View Full Version : Ζητείται απάντηση από ολυμπιακάκια..
VanDiemen
23/05/2007, 11:05
Προσωπικά δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με το ποδόσφαιρο. Ειδικά με το ελληνικό πρωτάθλημα, κύπελλο κ.ο.κ. δεν ασχολούμαι καθόλου, δε μ' ενδιαφέρει, αν και δηλώνω μια ομάδα έτσι για να λέω μία, η οποία όταν π.χ. χάνει από κάποια μικρότερη, μου είναι ευχάριστο να αστειευτώ και να κάνω πλάκα. Ούτε μου έχει στείλει ποσοστά για την υποστήριξη που της δείχνω (στα ευρωπαϊκά ματς), ούτε και θέλω τέτοια χρήματα (τα οποία δεν αμφιβάλλω καθόλου ότι κάποιοι κερδίζουν από την υπόθεση αυτή).
Παρ' όλη αυτή την αδιαφορία και την αποχή μου όμως, όταν παίζει ο ολυμπιακός, είμαι φανατικά εναντίον του, ακόμη κι αν παίζει με την πιο αντιπαθητική (προς εμένα) ξένη ομάδα!
Δεν έχω ανακαλύψει το λόγο που συμβαίνει αυτό! Ίσως είναι αντίδραση σε κάποιο είδος αντιφατικής, περίεργης και κατακριτέας συμπεριφοράς που έχουν είτε οι παίχτες, είτε οι κατά καιρούς παράγοντες και προπονητές του και το οποίο απορρίπτω υποσυνείδητα.
Έχω διαπιστώσει, πως το ίδιο συμβαίνει και με άλλους! Δηλαδή πολλές φορές όποιος δεν πολυασχολείται, είναι απλώς αντιολυμπιακός! Αυτοί πάλι που ίσως υποστηρίζουν κάποια άλλη ομάδα, είναι πρώτα ας πούμε πανιώνιος και μετά είναι αντιολυμπιακοί! Είτε είναι φανατικοί, είτε όχι! Ρωτήστε δεξιά κι αριστερά, έτσι για να δείτε αν έχουν βάση αυτά ή είναι μπούρδες (δεν είμαι απόλυτος, μπορεί να είναι!) αλλά αν έχουν δόση αλήθειας, μήπως να κάνετε και καμμιά αυτοκριτική once in a while;
Μήπως, ας πούμε, ανήκετε σε κάποια ξεχωριστή κάστα ανθρώπων που είναι γεννημένοι νικητές (ας πούμε) και όλοι (εμείς) οι υπόλοιποι, είτε έχουμε συμφέρον να νικήσετε, είτε όχι, είμαστε τόσο ύπουλοι και μας καταπνίγει η ζήλια και άλλα αρνητικά συναισθήματα, ώστε να θέλουμε το κακό σας; Ή μήπως μάθατε να κερδίζετε αυτό που θέλετε, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στην προσωπική ζωή σας, με κάθε τίμημα, ώστε να μη σας ενδιαφέρει ο τρόπος με τον οποίο φτάνετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα (ο συνδυασμός του "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" με το "όποιον πάρει ο χάρος" δηλαδή..);
Gandalf dr685sm
23/05/2007, 11:56
πωπω ... αυτό που έβαλες τώρα είναι οτι πρέπει για μια πολύ καλή διαμάχη...
Το σχόλιο μου..
Το θέμα αντι-Ολυμπιακοί είναι τουλάχιστον αστείο μιας και οι περισσότεροι φίλαθλοι του ΟΣΦΠ θεωρούν οτι δεν χωνεύουν οι υπόλοιποι την ομάδα τους.
Η αλήθεια είναι οτι δεν χωνεύουν την νοοτροπία που υπάρχει πως πρέπει να κερδίζει η ομάδα τους , ανεξαρτήτως αν παίζουν χάλια αυτοί ή οχι. Κάτι που το ενστερνίζεται και ο Πρόεδρος τους, με αποτέλεσμα εκείνα τα τραγικά γεγονότα με "παράγκες", "Αιγάλεω" και λοιπά άλλα τραγελαφικά με διαιτησίες κτλ.
Αποκορύφωμα το σκηνικό με την φυσούνα στην Ριζούπολη με τον ΠΑΟ όπου μόνο παιχνίδι ποδοσφαίρου δεν θύμιζε.
Είναι θέμα νοοτροπίας λοιπόν και οχι άποψης για την ομάδα τους. Αυτό είναι δικό τους δικαίωμα. Αλλά το "Πρέπει να κερδίζουμε ακόμα και αν είμαστε 10 φορές χειρότεροι" όπως και να το κάνεις είναι κάτι που προκαλεί. Αυτό έχει δημιουργήσει και μια έπαρση εκ μέρους τους, που όμως για μένα τουλάχιστον δεν έχει βάση στο οτι παίζουν ποιοτική μπάλα, αλλά στο οτι καθαρίζουν με όποιο τρόπο για να πάρουν το παιχνίδι.
Για να μην πιάσουμε για άλλα φαινόμενα τύπου Τσουκαλά, "όλοι μέλη" και άλλα κωμικοτραγικά.
Gandalf
SUPERMARIO
23/05/2007, 12:36
ο ολυμπιακος ειναι η καλυτερη ομαδα στην ελλαδα.κερδιζει παντα δικαια και οταν χανει, χανει παντα με @ουστια.οποιαδηποτε αλλη ομαδα εχει κανει κατι περισσοτερο απο τον ολυμπιακο (βλ.ευρωπη) το εχει κανει επισης με @ουστια (βλ. Γουεμπλεϊ) γιατι δεν εννοειται αλλη ομαδα εκτος του ολυμπιακου να διακριθει με την αξια της.
εχει τους περισσοτερους οπαδους (& τους πιο μορφομενους), και ειναι ΙΔΕΑ (:eyepop: τι θα πει τωρα αυτο ο θεος & η ψυχη τους).επισης ο ολυμπιακος θα επρεπε να κατεβει μονος του να αγωνιστει στο πρωταθλημα.θα ελεγα να χωριστει σε δυο ομαδες (βασικη και δευτερα) και να παιζουν μεταξυ τους.ολοι οι αλλοι σε ξεχωριστο πρωταθλημα (π.χ Α2:lol: )
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ...............Ι Δ Ε Α!!!:a4:
Υ.Γ στο πρωταθλημα μαζι με τον ολυμπιακο (βασικο) και τον ολυμπιακο (δευτερα) μπορουν να ερθουν να παιξουν και οι 1.αιγαλεω, 2.ιωνικος, 3.κερκυρα :lol: :bigcry: :lol:
BILLY FILTH
23/05/2007, 14:40
ρε άντε παίξτε κανά PRO ή κανά Manager
μόνο εκεί θα δείτε πρωτάθλημα
κέρδισε την ομάδα μου στα ίσα και είσαι μάγκας
αλλά αν μου παίζεις 90 λεπτά άμυνα για να κερδίσεις στο 90+ που σε πιέζω όσο δεν πάει είσαι για τα μπάζα
τώρα στην Ευρώπη πάντα μα πάντα με τις ελληνικές
εσάς συμφέρει περισσότερο
εμείς έτσι και αλλιώς κάθε χρόνο πάμε :rotflmao:
α και τα περί ψυχολογίας του ατόμου που υποστηρίζει τον ΘΡΥΛΟ υπάρχουν αρκετές εκπομπές στην τηλεόραση για να πείτε τον πόνο σας :rotflmao:
Sferopetadhn
23/05/2007, 14:41
Όσο η πρώτη θέση οδηγεί σίγουρα σε όμιλο του ΤΣΟΥ ΛΟΥ, όπου βρίσκονται και τα πολλά λεφτά, άλλη ομάδα πρωτάθλημα δεν παίρνει. Ακόμη και όταν στέλναμε 3 ομάδες, μόνο ο πρώτος έμπαινε απ' ευθείας σε όμιλο, εξ ου και τα κωμικοτραγικά γεγονότα στην Ελλάδα.
Μόνο εάν (με κάποιο υποθετικό τρόπο) εξασφαλίσει η Ελλάδα 2-3 θέσεις σε όμιλο (δεν ισχύει φυσικά για καμία χώρα αυτό αλλά λέμε τώρα...) θα αφήσει ο πρόεδρος να παιχτεί στα ίσα.
Επίσης θέλω να δω τί θα γίνει απ'του χρόνου που κι ο πρώτος θα παίζει προκριματικό γύρο. Θα έχει τα @@ να δινει λεφτά μες στο καλοκαίρι ρισκάροντας τυχών αποκλεισμό απ'τον όμιλο και συνεπώς συμμετοχή στο φτωχό ουέφα;
Για τα λεφτά γίνονται όλα. Δόξες και λοιπές άλλες π@π@ριές άνθρωποι σαν τον Κόκκαλη τα έχουν ξεπεράσει προ πολλού...
Gandalf dr685sm
23/05/2007, 14:47
Ποιά λεφτά... εδώ δεν τα δίνει φέτος.... θα τα δώσει του χρόνου νομίζεις;
Ο μόνος που φαίνεται να δίνει βάρος σε μεταγραφές φέτος είναι ο Ντέμης... όπου είναι λογικό , μιας και δύσκολο έργο έχει σε προκριματικούς , και πρωτάθλημα θέλει (ας μην το κρύβουμε) αλλά....
και μετά τα περσινά 22.000 διαρκείας ο στόχος είναι να τα αυξήσει και οχι να τα μειώσει.
Τα ονόματα Αρουαμπαρένα, Ριβάλντο (90% σίγουρος), αλλά και οι Ενσαλίβα, Ράμος, 2-3 πιτσιρικάδες ακόμα που πήρε, συν κάποιο (ή κάποια) απο τους Νούνιες, Βαρέλα, Ζαπάτα και ενα τερματοφύλακα, είναι εγγυήσεις για μια χρονιά που τουλάχιστον στην αρχή θα αποφέρει έσοδα.
Αν κατορθώσει και τους ταιριάξει ο Φερέρ θα είναι η πρώτη φορά εδώ και αρκετά χρόνια που η ΑΕΚ , στην θεωρία τουλάχιστον , θα παίξει για να πάρει το τοπικό κατσαρολικό.
Για το CH.L. ειδικά του χρόνου... που θα παίζουν όλοι προκριματικούς , τα πράγματα θα είναι δύσκολα.
Gandalf
el_hymador
23/05/2007, 14:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Προσωπικά δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με το ποδόσφαιρο. Ειδικά με το ελληνικό πρωτάθλημα, κύπελλο κ.ο.κ. δεν ασχολούμαι καθόλου, δε μ' ενδιαφέρει, αν και δηλώνω μια ομάδα έτσι για να λέω μία, η οποία όταν π.χ. χάνει από κάποια μικρότερη, μου είναι ευχάριστο να αστειευτώ και να κάνω πλάκα. Ούτε μου έχει στείλει ποσοστά για την υποστήριξη που της δείχνω (στα ευρωπαϊκά ματς), ούτε και θέλω τέτοια χρήματα (τα οποία δεν αμφιβάλλω καθόλου ότι κάποιοι κερδίζουν από την υπόθεση αυτή).
Παρ' όλη αυτή την αδιαφορία και την αποχή μου όμως, όταν παίζει ο ολυμπιακός, είμαι φανατικά εναντίον του, ακόμη κι αν παίζει με την πιο αντιπαθητική (προς εμένα) ξένη ομάδα!
Δεν έχω ανακαλύψει το λόγο που συμβαίνει αυτό! Ίσως είναι αντίδραση σε κάποιο είδος αντιφατικής, περίεργης και κατακριτέας συμπεριφοράς που έχουν είτε οι παίχτες, είτε οι κατά καιρούς παράγοντες και προπονητές του και το οποίο απορρίπτω υποσυνείδητα.
Έχω διαπιστώσει, πως το ίδιο συμβαίνει και με άλλους! Δηλαδή πολλές φορές όποιος δεν πολυασχολείται, είναι απλώς αντιολυμπιακός! Αυτοί πάλι που ίσως υποστηρίζουν κάποια άλλη ομάδα, είναι πρώτα ας πούμε πανιώνιος και μετά είναι αντιολυμπιακοί! Είτε είναι φανατικοί, είτε όχι! Ρωτήστε δεξιά κι αριστερά, έτσι για να δείτε αν έχουν βάση αυτά ή είναι μπούρδες (δεν είμαι απόλυτος, μπορεί να είναι!) αλλά αν έχουν δόση αλήθειας, μήπως να κάνετε και καμμιά αυτοκριτική once in a while;
Μήπως, ας πούμε, ανήκετε σε κάποια ξεχωριστή κάστα ανθρώπων που είναι γεννημένοι νικητές (ας πούμε) και όλοι (εμείς) οι υπόλοιποι, είτε έχουμε συμφέρον να νικήσετε, είτε όχι, είμαστε τόσο ύπουλοι και μας καταπνίγει η ζήλια και άλλα αρνητικά συναισθήματα, ώστε να θέλουμε το κακό σας; Ή μήπως μάθατε να κερδίζετε αυτό που θέλετε, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στην προσωπική ζωή σας, με κάθε τίμημα, ώστε να μη σας ενδιαφέρει ο τρόπος με τον οποίο φτάνετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα (ο συνδυασμός του "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" με το "όποιον πάρει ο χάρος" δηλαδή..);
πεστα, πεστα....εγω εχω παρει ορκο αμπαλιας (κατα του αγαμιας...)
blueblack
23/05/2007, 15:07
ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ............ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ........!!!!!!!!!!
Άς τό κλείσουμε καί άς πάμε σέ.........
ΑΛΛΟ........ΘΕΜΑ.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τώρα τόν άλλο φίλο νά τόν ένημερώσω ότι......έπειδή είχαμε άπώλειες.........
ΕΡΧΕΤΑΙ..............ΝΕΟ ΑΙΜΑ..........στή σούπερ-πίπα.........
καί άπό Βορρά καί Νότο........!!!!!!!!!!!
:wave2:
[B]
Μήπως, ας πούμε, ανήκετε σε κάποια ξεχωριστή κάστα ανθρώπων που είναι γεννημένοι νικητές (ας πούμε) και όλοι (εμείς) οι υπόλοιποι, είτε έχουμε συμφέρον να νικήσετε, είτε όχι, είμαστε τόσο ύπουλοι και μας καταπνίγει η ζήλια και άλλα αρνητικά συναισθήματα, ώστε να θέλουμε το κακό σας;
Δεν μπορω να πω.... Τα ειπες σχεδον ολα.....:a013: :a013:
Ξεχασες φυσικα να πεις για καποιους προεδρους αλλων ομαδων οπως του καθε Μακαρου π.χ που οταν βουταγε 3.000.000 ευρω απο την αεκ και της " εκλεινε το σπιτι" τα υπολοιπα κοροιδα εψαχναν παραγκες η σηκωναν πανο και πεταγαν τα μαρμαρα απο τις εξεδρες για τον Μπαγεβιτς......
Ξεχασες φυσικα για καποιους βαρδινογιαννηδες ( που οταν καποιοι λιγοι του φωναζαν να βγαλει τα καβουρια απο την τσεπη ) οι υπολοιποι εψαχναν παραγκες...
Και μερικους δεκαδες ακομα προεδρους που εγιναν παμπλουτοι ξεκοκαλιζοντας και αφηνοντας στο τελος στα μαυρα οικονομικα χαλια της ομαδες τους γιατι οι οπαδοι τους ειχαν επαναπαυθει στην ιδεα της, παραγκας ,του Κοκκαλη ,του Ολυμπιακου , και του Αιγαλεω.....:sick: :sick:
11 βαθμους απο τον 2ο
15 βαθμους απο τον 3ο
με χαμενα τα μισα μεταξυ μας ντερμπυ και ψαχτε για το αν....
VanDiemen
Ή μήπως μάθατε να κερδίζετε αυτό που θέλετε, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στην προσωπική ζωή σας, με κάθε τίμημα, ώστε να μη σας ενδιαφέρει ο τρόπος με τον οποίο φτάνετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα (ο συνδυασμός του "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" με το "όποιον πάρει ο χάρος" δηλαδή..);
Το αρθρο 44 και ο ελληνικος λαος θα ειναι εδω να σας σωσει οταν θα εχετε κανει και αλλες φατσες τυπου μπατατοψωμιαδητροχαναρεωφατσων πλουσιους και μαγκες..... :yuck:
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
πεστα, πεστα....εγω εχω παρει ορκο αμπαλιας (κατα του αγαμιας...)
Τι κανει το αρχειο ??? :mad:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
blueblack
23/05/2007, 15:35
ΡΕ STOYBI..........ΠΑΛΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ....?????????
Τί κάνεις ρωτάει ό άλλος........????????
ΚΟΥΚΙΑ ΣΠΕΡΝΩ..........!!!!!!!!!!!!άπαντάς......!!!!!!!!
Έδώ δέν κάνουμε άναδρομή στό παρελθόν νά δούμε ποιός σύλλογος είχε
τούς πιό πολλούς ......ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ..........γιά προέδρους.........!!!!!!
ΑΛΛΟ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ......!!!!!!!!!
Έξάλλου σέ αύτόν τόν τομέα ...ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ.......
Δέν σάς άμφισβήτησε κανείς τήν πρωτιά....
Άφού έχουμε άκόμα καί σήμερα άποδεικτικά στοιχεία σέ κάποια γειτονιά....
φτωχική γειτονιά .....
πού λέει καί τό τραγούδι.......έκεί πού είναι ένα πουλάκι....!!!!!!!!
ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΕΩΣ....................
ΕΧΕΙΣ..............ΚΑΤΙ................ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.......???????????
Gandalf dr685sm
23/05/2007, 15:40
STOYBI...
με την διαφορά όμως οτι ακόμα και τότε , δεν μας έφταιγαν οι άλλοι , ούτε τους πατάγαμε στον λαιμό (μιλώ για την ΑΕΚ), ούτε διαλύαμε τις ομάδες των άλλων για να πάρουμε τους μισούς παίκτες (Σαμπανάζοβιτς, Αλεξανδρής , κρούση σε Δημητριάδη κτλ.) για νά κάνουμε ομάδα.
όσο για το άρθρο 44, να σου θυμισω τον διακανονισμό της Πειραιώς, την εταιρία "Καραϊσκάκη ΑΕ" και όπως είπες και εσύ Αιγάλεω και Σία; (βλ. Μητρόπουλο και να κερδίζει ο ΟΣΦΠ και το Αιγάλεω και οι άλλοι να πάνε να γαμ...)
Επίσης να θυμίσω καταστάσεις ΡΟΚ... του στύλ "αυτούς τους οπαδούς έχουμε , τι να κάνουμε" κτλ...
Εντάξει , σίγουρα κανείς δεν είναι "παναγία" στο Ελληνικό πρωτάθλημα , αλλά σίγουρα τα πρωτεία τα έχει ο ΟΣΦΠ , εδώ και μια δεκαετία.
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΡΕ STOYBI..........ΠΑΛΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ....?????????
Τί κάνεις ρωτάει ό άλλος........????????
ΚΟΥΚΙΑ ΣΠΕΡΝΩ..........!!!!!!!!!!!!άπαντάς......!!!!!!!!
Έδώ δέν κάνουμε άναδρομή στό παρελθόν νά δούμε ποιός σύλλογος είχε
τούς πιό πολλούς ......ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ..........γιά προέδρους.........!!!!!!
ΑΛΛΟ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ......!!!!!!!!!
Έξάλλου σέ αύτόν τόν τομέα ...ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ.......
Δέν σάς άμφισβήτησε κανείς τήν πρωτιά....
Άφού έχουμε άκόμα καί σήμερα άποδεικτικά στοιχεία σέ κάποια γειτονιά....
φτωχική γειτονιά .....
πού λέει καί τό τραγούδι.......έκεί πού είναι ένα πουλάκι....!!!!!!!!
ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΕΩΣ....................
ΕΧΕΙΣ..............ΚΑΤΙ................ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.......???????????
Kαι του απαντησα......:rolleyes:
Εκτος αν σε παραπλανησε η ερωτηση του οπως και εσενα το γιαπωνεζικο μηχανακι σου οταν στριβει........
Αλλα για να απαντησω και στο διπλωματικο επιπεδο της ερωτησης αφου το θελεις........
Εγω εχω διαπιστωσει οτι αυτοι που δεν ασχολουνται με το ποδοσφαιρο απλα δεν τους ενδιαφερει τι θα κανουν Ο Ολυμπιακος και ολοι οι υπολοιποι.. Και μπορυμε ολοι εμεις που ασχολουμαστε να παμε να κοψουμε το λαιμο μας ......
Κοινος μας εχουν χεσμενους... Και εμας και τις ομαδες μας , και τους προεδρους τους....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
STOYBI...
με την διαφορά όμως οτι ακόμα και τότε , δεν μας έφταιγαν οι άλλοι , ούτε τους πατάγαμε στον λαιμό (μιλώ για την ΑΕΚ), ούτε διαλύαμε τις ομάδες των άλλων για να πάρουμε τους μισούς παίκτες (Σαμπανάζοβιτς, Αλεξανδρής , κρούση σε Δημητριάδη κτλ.) για νά κάνουμε ομάδα.
όσο για το άρθρο 44, να σου θυμισω τον διακανονισμό της Πειραιώς, την εταιρία "Καραϊσκάκη ΑΕ" και όπως είπες και εσύ Αιγάλεω και Σία; (βλ. Μητρόπουλο και να κερδίζει ο ΟΣΦΠ και το Αιγάλεω και οι άλλοι να πάνε να γαμ...)
Επίσης να θυμίσω καταστάσεις ΡΟΚ... του στύλ "αυτούς τους οπαδούς έχουμε , τι να κάνουμε" κτλ...
Εντάξει , σίγουρα κανείς δεν είναι "παναγία" στο Ελληνικό πρωτάθλημα , αλλά σίγουρα τα πρωτεία τα έχει ο ΟΣΦΠ , εδώ και μια δεκαετία.
Gandalf
Αχ βρε Gandalf... :sick:
Εσεις δεν μπορουσατε να τους κρατησετε.... Ο Ολυμπιακος εφταιγε...:sick:
Αστα μην τα πιασουμε μεμονομενα......:rolleyes:
Αφου ο καθενας μας θα λεει τα δικα του.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer:
el_hymador
23/05/2007, 18:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Τι κανει το αρχειο ??? :mad:
εμπλουτιζεται:winka:
Επειδή μεγάλωσα σε γειτονιές που τότε ήταν 60-40 γαυροι -αεκ (κοκκινιά, τώρα είναι 70-20αεκ-10παο) σιχάθηκα την νοοτροπία"είμαστε οι πιο πολλοί κλπ" αλλά ταυτόχρονα να ζουν μέσα στο μύθο της ομάδας του λιμανιού κλπ
η ομάδα του λαού ήταν ο εθνικός και ο ατρόμητος πειραιά (καμινίων). ο οσφπ ιδρύθηκε από τα αδέλφια ανδριανόπουλοι (εφοπλιστές παό τότε) με χρώματα τα χρώματα της άρσεναλ!ήταν η απάντηση του αστικού πειραιά στους αστούς του παο και αυτά τα λέει και η επίσημη σελίδα του οσφπ!
βέβαια "γαύροι" υπάρχουν σε όλες τις ομάδες. μέχρι και την εποχή μελλισάν νομίζω ότι οι αεκτζήδες διατηρούσαν ένα επίπεδο, τώρα δεν είμαι σίγουρος....
αλλά εδώ στον βορρά που είμαι τώρα ανακάλυψα και τους γάβρους του βορρά τον παοκ...
LsKostas
24/05/2007, 08:57
«Σαν εκπρόσωπος επίσημος του Ολυμπιακού θα ήθελα να αναγνωρίσω την ανωτερότητα του Παναθηναικού, ο οποίος υπήρξε και παραμένει πρωτοπόρος των αθλητικών εκδηλώσεων του τόπου μας και αποτελεί τον Σύλλογον των Πρωταθλητών, την πεμπτουσίαν του ελληνικού αθλητισμού. Και δικαίως θα πρέπει να αποτελεί πάντοτε παράδειγμα προς μίμησιν δι’ όλους ημάς τους υπολοίπους και θα είναι τιμή και υποχρέωσις κάθε ελληνικού σωματείου να προσπαθήσει να πλησιάσει το ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΟ μεγαλείο του Παναθηναικού»
Τάδε έφη ο Γ. Ανδριανόπουλος, ιδρυτής του ΟΣΦΠ, κατά την ομιλία του για την συμπλήρωση των 55 χρόνων από την ημερομηνία ίδρυσης του Παναθηναικού Αθλητικού Ομίλου, το 1963 ...
Kαποτε οι γαβροι φοραγαν ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ,απο τον προεδρο τους μεχρι τον τελευταιο οπαδο...
(Στην ιδια κατηγορια πλεον βαζω και την δικη μας μιζαδορικη οικογενεια που
παντα εκανε λαμογιες εναντιον ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ Π.Α.Ο. αφηνοντας το αντιπαλο δεος να γινει αυτο
που καταντησε...:yuck: )
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ...
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
24/05/2007, 09:55
Μαλλον εσυ πρεπει να προβληματιστεις γιατι οντως εχεις σοβαρο προβλημα.
Φαντασου να ασχολιοσουνα κι ολας.
Οταν θα μαθεις καποια πραγματα του παρελθοντος,(οχι πολυ πριν)οχι απο το STAR η απο το derbi και τις λοιπες φυλλαδες ισως καταλαβεις!!Βεβαια δεν περιμενω να το παραδεχτεις κι ολας κανεις και βαρυσημαντες δηλωσεις βλεπεις.
VanDiemen
24/05/2007, 10:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
Μαλλον εσυ πρεπει να προβληματιστεις γιατι οντως εχεις σοβαρο προβλημα.
Φαντασου να ασχολιοσουνα κι ολας.
Οταν θα μαθεις καποια πραγματα του παρελθοντος,(οχι πολυ πριν)οχι απο το STAR η απο το derbi και τις λοιπες φυλλαδες ισως καταλαβεις!!Βεβαια δεν περιμενω να το παραδεχτεις κι ολας κανεις και βαρυσημαντες δηλωσεις βλεπεις.
Μου λες σε παρακαλώ το "σοβαρό πρόβλημα" που έχω; :confused:
Δεν έχω αγοράσει ποτέ στη ζωή μου αθλητική εφημερίδα, ούτε είμαι φανατικός του Star! Το αντίθετο θα έλεγα..
Δεν έχω ιδέα ποιας ομάδας είναι το derby!
Στον τύπο (περίμενε... Νάτος! Billy filth). Σοβαρά ρε φίλε.. ποιος νομίζεις από τους δυο μας, ότι έχει ανάγκη ψυχολογικής υποστήριξης; Εγώ, που είπα απλώς τα πράγματα όπως υποκειμενικά τα βλέπω ή εσύ και ο ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ που με κατατάξατε αμέσως, τελείως αυθαίρετα, στην αντίπαλη ομάδα;
Gandalf dr685sm
24/05/2007, 10:24
γιατί εκνευρίζεσαι;.... μόλις πήρες έμμεσα την απάντηση σου.
Όποιος δεν είναι ΟΣΦΠ, είναι Αντι-ΟΣΦΠ... όλοι είναι εναντίον του ΟΣΦΠ, μιας και όλοι την εποφθαλμιούν την ομάδα τους (βλ. Έπαρση).
Θες και άλλο σχόλιο απο εμάς τώρα;
Gandalf
BILLY FILTH
24/05/2007, 11:23
Δεν έχω αγοράσει ποτέ στη ζωή μου αθλητική εφημερίδα, ούτε είμαι φανατικός του Star! Το αντίθετο θα έλεγα..
Στον τύπο (περίμενε... Νάτος! Billy filth). Σοβαρά ρε φίλε.. ποιος νομίζεις από τους δυο μας, ότι έχει ανάγκη ψυχολογικής υποστήριξης; Εγώ, που είπα απλώς τα πράγματα όπως υποκειμενικά τα βλέπω ή εσύ και ο ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ που με κατατάξατε αμέσως, τελείως αυθαίρετα, στην αντίπαλη ομάδα;
ρε άρχοντα του σκότους
δεν είπα ότι χρειάζεσαι ψυχολογική υποστήριξη
εγώ είπα ότι εκτός και αν είσαι ψυχολόγος άσε την τηλεόραση να φτιάξει το προφίλ των οπαδών του ΘΡΥΛΟΥ και της κάθε ομάδας
εμείς μηχανές οδηγάμε δεν βγάζουμε προφίλ οπαδών
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
24/05/2007, 11:36
Στην αντιπαλη ομαδα φιλε μπηκες μονος σου δεν σε βαλαμε εμεις.Εσυ γραφεις οτι οταν παιζει ο Ολυμπιακος δεν τον γουσταρεις θελεις να χανει και κατι τετοια,Τι αυθαιρετα πλακα μας κανεις?
Σκεψου πριν να γραψεις και μην μας πουλας τρελιτσα.
blueblack
24/05/2007, 13:05
ΓΙΑΤΙ...............ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ...........ΜΟΝΟ.........ΑΝΤΙΓΑΥΡΟΙ....???
ΓΙΑΤΙ.....????????
Σάς ζηλεύουμε ρέ γαυρόπουλα έπειδή είστε οί καλύτεροι... :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Άκουσε κανείς νά ύπάρχει άντι ΑΕΚ......άντι ΠΑΟ.........άντιΤρίκαλα...??????
ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΓΑΥΡΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.........ΟΣΟ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ...!!!
Κρίμα τό λιμάνι ρέ.............κρίμα τή μαγκιά.......!!!!!!!!!!!
Κρίμα γιατί πάντα μού άρεσε τό τραγούδι τής Μελίνας........!!!!!!!
Θά ήθελα νά έχω.......καί ένα καί δύο.......
θάθελα νά γίνουν όλοι.......ΛΕΒΕΝΤΕΣ......ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ....!!!!!!!!!
Άφού άκόμα άναρωτιέστε..........
ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ..............
Όλοι έχουμε ψυχολογικό πρόβλημα ρέ γαύροι.......όλοι.....
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΡΕΛΛΟΓΙΑΤΡΟ.....!!!!!!!!!
Έσείς όμως .......ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ.....??????????.......ότι θέλετε....????
Μήπως είστε ....ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.....?????????:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
Άντε άπό Σεπτέμβρη .....ΟΛΟΙ......στήν όμάδα......
ΤΩΝ ΑΝΤΙ......!!!!!!!
:beer: :wave2:
LsKostas
24/05/2007, 13:50
άσε την τηλεόραση να φτιάξει το προφίλ των οπαδών του ΘΡΥΛΟΥ και της κάθε ομάδας
σωθηκες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
εκτος κι αν το λες ειρωνικα...ή αν αναφερεσαι στην προχθεσινη εκπομπη του Τσιμα...
BILLY FILTH
24/05/2007, 14:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
σωθηκες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
εκτος κι αν το λες ειρωνικα...ή αν αναφερεσαι στην προχθεσινη εκπομπη του Τσιμα...
μάλλον ειρωνικά :rotflmao:
stubi---------------------->>>>>>>>>>>>> RIBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO RIBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :lol: :lol: :lol: :lol:
VanDiemen
24/05/2007, 17:34
Στην αντιπαλη ομαδα φιλε μπηκες μονος σου δεν σε βαλαμε εμεις.Εσυ γραφεις οτι οταν παιζει ο Ολυμπιακος δεν τον γουσταρεις θελεις να χανει και κατι τετοια,Τι αυθαιρετα πλακα μας κανεις?
Σκεψου πριν να γραψεις και μην μας πουλας τρελιτσα.
Αυτό ακριβώς έγραψα! Αλλά δεν έγραψα πουθενά, ότι είμαι φίλαθλος του ΠΑΟ, της ΑΕΚ ή του Αχαρναϊκού! Γιατί έβγαλες αμέσως το συμπέρασμα ότι βλέπω star και διαβάζω derby; Κι ακόμα περιμένω να μου πεις για το σοβαρό πρόβλημα. Να σου πω εγώ ένα πρόχειρο που μου' ρχεται; Η συμπεριφορά ορισμένων φιλάθλων του ολυμπιακού, μου θυμίζει την τρίχρονη ανιψούλα μου, σε πολύ λιγότερο χαριτωμένη εκδοχή. Όταν βλέπει κάτι και της γυαλίσει (στη δική σας περίπτωση βλ. πρωτάθλημα, κύπελλο κ.λπ.), αρχίζει να κλαίει και να τσιρίζει, μέχρι να εκβιάσει όποιον είναι μαζί της, να της το πάρει! Ε, αυτό σε σας, το θεωρώ πρόβλημα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
stubi---------------------->>>>>>>>>>>>> RIBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO RIBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
:wave2: :lol: :lol:
Να τα ξαναπουμε στην επομενη αγωνιστικη μας..... :D
Μην χανομαστε....... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer: :beer:
90085
αρχίζει να κλαίει και να τσιρίζει, μέχρι να εκβιάσει όποιον είναι μαζί της, να της το πάρει! Ε, αυτό σε σας, το θεωρώ πρόβλημα.
Ποτε μην ντρεπεσε να ''κλαψεις'' και να ''τσιριξεις'' μεχρι να εκβιασεις για να παρεις αυτο που ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ !!!!
Θα εισαι χαμενος για το υπολοιπο της ζωης σου....... :sad:
Ευκαιρια να παρεις ενα καλο μαθημα απο την τριχρονη ανιψουλα σου..... :D
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
24/05/2007, 20:33
Αυτό ακριβώς έγραψα! Αλλά δεν έγραψα πουθενά, ότι είμαι φίλαθλος του ΠΑΟ, της ΑΕΚ ή του Αχαρναϊκού! Γιατί έβγαλες αμέσως το συμπέρασμα ότι βλέπω star και διαβάζω derby; Κι ακόμα περιμένω να μου πεις για το σοβαρό πρόβλημα. Να σου πω εγώ ένα πρόχειρο που μου' ρχεται; Η συμπεριφορά ορισμένων φιλάθλων του ολυμπιακού, μου θυμίζει την τρίχρονη ανιψούλα μου, σε πολύ λιγότερο χαριτωμένη εκδοχή. Όταν βλέπει κάτι και της γυαλίσει (στη δική σας περίπτωση βλ. πρωτάθλημα, κύπελλο κ.λπ.), αρχίζει να κλαίει και να τσιρίζει, μέχρι να εκβιάσει όποιον είναι μαζί της, να της το πάρει! Ε, αυτό σε σας, το θεωρώ πρόβλημα.
Πολυ ακυρα τα παραδειγματα που γραφεις και πραγματικα δεν καταλαβαινω.Αυτα που τα μαθαινεις? στα λεει ποιος?Εισαι τοσο σιγουρος? Οταν πετας σκατα σε καποιον ολο και κατι θα μεινει επανω του το ξερεις?Αντιολυμπιακοι φιλε υπηρχαν και πριν τα 11 χρονια αυτα που παιρνουμε πρωταθλημα,γιατι?Ομαδα απο τον Πειραια σου λεει λαικα στρωματα και φτωχια αποκλειετε να μας κερδιζει λεγανε η φλωροι οι βαζελοι καλα οι Αεκτζιδες αστο ειναι απο αλλο ανεκδοτο μιζεροι κλαψες και τους φταινε ολοι οι αλλοι εκτος απο αυτους.Οι υπολοιποι ειναι σαν τα προβατα πανυγηρακιδες με το μπουγιο για την αντιδραση.Για σενα μαλλον για προβατο σε κοβω δεν ξερεις λες δεν ασχολεισε λες αλλα λες για εκβιασμους το προβλημα σου φιλε ειναι οτι ασχολεισε με κατι που δεν σου αρεσει και δεν το ξερεις.
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
24/05/2007, 20:35
AAAA μην το ξεχασω ολοι οι Ακτζιδες ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ IDI !!!!
AAAA μην το ξεχασω ολοι οι Ακτζιδες ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ IDI !!!! :a07: :a07: :a07:
+ 10.000 !!!!!!!
:rolleyes:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
el_hymador
24/05/2007, 23:22
Ρε συ stoub, γινεσαι για λιγο Liverpool να γινω Milan ωστε να αλληλομπινελικωθουμε;
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ρε συ stoub, γινεσαι για λιγο Liverpool να γινω Milan ωστε να αλληλομπινελικωθουμε;
Οχι γιατι θα το πιστεψεις..... :nono:
Και θα μου λες μετα οτι εισαι πρωταθλητης Ευρωπης.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf dr685sm
25/05/2007, 07:45
πάλι τα ίδια...
Ρε παληκάρια του λιμανιού, ...
Το φαινόμενο του "αντι-Ολυμπιακού" γνωρίζετε οτι έχει εμφανιστεί αμά τη αφίξει του Κόκκαλη και κυρίως μετά το φαινόμενο της πρώτης τριετίας που η παράγκα έκανε "πάρτυ" καθαρίζοντας ομάδες και παίκτες με το έτσι θέλω;
Υπήρχε ΑΕΚτζης ή Παναθηναϊκός ή δεν ξέρω ποιός άλλος να είναι αντι-ΟΣΦΠ παλαιότερα;... εντάξει κόντρα υπήρχε αλλά μόνο εντός τοιχών. Προσωπικά θυμάμαι τον πατέρα μου που πήγαινε γήπεδο (το παράτησε όταν η ΑΕΚ έχασε στα ημιτελικά του UEFA απο την "Κυρία" με 4 εδώ ενώ κέρδιζε μέχρι και το 40 με 1-0!!!)... Άνθρωπος που δεν έχει παιδεία ποδοσφαιρική , αλλά όποτε έπαιζαν τότε οι γαύροι στην Ευρώπη , μπορεί και να πήγαινε απλά και μόνο γιατί έπαιζαν με τους ΕΞΩ...
Επίσης πολλές είναι οι φορές που ακόμα και εγώ έχω χαρεί με νίκη του ΟΣΦΠ στην Ευρώπη (κυρίως στην πορεία για τους 8) επειδή ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΠΑΛΑ...
Όταν όμως ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ, θες να κερδίζεις και το έχεις περάσει σαν νοοτροπία "σωστή" , μιας και όλοι εποφθαλμιούν τον ΟΣΦΠ (το μεγαλύτερο ανέκδοτο του Ελληνικού ποδοσφαίρου είναι αυτό)... ε πως να το κάνεις;.... σε προκαλεί αυτή η έπαρση και το οτι ο ΟΣΦΠ "βρέχει-χιονίζει" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ (το είχε πεί και ο Μητρόπουλος αν θυμάστε).
Ακόμα και τώρα στα 20 μηνύματα , έχουμε τον Stoubi πιο πάνω που λέει πως πρέπει να το πάρει γιατί το αξίζει..!!!:eek: :yuck:
Είναι αυτό που είπα πριν περί έπαρσης. Γιατί αν φέτος σαν μονόφθαλμος κυριάρχησε επί των τυφλών (οι υπόλοιποι) , να είστε σίγουροι οτι του χρόνου, σίγουρα δεν θα είναι έτσι και δεν το κρύβω οτι επειδή δεν βλέπω τον Κόκκαλη να κάνει μεταγραφές ουσίας (μέχρι στιγμής) μάλλον θα κάνει μεταγραφή χρώματος μαύρου με την ΕΔΚΕ (Επιτροπή διαιτησίας) να μετεγγράφεται στην Super League όπου κουμάντο κάνει ο γιός.
Ελπίζω μόνο να μην γίνει πραγματικότητα αυτό που λέω.
Gandalf
LsKostas
25/05/2007, 08:15
Ομαδα απο τον Πειραια σου λεει λαικα στρωματα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Για πες και κανα αλλο μυθο να γελασουμε λιγακι Παρασκευιατικα...
:smokin:
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
25/05/2007, 08:16
Σε αυτες τις συζητησεις ο καθενας λεει τα δικα του, δεν γινετε να εχουμε ολοι την ιδια αποψη
αλλα δεν γινετε να ακουμε καθε φορα για παραγκα και κοκκαλη
Ειδικα χωρις λογο, οταν δεν εδωσε ενα κορνερ πχ σε αντιπαλη ομαδα, εχει γινει καραμελα δικαιολογιας προς αμπαλους και κοντοφθαλμους.
Οταν ο Καπετανιος κρατουσε ακομα στα ποδια του και εβγαινε με τα κουμπουρια και ειχε οχι μονο παραγκα, αλλα και πεντε εξι οικοπεδα με τριοροφες παραγκες κανεις δεν μιλαγε,και ειδικα Ολυμπιακοι!
Παιζαμε μπαλαρα τοτε και προσπαθουσαμε οπως και η Αεκ πριν λιγα χρονια επαιζε τρομερη μπαλλα.
Τα χαλια του Παο τα τελευταια χρονια και την ελλειψη αυτοπεποιθεσης την εχει αντικαταστησει αυτη η καραμελα που λεγαμε πιο πανω,ειδικα φετος που απο τα πολλα τα χαλια οταν επαιζε ο Παο με μικρη ομαδα σχετικα δεν τον υπολογιζες! Εβγαλα λεφτα απο το στοιχοιμα κατι ηττες κατι ισσοπαλιες.
Τον εβλεπα και πραγματικα τον λυπομουνα και οι καραμελακιδες λεγανε, Ο Κοκκαλης μας στερει το πρωταθλημα οι διαιτητες και ολα τα συναφη και δεν μπορουσε να νικησει τον Ιωνικο.
Τεσπα ολα καλα, εμεις δυστηχως λογο Λουβαρη και του χαχα του Κοκκαλη μαλλον θα παρουμε τα αρχιδια μου φετος,του παραχρονου ελπιζω ομως να παρει τα αρχιδια μου ο Κοκκαλης, φτανει πια αυτη η αντιμετωπιση σε παικτες που προσφεραν και γενικα αυτη η αντιεπικοινωνιακη συμπεριφορα τα ψεμματα και οι γλυφτες που τον περιτριγυριζουν.
1.Μήπως, ας πούμε, ανήκετε σε κάποια ξεχωριστή κάστα ανθρώπων που είναι γεννημένοι νικητές (ας πούμε) και όλοι (εμείς) οι υπόλοιποι, είτε έχουμε συμφέρον να νικήσετε, είτε όχι, είμαστε τόσο ύπουλοι και μας καταπνίγει η ζήλια και άλλα αρνητικά συναισθήματα, ώστε να θέλουμε το κακό σας;
2.Ή μήπως μάθατε να κερδίζετε αυτό που θέλετε, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στην προσωπική ζωή σας, με κάθε τίμημα, ώστε να μη σας ενδιαφέρει ο τρόπος με τον οποίο φτάνετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα (ο συνδυασμός του "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" με το "όποιον πάρει ο χάρος" δηλαδή..);
το πρωτο συμβαινει ετσι για να μη βγω και εκτος θεματος...:smokin:
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
25/05/2007, 08:20
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Για πες και κανα αλλο μυθο να γελασουμε λιγακι Παρασκευιατικα...
Να σου πω καμια Αmstel να γελασουμε περισσοτερο
Gandalf dr685sm
25/05/2007, 08:31
Μητσόσκυλος...
Μπορεί να μην θέλετε να το ακούτε ή να μην μπορείτε, αλλά αυτό δεν αναιρεί το οτι δεν έγιναν αυτά τα πράγματα.
Ειδικά όπως είπα στα μέσα προς τέλη της δεκαετίας του 90, όπου οι διαιτητές έδιναν πέναλτυ (και οχι κόρνερ) ακόμα και όταν φύσαγε αεράκι στην άλλη περιοχή.
Την εποχή που η ΑΕΚ έπαιξε μπαλάρα όπως λες (1996-1997) και είχε μπεί και η αντίστοιχη διαφήμιση, η σφαγή της διαιτησίας την οδήγησε στην Β θέση. Παρόλο που έπαιζε πολύ καλύτερη μπάλα.
Ήταν και η χρονιά που η ΑΕΚ για μένα έπαιξε σαν τελευταία φορά τόσο ολοκληρωμένο ποδόσφαιρο. (σ.σ. Θα δούμε και φέτος... νιώθω κάπως αισιόδοξος για φέτος).
Για τώρα πάντως, μιας και δεν μου αρέσει να μιλώ πολύ για το τι έγινε το "1800", θα έλεγα οτι καλό είναι να περιμένουμε λίγο , μιας και ο Κόκκαλης σίγουρα μαλάκας δεν είναι και είναι πολύ εγωιστής σίγουρα. Δεν νομίζω δηλαδή να μείνει πίσω στο θέμα δημιουργίας ομάδας. Εκτός και αν κάνει αυτό που είπα πιο πάνω, μόνο που μόνο κακό θα κάνει έτσι... και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και στον ΟΣΦΠ, μιας και στην Ευρώπη , διαιτησίες και λοιπά, δύσκολα καθορίζουν αποτελέσματα.
Θες παίκτες και οργάνωση εκεί.
Gandalf
όπως τα λέει ο αποπάνω
μόνο που οι αντι-ολυμπ. ξεκίνησαν λίγο παλιότερα στην εποχή κοσκωτά με τα τρελλά λεφτά σε κάθε ποδοσφαιριστή
ήταν τότε που ο οσφπ είχε επαγγελματικό συμβόλαιο με 43 παίχτες (!)
που ο μυστακίδης έπαιρνε όσο παίρνει ο λύμπε σήμερα...
και μην ξεχνάμε τις επευφημίες του κόσμου στο κρόκους στάντιουμ στον υπόδικο κοσκω
και μη συγκρίνετε με ψωμιάδη κλπ γιατί τουλάχιστον εμείς κάποιους τους σουτάραμε με το έτσι θέλω (2 φορές τον ψωμιάδη, την ενικ, τον γιδόπουλο τον ζητα παλιότερα...)
ειδικά το 96-97 η αεκ δεν παιζότανε
αλλά τι να περιμένεις από ανθρώπους που έβριζαν τον (ωχ θα αναγκαστώ να γράψω το όνομά του) ντούσκο που πήρε νταμπλ και τους ποήγε στους 8! και θέλανε και παραπάνω! με τερμα τον ελευθερόπουλο!
:rotflmao:
αλλά γαύρικη νοοτροπία έχουν πολλοί!
Α και κάτι ακόμα: Τιμή μου και καμάρι μου που είμαι προσφυγικής καταγωγής , ανατολίτης 100%. ΟΠΟΥ ΡΙΖΩΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΗΣ ΑΕΚ Η ΚΑΡΔΙΑ!
Και ας αποφασίσουν τα παοκια εάν είναι ομάδα της θεσσαλονίκης, των προσφύγων ή ης μακεδονίας. διότι προς το παρόν είναι απλά η ομάδα του υπουργείου οικονομικών!
LsKostas
25/05/2007, 10:23
Παραμονη τελικου c.l...Συνταγμα 00.30...νυκτερινη βολτα...
Αραγμενος πανω στο χρεπι μου χαζευω τους οπαδους της Liverpool,
και πιανω κουβεντα με εναν απο αυτους... (οσους μπορουσαν ακομα να μιλησουν αφου πολλοι
ηταν pieces)
Τον εφερε λοιπον απ το αεροδρομιο ενα γαβρος-ταριφας και επιασαν συζητηση
για την μπαλα."....Ωχ λεω...για πες για πες...
Τι του ειπε????οτι εχουνε παρει σερι 11 πρωτ.Τον ρωταει ο αγγλος για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ
πως τον ξερουν ολοι στην Ευρωπη,το ονομα ειναι "better know"...
Toυ λεει λοιπον οτι θα ειχε αλλαξει ολη η ιστορια του Ευρωπαικου ποδοσφαιρου,
αν δεν ειχε μπει το goal του gerrard περυσι:bawl:
Αναφερθηκε επισης και στον αερα που φυσαει οταν κανει εξοδο o Ελευθεροπουλος,:bigcry:
και του ειπε απο λεπτομεριες που δεν εχει παρει c.l.ο γαβρος και οτι το 70%
των φιλαθλων υποστηριζει τον γαβρο...:bigcry: :bigcry:
ρε το αγγλακι...τα ειδε ολα,μιλαμε...:a03: :a03: :a31:
η κορυφη ειναι οταν με ρωτησε αν ολοι ολοι οι γαυροι ειναι "full of shit"(ετσι ακριβως)
σαν κι αυτον
και του ειπα ξερα "Yes"!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf dr685sm
25/05/2007, 10:29
Είπαμε... το goal του Gerrard έπρεπε να ακυρωθεί...απο την UEFA
.
.
.
.
..
..
..
..
Καθώς ήταν πολύ δυνατό για να πιαστεί και μπορεί να σκότωνε κανέναν...:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :lol: :lol:
Gandalf
και για το φιλο μου το TROOPER που θα αναπολεί και θα κλαίει ολο το καλοκαιρακι...:lol:
90150
vangelis 64
25/05/2007, 11:01
Το δικό μου "αντιολυμπιακολίκι"(Ποιός είμαι ρε, ο Ελύτης; :lol: )ξεκινάει από παλιά.
Από τη φιλοσοφία "απάνω τους και τούς φάγαμε"..."γιούργια παλικάρια μου"...
Τότε που ο Αποστολάκης έπαιρνε τη μπάλα από τον Σαργκάνη,έκανε 70 μέτρα μπαλιά σημαδεύοντας το κεφάλι τού Μητρόπουλου:yuck: ...
άντε να πάρει την κεφαλιά ο Τασάρας να γίνει καμμιά αναμπουμπούλα,να πεταχτεί ο Αναστόπουλος να βάλει γκολ ή να κερδίσει πέναλτι.
Μιλάμε για ΤΟ αντιποδόσφαιρο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
και για το φιλο μου το TROOPER που θα αναπολεί και θα κλαίει ολο το καλοκαιρακι...:lol:
Για την συνταξη που θα του δωσετε ????? :confused:
VanDiemen
25/05/2007, 11:35
Πολυ ακυρα τα παραδειγματα που γραφεις και πραγματικα δεν καταλαβαινω.Αυτα που τα μαθαινεις? στα λεει ποιος?Εισαι τοσο σιγουρος? Οταν πετας σκατα σε καποιον ολο και κατι θα μεινει επανω του το ξερεις?Αντιολυμπιακοι φιλε υπηρχαν και πριν τα 11 χρονια αυτα που παιρνουμε πρωταθλημα,γιατι?Ομαδα απο τον Πειραια σου λεει λαικα στρωματα και φτωχια αποκλειετε να μας κερδιζει λεγανε η φλωροι οι βαζελοι καλα οι Αεκτζιδες αστο ειναι απο αλλο ανεκδοτο μιζεροι κλαψες και τους φταινε ολοι οι αλλοι εκτος απο αυτους.Οι υπολοιποι ειναι σαν τα προβατα πανυγηρακιδες με το μπουγιο για την αντιδραση.Για σενα μαλλον για προβατο σε κοβω δεν ξερεις λες δεν ασχολεισε λες αλλα λες για εκβιασμους το προβλημα σου φιλε ειναι οτι ασχολεισε με κατι που δεν σου αρεσει και δεν το ξερεις.
Είναι άκυρα επειδή δεν σου αρέσουν; Απ' την αρχή είπα ότι δεν είμαι 100% απόλυτος ότι αυτό που γράφω ισχύει και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Τα μαθαίνω από το γεγονός ότι ζω μέσα στην κοινωνία που συμβαίνουν. Δε μου τα λέει κανένας. Δεν πέταξα τίποτα και σε κανέναν. Συζήτηση κάνουμε..
Για τα περί λαϊκών στρωμάτων σου απάντησαν κι άλλοι. Σοβαρολογείς ή κάνεις πλάκα; Μετά λες.. οι βάζελοι φλώροι, οι αεκτζήδες μίζεροι, τα παόκια βούλγαροι, οι Λαρισαίοι πρόβατα, καταλήγεις στο τελικό συμπέρασμα ότι δε μου αρέσει το ποδόσφαιρο και τέλος. Άρα απέδειξες με επιχειρήματα που δεν επιδέχονται καμμιάς κριτικής και δεν καταρρίπτονται ούτε απ' τον Tom Cruise στο Top Gun, ότι πρέπει όλοι να γίνουμε οπαδοί (όχι φίλαθλοι) του ολυμπιακού και να κλαίμε, τσιρίζοντας, δείχνοντας το κύπελλο και το πρωτάθλημα με το δαχτυλάκι (όπως είπε ένας) επειδή το δικαιούμαστε!
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Για την συνταξη που θα του δωσετε ????? :confused:
moyxaxaxaxaxaxxx kalo!!!!!!!!!!!!!
90159
Sferopetadhn
25/05/2007, 14:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
Και ας αποφασίσουν τα παοκια εάν είναι ομάδα της θεσσαλονίκης, των προσφύγων ή ης μακεδονίας. διότι προς το παρόν είναι απλά η ομάδα του υπουργείου οικονομικών!
Και τα τέσσερα. Αυτό τί σχέση έχει με την υπόλοιπη συζήτηση και ποιό το πρόβλημά σου; :confused:
giobazolias
25/05/2007, 18:36
Παραμονη τελικου c.l...Συνταγμα 00.30...νυκτερινη βολτα...
Αραγμενος πανω στο χρεπι μου χαζευω τους οπαδους της Liverpool,
και πιανω κουβεντα με εναν απο αυτους... (οσους μπορουσαν ακομα να μιλησουν αφου πολλοι
ηταν pieces)
Τον εφερε λοιπον απ το αεροδρομιο ενα γαβρος-ταριφας και επιασαν συζητηση
για την μπαλα."....Ωχ λεω...για πες για πες...
Τι του ειπε????οτι εχουνε παρει σερι 11 πρωτ.Τον ρωταει ο αγγλος για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ
πως τον ξερουν ολοι στην Ευρωπη,το ονομα ειναι "better know"...
Toυ λεει λοιπον οτι θα ειχε αλλαξει ολη η ιστορια του Ευρωπαικου ποδοσφαιρου,
αν δεν ειχε μπει το goal του gerrard περυσι:bawl:
Αναφερθηκε επισης και στον αερα που φυσαει οταν κανει εξοδο o Ελευθεροπουλος,:bigcry:
και του ειπε απο λεπτομεριες που δεν εχει παρει c.l.ο γαβρος και οτι το 70%
των φιλαθλων υποστηριζει τον γαβρο...:bigcry: :bigcry:
ρε το αγγλακι...τα ειδε ολα,μιλαμε...:a03: :a03:
η κορυφη ειναι οταν με ρωτησε αν ολοι ολοι οι γαυροι ειναι "full of shit"(ετσι ακριβως)
σαν κι αυτον
και του ειπα ξερα "Yes"!!!
:rotflmao: :lol: :rotflmao:
Να λοιπον πως, ενας ουδετερος ποδοσφαιροφιλος μπορει να γινει αντιολυμπιακος σε 10 μολις λεπτα!!! :a46: :a46:
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
Να λοιπον πως, ενας ουδετερος ποδοσφαιροφιλος μπορει να γινει αντιολυμπιακος σε 10 μολις λεπτα!!! :a46: :a46:
10 λεπτά και κανα 150ευρω για να τον παει απο το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο....:lol: :lol: :lol:
να βγάλει και την καινούργια κάρτα μέλους ο ταρίφας...;)
blueblack
26/05/2007, 06:59
ΡΕ GANDALF..............ΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΧΑΛΑΣ.........!!!!!!!!!!!
Δέν ήταν έδώ ό ήμιτελικός τής ΑΕΚ μέ τή Γιούβε .........στήν Ίταλία ήταν τό 4-1...
Μπάς καί δέ στά είπε καλά ό πατέρας......
Στήν Ίταλία ήταν τό πρώτο μάτς καί μήν άναφέρω όνόματα βάλτε όλη τήν Έθνική τους
νάστε μέσα........!!!!!!!!!!
Προηγηθήκαμε μέ ένα παλικάρι ,παιχταρά άπό τή Βέροια.....ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ καί μάς ίσοφάρισαν
στό 40 κάτι.....!!!!
Φυσικά τό πήρε ή Γούβε τό Ούέφα....!!!!!
Έδώ ξαναχάσαμε....Ήταν πολύ μεγάλη ή Γιούβε τότε.........σάν τή σημερινή Μίλαν άλλά μέ
Ίταλούς παικταράδες.....!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΡΟΜΗ................ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΥΡΙΣΤΑΝ.......!!!!!!!!!
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΓΚΡΟΝΗΣΙ.............ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΠΡΕΦΑ.....!!!!!!!!!!
ΠΑΛΙ...........ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΛΕΜΕ..........???????????
Πώς τό είπε αύτός...????????
Α ΠΗΙΣ ΟΦ ΣΕΕΤ...???????.........Άς μή προσβάλουμε τά.........ΣΚΑΤΑ.........!!!!!!!!!!!
Οί άνθρωποι έχουν όμαδάρα........είναι άπαιχτοι...........
άπαγορεύεται νά χάσουν.............
όποιος τούς κερδίσει πάει Β" Έθνική.........................
Χάνουν όταν θέλουν καί άπό όποιον θέλουν........
Εχουν όλους τούς μαύρους πάνθηρες μαζί τους............
Σταματάν τά παιχνίδια στό 80............!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΙΖ............!!!!!!!!!!!!
ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ .................ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..................
ΠΕΝΑΛΤΥ....................
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ....???????????????????
ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΕ...............ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΑΛΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ....??????
Άντε νά σάς πώ καί πού έγινε............νά σάς βοηθήσω ,στό Ήράκλειο....!!!!!!!!!!!!!
ΔΕ ΦΤΑΝΑΝΕ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ...........ΤΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ...........
καμμιά φορά.........,γιαυτό τά κοράκια δίνανε καί άπ΄έξω......!!!!!!!!!!!!
ΤΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ...........ΤΙ
ΤΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΜΕ......!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΛΛΟ.............ΘΕΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...................
ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ..........
η μονακό τερμάτισε πρώτη στον όμιλο που ήταν η αεκ πήγε τελικό
η μίλαν δυο φορές το ίδιο η ρεάλ το ίδιο.....
ποια είναι η μόνη ελληνική ομάδα που έχει φτασει στους 8 πρωταθλητριών, ουέφα, κυπελλούχων?
η αεκ βεβαίως βεβαίως:sun:
giobazolias
27/05/2007, 11:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
10 λεπτά και κανα 150ευρω για να τον παει απο το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο....:lol: :lol: :lol:
να βγάλει και την καινούργια κάρτα μέλους ο ταρίφας...;)
:a18: :a18:
Gandalf dr685sm
29/05/2007, 08:07
irinia..
Μικρός σε ηλικία και δεν τα θυμάμαι καλά , μιας και όντως δεν το έχω ψάξει , το "ποιος-που-πότε". Όπως είπα προτιμώ να ασχολούμαι με αυτό που λέμε "φρέσκα κουλούρια".
Εκείνο που θυμάμαι μόνο , ήταν την εικόνα του πατέρα μου , να μπαίνει στο σπίτι με σπασμένη ομπρέλα , καθώς την είχε κοπανήσει κάτω απο την τσαντίλα-άγχος που είχε όταν είδε το παιχνίδι εδώ.
Gandalf
blueblack
29/05/2007, 15:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
irinia..
Μικρός σε ηλικία και δεν τα θυμάμαι καλά , μιας και όντως δεν το έχω ψάξει , το "ποιος-που-πότε". Όπως είπα προτιμώ να ασχολούμαι με αυτό που λέμε "φρέσκα κουλούρια".
Εκείνο που θυμάμαι μόνο , ήταν την εικόνα του πατέρα μου , να μπαίνει στο σπίτι με σπασμένη ομπρέλα , καθώς την είχε κοπανήσει κάτω απο την τσαντίλα-άγχος που είχε όταν είδε το παιχνίδι εδώ.
Gandalf
Ε ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΙΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ............!!!!!!!1
Έγώ πάντως τόν γιό μου δέν κατάφερα νά τόν κάνω Άεκτσή.....
Γιαλατζή μού βγήκε.........:rotflmao: καί στό βόλλευ ,πού παίζει ,Ήρακλάκιας...!!!!!!!!!!!
Όπότε μικρό τό κακό ,άμα τά θυμάσαι άνάποδα.......
Ύπάρχουν καί χειρότερα........!!!!!!!!!!
χαιρετω ολο τον καλο τον κοσμο !!!!!!!!!!!!!
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΓΑΥΡΟΣ (δε γαμιομαστε λεω εγω...)
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΓΑΥΡΟΣ (δε γαμιομαστε λεω εγω...)
Τι θες εσυ τωρα ???? :mad:
Ασε τις μελισουλες - 11 και τους πορειες - 15 να ξεσπασουν...... :D
Τι ανακατευεσε ???
LsKostas
30/05/2007, 09:40
:a10: