Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 59

Θέμα: Ζητείται απάντηση από ολυμπιακάκια..

Παλαιό μέλος

Ζητείται απάντηση από ολυμπιακάκια..

Προσωπικά δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με το ποδόσφαιρο. Ειδικά με το ελληνικό πρωτάθλημα, κύπελλο κ.ο.κ. δεν ασχολούμαι καθόλου, δε μ' ενδιαφέρει, αν και δηλώνω μια ομάδα έτσι για να λέω μία, η οποία όταν π.χ. χάνει από κάποια μικρότερη, μου είναι ευχάριστο να αστειευτώ και να κάνω πλάκα. Ούτε μου έχει στείλει ποσοστά για την υποστήριξη που της δείχνω (στα ευρωπαϊκά ματς), ούτε και θέλω τέτοια χρήματα (τα οποία δεν αμφιβάλλω καθόλου ότι κάποιοι κερδίζουν από την υπόθεση αυτή).
    Παρ' όλη αυτή την αδιαφορία και την αποχή μου όμως, όταν παίζει ο ολυμπιακός, είμαι φανατικά εναντίον του, ακόμη κι αν παίζει με την πιο αντιπαθητική (προς εμένα) ξένη ομάδα!
    Δεν έχω ανακαλύψει το λόγο που συμβαίνει αυτό! Ίσως είναι αντίδραση σε κάποιο είδος αντιφατικής, περίεργης και κατακριτέας συμπεριφοράς που έχουν είτε οι παίχτες, είτε οι κατά καιρούς παράγοντες και προπονητές του και το οποίο απορρίπτω υποσυνείδητα.
    Έχω διαπιστώσει, πως το ίδιο συμβαίνει και με άλλους! Δηλαδή πολλές φορές όποιος δεν πολυασχολείται, είναι απλώς αντιολυμπιακός! Αυτοί πάλι που ίσως υποστηρίζουν κάποια άλλη ομάδα, είναι πρώτα ας πούμε πανιώνιος και μετά είναι αντιολυμπιακοί! Είτε είναι φανατικοί, είτε όχι! Ρωτήστε δεξιά κι αριστερά, έτσι για να δείτε αν έχουν βάση αυτά ή είναι μπούρδες (δεν είμαι απόλυτος, μπορεί να είναι!) αλλά αν έχουν δόση αλήθειας, μήπως να κάνετε και καμμιά αυτοκριτική once in a while;
    Μήπως, ας πούμε, ανήκετε σε κάποια ξεχωριστή κάστα ανθρώπων που είναι γεννημένοι νικητές (ας πούμε) και όλοι (εμείς) οι υπόλοιποι, είτε έχουμε συμφέρον να νικήσετε, είτε όχι, είμαστε τόσο ύπουλοι και μας καταπνίγει η ζήλια και άλλα αρνητικά συναισθήματα, ώστε να θέλουμε το κακό σας; Ή μήπως μάθατε να κερδίζετε αυτό που θέλετε, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στην προσωπική ζωή σας, με κάθε τίμημα, ώστε να μη σας ενδιαφέρει ο τρόπος με τον οποίο φτάνετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα (ο συνδυασμός του "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" με το "όποιον πάρει ο χάρος" δηλαδή..);

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    πωπω ... αυτό που έβαλες τώρα είναι οτι πρέπει για μια πολύ καλή διαμάχη...

Το σχόλιο μου..

Το θέμα αντι-Ολυμπιακοί είναι τουλάχιστον αστείο μιας και οι περισσότεροι φίλαθλοι του ΟΣΦΠ θεωρούν οτι δεν χωνεύουν οι υπόλοιποι την ομάδα τους.
    Η αλήθεια είναι οτι δεν χωνεύουν την νοοτροπία που υπάρχει πως πρέπει να κερδίζει η ομάδα τους , ανεξαρτήτως αν παίζουν χάλια αυτοί ή οχι. Κάτι που το ενστερνίζεται και ο Πρόεδρος τους, με αποτέλεσμα εκείνα τα τραγικά γεγονότα με "παράγκες", "Αιγάλεω" και λοιπά άλλα τραγελαφικά με διαιτησίες κτλ.

Αποκορύφωμα το σκηνικό με την φυσούνα στην Ριζούπολη με τον ΠΑΟ όπου μόνο παιχνίδι ποδοσφαίρου δεν θύμιζε.

Είναι θέμα νοοτροπίας λοιπόν και οχι άποψης για την ομάδα τους. Αυτό είναι δικό τους δικαίωμα. Αλλά το "Πρέπει να κερδίζουμε ακόμα και αν είμαστε 10 φορές χειρότεροι" όπως και να το κάνεις είναι κάτι που προκαλεί. Αυτό έχει δημιουργήσει και μια έπαρση εκ μέρους τους, που όμως για μένα τουλάχιστον δεν έχει βάση στο οτι παίζουν ποιοτική μπάλα, αλλά στο οτι καθαρίζουν με όποιο τρόπο για να πάρουν το παιχνίδι.

Για να μην πιάσουμε για άλλα φαινόμενα τύπου Τσουκαλά, "όλοι μέλη" και άλλα κωμικοτραγικά.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO
    ο ολυμπιακος ειναι η καλυτερη ομαδα στην ελλαδα.κερδιζει παντα δικαια και οταν χανει, χανει παντα με @ουστια.οποιαδηποτε αλλη ομαδα εχει κανει κατι περισσοτερο απο τον ολυμπιακο (βλ.ευρωπη) το εχει κανει επισης με @ουστια (βλ. Γουεμπλεϊ) γιατι δεν εννοειται αλλη ομαδα εκτος του ολυμπιακου να διακριθει με την αξια της.
    εχει τους περισσοτερους οπαδους (& τους πιο μορφομενους), και ειναι ΙΔΕΑ ( τι θα πει τωρα αυτο ο θεος & η ψυχη τους).επισης ο ολυμπιακος θα επρεπε να κατεβει μονος του να αγωνιστει στο πρωταθλημα.θα ελεγα να χωριστει σε δυο ομαδες (βασικη και δευτερα) και να παιζουν μεταξυ τους.ολοι οι αλλοι σε ξεχωριστο πρωταθλημα (π.χ Α2 )

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ...............Ι Δ Ε Α!!!

Υ.Γ στο πρωταθλημα μαζι με τον ολυμπιακο (βασικο) και τον ολυμπιακο (δευτερα) μπορουν να ερθουν να παιξουν και οι 1.αιγαλεω, 2.ιωνικος, 3.κερκυρα
    για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

ρε άντε παίξτε κανά PRO ή κανά Manager

μόνο εκεί θα δείτε πρωτάθλημα

κέρδισε την ομάδα μου στα ίσα και είσαι μάγκας

αλλά αν μου παίζεις 90 λεπτά άμυνα για να κερδίσεις στο 90+ που σε πιέζω όσο δεν πάει είσαι για τα μπάζα

τώρα στην Ευρώπη πάντα μα πάντα με τις ελληνικές

εσάς συμφέρει περισσότερο

εμείς έτσι και αλλιώς κάθε χρόνο πάμε :rotflmao:

α και τα περί ψυχολογίας του ατόμου που υποστηρίζει τον ΘΡΥΛΟ υπάρχουν αρκετές εκπομπές στην τηλεόραση για να πείτε τον πόνο σας :rotflmao:
    ONLY THE GOOD DIE YOUNG

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Όσο η πρώτη θέση οδηγεί σίγουρα σε όμιλο του ΤΣΟΥ ΛΟΥ, όπου βρίσκονται και τα πολλά λεφτά, άλλη ομάδα πρωτάθλημα δεν παίρνει. Ακόμη και όταν στέλναμε 3 ομάδες, μόνο ο πρώτος έμπαινε απ' ευθείας σε όμιλο, εξ ου και τα κωμικοτραγικά γεγονότα στην Ελλάδα.

Μόνο εάν (με κάποιο υποθετικό τρόπο) εξασφαλίσει η Ελλάδα 2-3 θέσεις σε όμιλο (δεν ισχύει φυσικά για καμία χώρα αυτό αλλά λέμε τώρα...) θα αφήσει ο πρόεδρος να παιχτεί στα ίσα.

Επίσης θέλω να δω τί θα γίνει απ'του χρόνου που κι ο πρώτος θα παίζει προκριματικό γύρο. Θα έχει τα @@ να δινει λεφτά μες στο καλοκαίρι ρισκάροντας τυχών αποκλεισμό απ'τον όμιλο και συνεπώς συμμετοχή στο φτωχό ουέφα;

Για τα λεφτά γίνονται όλα. Δόξες και λοιπές άλλες π@π@ριές άνθρωποι σαν τον Κόκκαλη τα έχουν ξεπεράσει προ πολλού...
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Ποιά λεφτά... εδώ δεν τα δίνει φέτος.... θα τα δώσει του χρόνου νομίζεις;

Ο μόνος που φαίνεται να δίνει βάρος σε μεταγραφές φέτος είναι ο Ντέμης... όπου είναι λογικό , μιας και δύσκολο έργο έχει σε προκριματικούς , και πρωτάθλημα θέλει (ας μην το κρύβουμε) αλλά....
    και μετά τα περσινά 22.000 διαρκείας ο στόχος είναι να τα αυξήσει και οχι να τα μειώσει.

Τα ονόματα Αρουαμπαρένα, Ριβάλντο (90% σίγουρος), αλλά και οι Ενσαλίβα, Ράμος, 2-3 πιτσιρικάδες ακόμα που πήρε, συν κάποιο (ή κάποια) απο τους Νούνιες, Βαρέλα, Ζαπάτα και ενα τερματοφύλακα, είναι εγγυήσεις για μια χρονιά που τουλάχιστον στην αρχή θα αποφέρει έσοδα.
    Αν κατορθώσει και τους ταιριάξει ο Φερέρ θα είναι η πρώτη φορά εδώ και αρκετά χρόνια που η ΑΕΚ , στην θεωρία τουλάχιστον , θα παίξει για να πάρει το τοπικό κατσαρολικό.

Για το CH.L. ειδικά του χρόνου... που θα παίζουν όλοι προκριματικούς , τα πράγματα θα είναι δύσκολα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Re: Ζητείται απάντηση από ολυμπιακάκια..

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Προσωπικά δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με το ποδόσφαιρο. Ειδικά με το ελληνικό πρωτάθλημα, κύπελλο κ.ο.κ. δεν ασχολούμαι καθόλου, δε μ' ενδιαφέρει, αν και δηλώνω μια ομάδα έτσι για να λέω μία, η οποία όταν π.χ. χάνει από κάποια μικρότερη, μου είναι ευχάριστο να αστειευτώ και να κάνω πλάκα. Ούτε μου έχει στείλει ποσοστά για την υποστήριξη που της δείχνω (στα ευρωπαϊκά ματς), ούτε και θέλω τέτοια χρήματα (τα οποία δεν αμφιβάλλω καθόλου ότι κάποιοι κερδίζουν από την υπόθεση αυτή).
    Παρ' όλη αυτή την αδιαφορία και την αποχή μου όμως, όταν παίζει ο ολυμπιακός, είμαι φανατικά εναντίον του, ακόμη κι αν παίζει με την πιο αντιπαθητική (προς εμένα) ξένη ομάδα!
    Δεν έχω ανακαλύψει το λόγο που συμβαίνει αυτό! Ίσως είναι αντίδραση σε κάποιο είδος αντιφατικής, περίεργης και κατακριτέας συμπεριφοράς που έχουν είτε οι παίχτες, είτε οι κατά καιρούς παράγοντες και προπονητές του και το οποίο απορρίπτω υποσυνείδητα.
    Έχω διαπιστώσει, πως το ίδιο συμβαίνει και με άλλους! Δηλαδή πολλές φορές όποιος δεν πολυασχολείται, είναι απλώς αντιολυμπιακός! Αυτοί πάλι που ίσως υποστηρίζουν κάποια άλλη ομάδα, είναι πρώτα ας πούμε πανιώνιος και μετά είναι αντιολυμπιακοί! Είτε είναι φανατικοί, είτε όχι! Ρωτήστε δεξιά κι αριστερά, έτσι για να δείτε αν έχουν βάση αυτά ή είναι μπούρδες (δεν είμαι απόλυτος, μπορεί να είναι!) αλλά αν έχουν δόση αλήθειας, μήπως να κάνετε και καμμιά αυτοκριτική once in a while;
    Μήπως, ας πούμε, ανήκετε σε κάποια ξεχωριστή κάστα ανθρώπων που είναι γεννημένοι νικητές (ας πούμε) και όλοι (εμείς) οι υπόλοιποι, είτε έχουμε συμφέρον να νικήσετε, είτε όχι, είμαστε τόσο ύπουλοι και μας καταπνίγει η ζήλια και άλλα αρνητικά συναισθήματα, ώστε να θέλουμε το κακό σας; Ή μήπως μάθατε να κερδίζετε αυτό που θέλετε, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στην προσωπική ζωή σας, με κάθε τίμημα, ώστε να μη σας ενδιαφέρει ο τρόπος με τον οποίο φτάνετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα (ο συνδυασμός του "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" με το "όποιον πάρει ο χάρος" δηλαδή..);

πεστα, πεστα....εγω εχω παρει ορκο αμπαλιας (κατα του αγαμιας...)

Παλαιό μέλος

ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ............ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ........!!!!!!!!!!

Άς τό κλείσουμε καί άς πάμε σέ.........

ΑΛΛΟ........ΘΕΜΑ.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τώρα τόν άλλο φίλο νά τόν ένημερώσω ότι......έπειδή είχαμε άπώλειες.........

ΕΡΧΕΤΑΙ..............ΝΕΟ ΑΙΜΑ..........στή σούπερ-πίπα.........
    καί άπό Βορρά καί Νότο........!!!!!!!!!!!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

Re: Ζητείται απάντηση από ολυμπιακάκια..

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    [B]
    Μήπως, ας πούμε, ανήκετε σε κάποια ξεχωριστή κάστα ανθρώπων που είναι γεννημένοι νικητές (ας πούμε) και όλοι (εμείς) οι υπόλοιποι, είτε έχουμε συμφέρον να νικήσετε, είτε όχι, είμαστε τόσο ύπουλοι και μας καταπνίγει η ζήλια και άλλα αρνητικά συναισθήματα, ώστε να θέλουμε το κακό σας;
    Δεν μπορω να πω.... Τα ειπες σχεδον ολα.....

Ξεχασες φυσικα να πεις για καποιους προεδρους αλλων ομαδων οπως του καθε Μακαρου π.χ που οταν βουταγε 3.000.000 ευρω απο την αεκ και της " εκλεινε το σπιτι" τα υπολοιπα κοροιδα εψαχναν παραγκες η σηκωναν πανο και πεταγαν τα μαρμαρα απο τις εξεδρες για τον Μπαγεβιτς......

Ξεχασες φυσικα για καποιους βαρδινογιαννηδες ( που οταν καποιοι λιγοι του φωναζαν να βγαλει τα καβουρια απο την τσεπη ) οι υπολοιποι εψαχναν παραγκες...

Και μερικους δεκαδες ακομα προεδρους που εγιναν παμπλουτοι ξεκοκαλιζοντας και αφηνοντας στο τελος στα μαυρα οικονομικα χαλια της ομαδες τους γιατι οι οπαδοι τους ειχαν επαναπαυθει στην ιδεα της, παραγκας ,του Κοκκαλη ,του Ολυμπιακου , και του Αιγαλεω.....

11 βαθμους απο τον 2ο

15 βαθμους απο τον 3ο

με χαμενα τα μισα μεταξυ μας ντερμπυ και ψαχτε για το αν....

VanDiemen
    Ή μήπως μάθατε να κερδίζετε αυτό που θέλετε, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στην προσωπική ζωή σας, με κάθε τίμημα, ώστε να μη σας ενδιαφέρει ο τρόπος με τον οποίο φτάνετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα (ο συνδυασμός του "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" με το "όποιον πάρει ο χάρος" δηλαδή..);
    Το αρθρο 44 και ο ελληνικος λαος θα ειναι εδω να σας σωσει οταν θα εχετε κανει και αλλες φατσες τυπου μπατατοψωμιαδητροχαναρεωφατσων πλουσιους και μαγκες.....

Re: Re: Ζητείται απάντηση από ολυμπιακάκια..

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    πεστα, πεστα....εγω εχω παρει ορκο αμπαλιας (κατα του αγαμιας...)
    Τι κανει το αρχειο ???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    ΡΕ STOYBI..........ΠΑΛΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ....?????????

Τί κάνεις ρωτάει ό άλλος........????????

ΚΟΥΚΙΑ ΣΠΕΡΝΩ..........!!!!!!!!!!!!άπαντάς......!!!!!!!!

Έδώ δέν κάνουμε άναδρομή στό παρελθόν νά δούμε ποιός σύλλογος είχε
    τούς πιό πολλούς ......ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ..........γιά προέδρους.........!!!!!!

ΑΛΛΟ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ......!!!!!!!!!

Έξάλλου σέ αύτόν τόν τομέα ...ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ.......
    Δέν σάς άμφισβήτησε κανείς τήν πρωτιά....
    Άφού έχουμε άκόμα καί σήμερα άποδεικτικά στοιχεία σέ κάποια γειτονιά....
    φτωχική γειτονιά .....
    πού λέει καί τό τραγούδι.......έκεί πού είναι ένα πουλάκι....!!!!!!!!

ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΕΩΣ....................
    ΕΧΕΙΣ..............ΚΑΤΙ................ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.......???????????

STOYBI...

με την διαφορά όμως οτι ακόμα και τότε , δεν μας έφταιγαν οι άλλοι , ούτε τους πατάγαμε στον λαιμό (μιλώ για την ΑΕΚ), ούτε διαλύαμε τις ομάδες των άλλων για να πάρουμε τους μισούς παίκτες (Σαμπανάζοβιτς, Αλεξανδρής , κρούση σε Δημητριάδη κτλ.) για νά κάνουμε ομάδα.

όσο για το άρθρο 44, να σου θυμισω τον διακανονισμό της Πειραιώς, την εταιρία "Καραϊσκάκη ΑΕ" και όπως είπες και εσύ Αιγάλεω και Σία; (βλ. Μητρόπουλο και να κερδίζει ο ΟΣΦΠ και το Αιγάλεω και οι άλλοι να πάνε να γαμ...)

Επίσης να θυμίσω καταστάσεις ΡΟΚ... του στύλ "αυτούς τους οπαδούς έχουμε , τι να κάνουμε" κτλ...

Εντάξει , σίγουρα κανείς δεν είναι "παναγία" στο Ελληνικό πρωτάθλημα , αλλά σίγουρα τα πρωτεία τα έχει ο ΟΣΦΠ , εδώ και μια δεκαετία.

Gandalf

Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    ΡΕ STOYBI..........ΠΑΛΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ....?????????

Τί κάνεις ρωτάει ό άλλος........????????

ΚΟΥΚΙΑ ΣΠΕΡΝΩ..........!!!!!!!!!!!!άπαντάς......!!!!!!!!

Έδώ δέν κάνουμε άναδρομή στό παρελθόν νά δούμε ποιός σύλλογος είχε
    τούς πιό πολλούς ......ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ..........γιά προέδρους.........!!!!!!

ΑΛΛΟ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ......!!!!!!!!!

Έξάλλου σέ αύτόν τόν τομέα ...ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ.......
    Δέν σάς άμφισβήτησε κανείς τήν πρωτιά....
    Άφού έχουμε άκόμα καί σήμερα άποδεικτικά στοιχεία σέ κάποια γειτονιά....
    φτωχική γειτονιά .....
    πού λέει καί τό τραγούδι.......έκεί πού είναι ένα πουλάκι....!!!!!!!!

ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΕΩΣ....................
    ΕΧΕΙΣ..............ΚΑΤΙ................ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.......???????????

Kαι του απαντησα......
    Εκτος αν σε παραπλανησε η ερωτηση του οπως και εσενα το γιαπωνεζικο μηχανακι σου οταν στριβει........

Αλλα για να απαντησω και στο διπλωματικο επιπεδο της ερωτησης αφου το θελεις........

Εγω εχω διαπιστωσει οτι αυτοι που δεν ασχολουνται με το ποδοσφαιρο απλα δεν τους ενδιαφερει τι θα κανουν Ο Ολυμπιακος και ολοι οι υπολοιποι.. Και μπορυμε ολοι εμεις που ασχολουμαστε να παμε να κοψουμε το λαιμο μας ......

Κοινος μας εχουν χεσμενους... Και εμας και τις ομαδες μας , και τους προεδρους τους....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    STOYBI...

με την διαφορά όμως οτι ακόμα και τότε , δεν μας έφταιγαν οι άλλοι , ούτε τους πατάγαμε στον λαιμό (μιλώ για την ΑΕΚ), ούτε διαλύαμε τις ομάδες των άλλων για να πάρουμε τους μισούς παίκτες (Σαμπανάζοβιτς, Αλεξανδρής , κρούση σε Δημητριάδη κτλ.) για νά κάνουμε ομάδα.

όσο για το άρθρο 44, να σου θυμισω τον διακανονισμό της Πειραιώς, την εταιρία "Καραϊσκάκη ΑΕ" και όπως είπες και εσύ Αιγάλεω και Σία; (βλ. Μητρόπουλο και να κερδίζει ο ΟΣΦΠ και το Αιγάλεω και οι άλλοι να πάνε να γαμ...)

Επίσης να θυμίσω καταστάσεις ΡΟΚ... του στύλ "αυτούς τους οπαδούς έχουμε , τι να κάνουμε" κτλ...

Εντάξει , σίγουρα κανείς δεν είναι "παναγία" στο Ελληνικό πρωτάθλημα , αλλά σίγουρα τα πρωτεία τα έχει ο ΟΣΦΠ , εδώ και μια δεκαετία.

Gandalf
    Αχ βρε Gandalf...

Εσεις δεν μπορουσατε να τους κρατησετε.... Ο Ολυμπιακος εφταιγε...
    Αστα μην τα πιασουμε μεμονομενα......
    Αφου ο καθενας μας θα λεει τα δικα του.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Re: Re: Re: Ζητείται απάντηση από ολυμπιακάκια..

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Τι κανει το αρχειο ???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εμπλουτιζεται

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ