :beer:
project.breeze
16/05/2007, 16:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Κάπως έτσι την είχα πάθει κι εγω (δική μου υπαιτιότητα βέβαια),μόνο που η πτήση μου διήρκησε περισότερο :lol: και κληρονόμησα κι ένα σίδερο..
Ευχαριστώ φίλε Λάμπρο,κρίμα που μου φέρθηκε έτσι.Αν ήταν σωστός όλα θα λήγαν σήμερα μέσω των ασφαλιστικών,αλλά από την στιγμή που με εγκατέλειψε τελείωσε,την αδικία και την απανθρωπιά δεν την αντέχω.Θα το τραβήξω στα άκρα...για πρώτη φορά στην ζωή μου...
SPORAKIAS
16/05/2007, 16:15
.Θα το τραβήξω στα άκρα...για πρώτη φορά στην ζωή μου...
εμενα με παραξενεψε πως και δεν το τραβηξες απο την αρχη....
εγω αμα παθαινα το ιδιο ---χειροφρενο μες τη μεση της Ε.Ο. και μεθυσμενος και να μου την πει κιολας----θα ειχαμε πιαστει στα χερια...στανταρ....
τουλαχιστον αν ειναι να σκοτωθουμε ας ειναι με 250κμ και σουζα αλα Rossi ..........οχι απο εναν τσιπουροβλαχο ρε πουστη μου ,ελεος δλδ ......περαστικα runnera 125 και μακρυα απο τετοια
Afou eisai kala,pies tou to aima twra tou paliopoust@.Eglimatias teleiws,otan ton vroun tha faei kala,ftwxeine ton ton pousti oso mporeis,oute simvivasmo min kaneis valton na sou parei K7:lol: .
Pantws paizei na isouna poly tyxeros telika,kala ksemperdemata,kai perimenoume neotera.
project.breeze
16/05/2007, 16:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
εμενα με παραξενεψε πως και δεν το τραβηξες απο την αρχη....
εγω αμα παθαινα το ιδιο ---χειροφρενο μες τη μεση της Ε.Ο. και μεθυσμενος και να μου την πει κιολας----θα ειχαμε πιαστει στα χερια...στανταρ....
Το πρώτο πράγμα που του είπα ήταν:"Βρωμάς τσίπουρο γ@μημένε,πήγαινε παραπέρα γιατί θα σου σκάσω κουτουλιά με το κράνος και θα σε αφήσω στον τόπο".Ευτυχώς κράτησα την ψυχραιμία μου γιατί SPORAKIA αν δείρεις κάποιον μετά από τροχαίο χάνεις το δίκιο σου,έτσι την πάτησε ένας θείος μου που πλάκωσε στις μπουνιές έναν που παραβίασε κόκκινο και τον κοπάνησε με το αυτοκίνητο.Ο θείος μου βρέθηκε στο τέλος στην θέση του κατηγορούμενου για ξυλοδαρμό...
SPORAKIAS
16/05/2007, 16:26
Το πρώτο πράγμα που του είπα ήταν:"Βρωμάς τσίπουρο γ@μημένε,πήγαινε παραπέρα γιατί θα σου σκάσω κουτουλιά με το κράνος και θα σε αφήσω στον τόπο".Ευτυχώς κράτησα την ψυχραιμία μου γιατί SPORAKIA αν δείρεις κάποιον μετά από τροχαίο χάνεις το δίκιο σου,έτσι την πάτησε ένας θείος μου που πλάκωσε στις μπουνιές έναν που παραβίασε κόκκινο και τον κοπάνησε με το αυτοκίνητο.Ο θείος μου βρέθηκε στο τέλος στην θέση του κατηγορούμενου για ξυλοδαρμό...
το δικιο σου για το τροχαιο δεν το χανεις....
στα υπολοιπα εισαι σωστος σε αυτα που λες ...αλλα του θειου σου τι ποινη του ριξανε...?
2 χρονια με αναστολη..?
ηδη εχω φαει μια ...και στα @@...οπως λεει και ο sniper....
ευτυχως εχουν περασει τα 2 χρονια και δεν θα εχω προβλημα....:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
αντε ρε παπαρα δεν ξερεις να πεφτεις και σου φταιει το αμαξι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
παλι καλα παιδια που δεν εγινε τιποτε σοβαρο... τα αλλα θα γινουν:wave2: :wave2:
Τι έγινε λέει;
:eyepop:
:uplate:
εεε.. τι να πω, δεν ξέρω... :look: :sad:
project.breeze
16/05/2007, 16:39
το δικιο σου για το τροχαιο δεν το χανεις....
στα υπολοιπα εισαι σωστος σε αυτα που λες ...αλλα του θειου σου τι ποινη του ριξανε...?
2 χρονια με αναστολη..?
ηδη εχω φαει μια ...και στα @@...οπως λεει και ο sniper....
ευτυχως εχουν περασει τα 2 χρονια και δεν θα εχω προβλημα....:smokin:
Δεν γνωρίζω τί ποινή έφαγε ακριβώς αλλά νομίζω πως βρήκανε συμβιβαστική λύση,δηλαδή να παραιτηθεί των δικαιωμάτων του για αποζημίωση από τον άλλον και ο άλλος να αποσύρει την μήνυση για ξυλοδαρμό.Κάτι τέτοιο τέλος πάντων,δεν σκαμπάζω και πολλά από νομικά...
jasondakar
16/05/2007, 16:47
Ευχαριστώ φίλε Λάμπρο,κρίμα που μου φέρθηκε έτσι.Αν ήταν σωστός όλα θα λήγαν σήμερα μέσω των ασφαλιστικών,αλλά από την στιγμή που με εγκατέλειψε τελείωσε,την αδικία και την απανθρωπιά δεν την αντέχω.Θα το τραβήξω στα άκρα...για πρώτη φορά στην ζωή μου...
αμα τα ειχε τσουξει η ασφαλιστικη θα σε καλυπτε εσενα αλλα μετα θα γυρναγε δικαστικος σε αυτον + οτι διπλωμα δεν θα ξαναεβλεπε ευκολα μπορει γι αυτο να το εσκασε ενο τωρα λογικα δεν θα την φαει για οδηγηση με αλκολ γιατι ποιος θα το αποδηξη.
αλλα θα μου πεις οτι εκανε εγκαταληψη θυματος που ειναι χειροτερο.
μακαρι να τον γ@μησουν ασχημα
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
τη να πω :a52: :a52: :a52:
αφου εισαι εσει καλά
περαστικα :wave2:
Περαστικα
Ενα πραγμα θα πω
ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ
Αυτο και μονο φτανει για να τον στειλει πισω απο τα σιδερα
Σκεψου πως αν τον αφησεις, αυριο θα τσακισει και αλλον οπως και σενα
lampros_fazer
16/05/2007, 16:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
αντε ρε παπαρα δεν ξερεις να πεφτεις και σου φταιει το αμαξι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το στοπ μου φταίει..:lol:
88853
Σκίστου τα βάρδουλα του παλιόπουστα!!!Περαστικά σου και μακάρι να είναι το χειρότερό σου αυτό...
Περαστικά να είναι γρήγορα!!!
Eυτυχως δεν επαθες κατι εσυ Ηρακλη!Ολα τα αλλα θα παρουν το δρομο τους:confused:
Ασχημο αυτο που βιωσαμε και ελπιζω το @@δι να παθει αυτο που του αξιζει.:evil:
Αν και νομιζω οτι τελικα επρεπε να τον πλακωσουμε κανονικα! ! !
project.breeze
16/05/2007, 17:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Meni0s
Eυτυχως δεν επαθες κατι εσυ Ηρακλη!Ολα τα αλλα θα παρουν το δρομο τους:confused:
Ασχημο αυτο που βιωσαμε και ελπιζω το @@δι να παθει αυτο που του αξιζει.:evil:
Αν και νομιζω οτι τελικα επρεπε να τον πλακωσουμε κανονικα! ! !
Μακάρι να μην βιώσει κανείς κάτι τέτοιο Μάνθο.Όσο για το ξύλο άστο,δεν αξίζει,αξία θα του δώσουμε.Ελπίζω για το καλό του να συμβουλεύτηκε δικηγόρο και να έχει αλλάξει τρόπο συμπεριφοράς γιατί με το ζόρι κρατάω όλα τα φιλαράκια μου από το να τον βρούνε και να του κάνουν την μούρη εμπριμέ...
vangelis 64
16/05/2007, 18:11
Μακάρι να μην βιώσει κανείς κάτι τέτοιο Μάνθο.Όσο για το ξύλο άστο,δεν αξίζει,αξία θα του δώσουμε.Ελπίζω για το καλό του να συμβουλεύτηκε δικηγόρο και να έχει αλλάξει τρόπο συμπεριφοράς γιατί με το ζόρι κρατάω όλα τα φιλαράκια μου από το να τον βρούνε και να του κάνουν την μούρη εμπριμέ...
Ότι θ' αλλάξει τρόπο συμπεριφοράς,γι αυτό να είσαι σίγουρος.
Θα έρθει σαν αρσακειάδα,είτε αυτός είτε ο δικηγόρος του,με σκοπό να τα βρείτε.Αυτό το "να τα βρείτε" ξέρεις τι θα πει......
Να μην πληρώσει μία ή να σε ρίξει όσο γίνεται.Θα σκαρφιστεί παιδιά,αρρώστειες,ανεργία,φτώχεια....ό,τι μπορείς να φανταστείς!
Έχε το υπ' όψη σου αυτό και μη μασήσεις.Μη σε ρίξει στο φιλότιμο.
Περαστικά κι από μένα και πάντα όρθιος.:wave2: :wave2:
o_gavros
16/05/2007, 18:12
Αρχηγέ απο τη στιγμή που εσύ είσαι άθικτος,μην το συζητάς άλλο.
δικηγόρο έβαλες,η αστυνομία τον ψάχνει....ο τύπος θα τον πιει άσχημα(και λίγα λέω).Άκου εγκατάλειψη!λίγο τσίπα ρε πούστη μου...
Εσύ αφού είσαι γερός,ωφελημένος θα βγεις απο το όλο σκηνικό.
Πάντα καλά και ποτέ ξανά τέτοιες μανούρες
SPORAKIAS
16/05/2007, 18:19
Ελπίζω για το καλό του να συμβουλεύτηκε δικηγόρο και να έχει αλλάξει τρόπο συμπεριφοράς
το αλλο με τον τοτο το ξερεις...
αυτοι ειναι ζωα....δεν παιρνουν χαμπαρι....:mad:
filipp0s
16/05/2007, 18:22
Φίλε μου ευτυχώς είσαι καλά! Κυκλοφορούν πολλα τέτοια καθίκια εκει έξω...τι να πω κι εγώ, τα είπαν κι άλλοι...παρ΄του όσα περισσότερα μπορείς!:wave2: :wave2:
το αλλο με τον τοτο το ξερεις...
αυτοι ειναι ζωα....δεν παιρνουν χαμπαρι....:mad:
+1
περαστικα ρε φιλε.θα σε απογοητευσω αλλα μην περιμενεις να παρεις πολλα απο το δικαστηριο.
μετα απο 1 χρονο και τραυματισμο στον αυχενα, ολικη το σκουτερ,μεθυσμενος οδηγος,παραβιαση στοπ καταφερα να παρω μολις 3000 ευρω.
να νιωθεις τυχερος που πηγαινες μονο με 40.
περαστικα και παλι
grigorisr1
16/05/2007, 18:49
Tetia atoma theloun skotoma kai tpt alo pernoun ena skatosarabalo kai kanoun oti goustaroun kai sta @@ tous eite paithanei o alos eite zisei...
Perastika file pali kala pou forouses kai eksoplismo.
mourgakos
16/05/2007, 18:56
καντου...ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ....
νασαι καλα....
17 χρονο αλβανο οπισθεν καθετα σε κεντρικο δρομο.
με εμβολιζει,καρφωνομαι κατω απο φορτηγο.εγκαταλειψη.
αυχενα,χερι,κρανος κλπ,.το ποινικο απο πινακιδες
μονο 3 μηνες για να μη του χαλασει το μητρωο
και το δευτερο το δικαστηριο για την αποζημιωσης δικαιωσε μονο ηθικη βλαβη 1500 ευρω.
τα υλικα που φοραγα οχι,λογω οτι παροτι προσκομισα αποδειξεις αγορας νεων
δεν διευκρινησα την παλαιοτητα των παλιων!!!!
ακομα τα περιμενω γιατι ηταν στην εγνατια ο καρι..λης και πρεπει να τα
παρω απο το επικουρικο που ακομα δεν πηγαν οι φακελοι....
ηδη 3 χρονια...το συνολο
δεν ειναι μονο οι οδηγοι μ@λακες..ειναι κ το κρατος μπ@υρδελο..σε κανεναν δεν μπορεις να χεις εμπιστοσυνη παραμονο στα ματια κ στα χερια σου :mad: :mad:
The Great
16/05/2007, 19:48
Περαστικα και απο 'μενα φιλε,και μη χειροτερα να λες..
Παντως και εγω ξερω οτι αμα τρακαρεις με μεθυσμενο....ΓΑΜΑΤΑ!!!
Μπλεκεις ασχημα..
γιατι λεει.. οι ασφαλειες δεν καλυπτουν τον οδηγο σε περιπτωση μεθυς!!!:uplate:
Γνωστος μου με καινουργιο αμαξι, του πεταχτικε ενας απο ΣΤΟΠ... τιγκα μεθυσμενος..
και τα 2 αμαξια διαλυθικαν , αλλα οι ασφαλειες κανουν τους κινεζους...
Και εχει μπλεξει με δικαστιρια κλπ...
Παντως.. καλα ξεμπερδεματα
project.breeze
16/05/2007, 20:10
Ευχαριστώ παιδιά για τις ευχές σας,να είστε όλοι πάντα καλά και όποια ατυχήματα είχαμε να τα θυμόμαστε μετά από χρόνια και να γελάμε...Σήμερα το απόγευμα ο εν λόγω κύριος ήταν να πάει στην ασφαλιστική του να κάνει δήλωση αλλά δεν πήγε.Για να δούμε πόσο χειρότερη μπορεί να κάνει την θέση του...
O Χριστος κ η Παναγια να βαλουν το χερι τους κ οι θεοι του ολυμπου ολοι μαζι
τι 'πες τωρα;
πρωτα απ' ολα το βασικοτερο ειναι οτι εσυ εισαι καλα..
απο εκει κ περα, τα σιδερα φτιαχνονται
λυσσαξε τον στις μηνυσεις, παρε ενα δικηγορο καλο, κ μην τον αφησεις σε χλωρο κλαρι
αφου δεν καταλαβαινουν τα ζωα, τουλαχιστον να πληρωσουν να λυπουνται τουλαχιστον την τσεπη τους
Μην δεχτεις κανενα συμβιβασμο. οποιασδηποτε μορφης.
Ακομα κ αν αρχισει για τα αρρωστα παιδακια του, αρχισε κ εσυ τα περι δκων σου ψυχικων τραυματων, κ σωματικων. Για χαμενα μεροκαματα, για ταλαιπωρια, για πονους στο κεφαλι, για οτι μπορει να σε ενοχλει. Τσεκαρε επισης μηπως ειχες τιποτα μαζι στο ατυχημα που μπορει να εσπασε. Κινητα, λαπτοπ, χρυσα δαχτυλιδια οτιδηποτε. Ειναι υποχρεωμενος να στα αποζημιωσει.
Απο τη στιγμη επισης που η μηχανη επαθε τετοια ζημια, μην ξεχασεις να βαλεις μεσα στο φακελλο κ τις αποδειξεις απο ταξι η οτι αλλο.
Επισης κανε 2 μηνυσεις. Η μια προς την ασφαλιστικη του κ η αλλη προς αυτον. Μη σου πω η δικη του διπλη. Κ κατα αγνωστου αλλα κ προσωπικα μολις τον βρουνε
Ειδες τωρα γιατι μερικοι γινομαστε υστερικοι κ γραφικοι με το κρανος κ τον εξοπλισμο;
:wave2: :wave2:
project.breeze
16/05/2007, 20:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
O Χριστος κ η Παναγια να βαλουν το χερι τους κ οι θεοι του ολυμπου ολοι μαζι
τι 'πες τωρα;
πρωτα απ' ολα το βασικοτερο ειναι οτι εσυ εισαι καλα..
απο εκει κ περα, τα σιδερα φτιαχνονται
λυσσαξε τον στις μηνυσεις, παρε ενα δικηγορο καλο, κ μην τον αφησεις σε χλωρο κλαρι
αφου δεν καταλαβαινουν τα ζωα, τουλαχιστον να πληρωσουν να λυπουνται τουλαχιστον την τσεπη τους
Μην δεχτεις κανενα συμβιβασμο. οποιασδηποτε μορφης.
Ακομα κ αν αρχισει για τα αρρωστα παιδακια του, αρχισε κ εσυ τα περι δκων σου ψυχικων τραυματων, κ σωματικων. Για χαμενα μεροκαματα, για ταλαιπωρια, για πονους στο κεφαλι, για οτι μπορει να σε ενοχλει. Τσεκαρε επισης μηπως ειχες τιποτα μαζι στο ατυχημα που μπορει να εσπασε. Κινητα, λαπτοπ, χρυσα δαχτυλιδια οτιδηποτε. Ειναι υποχρεωμενος να στα αποζημιωσει.
Απο τη στιγμη επισης που η μηχανη επαθε τετοια ζημια, μην ξεχασεις να βαλεις μεσα στο φακελλο κ τις αποδειξεις απο ταξι η οτι αλλο.
Επισης κανε 2 μηνυσεις. Η μια προς την ασφαλιστικη του κ η αλλη προς αυτον. Μη σου πω η δικη του διπλη. Κ κατα αγνωστου αλλα κ προσωπικα μολις τον βρουνε
Ειδες τωρα γιατι μερικοι γινομαστε υστερικοι κ γραφικοι με το κρανος κ τον εξοπλισμο;
:wave2: :wave2:
Ευχαριστώ για τις συμβουλές σου φίλε μου.Ευτυχώς δώθηκε σήμα στα ραδιοταξί και ο αυτόπτης μάρτυρας ταξιτζής βρέθηκε και έχω πλέον και όλα τα στοιχεία του.Η υπόθεση βαδίζει στον δρόμο της δικαιοσύνης.Σήμερα πήγα στην δουλεία,βρήκα τον υπεύθυνο και πήρα προς το παρόν μία βδομάδα άδεια και ίσως χρειαστεί να πάρω κι άλλη.Λόγω του ότι χτύπησα στο γόνατο στο αριστερό πόδι δεν μπορώ να το λυγίσω και κατα συνέπεια κουτσαίνω,επίσης έχουνε πιαστεί όλοι οι μυς του σβέρκου και της πλάτης λόγω της σύγκρουσης που είχε το κεφάλι μου με την άσφαλτο.Θα πρέπει να μείνω αρκετές μέρες σπίτι μέχρι να μπορέσω να συνέλθω πλήρως...
Ευχαριστώ για τις συμβουλές σου φίλε μου.Ευτυχώς δώθηκε σήμα στα ραδιοταξί και ο αυτόπτης μάρτυρας ταξιτζής βρέθηκε και έχω πλέον και όλα τα στοιχεία του.Η υπόθεση βαδίζει στον δρόμο της δικαιοσύνης.Σήμερα πήγα στην δουλεία,βρήκα τον υπεύθυνο και πήρα προς το παρόν μία βδομάδα άδεια και ίσως χρειαστεί να πάρω κι άλλη.Λόγω του ότι χτύπησα στο γόνατο στο αριστερό πόδι δεν μπορώ να το λυγίσω και κατα συνέπεια κουτσαίνω,επίσης έχουνε πιαστεί όλοι οι μυς του σβέρκου και της πλάτης λόγω της σύγκρουσης που είχε το κεφάλι μου με την άσφαλτο.Θα πρέπει να μείνω αρκετές μέρες σπίτι μέχρι να μπορέσω να συνέλθω πλήρως...
για τα οποια τραυματα, να πας στο γιατρο κ να παρεις χαρτι που να πιστοποιει το μεγεθος κ την ποιοτητα των τραυματισμων σου. Αν μπορεις, προσπαθησε να κανεις κ εισαγωγη στο νοσοκομειο για λεπτομερεις εξετασεις.
Μην ξεχασεις τις μηνυσεις
Giorgos19
16/05/2007, 23:22
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
Τι να πω ρε φιλος.....Περαστικα και αγυριστα να ειναι....Αφου εσυ εισαι καλα....
Κρατα μας ενημερους αν θες για την εξελιξη της υποθεσης σου....
Καλο κουραγιο...
DimChios
16/05/2007, 23:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Τι έγινε λέει;
:uplate:
εεε.. τι να πω, δεν ξέρω... :look: :sad:
+10!!! :sad:
+ 1000 ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΞΥΛΟ ΚΤΛ!
ΒΓΑΖΩ ΑΦΡΟΥΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ! ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ΔΗΛΑΔΗ!!!
ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΚΑΤΙΑΡΗ!!!
Τυχερός ήσουν φίλε! ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ!
:beer: :beer:
brokenboy999
16/05/2007, 23:58
εγώ θ τν σκότωνα,πάλι καλά π κρατήθηκες.Ν τ πάρεις τ κεφάλι
Nikoskazer2000
17/05/2007, 00:18
Κοίτα κάτι φονιάδες ρε που κυκλοφορούν ελεύθεροι!
Τα παν ολα οι υπόλοιποι σεχετικά με μυνήσεις, δικηγόρους, ξύλο κ.τ.λ.
Εγω να σου ευχηθώ μόνο περαστικά. :wave2:
vassilis88
17/05/2007, 00:50
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
τωρα το ειδα!!!παλι καλα που δν εγινε τπτ πιο σοβαρο!!!
εφοσον τον βρηκατε με μαρτυρες κλπ θα φαει πολυ π**τσα.
θεε μου τι κυκλοφορει στους δρομους!
Μετά από τόσες συζητήσεις που έχουν ανοιχτεί στο φόρουμ με ατυχήματα συμφορουμιτών,κατάλαβα ένα πράγμα....Ότι στην Ελλάδα πρέπει να οδηγείς κατά 90% για τους άλλους και κατά 10% για τον εαυτό σου...Σπάνια ακούς πλέον ατυχήματα από φταίξιμο του οδηγού(π.χ. ''βούτηξα μια 150άρα και έφυγα ευθεία...) ενώ αντιθέτως έχουμε βαρεθεί να ακούμε ''Εκεί που πήγαινα μου πετάχτηκε χωρίς λόγο...''Δυστυχώς είναι αλήθεια...:sad: Το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε είναι κρανάκι,μυαλό και τα μάτια μας,όχι 400,αλλά 40000000000000000000000000000000000000000000000000!!!!!!:winka:
:eyepop: :eyepop: :hypnotize :hypnotize
Πω πω ρε φιλε...ευτυχως που εισαι καλα...
Οσο για τον αλλο ... βαλε ολα τα βρισιδια που ειπω8ηκαν μαζι και ακομα περισσοτερα...!!!
:mad: :mad: :mad:
Ταξιδευτής
17/05/2007, 02:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
\
+10000000000000000
Φιλε Ηρακλη ΣΚΙΣΤΟΝΑ!!!!! ΞΕΚ@ΛΙΑΣΕ ΤΟΝ!!!!!
Μα το Θεο δηλαδη! ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ! Βγηκε και με τσαμπουκαδες ενω πηγε να σε σκοτωσει ΕΝ ΨΥΧΡΩ;;; Και σηκωθηκε και την εκανε ο ΠΑΛΙΟΠ@@@@@@@;;;;;
Φιλε δεν τα εχω παρει ΠΟΤΕ αλλοτε τοσο χοντρα με καποιον αληταρα! Στο λεω ειλικρινα το πιο πιθανο να τον σκοτωνα εκει που στεκοταν τον παλιοτσογλανο!!!!! :mad: :mad: :mad:
Τα εχω παρει σαν να εγινε σε εμενα αυτο τωρα! Ηρακλη εχεις δικηγορο; Θελω να σε βοηθησω να το πας στα ακρα φιλε γιατι του ΑΞΙΖΕΙ του αληταρα! Αν θες εχω εναν αδερφικο φιλο που ειναι δικηγορος και μαλιστα ειναι και μοτοσυκλετιστης! Σιγουρα μπορει να σε βοηθησει στην περιπτωση αυτη.
Αν θες πες μου να τον παρω τηλεφωνο και να δω τι μπορει να μου πει....
Οχι ρε γμτ!! ΜΗΝ το αφησεις ετσι φιλε! Θα περιμενουμε ΟΛΟΙ την συνεχεια! :mad:
Περαστικά φίλε μου.
Αφού γλίτωσες από τον εγκληματία τώρα άλλαξε του τα φώτα και μην μασήσεις.
Με το καλό το καινούργιο μηχανάκι που θα σου πάρει ο φονιάς.:mad:
gian_nykt
17/05/2007, 06:40
Περαστικά κι αγύριστα!
πας σημερα κιολας στο νοσοκομειο ΞΑΝΑ και βρισκεις νευρολογο για να σου ελεγξει τις ΖΑΛΑΔΕΣ !!!!!!εννοειτε οτι μετα ζητας και πιστοποιητικο απο τον νευρολογο οτι πηγες και σε ελεγξε !!!!ζητας γνωματευση-διαγνωση κλπ και μεχρι να γινει το δικαστηριο εσυ ζαλιζεσαι.(εχω προσωπικη πειρα...ακου που σου λεω...)
και κατα 2ον μην κανετε τη μαλακια να μην ζητατε περα της αστικης ΚΑΙ την ποινικη ευθυνη του πραγματος (ειναι το μεσο πιεσης).δηλωνετε τραυματισμο ΠΑΝΤΑ !!!!!!!!!!!
καλα ξεμπερδεματα ρε φιλαρακι...:wave2:
Gandalf dr685sm
17/05/2007, 07:41
Ηρακλή...
Να πώ πρώτα απο όλα , πως χαίρομαι ιδιαίτερα όταν ένας απο εμάς την γλυτώνει γιατί κάνει απλώς τα αυτονόητα... ΦΟΡΑΕΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ... για αυτό είσαι και εδώ μαζί μας τώρα , και συζητάμε και συνεχίζεις αν μη τι άλλο την ζωή σου , με ελαχιστότατα προβλήματα.
Τώρα για το θέμα του τρακαρίσματος.
1) Αναφορά απο ΤΟΤΑ που να δηλώνει καθαρά για εγκατάλειψη και δική του παραβατικότητα στο συμβάν , βάσει περιγραφής (ακινητοποιήση Ε.Ο. χωρίς λόγο κτλ.)
2) Συγκέντρωση όλων των υλικών ζημιών που έχεις (Κράνος, μηχανή, μπουφάν, κινητό, ρολόι, το χρυσό σφράγισμα κτλ... καταλαβάινεις) και εύρεση τιμολογίων επισήμων που να αναφέρουν κόστος αγοράς τους.
3) Εισητήριο του Νοσοκομείου, Ιατρική γνωμάτευση όπως και το χαρτί αδειοδότησης απο αυτόν (για χαμένα μεροκάματα).... αποδείξεις απο ΤΑΧΙ για τις μετακινήσεις σου , μιας και η μηχανή έπαθε ζημιά.
4) Προ-τιμολόγηση απο μηχανικό για την αποκατάσταση (εργασία) μαζί με φωτό του πριν της μηχανής (μετά το τρακάρισμα).
5) Φωτό απο τον τόπο του ατυχήματος , που να δείχνει τις "ροδιές" απο την ακινητοποίηση του τύπου.
6) Μην πείς οτι ήταν μεθυσμένος... γιατί δεν ξέρεις τι ασφάλεια έχει και μπορεί να μην έχει κιόλας.... Η εγκατάλειψη αρκεί για να στραφείς μόνο εναντίον του, όποιος και αν είναι αυτός... Οπότε αρχικά όπως ειπώθηκε μήνυση κατά αγνώστου και μετά όταν μάθεις ποιός είναι , ονομαστική..(για την ακρίβεια μήνυση και αγωγή για αποζημίωση μαζί).
7) Αν θες να μάθεις ποιός είναι , είναι το μόνο εύκολο... βρίσκεις ασφαλιστή και με τον αριθμ. πινακίδας θα στον βρεί εντός ημέρας... Για αυτό μην ανησυχείς... θα τον βρεί και η αστυνομία πολύ γρήγορα... Το αυτόφωρο μπορεί να το γλυτώσει, αλλά το τι θα πληρώσει μετά ... άστο καλυτερα.
Αν το όχημα δεν είναι δικό του ή είναι σε άλλο όνομα, μήνυσε και αυτόν .... Θα στο πεί και ο δικηγόρος σου.
Πέρα απο τα παραπάνω , χαίρομαι ιδιαίτερα όπως είπα, γιατί τουλάχιστον είσαι εδώ μετά απο αυτό βάσει κράνους και βάσει εξοπλισμού...
Με 400? χοντρά-χοντρά...έσωσες την ζωή σου!
ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΖΩΝΗ ΠΑΝΤΑ!!!!
Gandalf
project.breeze
17/05/2007, 08:45
Παιδιά ευχαριστώ για τις ευχές,τις συμβουλές και την βοήθεια που μου δίνετε.Ποιός είπε πως το internet είναι απρόσωπο;Ευτυχώς έχω έναν από τους καλύτερους δικηγόρους της Λάρισας και πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου που είναι οικογενειακός μας φίλος και έχει αναλάβει την υπόθεση.Αύριο τελικά θα γίνουν οι μηνύσεις.Θα σας κρατήσω ενήμερους...:wave2:
makis206
17/05/2007, 08:50
Θα σας κρατήσω ενήμερους...:wave2:
Kαι καλά θα κάνεις Ηρακλή !
Περαστικά και καλά ξεμπερδέματα να έχεις φίλε μου, έμεινα άφωνος απ'το συμβάν.. :(
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
+10!!! :sad:
Τυχερός ήσουν φίλε! ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ!
+10000000000:mad: :mad: :mad: ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Εχουν τα στοιχεια του στην αστυνομια?
σε παλαιοτερη συγκρουση και εγκαταλειψη του πατερα μου με τον αριθμο της πινακιδας και μονο ο ασφαλιστης μας βρηκε τα στοιχεια του και φυσικα ο τυπος την πληρωσε ασχημα !!!
επρεπε ηδη να βρισκονται 3 περιπολικα εξω απ το σπιτι του :mad:
project.breeze
17/05/2007, 09:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
+10000000000:mad: :mad: :mad: ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Εχουν τα στοιχεια του στην αστυνομια?
σε παλαιοτερη συγκρουση και εγκαταλειψη του πατερα μου με τον αριθμο της πινακιδας και μονο ο ασφαλιστης μας βρηκε τα στοιχεια του και φυσικα ο τυπος την πληρωσε ασχημα !!!
επρεπε ηδη να βρισκονται 3 περιπολικα εξω απ το σπιτι του :mad:
Το αυτοκίνητο είναι στο όνομα μιας γυναίκας.Η τροχαία πήγε στο σπίτι της αλλά δεν ήταν κανείς εκεί,μετά από έρευνες έμαθαν ότι η γυναίκα αυτή είναι από τον Πυργετό,πήγε περιπολικό της τροχαίας στον Πυργετό (ένα χωριό κοντά στα Τέμπη) και έμαθε από κατοίκους πως το αυτοκίνητο το οδηγάει συνήθως ο αδερφός της...
mystique
17/05/2007, 10:16
περαστικα !!! :sick:
αφου μπορεσες να μην τον δειρεις τοτε .... τον #@$% :mad:
πολυ καλα κανεις που θες να τον δειρεις νομιμα !!!!!!!!! :evil:
γρηγορη αναρρωση και δικαιωση ευχομαι
Aggelos_SV
17/05/2007, 14:41
Με γεια το καινουριο σου μηχανακι!!!!:beer:
+1821 σε οτι σου ειπαν οι προηγουμενοι
Μια ενσταση εχω μονο,αφου τον ειδατε τον τυπο απο πριν οτι ειναι μαλακας ( σπιναρισμα...) γιατι κατσατε απο πισω του ? Κι εσυ ο ιδιος λες οτι δεν προλαβες να αντιδρασεις γιατι ηταν 5-6 μετρα μπροστα σου.
Οταν ''κοβεις'' τετοιους μαλακες ή τους περνας γρηγορα και τους εχεις πολυ πισω σου ή καθεσαι πολυ πισω τους και βλεπεις τις μαλακιες που κανουν.
Και παλι με γεια :wave2:
project.breeze
17/05/2007, 15:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Με γεια το καινουριο σου μηχανακι!!!!:beer:
+1821 σε οτι σου ειπαν οι προηγουμενοι
Μια ενσταση εχω μονο,αφου τον ειδατε τον τυπο απο πριν οτι ειναι μαλακας ( σπιναρισμα...) γιατι κατσατε απο πισω του ? Κι εσυ ο ιδιος λες οτι δεν προλαβες να αντιδρασεις γιατι ηταν 5-6 μετρα μπροστα σου.
Οταν ''κοβεις'' τετοιους μαλακες ή τους περνας γρηγορα και τους εχεις πολυ πισω σου ή καθεσαι πολυ πισω τους και βλεπεις τις μαλακιες που κανουν.
Και παλι με γεια :wave2:
Φίλε Άγγελε δίκιο έχεις,αλλά μέσα στην πόλη όλοι σπινιάροντας ξεκινάνε και μάλιστα όταν ο άλλος πιάνει αριστερή λωρίδα στην Ε.Ο και φεύγει έτσι φουριόζος που να φανταστώ ότι θα ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ;;;Ούτε σε ταινία επιστημονικής φαντασίας δεν γίνονται αυτά...
Aggelos_SV
17/05/2007, 15:51
...Σωστα...
Σε ταινια επιστημονικης φαντασιας ( ή μαλλον επιστημονικης μαλακιας ) γινονται αλλα...
Δες την υπογραφη μου αν δεν την εχεις δει.
Τελικα ειναι πιθανο να σου πεσει ο ουρανος στο κεφαλι :sad: :lol:
george88
17/05/2007, 16:28
Ήρθε η στιγμή να γράψω και εγώ κάτι γι'αυτό το ατύχημα μιας και ο runneras125 είναι ο αδερφός μου ! :) .Μετά το δικό μου ατύχημα με το μηχανάκι ήρθε και η στιγμή του αδερφού μου ... Κατά τις 9 και τον παίρνω τηλ και τον ρωτάω που είναι. Μου λέει έλα γιώργο είμαι στην τροχαία,είχα ατύχημα με το μηχανάκι.Εκείνη τη στιγμή δεν το πίστεψα να σας πω την αλήθεια γιατί γενικά κάνουμε τέτοιες πλάκες μεταξύ μας (μ@λ@κί@ μας εννοείται).Τελικά πείστηκα και ταράχτηκα.Μου είπε πως όλα ειναι ΟΚ οπότε ησύχασα.Μετά απο μισή ώρα περίπου με παίρνει τηλ η κολλητή του αδερφού μου και μου λέει: Έλα γιώργο ο αδερφός σου είναι στο χειρουργικό.. :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
Πάνω στη ταραχή μου άκουσα στο χειρουργείο και μου κόπηκαν τα γόνατα.Τελικά με πήρε η κοπέλα το και μου είπε ότι απλώς του κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις...
ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ !
ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΟΔΗΓΟΙ - ΓΙΑΤΙ????????????
Α ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΑΘΑΝΑΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
Περαστικά αδερφέ :beer:
runnera125 περαστικά.
όλα τα άλλα θα γίνουν.
+1000 "τελικά μπορεί να σου πέσει ο ουρανός στο κεφάλι". Ας το έχουμε όλοι μας στην άκρη του μυαλού μας.
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
περαστικά. σκίστον πατοκορφα.
ναι!!!:mad:
Περαστικά ρε συ runnera, και άμα ξεπλέξεις με το μαλάκα, βάλε στο πρόγραμμα κάμποση εξάσκηση στα φρένα πανικού και στους ελιγμούς.
Και όποτε βλέπεις ύποπτη συμπεριφορά στο δρόμο -όπως σου είπανε και παραπάνω-, άφηνε αποστάσεις έγκαιρα.
Άπο τα 40 άμα -εκεί που τον είδες να κάνει πιρουέτες-, άφηνες 2-3 δεύτερα απόσταση, και μετά κοκκάλωνες το μπροστινό, ελέγχωντας το μπλοκάρισμα, θα το έσωζες μια χαρά -εγώ θα του έστελνα και καπάκι τα στρουμφάκια και θα τον μαγκώνανε λιώμα και τέλος η ιστορία.
afrotwin
18/05/2007, 14:27
perastika:sun: :wave2:
8imi8ika ke kati asxeto apo gounti alen
kapote ixa mia sfera sto tsepaki stin 8esi tis kardias
ke kapios mou petakse mia vivlo
ke i sfera mou esose tin zoi....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
na ef8imisome ke ligo:lol: :wave2:
danaos75
18/05/2007, 15:12
τώρα το διάβασα, τι είπες τώρα :eyepop: :eyepop:
και πολύ ψύχραιμος είσαι φιλε μου. Περαστικά και τα της υγειας και τα δικαστικά και γρήγορα με νέα μοτο.
project.breeze
18/05/2007, 15:14
Παιδιά για να καταλάβετε πώς έγινε το ατύχημα δείτε αυτό το βιντεάκι που βρήκα στο youtube,είναι παρόμοιο με το δικό μου και φανταστείτε πώς το αυτοκίνητο που με χτύπησε από την αριστερή λωρίδα σταμάτησε ακαριαία + κάθετα στην μέση του δρόμου.Συνυπολογίστε και την ανύπαρκτη πρόσφυση της Ελληνικής ασφάλτου + το γεγονός ότι εγώ απο δεξιά δεν είχα περιθώριο να πάω κάπου λόγω του ότι υπήρχε διάζωμα με κάγκελα και θα έχετε μία πλήρη ιδέα του τί μου συνέβη
http://www.youtube.com/watch?v=PpOxMDE0acE
project.breeze
18/05/2007, 15:19
Δείτε και ένα σχόλιο του συγκεκριμένου βίντεο...
Why did that honda spin ? Did the driver pull the handbrake ? On a Highway ?
:uplate: :uplate: :uplate:
Δε στη λέω, αλλά η τύπισσα στο βιντεάκι δε φρέναρε καν (η φάση πέρυσι που μου βγήκε κουτί ήταν κάτι παρόμοιο στο χρόνο που είχα για να φρενάρω -και η ασφάλεια της πλήρωσε τις πιο ακριβές γρατζουνιές που θα μπορούσε να πληρώσει)...
k_pappous
19/05/2007, 02:50
Παλι καλα που εισαι εσυ καλα,περαστικα.Προτεινω οταν ολα τελειωσουν.Και βρεις το δικιο σου να μαζευτουμε μερικοι και να του ριξουμε καμια φαπα.................. :a11: :a11: :)
Fireball400
19/05/2007, 12:24
Αν γουστάρεις,κατέστρεψε τον όπως πήγε και αυτός να καταστρέψει εσένα...πες μας αν έχεις κάτι νεότερο από την υπόθεση,και περαστικά!
HEATSEEKER750
19/05/2007, 12:47
Δείτε και ένα σχόλιο του συγκεκριμένου βίντεο...
Why did that honda spin ? Did the driver pull the handbrake ? On a Highway ?
:uplate: :uplate: :uplate:
Περαστικα φιλαρακι.Αφου εισαι εσυ καλα ολα τ΄αλλα θα βρουν το δρομο τους....
Ακομα ενα σχολιο για το πιο πανω βιντεο..."chick who helped had nice tits"
:lol: :lol: :lol:
Να προσθέσω σε παλαιότερο μήνυμά μου ότι η περίπτωσή σου σε συνδυσμό με 2-3 άλλες μαμακίες που μου είχαν συμβεί στο δρόμο - τυχαία χωρίς δυσάρεστα πέραν μικρών υλικών ζημιών - με έπεισαν πέραν του "κράνος-γάντια-μπουφάν-μποτάκια" να προσθέσω στον καθημερινό μου εξοπλισμό και επιγονατίδες...
Υπερβολικός; Ίσως :eyepop:
Αστείος; Ίσως :lol: :a029:
Σίγουρα πάντως ειδικά στην Εθνική που κινούμαι αισθάνομαι λιγάκι πιο ασφαλής.
:beer:
Nikoskazer2000
29/05/2007, 23:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Harry_V
Να προσθέσω σε παλαιότερο μήνυμά μου ότι η περίπτωσή σου σε συνδυσμό με 2-3 άλλες μαμακίες που μου είχαν συμβεί στο δρόμο - τυχαία χωρίς δυσάρεστα πέραν μικρών υλικών ζημιών - με έπεισαν πέραν του "κράνος-γάντια-μπουφάν-μποτάκια" να προσθέσω στον καθημερινό μου εξοπλισμό και επιγονατίδες...
Υπερβολικός; Ίσως :eyepop:
Αστείος; Ίσως :lol: :a029:
Σίγουρα πάντως ειδικά στην Εθνική που κινούμαι αισθάνομαι λιγάκι πιο ασφαλής.
:beer:
Καθόλου υπερβολικός!
Παιδιά για να καταλάβετε πώς έγινε το ατύχημα δείτε αυτό το βιντεάκι που βρήκα στο youtube,είναι παρόμοιο με το δικό μου και φανταστείτε πώς το αυτοκίνητο που με χτύπησε από την αριστερή λωρίδα σταμάτησε ακαριαία + κάθετα στην μέση του δρόμου.Συνυπολογίστε και την ανύπαρκτη πρόσφυση της Ελληνικής ασφάλτου + το γεγονός ότι εγώ απο δεξιά δεν είχα περιθώριο να πάω κάπου λόγω του ότι υπήρχε διάζωμα με κάγκελα και θα έχετε μία πλήρη ιδέα του τί μου συνέβη
http://www.youtube.com/watch?v=PpOxMDE0acE
Για μάθετε περισσότερα γι' αυτό το video εδώ (http://www.smoothcurvesracing.com/home.php)...
Και πάλι κουράγιο φίλε μας!:wave2:
project.breeze
06/07/2007, 21:59
2 μήνες σχεδόν μετά το ατύχημα η ασφαλιστική εταιρία συνεχίζει να με εμπαίζει.Έχουνε τελειώσει όλες οι διαδικασίες της πραγματογνωμοσύνης αλλά η ασφαλιστική κάνει την πάπια και παρόλες τις συνεχείς ενοχλήσεις μου,προφασιζόμενη διάφορες δικαιολογίες (έχει πέσει το σύστημα,έχει κολλήσει το pc κτλ κτλ) δεν μου δίνει μία απάντηση σχετικά με το ποσό της αποζημίωσης και την ημερομηνία καταβολής.Χτες τους έγινε το τελευταίο τηλεφώνημα εκ μέρους μου όπου μετά από την κλασσική δικαιολογία ("Ο φάκελός σας μαζί με άλλους φακέλους έχει δωθεί για διεκπεραίωση σε άλλον ασφαλιστή και το pc μου κόλλησε και δεν μπορώ να δω τί γίνεται") αποφάσισα να μην το συνεχίσω.Την Δευτέρα δικός μου πραγματογνώμονας θα δει την μηχανή και τον εξοπλισμό μου και θα δώσει το πόρισμα του στον δικηγόρο μου ο οποίος θα υποβάλει αγωγή κατά της ασφαλιστικής,
της ιδιοκτήτριας του αυτοκινήτου και του "οδηγού" του αυτοκινήτου.Δεν θα παίζω άλλο κρυφτούλι μαζί τους,αρκετά υποτιμήσαν την νοημοσύνη μας.Τα λεφτά τους,δόξα τω Θεώ,δεν τα έχω ανάγκη και θα περιμένω όσο χρειαστεί για να τους δω να πληρώνουν όσο το δυνατόν περισσότερα.Άντε γιατί μπουρδέλο το κάναμε...
H.A.Balafoutre
06/07/2007, 22:07
2 μήνες σχεδόν μετά το ατύχημα η ασφαλιστική εταιρία συνεχίζει να με εμπαίζει.Έχουνε τελειώσει όλες οι διαδικασίες της πραγματογνωμοσύνης αλλά η ασφαλιστική κάνει την πάπια και παρόλες τις συνεχείς ενοχλήσεις μου,προφασιζόμενη διάφορες δικαιολογίες (έχει πέσει το σύστημα,έχει κολλήσει το pc κτλ κτλ) δεν μου δίνει μία απάντηση σχετικά με το ποσό της αποζημίωσης και την ημερομηνία καταβολής.Χτες τους έγινε το τελευταίο τηλεφώνημα εκ μέρους μου όπου μετά από την κλασσική δικαιολογία ("Ο φάκελός σας μαζί με άλλους φακέλους έχει δωθεί για διεκπεραίωση σε άλλον ασφαλιστή και το pc μου κόλλησε και δεν μπορώ να δω τί γίνεται") αποφάσισα να μην το συνεχίσω.Την Δευτέρα δικός μου πραγματογνώμονας θα δει την μηχανή και τον εξοπλισμό μου και θα δώσει το πόρισμα του στον δικηγόρο μου ο οποίος θα υποβάλει αγωγή κατά της ασφαλιστικής,
της ιδιοκτήτριας του αυτοκινήτου και του "οδηγού" του αυτοκινήτου.Δεν θα παίζω άλλο κρυφτούλι μαζί τους,αρκετά υποτιμήσαν την νοημοσύνη μας.Τα λεφτά τους,δόξα τω Θεώ,δεν τα έχω ανάγκη και θα περιμένω όσο χρειαστεί για να τους δω να πληρώνουν όσο το δυνατόν περισσότερα.Άντε γιατί μπουρδέλο το κάναμε...
Υγεία πάνω από όλα....αλλά εδώ είναι το κλού της ιστορίας....σκίστους.
Σου εύχομαι καλή δύναμη.
μακαρι να βρεις το δικιο σου :sick: αν και θα εισαι απ τους λιγους τυχερους
Aggelos_SV
06/07/2007, 23:00
Σωστοοοοοος
Εφόσον δεν έχεις και άμεση ανάγκη τα χρήματα , κυνήγα τους δικαστικά.Θα αργήσεις να πάρεις τα χρήματά σου αλλά θα τα πάρεις ( και μάλιστα χοντρά , βλ.ηθική βλάβη , τόκοι υπερημερίας κτλ)
Υπομονή και καλή επιτυχία
grigorisr1
07/07/2007, 08:30
Ετσι απατεωνες ειναι ολες οι ασφαλιστικες.... σε καθυστερουν οσο μπορουν κοιτανε να σε φανε οσα πιο πολλα λεφτα μπορουν.... :sad:
καλά ξεμπερδέματα
ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ :beer: :beer:
ΩΡΕ ΒΑΛΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ "ΜΠΑΛΑΚΙΑ" ΜΕΣΑ ΛΕΕΕΜΕΕΕΕ :wave2:
Da.Vintage
09/07/2007, 07:46
Περαστικά για σενα...
Όσο γι'αυτόν Γ............... ότι του έχει μείνει αγάμ........
ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ:eyepop: ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚ@ΤΟΓ@ΜΙ@ΛΗ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΕΓΚΑΤΕΛΗΨΕ ΚΙΟΛΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ!!!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΙΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΟΛΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ. ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΣΑΚΙΣΜΑ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΞΑΝΑΤΥΧΕΙ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΣΚΙΣΕΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΣΚΙΣΤΟΝ ΝΟΜΙΚΑ ΠΑΡΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΤΟΥ ΑΛΗΤΑΡΑ!!!
To ολο σκηνικο ηταν αρκετα ψυχοφθορο.....
Μετα απο σχεδον 2 μηνες που θυμαμαι τι βιωσαμε με τον Ηρακλη ισως ηταν καλυτερα που δεν τον αρπαξαμε επιτοπου να τον κανουμε του αλατιου...
Κατι τετοια ΖΩΑ θελουν "σφαξιμο" με το βαμβακι.....Σαν αυτο που κανει ο Ηρακλης τωρα!
Ο ξυλοδαρμος δεν θα τον εκανε να σκεφτει καποια πραγματα στον απολογισμο που θα εκανε καποιο βραδυ μονος του....... :confused:
afrotwin
09/07/2007, 15:51
kapote ixa mia sfera sto tsepaki tou poukamisou sto meros tis kardias
ke kapios mou petakse mia vivlo
ke i sfera mou esose tin zoi...
wody alen...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
project.breeze
18/10/2007, 14:33
Νέα ενημέρωση
Σήμερα ειδοποιήθηκα από τον αστυφύλακα που έχει αναλάβει την προανάκριση ότι τελείωσε η διαδικασία της προανάκρισης και το προανακριτικό υλικό θα μεταβιβαστεί στον εισαγγελέα.Πήγα στο αστυνομικό τμήμα όπου και διάβασα τις μαρτυρίες των μαρτύρων και του κατηγορούμενου.Αυτός όπως και ένας μάρτυρας δικός του λένε πως εγώ βγήκα παράνομα από εναν παράδρομο και έπεσα πάνω του και πως ο λόγος που εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος ήταν επειδή φοβήθηκε εμένα και τα 3-4 φιλαράκια μου (!!!!!):rolleyes: που απειλήσαμε να τον χτυπήσουμε (τόσο σουρωμένος ήταν που τους 2 μας έβλεπε για 4).Τα ίδια κατέθεσε και ο ψευδομάρτυράς του λέγοντας μάλιστα πως αυτός μας χώρισε γιατί αλλιώς θα τον δέρναμε.Ο ίδιος ο αστυνομικός μου είπε πως η μαρτυρία του αυτή καταρρίπτεται τόσο από τις μαρτυρίες των δικών μου μαρτύρων όσο και από τα γεγονότα που η ίδια η τροχαία κατέγραψε.Τόσο στην αναφορά της τροχαίας όσο και στο σκαρίφημα του ατυχήματος φαίνεται καθαρά πως εγώ κινούμουν στο δεξί ρεύμα και αυτός στο αριστερό και με το χειρόφρενο βρέθηκε κάθετα μέσα στην μέση της Ε.Ο οπότε επήλθε η σύγκρουση.Το γεγονός πως εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος,δεν έκανε δήλωση ατυχήματος στην τροχαία,απέφευγε το αυτόφωρο από μόνα τους είναι ικανά να καταρρίψουν την μαρτυρία την δικιά του και του ψευδομάρτυρά του.Σκοπεύω κατόπιν συννενοήσεως με τον δικηγόρο μου να καταθέσω εναντίον τους μήνυση και για ψευδομαρτυρία:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Νέα ενημέρωση
Σήμερα ειδοποιήθηκα από τον αστυφύλακα που έχει αναλάβει την προανάκριση ότι τελείωσε η διαδικασία της προανάκρισης και το προανακριτικό υλικό θα μεταβιβαστεί στον εισαγγελέα.Πήγα στο αστυνομικό τμήμα όπου και διάβασα τις μαρτυρίες των μαρτύρων και του κατηγορούμενου.Αυτός όπως και ένας μάρτυρας δικός του λένε πως εγώ βγήκα παράνομα από εναν παράδρομο και έπεσα πάνω του και πως ο λόγος που εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος ήταν επειδή φοβήθηκε εμένα και τα 3-4 φιλαράκια μου (!!!!!):rolleyes: που απειλήσαμε να τον χτυπήσουμε (τόσο σουρωμένος ήταν που τους 2 μας έβλεπε για 4).Τα ίδια κατέθεσε και ο ψευδομάρτυράς του λέγοντας μάλιστα πως αυτός μας χώρισε γιατί αλλιώς θα τον δέρναμε.Ο ίδιος ο αστυνομικός μου είπε πως η μαρτυρία του αυτή καταρρίπτεται τόσο από τις μαρτυρίες των δικών μου μαρτύρων όσο και από τα γεγονότα που η ίδια η τροχαία κατέγραψε.Τόσο στην αναφορά της τροχαίας όσο και στο σκαρίφημα του ατυχήματος φαίνεται καθαρά πως εγώ κινούμουν στο δεξί ρεύμα και αυτός στο αριστερό και με το χειρόφρενο βρέθηκε κάθετα μέσα στην μέση της Ε.Ο οπότε επήλθε η σύγκρουση.Το γεγονός πως εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος,δεν έκανε δήλωση ατυχήματος στην τροχαία,απέφευγε το αυτόφωρο από μόνα τους είναι ικανά να καταρρίψουν την μαρτυρία την δικιά του και του ψευδομάρτυρά του.Σκοπεύω κατόπιν συννενοήσεως με τον δικηγόρο μου να καταθέσω εναντίον τους μήνυση και για ψευδομαρτυρία:wave2:
ΜΑΜΗΣΤΕ ΤΑ Μ@@ΝΙΑ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ, Γ@ΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΞΕΚ@ΛΙΑΡΗ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΗΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΟΥΣ!!!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΑΚΟΜΗ!!!!
project.breeze
18/10/2007, 15:08
Το κακό με την υπόθεση είναι πως δεν νοσηλεύτηκα παρόλο που θα μπορούσα εύκολα να το κάνω.Την επόμενη μέρα επισκέφτηκα τον Διευθυντή του τμήματος Ορθοπεδικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας ο οποίος με εξέτασε και μου έγραψε και αγωγή.Η επίσκεψή μου δεν σημειώθηκε στο βιβλίο του όμως γιατί δεν είχα ραντεβού,απλά πήγα για να με δει εμβόλιμα μεταξύ άλλων.Ξέρει κανείς τί γίνεται σε αυτή την περίπτωση;Μπορώ να πάρω χαρτί από τον γιατρό για το είδος των τραυμάτων μου;Θα μετρήσει στο δικαστήριο;Ο αστυφύλακας μου είπε ότι επειδή δεν νοσηλεύτηκα ίσως ο εισαγγελέας στείλει την δικογραφία πίσω και ζητήσει διευκρινήσεις.Θα μπορέσω τότε να επισυνάψω χαρτί από τον γιατρό που θα λέει για το είδος και την σοβαρότητα των τραυμάτων μου;Μπορεί κάποιος να μου προτείνει τί πρέπει να κάνω;
Pan_Londinium
18/10/2007, 15:15
oxi re file!! ti einai auta pou diabazw!!
:bigcry:
perastika & elpizw na bre8ei grigorh lush (dikaiwsh)!!!
Το κακό με την υπόθεση είναι πως δεν νοσηλεύτηκα παρόλο που θα μπορούσα εύκολα να το κάνω.Την επόμενη μέρα επισκέφτηκα τον Διευθυντή του τμήματος Ορθοπεδικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας ο οποίος με εξέτασε και μου έγραψε και αγωγή.Η επίσκεψή μου δεν σημειώθηκε στο βιβλίο του όμως γιατί δεν είχα ραντεβού,απλά πήγα για να με δει εμβόλιμα μεταξύ άλλων.Ξέρει κανείς τί γίνεται σε αυτή την περίπτωση;Μπορώ να πάρω χαρτί από τον γιατρό για το είδος των τραυμάτων μου;Θα μετρήσει στο δικαστήριο;Ο αστυφύλακας μου είπε ότι επειδή δεν νοσηλεύτηκα ίσως ο εισαγγελέας στείλει την δικογραφία πίσω και ζητήσει διευκρινήσεις.Θα μπορέσω τότε να επισυνάψω χαρτί από τον γιατρό που θα λέει για το είδος και την σοβαρότητα των τραυμάτων μου;Μπορεί κάποιος να μου προτείνει τί πρέπει να κάνω;
να πας να πάρεις το χαρτί έτσι κι αλλιώς και να βάλεις τον δικηγόρο σου να πάει να το καταθέσει ως συμπληρωματικό έγγραφο...
project.breeze
18/10/2007, 15:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
να πας να πάρεις το χαρτί έτσι κι αλλιώς και να βάλεις τον δικηγόρο σου να πάει να το καταθέσει ως συμπληρωματικό έγγραφο...
Ευχαριστώ Τάσο:beer:
lanselot
18/10/2007, 15:35
Πες στον δικηγορο σου να στραφει και κατα της ασφαλιστικης του. διεκδικησε με εξωδικο ψυχικη οδυνη κ.τ.λ Ενα εξωδικο ειναι απο την στιγμη που η εκθεση της τροχαιας ειναι εισς βαρος του ισως σε αποζημιωσουν χωρις δικη.
Πρωτα απο ολα περαστικα, αν και λιγο αργα! Εκανες μεγαλο λαθος και το ξερεις, γιατι ειναι το λεπτο σημειο. Τρεχεις στους φυσιοθεραπευτες (και καλα), και τραβαει τις κ...τριχες του για ποοοοοολλα χρονια. Να το παρεις το χαρτι και να προσπαθησει ο δικηγορος σου να το εκμεταλευτει. ΜΗΝ χαρισεις ΤΙΠΟΤΑ. Τον τελευταιο καιρο εχει πεσει επιδημια στο φευγα. Τον γιο μου τον εκλεισε την περασμενη Τεταρτη ενας πανω σε ενα φορτηγο και αφου κατεβηκε (και τον ειδε τοσος κοσμος), προφασιστηκε οτι παει να παρκαρει καλυτερα και εγινε αερας! Παρομοια σκηνη και με μια φιλη πριν 25 μερες. ΣΚΙΣΤΟΝ γιατι του αξιζει! ΕΥΤΥΧΩΣ εισαι ζωντανος και μπορεις να το κανεις, να σωθει και κανενας αλλος! ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.-
Απίστευτη ιστορία.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά και ο παλιόγυφτος να τιμωρηθεί όπως του αξίζει.
Καλή συνέχεια με τα διαδικαστικά! :wave2: