View Full Version : Ribooooooooooooooooooooooooooooo
blackbusa
29/05/2007, 18:21
http://www.aekfc.gr/index.asp?a_id=74&n_id=3180
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ΑΝΤΕ KAI TON SOKRATES.....:lol: :lol:
Τωρα ολοι οι γαυροι ειναι ταυλα πω πω κ@υλα πω πω κ@@@υλα.
Εμπαινε ρε Ντεμη με την ομαδαρα που φτιαχνεις::a08: :a08: :a08:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
Τωρα ολοι οι γαυροι ειναι ταυλα πω πω κ@υλα πω πω κ@@@υλα.
Εμπαινε ρε Ντεμη με την ομαδαρα που φτιαχνεις::a08: :a08: :a08:
:a029: :a029: :a029: :a029:
:lol: :lol: :lol: :lol:
blackbusa
29/05/2007, 20:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
:a029: :a029: :a029: :a029:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Να σε δω φιλαρακι να πανυγηρηζεις τα γκολ του Ριβαλντο οπως μου ειπες καποια στιγμη......
:beer: :beer: :beer: :beer:
Αν θυμαμαι καλα και εναντιον του Ολυμπιακου ειπες....:D
Να σε δω φιλαρακι να πανυγηρηζεις τα γκολ του Ριβαλντο οπως μου ειπες καποια στιγμη......
Αν θυμαμαι καλα και εναντιον του Ολυμπιακου ειπες....:D
ναι ρε παπαρα !!!
με τιμησε 3 χρονια στο ακεραιο και ο μουλος που εχω για προεδρο τον εστειλε χωρις ιχνος σεβασμου !!!!!!!!!!!
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΕ !!!!!!!!!!!!!
αντε γεια !!!!!!!
παρ ολα αυτα με παικτες της ηλικιας του ριμπο το αεκακι δε το βλεπω καλα.
:wave2:
alximistis
29/05/2007, 20:39
Τώρα... θα με κράξετε συνάρρωστοι αεκτζήδες αν σας πω ότι ΔΕΝ τον θέλω στην ομάδα;;;
Τους λόγους τους έχω εκφράσει αλλού σε άλλο θρεντάκι. Αλλά κάτι μου λέει πως θα το μετανιώσουμε ΄πάρα πολύ...
Στο τελος της χρονιας θα λενε.......
Οτι με αυτους μονο επαιζε μπαλα........ :rolleyes:
Εδω ειμαστε.... Εδω εισαστε ..... :winka:
alximistis
29/05/2007, 20:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Στο τελος της χρονιας θα λενε.......
Οτι με αυτους μονο επαιζε μπαλα........ :rolleyes:
Εδω ειμαστε.... Εδω εισαστε ..... :winka:
Εγώ για τον εαυτό μου και μόνο εξέφρασα την άποψη μου. Είπα τι πιστεύω. Και θέλω να κάνω λάθος... αλλά δεν το βλέπω.
παρ ολα αυτα με παικτες της ηλικιας του ριμπο το αεκακι δε το βλεπω καλα.
ενω με παικτες ηλικιας Τζωρτζεβιτς βλεπεις το μελον του θρυλου ΣΟΥΠΕΡ ε?
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΜΕΝΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Α ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ ΤΟ .... "ribo"
«Είμαι εδώ για να πετύχω και να πάρω το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ»
Vitor Borba Ferreira Rivaldo
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
Έχουμε και λέμε... μέχρι στιγμής: (Μάιος ε; Μη το ξεχνάμε)
Χρόνης 18, Μπαρμπούδης 18, Ράμος 21, Ενσαλίβα 26, Αρουαμπαρένα 32, Ριβάλντο 35 και λίγο πιο πριν, τον Γενάρη, Αλβάρεζ 16, Ττοφάς 17, Καφές 29.
Οριστική απόκτηση Μαντούκα 27.
Ταυτόχρονα προωθούνται: Γκεντζόγλου 17, Παυλής 17, Κούρκουλας 17, Παληγεώργος 17 και πολλοί ακόμα που βρίσκονται δανεικοί όπως οι Κουτρουμάνος 20, Κομβολίδης 19, Στεργιάτος 21.
Σε συνδυασμό με τους ήδη ψημένους νέους: Πλιάτσικα 19, Παπασταθόπουλο 19, Κονέ 20, Αραμπατζή 23, Κυριακίδη 22, Καπετάνο 24, Λαγό 22, Τόζερ 22, Χέτεμαϊ 21, Μπούρμπο 24 και τους έμπειρους: Γεωργέα 31, Δέλλα 31, Αλεξόπουλο 30, Ζήκο 33, Λάκη 31, Σέζαρ 27, Λυμπερόπουλο 32.
Αν βάλουμε και τις μεταγραφές που περιμένουμε, μάλλον συνθέτουμε ένα τρομερό μείγμα νέων και έμπειρων που θα είναι ικανό να αντεπεξέλθει σε κάθε αντιξοότητα.
Σκόπιμα δεν αναφέρω τους Ίβιτς 30, Τζιωρτζόπουλο 29, γιατί διατηρώ ακόμα ζωντανή μια ελπίδα ότι θα ακολουθήσουν τους Μόρα 26, Χιώτη 30, Έμερσον 35, Παουτάσο 28, Τσιρίλο 30.
ακομα να απαντησει ο τουρκος ρε Trooper??????? Μουα χααχχχ χαχ αχα χαχαχ αχ χααχ αχα
alximistis
29/05/2007, 21:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Χρόνης 18, Μπαρμπούδης 18, Ράμος 21, Ενσαλίβα 26, Αρουαμπαρένα 32, Ριβάλντο 35 και λίγο πιο πριν, τον Γενάρη, Αλβάρεζ 16, Ττοφάς 17, Καφές 29.
Ταυτόχρονα προωθούνται: Γκεντζόγλου 17, Παυλής 17, Κούρκουλας 17, Παληγεώργος 17 και πολλοί ακόμα που βρίσκονται δανεικοί όπως οι Κουτρουμάνος 20, Κομβολίδης 19, Στεργιάτος 21.
Σε συνδυασμό με τους ήδη ψημένους νέους: Πλιάτσικα 19, Παπασταθόπουλο 19, Κονέ 20, Αραμπατζή 23, Κυριακίδη 22, Καπετάνο 24, Λαγό 22, Τόζερ 22, Χέτεμαϊ 21, Μπούρμπο 24 και τους έμπειρους: Γεωργέα 31, Δέλλα 31, Αλεξόπουλο 30, Ζήκο 33, Λάκη 31, Σέζαρ 27, Λυμπερόπουλο 32.
Αν βάλουμε και τις μεταγραφές που περιμένουμε, μάλλον συνθέτουμε ένα τρομερό μείγμα νέων και έμπειρων που θα είναι ικανό να αντεπεξέλθει σε κάθε αντιξοότητα.
Σκόπιμα δεν αναφέρω τους Ίβιτς 30, Τζιωρτζόπουλο 29, γιατί διατηρώ ακόμα ζωντανή μια ελπίδα ότι θα ακολουθήσουν τους Μόρα 26, Χιώτη 30, Έμερσον 35, Παουτάσο 28, Τσιρίλο 30.
ακομα να απαντησει ο τουρκος ρε Trooper??????? Μουα χααχχχ χαχ αχα χαχαχ αχ χααχ αχα
ΨΙΤ! Κολλητέ. Τα ίδια δεν λέγαμε και πέρσι;
ρε πας καλα ρε η κολλησες ηττοπαθεια????????
μιλαμε εχουμε στη ιδια ομαδα ΤΟΝ ΠΡΟΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ BARCA ΤΟΝ ΠΡΏΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΟΝ ΜΟΥΝΤΙΑΛΙΚΟ ΑΡΟΥΑΜΠΑΡΕΝΑ ΕΝΕΡΓΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ, ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ(ΠΡΩΤΟ ΣΚΟΡΕΡ), ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΤΕΛΙΚΟ CL ΖΗΚΟ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ .... ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΞΕΝΩΝ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΡΟΕΔΡΑΣ ΜΑΣ (ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΙΟ ΑΚΟΜΑ!!!!!)
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΑΔΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΒΙΓ ΤΙΜΕ.... ΤΕΡΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕΣ...
ΕΛΕΓΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΣΥ?????????????????????????????????????? ΟΕΟΕΟΕΟΟΕΟΕΟΕΟ
ΤΕΛΛΛΛΛΛΟΣΣΣΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΠΙΚΑ !!!!!!!!!ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟ
3 ΙΟΥΝΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΟΕΟΕΟΕΟ:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
αν ελεγα οτι περσυ ειχαμε ελπιδες.... ΦΕΤΟΣ ΛΕΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΟΒΡΑΚΟΦΑΝΕΛΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΕΛΛΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΟΕΟΕΟΕΟΕ
alximistis
29/05/2007, 21:31
μιλαμε εχουμε στη ιδια ομαδα ΤΟΝ ΠΡΟΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ BARCA ΤΟΝ ΠΡΏΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΟΝ ΜΟΥΝΤΙΑΛΙΚΟ ΑΡΟΥΑΜΠΑΡΕΝΑ ΕΝΕΡΓΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ, ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ(ΠΡΩΤΟ ΣΚΟΡΕΡ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ .... ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΞΕΝΩΝ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΡΟΕΔΡΑΣ ΜΑΣ (ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΙΟ ΑΚΟΜΑ!!!!!)
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΑΔΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΒΙΓ ΤΙΜΕ.... ΤΕΡΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕΣ...
ΕΛΕΓΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΣΥ?????????????????????????????????????? ΟΕΟΕΟΕΟΟΕΟΕΟΕΟ
3 ΙΟΥΝΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΟΕΟΕΟΕΟ:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Ναι η αλήθεια είναι ότι έχω λίγη ηττοπάθεια μετά τα περσινά. Για να μην λέω ψέμματα.
Από την άλλη όμως για να στην σπάσω και λίγο... πολύ πρώην δεν έπεσε;;;;;
ΟΚ ΑΜΑ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΠΡΏΗΝ ΑΚΟΥ ... Παπασταθόπουλος, Κονέ, Λαγός, Τόζερ, Χέτεμαϊ ....... ολοι >21 με παιχνιδια CL στα ποδια τους!!!!!!!
μιλαμε εχουμε στη ιδια ομαδα ΤΟΝ ΠΡΟΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ BARCA ΤΟΝ ΠΡΏΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΟΝ ΜΟΥΝΤΙΑΛΙΚΟ ΑΡΟΥΑΜΠΑΡΕΝΑ ΕΝΕΡΓΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ, ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ(ΠΡΩΤΟ ΣΚΟΡΕΡ), ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΤΕΛΙΚΟ CL ΖΗΚΟ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ .... ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΞΕΝΩΝ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΡΟΕΔΡΑΣ ΜΑΣ (ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΙΟ ΑΚΟΜΑ!!!!!)
ΕΛΕΓΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΣΥ?????????????????????????????????????? ΟΕΟΕΟΕΟΟΕΟΕΟΕΟ
αν ελεγα οτι περσυ ειχαμε ελπιδες.... ΦΕΤΟΣ ΛΕΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΟΒΡΑΚΟΦΑΝΕΛΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΕΛΛΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΟΕΟΕΟΕΟΕ
ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ !!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
90594
στουμπι πες μου πλιςζ.... ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ Η ΑΚΟΜΑ????? μουχαχαχαχαχα
αχ
αχ
αχ
α
αχ
α
αχ
α
α
αχ
α
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
blackbusa
29/05/2007, 22:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Τώρα... θα με κράξετε συνάρρωστοι αεκτζήδες αν σας πω ότι ΔΕΝ τον θέλω στην ομάδα;;;
Τους λόγους τους έχω εκφράσει αλλού σε άλλο θρεντάκι. Αλλά κάτι μου λέει πως θα το μετανιώσουμε ΄πάρα πολύ...
Γιατι να σε κραξουμε ρε Στελιο.Την ιδια αποψη με σενα (εστω και λιγο) εχω και εγω.Και επαναλαμβανω...
Ο μοναδικος προπονητης που μπορει να τον κουμανταρει και να μην κανει την ομαδα μπουρδελο ειναι ο FERRER.Δηλαδη ετσι ελπιζω....Τωρα το τι θα γινει στο τελος της χρονιας θα κανουμε λογαριασμο.....:wave2: :wave2: :wave2:
ΑΕΤΗΣΙΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ............
ΥΓ.πολυ αργη ο τουρκος να απαντησει......γιατι αραγε???
:D :a2: :a20: :a18: :a23: :a30: :a08: :a012: :a09: :a08: :a25: :a46: :a54:
Αυτά είναι!!!
(Άντε τώρα να βρεις λεφτά για διαρκείας!!! :bawl: )
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
ΨΙΤ! Κολλητέ. Τα ίδια δεν λέγαμε και πέρσι;
Φίλε, πέρσυ τέτοια εποχή ψάχναμε προπονητή και είχανε αρχίσει οι Κασσάνδρες να αμφισβητούν τις προθέσεις/ικανότητες του Ντέμη!
Ντάξει, και εγω έχω τις επιφυλλάξεις μου για το Ριβάλντο, δε μου αρέσει η αποθέωσή του πριν αρχίσει να προσφέρει, αλλα εν γένει τη βλέπω ως θετική κίνηση. Τα λεφτα του θα τα βγάλει από την αύξηση των διαρκείας και γενικά από τη διαχείριση του brand, όπου η διοίκηση της ΠΑΕ διαπρέπει!!!
Επίσης τη χρονία του Φερερ στο πάγκο της Barca, όπως διάβασα, ο Ribo εκανε την καλύτερη σεζόν του με 35 γκολ σε 45 αγώνες (αν το θυμάμαι καλά), καθώς είχε χτιστεί η ομάδα πάνω του. Ο Φερέρ βέβαια δεν την εβγαλε τη χρονιά, αλλά ο Ribo διέπρεψε και 'εβγαλε' το συμβόλαιό του για τη Μίλαν.
Επίσης τον θεωρώ ιδανικό συμπαίκτη-δάσκαλο για την πιτσιρικαρία της ομάδας.
Άντε να δούμε...
blackbusa
30/05/2007, 00:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzab
Φίλε, πέρσυ τέτοια εποχή ψάχναμε προπονητή και είχανε αρχίσει οι Κασσάνδρες να αμφισβητούν τις προθέσεις/ικανότητες του Ντέμη!
Ντάξει, και εγω έχω τις επιφυλλάξεις μου για το Ριβάλντο, δε μου αρέσει η αποθέωσή του πριν αρχίσει να προσφέρει, αλλα εν γένει τη βλέπω ως θετική κίνηση. Τα λεφτα του θα τα βγάλει από την αύξηση των διαρκείας και γενικά από τη διαχείριση του brand, όπου η διοίκηση της ΠΑΕ διαπρέπει!!!
Επίσης τη χρονία του Φερερ στο πάγκο της Barca, όπως διάβασα, ο Ribo εκανε την καλύτερη σεζόν του με 35 γκολ σε 45 αγώνες (αν το θυμάμαι καλά), καθώς είχε χτιστεί η ομάδα πάνω του. Ο Φερέρ βέβαια δεν την εβγαλε τη χρονιά, αλλά ο Ribo διέπρεψε και 'εβγαλε' το συμβόλαιό του για τη Μίλαν.
Επίσης τον θεωρώ ιδανικό συμπαίκτη-δάσκαλο για την πιτσιρικαρία της ομάδας.
Άντε να δούμε...
25 γκολ σε 35 αγωνες.....
Εχω καψει φλαντζα.....περιμενω πως και πως για να ανανεωσω το διαρκειας......:D :D :D
Να δουμε τωρα ποσες ΑΕΚΑΡΕΣ θα ερθουν στο γηπεδο,τωρα που φαινεται οτι τα χωνει ο ΝΤΕΜΗΣ??
blueblack
30/05/2007, 05:41
ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ..........ΦΕΤΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ
Πιό σοβαροί...........
Έτσι κάνουν οί όμάδες, στήν προετοιμασία είναι πλήρεις δέν ψάχνουν
ξεχασμένους καί εύκαιρίες στίς έκπτώσεις....!!!!!!!!!!!
Δυό -τρείς άκόμα όπωσδήποτε..........
Τερματοφύλακας,άν φύγει ό Σόρε.........
Κεντρικός άμυντικός έμπειρος..................
έπιθετικός περιοχής..........!!!!!!!!!!
Αύτοί οί τρείς............ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.........!!!!!!!!!
ΑΝΤΕ.............ΝΤΕΜΗ..............ΞΑΝΑΡΙΧΤΑ............!!!!!!!!!!!
καί ό λαός θάναι μαζί σου....!!!
ενω με παικτες ηλικιας Τζωρτζεβιτς βλεπεις το μελον του θρυλου ΣΟΥΠΕΡ ε?
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΜΕΝΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εσεις κοπτεστε οτι φτιαχνετε ομαδα αρα μη πας να μου πεις το γνωστο γιατι εσυ καλυτερος εισαι???
δεν τον εβγαλα αχρηστο και μη λες πραματα που δεν ειπα.ειπα απλα οτι απο τη μια ειναι μεγαλος και απο την αλλη λετε οτι φτιαχνετε ομαδα.
και οσο για τον τουρκο...οχι δεν απαντησε γιωργακη.βλεπεις τον διεκδικουμε απο μεγαλους συλλογους της ευρωπης.εσεις ποτε θα το κανετε αυτο???ΠΟΤΕ ΜΙΖΕΡΟΥΛΗΔΕΣ!!!!
αντε για τα διαρκειας για να μπορειτε και φετος στις στραβες να βριζετε ντεμη, φερερ, ριμπο.
ναι ρε παπαρα !!!
με τιμησε 3 χρονια στο ακεραιο και ο μουλος που εχω για προεδρο τον εστειλε χωρις ιχνος σεβασμου !!!!!!!!!!!
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΕ !!!!!!!!!!!!!
αντε γεια !!!!!!!
Μπραβο αυτοσυνειδησια για γαυρος.Συχαρητηρια.
Πες τα ρε idi τις σωβρακοφανελες θα τους παρουμε ρεεεεε.
Οι μεταγραφες δεν τελειωσανε .Τωρα ερχονται τα καλα.Παικτες εμπειροι και στην καταλληλη
ηλικια.τρεχτε για διαρκειας:beer: :beer: :beer:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
και οσο για τον τουρκο...οχι δεν απαντησε γιωργακη.βλεπεις τον διεκδικουμε απο μεγαλους συλλογους της ευρωπης.εσεις ποτε θα το κανετε αυτο???ΠΟΤΕ ΜΙΖΕΡΟΥΛΗΔΕΣ!!!!
Ναι βεβαια σεις χτυπαται μεγαλους παικτες καθε χρονο(KARLOS RONALDO RIKELME κτλ)
Αλλα μονο που χτυπατε ειναι το κεφαλι σας στο τοιχο.(βλ.ΟΥΑΝΤΟΥ):a018: :a018: :a018: :a018:
Τρεχτε για διαρκειας.Η αυτοκρατορια αντεπιτηθεται .:a016: :a016: :a016:
olo λεω να μην πω, να μην πω αλλα ,
αεκακια, λεγατε οταν ηρθε στα 32 ο -καλυτερος παικτης του κοσμου- οπως τωρα λετε ΓΕΡΟΣ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ 35 ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ:a24:
Υ.Γ. ασε που τον λεγατε και παιχτη της σειρας (συγκριση με Εμερσον)
βαζελακια καλα αυτοι εχουν τον 2 ριμπο=εκι:rotflmao:
3 + 10 χρονια πονος ειναι πολυς
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ τι ηταν ο Ριμπο πταν ηρθε στα 32 στον ΟΣΦΠ και αν θα τον βλεπατε ποτε στην Ελλαδα αν δεν τον εφερνε ο Κοκκαλης. ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ και αφηστε τα κοριτσιστικα
ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΗΣΩ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΖΩ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΙΚΡΟΥΣ (σε αξια ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ) ωσ μεγαλουσ μεΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΛΑΜΟΓΙΩΝ Μ.Μ.Ε.
ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΜΙΛΑΝ ΟΜΑΔΑΡΑ.....
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΡΙΜΠΟ VS ΝΙΝΗΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ
ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝ ΗΜΕΡΑ:sun:
Gandalf dr685sm
30/05/2007, 09:38
Λοιπόν φαίνεται οτι έχει πέσει πολύ τσούξιμο απο την μεταγραφή του Ρίμπο , παρόλο που ήταν σχεδόν γνωστή , απο την στιγμή κιόλας που έφυγε (διώχθηκε) απο τον ΟΣΦΠ.
Για να τα ξαναρίξουμε απο την αρχή.
1. Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ... ποτε... ΜΑ ΠΟΤΕ... δεν είχαν ξεγραμμένο τον Ρίμπο. Παροτρύνω τους γαύρους να θυμηθούν το πρώτο παιχνίδι του 2004-05 μεταξύ μας στο ΟΑΚΑ πως είχε σηκωθεί το στάδιο και τον χειροκροτούσε στην αλλαγή. Αντίθετα με όσα λέτε, ο Ριβάλντο είχε και έχει την πλήρη εκτίμηση των φιλάθλων της ΑΕΚ. Θυμηθείτε το χειροκρότημα και τα μπράβο ακόμα και απο την Score για το goal που μας είχε βάλει στο μεταξύ μας παιχνίδι. Να μην ακούω μαλακίες λοιπόν και λόγια που δεν είπαμε ποτέ.
Αν θυμάστε , οι ΑΕΚτζήδες ήταν οι πρώτοι που παραδέχτηκαν οτι είναι παίκτης ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙ απο το Ελληνικό πρωτάθλημα.
2. Ο Ρίμπο για το Ελληνικό πρωτάθλημα μπορεί να κάνει την διαφορά. Ενα 45λεπτο αρκεί. Μην ξεχνάτε οτι στον πάγκο δεν είναι ο Σόλιντ και ο Λεμονής. Είναι ο Φερέρ , όπου υπό την καθοδήγηση του ο Ρίμπο , πήρε τα εύσημα για την καλύτερη χρονιά στην Primera Division. Να το θυμάστε αυτό. Κάθε ομάδα ξεκινάει και αρχίζει απο ενα προπονητή. Με το μισό υλικό πέρισυ , με δεκάδες τραυματισμούς και το περίφημο rotation είχε φέρει την ΑΕΚ στην κορυφή μέχρι τα μισά. Απο κεί και πέρα κατάφερε και την έφερε 2η. Αν δεν μπορείτε να το δείτε αυτό, βγάλτε τα πράσινα και κόκκινα γυαλιά.
3. Η ΑΕΚ φέτος έχει τρομάξει τους Τζίγγερ και Κόκκαλη , μιας και είναι η μόνη ομάδα που τα έσοδα απο το CH.L. δείχνει να τα επενδύει και οχι να τα τσεπώνει. Εδώ οφείλουμε και μια συγνώμη στον Ντέμη που άκουσε τα εξαμάξης όταν δεν έδινε πέρισυ για παίκτες.
4. Ακούω για Μ.Ο ήλικίας και συμφωνώ. Ζήκος, Λύμπε, Δέλλας, Ρίμπο, Αρουαμπαρένα...150+ χρόνια... ΑΛΛΑ....ΑΛΛΑ...μιλάμε για παίκτες που μπορούν να παίξουν ή έπαιξαν σε πρωταθλήματα πολύ μεγαλύτερου βεληνεκούς , με ισχυρές προπονήσεις και τις βιώνουν και πάλι με Φερέρ... όσοι έχουν δεί προπόνηση της ΑΕΚ φέτος θα ξέρουν. Εμένα δεν με προβληματίζει η ηλικία τους... αλλά το πόσο δέσιμο θα έχουν.
5. Για τις άλλες ομάδες , αν και συνήθως δεν ασχολούμαι... για πείτε μου.. Ο ΠΑΟ ψάχνει στην Ουγκάντα, στην Κένυα και λοιπές αφρικανικές χώρες να βρεί ακόμα κανά "μαύρο διαμάντι"; Μάλιστα με προπονητή που ουσιαστικά δεν έχει φανεί ακόμα;
Για τον ΟΣΦΠ... ποιές μεταγραφές;... Μια και μοναδική επιστροφή του Άντζα. Δεν λέω ... καλός παίκτης, αλλά σας καλύπτει; Τουντσάι;.... Μήπως καλύτερα Τουντσάρη;
Είναι λογικό παίκτης που ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΟΣΦΠ και Ελληνικό πρωτάθλημα να "τραβάει" όσο μπορεί το σχοινί , μπας και οι μεγάλοι (Μίλαν Ρεάλ) του δώσουν κάτι παραπάνω για να πάει απο εκεί. Γιατί καλή η δόξα αλλά και το χρήμα ουδείς εμίσησε. Μην τον περιμένετε για τους κόκκινους... μόνο αν ανοίξει τσέπες ο ΟΣΦΠ και αντί για 10 δώσει 15 θα έρθει.
Για άλλους μεγάλους παίκτες...χμμμ... μετά απο όσα ακούστηκαν για την συμπεριφορά προς Ριβάλντο ... ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ. ... Δείτε οτι η μεταγραφή του , αν και 35, είναι πρώτη σελίδα στην UEFA. Αυτό είναι κάτι που μόνο διαφήμιση για την ΑΕΚ είναι και δυσφήμιση για τον ΟΣΦΠ.
6. Προπονητές. Πεσέιρο είναι νέος και θα θέλει χρόνο για να δεί τι γίνεται στην Ελλάδα. Θα δείξει αν μπορεί ή οχι.
Λεμονής... θέλει για μένα, αλλά με τις μέχρι τώρα κινήσεις, δείχνει να μην μπορεί.
Φερέρ. Δείγματα κατέθεσε πέρισυ. Το μόνο που μου κάνει κάπως , είναι κάποιες "εμμονές" που έχει σε παίκτες και θέσεις που παίζουν. Αν και με το rotation μας είχε εκπλήξει λίγο. Πάντως αν μη τι άλλο έχει καλό προβάδισμα απέναντι στους άλλους δύο.
7. Ευρώπη. Θυμηθείτε το... αν η ΑΕΚ περάσει στους ομίλους, θα έχει τόσο ευνοϊκή διαιτησία που καμία άλλη Ελληνική ομάδα, δεν είχε. Τόσο το όνομα του Φερέρ, όσο και τα ονόματα του Ρίμπο , Αρουαμπαρένα , μαζί με τα εισητήρια που έκοψε πέρισυ, θα είναι κάτι που θα βοηθήσουν πολύ.
Γεγονός είναι οτι μέχρι τώρα, στα σημεία και στην θεωρία των μεταγραφών , αν παίζαμε football manager η ΑΕΚ θα είχε περάσει σίφουνας στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Επειδή όμως η μπάλα στην πραγματικότητα είναι άλλο πράγμα... θα δούμε στις 14/8 τι θα κάνουμε.
Υ.Γ. Για το basket, σήμερα, ελπίζω να δούμε καλό αγώνα.
Gandalf
στου κουφου την πορτα...................
:sun:
Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
olo λεω να μην πω, να μην πω αλλα ,
αεκακια, λεγατε οταν ηρθε στα 32 ο -καλυτερος παικτης του κοσμου- οπως τωρα λετε ΓΕΡΟΣ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ
βαζελακια καλα αυτοι εχουν τον 2 ριμπο=εκι:rotflmao:
3 + 10 χρονια πονος ειναι πολυς
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ τι ηταν ο Ριμπο πταν ηρθε στα 32 στον ΟΣΦΠ και αν θα τον βλεπατε ποτε στην Ελλαδα αν δεν τον εφερνε ο Κοκκαλης. ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ και αφηστε τα κοριτσιστικα
ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΗΣΩ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΖΩ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΙΚΡΟΥΣ (σε αξια ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ) ωσ μεγαλουσ μεΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΛΑΜΟΓΙΩΝ Μ.Μ.Ε.
ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΜΙΛΑΝ ΟΜΑΔΑΡΑ.....
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΡΙΜΠΟ VS ΝΙΝΗΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ
ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝ ΗΜΕΡΑ:sun:
τελικα ποναει περισσοτερο απο οτι περιμενα χαχαχαχαχαχαχαχαχχααχα
δε μπορω να καταλαβω που κολλανε ολα αυτα που λετε ... η ΑΕΚ εξακολουθει να εχει τους περισσοτερους μικρους παιχτες απο ολες τις μεγαλες ομαδε στο πρωταθλημα διπλα στο Ριβαλντο θα γινουν ακομα καλυτεροι..........
για βρες μου που ειπα οτι ο Ριβαλντο ηταν μαπας και τα ξαναλεμε
ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΕΝΣΗΜΩΝ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΛΕΓΑΜΕ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΛΑΙΤΕ
μεχρι τοτε................................. PEΡΕΜΕΝΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf dr685sm
30/05/2007, 09:53
στου κουφού την πόρτα..
Την παίρνουμε και φεύγουμε....και μετά έχουμε το θαύμα που ο κουφός ακούει μιας και η "πόρτα" του λείπει πλέον...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer:
Gandalf
εσεις κοπτεστε οτι φτιαχνετε ομαδα αρα μη πας να μου πεις το γνωστο γιατι εσυ καλυτερος εισαι???
δεν τον εβγαλα αχρηστο και μη λες πραματα που δεν ειπα.ειπα απλα οτι απο τη μια ειναι μεγαλος και απο την αλλη λετε οτι φτιαχνετε ομαδα.
αντε για τα διαρκειας για να μπορειτε και φετος στις στραβες να βριζετε ντεμη, φερερ, ριμπο.
ΜΙΖΕΡΟΥΛΗΔΕΣ ΕΜΕΙΣ??????/ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗ ΦΙΕΣΤΑ ΒΡΙΖΑΤΕ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΟΠΩΣ ΞΑΝΑΕΙΠΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ... ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΣΥ!!!!!! ΟΧΙ ΠΑΓΚΟ!!!!
Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΕΛΙΚΑ?????????
ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΡΙΜΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΠΟΣΤ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πάρτε τον Ρίμπο και κάντε κλαρίνα στην ευρώπη, αφού το μόνο που σας νοιάζει είναι να ρίξετε την "δυναστεία" του γαύρου και να γίνεται εσείς κατεστημένο....αυτό σας τρώει.....τέσπα να τον χαίρεστε τον Ρϊμπο γιατί νταξ Ρίμπο είναι θα κόψετε και πολλά διαρκείας κτλ κτλ....και σε λίγο και ο πρωταθλητής προκριματικά champions league!!!
blackbusa
30/05/2007, 10:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από paris-3
Πάρτε τον Ρίμπο και κάντε κλαρίνα στην ευρώπη, αφού το μόνο που σας νοιάζει είναι να ρίξετε την "δυναστεία" του γαύρου και να γίνεται εσείς κατεστημένο....αυτό σας τρώει.....τέσπα να τον χαίρεστε τον Ρϊμπο γιατί νταξ Ρίμπο είναι θα κόψετε και πολλά διαρκείας κτλ κτλ....και σε λίγο και ο πρωταθλητής προκριματικά champions league!!!
Και εσενα πιο ειναι το προβλημα σου ρε καρνταση???
Ποιος σου ειπαι οτι θελουμε να γινουμε κατεστημενο???
Οσο για την Ευρωπη τι ζορι τραβας???
Gandalf dr685sm
30/05/2007, 10:33
paris-3,
πότε έκανε κλαρίνα η ΑΕΚ στην Ευρώπη;... μόνο με τους Ρώσους έγινε αυτό στο 5-1, πριν δύο χρόνια.
Γιατί στην τελική αν εμείς κάνουμε κλαρίνα... τότε τι να πεί και ο Γαύρος...
90643
blackbusa
30/05/2007, 10:38
Ρε Μαγε αυτος δεν ειναι γαυρος.....για Μπαοκι μου φαινεται.Και αντι να υποστηριξη λιγο την κινηση της Αεκ μπας και την ακολουθησουνε και δεν βαρεσουνε διαλυση,το μονο που κανουν ειναι να σχολιαζουν....
Υγ Που ειναι τα δελτια οεο???
Ο γαύρος κάνει συστηματικά κλαρίνα δεν το συζητώ...!!!!!!Και δεν μιλάω για το παρελθόν, μιλάω για το παρόν και μέλλον!!Ίσα ίσα η αεκ πέρσι έδειξε ότι μπορεί να κάνει στην ευρώπη αλλά από ότι βλέπω ο στόχος σας είναι καθαρά το πρωτάθλημα....και σε λίγο καιρό θα βλέπουμε (ως
Ελλάδα) ευρώπη με τα κιάλια.!!
Αρειανός είμαι και δεν το κρύβω!!!!!!:cool:
Ο ΜΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΑΥΡΟΒΑΖΕΛΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ Η ΑΕΚ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΙΧΤΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΙΧΤΕΣ!!!!!!!
ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.... Η Β' ΕΘΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΝΩΡΙΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ+ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ "ΟΝΟΜΑΤΑ" ΠΙΑ (ΑΚΟΥ 1 ΜΥΡΙΟ ΓΙΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ!!!!!!!!!! ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ???)
Gandalf dr685sm
30/05/2007, 10:51
paris-3...
μια ερώτηση τώρα που βρήκα και Αρειανό...
Με δεδομένο, οτι στον Β γύρο κάνατε απίστευτη πορεία και παίξατε καλή μπάλα. Με δεδομένο οτι παίζετε Ευρώπη μετά απο πάρα πολυ καιρό...
Πως στο καλό , διώχνετε προπονητή και την μισή ομάδα;
Ποιά είναι η λογική σε αυτό;
Μιλάμε εδώ και μέρες έχω αυτή την απορία. Κανείς , ακόμα και Β.Ελλαδίτικα έντυπα δεν ασχολούνται με το θέμα, λες και είναι φυσικότατο.
Έχεις απάντηση;
Gandalf
Κοίτα η μισή ομάδα δεν φεύγει, αν λάβει και κανείς υπ' όψιν και ότι πήραμε πολλούς παίχτες πέρσι, θα φύγουν αυτοί που κρίνεται ότι δεν μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα...!Εδώ υπάρχουν παίχτες που έπαιξαν ελάχιστα λεπτά...!Τώρα για το ποιοι θα φύγουν κάποιοι ξέρουν καλύτερα...!Τώρα όσον αφορά στον προπονητή έχεις δίκιο να απορείς, γιατί αν και η ομάδα είναι κατά μεγάλο μέρος του Όγιος με τον Ερνάτεθ πήραμε τα αποτελέσματα και κάναμε πολύ καλή πορεία!!!Κατά κανόνα δεν είναι καλό να αλλάζεις τόσο συχνά προπονητή, αλλά εφόσον η διοίκηση ψάχνει για κάτι διαφορετικό που θα ταιριάξει περισσότερο στην φιλοσοφία του ΑΡΗ και ο Ερνάτεθ δεν ταίριαξε...τι να πω, εγώ την εμπιστεύομαι και σε όσους διαφωνούν θα θυμίσω την φυγή του Όγιος και τις ακραίες αντιδράσεις μερικών που "πέφταν" από μπαλκόνια και σχίζαν τα διαρκείας, και μάλλον το μετάνιωσαν :smilea:
blackbusa
30/05/2007, 12:40
Κοίτα η μισή ομάδα δεν φεύγει, αν λάβει και κανείς υπ' όψιν και ότι πήραμε πολλούς παίχτες πέρσι, θα φύγουν αυτοί που κρίνεται ότι δεν μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα...!Εδώ υπάρχουν παίχτες που έπαιξαν ελάχιστα λεπτά...!Τώρα για το ποιοι θα φύγουν κάποιοι ξέρουν καλύτερα...!Τώρα όσον αφορά στον προπονητή έχεις δίκιο να απορείς, γιατί αν και η ομάδα είναι κατά μεγάλο μέρος του Όγιος με τον Ερνάτεθ πήραμε τα αποτελέσματα και κάναμε πολύ καλή πορεία!!!Κατά κανόνα δεν είναι καλό να αλλάζεις τόσο συχνά προπονητή, αλλά εφόσον η διοίκηση ψάχνει για κάτι διαφορετικό που θα ταιριάξει περισσότερο στην φιλοσοφία του ΑΡΗ και ο Ερνάτεθ δεν ταίριαξε...τι να πω, εγώ την εμπιστεύομαι και σε όσους διαφωνούν θα θυμίσω την φυγή του Όγιος και τις ακραίες αντιδράσεις μερικών που "πέφταν" από μπαλκόνια και σχίζαν τα διαρκείας, και μάλλον το μετάνιωσαν :smilea:
Toν Χαβιτο θα τον κρατησετε....???:D :D :D
Εγω παντως θα τον ηθελα πολυ στην ομαδα μου.....και τον Κικε......:D :D :D
Και επαναλαμβανω....τι ζορι τραβας ρε φιλαρακι με την ΑΕΚ.Σου εχουμε κανει τιποτα???απο παλια οι φιλαθλοι μας ειταν ψιλοφιλοι μεχρι το περιστατικο με τον Ξηροκωστα....Και αν διαβασες καλα οι μοναδικοι εδω μεσα εστω που λεγαμε οτι πολυ καλη μπαλα επαιξε ο Αρης ειμασταν εμεις τα χανουμια.
Και ποιος σου είπε ότι βλέπω εχθρικά την αεκ??Συζήτηση κάνουμε... και όντως η αεκ είναι η μόνη συμπαθής ομάδα εξ αθηνών και όσο για την ευρώπη με ενδιαφέρει γιατί μου άρεσε πολύ πέρσι η ομάδα σου στην ευρώπη, και γιατί όσο θα γινόμαστε οι π.....ες τις ευρώπης τόσο θα μιζεριάζει το ελληνικό προτάθλημα..!!
blackbusa
30/05/2007, 13:10
Και ποιος σου είπε ότι βλέπω εχθρικά την αεκ??Συζήτηση κάνουμε... και όντως η αεκ είναι η μόνη συμπαθής ομάδα εξ αθηνών και όσο για την ευρώπη με ενδιαφέρει γιατί μου άρεσε πολύ πέρσι η ομάδα σου στην ευρώπη, και γιατί όσο θα γινόμαστε οι π.....ες τις ευρώπης τόσο θα μιζεριάζει το ελληνικό προτάθλημα..!!
:beer: :beer: :beer:
Ok....απλα αυτο περι κατεστημενου κλπ κλπ μου φανηκε σαν κραξιμο.....:blush:
Τον Χαβιτο τελικα θα τον κρατησετε???και τον Κοκε???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αν δεν την παλευετε ειμαστε προθυμοι να σας απαλλαξουμε και απο τους δυο....:D :D :D
:rotflmao: :rotflmao:
:wave2: :wave2:
:sun:
Sferopetadhn
30/05/2007, 13:15
Ο ΜΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΑΥΡΟΒΑΖΕΛΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ Η ΑΕΚ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΙΧΤΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΙΧΤΕΣ!!!!!!!
ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.... Η Β' ΕΘΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Θα το 'θελες πολύ ε; Άλλαξε πλευρό μεγάλε! Κάνε την ανανέωσή σου με τον Ρίμπο (ωραίος παίκτης αλλά μεγάλος) και άσε μας στο δικό μας χάλι...
Νομίζεις ότι ο Σώκρατες θα σε αφήσει να πάρεις κούπα; Ιδίως όταν θα βγαίνει ένας στο τσου λου κι αυτός με προκριματικό;
Πού ζείτε ρε τόσα χρόνια; Τώρα θα κάνετε επανάσταση; Μια χρονιά του ξέφυγε η κούπα, άντε να του ξεφύγει ακόμη μια. Δυναστείες, οράματα και πορείες μην τα πολυπιστεύετε γιατί μετά κάθεται πιο βαριά η απογοήτευση.
Και δεν τα λέω αυτά μόνο για την ΑΕΚ αλλά για όλους που νομίζουν ότι "του χρόνου" θα αλλάξει κάτι. Γιατί; Τί έγινε ή τί θα γίνει το καλοκαίρι; Μήπως σχεδιάζουν άλλη μία μετονομασία σε σούπερ κατοστάρα λίγκα; Αφού λένε τα ίδια και τα ίδια όποτε μαζεύονται, εσείς γιατί περιμένετε αλλαγή;
Εσείς με τα οράματα του Ντέμη, εμείς με τα λαμόγια, οι γαύροι με τον Ελ Σιντ που δε λέει να πεθάνει (μεταφορικό είναι αυτό), οι γριές..., τα ερπετά με ακατανόητη αισιοδοξία, ο βάζελος ημιδιαλυμένος και όλοι οι υπόλοιποι να φυτοζωούν... Αυτά ρε θα μας αλλάξουν;
Ντάξει να υποστηρίζουμε την ομάδα μας, αλλά να μη γινόμαστε και γραφικοί γράφοντας για μέλλον και πορείες και κούπες. Με τα χάλια που έχει το ποδόσφαιρό μας ούτε σε 1000 χρόνια δε θα γίνουν αυτά. Αφού αντί να προοδεύει πηγαίνει ολοταχώς προς διάλυση.
Έχω πολύ άδικο που απογοητεύομαι;
Τον Χαβιτο τελικα θα τον κρατησετε???και τον Κοκε??? XAXA καλά για κόκε με την καμία αλλα ούτε για χαβίτο δεν νομίζω:lol: :lol: :lol: :p :p
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
[B]olo λεω να μην πω, να μην πω αλλα ,
Ρε μεγαλε εσεις τον ΡΙΜΠΟ τον φεραται για να σηκωσεται το τσου λου,πραγμα για το οποιο
ηταν οντως μεγαλος.Αν δεν ηταν δεν θα ερχοταν και στην Ελλαδα.Εμεις τον πηραμε για να
μας βοηθηση να παρουμε το πρωταθλημα πραγμα το οποιο μπορει.
Γαυροβαζελοι μαζευτηται γιατι βλεπω τα Αρηανα με πολυ ασχημες διαθεσεις του χπονου,οσο
για τον σωκρατες αστον αυτον ,τελευταια του χρονια ειναι.Τα πακετα του τσου λου τελειωσανε
και απο του χρονου που και ο 1ος παιζει προκριματικα θα κανει τελευταια αρπακτη μεχρι τα
Χριστουγεννα και μετα ηρωικη εξοδο.
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
[B]olo λεω να μην πω, να μην πω αλλα ,
λεγατε οταν ηρθε στα 32 ο -καλυτερος παικτης του κοσμου- οπως τωρα λετε ΓΕΡΟΣ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ
Ρε μεγαλε εσεις τον ΡΙΜΠΟ τον φεραται για να σηκωσεται το τσου λου,πραγμα για το οποιο
ηταν οντως μεγαλος.Αν δεν ηταν δεν θα ερχοταν και στην Ελλαδα.Εμεις τον πηραμε για να
μας βοηθηση να παρουμε το πρωταθλημα πραγμα το οποιο μπορει.
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
gia να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους . για μενα ο Ριμπο σαν παιχτης ειναι απο τους καλυτερους που βγηκαν γενικως .- ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ-
η ΤΣΕΛΣΙ δεν μπορει να το σηκωσει και αυτο ειναι παλι @@@@ες των δημοσιογραφων για να μειωσουν προσπαθειες καλες γενικως..........
παραταυτα
στο ημιχρονο ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΟΣΦΠ 0 - 1
ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ? ΠοΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ? ( οχι οτι αν περναγε θα το επαιρνε ο ΟΣΦΠ)ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ,ΑΠΟ ΠΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ,ΜΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟ?
ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΦΕΡΝΕ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ
ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΩΚΡΑΤΗ.;)
Gandalf dr685sm
30/05/2007, 15:03
Θα το πούμε δύο φορές μάλιστα...
Μια που τον έφερε... και μία που μας τον έδωσε ουσιαστικά με το να τον διώξει με την συμπεριφορά του.
Τώρα κάτι είπε ο ΚΑΠΛΑΝΙ, που ψιθυρίζεται πάρα πολύ έντονα τα τελευταία χρόνια. Ο Κόκκαλης να ψάχνεται να φύγει απο τον ΟΣΦΠ και για αυτό να μειώνει συνεχώς την συμμετοχή του στα τεκταινόμενα τόσο τα οικονομικά όσο και τα διοικητικά.
Μάλιστα είχε αρχίσει ο ντόρος με την αποχώρηση του απο την ομάδα του Basket αλλά και την έντονη διάθεση των Αγγελόπουλων και την ιδιαίτερη αγάπη τους προς τον ΟΣΦΠ.
Αυτό όμως, πραγματικά είμαι ανημέρωτος και δεν έχω και κάποιον να ρωτήσω προς επιβεβαιώση... οπότε μένει στην σφαίρα της θεωρίας. Αν και όπως είπα στοιχεία της , είναι σαν να τα βλέπουμε μπροστά της φέτος με τον Κόκκαλη να μην επενδύει και να μην κινείται όπως άλλες χρονιές.
Τα ίδια είχε κάνει και προς 2-3 ετών στο basket.
Μένει να δούμε την κατάληξη και αν κάνουμε λάθος (το πιθανότερο, αλλά...)
Gandalf
Γαυροβαζελοι μαζευτηται γιατι βλεπω τα Αρηανα με πολυ ασχημες διαθεσεις του χπονου Βασικά φίλε μου θα έπρεπε να χαίρεσαι σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο, μήπως γίνει λίγο ποιο ανταγωνιστικό το κατακαημένο το πρωτάθλημα μας, και αποκτήσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον ο τίτλος που αξιώνεις δικαίως, αν κρίνουμε την φετινή σου παρουσία, να πάρεις. Τώρα άμα γουστάρεις την κλασική τριάδα με ανακατατάξεις ανά καιρους.......!!!????!!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΩΚΡΑΤΗ.;)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
blueblack
30/05/2007, 16:48
ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ................ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ............!!!!!!!!!!!
Στό μιλητό όλη τή μεικτή κόσμου καί τό Τσού Λού έχετε πάρει.......!!!!!!!
ΦΕΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ............ΣΑΣ ΞΕΦΥΓΕ ΤΟ ΟΥΕΦΑ..........!!!!!!!!!
φέτος πάμε για τίτλο (εάν πάρουμε καλό σέντερ, φορ, και δεξί μπακ)
ελπίζω να πάρουμε δυο -τρεις μαζεμένους
προκριματικά πέφτουμε με λίβερπουλ και την πετάμε έξω!
μετά πάω βόλτα με το σεμπε να ξαλαμπικάρω...
και ηρεμήστε
στο κάτω κάτω της γραφής... ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΕΚ ΖΟΥΜΕ!
ΥΓ ο παοκ έχει τον αξιόλογο αραμπατζή, ο πανιώνιος τον μάκο και ο άρης τον κόκε.
αυτοί αξίζουν σήμερα
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
paris-3,
πότε έκανε κλαρίνα η ΑΕΚ στην Ευρώπη;... μόνο με τους Ρώσους έγινε αυτό στο 5-1, πριν δύο χρόνια.
Γιατί στην τελική αν εμείς κάνουμε κλαρίνα... τότε τι να πεί και ο Γαύρος...
H citizen-seiko πως την ελεγαν τι ητανε ????:confused:
vangelis 64
30/05/2007, 17:38
H citizen-seiko πως την ελεγαν τι ητανε ????:confused:
E ,AYTO το 5-1 εννοεί ρε STOYBI.
Κι αν θυμάμαι καλά,είχε βγεί ανέκδοτο για τον θρύλο μ' αυτό το σκορ.Νομίζω;
:lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ................ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ............!!!!!!!!!!!
Στό μιλητό όλη τή μεικτή κόσμου καί τό Τσού Λού έχετε πάρει.......!!!!!!!
ΦΕΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ............ΣΑΣ ΞΕΦΥΓΕ ΤΟ ΟΥΕΦΑ..........!!!!!!!!!
Ενω εσεις....... Εχετε δωσει τοση προσοχη στα ονοματα που εχετε φερει τοσα χρονια ωστε να βγαινετε και απο πανω.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
vangelis 64
30/05/2007, 17:42
Τώρα όσον αφορά στον προπονητή έχεις δίκιο να απορείς, γιατί αν και η ομάδα είναι κατά μεγάλο μέρος του Όγιος με τον Ερνάτεθ πήραμε τα αποτελέσματα και κάναμε πολύ καλή πορεία!!!Κατά κανόνα δεν είναι καλό να αλλάζεις τόσο συχνά προπονητή, αλλά εφόσον η διοίκηση ψάχνει για κάτι διαφορετικό που θα ταιριάξει περισσότερο στην φιλοσοφία του ΑΡΗ και ο Ερνάτεθ δεν ταίριαξε.
Και ποιά είναι,ρε παιδί,η φιλοσοφία τού Άρη δηλαδής; :sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
E ,AYTO το 5-1 εννοεί ρε STOYBI.
Κι αν θυμάμαι καλά,είχε βγεί ανέκδοτο για τον θρύλο μ' αυτό το σκορ.Νομίζω;
:look: Γιατι μωρε....
Ιαπωνικα ρολογια δεν ειναι αυτα ???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Παλι θα βγαζω ομαδες που σας εχουν γλεντησει και δεν θα ξερετε χωρα προελευσης... Προσοχη !! :evil:
:beer: :beer:
vangelis 64
30/05/2007, 17:49
:look: Γιατι μωρε....
Ιαπωνικα ρολογια δεν ειναι αυτα ???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Παλι θα βγαζω ομαδες που σας εχουν γλεντησει και δεν θα ξερετε χωρα προελευσης... Προσοχη !! :evil:
Ρώσικα!!:lol: :lol:
Αλλά τουλάχιστον,εμείς το κάναμε μία φορά...
Όχι τρείς συνεχόμενες.:evil: :evil:
blueblack
30/05/2007, 17:53
Ενω εσεις....... Εχετε δωσει τοση προσοχη στα ονοματα που εχετε φερει τοσα χρονια ωστε να βγαινετε και απο πανω.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ................ΠΟΛΥ............
Ό Ρίμπο......σας........:a9:
ακούω για τη συνεργασία του Ρίμπο με τον Φερέρ....
παιδιά αυτό ήταν πριν 8 χρόνια....
κατά την άποψή μου η μεταγραφή Ρίμπο ειναι απλά μεταγραφή για να μαζέψει διαρκείας παρά μεταγραφή ουσίας....
ο Ρίμπο αποκλείεται να βοηθήσει στα ευρωπαικά παιχνίδια...είναι πολύ μεγάλος πια για να κάνει μεγάλα παιχνίδια απέναντι σε καλούς αμυντικούς....
επίσης φέτος έκανε ένα μετριότατο πρωτάθλημα ....και ενώ στο περσινό πρωτάθλημα τα ντέρμπι τα έπαιρνε σχεδόν μόνος του, φέτος εξαφανίστηκε στα σημαντικά παιχνίδια....
(βλ. με βάζελο όπου τον εξαφάνισε 2 φορές ο μέτριος Μπόβιο)....
ο Φερέρ στην Μπαρτσελόνα ειχε τη δυνατότητα να απελευθερώσει τον Ρίμπο γιατί είχε σημαντικούς παίχτες στις υπόλοιπες γραμμές ....
οι ελληνικές ομάδες δεν έχουν την πολυτέλεια να παίζουν με ένα παίχτη λιγότερο όταν αμύνονται....ειδικά αν στην επίθεση βρίσκονται παίχτες σαν τον Λυμπερόπουλο, που ούτε αυτοί πρεσάρουν.....
αν παίξει 4-2-3-1 ο Έμερσον και ο Ζήκος θα κληθούν να βγάλουν όλο το βάρος της μεσαίας γραμμής και στην ηλικία τους αμφιβάλω αν θα αντέξουν....
επίσης ειμαι περίεργος να δω αν θα βγάλει τον ρυθμό των προπονήσεων του Φερέρ χωρίς τραυματισμούς....
blueblack
30/05/2007, 18:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
παιδιά αυτό ήταν πριν 8 χρόνια....
κατά την άποψή μου η μεταγραφή Ρίμπο ειναι απλά μεταγραφή για να μαζέψει διαρκείας παρά μεταγραφή ουσίας....
ο Ρίμπο αποκλείεται να βοηθήσει στα ευρωπαικά παιχνίδια...είναι πολύ μεγάλος πια για να κάνει μεγάλα παιχνίδια απέναντι σε καλούς αμυντικούς....
επίσης φέτος έκανε ένα μετριότατο πρωτάθλημα ....και ενώ στο περσινό πρωτάθλημα τα ντέρμπι τα έπαιρνε σχεδόν μόνος του, φέτος εξαφανίστηκε στα σημαντικά παιχνίδια....
(βλ. με βάζελο όπου τον εξαφάνισε 2 φορές ο μέτριος Μπόβιο)....
ο Φερέρ στην Μπαρτσελόνα ειχε τη δυνατότητα να απελευθερώσει τον Ρίμπο γιατί είχε σημαντικούς παίχτες στις υπόλοιπες γραμμές ....
οι ελληνικές ομάδες δεν έχουν την πολυτέλεια να παίζουν με ένα παίχτη λιγότερο όταν αμύνονται....ειδικά αν στην επίθεση βρίσκονται παίχτες σαν τον Λυμπερόπουλο, που ούτε αυτοί πρεσάρουν.....
αν παίξει 4-2-3-1 ο Έμερσον και ο Ζήκος θα κληθούν να βγάλουν όλο το βάρος της μεσαίας γραμμής και στην ηλικία τους αμφιβάλω αν θα αντέξουν....
επίσης ειμαι περίεργος να δω αν θα βγάλει τον ρυθμό των προπονήσεων του Φερέρ χωρίς τραυματισμούς....
ΑΣΕ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ...............ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.....!!!!!!!
Μή σέ πιάνουν οί κακίες σου...........
Σά τούς γαύρους κάνεις..................
Γιά ΑΤΡΑΞΙΟΝ............τόν πήραμε τόν άνθρωπο........καί γιά νά τή σπάσουμε
στούς γαύρους..........!!!!!!!!!!!
Ξέρεις τί είναι νά φεύγεις κλαμμένος ή ΚΛΑΣΜΕΝΟΣ.....άπό κάπου καί νά
άνοίγει τίς στοργικές φτερούγες του καί νά σέ αγκαλιάζει ό ....
ΜΙΣΗΤΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ.........??????????
ΑΣΕ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ...............ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.....!!!!!!!
Μή σέ πιάνουν οί κακίες σου...........
Σά τούς γαύρους κάνεις..................
Γιά ΑΤΡΑΞΙΟΝ............τόν πήραμε τόν άνθρωπο........καί γιά νά τή σπάσουμε
στούς γαύρους..........!!!!!!!!!!!
όχι και γαύρος ρε.....όλα κι ολα ....και οι προσβολές έχουν τα όρια τους...:lol: :lol:
δεν ειναι κακία ρε...μια ποδοσφαιρική εκτίμηση έκανα....
απλά αυτή η μεταγραφή μου φαίνεται αντιδιαμέτρου αντίθετη με αυτό που φερόταν να είναι το όραμα του προέδρου σας....
αλλά μαλλον αποτελεί και επιθυμία του Φερέρ...οπότε κατι θα έχει στο μυαλό του ο προπονητής σας....θα δείξει....
vangelis 64
30/05/2007, 18:24
Δεν είμαι από αυτούς που πανηγυρίζουν για την έλευση τού Ριβάλντο,όμως το χάρηκα!
Αν γίνει κανα μπαμ και μπορέσουν οι υπόλοιποι παίχτες να ακολουθήσουν τίς εμπνεύσεις του,θα έχουμε γέλια.:D :D
Δεν είμαι από αυτούς που πανηγυρίζουν για την έλευση τού Ριβάλντο,όμως το χάρηκα!
Αν γίνει κανα μπαμ και μπορέσουν οι υπόλοιποι παίχτες να ακολουθήσουν τίς εμπνεύσεις του,θα έχουμε γέλια.:D :D
η αρρώστια του μπαλαδόρου δεν είναι κολλητική δυστυχώς....:D
αλλιώς κάτι θα είχε κολλήσει ο Μπασινάς απο τον Σόουζα....
και ο Κωσταντίνου θα βάραγε φάουλ μπανάνα με το αριστερό....:lol: :lol:
vangelis 64
30/05/2007, 18:49
η αρρώστια του μπαλαδόρου δεν είναι κολλητική δυστυχώς....:D
αλλιώς κάτι θα είχε κολλήσει ο Μπασινάς απο τον Σόουζα....
και ο Κωσταντίνου θα βάραγε φάουλ μπανάνα με το αριστερό....:lol: :lol:
Έλα ρε συ... :lol: :lol: δεν εννοώ αυτό.
Αυτό που θα μπορούσε να γίνει(κυρίως λόγω Φερέρ)είναι το να δουλέψουνε στίς προπονήσεις τον τρόπο παιχνιδιού του.
Επειδή στο ματς με την Μπενφίκα η ΑΕΚ,στο πρώτο 20άλεπτο έπαιξε πολύ χωρίς μπάλα,έφτιαξε φάσεις.
Με πιο καλή,την ασσίστ τού Σέζαρ στο γκολ,αλλά και άλλες από τα πλάγια κυρίως και εκεί που δεν το περίμενε η Μπενφίκα.
Με τον Ριβάλντο θα γίνουν πολλά τέτοια,αρκεί οι υπόλοιποι να είναι προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι,πράγμα δύσκολο.
Δύσκολο γιατί τη μεγαλοφυΐα δεν την προφταίνεις,τρέχει πολύ.
Θυμάμαι τη μοναξιά τού Ντέταρι στον Ολυμπιακό.:sad:
Έλα ρε συ... :lol: :lol: δεν εννοώ αυτό.
Δύσκολο γιατί τη μεγαλοφυΐα δεν την προφταίνεις,τρέχει πολύ.
Θυμάμαι τη μοναξιά τού Ντέταρι στον Ολυμπιακό.:sad:
+10000
η ποδοσφαιρική ιδιοφυία κρίνεται κυρίως απο την αντίληψη χώρου, την ταχύτητας σκέψης και ανάλυσης της φάσης , πράγματα που κάνουν τους μεγάλους παίχτες να ξεχωρίζουν ακόμα και στην ηλικία του Ριβάλντο....(κάτι ηξερε ο Λομπανοφσκι με τα τεστ που εφάρμοζε σε ποδοσφαιριστές με ηλεκτρονικούς υπολογιστές)...
ας πούμε στον Ολυμπιακό ο μόνος ισως που μπορούσε να αντιληφθεί το μυαλό του Ριβάλντο ηταν ο Καστίγιο....
αν βάλεις για παράδειγμα τον Καπετάνο να συνεργαστεί με τον Ριβάλντο κλάψτα χαράλαμπε....
ο μονος στην επίθεση της ΑΕΚ που έχει ποδοσφαιρικό μυαλό ειναι ο Λυμπε....
ο Σεζαρ παρότι ξέρει μπάλα χαραμίζεται με το κεφάλι κάτω....
vangelis 64
30/05/2007, 19:28
ο μονος στην επίθεση της ΑΕΚ που έχει ποδοσφαιρικό μυαλό ειναι ο Λυμπε....
ο Σεζαρ παρότι ξέρει μπάλα χαραμίζεται με το κεφάλι κάτω....
Σωστό.Ελπίζω μόνο να ξεπεταχτεί και κανας άλλος.
όσο για τον Σέζαρ....δεν τονε γουστάρω ρε πούστη μου!!Μού 'χει κάτσει στραβά.Δεν λέω πως δεν ξέρει μπάλα αλλά να....εδώ μού κάθεται.:sick:
Θα ρωτήσω και τον ψυχολόγο μου. :lol: :lol: :lol:
blackbusa
30/05/2007, 19:33
O Εμερσον μας τελειωσε......εδω και καιρο.
Και ποιά είναι,ρε παιδί,η φιλοσοφία τού Άρη δηλαδής; Μάλλον κάτι ανάμεσα σε Όγιος και Ερνάτεθ
Μάλλον κάτι ανάμεσα σε Όγιος και Ερνάτεθ
γιατί εμένα αυτό μου κάνει κάτι σε επιστροφή σε παλαιές εποχές..???
ελληνάρας προπονητής, και τα παιχνίδια στον τσαμπουκά....και μετά απο κανα δύο χρόνια επιστροφή στην παρακμή...
ειναι δυνατόν να σου έχουν κάτσει δύο προπονητές λαχείο, με εμφανές έργο και να μην μπορείς να κρατήσεις κανένας απο τους δύο???
Βασικά φίλε μου θα έπρεπε να χαίρεσαι σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο, μήπως γίνει λίγο ποιο ανταγωνιστικό το κατακαημένο το πρωτάθλημα μας, και αποκτήσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον ο τίτλος που αξιώνεις δικαίως, αν κρίνουμε την φετινή σου παρουσία, να πάρεις. Τώρα άμα γουστάρεις την κλασική τριάδα με ανακατατάξεις ανά καιρους.......!!!????!!!!!
Φιλε μου την ομαδα που ευχαριστηθηκα περσυ πιο πολυ και απο την ΑΕΚ ηταν ο ΑΡΗΣ
Εγω θελω πρωταθλημα με εδρες που θα πρεπει να ματωσεις για να περασεις και οχι
να ξερεις το αποτελεσμα απο πριν η με το ετσι θελω οπως το ειχε καταντηση ο γαυρος
κυριωσ τα πρωτα χρονια επι βατραχοπριγκηπα.
Οσο για ΡΙΜΠΟ ΖΖR εμεις τον θελουμε για το πρωταθλημα.Ποσο σιγουρος εισαι οτι
ο γαυρος θα επαιρνε τα 3 τελευταια χωρις αυτον;Βαλτου 2 τρεχαλατζηδες απο
πισω του και αστον αυτον να αλλωνιζει:beer: :beer:
γιατί εμένα αυτό μου κάνει κάτι σε επιστροφή σε παλαιές εποχές..???
ελληνάρας προπονητής, και τα παιχνίδια στον τσαμπουκά....και μετά απο κανα δύο χρόνια επιστροφή στην παρακμή...
ειναι δυνατόν να σου έχουν κάτσει δύο προπονητές λαχείο, με εμφανές έργο και να μην μπορείς να κρατήσεις κανένας απο τους δύο???
Σωστος ο παικτης
giobazolias
30/05/2007, 20:29
gia να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους . για μενα ο Ριμπο σαν παιχτης ειναι απο τους καλυτερους που βγηκαν γενικως .- ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ-
η ΤΣΕΛΣΙ δεν μπορει να το σηκωσει και αυτο ειναι παλι @@@@ες των δημοσιογραφων για να μειωσουν προσπαθειες καλες γενικως..........
παραταυτα
στο ημιχρονο ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΟΣΦΠ 0 - 1
ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ? ΠοΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ? ( οχι οτι αν περναγε θα το επαιρνε ο ΟΣΦΠ)ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ,ΑΠΟ ΠΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ,ΜΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟ?
ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΦΕΡΝΕ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ
ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΩΚΡΑΤΗ.;)
τι λε ρε παιδι μου????????
Το γκολ/φαουλ του ριμπο με τη λιβερπουλ ε???
να ρωτησω και εγω κατι τωρα?????
....................στα υπολοιπα 17 ματς τσαμπιονς λιγκ του οσφπ τα 3 τελευταια χρονια, ο ριμπο που ηταν??? :lol:
οταν αγοραζουμε κατι, καλο ειναι να ξερουμε ΓΙΑΤΙ το αγορασαμε!!!
και οχι να λεμε 3 χρονια τωρα οτι ο ριμπο καθαριζε και το πρωταθλημα!
αλλα στην ελλαδα ζουμε!!!
τη χωρα της υπερβολης!
καλος ο ριμπο για να πουλησει καμια φανελα και διαρκειας αλλα μεχρι εκει!
ο ντεμης το ξερει και καλα εκανε να τον αγορασει!!!
για τη μεταγραφη του ριμπο στην αεκ..............
τι 32 τι 35..............ο ριμπο το ιδιο ΔΕΝ μπορει να τρεξει μιας και ο ριμπο απ τα 29 εχει παρει την κατω βολτα οταν οι γιατροι του ειπαν να σταματησει να παιζει λογο του προβληματος και στα 2 γονατα!
ο ριμπο για την αεκ................
το καλο ειναι οτι εχει σοβαρο λογο να τα δωσει ολα μιας και εχει πισμωσει!
το κακο ειναι οτι τωρα που δεν ειναι παικτης του οσφπ ΔΕΝ θα εχει τη δυνατοτητα να κτυπαει 4/5 φαουλ εξω απ την περιοχη!..........αρα τελος τα πολλα γκολ/φαουλ!
στον οσφπ ηταν ενας απ τους πολλους που δεν τρεχαν!
ο ριμπο θα κολλησει καλυτερα στην αεκ, γιατι αν εξαιρεσουμε το λυμπε (αν δεν φυγει) ολοι οι αλλοι τρεχουν.
Ποτε δεν ησασταν μισητοι αντιπαλοι...... :sick:
Καιρο στο φωναζω αλλα δεν θες να καταλαβεις.....:rolleyes:
Ησασταν....... Κακομοιροι αντιπαλοι !!!!! :D
Μισητοι ειναι οι αλλοι........ Και πρεπει να αλλαξει τρομερα η νοοτροπια σας για να γινετε βεζυρης στην θεση του βεζυρη !!! :winka:
γιατί εμένα αυτό μου κάνει κάτι σε επιστροφή σε παλαιές εποχές..??? Πρώτον αποκλείεται να είναι Έλληνας προπονητής, θα είναι ισπανός και δν υπάρχει καμία περίπτωση για πισογύρισμα, πλέον στον Άρη το αγωνιστικό μέρος το έχουν αναλάβει άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με τα ελληνικά πρότυπα....δεν μπορώ με τίποτα να διανοηθώ ότι θα χαλάσει όλο αυτό που γίνεται στον Άρη....περιμένουμε λίγες μέρες για τις ανακοινώσεις.....μόνο αυτό έχω να πω:p
Φιλε μου την ομαδα που ευχαριστηθηκα περσυ πιο πολυ και απο την ΑΕΚ ηταν ο ΑΡΗΣ
Εγω θελω πρωταθλημα με εδρες που θα πρεπει να ματωσεις για να περασεις και οχι
να ξερεις το αποτελεσμα απο πριν η με το ετσι θελω οπως το ειχε καταντηση ο γαυρος
κυριωσ τα πρωτα χρονια επι βατραχοπριγκηπα. Άρα +φωνούμε:smilea:
vangelis 64
30/05/2007, 21:15
Γι αυτό μάς λυπήθηκε ο Κόκκαλης και πήρε Σαμπανάζοβιτς,Μπατίστα,Αλεξανδρή Οκκά και Μπάγεβιτς.
Για να μάς βοηθήσει.
Κρίμα που δεν πήγε και ο Λάκης με τον Νικολαΐδη,μπας και βλέπαμε μια άσπρη μέρα.
Γι αυτό μάς λυπήθηκε ο Κόκκαλης και πήρε Σαμπανάζοβιτς,Μπατίστα,Αλεξανδρή Οκκά και Μπάγεβιτς.
Για να μάς βοηθήσει.
Κρίμα που δεν πήγε και ο Λάκης με τον Νικολαΐδη,μπας και βλέπαμε μια άσπρη μέρα.
Kαι οι προεδροι σας ??? Τι εκαναν για να τους κρατησουν ?????? :confused:
Στον Νικολαιδη εγινε προσφορα μονο οταν ηταν στον Απολονα.........
Ειπε οχι !!!!!
Φυσικα στην καριερα του ( σε συλογικο επιπεδο ) δεν μπορει να περηφανευτει για τιποτε αλλο εκτος απο δυο κυπελακια Ελλαδας..... :evil:
blueblack
30/05/2007, 21:24
Ποτε δεν ησασταν μισητοι αντιπαλοι...... :sick:
Καιρο στο φωναζω αλλα δεν θες να καταλαβεις.....:rolleyes:
Μισητοι ειναι οι αλλοι........ Και πρεπει να αλλαξει τρομερα η νοοτροπια σας για να γινετε βεζυρης στην θεση του βεζυρη !!! :winka:
TO ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ..........ΠΟΛΥ..........ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.........!!!!!!!!!!
Όπως καί ποιός είναι μισητός .....ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ..........
ΓΙΑΤΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ....................
ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΤΕ............ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ................
ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΜΗ ............ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.........ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΤΕ......
καί μέ όλους τούς τρόπους...........
Καί άγωνιστικά, καί μέ τόν Ξευτίλα.........άπό τό Βέλεζ.............καί μέ τή
σνομπαρία......................τού Ντέμη................
στά ρούβλια σας..........!!!!!!!!!!!!
ΑΥΤΟΣ.................Ο ΚΟΝΤΟΣ..................
ΕΙΝΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ............!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιαυτό τόν πήρε τό Ριβάλντο............
ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ...................γιά άκόμα μία φορά........!!!!!!!!!!!!!
Πάρε βίζα λοιπόν...........γιά νάσαι Όλυμπιακός μέχρι καί τήν κάρτα.....!!!!!!
Έχεις δεύτερη όμάδα......??????????? ΟΧΙ........
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΡΤΑ.....?????????
ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ...................γιά άκόμα μία φορά........!!!!!!!!!!!!!
Πάρε βίζα λοιπόν...........γιά νάσαι Όλυμπιακός μέχρι καί τήν κάρτα.....!!!!!!
Έχεις δεύτερη όμάδα......??????????? ΟΧΙ........
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΡΤΑ.....?????????
Δεν μας τον πηρε ........ Τον εχουμε διωξει 10 ημερες τωρα και ο ανθρωπος ασχολιοταν με τις προσφορες που ειχε απο αλλες ομαδες ( η κανω λαθος ??? ) :rolleyes:
Θα μας το επαιρνε μονο αμα γινοταν μια "δημοπρασια" και ανεβαινε συνεχως η τιμη του συμβολαιου του εφοσον σκιζοντουσαν οι δυο ομαδες μεταξυ τους για το ποια θα τον κρατησει ( ετσι δεν γινετε ???? ) :rolleyes:
Παλι λαθος εντυπωση σου εδωσε ο Ντεμης ( η κανω παλι λαθος ???? )
:D
Όπως καί ποιός είναι μισητός .....ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ..........
ΓΙΑΤΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ....................
ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΤΕ............ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ................
ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΜΗ ............ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.........ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΤΕ......
καί μέ όλους τούς τρόπους...........
Καί άγωνιστικά, καί μέ τόν Ξευτίλα.........άπό τό Βέλεζ.............καί μέ τή
σνομπαρία......................τού Ντέμη................
στά ρούβλια σας..........!!!!!!!!!!!!
ΑΥΤΟΣ.................Ο ΚΟΝΤΟΣ..................
ΕΙΝΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ............!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ...................γιά άκόμα μία φορά........!!!!!!!!!!!!
Μεγαλη μπουκια φαε ......... :D
90768
vangelis 64
30/05/2007, 21:50
Στον Νικολαιδη εγινε προσφορα μονο οταν ηταν στον Απολονα.........
Ειπε οχι !!!!!
Φυσικα στην καριερα του ( σε συλογικο επιπεδο ) δεν μπορει να περηφανευτει για τιποτε αλλο εκτος απο δυο κυπελακια Ελλαδας..... :evil:
και είπε "όχι,είμαι ΑΕΚτζής και θέλω να παίξω στην ΑΕΚ"
Πώς να ένοιωσε ο Κόκκαλης άραγε;:rolleyes:
Εγώ πάντως,αν και έχω σταματήσει να ασχολούμαι με την ένταση που είχα παλιότερα,πωρώθηκα!
Και θα πωρωθώ κι άλλο,αν δω ότι κάτι σοβαρό πάει να γίνει στην ΑΕΚ.
Ότι δηλαδή μπαίνουνε πλάνα για το στήσιμο μιας σοβαρής και δυνατής ομάδας.Και τα πρώτα δείγματα έτσι λένε.
Όσο για τα έπαθλα...άσ' το.Είναι χιλιοειπωμένη ιστορία,μην την ξαναπούμε.:wave2:
και είπε "όχι,είμαι ΑΕΚτζής και θέλω να παίξω στην ΑΕΚ"
Πώς να ένοιωσε ο Κόκκαλης άραγε;:rolleyes:
Εγώ πάντως,αν και έχω σταματήσει να ασχολούμαι με την ένταση που είχα παλιότερα,πωρώθηκα!
Και θα πωρωθώ κι άλλο,αν δω ότι κάτι σοβαρό πάει να γίνει στην ΑΕΚ.
Ότι δηλαδή μπαίνουνε πλάνα για το στήσιμο μιας σοβαρής και δυνατής ομάδας.Και τα πρώτα δείγματα έτσι λένε.
Όσο για τα έπαθλα...άσ' το.Είναι χιλιοειπωμένη ιστορία,μην την ξαναπούμε.:wave2:
Το οτι η οποια ελληνικη ομαδα ενισχυετε σημαντικα και με διαφορα απο την προυγουμενη χρονια, το εχω πει εδω και καιρο οτι ειναι η μονη λυση για να δουμε καποτε καλλυτερο ποδοσφαιρο !!!!! :D
προς του φιλους αεκτσηδες που προσπαθουνε να πικαρουνε...
μαγκες λετε παντου ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ οτι μας ποναει που πηρατε τον ριμπο!!!
δεν εχετε καταλαβει ομως ΤΙ ΜΑΣ ΠΟΝΑΕΙ !!!!
νομιζεται οτι ο ντεμης, η αεκ οποιος υποστηριζετε τελος παντων μας εκανε κακο γιατι πηρε εναν πρωην παιχτη του ολυμπιακου.ΛΑΘΟΣ !!!!!!!
δεν μας πειραζει αυτο !!!!!!!ειναι τιμη ολων των ελληνων φιλαθλων να εχεις μια τετοια περσονα στο πρωταθλημα σου εστω και στα 35 !!!!!
αυτο που μας πονεσε ειναι ο τροπος που εφυγε απο την ομαδα !!!!!!!
και αυτο που μας στεναχωρει ακομα περισσοτερο ειναι οτι δεν παιζει πρωτη φορα αυτο το σεναριο !!!!!!και πολυ περισσοτερο δεν μπορουμε να κανουμε τπτ !!!!!!!!
τωρα αν εσεις χαιρεστε με κατι που δεν ισχυει...(και το εννοω αυτο!!!) ε τι να κανουμε....ειναι θεμα αντιληψης. παλι στο τελος θα τον ξυρισουνε τον γαμπρο....η αεκ παλι νυφη...ξερετε εσεις.
blackbusa
30/05/2007, 23:11
προς του φιλους αεκτσηδες που προσπαθουνε να πικαρουνε...
μαγκες λετε παντου ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ οτι μας ποναει που πηρατε τον ριμπο!!!
δεν εχετε καταλαβει ομως ΤΙ ΜΑΣ ΠΟΝΑΕΙ !!!!
νομιζεται οτι ο ντεμης, η αεκ οποιος υποστηριζετε τελος παντων μας εκανε κακο γιατι πηρε εναν πρωην παιχτη του ολυμπιακου.ΛΑΘΟΣ !!!!!!!
δεν μας πειραζει αυτο !!!!!!!ειναι τιμη ολων των ελληνων φιλαθλων να εχεις μια τετοια περσονα στο πρωταθλημα σου εστω και στα 35 !!!!!
αυτο που μας πονεσε ειναι ο τροπος που εφυγε απο την ομαδα !!!!!!!
και αυτο που μας στεναχωρει ακομα περισσοτερο ειναι οτι δεν παιζει πρωτη φορα αυτο το σεναριο !!!!!!και πολυ περισσοτερο δεν μπορουμε να κανουμε τπτ !!!!!!!!
τωρα αν εσεις χαιρεστε με κατι που δεν ισχυει...(και το εννοω αυτο!!!) ε τι να κανουμε....ειναι θεμα αντιληψης. παλι στο τελος θα τον ξυρισουνε τον γαμπρο....η αεκ παλι νυφη...ξερετε εσεις.
Eσυ μην ξεχνιεσαι.....υποσχεθηκες πανυγηρισμο σε γκολ του Ριμπο εναντιον της ομαδας σου...
Eσυ μην ξεχνιεσαι.....υποσχεθηκες πανυγηρισμο σε γκολ του Ριμπο εναντιον της ομαδας σου...
Μαλλον οταν το 3-0 γινει 3-1 εννοουσε........:D
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εσυ μην μπερδευεσαι !!!!!!!!
μιλησα για χειροκροτημα σε εναν μεγαλο παιχτη ο οποιος προσφερε στην ομαδα μου οτι μπορουσε!!!!!!!!! αλλο χειροκροτημα αλλο πανυγυρισμος !!!!!!!!!!
και μη το θεωρεις τοσο κακο η νομιζεις οτι θα προσβληθω γιατι θα σου θυμισω οτι στο οακα στον τελικο του τσου λου 35000 αγγλοι οπαδοι της λιβερπουλ χειροκροτησαν την ομαδα της μιλαν.
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
blackbusa
30/05/2007, 23:19
Που ειναι ο Τουρκος οεο????
Ρε πηγαινε σε κανα τελικο CL και ασε μας στην ησυχεια μας.............:lol: :lol: :lol: :lol:
Τελικος CL.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γεια σου ρε Σωκρατη ΧΑΒΑΛΕ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
blackbusa
30/05/2007, 23:20
εσυ μην μπερδευεσαι !!!!!!!!
μιλησα για χειροκροτημα σε εναν μεγαλο παιχτη ο οποιος προσφερε στην ομαδα μου οτι μπορουσε!!!!!!!!! αλλο χειροκροτημα αλλο πανυγυρισμος !!!!!!!!!!
και μη το θεωρεις τοσο κακο η νομιζεις οτι θα προσβληθω γιατι θα σου θυμισω οτι στο οακα στον τελικο του τσου λου 35000 αγγλοι οπαδοι της λιβερπουλ χειροκροτησαν την ομαδα της μιλαν.
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Δεκτον..........:beer: :beer: :beer:
Αλλα εγω γιατι θυμαμαι πανυγηρισμο...????
Δεκτον..........:beer: :beer: :beer:
Αλλα εγω γιατι θυμαμαι πανυγηρισμο...????
γιατι σε βολευει.ετσι θα ηθελες να ειναι.:winka:
Που ειναι ο Τουρκος οεο????
Ρε πηγαινε σε κανα τελικο CL και ασε μας στην υσηχια μας.............:lol: :lol:
Τελικος CL.....:rotflmao:
Γεια σου ρε Σωκρατη ΧΑΒΑΛΕ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εδω εσεις παιρνετε πρωταθλημα...... :rotflmao: :rotflmao:
Τι διαολο... Δεν θα παμε εμεις σε τελικο τσου-λου ???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γεια σου ρε Ντεμη πρωταθλητη.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
blackbusa
30/05/2007, 23:23
γιατι σε βολευει.ετσι θα ηθελες να ειναι.:winka:
Δεν πειραζει ρε Γιωργακι.Ας σου κολλησει εσενα τα παστελια ο παππους και ας χειροκροτας μονο....
Δεν πειραζει ρε Γιωργακι.Ας σου κολλησει εσενα τα παστελια ο παππους και ας χειροκροτας μονο....
ας ξαναπαρω εγω πρωταθλημα και ας κολαει και γραμματοσημα ο παππους!!!:lol: :lol: :lol:
Τι διαολο... Δεν θα παμε εμεις σε τελικο τσου-λου ???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κωτσο ορεξατο σε βλεπω!!!!!!!!:D
blackbusa
30/05/2007, 23:27
Μας ακουσες ποτε να εχουμε ως αυτοσκοπο το πρωταθλημα και τετοια ψηχωση που εχετε εσεις ρε κομπλεξακια???
Ακομα τον Δουρο ψαχνετε......
Και συγκρινεις το ''παω για πρωταθλημα'' με το ''σκοπος μας ειναι ο τελικος CL''
Και βεβαια οπως παντα απο Νοεμβριο στον Καναπε.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
blackbusa
30/05/2007, 23:29
Α ναι ξεχασα..........
Θα μου απαντησεις τελικα ποτε θα ερθει ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑς???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μας ακουσες ποτε να εχουμε ως αυτοσκοπο το πρωταθλημα και τετοια ψηχωση που εχετε εσεις ρε κομπλεξακια???
θα μας πειτε τον αυτοσκοπο σας???????
εχω την αισθηση οτι τελικα υπαρχετε για να χαιρομαστε !!!!!!!
κωτσο ορεξατο σε βλεπω!!!!!!!!:D
Εχει πλακα......
Να τους "φορτωνεις" καθε καλοκαιρι.............:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Α ναι ξεχασα..........
Θα μου απαντησεις τελικα ποτε θα ερθει ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑς???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν το θελουμε πια..... :mad:
Φετος θα σας παιξουμε με τζολε και αντζα.......
μπας και δειτε δευτερη θεση με μονοψηφιο νουμερο :D