View Full Version : Ribooooooooooooooooooooooooooooo
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
φετος η 12 με περιμενει....
http://www.aekfctickets.gr/Season_Tickets_2007-08.pdf
http://www.aekfctickets.gr/index.asp
:smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: STHN 9 PARE RE TRAXANA NA MASTE MAZI .
ρε σαχλαμαρα στη 12 θα ειμαι με τον badboy!
ξανασκεψου το .... ελα μαζι μας εχει πολυ γελιο η φαση!(πασατεμπο, μπινελικια και ...ουισκακι οταν εχει κρυο!!!!! :D :D :D :D :D :D :D
α και ατελιωτο βρισιμο στο Σεζαρ ολη τη χρονια απο εμενα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: τι εχει ακουσει το παλικαρι να ξερε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: θα σου μεινουν και 200 ευρα για τα εξτρα-σερβις στο ΚΤΜ που θα παρεις... :rotflmao: :rotflmao:
α και ατελιωτο βρισιμο στο Σεζαρ ολη τη χρονια απο εμενα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: τι εχει ακουσει το παλικαρι να ξερε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: θα σου μεινουν και 20ο ευρα για τα εξτρα-σερβις στο ΚΤΜ που θα παρεις... :rotflmao: :rotflmao: STH 12 XEIMONA...PAS ME XYLOSOMPA MONO!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Δεν ειναι αυτο...... :nono:
Απλα .... Σας ξερω σαν λαο καλλυτερα απο εσενα !!!
Σου ειπα.... Υπομονη...... Και η πλακα ειναι οτι θα νομιζετε οτι θα φταιει αυτος...
:D
Γεια σου STUBI ψυχολογε:beer: :beer:
Akefalos
04/06/2007, 23:57
Tι να πούμε και μεις που είμαστε στη 16 και έτσι και βρέξει ή φυσάει δεν έχουμε που να κρυφτούμε...
ΑΕΚΑΑΑΑΑΑΡΑ με χιονια και βροχες... ΑΕΚΑΑΑΑΑΑΡΑ σε δυσκολες στιγμες... ΑΕΚΑΑΑΑΑΡΑ οπου και αν παιζεις θα'μαι... κτλ τκλ
αντε δε θα ερθεις κανεις αλλος στη 12 να κανουμε κερκιδα Moto.gr ολο το χρονο? :evil: :evil: :evil:
blackbusa
05/06/2007, 11:58
ΑΕΚΑΑΑΑΑΑΡΑ με χιονια και βροχες... ΑΕΚΑΑΑΑΑΑΡΑ σε δυσκολες στιγμες... ΑΕΚΑΑΑΑΑΡΑ οπου και αν παιζεις θα'μαι... κτλ τκλ
αντε δε θα ερθεις κανεις αλλος στη 12 να κανουμε κερκιδα Moto.gr ολο το χρονο? :evil: :evil: :evil:
Πηρες τελικα ρε?????Θα ειμαστε κοντα τελικα????
για το μπάσκε τκανείς δεν πήρε διαρκείας????
για το βόλλευ?
α πέρσι είδα και βέροια -αεκ στο χάντμπολ! άλλη τρέλλα!
Θα ερθω εγω να απολαυσουμε μπαλαρα φετος και να μετραμε παρεα τα μπαλακια που θα ριξουμε στον γαυρο !!! :D
blackbusa
05/06/2007, 21:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Θα ερθω εγω να απολαυσουμε μπαλαρα φετος και να μετραμε παρεα τα μπαλακια που θα ριξουμε στον γαυρο !!! :D
Παρε και τον Trooper παρεα......:D :D :D
:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akefalos
Tι να πούμε και μεις που είμαστε στη 16 και έτσι και βρέξει ή φυσάει δεν έχουμε που να κρυφτούμε...
Akefalos δεν καλυπτεσαι με τιποτα στη δεκαεξι ; Και στειλαναι την επαρχια εκει φετος
Στη διπλανη μπορεις να πηδηξεις να πιεις κανενα ουισκι με τον idi η εχει χωρισμα;:bawl: :bawl:
blackbusa
06/06/2007, 01:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
Akefalos δεν καλυπτεσαι με τιποτα στη δεκαεξι ; Και στειλαναι την επαρχια εκει φετος
Στη διπλανη μπορεις να πηδηξεις να πιεις κανενα ουισκι με τον idi η εχει χωρισμα;:bawl: :bawl:
Δεν εχει χωρισμα,αλλα θα εχει σιγουρα σεκιουριτυ.........
Δεν πειραζει θα τα :beer: :beer: εγω με τoν idi.....:sun: :sun: :sun:
91633
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Δεν εχει χωρισμα,αλλα θα εχει σιγουρα σεκιουριτυ.........
Δεν πειραζει θα τα :beer: :beer: εγω με τoν idi.....:sun: :sun: :sun:
Αντε ρε παιδια στην υγεια σας.:beer: :beer: