PDA

View Full Version : 5x5 - Triti 7 Sep 04 - 21:30hrs

CyBeRseXX
06/09/2004, 13:36
To gipedo einai stin Aristotelous 8 (katheto stin Petrou Ralli) sto upsos tou Rouf.

Osoi erxeste apo Potami, strivete Petrou Ralli me kateuthinsi pros leoforo Pireos. To proto fanari pou strivei deksia meta to supermarket Lidle (to fanari auto einai peripou 300m prin tin gefira pou pernaei pano apo tis grammes tou trenou) kanete deksia kai sta 500 metra eiste sta gipeda.

Osoi erxeste apo leoforo Pireos, strivete stin Petrou Ralli. Molis deite to Lidle sto aristero sas xeri, kanete anastrofi sto fanari kai akoloutheite tis parapano odigies.

Ta gipeda einai me plastiko xortari (oxi tapita), kai poly xoro gia asfales parking mia pou i perioxi ekei to vrady einai erimia.

Pame na doume simmetoxes tora:

1. ego kai alloi 2 filoi
2.

crs-k
06/09/2004, 13:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από CyBeRseXX
...............
...............

1. ego kai alloi 2 filoi
2. Crs-k
3.

idi
06/09/2004, 14:58
θα ερθει και ο Μακης αν τον παρει κανενας τηλ να του πει που και ποτε (δικα του λογια δε τα λεω απο το κεφαλι μου)

Todi
06/09/2004, 16:01
mesa kai tha psiso kai julius na rthoume mazi :beer:

GST
07/09/2004, 07:31
παιδεσ sorry αλλα εγω θα ξερω σιγουρα να σασ πω το μεσημερι γιατι προεκυψε ενα προβληματακι ....

Julius
07/09/2004, 08:20
Mesa kai ego, epsisa kai ton Todi na erthei

Todi
07/09/2004, 09:38
psimenoi kai oi dyo eimaste...

alla esy mallon "kamenos" eisai ...

ouuuust Roberto e roberto .. GADEMI ..den paizoume stin idia omada tha spaso kana podi..

Julius
07/09/2004, 09:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Todi
psimenoi kai oi dyo eimaste...

alla esy mallon "kamenos" eisai ...

ouuuust Roberto e roberto .. GADEMI ..den paizoume stin idia omada tha spaso kana podi..

gia kalo kai gia kako perna na sou doso ton thoraka toy enduro kai mia saliara re

Julius
07/09/2004, 09:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
θα ερθει και ο Μακης αν τον παρει κανενας τηλ να του πει που και ποτε (δικα του λογια δε τα λεω απο το κεφαλι μου)

parton thlefono re idi na katevei

CyBeRseXX
07/09/2004, 10:22
1. crs-k
2. Idi
3. Todi
4. Julius
5. Paladin
6. GST me erotimatiko
7. Makis, ton pire kaneis tilefono?

Kai epeidi gousterno na anapso ligo ta aimata, sas exo etoimasei kai antipali omada: ego kai alloi 4 sinadelfoi.

Tha sas patisoume reeeeeee

periklisk
07/09/2004, 10:44
Έλα Βασίλη τον πήρα εγώ τηλέφωνο το Μάκη....

Μου είπε πως θα έρθει.....

Θα έρθω και εγώ μάλλον για βόλτα και να τα πούμε....

Να παίξω ακόμα δεν το βλέπω γιατί το πόδι μου πονάει ελαφρώς....

crs-k
07/09/2004, 10:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
Έλα Βασίλη τον πήρα εγώ τηλέφωνο το Μάκη....

Μου είπε πως θα έρθει.....

Θα έρθω και εγώ μάλλον για βόλτα και να τα πούμε....

Να παίξω ακόμα δεν το βλέπω γιατί το πόδι μου πονάει ελαφρώς....

Ας τα ψοφια μωρη Λουγκρα και παιξε να γελασουμε !!!

:lol: :rotflmao: :lol:

periklisk
07/09/2004, 10:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ας τα ψοφια μωρη Λουγκρα και παιξε να γελασουμε !!!

:lol: :rotflmao: :lol:

Ισα λουλούκα που θα γελάσετε! Αν παίξω εγώ θα κάνω το κλαδευτήρι και δεν συμφέρει κάτι παλιόγερους εκεί πέρα με κάτι παλιομηχανάκια:rolleyes: :rolleyes:

:lol: :lol: :lol: :lol:

idi
07/09/2004, 10:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από CyBeRseXX
1. crs-k
2. Idi
3. Todi
4. Julius
5. Paladin
6. GST me erotimatiko
7. Makis, ton pire kaneis tilefono?

Kai epeidi gousterno na anapso ligo ta aimata, sas exo etoimasei kai antipali omada: ego kai alloi 4 sinadelfoi.

Tha sas patisoume reeeeeee

ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΡΕ ΤΡΕΛΟΚΟΜΙΑ??????:D :D :D

ΣΒΗΣΕ ΜΕ ..

Ο IDI ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΓΥΜΝΑΣΕΙ ΤΗ ΚΟΡΜΑΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΜΕ ΖΟΥΜΕΡΟ ΑΝΗΛΙΚΟ

GST
07/09/2004, 10:58
ολα τα ερωτηματικα εξαφανιστηκαν ο GST θα ειναι εκει :smilea:

περι τερματοφυλακασ μπορεισ να παιξεισ:confused: 2 μετρα παλικαρι δε θα χρειαστει να κανεισ και πολλα :D

ειμαι ευτιχισμενοσ θα παιξω στη ιδια ομαδα με τον ιουλιο cyber δεν εχετε καμια απολυτοσ τυχη :rotflmao: :rotflmao:

periklisk
07/09/2004, 11:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
ολα τα ερωτηματικα εξαφανιστηκαν ο GST θα ειναι εκει :smilea:

περι τερματοφυλακασ μπορεισ να παιξεισ:confused: 2 μετρα παλικαρι δε θα χρειαστει να κανεισ και πολλα :D

ειμαι ευτιχισμενοσ θα παιξω στη ιδια ομαδα με τον ιουλιο cyber δεν εχετε καμια απολυτοσ τυχη :rotflmao: :rotflmao:

Τερματοφύλακας δε λέει γιατί τρώω πολλά γκολ! Δε συμφέρει γιατί μπορεί να πέσει και φάπα μετά!!!!:lol: :lol: :lol:

periklisk
07/09/2004, 11:01

Ο IDI ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΓΥΜΝΑΣΕΙ ΤΗ ΚΟΡΜΑΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΜΕ ΖΟΥΜΕΡΟ ΑΝΗΛΙΚΟ

το ανήλικο λέγεται Τζένη Χούφτα???:lol: :lol: :lol: :lol:

GST
07/09/2004, 11:06
Τερματοφύλακας δε λέει γιατί τρώω πολλά γκολ! Δε συμφέρει γιατί μπορεί να πέσει και φάπα μετά!!!!:lol: :lol: :lol:

φαπα ποτε γιατι ειμαστε και πολιτισμενοι ανθρωποι...........:evil:

periklisk
07/09/2004, 11:12
φαπα ποτε γιατι ειμαστε και πολιτισμενοι ανθρωποι...........:evil:

αχαχαχαχ!!! καλά λέμε τώρα......:lol:

GST
07/09/2004, 11:14
τον idi μη τον πειραζεισ γιατι αρχιζει και η σχολικη χρονια σε λιγεσ μερεσ:rotflmao:

ρε θα σε πανε μεσα ρεεεεεεεεεεεεεεεεε

CyBeRseXX
07/09/2004, 11:22
GST, den mpainei goal na xtipiesai- einai o mr. rolla to terma mas !

Peri,theleis na apofigeis ton diasirmo tis ittas? Ase re tis dikaiologies kai emfanisou sto tapi.

Den blepeis ton Jul pou arxise na krivetai apo tora? Kaaaati kserei..

idi
07/09/2004, 11:25
τον idi μη τον πειραζεισ γιατι αρχιζει και η σχολικη χρονια σε λιγεσ μερεσ:rotflmao:

ρε θα σε πανε μεσα ρεεεεεεεεεεεεεεεεε

μετα τα 12-13 αρχιζει η περιοδος στα κοριτσια... Η ΦΥΣΗ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ!!! :lol: :lol:

idi
07/09/2004, 11:27
το ανήλικο λέγεται Τζένη Χούφτα???:lol: :lol: :lol: :lol:

οχι Τσενη Π@@@τσαρα ελα να τη δεις καμια μερα

GST
07/09/2004, 11:28
και ο αντωνησ δεν ετρωγε γκολ μεχρι που αλλαξε στρατοπεδο.ονοματα δε λεμε.......αλλα ρε συ για πεσ τι ειναι αυτοι οι συναδελφοι :confused: απο τη δουλεια η απο την ομαδα;;

ρε kalgeorge που εισαι ρε παιδακι μου τωρα που σε χρειαζομαστε μασ ξεσηκωσεσ με τον αγοραιο ερωτα και τωρα που θα δωσουμε μονο 5 euro το ατομο την κοπανησεσ :lol: :lol:

GST
07/09/2004, 11:30
μετα τα 12-13 αρχιζει η περιοδος στα κοριτσια... Η ΦΥΣΗ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ!!! :lol: :lol:

η φυση ναι ο μπαμπασ τησ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;,

CyBeRseXX
07/09/2004, 11:32
GST apo ti douleia, mazeuomaste kai paizoume 5x5 pou kai pou.

Kalgeorge, ou ou uuuuu. Exoume kati xrostoumena goalakia apo to proigoumeno matchaki

CMAN
07/09/2004, 11:47
kalimera,tha erthi k o paladin telika?!ise sigouros capten?

periklisk
07/09/2004, 11:49
Εγώ θα ξέρω μετά τις 6 αν μπορώ τελικά.....

Ποιός θα είναι ονλάιν εκείνη την ώρα?

CyBeRseXX
07/09/2004, 11:54
CMAN neoudi- Paladin tha kserei se merikes ores an nai i ou.

Peri tha eimai ego online os tis 19:30hrs

CMAN
07/09/2004, 12:03
neos,neos!......neoteros...!elpizo na min peksi simera,den ine voliko gia tis ilikies mas....k gia tous 3 mas milao...:nono: podosfero..kalitera :beer:

kalgeorge
07/09/2004, 12:08
Ρε μουρες πατε καλα;;;
Θελετε να με πριζώσετε;;;
Αφου σας λεω δουλευω μεχρι αργα σημερα.
Ααααα θα με κανετε να τα παρατησω ολα και να τρεχω στα γηπεδα..
Ειλικρινα θα το προσπαθησω.:wave2:

periklisk
07/09/2004, 12:13
ΟΚ Βασίλη! Μέχρι εκείνη την ώρα θα ξέρω σίγουρα....

GST
07/09/2004, 12:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
Ρε μουρες πατε καλα;;;
Θελετε να με πριζώσετε;;;
Αφου σας λεω δουλευω μεχρι αργα σημερα.
Ααααα θα με κανετε να τα παρατησω ολα και να τρεχω στα γηπεδα..
Ειλικρινα θα το προσπαθησω.:wave2:

αμα δουλευεισ δεν σε πριζωνουμε ρε γιωργο οκ σορρυ..

...............
.
.
.
.
.
.
.

.

.
.

..

.
.προδοτη:rotflmao:

CyBeRseXX
07/09/2004, 12:47
αμα δουλευεισ δεν σε πριζωνουμε ρε γιωργο οκ σορρυ..
:

Poook pok pok pok

GST
07/09/2004, 12:48
αντε κανονιστε να μαζευτουμε να παιξουμε γιατι αμα δεν θα σασ κυνηγαω με την παντοφλα που μου πεταξε :lol: :lol:

kalgeorge
08/09/2004, 09:56
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΤΕΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΥ;;;;;
ΠΟΙΟΣ ΝΙΚΗΣΕ;;;;
ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΡΕΒΑΝΣ;;

GST
08/09/2004, 10:29
φυσικα κερδισαμε εμεισ μετα κοπων και βασανων.........α εχω και μια φοτο απο οτι εγινε μετα τον αγωνα....

4299

CyBeRseXX
08/09/2004, 10:34
To match itan pragmatiko derby me diakimanseis sto score, faseis, piesi, dopping, clubbing kai teliko apotelesma 6-5.

Nikitis i omada tou moto.gr me tous:

1. Julius
2. Todi
3. Crs-k
4. Manos
5. GST

Httimenoi: Ego kai alloi 3 apo tin douleia + 1 pou vrethike sta gipeda kai simplirose tin pentada.

Stigmiotipa:
Julius: os sinithos na pezei asxiktiko pressing -me ta matia- tous antipalous kai na moirazei aploxera klotsidia. Ree ton sakatepses ton psilo me tin vida sou. Sto epomeno tha sou koliso ena tampelaki: "Titanium Inside"
Todi: Trexo, triplao, ta paizo, ferte mia mpira me patatakia, pressaro, soutaro kai tan tan tan tan tan tan tarara, i mpala sto gamo tou karagiozi. Ela min mou thimoneis, den tha sou ksanaparo tin mpala.
Crs-k: Kai terma epaikse, kai amina kai epithesi, mexri kai to 16xrono stin kantina epaikse me ta matia. Kai ekeini... meta to telos tou agona, tou servire ena mpol patatakia. Oloi emeis me ta nera kai o Christos me tin Amstel.
Manos: Ksekinise siga siga stin amina kai pros to telos pernage oli tin antipali omada. Scorer tou nikitiriou goal.
GST: O pitsadoros, ooop lathos, o mpaladoros tis omadas, skorare ta misa goal, mexri kai terma ekatse kai efige nikitis. H proti tou niki opos dilose.. (Psit Giorgo min ksexaseis ekeina ta 300euro pou mou etakses e)

Rantevou tin epomeni evdomada loipon gia revans me sikomeno avans.

A, kai pou eiste, tha sas grapso kaliteres odigies gia na vreite to gipedaki- welcome to Lamia style.

GST
08/09/2004, 10:46
μοτο.gr

1) crk ο μπυροπνηχτησ
2) julios o αδισταχτοσ
3) todi o ποδηλατοφαγοσ
4) μακησ ο αντιπαλοφαγοσ
5) gst o παντοφλατσαρουχοφαγοσ

αντιπαλοι

1) cyberxxxxxxxxxxxx O ΠΡΟΔΟΤΗΣ
2) συναδελφοσ cyber
3) συναδελφοσ cyber
4) συναδελφοσ cyber
5) allodapo pexti apo to kantina:hypnotize

αφου καταφεραμε και βρικαμε το γηπεδο :look: μασ επισκεφτηκε ο κυριοσ τσεκοσ για τα απαραιτητα :smokin: και ο αγωνασ ξεκινησε:beer: μεχρι το τελοσ του αγωνα το σκορ πηγαινε στα ισια και κριθικε στο τελοσ με χρυσο γκολ που σημειωσαμε αν θυμαμε καλα ο μακησ.......:wave2:

αφου τελειωσε ο αγωνασ και βγαλαμε τα ιδρωμενα μπλουζακια(μμμμμμμμ) η κοπελα που μασ παρακολουθουσε σε ολο το παιχνιδι (φαινετε πιο πανω) μασ παρακαλεσε να την αφησουμε να μασ αγγιξει ....ο ιουλιοσ δεν ηθελε....αλλα τον πεισαμε....και μετα μασ ζητησε να την παμε λιγο πιο κατω στο σπιτι τησ να μασ κερασει μια κοκακολα:lol:

Julius
08/09/2004, 10:49
Ego ena exo na po, eimoun o politimoteros pekths ths diorganoshs xalara kai me diafora apo ton deytero

kalgeorge
08/09/2004, 10:53
μπραβο ρε μουρες ωραια περασατε.
Κριμα που δεν προλαβα
Επιφυλασομαι για την ρεβανς :wave2:

Todi
08/09/2004, 17:03
τωρα αυτο που εγινε εχτες ηταν πρωτοφανες...

να κανω κατι με τον Τσουλιο και να μην παθαινω ατυχημα...

μα τον τουτατη...

προς Μπιλυ.. ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ..χεχεχεχε///

4307

crs-k
09/09/2004, 07:54
Αντε ρε !!!

Να κονονισουμε της επομενης βδομαδας! :cool:

kalgeorge
09/09/2004, 08:00
η επομενη εβδομαδα ειναι λιγο δυσκολη γιατι παιζει η Παναθα, αλλα ελπιζω να την βρουμε την ακρη.:wave2:

crs-k
09/09/2004, 08:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
η επομενη εβδομαδα ειναι λιγο δυσκολη γιατι παιζει η Παναθα, αλλα ελπιζω να την βρουμε την ακρη.:wave2:

Και η Παναθα παιζει και οι Γαβροι παιζουν (τροπος του λεγειν), αλλα δε θα βρουμε μια μερα?
Την Πεμπτη π.χ. :cool:

kalgeorge
09/09/2004, 08:44
Aντε Jul , κανε τα κουμαντα και κανονισε το.Αντε να μαζευομαστε παλι.:wave2: